Mediator Purmer

Wil jij een top mediator in Purmer die bij jouw bedrijf past?
Dan ben je aan het juiste adres.
Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Mediator Purmer verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het gaafste gedeelte?
Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle mediatorkantoren uit Purmer – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2020 en verder.

Mediator Purmer gezocht?

Laat direct jouw opdracht uitvoeren

Mediator Purmer
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 113 reviews)
Mediatorlink Mediation
Mediator ConflictConsult
Zakelijke Mediation MediationEasy
First Mediation
Mediatorgroep Bemiddeld conflictbemiddeling
Bloemster Mediation
Handdrukpunt echtscheiding meditaion

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Purmer, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Ilpendam, Zuiderwoude en Monnickendam bijvoorbeeld ook geholpen aan een mediator.

Waarom mediator Purmer

Ben jij op zoek naar een geschikte mediator in Purmer? Je zit vast in een conflict en wilt het liefst zo snel mogelijk een goede mediator vinden, maar je komt er eigenlijk meteen achter dat dit niet zo eenvoudig is. Dit komt natuurlijk door het grote aanbod aan mediators. In deze blogpost geven wij jou de handvaten die je nodig hebt tijdens je zoektocht. Spring direct naar:

Wanneer is het verstandig om de beste mediator in Purmer te zoeken

Je wilt graag weten voor welk type conflict je een mediator kan gebruiken. De mediator kan je helpen met alles wat te maken heeft met geschillen en onderlinge ruzies. Hij probeert om een einde te breien aan het geschil door met beide kanten in gesprek te gaan. Een mediator kan ook helpen wanneer er sprake is van een conflict met je werkgever. Je kan onder andere ruzie hebben over te laat betaald loon of arbeidsvoorwaarden.

De personen die te maken hebben met bijvoorbeeld ruzies in de woonwijk kunnen ook aankloppen bij een mediator in Purmer. Bijvoorbeeld wanneer jij, of je buur, een afdak wilt plaatsen en er ruzie ontstaat over de erfgrens. Voor de grotere organisaties is het ook slim om een mediator in te zetten wanneer er een arbeidsconflict ontstaat tussen verschillende sectoren. kunnen een mediator weer inzetten als ze bijvoorbeeld een conflict hebben over een patent. Zoals je merkt is een mediator eigenlijk geschikt voor alle mogelijke soorten conflicten, het is dé persoon die je in zou moeten zetten om het geheel te sussen.. Bij Mediatorkaart kun je in Purmer terecht voor:

  • Mediator scheiding Purmer
  • Zakelijke mediation Purmer
  • Familie mediation Purmer
  • Mediation arbeidsconflict Purmer
  • En meer

Alle mediators uit Purmer

Bekijk ook mediators uit

Op zoek naar een voordelige mediator Purmer – mediator vs. rechtszaak

Er zit een groot verschil tussen een jurist en een mediator. Een jurist heb je nodig als een zaak echt voor de rechter komt. Meestal komt de jurist pas als er geen speling meer mogelijk is tussen de partijen en de rechtbank zich over het geschil moet buigen.

Een mediator zal er alles aan doen om de ruzie onderling op te lossen, voordat er een onnodige rechtszaak aan te pas komt. Meestal kunnen beide partijen na het ingrijpen van de mediator weer met elkaar door een deur. Er is dus een groot verschil tussen een jurist en een mediator.

Het is bijvoorbeeld voor zakelijke mediation sterk aan te bevelen om een lokale en betaalbare mediator te vinden uit Purmer. Dit is onder andere ook in te zetten wanneer je te maken hebt met een arbeidsconflict.

Op zoek naar een mediator uit Purmer voor jouw zakelijke mediation?

Zoek een zakelijk mediator

Klik op ‘Zoek een zakelijk mediator‘ om een betaalbare mediator te vinden die gespecialiseerd is in zakelijke mediation Purmer.

Redenen om te kiezen voor een mediator in Purmer

Een mediator kan, zoals hierboven benoemd, helpen met verschillende zaken. Allereerst maakt de mediator het mogelijk om de relatie niet naar de filistijnen te helpen, vaak is het namelijk zo dat de gemoederen hoog op kunnen gaan lopen

De mediator uit Purmer weet door zijn expertise hoe hij ruzies kan oplossen zonder dat er meer schade aan de relatie ontstaat. Ook kan je door de mediators het conflict snel afhandelen. Je wilt namelijk niet onnodig veel tijd stoppen in een conflict. De mediator uit Purmer is er voor je om er snel een punt achter te kunnen zetten.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Esther Veenstra Esther Veenstra
Customer Succes manager bij mediatorkaart.nl
Mediation94%
Familierecht90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Mediator Purmer gezocht – waar moet je op letten bij het zoeken

Door het grote aanbod aan mediators is het niet zo makkelijk om de juiste persoon te vinden. Door een paar stappen te volgen zal je uitkomen bij de geschikte persoon. Je wilt uiteraard direct de meest geschikte partij in dienst nemen. Vaak zijn mediators gespecialiseerd op een bepaald gebied, heb je een arbeidsconflict? Zoek naar mediators die hier veel ervaring in hebben. Heb je huwelijksproblemen en wil je scheiden? Dan moet je op zoek naar een mediator scheiden in Purmer.

Scheiden in Purmer is meestal al vervelend genoeg zonder de, vaak onnodige, conflicten. Een mediator scheiden helpt je om zo pijnloos mogelijk te scheiden.

Je kan altijd contact zoeken met de verschillende kantoren om wat meer informatie te vergaren.

Wil je bijvoorbeeld snel scheiden, vraag dan 3 offertes op van lokale en betaalbare mediators uit Purmer die je graag helpen met een echtscheiding aanvragen.

Scheiden Purmer, via een betaalbare mediators

Scheiden Purmer

Klik op de knop ‘Scheiden Purmer‘ om een scheiding aan te vragen door een scheidingsmediator uit Purmer, gespecialiseerd in echtscheiding.

3 offertes voor een mediator in Purmer

Ook bij het opvragen van een offerte zijn er een paar zaken waar je rekening mee moet houden. In de aanvraag is het cruciaal dat je duidelijk bent in waar je naar op zoek bent. Dit helpt je om direct uit te komen bij een mediator die de kennis heeft om jouw ruzie te beëindigen.

Vervolgens hoef je eigenlijk alleen nog maar een kennismakingsgesprek in te plannen, door dit gesprek kan je een beeld vormen over de partij die jou zal gaan helpen. Bij een mediator is het goed dat je je prettig voelt, hij zal namelijk vaak contact met je hebben gedurende het conflict.

