Mediator Midwolde

Zoek jij een expert voor mediation in Midwolde?
Dan ben je op de goede plek.
Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Mediator Midwolde verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het beste gedeelte?
Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle mediatorkantoren uit Midwolde – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2020 en verder.

Mediator Midwolde gezocht?

Een mediator uit Midwolde vinden

Mediator Midwolde
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 130 reviews)
Mediatorlink Mediation
Mediator ConflictConsult
Zakelijke Mediation MediationEasy
First Mediation
Mediatorgroep Bemiddeld conflictbemiddeling
Bloemster Mediation
Handdrukpunt echtscheiding meditaion

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Midwolde, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Tolbert, Niekerk Grootegast en Oostwold bijvoorbeeld ook geholpen aan een mediator.

Waarom mediator Midwolde

Ook al erg lang aan het zoeken naar een mediator uit Midwolde? Het kan ingewikkeld zijn om de perfectie mediator te vinden voor het resolveren van een conflict. Dit komt voornamelijk door de hoeveelheid verschillende mediators. In deze blogpost geven wij jou de tips die je nodig hebt tijdens je zoektocht. Spring direct naar:

Wanneer is het verstandig om de beste mediator in Midwolde te zoeken

Het is tegenwoordig nog altijd zo dat men zich afvraagt wanneer het slim is om een mediator in te schakelen voor een conflict. Je kan een mediator voor eigenlijk alle ruzies en geschillen gebruiken. Hij zal proberen om een einde te maken aan het geschil door met beide kanten in gesprek te gaan. Een mediator kan ook helpen als er sprake is van een conflict met je werkgever. Je kan bijvoorbeeld ruzie hebben over te laat uitgekeerd salaris of arbeidsvoorwaarden.

De mensen die te maken krijgen met bijvoorbeeld conflicten in de woonwijk kunnen ook aankloppen bij een mediator in Midwolde. Dit soort ruzies kunnen meerdere redenen hebben, een mediator kan bij elke van dit soort ruzies assisteren. organisatiesondernemingen kunnen een mediator weer inschakelen als ze bijvoorbeeld een conflict hebben over plagiaat. Een mediator is dus voor bijna alle gevallen in te schakelen en kan jou waarschijnlijk ook helpen bij je conflict. Bij Mediatorkaart kun je in Midwolde terecht voor:

  • Mediator scheiding Midwolde
  • Zakelijke mediation Midwolde
  • Familie mediation Midwolde
  • Mediation arbeidsconflict Midwolde
  • En meer

Alle mediators uit Midwolde

Bekijk ook mediators uit

Op zoek naar een voordelige mediator Midwolde – mediator vs. rechtszaak

Er zit een groot verschil tussen een advocaat en een mediator. Een jurist moet je inschakelen als een zaak echt voor de rechter komt. Vaak komt de jurist pas als er geen speling meer mogelijk is tussen de partijen en de rechter zich over het conflict moet buigen.

Een mediator daarentegen is de partij die die gespecialiseerd is in het oplossen van een conflict. Na het onderhandelen van de mediator kunnen beide partijen weer met elkaar door een deur. Een jurist en mediator zijn dus bezig met andere taken.

Het is bijvoorbeeld voor zakelijke mediation sterk aan te bevelen om een lokale en betaalbare mediator te vinden uit Midwolde. Dit is onder andere ook in te zetten wanneer je te maken hebt met een arbeidsconflict.

Op zoek naar een mediator uit Midwolde voor jouw zakelijke mediation?

Zoek een zakelijk mediator

Klik op ‘Zoek een zakelijk mediator‘ om een betaalbare mediator te vinden die gespecialiseerd is in zakelijke mediation Midwolde.

Redenen om te kiezen voor een mediator in Midwolde

Een mediator kan, zoals hierboven benoemd, helpen met verschillende zaken. Op de eerste plaats maakt de mediator het mogelijk om de relatie niet naar de filistijnen te helpen, meestal is het namelijk zo dat de gemoederen hoog op kunnen gaan lopen

De mediator uit Midwolde weet door zijn expertise hoe hij conflicten kan oplossen zonder dat er juist meer ruzie ontstaat. Een mediator zorgt er dus voor dat het proces sneller verloopt. Je wilt natuurlijk niet onnodig veel moeite stoppen in een conflict. De mediator uit Midwolde is er voor je om het hele proces zo pijnloos mogelijk te laten verlopen.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Esther Veenstra Esther Veenstra
Customer Succes manager bij mediatorkaart.nl
Mediation94%
Familierecht90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Mediator Midwolde gezocht – waar moet je op letten bij het zoeken

Het zou eenvoudig zijn om het eerste kantoor op Google te kiezen voor een mediator, maar dit is natuurlijk niet hoe in zijn werk gaat. Wij helpen je in je zoektocht door je een aantal tips te geven. Het moet immers wel een ervaren partij zijn die zich bezig gaat houden met je geschil. Vaak zijn mediators gespecialiseerd op een bepaald gebied, heb je een conflict met je werkgever? Zoek naar mediators die hier veel vanaf weten. Heb je huwelijksproblemen en wil je scheiden? Dan moet je kijken naar een mediator scheiden in Midwolde.

Scheiden in Midwolde is meestal al vervelend genoeg zonder de, vaak onnodige, conflicten. Een mediator scheiden helpt je om zo soepel mogelijk uit elkaar te gaan.

Heb jij nog vragen voor een specifiek mediator kantoor? Neem dan gerust contact met ze op!

Wil je bijvoorbeeld snel scheiden, vraag dan 3 offertes op van lokale en betaalbare mediators uit Midwolde die je graag helpen met een echtscheiding aanvragen.

Scheiden Midwolde, via een betaalbare mediators

Scheiden Midwolde

Klik op de knop ‘Scheiden Midwolde‘ om een scheiding aan te vragen door een scheidingsmediator uit Midwolde, gespecialiseerd in echtscheiding.

3 offertes voor een mediator in Midwolde

Ook bij het aanvragen van een offerte zijn er een aantal zaken waar je rekening mee moet houden. Probeer de context zo specifiek mogelijk te schetsen. Je wilt immers alleen maar uitkomen bij een partij met een hoge mate van ervaring en know-how, een mate van professionaliteit is wel zo prettig bij het oplossen van een ruzie.

