Mediator Oostwold

Ben jij opzoek naar een ijzersterke mediator uit Oostwold die bij jouw bedrijf past?
Dan ben je aan het juiste adres.
Wij zorgen dat jij die zoekt naar Mediator Oostwold verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?
Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle mediatorkantoren uit Oostwold – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2020 en verder.

Mediator Oostwold gezocht?

Laat direct jouw opdracht uitvoeren

Mediator Oostwold
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 113 reviews)
Mediatorlink Mediation
Mediator ConflictConsult
Zakelijke Mediation MediationEasy
First Mediation
Mediatorgroep Bemiddeld conflictbemiddeling
Bloemster Mediation
Handdrukpunt echtscheiding meditaion

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Oostwold, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Midwolde, Den Horn en Enumatil bijvoorbeeld ook geholpen aan een mediator.

Waarom mediator Oostwold

Ook al erg lang aan het zoeken naar een mediator uit Oostwold? Je zit vast in een conflict en wilt natuurlijk zo snel mogelijk een geschikte mediator vinden, maar je komt er eigenlijk al snel achter dat dit niet zo eenvoudig is. Dit komt door het grote aanbod aan mediators. Gelukkig zijn wij er voor je om de beste tips te geven. Spring direct naar:

Wanneer is het verstandig om de beste mediator in Oostwold te zoeken

Je vraagt je natuurlijk af voor welk soort conflict je een mediator nodig hebt. Je kan een mediator voor eigenlijk alle ruzies en conflicten gebruiken. Hij probeert om een einde te breien aan het geschil door met beide partijen in gesprek te gaan. Ook is het zo dat een mediator er voor je zal zijn als je een overeenkomst wilt laten opstellen voor bijvoorbeeld een conflict met je werkgever. Je kan bijvoorbeeld een conflict hebben over te laat betaald loon of arbeidsvoorwaarden.

Daarnaast kan een mediator je assisteren bij burenruzies of geschillen rondom grondgebied. Dit soort conflicten kunnen meerdere oorzaken hebben, een mediator kan bij elke van dit soort conflicten helpen. Bedrijvenondernemingen kunnen een mediator weer inschakelen als ze bijvoorbeeld een geschil hebben over plagiaat. Zoals je kunt zien is een mediator eigenlijk geschikt voor alle mogelijke typen conflicten, het is dé persoon die je in zou moeten zetten om de ruzie te sussen.. Bij Mediatorkaart kun je in Oostwold terecht voor:

  • Mediator scheiding Oostwold
  • Zakelijke mediation Oostwold
  • Familie mediation Oostwold
  • Mediation arbeidsconflict Oostwold
  • En meer

Alle mediators uit Oostwold

Bekijk ook mediators uit

Op zoek naar een voordelige mediator Oostwold – mediator vs. rechtszaak

Hoewel er gelijkenissen zijn tussen een jurist en een mediator doen ze allebei iets compleet anders. Een jurist komt pas kijken als zelfs de mediator het geschil niet kan oplossen. Vaak komt de jurist pas als er geen natuurlijke oplossing meer mogelijk is tussen de partijen en de rechter zich over de ruzie moet buigen.

Een mediator daarentegen is de persoon die in het bijzonder gericht is op het oplossen van een conflict. Meestal kunnen beide partijen hierna weer met elkaar door een deur. Een jurist en mediator zijn dus bezig met andere taken.

Het is bijvoorbeeld voor zakelijke mediation sterk aan te bevelen om een lokale en betaalbare mediator te vinden uit Oostwold. Dit is onder andere ook in te zetten wanneer je te maken hebt met een arbeidsconflict.

Op zoek naar een mediator uit Oostwold voor jouw zakelijke mediation?

Zoek een zakelijk mediator

Klik op ‘Zoek een zakelijk mediator‘ om een betaalbare mediator te vinden die gespecialiseerd is in zakelijke mediation Oostwold.

Redenen om te kiezen voor een mediator in Oostwold

We kunnen een heleboel redenen opnoemen voor het vraagstuk waarom ook jij zou moeten kiezen voor een mediator in Oostwold voor het beëindigen van een conflict. Op de eerste plaats maakt de mediator het mogelijk om de relatie niet naar de filistijnen te helpen, meestal is het namelijk zo dat de gemoederen hoog op kunnen gaan lopen

De mediator uit Oostwold weet door zijn expertise hoe hij ruzies kan oplossen zonder dat er meer schade aan de relatie ontstaat. Een mediator versoepelt het proces dus. Het beëindigen van ruzies is altijd weer een tijdrovend iets, al helemaal bij heftige conflicten. De mediator uit Oostwold is er voor je om het conflict zo snel mogelijk op te lossen.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Esther Veenstra Esther Veenstra
Customer Succes manager bij mediatorkaart.nl
Mediation94%
Familierecht90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Mediator Oostwold gezocht – waar moet je op letten bij het zoeken

Het zou makkelijk zijn om het eerste kantoor op Google te kiezen voor een mediator, maar dit is natuurlijk niet hoe in zijn werk gaat. Door een aantal stappen te doorlopen zal je de geschikte persoon vinden. Het moet immers wel een professional zijn die zich bezig gaat houden met je ruzie. Vaak zijn mediators toegespitst op een bepaald gebied, heb je een conflict met je werknemers? Zoek naar mediators die hier veel ervaring in hebben. Heb je huwelijksproblemen en wil je scheiden? Dan moet je op zoek naar een mediator scheiden in Oostwold.

Scheiden in Oostwold is vaak al pijnlijk genoeg zonder de, vaak onnodige, ruzies. Een mediator scheiden helpt je om zo soepel mogelijk uit elkaar te gaan.

Heb jij nog informatie nodig van een specifiek mediator kantoor? Je kan altijd contact met ze opnemen.

Wil je bijvoorbeeld snel scheiden, vraag dan 3 offertes op van lokale en betaalbare mediators uit Oostwold die je graag helpen met een echtscheiding aanvragen.

Scheiden Oostwold, via een betaalbare mediators

Scheiden Oostwold

Klik op de knop ‘Scheiden Oostwold‘ om een scheiding aan te vragen door een scheidingsmediator uit Oostwold, gespecialiseerd in echtscheiding.

