Mediator Oudeschip

Wil jij een ijzersterke mediator uit Oudeschip die bij jouw bedrijf past?
Dan ben je op de goede plek.
Mediatorkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Mediator Oudeschip verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?
Mediatorkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle mediatorkantoren uit Oudeschip – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2020 en verder.

Mediator Oudeschip gezocht?

Een mediator uit Oudeschip vinden

Mediator Oudeschip
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 126 reviews)
Mediatorlink Mediation
Mediator ConflictConsult
Zakelijke Mediation MediationEasy
First Mediation
Mediatorgroep Bemiddeld conflictbemiddeling
Bloemster Mediation
Handdrukpunt echtscheiding meditaion

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Oudeschip, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Oosterwijtwerd, Eemshaven en Roodeschool bijvoorbeeld ook geholpen aan een mediator.

Waarom mediator Oudeschip

Ben jij op zoek naar de beste mediator in Oudeschip? Je zit vast in een conflict en wilt het liefst zo snel mogelijk een goede mediator vinden, maar je komt er eigenlijk al snel achter dat dit niet zo makkelijk is. Dit komt voornamelijk door het grote aanbod aan mediators. Gelukkig zijn wij er voor je om de beste tips te geven. Spring direct naar:

Wanneer is het verstandig om de beste mediator in Oudeschip te zoeken

Je wilt graag weten voor welk type conflict je een mediator nodig hebt. Je kan een mediator voor eigenlijk alle meningsverschillen en conflicten inschakelen. Hij zal proberen om een einde te maken aan het geschil door met beide kanten samen te zitten. Een mediator kan ook helpen wanneer er sprake is van een conflict met je werkgever. Je kan bijvoorbeeld een conflict hebben over te laat uitgekeerd salaris of arbeidsvoorwaarden.

Daarnaast kan een mediator je assisteren bij burenruzies of geschillen rondom grondgebied. Bijvoorbeeld wanneer jij, of je buur, een afdak wilt plaatsen en er ruzie ontstaat over de erfgrens. Voor de grotere bedrijven is het ook slim om een mediator in te zetten wanneer er een arbeidsconflict ontstaat tussen diverse sectoren. kunnen een mediator weer inschakelen als ze bijvoorbeeld een geschil hebben over een patent. Een mediator is dus multi-inzetbaar en kan jou waarschijnlijk ook assisteren bij je conflict. Bij Mediatorkaart kun je in Oudeschip terecht voor:

  • Mediator scheiding Oudeschip
  • Zakelijke mediation Oudeschip
  • Familie mediation Oudeschip
  • Mediation arbeidsconflict Oudeschip
  • En meer

Alle mediators uit Oudeschip

Bekijk ook mediators uit

Op zoek naar een voordelige mediator Oudeschip – mediator vs. rechtszaak

Er zit een aanzienlijk verschil tussen een juridisch medewerker en een mediator. Een jurist heb je nodig als een zaak echt voor de rechter komt. Denk hier bijvoorbeeld aan erge geschillen die nooit meer onderling opgelost kunnen worden.

Een mediator zal zijn uiterste best doen om de ruzie onderling op te lossen, voordat er een onnodige rechtszaak aan te pas komt. Na het onderhandelen van de mediator kunnen beide partijen weer met elkaar door een deur. Een jurist en mediator zijn dus bezig met andere zaken.

Het is bijvoorbeeld voor zakelijke mediation sterk aan te bevelen om een lokale en betaalbare mediator te vinden uit Oudeschip. Dit is onder andere ook in te zetten wanneer je te maken hebt met een arbeidsconflict.

Op zoek naar een mediator uit Oudeschip voor jouw zakelijke mediation?

Zoek een zakelijk mediator

Klik op ‘Zoek een zakelijk mediator‘ om een betaalbare mediator te vinden die gespecialiseerd is in zakelijke mediation Oudeschip.

Redenen om te kiezen voor een mediator in Oudeschip

Een mediator kan, zoals eerder beschreven, uithelpen met diverse zaken. Op de eerste plaats maakt de mediator het mogelijk om de relatie niet naar de filistijnen te helpen, meestal is het namelijk zo dat de gemoederen hoog oplopen.

De mediator uit Oudeschip weet vrijwel alles over een goede onderhandelings wijze, je weet dus zeker dat jij kunt overleggen met de andere partij zonder dat jullie nog verder van elkaar af komen te staan. Een mediator versoepelt het proces dus. Je wilt natuurlijk niet onnodig veel tijd steken in een conflict. Door de mediator uit Oudeschip eindigt het geschil dus snel en pijnloos.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Esther Veenstra Esther Veenstra
Customer Succes manager bij mediatorkaart.nl
Mediation94%
Familierecht90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Mediator Oudeschip gezocht – waar moet je op letten bij het zoeken

Het zou eenvoudig zijn om het eerste het beste kantoor te kiezen voor een mediator, maar dit is jammer genoeg niet hoe in zijn werk gaat. Wij denken met je mee door je een paar tips te geven. Je wilt vanzelfsprekend meteen de meest geschikte partij inhuren. Vaak zijn mediators gespecialiseerd op een bepaald gebied, heb je een conflict met je werknemers? Zoek naar mediators die hier veel vanaf weten. Koppels die willen gaan scheiden zullen op zoek moeten gaan naar een mediator scheiden in Oudeschip.

Scheiden in Oudeschip is vaak al pijnlijk genoeg zonder de, vaak onnodige, ruzies. Een mediator scheiden helpt je om zo pijnloos mogelijk uit elkaar te gaan.

Heb jij nog vragen voor een specifiek mediator kantoor? Neem dan gerust contact met ze op!

Wil je bijvoorbeeld snel scheiden, vraag dan 3 offertes op van lokale en betaalbare mediators uit Oudeschip die je graag helpen met een echtscheiding aanvragen.

Scheiden Oudeschip, via een betaalbare mediators

Scheiden Oudeschip

Klik op de knop ‘Scheiden Oudeschip‘ om een scheiding aan te vragen door een scheidingsmediator uit Oudeschip, gespecialiseerd in echtscheiding.

