Mediator Randwijk

Zoek jij een professional voor mediation in Randwijk?
Lees dan vooral verder.
Mediatorkaart zorgt dat jij die zoekt naar Mediator Randwijk verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het beste gedeelte?
Mediatorkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle mediatorkantoren uit Randwijk – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2020 en verder.

Mediator Randwijk gezocht?

Een mediator uit Randwijk vinden

Mediator Randwijk
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 124 reviews)
Mediatorlink Mediation
Mediator ConflictConsult
Zakelijke Mediation MediationEasy
First Mediation
Mediatorgroep Bemiddeld conflictbemiddeling
Bloemster Mediation
Handdrukpunt echtscheiding meditaion

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Randwijk, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Andelst, Heteren en Bennekom bijvoorbeeld ook geholpen aan een mediator.

Waarom mediator Randwijk

Ben jij op zoek naar een geschikte mediator in Randwijk? Het kan moeilijk zijn om de beste mediator te vinden voor het resolveren van een bepaald conflict. Wij snappen dit maar al te goed, het is namelijk vrij lastig geworden door het grote aanbod van mediators. Gelukkig zijn wij er voor je om de beste tips te geven. Spring direct naar:

Wanneer is het verstandig om de beste mediator in Randwijk te zoeken

Je vraagt je vast af voor welk type conflict je een mediator kan gebruiken. De mediator kan je helpen met vrijwel alles wat te maken heeft met geschillen en onderlinge ruzies. Door middenin het geschil te gaan staan, tussen beide kanten in, kan hij onafhankelijk het conflict laten verdwijnen. Ook is het zo dat een mediator je kan helpen als je een overeenkomst laat opstellen voor bijvoorbeeld een arbeidsconflict. Denk hierbij aan conflicten over het salaris of over het aantal vakantiedagen.

De personen die te maken krijgen met bijvoorbeeld ruzies in de buurt kunnen ook terecht bij een mediator in Randwijk. Dit soort conflicten kunnen meerdere oorzaken hebben, een mediator kan bij elke van dit soort conflicten assisteren. Bedrijvenondernemingen kunnen een mediator weer inschakelen als ze bijvoorbeeld een conflict hebben over een patent. Een mediator is dus multi-inzetbaar en kan jou waarschijnlijk ook assisteren bij je conflict. Bij Mediatorkaart kun je in Randwijk terecht voor:

  • Mediator scheiding Randwijk
  • Zakelijke mediation Randwijk
  • Familie mediation Randwijk
  • Mediation arbeidsconflict Randwijk
  • En meer

Alle mediators uit Randwijk

Bekijk ook mediators uit

Op zoek naar een voordelige mediator Randwijk – mediator vs. rechtszaak

Er zit een behoorlijk verschil tussen een advocaat en een mediator. Een jurist komt pas kijken als zelfs de mediator het geschil niet kan verhelpen. Denk hier bijvoorbeeld aan heftige conflicten die nooit meer zonder rechter opgelost kunnen worden.

Een mediator daarentegen is de partij die die energie put uit het oplossen van een conflict. Na het ingrijpen van de mediator kunnen beide kanten van het conflict weer met elkaar verder. Een jurist en mediator zijn dus bezig met andere taken.

Het is bijvoorbeeld voor zakelijke mediation sterk aan te bevelen om een lokale en betaalbare mediator te vinden uit Randwijk. Dit is onder andere ook in te zetten wanneer je te maken hebt met een arbeidsconflict.

Op zoek naar een mediator uit Randwijk voor jouw zakelijke mediation?

Zoek een zakelijk mediator

Klik op ‘Zoek een zakelijk mediator‘ om een betaalbare mediator te vinden die gespecialiseerd is in zakelijke mediation Randwijk.

