Mediator Overveen

Zoek jij een topper voor mediation in Overveen?
Dan ben je aan het juiste adres.
Wij zorgen dat jij die zoekt naar Mediator Overveen verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?
Mediatorkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle mediatorkantoren uit Overveen – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2020 en verder.

Mediator Overveen gezocht?

Laat direct jouw opdracht uitvoeren

Mediator Overveen
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 84 reviews)
Mediatorlink Mediation
Mediator ConflictConsult
Zakelijke Mediation MediationEasy
First Mediation
Mediatorgroep Bemiddeld conflictbemiddeling
Bloemster Mediation
Handdrukpunt echtscheiding meditaion

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Overveen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Santpoort Noord, Santpoort Zuid en Aerdenhout bijvoorbeeld ook geholpen aan een mediator.

Waarom mediator Overveen

Ben jij op zoek naar de perfecte mediator in Overveen? Het kan ingewikkeld zijn om de perfectie mediator te vinden voor het wegnemen van een conflict. Dit komt natuurlijk door het grote aanbod aan mediators. Gelukkig zijn wij er voor je om de ultieme tiplijst te geven. Spring direct naar:

Wanneer is het verstandig om de beste mediator in Overveen te zoeken

Het is tegenwoordig nog altijd zo dat men zich afvraagt of het verstandig is om een mediator in te zetten voor een conflict. Je kan een mediator voor eigenlijk alle meningsverschillen en conflicten inschakelen. Hij doet zijn uiterste best om een einde te breien aan de ruzie door met beide partijen in gesprek te gaan. Een mediator kan ook inspringen als er sprake is van een arbeidsconflict. Je kan bijvoorbeeld een conflict hebben over te laat betaald salaris of arbeidsvoorwaarden.

Daarnaast kan een mediator je assisteren bij burenruzies of geschillen rondom grondgebied. Bijvoorbeeld wanneer jij, of je buur, een afdak wilt plaatsen en er onenigheid ontstaat over de erfgrens. Voor de grotere bedrijven is het ook een goed idee om een mediator in te schakelen als er een arbeidsconflict ontstaat tussen verschillende sectoren. kunnen een mediator weer inzetten als ze bijvoorbeeld een conflict hebben over een patent. Een mediator is dus voor bijna alle gevallen in te schakelen en kan jou waarschijnlijk ook assisteren bij je conflict. Bij Mediatorkaart kun je in Overveen terecht voor:

  • Mediator scheiding Overveen
  • Zakelijke mediation Overveen
  • Familie mediation Overveen
  • Mediation arbeidsconflict Overveen
  • En meer

Alle mediators uit Overveen

Bekijk ook mediators uit

Op zoek naar een voordelige mediator Overveen – mediator vs. rechtszaak

Hoewel er gelijkenissen zijn tussen een jurist en een mediator streven ze allebei iets anders na. Een jurist moet je inschakelen als een zaak echt uitmondt tot een rechtszaak. Denk hier met name aan heftige ruzies die nooit meer onderling opgelost kunnen worden.

Een mediator daarentegen is de partij die die gespecialiseerd is in het laten verdwijnen van een conflict. Na het optreden van de mediator kunnen beide kanten van het conflict weer met elkaar door een deur. Er is dus een groot verschil tussen een jurist en een mediator.

Het is bijvoorbeeld voor zakelijke mediation sterk aan te bevelen om een lokale en betaalbare mediator te vinden uit Overveen. Dit is onder andere ook in te zetten wanneer je te maken hebt met een arbeidsconflict.

Op zoek naar een mediator uit Overveen voor jouw zakelijke mediation?

Zoek een zakelijk mediator

Klik op ‘Zoek een zakelijk mediator‘ om een betaalbare mediator te vinden die gespecialiseerd is in zakelijke mediation Overveen.

Redenen om te kiezen voor een mediator in Overveen

Een mediator kan, zoals eerder beschreven, helpen met verschillende zaken. Allereerst maakt de mediator het mogelijk om de relatie niet kapot te laten gaan, vaak is het namelijk zo dat de gemoederen hoog oplopen.