Klik op kosten mediator om direct 3 offertes van lokale en betaalbare mediators uit Purmer op te vragen en zo direct inzicht te krijgen in de kosten.

Direct 3 offertes voor een specifieke kostenindicatie van verschillende mediators uit Purmer.

Nu 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit.

Mediator in Purmer – een persoon die je kan helpen

Door bovenstaande stappen te volgen is het voor jou ook makkelijk om uit te komen bij een geschikte mediator uit Purmer. Wij bieden je daarnaast de mogelijkheid om snel en simpel 3 offertes aan te vragen. Denk bijvoorbeeld ook aan het verdelen van een erfenis.Schakel zelf ook een mediator in en kom snel tot een oplossing van je conflict.

Bekijk bijvoorbeeld alles over verdeling erfenis en kom direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare mediator uit Purmer.

Benieuwd naar het traject van familie mediation Purmer voor erfenis verdeling?

Verdeling erfenis mediation

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een erfenis verdeling in Purmer te bekijken middels het vergelijken van mediators uit Purmer.

Veelgestelde vragen over mediation in

Purmer

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de mediator regio Purmer jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden ook af om met haast op zoek te gaan naar een mediator. Het kan wel, maar het is het beste om hier eventjes de tijd voor te pakken om te zorgen dat alles goed voelt!

Overstappen van mediator is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande mediator. Vraag vervolgens aan je vorige mediator of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe mediator uit Purmer.

mediatorkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle mediators in Purmer. Wij zien welke mediators beschikbaar zijn in Purmer en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van mediators uit Purmer die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Mediation Purmer

Ingewikkelde erfenis tot fatsoenlijk einde gebracht

3 september 2020

Ongeacht de ontbrekende stukken konden we in contact met elkaar onder begeleiding. De mediator ondersteunde ons hierbij want we hadden dit nog niet zo hoeven doen. bedankt voor de goede zorgen en professionele begeleiding!

- Marc Brouwer

Oprecht neutraal

9 september 2020

De kerel die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werkgever was erg professioneel. Geen enkele keer het idee gehad dat hij kant koos of partijdig reageerde. Super.

- Pieter de Jong

Arbeidsconflict kundig opgelost

30 augustus 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleemgeval kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en vlot geholpen.

- Danny Post

Van moeilijkheden snel naar oplossingen

26 augustus 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn leidinggevende en ikzelf zijn we met mediation uiteindelijk tot elkaar gekomen. Erg fijn geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de preferentie kreeg. Dank Jullie Wel!

- Robert Blom

Uit elkaar met een lichtpuntje.

21 augustus 2020

Na een behoorlijk conflict terecht gekomen bij een lieve mediator via mediatorkaart. Niet alleen de scheiding is goed verlopen, maar mijn ex en ik zijn ook netter dan verwacht uit elkaar gegaan. Nazorg had iets beter gemogen na afronding.

- Joyce Veenstra

Een lintje krijgen

22 augustus 2020

Deze mensen verdienen een lintje. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Hendrik de Graaf

Niet duur

17 augustus 2020

Scheiden is al duur genoeg. Vandaar blij met het lage tarief van onze mediator. We waren er toen vlug uit, duidelijk dat deze vrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Simone Hoekstra

Eindelijk rustigere tijden

12 augustus 2020

Doordat we via mediatiorkaart met een persoon konden communiceren zijn mijn voormalig partner en ik eindelijk in kalmere tijden terecht gekomen. Er werden heldere scenario`s maar er werden vooral oplossingen bedacht die voor ons allebei werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Daardoor kunnen we tot vandaag af en toe nog teruggaan op afspraken van toen. Ook vielen de tarieven ons enorm mee in een toch al kostbare tijd.

- Petra Prins

Het plan was goed

8 augustus 2020

De mediation heeft gezorgd voor een idee (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. We kunnen hier steeds op terugpakken en daar zijn we blij mee. Erg fijn, heeft ons zeer geholpen.

- Ruben van den Heuvel

Tevreden

9 augustus 2020

Gewoon prima, zoals ik mag verwachten.

- Marc Maas

Nalatenschap zo afgehandeld

4 augustus 2020

We hebben de erfenis snel kunnen delen dankzij mediation. Dank!

- Michel van Wijk

Professioneel en vlug

4 augustus 2020

De kerel die contact zocht had klaarblijkelijk verstand van zaken en kon ons rap verder helpen.

- Nathalie de Vos

De hulp via mediation was goed tijdens uit elkaar gaan

23 juli 2020

Zeer fijne ervaring met de begeleiding tijdens het uit elkaar gaan gehad. Geen nummertje, maar echt het gevoel dat je als persoon behandeld wordt. Er wordt echt meegedacht in oplossingen. Enorm bedankt!

- Vanessa Smits

Begeleiding en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

24 juli 2020

Passende hulp bij een scheiding gekregen. De sessies en documenten waren vlug georganiseerd en goed geregeld. Pak van ons hart in een al moeilijke tijd.

- Joris Boer

Gewoon goed

23 juli 2020

Tevreden zoals bedacht.

- Wendy Hofman

Meer ontvangen dan bedacht

26 juli 2020

Eigenlijk was ik wat voorzichtig om deze mediation aan te gaan. Viel me toch mee dat we tot een zeer nette verdeling zijn gekomen van de bezittingen. Ik denk dat zonder dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Chantal Groen

Advies en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

26 juli 2020

Adequate begeleiding bij een scheiding gekregen. De sessies en papieren waren vlug geregeld en goed geregeld. Pak van ons hart in een al moeilijke periode.

- Wilhelmina van der Heijden

De mediator was fijn!

24 juli 2020

Oprecht begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar allereerste mediation, dat was te horen.

- Michel Bakker

Persoonlijke benadering

20 juli 2020

Je bent niet het eerstvolgende nummer maar wordt als mens behandeld. Je merkte direct dat de dame die ons begeleidde dit frequenter had geregeld en al snel waren we in contact over oplossingen. De tijdsduur voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg prettig. We konden snel weer opgelucht ademen.

- Natascha Driessen

Dichter naar elkaar toegegroeid

17 juli 2020

De communicatie in onze familie was altijd lastig, gelukkig intussen weer op een toegankelijk niveau.