Redenen om te kiezen voor een mediator in Randwijk

We kunnen een heleboel redenen opnoemen voor de vraag waarom ook jij zou moeten kiezen voor een mediator in Randwijk voor het beëindigen van een conflict. Op de eerste plaats maakt de mediator het mogelijk om de relatie niet kapot te laten gaan, meestal is het namelijk zo dat de gemoederen hoog op kunnen gaan lopen

De mediator uit Randwijk weet uit ervaring hoe hij conflicten kan oplossen zonder dat er juist meer ruzie ontstaat. Een mediator versoepelt het proces dus. Je wilt natuurlijk niet onnodig veel tijd stoppen in een conflict. Door de mediator uit Randwijk eindigt het conflict dus snel en pijnloos.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Esther Veenstra Esther Veenstra
Customer Succes manager bij mediatorkaart.nl
Mediation94%
Familierecht90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Mediator Randwijk gezocht – waar moet je op letten bij het zoeken

Door het grote aanbod aan mediators is het niet altijd even makkelijk om de juiste persoon te vinden. Door een paar stappen te volgen zal ook jij uitkomen bij de geschikte persoon. Je wilt uiteraard direct de meest geschikte partij inhuren. Vaak zijn mediators toegespitst op een bepaald gebied, heb je een conflict met je werkgever? Zoek naar mediators die hier veel vanaf weten. Heb je relatieproblemen en wil je uit elkaar gaan? Dan moet je op zoek naar een mediator scheiden in Randwijk.

Scheiden in Randwijk is vaak al pijnlijk genoeg zonder de, vaak onnodige, ruzies. Een mediator scheiden helpt je om zo pijnloos mogelijk te scheiden.

Je kan altijd contact opnemen met de diverse kantoren om wat meer informatie te vergaren.

Wil je bijvoorbeeld snel scheiden, vraag dan 3 offertes op van lokale en betaalbare mediators uit Randwijk die je graag helpen met een echtscheiding aanvragen.

Scheiden Randwijk, via een betaalbare mediators

Scheiden Randwijk

Klik op de knop ‘Scheiden Randwijk‘ om een scheiding aan te vragen door een scheidingsmediator uit Randwijk, gespecialiseerd in echtscheiding.

3 offertes voor een mediator in Randwijk

Ook bij het opvragen van een offerte zijn er een aantal dingen waar je op moet letten. In de aanvraag is het cruciaal dat je duidelijk bent in waar je naar op zoek bent. Dit helpt je om direct uit te komen bij een mediator die de kennis heeft om jouw geschil te beëindigen.

Een ontmoeting zorgt ervoor dat het plaatje compleet wordt, je krijgt hierdoor goed inzicht in de partij aan de andere kant van de tafel. Het is wel belangrijk dat je het kunt vinden met de mediator, hij of zij zal toch iemand zijn waar je vaak mee in gesprek zal gaan.

Klik op kosten mediator om direct 3 offertes van lokale en betaalbare mediators uit Randwijk op te vragen en zo direct inzicht te krijgen in de kosten.

Direct 3 offertes voor een specifieke kostenindicatie van verschillende mediators uit Randwijk.

Nu 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit.

Mediator in Randwijk – een persoon die je kan helpen

Door bovenstaande stappen te volgen is het voor jou ook mogelijk om een geschikte mediator uit Randwijk te vinden. Via ons formulier is het eenvoudig om 3 offertes aan te vragen voor een mediator. Dit is uiteraard ook handig wanneer je een erfenis gaat verdelen.Twijfel niet langer en schakel een mediator in.

Bekijk bijvoorbeeld alles over verdeling erfenis en kom direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare mediator uit Randwijk.

Benieuwd naar het traject van familie mediation Randwijk voor erfenis verdeling?

Verdeling erfenis mediation

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een erfenis verdeling in Randwijk te bekijken middels het vergelijken van mediators uit Randwijk.

Veelgestelde vragen over mediation in

Randwijk

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de mediator regio Randwijk jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden ook af om met haast op zoek te gaan naar een mediator. Het kan wel, maar het is het beste om hier eventjes de tijd voor te pakken om te zorgen dat alles goed voelt!

Overstappen van mediator is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande mediator. Vraag vervolgens aan je vorige mediator of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe mediator uit Randwijk.

mediatorkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle mediators in Randwijk. Wij zien welke mediators beschikbaar zijn in Randwijk en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van mediators uit Randwijk die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Mediation Randwijk

Een lintje krijgen

6 september 2020

Deze mensen verdienen een schouderklopje. Ik of eigenlijk we hebben veel gehad aan de gesprekken met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Bianca Hoekstra

Moeilijke periode afgerond

9 september 2020

Na het doodgaan van mijn vader een pijnlijke tijd afgerond met de verdeling van de erfenis. De emoties waren hoog maar de ondersteuning vakkundig en meelevend. Was voor ons volmaakt geregeld zo.