3 offertes voor een mediator in Oudeschip

Het is vanzelfsprekend altijd een slim idee om een offerte aan te vragen. In de aanvraag is het van belang dat je duidelijk bent in wat je zoekt. Dit helpt je om meteen uit te komen bij een partij die de kennis heeft om jouw geschil op te lossen.

Een kennismakingsgesprek zorgt ervoor dat je de mediator leert kennen, je krijgt hierdoor een goed beeld de partij aan de andere kant van de tafel. Bij een mediator is het goed dat je je prettig voelt, hij zal namelijk intensief contact met je hebben tijdens het oplossen van het conflict.

Klik op kosten mediator om direct 3 offertes van lokale en betaalbare mediators uit Oudeschip op te vragen en zo direct inzicht te krijgen in de kosten.

Direct 3 offertes voor een specifieke kostenindicatie van verschillende mediators uit Oudeschip.

Nu 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit.

Mediator in Oudeschip – een persoon die je kan helpen

Wij hopen dat je met onze tips zelf ook uitkomt bij de mediator uit Oudeschip die bij jouw conflict past. Via ons formulier is het eenvoudig om 3 offertes aan te vragen voor een mediator. Denk bijvoorbeeld ook aan het verdelen van een erfenis.Huur zelf een mediator in en beëindig je conflict.

Bekijk bijvoorbeeld alles over verdeling erfenis en kom direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare mediator uit Oudeschip.

Benieuwd naar het traject van familie mediation Oudeschip voor erfenis verdeling?

Verdeling erfenis mediation

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een erfenis verdeling in Oudeschip te bekijken middels het vergelijken van mediators uit Oudeschip.

Veelgestelde vragen over mediation in

Oudeschip

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de mediator regio Oudeschip jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden ook af om met haast op zoek te gaan naar een mediator. Het kan wel, maar het is het beste om hier eventjes de tijd voor te pakken om te zorgen dat alles goed voelt!

Overstappen van mediator is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande mediator. Vraag vervolgens aan je vorige mediator of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe mediator uit Oudeschip.

mediatorkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle mediators in Oudeschip. Wij zien welke mediators beschikbaar zijn in Oudeschip en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van mediators uit Oudeschip die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Mediation Oudeschip

Op maat afgestemd advies

9 augustus 2020

Je bent niet het eerstvolgende dossier maar wordt als persoon behandeld. Je merkte direct dat de vrouw die ons bijstond dit frequenter had gedaan en al snel waren we in contact over oplossingen. De tijdsduur voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg fijn. We konden snel weer opgelucht ademen.

- Adriana Koster

Oprecht goed

7 augustus 2020

Dikke prima! Mijn dank is groot!!

- Erik van de Brink

Uit elkaar met een lichtpuntje.

31 juli 2020

We hadden echt flink onenigheid al voor ik de aanvraag indiende bij mediatorkaart. Niet alleen de scheiding is goed gegaan, maar mijn ex en ik zijn ook netter dan bedacht uit elkaar gegaan. We hebben achteraf niks meer gehoord, dat had ik eigenlijk nog wel bedacht.

- Maarten Willemsen

Content

30 juli 2020

Gewoon goed, zoals ik mag verwachten.

- Natascha van de Wal

Ook voor ons als bedrijf

25 juli 2020

Erg professioneel geholpen met een ruzie met een werknemer. Gauw geholpen en totaal objectief. Erg blij.

- Dave Blom

Vechtscheiding voorkomen!

23 juli 2020

Na een ruzie van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er door mediatorkaart volkomen uitgekomen! Ik denk ook dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Ellen Dijkstra

Buitenlandse erfenis professioneel geregeld

26 juli 2020

Zelf hadden we geen deskundigheid op het gebied van buitenlandse erfenissen. Na een sterfgeval in de familie in Canada hebben we dus hulp gezocht. Deze snel en met betrekkelijk lage prijzen gevonden. Bedankt allemaal!

- Jeffrey de Jonge

Onenigheid met dochter begeleid en opgelost

27 juli 2020

Al jaren was het contact tussen mij en mijn tienerdochter erg moeizaam. We hebben daarvoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Daarom ook superblij met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gebracht!

- Joyce van Dijk

Eindelijk van mijn leidinggevende af

23 juli 2020

Gelukkig konden we met behulp van een mediator via deze site tenslotte tot een afscheid met juiste voorwaarden komen. Had er gewoon recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Eveline Kok

Geen testament, wel eerlijk verdeeld

21 juli 2020

Ondanks de missende documenten konden we in contact met elkaar onder begeleiding. Gelukkig hadden we hier bijstand bij, want wij hebben hier nog nooit eerder mee te doen gehad. De tarieven vielen ook alles mee.

- Annemarie Schouten

Begeleiding bij (tiener)dochter

25 juli 2020

Al jaren liep het contact tussen mij en mijn dochter erg moeizaam. De therapie die we hadden zorgde enkel maar voor meer materiaal om ruzie over te maken. Vandaar ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gebracht!

- Elisabeth Boer

Hulp bij scheiding

23 juli 2020

Vlotte ondersteuning bij het uit elkaar gaan. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een gestructureerde mediation en afhandeling. Top, een hele zorg minder.

- Hendrika de Leeuw

Pijnlijke periode afgesloten

23 juli 2020

Na het overlijden van mijn pa een lastige tijd afgerond met de verdeling van de erfenis. Advies was zeer individueel en op maat. Er zorgvuldig geregeld allemaal.

- Jacqueline van de Ven

Erfenis zo afgehandeld

21 juli 2020

Zeer gauw de verdeling van de erfenis kunnen regelen dankzij deze deskundigen! Dank Jullie Wel.

- Roel Koning

Het idee van de mediation helpt oprecht

18 juli 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons best heeft geholpen. We kunnen hier altijd op terugpakken en daar zijn we blij mee. Erg fijn, heeft ons zeer geholpen.

