Mediator Oostwold Scheemda

Wil jij een betaalbare mediator uit Oostwold Scheemda die bij jouw bedrijf past?
Dan ben je aan het juiste adres.
Mediatorkaart zorgt dat jij die zoekt naar Mediator Oostwold Scheemda verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?
Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle mediatorkantoren uit Oostwold Scheemda – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2020 en verder.

Mediator Oostwold Scheemda gezocht?

Een mediator uit Oostwold Scheemda vinden

Mediator Oostwold Scheemda
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 127 reviews)
Mediatorlink Mediation
Mediator ConflictConsult
Zakelijke Mediation MediationEasy
First Mediation
Mediatorgroep Bemiddeld conflictbemiddeling
Bloemster Mediation
Handdrukpunt echtscheiding meditaion

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Oostwold Scheemda, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Nieuwolda, Finsterwolde en Borgsweer bijvoorbeeld ook geholpen aan een mediator.

Waarom mediator Oostwold Scheemda

Ook al erg lang aan het zoeken naar een mediator uit Oostwold Scheemda? Je zit vast in een conflict en wilt het liefst zo snel mogelijk een goede mediator vinden, maar je komt er hoogstwaarschijnlijk al snel achter dat dit niet zo simpel is. Wij snappen dit maar al te goed, het is immers vrij lastig geworden door het grote aanbod van mediators. In dit artikel geven wij jou de handvaten die je nodig hebt tijdens je onderzoek naar een geschikte mediator. Spring direct naar:

Wanneer is het verstandig om de beste mediator in Oostwold Scheemda te zoeken

Het is nog altijd zo dat men zich afvraagt of het verstandig is om een mediator in te schakelen voor een conflict. De mediator kan je helpen met alles wat te maken heeft met geschillen en onderlinge ruzies. Door in het midden van het geschil te gaan staan, tussen allebei de partijen in, kan hij onafhankelijk het geschil te sussen. Daarnaast is het zo dat een mediator je kan helpen als je een overeenkomst laat opstellen voor bijvoorbeeld een conflict met je werkgever. Denk hierbij aan ruzie over het salaris of over het aantal verlofuren.

De personen die te maken hebben met bijvoorbeeld conflicten in de buurt kunnen ook terecht bij een mediator in Oostwold Scheemda. Bijvoorbeeld wanneer jij, of je buur, een boom wilt plaatsen en er onenigheid ontstaat over de erfgrens. Voor de grotere ondernemingen is het ook slim om een mediator in te zetten als er een arbeidsconflict ontstaat tussen diverse sectoren. kunnen een mediator weer inzetten als ze bijvoorbeeld een geschil hebben over plagiaat. Zoals je kunt zien is een mediator eigenlijk geschikt voor alle mogelijke soorten conflicten, het is dé persoon die je in zou moeten schakelen om het geheel te sussen.. Bij Mediatorkaart kun je in Oostwold Scheemda terecht voor:

  • Mediator scheiding Oostwold Scheemda
  • Zakelijke mediation Oostwold Scheemda
  • Familie mediation Oostwold Scheemda
  • Mediation arbeidsconflict Oostwold Scheemda
  • En meer

Alle mediators uit Oostwold Scheemda

Bekijk ook mediators uit

Op zoek naar een voordelige mediator Oostwold Scheemda – mediator vs. rechtszaak

Hoewel er gelijkenissen zijn tussen een jurist en een mediator doen ze allebei iets compleet anders. Een jurist heb je nodig als een zaak echt uitmondt tot een rechtszaak. Denk hier met name aan erge ruzies die nooit meer zonder rechter opgelost kunnen worden.

Een mediator daarentegen is de partij die die zich bezighoud met het laten verdwijnen van een conflict. Na het ingrijpen van de mediator kunnen beide kanten van het conflict weer met elkaar verder. Er zit dus een enorm verschil tussen een jurist en een mediator.

Het is bijvoorbeeld voor zakelijke mediation sterk aan te bevelen om een lokale en betaalbare mediator te vinden uit Oostwold Scheemda. Dit is onder andere ook in te zetten wanneer je te maken hebt met een arbeidsconflict.

Op zoek naar een mediator uit Oostwold Scheemda voor jouw zakelijke mediation?

Zoek een zakelijk mediator

Klik op ‘Zoek een zakelijk mediator‘ om een betaalbare mediator te vinden die gespecialiseerd is in zakelijke mediation Oostwold Scheemda.

Redenen om te kiezen voor een mediator in Oostwold Scheemda

Een mediator kan, zoals hierboven benoemd, uithelpen met diverse zaken. Allereerst maakt de mediator het mogelijk om de relatie niet naar de filistijnen te helpen, vaak is het namelijk zo dat de gemoederen hoog Een mediator zal er alles aan doen om het geschil zo eenvoudig mogelijk op te lossen.

De mediator uit Oostwold Scheemda weet vrijwel alles over een goede manier van onderhandelen, je weet dus altijd zeker dat jij kunt overleggen met de andere partij zonder dat de stoelen door de kamer vliegen. Daarnaast zal je door de mediators het conflict snel afhandelen. Je wilt namelijk niet onnodig veel moeite stoppen in een conflict. De mediator uit Oostwold Scheemda is er voor je om het conflict zo snel mogelijk op te lossen.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Esther Veenstra Esther Veenstra
Customer Succes manager bij mediatorkaart.nl
Mediation94%
Familierecht90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Mediator Oostwold Scheemda gezocht – waar moet je op letten bij het zoeken

Door het enorm grote aanbod aan mediators is het niet zo makkelijk om de juiste partij te vinden. Wij helpen je alvast op weg door je een aantal tips te geven. Je wilt vanzelfsprekend meteen de meest geschikte partij in dienst nemen. Grote ondernemingen zullen bijvoorbeeld specifiek moeten zoeken naar mediators die gericht zijn op het verhelpen van arbeidsconflicten. Mensen die uit elkaar willen gaan zullen op zoek moeten gaan naar een mediator scheiden in Oostwold Scheemda.

Scheiden in Oostwold Scheemda is meestal al vervelend genoeg zonder de, vaak nutteloze, ruzies. Een mediator scheiden helpt je om zo soepel mogelijk te scheiden.

