Mediator Milheeze

Behoefte aan een top mediator uit Milheeze die bij jouw bedrijf past?
Dan ben je op de goede plek.
Mediatorkaart zorgt dat jij die zoekt naar Mediator Milheeze verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het tofste gedeelte?
Mediatorkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle professional-m] uit Milheeze – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2020 en verder.

Mediator Milheeze gezocht?

Mediators uit Milheeze vergelijken

Mediator Milheeze
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 137 reviews)
Mediatorlink Mediation
Mediator ConflictConsult
Zakelijke Mediation MediationEasy
First Mediation
Mediatorgroep Bemiddeld conflictbemiddeling
Bloemster Mediation
Handdrukpunt echtscheiding meditaion

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Milheeze, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Vlierden, Liessel en Lierop bijvoorbeeld ook geholpen aan een mediator.

Waarom mediator Milheeze

Ook al erg lang aan het zoeken naar een mediator uit Milheeze? Het kan ingewikkeld zijn om de perfectie mediator te vinden voor het wegnemen van een conflict. Dit komt natuurlijk door het grote aanbod aan mediators. In deze blogpost geven wij jou de handvaten die je nodig hebt tijdens je zoektocht. Spring direct naar:

Wanneer is het verstandig om de beste mediator in Milheeze te zoeken

Het is nog altijd zo dat men zich afvraagt wanneer het aan te raden is om een mediator in te schakelen voor een conflict. De mediator kan je helpen met vrijwel alles wat te maken heeft met conflicten en onderlinge ruzies. Hij probeert om een einde te breien aan de ruzie door met beide partijen samen te zitten. Een mediator kan ook inspringen wanneer er sprake is van een conflict met je werkgever. Je kan onder andere een conflict hebben over te laat uitgekeerd loon of arbeidsvoorwaarden.

De mensen die te maken hebben met bijvoorbeeld conflicten in de woonwijk kunnen ook aankloppen bij een mediator in Milheeze. Dit soort conflicten kunnen meerdere redenen hebben, een mediator kan bij elke van dit soort ruzies helpen. Bedrijvenondernemingen kunnen een mediator weer inzetten als ze bijvoorbeeld een geschil hebben over plagiaat. Een mediator is dus multi-inzetbaar en kan jou waarschijnlijk ook assisteren bij je conflict. Bij Mediatorkaart kun je in Milheeze terecht voor:

  • Mediator scheiding Milheeze
  • Zakelijke mediation Milheeze
  • Familie mediation Milheeze
  • Mediation arbeidsconflict Milheeze
  • En meer

Alle mediators uit Milheeze

Bekijk ook mediators uit

Op zoek naar een voordelige mediator Milheeze – mediator vs. rechtszaak

Hoewel er overeenkomsten zijn tussen een jurist en een mediator streven ze allebei iets anders na. Een jurist heb je nodig als een zaak echt voor de rechter komt. Denk hier bijvoorbeeld aan heftige ruzies die nooit meer zonder rechter opgelost kunnen worden.

Een mediator daarentegen is de persoon die in het bijzonder gericht is op het oplossen van een geschil. Meestal kunnen beide partijen hierna weer met elkaar door een deur. Een jurist en mediator zijn dus bezig met andere werkzaamheden.

Het is bijvoorbeeld voor zakelijke mediation sterk aan te bevelen om een lokale en betaalbare mediator te vinden uit Milheeze. Dit is onder andere ook in te zetten wanneer je te maken hebt met een arbeidsconflict.

Op zoek naar een mediator uit Milheeze voor jouw zakelijke mediation?

Zoek een zakelijk mediator

Klik op ‘Zoek een zakelijk mediator‘ om een betaalbare mediator te vinden die gespecialiseerd is in zakelijke mediation Milheeze.

Redenen om te kiezen voor een mediator in Milheeze

Een mediator kan, zoals eerder benoemd, uithelpen met diverse zaken. Allereerst maakt de mediator het mogelijk om de relatie niet naar de filistijnen te helpen, meestal is het namelijk zo dat de gemoederen hoog Een mediator zal er alles aan doen om het geschil zo eenvoudig mogelijk op te lossen.

De mediator uit Milheeze weet uit ervaring hoe hij conflicten kan laten verdwijnen zonder dat er meer schade aan de relatie ontstaat. Daarnaast kan je door de mediators snel van het conflict af zijn. Het wegwerken van geschillen kost vaak veel tijd, al helemaal bij vergaande conflicten. De mediator uit Milheeze is er voor je om het hele proces zo pijnloos mogelijk te laten verlopen.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Esther Veenstra Esther Veenstra
Customer Succes manager bij mediatorkaart.nl
Mediation94%
Familierecht90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Mediator Milheeze gezocht – waar moet je op letten bij het zoeken

Het zou makkelijk zijn om het eerste het beste kantoor te kiezen voor een mediator, maar dit is jammer genoeg niet hoe het werkt. Wij helpen je alvast op weg door je een aantal tips te geven. Het moet vanzelfsprekend wel een ervaren partij zijn jou gaat helpen met je conflict. Vaak zijn mediators gespecialiseerd op een bepaald gebied, heb je een conflict met je werknemers? Zoek naar mediators die hier veel vanaf weten. Koppels die willen gaan scheiden zullen moeten kijken naar een mediator scheiden in Milheeze.

Scheiden in Milheeze is vaak vervelend, maar met een mediator scheiden uit Milheeze zal je jouw relatie pijnloos kunnen beëindigen.

Je kan altijd contact opnemen met de verschillende kantoren om meer informatie te verkrijgen.

Wil je bijvoorbeeld snel scheiden, vraag dan 3 offertes op van lokale en betaalbare mediators uit Milheeze die je graag helpen met een echtscheiding aanvragen.

Scheiden Milheeze, via een betaalbare mediators

Scheiden Milheeze

Klik op de knop ‘Scheiden Milheeze‘ om een scheiding aan te vragen door een scheidingsmediator uit Milheeze, gespecialiseerd in echtscheiding.