- Cindy Bosch

Buitenlandse erfenis vakkundig afgehandeld

19 juli 2020

Nog nooit te maken gehad met een buitenlands overlijden en nalatenschap. Na een sterfte in de familie in Canada hebben we dus begeleiding gewild. Deze vlot en met relatief lage kosten gevonden. Dank je wel!

- Wouter van den Bosch

Ondanks afstand bekwaam geholpen

13 juli 2020

Nog nooit te maken gehad met een buitenlands overlijden en erfenis. Vandaar toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze hulp gevonden via mediator kaart. Dank jullie wel!

- Rogier de Groot

Vlug in contact

19 juli 2020

Geen 9-5 instelling maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons belangrijk gezien het werk. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. De aanvraag hier op mediatorkaart ging prettig en snel. Snel gegaan zo.

- Angelique van Leeuwen

Vlug in contact

11 juli 2020

Geen 9-5 instelling maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons belangrijk gezien het werk. Ook in de avonden was het geen probleem. De aanvraag hier op mediatorkaart ging prettig en gauw. Fijn hoe gauw dit ging.

- Rob Meijer

Fatsoenlijk afgehandeld

14 juli 2020

De oorzaak was overigens niet prettig maar de methode waarop het geregeld is was super. Ergens dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden maar dat was oprecht niet zo. De mediator was echt neutraal. Verder was het betaalbaar gelukkig.

- Jacob de Lange

De hulp via mediation was goed tijdens uit elkaar gaan

12 juli 2020

Hele gepaste ervaring met de ondersteuning tijdens het uit elkaar gaan gehad. Geen nummertje, maar echt het gevoel dat je als mens behandeld wordt. Er wordt echt meegedacht in de oplossing. Zeer bedankt!

- Anita van Vliet

Van moeilijkheden vlot naar oplossingen

9 juli 2020

Met een lange tijd aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu eindelijk echt met mekaar praten. Dat was zeer aangenaam, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Dank Jullie Wel!

- Dennis Smits

De hulp via mediation was goed tijdens uit elkaar gaan

8 juli 2020

Zeer gepaste ondervinding met de begeleiding tijdens het uit elkaar gaan gehad. Geen nummertje, maar echt het begrip dat je als mens behandeld wordt. Veel tijd uitgetrokken voor mijn kant en het met me meedenken. Onwijs content.

- Jacobus Koster

Buitenlandse nalatenschap professioneel geregeld

11 juli 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands heengaan en erfenis. Na een sterfgeval in de familie in Canada hebben we dus begeleiding gewild. Deze vlot en met relatief lage tarieven gevonden. Dank allemaal!

- Daniël Kuiper

Tarief viel mee!

11 juli 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Gelukkig viel het toch erg mee toen we een mediator inschakelde. We waren er toen vlug uit, duidelijk dat deze vrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Jeffrey Dijkstra

Oprecht objectief

6 juli 2020

Gelukkig was de begeleider erg geoefend bij de mediation bij mijn werk. De mediator was oprecht en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Top.

- Mark Kuijpers

Niets meer te maken met mijn werk!

10 juli 2020

Na een hoop gezeik op werk eindelijk met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf kunnen verlaten. Natuurlijk was het voor mij al duidelijk dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel meegaan.

- Maurice van Beek

Dichter naar elkaar gekomen

9 juli 2020

De communicatie in onze familie was steeds ingewikkeld, gelukkig inmiddels weer op een aanspreekbaar niveau.

- Robert van Wijk

Ook voor werkgevers

4 juli 2020

Erg blij met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Vakkundig begeleid en niet het gevoel gekregen dat het allemaal maar de fout is van de werkgever. Een verademing.

- Marieke van de Pol

Advies en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

7 juli 2020

Passende hulp bij een scheiding gekregen. De gesprekken en papieren waren snel overeengekomen en goed verzorgd. Top, een hele zorg minder.

- Koen de Vos

Niet alleen voor personeel

2 juli 2020

Erg professioneel geholpen met een conflict met een personeelslid. Gauw geholpen en totaal objectief. Een verademing.

- Petra van de Wal

Van moeilijkheden vlot naar oplossingen

30 juni 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn baas en ikzelf zijn we met mediation gelukkig nu tot elkaar gekomen. Heel prettig geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de preferentie kreeg. Dank daarvoor!

- Nancy van der Meulen

Niet duur

5 juli 2020

Scheiden is al duur genoeg. Gelukkig viel het tenslotte erg mee toen we een mediator inschakelde. Het was vlot geregeld nadat de doorgewinterde vrouw ons begeleid had.

- Vincent van de Pol

Volledig onpartijdig

30 juni 2020

Gelukkig was de ondersteuner erg doorgewinterd bij de mediation bij mijn werk. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder kant te kiezen. Super.

- Petronella van der Meer

Prima geregeld De aanleiding was logischerwijs niet prettig maar de manier waarop het geregeld is was super. Ergens dacht ik dat mijn werk wel voorgetrokken zou worden echter dat was oprecht niet zo. Het was echt onpartijdig. Verder was het betaalbaar gelukkig.

1 juli 2020

- Niels de Vos

Een schouderklopje verdiend

30 juni 2020

Deze mensen verdienen een schouderklopje. Ik of liever wij hebben flink gehad aan de gesprekken met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Leonie Maas

Oprecht chapeau

1 juli 2020

Onze mediator was geweldig. Ik of eigenlijk we hebben flink gehad aan de gesprekken met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Anouk Smit

Kwetsbare afhandeling super verzorgd

28 juni 2020

Tijdens de scheiding kwamen er behoorlijk wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart een persoon konden zoeken waren we er vlot uit. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Weleens was het een gevoelige zaak maar daar werd correct mee omgegaan. Erg knap.

- Thomas Schipper

De familie is opnieuw een familie

26 juni 2020

De communicatie in onze familie was altijd lastig, gelukkig inmiddels weer op een toegankelijk niveau.

- Maurice de Groot

Persoonlijk afgestemd advies

26 juni 2020

Niks niet het opvolgende dossier maar oprecht van mens tot mens in contact met elkaar. De mediator had onmiskenbaar ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende fase. De tijdsperiode voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg prettig. Dit was echt een opluchting voor ons beide.