Je kan altijd contact zoeken met de diverse kantoren om meer informatie te verkrijgen.

Wil je bijvoorbeeld snel scheiden, vraag dan 3 offertes op van lokale en betaalbare mediators uit Oostwold Scheemda die je graag helpen met een echtscheiding aanvragen.

Scheiden Oostwold Scheemda, via een betaalbare mediators

Scheiden Oostwold Scheemda

Klik op de knop ‘Scheiden Oostwold Scheemda‘ om een scheiding aan te vragen door een scheidingsmediator uit Oostwold Scheemda, gespecialiseerd in echtscheiding.

3 offertes voor een mediator in Oostwold Scheemda

Het is natuurlijk altijd een goed idee om een offerte aan te vragen. Probeer de context zo specifiek mogelijk te omschrijven. Dit helpt je om direct uit te komen bij een mediator die de kennis heeft om jouw geschil op te lossen.

Hierna hoef je alleen nog maar een ontmoetingsgesprek in te plannen, door deze ontmoeting kan je een beeld vormen over de persoon die jou zal gaan assisteren. Bij een mediator is het goed dat je een goed gevoel hebt, hij zal namelijk vaak contact met je hebben tijdens het conflict.

Klik op kosten mediator om direct 3 offertes van lokale en betaalbare mediators uit Oostwold Scheemda op te vragen en zo direct inzicht te krijgen in de kosten.

Direct 3 offertes voor een specifieke kostenindicatie van verschillende mediators uit Oostwold Scheemda.

Nu 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit.

Mediator in Oostwold Scheemda – een persoon die je kan helpen

Door bovenstaande tips te volgen is het voor jou ook makkelijk om een geschikte mediator uit Oostwold Scheemda te vinden. Via onderstaand formulier is het makkelijk om 3 offertes aan te vragen voor een mediator. Wanneer het gaat over nalatenschap kan dit bijvoorbeeld ook erg handig zijn.Twijfel niet langer en schakel een mediator in.

Bekijk bijvoorbeeld alles over verdeling erfenis en kom direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare mediator uit Oostwold Scheemda.

Benieuwd naar het traject van familie mediation Oostwold Scheemda voor erfenis verdeling?

Verdeling erfenis mediation

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een erfenis verdeling in Oostwold Scheemda te bekijken middels het vergelijken van mediators uit Oostwold Scheemda.

Veelgestelde vragen over mediation in

Oostwold Scheemda

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de mediator regio Oostwold Scheemda jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden ook af om met haast op zoek te gaan naar een mediator. Het kan wel, maar het is het beste om hier eventjes de tijd voor te pakken om te zorgen dat alles goed voelt!

Overstappen van mediator is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande mediator. Vraag vervolgens aan je vorige mediator of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe mediator uit Oostwold Scheemda.

mediatorkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle mediators in Oostwold Scheemda. Wij zien welke mediators beschikbaar zijn in Oostwold Scheemda en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van mediators uit Oostwold Scheemda die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Mediation Oostwold Scheemda

Tevreden

10 september 2020

Tevreden zoals verwacht.

- Willem Kuipers

Echtscheiding met zilveren randje

6 september 2020

We hadden eigenlijk flink onenigheid al voor ik de aanvraag indiende bij mediatorkaart. Ik moet zeggen dat de scheiding nu hierdoor soepeler ging dan bedacht en ook spreek ik nog met mijn ex. Nazorg had iets beter gemogen na afronding.

- Maartje Bosman

Advies en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

27 augustus 2020

Vlotte begeleiding bij het uit elkaar gaan. De gesprekken en documenten waren snel geregeld en goed verzorgd. Pak van ons hart in een al moeilijke tijd.

- Ilse de Bruin

Gewoon fijn

26 augustus 2020

Absoluut super! Mijn dank is groot!!

- Marinus Dekker

Pijnlijke periode afgesloten

25 augustus 2020

Mijn vaders overlijden zorgde voor een lastige periode rondom de erfenis. Advies was erg individueel en op maat. Er netjes geregeld allemaal.

- Bas de Haan

Pijnlijke periode afgerond

22 augustus 2020

Mijn vaders dood zorgde voor een lastige periode rondom de erfenis. De emoties waren hoog maar de begeleiding professioneel en meelevend. Was voor ons foutloos geregeld zo.

- Jeroen Mol

Ruzie met dochter opgelost

15 augustus 2020

Mijn dochter en ik leken niet goed met elkaar converseren. We hebben daarvoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Daardoor ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Koen Vermeulen

vlot afgehandeld

17 augustus 2020

Erg snel de verdeling van de erfenis gaan regelen dankzij deze deskundigen! Bedankt.

- Claudia de Haan

Oprecht fijn

12 augustus 2020

Dikke prima! Bedankt!

- Jolanda van Dam

Gevoelige kwestie fijn afgehandeld

11 augustus 2020

In de periode van uit elkaar gaan was het een emotionele tijd echter door de aanvraag via mediatorkaart.nl hadden we vlug iemand die ons goed kon helpen. De mediator handelde volledig neutraal. Weleens was het een tere kwestie maar daar werd correct mee omgegaan. Fijne afhandeling zo.

- René van Leeuwen

Arbeidsconflict behendig aangepakt

5 augustus 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit vraagstuk kon komen met een medewerker maar via mediation professioneel en snel geholpen.

- Nicolaas Vermeulen

Profi en vlot geregeld

4 augustus 2020

De mediator waarmee we in contact kwamen was duidelijk ervaren met dit soort conflicten en pakte het vlot op.

- Nancy de Graaf

Snel afgehandeld!

29 juli 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer praten met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Zonder de mediation waren we zeker weten in een vechtscheiding terecht gekomen. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Sander de Vos

Profi en snel geregeld

23 juli 2020

De mediator waarmee we in contact kwamen was duidelijk ervaren met dit soort conflicten en pakte het snel op.

- Hendrikus de Haan

Direct opgelost!

