Mediator Kimswerd

Behoefte aan een ijzersterke mediator in Kimswerd die bij jouw bedrijf past?
Lees dan vooral verder.
Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Mediator Kimswerd verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het gaafste gedeelte?
Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle professional-m] uit Kimswerd – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2020 en verder.

Mediator Kimswerd gezocht?

Een mediator uit Kimswerd vinden

Mediator Kimswerd
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 149 reviews)
Mediatorlink Mediation
Mediator ConflictConsult
Zakelijke Mediation MediationEasy
First Mediation
Mediatorgroep Bemiddeld conflictbemiddeling
Bloemster Mediation
Handdrukpunt echtscheiding meditaion

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Kimswerd, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Arum, Zurich en Achlum bijvoorbeeld ook geholpen aan een mediator.

Waarom mediator Kimswerd

Ook al veel tijd kwijt tijd aan het zoeken naar een mediator uit Kimswerd? Het kan lastig zijn om de geschikte mediator te vinden voor het resolveren van een conflict. Dit komt natuurlijk door het grote aanbod aan mediators. In dit artikel geven wij jou de handvaten die je goed kan gebruiken tijdens je zoektocht. Spring direct naar:

Wanneer is het verstandig om de beste mediator in Kimswerd te zoeken

Het is nog altijd zo dat men zich afvraagt wanneer het slim is om een mediator in te schakelen voor een conflict. Je kan een mediator voor eigenlijk alle meningsverschillen en geschillen inzetten. Door middenin het conflict te gaan staan, tussen beide kanten in, kan hij onafhankelijk het conflict laten verdwijnen. Een mediator kan ook inspringen wanneer er sprake is van een arbeidsconflict. Denk hierbij aan problemen met het uitgekeerde salaris of over het aantal vakantiedagen.

Ook kan een mediator je helpen met burenruzies of conflicten rondom grondgebied. Bijvoorbeeld wanneer jij, of je buurman, een afdak wilt plaatsen en er onenigheid ontstaat over de erfgrens. Bedrijvenondernemingen kunnen een mediator weer inzetten als ze bijvoorbeeld een conflict hebben over plagiaat. Zoals je merkt is een mediator eigenlijk geschikt voor alle mogelijke soorten conflicten, het is dé persoon die je in zou moeten schakelen om de ruzie te sussen.. Bij Mediatorkaart kun je in Kimswerd terecht voor:

  • Mediator scheiding Kimswerd
  • Zakelijke mediation Kimswerd
  • Familie mediation Kimswerd
  • Mediation arbeidsconflict Kimswerd
  • En meer

Alle mediators uit Kimswerd

Bekijk ook mediators uit

Op zoek naar een voordelige mediator Kimswerd – mediator vs. rechtszaak

Hoewel er overeenkomsten zijn tussen een jurist en een mediator streven ze allebei iets anders na. Een jurist moet je inschakelen als een zaak echt uitmondt tot een rechtszaak. Meestal komt de jurist pas als er geen natuurlijke oplossing meer mogelijk is tussen de partijen en de rechtbank zich over het conflict moet buigen.

Een mediator daarentegen is de persoon die die energie put uit het laten verdwijnen van een conflict. Vaak kunnen beide partijen hierna weer op goede voet met elkaar verder. Er zit dus een groot verschil tussen een jurist en een mediator.

Het is bijvoorbeeld voor zakelijke mediation sterk aan te bevelen om een lokale en betaalbare mediator te vinden uit Kimswerd. Dit is onder andere ook in te zetten wanneer je te maken hebt met een arbeidsconflict.

Op zoek naar een mediator uit Kimswerd voor jouw zakelijke mediation?

Zoek een zakelijk mediator

Klik op ‘Zoek een zakelijk mediator‘ om een betaalbare mediator te vinden die gespecialiseerd is in zakelijke mediation Kimswerd.

Redenen om te kiezen voor een mediator in Kimswerd

We kunnen een heleboel redenen opnoemen voor het vraagstuk waarom ook jij zou moeten gaan voor een mediator in Kimswerd voor het beëindigen van een conflict. Allereerst maakt de mediator het mogelijk om de relatie niet te verpesten, meestal is het namelijk zo dat de gemoederen hoog Een mediator zal er alles aan doen om het geschil zo eenvoudig mogelijk op te lossen.

De mediator uit Kimswerd weet uit ervaring hoe hij geschillen kan oplossen zonder dat er juist meer ruzie ontstaat. Een mediator zorgt er dus voor dat het proces sneller verloopt. Het oplossen van geschillen kost vaak veel tijd, al helemaal bij heftige conflicten. Door de mediator uit Kimswerd eindigt het conflict dus snel en pijnloos.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Esther Veenstra Esther Veenstra
Customer Succes manager bij mediatorkaart.nl
Mediation94%
Familierecht90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Mediator Kimswerd gezocht – waar moet je op letten bij het zoeken

Het zou eenvoudig zijn om het eerste het beste kantoor te kiezen voor een mediator, maar dit is natuurlijk niet hoe het werkt. Door een paar stappen te volgen zal je de geschikte persoon vinden. Je wilt uiteraard meteen de meest geschikte partij in dienst nemen. Grote ondernemingen zullen bijvoorbeeld doelgericht moeten kijken naar mediators die gespecialiseerd zijn op het oplossen van arbeidsconflicten. Koppels die willen gaan scheiden zullen op zoek moeten gaan naar een mediator scheiden in Kimswerd.

Scheiden in Kimswerd is vaak al pijnlijk genoeg zonder de, vaak nutteloze, conflicten. Een mediator scheiden helpt je om zo pijnloos mogelijk uit elkaar te gaan.

Heb jij nog vragen voor een specifiek mediator kantoor? Neem dan gerust contact met ze op!

Wil je bijvoorbeeld snel scheiden, vraag dan 3 offertes op van lokale en betaalbare mediators uit Kimswerd die je graag helpen met een echtscheiding aanvragen.

Scheiden Kimswerd, via een betaalbare mediators

Scheiden Kimswerd

Klik op de knop ‘Scheiden Kimswerd‘ om een scheiding aan te vragen door een scheidingsmediator uit Kimswerd, gespecialiseerd in echtscheiding.