3 offertes voor een mediator in Oostwold

Ook bij het aanvragen van een offerte zijn er een paar zaken waar je op moet letten. Probeer je situatie zo specifiek mogelijk te omschrijven. Je wilt vanzelfsprekend meteen uitkomen bij een partij met een hoge mate van bedrevenheid en know-how, een bepaalde mate van professionaliteit is wel zo handig bij het oplossen van een ruzie.

Vervolgens hoef je eigenlijk alleen nog maar een ontmoetingsgesprek in te plannen, door dit gesprek kan je een goed beeld vormen over de mediator die jou zal gaan assisteren. Bij een mediator is het goed dat je elkaar vertrouwt, hij zal namelijk regelmatig contact met je hebben gedurende het oplossen van het conflict.

Klik op kosten mediator om direct 3 offertes van lokale en betaalbare mediators uit Oostwold op te vragen en zo direct inzicht te krijgen in de kosten.

Direct 3 offertes voor een specifieke kostenindicatie van verschillende mediators uit Oostwold.

Nu 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit.

Mediator in Oostwold – een persoon die je kan helpen

Wij hopen dat je door dit artikel zelf ook de mediator uit Oostwold vindt die bij jouw conflict past. Wij bieden je daarnaast de kans om snel en eenvoudig 3 offertes aan te vragen. Denk bijvoorbeeld ook aan het verdelen van een erfenis.Schakel zelf ook een mediator in en beëindig je conflict.

Bekijk bijvoorbeeld alles over verdeling erfenis en kom direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare mediator uit Oostwold.

Benieuwd naar het traject van familie mediation Oostwold voor erfenis verdeling?

Verdeling erfenis mediation

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een erfenis verdeling in Oostwold te bekijken middels het vergelijken van mediators uit Oostwold.

Veelgestelde vragen over mediation in

Oostwold

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de mediator regio Oostwold jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden ook af om met haast op zoek te gaan naar een mediator. Het kan wel, maar het is het beste om hier eventjes de tijd voor te pakken om te zorgen dat alles goed voelt!

Overstappen van mediator is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande mediator. Vraag vervolgens aan je vorige mediator of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe mediator uit Oostwold.

mediatorkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle mediators in Oostwold. Wij zien welke mediators beschikbaar zijn in Oostwold en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van mediators uit Oostwold die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Mediation Oostwold

Arbeidsconflict kundig opgelost

9 augustus 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleem kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en snel geholpen.

- Lisette van de Ven

Snel in contact

12 augustus 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de sessies waren op onze planning afgestemd. ’s Avonds als de kinderen op bed lagen konden we het gesprek voeren met de mediator zodat we geen vrij hoefde te pakken. De aanvraag hier op mediatorkaart ging soepel en vlot. Fijn hoe vlot dit ging.

- Alexander Meijer

Scheidingmet een lichtpuntje.

5 augustus 2020

Na een flink conflict terecht gekomen bij een prettige mediator via mediatorkaart. Ik moet vertellen dat de echtscheiding nu daarom soepeler ging dan verwacht en ook praat ik nog met mijn ex. Nazorg had iets beter gekund na afsluiting.

- Jacoba Janssen

Profi en vlot geregeld

2 augustus 2020

De mediator waarmee we in contact kwamen was onmiskenbaar ervaren met dit soort conflicten en pakte het direct op.

- Ronald van de Pol

Buitenlandse nalatenschap vakkundig geregeld

23 juli 2020

Nog nooit te maken gehad met een buitenlands overlijden en erfenis. Daarom toch maar begeleiding ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze begeleiding gevonden via mediator kaart. Bedankt allemaal!

- Inge van de Velde

Op maat afgestemd advies

25 juli 2020

Je bent niet het volgende nummer maar wordt als persoon behandeld. De mediator had duidelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende fase. En dat terwijl we de 3 maanden ervoor haast alleen maar ruzie hadden. We konden snel weer opgelucht ademen.

- Mirjam Hofman

Het idee van de mediation helpt enorm

27 juli 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons enorm heeft geholpen. We kunnen hier steeds op pakken en daar zijn we blij mee. Slim hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Roy van de Berg

Geen kant verkiezen

23 juli 2020

Gelukkig was de coach erg geoefend bij de mediation bij mijn werkgever. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder kant te kiezen. Super.

- Eva van der Heijden

Gewoon goed

20 juli 2020

Gewoon prima, zoals ik mag verwachten.

- Frank Meijer

Scheidingmet een lichtpuntje.

19 juli 2020

We hadden eigenlijk flink ruzie al voor ik de aanvraag indiende bij mediatorkaart. Niet alleen de echtscheiding is prima gegaan, maar mijn ex en ik zijn ook netter dan verwacht uit elkaar gegaan. Nazorg had iets beter gemogen na afsluiting.

- Renate Verhoeven

Gewoon prima

21 juli 2020

Gewoon prima, zoals ik mag denken.

- Sebastiaan van Doorn

Geen testament, wel eerlijk verdeeld

18 juli 2020

Er was jammer genoeg geen testament, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. Gelukkig hadden we hier hulp bij, want we hebben hier nog niet eerder mee te doen gehad. De prijzen vielen ook alles mee.

- Ilse van de Velden

Prijs viel mee!

18 juli 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Vandaar blij met het lage tarief van onze mediator. We waren er toen vlug uit, duidelijk dat deze dame vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Michael van Beek

Niets meer te doen met mijn werkgever!

16 juli 2020

Tevreden konden we met behulp van een mediator via deze site eindelijk tot een afscheid met juiste voorwaarden komen. Had er domweg recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Guido de Graaf

Uit elkaar met een lichtpuntje.

19 juli 2020

Na een flink conflict terecht gekomen bij een fijne mediator via mediatorkaart. Niet alleen de echtscheiding is prima gegaan, maar mijn ex en ik zijn ook beter dan verwacht uit elkaar gegaan. We hebben erna niks meer gehoord, dat had ik ergens nog wel verwacht.