- Patrick Jacobs

Begeleiding bij (tiener)dochter

23 juni 2020

Mijn dochter en ik leken niet goed met elkaar converseren. De therapie die we hadden zorgde alleen maar voor meer materiaal om ruzie over te maken. Daarom ook superblij met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gebracht!

- Johan van den Heuvel

De hulp via mediation was goed tijdens scheiden

19 juni 2020

We hadden het moeilijk maar de hulp was erg aangenaam. Via mediatorkaart kregen we iemand die ons niet als het volgende dossier bestempelde. Flink wat tijd genomen voor mijn verhaal en het met me meedenken. Geweldig bedankt!

- Sylvia Sanders

Scheidingmet een lichtpuntje.

24 juni 2020

Na een behoorlijk conflict terecht gekomen bij een prettige mediator via mediatorkaart. Ik moet zeggen dat de scheiding nu daardoor soepeler ging dan bedacht en ook spreek ik nog met mijn ex. Nazorg had iets beter gekund na afsluiting.

- Maartje van Dam

Niets meer te doen met mijn werkgever!

18 juni 2020

Na een berg gedoe op werk eindelijk met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf kunnen verlaten. Natuurlijk was het voor mij al bekend dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel toegeven.

- Natascha Schipper

Geen kant kiezen

17 juni 2020

De man die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg bekwaam. Geen enkele keer het gevoel gehad dat hij kant koos of bevooroordeeld was. Geweldig.

- Marco de Boer

Buitenlandse erfenis professioneel geregeld

16 juni 2020

Zelf hadden we geen deskundigheid op het gebied van buitenlandse erfenissen. Na een sterfgeval in de familie in Canada hebben we dus begeleiding gewild. Gelukkig deze hulp gevonden via mediator kaart. Dank jullie wel!

- Raymond Willems

Geen wilsbeschikking, wel netjes verdeeld

18 juni 2020

Er was jammer genoeg geen wilsbeschikking, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. De mediator ondersteunde ons hiermee want we hadden dit nog niet zo hoeven doen. Dank voor de goede zorgen en kundige hulp!

- Matthijs Janssen

Fijn geregeld

21 juni 2020

De reden was logischerwijs niet fijn maar de manier waarop het geregeld is was top. Had verwacht dat er wel linksom of rechtsom gekozen zou worden voor mijn werk, maar niets is minder waar. Het was echt onpartijdig. Verder was het goedkoop gelukkig.

- Charlotte de Groot

Niet alleen voor werknemers

18 juni 2020

Erg bekwaam geholpen met een conflict met een personeelslid. Gauw geholpen en totaal onpartijdig. Een verademing.

- Marcel van de Wal

Gelukkig nu onenigheid opgelost

17 juni 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn leidinggevende en ikzelf zijn we met mediation eindelijk tot elkaar gekomen. Heel fijn geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de voorkeur kreeg. Dank daarvoor!

- Marco de Groot

Eindelijk van mijn leidinggevende af

15 juni 2020

Na een hoop gedoe op werk gelukkig nu met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf mogen verlaten. Natuurlijk was het voor mij al helder dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel toegeven.

- Martinus van Dijk

Gevoelige kwestie fatsoenlijk afgehandeld

10 juni 2020

Bij de scheiding kwamen er behoorlijk wat gevoeligheden naar boven maar door dat we op tijd via mediatiorkaart een persoon konden vinden waren we er vlug uit. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Ondanks dat het soms gevoelig was, hebben ze dit neutraal kunnen doen. Erg netjes.

- Matthijs van Doorn

Echt chapeau

13 juni 2020

Deze mensen krijgen een schouderklopje. Ik of liever wij hebben veel gehad aan de sessies met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Franciscus de Vos

Scheidingmet een lichtpuntje.

9 juni 2020

Na een sterk conflict terecht gekomen bij een gepaste mediator via mediatorkaart. Niet enkel de scheiding is goed gegaan, maar mijn ex en ik zijn ook netter dan verwacht uit elkaar gegaan. Nazorg had iets beter gemogen na afronding.

- Linda van der Linden

Tevreden

14 juni 2020

Gewoon goed, zoals ik mag verwachten.

- Ivo de Ruiter

Uit elkaar met een lichtpuntje.

11 juni 2020

We hadden eigenlijk flink onenigheid al voor ik de aanvraag indiende bij mediatorkaart. Ik moet aanmerken dat de echtscheiding nu hierdoor soepeler ging dan bedacht en ook spreek ik nog met mijn ex. Nazorg had iets beter gekund na afronding.

- Nienke Mulder

Nalatenschap eerlijk verdeeld

5 juni 2020

We hebben gepaste hulp aangeboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het overlijden van opa, bij het verdelen van de erfenis van hem. Door jullie support en daadkracht alles tot een goed einde gekomen. Enorm bedankt!

- Leonie Dijkstra

Ruzie met personeelslid opgelost

8 juni 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit vraagstuk kon komen met een medewerker maar via mediation professioneel en vlot geregeld.

- Anne Kok

Meelevend en vriendelijk

11 juni 2020

Voelde me echt gehoord gedurende de mediation tussen mijn werkgever en mijzelf. Daardoor grote passen in de juiste richting kunnen zetten!

- Marloes Verbeek

Geen testament, wel eerlijk verdeeld

10 juni 2020

Er was helaas geen testament, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. De mediator hielp ons hierbij want we hadden dit nog nooit zo moeten doen. De prijzen vielen ook alles mee.

- Niels de Bruijn

Professioneel en vlug

8 juni 2020

De mediator waarmee we in contact kwamen was duidelijk ervaren met dit soort conflicten en pakte het snel op.

- Joris de Graaf

De familie is opnieuw een familie

6 juni 2020

De communicatie in onze familie was altijd ingewikkeld, gelukkig intussen weer op een toegankelijk niveau.

- Marjolein Janssen

Prijs viel mee!

8 juni 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Vandaar blij met het betaalbare tarief van onze mediator. Het was gauw afgehandeld nadat de ervaren dame ons hielp.

