Mediator Elsloo

Behoefte aan een top mediator uit Elsloo die bij jouw bedrijf past?
Dan ben je op de goede plek.
Mediatorkaart zorgt dat jij die zoekt naar Mediator Elsloo verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het tofste gedeelte?
Mediatorkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle mediatorkantoren uit Elsloo – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2020 en verder.

Mediator Elsloo gezocht?

Mediators uit Elsloo vergelijken

Mediator Elsloo
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 146 reviews)
Mediatorlink Mediation
Mediator ConflictConsult
Zakelijke Mediation MediationEasy
First Mediation
Mediatorgroep Bemiddeld conflictbemiddeling
Bloemster Mediation
Handdrukpunt echtscheiding meditaion

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Elsloo, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Urmond, Moorveld en Maastricht Airport bijvoorbeeld ook geholpen aan een mediator.

Waarom mediator Elsloo

Ook al erg lang aan het zoeken naar een mediator uit Elsloo? Je zit verwikkeld in een conflict en wilt natuurlijk zo snel mogelijk een goede mediator vinden, maar je komt er hoogstwaarschijnlijk al snel achter dat dit niet zo simpel is. Dit komt natuurlijk door de hoeveelheid verschillende mediators. In deze blogpost geven wij jou de tips die je hard nodig hebt tijdens je zoektocht. Spring direct naar:

Wanneer is het verstandig om de beste mediator in Elsloo te zoeken

Je vraagt je vast af voor welk type conflict je een mediator kan gebruiken. Je kan een mediator voor eigenlijk alle ruzies en geschillen inzetten. Hij zal proberen om een einde te breien aan het geschil door met beide kanten in gesprek te gaan. Ook is het zo dat een mediator er voor je zal zijn als je een compromis laat maken voor bijvoorbeeld een arbeidsconflict. Denk hierbij aan problemen met het uitgekeerde salaris of over het aantal vakantiedagen.

De personen die te maken hebben met bijvoorbeeld conflicten in de woonwijk kunnen ook aankloppen bij een mediator in Elsloo. Dit soort conflicten kunnen meerdere oorzaken hebben, een mediator kan bij elke van dit soort conflicten assisteren. Voor de grotere bedrijven is het ook een goed idee om een mediator in te zetten als er een arbeidsconflict ontstaat tussen diverse sectoren. kunnen een mediator weer inschakelen als ze bijvoorbeeld een conflict hebben over een patent. Zoals je merkt is een mediator eigenlijk geschikt voor alle mogelijke typen conflicten, het is dé persoon die je in zou moeten zetten om de ruzie te sussen.. Bij Mediatorkaart kun je in Elsloo terecht voor:

  • Mediator scheiding Elsloo
  • Zakelijke mediation Elsloo
  • Familie mediation Elsloo
  • Mediation arbeidsconflict Elsloo
  • En meer

Alle mediators uit Elsloo

Bekijk ook mediators uit

Op zoek naar een voordelige mediator Elsloo – mediator vs. rechtszaak

Hoewel er gelijkenissen zijn tussen een jurist en een mediator doen ze allebei iets compleet anders. Een jurist heb je nodig als een zaak echt voor de rechter komt. Denk hier bijvoorbeeld aan erge ruzies die nooit meer onderling opgelost kunnen worden.

Een mediator daarentegen is de persoon die die energie put uit het oplossen van een geschil. Na het optreden van de mediator kunnen beide partijen weer met elkaar door een deur. Een jurist en mediator zijn dus bezig met andere taken.

Het is bijvoorbeeld voor zakelijke mediation sterk aan te bevelen om een lokale en betaalbare mediator te vinden uit Elsloo. Dit is onder andere ook in te zetten wanneer je te maken hebt met een arbeidsconflict.

Op zoek naar een mediator uit Elsloo voor jouw zakelijke mediation?

Zoek een zakelijk mediator

Klik op ‘Zoek een zakelijk mediator‘ om een betaalbare mediator te vinden die gespecialiseerd is in zakelijke mediation Elsloo.

Redenen om te kiezen voor een mediator in Elsloo

Een mediator kan, zoals hierboven beschreven, helpen met diverse zaken. Allereerst maakt de mediator het mogelijk om de relatie niet naar de filistijnen te helpen, meestal is het namelijk zo dat de gemoederen hoog Een mediator zal er alles aan doen om het conflict zo pijnloos mogelijk op te lossen.

De mediator uit Elsloo weet door zijn expertise hoe hij geschillen kan laten verdwijnen zonder dat er meer schade aan de relatie ontstaat. Een mediator versoepelt het proces dus. Het oplossen van conflicten is altijd weer een tijdrovend iets, al helemaal bij heftige conflicten. De mediator uit Elsloo is er voor je om het conflict zo snel mogelijk op te lossen.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Esther Veenstra Esther Veenstra
Customer Succes manager bij mediatorkaart.nl
Mediation94%
Familierecht90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Mediator Elsloo gezocht – waar moet je op letten bij het zoeken

Het zou eenvoudig zijn om het eerste kantoor op Google te kiezen voor een mediator, maar dit is jammer genoeg niet hoe in zijn werk gaat. Door een aantal stappen te volgen zal je uitkomen bij de geschikte persoon. Het moet immers wel een ervaren partij zijn jou gaat helpen met je ruzie. Vaak zijn mediators gespecialiseerd op een bepaald gebied, heb je een conflict met je werkgever? Zoek naar mediators die hier veel ervaring in hebben. Stelletjes die willen gaan scheiden zullen moeten kijken naar een mediator scheiden in Elsloo.

Scheiden in Elsloo is natuurlijk niet fijn, maar met een mediator scheiden uit Elsloo zal je jouw relatie pijnloos kunnen afsluiten.

Heb jij nog vragen voor een specifiek mediator kantoor? Neem dan gerust contact met ze op!

Wil je bijvoorbeeld snel scheiden, vraag dan 3 offertes op van lokale en betaalbare mediators uit Elsloo die je graag helpen met een echtscheiding aanvragen.

Scheiden Elsloo, via een betaalbare mediators

Scheiden Elsloo

Klik op de knop ‘Scheiden Elsloo‘ om een scheiding aan te vragen door een scheidingsmediator uit Elsloo, gespecialiseerd in echtscheiding.

