Mediator Tolbert

Ben jij opzoek naar een top mediator uit Tolbert die bij jouw bedrijf past?
Dan ben je op de goede plek.
Wij zorgen dat jij die zoekt naar Mediator Tolbert verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?
Mediatorkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle mediatorkantoren uit Tolbert – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2020 en verder.

Mediator Tolbert gezocht?

Mediators uit Tolbert vergelijken

Mediator Tolbert
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 130 reviews)
Mediatorlink Mediation
Mediator ConflictConsult
Zakelijke Mediation MediationEasy
First Mediation
Mediatorgroep Bemiddeld conflictbemiddeling
Bloemster Mediation
Handdrukpunt echtscheiding meditaion

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Tolbert, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Midwolde, Sebaldeburen en Oldekerk bijvoorbeeld ook geholpen aan een mediator.

Waarom mediator Tolbert

Ook al erg lang aan het zoeken naar een mediator uit Tolbert? Het kan moeilijk zijn om de beste mediator te vinden voor het oplossen van een conflict. Dit komt natuurlijk door de hoeveelheid verschillende mediators. Gelukkig zijn wij er voor je om de beste tips te geven. Spring direct naar:

Wanneer is het verstandig om de beste mediator in Tolbert te zoeken

Je wilt graag weten voor welk soort conflict je een mediator kan gebruiken. Je kan een mediator voor eigenlijk alle meningsverschillen en geschillen inschakelen. Hij doet zijn uiterste best om een einde te breien aan het conflict door met beide partijen samen te zitten. Ook is het zo dat een mediator er voor je zal zijn als je een compromis wilt laten opstellen voor bijvoorbeeld een arbeidsconflict. Denk hierbij aan problemen met het uitgekeerde salaris of over het aantal vakantiedagen.

Daarnaast kan een mediator je assisteren bij burenruzies of conflicten rondom grondgebied. Dit soort conflicten kunnen meerdere oorzaken hebben, een mediator kan bij elke van dit soort conflicten helpen. organisatiesondernemingen kunnen een mediator weer inschakelen als ze bijvoorbeeld een geschil hebben over plagiaat. Zoals je ziet is een mediator eigenlijk inzetbaar voor alle mogelijke soorten conflicten, het is dé persoon die je in zou moeten schakelen om het geheel te sussen.. Bij Mediatorkaart kun je in Tolbert terecht voor:

  • Mediator scheiding Tolbert
  • Zakelijke mediation Tolbert
  • Familie mediation Tolbert
  • Mediation arbeidsconflict Tolbert
  • En meer

Alle mediators uit Tolbert

Bekijk ook mediators uit

Op zoek naar een voordelige mediator Tolbert – mediator vs. rechtszaak

Hoewel er overeenkomsten zijn tussen een jurist en een mediator hebben ze allebei een ander doel. Een jurist moet je inschakelen als een zaak echt voor de rechter komt. Denk hier met name aan heftige ruzies die nooit meer zonder rechter opgelost kunnen worden.

Een mediator zal er alles aan doen om de ruzie onderling op te lossen, zonder dat er een dure rechtszaak aan te pas komt. Meestal kunnen beide partijen hierna weer met elkaar door een deur. Er is dus een groot verschil tussen een jurist en een mediator.

Het is bijvoorbeeld voor zakelijke mediation sterk aan te bevelen om een lokale en betaalbare mediator te vinden uit Tolbert. Dit is onder andere ook in te zetten wanneer je te maken hebt met een arbeidsconflict.

Op zoek naar een mediator uit Tolbert voor jouw zakelijke mediation?

Zoek een zakelijk mediator

Klik op ‘Zoek een zakelijk mediator‘ om een betaalbare mediator te vinden die gespecialiseerd is in zakelijke mediation Tolbert.

Redenen om te kiezen voor een mediator in Tolbert

We kunnen een heel lijstje met redenen benoemen voor de vraag waarom ook jij zou moeten kiezen voor een mediator in Tolbert voor het oplossen van een conflict. Allereerst maakt de mediator het mogelijk om de relatie niet naar de filistijnen te helpen, vaak is het namelijk zo dat de gemoederen hoog oplopen.

De mediator uit Tolbert weet uit ervaring hoe hij ruzies kan laten verdwijnen zonder dat er meer schade aan de relatie ontstaat. Daarnaast zal je door de mediators snel van het conflict af zijn. Je wilt natuurlijk niet onnodig veel moeite steken in een conflict. De mediator uit Tolbert is er voor je om er snel een punt achter te kunnen zetten.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Esther Veenstra Esther Veenstra
Customer Succes manager bij mediatorkaart.nl
Mediation94%
Familierecht90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Mediator Tolbert gezocht – waar moet je op letten bij het zoeken

Het zou eenvoudig zijn om het eerste het beste kantoor te kiezen voor een mediator, maar dit is jammer genoeg niet hoe in zijn werk gaat. Wij denken met je mee door je een paar tips te geven. Je wilt uiteraard meteen de meest geschikte partij in dienst nemen. Vaak zijn mediators gespecialiseerd op een bepaald gebied, heb je een conflict met je werknemers? Zoek naar mediators die hier veel vanaf weten. Mensen die uit elkaar willen gaan zullen op zoek moeten gaan naar een mediator scheiden in Tolbert.

Scheiden in Tolbert is vaak vervelend, maar met een mediator scheiden uit Tolbert zal je jouw huwelijk pijnloos kunnen beëindigen.

Je kan altijd contact opnemen met de verschillende kantoren om meer informatie te vergaren.

Wil je bijvoorbeeld snel scheiden, vraag dan 3 offertes op van lokale en betaalbare mediators uit Tolbert die je graag helpen met een echtscheiding aanvragen.

Scheiden Tolbert, via een betaalbare mediators

Scheiden Tolbert

Klik op de knop ‘Scheiden Tolbert‘ om een scheiding aan te vragen door een scheidingsmediator uit Tolbert, gespecialiseerd in echtscheiding.

3 offertes voor een mediator in Tolbert

Het is natuurlijk altijd een goed plan om een offerte aan te vragen. In de aanvraag is het van belang dat je helder bent in wat je zoekt. Je wilt natuurlijk alleen maar uitkomen bij een partij met een hoge mate van ervaring en know-how, een mate van professionaliteit is wel zo prettig bij het oplossen van een geschil.