- Gerardus van Leeuwen

Gelukkig nu van mijn baas af

19 juli 2020

Tevreden konden we met behulp van een mediator via deze site tenslotte tot een vertrek met juiste condities komen. Overigens was het voor mij al duidelijk dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel toegeven.

- Vanessa Schouten

Niets meer te maken met mijn werk!

22 juli 2020

Gelukkig konden we met behulp van een mediator via deze site tenslotte tot een afscheid met juiste condities komen. Had er domweg recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Esther Postma

Boven verwachting

15 juli 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage hoop de sessies rondom de echtscheiding in. Maar al gauw kwamen we wel tot een uitstekende uitkomst. Door jullie was dit zeker veel minder goed gekomen!

- Linda Hoekstra

De hulp via mediation was goed tijdens scheiden

21 juli 2020

We hadden het lastig maar de hulp was erg prettig. Geen nummertje, maar echt het gevoel dat je als mens behandeld wordt. Er wordt echt meegedacht in oplossingen. Enorm bedankt!

- Bas Bos

Hulp bij (tiener)dochter

13 juli 2020

Al jaren was het contact tussen mij en mijn dochter erg moeizaam. De therapie die we hadden zorgde enkel maar voor meer onrust om ruzie over te maken. Deze manier van mediation pakte vooral de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte in het geval van ons volledig.

- Sabrina Visser

Ruzie met dochter begeleid en opgelost

18 juli 2020

Mijn dochter en ik leken niet goed met elkaar converseren. De therapie die we hadden zorgde enkel maar voor meer redenen om ruzie over te maken. Daardoor ook superblij met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Nancy Brouwer

Complexe nalatenschap tot goed einde gebracht

12 juli 2020

Er was helaas geen wilsbeschikking, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. De mediator ondersteunde ons hierbij want we hadden dit nog nooit zo moeten doen. Dank voor de goede zorgen en kundige begeleiding!

- Judith van der Heijden

Het plan was fatsoenlijk

13 juli 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons best heeft geholpen. We kunnen hier steeds op terugpakken en daar zijn we content mee. Erg prettig, heeft ons zeer geholpen.

- Alexander Boer

Hulp bij uit elkaar gaan

16 juli 2020

Snelle ondersteuning bij het uit elkaar gaan. De ervaring gedurende de mediations zorgde voor een vloeiende mediation en afwikkeling. Top, een hele zorg minder.

- Dirk Dijkstra

Niet duur

15 juli 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Vandaar blij met het lage tarief van onze mediator. Het was gauw geregeld nadat de ervaren dame ons begeleid had.

- Remco Schouten

Simpel en vlug

11 juli 2020

Helemaal super! Dank Jullie Wel!

- Jan van der Meulen

Content

12 juli 2020

Content zoals verwacht.

- Mark Veenstra

Niet duur

8 juli 2020

Scheiden is al prijzig genoeg. Vandaar blij met het lage tarief van onze mediator. Het was gauw overeengekomen nadat de doorgewinterde dame ons begeleid had.

- Sebastiaan van Leeuwen

Hulp bij (tiener)dochter

9 juli 2020

Al jaren liep het contact tussen mij en mijn tienerdochter erg stroef. De therapie die we hadden zorgde alleen maar voor meer zorgen om ruzie over te maken. Vandaar ook superblij met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gebracht!

- Diana de Bruijn

Erfenis zo geregeld

5 juli 2020

Erg gauw de verdeling van de erfenis kunnen inrichten dankzij deze deskundigen! Bedankt.

- Laura van Veen

Simpel en vlot

3 juli 2020

Helemaal top! Dank Jullie Wel!

- Gerrit Kok

Vechtscheiding voorkomen!

4 juli 2020

Na een aanvaring van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er door mediatorkaart helemaal uitgekomen! Buiten de mediation waren we vast in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Nienke de Wit

Na lang turbulent nu ontspanning

8 juli 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een tijd van kalmte terecht gekomen. Er waren heldere situaties maar er werden vooral oplossingen bedacht die voor ons allebei werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag soms nog teruggrijpen op afspraken van toen. Ook vielen de prijzen ons enorm mee in een toch al kostbare periode.

- David Groen

Profi en vlot geregeld

5 juli 2020

De mediator waarmee we in contact kwamen was onmiskenbaar ervaren met dit soort conflicten en pakte het snel op.

- Manon de Jonge

Prijs viel mee!

30 juni 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Vandaar blij met het lage tarief van onze mediator. Het was gauw geregeld nadat de ervaren vrouw ons hielp.

- Mirjam van de Velden

Ondanks afstand bekwaam geholpen

4 juli 2020

Persoonlijk hadden we geen expertise op het gebied van buitenlandse erfenissen. Na een sterfgeval in de familie in Canada hebben we dus hulp gezocht. Deze snel en met betrekkelijk lage prijzen gevonden. Dank je wel!

- Brenda Brouwer

Hulp bij (tiener)dochter

30 juni 2020

Mijn dochter en ik leken niet goed met elkaar praten. We hebben hiervoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Vandaar ook superblij met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gebracht!

- Jacob van Vliet

Hulp bij uit elkaar gaan

29 juni 2020

Adequate hulp bij een scheiding gekregen. De ervaring gedurende de mediations zorgde voor een soepele mediation en afhandeling. Top, een hele zorg minder.

- Cindy Smits

De mediator was goed!

2 juli 2020

Echt begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar eerste mediation, dat was te zien.

- Johan van Beek

Buitenlandse erfenis professioneel geregeld

25 juni 2020

Nog nooit te maken gehad met een buitenlands overlijden en erfenis. Daarom toch maar begeleiding ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Deze vlot en met relatief lage kosten gevonden. Dank jullie wel!

- Wendy van de Brink

Ongeacht de gemoederen eerlijk gedeeld

25 juni 2020

Fijne ondersteuning gekregen bij het delen van de erfenis. De emoties waren nog hoog door het overlijden van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Dankzij jullie ondersteuning en daadkracht allemaal tot een goed einde gekomen. Mega bedankt!

- Cornelis van Wijk

Heel veel gehad aan ondersteuning tijdens echtscheiding

26 juni 2020

Hele lieve ervaring met de ondersteuning tijdens echtscheiding gehad. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het eerstvolgende nummer bestempelde. Flink wat tijd genomen voor mijn verhaal en het met me meedenken. Onwijs content.

- Angela van Dongen

Profi en snel geregeld

24 juni 2020

De mediator waarmee we in contact kwamen was duidelijk ervaren met dit soort conflicten en pakte het snel op.