- Daniël Verbeek

Nalatenschap netjes gedeeld

2 september 2020

Prettige begeleiding gekregen bij het verdelen van de erfenis. De emoties waren nog hoog door het overlijden van opa, bij het verdelen van de erfenis van hem. Maar door de hulp en advies is het toch gelukt zonder ruzie. Echt bedankt!

- Wouter Kramer

Het plan was goed

28 augustus 2020

De mediation heeft gezorgd voor een plan (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. We kunnen hier altijd op pakken en daar zijn we content mee. Handig hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Tim van Leeuwen

Professioneel en snel

25 augustus 2020

De mediator waarmee we in gesprek kwamen was duidelijk ervaren met dit soort conflicten en pakte het snel op.

- Frank van Beek

Meelevend en welwillend

20 augustus 2020

Er wordt geen partij gekozen en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor kunnen we nu in het proces snel door naar de oplossing.

- Martin Dijkstra

Meer ontvangen dan verwacht

13 augustus 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage verwachtingen de gesprekken rondom de echtscheiding in. Maar al gauw kwamen we wel tot een prima oplossing. Ik denk dat buiten dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Dirk van Veen

Gewoon prima

12 augustus 2020

Tevreden zoals bedacht.

- Kevin Molenaar

Volledig rechtvaardig

10 augustus 2020

De persoon die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werkgever was erg professioneel. Geen enkele keer het gevoel gehad dat hij kant koos of bevooroordeeld reageerde. Super.

- Mark Smeets

Geoefend mediator

11 augustus 2020

Oprecht begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar eerste mediation, dat was te horen.

- Dirk Boer

Betrokken en sympathiek

1 augustus 2020

Er is geen kant getrokken en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor grote stappen in de goede richting kunnen zetten!

- Maurice Kramer

De hulp via mediation was goed tijdens scheiden

29 juli 2020

We hadden het zwaar maar de hulp was erg aangenaam. Via mediatorkaart kregen we iemand die ons niet als het eerstvolgende nummer bestempelde. Er wordt echt meegedacht in oplossingen. Zeer bedankt!

- Jeroen Postma

Hulp bij scheiding

23 juli 2020

Passende begeleiding bij een scheiding gekregen. De gesprekken en documenten waren snel overeengekomen en goed verzorgd. Pak van ons hart in een al verdrietige periode.

- Ronald van de Brink

Buitenlandse erfenis professioneel geregeld

28 juli 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands overlijden en erfenis. Daarom toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze hulp gevonden via mediator kaart. Dank je wel!

- Hendrika van der Linden

Buitenlandse erfenis vakkundig afgehandeld

29 juli 2020

Persoonlijk hadden we geen expertise op het gebied van buitenlandse erfenissen. Daarom toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze hulp ontdekt via mediator kaart. Dank allemaal!

- Deborah van de Velde

Simpel en snel

27 juli 2020

Dikke prima! Mijn dank is groot!!

- Ronald van Vliet

Goed afgehandeld

21 juli 2020

De aanleiding was logischerwijs niet fijn maar de wijze waarop het geregeld is was super. Eigenlijk dacht ik dat mijn werk wel voorgetrokken zou worden maar dat was oprecht niet zo. Het was echt onpartijdig. De prijzen vielen ook alles mee.

- Johan Boer

De familie is opnieuw een familie

25 juli 2020

De communicatie in onze familie was steeds lastig, gelukkig inmiddels weer op een aanspreekbaar niveau.

- Jeroen Blom

Oprecht fijn

25 juli 2020

Absoluut top! Bedankt!

- Maaike van de Wal

Het plan was aantrekkelijk

18 juli 2020

De mediation heeft gezorgd voor een plan (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. Nog altijd wel eens als we een keer woorden hebben pakken we daarnaar terug. Handig hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Ilse Scholten

Advies en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

22 juli 2020

Snelle begeleiding bij het uit elkaar gaan. De ervaring gedurende de mediations zorgde voor een gestructureerde mediation en afwikkeling. Pak van ons hart in een al moeilijke periode.