29 juli 2020

Na een ruzie van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er door mediatorkaart volkomen uitgekomen! Ik denk eigenlijk dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Hendrik de Vries

Begeleiding bij (tiener)dochter

22 juli 2020

Mijn dochter en ik konden niet goed met elkaar praten. De therapie die we hadden zorgde alleen maar voor meer onrust om ruzie over te maken. Daarom ook superblij met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Joris de Ruiter

Eindelijk onenigheid opgelost

25 juli 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met mekaar praten. Dat was zeer fijn, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Dank Jullie Wel!

- Bas Maas

De hulp via mediation was goed tijdens uit elkaar gaan

23 juli 2020

Zeer fijne ervaring met de begeleiding tijdens het uit elkaar gaan gehad. Geen nummertje, maar echt het begrip dat je als persoon behandeld wordt. Er wordt echt meegedacht in oplossingen. Enorm bedankt!

- Dirk Jonker

Scheidingmet een lichtpuntje.

18 juli 2020

We hadden werkelijk flink ruzie al voor ik de aanvraag indiende bij mediatorkaart. Ik moet aanmerken dat de scheiding nu hierdoor soepeler ging dan bedacht en ook praat ik nog met mijn ex. We hebben erna niks meer vernomen, dat had ik eigenlijk nog wel verwacht.

- Sanne de Groot

Meelevend en welwillend

22 juli 2020

Er wordt geen kant getrokken en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor kunnen we nu in het proces snel door naar de oplossing.

- Michael Evers

Ingewikkelde erfenis tot prima einde gebracht

21 juli 2020

Ongeacht de missende documenten konden we in gesprek met elkaar onder begeleiding. Gelukkig hadden we hier hulp bij, want wij hebben hier nog nooit eerder mee te doen gehad. Dank voor de goede zorgen en professionele hulp!

- Bas Visser

Vlot afgehandeld!

21 juli 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Ik denk echt dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Elisabeth van den Bosch

Snel afgehandeld!

18 juli 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer praten met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Buiten de mediation waren we zeker weten in een vechtscheiding terecht gekomen. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Koen Schipper

Na lang turbulent nu rust

18 juli 2020

Omdat we via mediatiorkaart met een persoon konden praten zijn mijn ex partner en ik eindelijk in rustigere tijden terecht gekomen. Er werden heldere situaties maar er werden bovenal oplossingen bedacht die voor ons beiden werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag soms nog teruggrijpen op afspraken van destijds. Het tarief was ook goed ondanks een al dure periode.

- Femke van de Velde

Oprecht fijn

16 juli 2020

Absoluut super! Bedankt!

- Angela Janssen

Na lang turbulent nu ontspanning

18 juli 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een tijd van rust terecht gekomen. De gemoederen liepen hoog op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons allebei verstandig waren. Daardoor kunnen we tot vandaag af en toe nog teruggrijpen op afspraken van toen. Het tarief was ook goed ondanks een al prijzige periode.

- Antonius Molenaar

Snel opgelost!

15 juli 2020

Na een ruzie van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er door mediatorkaart helemaal uitgekomen! Ik denk eigenlijk dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Bastiaan Jonker

Gewoon fijn

10 juli 2020

Absoluut top! Dank!

- Ilse Janssen

Meer ontvangen dan verwacht

10 juli 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage verwachtingen de sessies rondom de echtscheiding in. Maar al snel kwamen we wel tot een prima uitkomst. Ik denk dat zonder dit we er niet goed uit waren gekomen.

- Claudia Koster

Hulp bij scheiding

15 juli 2020

Vlotte hulp bij het uit elkaar gaan. De gesprekken en documenten waren vlug overeengekomen en goed verzorgd. Super, een hele zorg minder.

- Robertus Groen

De familie is opnieuw een familie

12 juli 2020

De communicatie in onze familie was voortdurend ingewikkeld, gelukkig ondertussen weer op een toegankelijk niveau.

- Maaike Scholten

Gewoon prima

13 juli 2020

Tevreden zoals bedacht.

- Kevin Peters

Ongeacht de gemoederen netjes gedeeld

13 juli 2020

Prettige hulp ontvangen bij het verdelen van de erfenis. Was een moeilijke periode, waarin de gemoederen hoog konden stijgen. Door jullie ondersteuning en energie alles tot een goed einde gekomen. Enorm dankbaar hiervoor.

- Leonie Veenstra

Het idee was degelijk

8 juli 2020

De mediation heeft gezorgd voor een concept (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. We kunnen hier altijd op terugpakken en daar zijn we content mee. Handig hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Gerrit Blom

Uit elkaar met een lichtpuntje.

4 juli 2020

We hadden echt flink ruzie al voor ik de aanvraag indiende bij mediatorkaart. Niet alleen de echtscheiding is goed verlopen, maar mijn ex en ik zijn ook netter dan bedacht uit elkaar gegaan. We hebben achteraf niks meer vernomen, dat had ik eigenlijk nog wel verwacht.

- Tamara van Vliet

Vlot in contact

6 juli 2020

Geen 9-5 mentaliteit maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons van belang gezien het werk. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. De aanvraag hier op mediatorkaart ging gemakkelijk en vlot. Prettig hoe gauw dit ging.

- Erik Jansen

Heel veel gehad aan advies tijdens scheiding

7 juli 2020

We hadden het zwaar maar de hulp was erg aangenaam. Geen nummertje, maar echt het begrip dat je als mens behandeld wordt. Er wordt echt meegedacht in de oplossing. Onwijs tevreden.

- Marc van der Meulen

Geen wilsbeschikking, wel netjes verdeeld

7 juli 2020

Er was helaas geen wilsbeschikking, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. Gelukkig hadden we hier bijstand bij, want wij hebben hier nog nooit eerder mee te doen gehad. De tarieven vielen ook alles mee.

- Angela Kramer

Persoonlijke aanpak

1 juli 2020

Niks niet het opvolgende dossier maar echt van mens tot mens in contact met elkaar. Je merkte tevens dat de vrouw die ons hielp dit vaker had gedaan en al snel waren we in contact over oplossingen. De periode voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg fijn. Dit was wel een verademing voor ons allebei.

- Michiel van der Horst

De hulp via mediation was goed tijdens scheiden

7 juli 2020

We hadden het zwaar maar de hulp was erg prettig. Via mediatorkaart kregen we iemand die ons niet als het volgende nummer bestempelde. Flink wat tijd uitgetrokken voor mijn verhaal en het met me meedenken. Onwijs tevreden.