- Marije van der Meer

Simpel en vlug

25 juni 2020

Dikke prima! Dank Jullie Wel!

- Vanessa de Jonge

Het uit elkaar gaan met zilveren randje

26 juni 2020

We hadden ergens flink onenigheid al voor ik de offerteaanvraag indiende bij mediatorkaart. Ik moet aanmerken dat de scheiding nu daarom soepeler ging dan bedacht en ook spreek ik nog met mijn ex. We hebben erna niks meer gehoord, dat had ik ergens nog wel bedacht.

- Lisette de Bruin

Verstandig afgehandeld

20 juni 2020

De oorzaak was logischerwijs niet fijn maar de manier waarop het geregeld is was top. Ergens dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden maar dat was echt niet zo. De mediator was echt neutraal. De tarieven vielen ook alles mee.

- Renate de Jonge

Niets meer te maken met mijn werk!

20 juni 2020

Na een berg gezeik op werk eindelijk met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf kunnen verlaten. Had er gewoon recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Jacob Post

Echt chapeau

24 juni 2020

Onze mediator was fantastisch. Ik of eigenlijk we hebben flink gehad aan de gesprekken met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Marcel van de Wal

Van moeilijkheden vlot naar oplossingen

20 juni 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met mekaar communiceren. Dat was heel aangenaam, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Bedankt!

- Marc Brouwer

Het idee uit de mediation helpt oprecht

17 juni 2020

De mediation heeft gezorgd voor een concept (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. We kunnen hier altijd op pakken en daar zijn we blij mee. Erg prettig, heeft ons erg geholpen.

- Petrus van de Wal

Buitenlandse erfenis vakkundig geregeld

16 juni 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands heengaan en erfenis. Na een sterfgeval in de familie in Canada hebben we dus hulp gewild. Gelukkig deze hulp ontdekt via mediator kaart. Dank allemaal!

- Johan Kuijpers

Erfenis netjes gedeeld

16 juni 2020

Prettige begeleiding ontvangen bij het delen van de erfenis. De emoties waren nog hoog door het overlijden van opa, bij het verdelen van de erfenis van hem. Maar door de hulp en begeleiding is het toch geslaagd zonder onenigheid. Echt bedankt!

- Mariska van der Meulen

Erfenis zo afgehandeld

14 juni 2020

We hebben de erfenis direct kunnen verdelen dankzij mediation. Dank!

- Cornelis Kuipers

Oprecht objectief

13 juni 2020

Gelukkig was de ondersteuner erg doorgewinterd bij de mediation bij mijn werkgever. Geen enkele keer het idee gehad dat hij kant koos of partijdig reageerde. Geweldig.

- Jeroen Huisman

Ervaren mediator

15 juni 2020

Oprecht begaan, eerlijk en ook empatisch. Kundige mediator dus.

- Barbara Dekker

Buitenlandse erfenis vakkundig geregeld

10 juni 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands heengaan en erfenis. Na een sterfte in de familie in Canada hebben we dus begeleiding gezocht. Deze snel en met betrekkelijk lage kosten gevonden. Dank je wel!

- Bram Vos

Vlot in contact

9 juni 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de afspraken waren op onze planning afgestemd. ’s Avonds als de kinderen op bed lagen konden we het gesprek voeren met de mediator zodat we geen vrij hoefde te nemen. Verder hadden we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de reacties in huis voor een juiste mediator. Prettig hoe vlot dit ging.

- Miranda van de Brink

Kwetsbare afhandeling top besloten

12 juni 2020

In de tijd van uit elkaar gaan was het een emotionele tijd echter door de aanvraag via mediatorkaart.nl hadden we direct een persoon die ons fatsoenlijk kon helpen. De mediator handelde echt neutraal. Ondanks dat het soms gevoelig was, hebben ze dit neutraal kunnen doen. Prettige afhandeling zo.

- Ilona Smit

Tarief viel mee!

6 juni 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Daarom blij met het betaalbare tarief van onze mediator. Het was vlot geregeld nadat de doorgewinterde dame ons hielp.

- Karin Brouwer

Ook voor werkgevers

9 juni 2020

Erg professioneel geholpen met een conflict met een werknemer. Professioneel geholpen en niet het gevoel gehad dat het allemaal maar de schuld is van de werkgever. Een opluchting.

- Claudia Janssen

Ruzie met dochter begeleid en opgelost

5 juni 2020

Al jaren liep het contact tussen mij en mijn dochter erg moeizaam. De therapie die we hadden zorgde alleen maar voor meer materiaal om ruzie over te maken. Deze manier van mediation pakte vooral de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte in het geval van ons volledig.

- Linda van Wijk

Fijn afgehandeld

10 juni 2020

Het was een minder leuke beweegreden waardoor ik hier terecht kwam maar de uitkomst(en) die eruit kwamen waren goed. Had verwacht dat er wel linksom of rechtsom partij getrokken zou worden voor mijn werkgever, maar niks is minder waar. De mediator was echt neutraal. Verder was het betaalbaar gelukkig.

- Robert de Wit

Fijn geregeld

7 juni 2020

Het was een minder leuke oorzaak waardoor ik hier terecht kwam maar de uitkomst(en) die eruit kwamen waren goed. Had verwacht dat er wel linksom of rechtsom gekozen zou worden voor mijn werkgever, maar niks is minder waar. De mediator was echt onpartijdig. De prijzen vielen ook alles mee.

- Marco Dekker

Lastige periode afgerond

7 juni 2020

Na het doodgaan van mijn pa een lastige periode afgesloten met de verdeling van de erfenis. Advies was erg persoonlijk en op maat. Er netjes geregeld allemaal.

- Arjan van Doorn

Na lang turbulent nu ontspanning

3 juni 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van rust terecht gekomen. Er werden heldere situaties maar er werden bovenal oplossingen bedacht die voor ons beiden werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op sommige items die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de prijzen ons reuze mee in een toch al kostbare periode.

- Marianne Smits

Scheidingmet een lichtpuntje.

3 juni 2020

Na een sterk conflict terecht gekomen bij een gepaste mediator via mediatorkaart. Niet enkel de echtscheiding is goed verlopen, maar mijn ex en ik zijn ook beter dan bedacht uit elkaar gegaan. Nazorg had iets beter gemogen na afsluiting.

- Rutger Hoekstra

Erfenis zo afgehandeld

5 juni 2020

We hebben de erfenis direct kunnen delen dankzij mediation. Bedankt.