- Laura van Leeuwen

Ook voor werkgevers

18 juli 2020

Zeer content met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn medewerkers. Vakkundig begeleid en niet het idee gekregen dat het allemaal maar de fout is van de werkgever. Een verademing.

- Charlotte Scholten

Niet alleen voor personeel

18 juli 2020

Zeer content met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn medewerkers. Professioneel geholpen en niet het idee gehad dat het allemaal maar de verantwoordelijkheid is van de werkgever. Erg opgelucht.

- Pascal Hoekstra

Vakkundig en vlug

14 juli 2020

De mediator waarmee we in gesprek kwamen was duidelijk ervaren met dit soort conflicten en pakte het snel op.

- Rutger Martens

Oprecht fijn

13 juli 2020

Dikke prima! Dank!

- Peter Jonker

Op maat afgestemd advies

16 juli 2020

Je bent niet het eerstvolgende nummer maar wordt als persoon benaderd. De mediator had kennelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende fase. En dat inmiddels we de 3 maanden daarvoor haast alleen maar onenigheid hadden. We konden snel weer opgelucht ademen.

- Judith Martens

Profi en handig geregeld

18 juli 2020

De kerel die contact zocht had duidelijk verstand van dingen en kon ons vlug verder helpen.

- Thomas de Koning

Niks meer te doen met mijn werkgever!

12 juli 2020

Gelukkig konden we met begeleiding van een mediator via deze site tenslotte tot een afscheid met juiste condities komen. Logischerwijs was het voor mij al onbetwistbaar dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel meegaan.

- Suzanne Martens

Niet prijzig

15 juli 2020

Scheiden is al prijzig genoeg. Daarom blij met het betaalbare tarief van onze mediator. We waren er toen snel uit, duidelijk dat deze vrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Marieke van Dijk

Advies en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

14 juli 2020

Passende begeleiding bij een scheiding gekregen. De sessies en papieren waren snel georganiseerd en goed verzorgd. Super, een hele zorg minder.

- Martine van der Heijden

Arbeidsconflict behendig aangepakt

11 juli 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit vraagstuk kon komen met een medewerker maar via mediation professioneel en vlot geregeld.

- Jessica Postma

Buitenlandse erfenis vakkundig geregeld

14 juli 2020

Zelf hadden we geen expertise op het gebied van buitenlandse erfenissen. Na een sterfte in de familie in Canada hebben we dus begeleiding gezocht. Gelukkig deze hulp ontdekt via mediator kaart. Dank je wel!

- Pieter de Koning

Vechtscheiding voorkomen!

9 juli 2020

Na een aanvaring van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er door mediatorkaart absoluut uitgekomen! Ik denk echt dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Renate Schipper

Uit elkaar met een lichtpuntje.

12 juli 2020

Na een sterk conflict terecht gekomen bij een lieve mediator via mediatorkaart. Ik moet aanmerken dat de echtscheiding nu daarom soepeler ging dan verwacht en ook praat ik nog met mijn ex. Nazorg had iets beter gekund na afsluiting.

- Thomas Koster

Uit elkaar met een lichtpuntje.

5 juli 2020

Na een behoorlijk conflict terecht gekomen bij een gepaste mediator via mediatorkaart. Niet alleen de scheiding is prima gegaan, maar mijn ex en ik zijn ook beter dan bedacht uit elkaar gegaan. We hebben achteraf niks meer gehoord, dat had ik eigenlijk nog wel verwacht.

- Paul de Jong

Geoefend mediator

5 juli 2020

Zowel heel oprecht, ontwapenend en ook heel meevoelend. Kundige mediator dus.

- Jacob Gerritsen

Snel opgelost!

7 juli 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer praten met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch eindelijk uitgekomen. Zonder de mediation waren we zeker weten in een vechtscheiding terecht gekomen. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Albert van der Laan

Pijnlijke tijd afgerond

4 juli 2020

Na het overlijden van mijn pa een lastige tijd afgesloten met de verdeling van de erfenis. De emoties waren hoog maar de ondersteuning vakkundig en meelevend. Er nauwgezet geregeld allemaal.