Vervolgens hoef je alleen nog maar een meeting in te plannen, door deze ontmoeting kan je een goed beeld vormen over de persoon die jou zal gaan helpen. Het is wel wenselijk dat je door een deur kan met de mediator, hij of zij zal toch iemand zijn waar je vaak mee in gesprek zal gaan.

Klik op kosten mediator om direct 3 offertes van lokale en betaalbare mediators uit Tolbert op te vragen en zo direct inzicht te krijgen in de kosten.

Direct 3 offertes voor een specifieke kostenindicatie van verschillende mediators uit Tolbert.

Nu 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit.

Mediator in Tolbert – een persoon die je kan helpen

Wij hopen dat je met onze tips zelf ook de mediator uit Tolbert vindt die bij jouw conflict past. Wij bieden je daarnaast de kans om snel en eenvoudig 3 offertes aan te vragen. Wanneer het gaat over nalatenschap kan dit bijvoorbeeld ook erg handig zijn.Kwel jezelf niet langer en schakel een mediator in.

Bekijk bijvoorbeeld alles over verdeling erfenis en kom direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare mediator uit Tolbert.

Benieuwd naar het traject van familie mediation Tolbert voor erfenis verdeling?

Verdeling erfenis mediation

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een erfenis verdeling in Tolbert te bekijken middels het vergelijken van mediators uit Tolbert.

Veelgestelde vragen over mediation in

Tolbert

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de mediator regio Tolbert jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden ook af om met haast op zoek te gaan naar een mediator. Het kan wel, maar het is het beste om hier eventjes de tijd voor te pakken om te zorgen dat alles goed voelt!

Overstappen van mediator is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande mediator. Vraag vervolgens aan je vorige mediator of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe mediator uit Tolbert.

mediatorkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle mediators in Tolbert. Wij zien welke mediators beschikbaar zijn in Tolbert en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van mediators uit Tolbert die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Mediation Tolbert

Gewoon goed

7 augustus 2020

Helemaal top! Bedankt!

- Laura Brouwer

Vechtscheiding voorkomen!

3 augustus 2020

Na een aanvaring van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er door mediatorkaart absoluut uitgekomen! Ik denk eigenlijk dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Catharina van der Meer

Fijn geregeld

5 augustus 2020

Het was een minder leuke aanleiding waardoor ik hier terecht kwam maar de uitkomst(en) die eruit kwamen waren goed. Had verwacht dat er wel linksom of rechtsom gekozen zou worden voor mijn werkgever, maar niks is minder waar. Het was echt neutraal. De tariefstelling vielen ook alles mee.

- Johan van de Veen

Na lang turbulent nu ontspanning

30 juli 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van rust terecht gekomen. Er waren heldere scenario`s maar er werden bovenal oplossingen bedacht die voor ons alletwee nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag af en toe nog teruggaan op afspraken van toen. Het tarief was ook prima ondanks een al prijzige periode.

- Adrianus Bos

Ook voor werkgevers

23 juli 2020

Erg bekwaam geholpen met een conflict met een personeelslid. Gauw geholpen en totaal objectief. Erg opgelucht.

- Nancy Jacobs

Geoefend mediator

27 juli 2020

Oprecht begaan, eerlijk en ook empatisch. Kundige mediator dus.

- Wendy Timmermans

Ondanks afstand bekwaam geholpen

26 juli 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands overlijden en nalatenschap. Na een sterfte in de familie in Canada hebben we dus hulp gewild. Gelukkig deze begeleiding gevonden via mediator kaart. Dank jullie wel!

- Marco Groen

Kwetsbare afhandeling super geregeld

22 juli 2020

Tijdens de scheiding kwamen er behoorlijk wat gevoeligheden naar boven maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden zoeken waren we er vlot uit. De mediator hielp oprecht neutraal. Weleens was het een gevoelige zaak maar daar werd correct mee omgegaan. Erg knap.

- Marleen van Beek

Scheidingmet een lichtpuntje.

22 juli 2020

We hadden echt flink onenigheid al voor ik de offerteaanvraag indiende bij mediatorkaart. Ik moet vertellen dat de echtscheiding nu daarom soepeler ging dan bedacht en ook spreek ik nog met mijn ex. We hebben erna niks meer gehoord, dat had ik eigenlijk nog wel bedacht.

- Ingrid de Wit

Vechtscheiding voorkomen!

24 juli 2020

Na een ruzie van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er door mediatorkaart compleet uitgekomen! Zonder de mediation waren we zeker in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Hanneke Veenstra

Dikwijls bereikbaar

18 juli 2020

Geen 9-5 mentaliteit maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons belangrijk gezien het werk. Ook in de avonden was het geen probleem. In ieder geval kregen we na de aanvraag via mediatorkaart.nl snel de offertes in huis voor een geschikte mediator. Fijn hoe vlot dit ging.

- Paul Hermans

Na lang turbulent nu ontspanning

22 juli 2020

Doordat we via mediatiorkaart met een persoon konden praten zijn mijn voormalig partner en ik eindelijk in rustigere tijden terecht gekomen. De gemoederen liepen hoog op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons beiden verstandig waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag soms nog teruggaan op afspraken van toen. Het tarief was ook prima ondanks een al dure tijd.

- Kevin Sanders

Hulp bij uit elkaar gaan

17 juli 2020

Adequate begeleiding bij een scheiding gekregen. De ervaring gedurende de mediations zorgde voor een gestructureerde mediation en afwikkeling. Top, een hele zorg minder.

- Petrus van de Wal

Conflict met werknemer opgelost

15 juli 2020

Lang slepend conflict met een van mijn medewerkers professioneel begeleid.

- Ruben van der Horst

Ondanks afstand bekwaam geholpen

21 juli 2020

Persoonlijk hadden we geen expertise op het gebied van buitenlandse erfenissen. Vandaar toch maar begeleiding ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Deze vlot en met relatief lage prijzen gevonden. Dank jullie wel!

- Robert de Groot

Fijn geregeld

13 juli 2020

De aanleiding was simpelweg niet prettig maar de methode waarop het afgehandeld is was super. Ergens dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden echter dat was echt niet zo. De mediator was echt onpartijdig. Bovendien was het betaalbaar gelukkig.