3 offertes voor een mediator in Milheeze

Ook bij het aanvragen van een offerte zijn er een paar zaken waar je rekening mee moet houden. Probeer de context zo specifiek mogelijk te schetsen. Dit helpt je om snel uit te komen bij een partij die de expertise heeft om jouw ruzie op te lossen.

Hierna hoef je alleen nog maar een ontmoetingsgesprek in te plannen, door dit gesprek kan je een beeld vormen over de partij die jou zal gaan helpen. Het is wel wenselijk dat je het goed kunt vinden met de mediator, hij of zij zal toch de persoon zijn waar je vaak mee in gesprek zal gaan.

Klik op kosten mediator om direct 3 offertes van lokale en betaalbare mediators uit Milheeze op te vragen en zo direct inzicht te krijgen in de kosten.

Direct 3 offertes voor een specifieke kostenindicatie van verschillende mediators uit Milheeze.

Nu 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit.

Mediator in Milheeze – een persoon die je kan helpen

Wij hopen dat je door dit artikel zelf ook de mediator uit Milheeze vindt die bij jouw geschil past. Via ons formulier is het eenvoudig om 3 offertes aan te vragen voor een mediator. Dit is uiteraard ook handig wanneer je een erfenis gaat verdelen.Huur zelf een mediator in en beëindig je conflict.

Bekijk bijvoorbeeld alles over verdeling erfenis en kom direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare mediator uit Milheeze.

Benieuwd naar het traject van familie mediation Milheeze voor erfenis verdeling?

Verdeling erfenis mediation

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een erfenis verdeling in Milheeze te bekijken middels het vergelijken van mediators uit Milheeze.

Veelgestelde vragen over mediation in

Milheeze

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de mediator regio Milheeze jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden ook af om met haast op zoek te gaan naar een mediator. Het kan wel, maar het is het beste om hier eventjes de tijd voor te pakken om te zorgen dat alles goed voelt!

Overstappen van mediator is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande mediator. Vraag vervolgens aan je vorige mediator of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe mediator uit Milheeze.

mediatorkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle mediators in Milheeze. Wij zien welke mediators beschikbaar zijn in Milheeze en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van mediators uit Milheeze die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Mediation Milheeze

Betrokken en sympathiek

12 augustus 2020

Er wordt geen kant getrokken en geluisterd naar alle partijen. Daardoor grote stappen in de juiste richting kunnen zetten!

- David Jansen

Onenigheid met dochter opgelost

3 augustus 2020

Mijn dochter en ik konden niet goed met elkaar praten. We hebben hiervoor therapie geprobeerd, maar dat mocht niet baten. Deze manier van mediation pakte speciaal de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte voor ons echt.

- Adrianus Bosman

Kwetsbare afwikkeling super afgehandeld

3 augustus 2020

Tijdens de scheiding kwamen er flink wat gevoeligheden naar boven maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden zoeken waren we er snel uit. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Weleens was het een tere kwestie maar daar werd fatsoenlijk mee omgegaan. Prettige afhandeling zo.

- Sabine van Doorn

Oprecht chapeau

30 juli 2020

Deze mensen verdienen een schouderklopje. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Linda Bosch

Veelal bereikbaar

30 juli 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de afspraken werden op onze planning afgestemd. ’s Avonds als de kinderen op bed lagen konden we het gesprek voeren met de mediator zodat we geen verlof hoefde te nemen. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging soepel en gauw. Snel geregeld zo.

- Vincent van de Veen

Begeleiding en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

26 juli 2020

Vlotte begeleiding bij het uit elkaar gaan. De sessies en documenten waren vlug overeengekomen en goed verzorgd. Top, een hele zorg minder.

- Hendrikus de Bruijn

Gewoon prima

23 juli 2020

Gewoon goed, zoals ik mag denken.

- Maartje Kramer

Onzekere kwestie fatsoenlijk geregeld

20 juli 2020

Tijdens de scheiding kwamen er veel wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden zoeken waren we er vlot uit. De mediator handelde echt neutraal. Soms was het een tere zaak maar daar werd fatsoenlijk mee omgegaan. Prettige afwikkeling zo.

- Michael van de Velden

Het idee uit de mediation helpt echt

24 juli 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons heel erg heeft geholpen. Nog altijd wel eens als we een keer conflicten hebben pakken we daarnaar terug. Handig hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Evelien van de Ven

Op maat afgestemd advies

23 juli 2020

Niks niet het opvolgende dossier maar echt van mens tot mens in gesprek met elkaar. Je merkte gelijk dat de dame die ons hielp dit frequenter had geregeld en al snel waren we in gesprek over oplossingen. De periode voor de mediation hadden we veel onenigheid dus dit was erg prettig. Dit was wel een opluchting voor ons allebei.

- Petronella de Bruin

Tevreden

23 juli 2020

Gewoon prima, zoals ik mag verwachten.

- Dirk Hofman

Een schouderklopje krijgen

21 juli 2020

Onze mediator was fantastisch. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Marieke Smits

Verwachtingen overtroffen

21 juli 2020

Eigenlijk was ik wat sceptisch om deze mediation aan te gaan. Maar al snel kwamen we wel tot een prima oplossing. Ik denk dat zonder dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Nancy Postma

Uit elkaar met een lichtpuntje.

19 juli 2020

Na een sterk conflict terecht gekomen bij een lieve mediator via mediatorkaart. Ik moet zeggen dat de echtscheiding nu daarom soepeler ging dan bedacht en ook praat ik nog met mijn ex. We hebben achteraf niks meer vernomen, dat had ik eigenlijk nog wel verwacht.

- Simon de Ruiter

vlot afgehandeld

17 juli 2020

We hebben de erfenis snel kunnen delen dankzij mediation. Dank Jullie Wel.