- Claudia van de Pol

Vlug in contact

1 juli 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de sessies waren op onze planning afgestemd. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. Verder kregen we na de aanvraag via mediatorkaart.nl snel de offertes in huis voor een juiste mediator. Prettig hoe vlot dit ging.

- Thomas Jansen

Snel geregeld

5 juli 2020

Erg snel de verdeling van de erfenis gaan organiseren dankzij deze deskundigen! Dank!

- Maartje van Doorn

Dichter naar elkaar gekomen

6 juli 2020

De communicatie in onze familie was altijd moeilijk, gelukkig ondertussen weer op een toegankelijk niveau.

- Marianne Vermeulen

Onenigheid met dochter begeleid en opgelost

2 juli 2020

Al jaren liep het contact tussen mij en mijn dochter erg moeizaam. De therapie die we hadden zorgde enkel maar voor meer onrust om ruzie over te maken. Deze manier van mediation pakte in het bijzonder de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte in het geval van ons echt.

- Roy Vermeulen

Het plan was fatsoenlijk

28 juni 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons zeer heeft geholpen. We kunnen hier altijd op pakken en daar zijn we blij mee. Handig hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Niels Dekker

Ook voor ons als bedrijf

2 juli 2020

Erg vakkundig geholpen met een geschil met een medewerker. Vlot geholpen en totaal objectief. Een opluchting.

- Tessa van der Meulen

Onzekere kwestie fatsoenlijk afgehandeld

29 juni 2020

Bij de scheiding kwamen er flink wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart een persoon konden vinden waren we er vlug uit. De mediator hielp oprecht neutraal. Soms was het een gevoelige kwestie maar daar werd fatsoenlijk mee omgegaan. Erg knap.

- Elizabeth Peeters

De familie is weer een familie

30 juni 2020

De communicatie in onze familie was steeds ingewikkeld, gelukkig intussen weer op een toegankelijk niveau.

- Chantal van der Meer

Tarief viel mee!

26 juni 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Vandaar blij met het betaalbare tarief van onze mediator. We waren er toen vlug uit, duidelijk dat deze dame vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Joost Evers

Ruzie met werknemer opgelost

21 juni 2020

Lang slepend conflict met een van mijn werknemers professioneel begeleid.

- Renate de Jonge

Ruzie met dochter begeleid en opgelost

25 juni 2020

Al jaren liep het contact tussen mij en mijn dochter erg stroef. De therapie die we hadden zorgde alleen maar voor meer onrust om ruzie over te maken. Deze manier van mediation pakte voornamelijk de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte voor ons volledig.

- Femke Vink

Nalatenschap zo geregeld

26 juni 2020

We hebben de erfenis direct kunnen delen dankzij mediation. Dank!

- Nancy Peters

Nalatenschap zo afgehandeld

25 juni 2020

Erg snel de verdeling van de erfenis kunnen inrichten dankzij deze deskundigen! Dank!

- Natasja Willemsen

Vechtscheiding voorkomen!

24 juni 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer praten met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Zonder de mediation waren we zeker weten in een vechtscheiding terecht gekomen. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Willem Kramer

Echt chapeau

22 juni 2020

Onze mediator was fantastisch. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Barbara Willemsen

Vakkundig en snel

16 juni 2020

De mediator waarmee we in gesprek kwamen was duidelijk ervaren met dit soort conflicten en pakte het vlot op.

- Tessa van Veen

Oprecht fijn

17 juni 2020

Dikke prima! Bedankt!

- Nicole Mol

Ruzie met medewerker opgelost

15 juni 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit vraagstuk kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en vlug geregeld.

- Ramona Veenstra

Gewoon fijn

20 juni 2020

Helemaal top! Dank Jullie Wel!

- Maarten van der Heijden

Erfenis netjes gedeeld

13 juni 2020

Prettige hulp ontvangen bij het delen van de erfenis. De emoties waren nog hoog door het heengaan van opa, bij het verdelen van de erfenis van hem. Maar door de hulp en advies is het toch geslaagd zonder onenigheid. Mega bedankt!