- Nancy Schouten

Na lang turbulent nu ontspanning

5 juli 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van rust terecht gekomen. De gemoederen liepen hoog op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons beiden verstandig waren. Tot op de dag van vandaag pakken we nog wel eens terug op bepaalde items die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de kosten ons reuze mee in een toch al kostbare tijd.

- Natasja Groen

Buitenlandse erfenis professioneel afgehandeld

28 juni 2020

Zelf hadden we geen deskundigheid op het gebied van buitenlandse erfenissen. Na een sterfte in de familie in Canada hebben we dus hulp gewild. Gelukkig deze hulp gevonden via mediator kaart. Dank jullie wel!

- Sabine Bosman

Moeilijke periode afgerond

27 juni 2020

Na het overlijden van mijn pa een pijnlijke tijd afgerond met de verdeling van de erfenis. Hulp was erg individueel en op maat. Er zorgvuldig geregeld allemaal.

- Yvonne de Jong

De mediator was goed!

30 juni 2020

Zowel heel oprecht, ontwapenend maar ook heel medelevend. Kundige mediator dus.

- Sander Boer

Meelevend en welwillend

1 juli 2020

Voelde me echt gehoord tijdens de mediation tussen mijn werk en mezelf. Daardoor kunnen we nu in het proces snel door naar de uitkomst.

- Alexander Vink

Geen kant kiezen

27 juni 2020

De persoon die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werkgever was erg professioneel. Geen enkele keer het gevoel gehad dat hij kant koos of partijdig reageerde. Top.

- Dave de Boer

Uiteindelijk van mijn leidinggevende af

25 juni 2020

Gelukkig konden we met behulp van een mediator via deze site eindelijk tot een afscheid met geschikte condities komen. Natuurlijk was het voor mij al bekend dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel meegaan.

- Matthijs Gerritsen

Dichter naar elkaar gekomen

22 juni 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen door de fijne hulp en mediation.

- Christiaan Koster

Simpel en vlot

23 juni 2020

Dikke prima! Dank!

- Maaike de Bruijn

Ondanks de emoties netjes gedeeld

24 juni 2020

We hebben fijne begeleiding aangeboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het doodgaan van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Door jullie ondersteuning en energie allemaal tot een goed einde gekomen. Enorm bedankt hiervoor.

- Dave van de Veen

Goed geregeld De oorzaak was logischerwijs niet prettig maar de manier waarop het afgehandeld is was top. Ergens dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden maar dat was echt niet zo. Het was echt neutraal. Ook was het goedkoop gelukkig.

24 juni 2020

- Ingrid Mulder

Op maat afgestemd advies

25 juni 2020

Niks niet het opvolgende dossier maar echt van mens tot mens in contact met elkaar. De mediator had onmiskenbaar ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende fase. De tijdsperiode voor de mediation hadden we veel onenigheid dus dit was erg prettig. We konden snel weer opgelucht ademen.

- Sylvia van de Velden

Meelevend en welwillend

18 juni 2020

Voelde me echt gehoord tijdens de mediation tussen mijn werkgever en mijzelf. Hierdoor grote passen in de juiste richting kunnen zetten!

- Martinus Bosman

Vechtscheiding voorkomen!

19 juni 2020

Na een ruzie van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er door mediatorkaart absoluut uitgekomen! Buiten de mediation waren we vast in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Hendrikus Hoekstra

Het idee uit de mediation helpt oprecht

22 juni 2020

De mediation heeft gezorgd voor een plan (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. Nog altijd wel eens als we een keer conflicten hebben grijpen we daarnaar terug. Handig hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Stefan Koster

Na lang onrustig nu ontspanning

15 juni 2020

Doordat we via mediatiorkaart met een persoon konden praten zijn mijn voormalig partner en ik gelukkig nu in relaxtere tijden terecht gekomen. De gemoederen liepen hoog op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons allebei bruikbaar waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag soms nog teruggaan op afspraken van destijds. Ook vielen de tarieven ons enorm mee in een toch al kostbare tijd.

- Mark Kuipers

Van moeilijkheden snel naar oplossingen

20 juni 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn baas en ikzelf zijn we met mediation eindelijk tot elkaar gekomen. Heel fijn geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de voorkeur kreeg. Dank hiervoor!

- Sabine Schipper

Oprecht chapeau

11 juni 2020

Deze organisatie krijgen een lintje. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Kelly Kuipers

Een schouderklopje verdiend

14 juni 2020

Deze mensen krijgen een schouderklopje. Ik of liever wij hebben flink gehad aan de gesprekken met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Yvonne van Leeuwen

Ook voor werkgevers

15 juni 2020

Erg content met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Professioneel geholpen en niet het gevoel gehad dat het allemaal maar de fout is van de werkgever. Een verademing.

- Ivo Bosch

Fatsoenlijk afgehandeld

16 juni 2020

Het was een minder leuke beweegreden waardoor ik hier terecht kwam maar de uitkomst(en) die eruit kwamen waren goed. Had bedacht dat er wel linksom of rechtsom gekozen zou worden voor mijn werkgever, maar niets is minder waar. De mediator was echt onpartijdig. De kosten vielen ook alles mee.

- Susanne van den Bosch

Geen testament, wel netjes verdeeld

10 juni 2020

Er was jammer genoeg geen wilsbeschikking, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. De mediator hielp ons hierbij want we hadden dit nog nooit zo hoeven doen. Dank voor de goede zorgen en kundige hulp!

- Margaretha Kok

vlot afgehandeld

13 juni 2020

We hebben de erfenis snel kunnen delen dankzij mediation. Dank!

- Suzanne Peeters

Het plan was goed

7 juni 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons echt heeft geholpen. We kunnen hier altijd op pakken en daar zijn we blij mee. Erg prettig, heeft ons zeer geholpen.

- Kim Schipper

Echt chapeau

6 juni 2020

Deze mensen verdienen een lintje. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Marieke Willemsen

Advies en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

10 juni 2020

Passende begeleiding bij een scheiding gekregen. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een vloeiende mediation en afhandeling. Top, een hele zorg minder.