De mediator uit Overveen weet bijna alles over een goede manier van onderhandelen, je weet dus zeker dat jij kunt samenzitten met de andere partij zonder dat de stoelen door de kamer vliegen. Een mediator versoepelt het proces dus. Het oplossen van ruzies kost vaak veel tijd, al helemaal bij vergaande conflicten. De mediator uit Overveen is er voor je om het conflict zo snel mogelijk op te lossen.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Esther Veenstra Esther Veenstra
Customer Succes manager bij mediatorkaart.nl
Mediation94%
Familierecht90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Mediator Overveen gezocht – waar moet je op letten bij het zoeken

Door het enorm grote aanbod aan mediators is het niet zo eenvoudig om de juiste partij te kiezen. Door een aantal stappen te volgen zal je de geschikte persoon vinden. Je wilt uiteraard meteen de meest geschikte partij in dienst nemen. Grote ondernemingen zullen bijvoorbeeld doelgericht moeten zoeken naar mediators die gericht zijn op het beëindigen van arbeidsconflicten. Heb je relatieproblemen en wil je scheiden? Dan moet je kijken naar een mediator scheiden in Overveen.

Scheiden in Overveen is meestal al vervelend genoeg zonder de, vaak nutteloze, ruzies. Een mediator scheiden helpt je om zo soepel mogelijk uit elkaar te gaan.

Je kan altijd contact zoeken met de verschillende kantoren om wat meer informatie te verkrijgen.

Wil je bijvoorbeeld snel scheiden, vraag dan 3 offertes op van lokale en betaalbare mediators uit Overveen die je graag helpen met een echtscheiding aanvragen.

Scheiden Overveen, via een betaalbare mediators

Scheiden Overveen

Klik op de knop ‘Scheiden Overveen‘ om een scheiding aan te vragen door een scheidingsmediator uit Overveen, gespecialiseerd in echtscheiding.

3 offertes voor een mediator in Overveen

Het is natuurlijk altijd een slim idee om een offerte aan te vragen. In de aanvraag is het erg belangrijk dat je helder bent in wat je zoekt. Je wilt immers meteen uitkomen bij een partij met een hoge mate van bedrevenheid en kennis, een mate van professionaliteit is wel zo handig bij het beëindigen van een conflict.

Een kennismakingsgesprek zorgt ervoor dat het plaatje compleet wordt, je krijgt hierdoor een goed beeld de partij tegenover je. Het is wel belangrijk dat je door een deur kan met de mediator, hij of zij zal toch de persoon zijn waar je vaak mee in gesprek zal gaan.

Klik op kosten mediator om direct 3 offertes van lokale en betaalbare mediators uit Overveen op te vragen en zo direct inzicht te krijgen in de kosten.

Direct 3 offertes voor een specifieke kostenindicatie van verschillende mediators uit Overveen.

Nu 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit.

Mediator in Overveen – een persoon die je kan helpen

Door hierboven beschreven stappen te volgen is het voor jou ook eenvoudig om een geschikte mediator uit Overveen te vinden. Via onderstaand formulier is het simpel om 3 offertes aan te vragen voor een mediator. Dit is uiteraard ook handig wanneer je een erfenis gaat verdelen.Huur zelf een mediator in en kom snel tot een oplossing van je conflict.

Bekijk bijvoorbeeld alles over verdeling erfenis en kom direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare mediator uit Overveen.

Benieuwd naar het traject van familie mediation Overveen voor erfenis verdeling?

Verdeling erfenis mediation

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een erfenis verdeling in Overveen te bekijken middels het vergelijken van mediators uit Overveen.

Veelgestelde vragen over mediation in

Overveen

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de mediator regio Overveen jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden ook af om met haast op zoek te gaan naar een mediator. Het kan wel, maar het is het beste om hier eventjes de tijd voor te pakken om te zorgen dat alles goed voelt!

Overstappen van mediator is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande mediator. Vraag vervolgens aan je vorige mediator of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe mediator uit Overveen.

mediatorkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle mediators in Overveen. Wij zien welke mediators beschikbaar zijn in Overveen en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van mediators uit Overveen die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Mediation Overveen

Nalatenschap zo afgehandeld

8 mei 2020

Erg gauw de verdeling van de erfenis gaan organiseren dankzij deze professionals! Dank Jullie Wel.

- Ingrid Post

Geen kant kiezen

5 mei 2020

Gelukkig was de coach erg geoefend bij de mediation bij mijn werkgever. De mediator was oprecht en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Top.

- Marco van den Broek

Geen wilsbeschikking, wel eerlijk verdeeld

4 mei 2020

Er was helaas geen wilsbeschikking, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. De mediator hielp ons hiermee want we hadden dit nog niet zo hoeven doen. bedankt voor de goede zorgen en professionele hulp!