- Bart Vos

De hulp via mediation was goed tijdens scheiden

16 juli 2020

Hele lieve ervaring met de hulp tijdens echtscheiding gehad. Geen nummertje, maar echt het gevoel dat je als persoon behandeld wordt. Veel tijd uitgetrokken voor mijn kant en het met me meedenken. Zeer bedankt!

- Michael van den Bosch

Echtscheiding met zilveren randje

15 juli 2020

We hadden werkelijk flink onenigheid al voor ik de offerteaanvraag indiende bij mediatorkaart. Niet enkel de echtscheiding is prima gegaan, maar mijn ex en ik zijn ook beter dan bedacht uit elkaar gegaan. Nazorg had iets beter gekund na afsluiting.

- Franciscus Kramer

Ook voor werkgevers

15 juli 2020

Erg content met de bemiddeling in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Professioneel begeleid en niet het idee gehad dat het allemaal maar de verantwoordelijkheid is van de werkgever. Erg opgelucht.

- Jacqueline Willems

De mediator was goed!

18 juli 2020

Zowel heel oprecht, ontwapenend maar ook heel meelevend. Was niet haar eerste mediation, dat was te merken.

- Edwin van de Veen

Uiteindelijk van mijn baas af

17 juli 2020

Gelukkig konden we met begeleiding van een mediator via deze site tenslotte tot een vertrek met juiste condities komen. Logischerwijs was het voor mij al duidelijk dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel toegeven.

- Jacob de Jonge

Scheiding met zilveren randje

11 juli 2020

Na een behoorlijk conflict terecht gekomen bij een prettige mediator via mediatorkaart. Niet enkel de echtscheiding is goed verlopen, maar mijn ex en ik zijn ook netter dan verwacht uit elkaar gegaan. We hebben erna niks meer gehoord, dat had ik ergens nog wel bedacht.

- Sander Peters

Ondanks afstand professioneel geholpen

16 juli 2020

Zelf hadden we geen deskundigheid op het gebied van buitenlandse erfenissen. Na een sterfgeval in de familie in Canada hebben we dus begeleiding gewild. Gelukkig deze begeleiding gevonden via mediator kaart. Dank je wel!

- Natascha Mulder

Oprecht goed

10 juli 2020

Dikke prima! Bedankt!

- Kevin de Bruin

Scheidingmet een lichtpuntje.

13 juli 2020

Na een behoorlijk conflict terecht gekomen bij een fijne mediator via mediatorkaart. Niet alleen de echtscheiding is goed gegaan, maar mijn ex en ik zijn ook netter dan bedacht uit elkaar gegaan. Nazorg had iets beter gemogen na afsluiting.

- Femke Smits

Erfenis netjes gedeeld

13 juli 2020

Gepaste begeleiding gekregen bij het delen van de erfenis. De emoties waren nog hoog door het doodgaan van opa, bij het verdelen van de erfenis van hem. Maar door de ondersteuning en begeleiding is het toch geslaagd zonder onenigheid. Zeer dankbaar hiervoor.

- Sharon de Ruiter

Persoonlijk afgestemd advies

12 juli 2020

Niks niet het volgende dossier maar oprecht van mens tot mens in contact met elkaar. De mediator had kennelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende periode. De periode voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg fijn. Dit was echt een opluchting voor ons allebei.

- Janneke de Jong

Ongeacht de emoties netjes gedeeld

11 juli 2020

Prettige begeleiding ontvangen bij het verdelen van de erfenis. De emoties waren nog hoog door het overlijden van opa, bij het verdelen van de erfenis van hem. Maar door de hulp en advies is het toch gelukt zonder ruzie. Zeer dankbaar hiervoor.

- Sjoerd van der Horst

Menselijke benadering

8 juli 2020

Je bent niet het volgende nummer maar wordt als persoon benaderd. Je merkte gelijk dat de dame die ons hielp dit frequenter had gedaan en al snel waren we in gesprek over oplossingen. En dat inmiddels we de 3 maanden ervoor bijna alleen maar ruzie hadden. Dit was echt een verademing voor ons allebei.

- Manon de Bruijn

Op maat afgestemd advies

6 juli 2020

Niks niet het volgende dossier maar echt van mens tot mens in contact met elkaar. De mediator had duidelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende fase. De tijdsduur voor de mediation hadden we veel onenigheid dus dit was erg prettig. Dit was ook een opluchting voor ons beide.

- Annemarie van den Bosch

Onzekere kwestie fijn geregeld

3 juli 2020

Bij de scheiding kwamen er veel wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart een persoon konden vinden waren we er direct uit. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Soms was het een gevoelige zaak maar daar werd fatsoenlijk mee omgegaan. Erg netjes.

- Erwin Verbeek

Scheidingmet een lichtpuntje.

1 juli 2020

Na een flink conflict terecht gekomen bij een gepaste mediator via mediatorkaart. Ik moet aanmerken dat de echtscheiding nu daarom soepeler ging dan bedacht en ook praat ik nog met mijn ex. Nazorg had iets beter gemogen na afsluiting.

- Laura de Boer

Meelevend en vriendelijk

3 juli 2020

Er is geen kant gekozen en geluisterd naar alle partijen. Daardoor kunnen we nu in het proces snel door naar de uitkomst.

- Wouter Vermeulen

Niet duur

30 juni 2020

Uit elkaar gaan is al duur genoeg. Daarom blij met het lage tarief van onze mediator. Het was gauw overeengekomen nadat de doorgewinterde vrouw ons begeleid had.

- Cornelis de Jonge

Niet enkel voor personeel

5 juli 2020

Erg blij met de bemiddeling in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Professioneel geholpen en niet het idee gehad dat het allemaal maar de fout is van de werkgever. Erg blij.

- Nancy Smits

Betrokken en sympathiek

4 juli 2020

Voelde me echt gehoord gedurende de mediation tussen mijn werk en mezelf. Hierdoor kunnen we nu in het proces snel door naar de uitkomst.