- Alexander de Jonge

Begeleiding en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

30 mei 2020

Passende begeleiding bij een scheiding gekregen. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een vloeiende mediation en afhandeling. Top, een hele zorg minder.

- Michel van de Velden

Gevoelige kwestie goed afgehandeld

4 juni 2020

In de tijd van uit elkaar gaan was het een emotionele tijd maar door de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl hadden we vlug een persoon die ons fatsoenlijk kon helpen. De mediator handelde volledig onpartijdig. Ondanks dat het soms ontroerend was, hebben ze dit neutraal kunnen doen. Prettige afhandeling zo.

- Bas van de Velden

Pijnlijke tijd afgerond

1 juni 2020

Na het doodgaan van mijn vader een lastige periode afgesloten met de verdeling van de erfenis. Advies was zeer individueel en op maat. Er nauwgezet geregeld allemaal.

- Jasper Mol

Betrokken en sympathiek

2 juni 2020

Voelde me echt gehoord tijdens de mediation tussen mijn werkgever en mijzelf. Daardoor kunnen we nu in het proces snel door naar de oplossing.

- Albert Molenaar

Kwetsbare afwikkeling top overeengekomen

31 mei 2020

In de periode van uit elkaar gaan was het een emotionele tijd maar door de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl hadden we direct een persoon die ons fatsoenlijk kon helpen. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Soms was het een gevoelige zaak maar daar werd correct mee omgegaan. Fijne afwikkeling zo.

- Tessa Jonker

Oprecht chapeau

26 mei 2020

Onze mediator was geweldig. Ik of eigenlijk we hebben flink gehad aan de sessies met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Sebastiaan Groen

Het idee was aantrekkelijk

29 mei 2020

De mediation heeft gezorgd voor een idee (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. We kunnen hier steeds op pakken en daar zijn we content mee. Erg fijn, heeft ons erg geholpen.

- Marinus Koning

Gewoon goed

28 mei 2020

Helemaal super! Dank!

- Jacqueline Visser

Dichter naar elkaar gekomen

28 mei 2020

De communicatie in onze familie was altijd lastig, gelukkig ondertussen weer op een aanspreekbaar niveau.

- Sjoerd van de Velden

Persoonlijk afgestemd advies

25 mei 2020

Je bent niet het volgende dossier maar wordt als persoon benaderd. Je merkte tevens dat de dame die ons begeleidde dit frequenter had geregeld en al snel waren we in contact over oplossingen. En dat inmiddels we de 3 maanden daarvoor haast alleen maar ruzie hadden. We konden vlug weer opgelucht ademhalen.

- Christiaan Schouten

Goed geregeld

28 mei 2020

De reden was overigens niet prettig maar de methode waarop het geregeld is was super. Eigenlijk dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden maar dat was oprecht niet zo. Het was echt neutraal. De kosten vielen ook alles mee.

- Simone de Vos

De familie is opnieuw een familie

27 mei 2020

De communicatie in onze familie was altijd moeilijk, gelukkig intussen weer op een aanspreekbaar niveau.

- Marijke Schipper

Prijs viel mee!

24 mei 2020

Scheiden is al prijzig genoeg. Daarom blij met het lage tarief van onze mediator. We waren er toen snel uit, duidelijk dat deze mevrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Nicolaas Koning

De hulp via mediation was goed tijdens uit elkaar gaan

19 mei 2020

We hadden het moeilijk maar de hulp was erg prettig. Via mediatorkaart kregen we iemand die ons niet als het eerstvolgende dossier bestempelde. Er wordt echt meegedacht in oplossingen. Onwijs tevreden.

- Thijs van der Meer

Niet prijzig

24 mei 2020

Uit elkaar gaan is al duur genoeg. Vandaar blij met het betaalbare tarief van onze mediator. We waren er toen snel uit, duidelijk dat deze mevrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Sanne van Leeuwen

Niet duur

21 mei 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Gelukkig viel het uiteindelijk erg mee toen we een mediator inschakelde. Het was gauw geregeld nadat de doorgewinterde dame ons hielp.

- Daniël Kuiper

Het plan was degelijk

22 mei 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons enorm heeft geholpen. Nog altijd wel eens als we een keer conflicten hebben grijpen we daarnaar terug. Handig hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Eva Huisman

Op maat afgestemd advies

19 mei 2020

Je bent niet het volgende nummer maar wordt als persoon behandeld. Je merkte direct dat de dame die ons hielp dit vaker had gedaan en al snel waren we in contact over oplossingen. En dat inmiddels we de 3 maanden daarvoor bijna alleen maar ruzie hadden. Dit was echt een opluchting voor ons beide.

- Mark van den Heuvel

Arbeidsconflict behendig opgelost

15 mei 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit vraagstuk kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en vlot geregeld.

- Nicolaas Visser

Tarief viel mee!

14 mei 2020

Scheiden is al prijzig genoeg. Gelukkig viel het uiteindelijk erg mee toen we een mediator inhuurde. Het was snel geregeld nadat de ervaren dame ons begeleid had.

- Rob van Doorn

Ook voor ons als bedrijf

14 mei 2020

Erg vakkundig geholpen met een geschil met een werknemer. Professioneel geholpen en niet het gevoel gekregen dat het allemaal maar de verantwoordelijkheid is van de werkgever. Erg blij.

- Natascha van den Heuvel

Na lang onrustig nu ontspanning

12 mei 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een tijd van rust terecht gekomen. Er waren heldere situaties maar er werden vooral oplossingen bedacht die voor ons alletwee werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op sommige onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de kosten ons enorm mee in een toch al kostbare periode.

- Steven Smits

Niet prijzig

14 mei 2020

Uit elkaar gaan is al duur genoeg. Vandaar blij met het betaalbare tarief van onze mediator. We waren er toen vlug uit, onbetwistbaar dat deze dame vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Roel van Dongen

Advies en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

14 mei 2020

Passende begeleiding bij een scheiding gekregen. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een soepele mediation en afhandeling. Pak van ons hart in een al lastige periode.

- Anita Prins

Begeleiding en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

9 mei 2020

Passende begeleiding bij een scheiding gekregen. De ervaring gedurende de mediations zorgde voor een vloeiende mediation en afhandeling. Super, een hele zorg minder.

- Niels van de Ven

Scheidingmet een lichtpuntje.

8 mei 2020

Na een behoorlijk conflict terecht gekomen bij een prettige mediator via mediatorkaart. Ik moet zeggen dat de echtscheiding nu hierdoor soepeler ging dan verwacht en ook spreek ik nog met mijn ex. We hebben erna niks meer gehoord, dat had ik ergens nog wel bedacht.

