Mediator Moorveld

Ben jij op zoek naar een expert voor mediation in Moorveld?
Dan ben je op de goede plek.
Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Mediator Moorveld verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het beste gedeelte?
Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle professional-m] uit Moorveld – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2020 en verder.

Mediator Moorveld gezocht?

Mediators uit Moorveld vergelijken

Mediator Moorveld
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 102 reviews)
Mediatorlink Mediation
Mediator ConflictConsult
Zakelijke Mediation MediationEasy
First Mediation
Mediatorgroep Bemiddeld conflictbemiddeling
Bloemster Mediation
Handdrukpunt echtscheiding meditaion

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Moorveld, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Elsloo, Bunde en Maastricht Airport bijvoorbeeld ook geholpen aan een mediator.

Waarom mediator Moorveld

Ben jij op zoek naar de beste mediator in Moorveld? Het kan ingewikkeld zijn om de beste mediator te vinden voor het oplossen van een bepaald conflict. Wij begrijpen dit maar al te goed, het is immers vrij lastig geworden door het enorme aanbod van mediators. Gelukkig zijn wij er voor je om de ultieme tiplijst te geven. Spring direct naar:

Wanneer is het verstandig om de beste mediator in Moorveld te zoeken

Het is nog altijd zo dat men niet weet op welk moment het aan te raden is om een mediator in te schakelen voor een conflict. De mediator kan je helpen met vrijwel alles wat te maken heeft met geschillen en onderlinge ruzies. Door in het midden van het geschil te gaan staan, tussen allebei de partijen in, kan hij onafhankelijk het geschil te sussen. Een mediator kan ook helpen als er sprake is van een conflict met je werkgever. Je kan bijvoorbeeld een conflict hebben over te laat uitgekeerd loon of arbeidsvoorwaarden.

De personen die te maken krijgen met bijvoorbeeld ruzies in de buurt kunnen ook terecht bij een mediator in Moorveld. Dit soort conflicten kunnen meerdere oorzaken hebben, een mediator kan bij elke van dit soort ruzies assisteren. Voor de grotere bedrijven is het ook verstandig om een mediator in te schakelen wanneer er een arbeidsconflict ontstaat tussen verschillende sectoren. kunnen een mediator weer inschakelen als ze bijvoorbeeld een geschil hebben over een patent. Een mediator is dus multi-inzetbaar en kan jou hoogstwaarschijnlijk ook assisteren bij je conflict. Bij Mediatorkaart kun je in Moorveld terecht voor:

  • Mediator scheiding Moorveld
  • Zakelijke mediation Moorveld
  • Familie mediation Moorveld
  • Mediation arbeidsconflict Moorveld
  • En meer

Alle mediators uit Moorveld

Bekijk ook mediators uit

Op zoek naar een voordelige mediator Moorveld – mediator vs. rechtszaak

Er zit een groot verschil tussen een juridisch medewerker en een mediator. Een jurist heb je nodig als een zaak echt uitmondt tot een rechtszaak. Denk hier bijvoorbeeld aan erge ruzies die nooit meer zonder rechter opgelost kunnen worden.

Een mediator zal er alles aan doen om de ruzie onderling op te lossen, voordat er een dure rechtszaak plaatsvindt. Meestal kunnen beide partijen na het ingrijpen van de mediator weer met elkaar door een deur. Een jurist en mediator houden zich dus bezig met andere zaken.

Het is bijvoorbeeld voor zakelijke mediation sterk aan te bevelen om een lokale en betaalbare mediator te vinden uit Moorveld. Dit is onder andere ook in te zetten wanneer je te maken hebt met een arbeidsconflict.

Op zoek naar een mediator uit Moorveld voor jouw zakelijke mediation?

Zoek een zakelijk mediator

Klik op ‘Zoek een zakelijk mediator‘ om een betaalbare mediator te vinden die gespecialiseerd is in zakelijke mediation Moorveld.