3 offertes voor een mediator in Elsloo

Ook bij het aanvragen van een offerte zijn er een paar dingen waar je rekening mee moet houden. Probeer je situatie zo specifiek mogelijk te omschrijven. Je wilt immers alleen maar uitkomen bij iemand met een hoge mate van ervaring en kennis, een bepaalde mate van professionaliteit is wel zo prettig bij het oplossen van een conflict.

Een kennismakingsgesprek zorgt ervoor dat je de mediator leert kennen, je krijgt hierdoor goed inzicht in de persoon tegenover je. Het is wel belangrijk dat je door een deur kan met de mediator, hij of zij zal toch de persoon zijn waar je vaak mee samen zit.

Klik op kosten mediator om direct 3 offertes van lokale en betaalbare mediators uit Elsloo op te vragen en zo direct inzicht te krijgen in de kosten.

Direct 3 offertes voor een specifieke kostenindicatie van verschillende mediators uit Elsloo.

Nu 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit.

Mediator in Elsloo – een persoon die je kan helpen

Door hierboven beschreven tips te volgen is het voor jou ook eenvoudig om een geschikte mediator uit Elsloo te vinden. Via ons formulier is het eenvoudig om 3 offertes aan te vragen voor een mediator. Denk bijvoorbeeld ook aan het verdelen van een erfenis.Huur zelf een mediator in en kom snel tot een oplossing van je conflict.

Bekijk bijvoorbeeld alles over verdeling erfenis en kom direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare mediator uit Elsloo.

Benieuwd naar het traject van familie mediation Elsloo voor erfenis verdeling?

Verdeling erfenis mediation

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een erfenis verdeling in Elsloo te bekijken middels het vergelijken van mediators uit Elsloo.

Veelgestelde vragen over mediation in

Elsloo

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de mediator regio Elsloo jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden ook af om met haast op zoek te gaan naar een mediator. Het kan wel, maar het is het beste om hier eventjes de tijd voor te pakken om te zorgen dat alles goed voelt!

Overstappen van mediator is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande mediator. Vraag vervolgens aan je vorige mediator of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe mediator uit Elsloo.

mediatorkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle mediators in Elsloo. Wij zien welke mediators beschikbaar zijn in Elsloo en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van mediators uit Elsloo die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Mediation Elsloo

Meer gekregen dan verwacht

5 september 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig idee de gesprekken rondom de scheiding in. Viel me toch mee dat we tot een buitengewoon nette verdeling zijn gekomen van de spullen. Ik denk dat zonder dit we er niet goed uit waren gekomen.

- Dave Willemsen

Een lintje verdiend

5 september 2020

Deze mensen verdienen een lintje. Ik of liever we hebben flink gehad aan de sessies met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Thijs de Bruijn

Gevoelige kwestie fijn geregeld

30 augustus 2020

In de periode van uit elkaar gaan was het een emotionele periode echter door de aanvraag via mediatorkaart.nl hadden we vlug iemand die ons goed kon helpen. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Ondanks dat het soms ontroerend was, hebben ze dit onpartijdig kunnen doen. Prettige afwikkeling zo.

- Ingrid Martens

Het plan was goed

29 augustus 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons heel erg heeft geholpen. We kunnen hier altijd op pakken en daar zijn we content mee. Erg fijn, heeft ons flink geholpen.

- Paulus van Veen

Ondanks afstand professioneel geholpen

25 augustus 2020

Zelf hadden we geen deskundigheid op het gebied van buitenlandse erfenissen. Daarom toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze begeleiding gevonden via mediator kaart. Dank allemaal!

- Björn Schouten

Tevreden

20 augustus 2020

Gewoon goed, zoals ik mag denken.

- Natasja Dijkstra

Complexe erfenis tot goed einde gebracht

18 augustus 2020

Er was jammer genoeg geen testament, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. De mediator ondersteunde ons hiermee want we hadden dit nog niet zo moeten doen. bedankt voor de goede zorgen en kundige hulp!

- Adriaan Verbeek

Na lang turbulent nu ontspanning

12 augustus 2020

Doordat we via mediatiorkaart met iemand konden praten zijn mijn ex partner en ik eindelijk in kalmere tijden terecht gekomen. Er waren heldere scenario`s maar er werden bovenal oplossingen aangedragen die voor ons alletwee werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag soms nog teruggrijpen op afspraken van destijds. Ook vielen de prijzen ons enorm mee in een toch al kostbare periode.

- Adriana van den Heuvel

Snel afgehandeld!

12 augustus 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer praten met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch eindelijk uitgekomen. Ik denk eigenlijk dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Suzanne Kuiper

Gewoon prima

7 augustus 2020

Tevreden zoals verwacht.

- Hendrika van den Bosch

Arbeidsconflict bekwaam aangepakt

5 augustus 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit vraagstuk kon komen met een medewerker maar via mediation professioneel en vlot geregeld.

- Sebastiaan Bosch

Lastige tijd afgesloten

1 augustus 2020

Na het doodgaan van mijn vader een pijnlijke tijd afgesloten met de verdeling van de erfenis. Begeleiding was zeer persoonlijk en op maat. Er netjes geregeld allemaal.

- Daniël de Bruin

Een lintje verdiend

30 juli 2020

Deze mensen verdienen een schouderklopje. Ik of eigenlijk we hebben flink gehad aan de sessies met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Wendy Koster

Oprecht goed

27 juli 2020

Helemaal top! Mijn dank is groot!!

- Koen van den Heuvel

Goed geregeld De aanleiding was overigens niet fijn maar de methode waarop het geregeld is was super. Had verwacht dat er wel linksom of rechtsom gekozen zou worden voor mijn werk, maar niets is minder waar. De mediator was echt neutraal. Ook was het betaalbaar gelukkig.

29 juli 2020

- Christiaan van der Laan

Ruzie met dochter opgelost

22 juli 2020

Mijn dochter en ik leken niet goed met elkaar communiceren. We hebben hiervoor therapie geprobeerd, maar dat mocht niet baten. Daardoor ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gebracht!

- Patricia Veenstra

Gewoon goed

26 juli 2020

Dikke prima! Dank!

- David Vink

De familie is opnieuw een familie

25 juli 2020

Na een jarenlang conflict in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de goede begeleiding en mediation.