- Cornelia Willems

Buitenlandse erfenis vakkundig geregeld

17 juli 2020

Zelf hadden we geen deskundigheid op het gebied van buitenlandse erfenissen. Na een sterfgeval in de familie in Canada hebben we dus hulp gezocht. Deze snel en met betrekkelijk lage tarieven gevonden. Bedankt allemaal!

- Petrus Kramer

Professioneel en snel

17 juli 2020

De kerel die contact zocht had klaarblijkelijk verstand van zaken en kon ons vlug verder begeleiden.

- Marjolein Kuipers

Oprecht goed

11 juli 2020

Dikke prima! Bedankt!

- Richard Bos

Gevoelige kwestie goed geregeld

14 juli 2020

Tijdens de scheiding kwamen er veel wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart een persoon konden zoeken waren we er vlot uit. De mediator hielp echt neutraal. Ongeacht dat het soms gevoelig was, hebben ze dit onpartijdig kunnen doen. Erg knap.

- Maaike Dekker

Scheidingmet een lichtpuntje.

13 juli 2020

We hadden ergens flink onenigheid al voor ik de aanvraag indiende bij mediatorkaart. Ik moet zeggen dat de scheiding nu daarom soepeler ging dan bedacht en ook spreek ik nog met mijn ex. We hebben erna niks meer gehoord, dat had ik ergens nog wel bedacht.

- Björn van Dam

Na lang turbulent nu ontspanning

10 juli 2020

Omdat we via mediatiorkaart met een persoon konden praten zijn mijn voormalig partner en ik gelukkig nu in rustigere tijden terecht gekomen. De gemoederen liepen aanzienlijk op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons beiden goed waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op bepaalde items die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de tarieven ons reuze mee in een toch al kostbare tijd.

- Tessa van Beek

Hulp bij scheiding

14 juli 2020

Adequate hulp bij een scheiding gekregen. De gesprekken en papieren waren snel georganiseerd en goed verzorgd. Super, een hele zorg minder.

- Wilhelmus van den Broek

Pijnlijke periode afgesloten

7 juli 2020

Mijn vaders dood zorgde voor een verdrietige periode rondom de erfenis. De emoties waren hoog maar de begeleiding vakkundig en meelevend. Was voor ons volmaakt geregeld zo.

- Annemieke Vos

Oprecht goed

12 juli 2020

Dikke prima! Dank Jullie Wel!

- Patricia Bakker

Eindelijk van mijn leidinggevende af

8 juli 2020

Tevreden konden we met begeleiding van een mediator via deze site tenslotte tot een afscheid met geschikte condities komen. Overigens was het voor mij al bekend dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel meegaan.

- Claudia Post

Begeleiding en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

7 juli 2020

Adequate begeleiding bij een scheiding gekregen. De gesprekken en papieren waren vlug overeengekomen en goed verzorgd. Super, een hele zorg minder.

- Petrus van de Berg

Buitenlandse nalatenschap vakkundig geregeld

10 juli 2020

Persoonlijk hadden we geen expertise op het gebied van buitenlandse erfenissen. Na een sterfgeval in de familie in Canada hebben we dus begeleiding gezocht. Gelukkig deze hulp ontdekt via mediator kaart. Dank je wel!

- Daniëlle van Loon

Complexe erfenis tot fatsoenlijk einde gebracht

9 juli 2020

Er was jammer genoeg geen testament, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. Gelukkig hadden we hier hulp bij, want wij hebben hier nog niet eerder mee te maken gehad. De tarieven vielen ook alles mee.

- René Vos

Tarief viel mee!

9 juli 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Gelukkig viel het tenslotte erg mee toen we een mediator inschakelde. Het was gauw afgehandeld nadat de doorgewinterde vrouw ons hielp.

- Arjan van de Berg

Gelukkig nu rustigere tijden

6 juli 2020

Omdat we via mediatiorkaart met iemand konden praten zijn mijn ex partner en ik eindelijk in rustigere tijden terecht gekomen. De gemoederen liepen hoog op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons beiden verstandig waren. Tot op de dag van vandaag pakken we nog wel eens terug op sommige onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de tarieven ons reuze mee in een toch al kostbare periode.

- Marijke Driessen

Nalatenschap zo afgehandeld

6 juli 2020

Zeer snel de verdeling van de erfenis kunnen regelen dankzij deze professionals! Dank!

- Catharina Bos

Persoonlijke aanpak

29 juni 2020

Niks niet het opvolgende dossier maar echt van mens tot mens in contact met elkaar. De mediator had onmiskenbaar ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende fase. En dat terwijl we de 3 maanden daarvoor bijna alleen maar ruzie hadden. Dit was ook een verademing voor ons beide.

- Robert Smit

De familie is opnieuw een familie

2 juli 2020

De communicatie in onze familie was steeds moeilijk, gelukkig intussen weer op een aanspreekbaar niveau.

- Bart Koning

Erfenis zo afgehandeld

2 juli 2020

Zeer gauw de verdeling van de erfenis gaan inrichten dankzij deze professionals! Bedankt.

- Iris Molenaar

Ruzie met werknemer opgelost

28 juni 2020

Lang slepend conflict met een van mijn medewerkers professioneel begeleid.

- Robin Smits

De mediator was goed!

25 juni 2020

Eveneens heel eerlijk, ontwapenend en ook heel meevoelend. Kundige mediator dus.

- Adriaan Verhoeven

Ongeacht de emoties eerlijk gedeeld

30 juni 2020

Fijne ondersteuning gekregen bij het verdelen van de erfenis. Was een lastige tijd, waarin de emoties hoog konden stijgen. Dankzij jullie support en energie alles tot een goed einde gekomen. Enorm bedankt!

- Ilona van den Heuvel

Pijnlijke tijd afgerond

22 juni 2020

Mijn vaders overlijden zorgde voor een verdrietige periode rondom de erfenis. Hulp was erg persoonlijk en op maat. Er netjes geregeld allemaal.