- Marleen Kuiper

De hulp via mediation was goed tijdens uit elkaar gaan

5 juni 2020

We hadden het lastig maar de hulp was erg prettig. Via mediatorkaart kregen we iemand die ons niet als het eerstvolgende dossier bestempelde. Er wordt echt meegedacht in de oplossing. Geweldig bedankt!

- Marleen Mol

Arbeidsconflict kundig aangepakt

5 juni 2020

Langdradig slepend conflict met een van mijn werknemers professioneel begeleid.

- Petrus van den Heuvel

Vechtscheiding voorkomen!

3 juni 2020

Na een conflict van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart volkomen uitgekomen! Zonder de mediation waren we zeker in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Jacobus Veenstra

Conflict met werknemer opgelost

3 juni 2020

Langdradig besluitloos conflict met een van mijn werknemers professioneel begeleid.

- Jacoba Bosman

Kwetsbare afwikkeling super afgehandeld

2 juni 2020

In de tijd van uit elkaar gaan was het een emotionele periode maar door de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl hadden we vlug een persoon die ons fatsoenlijk kon helpen. De mediator hielp volledig neutraal. Soms was het een gevoelige zaak maar daar werd goed mee omgegaan. Prettige afwikkeling zo.

- Sandra Postma

Oprecht goed

31 mei 2020

Helemaal top! Dank Jullie Wel!

- Simon van der Heijden

Buitenlandse nalatenschap professioneel geregeld

4 juni 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands overlijden en nalatenschap. Vandaar toch maar begeleiding ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze begeleiding ontdekt via mediator kaart. Dank jullie wel!

- Marianne Vos

Onenigheid met dochter begeleid en opgelost

2 juni 2020

Al jaren was het contact tussen mij en mijn dochter erg moeizaam. We hebben daarvoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Deze manier van mediation pakte speciaal de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte in het geval van ons volledig.

- Jacqueline Hoekstra

Echtscheiding met zilveren randje

1 juni 2020

Na een flink conflict terecht gekomen bij een lieve mediator via mediatorkaart. Niet alleen de echtscheiding is goed verlopen, maar mijn ex en ik zijn ook netter dan bedacht uit elkaar gegaan. We hebben erna niks meer gehoord, dat had ik ergens nog wel bedacht.

- Hanneke van der Heijden

Geen kant kiezen

4 juni 2020

De persoon die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg vakkundig. De mediator was oprecht en onafhankelijk zonder kant te kiezen. Super.

- Anna Bakker

Profi en snel geregeld

29 mei 2020

De mediator waarmee we in contact kwamen was onmiskenbaar ervaren met dit soort conflicten en pakte het vlot op.

- Ruben Dijkstra

vlot afgehandeld

29 mei 2020

Zeer gauw de verdeling van de erfenis gaan organiseren dankzij deze deskundigen! Dank Jullie Wel.

- Bart van de Veen

Snel geregeld

27 mei 2020

Erg vlot de verdeling van de erfenis gaan organiseren dankzij deze deskundigen! Bedankt.

- Annemarie Jonker

Echt chapeau

26 mei 2020

Deze organisatie krijgen een lintje. Ik of eigenlijk we hebben flink gehad aan de gesprekken met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Franciscus Jonker

Vechtscheiding voorkomen!

25 mei 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer praten met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Zonder de mediation waren we zeker weten in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Johannes Schipper

Oprecht goed

26 mei 2020

Helemaal super! Dank!

- Dave van Veen

De mediator was fijn!

24 mei 2020

Oprecht begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar eerste mediation, dat was te zien.

- Nancy Maas

Ongeacht de emoties eerlijk gedeeld

28 mei 2020

We hebben gepaste hulp aangeboden gekregen na de aanvraag hier. Was een moeizame tijd, waarin de emoties hoog konden oplopen. Maar door de ondersteuning en advies is het toch geslaagd zonder ruzie. Zeer bedankt hiervoor.

- Danny van de Veen

vlot geregeld

26 mei 2020

We hebben de erfenis snel kunnen verdelen dankzij mediation. Dank!

- Marije Jansen

Profi en handig geregeld

20 mei 2020

De mediator waarmee we in contact kwamen was onmiskenbaar ervaren met dit soort conflicten en pakte het vlot op.

- Roy Willems

Vakkundig en snel

22 mei 2020

De kerel die contact zocht had klaarblijkelijk verstand van dingen en kon ons rap verder begeleiden.

- Vanessa de Koning

De mediator was goed!

19 mei 2020

Zowel heel eerlijk, ontwapenend maar ook heel meevoelend. Kundige mediator dus.

- Lisette Janssen

Na lang turbulent nu ontspanning

22 mei 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een tijd van rust terecht gekomen. Er werden heldere scenario`s maar er werden bovenal oplossingen bedacht die voor ons beiden nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag af en toe nog teruggrijpen op afspraken van destijds. Het tarief was ook uitstekend ondanks een al dure tijd.

- Christian Timmermans

Erfenis netjes verdeeld

16 mei 2020

We hebben fijne begeleiding geboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het heengaan van opa, bij het verdelen van de erfenis van hem. Door jullie ondersteuning en energie alles tot een goed einde gekomen. Zeer dankbaar hiervoor.

- Jeroen Driessen

Dichter naar elkaar gekomen

21 mei 2020

De communicatie in onze familie was steeds moeilijk, gelukkig ondertussen weer op een toegankelijk niveau.

- Evelien Gerritsen

Snel afgehandeld

19 mei 2020

We hebben de erfenis snel kunnen verdelen dankzij mediation. Dank Jullie Wel.

- Arjan de Vries

Lastige periode afgesloten

16 mei 2020

Mijn vaders dood zorgde voor een verdrietige periode rondom de erfenis. Advies was zeer persoonlijk en op maat. Er zorgvuldig geregeld allemaal.

- Leonie de Vries

Simpel en vlug

13 mei 2020

Absoluut top! Dank Jullie Wel!

- Hendrik Schouten

Gevoelige kwestie fatsoenlijk afgehandeld

11 mei 2020

Tijdens de scheiding kwamen er behoorlijk wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden zoeken waren we er direct uit. De mediator hielp echt neutraal. Soms was het een tere zaak maar daar werd correct mee omgegaan. Fijne afhandeling zo.