Een ontmoeting zorgt ervoor dat je de mediator leert kennen, je krijgt hierdoor goed inzicht in de partij tegenover je. Bij een mediator is het goed dat je een goed gevoel hebt, hij zal namelijk intensief contact met je hebben tijdens het conflict.

Klik op kosten mediator om direct 3 offertes van lokale en betaalbare mediators uit Midwolde op te vragen en zo direct inzicht te krijgen in de kosten.

Direct 3 offertes voor een specifieke kostenindicatie van verschillende mediators uit Midwolde.

Nu 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit.

Mediator in Midwolde – een persoon die je kan helpen

Wij hopen dat je door dit artikel zelf ook de mediator uit Midwolde vindt die bij jouw conflict past. Via onderstaand formulier is het simpel om 3 offertes aan te vragen voor een mediator. Wanneer het gaat over nalatenschap kan dit bijvoorbeeld ook erg handig zijn.Kwel jezelf niet langer en schakel een mediator in.

Bekijk bijvoorbeeld alles over verdeling erfenis en kom direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare mediator uit Midwolde.

Benieuwd naar het traject van familie mediation Midwolde voor erfenis verdeling?

Verdeling erfenis mediation

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een erfenis verdeling in Midwolde te bekijken middels het vergelijken van mediators uit Midwolde.

Veelgestelde vragen over mediation in

Midwolde

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de mediator regio Midwolde jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden ook af om met haast op zoek te gaan naar een mediator. Het kan wel, maar het is het beste om hier eventjes de tijd voor te pakken om te zorgen dat alles goed voelt!

Overstappen van mediator is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande mediator. Vraag vervolgens aan je vorige mediator of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe mediator uit Midwolde.

mediatorkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle mediators in Midwolde. Wij zien welke mediators beschikbaar zijn in Midwolde en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van mediators uit Midwolde die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Mediation Midwolde

Snel in contact

13 augustus 2020

Geen 9-5 instelling maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons belangrijk gezien het werk. Ook in de avonden was het geen probleem. De aanvraag hier op mediatorkaart ging gemakkelijk en gauw. Snel gegaan zo.

- Maria Smeets

Oprecht chapeau

9 augustus 2020

Onze mediator was super. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Catharina de Leeuw

Volledig neutraal

6 augustus 2020

Gelukkig was de ondersteuner erg doorgewinterd bij de mediation bij mijn werk. Geen enkele keer het idee gehad dat hij kant koos of bevooroordeeld was. Super.

- Remco van Doorn

Het idee van de mediation helpt echt

5 augustus 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons zeer veel heeft geholpen. Nog altijd wel eens als we een keer woorden hebben grijpen we ernaar terug. Erg prettig, heeft ons flink geholpen.

- Albert Huisman

Niet prijzig

23 juli 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Vandaar blij met het lage tarief van onze mediator. Het was vlot geregeld nadat de doorgewinterde vrouw ons hielp.

- Sabrina Visser

Na lang turbulent nu rust

24 juli 2020

Doordat we via mediatiorkaart met een persoon konden communiceren zijn mijn ex partner en ik gelukkig nu in rustigere tijden terecht gekomen. De gemoederen liepen aanzienlijk op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons allebei verstandig waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op bepaalde items die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook goed ondanks een al dure periode.

- Christiaan Evers

Ook voor ons als bedrijf

27 juli 2020

Erg vakkundig geholpen met een conflict met een medewerker. Vlot geholpen en totaal neutraal. Erg blij.

- Frank Sanders

Erg veel gehad aan ondersteuning tijdens scheiding

21 juli 2020

We hadden het zwaar maar de hulp was erg aangenaam. Geen nummertje, maar echt het begrip dat je als persoon behandeld wordt. Er wordt echt meegedacht in de oplossing. Enorm bedankt!

- Wouter Gerritsen

Ingewikkelde erfenis tot goed einde gebracht

20 juli 2020

Ondanks de missende stukken konden we in contact met elkaar onder begeleiding. De mediator ondersteunde ons hierbij want we hadden dit nog nooit zo moeten doen. De kosten vielen ook alles mee.

- Saskia Smit

Buitenlandse erfenis vakkundig afgehandeld

24 juli 2020

Zelf hadden we geen expertise op het gebied van buitenlandse erfenissen. Daarom toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze hulp ontdekt via mediator kaart. Bedankt allemaal!

- Dave van den Heuvel

Fijn geregeld

18 juli 2020

Het was een minder leuke beweegreden waardoor ik hier terecht kwam maar de uitkomst(en) die eruit kwamen waren goed. Had verwacht dat er wel linksom of rechtsom gekozen zou worden voor mijn werkgever, maar niets is minder waar. Het was echt neutraal. De tariefstelling vielen ook alles mee.

- Jacoba van de Pol

Niets meer te maken met mijn werkgever!

24 juli 2020

Gelukkig konden we met hulp van een mediator via deze site tenslotte tot een vertrek met geschikte condities komen. Natuurlijk was het voor mij al onbetwistbaar dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel meegaan.

- Kim van Beek

Geen wilsbeschikking, wel netjes verdeeld

22 juli 2020

Er was jammer genoeg geen wilsbeschikking, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. De mediator hielp ons hiermee want we hadden dit nog niet zo moeten doen. Dank voor de goede zorgen en kundige hulp!

- Albert de Jong

Erfenis netjes gedeeld

22 juli 2020

We hebben fijne hulp geboden gekregen na de aanvraag hier. Was een lastige periode, waarin de gemoederen hoog konden oplopen. Door jullie ondersteuning en daadkracht allemaal tot een goed einde gekomen. Echt bedankt!

- Roy Dekker

Dichter naar elkaar gekomen

22 juli 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de fijne ondersteuning en mediation.

- Iris Smit

Geen kant gekozen

17 juli 2020

De persoon die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg bekwaam. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Super.

- Dave van der Horst

Gewoon prima

17 juli 2020

Tevreden zoals verwacht.