- Pieter van Dam

Vlug in contact

26 juni 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de afspraken waren op onze schema’s afgestemd. Ook in de avonden was het geen probleem. Ook hadden we na de aanvraag via mediatorkaart.nl snel de offertes in huis voor een geschikte mediator. Fijn hoe gauw dit ging.

- Hendrika van de Velden

Advies en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

21 juni 2020

Passende hulp bij een scheiding gekregen. De ervaring gedurende de mediations zorgde voor een gestructureerde mediation en afhandeling. Pak van ons hart in een al lastige tijd.

- Kim van Leeuwen

Scheidingmet een lichtpuntje.

20 juni 2020

We hadden ergens flink onenigheid al voor ik de aanvraag indiende bij mediatorkaart. Niet enkel de echtscheiding is prima verlopen, maar mijn ex en ik zijn ook netter dan bedacht uit elkaar gegaan. Nazorg had iets beter gemogen na afsluiting.

- Maurice Kuiper

Simpel en snel

25 juni 2020

Absoluut super! Mijn dank is groot!!

- David Jonker

Oprecht chapeau

24 juni 2020

Deze mensen krijgen een schouderklopje. Ik of liever we hebben veel gehad aan de sessies met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Jasper van der Meer

Na lang onrustig nu ontspanning

22 juni 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een tijd van kalmte terecht gekomen. De gemoederen liepen aanzienlijk op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons beiden verstandig waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op sommige onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de kosten ons enorm mee in een toch al kostbare periode.

- Anne de Jong

Tarief viel mee!

20 juni 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Daarom blij met het lage tarief van onze mediator. Het was gauw overeengekomen nadat de ervaren dame ons begeleid had.

- Annemieke Driessen

Lastige tijd afgesloten

18 juni 2020

Mijn vaders dood zorgde voor een lastige periode rondom de erfenis. Advies was zeer persoonlijk en op maat. Er nauwgezet geregeld allemaal.

- Anouk Smits

Begeleiding en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

14 juni 2020

Adequate hulp bij een scheiding gekregen. De gesprekken en documenten waren vlug overeengekomen en goed verzorgd. Super, een hele zorg minder.

- Ramona Hoekstra

Ondanks de gemoederen eerlijk gedeeld

16 juni 2020

We hebben fijne begeleiding aangeboden gekregen na de aanvraag hier. Was een moeizame tijd, waarin de emoties hoog konden oplopen. Dankzij jullie support en daadkracht allemaal tot een goed einde gekomen. Heel erg bedankt!

- Martin Kuipers

Oprecht rechtvaardig

17 juni 2020

Gelukkig was de ondersteuner erg bedreven bij de mediation bij mijn werkgever. Geen enkele keer het idee gehad dat hij kant koos of bevooroordeeld was. Top.

- Jacob Mol

Het idee uit de mediation helpt echt

18 juni 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons zeer veel heeft geholpen. Nog altijd wel eens als we een keer woorden hebben grijpen we ernaar terug. Handig hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Rogier Mol

Gewoon fijn

14 juni 2020

Dikke prima! Mijn dank is groot!!

- Manon Vermeulen

Betrokken en sympathiek

15 juni 2020

Voelde me echt gehoord tijdens de mediation tussen mijn werk en mijzelf. Daardoor grote stappen in de goede richting kunnen maken!

- Rob van de Velden

Het idee was goed

8 juni 2020

De mediation heeft gezorgd voor een concept (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. We kunnen hier altijd op terugpakken en daar zijn we blij mee. Erg prettig, heeft ons flink geholpen.

- Daniël van den Bosch

De hulp via mediation was goed tijdens uit elkaar gaan

14 juni 2020

We hadden het moeilijk maar de hulp was erg prettig. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het volgende nummer bestempelde. Flink wat tijd uitgetrokken voor mijn verhaal en het met me meedenken. Onwijs content.

- Kevin de Boer

Ongeacht de emoties eerlijk gedeeld

10 juni 2020

We hebben gepaste begeleiding aangeboden gekregen na de aanvraag hier. Was een moeizame periode, waarin de emoties hoog konden stijgen. Door jullie ondersteuning en daadkracht allemaal tot een goed einde gekomen. Heel erg bedankt!

- Renate Vink

Oprecht goed

8 juni 2020

Helemaal top! Bedankt!

- Rutger van de Velde

Simpel en vlot

6 juni 2020

Dikke prima! Dank Jullie Wel!

- Jessica Peeters

Ondanks afstand professioneel geholpen

4 juni 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands overlijden en nalatenschap. Daarom toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Deze vlot en met betrekkelijk lage kosten gevonden. Bedankt allemaal!

- Willem Prins

De hulp via mediation was goed tijdens scheiden

6 juni 2020

We hadden het zwaar maar de hulp was erg aangenaam. Via mediatorkaart kregen we iemand die ons niet als het eerstvolgende dossier bestempelde. Er wordt echt meegedacht in de oplossing. Super content.

- Joyce van der Linden

Verwachtingen overtroffen

4 juni 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage idee de sessies rondom de echtscheiding in. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een buitengewoon eerlijke verdeling zijn gekomen van de bezittingen. Dankzij jullie was dit zeker veel minder goed geworden!

- Sebastiaan van der Meer

De hulp via mediation was goed tijdens scheiden

1 juni 2020

We hadden het zwaar maar de hulp was erg prettig. Geen nummertje, maar echt het begrip dat je als mens behandeld wordt. Veel tijd uitgetrokken voor mijn verhaal en het met me meedenken. Zeer bedankt!

- Maria Koster

Vaak bereikbaar

2 juni 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de sessies waren op onze schema’s afgestemd. Ook in de avonden was het geen probleem. In ieder geval hadden we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de reacties in huis voor een juiste mediator. Snel gegaan zo.

- Edwin Groen

Profi en snel geregeld

6 juni 2020

De man die contact zocht had klaarblijkelijk verstand van zaken en kon ons rap verder helpen.