- Jeroen de Jonge

Scheidingmet een lichtpuntje.

12 mei 2020

We hadden echt flink ruzie al voor ik de offerteaanvraag indiende bij mediatorkaart. Ik moet aanmerken dat de scheiding nu daardoor soepeler ging dan verwacht en ook spreek ik nog met mijn ex. We hebben achteraf niks meer gehoord, dat had ik eigenlijk nog wel verwacht.

- Chantal Jonker

De familie is opnieuw een familie

13 mei 2020

De communicatie in onze familie was voortdurend lastig, gelukkig intussen weer op een aanspreekbaar niveau.

- Natascha Janssen

Gelukkig nu onenigheid opgelost

9 mei 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn baas en mezelf zijn we met mediation eindelijk tot elkaar gekomen. Dat was zeer prettig, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Dank hiervoor!

- Thijs van Beek

Dikwijls bereikbaar

5 mei 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de afspraken waren op onze schema’s afgestemd. Ook in de avonden was het geen probleem. De aanvraag hier op mediatorkaart ging prettig en vlot. Prettig hoe gauw dit ging.

- Robert Dekker

Het idee uit de mediation helpt enorm

10 mei 2020

De mediation heeft gezorgd voor een plan (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. We kunnen hier altijd op pakken en daar zijn we blij mee. Handig hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Wendy Hendriks

Persoonlijk afgestemd advies

7 mei 2020

Niks niet het volgende dossier maar echt van mens tot mens in contact met elkaar. Je merkte gelijk dat de dame die ons bijstond dit frequenter had geregeld en al snel waren we in gesprek over oplossingen. De periode voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg prettig. We konden vlug weer opgelucht ademhalen.

- Sharon Gerritsen

Dichter naar elkaar gekomen

3 mei 2020

De communicatie in onze familie was altijd lastig, gelukkig intussen weer op een aanspreekbaar niveau.

- Nicole van Leeuwen

Een lintje verdiend

2 mei 2020

Deze organisatie verdienen een lintje. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Anne van Doorn

Niks meer te doen met mijn werk!

2 mei 2020

Na een hoop gezeik op werk eindelijk met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf mogen verlaten. Natuurlijk was het voor mij al duidelijk dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel meegaan.

- Mariska van Beek

Echtscheiding met zilveren randje

6 mei 2020

Na een flink conflict terecht gekomen bij een fijne mediator via mediatorkaart. Ik moet zeggen dat de echtscheiding nu daardoor soepeler ging dan verwacht en ook spreek ik nog met mijn ex. Nazorg had iets beter gekund na afronding.

- Deborah van de Wal

Moeilijke periode afgesloten

30 april 2020

Na het doodgaan van mijn vader een lastige tijd afgerond met de verdeling van de erfenis. Begeleiding was erg individueel en op maat. Er nauwgezet geregeld allemaal.

- Björn Hoekstra

Lastige tijd afgerond

1 mei 2020

Mijn vaders overlijden zorgde voor een verdrietige periode rondom de erfenis. De emoties waren hoog maar de ondersteuning vakkundig en meelevend. Er netjes geregeld allemaal.

- Paulus de Leeuw

Meer gekregen dan bedacht

1 mei 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig idee de sessies rondom de scheiding in. Maar al vlug kwamen we wel tot een prima uitkomst. Ik denk dat zonder dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Hendrika van der Heijden

Niet enkel voor werknemers

28 april 2020

Erg vakkundig geholpen met een conflict met een werknemer. Vakkundig begeleid en niet het gevoel gehad dat het allemaal maar de fout is van de werkgever. Erg opgelucht.

- Linda de Wit

Snel geregeld

2 mei 2020

Erg gauw de verdeling van de erfenis kunnen regelen dankzij deze professionals! Dank Jullie Wel.

- Stefan van Beek

Na lang turbulent nu rust

24 april 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een tijd van kalmte terecht gekomen. De gemoederen liepen aanzienlijk op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons beiden bruikbaar waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag soms nog teruggrijpen op afspraken van toen. Ook vielen de prijzen ons enorm mee in een toch al kostbare periode.

- Sylvia Visser

Oprecht fijn

25 april 2020

Dikke prima! Dank Jullie Wel!

- Koen Koning

Een lintje verdiend

30 april 2020

Deze mensen krijgen een schouderklopje. Ik of liever wij hebben veel gehad aan de gesprekken met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Anna van den Heuvel

Niets meer te doen met mijn werkgever!

28 april 2020

Na een hoop gedoe op werk gelukkig nu met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf kunnen verlaten. Had er domweg recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Laura Smits

Complexe nalatenschap tot fatsoenlijk einde gebracht

28 april 2020

Ondanks de missende stukken konden we in contact met elkaar onder begeleiding. De mediator ondersteunde ons hiermee want we hadden dit nog niet zo hoeven doen. De prijzen vielen ook alles mee.

- Ruud Wolters

Kwetsbare afhandeling super verzorgd

23 april 2020

In de tijd van uit elkaar gaan was het een emotionele periode maar door de aanvraag via mediatorkaart.nl hadden we vlug iemand die ons fatsoenlijk kon helpen. De mediator handelde echt neutraal. Ongeacht dat het soms ontroerend was, hebben ze dit neutraal kunnen doen. Erg netjes.

- Kirsten Kuijpers

Buitenlandse erfenis professioneel afgehandeld

20 april 2020

Persoonlijk hadden we geen deskundigheid op het gebied van buitenlandse erfenissen. Na een sterfte in de familie in Canada hebben we dus hulp gewild. Gelukkig deze hulp ontdekt via mediator kaart. Dank je wel!

- Marloes Peeters

Dichter naar elkaar toegegroeid

25 april 2020

De communicatie in onze familie was altijd ingewikkeld, gelukkig ondertussen weer op een aanspreekbaar niveau.

- Margaretha Dekker

Tarief viel mee!

23 april 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Gelukkig viel het tenslotte erg mee toen we een mediator inhuurde. We waren er toen vlug uit, onbetwistbaar dat deze mevrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Annemarie Schipper

Ervaren mediator

16 april 2020

Oprecht begaan, eerlijk en ook empatisch. Kundige mediator dus.