- Yvonne van de Wal

Van problemen snel naar oplossingen

16 mei 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn leidinggevende en mezelf zijn we met mediation eindelijk tot elkaar gekomen. Dat was heel aangenaam, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Dank Jullie Wel!

- Tessa Sanders

Menselijke benadering

9 mei 2020

Niks niet het volgende dossier maar oprecht van mens tot mens in contact met elkaar. Je merkte direct dat de dame die ons hielp dit vaker had gedaan en al snel waren we in gesprek over oplossingen. De tijdsperiode voor de mediation hadden we veel onenigheid dus dit was erg fijn. Dit was echt een verademing voor ons beide.

- Ronald de Ruiter

Snel opgelost!

9 mei 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch eindelijk uitgekomen. Ik denk wel dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Mark Sanders

Vlot opgelost!

14 mei 2020

Na een conflict van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er door mediatorkaart helemaal uitgekomen! Ik denk wel dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Ronald Kramer

Tarief viel mee!

12 mei 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Gelukkig viel het tenslotte erg mee toen we een mediator inschakelde. We waren er toen vlug uit, duidelijk dat deze mevrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Nienke de Graaf

Echt neutraal

8 mei 2020

Gelukkig was de begeleider erg bedreven bij de mediation bij mijn werkgever. De mediator was oprecht en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Top.

- Ruben de Jonge

Snel opgelost!

6 mei 2020

Na een conflict van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er door mediatorkaart volkomen uitgekomen! Ik denk ook dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Bastiaan Boer

Vakkundig en snel

10 mei 2020

De mediator waarmee we in gesprek kwamen was duidelijk ervaren met dit soort conflicten en pakte het vlot op.

- Matthijs de Bruin

De mediator was goed!

8 mei 2020

Echt begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar eerste mediation, dat was te merken.

- Guido van der Heijden

Oprecht fijn

4 mei 2020

Dikke prima! Bedankt!

- Eric Kok

Moeilijke periode afgesloten

2 mei 2020

Mijn vaders overlijden zorgde voor een verdrietige periode rondom de erfenis. De gemoederen waren hoog maar de begeleiding professioneel en meelevend. Was voor ons perfect geregeld zo.

- Adrianus van de Pol

Ongeacht de emoties eerlijk gedeeld

2 mei 2020

Prettige hulp gekregen bij het delen van de erfenis. De emoties waren nog hoog door het heengaan van opa, bij het verdelen van de erfenis van hem. Door jullie support en daadkracht allemaal tot een goed einde gekomen. Heel erg bedankt!

- Rogier Peters

Echt rechtvaardig

1 mei 2020

Gelukkig was de ondersteuner erg bedreven bij de mediation bij mijn werkgever. De mediator was oprecht en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Super.

- Hendrikus Hendriks

Een lintje krijgen

1 mei 2020

Deze mensen verdienen een lintje. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Nicole Maas

Geen wilsbeschikking, wel eerlijk verdeeld

28 april 2020

Er was jammer genoeg geen testament, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. De mediator ondersteunde ons hiermee want we hadden dit nog nooit zo moeten doen. bedankt voor de goede zorgen en professionele hulp!

- Judith Mol

Onzekere kwestie fijn afgehandeld

28 april 2020

In de tijd van uit elkaar gaan was het een emotionele tijd echter door de aanvraag via mediatorkaart.nl hadden we vlug een persoon die ons goed kon helpen. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Ondanks dat het soms gevoelig was, hebben ze dit neutraal kunnen doen. Fijne afhandeling zo.

- Joris Koster

Simpel en snel

2 mei 2020

Dikke prima! Dank Jullie Wel!

- Laura Peeters

Gelukkig nu rustigere tijden

27 april 2020

Omdat we via mediatiorkaart met iemand konden praten zijn mijn ex partner en ik gelukkig nu in relaxtere tijden terecht gekomen. Er werden heldere scenario`s maar er werden vooral oplossingen aangedragen die voor ons allebei werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Tot op de dag van vandaag pakken we nog wel eens terug op bepaalde items die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook prima ondanks een al prijzige tijd.

- Maaike Kuipers

Tarief viel mee!

27 april 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Gelukkig viel het toch erg mee toen we een mediator inschakelde. Het was gauw geregeld nadat de ervaren vrouw ons begeleid had.

- Sebastiaan Bosman

Het plan was goed

30 april 2020

De mediation heeft gezorgd voor een idee (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. We kunnen hier steeds op pakken en daar zijn we content mee. Erg prettig, heeft ons zeer geholpen.

- Margaretha van de Veen

Vechtscheiding voorkomen!

25 april 2020

Na een ruzie van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart volledig uitgekomen! Ik denk eigenlijk dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Jessica de Jong

Begeleiding bij (tiener)dochter

24 april 2020

Al jaren was het contact tussen mij en mijn tienerdochter erg stroef. De therapie die we hadden zorgde enkel maar voor meer materiaal om ruzie over te maken. Deze manier van mediation pakte speciaal de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte in het geval van ons volledig.

- Erik de Vries

Ruzie met medewerker opgelost

28 april 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleemgeval kon komen met een medewerker maar via mediation professioneel en vlot geregeld.

- Robertus van der Meulen

Vechtscheiding voorkomen!

26 april 2020

Na een aanvaring van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart volkomen uitgekomen! Zonder de mediation waren we vast in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Stefan Gerritsen

Gewoon prima

24 april 2020

Gewoon prima, zoals ik mag verwachten.

- Jacob Sanders

Niet alleen voor werknemers

18 april 2020

Zeer content met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn medewerkers. Professioneel geholpen en niet het idee gehad dat het allemaal maar de schuld is van de werkgever. Een verademing.

- Marije van de Ven

Buitenlandse nalatenschap vakkundig geregeld

17 april 2020

Persoonlijk hadden we geen expertise op het gebied van buitenlandse erfenissen. Vandaar toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze hulp gevonden via mediator kaart. Dank je wel!

- Albert Dekker

Volledig neutraal

23 april 2020

De persoon die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werkgever was erg professioneel. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Super.