- Maartje Sanders

Vechtscheiding voorkomen!

4 juni 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Buiten de mediation waren we zeker in een vechtscheiding terecht gekomen. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Johanna Janssen

Tevreden

3 juni 2020

Gewoon prima, zoals ik mag denken.

- Natasja Janssen

Profi en snel geregeld

2 juni 2020

De kerel die contact zocht had klaarblijkelijk verstand van dingen en kon ons vlug verder begeleiden.

- Peter Sanders

Nalatenschap netjes gedeeld

4 juni 2020

Prettige begeleiding ontvangen bij het verdelen van de erfenis. Was een moeizame periode, waarin de gemoederen hoog konden stijgen. Maar door de ondersteuning en advies is het toch geslaagd zonder ruzie. Mega bedankt!

- Nicole van den Broek

Buitenlandse nalatenschap vakkundig afgehandeld

3 juni 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands heengaan en nalatenschap. Vandaar toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze begeleiding ontdekt via mediator kaart. Dank je wel!

- Monique Kuiper

Geen kant kiezen

31 mei 2020

Gelukkig was de begeleider erg doorgewinterd bij de mediation bij mijn werk. De mediator was oprecht en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Super.

- Jan Schouten

Professioneel en snel

1 juni 2020

De man die contact zocht had klaarblijkelijk verstand van zaken en kon ons vlug verder helpen.

- Monique van Veen

Niets meer te doen met mijn werk!

26 mei 2020

Gelukkig konden we met hulp van een mediator via deze site eindelijk tot een afscheid met geschikte condities komen. Had er gewoon recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Franciscus van Leeuwen

Betrokken en aardig

24 mei 2020

Voelde me echt gehoord gedurende de mediation tussen mijn werkgever en mezelf. Hierdoor kunnen we nu in het proces snel door naar de oplossing.

- Gerrit Vink

Snel geregeld

23 mei 2020

Zeer snel de verdeling van de erfenis kunnen organiseren dankzij deze professionals! Dank!

- Jessica de Bruin

Van moeilijkheden vlot naar oplossingen

26 mei 2020

Met een lange tijd aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met mekaar praten. Heel fijn geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de preferentie kreeg. Dank Jullie Wel!

- Eveline Wolters

Dichter naar elkaar toegegroeid

26 mei 2020

Na een jarenlang conflict in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen door de fijne begeleiding en mediation.

- Guido Brouwer

Eindelijk onenigheid opgelost

24 mei 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met elkaar communiceren. Heel prettig geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de preferentie kreeg. Bedankt!

- Nathalie Dijkstra

Niet prijzig

26 mei 2020

Uit elkaar gaan is al duur genoeg. Vandaar blij met het lage tarief van onze mediator. We waren er toen snel uit, duidelijk dat deze vrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Björn Brouwer

Erfenis eerlijk gedeeld

20 mei 2020

We hebben prettige begeleiding geboden gekregen na de aanvraag hier. Was een lastige tijd, waarin de gemoederen hoog konden oplopen. Maar door de hulp en begeleiding is het toch gelukt zonder ruzie. Enorm bedankt hiervoor.

- Ellen Bos

Een schouderklopje krijgen

19 mei 2020

Onze mediator was fantastisch. Ik of eigenlijk we hebben veel gehad aan de gesprekken met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Stefan van der Laan

Echt chapeau

16 mei 2020

Onze mediator was fantastisch. Ik of eigenlijk wij hebben flink gehad aan de sessies met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Marianne Janssen

De mediator was fijn!

20 mei 2020

Echt begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar allereerste mediation, dat was te merken.

- Kevin Molenaar

Gelukkig nu ruzie opgelost

20 mei 2020

Met een lange tijd aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu eindelijk echt met mekaar communiceren. Dat was zeer aangenaam, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Dank Jullie Wel!

- Guido van der Laan

De familie is weer een familie

19 mei 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de goede ondersteuning en mediation.

- Ivo Veenstra

Gewoon fijn

14 mei 2020

Dikke prima! Bedankt!

- Linda Evers

Profi en snel geregeld

16 mei 2020

De mediator waarmee we in gesprek kwamen was duidelijk ervaren met dit soort conflicten en pakte het direct op.

- Paul de Bruijn

Snel in contact

11 mei 2020

Geen 9-5 instelling maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons belangrijk gezien het werk. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging prettig en vlug. Prettig hoe vlot dit ging.

- Roy Hofman

Vaak bereikbaar

15 mei 2020

Geen 9-5 mentaliteit maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons belangrijk gezien het werk. Ook in de avonden was het geen probleem. Verder hadden we na de aanvraag via mediatorkaart.nl snel de reacties in huis voor een passende mediator. Fijn hoe gauw dit ging.

- Ilse van de Velde

Vechtscheiding voorkomen!

9 mei 2020

Na een conflict van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er door mediatorkaart volkomen uitgekomen! Buiten de mediation waren we zeker weten in een vechtscheiding terecht gekomen. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Dennis van de Brink

Niet duur

11 mei 2020

Scheiden is al prijzig genoeg. Gelukkig viel het tenslotte erg mee toen we een mediator inschakelde. We waren er toen snel uit, duidelijk dat deze vrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Cornelis Verhoeven

Echt chapeau

10 mei 2020

Deze mensen krijgen een schouderklopje. Ik of liever wij hebben flink gehad aan de gesprekken met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Natascha van Veen

Tarief viel mee!

14 mei 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Daarom blij met het lage tarief van onze mediator. Het was vlot overeengekomen nadat de ervaren dame ons hielp.

- Robertus Veenstra

Geen kant gekozen

7 mei 2020

Gelukkig was de coach erg doorgewinterd bij de mediation bij mijn werkgever. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Geweldig.