- Judith Willemsen

Erfenis zo geregeld

19 juli 2020

Zeer gauw de verdeling van de erfenis kunnen inrichten dankzij deze deskundigen! Dank Jullie Wel.

- Martijn van de Wal

Niet alleen voor personeel

16 juli 2020

Zeer blij met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Vakkundig geholpen en niet het idee gekregen dat het allemaal maar de verantwoordelijkheid is van de werkgever. Een opluchting.

- Vincent Bos

Niet alleen voor werknemers

15 juli 2020

Erg bekwaam geholpen met een geschil met een personeelslid. Gauw geholpen en totaal objectief. Een opluchting.

- Sebastiaan de Leeuw

Begeleiding en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

16 juli 2020

Vlotte hulp bij het uit elkaar gaan. De ervaring gedurende de mediations zorgde voor een vloeiende mediation en afhandeling. Super, een hele zorg minder.

- Pieter van Veen

Snel in contact

13 juli 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de sessies werden op onze schema’s afgestemd. Ook in de avonden was het geen probleem. Ook kregen we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de offertes in huis voor een juiste mediator. Snel gegaan zo.

- Marijke Hofman

Een schouderklopje krijgen

13 juli 2020

Deze organisatie krijgen een lintje. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Elisabeth Hofman

Na lang onrustig nu rust

11 juli 2020

Omdat we via mediatiorkaart met een persoon konden praten zijn mijn ex partner en ik gelukkig nu in rustigere tijden terecht gekomen. Er waren heldere situaties maar er werden vooral oplossingen aangedragen die voor ons allebei werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op sommige items die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook prima ondanks een al prijzige periode.

- Erwin Blom

Persoonlijke aanpak

10 juli 2020

Je bent niet het volgende dossier maar wordt als mens behandeld. Je merkte direct dat de dame die ons hielp dit frequenter had gedaan en al snel waren we in contact over oplossingen. En dat inmiddels we de 3 maanden daarvoor bijna alleen maar onenigheid hadden. Dit was echt een geruststelling voor ons beide.

- Ronald Maas

Echt chapeau

10 juli 2020

Onze mediator was geweldig. Ik of eigenlijk we hebben flink gehad aan de gesprekken met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Marinus Molenaar

Een schouderklopje krijgen

10 juli 2020

Deze mensen krijgen een lintje. Ik of liever we hebben flink gehad aan de gesprekken met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Bas van de Pol

Ingewikkelde nalatenschap tot prima einde gebracht

10 juli 2020

Ondanks de ontbrekende stukken konden we in gesprek met elkaar onder begeleiding. De mediator hielp ons hiermee want we hadden dit nog nooit zo hoeven doen. bedankt voor de goede zorgen en kundige hulp!

- Edwin de Boer

Het idee van de mediation helpt oprecht

4 juli 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons echt heeft geholpen. Nog steeds wel eens als we een keer conflicten hebben grijpen we daarnaar terug. Erg prettig, heeft ons zeer geholpen.

- Tim van de Ven

Erfenis zo geregeld

8 juli 2020

Erg gauw de verdeling van de erfenis kunnen regelen dankzij deze professionals! Dank!

- Judith Jonker

Geoefend mediator

7 juli 2020

Eveneens heel oprecht, ontwapenend maar ook heel meelevend. Was niet haar allereerste mediation, dat was te merken.

- Johannes Koning

Pijnlijke periode afgesloten

1 juli 2020

Na het overlijden van mijn vader een pijnlijke periode afgesloten met de verdeling van de erfenis. Begeleiding was zeer persoonlijk en op maat. Er netjes geregeld allemaal.

- Marianne de Leeuw

Op maat afgestemd advies

30 juni 2020

Niks niet het opvolgende dossier maar echt van mens tot mens in gesprek met elkaar. Je merkte tevens dat de dame die ons bijstond dit vaker had geregeld en al snel waren we in contact over oplossingen. En dat terwijl we de 3 maanden ervoor bijna alleen maar onenigheid hadden. We konden snel weer opgelucht ademhalen.

- Simone van Dijk

Na lang turbulent nu ontspanning

29 juni 2020

Omdat we via mediatiorkaart met iemand konden communiceren zijn mijn voormalig partner en ik eindelijk in rustigere tijden terecht gekomen. Er waren heldere scenario`s maar er werden vooral oplossingen bedacht die voor ons beiden werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Daardoor kunnen we tot vandaag soms nog teruggaan op afspraken van destijds. Het tarief was ook prima ondanks een al prijzige tijd.

- Sandra Kuiper

Gelukkig nu van mijn baas af

27 juni 2020

Tevreden konden we met behulp van een mediator via deze site eindelijk tot een vertrek met geschikte condities komen. Overigens was het voor mij al helder dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel toegeven.

- Sander Molenaar

Onzekere kwestie fatsoenlijk afgehandeld

26 juni 2020

In de periode van uit elkaar gaan was het een emotionele periode echter door de aanvraag via mediatorkaart.nl hadden we snel een persoon die ons goed kon helpen. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Ondanks dat het soms ontroerend was, hebben ze dit onpartijdig kunnen doen. Fijne afhandeling zo.

- René van der Laan

Niet enkel voor personeel

1 juli 2020

Zeer blij met de bemiddeling in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Vakkundig begeleid en niet het idee gekregen dat het allemaal maar de fout is van de werkgever. Erg blij.

- Sharon Blom

Vlot in contact

25 juni 2020

Geen 9-5 instelling maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons van belang gezien het werk. Ook in de avonden was het geen probleem. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging gemakkelijk en snel. Prettig hoe vlot dit ging.

- Barry Sanders

Echt onpartijdig

29 juni 2020

De kerel die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werkgever was erg vakkundig. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Super.

- Marinus van Loon

Snel afgehandeld

21 juni 2020

Erg snel de verdeling van de erfenis gaan organiseren dankzij deze professionals! Dank!

- Raymond van de Velden

Prijs viel mee!

23 juni 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Gelukkig viel het uiteindelijk erg mee toen we een mediator inschakelde. We waren er toen rap uit, duidelijk dat deze mevrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Raymond van de Brink

Betrokken en aardig

21 juni 2020

Er is geen kant getrokken en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor kunnen we nu in het proces snel door naar de uitkomst.