- Charlotte Mulder

Gelukkig nu conflict opgelost

18 juli 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn leidinggevende en mezelf zijn we met mediation uiteindelijk tot elkaar gekomen. Erg prettig geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de voorkeur kreeg. Dank hiervoor!

- Sjoerd van de Velde

Geen kant gekozen

12 juli 2020

De man die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werkgever was erg bekwaam. Geen enkele keer het gevoel gehad dat hij kant koos of partijdig reageerde. Super.

- Maaike Meijer

Heel veel gehad aan ondersteuning tijdens scheiding

16 juli 2020

We hadden het zwaar maar de hulp was erg aangenaam. Geen nummertje, maar echt het gevoel dat je als persoon behandeld wordt. Veel tijd genomen voor mijn verhaal en het met me meedenken. Onwijs content.

- Tessa van den Heuvel

Advies en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

13 juli 2020

Adequate hulp bij een scheiding gekregen. De sessies en papieren waren vlug overeengekomen en goed geregeld. Top, een hele zorg minder.

- Bart van de Veen

De mediator was verstandig!

13 juli 2020

Echt begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar allereerste mediation, dat was te merken.

- Leonie van Leeuwen

Op maat afgestemd advies

13 juli 2020

Niks niet het opvolgende dossier maar echt van mens tot mens in gesprek met elkaar. Je merkte direct dat de dame die ons hielp dit vaker had gedaan en al snel waren we in gesprek over oplossingen. En dat terwijl we de 3 maanden ervoor haast alleen maar ruzie hadden. Dit was wel een opluchting voor ons allebei.

- Robert Driessen

Het idee van de mediation helpt enorm

11 juli 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons heel erg heeft geholpen. Nog steeds wel eens als we een keer conflicten hebben pakken we daarnaar terug. Erg fijn, heeft ons zeer geholpen.

- Maaike Driessen

De familie is weer een familie

12 juli 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen door de fijne hulp en mediation.

- Daniëlle de Koning

Van moeilijkheden snel naar oplossingen

8 juli 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met mekaar communiceren. Dat was heel fijn, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Bedankt!

- Bianca van de Pol

Eindelijk rustigere tijden

4 juli 2020

Omdat we via mediatiorkaart met iemand konden praten zijn mijn ex partner en ik gelukkig nu in relaxtere tijden terecht gekomen. De gemoederen liepen aanzienlijk op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons allebei goed waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag af en toe nog teruggaan op afspraken van toen. Het tarief was ook prima ondanks een al prijzige periode.

- Daniël de Bruijn

Moeilijke tijd afgesloten

7 juli 2020

Mijn vaders dood zorgde voor een verdrietige periode rondom de erfenis. De emoties waren hoog maar de begeleiding vakkundig en meelevend. Was voor ons perfect geregeld zo.

- Daniël Martens

Niet enkel voor werknemers

9 juli 2020

Zeer content met de bemiddeling in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Vlot geholpen en totaal neutraal. Een opluchting.

- Jacoba de Leeuw

Kwetsbare afwikkeling super verzorgd

8 juli 2020

Bij de scheiding kwamen er behoorlijk wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden zoeken waren we er direct uit. De mediator hielp echt neutraal. Ongeacht dat het soms ontroerend was, hebben ze dit neutraal kunnen doen. Erg netjes.

- Bianca de Bruijn

Prijs viel mee!

5 juli 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Vandaar blij met het betaalbare tarief van onze mediator. Het was vlot overeengekomen nadat de doorgewinterde dame ons hielp.

- Koen Mulder

Geen testament, wel eerlijk verdeeld

2 juli 2020

Ondanks de missende stukken konden we in gesprek met elkaar onder begeleiding. Gelukkig hadden we hier begeleiding bij, want we hebben hier nog nooit eerder mee te doen gehad. De tarieven vielen ook alles mee.

- Sebastiaan van der Horst

Pijnlijke periode afgesloten

29 juni 2020

Mijn vaders overlijden zorgde voor een lastige periode rondom de erfenis. Advies was zeer individueel en op maat. Er netjes geregeld allemaal.

- Michael Timmermans

Professioneel en vlug

28 juni 2020

De man die contact zocht had klaarblijkelijk verstand van zaken en kon ons rap verder helpen.

- Robin Evers

Verstandig afgehandeld

2 juli 2020

De aanleiding was logischerwijs niet prettig maar de manier waarop het geregeld is was top. Had bedacht dat er wel linksom of rechtsom partij getrokken zou worden voor mijn werkgever, maar niks is minder waar. De mediator was echt neutraal. Verder was het betaalbaar gelukkig.

- Robertus Janssen

Advies en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

26 juni 2020

Passende begeleiding bij een scheiding gekregen. De ervaring gedurende de mediations zorgde voor een soepele mediation en afwikkeling. Pak van ons hart in een al lastige periode.

- Roy Scholten

Professioneel en vlug

26 juni 2020

De kerel die contact zocht had duidelijk verstand van dingen en kon ons rap verder begeleiden.

- Sabrina van den Broek

Ondanks afstand bekwaam geholpen

25 juni 2020

Nog nooit te maken gehad met een buitenlands overlijden en erfenis. Vandaar toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Deze vlot en met relatief lage kosten gevonden. Dank je wel!

- Maurice Groen

Begeleiding en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

25 juni 2020

Adequate begeleiding bij een scheiding gekregen. De sessies en papieren waren snel overeengekomen en goed verzorgd. Super, een hele zorg minder.

- Joyce van der Linden

Meelevend en vriendelijk

27 juni 2020

Voelde me echt gehoord tijdens de mediation tussen mijn werk en mijzelf. Daardoor kunnen we nu in het proces snel door naar de uitkomst.

- Angelique de Vries

Goed gedaan Het was een minder leuke oorzaak waardoor ik hier terecht kwam maar de oplossing(en) die eruit kwamen waren goed. Eigenlijk dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden maar dat was oprecht niet zo. De mediator was echt neutraal. Verder was het betaalbaar gelukkig.

27 juni 2020

- Hendrikus van der Horst

Arbeidsconflict bekwaam opgelost

19 juni 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleemgeval kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en vlug geholpen.