- Patrick Janssen

Dikwijls bereikbaar

6 mei 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de sessies werden op onze planning afgestemd. ’s Avonds als de kleintjes op bed lagen konden we het gesprek voeren met de mediator zodat we geen verlof hoefde te nemen. Ook kregen we na de aanvraag via mediatorkaart.nl snel de offertes in huis voor een passende mediator. Fijn hoe vlot dit ging.

- Suzanne van Veen

Op maat afgestemd advies

1 mei 2020

Niks niet het volgende dossier maar oprecht van mens tot mens in contact met elkaar. Je merkte direct dat de dame die ons hielp dit frequenter had geregeld en al snel waren we in gesprek over oplossingen. De tijdsduur voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg prettig. Dit was ook een opluchting voor ons beide.

- Petra Brouwer

Scheiding met zilveren randje

6 mei 2020

Na een sterk conflict terecht gekomen bij een lieve mediator via mediatorkaart. Niet enkel de scheiding is prima gegaan, maar mijn ex en ik zijn ook beter dan bedacht uit elkaar gegaan. Nazorg had iets beter gemogen na afronding.

- Sabrina van de Pol

Meelevend en vriendelijk

1 mei 2020

Er wordt geen kant gekozen en geluisterd naar alle partijen. Daardoor grote stappen in de juiste richting kunnen zetten!

- Simon de Leeuw

Vakkundig en snel

29 april 2020

De kerel die contact zocht had duidelijk verstand van dingen en kon ons rap verder begeleiden.

- Sharon de Bruijn

Nalatenschap zo geregeld

2 mei 2020

We hebben de erfenis direct kunnen verdelen dankzij mediation. Bedankt.

- Bas Boer

Simpel en vlug

29 april 2020

Dikke prima! Dank!

- Dennis Verbeek

Erfenis zo geregeld

28 april 2020

We hebben de erfenis direct kunnen delen dankzij mediation. Dank!

- Robin Smeets

Gelukkig nu rustigere tijden

25 april 2020

Omdat we via mediatiorkaart met een persoon konden communiceren zijn mijn voormalig partner en ik eindelijk in kalmere tijden terecht gekomen. Er waren heldere situaties maar er werden bovenal oplossingen bedacht die voor ons beiden werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Tot op de dag van vandaag pakken we nog wel eens terug op sommige onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook uitstekend ondanks een al prijzige periode.

- Gerrit Vermeulen

Buitenlandse erfenis vakkundig afgehandeld

23 april 2020

Persoonlijk hadden we geen expertise op het gebied van buitenlandse erfenissen. Na een sterfgeval in de familie in Canada hebben we dus hulp gewild. Deze snel en met betrekkelijk lage tarieven gevonden. Dank allemaal!

- Arjan Huisman

Nalatenschap zo afgehandeld

28 april 2020

We hebben de erfenis direct kunnen delen dankzij mediation. Dank Jullie Wel.

- Anna Gerritsen

Vechtscheiding voorkomen!

22 april 2020

Na een aanvaring van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er door mediatorkaart volledig uitgekomen! Zonder de mediation waren we vast in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Natascha van de Brink

Onzekere kwestie goed geregeld

28 april 2020

Bij de scheiding kwamen er veel wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart een persoon konden vinden waren we er direct uit. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Soms was het een tere zaak maar daar werd correct mee omgegaan. Fijne afhandeling zo.

- Erwin van Dijk

Content

22 april 2020

Gewoon goed, zoals ik mag verwachten.

- Ruud Bosch

Niet alleen voor werknemers

24 april 2020

Erg vakkundig geholpen met een conflict met een werknemer. Vakkundig geholpen en niet het idee gehad dat het allemaal maar de schuld is van de werkgever. Erg blij.

- Marleen de Vos

Hulp bij scheiding

20 april 2020

Passende hulp bij een scheiding gekregen. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een vloeiende mediation en afhandeling. Pak van ons hart in een al lastige tijd.

- Sanne Groen

Het idee was goed

18 april 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons zeer veel heeft geholpen. Nog altijd wel eens als we een keer conflicten hebben pakken we daarnaar terug. Slim hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Jessica Maas

Geoefend mediator

16 april 2020

Zowel heel eerlijk, ontwapenend en ook heel medelevend. Kundige mediator dus.