- Joris de Jonge

Meelevend en vriendelijk

14 juni 2020

Er wordt geen kant getrokken en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor kunnen we nu in het proces snel door naar de uitkomst.

- Judith Bos

Onenigheid met dochter opgelost

14 juni 2020

Al jaren liep het contact tussen mij en mijn dochter erg moeizaam. We hebben daarvoor therapie geprobeerd, maar dat mocht niet baten. Deze manier van mediation pakte vooral de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte in het geval van ons volledig.

- Maaike van de Berg

Vechtscheiding voorkomen!

10 juni 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Ik denk eigenlijk dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Sanne de Vos

Tarief viel mee!

9 juni 2020

Uit elkaar gaan is al prijzig genoeg. Daarom blij met het lage tarief van onze mediator. Het was gauw afgehandeld nadat de doorgewinterde vrouw ons begeleid had.

- Femke van de Brink

Betrokken en sympathiek

11 juni 2020

Er is geen kant getrokken en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor kunnen we nu in het proces snel door naar de uitkomst.

- Janneke de Bruijn

De hulp via mediation was goed tijdens uit elkaar gaan

13 juni 2020

Hele prettige ondervinding met de hulp tijdens echtscheiding gehad. Via mediatorkaart kregen we iemand die ons niet als het volgende nummer bestempelde. Er wordt echt meegedacht in de oplossing. Zeer bedankt!

- Tamara Veenstra

Betrokken en sympathiek

8 juni 2020

Er wordt geen kant gekozen en geluisterd naar alle partijen. Daardoor grote stappen in de goede richting kunnen zetten!

- Marco van Beek

Boven verwachting

11 juni 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig idee de sessies rondom de scheiding in. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een buitengewoon nette verdeling zijn gekomen van de bezittingen. Ik denk dat buiten dit we er niet goed uit waren gekomen.

- Michael Hendriks

Niet alleen voor personeel

9 juni 2020

Zeer blij met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Vakkundig begeleid en niet het gevoel gekregen dat het allemaal maar de verantwoordelijkheid is van de werkgever. Een opluchting.

- Marjolein Dekker

Geen testament, wel eerlijk verdeeld

5 juni 2020

Er was helaas geen testament, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. Gelukkig hadden we hier hulp bij, want wij hebben hier nog nooit eerder mee te doen gehad. bedankt voor de goede zorgen en kundige hulp!

- Joris de Jong

Profi en snel geregeld

9 juni 2020

De kerel die contact zocht had duidelijk verstand van zaken en kon ons vlug verder begeleiden.

- Guido Hoekstra

Meer ontvangen dan verwacht

7 juni 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig idee de gesprekken rondom de scheiding in. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een buitengewoon eerlijke verdeling zijn gekomen van de eigendommen. Ik denk dat zonder dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Iris Kuijpers

Ook voor ons als bedrijf

1 juni 2020

Zeer content met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Professioneel geholpen en niet het gevoel gekregen dat het allemaal maar de fout is van de werkgever. Erg blij.

- Karin de Jonge

Erg veel gehad aan advies tijdens scheiding

31 mei 2020

We hadden het lastig maar de hulp was erg aangenaam. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het eerstvolgende nummer bestempelde. Er wordt echt meegedacht in de oplossing. Geweldig bedankt!

- Johanna van Leeuwen

Onenigheid met dochter opgelost

2 juni 2020

Al jaren liep het contact tussen mij en mijn dochter erg stroef. We hebben daarvoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Vandaar ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Peter van de Wal

Betrokken en aardig

3 juni 2020

Er wordt geen partij gekozen en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor kunnen we nu in het proces snel door naar de uitkomst.

- Rob Driessen

Erfenis zo afgehandeld

4 juni 2020

We hebben de erfenis snel kunnen verdelen dankzij mediation. Dank!

- Miranda Brouwer

Begeleiding bij (tiener)dochter

2 juni 2020

Al jaren was het contact tussen mij en mijn dochter erg stroef. We hebben daarvoor therapie geprobeerd, maar dat mocht niet baten. Vandaar ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Paul Veenstra

Prima geregeld De reden was simpelweg niet fijn maar de wijze waarop het afgehandeld is was super. Eigenlijk dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden maar dat was echt niet zo. Het was echt objectief. De prijzen vielen ook alles mee.