- Joost van Dongen

Van moeilijkheden vlot naar oplossingen

17 april 2020

Met een lange tijd aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu eindelijk echt met elkaar communiceren. Erg fijn geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de voorkeur kreeg. Dank Jullie Wel!

- Marc Peeters

Meer gekregen dan verwacht

19 april 2020

Eigenlijk was ik wat voorzichtig om deze mediation aan te gaan. Maar al vlug kwamen we wel tot een uitstekende uitkomst. Ik denk dat buiten dit we er niet goed uit waren gekomen.

- Adrianus Kuijpers

Snel geregeld

15 april 2020

We hebben de erfenis direct kunnen delen dankzij mediation. Bedankt.

- Björn Maas

Vlot in contact

17 april 2020

Geen 9-5 instelling maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons noodzakelijk gezien het werk. Ook in de avonden was het geen probleem. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging soepel en snel. Snel besloten zo.

- Susanne de Jonge

Gelukkig nu onenigheid opgelost

18 april 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn leidinggevende en mezelf zijn we met mediation uiteindelijk tot elkaar gekomen. Heel fijn geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de preferentie kreeg. Dank Jullie Wel!

- Eric Willemsen

Hulp bij uit elkaar gaan

18 april 2020

Passende begeleiding bij een scheiding gekregen. De ervaring gedurende de mediations zorgde voor een gestructureerde mediation en afhandeling. Top, een hele zorg minder.

- Anna Evers

Eindelijk rustigere tijden

17 april 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een tijd van kalmte terecht gekomen. Er werden heldere scenario`s maar er werden vooral oplossingen bedacht die voor ons alletwee werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op bepaalde items die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de tarieven ons enorm mee in een toch al kostbare tijd.

- Eveline van Dam

Na lang onrustig nu ontspanning

14 april 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van rust terecht gekomen. De gemoederen liepen hoog op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons beiden bruikbaar waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op bepaalde items die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook prima ondanks een al prijzige periode.

- Pieter Peters

Boven verwachting

11 april 2020

Eigenlijk was ik wat sceptisch om deze mediation aan te gaan. Maar al vlug kwamen we wel tot een uitstekende oplossing. Ik denk dat zonder dit we er niet goed uit waren gekomen.

- Deborah Bosman

Ook voor ons als bedrijf

11 april 2020

Erg content met de bemiddeling in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Gauw geholpen en totaal onpartijdig. Erg blij.

- Mariska van den Heuvel

Oprecht onpartijdig

8 april 2020

Gelukkig was de coach erg ervaren bij de mediation bij mijn werkgever. Geen enkele keer het gevoel gehad dat hij kant koos of bevooroordeeld reageerde. Top.

- Björn Koster

Een lintje krijgen

7 april 2020

Onze mediator was geweldig. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Jan Bos

Verwachtingen overtroffen

10 april 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig idee de gesprekken rondom de echtscheiding in. Maar al vlug kwamen we wel tot een uitstekende oplossing. Ik denk dat zonder dit we er niet goed uit waren gekomen.

- Pieter van de Veen

Meelevend en vriendelijk

11 april 2020

Er wordt geen partij gekozen en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor grote stappen in de juiste richting kunnen maken!

- Daniël Vos

Hulp bij scheiding

10 april 2020

Vlotte hulp bij het uit elkaar gaan. De gesprekken en papieren waren vlug georganiseerd en goed geregeld. Super, een hele zorg minder.

- Tom van der Horst

Advies en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

6 april 2020

Adequate hulp bij een scheiding gekregen. De ervaring gedurende de mediations zorgde voor een gestructureerde mediation en afhandeling. Super, een hele zorg minder.

- Raymond van der Meulen

De hulp via mediation was goed tijdens uit elkaar gaan

9 april 2020

Zeer prettige ervaring met de begeleiding tijdens echtscheiding gehad. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het volgende nummer bestempelde. Er wordt echt meegedacht in de oplossing. Geweldig bedankt!

- Monique de Haan

Menselijke aanpak

5 april 2020

Je bent niet het eerstvolgende nummer maar wordt als mens benaderd. De mediator had kennelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende periode. De tijdsduur voor de mediation hadden we veel onenigheid dus dit was erg prettig. We konden vlug weer opgelucht ademhalen.

- Paulus Bosman

Hulp bij uit elkaar gaan

5 april 2020

Adequate begeleiding bij een scheiding gekregen. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een soepele mediation en afwikkeling. Pak van ons hart in een al moeilijke periode.

- Jacob Verhoeven

Scheidingmet een lichtpuntje.

3 april 2020

Na een sterk conflict terecht gekomen bij een prettige mediator via mediatorkaart. Niet alleen de scheiding is prima gegaan, maar mijn ex en ik zijn ook netter dan verwacht uit elkaar gegaan. Nazorg had iets beter gekund na afronding.

- Johannes van Leeuwen

Veelal bereikbaar

4 april 2020

Geen 9-5 mentaliteit maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons van belang gezien het werk. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging soepel en vlot. Fijn hoe vlot dit ging.

- Klaas de Boer

Direct opgelost!

4 april 2020

Na een ruzie van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart volledig uitgekomen! Ik denk eigenlijk dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Bas de Jong

Gelukkig nu van mijn leidinggevende af

10 maart 2020

Gelukkig konden we met begeleiding van een mediator via deze site eindelijk tot een afscheid met juiste condities komen. Had er domweg recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Simon van Beek

Erfenis zo geregeld

4 maart 2020

We hebben de erfenis direct kunnen delen dankzij mediation. Dank!

- Jasper Meijer

Geen kant verkiezen

2 februari 2020

De man die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg vakkundig. De mediator was oprecht en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Top.

- Koen Hermans

Ook voor ons als bedrijf

14 januari 2020

Erg content met de bemiddeling in een arbeidsconflict met één van mijn medewerkers. Vakkundig geholpen en niet het idee gekregen dat het allemaal maar de fout is van de werkgever. Erg blij.