- Michel van den Bosch

Vlot opgelost!

25 juni 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch eindelijk uitgekomen. Ik denk eigenlijk dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Maria Hendriks

Complexe nalatenschap tot goed einde gebracht

24 juni 2020

Er was helaas geen testament, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. De mediator hielp ons hiermee want we hadden dit nog nooit zo hoeven doen. De prijzen vielen ook alles mee.

- Hendrika Hendriks

Ruzie met dochter begeleid en opgelost

19 juni 2020

Al jaren liep het contact tussen mij en mijn tienerdochter erg moeizaam. We hebben hiervoor therapie geprobeerd, maar dat mocht niet baten. Daarom ook superblij met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gebracht!

- David van de Pol

Buitenlandse erfenis professioneel geregeld

19 juni 2020

Nog nooit te maken gehad met een buitenlands heengaan en erfenis. Na een sterfte in de familie in Canada hebben we dus hulp gezocht. Deze snel en met betrekkelijk lage tarieven gevonden. Dank jullie wel!

- Hendrik Maas

Begeleiding en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

22 juni 2020

Adequate hulp bij een scheiding gekregen. De ervaring gedurende de mediations zorgde voor een gestructureerde mediation en afwikkeling. Super, een hele zorg minder.

- Koen de Leeuw

Een schouderklopje verdiend

21 juni 2020

Onze mediator was fantastisch. Ik of eigenlijk wij hebben flink gehad aan de gesprekken met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Johanna van de Berg

Niets meer te doen met mijn werk!

19 juni 2020

Tevreden konden we met begeleiding van een mediator via deze site eindelijk tot een vertrek met juiste voorwaarden komen. Natuurlijk was het voor mij al bekend dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel toegeven.

- Sjoerd van de Pol

Echt onpartijdig

12 juni 2020

De kerel die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werkgever was erg bekwaam. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder kant te kiezen. Super.

- Richard Mol

Niet alleen voor personeel

14 juni 2020

Erg professioneel geholpen met een geschil met een personeelslid. Gauw geholpen en totaal onpartijdig. Erg opgelucht.

- Simone Smeets

Ongeacht de gemoederen netjes gedeeld

12 juni 2020

We hebben gepaste begeleiding aangeboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het doodgaan van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Maar door de ondersteuning en begeleiding is het toch gelukt zonder onenigheid. Enorm dankbaar hiervoor.

- David Peters

Kwetsbare afhandeling super overeengekomen

14 juni 2020

In de periode van uit elkaar gaan was het een emotionele tijd echter door de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl hadden we vlug een persoon die ons goed kon helpen. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Ondanks dat het soms ontroerend was, hebben ze dit neutraal kunnen doen. Erg netjes.

- Cindy van der Linden

Kwetsbare afhandeling top verzorgd

8 juni 2020

Tijdens de scheiding kwamen er flink wat gevoeligheden naar boven maar door dat we op tijd via mediatiorkaart een persoon konden vinden waren we er vlot uit. De mediator handelde oprecht neutraal. Weleens was het een gevoelige zaak maar daar werd correct mee omgegaan. Prettige afwikkeling zo.

- Alexander Scholten

Niet duur

11 juni 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Vandaar blij met het lage tarief van onze mediator. Het was gauw afgehandeld nadat de ervaren vrouw ons begeleid had.

- Cornelis van de Berg

Conflict met medewerker opgelost

13 juni 2020

Langdradig slepend conflict met een van mijn medewerkers professioneel begeleid.

- Christiaan Hoekstra

Echt rechtvaardig

7 juni 2020

Gelukkig was de begeleider erg bedreven bij de mediation bij mijn werk. Geen enkele keer het idee gehad dat hij kant koos of partijdig reageerde. Super.

- Petrus Willems

Boven verwachting

5 juni 2020

Ergens was ik wat sceptisch om deze mediation aan te gaan. Viel me toch mee dat we tot een buitengewoon fatsoenlijke verdeling zijn gekomen van de eigendommen. Door jullie was dit vast veel minder fatsoenlijk gekomen!

- Petronella Sanders

Het plan was goed

6 juni 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons enorm heeft geholpen. We kunnen hier altijd op pakken en daar zijn we blij mee. Erg prettig, heeft ons erg geholpen.

- Susanne Gerritsen

Vlot in contact

7 juni 2020

Geen 9-5 instelling maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons van belang gezien het werk. ’s Avonds als de kinderen in bed lagen konden we het gesprek houden met de mediator zodat we geen vrij hoefde te nemen. In ieder geval hadden we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de reacties in huis voor een juiste mediator. Fijn hoe gauw dit ging.

- Karin Molenaar

De mediator was verstandig!

7 juni 2020

Gewoon begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar eerste mediation, dat was te merken.

- Daniël de Lange

Prima gedaan Het was een minder leuke beweegreden waardoor ik hier terecht kwam maar de oplossing(en) die eruit kwamen waren goed. Had verwacht dat er wel linksom of rechtsom partij getrokken zou worden voor mijn werkgever, maar niks is minder waar. Het was echt neutraal. De tariefstelling vielen ook alles mee.

7 juni 2020

- Eric Driessen

Persoonlijk afgestemd advies

6 juni 2020

Je bent niet het eerstvolgende dossier maar wordt als mens benaderd. De mediator had onmiskenbaar ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende fase. De tijdsperiode voor de mediation hadden we veel onenigheid dus dit was erg fijn. Dit was wel een geruststelling voor ons beide.

- Evelien Bosman

Niet duur

3 juni 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Vandaar blij met het lage tarief van onze mediator. Het was vlot besloten nadat de ervaren dame ons hielp.

- Astrid Maas

Uiteindelijk van mijn baas af

31 mei 2020

Gelukkig konden we met begeleiding van een mediator via deze site tenslotte tot een vertrek met geschikte condities komen. Had er gewoon recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Ellen Vermeulen

Niets meer te maken met mijn werk!

5 juni 2020

Na een hoop gedoe op werk gelukkig nu met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf kunnen verlaten. Had er gewoon recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Tamara van de Veen

Simpel en snel

3 juni 2020

Dikke prima! Bedankt!