- Rogier van Wijk

Persoonlijk afgestemd advies

21 juli 2020

Je bent niet het volgende dossier maar wordt als mens behandeld. De mediator had onmiskenbaar ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende fase. En dat terwijl we de 3 maanden daarvoor praktisch alleen maar ruzie hadden. We konden snel weer opgelucht ademhalen.

- Nancy de Wit

Het idee was degelijk

24 juli 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons best heeft geholpen. Nog altijd wel eens als we een keer woorden hebben pakken we ernaar terug. Handig hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Lisette van den Broek

Gelukkig nu rustigere tijden

19 juli 2020

Omdat we via mediatiorkaart met een persoon konden praten zijn mijn ex partner en ik gelukkig nu in relaxtere tijden terecht gekomen. De gemoederen liepen aanzienlijk op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons beiden goed waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag soms nog teruggaan op afspraken van destijds. Ook vielen de prijzen ons reuze mee in een toch al kostbare periode.

- Matthijs Hofman

Advies en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

17 juli 2020

Adequate begeleiding bij een scheiding gekregen. De sessies en papieren waren vlug overeengekomen en goed geregeld. Pak van ons hart in een al lastige periode.

- Kevin Evers

Betrokken en aardig

16 juli 2020

Voelde me echt gehoord tijdens de mediation tussen mijn werk en mijzelf. Hierdoor grote stappen in de goede richting kunnen maken!

- Hanneke Willems

Op maat afgestemd advies

19 juli 2020

Je bent niet het eerstvolgende dossier maar wordt als persoon behandeld. Je merkte gelijk dat de dame die ons bijstond dit frequenter had gedaan en al snel waren we in gesprek over oplossingen. En dat terwijl we de 3 maanden daarvoor praktisch alleen maar onenigheid hadden. Dit was echt een opluchting voor ons allebei.

- Yvonne Prins

Dichter naar elkaar gekomen

18 juli 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de fijne hulp en mediation.

- Dave Timmermans

Direct afgehandeld!

13 juli 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer praten met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch eindelijk uitgekomen. Ik denk eigenlijk dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Catharina van Doorn

Buitenlandse nalatenschap vakkundig afgehandeld

18 juli 2020

Persoonlijk hadden we geen expertise op het gebied van buitenlandse erfenissen. Na een sterfte in de familie in Canada hebben we dus hulp gezocht. Gelukkig deze begeleiding ontdekt via mediator kaart. Dank allemaal!

- Angelique Verbeek

Conflict met personeelslid opgelost

10 juli 2020

Lang besluitloos conflict met een van mijn werknemers professioneel begeleid.

- Margaretha Scholten

Gewoon prima

13 juli 2020

Gewoon prima, zoals ik mag verwachten.

- Maria Janssen

Echt chapeau

15 juli 2020

Onze mediator was fantastisch. Ik of eigenlijk we hebben veel gehad aan de gesprekken met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Kirsten Koning

Snel afgehandeld!

12 juli 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Ik denk wel dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Tim van Wijk

Ingewikkelde nalatenschap tot prima einde gebracht

11 juli 2020

Er was jammer genoeg geen wilsbeschikking, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. Gelukkig hadden we hier bijstand bij, want wij hebben hier nog niet eerder mee te maken gehad. De prijzen vielen ook alles mee.

- Catharina de Bruijn

Eindelijk onenigheid opgelost

12 juli 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn baas en mezelf zijn we met mediation gelukkig nu tot elkaar gekomen. Dat was erg prettig, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Dank Jullie Wel!

- Wilhelmus Koning

Vakkundig en snel

12 juli 2020

De mediator waarmee we in contact kwamen was onmiskenbaar ervaren met dit soort conflicten en pakte het snel op.

- Cornelis Sanders

Dikwijls bereikbaar

4 juli 2020

Geen 9-5 mentaliteit maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons van belang gezien het werk. ’s Avonds als de kinderen op bed lagen konden we het gesprek houden met de mediator zodat we geen verlof hoefde te nemen. In ieder geval kregen we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de offertes in huis voor een passende mediator. Snel geregeld zo.

- Elisabeth van de Berg

De hulp via mediation was goed tijdens scheiden

7 juli 2020

We hadden het moeilijk maar de hulp was erg prettig. Geen nummertje, maar echt het gevoel dat je als mens behandeld wordt. Veel tijd uitgetrokken voor mijn verhaal en het met me meedenken. Enorm bedankt!

- Hanneke van de Pol

Moeilijke tijd afgesloten

7 juli 2020

Na het overlijden van mijn vader een pijnlijke periode afgerond met de verdeling van de erfenis. Advies was zeer persoonlijk en op maat. Er nauwgezet geregeld allemaal.

- Martin Kok

Complexe nalatenschap tot goed einde gebracht

8 juli 2020

Ondanks de missende documenten konden we in gesprek met elkaar onder begeleiding. Gelukkig hadden we hier begeleiding bij, want we hebben hier nog niet eerder mee te maken gehad. De tarieven vielen ook alles mee.

- Bas van Beek

De hulp via mediation was goed tijdens uit elkaar gaan

6 juli 2020

We hadden het zwaar maar de hulp was erg prettig. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het volgende nummer bestempelde. Flink wat tijd uitgetrokken voor mijn kant en het met me meedenken. Geweldig bedankt!

- Vanessa van der Meulen

Vlot opgelost!

2 juli 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch eindelijk uitgekomen. Buiten de mediation waren we zeker weten in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Ellen van der Linden

Geen testament, wel eerlijk verdeeld

1 juli 2020

Ongeacht de ontbrekende documenten konden we in gesprek met elkaar onder begeleiding. De mediator hielp ons hierbij want we hadden dit nog niet zo hoeven doen. De tarieven vielen ook alles mee.

- Jessica van Wijk

Meelevend en vriendelijk

2 juli 2020

Er is geen kant gekozen en geluisterd naar alle partijen. Daardoor grote stappen in de juiste richting kunnen zetten!

- Jacob Bakker

Kwetsbare afwikkeling super overeengekomen

1 juli 2020

In de tijd van uit elkaar gaan was het een emotionele periode maar door de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl hadden we snel een persoon die ons fatsoenlijk kon helpen. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Ongeacht dat het soms emotioneel was, hebben ze dit onpartijdig kunnen doen. Erg knap.