Redenen om te kiezen voor een mediator in Moorveld

Een mediator kan, zoals hierboven benoemd, uithelpen met diverse zaken. Op de eerste plaats maakt de mediator het mogelijk om de relatie niet te verpesten, vaak is het namelijk zo dat de gemoederen hoog Een mediator zal er alles aan doen om het geschil zo pijnloos mogelijk op te lossen.

De mediator uit Moorveld weet bijna alles over de juiste manier van onderhandelen, je weet dus zeker dat jij kunt samenzitten met de andere partij zonder dat de stoelen door de kamer vliegen. Een mediator versoepelt het proces dus. Het beëindigen van ruzies kost vaak veel tijd, al helemaal bij langdurige conflicten. De mediator uit Moorveld is er voor je om er snel een punt achter te kunnen zetten.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Esther Veenstra Esther Veenstra
Customer Succes manager bij mediatorkaart.nl
Mediation94%
Familierecht90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Mediator Moorveld gezocht – waar moet je op letten bij het zoeken

Het zou eenvoudig zijn om het eerste het beste kantoor te kiezen voor een mediator, maar dit is natuurlijk niet hoe in zijn werk gaat. Door een aantal stappen te doorlopen zal je de juiste partij vinden. Het moet immers wel een professional zijn jou gaat helpen met je ruzie. Vaak zijn mediators toegespitst op een bepaald gebied, heb je een arbeidsconflict? Zoek naar mediators die hier veel vanaf weten. Heb je huwelijksproblemen en wil je uit elkaar gaan? Dan moet je kijken naar een mediator scheiden in Moorveld.

Scheiden in Moorveld is vaak al pijnlijk genoeg zonder de, vaak onnodige, conflicten. Een mediator scheiden helpt je om zo soepel mogelijk uit elkaar te gaan.

Heb jij nog informatie nodig van een specifiek mediator kantoor? Je kan altijd contact met ze opnemen.

Wil je bijvoorbeeld snel scheiden, vraag dan 3 offertes op van lokale en betaalbare mediators uit Moorveld die je graag helpen met een echtscheiding aanvragen.

Scheiden Moorveld, via een betaalbare mediators

Scheiden Moorveld

Klik op de knop ‘Scheiden Moorveld‘ om een scheiding aan te vragen door een scheidingsmediator uit Moorveld, gespecialiseerd in echtscheiding.

3 offertes voor een mediator in Moorveld

Het is natuurlijk altijd een slim idee om een offerte aan te vragen. In de aanvraag is het erg belangrijk dat je duidelijk bent in wat je zoekt. Dit helpt je om direct uit te komen bij een mediator die de know-how heeft om jouw ruzie op te lossen.

Vervolgens hoef je alleen nog maar een kennismakingsgesprek in te plannen, door deze ontmoeting kan je een goed beeld vormen over de partij die jou zal gaan assisteren. Het is wel wenselijk dat je door een deur kan met de mediator, hij of zij zal toch iemand zijn waar je vaak mee samen zit.

Klik op kosten mediator om direct 3 offertes van lokale en betaalbare mediators uit Moorveld op te vragen en zo direct inzicht te krijgen in de kosten.

Direct 3 offertes voor een specifieke kostenindicatie van verschillende mediators uit Moorveld.

Nu 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit.

Mediator in Moorveld – een persoon die je kan helpen

Door hierboven beschreven tips te volgen is het voor jou ook makkelijk om een geschikte mediator uit Moorveld te vinden. Via ons formulier is het eenvoudig om 3 offertes aan te vragen voor een mediator. Wanneer het gaat over nalatenschap kan dit bijvoorbeeld ook erg handig zijn.Schakel zelf ook een mediator in en kom snel tot een oplossing van je conflict.

Bekijk bijvoorbeeld alles over verdeling erfenis en kom direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare mediator uit Moorveld.

Benieuwd naar het traject van familie mediation Moorveld voor erfenis verdeling?

Verdeling erfenis mediation

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een erfenis verdeling in Moorveld te bekijken middels het vergelijken van mediators uit Moorveld.