3 offertes voor een mediator in Kimswerd

Ook bij het aanvragen van een offerte zijn er een aantal zaken waar je rekening mee moet houden. In de aanvraag is het cruciaal dat je duidelijk bent in wat je zoekt. Je wilt immers meteen uitkomen bij iemand met een hoge mate van ervaring en know-how, een mate van professionaliteit is wel zo handig bij het oplossen van een ruzie.

Hierna hoef je eigenlijk alleen nog maar een meeting in te plannen, door dit gesprek kan je een beeld vormen over de partij die jou zal gaan assisteren. Bij een mediator is het goed dat je elkaar vertrouwt, hij zal namelijk vaak contact met je hebben tijdens het oplossen van het conflict.

Klik op kosten mediator om direct 3 offertes van lokale en betaalbare mediators uit Kimswerd op te vragen en zo direct inzicht te krijgen in de kosten.

Direct 3 offertes voor een specifieke kostenindicatie van verschillende mediators uit Kimswerd.

Nu 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit.

Mediator in Kimswerd – een persoon die je kan helpen

Door bovenstaande stappen te volgen is het voor jou ook mogelijk om uit te komen bij een geschikte mediator uit Kimswerd. Via ons formulier is het simpel om 3 offertes aan te vragen voor een mediator. Dit is uiteraard ook handig wanneer je een erfenis gaat verdelen.Twijfel niet langer en schakel een mediator in.

Bekijk bijvoorbeeld alles over verdeling erfenis en kom direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare mediator uit Kimswerd.

Benieuwd naar het traject van familie mediation Kimswerd voor erfenis verdeling?

Verdeling erfenis mediation

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een erfenis verdeling in Kimswerd te bekijken middels het vergelijken van mediators uit Kimswerd.

Veelgestelde vragen over mediation in

Kimswerd

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de mediator regio Kimswerd jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden ook af om met haast op zoek te gaan naar een mediator. Het kan wel, maar het is het beste om hier eventjes de tijd voor te pakken om te zorgen dat alles goed voelt!

Overstappen van mediator is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande mediator. Vraag vervolgens aan je vorige mediator of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe mediator uit Kimswerd.

mediatorkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle mediators in Kimswerd. Wij zien welke mediators beschikbaar zijn in Kimswerd en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van mediators uit Kimswerd die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Mediation Kimswerd

Onzekere kwestie fijn geregeld

4 september 2020

In de periode van uit elkaar gaan was het een emotionele tijd echter door de aanvraag via mediatorkaart.nl hadden we snel iemand die ons goed kon helpen. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Weleens was het een tere kwestie maar daar werd goed mee omgegaan. Prettige afhandeling zo.

- Jolanda de Graaf

Het plan was goed

8 september 2020

De mediation heeft gezorgd voor een plan (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. Nog steeds wel eens als we een keer woorden hebben pakken we daarnaar terug. Slim hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Anouk Boer

Gevoelige kwestie fatsoenlijk geregeld

27 augustus 2020

Bij de scheiding kwamen er behoorlijk wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden vinden waren we er vlot uit. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Weleens was het een tere kwestie maar daar werd fatsoenlijk mee omgegaan. Erg netjes.

- Tamara de Wit

Meer gekregen dan verwacht

1 september 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage hoop de sessies rondom de scheiding in. Maar al vlug kwamen we wel tot een prima uitkomst. Dankzij jullie was dit vast veel minder fatsoenlijk gekomen!

- Eva Vink

Profi en vlot geregeld

26 augustus 2020

De kerel die contact zocht had klaarblijkelijk verstand van dingen en kon ons vlug verder begeleiden.

- Thomas Smeets

Gewoon goed

20 augustus 2020

Gewoon goed, zoals ik mag verwachten.

- Martijn Hoekstra

Buitenlandse erfenis professioneel afgehandeld

17 augustus 2020

Persoonlijk hadden we geen expertise op het gebied van buitenlandse erfenissen. Vandaar toch maar begeleiding ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Deze vlot en met relatief lage prijzen gevonden. Dank jullie wel!

- Robert de Ruiter

Ervaren mediator

16 augustus 2020

Echt begaan, eerlijk en ook empatisch. Kundige mediator dus.

- Janneke de Graaf

Profi en vlot geregeld

9 augustus 2020

De mediator waarmee we in contact kwamen was onmiskenbaar ervaren met dit soort conflicten en pakte het vlot op.

- Nancy van de Ven

Arbeidsconflict bekwaam aangepakt

10 augustus 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit vraagstuk kon komen met een medewerker maar via mediation professioneel en vlug geholpen.

- Martijn Martens

Ingewikkelde nalatenschap tot goed einde gebracht

6 augustus 2020

Er was jammer genoeg geen wilsbeschikking, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. De mediator ondersteunde ons hierbij want we hadden dit nog nooit zo hoeven doen. bedankt voor de goede zorgen en professionele begeleiding!

- Leonie Bosch

Vlot afgehandeld!

5 augustus 2020

Na een aanvaring van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er door mediatorkaart volkomen uitgekomen! Ik denk wel dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Roy Molenaar

Geen kant verkiezen

29 juli 2020

De persoon die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg bekwaam. Geen enkele keer het gevoel gehad dat hij kant koos of bevooroordeeld was. Top.

- Leonie de Lange

Vaak bereikbaar

24 juli 2020

Geen 9-5 instelling maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons van belang gezien het werk. Ook in de avonden was het geen probleem. De aanvraag hier op mediatorkaart ging soepel en vlug. Prettig hoe gauw dit ging.

- Jacobus van Dijk

Oprecht chapeau

24 juli 2020

Deze mensen verdienen een schouderklopje. Ik of liever we hebben veel gehad aan de sessies met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Erik Willems

Ruzie met werknemer opgelost

28 juli 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit vraagstuk kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en vlug geregeld.

- Claudia van de Pol

Moeilijke periode afgesloten

22 juli 2020

Mijn vaders dood zorgde voor een lastige paar maanden rondom de erfenis. Begeleiding was zeer individueel en op maat. Was voor ons perfect geregeld zo.

- Anne Schipper

Pijnlijke periode afgerond

23 juli 2020

Mijn vaders overlijden zorgde voor een verdrietige paar maanden rondom de erfenis. De emoties waren hoog maar de ondersteuning professioneel en meelevend. Was voor ons volmaakt geregeld zo.

- Guido Vink

Dichter naar elkaar toegegroeid

25 juli 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen door de goede ondersteuning en mediation.

- Bram Hoekstra

Niets meer te maken met mijn werkgever!