- Kelly Scholten

Uitstekend geregeld Het was een minder leuke oorzaak waardoor ik hier terecht kwam maar de oplossing(en) die eruit kwamen waren goed. Eigenlijk dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden maar dat was echt niet zo. De mediator was echt onpartijdig. Ook was het betaalbaar gelukkig.

2 juni 2020

- Irene van der Meer

Van problemen vlot naar oplossingen

30 mei 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn baas en mezelf zijn we met mediation gelukkig nu tot elkaar gekomen. Erg prettig geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de preferentie kreeg. Bedankt!

- Cindy Molenaar

Geoefend mediator

5 juni 2020

Eveneens heel oprecht, ontwapenend maar ook heel meevoelend. Was niet haar allereerste mediation, dat was te zien.

- Paul van den Heuvel

Moeilijke tijd afgesloten

30 mei 2020

Mijn vaders dood zorgde voor een lastige periode rondom de erfenis. Begeleiding was erg individueel en op maat. Er netjes geregeld allemaal.

- Chantal de Vos

Echtscheiding met zilveren randje

4 juni 2020

We hadden ergens flink ruzie al voor ik de aanvraag indiende bij mediatorkaart. Ik moet aanmerken dat de echtscheiding nu daardoor soepeler ging dan bedacht en ook praat ik nog met mijn ex. Nazorg had iets beter gekund na afsluiting.

- Evelien Mulder

Fijn afgehandeld

27 mei 2020

De aanleiding was natuurlijk niet fijn maar de manier waarop het geregeld is was top. Eigenlijk dacht ik dat mijn werk wel voorgetrokken zou worden echter dat was echt niet zo. Het was echt objectief. Ook was het goedkoop gelukkig.

- Marinus Brouwer

Betrokken en sympathiek

2 juni 2020

Voelde me echt gehoord tijdens de mediation tussen mijn werkgever en mezelf. Daardoor kunnen we nu in het proces snel door naar de oplossing.

- Elizabeth Groen

Prijs viel mee!

27 mei 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Vandaar blij met het betaalbare tarief van onze mediator. Het was snel geregeld nadat de doorgewinterde dame ons hielp.

- Albert Vermeulen

Verstandig afgehandeld

29 mei 2020

De oorzaak was overigens niet fijn maar de manier waarop het afgehandeld is was super. Ergens dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden echter dat was oprecht niet zo. De mediator was echt neutraal. De tarieven vielen ook alles mee.

- Tim Postma

Dikwijls bereikbaar

25 mei 2020

Geen 9-5 mentaliteit maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons belangrijk gezien het werk. ’s Avonds als de kinderen in bed lagen konden we het gesprek voeren met de mediator zodat we geen vrij hoefde te nemen. Verder hadden we na de aanvraag via mediatorkaart.nl snel de reacties in huis voor een juiste mediator. Prettig hoe gauw dit ging.

- Ingrid van Vliet

Erfenis eerlijk gedeeld

23 mei 2020

We hebben gepaste hulp geboden gekregen na de aanvraag hier. Was een moeilijke tijd, waarin de gemoederen hoog konden stijgen. Door jullie ondersteuning en energie alles tot een goed einde gekomen. Enorm bedankt hiervoor.

- Simon van de Wal

Advies en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

23 mei 2020

Adequate begeleiding bij een scheiding gekregen. De ervaring gedurende de mediations zorgde voor een vloeiende mediation en afwikkeling. Top, een hele zorg minder.

- Joost van Veen

Niet alleen voor personeel

27 mei 2020

Erg bekwaam geholpen met een conflict met een werknemer. Snel geholpen en totaal neutraal. Erg blij.

- Leonie van der Laan

Meelevend en vriendelijk

23 mei 2020

Voelde me echt gehoord gedurende de mediation tussen mijn werkgever en mijzelf. Hierdoor grote stappen in de juiste richting kunnen maken!

- Bastiaan van der Meer

Van moeilijkheden snel naar oplossingen

23 mei 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn baas en mezelf zijn we met mediation gelukkig nu tot elkaar gekomen. Dat was erg prettig, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Dank Jullie Wel!

- Nancy de Haan

Hulp bij scheiding

23 mei 2020

Vlotte begeleiding bij het uit elkaar gaan. De sessies en papieren waren snel overeengekomen en goed geregeld. Top, een hele zorg minder.

- Johan Hendriks

Ondanks de gemoederen eerlijk gedeeld

17 mei 2020

We hebben gepaste begeleiding aangeboden gekregen na de aanvraag hier. Was een moeizame periode, waarin de gemoederen hoog konden stijgen. Dankzij jullie support en energie alles tot een goed einde gekomen. Mega bedankt!

- Paul Kuiper

Gelukkig nu onenigheid opgelost

23 mei 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met mekaar praten. Erg prettig geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de preferentie kreeg. Dank daarvoor!

- Annemieke Koning

Meelevend en welwillend

15 mei 2020

Voelde me echt gehoord tijdens de mediation tussen mijn werkgever en mijzelf. Daardoor grote stappen in de goede richting kunnen zetten!

- Wilhelmus van Beek

Arbeidsconflict kundig aangepakt

20 mei 2020

Langdradig besluitloos conflict met een van mijn werknemers vakkundig begeleid.

- Robin Peeters

Pijnlijke tijd afgerond

16 mei 2020

Mijn vaders dood zorgde voor een verdrietige paar maanden rondom de erfenis. Begeleiding was zeer individueel en op maat. Er nauwgezet geregeld allemaal.

- Erwin Meijer

Nalatenschap zo afgehandeld

20 mei 2020

Zeer snel de verdeling van de erfenis gaan inrichten dankzij deze professionals! Bedankt.

- Natascha van de Berg

Eindelijk onenigheid opgelost

14 mei 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met mekaar praten. Heel prettig geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de voorkeur kreeg. Dank daarvoor!