- Jelle Hendriks

Simpel en vlug

1 juli 2020

Absoluut top! Bedankt!

- Natasja Veenstra

Geen kant gekozen

27 juni 2020

De man die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werkgever was erg bekwaam. De mediator was oprecht en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Super.

- Matthijs de Koning

Prijs viel mee!

26 juni 2020

Uit elkaar gaan is al prijzig genoeg. Gelukkig viel het tenslotte erg mee toen we een mediator inschakelde. We waren er toen vlug uit, duidelijk dat deze dame vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Angela Brouwer

Vakkundig en vlug

24 juni 2020

De kerel die contact zocht had klaarblijkelijk verstand van dingen en kon ons rap verder begeleiden.

- Martin Schipper

Volledig rechtvaardig

27 juni 2020

De persoon die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg vakkundig. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Super.

- Brenda de Ruiter

Niks meer te doen met mijn werk!

20 juni 2020

Tevreden konden we met behulp van een mediator via deze site tenslotte tot een afscheid met juiste condities komen. Had er domweg recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Melanie Kok

Ervaren mediator

23 juni 2020

Echt begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar allereerste mediation, dat was te zien.

- Vanessa Jonker

Dikwijls bereikbaar

19 juni 2020

Geen 9-5 mentaliteit maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons van belang gezien het werk. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. Verder kregen we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de reacties in huis voor een juiste mediator. Fijn hoe vlot dit ging.

- Robertus van der Meer

Ondanks afstand professioneel geholpen

20 juni 2020

Persoonlijk hadden we geen deskundigheid op het gebied van buitenlandse erfenissen. Daarom toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Deze vlot en met relatief lage prijzen gevonden. Dank je wel!

- Wendy van den Bosch

Een schouderklopje verdiend

22 juni 2020

Deze mensen krijgen een schouderklopje. Ik of liever we hebben veel gehad aan de sessies met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Björn Bos

Tevreden

16 juni 2020

Gewoon prima, zoals ik mag verwachten.

- Patrick Driessen

De hulp via mediation was goed tijdens scheiden

19 juni 2020

Zeer lieve ervaring met de ondersteuning tijdens echtscheiding gehad. Via mediatorkaart kregen we iemand die ons niet als het volgende dossier bestempelde. Er wordt echt meegedacht in oplossingen. Zeer bedankt!

- Franciscus van der Heijden

Geoefend mediator

14 juni 2020

Zowel heel eerlijk, ontwapenend maar ook heel meelevend. Kundige mediator dus.

- Jessica van der Heijden

Het uit elkaar gaan met zilveren randje

18 juni 2020

We hadden eigenlijk flink ruzie al voor ik de aanvraag indiende bij mediatorkaart. Ik moet aanmerken dat de scheiding nu daarom soepeler ging dan bedacht en ook praat ik nog met mijn ex. We hebben erna niks meer vernomen, dat had ik eigenlijk nog wel bedacht.

- Remco Scholten

Verwachtingen overtroffen

14 juni 2020

Ergens was ik wat ongelovig om deze mediation aan te gaan. Viel me toch mee dat we tot een buitengewoon nette verdeling zijn gekomen van de bezittingen. Ik denk dat zonder dit we er niet goed uit waren gekomen.

- Sandra van der Horst

Pijnlijke periode afgesloten

15 juni 2020

Mijn vaders overlijden zorgde voor een verdrietige periode rondom de erfenis. De gemoederen waren hoog maar de begeleiding vakkundig en meelevend. Er zorgvuldig geregeld allemaal.

- Raymond Dekker

Gelukkig nu van mijn baas af

15 juni 2020

Gelukkig konden we met behulp van een mediator via deze site eindelijk tot een afscheid met juiste voorwaarden komen. Logischerwijs was het voor mij al duidelijk dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel toegeven.

- Petronella van Veen

De familie is weer een familie

9 juni 2020

De communicatie in onze familie was voortdurend ingewikkeld, gelukkig ondertussen weer op een aanspreekbaar niveau.

- Michel Koster

Ondanks de gemoederen netjes gedeeld

14 juni 2020

We hebben prettige hulp geboden gekregen na de aanvraag hier. Was een lastige periode, waarin de gemoederen hoog konden stijgen. Dankzij jullie ondersteuning en energie alles tot een goed einde gekomen. Echt bedankt!

- Nicolaas Boer

Onzekere kwestie fatsoenlijk geregeld

11 juni 2020

Tijdens de scheiding kwamen er flink wat gevoeligheden naar boven maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden zoeken waren we er vlot uit. De mediator handelde echt neutraal. Ongeacht dat het soms emotioneel was, hebben ze dit neutraal kunnen doen. Prettige afhandeling zo.

- Jacobus Groen

Niks meer te maken met mijn werkgever!

7 juni 2020

Na een berg gezeik op werk gelukkig nu met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf kunnen verlaten. Overigens was het voor mij al duidelijk dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel toegeven.

- Linda Koster

Tarief viel mee!

5 juni 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Gelukkig viel het tenslotte erg mee toen we een mediator inhuurde. Het was snel afgehandeld nadat de ervaren vrouw ons begeleid had.

- Kim Molenaar

Veelal bereikbaar

11 juni 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de sessies waren op onze schema’s afgestemd. Ook in de avonden was het geen probleem. In ieder geval kregen we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de reacties in huis voor een juiste mediator. Fijn hoe gauw dit ging.

- Jolanda Dijkstra

Tevreden

9 juni 2020

Tevreden zoals bedacht.

- Maria Driessen

Vaak bereikbaar

5 juni 2020

Geen 9-5 mentaliteit maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons van belang gezien het werk. ’s Avonds als de kinderen in bed lagen konden we het gesprek houden met de mediator zodat we geen verlof hoefde te pakken. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging prettig en vlot. Prettig hoe vlot dit ging.

- Eric Groen

Hulp bij scheiding

5 juni 2020

Vlotte ondersteuning bij het uit elkaar gaan. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een gestructureerde mediation en afhandeling. Pak van ons hart in een al verdrietige tijd.

- Sylvia de Bruin

Oprecht neutraal

3 juni 2020

Gelukkig was de coach erg ervaren bij de mediation bij mijn werkgever. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Super.