- Adriaan van den Bosch

Erg veel gehad aan advies tijdens scheiding

23 juni 2020

Hele gepaste ondervinding met de hulp tijdens echtscheiding gehad. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het volgende nummer bestempelde. Flink wat tijd genomen voor mijn verhaal en het met me meedenken. Enorm bedankt!

- Christiaan de Jong

Geen kant kiezen

24 juni 2020

Gelukkig was de ondersteuner erg geoefend bij de mediation bij mijn werkgever. De mediator was oprecht en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Super.

- Arie Prins

Verwachtingen overtroffen

20 juni 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig idee de sessies rondom de scheiding in. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een buitengewoon nette verdeling zijn gekomen van de eigendommen. Dankzij jullie was dit zeker veel minder goed gekomen!

- David Mulder

Onzekere kwestie goed geregeld

20 juni 2020

In de tijd van uit elkaar gaan was het een emotionele tijd maar door de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl hadden we direct iemand die ons goed kon helpen. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Soms was het een tere zaak maar daar werd fatsoenlijk mee omgegaan. Erg knap.

- Jeroen van der Laan

Het idee was degelijk

17 juni 2020

De mediation heeft gezorgd voor een concept (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. We kunnen hier steeds op pakken en daar zijn we content mee. Erg fijn, heeft ons zeer geholpen.

- Hanneke Visser

Arbeidsconflict behendig opgelost

16 juni 2020

Langdradig besluitloos conflict met een van mijn medewerkers professioneel begeleid.

- Manon Willems

Begeleiding bij (tiener)dochter

20 juni 2020

Al jaren was het contact tussen mij en mijn dochter erg moeizaam. We hebben hiervoor therapie geprobeerd, maar dat mocht niet baten. Deze manier van mediation pakte in het bijzonder de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte voor ons echt.

- Marloes Peters

Ingewikkelde erfenis tot prima einde gebracht

18 juni 2020

Ondanks de ontbrekende stukken konden we in gesprek met elkaar onder begeleiding. De mediator hielp ons hiermee want we hadden dit nog nooit zo hoeven doen. De prijzen vielen ook alles mee.

- Robert van Dongen

Snel in contact

12 juni 2020

Geen 9-5 instelling maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons van belang gezien het werk. ’s Avonds als de kinderen in bed lagen konden we het gesprek houden met de mediator zodat we geen verlof hoefde te pakken. De aanvraag hier op mediatorkaart ging gemakkelijk en gauw. Snel gegaan zo.

- Ellen van der Horst

Ongeacht de gemoederen eerlijk gedeeld

12 juni 2020

We hebben fijne hulp geboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het doodgaan van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Maar door de ondersteuning en begeleiding is het toch gelukt zonder onenigheid. Zeer bedankt hiervoor.

- Niels Schipper

Het idee uit de mediation helpt enorm

12 juni 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons heel heeft geholpen. Nog altijd wel eens als we een keer conflicten hebben pakken we daarnaar terug. Slim hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Sebastiaan van Wijk

Arbeidsconflict kundig opgelost

14 juni 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleemgeval kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en vlot geregeld.

- Jacqueline Janssen

Pijnlijke periode afgerond

14 juni 2020

Na het overlijden van mijn vader een pijnlijke tijd afgesloten met de verdeling van de erfenis. Hulp was erg individueel en op maat. Was voor ons perfect geregeld zo.

- Ivo de Vos

Prijs viel mee!

12 juni 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Gelukkig viel het toch erg mee toen we een mediator inhuurde. We waren er toen snel uit, duidelijk dat deze mevrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Maartje Dekker

Ook voor werkgevers

10 juni 2020

Erg professioneel geholpen met een ruzie met een werknemer. Professioneel geholpen en niet het gevoel gehad dat het allemaal maar de fout is van de werkgever. Erg opgelucht.

- Vincent Kuijpers

Ruzie met dochter begeleid en opgelost

6 juni 2020

Mijn dochter en ik leken niet goed met elkaar converseren. De therapie die we hadden zorgde alleen maar voor meer onrust om ruzie over te maken. Vandaar ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gebracht!

- Yvonne Smits

Niet enkel voor personeel

5 juni 2020

Erg blij met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Professioneel geholpen en niet het gevoel gehad dat het allemaal maar de schuld is van de werkgever. Erg blij.

- Marco Meijer

Ook voor ons als bedrijf

9 juni 2020

Erg professioneel geholpen met een conflict met een medewerker. Professioneel geholpen en niet het idee gehad dat het allemaal maar de verantwoordelijkheid is van de werkgever. Een verademing.

- Barry Schipper

Direct opgelost!

3 juni 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer praten met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch eindelijk uitgekomen. Ik denk wel dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Koen de Vos

Geen wilsbeschikking, wel eerlijk verdeeld

7 juni 2020

Ongeacht de ontbrekende documenten konden we in contact met elkaar onder begeleiding. Gelukkig hadden we hier begeleiding bij, want we hebben hier nog nooit eerder mee te maken gehad. bedankt voor de goede zorgen en professionele hulp!

- Marloes Dekker

Ondanks afstand professioneel geholpen

8 juni 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands heengaan en nalatenschap. Daarom toch maar begeleiding ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze begeleiding gevonden via mediator kaart. Dank je wel!

- Jacqueline van de Veen

Meer gekregen dan bedacht

6 juni 2020

Ergens was ik wat voorzichtig om deze mediation aan te gaan. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een zeer fatsoenlijke verdeling zijn gekomen van de bezittingen. Ik denk dat zonder dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Stefan Verbeek

Het idee van de mediation helpt echt

5 juni 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons zeer heeft geholpen. We kunnen hier steeds op pakken en daar zijn we content mee. Erg prettig, heeft ons erg geholpen.

- Michiel van de Velden

Buitenlandse erfenis vakkundig geregeld

3 juni 2020

Zelf hadden we geen expertise op het gebied van buitenlandse erfenissen. Vandaar toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze hulp ontdekt via mediator kaart. Dank jullie wel!

- Sander van de Velden

Lastige periode afgesloten

30 mei 2020

Na het doodgaan van mijn pa een lastige periode afgesloten met de verdeling van de erfenis. Hulp was zeer individueel en op maat. Was voor ons vlekkeloos geregeld zo.