- Jolanda Smit

Oprecht chapeau

11 mei 2020

Onze mediator was super. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Dirk Smeets

Van moeilijkheden snel naar oplossingen

12 mei 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn baas en mezelf zijn we met mediation eindelijk tot elkaar gekomen. Heel prettig geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de preferentie kreeg. Dank hiervoor!

- Johannes van de Ven

Ondanks afstand professioneel geholpen

15 mei 2020

Zelf hadden we geen expertise op het gebied van buitenlandse erfenissen. Daarom toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Deze vlot en met betrekkelijk lage tarieven gevonden. Bedankt allemaal!

- Catharina de Groot

Content

12 mei 2020

Gewoon prima, zoals ik mag verwachten.

- Cornelis Koster

Geen testament, wel eerlijk verdeeld

10 mei 2020

Ongeacht de missende stukken konden we in contact met elkaar onder begeleiding. De mediator ondersteunde ons hierbij want we hadden dit nog niet zo hoeven doen. De prijzen vielen ook alles mee.

- Roy van der Linden

Ruzie met personeelslid opgelost

14 mei 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit vraagstuk kon komen met een medewerker maar via mediation professioneel en snel geregeld.

- Pieter de Leeuw

Dichter naar elkaar toegegroeid

13 mei 2020

Na een jarenlang conflict in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de goede ondersteuning en mediation.

- Thomas van den Heuvel

Het uit elkaar gaan met zilveren randje

12 mei 2020

We hadden ergens flink onenigheid al voor ik de offerteaanvraag indiende bij mediatorkaart. Ik moet vertellen dat de scheiding nu hierdoor soepeler ging dan verwacht en ook praat ik nog met mijn ex. Nazorg had iets beter gemogen na afronding.

- Franciscus de Koning

Een schouderklopje krijgen

7 mei 2020

Onze mediator was fantastisch. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Jeffrey Timmermans

Kwetsbare afwikkeling super besloten

8 mei 2020

Tijdens de scheiding kwamen er behoorlijk wat gevoeligheden naar boven maar door dat we op tijd via mediatiorkaart een persoon konden zoeken waren we er direct uit. De mediator hielp volledig onpartijdig. Weleens was het een tere zaak maar daar werd correct mee omgegaan. Fijne afhandeling zo.

- Raymond van Vliet

Conflict met medewerker opgelost

9 mei 2020

Lang slepend conflict met een van mijn werknemers vakkundig begeleid.

- Anne Verhoeven

Ondanks afstand professioneel geholpen

8 mei 2020

Persoonlijk hadden we geen deskundigheid op het gebied van buitenlandse erfenissen. Na een sterfte in de familie in Canada hebben we dus hulp gezocht. Gelukkig deze hulp ontdekt via mediator kaart. Dank allemaal!

- Yvonne van Dijk

Profi en handig geregeld

2 mei 2020

De kerel die contact zocht had duidelijk verstand van dingen en kon ons rap verder helpen.

- Barbara van Beek

De familie is weer een familie

5 mei 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de fijne begeleiding en mediation.

- Jacoba de Lange

Ingewikkelde erfenis tot fatsoenlijk einde gebracht

5 mei 2020

Ongeacht de ontbrekende documenten konden we in contact met elkaar onder begeleiding. Gelukkig hadden we hier bijstand bij, want we hebben hier nog nooit eerder mee te maken gehad. Dank voor de goede zorgen en professionele begeleiding!

- Ivo Smit

Echt chapeau

30 april 2020

Deze organisatie verdienen een lintje. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Patricia Hermans

Gelukkig nu rustigere tijden

30 april 2020

Omdat we via mediatiorkaart met een persoon konden communiceren zijn mijn ex partner en ik eindelijk in rustigere tijden terecht gekomen. De gemoederen liepen aanzienlijk op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons beiden verstandig waren. Tot op de dag van vandaag pakken we nog wel eens terug op bepaalde items die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de prijzen ons enorm mee in een toch al kostbare tijd.

- Bart Kuiper

Simpel en vlot

28 april 2020

Dikke prima! Dank!

- Thomas van de Wal

De familie is weer een familie

25 april 2020

De communicatie in onze familie was altijd ingewikkeld, gelukkig inmiddels weer op een aanspreekbaar niveau.

- Klaas van Veen

Ruzie met medewerker opgelost

25 april 2020

Lang besluitloos conflict met een van mijn medewerkers professioneel begeleid.

- Remco Willemsen

Dichter naar elkaar gekomen

28 april 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de goede hulp en mediation.

- Gerardus Martens

Oprecht onpartijdig

30 april 2020

Gelukkig was de coach erg doorgewinterd bij de mediation bij mijn werkgever. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder kant te kiezen. Geweldig.

- Marieke van de Pol

Echt chapeau

24 april 2020

Onze mediator was geweldig. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Irene Bosman

Simpel en vlot

27 april 2020

Absoluut super! Mijn dank is groot!!

- Marcel Vermeulen

Gewoon prima

23 april 2020

Gewoon prima, zoals ik mag denken.

- Raymond van den Broek

Oprecht fijn

24 april 2020

Dikke prima! Mijn dank is groot!!

- Paulus van den Broek

Meelevend en vriendelijk

20 april 2020

Er wordt geen partij gekozen en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor grote passen in de juiste richting kunnen maken!

- Natascha Kuiper

Niks meer te doen met mijn werk!

24 april 2020

Gelukkig konden we met behulp van een mediator via deze site eindelijk tot een vertrek met juiste voorwaarden komen. Logischerwijs was het voor mij al duidelijk dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel toegeven.

- Hanneke Mulder

Nalatenschap zo afgehandeld

20 april 2020

We hebben de erfenis direct kunnen delen dankzij mediation. Dank!

- Kevin de Boer

Profi en handig geregeld

21 april 2020

De kerel die contact zocht had klaarblijkelijk verstand van zaken en kon ons vlug verder helpen.

- Wilhelmina Willemsen

Betrokken en aardig

20 april 2020

Voelde me echt gehoord gedurende de mediation tussen mijn werk en mijzelf. Daardoor kunnen we nu in het proces snel door naar de oplossing.