Veelgestelde vragen over mediation in

Moorveld

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de mediator regio Moorveld jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden ook af om met haast op zoek te gaan naar een mediator. Het kan wel, maar het is het beste om hier eventjes de tijd voor te pakken om te zorgen dat alles goed voelt!

Overstappen van mediator is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande mediator. Vraag vervolgens aan je vorige mediator of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe mediator uit Moorveld.

mediatorkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle mediators in Moorveld. Wij zien welke mediators beschikbaar zijn in Moorveld en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van mediators uit Moorveld die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Mediation Moorveld

Ingewikkelde nalatenschap tot prima einde gebracht

27 mei 2020

Er was jammer genoeg geen testament, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. De mediator ondersteunde ons hiermee want we hadden dit nog niet zo moeten doen. bedankt voor de goede zorgen en kundige begeleiding!

- Sylvia Dijkstra

Vechtscheiding voorkomen!

28 mei 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch eindelijk uitgekomen. Buiten de mediation waren we vast in een vechtscheiding terecht gekomen. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Marieke van der Linden

Snel in contact

25 mei 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de afspraken werden op onze schema’s afgestemd. Ook in de avonden was het geen probleem. Ook hadden we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de reacties in huis voor een juiste mediator. Fijn hoe gauw dit ging.

- Hendrik van der Meer

Professioneel en snel

20 mei 2020

De mediator waarmee we in contact kwamen was onmiskenbaar ervaren met dit soort conflicten en pakte het direct op.

- Peter Verhoeven

Meer ontvangen dan bedacht

18 mei 2020

Ergens was ik wat ongelovig om deze mediation aan te gaan. Viel me toch mee dat we tot een buitengewoon nette verdeling zijn gekomen van de bezittingen. Ik denk dat buiten dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Wilhelmina Smeets

Arbeidsconflict bekwaam opgelost

19 mei 2020

Lang besluitloos conflict met een van mijn medewerkers vakkundig begeleid.

- Kim van Vliet

Direct afgehandeld!

16 mei 2020

Na een conflict van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart volledig uitgekomen! Zonder de mediation waren we zeker weten in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Hendrikus Scholten

Gelukkig nu onenigheid opgelost

20 mei 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn leidinggevende en ikzelf zijn we met mediation eindelijk tot elkaar gekomen. Erg fijn geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de voorkeur kreeg. Dank hiervoor!

- Pieter de Jong

Van moeilijkheden vlot naar oplossingen

21 mei 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn leidinggevende en mezelf zijn we met mediation eindelijk tot elkaar gekomen. Dat was heel aangenaam, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Dank hiervoor!

- Jessica Vermeulen

Advies en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

18 mei 2020

Adequate hulp bij een scheiding gekregen. De gesprekken en papieren waren vlug georganiseerd en goed geregeld. Top, een hele zorg minder.

- Martinus van de Velde

Vakkundig en snel

16 mei 2020

De mediator waarmee we in gesprek kwamen was onmiskenbaar ervaren met dit soort conflicten en pakte het snel op.

- Christian de Haan

Content

17 mei 2020

Gewoon prima, zoals ik mag denken.

- Martijn van Loon

Geen wilsbeschikking, wel netjes verdeeld

18 mei 2020

Ongeacht de ontbrekende stukken konden we in gesprek met elkaar onder begeleiding. De mediator hielp ons hierbij want we hadden dit nog nooit zo hoeven doen. De prijzen vielen ook alles mee.

- Anne Postma

Nalatenschap eerlijk verdeeld

10 mei 2020

We hebben prettige hulp aangeboden gekregen na de aanvraag hier. Was een lastige periode, waarin de emoties hoog konden oplopen. Dankzij jullie ondersteuning en energie allemaal tot een goed einde gekomen. Echt bedankt!

- Jacoba van de Wal

De familie is opnieuw een familie

12 mei 2020

De communicatie in onze familie was steeds lastig, gelukkig inmiddels weer op een toegankelijk niveau.