- Adriana van Dijk

Vlug in contact

1 juni 2020

Geen 9-5 mentaliteit maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons noodzakelijk gezien het werk. ’s Avonds als de kinderen in bed lagen konden we het gesprek houden met de mediator zodat we geen vrij hoefde te pakken. In ieder geval hadden we na de aanvraag via mediatorkaart.nl snel de offertes in huis voor een juiste mediator. Snel besloten zo.

- Marleen Wolters

Ongeacht de emoties eerlijk gedeeld

28 mei 2020

We hebben prettige hulp aangeboden gekregen na de aanvraag hier. Was een moeizame periode, waarin de gemoederen hoog konden oplopen. Door jullie support en energie alles tot een goed einde gekomen. Enorm bedankt hiervoor.

- Robin Groen

Ongeacht de gemoederen netjes gedeeld

28 mei 2020

We hebben prettige begeleiding geboden gekregen na de aanvraag hier. Was een lastige tijd, waarin de gemoederen hoog konden stijgen. Door jullie support en energie allemaal tot een goed einde gekomen. Enorm bedankt hiervoor.

- Laura Evers

Advies en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

27 mei 2020

Snelle ondersteuning bij het uit elkaar gaan. De sessies en papieren waren snel overeengekomen en goed verzorgd. Pak van ons hart in een al verdrietige tijd.

- Dirk Boer

Echt neutraal

31 mei 2020

Gelukkig was de ondersteuner erg bedreven bij de mediation bij mijn werk. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Geweldig.

- Maurice van Loon

Onzekere kwestie goed afgehandeld

26 mei 2020

Tijdens de scheiding kwamen er flink wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart een persoon konden vinden waren we er direct uit. De mediator hielp echt onpartijdig. Ondanks dat het soms gevoelig was, hebben ze dit neutraal kunnen doen. Erg knap.

- Suzanne Hendriks

Het idee uit de mediation helpt echt

28 mei 2020

De mediation heeft gezorgd voor een concept (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. We kunnen hier steeds op pakken en daar zijn we blij mee. Erg prettig, heeft ons erg geholpen.

- Marc van Doorn

Niet enkel voor personeel

25 mei 2020

Erg blij met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Vlot geholpen en totaal onpartijdig. Een opluchting.

- Natasja van Veen

Het plan was fatsoenlijk

21 mei 2020

De mediation heeft gezorgd voor een plan (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. We kunnen hier steeds op pakken en daar zijn we blij mee. Slim hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Marco Dekker

De mediator was goed!

23 mei 2020

Eveneens heel eerlijk, ontwapenend maar ook heel meelevend. Kundige mediator dus.

- Pieter Hendriks

Persoonlijke benadering

26 mei 2020

Niks niet het opvolgende dossier maar echt van mens tot mens in contact met elkaar. Je merkte gelijk dat de dame die ons begeleidde dit frequenter had gedaan en al snel waren we in gesprek over oplossingen. En dat inmiddels we de 3 maanden ervoor haast alleen maar ruzie hadden. We konden snel weer opgelucht ademen.

- Marije van der Meer

Geoefend mediator

20 mei 2020

Oprecht begaan, eerlijk en ook empatisch. Kundige mediator dus.

- Marije Dijkstra

Na lang turbulent nu rust

19 mei 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van rust terecht gekomen. Er werden heldere scenario`s maar er werden vooral oplossingen aangedragen die voor ons alletwee werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag soms nog teruggaan op afspraken van destijds. Ook vielen de prijzen ons reuze mee in een toch al kostbare periode.

- Sandra van de Velde

Snel in contact

20 mei 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de afspraken werden op onze planning afgestemd. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging soepel en vlug. Prettig hoe vlot dit ging.

- Guido de Haan

Ingewikkelde erfenis tot goed einde gebracht

20 mei 2020

Ongeacht de ontbrekende documenten konden we in contact met elkaar onder begeleiding. De mediator hielp ons hierbij want we hadden dit nog niet zo hoeven doen. bedankt voor de goede zorgen en professionele hulp!

- Margaretha Meijer

Profi en vlot geregeld

21 mei 2020

De mediator waarmee we in contact kwamen was duidelijk ervaren met dit soort conflicten en pakte het snel op.

- Jeffrey Verbeek

Hulp bij scheiding

17 mei 2020

Vlotte ondersteuning bij het uit elkaar gaan. De ervaring gedurende de mediations zorgde voor een soepele mediation en afwikkeling. Pak van ons hart in een al verdrietige tijd.

- Claudia Kramer

Goed afgehandeld

17 mei 2020

Het was een minder leuke oorzaak waardoor ik hier terecht kwam maar de uitkomst(en) die eruit kwamen waren goed. Had bedacht dat er wel linksom of rechtsom gekozen zou worden voor mijn werk, maar niks is minder waar. De mediator was echt neutraal. De prijzen vielen ook alles mee.

- Martine van Dam

Vechtscheiding voorkomen!

16 mei 2020

Na een aanvaring van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er door mediatorkaart volkomen uitgekomen! Ik denk eigenlijk dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Sandra de Leeuw

Ook voor ons als bedrijf

11 mei 2020

Erg bekwaam geholpen met een ruzie met een werknemer. Gauw geholpen en totaal neutraal. Erg opgelucht.

- Petrus van Dijk

Onenigheid met dochter begeleid en opgelost

14 mei 2020

Al jaren was het contact tussen mij en mijn tienerdochter erg moeizaam. We hebben hiervoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Deze manier van mediation pakte in het bijzonder de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte voor ons volledig.

- Eric van Beek

Snel afgehandeld

16 mei 2020

We hebben de erfenis snel kunnen verdelen dankzij mediation. Bedankt.

- Joris van de Velden

Geen testament, wel netjes verdeeld

14 mei 2020

Er was helaas geen testament, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. Gelukkig hadden we hier begeleiding bij, want wij hebben hier nog niet eerder mee te maken gehad. De prijzen vielen ook alles mee.

- Sabrina Boer

Snel in contact

13 mei 2020

Geen 9-5 mentaliteit maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons van belang gezien het werk. Ook in de avonden was het geen probleem. Verder hadden we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de reacties in huis voor een juiste mediator. Snel gegaan zo.