- Charlotte de Ruiter

Ondanks afstand bekwaam geholpen

30 mei 2020

Nog nooit te maken gehad met een buitenlands heengaan en erfenis. Na een sterfgeval in de familie in Canada hebben we dus hulp gewild. Deze vlot en met relatief lage prijzen gevonden. Dank je wel!

- Thomas Peeters

Ervaren mediator

3 juni 2020

Gewoon begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar allereerste mediation, dat was te merken.

- Angela Jansen

Pijnlijke periode afgesloten

31 mei 2020

Mijn vaders dood zorgde voor een verdrietige periode rondom de erfenis. Begeleiding was zeer persoonlijk en op maat. Was voor ons foutloos geregeld zo.

- Diana de Vos

vlot afgehandeld

25 mei 2020

We hebben de erfenis direct kunnen verdelen dankzij mediation. Dank Jullie Wel.

- Chantal Kramer

Fatsoenlijk afgehandeld

29 mei 2020

Het was een minder leuke aanleiding waardoor ik hier terecht kwam maar de oplossing(en) die eruit kwamen waren goed. Ergens dacht ik dat mijn werk wel voorgetrokken zou worden echter dat was oprecht niet zo. De mediator was echt neutraal. De prijzen vielen ook alles mee.

- Cindy van den Heuvel

Het uit elkaar gaan met zilveren randje

24 mei 2020

Na een flink conflict terecht gekomen bij een lieve mediator via mediatorkaart. Niet enkel de scheiding is prima gegaan, maar mijn ex en ik zijn ook netter dan bedacht uit elkaar gegaan. Nazorg had iets beter gemogen na afronding.

- Barry Visser

Niet alleen voor werknemers

24 mei 2020

Erg blij met de bemiddeling in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Professioneel begeleid en niet het gevoel gehad dat het allemaal maar de verantwoordelijkheid is van de werkgever. Erg opgelucht.

- Daniël Kok

Oprecht fijn

22 mei 2020

Helemaal top! Dank!

- Ivo de Bruin

Fijn geregeld

26 mei 2020

De reden was natuurlijk niet fijn maar de wijze waarop het geregeld is was super. Had verwacht dat er wel linksom of rechtsom gekozen zou worden voor mijn werkgever, maar niets is minder waar. Het was echt objectief. Ook was het betaalbaar gelukkig.

- Adrianus Huisman

Scheidingmet een lichtpuntje.

22 mei 2020

We hadden eigenlijk flink ruzie al voor ik de aanvraag indiende bij mediatorkaart. Ik moet vertellen dat de echtscheiding nu daardoor soepeler ging dan verwacht en ook spreek ik nog met mijn ex. Nazorg had iets beter gekund na afronding.

- Barry Schipper

Advies en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

22 mei 2020

Snelle hulp bij het uit elkaar gaan. De gesprekken en papieren waren vlug geregeld en goed geregeld. Super, een hele zorg minder.

- Maartje de Wit

Hulp bij uit elkaar gaan

23 mei 2020

Snelle ondersteuning bij het uit elkaar gaan. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een soepele mediation en afhandeling. Pak van ons hart in een al moeilijke tijd.

- Wouter van Dijk

Meelevend en welwillend

24 mei 2020

Er wordt geen partij gekozen en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor kunnen we nu in het proces snel door naar de oplossing.

- Willem Vos

Uitstekend gedaan Het was een minder leuke oorzaak waardoor ik hier terecht kwam maar de uitkomst(en) die eruit kwamen waren goed. Ergens dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden maar dat was echt niet zo. De mediator was echt neutraal. De prijzen vielen ook alles mee.

16 mei 2020

- Marjolein Scholten

Een lintje verdiend

19 mei 2020

Deze mensen verdienen een lintje. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Miranda Koning

Lastige tijd afgerond

21 mei 2020

Mijn vaders dood zorgde voor een verdrietige paar maanden rondom de erfenis. De emoties waren hoog maar de ondersteuning vakkundig en meelevend. Was voor ons foutloos geregeld zo.

- Marianne Kuijpers

Een schouderklopje krijgen

17 mei 2020

Onze mediator was fantastisch. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Hendrik de Ruiter

De mediator was fijn!

20 mei 2020

Zowel heel oprecht, ontwapenend en ook heel medelevend. Kundige mediator dus.

- Alexander Scholten

Ruzie met personeelslid opgelost

18 mei 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleem kon komen met een medewerker maar via mediation professioneel en vlug geholpen.

- Arie de Bruijn

Nalatenschap eerlijk gedeeld

13 mei 2020

We hebben gepaste begeleiding aangeboden gekregen na de aanvraag hier. Was een moeilijke periode, waarin de gemoederen hoog konden oplopen. Maar door de hulp en advies is het toch geslaagd zonder ruzie. Mega bedankt!

- Sylvia Smits

Heel veel gehad aan ondersteuning tijdens echtscheiding

10 mei 2020

Zeer lieve ervaring met de hulp tijdens het uit elkaar gaan gehad. Via mediatorkaart kregen we iemand die ons niet als het volgende dossier bestempelde. Veel tijd genomen voor mijn kant en het met me meedenken. Super tevreden.

- Dirk Schipper

Het uit elkaar gaan met zilveren randje

9 mei 2020

We hadden eigenlijk flink ruzie al voor ik de offerteaanvraag indiende bij mediatorkaart. Ik moet aanmerken dat de echtscheiding nu daarom soepeler ging dan bedacht en ook praat ik nog met mijn ex. Nazorg had iets beter gekund na afsluiting.

- Daniëlle Kramer

Goed geregeld

15 mei 2020

De aanleiding was logischerwijs niet fijn maar de methode waarop het afgehandeld is was super. Had bedacht dat er wel linksom of rechtsom partij getrokken zou worden voor mijn werk, maar niets is minder waar. Het was echt onpartijdig. De prijzen vielen ook alles mee.

- Robert Wolters

Nalatenschap netjes gedeeld

7 mei 2020

We hebben fijne hulp geboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het heengaan van opa, bij het verdelen van de erfenis van hem. Maar door de ondersteuning en advies is het toch gelukt zonder onenigheid. Zeer bedankt hiervoor.