- Martine van der Heijden

Simpel en vlug

1 juni 2020

Dikke prima! Bedankt!

- Patricia de Wit

Advies en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

6 juni 2020

Snelle ondersteuning bij het uit elkaar gaan. De gesprekken en documenten waren vlug georganiseerd en goed geregeld. Pak van ons hart in een al moeilijke tijd.

- Franciscus van Dam

Simpel en vlot

6 juni 2020

Helemaal super! Dank Jullie Wel!

- Bram Veenstra

Onzekere kwestie fatsoenlijk geregeld

3 juni 2020

In de periode van uit elkaar gaan was het een emotionele tijd echter door de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl hadden we vlug iemand die ons fatsoenlijk kon helpen. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Soms was het een tere zaak maar daar werd goed mee omgegaan. Erg netjes.

- Adriaan Prins

Profi en handig geregeld

1 juni 2020

De kerel die contact zocht had duidelijk verstand van dingen en kon ons rap verder begeleiden.

- Jacob de Jonge

Snel geregeld

31 mei 2020

Zeer snel de verdeling van de erfenis kunnen inrichten dankzij deze deskundigen! Dank!

- Bart Visser

Direct afgehandeld!

27 mei 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer praten met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Ik denk wel dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Christian Kramer

Buitenlandse nalatenschap professioneel geregeld

29 mei 2020

Zelf hadden we geen deskundigheid op het gebied van buitenlandse erfenissen. Daarom toch maar begeleiding ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Deze vlot en met betrekkelijk lage tarieven gevonden. Dank je wel!

- Marieke Smeets

Gelukkig nu rustigere tijden

25 mei 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een tijd van rust terecht gekomen. De gemoederen liepen hoog op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons beiden bruikbaar waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op sommige items die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de prijzen ons enorm mee in een toch al kostbare periode.

- Angelique Vink

Vechtscheiding voorkomen!

27 mei 2020

Na een conflict van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er door mediatorkaart volledig uitgekomen! Ik denk wel dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Astrid Blom

Ervaren mediator

29 mei 2020

Eveneens heel oprecht, ontwapenend en ook heel meelevend. Kundige mediator dus.

- Natascha de Ruiter

De familie is weer een familie

28 mei 2020

De communicatie in onze familie was steeds ingewikkeld, gelukkig intussen weer op een toegankelijk niveau.

- Catharina de Leeuw

Pijnlijke tijd afgesloten

26 mei 2020

Mijn vaders dood zorgde voor een lastige paar maanden rondom de erfenis. De gemoederen waren hoog maar de ondersteuning professioneel en meelevend. Was voor ons perfect geregeld zo.

- Remco Wolters

Hulp bij (tiener)dochter

25 mei 2020

Mijn dochter en ik leken niet goed met elkaar spreken. We hebben daarvoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Deze manier van mediation pakte speciaal de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte voor ons echt.

- Tessa de Haan

Ongeacht de emoties netjes gedeeld

21 mei 2020

We hebben fijne hulp geboden gekregen na de aanvraag hier. Was een moeilijke tijd, waarin de gemoederen hoog konden stijgen. Maar door de ondersteuning en begeleiding is het toch gelukt zonder onenigheid. Enorm bedankt!

- Tamara van Wijk

Geen wilsbeschikking, wel netjes verdeeld

22 mei 2020

Er was helaas geen wilsbeschikking, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. Gelukkig hadden we hier hulp bij, want we hebben hier nog nooit eerder mee te doen gehad. De prijzen vielen ook alles mee.

- Monique van de Brink

Dikwijls bereikbaar

20 mei 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de afspraken waren op onze schema’s afgestemd. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging prettig en snel. Fijn hoe gauw dit ging.

- Jacobus Hoekstra

Snel in contact

17 mei 2020

Geen 9-5 mentaliteit maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons noodzakelijk gezien het werk. ’s Avonds als de kinderen in bed lagen konden we het gesprek houden met de mediator zodat we geen vrij hoefde te nemen. In ieder geval hadden we na de aanvraag via mediatorkaart.nl snel de reacties in huis voor een juiste mediator. Snel besloten zo.

- Esther Smeets

Hulp bij (tiener)dochter

23 mei 2020

Mijn dochter en ik konden niet goed met elkaar converseren. We hebben hiervoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Deze manier van mediation pakte speciaal de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte in het geval van ons echt.

- Manon van der Laan

Pijnlijke tijd afgesloten

15 mei 2020

Mijn vaders dood zorgde voor een lastige paar maanden rondom de erfenis. Begeleiding was zeer individueel en op maat. Was voor ons volmaakt geregeld zo.

- Cindy van den Broek

Ruzie met medewerker opgelost

16 mei 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit vraagstuk kon komen met een medewerker maar via mediation professioneel en snel geregeld.

- Irene van der Laan

Persoonlijke aanpak

14 mei 2020

Je bent niet het eerstvolgende dossier maar wordt als persoon benaderd. De mediator had onmiskenbaar ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende fase. En dat terwijl we de 3 maanden daarvoor praktisch alleen maar ruzie hadden. We konden vlug weer opgelucht ademen.

- Adriana de Vos

Vlug in contact

15 mei 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de sessies waren op onze planning afgestemd. ’s Avonds als de kinderen op bed lagen konden we het gesprek houden met de mediator zodat we geen vrij hoefde te pakken. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging gemakkelijk en snel. Fijn hoe gauw dit ging.

- Thijs Molenaar

Ook voor werkgevers

13 mei 2020

Zeer blij met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Professioneel begeleid en niet het idee gehad dat het allemaal maar de verantwoordelijkheid is van de werkgever. Een opluchting.

- Guido Verhoeven

Echtscheiding met zilveren randje

14 mei 2020

We hadden ergens flink ruzie al voor ik de aanvraag indiende bij mediatorkaart. Niet alleen de echtscheiding is prima gegaan, maar mijn ex en ik zijn ook netter dan bedacht uit elkaar gegaan. We hebben achteraf niks meer gehoord, dat had ik eigenlijk nog wel bedacht.

- Arie Hendriks

Na lang turbulent nu ontspanning

15 mei 2020

Doordat we via mediatiorkaart met iemand konden praten zijn mijn voormalig partner en ik gelukkig nu in relaxtere tijden terecht gekomen. Er werden heldere scenario`s maar er werden bovenal oplossingen bedacht die voor ons alletwee nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Daardoor kunnen we tot vandaag af en toe nog teruggaan op afspraken van destijds. Het tarief was ook goed ondanks een al prijzige periode.