- Nathalie van Doorn

Scheiding met zilveren randje

21 april 2020

We hadden ergens flink onenigheid al voor ik de aanvraag indiende bij mediatorkaart. Ik moet vertellen dat de scheiding nu hierdoor soepeler ging dan verwacht en ook spreek ik nog met mijn ex. We hebben achteraf niks meer vernomen, dat had ik ergens nog wel bedacht.

- Thijs Timmermans

Uitstekend gedaan De oorzaak was natuurlijk niet prettig maar de wijze waarop het afgehandeld is was super. Eigenlijk dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden echter dat was echt niet zo. De mediator was echt onpartijdig. Bovendien was het betaalbaar gelukkig.

17 april 2020

- Klaas Janssen

Echtscheiding met zilveren randje

18 april 2020

We hadden werkelijk flink onenigheid al voor ik de aanvraag indiende bij mediatorkaart. Niet enkel de echtscheiding is prima verlopen, maar mijn ex en ik zijn ook beter dan verwacht uit elkaar gegaan. Nazorg had iets beter gemogen na afsluiting.

- Jeffrey van Wijk

Moeilijke periode afgesloten

20 april 2020

Mijn vaders overlijden zorgde voor een verdrietige periode rondom de erfenis. De gemoederen waren hoog maar de ondersteuning vakkundig en meelevend. Was voor ons volmaakt geregeld zo.

- Thomas Verbeek

Persoonlijke aanpak

18 april 2020

Je bent niet het volgende dossier maar wordt als persoon behandeld. De mediator had duidelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende fase. De tijdsduur voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg fijn. Dit was volledig een geruststelling voor ons allebei.

- Jeffrey Kuipers

Hulp bij scheiding

14 april 2020

Vlotte begeleiding bij het uit elkaar gaan. De sessies en papieren waren vlug geregeld en goed geregeld. Pak van ons hart in een al lastige periode.

- Bastiaan van Veen

Van moeilijkheden snel naar oplossingen

14 april 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu eindelijk echt met mekaar communiceren. Dat was zeer prettig, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Bedankt!

- Kim de Graaf

Niet enkel voor werknemers

16 april 2020

Erg blij met de bemiddeling in een arbeidsconflict met één van mijn medewerkers. Gauw geholpen en totaal objectief. Erg opgelucht.

- Joost Post

Eindelijk onenigheid opgelost

10 april 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met mekaar communiceren. Dat was heel fijn, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Dank Jullie Wel!

- Steven Kuiper

Niet duur

8 april 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Gelukkig viel het uiteindelijk erg mee toen we een mediator inschakelde. We waren er toen rap uit, onbetwistbaar dat deze mevrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Robert de Boer

Goed geregeld

14 april 2020

De reden was overigens niet prettig maar de wijze waarop het afgehandeld is was super. Eigenlijk dacht ik dat mijn werk wel voorgetrokken zou worden echter dat was oprecht niet zo. De mediator was echt onpartijdig. De prijzen vielen ook alles mee.

- Diana de Koning

Eindelijk van mijn leidinggevende af

11 april 2020

Na een berg gezeik op werk gelukkig nu met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf mogen verlaten. Logischerwijs was het voor mij al onbetwistbaar dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel meegaan.

- Diana Gerritsen

Gewoon prima

6 april 2020

Tevreden zoals bedacht.

- Karin de Vos

Kwetsbare afwikkeling top overeengekomen

8 april 2020

In de tijd van uit elkaar gaan was het een emotionele periode maar door de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl hadden we direct iemand die ons goed kon helpen. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Ongeacht dat het soms gevoelig was, hebben ze dit onpartijdig kunnen doen. Erg netjes.

- Melanie Kuipers

Eindelijk onenigheid opgelost

10 april 2020

Met een lange tijd aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu eindelijk echt met elkaar communiceren. Erg fijn geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de voorkeur kreeg. Dank hiervoor!

- Barbara Bosman

Complexe nalatenschap tot fatsoenlijk einde gebracht

3 april 2020

Ondanks de ontbrekende documenten konden we in contact met elkaar onder begeleiding. De mediator ondersteunde ons hierbij want we hadden dit nog nooit zo moeten doen. bedankt voor de goede zorgen en professionele hulp!

- Deborah de Boer

Erfenis netjes verdeeld

2 april 2020

Lieve ondersteuning ontvangen bij het verdelen van de erfenis. Was een lastige periode, waarin de emoties hoog konden oplopen. Maar door de ondersteuning en begeleiding is het toch geslaagd zonder ruzie. Echt bedankt!