- Sabrina van Loon

Complexe nalatenschap tot prima einde gebracht

11 mei 2020

Ongeacht de ontbrekende documenten konden we in contact met elkaar onder begeleiding. De mediator ondersteunde ons hierbij want we hadden dit nog nooit zo hoeven doen. De kosten vielen ook alles mee.

- Janneke van de Veen

Ondanks afstand bekwaam geholpen

11 mei 2020

Zelf hadden we geen expertise op het gebied van buitenlandse erfenissen. Daarom toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze begeleiding gevonden via mediator kaart. Dank allemaal!

- Sjoerd Willemsen

Nalatenschap zo geregeld

7 mei 2020

Erg gauw de verdeling van de erfenis gaan inrichten dankzij deze deskundigen! Dank!

- Remco Vink

Een lintje verdiend

9 mei 2020

Deze mensen krijgen een lintje. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Martijn Dijkstra

Uiteindelijk van mijn baas af

5 mei 2020

Na een berg gezeik op werk gelukkig nu met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf mogen verlaten. Natuurlijk was het voor mij al bekend dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel meegaan.

- Björn Sanders

Hulp bij (tiener)dochter

8 mei 2020

Mijn dochter en ik konden niet goed met elkaar spreken. De therapie die we hadden zorgde alleen maar voor meer zorgen om ruzie over te maken. Deze manier van mediation pakte voornamelijk de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte in het geval van ons volledig.

- Christiaan Jonker

Niets meer te doen met mijn werkgever!

3 mei 2020

Gelukkig konden we met begeleiding van een mediator via deze site eindelijk tot een afscheid met juiste condities komen. Natuurlijk was het voor mij al duidelijk dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel meegaan.

- Caroline Hofman

Scheiding met zilveren randje

4 mei 2020

Na een sterk conflict terecht gekomen bij een gepaste mediator via mediatorkaart. Niet enkel de scheiding is prima gegaan, maar mijn ex en ik zijn ook beter dan bedacht uit elkaar gegaan. Nazorg had iets beter gemogen na afsluiting.

- Barry van Beek

Echt chapeau

5 mei 2020

Onze mediator was super. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Eva de Vries

Kwetsbare afhandeling top geregeld

6 mei 2020

Bij de scheiding kwamen er veel wat gevoeligheden naar boven maar door dat we op tijd via mediatiorkaart een persoon konden zoeken waren we er vlug uit. De mediator hielp oprecht onpartijdig. Ongeacht dat het soms emotioneel was, hebben ze dit onpartijdig kunnen doen. Prettige afhandeling zo.

- Dennis Dijkstra

Niet prijzig

4 mei 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Daarom blij met het betaalbare tarief van onze mediator. We waren er toen snel uit, onbetwistbaar dat deze vrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Linda Jonker

De familie is opnieuw een familie

1 mei 2020

De communicatie in onze familie was altijd moeilijk, gelukkig inmiddels weer op een toegankelijk niveau.

- Dave Post

Op maat afgestemd advies

1 mei 2020

Niks niet het volgende dossier maar echt van mens tot mens in contact met elkaar. De mediator had onmiskenbaar ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende periode. En dat inmiddels we de 3 maanden ervoor praktisch alleen maar ruzie hadden. Dit was echt een verademing voor ons allebei.

- Gerardus Schouten

Hulp bij scheiding

30 april 2020

Snelle hulp bij het uit elkaar gaan. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een vloeiende mediation en afwikkeling. Pak van ons hart in een al moeilijke periode.

- Kim Koster

Geen kant kiezen

24 april 2020

Gelukkig was de begeleider erg geoefend bij de mediation bij mijn werkgever. Geen enkele keer het gevoel gehad dat hij kant koos of bevooroordeeld was. Top.

- Hanneke Smits

Meelevend en welwillend

26 april 2020

Voelde me echt gehoord gedurende de mediation tussen mijn werk en mijzelf. Daardoor grote passen in de juiste richting kunnen maken!

- Nicole de Jong

Pijnlijke tijd afgerond

25 april 2020

Na het doodgaan van mijn pa een pijnlijke tijd afgesloten met de verdeling van de erfenis. Begeleiding was zeer persoonlijk en op maat. Was voor ons perfect geregeld zo.

- Arie de Wit

Goed gedaan Het was een minder leuke aanleiding waardoor ik hier terecht kwam maar de oplossing(en) die eruit kwamen waren goed. Ergens dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden maar dat was oprecht niet zo. Het was echt neutraal. Ook was het goedkoop gelukkig.

23 april 2020

- Sylvia van den Heuvel

Geen testament, wel netjes verdeeld

23 april 2020

Ongeacht de ontbrekende stukken konden we in contact met elkaar onder begeleiding. Gelukkig hadden we hier bijstand bij, want we hebben hier nog nooit eerder mee te doen gehad. De kosten vielen ook alles mee.

- Sander Meijer

Vakkundig en snel

23 april 2020

De mediator waarmee we in gesprek kwamen was onmiskenbaar ervaren met dit soort conflicten en pakte het snel op.

- Sabine Scholten

Erfenis zo afgehandeld

26 april 2020

We hebben de erfenis direct kunnen delen dankzij mediation. Dank!

- Joris de Haan

Prijs viel mee!

22 april 2020

Scheiden is al duur genoeg. Daarom blij met het betaalbare tarief van onze mediator. Het was gauw geregeld nadat de ervaren dame ons begeleid had.

- Bas de Lange

Meer gekregen dan bedacht

23 april 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage verwachtingen de gesprekken rondom de echtscheiding in. Maar al snel kwamen we wel tot een prima uitkomst. Dankzij jullie was dit zeker veel minder fatsoenlijk geworden!

- Annemieke Brouwer

Ervaren mediator

22 april 2020

Eveneens heel eerlijk, ontwapenend en ook heel medelevend. Was niet haar allereerste mediation, dat was te zien.

- Sabrina van de Velden

Een schouderklopje krijgen

19 april 2020

Onze mediator was geweldig. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Wilhelmina van Dongen

Oprecht chapeau

17 april 2020

Deze mensen krijgen een schouderklopje. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Marco Mulder

Tarief viel mee!