- Ronald Koster

Simpel en vlug

9 mei 2020

Absoluut super! Dank!

- Tessa van Loon

Vechtscheiding voorkomen!

14 mei 2020

Na een aanvaring van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart absoluut uitgekomen! Buiten de mediation waren we vast in een vechtscheiding terecht gekomen. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Leonie van Dongen

Kwetsbare afhandeling top geregeld

14 mei 2020

Tijdens de scheiding kwamen er flink wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden zoeken waren we er direct uit. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Weleens was het een gevoelige kwestie maar daar werd goed mee omgegaan. Erg netjes.

- Simone van de Veen

Na lang turbulent nu ontspanning

11 mei 2020

Omdat we via mediatiorkaart met een persoon konden communiceren zijn mijn voormalig partner en ik gelukkig nu in kalmere tijden terecht gekomen. Er waren heldere scenario`s maar er werden bovenal oplossingen aangedragen die voor ons allebei nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op sommige onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de kosten ons enorm mee in een toch al kostbare tijd.

- Adriana Mulder

Oprecht chapeau

10 mei 2020

Onze mediator was geweldig. Ik of liever wij hebben veel gehad aan de sessies met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Marloes Bakker

Ongeacht de emoties eerlijk gedeeld

8 mei 2020

Gepaste hulp gekregen bij het delen van de erfenis. De emoties waren nog hoog door het heengaan van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Dankzij jullie support en daadkracht alles tot een goed einde gekomen. Enorm bedankt hiervoor.

- Vincent Prins

Verstandig afgehandeld

6 mei 2020

Het was een minder leuke aanleiding waardoor ik hier terecht kwam maar de oplossing(en) die eruit kwamen waren goed. Ergens dacht ik dat mijn werk wel voorgetrokken zou worden echter dat was oprecht niet zo. De mediator was echt neutraal. De kosten vielen ook alles mee.

- Renate van Dam

Vechtscheiding voorkomen!

5 mei 2020

Na een ruzie van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er door mediatorkaart compleet uitgekomen! Ik denk echt dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Petronella Willems

Dikwijls bereikbaar

8 mei 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de afspraken waren op onze schema’s afgestemd. Ook in de avonden was het geen probleem. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging gemakkelijk en vlug. Snel geregeld zo.

- Sharon de Vries

Verwachtingen overtroffen

1 mei 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig verwachtingen de gesprekken rondom de echtscheiding in. Maar al vlug kwamen we wel tot een uitstekende oplossing. Ik denk dat zonder dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Jessica van der Horst

Niet enkel voor personeel

3 mei 2020

Erg blij met de bemiddeling in een arbeidsconflict met één van mijn medewerkers. Professioneel geholpen en niet het idee gehad dat het allemaal maar de fout is van de werkgever. Een verademing.

- Jacoba Molenaar

Simpel en vlug

5 mei 2020

Dikke prima! Dank!

- Maria van de Pol

Vlug in contact

5 mei 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de sessies waren op onze planning afgestemd. ’s Avonds als de kleintjes in bed lagen konden we het gesprek houden met de mediator zodat we geen vrij hoefde te pakken. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging soepel en gauw. Snel besloten zo.

- Ingrid de Koning

Professioneel en snel

3 mei 2020

De mediator waarmee we in gesprek kwamen was duidelijk ervaren met dit soort conflicten en pakte het snel op.

- Rogier Sanders

Meelevend en vriendelijk

4 mei 2020

Voelde me echt gehoord gedurende de mediation tussen mijn werk en mijzelf. Hierdoor kunnen we nu in het proces snel door naar de uitkomst.

- Leonie Martens

Dichter naar elkaar gekomen

29 april 2020

De communicatie in onze familie was voortdurend lastig, gelukkig inmiddels weer op een toegankelijk niveau.

- Martin Veenstra

Gewoon goed

2 mei 2020

Gewoon goed, zoals ik mag denken.

- Evelien van der Meulen

Dichter naar elkaar gekomen

1 mei 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen door de goede ondersteuning en mediation.

- Cornelia Vos

Nalatenschap zo geregeld

24 april 2020

Erg vlot de verdeling van de erfenis kunnen regelen dankzij deze professionals! Dank!

- Simone de Vos

Gelukkig nu ruzie opgelost

27 april 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn baas en ikzelf zijn we met mediation gelukkig nu tot elkaar gekomen. Erg prettig geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de preferentie kreeg. Bedankt!

- Petrus Vos

Veelal bereikbaar

25 april 2020

Geen 9-5 instelling maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons van belang gezien het werk. Ook in de avonden was het geen probleem. De aanvraag hier op mediatorkaart ging gemakkelijk en snel. Prettig hoe gauw dit ging.

- Stefan de Vos

Profi en handig geregeld

26 april 2020

De man die contact zocht had duidelijk verstand van zaken en kon ons vlug verder begeleiden.

- Monique de Vos

Het idee uit de mediation helpt oprecht

23 april 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons enorm heeft geholpen. Nog altijd wel eens als we een keer conflicten hebben grijpen we daarnaar terug. Handig hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Martinus van Veen

De mediator was goed!

23 april 2020

Zowel heel oprecht, ontwapenend maar ook heel meevoelend. Was niet haar eerste mediation, dat was te horen.

- Hendrikus Sanders

Ruzie met dochter begeleid en opgelost

19 april 2020

Al jaren liep het contact tussen mij en mijn tienerdochter erg stroef. De therapie die we hadden zorgde enkel maar voor meer materiaal om ruzie over te maken. Daardoor ook superblij met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gebracht!

- Lisette Mol

Tarief viel mee!

17 april 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Gelukkig viel het uiteindelijk erg mee toen we een mediator inhuurde. We waren er toen snel uit, duidelijk dat deze mevrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Tessa Smit

Na lang onrustig nu rust

16 april 2020

Doordat we via mediatiorkaart met een persoon konden communiceren zijn mijn ex partner en ik gelukkig nu in relaxtere tijden terecht gekomen. Er waren heldere situaties maar er werden vooral oplossingen bedacht die voor ons beiden nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op sommige onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de prijzen ons reuze mee in een toch al kostbare tijd.