- Caroline Hermans

Eindelijk ruzie opgelost

13 mei 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met mekaar praten. Heel fijn geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de preferentie kreeg. Bedankt!

- Sanne de Graaf

Oprecht neutraal

10 mei 2020

De man die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg vakkundig. Geen enkele keer het idee gehad dat hij kant koos of bevooroordeeld reageerde. Top.

- Marco van Dijk

Hulp bij uit elkaar gaan

5 mei 2020

Snelle hulp bij het uit elkaar gaan. De gesprekken en papieren waren snel geregeld en goed geregeld. Pak van ons hart in een al moeilijke tijd.

- Thijs van den Heuvel

Snel afgehandeld!

6 mei 2020

Na een aanvaring van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart helemaal uitgekomen! Ik denk ook dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Ruud de Vries

Meelevend en vriendelijk

10 mei 2020

Voelde me echt gehoord gedurende de mediation tussen mijn werk en mijzelf. Daardoor grote passen in de juiste richting kunnen maken!

- Nicolaas Peeters

Arbeidsconflict behendig opgelost

8 mei 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleemgeval kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en snel geholpen.

- Robert Timmermans

Gevoelige kwestie goed afgehandeld

1 mei 2020

In de tijd van uit elkaar gaan was het een emotionele periode echter door de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl hadden we snel iemand die ons fatsoenlijk kon helpen. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Ongeacht dat het soms ontroerend was, hebben ze dit neutraal kunnen doen. Prettige afwikkeling zo.

- Michael Kuipers

Scheidingmet een lichtpuntje.

5 mei 2020

We hadden ergens flink ruzie al voor ik de offerteaanvraag indiende bij mediatorkaart. Ik moet vertellen dat de scheiding nu daarom soepeler ging dan verwacht en ook praat ik nog met mijn ex. We hebben erna niks meer gehoord, dat had ik ergens nog wel bedacht.

- Mark van de Veen

Buitenlandse nalatenschap vakkundig geregeld

5 mei 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands overlijden en nalatenschap. Na een sterfgeval in de familie in Canada hebben we dus begeleiding gewild. Gelukkig deze hulp gevonden via mediator kaart. Dank jullie wel!

- Femke van der Meer

vlot geregeld

30 april 2020

We hebben de erfenis direct kunnen delen dankzij mediation. Dank!

- Charlotte van Leeuwen

Uiteindelijk van mijn leidinggevende af

29 april 2020

Na een hoop gezeik op werk eindelijk met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf mogen verlaten. Had er gewoon recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Sylvia Wolters

Ondanks afstand bekwaam geholpen

3 mei 2020

Persoonlijk hadden we geen deskundigheid op het gebied van buitenlandse erfenissen. Daarom toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Deze vlot en met betrekkelijk lage tarieven gevonden. Dank je wel!

- Anita Visser

Fijn geregeld

26 april 2020

Het was een minder leuke aanleiding waardoor ik hier terecht kwam maar de oplossing(en) die eruit kwamen waren goed. Eigenlijk dacht ik dat mijn werk wel voorgetrokken zou worden maar dat was echt niet zo. De mediator was echt neutraal. De prijzen vielen ook alles mee.

- Jeffrey Kuijpers

Advies en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

2 mei 2020

Passende hulp bij een scheiding gekregen. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een gestructureerde mediation en afhandeling. Top, een hele zorg minder.

- Marianne Evers

Vaak bereikbaar

25 april 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de afspraken waren op onze schema’s afgestemd. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. Verder kregen we na de aanvraag via mediatorkaart.nl snel de reacties in huis voor een juiste mediator. Prettig hoe vlot dit ging.

- Natascha van der Meer

Erfenis netjes verdeeld

23 april 2020

Gepaste ondersteuning gekregen bij het verdelen van de erfenis. De emoties waren nog hoog door het heengaan van opa, bij het verdelen van de erfenis van hem. Maar door de ondersteuning en begeleiding is het toch gelukt zonder onenigheid. Enorm bedankt!

- Manon Dekker

De familie is opnieuw een familie

23 april 2020

De communicatie in onze familie was steeds lastig, gelukkig inmiddels weer op een toegankelijk niveau.

- Simon van Dam

Van moeilijkheden vlot naar oplossingen

27 april 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met mekaar communiceren. Erg prettig geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de preferentie kreeg. Bedankt!

- Christian de Bruin

vlot geregeld

25 april 2020

We hebben de erfenis direct kunnen verdelen dankzij mediation. Dank!

- Joyce de Lange

Het idee uit de mediation helpt echt

23 april 2020

De mediation heeft gezorgd voor een plan (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. We kunnen hier steeds op terugpakken en daar zijn we blij mee. Erg fijn, heeft ons zeer geholpen.

- Antonius Mulder

Meelevend en welwillend

21 april 2020

Er wordt geen kant getrokken en geluisterd naar alle partijen. Daardoor grote passen in de goede richting kunnen maken!

- Bastiaan Dijkstra

Pijnlijke tijd afgesloten

19 april 2020

Na het overlijden van mijn vader een pijnlijke periode afgerond met de verdeling van de erfenis. Hulp was erg individueel en op maat. Was voor ons volmaakt geregeld zo.

- Peter Smit

Echt chapeau

18 april 2020

Onze mediator was fantastisch. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Vanessa Brouwer

Heel veel gehad aan begeleiding tijdens scheiding

20 april 2020

We hadden het zwaar maar de hulp was erg aangenaam. Via mediatorkaart kregen we iemand die ons niet als het volgende dossier bestempelde. Flink wat tijd uitgetrokken voor mijn kant en het met me meedenken. Onwijs tevreden.

- Janneke Peters

Onenigheid met dochter begeleid en opgelost

22 april 2020

Mijn dochter en ik leken niet goed met elkaar communiceren. We hebben hiervoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Deze manier van mediation pakte voornamelijk de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte in het geval van ons echt.

- Albert van de Velden

Ook voor ons als bedrijf

21 april 2020

Erg content met de bemiddeling in een arbeidsconflict met één van mijn medewerkers. Vlot geholpen en totaal objectief. Een opluchting.