- Jessica de Leeuw

De hulp via mediation was goed tijdens uit elkaar gaan

30 juni 2020

We hadden het lastig maar de hulp was erg aangenaam. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het volgende dossier bestempelde. Flink wat tijd uitgetrokken voor mijn kant en het met me meedenken. Onwijs tevreden.

- Kirsten Jacobs

Lastige periode afgerond

27 juni 2020

Mijn vaders dood zorgde voor een lastige periode rondom de erfenis. De emoties waren hoog maar de ondersteuning professioneel en meelevend. Er zorgvuldig geregeld allemaal.

- Tessa Kok

Ondanks afstand bekwaam geholpen

24 juni 2020

Persoonlijk hadden we geen expertise op het gebied van buitenlandse erfenissen. Na een sterfte in de familie in Canada hebben we dus hulp gewild. Deze vlot en met relatief lage kosten gevonden. Bedankt allemaal!

- Leonie van Wijk

Echt chapeau

25 juni 2020

Deze mensen krijgen een lintje. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Monique Willemsen

Snel afgehandeld!

27 juni 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch eindelijk uitgekomen. Ik denk wel dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Michael Prins

Tevreden

22 juni 2020

Tevreden zoals verwacht.

- Ivo Verbeek

Meer ontvangen dan verwacht

24 juni 2020

Ergens was ik wat sceptisch om deze mediation aan te gaan. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een zeer nette verdeling zijn gekomen van de eigendommen. Ik denk dat buiten dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Nicolaas Martens

Van problemen vlot naar oplossingen

23 juni 2020

Met een lange tijd aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu eindelijk echt met elkaar praten. Dat was zeer prettig, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Dank Jullie Wel!

- Petra van Dijk

Scheiding met zilveren randje

20 juni 2020

Na een sterk conflict terecht gekomen bij een gepaste mediator via mediatorkaart. Ik moet aanmerken dat de scheiding nu daarom soepeler ging dan verwacht en ook spreek ik nog met mijn ex. Nazorg had iets beter gekund na afsluiting.

- Kim van der Heijden

Erg veel gehad aan begeleiding tijdens echtscheiding

20 juni 2020

We hadden het zwaar maar de hulp was erg aangenaam. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het volgende dossier bestempelde. Er wordt echt meegedacht in oplossingen. Onwijs content.

- Eric van der Horst

Vakkundig en snel

21 juni 2020

De mediator waarmee we in gesprek kwamen was onmiskenbaar ervaren met dit soort conflicten en pakte het snel op.

- Robertus Vink

Buitenlandse nalatenschap vakkundig afgehandeld

21 juni 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands heengaan en erfenis. Na een sterfte in de familie in Canada hebben we dus begeleiding gezocht. Deze vlot en met betrekkelijk lage prijzen gevonden. Dank je wel!

- Sjoerd Peeters

Dichter naar elkaar toegegroeid

14 juni 2020

De communicatie in onze familie was voortdurend moeilijk, gelukkig inmiddels weer op een toegankelijk niveau.

- Dave Postma

Tevreden

16 juni 2020

Gewoon goed, zoals ik mag denken.

- Natasja Sanders

Meelevend en welwillend

17 juni 2020

Er is geen partij getrokken en geluisterd naar alle partijen. Daardoor grote passen in de goede richting kunnen maken!

- Cindy Jonker

Betrokken en sympathiek

16 juni 2020

Er is geen kant getrokken en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor grote passen in de goede richting kunnen zetten!

- Evelien Visser

Gevoelige kwestie fijn geregeld

10 juni 2020

In de periode van uit elkaar gaan was het een emotionele tijd maar door de aanvraag via mediatorkaart.nl hadden we direct iemand die ons goed kon helpen. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Weleens was het een gevoelige kwestie maar daar werd correct mee omgegaan. Prettige afhandeling zo.

- Danny Peters

Een schouderklopje verdiend

11 juni 2020

Onze mediator was geweldig. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Nicole Evers

Vlug in contact

9 juni 2020

Geen 9-5 mentaliteit maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons van belang gezien het werk. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging soepel en snel. Prettig hoe vlot dit ging.

- Antonius Willemsen

Eindelijk van mijn baas af

11 juni 2020

Gelukkig konden we met behulp van een mediator via deze site eindelijk tot een vertrek met geschikte condities komen. Logischerwijs was het voor mij al duidelijk dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel toegeven.

- Anouk van de Ven

Erfenis zo afgehandeld

7 juni 2020

Erg vlot de verdeling van de erfenis kunnen inrichten dankzij deze professionals! Dank Jullie Wel.

- Klaas van de Wal

Buitenlandse erfenis vakkundig geregeld

7 juni 2020

Persoonlijk hadden we geen deskundigheid op het gebied van buitenlandse erfenissen. Daarom toch maar begeleiding ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Deze snel en met relatief lage kosten gevonden. Dank jullie wel!

- Tim Smits

Hulp bij uit elkaar gaan

8 juni 2020

Adequate begeleiding bij een scheiding gekregen. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een gestructureerde mediation en afhandeling. Top, een hele zorg minder.

- Johannes Molenaar

Kwetsbare afwikkeling top verzorgd

4 juni 2020

In de periode van uit elkaar gaan was het een emotionele tijd maar door de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl hadden we direct iemand die ons goed kon helpen. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Weleens was het een gevoelige zaak maar daar werd correct mee omgegaan. Prettige afwikkeling zo.

- Cindy van den Heuvel

Prijs viel mee!

6 juni 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Vandaar blij met het lage tarief van onze mediator. We waren er toen rap uit, onbetwistbaar dat deze vrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Niels Smit

Hulp bij uit elkaar gaan

7 juni 2020

Snelle begeleiding bij het uit elkaar gaan. De sessies en papieren waren snel geregeld en goed geregeld. Super, een hele zorg minder.

- Marco van Vliet

Het idee uit de mediation helpt enorm

8 juni 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons zeer veel heeft geholpen. Nog steeds wel eens als we een keer conflicten hebben pakken we ernaar terug. Slim hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Leonie Veenstra

Betrokken en sympathiek

3 juni 2020

Er is geen partij getrokken en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor grote passen in de goede richting kunnen maken!