17 juli 2020

Tevreden konden we met begeleiding van een mediator via deze site eindelijk tot een vertrek met juiste condities komen. Logischerwijs was het voor mij al onbetwistbaar dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel toegeven.

- Dave de Vos

Prima gedaan Het was een minder leuke aanleiding waardoor ik hier terecht kwam maar de uitkomst(en) die eruit kwamen waren goed. Had verwacht dat er wel linksom of rechtsom gekozen zou worden voor mijn werk, maar niks is minder waar. Het was echt onpartijdig. Bovendien was het betaalbaar gelukkig.

16 juli 2020

- Cornelia Jonker

Erg veel gehad aan advies tijdens scheiding

21 juli 2020

We hadden het zwaar maar de hulp was erg prettig. Via mediatorkaart kregen we iemand die ons niet als het eerstvolgende nummer bestempelde. Er wordt echt meegedacht in de oplossing. Onwijs tevreden.

- Björn Kramer

Pijnlijke periode afgerond

16 juli 2020

Na het doodgaan van mijn pa een lastige periode afgesloten met de verdeling van de erfenis. De gemoederen waren hoog maar de ondersteuning professioneel en meelevend. Er nauwgezet geregeld allemaal.

- Simone de Koning

Echt rechtvaardig

16 juli 2020

Gelukkig was de ondersteuner erg ervaren bij de mediation bij mijn werkgever. Geen enkele keer het idee gehad dat hij kant koos of bevooroordeeld was. Top.

- Bianca van Doorn

Profi en handig geregeld

15 juli 2020

De mediator waarmee we in contact kwamen was duidelijk ervaren met dit soort conflicten en pakte het direct op.

- Jacoba de Leeuw

Tarief viel mee!

15 juli 2020

Uit elkaar gaan is al prijzig genoeg. Daarom blij met het lage tarief van onze mediator. Het was vlot besloten nadat de doorgewinterde vrouw ons hielp.

- Jacoba de Jong

Onenigheid met dochter opgelost

15 juli 2020

Al jaren was het contact tussen mij en mijn dochter erg moeizaam. De therapie die we hadden zorgde enkel maar voor meer materiaal om ruzie over te maken. Daardoor ook superblij met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gebracht!

- Susanne Martens

Uit elkaar met een lichtpuntje.

10 juli 2020

Na een sterk conflict terecht gekomen bij een lieve mediator via mediatorkaart. Ik moet vertellen dat de echtscheiding nu hierdoor soepeler ging dan bedacht en ook praat ik nog met mijn ex. We hebben achteraf niks meer gehoord, dat had ik eigenlijk nog wel verwacht.

- Susanne Vermeulen

Echt onpartijdig

12 juli 2020

De kerel die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werkgever was erg professioneel. De mediator was oprecht en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Super.

- Tim Koning

Het idee van de mediation helpt echt

9 juli 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons best heeft geholpen. Nog steeds wel eens als we een keer conflicten hebben pakken we daarnaar terug. Slim hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Kelly Kuijpers

Ruzie met dochter opgelost

11 juli 2020

Mijn dochter en ik konden niet goed met elkaar communiceren. De therapie die we hadden zorgde enkel maar voor meer zorgen om ruzie over te maken. Daarom ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Adrianus Hofman

Geen kant kiezen

11 juli 2020

Gelukkig was de ondersteuner erg bedreven bij de mediation bij mijn werk. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Top.

- Lisette de Graaf

Tevreden

9 juli 2020

Tevreden zoals bedacht.

- Anouk de Bruin

Content

8 juli 2020

Gewoon goed, zoals ik mag verwachten.

- Bastiaan Martens

Onenigheid met dochter begeleid en opgelost

9 juli 2020

Al jaren liep het contact tussen mij en mijn dochter erg moeizaam. De therapie die we hadden zorgde enkel maar voor meer zorgen om ruzie over te maken. Deze manier van mediation pakte voornamelijk de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte voor ons volledig.

- Arie van Loon

Buitenlandse erfenis professioneel afgehandeld

4 juli 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands heengaan en nalatenschap. Daarom toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Deze snel en met betrekkelijk lage tarieven gevonden. Bedankt allemaal!

- Björn van Dijk

Na lang onrustig nu ontspanning

4 juli 2020

Omdat we via mediatiorkaart met iemand konden communiceren zijn mijn voormalig partner en ik gelukkig nu in relaxtere tijden terecht gekomen. Er waren heldere situaties maar er werden bovenal oplossingen aangedragen die voor ons beiden nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Tot op de dag van vandaag pakken we nog wel eens terug op bepaalde onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de prijzen ons enorm mee in een toch al kostbare periode.

- Yvonne van Dam

De mediator was goed!

8 juli 2020

Zowel heel eerlijk, ontwapenend en ook heel medelevend. Was niet haar eerste mediation, dat was te zien.

- Alexander Mulder

Professioneel en vlug

2 juli 2020

De mediator waarmee we in contact kwamen was duidelijk ervaren met dit soort conflicten en pakte het vlot op.

- Christiaan de Vos

Op maat afgestemd advies

5 juli 2020

Niks niet het opvolgende dossier maar echt van mens tot mens in gesprek met elkaar. De mediator had duidelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende periode. De periode voor de mediation hadden we veel onenigheid dus dit was erg prettig. Dit was echt een verademing voor ons allebei.

- Jacoba Janssen

Ongeacht de gemoederen eerlijk gedeeld

1 juli 2020

We hebben gepaste hulp aangeboden gekregen na de aanvraag hier. Was een moeizame tijd, waarin de gemoederen hoog konden stijgen. Maar door de hulp en begeleiding is het toch geslaagd zonder onenigheid. Echt bedankt!

- Saskia Kuiper

Het idee was degelijk

5 juli 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons zeer veel heeft geholpen. Nog steeds wel eens als we een keer woorden hebben pakken we daarnaar terug. Erg fijn, heeft ons zeer geholpen.

- Wilhelmina Meijer

De familie is weer een familie

3 juli 2020

De communicatie in onze familie was altijd lastig, gelukkig ondertussen weer op een toegankelijk niveau.

- Maurice Blom

Simpel en vlug

26 juni 2020

Dikke prima! Dank Jullie Wel!

- Karin Hoekstra

Heel veel gehad aan begeleiding tijdens echtscheiding

1 juli 2020

Zeer lieve ervaring met de begeleiding tijdens het uit elkaar gaan gehad. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het volgende nummer bestempelde. Veel tijd genomen voor mijn verhaal en het met me meedenken. Enorm bedankt!