16 april 2020

Uit elkaar gaan is al duur genoeg. Vandaar blij met het lage tarief van onze mediator. We waren er toen snel uit, onbetwistbaar dat deze vrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Anne van Vliet

Vaak bereikbaar

20 april 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de afspraken werden op onze planning afgestemd. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. Verder hadden we na de aanvraag via mediatorkaart.nl snel de reacties in huis voor een geschikte mediator. Prettig hoe gauw dit ging.

- Barbara van Dongen

Uitstekend gedaan Het was een minder leuke beweegreden waardoor ik hier terecht kwam maar de oplossing(en) die eruit kwamen waren goed. Eigenlijk dacht ik dat mijn werk wel voorgetrokken zou worden echter dat was oprecht niet zo. De mediator was echt onpartijdig. De tarieven vielen ook alles mee.

13 april 2020

- Christian Blom

Vlot opgelost!

13 april 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Zonder de mediation waren we zeker weten in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Maaike Hermans

Gevoelige kwestie fatsoenlijk geregeld

10 april 2020

Bij de scheiding kwamen er veel wat gevoeligheden naar boven maar door dat we op tijd via mediatiorkaart een persoon konden zoeken waren we er direct uit. De mediator handelde volledig neutraal. Ongeacht dat het soms emotioneel was, hebben ze dit onpartijdig kunnen doen. Erg netjes.

- Angela Peters

Hulp bij scheiding

9 april 2020

Vlotte hulp bij het uit elkaar gaan. De sessies en documenten waren snel georganiseerd en goed geregeld. Pak van ons hart in een al lastige tijd.

- Peter Brouwer

Het plan was degelijk

13 april 2020

De mediation heeft gezorgd voor een idee (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. Nog steeds wel eens als we een keer woorden hebben grijpen we ernaar terug. Erg fijn, heeft ons zeer geholpen.

- Wilhelmus de Haan

Hulp bij scheiding

10 april 2020

Passende begeleiding bij een scheiding gekregen. De gesprekken en documenten waren snel overeengekomen en goed geregeld. Super, een hele zorg minder.

- Elisabeth de Lange

Geoefend mediator

8 april 2020

Zowel heel eerlijk, ontwapenend maar ook heel medelevend. Kundige mediator dus.

- Matthijs Peeters

Kwetsbare afwikkeling super besloten

9 april 2020

Tijdens de scheiding kwamen er flink wat gevoeligheden naar boven maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden vinden waren we er direct uit. De mediator hielp echt neutraal. Ongeacht dat het soms ontroerend was, hebben ze dit neutraal kunnen doen. Prettige afhandeling zo.

- Elizabeth van Dijk

Het plan was aantrekkelijk

11 april 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons zeer veel heeft geholpen. Nog altijd wel eens als we een keer woorden hebben pakken we daarnaar terug. Slim hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Petrus Boer

Geen wilsbeschikking, wel eerlijk verdeeld

4 april 2020

Er was jammer genoeg geen testament, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. De mediator hielp ons hierbij want we hadden dit nog nooit zo hoeven doen. De kosten vielen ook alles mee.

- Sylvia van Dijk

Van problemen vlot naar oplossingen

6 april 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn baas en ikzelf zijn we met mediation eindelijk tot elkaar gekomen. Dat was erg aangenaam, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Dank hiervoor!

- Roel van de Pol

Een schouderklopje krijgen

6 april 2020

Deze organisatie krijgen een lintje. Ik of liever we hebben veel gehad aan de sessies met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Marinus van Veen

Gevoelige kwestie fatsoenlijk geregeld

4 april 2020

Tijdens de scheiding kwamen er flink wat gevoeligheden naar boven maar door dat we op tijd via mediatiorkaart een persoon konden zoeken waren we er vlug uit. De mediator handelde volledig neutraal. Weleens was het een tere kwestie maar daar werd correct mee omgegaan. Fijne afwikkeling zo.

- Tamara de Groot

Ruzie met dochter opgelost

2 april 2020

Mijn dochter en ik leken niet goed met elkaar praten. We hebben hiervoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Daardoor ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Matthijs van Vliet

Echt chapeau

31 maart 2020

Deze organisatie verdienen een lintje. Ik of liever we hebben veel gehad aan de sessies met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Caroline van Wijk

Ondanks afstand bekwaam geholpen

6 april 2020

Zelf hadden we geen expertise op het gebied van buitenlandse erfenissen. Na een sterfgeval in de familie in Canada hebben we dus hulp gezocht. Deze vlot en met betrekkelijk lage kosten gevonden. Dank je wel!

- Daniël de Bruin

De mediator was fijn!

2 april 2020

Eveneens heel oprecht, ontwapenend en ook heel medelevend. Kundige mediator dus.

- Hendrikus Vos

Profi en snel geregeld

3 april 2020

De mediator waarmee we in contact kwamen was onmiskenbaar ervaren met dit soort conflicten en pakte het direct op.

- Johannes van de Velde

Uitstekend gedaan Het was een minder leuke beweegreden waardoor ik hier terecht kwam maar de uitkomst(en) die eruit kwamen waren goed. Eigenlijk dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden maar dat was echt niet zo. Het was echt neutraal. De kosten vielen ook alles mee.

21 maart 2020

- Jeroen Mol

Eindelijk conflict opgelost

3 maart 2020

Met een lange tijd aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met mekaar communiceren. Dat was erg fijn, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Dank daarvoor!

- Kelly Hofman

Persoonlijk afgestemd advies

10 februari 2020

Niks niet het opvolgende dossier maar oprecht van mens tot mens in gesprek met elkaar. De mediator had duidelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende periode. En dat inmiddels we de 3 maanden daarvoor bijna alleen maar onenigheid hadden. We konden vlug weer opgelucht ademhalen.

- Marloes van Vliet

De mediator was goed!

19 januari 2020

Eveneens heel eerlijk, ontwapenend maar ook heel meevoelend. Kundige mediator dus.

- Joris van der Laan

Niet alleen voor personeel

4 januari 2020

Erg bekwaam geholpen met een geschil met een werknemer. Snel geholpen en totaal onpartijdig. Erg opgelucht.