- Elizabeth Kok

Eindelijk rustigere tijden

15 mei 2020

Omdat we via mediatiorkaart met iemand konden communiceren zijn mijn voormalig partner en ik gelukkig nu in relaxtere tijden terecht gekomen. Er werden heldere scenario`s maar er werden bovenal oplossingen bedacht die voor ons beiden nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op bepaalde onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook prima ondanks een al prijzige periode.

- Judith de Graaf

Vechtscheiding voorkomen!

10 mei 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer praten met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Ik denk eigenlijk dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Adriana Schipper

Geen kant gekozen

14 mei 2020

Gelukkig was de begeleider erg bedreven bij de mediation bij mijn werkgever. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Super.

- Marco Vos

Content

8 mei 2020

Content zoals verwacht.

- Michel de Bruin

Ruzie met dochter opgelost

6 mei 2020

Mijn dochter en ik konden niet goed met elkaar converseren. We hebben hiervoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Deze manier van mediation pakte voornamelijk de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte in het geval van ons volledig.

- Maarten de Bruijn

Onzekere kwestie fijn geregeld

7 mei 2020

In de periode van uit elkaar gaan was het een emotionele periode maar door de aanvraag via mediatorkaart.nl hadden we direct iemand die ons fatsoenlijk kon helpen. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Ondanks dat het soms emotioneel was, hebben ze dit onpartijdig kunnen doen. Erg netjes.

- Adriana Jansen

Fatsoenlijk afgehandeld

9 mei 2020

De oorzaak was natuurlijk niet fijn maar de wijze waarop het geregeld is was top. Ergens dacht ik dat mijn werk wel voorgetrokken zou worden maar dat was oprecht niet zo. Het was echt objectief. Bovendien was het goedkoop gelukkig.

- Ingrid de Lange

Volledig neutraal

5 mei 2020

De persoon die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werkgever was erg vakkundig. Geen enkele keer het gevoel gehad dat hij kant koos of bevooroordeeld reageerde. Super.

- Ellen Koster

Ondanks de emoties netjes gedeeld

3 mei 2020

Lieve begeleiding gekregen bij het delen van de erfenis. Was een lastige tijd, waarin de gemoederen hoog konden oplopen. Dankzij jullie ondersteuning en daadkracht alles tot een goed einde gekomen. Enorm bedankt!

- Wilhelmina Kok

Erg veel gehad aan begeleiding tijdens scheiding

4 mei 2020

Zeer lieve ondervinding met de ondersteuning tijdens het uit elkaar gaan gehad. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het volgende nummer bestempelde. Er wordt echt meegedacht in oplossingen. Enorm bedankt!

- Antonius Sanders

Uiteindelijk van mijn baas af

2 mei 2020

Na een berg gedoe op werk gelukkig nu met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf mogen verlaten. Had er domweg recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Margaretha de Jonge

Ondanks afstand bekwaam geholpen

2 mei 2020

Persoonlijk hadden we geen deskundigheid op het gebied van buitenlandse erfenissen. Daarom toch maar begeleiding ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze begeleiding ontdekt via mediator kaart. Dank je wel!

- Esther Martens

Ook voor werkgevers

1 mei 2020

Erg content met de bemiddeling in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Snel geholpen en totaal objectief. Een verademing.

- Sandra van de Ven

De mediator was fijn!

2 mei 2020

Zowel heel oprecht, ontwapenend maar ook heel meevoelend. Kundige mediator dus.

- Barbara Meijer

Menselijke aanpak

30 april 2020

Je bent niet het volgende dossier maar wordt als persoon behandeld. Je merkte gelijk dat de dame die ons hielp dit vaker had gedaan en al snel waren we in gesprek over oplossingen. En dat terwijl we de 3 maanden daarvoor haast alleen maar onenigheid hadden. We konden vlug weer opgelucht ademhalen.