- Klaas Hofman

Snel geregeld

30 juni 2020

Zeer vlot de verdeling van de erfenis gaan regelen dankzij deze deskundigen! Dank!

- Anita Postma

Scheiding met zilveren randje

22 juni 2020

We hadden echt flink onenigheid al voor ik de offerteaanvraag indiende bij mediatorkaart. Niet enkel de echtscheiding is prima verlopen, maar mijn ex en ik zijn ook netter dan verwacht uit elkaar gegaan. Nazorg had iets beter gemogen na afsluiting.

- Elizabeth Vink

Meelevend en welwillend

25 juni 2020

Er wordt geen kant getrokken en geluisterd naar alle partijen. Daardoor grote passen in de goede richting kunnen zetten!

- Martinus Blom

Snel afgehandeld!

26 juni 2020

Na een conflict van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er door mediatorkaart volkomen uitgekomen! Zonder de mediation waren we vast in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Patrick van de Velde

Advies en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

22 juni 2020

Adequate hulp bij een scheiding gekregen. De gesprekken en documenten waren vlug georganiseerd en goed geregeld. Pak van ons hart in een al verdrietige periode.

- Tamara Mol

Ondanks de emoties netjes gedeeld

24 juni 2020

Prettige begeleiding gekregen bij het verdelen van de erfenis. De emoties waren nog hoog door het overlijden van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Maar door de hulp en advies is het toch gelukt zonder onenigheid. Enorm dankbaar hiervoor.

- Peter Hoekstra

Arbeidsconflict bekwaam aangepakt

22 juni 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit vraagstuk kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en vlot geholpen.

- Marloes de Ruiter

Prima gedaan Het was een minder leuke aanleiding waardoor ik hier terecht kwam maar de uitkomst(en) die eruit kwamen waren goed. Had bedacht dat er wel linksom of rechtsom partij getrokken zou worden voor mijn werkgever, maar niks is minder waar. Het was echt objectief. Ook was het goedkoop gelukkig.

22 juni 2020

- Nicole Kuiper

Niks meer te doen met mijn werkgever!

16 juni 2020

Na een berg gezeik op werk eindelijk met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf kunnen verlaten. Had er gewoon recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Sharon de Jonge

Niet alleen voor werknemers

22 juni 2020

Zeer blij met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn medewerkers. Vakkundig begeleid en niet het idee gekregen dat het allemaal maar de schuld is van de werkgever. Een opluchting.

- Mirjam van de Ven

Gelukkig nu van mijn leidinggevende af

15 juni 2020

Gelukkig konden we met behulp van een mediator via deze site eindelijk tot een vertrek met geschikte voorwaarden komen. Overigens was het voor mij al bekend dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel meegaan.

- Marco Vos

Betrokken en aardig

17 juni 2020

Er wordt geen kant getrokken en geluisterd naar alle partijen. Daardoor kunnen we nu in het proces snel door naar de oplossing.

- Barbara van de Ven

Snel afgehandeld

18 juni 2020

Zeer vlot de verdeling van de erfenis gaan organiseren dankzij deze deskundigen! Dank!

- Hendrika van Veen

Een schouderklopje krijgen

17 juni 2020

Deze mensen krijgen een lintje. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Anouk Evers

Ook voor ons als bedrijf

15 juni 2020

Zeer blij met de bemiddeling in een arbeidsconflict met één van mijn medewerkers. Snel geholpen en totaal onpartijdig. Een verademing.

- Angela Maas

Gelukkig nu rustigere tijden

9 juni 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van rust terecht gekomen. De gemoederen liepen hoog op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons allebei bruikbaar waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag af en toe nog teruggrijpen op afspraken van destijds. Het tarief was ook goed ondanks een al prijzige periode.

- Pascal Mol

Nalatenschap zo afgehandeld

14 juni 2020

Erg gauw de verdeling van de erfenis gaan organiseren dankzij deze deskundigen! Dank Jullie Wel.

- Willem van Dijk

De mediator was goed!

14 juni 2020

Oprecht begaan, eerlijk en ook empatisch. Kundige mediator dus.

- Angela de Jong

Een schouderklopje verdiend

9 juni 2020

Onze mediator was super. Ik of liever wij hebben flink gehad aan de sessies met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Marloes Wolters

Gewoon fijn

10 juni 2020

Dikke prima! Bedankt!

- Christian Hofman

Niets meer te maken met mijn werkgever!

4 juni 2020

Tevreden konden we met hulp van een mediator via deze site tenslotte tot een vertrek met juiste condities komen. Overigens was het voor mij al onbetwistbaar dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel meegaan.

- Ruud Kuipers

Gewoon goed

5 juni 2020

Tevreden zoals verwacht.

- Michiel Dekker

Het idee uit de mediation helpt enorm

9 juni 2020

De mediation heeft gezorgd voor een idee (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. Nog steeds wel eens als we een keer woorden hebben pakken we daarnaar terug. Handig hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Eva Kok

Niet duur

8 juni 2020

Uit elkaar gaan is al duur genoeg. Daarom blij met het lage tarief van onze mediator. We waren er toen snel uit, duidelijk dat deze mevrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Deborah van de Wal

Echt chapeau

8 juni 2020

Deze mensen verdienen een lintje. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Rogier van de Wal

Persoonlijk afgestemd advies

6 juni 2020

Je bent niet het volgende dossier maar wordt als mens behandeld. Je merkte gelijk dat de dame die ons hielp dit vaker had geregeld en al snel waren we in contact over oplossingen. En dat terwijl we de 3 maanden ervoor bijna alleen maar onenigheid hadden. Dit was ook een opluchting voor ons beide.

- Elizabeth van den Heuvel

Na lang onrustig nu rust

3 juni 2020

Doordat we via mediatiorkaart met iemand konden praten zijn mijn ex partner en ik eindelijk in rustigere tijden terecht gekomen. De gemoederen liepen aanzienlijk op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons allebei goed waren. Tot op de dag van vandaag pakken we nog wel eens terug op bepaalde onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de prijzen ons enorm mee in een toch al kostbare periode.

- Arie van de Velde

Content

4 juni 2020

Tevreden zoals verwacht.