- Nicolaas Kok

Oprecht chapeau

21 april 2020

Deze organisatie krijgen een lintje. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Erik de Groot

Ook voor werkgevers

15 april 2020

Erg bekwaam geholpen met een ruzie met een personeelslid. Vakkundig geholpen en niet het gevoel gekregen dat het allemaal maar de fout is van de werkgever. Erg opgelucht.

- Inge Prins

Het idee uit de mediation helpt echt

15 april 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons zeer veel heeft geholpen. We kunnen hier altijd op pakken en daar zijn we content mee. Handig hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Jan van Doorn

Echt chapeau

13 april 2020

Onze mediator was super. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Marijke Dekker

Oprecht chapeau

14 april 2020

Deze mensen verdienen een schouderklopje. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Mariska van de Wal

Arbeidsconflict kundig opgelost

16 april 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit vraagstuk kon komen met een medewerker maar via mediation professioneel en snel geholpen.

- Marije Jacobs

Boven verwachting

12 april 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig verwachtingen de gesprekken rondom de echtscheiding in. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een buitengewoon nette verdeling zijn gekomen van de bezittingen. Dankzij jullie was dit zeker veel minder goed gekomen!

- Frank Hofman

Gewoon prima

11 april 2020

Gewoon prima, zoals ik mag verwachten.

- Laura Scholten

Ondanks de gemoederen eerlijk gedeeld

9 april 2020

We hebben prettige begeleiding geboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het doodgaan van opa, bij het verdelen van de erfenis van hem. Dankzij jullie ondersteuning en daadkracht allemaal tot een goed einde gekomen. Mega bedankt!

- Raymond Vermeulen

Oprecht rechtvaardig

9 april 2020

De kerel die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werkgever was erg bekwaam. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Geweldig.

- Gerardus Wolters

Oprecht onpartijdig

10 april 2020

De persoon die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werkgever was erg bekwaam. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder kant te kiezen. Super.

- Tessa van Dam

Kwetsbare afwikkeling top besloten

10 april 2020

Tijdens de scheiding kwamen er flink wat gevoeligheden naar boven maar door dat we op tijd via mediatiorkaart een persoon konden vinden waren we er snel uit. De mediator hielp volledig neutraal. Weleens was het een tere kwestie maar daar werd correct mee omgegaan. Erg netjes.

- Charlotte de Jonge

Niks meer te doen met mijn werk!

7 april 2020

Na een berg gezeik op werk gelukkig nu met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf mogen verlaten. Natuurlijk was het voor mij al helder dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel toegeven.

- Jacqueline van de Berg

Gewoon goed

8 april 2020

Helemaal top! Bedankt!

- Sandra Visser

Hulp bij uit elkaar gaan

3 april 2020

Vlotte hulp bij het uit elkaar gaan. De ervaring gedurende de mediations zorgde voor een vloeiende mediation en afwikkeling. Super, een hele zorg minder.

- Franciscus Prins

Veelal bereikbaar

2 april 2020

Geen 9-5 mentaliteit maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons noodzakelijk gezien het werk. ’s Avonds als de kinderen op bed lagen konden we het gesprek voeren met de mediator zodat we geen verlof hoefde te pakken. Ook hadden we na de aanvraag via mediatorkaart.nl snel de reacties in huis voor een geschikte mediator. Prettig hoe gauw dit ging.

- Miranda Huisman

De hulp via mediation was goed tijdens scheiden

3 april 2020

We hadden het moeilijk maar de hulp was erg prettig. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het eerstvolgende nummer bestempelde. Veel tijd genomen voor mijn kant en het met me meedenken. Super tevreden.

- Petra Jansen

Persoonlijk afgestemd advies

3 april 2020

Niks niet het volgende dossier maar echt van mens tot mens in gesprek met elkaar. Je merkte gelijk dat de dame die ons hielp dit frequenter had geregeld en al snel waren we in gesprek over oplossingen. De tijdsduur voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg prettig. Dit was echt een opluchting voor ons beide.

- Sjoerd Bosman

De hulp via mediation was goed tijdens scheiden

4 april 2020

We hadden het moeilijk maar de hulp was erg aangenaam. Geen nummertje, maar echt het gevoel dat je als mens behandeld wordt. Veel tijd uitgetrokken voor mijn verhaal en het met me meedenken. Geweldig bedankt!

- Koen Smits

De hulp via mediation was goed tijdens uit elkaar gaan

1 april 2020

Hele fijne ervaring met de begeleiding tijdens het uit elkaar gaan gehad. Geen nummertje, maar echt het gevoel dat je als mens behandeld wordt. Flink wat tijd genomen voor mijn kant en het met me meedenken. Onwijs content.

- Adriana van de Berg

Veelal bereikbaar

5 april 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de sessies werden op onze planning afgestemd. Ook in de avonden was het geen probleem. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging prettig en gauw. Snel gegaan zo.

- Roy Postma

Veelal bereikbaar

29 maart 2020

Geen 9-5 mentaliteit maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons noodzakelijk gezien het werk. Ook in de avonden was het geen probleem. In ieder geval kregen we na de aanvraag via mediatorkaart.nl snel de reacties in huis voor een geschikte mediator. Snel besloten zo.

- Koen van der Meulen

De mediator was verstandig!

24 maart 2020

Echt begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar allereerste mediation, dat was te merken.

- Stefan de Wit

Ook voor werkgevers

21 februari 2020

Erg professioneel geholpen met een geschil met een medewerker. Professioneel geholpen en niet het gevoel gehad dat het allemaal maar de schuld is van de werkgever. Een opluchting.

- Yvonne van der Laan

Complexe nalatenschap tot goed einde gebracht

29 januari 2020

Ongeacht de ontbrekende documenten konden we in contact met elkaar onder begeleiding. Gelukkig hadden we hier bijstand bij, want wij hebben hier nog niet eerder mee te doen gehad. Dank voor de goede zorgen en professionele begeleiding!

- Jeroen van der Heijden

Dichter naar elkaar gekomen

9 januari 2020

De communicatie in onze familie was voortdurend moeilijk, gelukkig inmiddels weer op een toegankelijk niveau.