- Tom van Beek

Hulp bij (tiener)dochter

7 juni 2020

Al jaren liep het contact tussen mij en mijn tienerdochter erg moeizaam. We hebben daarvoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Daardoor ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gebracht!

- Marjolein van de Velden

Scheidingmet een lichtpuntje.

31 mei 2020

We hadden werkelijk flink onenigheid al voor ik de offerteaanvraag indiende bij mediatorkaart. Ik moet zeggen dat de echtscheiding nu daardoor soepeler ging dan verwacht en ook praat ik nog met mijn ex. Nazorg had iets beter gekund na afronding.

- Catharina Maas

Verstandig geregeld

3 juni 2020

De reden was natuurlijk niet fijn maar de manier waarop het geregeld is was super. Had bedacht dat er wel linksom of rechtsom partij getrokken zou worden voor mijn werk, maar niks is minder waar. De mediator was echt neutraal. Ook was het betaalbaar gelukkig.

- Sharon van Beek

Echt chapeau

2 juni 2020

Onze mediator was geweldig. Ik of eigenlijk wij hebben flink gehad aan de gesprekken met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Roel de Jonge

Simpel en snel

2 juni 2020

Helemaal super! Bedankt!

- Nicole van de Brink

Profi en handig geregeld

3 juni 2020

De mediator waarmee we in contact kwamen was duidelijk ervaren met dit soort conflicten en pakte het snel op.

- Vanessa Koning

Het plan was fatsoenlijk

31 mei 2020

De mediation heeft gezorgd voor een concept (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. We kunnen hier altijd op pakken en daar zijn we content mee. Slim hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Melanie van Leeuwen

Scheidingmet een lichtpuntje.

31 mei 2020

Na een behoorlijk conflict terecht gekomen bij een lieve mediator via mediatorkaart. Niet alleen de scheiding is goed verlopen, maar mijn ex en ik zijn ook beter dan bedacht uit elkaar gegaan. We hebben achteraf niks meer gehoord, dat had ik eigenlijk nog wel verwacht.

- Hendrika van Dam

Oprecht chapeau

30 mei 2020

Onze mediator was fantastisch. Ik of liever we hebben flink gehad aan de gesprekken met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Adrianus Scholten

Simpel en vlot

24 mei 2020

Helemaal top! Dank Jullie Wel!

- Bart de Graaf

Een lintje krijgen

24 mei 2020

Onze mediator was fantastisch. Ik of eigenlijk wij hebben veel gehad aan de sessies met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Marc van Doorn

Kwetsbare afwikkeling top afgehandeld

25 mei 2020

Tijdens de scheiding kwamen er flink wat gevoeligheden naar boven maar door dat we op tijd via mediatiorkaart een persoon konden vinden waren we er snel uit. De mediator handelde echt onpartijdig. Ondanks dat het soms gevoelig was, hebben ze dit onpartijdig kunnen doen. Erg knap.

- Kim Vos

Niks meer te maken met mijn werk!

26 mei 2020

Na een berg gezeik op werk gelukkig nu met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf kunnen verlaten. Had er gewoon recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Linda de Lange

Scheidingmet een lichtpuntje.

23 mei 2020

We hadden echt flink ruzie al voor ik de offerteaanvraag indiende bij mediatorkaart. Ik moet vertellen dat de scheiding nu daardoor soepeler ging dan verwacht en ook spreek ik nog met mijn ex. Nazorg had iets beter gekund na afsluiting.

- Lisette Maas

De familie is weer een familie

26 mei 2020

De communicatie in onze familie was altijd moeilijk, gelukkig inmiddels weer op een toegankelijk niveau.

- Jacob van der Laan

Gewoon goed

22 mei 2020

Content zoals verwacht.

- Bram Groen

Snel afgehandeld

21 mei 2020

We hebben de erfenis snel kunnen verdelen dankzij mediation. Dank!

- Wouter de Lange

De mediator was fijn!

19 mei 2020

Gewoon begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar allereerste mediation, dat was te horen.

- Kirsten Groen

Echt neutraal

20 mei 2020

Gelukkig was de ondersteuner erg ervaren bij de mediation bij mijn werkgever. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Super.

- Marjolein van de Berg

Conflict met werknemer opgelost

14 mei 2020

Langdradig slepend conflict met een van mijn medewerkers vakkundig begeleid.

- Peter Verbeek

Moeilijke periode afgesloten

15 mei 2020

Mijn vaders overlijden zorgde voor een lastige periode rondom de erfenis. De emoties waren hoog maar de ondersteuning vakkundig en meelevend. Was voor ons vlekkeloos geregeld zo.

- Wilhelmus van der Meulen

Echt chapeau

18 mei 2020

Deze mensen krijgen een lintje. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Kelly Gerritsen

Uit elkaar met een lichtpuntje.

19 mei 2020

Na een sterk conflict terecht gekomen bij een gepaste mediator via mediatorkaart. Ik moet zeggen dat de scheiding nu daarom soepeler ging dan bedacht en ook praat ik nog met mijn ex. Nazorg had iets beter gekund na afsluiting.

- Miranda Dekker

Vlot afgehandeld!

14 mei 2020

Na een ruzie van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart volkomen uitgekomen! Buiten de mediation waren we vast in een vechtscheiding terecht gekomen. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Stefan van Leeuwen

Nalatenschap zo afgehandeld

12 mei 2020

Zeer snel de verdeling van de erfenis kunnen regelen dankzij deze deskundigen! Dank!

- Martijn van de Ven

Geoefend mediator

10 mei 2020

Gewoon begaan, eerlijk en ook empatisch. Kundige mediator dus.

- Monique Brouwer

Uiteindelijk van mijn baas af

13 mei 2020

Gelukkig konden we met begeleiding van een mediator via deze site tenslotte tot een afscheid met geschikte condities komen. Natuurlijk was het voor mij al helder dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel meegaan.