- Natasja Vermeulen

Gevoelige kwestie fijn geregeld

29 mei 2020

In de periode van uit elkaar gaan was het een emotionele tijd maar door de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl hadden we snel een persoon die ons fatsoenlijk kon helpen. De mediator hielp volledig onpartijdig. Weleens was het een tere zaak maar daar werd correct mee omgegaan. Fijne afhandeling zo.

- Wilhelmina de Lange

Verwachtingen overtroffen

30 mei 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig verwachtingen de gesprekken rondom de echtscheiding in. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een zeer nette verdeling zijn gekomen van de spullen. Door jullie was dit vast veel minder fatsoenlijk gekomen!

- Mariska van der Meulen

Ook voor werkgevers

28 mei 2020

Erg blij met de bemiddeling in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Gauw geholpen en totaal objectief. Een opluchting.

- Nicolaas Verbeek

Prima gedaan De aanleiding was logischerwijs niet fijn maar de manier waarop het afgehandeld is was super. Eigenlijk dacht ik dat mijn werk wel voorgetrokken zou worden maar dat was echt niet zo. De mediator was echt onpartijdig. De tariefstelling vielen ook alles mee.

3 juni 2020

- Angela Maas

Van problemen vlot naar oplossingen

28 mei 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn leidinggevende en ikzelf zijn we met mediation gelukkig nu tot elkaar gekomen. Erg fijn geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de preferentie kreeg. Bedankt!

- Franciscus Kuiper

Profi en handig geregeld

29 mei 2020

De mediator waarmee we in contact kwamen was duidelijk ervaren met dit soort conflicten en pakte het snel op.

- Femke van de Berg

Complexe nalatenschap tot fatsoenlijk einde gebracht

28 mei 2020

Er was helaas geen testament, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. Gelukkig hadden we hier bijstand bij, want wij hebben hier nog nooit eerder mee te maken gehad. bedankt voor de goede zorgen en professionele begeleiding!

- Gerardus van de Berg

Ondanks de gemoederen netjes gedeeld

29 mei 2020

Prettige begeleiding gekregen bij het verdelen van de erfenis. Was een lastige tijd, waarin de gemoederen hoog konden stijgen. Door jullie support en daadkracht alles tot een goed einde gekomen. Enorm bedankt!

- Raymond Hermans

Content

28 mei 2020

Tevreden zoals verwacht.

- Simone van Veen

Van problemen snel naar oplossingen

21 mei 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn baas en ikzelf zijn we met mediation eindelijk tot elkaar gekomen. Heel prettig geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de voorkeur kreeg. Dank Jullie Wel!

- Margaretha Sanders

Goed geregeld

22 mei 2020

De aanleiding was natuurlijk niet prettig maar de wijze waarop het afgehandeld is was super. Ergens dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden maar dat was oprecht niet zo. De mediator was echt onpartijdig. Ook was het betaalbaar gelukkig.

- Ruben van de Velden

Verwachtingen overtroffen

25 mei 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig idee de gesprekken rondom de scheiding in. Viel me toch mee dat we tot een buitengewoon fatsoenlijke verdeling zijn gekomen van de eigendommen. Ik denk dat zonder dit we er niet goed uit waren gekomen.

- Barbara Post

Goed gedaan De aanleiding was natuurlijk niet prettig maar de manier waarop het afgehandeld is was super. Eigenlijk dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden maar dat was echt niet zo. Het was echt onpartijdig. Ook was het goedkoop gelukkig.

19 mei 2020

- René Mulder

Complexe nalatenschap tot fatsoenlijk einde gebracht

18 mei 2020

Er was helaas geen wilsbeschikking, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. Gelukkig hadden we hier bijstand bij, want we hebben hier nog niet eerder mee te maken gehad. De kosten vielen ook alles mee.

- Esther Bos

Na lang turbulent nu ontspanning

19 mei 2020

Omdat we via mediatiorkaart met iemand konden praten zijn mijn voormalig partner en ik gelukkig nu in rustigere tijden terecht gekomen. De gemoederen liepen aanzienlijk op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons allebei verstandig waren. Daardoor kunnen we tot vandaag af en toe nog teruggrijpen op afspraken van destijds. Ook vielen de prijzen ons enorm mee in een toch al kostbare tijd.

- Hanneke Postma

Nalatenschap zo afgehandeld

21 mei 2020

We hebben de erfenis snel kunnen verdelen dankzij mediation. Bedankt.

- Maurice van de Veen

Meelevend en vriendelijk

21 mei 2020

Voelde me echt gehoord gedurende de mediation tussen mijn werkgever en mezelf. Hierdoor grote passen in de juiste richting kunnen maken!

- Sander van de Velden

Professioneel en vlug

16 mei 2020

De man die contact zocht had klaarblijkelijk verstand van dingen en kon ons rap verder helpen.

- Sanne Kuipers

Ingewikkelde erfenis tot prima einde gebracht

19 mei 2020

Er was jammer genoeg geen testament, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. Gelukkig hadden we hier hulp bij, want wij hebben hier nog nooit eerder mee te doen gehad. De prijzen vielen ook alles mee.

- Pascal de Vos

Het idee uit de mediation helpt enorm

14 mei 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons enorm heeft geholpen. We kunnen hier altijd op terugpakken en daar zijn we content mee. Erg prettig, heeft ons flink geholpen.

- Patricia Vermeulen

Na lang turbulent nu rust

15 mei 2020

Doordat we via mediatiorkaart met een persoon konden praten zijn mijn ex partner en ik eindelijk in rustigere tijden terecht gekomen. De gemoederen liepen aanzienlijk op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons beiden verstandig waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op sommige onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de prijzen ons enorm mee in een toch al kostbare periode.

- Jeroen Prins

Geen kant kiezen

12 mei 2020

De man die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werkgever was erg vakkundig. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Geweldig.

- Mirjam de Leeuw

Profi en handig geregeld

16 mei 2020

De mediator waarmee we in gesprek kwamen was onmiskenbaar ervaren met dit soort conflicten en pakte het vlot op.

- Kirsten Koning

Tarief viel mee!