- Laura Vermeulen

Meelevend en vriendelijk

17 april 2020

Er wordt geen partij getrokken en geluisterd naar alle partijen. Daardoor grote passen in de juiste richting kunnen maken!

- Gerrit Mulder

Geen kant gekozen

16 april 2020

Gelukkig was de ondersteuner erg ervaren bij de mediation bij mijn werkgever. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Top.

- Klaas Molenaar

Uitstekend geregeld Het was een minder leuke oorzaak waardoor ik hier terecht kwam maar de uitkomst(en) die eruit kwamen waren goed. Had bedacht dat er wel linksom of rechtsom partij getrokken zou worden voor mijn werk, maar niks is minder waar. De mediator was echt neutraal. Verder was het betaalbaar gelukkig.

14 april 2020

- Johanna van Wijk

Meelevend en welwillend

17 april 2020

Er is geen partij gekozen en geluisterd naar alle partijen. Daardoor kunnen we nu in het proces snel door naar de uitkomst.

- Willem Hermans

Persoonlijk afgestemd advies

13 april 2020

Niks niet het volgende dossier maar oprecht van mens tot mens in gesprek met elkaar. Je merkte tevens dat de vrouw die ons hielp dit vaker had gedaan en al snel waren we in gesprek over oplossingen. En dat inmiddels we de 3 maanden ervoor haast alleen maar onenigheid hadden. Dit was volledig een verademing voor ons beide.

- Annemieke Driessen

Pijnlijke periode afgesloten

9 april 2020

Mijn vaders dood zorgde voor een verdrietige periode rondom de erfenis. De emoties waren hoog maar de ondersteuning vakkundig en meelevend. Er zorgvuldig geregeld allemaal.

- Richard Hendriks

Pijnlijke tijd afgesloten

15 april 2020

Na het overlijden van mijn pa een pijnlijke tijd afgesloten met de verdeling van de erfenis. Advies was erg individueel en op maat. Er netjes geregeld allemaal.

- Johan van de Berg

Ervaren mediator

8 april 2020

Zowel heel oprecht, ontwapenend en ook heel medelevend. Was niet haar eerste mediation, dat was te zien.

- Tom Hermans

Vechtscheiding voorkomen!

13 april 2020

Na een aanvaring van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart volkomen uitgekomen! Buiten de mediation waren we zeker in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Richard Meijer

Na lang onrustig nu ontspanning

12 april 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een tijd van rust terecht gekomen. Er werden heldere scenario`s maar er werden bovenal oplossingen aangedragen die voor ons alletwee nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op bepaalde onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook prima ondanks een al prijzige tijd.

- Tessa van den Bosch

Het idee uit de mediation helpt echt

10 april 2020

De mediation heeft gezorgd voor een concept (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. We kunnen hier altijd op terugpakken en daar zijn we blij mee. Slim hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Dennis van Leeuwen

Volledig rechtvaardig

6 april 2020

De man die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg professioneel. Geen enkele keer het gevoel gehad dat hij kant koos of partijdig was. Top.

- Susanne van de Wal

Na lang turbulent nu rust

4 april 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een tijd van rust terecht gekomen. De gemoederen liepen aanzienlijk op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons allebei goed waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op sommige items die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook prima ondanks een al dure tijd.

- Jelle Kuipers

Vlot in contact

3 april 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de sessies werden op onze planning afgestemd. Ook in de avonden was het geen probleem. De aanvraag hier op mediatorkaart ging gemakkelijk en vlot. Prettig hoe gauw dit ging.

- Marianne de Boer

De mediator was verstandig!

5 april 2020

Gewoon begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar allereerste mediation, dat was te merken.

- Daniël van den Broek

De familie is weer een familie

6 april 2020

De communicatie in onze familie was voortdurend moeilijk, gelukkig ondertussen weer op een toegankelijk niveau.

- Leonie Willemsen

Direct opgelost!

31 maart 2020

Na een conflict van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart compleet uitgekomen! Zonder de mediation waren we vast in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Catharina van de Velden

Echt chapeau

2 april 2020

Onze mediator was fantastisch. Ik of eigenlijk wij hebben flink gehad aan de sessies met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Antonius Peters

Arbeidsconflict behendig aangepakt

4 april 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleem kon komen met een medewerker maar via mediation professioneel en vlot geholpen.

- Remco Hermans

Geen wilsbeschikking, wel netjes verdeeld

29 maart 2020

Ondanks de ontbrekende stukken konden we in gesprek met elkaar onder begeleiding. De mediator hielp ons hierbij want we hadden dit nog nooit zo moeten doen. bedankt voor de goede zorgen en kundige hulp!

- Marloes Hermans

Geoefend mediator

22 maart 2020

Oprecht begaan, eerlijk en ook empatisch. Kundige mediator dus.

- Jacob Jacobs

vlot geregeld

4 maart 2020

We hebben de erfenis direct kunnen verdelen dankzij mediation. Dank Jullie Wel.

- Claudia Postma

Arbeidsconflict kundig aangepakt

11 februari 2020

Langdradig besluitloos conflict met een van mijn medewerkers professioneel begeleid.

- Melanie Groen

Pijnlijke tijd afgesloten

19 januari 2020

Na het doodgaan van mijn vader een pijnlijke periode afgerond met de verdeling van de erfenis. Hulp was zeer persoonlijk en op maat. Er nauwgezet geregeld allemaal.

- Marinus Bosman

Geen testament, wel eerlijk verdeeld

26 december 2019

Er was jammer genoeg geen wilsbeschikking, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. Gelukkig hadden we hier begeleiding bij, want we hebben hier nog nooit eerder mee te maken gehad. bedankt voor de goede zorgen en kundige hulp!

- Franciscus Timmermans

Werkt lekker!