- Janneke Dekker

Meer gekregen dan bedacht

20 december 2019

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage idee de sessies rondom de scheiding in. Maar al vlug kwamen we wel tot een uitstekende oplossing. Ik denk dat buiten dit we er niet goed uit waren gekomen.

- Raymond Koning

Aangenaam verrast

2 april 2020

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Irene van den Heuvel

Werkt lekker!

27 maart 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Cindy van der Horst

Mediatorkaart is top!

31 maart 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Jeroen Peeters

Geen linkedin nodig

25 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Simon Verbeek

aangename service

27 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Renate Bosman

Ideale website

24 maart 2020

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Petronella de Vries

Gelijk gevonden wie ik nodig had via mediatorkaart.nl

25 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Nathalie van der Laan

Positieve ervaring

20 maart 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- David van Vliet

Na lang zoeken de juiste gevonden

24 maart 2020

Na lang zoeken arriveerde ik bij Mediatorkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Maaike de Graaf

erg betaalbaar

26 maart 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Raymond Boer

Google is je grootste vriend

19 maart 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Cindy de Bruin

Perfecte tip

24 maart 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Rutger Kok

Eindelijk een fijne site

20 maart 2020

Na lang zoeken eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Angela van der Laan

Snelle offerte

18 maart 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Eric Jacobs

Werkt goed dit

18 maart 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Klaas van der Laan

Fijne service

16 maart 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Mariska de Lange

Erg tevreden

13 maart 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Margaretha Sanders

Goed contact

18 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Petrus van de Pol

Zeer verrast

17 maart 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Mediatorkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Marije Martens

Eindelijk een fijne site

13 maart 2020

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Anouk Wolters

erg betaalbaar

13 maart 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Willem Bos

Mediatorkaart is top!

8 maart 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Mariska van de Berg

Prettige service

4 maart 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het offerteformulier ingevuld en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Inge Peeters

vlot en makkelijk

23 februari 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Christiaan van der Laan

Snelle match via mediatorkaart.nl

14 februari 2020

Via vrienden beland bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Vincent van de Velden

Via forum hier terechtgekomen

8 februari 2020

Via een forum hier beland. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Zoektocht ten einde

- Tim Dekker

Forum bood hulp

3 februari 2020

Via een forum hier beland. Blij met de ontvangen offerte. Top professional

- Maarten Peeters

Goed contact

26 januari 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Marjolein van de Pol

De perfecte match

16 januari 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Mediatorkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Bart Smeets

Prettige service

14 januari 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Rutger van der Meulen

Positieve ervaring

2 januari 2020

Via kennissen beland bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Marijke Evers

aangename service

8 december 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Hendrik van der Meulen

Gevonden via forum

4 december 2019

Via een forum deze site gevonden. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Topprofessional

- Eveline Scholten

Ideale tip

22 november 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Daniëlle van der Horst

Goed contact

17 november 2019

Na een zoektocht kwam ik uit op Mediatorkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Bas Vermeulen

Prettige service

11 november 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Frank Peeters

Ideale website

31 oktober 2019

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Annemieke van der Laan

snelle service

27 oktober 2019

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via mediatorkaart.nl. Lekker in de buurt, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- René van Dongen

Duidelijke website

27 oktober 2019

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Marije Bos

Eindelijk een fijne site

22 oktober 2019

Na een zoektocht eindigde ik op Mediatorkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Eveline van de Brink

betaalbaarder dan ik dacht

13 oktober 2019

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Cornelia de Bruin

Prettige service

3 oktober 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Rogier Post

Dit werkt fijn

28 september 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Linda Smits

vlot en makkelijk

24 september 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker dichtbij, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Eric van der Heijden

Fijn!

18 september 2019

Gisteren offertes aangevraagd en we moeten eerlijk zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Dirk Wolters

Heel positief

8 september 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Mediatorkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Paul Jacobs

Snelle match via mediatorkaart.nl

30 augustus 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Jacoba van de Veen

De perfecte match

29 augustus 2019

Via Mediatorkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Kelly Verhoeven

Super service

19 augustus 2019

Gisteren offertes aangevraagd en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Barry Groen

Snelle offerte

13 augustus 2019

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Simon van der Heijden

Zeer verrast

1 augustus 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Maurice Boer

Perfecte tip

26 juli 2019

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Frank Jonker

Dit werkt fijn

22 juli 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Martijn Verhoeven

Via Via maar dan beter

15 juli 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Jolanda Wolters

via mediatorkaart.nl snel gekoppeld

6 juli 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Paulus Kramer

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

29 juni 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Thijs de Bruijn

De perfecte match

24 juni 2019

Via Mediatorkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Elisabeth Mol

Aangenaam verrast

20 juni 2019

Afgelopen week een aanvraag gedaan en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Melanie de Jonge

Super service

8 juni 2019

Gisteren het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Roel Martens

Dé tip

4 juni 2019

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Thijs Peters

Gelijk gevonden wie ik nodig had via mediatorkaart.nl

28 mei 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Ronald Kramer

Prettige service

20 mei 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Sabine de Jong

Positieve ervaring

12 mei 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Jacqueline van de Pol

Ideale website

3 mei 2019

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Martin van Vliet

Lang leve google

1 mei 2019

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Hendrikus Hermans

Prettige service

19 april 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Martinus van Doorn

Perfecte website

13 maart 2019

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Kelly van Veen

Mijn eigen netwerk kan dit niet

14 februari 2019

Via Mediatorkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Dennis Schouten

Mediatorkaart is top!

8 februari 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Christian van der Laan

Goed contact

5 januari 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Anna van den Bosch

Werkt goed dit

19 december 2018

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Ruben Mulder

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

15 januari 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Elisabeth Vos

Gelijk gevonden wie ik nodig had via mediatorkaart.nl

31 december 2018

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Joyce van Leeuwen

Uitgelichte mediators uit Oostwold Scheemda

OK Advocaten

Holland Marsh 19E
9663 AV Nieuwe Pekela
Nederland

0597 676 655
http://www.okadvocaten.nl/

Lloyd Advocaten

Van Stolbergweg 197
9641 HK Veendam
Nederland

0598 613 872
http://www.lloyd-advocaten.nl/

Vos Mediation

Continentenlaan 21
9642 BA Veendam
Nederland

06 10550035
http://www.vosmediation.nl/