- Suzanne van de Berg

Complexe nalatenschap tot goed einde gebracht

16 april 2020

Er was helaas geen testament, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. De mediator ondersteunde ons hierbij want we hadden dit nog niet zo moeten doen. Dank voor de goede zorgen en kundige begeleiding!

- Vincent Jacobs

De hulp via mediation was goed tijdens scheiden

14 april 2020

We hadden het zwaar maar de hulp was erg aangenaam. Geen nummertje, maar echt het gevoel dat je als mens behandeld wordt. Flink wat tijd uitgetrokken voor mijn kant en het met me meedenken. Enorm bedankt!

- Klaas Kok

Vaak bereikbaar

18 april 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de afspraken waren op onze schema’s afgestemd. ’s Avonds als de kinderen op bed lagen konden we het gesprek houden met de mediator zodat we geen vrij hoefde te pakken. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging gemakkelijk en vlug. Snel besloten zo.

- Ramona van de Berg

Boven verwachting

16 april 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig hoop de sessies rondom de scheiding in. Maar al snel kwamen we wel tot een prima oplossing. Ik denk dat buiten dit we er niet goed uit waren gekomen.

- Barry van Dijk

Meelevend en vriendelijk

10 april 2020

Er wordt geen partij gekozen en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor grote passen in de juiste richting kunnen zetten!

- Ronald Maas

Pijnlijke periode afgesloten

13 april 2020

Na het doodgaan van mijn pa een lastige tijd afgesloten met de verdeling van de erfenis. Begeleiding was erg individueel en op maat. Was voor ons volmaakt geregeld zo.

- Vincent Bosman

Vechtscheiding voorkomen!

9 april 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer praten met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Ik denk ook dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Stefan van den Bosch

Dichter naar elkaar toegegroeid

14 april 2020

De communicatie in onze familie was altijd lastig, gelukkig intussen weer op een toegankelijk niveau.

- Claudia Hermans

Ook voor werkgevers

13 april 2020

Erg blij met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Snel geholpen en totaal objectief. Erg blij.

- Jacob Molenaar

Eindelijk conflict opgelost

11 april 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn baas en ikzelf zijn we met mediation eindelijk tot elkaar gekomen. Dat was zeer aangenaam, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Dank Jullie Wel!

- Martinus Kuipers

Heel veel gehad aan ondersteuning tijdens echtscheiding

8 april 2020

Hele gepaste ondervinding met de hulp tijdens het uit elkaar gaan gehad. Via mediatorkaart kregen we iemand die ons niet als het volgende dossier bestempelde. Flink wat tijd uitgetrokken voor mijn kant en het met me meedenken. Enorm bedankt!

- Wilhelmina Vink

Eindelijk van mijn leidinggevende af

5 april 2020

Na een hoop gedoe op werk gelukkig nu met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf kunnen verlaten. Logischerwijs was het voor mij al onbetwistbaar dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel meegaan.

- Matthijs van Vliet

Buitenlandse nalatenschap vakkundig geregeld

4 april 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands overlijden en nalatenschap. Na een sterfgeval in de familie in Canada hebben we dus hulp gewild. Deze vlot en met relatief lage kosten gevonden. Dank allemaal!

- Karin van der Meer

Meer ontvangen dan verwacht

9 april 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage hoop de gesprekken rondom de scheiding in. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een zeer fatsoenlijke verdeling zijn gekomen van de spullen. Ik denk dat buiten dit we er niet goed uit waren gekomen.

- Tom Jacobs

Direct afgehandeld!

4 april 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Ik denk ook dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Marije Gerritsen

Arbeidsconflict bekwaam aangepakt

4 april 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleemgeval kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en snel geregeld.

- Nicolaas Meijer

Erfenis zo afgehandeld

5 april 2020

Zeer vlot de verdeling van de erfenis kunnen inrichten dankzij deze professionals! Dank!

- Sebastiaan Post

Tarief viel mee!

31 maart 2020

Scheiden is al prijzig genoeg. Gelukkig viel het toch erg mee toen we een mediator inschakelde. Het was gauw overeengekomen nadat de ervaren dame ons hielp.

- René Sanders

Complexe nalatenschap tot prima einde gebracht

2 april 2020

Ongeacht de missende stukken konden we in gesprek met elkaar onder begeleiding. De mediator hielp ons hiermee want we hadden dit nog nooit zo moeten doen. bedankt voor de goede zorgen en professionele begeleiding!

- Adrianus van Dongen

Ongeacht de gemoederen eerlijk gedeeld

30 maart 2020

We hebben gepaste begeleiding geboden gekregen na de aanvraag hier. Was een lastige periode, waarin de gemoederen hoog konden oplopen. Dankzij jullie support en daadkracht allemaal tot een goed einde gekomen. Enorm dankbaar hiervoor.

- Margaretha van Dongen

Begeleiding bij (tiener)dochter

16 maart 2020

Mijn dochter en ik konden niet goed met elkaar praten. De therapie die we hadden zorgde alleen maar voor meer onrust om ruzie over te maken. Deze manier van mediation pakte voornamelijk de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte voor ons volledig.

- Willem Evers

De mediator was fijn!

3 maart 2020

Gewoon begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar allereerste mediation, dat was te horen.

- Guido Smits

Begeleiding bij (tiener)dochter

29 januari 2020

Mijn dochter en ik konden niet goed met elkaar converseren. We hebben daarvoor therapie geprobeerd, maar dat mocht niet baten. Daardoor ook superblij met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Iris Kok

Complexe erfenis tot goed einde gebracht

6 januari 2020

Ongeacht de missende stukken konden we in contact met elkaar onder begeleiding. Gelukkig hadden we hier hulp bij, want wij hebben hier nog niet eerder mee te doen gehad. bedankt voor de goede zorgen en kundige begeleiding!

- Maarten Molenaar

Hulp bij scheiding

24 december 2019

Adequate begeleiding bij een scheiding gekregen. De gesprekken en documenten waren vlug georganiseerd en goed verzorgd. Top, een hele zorg minder.

- Nathalie Huisman

zeer rap geholpen

31 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via mediatorkaart.nl. Fijn in de omgeving, goed persoonlijk contact en een nette prijs.