- Bas Brouwer

Onenigheid met dochter begeleid en opgelost

9 mei 2020

Mijn dochter en ik leken niet goed met elkaar converseren. We hebben daarvoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Vandaar ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Edwin Visser

Fijn geregeld

8 mei 2020

Het was een minder leuke oorzaak waardoor ik hier terecht kwam maar de oplossing(en) die eruit kwamen waren goed. Had bedacht dat er wel linksom of rechtsom partij getrokken zou worden voor mijn werk, maar niks is minder waar. Het was echt onpartijdig. Ook was het betaalbaar gelukkig.

- Antonius de Vos

Niets meer te doen met mijn werk!

10 mei 2020

Na een hoop gedoe op werk gelukkig nu met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf mogen verlaten. Natuurlijk was het voor mij al onbetwistbaar dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel meegaan.

- Jacobus van Veen

Nalatenschap zo geregeld

12 mei 2020

We hebben de erfenis direct kunnen verdelen dankzij mediation. Bedankt.

- Ivo Smit

Geen testament, wel netjes verdeeld

7 mei 2020

Ondanks de missende documenten konden we in gesprek met elkaar onder begeleiding. Gelukkig hadden we hier begeleiding bij, want wij hebben hier nog nooit eerder mee te maken gehad. Dank voor de goede zorgen en kundige begeleiding!

- Jan Smit

Niet prijzig

7 mei 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Daarom blij met het betaalbare tarief van onze mediator. Het was snel afgehandeld nadat de ervaren vrouw ons begeleid had.

- Janneke van der Horst

Echt chapeau

6 mei 2020

Onze mediator was fantastisch. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Suzanne Meijer

Erfenis eerlijk gedeeld

3 mei 2020

Prettige ondersteuning ontvangen bij het delen van de erfenis. Was een lastige periode, waarin de emoties hoog konden stijgen. Maar door de hulp en begeleiding is het toch gelukt zonder onenigheid. Enorm dankbaar hiervoor.

- Petrus Verhoeven

Hulp bij (tiener)dochter

5 mei 2020

Mijn dochter en ik konden niet goed met elkaar converseren. We hebben daarvoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Deze manier van mediation pakte vooral de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte in het geval van ons echt.

- Erik Janssen

Goed afgehandeld

6 mei 2020

Het was een minder leuke oorzaak waardoor ik hier terecht kwam maar de uitkomst(en) die eruit kwamen waren goed. Eigenlijk dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden echter dat was oprecht niet zo. De mediator was echt neutraal. De prijzen vielen ook alles mee.

- Thijs de Graaf

Hulp bij uit elkaar gaan

6 mei 2020

Snelle hulp bij het uit elkaar gaan. De sessies en papieren waren snel georganiseerd en goed geregeld. Super, een hele zorg minder.

- Suzanne Scholten

Hulp bij uit elkaar gaan

30 april 2020

Passende begeleiding bij een scheiding gekregen. De ervaring gedurende de mediations zorgde voor een soepele mediation en afwikkeling. Pak van ons hart in een al moeilijke tijd.

- Marieke Martens

Niks meer te doen met mijn werkgever!

3 mei 2020

Gelukkig konden we met begeleiding van een mediator via deze site eindelijk tot een afscheid met geschikte voorwaarden komen. Had er domweg recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Roy Mol

Oprecht chapeau

26 april 2020

Onze mediator was super. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Maaike Vermeulen

Vechtscheiding voorkomen!

1 mei 2020

Na een aanvaring van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er door mediatorkaart volkomen uitgekomen! Buiten de mediation waren we vast in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Sjoerd van Loon

Ondanks de gemoederen netjes gedeeld

28 april 2020

Lieve ondersteuning gekregen bij het verdelen van de erfenis. Was een moeizame tijd, waarin de gemoederen hoog konden oplopen. Dankzij jullie support en energie allemaal tot een goed einde gekomen. Enorm bedankt hiervoor.

- Thijs Verhoeven

Geen kant verkiezen

25 april 2020

De man die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg vakkundig. Geen enkele keer het gevoel gehad dat hij kant koos of partijdig reageerde. Super.

- Jeffrey Vermeulen

Geen wilsbeschikking, wel eerlijk verdeeld

26 april 2020

Er was jammer genoeg geen testament, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. De mediator ondersteunde ons hiermee want we hadden dit nog nooit zo hoeven doen. Dank voor de goede zorgen en kundige hulp!

- Angela van der Horst

Ruzie met werknemer opgelost

23 april 2020

Lang slepend conflict met een van mijn werknemers professioneel begeleid.

- Richard van Veen

Uit elkaar met een lichtpuntje.

27 april 2020

We hadden ergens flink onenigheid al voor ik de offerteaanvraag indiende bij mediatorkaart. Ik moet aanmerken dat de echtscheiding nu daardoor soepeler ging dan verwacht en ook praat ik nog met mijn ex. We hebben erna niks meer gehoord, dat had ik eigenlijk nog wel verwacht.

- Femke Gerritsen

Begeleiding en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

20 april 2020

Snelle ondersteuning bij het uit elkaar gaan. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een soepele mediation en afwikkeling. Pak van ons hart in een al moeilijke periode.

- Nicolaas de Ruiter

Vechtscheiding voorkomen!

23 april 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Zonder de mediation waren we vast in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Evelien van der Meer

Uit elkaar met een lichtpuntje.

21 april 2020

We hadden echt flink onenigheid al voor ik de offerteaanvraag indiende bij mediatorkaart. Niet enkel de echtscheiding is goed gegaan, maar mijn ex en ik zijn ook netter dan verwacht uit elkaar gegaan. Nazorg had iets beter gemogen na afsluiting.

- Marije Maas

Goed afgehandeld

20 april 2020

Het was een minder leuke aanleiding waardoor ik hier terecht kwam maar de oplossing(en) die eruit kwamen waren goed. Had bedacht dat er wel linksom of rechtsom gekozen zou worden voor mijn werk, maar niets is minder waar. De mediator was echt neutraal. De kosten vielen ook alles mee.

- Anne de Boer

De familie is opnieuw een familie

19 april 2020

De communicatie in onze familie was altijd moeilijk, gelukkig intussen weer op een toegankelijk niveau.