3 april 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Jacob de Leeuw

Ideale website

2 april 2020

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Koen van der Laan

Goede werking van de website

2 april 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Marieke Smeets

Vlugge offerte

25 maart 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Maaike de Groot

Geen linkedin nodig

27 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere LinkedIn. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Annemarie van der Heijden

Lang leve google

30 maart 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Natasja Veenstra

Vlugge offerte

21 maart 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Sander Jansen

Snelle match via mediatorkaart.nl

24 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Rutger Hendriks

aangename service

25 maart 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Arie Verbeek

Google is je grootste vriend

25 maart 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het offerteformulier ingevuld en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Karin Brouwer

Via Via maar dan beter

19 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Sabine de Vos

Goed contact

21 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Leonie Vink

Snelle match via mediatorkaart.nl

17 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Anita Bosch

Perfecte website

22 maart 2020

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Jacob Prins

Perfecte website

19 maart 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Jolanda van Dijk

Goed contact

17 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Patricia Groen

Snelle offerte

16 maart 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Adriaan Maas

Snelle match via mediatorkaart.nl

12 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Petronella Blom

erg betaalbaar

18 maart 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Jelle van de Ven

Na lang zoeken de juiste gevonden

16 maart 2020

Na lang zoeken kwam ik uit op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Björn van de Wal

Voortreffelijke match

10 maart 2020

Via Mediatorkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Mark Kuijpers

Via Via maar dan beter

7 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Eva de Bruijn

mediatorkaart.nl heeft me snel verbonden

3 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Annemieke Schouten

aangename service

24 februari 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Astrid de Graaf

aangename service

15 februari 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Dave Verbeek

Fijn!

11 februari 2020

Afgelopen maand offertes aangevraagd en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Daniël Bosman

Dit werkt fijn

31 januari 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Mark Bosman

Perfecte tip

24 januari 2020

Via bekenden beland bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Nienke Scholten

Via forum hier terechtgekomen

19 januari 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Kelly van der Heijden

Google is je grootste vriend

11 januari 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Wilhelmina Hermans

Perfecte tip

5 januari 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Bram Vink

Voortreffelijke match

10 december 2019

Via Mediatorkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Bram Boer

Eindelijk een fijne site

4 december 2019

Na lang zoeken eindigde ik op Mediatorkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Paul van Dongen

Perfecte website

27 november 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Martinus Smit

Ideale tip

18 november 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Tamara Maas

Vlugge offerte

12 november 2019

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Jeroen de Boer

Voortreffelijke match

7 november 2019

Via Mediatorkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Kim Hoekstra

Vlugge offerte

28 oktober 2019

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Charlotte van Dijk

Via Via maar dan beter

25 oktober 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een bekende kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Natasja Janssen

Zeer verrast

22 oktober 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Richard Wolters

Ideale match

13 oktober 2019

Via Mediatorkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Marco Dijkstra

Ideale tip

8 oktober 2019

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Ilse Hendriks

Mediatorkaart is top!

27 september 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Daniëlle Jonker

Mediatorkaart werkt erg fijn

24 september 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Ilse de Koning

Google is je grootste vriend

17 september 2019

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Alexander Jonker

Mijn eigen netwerk kan dit niet

7 september 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Alexander Sanders

Aangenaam verrast

2 september 2019

Afgelopen maand offertes aangevraagd en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Frank van de Berg

Goed contact

23 augustus 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Rob Kuiper

Ideale match

18 augustus 2019

Via Mediatorkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Cornelia van Veen

mediatorkaart.nl heeft me snel verbonden

9 augustus 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Matthijs van der Linden

vlot en makkelijk

1 augustus 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via mediatorkaart.nl. Fijn lokaal, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Hendrika Scholten

Via linkedin niet hetzelfde

26 juli 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Ruben van den Bosch

Heel positief

21 juli 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Hendrika Smeets

Via forum hier terechtgekomen

13 juli 2019

Via een forum hier terechtgekomen. Blij met de ontvangen offerte. De specialist heeft goed werk geleverd

- Mark de Ruiter

Gevonden via forum

8 juli 2019

Door een forum hier beland. Blij met de ontvangen offerte. Top professional

- Suzanne van de Pol

Duidelijke website

28 juni 2019

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Ruud van der Laan

Erg tevreden

24 juni 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via de offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Monique Huisman

via mediatorkaart.nl snel gekoppeld

18 juni 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Erwin Scholten

Erg tevreden

10 juni 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Patrick Peters

zeer rap geholpen

6 juni 2019

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via mediatorkaart.nl. Fijn dicht in de buurt, prettig persoonlijk contact en een nette prijs.

- Marije Vermeulen

Via forum hier terechtgekomen

24 mei 2019

Door een forum hier beland. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Eindelijk de juiste gevonden

- Annemarie Visser

Voortreffelijke match

16 mei 2019

Via Mediatorkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Johannes van Beek

Goed contact

9 mei 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Martijn Evers

Goed contact

8 mei 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Nathalie van de Pol

niet verwacht zo betaalbaar

25 april 2019

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Dirk Schouten

Ideale match

19 april 2019

Via Mediatorkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Jessica Hofman

Forum bood hulp

8 maart 2019

Via een forum hier terechtgekomen. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Eindelijk de juiste gevonden

- Sabine Bakker

Ideale tip

14 februari 2019

Na een zoektocht arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Klaas de Bruin

Via forum hier terechtgekomen

12 februari 2019

Door een forum deze site gevonden. Tevreden over de ontvangen offerte. Afgelopen en uit met de zoektocht

- Erwin van de Brink

Ideale match

15 januari 2019

Via Mediatorkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Sylvia de Bruin

Super service

18 december 2018

Afgelopen week offertes aangevraagd en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Eva de Bruijn

Goed contact

16 januari 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Koen de Vos

Eindelijk een fijne site

26 december 2018

Na een zoektocht eindigde ik op Mediatorkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Tessa van Wijk

Uitgelichte mediators uit Oudeschip

OK Advocaten

Holland Marsh 19E
9663 AV Nieuwe Pekela
Nederland

0597 676 655
http://www.okadvocaten.nl/

Braak Advocaten

Verlengde Hereweg 182
9722 AM Groningen
Nederland

050 209 1806
http://www.braakadvocaten.nl/

De Weegschaal; Psychologische Expertise

Oude Boteringestraat 71
9712 GG Groningen
Nederland

06 45426204
http://www.deweegschaal-psychologie.nl/