- Ingrid van den Bosch

Echt chapeau

16 april 2020

Onze mediator was geweldig. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Johanna van der Horst

Het idee was fatsoenlijk

17 april 2020

De mediation heeft gezorgd voor een plan (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. We kunnen hier steeds op pakken en daar zijn we content mee. Slim hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Brenda Vermeulen

Simpel en snel

18 april 2020

Helemaal top! Mijn dank is groot!!

- René van der Horst

Erg veel gehad aan ondersteuning tijdens echtscheiding

17 april 2020

We hadden het lastig maar de hulp was erg aangenaam. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het eerstvolgende nummer bestempelde. Er wordt echt meegedacht in de oplossing. Super content.

- Mariska de Vries

Vlug in contact

18 april 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de sessies werden op onze schema’s afgestemd. Ook in de avonden was het geen probleem. De aanvraag hier op mediatorkaart ging prettig en vlot. Snel gegaan zo.

- Roy Schipper

Geen kant gekozen

12 april 2020

De kerel die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg vakkundig. Geen enkele keer het idee gehad dat hij kant koos of partijdig reageerde. Super.

- Paulus van der Horst

Simpel en snel

14 april 2020

Dikke prima! Mijn dank is groot!!

- Diana Evers

De familie is opnieuw een familie

12 april 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de fijne ondersteuning en mediation.

- Joyce van de Berg

Direct afgehandeld!

16 april 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Ik denk ook dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Kevin van der Meulen

Hulp bij (tiener)dochter

12 april 2020

Mijn dochter en ik konden niet goed met elkaar communiceren. We hebben hiervoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Daardoor ook superblij met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gebracht!

- Leonie de Ruiter

Uit elkaar met een lichtpuntje.

9 april 2020

Na een behoorlijk conflict terecht gekomen bij een fijne mediator via mediatorkaart. Ik moet vertellen dat de echtscheiding nu daarom soepeler ging dan verwacht en ook praat ik nog met mijn ex. We hebben erna niks meer gehoord, dat had ik eigenlijk nog wel bedacht.

- Sabine Jacobs

Prima gedaan De oorzaak was simpelweg niet prettig maar de wijze waarop het afgehandeld is was super. Eigenlijk dacht ik dat mijn werk wel voorgetrokken zou worden maar dat was oprecht niet zo. De mediator was echt neutraal. Verder was het goedkoop gelukkig.

10 april 2020

- Adriaan van der Meer

Na lang turbulent nu ontspanning

6 april 2020

Doordat we via mediatiorkaart met iemand konden praten zijn mijn voormalig partner en ik gelukkig nu in kalmere tijden terecht gekomen. Er waren heldere scenario`s maar er werden bovenal oplossingen aangedragen die voor ons beiden nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Tot op de dag van vandaag pakken we nog wel eens terug op sommige items die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de kosten ons reuze mee in een toch al kostbare tijd.

- Barbara van de Wal

Betrokken en aardig

11 april 2020

Voelde me echt gehoord gedurende de mediation tussen mijn werkgever en mijzelf. Hierdoor grote passen in de goede richting kunnen maken!

- Marjolein Bosman

De hulp via mediation was goed tijdens scheiden

6 april 2020

Zeer prettige ervaring met de hulp tijdens echtscheiding gehad. Geen nummertje, maar echt het begrip dat je als persoon behandeld wordt. Er wordt echt meegedacht in oplossingen. Geweldig bedankt!

- Edwin de Bruin

Verwachtingen overtroffen

5 april 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig verwachtingen de gesprekken rondom de scheiding in. Maar al gauw kwamen we wel tot een uitstekende oplossing. Door jullie was dit vast veel minder fatsoenlijk geworden!

- Margaretha van Loon

Persoonlijk afgestemd advies

4 april 2020

Je bent niet het eerstvolgende dossier maar wordt als mens behandeld. De mediator had onmiskenbaar ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende fase. De tijdsduur voor de mediation hadden we veel onenigheid dus dit was erg prettig. Dit was echt een geruststelling voor ons allebei.

- Hendrik Kok

Persoonlijke aanpak

4 april 2020

Niks niet het opvolgende dossier maar echt van mens tot mens in contact met elkaar. De mediator had kennelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende fase. En dat inmiddels we de 3 maanden daarvoor praktisch alleen maar ruzie hadden. We konden snel weer opgelucht ademhalen.

- Barbara Bos

Kwetsbare afhandeling top verzorgd

2 april 2020

Tijdens de scheiding kwamen er veel wat gevoeligheden naar boven maar door dat we op tijd via mediatiorkaart een persoon konden zoeken waren we er snel uit. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Soms was het een tere zaak maar daar werd fatsoenlijk mee omgegaan. Prettige afhandeling zo.

- Ilse van Leeuwen

De hulp via mediation was goed tijdens scheiden

1 april 2020

Zeer prettige ervaring met de hulp tijdens het uit elkaar gaan gehad. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het volgende dossier bestempelde. Er wordt echt meegedacht in oplossingen. Super tevreden.

- Jacobus Bos

Het plan was degelijk

2 april 2020

De mediation heeft gezorgd voor een concept (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. We kunnen hier altijd op terugpakken en daar zijn we content mee. Slim hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Pascal Bosman

Simpel en vlug

29 maart 2020

Dikke prima! Mijn dank is groot!!

- Pieter Sanders

Begeleiding bij (tiener)dochter

9 maart 2020

Al jaren was het contact tussen mij en mijn tienerdochter erg stroef. De therapie die we hadden zorgde enkel maar voor meer zorgen om ruzie over te maken. Deze manier van mediation pakte vooral de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte in het geval van ons echt.

- Martinus van den Heuvel

Erfenis eerlijk verdeeld

26 februari 2020

We hebben fijne begeleiding geboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het doodgaan van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Maar door de hulp en begeleiding is het toch gelukt zonder ruzie. Zeer bedankt hiervoor.

- Marianne van de Pol

Pijnlijke periode afgerond

7 februari 2020

Na het overlijden van mijn pa een pijnlijke tijd afgerond met de verdeling van de erfenis. Hulp was zeer persoonlijk en op maat. Was voor ons vlekkeloos geregeld zo.

- Vanessa Schouten

Vakkundig en snel

7 januari 2020

De mediator waarmee we in contact kwamen was onmiskenbaar ervaren met dit soort conflicten en pakte het snel op.

- Janneke Dekker

Begeleiding en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

25 december 2019

Snelle begeleiding bij het uit elkaar gaan. De gesprekken en documenten waren snel overeengekomen en goed geregeld. Pak van ons hart in een al verdrietige periode.