- Marianne Kuijpers

Buitenlandse nalatenschap vakkundig afgehandeld

17 april 2020

Persoonlijk hadden we geen deskundigheid op het gebied van buitenlandse erfenissen. Daarom toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze hulp gevonden via mediator kaart. Bedankt allemaal!

- Marloes van de Veen

Het idee uit de mediation helpt echt

19 april 2020

De mediation heeft gezorgd voor een idee (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. Nog altijd wel eens als we een keer woorden hebben grijpen we ernaar terug. Erg fijn, heeft ons flink geholpen.

- Nancy van den Heuvel

Vechtscheiding voorkomen!

15 april 2020

Na een aanvaring van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart volkomen uitgekomen! Ik denk wel dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Anna Schouten

Ondanks afstand bekwaam geholpen

20 april 2020

Nog nooit te maken gehad met een buitenlands overlijden en nalatenschap. Vandaar toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Deze snel en met betrekkelijk lage kosten gevonden. Bedankt allemaal!

- Suzanne van der Linden

Fijn geregeld

16 april 2020

Het was een minder leuke oorzaak waardoor ik hier terecht kwam maar de oplossing(en) die eruit kwamen waren goed. Eigenlijk dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden echter dat was oprecht niet zo. Het was echt neutraal. De tarieven vielen ook alles mee.

- Sabrina Gerritsen

Meelevend en welwillend

16 april 2020

Voelde me echt gehoord tijdens de mediation tussen mijn werk en mezelf. Daardoor kunnen we nu in het proces snel door naar de oplossing.

- Kirsten Maas

Ongeacht de gemoederen eerlijk gedeeld

10 april 2020

We hebben prettige hulp aangeboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het heengaan van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Maar door de hulp en advies is het toch geslaagd zonder ruzie. Heel erg bedankt!

- Richard Bos

De mediator was verstandig!

13 april 2020

Eveneens heel oprecht, ontwapenend en ook heel meevoelend. Kundige mediator dus.

- Annemarie de Lange

Gelukkig nu conflict opgelost

12 april 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn baas en mezelf zijn we met mediation uiteindelijk tot elkaar gekomen. Heel prettig geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de voorkeur kreeg. Dank daarvoor!

- Michiel de Vos

Simpel en vlot

15 april 2020

Dikke prima! Bedankt!

- Catharina van den Broek

vlot afgehandeld

13 april 2020

Erg vlot de verdeling van de erfenis kunnen inrichten dankzij deze deskundigen! Bedankt.

- Nicolaas de Haan

Gewoon goed

7 april 2020

Absoluut top! Mijn dank is groot!!

- Astrid Gerritsen

Advies en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

8 april 2020

Vlotte hulp bij het uit elkaar gaan. De ervaring gedurende de mediations zorgde voor een vloeiende mediation en afwikkeling. Super, een hele zorg minder.

- Jasper Veenstra

Ook voor ons als bedrijf

4 april 2020

Erg bekwaam geholpen met een conflict met een werknemer. Vakkundig geholpen en niet het idee gehad dat het allemaal maar de verantwoordelijkheid is van de werkgever. Erg opgelucht.

- Peter de Vos

Niet alleen voor personeel

8 april 2020

Zeer blij met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Gauw geholpen en totaal neutraal. Erg blij.

- Suzanne de Lange

De familie is weer een familie

3 april 2020

Na een jarenlang conflict in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen door de fijne begeleiding en mediation.

- René Postma

Vakkundig en snel

5 april 2020

De mediator waarmee we in gesprek kwamen was onmiskenbaar ervaren met dit soort conflicten en pakte het vlot op.

- Ingrid van Leeuwen

Geen kant verkiezen

3 april 2020

Gelukkig was de begeleider erg geoefend bij de mediation bij mijn werkgever. De mediator was oprecht en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Top.

- Steven Scholten

Begeleiding bij (tiener)dochter

4 april 2020

Mijn dochter en ik konden niet goed met elkaar spreken. We hebben hiervoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Deze manier van mediation pakte in het bijzonder de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte in het geval van ons volledig.

- Kim Mulder

Na lang onrustig nu ontspanning

2 april 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een tijd van kalmte terecht gekomen. Er waren heldere situaties maar er werden bovenal oplossingen aangedragen die voor ons beiden nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag af en toe nog teruggrijpen op afspraken van destijds. Ook vielen de tarieven ons enorm mee in een toch al kostbare periode.

- Daniëlle van Vliet

Arbeidsconflict behendig aangepakt

4 april 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleem kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en snel geholpen.

- Linda de Graaf

Het uit elkaar gaan met zilveren randje

1 april 2020

Na een sterk conflict terecht gekomen bij een fijne mediator via mediatorkaart. Ik moet vertellen dat de echtscheiding nu hierdoor soepeler ging dan bedacht en ook spreek ik nog met mijn ex. Nazorg had iets beter gekund na afsluiting.

- Maartje Blom

Vlug in contact

6 maart 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de afspraken waren op onze schema’s afgestemd. ’s Avonds als de kleintjes in bed lagen konden we het gesprek voeren met de mediator zodat we geen vrij hoefde te nemen. De aanvraag hier op mediatorkaart ging soepel en vlot. Fijn hoe gauw dit ging.

- Ingrid Vos

Gewoon goed

27 februari 2020

Gewoon goed, zoals ik mag verwachten.

- Sjoerd Driessen

Nalatenschap eerlijk gedeeld

28 januari 2020

Gepaste begeleiding ontvangen bij het verdelen van de erfenis. De emoties waren nog hoog door het doodgaan van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Maar door de hulp en advies is het toch geslaagd zonder ruzie. Zeer bedankt hiervoor.

- Jeffrey Mulder

Oprecht goed

6 januari 2020

Absoluut super! Bedankt!

- Marinus Huisman

Conflict met medewerker opgelost

28 december 2019

Langdradig slepend conflict met een van mijn werknemers vakkundig begeleid.