- Karin de Lange

Moeilijke periode afgesloten

29 april 2020

Mijn vaders dood zorgde voor een verdrietige paar maanden rondom de erfenis. De gemoederen waren hoog maar de ondersteuning vakkundig en meelevend. Was voor ons volmaakt geregeld zo.

- Robert van de Brink

Onzekere kwestie fijn geregeld

30 april 2020

Bij de scheiding kwamen er veel wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart een persoon konden vinden waren we er direct uit. De mediator hielp echt neutraal. Weleens was het een tere kwestie maar daar werd fatsoenlijk mee omgegaan. Erg knap.

- Bianca Vink

Niet prijzig

25 april 2020

Scheiden is al duur genoeg. Gelukkig viel het toch erg mee toen we een mediator inhuurde. Het was snel overeengekomen nadat de ervaren vrouw ons begeleid had.

- Marloes Vos

Begeleiding bij (tiener)dochter

30 april 2020

Mijn dochter en ik leken niet goed met elkaar spreken. De therapie die we hadden zorgde enkel maar voor meer zorgen om ruzie over te maken. Deze manier van mediation pakte vooral de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte voor ons echt.

- Nicolaas van Vliet

Persoonlijk afgestemd advies

26 april 2020

Niks niet het opvolgende dossier maar oprecht van mens tot mens in contact met elkaar. Je merkte direct dat de vrouw die ons bijstond dit vaker had geregeld en al snel waren we in contact over oplossingen. En dat terwijl we de 3 maanden daarvoor haast alleen maar ruzie hadden. Dit was ook een verademing voor ons allebei.

- Rutger Kok

Het idee uit de mediation helpt oprecht

25 april 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons echt heeft geholpen. We kunnen hier steeds op terugpakken en daar zijn we blij mee. Erg prettig, heeft ons erg geholpen.

- Charlotte de Vries

Tevreden

20 april 2020

Tevreden zoals bedacht.

- Erwin de Bruijn

Hulp bij (tiener)dochter

25 april 2020

Al jaren was het contact tussen mij en mijn tienerdochter erg stroef. De therapie die we hadden zorgde alleen maar voor meer onrust om ruzie over te maken. Daardoor ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gebracht!

- Christian Gerritsen

Geen kant gekozen

19 april 2020

Gelukkig was de coach erg ervaren bij de mediation bij mijn werk. Geen enkele keer het idee gehad dat hij kant koos of bevooroordeeld was. Top.

- Vanessa Peeters

Ingewikkelde erfenis tot goed einde gebracht

20 april 2020

Ongeacht de missende documenten konden we in contact met elkaar onder begeleiding. Gelukkig hadden we hier begeleiding bij, want we hebben hier nog niet eerder mee te doen gehad. De kosten vielen ook alles mee.

- Marinus van de Velde

Geen kant verkiezen

16 april 2020

De persoon die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werkgever was erg vakkundig. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Super.

- Dave Smeets

Buitenlandse nalatenschap vakkundig afgehandeld

23 april 2020

Nog nooit te maken gehad met een buitenlands overlijden en nalatenschap. Na een sterfte in de familie in Canada hebben we dus begeleiding gewild. Deze snel en met relatief lage kosten gevonden. Bedankt allemaal!

- Sanne Maas

Verwachtingen overtroffen

20 april 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage idee de gesprekken rondom de scheiding in. Viel me toch mee dat we tot een zeer fatsoenlijke verdeling zijn gekomen van de eigendommen. Dankzij jullie was dit zeker veel minder goed geworden!

- Tessa Vermeulen

Uiteindelijk van mijn leidinggevende af

21 april 2020

Gelukkig konden we met begeleiding van een mediator via deze site eindelijk tot een vertrek met juiste voorwaarden komen. Natuurlijk was het voor mij al bekend dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel meegaan.

- Chantal van Leeuwen

Hulp bij scheiding

13 april 2020

Passende hulp bij een scheiding gekregen. De sessies en papieren waren snel georganiseerd en goed verzorgd. Top, een hele zorg minder.