- Caroline de Boer

Een schouderklopje verdiend

11 mei 2020

Deze mensen krijgen een schouderklopje. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Sanne Kuipers

Arbeidsconflict kundig opgelost

9 mei 2020

Lang slepend conflict met een van mijn werknemers professioneel begeleid.

- Erwin Janssen

Professioneel en snel

8 mei 2020

De mediator waarmee we in contact kwamen was duidelijk ervaren met dit soort conflicten en pakte het direct op.

- Michiel de Lange

Hulp bij (tiener)dochter

7 mei 2020

Al jaren was het contact tussen mij en mijn dochter erg stroef. De therapie die we hadden zorgde alleen maar voor meer onrust om ruzie over te maken. Deze manier van mediation pakte vooral de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte voor ons volledig.

- Johanna de Vos

Boven verwachting

8 mei 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig hoop de gesprekken rondom de echtscheiding in. Maar al vlug kwamen we wel tot een prima oplossing. Ik denk dat buiten dit we er niet goed uit waren gekomen.

- Robin Kramer

Ruzie met personeelslid opgelost

7 mei 2020

Langdradig slepend conflict met een van mijn medewerkers professioneel begeleid.

- Bart Evers

Van problemen snel naar oplossingen

30 april 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn baas en mezelf zijn we met mediation eindelijk tot elkaar gekomen. Dat was erg fijn, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Dank Jullie Wel!

- Judith Bosman

Meer gekregen dan bedacht

29 april 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage hoop de gesprekken rondom de scheiding in. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een zeer nette verdeling zijn gekomen van de bezittingen. Dankzij jullie was dit zeker veel minder fatsoenlijk gekomen!

- Bastiaan Hermans

Het idee uit de mediation helpt enorm

30 april 2020

De mediation heeft gezorgd voor een concept (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. Nog altijd wel eens als we een keer woorden hebben pakken we daarnaar terug. Erg fijn, heeft ons flink geholpen.

- Pieter Boer

Veelal bereikbaar

4 mei 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de sessies werden op onze schema’s afgestemd. Ook in de avonden was het geen probleem. Ook hadden we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de reacties in huis voor een passende mediator. Fijn hoe vlot dit ging.

- Renate Huisman

vlot afgehandeld

28 april 2020

We hebben de erfenis direct kunnen delen dankzij mediation. Bedankt.

- Rutger Mulder

Het plan was aantrekkelijk

29 april 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons zeer veel heeft geholpen. Nog altijd wel eens als we een keer woorden hebben grijpen we daarnaar terug. Erg prettig, heeft ons erg geholpen.

- Melanie Visser

Vlot in contact

1 mei 2020

Geen 9-5 mentaliteit maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons van belang gezien het werk. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. Ook kregen we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de offertes in huis voor een passende mediator. Prettig hoe vlot dit ging.

- Sabine de Bruijn

Een schouderklopje verdiend

28 april 2020

Deze mensen krijgen een schouderklopje. Ik of eigenlijk we hebben veel gehad aan de sessies met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Eveline Huisman

Hulp bij scheiding

26 april 2020

Vlotte ondersteuning bij het uit elkaar gaan. De ervaring gedurende de mediations zorgde voor een gestructureerde mediation en afhandeling. Pak van ons hart in een al moeilijke tijd.

- Elizabeth Hoekstra

Ruzie met dochter begeleid en opgelost

26 april 2020

Al jaren liep het contact tussen mij en mijn dochter erg stroef. We hebben hiervoor therapie geprobeerd, maar dat mocht niet baten. Daardoor ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gebracht!

- Adriana de Wit

Simpel en vlot

24 april 2020

Helemaal top! Dank Jullie Wel!

- Charlotte Bakker

Fatsoenlijk geregeld

23 april 2020

De oorzaak was overigens niet fijn maar de methode waarop het geregeld is was top. Eigenlijk dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden echter dat was oprecht niet zo. De mediator was echt neutraal. Ook was het goedkoop gelukkig.

- Natasja Wolters

Complexe nalatenschap tot goed einde gebracht

26 april 2020

Ondanks de missende stukken konden we in contact met elkaar onder begeleiding. Gelukkig hadden we hier bijstand bij, want we hebben hier nog niet eerder mee te maken gehad. Dank voor de goede zorgen en kundige begeleiding!

- Hanneke van de Berg

Erfenis zo geregeld

19 april 2020

We hebben de erfenis snel kunnen verdelen dankzij mediation. Bedankt.

- Anouk Mulder

Van problemen vlot naar oplossingen

20 april 2020

Met een lange tijd aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu eindelijk echt met elkaar praten. Dat was heel aangenaam, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Dank hiervoor!

- Michel Kuiper

Pijnlijke periode afgerond

17 april 2020

Mijn vaders dood zorgde voor een lastige paar maanden rondom de erfenis. De emoties waren hoog maar de ondersteuning vakkundig en meelevend. Er nauwgezet geregeld allemaal.

- Danny Boer

Snel in contact

23 april 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de sessies werden op onze planning afgestemd. ’s Avonds als de kleintjes op bed lagen konden we het gesprek houden met de mediator zodat we geen vrij hoefde te pakken. Ook kregen we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de offertes in huis voor een passende mediator. Prettig hoe gauw dit ging.

- Guido van den Bosch

Erg veel gehad aan advies tijdens scheiding

20 april 2020

We hadden het lastig maar de hulp was erg aangenaam. Geen nummertje, maar echt het gevoel dat je als persoon behandeld wordt. Er wordt echt meegedacht in oplossingen. Enorm bedankt!

- Martinus van Dam

Ondanks afstand professioneel geholpen

17 april 2020

Nog nooit te maken gehad met een buitenlands overlijden en nalatenschap. Vandaar toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Deze snel en met betrekkelijk lage prijzen gevonden. Bedankt allemaal!

- Cindy de Vos

Gewoon prima

15 april 2020

Gewoon prima, zoals ik mag denken.