- Antonius van Leeuwen

Erg tevreden

30 maart 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Christian Mol

Zeer verrast

29 maart 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Catharina Bos

Voortreffelijke match

2 april 2020

Via Mediatorkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Christiaan van de Brink

Ideale match

1 april 2020

Via Mediatorkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Anna Scholten

Voortreffelijke match

27 maart 2020

Via Mediatorkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Peter Mulder

Snelle match via mediatorkaart.nl

24 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Sander Vink

Gelijk gevonden wie ik nodig had via mediatorkaart.nl

21 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Sander van de Berg

Lang leve google

26 maart 2020

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Sylvia de Bruijn

vlot en makkelijk

24 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via mediatorkaart.nl. Fijn in de buurt, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Bart van der Laan

Ideale match

24 maart 2020

Via Mediatorkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Marijke van den Broek

Perfecte tip

21 maart 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Cornelia de Leeuw

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

21 maart 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Dirk de Vries

Na lang zoeken de juiste gevonden

23 maart 2020

Na lang zoeken kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Bram Bos

Vlugge offerte

21 maart 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Arjan van den Bosch

Voortreffelijke match

19 maart 2020

Via Mediatorkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Johan Verhoeven

Zeer verrast

20 maart 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Michiel de Koning

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

16 maart 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Christiaan van de Velde

Vlugge offerte

19 maart 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Thijs van der Meer

betaalbaarder dan ik dacht

17 maart 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Jacoba de Graaf

Ideale website

13 maart 2020

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Karin Koster

Eindelijk een goede site gevonden

11 maart 2020

Na een zoektocht eindigde ik op Mediatorkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Suzanne van Dijk

Zeer verrast

7 maart 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Adriaan Hermans

Super service

4 maart 2020

Afgelopen maand offertes aangevraagd en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Chantal de Leeuw

Goed contact

26 februari 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Daniël Evers

Via linkedin niet hetzelfde

19 februari 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Wouter Groen

betaalbaar en professioneel

13 februari 2020

Gisteren het formuliertje ingevuld en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Daniëlle Sanders

Perfecte tip

2 februari 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Astrid van Wijk

Snelle offerte

26 januari 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Frank van de Velde

Vlugge offerte

20 januari 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Marleen de Leeuw

Fijn!

11 januari 2020

Gisteren het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Guido de Vries

mediatorkaart.nl heeft me snel verbonden

9 januari 2020

Na een zoektocht kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Cindy van Leeuwen

Zeer verrast

12 december 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Robin Koster

erg betaalbaar

30 november 2019

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Marijke Visser

Prettige service

24 november 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Natascha Koning

snel geholpen

17 november 2019

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via mediatorkaart.nl. Fijn lokaal, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een mooie prijs.

- Tom Gerritsen

niet verwacht zo betaalbaar

10 november 2019

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Wilhelmina van Doorn

Geen linkedin nodig

5 november 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- René de Leeuw

via mediatorkaart.nl snel gekoppeld

31 oktober 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Koen Mol

Via Via maar dan beter

24 oktober 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Maurice de Vries

betaalbaar en professioneel

17 oktober 2019

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Sander Molenaar

aangename service

11 oktober 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Joost van Loon

via mediatorkaart.nl snel gekoppeld

8 oktober 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en het zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Tim Post

Via linkedin niet hetzelfde

1 oktober 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Gerardus Hoekstra

Werkt goed dit

21 september 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Marjolein van de Berg

Eindelijk een fijne site

12 september 2019

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij Mediatorkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Pieter van Loon

snelle service

10 september 2019

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via mediatorkaart.nl. Fijn lokaal, aangenaam persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Joris Hendriks

Gevonden via forum

29 augustus 2019

Door een forum hier beland. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Topprofessional

- Laura de Bruin

niet verwacht zo betaalbaar

28 augustus 2019

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Robin van der Linden

Mediatorkaart is top!

18 augustus 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Cornelis Gerritsen

snelle service

9 augustus 2019

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via mediatorkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een eerlijke prijs.

- Tom Peters

aangename service

8 augustus 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Leonie Post

Snelle offerte

26 juli 2019

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Hendrik de Graaf

Werkt goed dit

23 juli 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Johanna de Haan

Google is je grootste vriend

17 juli 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het formulier ingevuld en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Edwin Kramer

Duidelijke website

4 juli 2019

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Cornelia Groen

Snelle match via mediatorkaart.nl

27 juni 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Marleen Driessen

Vlugge offerte

26 juni 2019

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Maurice de Vos

Mediatorkaart werkt erg fijn

13 juni 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Wilhelmina Koning

Via forum hier terechtgekomen

13 juni 2019

Door een forum hier beland. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Johannes de Ruiter

Via forum hier terechtgekomen

2 juni 2019

Via een forum hier beland. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Erwin Groen

betaalbaar en professioneel

28 mei 2019

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Martine Jansen

Mediatorkaart is top!

19 mei 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Tamara van den Heuvel

Vlugge offerte

12 mei 2019

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Dennis Scholten

via mediatorkaart.nl snel gekoppeld

2 mei 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Ivo van den Broek

erg snel

27 april 2019

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via mediatorkaart.nl. Fijn in de buurt, goed persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Bas Blom

Mediatorkaart werkt erg fijn

21 april 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Angelique Hermans

Na lang zoeken de juiste gevonden

24 maart 2019

Na lang zoeken arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Annemieke de Jonge

Goed contact

26 januari 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Erik van de Pol

Via linkedin niet hetzelfde

10 februari 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Sandra Dijkstra

Na lang zoeken de juiste gevonden

19 januari 2019

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Hendrikus Smeets

Gelijk gevonden wie ik nodig had via mediatorkaart.nl

17 december 2018

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en het zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Deborah Maas

Dé tip

14 januari 2019

Via kennissen terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Sebastiaan van den Heuvel

Goed contact

20 december 2018

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Marloes Visser

Uitgelichte mediators uit Oostwold

InterSolutio

Jant Nienhuisstraat 27
9883 RS Oldehove
Nederland

06 44215600
http://www.intersolutio.nl/

Oranje Advocatenkantoor

Handelsweg 14
9301 ZN Roden
Nederland

050 501 1292
http://www.oranje-advocaten.nl/

Borsch Advocatuur

2e etage
Hoofdstraat 53
9356 AV Tolbert

0594 442 181
http://borschadvocatuur.nl/