1 juni 2020

- Danny van Vliet

Van moeilijkheden snel naar oplossingen

1 juni 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met mekaar communiceren. Erg prettig geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de preferentie kreeg. Dank Jullie Wel!

- Martine Bosch

Goed geregeld

26 mei 2020

De oorzaak was natuurlijk niet fijn maar de methode waarop het geregeld is was super. Had verwacht dat er wel linksom of rechtsom partij getrokken zou worden voor mijn werkgever, maar niks is minder waar. Het was echt onpartijdig. Verder was het goedkoop gelukkig.

- Edwin van Loon

Erfenis zo afgehandeld

25 mei 2020

We hebben de erfenis direct kunnen delen dankzij mediation. Bedankt.

- Dave Driessen

Conflict met werknemer opgelost

28 mei 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleemgeval kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en snel geregeld.

- Dirk van der Horst

Meelevend en vriendelijk

22 mei 2020

Er wordt geen kant gekozen en geluisterd naar alle partijen. Daardoor kunnen we nu in het proces snel door naar de uitkomst.

- Bastiaan Schouten

Betrokken en aardig

28 mei 2020

Er wordt geen partij gekozen en geluisterd naar alle partijen. Daardoor grote passen in de goede richting kunnen maken!

- Hendrikus Huisman

Ondanks afstand bekwaam geholpen

28 mei 2020

Persoonlijk hadden we geen expertise op het gebied van buitenlandse erfenissen. Na een sterfte in de familie in Canada hebben we dus hulp gewild. Gelukkig deze begeleiding ontdekt via mediator kaart. Dank je wel!

- Dirk de Vos

Een schouderklopje krijgen

26 mei 2020

Onze mediator was geweldig. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Dave Meijer

Complexe erfenis tot goed einde gebracht

25 mei 2020

Er was helaas geen wilsbeschikking, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. De mediator hielp ons hiermee want we hadden dit nog nooit zo hoeven doen. De tarieven vielen ook alles mee.

- David Smits

Arbeidsconflict behendig opgelost

19 mei 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleem kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en snel geholpen.

- Adriaan Koning

Ruzie met personeelslid opgelost

17 mei 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleemgeval kon komen met een medewerker maar via mediation professioneel en snel geholpen.

- Sanne de Lange

Vechtscheiding voorkomen!

17 mei 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer praten met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Ik denk wel dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Tim van de Veen

Vechtscheiding voorkomen!

17 mei 2020

Na een ruzie van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart absoluut uitgekomen! Ik denk ook dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Patrick Verbeek

Ondanks afstand bekwaam geholpen

18 mei 2020

Persoonlijk hadden we geen expertise op het gebied van buitenlandse erfenissen. Vandaar toch maar begeleiding ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze hulp gevonden via mediator kaart. Dank allemaal!

- Rutger de Ruiter

Gelukkig nu onenigheid opgelost

21 mei 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn leidinggevende en ikzelf zijn we met mediation eindelijk tot elkaar gekomen. Dat was heel fijn, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Dank hiervoor!

- Tessa de Jonge

Niks meer te maken met mijn werkgever!

16 mei 2020

Gelukkig konden we met behulp van een mediator via deze site tenslotte tot een vertrek met geschikte voorwaarden komen. Natuurlijk was het voor mij al helder dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel meegaan.

- Natasja Huisman

Uit elkaar met een lichtpuntje.

12 mei 2020

We hadden eigenlijk flink onenigheid al voor ik de aanvraag indiende bij mediatorkaart. Ik moet aanmerken dat de echtscheiding nu daarom soepeler ging dan bedacht en ook praat ik nog met mijn ex. Nazorg had iets beter gekund na afsluiting.

- Roy Peeters

vlot afgehandeld

17 mei 2020

Erg gauw de verdeling van de erfenis gaan inrichten dankzij deze professionals! Bedankt.

- Yvonne Koning

Hulp bij (tiener)dochter

10 mei 2020

Mijn dochter en ik leken niet goed met elkaar praten. We hebben daarvoor therapie geprobeerd, maar dat mocht niet baten. Deze manier van mediation pakte in het bijzonder de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte in het geval van ons volledig.