- Jan van Dam

Dichter naar elkaar gekomen

15 april 2020

Na een jarenlang conflict in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen door de goede begeleiding en mediation.

- Wendy Martens

Professioneel en vlug

15 april 2020

De mediator waarmee we in contact kwamen was duidelijk ervaren met dit soort conflicten en pakte het vlot op.

- Annemieke Brouwer

Verstandig afgehandeld

13 april 2020

De oorzaak was overigens niet prettig maar de manier waarop het geregeld is was super. Eigenlijk dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden maar dat was oprecht niet zo. De mediator was echt onpartijdig. De prijzen vielen ook alles mee.

- Annemieke van den Bosch

Begeleiding en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

12 april 2020

Adequate hulp bij een scheiding gekregen. De sessies en documenten waren vlug overeengekomen en goed verzorgd. Top, een hele zorg minder.

- Mariska Groen

Het plan was degelijk

14 april 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons heel erg heeft geholpen. Nog steeds wel eens als we een keer conflicten hebben grijpen we daarnaar terug. Erg prettig, heeft ons zeer geholpen.

- Marc van de Wal

Vaak bereikbaar

14 april 2020

Geen 9-5 instelling maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons noodzakelijk gezien het werk. ’s Avonds als de kleintjes op bed lagen konden we het gesprek houden met de mediator zodat we geen verlof hoefde te nemen. Verder hadden we na de aanvraag via mediatorkaart.nl snel de offertes in huis voor een juiste mediator. Fijn hoe vlot dit ging.

- Marieke Kok

Simpel en snel

9 april 2020

Dikke prima! Dank!

- Martinus Janssen

Direct afgehandeld!

7 april 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer praten met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Zonder de mediation waren we zeker weten in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Catharina van de Pol

Geoefend mediator

5 april 2020

Echt begaan, eerlijk en ook empatisch. Kundige mediator dus.

- Jacobus Hoekstra

Persoonlijk afgestemd advies

6 april 2020

Je bent niet het eerstvolgende dossier maar wordt als persoon behandeld. Je merkte direct dat de dame die ons begeleidde dit frequenter had gedaan en al snel waren we in gesprek over oplossingen. De tijdsduur voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg fijn. We konden snel weer opgelucht ademen.

- Paul van Wijk

Het uit elkaar gaan met zilveren randje

7 april 2020

Na een behoorlijk conflict terecht gekomen bij een gepaste mediator via mediatorkaart. Niet alleen de scheiding is goed gegaan, maar mijn ex en ik zijn ook beter dan bedacht uit elkaar gegaan. Nazorg had iets beter gekund na afsluiting.

- Claudia de Boer

Buitenlandse nalatenschap vakkundig geregeld

5 april 2020

Nog nooit te maken gehad met een buitenlands overlijden en erfenis. Na een sterfte in de familie in Canada hebben we dus hulp gewild. Deze vlot en met relatief lage kosten gevonden. Bedankt allemaal!

- Roy van Leeuwen

De mediator was verstandig!

8 april 2020

Zowel heel eerlijk, ontwapenend en ook heel meelevend. Was niet haar allereerste mediation, dat was te horen.

- Leonie Kuipers

Niets meer te maken met mijn werk!

4 april 2020

Gelukkig konden we met hulp van een mediator via deze site tenslotte tot een vertrek met geschikte condities komen. Had er gewoon recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Ivo Verbeek

Geen kant verkiezen

6 april 2020

De kerel die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werkgever was erg bekwaam. Geen enkele keer het idee gehad dat hij kant koos of partijdig was. Top.

- Robert de Wit

Gewoon prima

3 april 2020

Gewoon prima, zoals ik mag verwachten.

- Thijs van Dongen

Nalatenschap eerlijk gedeeld

29 maart 2020

We hebben fijne begeleiding geboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het doodgaan van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Maar door de hulp en begeleiding is het toch geslaagd zonder ruzie. Enorm bedankt hiervoor.