- Charlotte Kuiper

Erg veel gehad aan begeleiding tijdens echtscheiding

3 april 2020

Zeer fijne ondervinding met de hulp tijdens echtscheiding gehad. Geen nummertje, maar echt het gevoel dat je als mens behandeld wordt. Er wordt echt meegedacht in oplossingen. Enorm bedankt!

- Iris Willems

Eindelijk rustigere tijden

1 april 2020

Doordat we via mediatiorkaart met een persoon konden communiceren zijn mijn voormalig partner en ik gelukkig nu in relaxtere tijden terecht gekomen. Er waren heldere scenario`s maar er werden vooral oplossingen bedacht die voor ons allebei nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Daardoor kunnen we tot vandaag af en toe nog teruggrijpen op afspraken van destijds. Het tarief was ook prima ondanks een al prijzige tijd.

- Irene Post

De mediator was goed!

1 april 2020

Echt begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar eerste mediation, dat was te merken.

- Christian Kok

Persoonlijk afgestemd advies

1 april 2020

Niks niet het volgende dossier maar oprecht van mens tot mens in gesprek met elkaar. Je merkte direct dat de dame die ons begeleidde dit vaker had gedaan en al snel waren we in gesprek over oplossingen. En dat inmiddels we de 3 maanden daarvoor haast alleen maar ruzie hadden. We konden snel weer opgelucht ademen.

- Jacobus van de Ven

Nalatenschap zo afgehandeld

30 maart 2020

Zeer vlot de verdeling van de erfenis gaan regelen dankzij deze professionals! Dank!

- Sander van de Wal

Boven verwachting

19 maart 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig verwachtingen de sessies rondom de echtscheiding in. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een zeer fatsoenlijke verdeling zijn gekomen van de bezittingen. Dankzij jullie was dit vast veel minder fatsoenlijk geworden!

- Rob Hoekstra

Ruzie met dochter opgelost

21 februari 2020

Mijn dochter en ik konden niet goed met elkaar spreken. De therapie die we hadden zorgde alleen maar voor meer onrust om ruzie over te maken. Deze manier van mediation pakte vooral de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte voor ons volledig.

- Michael Jansen

Meelevend en welwillend

9 februari 2020

Voelde me echt gehoord tijdens de mediation tussen mijn werk en mezelf. Daardoor grote stappen in de goede richting kunnen maken!

- Claudia Hoekstra

Meelevend en vriendelijk

7 januari 2020

Voelde me echt gehoord gedurende de mediation tussen mijn werk en mijzelf. Hierdoor kunnen we nu in het proces snel door naar de uitkomst.

- Eveline de Groot

Snel afgehandeld

29 december 2019

We hebben de erfenis snel kunnen delen dankzij mediation. Dank!

- Caroline Wolters

snel geholpen

31 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via mediatorkaart.nl. Fijn dichtbij, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Adriaan Smeets

Eindelijk een goede site gevonden

2 april 2020

Na lang zoeken arriveerde ik bij Mediatorkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- René Kuipers

Snelle offerte

27 maart 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Sjoerd Hoekstra

Na lang zoeken de juiste gevonden

31 maart 2020

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Vanessa van Vliet

Vlugge offerte

26 maart 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Joris Kuiper

Erg tevreden

23 maart 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Brenda van Wijk

Google is je grootste vriend

28 maart 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Maaike van de Ven

Snelle offerte

20 maart 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Janneke Huisman

Google is je grootste vriend

21 maart 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het formulier ingevuld en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Martine de Lange

snel geholpen

21 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker dichtbij, prettig persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Charlotte de Bruin

Via Via maar dan beter

21 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Dennis van de Ven

Vlugge offerte

18 maart 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Sander van Beek

Mediatorkaart is top!

23 maart 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Petra van Leeuwen

snel geholpen

15 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via mediatorkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, prettig persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Judith Kuiper

Positieve ervaring

17 maart 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Michiel de Bruin

mediatorkaart.nl heeft me snel verbonden

19 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Jacobus Vermeulen

Geen linkedin nodig

18 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een bekende kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Sylvia Jansen

Gelijk gevonden wie ik nodig had via mediatorkaart.nl

16 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Björn Koster

Dit werkt fijn

14 maart 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Joyce van den Heuvel

Prettige service

12 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Albert Post

Mediatorkaart is top!