- Femke Koster

Veelal bereikbaar

16 december 2019

Het maakte niet uit hoe laat het was, de afspraken waren op onze planning afgestemd. Ook in de avonden was het geen probleem. Verder hadden we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de reacties in huis voor een passende mediator. Fijn hoe vlot dit ging.

- Michael Hoekstra

Mediatorkaart werkt erg fijn

31 maart 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Irene Veenstra

Goed contact

29 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Chantal de Bruijn

Erg tevreden

26 maart 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Roel Hendriks

Vlugge offerte

26 maart 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Wilhelmina Jonker

Via forum hier terechtgekomen

30 maart 2020

Via een forum hier beland. Blij met de ontvangen offerte. Erg tevreden over het werk van de specialist!

- Bart Willemsen

Snelle offerte

30 maart 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Mark van de Pol

Mediatorkaart is top!

23 maart 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Ronald Dekker

zeer rap geholpen

22 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker dichtbij, goed persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Martin Willems

Snelle offerte

23 maart 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Eric Koster

Mediatorkaart werkt erg fijn

20 maart 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Erwin de Boer

Goed contact

20 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Wilhelmina Schouten

Positieve ervaring

19 maart 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Mediatorkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Adriana Kuiper

Lang leve google

21 maart 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Nienke Koster

Geen linkedin nodig

22 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Adrianus van de Veen

mediatorkaart.nl heeft me snel verbonden

16 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Laura Kok

aangename service

19 maart 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Robert Huisman

Via linkedin niet hetzelfde

17 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Ruben van den Heuvel

Aangenaam verrast

13 maart 2020

Gisteren offertes aangevraagd en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Patrick Vermeulen

Vlugge offerte

12 maart 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Tim Jonker

Lang leve google

14 maart 2020

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Tom Smits

Via linkedin niet hetzelfde

15 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Tessa Koster

Eindelijk een fijne site

11 maart 2020

Na een zoektocht eindigde ik op Mediatorkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Margaretha Groen

Perfecte tip

3 maart 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via een offerte van Mediatorkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Yvonne de Koning

Dit werkt fijn

24 februari 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken deskundige vond via mediatorkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Michael van der Horst

Heel positief

15 februari 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Dirk Dijkstra

aangename service

7 februari 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Marinus Maas

Ideale website

1 februari 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als Linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Hendrika Hermans

Duidelijke website

26 januari 2020

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Renate Brouwer

Perfecte website

22 januari 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Klaas Dekker

snelle service

14 januari 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via mediatorkaart.nl. Fijn in de buurt, goed persoonlijk contact en een nette prijs.

- Richard van den Bosch

Fijn!

14 januari 2020

Gisteren een aanvraag gedaan en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Michael de Bruijn

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

5 januari 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Roy van den Heuvel

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

5 december 2019

Gisteren een aanvraag gedaan en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Caroline Timmermans

Mijn eigen netwerk kan dit niet

29 november 2019

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Martinus Willemsen

Snelle match via mediatorkaart.nl

26 november 2019

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via mediatorkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, prettig persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Marianne Blom

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

21 november 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Jan de Bruijn

De perfecte match

13 november 2019

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Marc Prins

betaalbaarder dan ik dacht

31 oktober 2019

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Jacobus Kuijpers

Vlugge offerte

31 oktober 2019

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Marjolein de Jong

Perfecte tip

24 oktober 2019

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Elisabeth van de Velde

Lang leve google

22 oktober 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Martine van Dijk

aangename service

13 oktober 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Kim van den Broek

Heel positief

8 oktober 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Martine Martens

Fijn!

29 september 2019

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Ilse Mulder

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

20 september 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Gerrit Verbeek

erg betaalbaar

19 september 2019

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Erik van Dam

Via forum hier terechtgekomen

8 september 2019

Via een forum hier beland. Tevreden over de ontvangen offerte. De specialist heeft goed werk geleverd

- Rob Janssen

Via forum hier terechtgekomen

2 september 2019

Via een forum hier terechtgekomen. Positief over de ontvangen offerte. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Nienke Koster

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

28 augustus 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Stefan van der Linden

Mediatorkaart is top!

19 augustus 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Jan Mol

De perfecte match

13 augustus 2019

Via Mediatorkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Michiel van Wijk

De perfecte match

5 augustus 2019

Via Mediatorkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Dennis Huisman

Snelle offerte

27 juli 2019

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Marco de Bruin

betaalbaarder dan ik dacht

22 juli 2019

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Klaas de Graaf

Eindelijk een fijne site

14 juli 2019

Na een zoektocht eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Ramona Visser

Werkt goed dit

7 juli 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Bram Willemsen

Google is je grootste vriend

28 juni 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het formulier ingevuld en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Anouk Dekker

Heel positief

24 juni 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Adrianus van Wijk

Snelle offerte

20 juni 2019

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Lisette van Beek

Lang leve google

9 juni 2019

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Melanie de Vries

Lang leve google

4 juni 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Daniël Vink

mediatorkaart.nl heeft me snel verbonden

30 mei 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Jasper Scholten

Mijn eigen netwerk kan dit niet

19 mei 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Franciscus Maas

De perfecte match

14 mei 2019

Via Mediatorkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Joyce de Bruijn

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

8 mei 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Franciscus Brouwer

Dit werkt fijn

29 april 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Marleen Peters

Fijn!

22 april 2019

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en ik moet zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Brenda de Jong

Fijne service

9 maart 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Jessica Molenaar

Via linkedin niet hetzelfde

22 februari 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Jacobus van Dongen

Perfecte website

5 februari 2019

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Natasja van den Broek

Goed contact

25 januari 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Natasja Veenstra

Ideale website

19 januari 2019

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Bart de Vries

betaalbaar en professioneel

16 december 2018

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Adrianus van den Heuvel

Zeer verrast

16 december 2018

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Marcel Gerritsen

Uitgelichte mediators uit Elsloo

SPEE advocaten

Vliegveldweg 156
6199 AD Maastricht-Airport
Nederland

043 365 2088
http://www.spee-advocaten.nl/

Pennino Advocaten

Rechtstraat 34
6221 EJ Maastricht
Nederland

043 325 0109
http://www.pennino.nl/

Advocatenkantoor Van Aken

Elisabethstraat 30
6161 GT Geleen
Nederland

046 410 7487
http://www.vanakenadvocaat.nl/