- Paul de Koning

Perfecte tip

3 april 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Danny Smits

betaalbaarder dan ik dacht

29 maart 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Astrid Scholten

Snelle offerte

2 april 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Bram Boer

Heel positief

30 maart 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Mediatorkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- René Kuijpers

Fijne service

30 maart 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Saskia Smeets

Gevonden via forum

26 maart 2020

Door een forum deze site gevonden. Tevreden over de ontvangen offerte. Juiste persoon na mislukte pogingen

- Ramona van de Pol

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

22 maart 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Caroline de Graaf

vlot en makkelijk

26 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken professional vond via mediatorkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een mooie prijs.

- Robertus Driessen

Perfecte website

26 maart 2020

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Anna Willemsen

Duidelijke website

25 maart 2020

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Thomas Smits

erg snel

21 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via mediatorkaart.nl. Fijn in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een eerlijke prijs.

- Sanne van Dijk

Via forum hier terechtgekomen

22 maart 2020

Via een forum hier beland. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Stefan van den Bosch

erg betaalbaar

20 maart 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Thijs van Wijk

Vlugge offerte

21 maart 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Vincent Martens

Via linkedin niet hetzelfde

20 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Janneke Hoekstra

Snelle match via mediatorkaart.nl

13 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Martijn Mol

mediatorkaart.nl heeft me snel verbonden

13 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en het zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Mark Kuipers

Eindelijk een fijne site

19 maart 2020

Na een zoektocht kwam ik uit op Mediatorkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Maartje Mol

Voortreffelijke match

16 maart 2020

Via Mediatorkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Daniëlle de Ruiter

Aangenaam verrast

14 maart 2020

Gisteren een aanvraag gedaan en we moeten toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Anne Gerritsen

Voortreffelijke match

11 maart 2020

Via Mediatorkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Hendrika Visser

Duidelijke website

5 maart 2020

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Barbara de Leeuw

Heel positief

1 maart 2020

Via kennissen beland bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Daniëlle van Beek

Dit werkt fijn

22 februari 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Edwin Evers

Vlugge offerte

19 februari 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Chantal de Koning

Goed contact

7 februari 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Elisabeth de Leeuw

Vlugge offerte

5 februari 2020

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Marco Verbeek

De perfecte match

26 januari 2020

Via Mediatorkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Adrianus Bos

Ideale tip

16 januari 2020

Via bekenden beland bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Roy Smeets

Goede werking van de website

11 januari 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Astrid Bos

Super service

8 januari 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Miranda van Loon

Positieve ervaring

12 december 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en het zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Dave Kuijpers

Via forum hier terechtgekomen

29 november 2019

Via een forum hier beland. Blij met de ontvangen offerte. De specialist heeft goed werk geleverd

- Petra Blom

niet verwacht zo betaalbaar

28 november 2019

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Martinus Smits

Mediatorkaart werkt erg fijn

19 november 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Deborah Scholten

Prettige service

10 november 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Vincent Hermans

erg snel

1 november 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken professional vond via mediatorkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Vanessa van Veen

mediatorkaart.nl heeft me snel verbonden

29 oktober 2019

Via bekenden beland bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Dave Timmermans

Voortreffelijke match

20 oktober 2019

Via Mediatorkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Susanne Maas

Erg tevreden

12 oktober 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Mediatorkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Vincent Vos

Perfecte tip

3 oktober 2019

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Tim van Vliet

Perfecte website

27 september 2019

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Maaike van Veen

Snelle offerte

23 september 2019

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Michael Bakker

Dé tip

15 september 2019

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Alexander Dekker

Goed contact

6 september 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Steven van de Berg

Ideale tip

29 augustus 2019

Via vrienden beland bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Jolanda Prins

Google is je grootste vriend

29 augustus 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een aanvraag gedaan en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Laura Smits

erg betaalbaar

18 augustus 2019

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Bianca Willemsen

Via linkedin niet hetzelfde

9 augustus 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Gerardus Brouwer

Vlugge offerte

2 augustus 2019

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Patrick Kramer

Eindelijk een goede site gevonden

30 juli 2019

Na een zoektocht eindigde ik op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Jessica Koning

betaalbaar en professioneel

22 juli 2019

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Arjan de Bruin

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

12 juli 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Thijs van den Bosch

Gevonden via forum

7 juli 2019

Via een forum deze site gevonden. Tevreden over de ontvangen offerte. Goed werk afgeleverd door de professional

- Manon de Bruijn

Positieve ervaring

4 juli 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Arjan van Dongen

Erg tevreden

23 juni 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Mediatorkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Nathalie Bosch

Duidelijke website

18 juni 2019

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Marco Bosman

Fijne service

9 juni 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Jan de Haan

Erg tevreden

4 juni 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via de offerte van Mediatorkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Irene Schipper

Goed contact

25 mei 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Robertus Peters

vlot en makkelijk

23 mei 2019

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via mediatorkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Thijs de Wit

Na lang zoeken de juiste gevonden

12 mei 2019

Na lang zoeken kwam ik uit op Mediatorkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Tim Hoekstra

Goed contact

8 mei 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Anita Vermeulen

Vlugge offerte

2 mei 2019

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Franciscus van Leeuwen

Vlugge offerte

24 april 2019

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Margaretha de Bruin

Fijn!

10 maart 2019

Afgelopen maand offertes aangevraagd en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Marco van der Linden

Forum bood hulp

1 februari 2019

Door een forum hier beland. Blij met de ontvangen offerte. Erg tevreden over het werk van de specialist!

- Raymond van de Velden

Ideale match

8 februari 2019

Via Mediatorkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Maarten van de Wal

betaalbaar en professioneel

14 januari 2019

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Wouter Visser

Mediatorkaart werkt erg fijn

17 december 2018

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Danny van de Veen

Gelijk gevonden wie ik nodig had via mediatorkaart.nl

14 januari 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en het zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Frank van der Laan

Perfecte tip

14 december 2018

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Inge de Bruijn

Uitgelichte mediators uit Purmer

Amica Advocatuur

Aambeeldstraat 2BB
1135 GC Edam
Nederland

0299 315 454
https://www.amica-advocatuur.nl/

Heuyerjans Advisering en Consultancy

Voltastraat 21
1446 VA Purmerend
Nederland

06 51920457
http://heuyerjans-advies.nl/

Sesver | De Jong advocaten en mediators

Koemarkt 53
1441 DB Purmerend
Nederland

0299 210 123
http://www.sesverdejong.nl/