12 maart 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Irene Hermans

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

9 maart 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Catharina Verhoeven

Gelijk gevonden wie ik nodig had via mediatorkaart.nl

5 maart 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Nienke Hofman

Goed contact

22 februari 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Hendrik de Haan

erg snel

17 februari 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via mediatorkaart.nl. Fijn in de omgeving, goed persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Marijke de Bruin

Snelle match via mediatorkaart.nl

10 februari 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Adriana van Dam

Ideale website

5 februari 2020

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Antonius Koster

Ideale tip

29 januari 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Alexander Blom

Dé tip

18 januari 2020

Via bekenden beland bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Antonius de Lange

Geen linkedin nodig

10 januari 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- David van Loon

Heel positief

9 januari 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via de offerte van Mediatorkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Sabine van den Broek

snelle service

8 december 2019

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via mediatorkaart.nl. Fijn in de omgeving, fijn persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Wilhelmus Groen

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

29 november 2019

Na een zoektocht eindigde ik op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Albert Evers

via mediatorkaart.nl snel gekoppeld

27 november 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Anita van den Bosch

Goed contact

15 november 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Jacobus Hermans

Erg tevreden

11 november 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Hendrik van de Velden

Goede werking van de website

3 november 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Maria de Bruin

Ideale match

29 oktober 2019

Via Mediatorkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Irene van Dam

Lang leve google

26 oktober 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een offerte aangevraagd en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Eveline van Beek

snelle service

23 oktober 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via mediatorkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Susanne van Leeuwen

Werkt lekker!

14 oktober 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Margaretha van Dam

Via linkedin niet hetzelfde

7 oktober 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Sharon Dekker

Google is je grootste vriend

28 september 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een offerte aangevraagd en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Mirjam de Wit

zeer rap geholpen

23 september 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker in de buurt, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Barbara van de Ven

Super service

16 september 2019

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Yvonne van Wijk

Lang leve google

8 september 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Cornelis Mulder

aangename service

3 september 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Annemieke Martens

Fijne service

28 augustus 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Iris Smeets

Heel positief

22 augustus 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Rob Kramer

aangename service

9 augustus 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Koen Evers

Zeer verrast

3 augustus 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via de offerte van Mediatorkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Ramona Post

Werkt lekker!

31 juli 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Jan Hoekstra

Google is je grootste vriend

22 juli 2019

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Marco van de Berg

vlot en makkelijk

12 juli 2019

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via mediatorkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Jolanda Kramer

Geen linkedin nodig

6 juli 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Christian van den Broek

Ideale match

1 juli 2019

Via Mediatorkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Peter van de Pol

via mediatorkaart.nl snel gekoppeld

23 juni 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Marieke Peeters

Via linkedin niet hetzelfde

13 juni 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere Linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Arjan de Leeuw

Google is je grootste vriend

9 juni 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Frank Kuipers

Via linkedin niet hetzelfde

6 juni 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Maarten Mulder

Ideale match

26 mei 2019

Via Mediatorkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Adriaan van der Linden

Mijn eigen netwerk kan dit niet

17 mei 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Diana van Dam

erg betaalbaar

16 mei 2019

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Michel Koster

De perfecte match

5 mei 2019

Via Mediatorkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Annemieke Brouwer

mediatorkaart.nl heeft me snel verbonden

25 april 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Jacobus Post

Mediatorkaart werkt erg fijn

25 april 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Mariska de Lange

Goede werking van de website

10 maart 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Anita Martens

Voortreffelijke match

14 februari 2019

Via een forum hier terechtgekomen. Positief over de ontvangen offerte. De specialist heeft goed werk geleverd

- Brenda Smits

Eindelijk een fijne site

2 februari 2019

Na lang zoeken arriveerde ik bij Mediatorkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Anne Bosch

Fijne service

14 januari 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Maria Verhoeven

Prettige service

28 december 2018

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Angela Willems

Snelle offerte

7 januari 2019

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Astrid de Ruiter

Goede werking van de website

16 december 2018

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Vincent van Leeuwen

Uitgelichte mediators uit Overveen

Gaasbeek, Gaasbeek & Baadoudi Advocaten

Nieuwe Gracht 5-A
2011 NB Haarlem
Nederland

023 531 8657
http://www.gaasbeekenbaadoudi.nl/

Pot Jonker Lawyers NV

Nieuwe Gracht 124
2011 NM Haarlem
Nederland

023 553 0230
http://www.potjonker.nl/

FrankfortSluis Advocaten

Raamsingel 8
2012 DS Haarlem
Nederland

023 700 9797
http://frankfortsluis.nl/