- Jasper Schouten

Via forum hier terechtgekomen

1 april 2020

Door een forum deze site gevonden. Tevreden over de ontvangen offerte. Goed werk afgeleverd door de professional

- Inge van der Horst

Perfecte tip

26 maart 2020

Via kennissen beland bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Saskia de Boer

Mediatorkaart werkt erg fijn

26 maart 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Linda van der Linden

Werkt lekker!

31 maart 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Sander Mulder

Goed contact

24 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Sanne Scholten

zeer rap geholpen

26 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker dichtbij, goed persoonlijk contact en een nette prijs.

- Tessa de Ruiter

Ideale website

27 maart 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Martine Hofman

Ideale match

19 maart 2020

Via Mediatorkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Kirsten Blom

via mediatorkaart.nl snel gekoppeld

22 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Gerrit van der Linden

Gelijk gevonden wie ik nodig had via mediatorkaart.nl

22 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Bart Vos

Super service

20 maart 2020

Afgelopen week offertes aangevraagd en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Bart van der Heijden

Goed contact

21 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Matthijs Bosman

betaalbaarder dan ik dacht

21 maart 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Simone de Vries

snelle service

16 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via mediatorkaart.nl. Fijn dicht in de buurt, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Diana van Veen

Vlugge offerte

16 maart 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Paulus van Veen

Prettige service

13 maart 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Tessa Peters

Google is je grootste vriend

16 maart 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Adrianus Martens

Ideale website

13 maart 2020

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Janneke de Graaf

Goed contact

13 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Daniël Jonker

mediatorkaart.nl heeft me snel verbonden

16 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Steven Dekker

Super service

8 maart 2020

Gisteren een aanvraag gedaan en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Dirk de Lange

Snelle offerte

1 maart 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Bas Timmermans

Via forum hier terechtgekomen

26 februari 2020

Via een forum deze site gevonden. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Goed werk afgeleverd door de professional

- Sanne de Jonge

Perfecte tip

17 februari 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Kelly van der Meer

Lang leve google

11 februari 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het formulier ingevuld en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Deborah van den Broek

Vlugge offerte

3 februari 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Margaretha de Graaf

Fijn!

28 januari 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Esther van der Laan

betaalbaarder dan ik dacht

23 januari 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Dave de Koning

Zeer verrast

12 januari 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Ruud Dijkstra

Google is je grootste vriend

8 januari 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Evelien de Lange

Eindelijk een fijne site

10 december 2019

Na lang zoeken arriveerde ik bij Mediatorkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Daniël van den Broek

erg snel

30 november 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via mediatorkaart.nl. Lekker lokaal, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Jacqueline Janssen

erg snel

28 november 2019

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via mediatorkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Ilona Verhoeven

Fijn!

20 november 2019

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Marleen Gerritsen

Erg tevreden

7 november 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Mediatorkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Sabine Bos

Lang leve google

4 november 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Elizabeth Wolters

Via forum hier terechtgekomen

27 oktober 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Ruud Evers

Lang leve google

20 oktober 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het formulier ingevuld en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Jacobus van der Heijden

Heel positief

17 oktober 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Wilhelmina Post

Goede werking van de website

4 oktober 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Jessica Jacobs

Werkt lekker!

27 september 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Erwin van de Pol

Dit werkt fijn

19 september 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Leonie Verhoeven

Goed contact

15 september 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Stefan van de Brink

Lang leve google

10 september 2019

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het formulier ingevuld en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Arie Vermeulen

Gevonden via forum

3 september 2019

Via een forum hier beland. Blij met de ontvangen offerte. De specialist heeft goed werk geleverd

- Barbara de Bruijn

Positieve ervaring

23 augustus 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Mediatorkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Mark Jansen

Gevonden via forum

15 augustus 2019

Door een forum hier terechtgekomen. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Jelle Peeters

Snelle offerte

15 augustus 2019

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Dennis Hendriks

Perfecte tip

5 augustus 2019

Via bekenden beland bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Wilhelmina Post

Goede werking van de website

29 juli 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Nicolaas Willemsen

Goed contact

22 juli 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Gerrit Hermans

Heel positief

18 juli 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Linda Jonker

Eindelijk een goede site gevonden

4 juli 2019

Na lang zoeken kwam ik uit op Mediatorkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Ruben Huisman

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

1 juli 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Ronald Prins

Dit werkt fijn

25 juni 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Barry Jansen

erg betaalbaar

18 juni 2019

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Eva Kramer

Via forum hier terechtgekomen

7 juni 2019

Via een forum hier beland. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Petra van de Berg

Gevonden via forum

5 juni 2019

Door een forum hier terechtgekomen. Blij met de ontvangen offerte. Goed werk afgeleverd door de professional

- Arie Schipper

Ideale tip

30 mei 2019

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Guido Koster

Voortreffelijke match

16 mei 2019

Via Mediatorkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Anouk Wolters

betaalbaarder dan ik dacht

11 mei 2019

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Suzanne van de Brink

Eindelijk een fijne site

5 mei 2019

Na een zoektocht arriveerde ik bij Mediatorkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Paulus Molenaar

Zeer verrast

25 april 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Danny van der Horst

Fijn!

18 april 2019

Gisteren het formuliertje ingevuld en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Martine van der Horst

niet verwacht zo betaalbaar

7 maart 2019

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Catharina Peters

Mijn eigen netwerk kan dit niet

20 februari 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Maria van der Meer

Fijn!

3 februari 2019

Gisteren offertes aangevraagd en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Elisabeth van Dongen

Perfecte website

28 januari 2019

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Rogier Smits

Eindelijk een fijne site

5 januari 2019

Na lang zoeken arriveerde ik bij Mediatorkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Lisette van de Pol

Goed contact

13 januari 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Raymond de Jonge

niet verwacht zo betaalbaar

19 december 2018

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Matthijs Molenaar

Uitgelichte mediators uit Tolbert

Oranje Advocatenkantoor

Handelsweg 14
9301 ZN Roden
Nederland

050 501 1292
http://www.oranje-advocaten.nl/

Borsch Advocatuur

2e etage
Hoofdstraat 53
9356 AV Tolbert

0594 442 181
http://borschadvocatuur.nl/

MensinkMediation

Weegbree 31
9861 ES Grootegast
Nederland

06 26267000
https://www.relatietherapienoord.nl/