- Ellen de Koning

Mediatorkaart werkt erg fijn

27 maart 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Frank van Veen

snel geholpen

31 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via mediatorkaart.nl. Fijn dichtbij, prettig persoonlijk contact en een nette prijs.

- Marc Kramer

Gelijk gevonden wie ik nodig had via mediatorkaart.nl

2 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Jacqueline de Bruijn

Goed contact

26 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Patricia Veenstra

Google is je grootste vriend

24 maart 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een offerte aangevraagd en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- David Bosman

Dit werkt fijn

26 maart 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Alexander van Dam

Via forum hier terechtgekomen

27 maart 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Blij met de ontvangen offerte. Afgelopen en uit met de zoektocht

- Bas Prins

Ideale website

20 maart 2020

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Hendrikus Mol

Positieve ervaring

23 maart 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Mediatorkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Cornelis Koning

mediatorkaart.nl heeft me snel verbonden

25 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en het zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Thijs van de Velde

Duidelijke website

19 maart 2020

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Ilona Kuipers

Goed contact

19 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Adriana de Boer

Perfecte tip

18 maart 2020

Via kennissen beland bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Caroline van Dam

Mijn eigen netwerk kan dit niet

22 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Sjoerd van Dongen

Na lang zoeken de juiste gevonden

21 maart 2020

Na lang zoeken arriveerde ik bij Mediatorkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Ruben Boer

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

20 maart 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Eric van Beek

Goed contact

15 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Jan Martens

Aangenaam verrast

14 maart 2020

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en we moeten toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Pieter van Leeuwen

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

11 maart 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Patricia Dekker

Mediatorkaart is top!

12 maart 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Vincent de Bruin

snelle service

10 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via mediatorkaart.nl. Fijn dichtbij, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Ivo Bakker

Google is je grootste vriend

12 maart 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Miranda de Graaf

niet verwacht zo betaalbaar

27 februari 2020

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Roy de Ruiter

aangename service

27 februari 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Petrus Brouwer

Lang leve google

16 februari 2020

Door een forum hier beland. Positief over de ontvangen offerte. Zoektocht ten einde

- Cindy Mulder

via mediatorkaart.nl snel gekoppeld

12 februari 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Deborah de Wit

snelle service

3 februari 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Renate van Veen

Positieve ervaring

27 januari 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Cornelia Driessen

Ideale match

18 januari 2020

Via Mediatorkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Pieter Mol

Positieve ervaring

9 januari 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Manon van de Pol

Google is je grootste vriend

8 januari 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Bianca van den Heuvel

Werkt goed dit

5 december 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Pieter van de Velde

Mediatorkaart werkt erg fijn

4 december 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via mediatorkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Christian Vos

niet verwacht zo betaalbaar

25 november 2019

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Rutger Timmermans

niet verwacht zo betaalbaar

20 november 2019

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Angelique Sanders

Mijn eigen netwerk kan dit niet

9 november 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Inge Bosman

Perfecte website

1 november 2019

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Deborah de Wit

Fijne service

25 oktober 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Marijke Veenstra

Via linkedin niet hetzelfde

24 oktober 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Kevin van der Horst

Google is je grootste vriend

24 oktober 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Martijn Boer

mediatorkaart.nl heeft me snel verbonden

16 oktober 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Jasper Scholten

Ideale tip

5 oktober 2019

Via vrienden beland bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Nicole de Groot

Ideale website

2 oktober 2019

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Angela Kuijpers

Goed contact

22 september 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Pascal Maas

Perfecte website

15 september 2019

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Claudia Smits

Snelle match via mediatorkaart.nl

7 september 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en het zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Johan van de Veen

Dé tip

4 september 2019

Via kennissen beland bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Danny Hoekstra

erg betaalbaar

22 augustus 2019

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Ivo van Dongen

Eindelijk een fijne site

17 augustus 2019

Na een zoektocht kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Thomas van de Velde

Mediatorkaart is top!

8 augustus 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Kirsten Jonker

Dé tip

5 augustus 2019

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Martin van Wijk

Perfecte website

29 juli 2019

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Daniël de Bruin

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

23 juli 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Michiel de Koning

Perfecte tip

11 juli 2019

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Laura Wolters

Dit werkt fijn

5 juli 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Antonius Jansen

Mijn eigen netwerk kan dit niet

1 juli 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als Linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Wilhelmus van Doorn

aangename service

23 juni 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Alexander Meijer

De perfecte match

14 juni 2019

Via Mediatorkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Simone Scholten

Dit werkt fijn

11 juni 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Barry van Doorn

Vlugge offerte

31 mei 2019

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Sylvia Dekker

snelle service

26 mei 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via mediatorkaart.nl. Fijn lokaal, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Tessa van Beek

aangename service

20 mei 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Nicolaas Verhoeven

Lang leve google

12 mei 2019

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Hendrik van Vliet

Perfecte tip

7 mei 2019

Via kennissen beland bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Vincent Sanders

Duidelijke website

30 april 2019

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Cindy Post

Via Via maar dan beter

21 april 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Sjoerd Visser

Snelle offerte

11 maart 2019

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Patrick Hofman

Mediatorkaart werkt erg fijn

15 februari 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Jacqueline van der Laan

Aangenaam verrast

25 januari 2019

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Thomas Bakker

Mediatorkaart is top!

1 februari 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Nancy Vos

Erg tevreden

14 januari 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Daniëlle Huisman

Eindelijk een fijne site

23 december 2018

Na lang zoeken eindigde ik op Mediatorkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Ruben de Vos

Ideale match

7 januari 2019

Via Mediatorkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Joris Verhoeven

Goed contact

2 januari 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Koen van der Laan

Uitgelichte mediators uit Midwolde

Borsch Advocatuur

2e etage
Hoofdstraat 53
9356 AV Tolbert

0594 442 181
http://borschadvocatuur.nl/

Angelique Kelly

Mensingheweg 6a
9301 KA Roden
Nederland

06 30981212
http://angeliquekelly.nl/

Regiomediation – Groningen

Jonkersvaart 116
9366 KH Jonkersvaart
Nederland

06 12924208
http://www.regiomediation.nl/