9 mei 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Daarom blij met het lage tarief van onze mediator. We waren er toen rap uit, onbetwistbaar dat deze mevrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Robert van de Brink

Niet prijzig

12 mei 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Daarom blij met het betaalbare tarief van onze mediator. We waren er toen rap uit, onbetwistbaar dat deze dame vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Ilona Peters

Boven verwachting

14 mei 2020

Eigenlijk was ik wat ongelovig om deze mediation aan te gaan. Viel me toch mee dat we tot een buitengewoon nette verdeling zijn gekomen van de eigendommen. Ik denk dat zonder dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Karin van Dijk

Ingewikkelde erfenis tot goed einde gebracht

11 mei 2020

Ondanks de missende stukken konden we in contact met elkaar onder begeleiding. Gelukkig hadden we hier begeleiding bij, want we hebben hier nog nooit eerder mee te maken gehad. bedankt voor de goede zorgen en professionele hulp!

- Daniëlle Evers

De mediator was verstandig!

12 mei 2020

Eveneens heel eerlijk, ontwapenend en ook heel meevoelend. Was niet haar allereerste mediation, dat was te merken.

- Sabrina van Doorn

Prijs viel mee!

9 mei 2020

Uit elkaar gaan is al prijzig genoeg. Daarom blij met het betaalbare tarief van onze mediator. We waren er toen snel uit, duidelijk dat deze dame vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Maartje Scholten

Arbeidsconflict behendig aangepakt

7 mei 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleem kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en snel geregeld.

- Jasper van der Heijden

Betrokken en sympathiek

7 mei 2020

Er wordt geen kant getrokken en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor kunnen we nu in het proces snel door naar de oplossing.

- Claudia de Groot

Begeleiding bij (tiener)dochter

7 mei 2020

Al jaren was het contact tussen mij en mijn dochter erg stroef. De therapie die we hadden zorgde enkel maar voor meer materiaal om ruzie over te maken. Deze manier van mediation pakte voornamelijk de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte in het geval van ons echt.

- Marc Willems

Niks meer te maken met mijn werkgever!

5 mei 2020

Tevreden konden we met begeleiding van een mediator via deze site tenslotte tot een afscheid met geschikte condities komen. Had er gewoon recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Franciscus van Doorn

Kwetsbare afhandeling super overeengekomen

7 mei 2020

Bij de scheiding kwamen er behoorlijk wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart een persoon konden zoeken waren we er vlug uit. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Weleens was het een tere zaak maar daar werd correct mee omgegaan. Erg netjes.

- Nicole van der Linden

Simpel en vlot

4 mei 2020

Absoluut top! Bedankt!

- Roel Schipper

Een schouderklopje krijgen

1 mei 2020

Deze organisatie krijgen een schouderklopje. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Michel van de Velden

Ook voor ons als bedrijf

28 april 2020

Zeer content met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn medewerkers. Snel geholpen en totaal onpartijdig. Een opluchting.

- Sebastiaan de Vries

Persoonlijk afgestemd advies

1 mei 2020

Niks niet het volgende dossier maar oprecht van mens tot mens in gesprek met elkaar. De mediator had onmiskenbaar ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende periode. De tijdsduur voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg prettig. Dit was wel een geruststelling voor ons allebei.

- Natascha van de Wal

Meer ontvangen dan verwacht

30 april 2020

Ergens was ik wat ongelovig om deze mediation aan te gaan. Viel me toch mee dat we tot een zeer nette verdeling zijn gekomen van de bezittingen. Ik denk dat zonder dit we er niet goed uit waren gekomen.

- Angelique Post

Niks meer te maken met mijn werkgever!

30 april 2020

Na een berg gezeik op werk gelukkig nu met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf mogen verlaten. Had er gewoon recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Alexander Blom

Ingewikkelde erfenis tot goed einde gebracht

27 april 2020

Ongeacht de ontbrekende documenten konden we in gesprek met elkaar onder begeleiding. Gelukkig hadden we hier begeleiding bij, want wij hebben hier nog niet eerder mee te maken gehad. De prijzen vielen ook alles mee.

- Mirjam Timmermans

Ingewikkelde erfenis tot fatsoenlijk einde gebracht

23 april 2020

Ondanks de missende stukken konden we in contact met elkaar onder begeleiding. Gelukkig hadden we hier bijstand bij, want we hebben hier nog niet eerder mee te doen gehad. Dank voor de goede zorgen en professionele hulp!

- Chantal Wolters

Ruzie met personeelslid opgelost

23 april 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit vraagstuk kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en vlot geholpen.

- Dave van der Meulen

Pijnlijke periode afgerond

25 april 2020

Mijn vaders overlijden zorgde voor een verdrietige paar maanden rondom de erfenis. De gemoederen waren hoog maar de ondersteuning professioneel en meelevend. Was voor ons volmaakt geregeld zo.

- Christian van Dam

Nalatenschap eerlijk gedeeld

24 april 2020

We hebben fijne begeleiding geboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het overlijden van opa, bij het verdelen van de erfenis van hem. Maar door de hulp en begeleiding is het toch gelukt zonder ruzie. Heel erg bedankt!

- Eveline van Loon

Gewoon goed

24 april 2020

Gewoon prima, zoals ik mag verwachten.

- Björn Mulder

Na lang onrustig nu ontspanning

20 april 2020

Doordat we via mediatiorkaart met iemand konden praten zijn mijn voormalig partner en ik gelukkig nu in rustigere tijden terecht gekomen. Er waren heldere scenario`s maar er werden vooral oplossingen bedacht die voor ons alletwee werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op sommige onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de tarieven ons reuze mee in een toch al kostbare periode.

- Vanessa Molenaar

Vechtscheiding voorkomen!

21 april 2020

Na een ruzie van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er door mediatorkaart helemaal uitgekomen! Zonder de mediation waren we vast in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Sandra Post

Scheidingmet een lichtpuntje.

23 april 2020

Na een sterk conflict terecht gekomen bij een fijne mediator via mediatorkaart. Ik moet zeggen dat de echtscheiding nu daarom soepeler ging dan verwacht en ook spreek ik nog met mijn ex. Nazorg had iets beter gemogen na afronding.

- Annemarie van den Heuvel

Ingewikkelde nalatenschap tot prima einde gebracht

16 april 2020

Ondanks de missende documenten konden we in contact met elkaar onder begeleiding. De mediator ondersteunde ons hiermee want we hadden dit nog nooit zo hoeven doen. bedankt voor de goede zorgen en kundige hulp!

- Femke van der Heijden

Niet enkel voor werknemers

20 april 2020

Erg vakkundig geholpen met een conflict met een personeelslid. Professioneel begeleid en niet het idee gehad dat het allemaal maar de verantwoordelijkheid is van de werkgever. Een opluchting.