- Margaretha van Leeuwen

Verwachtingen overtroffen

2 april 2020

Ergens was ik wat ongelovig om deze mediation aan te gaan. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een buitengewoon nette verdeling zijn gekomen van de bezittingen. Dankzij jullie was dit zeker veel minder goed gekomen!

- Stefan Schouten

Ruzie met personeelslid opgelost

19 maart 2020

Langdradig besluitloos conflict met een van mijn werknemers vakkundig begeleid.

- Marcel van der Laan

Kwetsbare afhandeling top overeengekomen

3 maart 2020

In de periode van uit elkaar gaan was het een emotionele tijd echter door de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl hadden we vlug iemand die ons fatsoenlijk kon helpen. De mediator handelde echt onpartijdig. Ongeacht dat het soms gevoelig was, hebben ze dit onpartijdig kunnen doen. Erg knap.

- Albert van den Broek

Echt chapeau

11 februari 2020

Onze mediator was super. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Vincent Bosman

De mediator was goed!

17 januari 2020

Zowel heel eerlijk, ontwapenend en ook heel meelevend. Kundige mediator dus.

- Maaike van de Velden

Uit elkaar met een lichtpuntje.

17 december 2019

We hadden werkelijk flink onenigheid al voor ik de offerteaanvraag indiende bij mediatorkaart. Niet enkel de scheiding is goed verlopen, maar mijn ex en ik zijn ook beter dan bedacht uit elkaar gegaan. We hebben achteraf niks meer vernomen, dat had ik eigenlijk nog wel bedacht.

- Marijke van Leeuwen

Prettige service

2 april 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Angelique Schouten

Snelle offerte

26 maart 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Ramona van de Ven

Na lang zoeken de juiste gevonden

28 maart 2020

Na even gezocht te hebben eindigde ik op Mediatorkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Johanna de Graaf

Via Via maar dan beter

28 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere Linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Kelly Jonker

Ideale match

27 maart 2020

Via Mediatorkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Matthijs van de Berg

Heel positief

26 maart 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Mediatorkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Nicole Bosch

Goed contact

27 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Sjoerd Groen

Gevonden via forum

20 maart 2020

Door een forum hier beland. Positief over de ontvangen offerte. Erg tevreden over het werk van de specialist!

- Sebastiaan Willemsen

Werkt lekker!

23 maart 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Jessica Dijkstra

Goed contact

20 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Martinus de Jonge

Perfecte website

23 maart 2020

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Sander Verbeek

Ideale website

21 maart 2020

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Eva Vermeulen

Vlugge offerte

22 maart 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Johanna Blom

Ideale tip

18 maart 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Kim Postma

Geen linkedin nodig

15 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Kevin van Dongen

Via Via maar dan beter

17 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Robert Groen

Mediatorkaart werkt erg fijn

15 maart 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Hendrik de Wit

snel geholpen

12 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Anouk Kok

Vlugge offerte

15 maart 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Steven van den Broek

Aangenaam verrast

13 maart 2020

Gisteren een aanvraag gedaan en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Cornelis van den Heuvel

Werkt goed dit

12 maart 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Bart van den Heuvel

Perfecte website

7 maart 2020

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Marcel Meijer

betaalbaarder dan ik dacht

27 februari 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Maarten Meijer

Geen linkedin nodig

26 februari 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere Linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Martin Scholten

erg snel

20 februari 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Margaretha van de Berg

Eindelijk een fijne site

13 februari 2020

Na een zoektocht kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Ramona van de Velde

Google is je grootste vriend

3 februari 2020

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een aanvraag gedaan en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Robin Meijer

Werkt goed dit

29 januari 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Alexander van den Bosch

Werkt lekker!

22 januari 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Pieter Hoekstra

Na lang zoeken de juiste gevonden

12 januari 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Cornelis Hendriks

Eindelijk een fijne site

7 januari 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Eric van de Ven

Via Via maar dan beter

9 december 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Patricia Evers

Prettige service

30 november 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Ramona Wolters

Dé tip

21 november 2019

Via bekenden beland bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Bianca Willemsen

Werkt lekker!