- Hendrikus van Leeuwen

Conflict met werknemer opgelost

18 april 2020

Langdradig slepend conflict met een van mijn medewerkers vakkundig begeleid.

- Marc Smeets

Pijnlijke tijd afgesloten

17 april 2020

Na het overlijden van mijn pa een pijnlijke periode afgesloten met de verdeling van de erfenis. De emoties waren hoog maar de ondersteuning vakkundig en meelevend. Was voor ons perfect geregeld zo.

- Hendrika van Veen

Echt rechtvaardig

12 april 2020

De kerel die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg professioneel. Geen enkele keer het gevoel gehad dat hij kant koos of partijdig was. Geweldig.

- Hanneke Bosman

De mediator was goed!

13 april 2020

Echt begaan, eerlijk en ook empatisch. Kundige mediator dus.

- Jolanda de Haan

Meelevend en welwillend

14 april 2020

Er wordt geen partij getrokken en geluisterd naar alle partijen. Daardoor grote passen in de goede richting kunnen maken!

- Marieke van Beek

Niet duur

9 april 2020

Scheiden is al duur genoeg. Gelukkig viel het toch erg mee toen we een mediator inhuurde. We waren er toen snel uit, onbetwistbaar dat deze dame vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Erwin Kuipers

Echtscheiding met zilveren randje

13 april 2020

We hadden ergens flink ruzie al voor ik de offerteaanvraag indiende bij mediatorkaart. Ik moet vertellen dat de echtscheiding nu hierdoor soepeler ging dan verwacht en ook spreek ik nog met mijn ex. We hebben achteraf niks meer gehoord, dat had ik eigenlijk nog wel verwacht.

- Ronald van de Berg

Moeilijke tijd afgerond

13 april 2020

Na het doodgaan van mijn pa een lastige periode afgesloten met de verdeling van de erfenis. Begeleiding was zeer persoonlijk en op maat. Er netjes geregeld allemaal.

- Michael van der Meulen

De hulp via mediation was goed tijdens scheiden

7 april 2020

We hadden het moeilijk maar de hulp was erg prettig. Geen nummertje, maar echt het gevoel dat je als persoon behandeld wordt. Er wordt echt meegedacht in oplossingen. Onwijs tevreden.

- Johannes de Jonge

Simpel en vlot

5 april 2020

Dikke prima! Mijn dank is groot!!

- Sabrina van den Bosch

Prijs viel mee!

5 april 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Vandaar blij met het lage tarief van onze mediator. Het was snel overeengekomen nadat de ervaren vrouw ons begeleid had.

- Thomas van de Veen

Een schouderklopje verdiend

2 april 2020

Deze mensen krijgen een lintje. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Robertus Bosman

Het plan was goed

6 april 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons best heeft geholpen. Nog altijd wel eens als we een keer woorden hebben pakken we ernaar terug. Slim hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Ingrid Evers

Geen kant kiezen

5 april 2020

De man die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werkgever was erg bekwaam. De mediator was oprecht en onafhankelijk zonder kant te kiezen. Super.

- Jacqueline Molenaar

Arbeidsconflict behendig opgelost

2 april 2020

Langdradig besluitloos conflict met een van mijn medewerkers vakkundig begeleid.

- Rob de Wit

Ondanks de emoties netjes gedeeld

3 april 2020

Lieve ondersteuning ontvangen bij het verdelen van de erfenis. Was een moeizame periode, waarin de emoties hoog konden stijgen. Maar door de ondersteuning en begeleiding is het toch geslaagd zonder onenigheid. Zeer dankbaar hiervoor.

- Daniël Mol

Na lang turbulent nu ontspanning

31 maart 2020

Doordat we via mediatiorkaart met een persoon konden praten zijn mijn voormalig partner en ik eindelijk in relaxtere tijden terecht gekomen. De gemoederen liepen hoog op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons beiden verstandig waren. Daardoor kunnen we tot vandaag af en toe nog teruggrijpen op afspraken van toen. Ook vielen de tarieven ons enorm mee in een toch al kostbare periode.

- Jacoba van Veen

Lastige periode afgerond

28 maart 2020

Mijn vaders dood zorgde voor een verdrietige paar maanden rondom de erfenis. Begeleiding was zeer individueel en op maat. Was voor ons foutloos geregeld zo.

- Roy Willemsen

Ondanks afstand bekwaam geholpen

19 maart 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands heengaan en erfenis. Na een sterfte in de familie in Canada hebben we dus hulp gezocht. Deze snel en met relatief lage prijzen gevonden. Dank jullie wel!

- Richard van de Pol

Op maat afgestemd advies

2 maart 2020

Je bent niet het volgende dossier maar wordt als mens benaderd. Je merkte direct dat de dame die ons hielp dit frequenter had gedaan en al snel waren we in gesprek over oplossingen. En dat terwijl we de 3 maanden daarvoor praktisch alleen maar ruzie hadden. We konden vlug weer opgelucht ademhalen.

- Wouter de Leeuw

Niets meer te maken met mijn werk!

31 januari 2020

Gelukkig konden we met behulp van een mediator via deze site eindelijk tot een vertrek met geschikte condities komen. Had er gewoon recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Miranda van der Linden

Het idee van de mediation helpt oprecht

14 januari 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons best heeft geholpen. We kunnen hier steeds op terugpakken en daar zijn we blij mee. Erg prettig, heeft ons erg geholpen.

- Steven Bosman

Geoefend mediator

3 januari 2020

Eveneens heel eerlijk, ontwapenend maar ook heel meevoelend. Kundige mediator dus.

- Roy Schipper

Snelle offerte

29 maart 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Judith van Dijk

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

28 maart 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Jacob van de Brink

erg betaalbaar

27 maart 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Maartje Sanders

Gevonden via forum

26 maart 2020

Via een forum deze site gevonden. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Ronald de Vries

erg betaalbaar

30 maart 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Tim de Graaf

Goed contact

23 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Danny van Vliet

snelle service

27 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via mediatorkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Albert Kramer

Zeer verrast

24 maart 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Jacobus Smeets

Super service

25 maart 2020

Gisteren offertes aangevraagd en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Eveline van Dongen

Lang leve google

25 maart 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een aanvraag gedaan en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Wilhelmina van Dam

Fijn!