- Saskia de Graaf

Tevreden

20 april 2020

Gewoon goed, zoals ik mag verwachten.

- Ruben van Doorn

Vlot in contact

20 april 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de sessies werden op onze planning afgestemd. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. Ook kregen we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de offertes in huis voor een geschikte mediator. Snel besloten zo.

- Ingrid van Beek

Meelevend en welwillend

17 april 2020

Voelde me echt gehoord tijdens de mediation tussen mijn werkgever en mijzelf. Hierdoor kunnen we nu in het proces snel door naar de uitkomst.

- Sabine van de Ven

Tevreden

15 april 2020

Gewoon goed, zoals ik mag verwachten.

- Manon van Beek

Uitstekend gedaan Het was een minder leuke beweegreden waardoor ik hier terecht kwam maar de oplossing(en) die eruit kwamen waren goed. Eigenlijk dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden echter dat was oprecht niet zo. Het was echt objectief. Ook was het betaalbaar gelukkig.

12 april 2020

- Jeffrey Hendriks

Snel in contact

16 april 2020

Geen 9-5 mentaliteit maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons noodzakelijk gezien het werk. Ook in de avonden was het geen probleem. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging soepel en gauw. Fijn hoe vlot dit ging.

- Pascal van der Horst

Dichter naar elkaar gekomen

14 april 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de fijne hulp en mediation.

- Tessa van den Heuvel

De hulp via mediation was goed tijdens uit elkaar gaan

9 april 2020

Zeer fijne ondervinding met de hulp tijdens het uit elkaar gaan gehad. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het volgende dossier bestempelde. Veel tijd genomen voor mijn verhaal en het met me meedenken. Zeer bedankt!

- Lisette Scholten

Uitstekend geregeld De oorzaak was natuurlijk niet prettig maar de wijze waarop het geregeld is was top. Ergens dacht ik dat mijn werk wel voorgetrokken zou worden maar dat was oprecht niet zo. De mediator was echt neutraal. Verder was het goedkoop gelukkig.

13 april 2020

- Natascha Gerritsen

Het idee uit de mediation helpt oprecht

10 april 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons zeer veel heeft geholpen. Nog altijd wel eens als we een keer conflicten hebben pakken we daarnaar terug. Erg fijn, heeft ons flink geholpen.

- Pieter de Jong

Boven verwachting

8 april 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage idee de gesprekken rondom de echtscheiding in. Maar al snel kwamen we wel tot een prima oplossing. Ik denk dat buiten dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Remco van Dongen

De hulp via mediation was goed tijdens scheiden

8 april 2020

Zeer gepaste ondervinding met de ondersteuning tijdens het uit elkaar gaan gehad. Via mediatorkaart kregen we iemand die ons niet als het eerstvolgende nummer bestempelde. Er wordt echt meegedacht in oplossingen. Geweldig bedankt!

- René Kuijpers

Hulp bij uit elkaar gaan

6 april 2020

Snelle hulp bij het uit elkaar gaan. De ervaring gedurende de mediations zorgde voor een soepele mediation en afwikkeling. Top, een hele zorg minder.

- Nienke Post

Echtscheiding met zilveren randje

4 april 2020

We hadden eigenlijk flink onenigheid al voor ik de aanvraag indiende bij mediatorkaart. Niet enkel de scheiding is prima verlopen, maar mijn ex en ik zijn ook beter dan verwacht uit elkaar gegaan. Nazorg had iets beter gemogen na afronding.

- Kevin de Boer

Arbeidsconflict kundig opgelost

3 april 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleem kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en vlug geregeld.

- Tom Blom

Eindelijk conflict opgelost

9 april 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn leidinggevende en mezelf zijn we met mediation uiteindelijk tot elkaar gekomen. Dat was heel prettig, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Dank hiervoor!

- Jeroen Veenstra

Profi en snel geregeld

6 april 2020

De mediator waarmee we in gesprek kwamen was duidelijk ervaren met dit soort conflicten en pakte het vlot op.

- Martine Timmermans

Gewoon goed

5 april 2020

Gewoon prima, zoals ik mag denken.

- Charlotte Sanders

Gelukkig nu conflict opgelost

6 april 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn leidinggevende en mezelf zijn we met mediation eindelijk tot elkaar gekomen. Dat was zeer prettig, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Dank hiervoor!

- Maria van Loon

Hulp bij (tiener)dochter

29 maart 2020

Al jaren was het contact tussen mij en mijn dochter erg stroef. De therapie die we hadden zorgde enkel maar voor meer redenen om ruzie over te maken. Deze manier van mediation pakte voornamelijk de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte voor ons volledig.

- Patrick Peeters

De familie is opnieuw een familie

28 maart 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen door de fijne begeleiding en mediation.

- Pieter van der Meer

Gelukkig nu van mijn baas af

14 maart 2020

Gelukkig konden we met hulp van een mediator via deze site eindelijk tot een vertrek met geschikte voorwaarden komen. Had er gewoon recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Sabrina Post

Pijnlijke tijd afgerond

28 februari 2020

Mijn vaders overlijden zorgde voor een lastige paar maanden rondom de erfenis. Begeleiding was erg individueel en op maat. Was voor ons perfect geregeld zo.

- Robertus Hofman

Vlug in contact

3 februari 2020

Geen 9-5 instelling maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons noodzakelijk gezien het werk. ’s Avonds als de kinderen op bed lagen konden we het gesprek voeren met de mediator zodat we geen verlof hoefde te nemen. Verder kregen we na de aanvraag via mediatorkaart.nl snel de reacties in huis voor een passende mediator. Prettig hoe gauw dit ging.

- Petronella Veenstra

Geen kant verkiezen

16 januari 2020

Gelukkig was de ondersteuner erg ervaren bij de mediation bij mijn werk. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder kant te kiezen. Super.

- Nathalie Veenstra

Goed gedaan Het was een minder leuke oorzaak waardoor ik hier terecht kwam maar de oplossing(en) die eruit kwamen waren goed. Eigenlijk dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden echter dat was echt niet zo. De mediator was echt onpartijdig. De tariefstelling vielen ook alles mee.