15 november 2019

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Daniël Koning

Mediatorkaart werkt erg fijn

13 november 2019

Na een zoektocht kwam ik uit op Mediatorkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Maarten Kuijpers

Mediatorkaart werkt erg fijn

6 november 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Marinus de Lange

Werkt goed dit

31 oktober 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Angela van Dongen

Mijn eigen netwerk kan dit niet

31 oktober 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Guido de Boer

Ideale tip

18 oktober 2019

Via vrienden beland bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Chantal Hoekstra

De perfecte match

13 oktober 2019

Via Mediatorkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Jessica de Ruiter

Via forum hier terechtgekomen

9 oktober 2019

Door een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de ontvangen offerte. Eindelijk een goede gevonden

- Jan van Wijk

Zeer verrast

2 oktober 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Mediatorkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Renate Groen

niet verwacht zo betaalbaar

25 september 2019

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Kim Meijer

Snelle offerte

16 september 2019

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Ramona Dijkstra

Gelijk gevonden wie ik nodig had via mediatorkaart.nl

9 september 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Simone de Groot

betaalbaar en professioneel

1 september 2019

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Arjan Hofman

Fijn!

26 augustus 2019

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Leonie Smits

Prettige service

21 augustus 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Marc de Graaf

Positieve ervaring

14 augustus 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- René van Dijk

Positieve ervaring

5 augustus 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Cornelia van de Ven

Goede werking van de website

28 juli 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Wouter Dijkstra

via mediatorkaart.nl snel gekoppeld

23 juli 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Anna van der Horst

Vlugge offerte

12 juli 2019

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Judith Martens

Erg tevreden

9 juli 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Bianca van der Meer

Via Via maar dan beter

3 juli 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Jeffrey Verhoeven

Via forum hier terechtgekomen

23 juni 2019

Door een forum deze site gevonden. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Afgelopen en uit met de zoektocht

- Michael de Lange

Gelijk gevonden wie ik nodig had via mediatorkaart.nl

17 juni 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Ramona de Vries

aangename service

11 juni 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Saskia Wolters

Google is je grootste vriend

30 mei 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een aanvraag gedaan en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Gerrit Jacobs

zeer rap geholpen

23 mei 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via mediatorkaart.nl. Fijn lokaal, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Martine Huisman

Voortreffelijke match

16 mei 2019

Via Mediatorkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Dennis Dekker

Mediatorkaart werkt erg fijn

16 mei 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Joost van Wijk

Ideale website

4 mei 2019

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Jolanda Smeets

Super service

28 april 2019

Gisteren een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Deborah Martens

Gevonden via forum

21 april 2019

Via een forum deze site gevonden. Positief over de ontvangen offerte. Goed werk afgeleverd door de professional

- Saskia Mol

Erg tevreden

19 maart 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Mediatorkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Anouk van Dam

Perfecte website

15 februari 2019

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Pieter van de Velde

Aangenaam verrast

10 februari 2019

Gisteren een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Irene van Doorn

zeer rap geholpen

28 januari 2019

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker dichtbij, fijn persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Dennis Smit

Prettige service

9 januari 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Patricia Mol

Gelijk gevonden wie ik nodig had via mediatorkaart.nl

18 december 2018

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Angelique de Boer

vlot en makkelijk

11 januari 2019

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via mediatorkaart.nl. Lekker in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een mooie prijs.

- Jolanda van Veen

niet verwacht zo betaalbaar

22 december 2018

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Roy Hofman

Uitgelichte mediators uit Moorveld

SPEE advocaten

Vliegveldweg 156
6199 AD Maastricht-Airport
Nederland

043 365 2088
http://www.spee-advocaten.nl/

Hr Center

Pr. Ireneweg 4
6241 GE Bunde
Nederland

043 720 0920
http://www.hr-center.nl/

Ontslag Center

Pr. Ireneweg 4
6241 GE Bunde
Nederland

043 720 0920
http://ontslag-center.nl/