23 maart 2020

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Ramona Smits

Duidelijke website

21 maart 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Martijn Willems

aangename service

23 maart 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Bianca de Ruiter

Ideale website

19 maart 2020

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Daniëlle Verbeek

Goed contact

16 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Maarten Kramer

Google is je grootste vriend

15 maart 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Judith de Vos

Ideale website

18 maart 2020

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Anouk van Dijk

Fijn!

16 maart 2020

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Roel van de Berg

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

12 maart 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Mirjam Prins

Mediatorkaart werkt erg fijn

12 maart 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Mariska Koning

Geen linkedin nodig

15 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Petronella Timmermans

Goed contact

6 maart 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Annemieke Groen

niet verwacht zo betaalbaar

29 februari 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Ramona Blom

Voortreffelijke match

25 februari 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Manon Jonker

Fijne service

16 februari 2020

Via Mediatorkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Stefan Vos

De perfecte match

11 februari 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Tamara Kuijpers

Mijn eigen netwerk kan dit niet

1 februari 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Evelien van der Linden

Perfecte tip

23 januari 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Sylvia Koning

Ideale website

23 januari 2020

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Brenda Gerritsen

Werkt goed dit

15 januari 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als Linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Robin Bakker

mediatorkaart.nl heeft me snel verbonden

8 januari 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Mediatorkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Rob de Vos

Heel positief

11 december 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Mediatorkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Niels van der Horst

Vlugge offerte

30 november 2019

Door een forum deze site gevonden. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Goed werk afgeleverd door de professional

- Eva de Leeuw

Lang leve google

27 november 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Hanneke de Boer

Via forum hier terechtgekomen

17 november 2019

Door een forum hier beland. Tevreden over de ontvangen offerte. De specialist heeft goed werk geleverd

- Janneke van Leeuwen

Na lang zoeken de juiste gevonden

13 november 2019

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Guido van der Meer

Mediatorkaart werkt erg fijn

7 november 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het formulier ingevuld en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Ellen de Boer

Fijne service

27 oktober 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Kim Schouten

betaalbaarder dan ik dacht

27 oktober 2019

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Marloes van Dongen

Goede werking van de website

17 oktober 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Manon Verhoeven

Ideale tip

11 oktober 2019

Via kennissen beland bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Willem de Bruin

Prettige service

9 oktober 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Jeffrey Veenstra

Goede werking van de website

1 oktober 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Stefan van Loon

via mediatorkaart.nl snel gekoppeld

23 september 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Angelique Prins

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

16 september 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Johannes de Ruiter

Vlugge offerte

7 september 2019

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Ruud van de Velden

zeer rap geholpen

3 september 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en een nette prijs.

- Frank Jansen

vlot en makkelijk

29 augustus 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken professional vond via mediatorkaart.nl. Fijn dicht in de buurt, prettig persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Kelly Timmermans

Snelle match via mediatorkaart.nl

18 augustus 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Maria Willems

Werkt goed dit

12 augustus 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Sylvia Veenstra

Duidelijke website

8 augustus 2019

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Petronella de Vries

Mediatorkaart is top!

31 juli 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Jelle Driessen

Positieve ervaring

21 juli 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Bastiaan Kuipers

Goed contact

16 juli 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Jacobus van de Velden

betaalbaar en professioneel

11 juli 2019

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Yvonne Molenaar

Snelle match via mediatorkaart.nl

4 juli 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Anita van de Brink

Prettige service

23 juni 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Remco Peters

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

19 juni 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Paul de Jong

erg betaalbaar

11 juni 2019

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Patricia de Koning

Perfecte tip

2 juni 2019

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Tom Bos

snelle service

23 mei 2019

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via mediatorkaart.nl. Fijn dichtbij, aangenaam persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Sabrina de Graaf

Eindelijk een fijne site

23 mei 2019

Na even gezocht te hebben eindigde ik op Mediatorkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- René Mulder

Na lang zoeken de juiste gevonden

16 mei 2019

Na een zoektocht eindigde ik op Mediatorkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Klaas van der Meer

erg betaalbaar

9 mei 2019

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Albert van Vliet

Vlugge offerte

27 april 2019

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Caroline de Leeuw

Super service

25 april 2019

Afgelopen week offertes aangevraagd en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Yvonne Scholten

Snelle offerte

14 maart 2019

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Hendrikus Smits

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

27 februari 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Angela van Loon

Werkt lekker!

6 februari 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Monique van den Broek

Via forum hier terechtgekomen

30 januari 2019

Door een forum hier terechtgekomen. Positief over de ontvangen offerte. De specialist heeft goed werk geleverd

- Margaretha Peeters

zeer rap geholpen

23 januari 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via mediatorkaart.nl. Lekker lokaal, aangenaam persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Bart Peeters

aangename service

21 december 2018

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Suzanne Scholten

Via forum hier terechtgekomen

10 januari 2019

Door een forum hier beland. Positief over de ontvangen offerte. Goed werk afgeleverd door de professional

- Cornelis van den Bosch

Positieve ervaring

31 december 2018

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Mediatorkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Dennis Schipper

Uitgelichte mediators uit Milheeze

Advocaten Venray Julicher & Meijer

Leunseweg 6a
5802 CH Venray
Nederland

0478 521 070
http://www.julicher-meijer.nl/

Advocatenkantoor Van der Pluijm

Kerkstraat 34
5981 CG Panningen
Nederland

077 472 4325
http://vdp-advocatuur.nl/

Peelland Advocaten

Kanaaldijk N.W. 81
5707 LC Helmond
Nederland

0492 543 093
http://www.peellandadvocaten.nl/