2 januari 2020

- Stefan Vermeulen

Na lang zoeken de juiste gevonden

31 maart 2020

Na een zoektocht eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Kelly Hofman

Gevonden via forum

1 april 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Fijne specialist

- Thomas Schipper

Aangenaam verrast

30 maart 2020

Gisteren een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Alexander de Jong

Via Via maar dan beter

31 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Wouter van Beek

erg snel

31 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via mediatorkaart.nl. Fijn dicht in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Björn de Ruiter

Perfecte website

26 maart 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Monique de Vries

Google is je grootste vriend

26 maart 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Marco van der Meer

Werkt goed dit

22 maart 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Sylvia van Dijk

Positieve ervaring

23 maart 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Mediatorkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Nienke Bosch

Ideale website

21 maart 2020

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Bianca van Dongen

Via Via maar dan beter

18 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Daniëlle van Loon

Goede werking van de website

24 maart 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Johanna Kuiper

Super service

21 maart 2020

Gisteren het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Jacob van der Meulen

Via forum hier terechtgekomen

16 maart 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Positief over de ontvangen offerte. Afgelopen en uit met de zoektocht

- Diana Koster

Duidelijke website

17 maart 2020

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Alexander Koster

Goed contact

16 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Marieke de Bruijn

Via linkedin niet hetzelfde

17 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een bekende kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Vanessa Maas

erg snel

12 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via mediatorkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, prettig persoonlijk contact en een nette prijs.

- René Schipper

Ideale tip

18 maart 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Roy van der Linden

Dit werkt fijn

15 maart 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Angelique Martens

Perfecte website

12 maart 2020

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Pieter Kramer

Perfecte tip

6 maart 2020

Via kennissen beland bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- René van der Meer

erg betaalbaar

2 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via mediatorkaart.nl. Lekker lokaal, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Erik Kuiper

aangename service

25 februari 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Claudia van de Brink

via mediatorkaart.nl snel gekoppeld

16 februari 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Paul van de Berg

Positieve ervaring

9 februari 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Mediatorkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Nancy van den Bosch

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

30 januari 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Leonie Huisman

via mediatorkaart.nl snel gekoppeld

26 januari 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Angelique Mulder

Google is je grootste vriend

19 januari 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Charlotte van Leeuwen

Snelle match via mediatorkaart.nl

12 januari 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Susanne Dijkstra

Forum bood hulp

2 januari 2020

Door een forum deze site gevonden. Positief over de ontvangen offerte. Top professional

- Marleen Brouwer

Snelle offerte

11 december 2019

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Richard van den Broek

Gelijk gevonden wie ik nodig had via mediatorkaart.nl

5 december 2019

Door een forum hier beland. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Zoektocht ten einde

- Femke van Dongen

Vlugge offerte

25 november 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Marinus de Jong

Zeer verrast

16 november 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via de offerte van Mediatorkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Patrick Hendriks

Forum bood hulp

14 november 2019

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via mediatorkaart.nl. Fijn dichtbij, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een mooie prijs.

- Jacobus de Vries

Fijn!

4 november 2019

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Ilse van Dijk

Mediatorkaart werkt erg fijn

25 oktober 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Wilhelmus van Loon

Vlugge offerte

20 oktober 2019

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Elizabeth Huisman

Geen linkedin nodig

16 oktober 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Paul Kramer

Mijn eigen netwerk kan dit niet

7 oktober 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Brenda Bakker

Eindelijk een goede site gevonden

2 oktober 2019

Na lang zoeken kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Marleen Blom

Eindelijk een fijne site

21 september 2019

Na lang zoeken eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Christian Peeters

Na lang zoeken de juiste gevonden

14 september 2019

Na even gezocht te hebben eindigde ik op Mediatorkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Steven van Beek

Eindelijk een goede site gevonden

5 september 2019

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij Mediatorkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Vincent Hendriks

Forum bood hulp

30 augustus 2019

Via een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Robertus Blom

Google is je grootste vriend

28 augustus 2019

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een offerte aangevraagd en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Remco Vos

Snelle offerte

15 augustus 2019

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Eva de Wit

Snelle match via mediatorkaart.nl

8 augustus 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Evelien van der Heijden

Via linkedin niet hetzelfde

4 augustus 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Rogier Vink

erg snel

27 juli 2019

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker dichtbij, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Arjan Smits

Eindelijk een fijne site

25 juli 2019

Na even gezocht te hebben eindigde ik op Mediatorkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Maurice Kuiper

Vlugge offerte

14 juli 2019

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Tom van Loon

Eindelijk een fijne site

11 juli 2019

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Marinus Willems

mediatorkaart.nl heeft me snel verbonden

1 juli 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Patricia Scholten

mediatorkaart.nl heeft me snel verbonden

27 juni 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Ruud van de Veen

Forum bood hulp

17 juni 2019

Door een forum hier terechtgekomen. Blij met de ontvangen offerte. De specialist heeft goed werk geleverd

- Natascha van Loon

Mediatorkaart is top!

8 juni 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Patricia Prins

Zeer verrast

31 mei 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Mediatorkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Pieter Dekker

Werkt lekker!

26 mei 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Erwin Bosman

Gevonden via forum

20 mei 2019

Via een forum hier beland. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Topprofessional

- Jolanda de Ruiter

Mediatorkaart is top!

12 mei 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Bastiaan Bosman

Snelle offerte

9 mei 2019

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Hendrika Molenaar

Geen linkedin nodig

25 april 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als Linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Sabine Dekker

Ideale tip

25 april 2019

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Jacob Driessen

betaalbaar en professioneel

20 maart 2019

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Daniël Gerritsen

zeer rap geholpen

2 maart 2019

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via mediatorkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, goed persoonlijk contact en een nette prijs.

- Paulus van der Laan

Snelle offerte

25 januari 2019

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Thijs Hofman

betaalbaarder dan ik dacht

6 februari 2019

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Lisette de Ruiter

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

19 januari 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Tim Koning

Heel positief

28 december 2018

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Mediatorkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Martin Wolters

Perfecte tip

10 januari 2019

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Martinus de Bruijn

Perfecte website

17 december 2018

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Martinus Martens

Uitgelichte mediators uit Kimswerd

Advocatenkantoor Van Bommel & Van Onna

Voorstraat 66
8801 LE Franeker
Nederland

0517 394 466
http://www.advocatenkantoorvanbommel.com/

Ysbrechtum

8633 Ysbrechtum
Nederland

0515 416 999
http://falkadvocatuurenmediation.nl/

Hoekstra & Hendriks Mediation

De Alde Mar 30
9035 VP Dronryp
Nederland

0517 384 420
https://www.hoekstraenhendriks.nl/