- Inge de Wit

Het idee was fatsoenlijk

11 mei 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons zeer heeft geholpen. We kunnen hier altijd op pakken en daar zijn we blij mee. Slim hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Marinus Kuijpers

Gevoelige kwestie fijn geregeld

14 mei 2020

In de tijd van uit elkaar gaan was het een emotionele periode maar door de aanvraag via mediatorkaart.nl hadden we vlug iemand die ons goed kon helpen. De mediator hielp oprecht onpartijdig. Ondanks dat het soms gevoelig was, hebben ze dit onpartijdig kunnen doen. Erg netjes.

- Wilhelmina Jonker

Gewoon fijn

13 mei 2020

Dikke prima! Bedankt!

- Dirk de Ruiter

Geen kant verkiezen

8 mei 2020

De man die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werkgever was erg vakkundig. Geen enkele keer het gevoel gehad dat hij kant koos of partijdig was. Top.

- Cornelis Verhoeven

Vakkundig en snel

12 mei 2020

De kerel die contact zocht had duidelijk verstand van dingen en kon ons vlug verder helpen.

- Klaas Bos

Geen kant kiezen

10 mei 2020

De kerel die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werkgever was erg bekwaam. Geen enkele keer het gevoel gehad dat hij kant koos of partijdig was. Super.

- Monique de Ruiter

Gewoon prima

5 mei 2020

Tevreden zoals bedacht.

- Adriana Blom

Dichter naar elkaar gekomen

3 mei 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de goede begeleiding en mediation.

- Marcel Dijkstra

Ruzie met dochter opgelost

8 mei 2020

Mijn dochter en ik konden niet goed met elkaar converseren. De therapie die we hadden zorgde enkel maar voor meer zorgen om ruzie over te maken. Daardoor ook superblij met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gebracht!

- Maurice van de Velde

Ingewikkelde erfenis tot fatsoenlijk einde gebracht

5 mei 2020

Ongeacht de missende documenten konden we in contact met elkaar onder begeleiding. Gelukkig hadden we hier begeleiding bij, want we hebben hier nog niet eerder mee te maken gehad. De prijzen vielen ook alles mee.

- Willem van de Velde

Een lintje verdiend

3 mei 2020

Onze mediator was super. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Mark Veenstra

Een schouderklopje verdiend

3 mei 2020

Onze mediator was super. Ik of eigenlijk wij hebben veel gehad aan de gesprekken met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Jacoba van der Horst

De mediator was goed!

29 april 2020

Gewoon begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar allereerste mediation, dat was te zien.

- Ruben van de Brink

Op maat afgestemd advies

3 mei 2020

Niks niet het opvolgende dossier maar echt van mens tot mens in contact met elkaar. De mediator had onmiskenbaar ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende fase. En dat inmiddels we de 3 maanden ervoor praktisch alleen maar onenigheid hadden. We konden snel weer opgelucht ademen.

- Elizabeth van de Velden

Dichter naar elkaar gekomen

29 april 2020

Na een jarenlang conflict in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen door de fijne begeleiding en mediation.

- Raymond Willemsen

Volledig rechtvaardig

1 mei 2020

De kerel die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg professioneel. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder kant te kiezen. Super.

- Albert van Wijk

Gelukkig nu van mijn leidinggevende af

30 april 2020

Na een hoop gezeik op werk eindelijk met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf kunnen verlaten. Had er domweg recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Ramona de Koning

Boven verwachting

30 april 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig verwachtingen de sessies rondom de echtscheiding in. Viel me toch mee dat we tot een buitengewoon fatsoenlijke verdeling zijn gekomen van de eigendommen. Dankzij jullie was dit zeker veel minder fatsoenlijk gekomen!

- Maria de Koning

Profi en vlot geregeld

30 april 2020

De man die contact zocht had duidelijk verstand van dingen en kon ons vlug verder helpen.

- Charlotte Verbeek

Heel veel gehad aan begeleiding tijdens scheiding

27 april 2020

We hadden het lastig maar de hulp was erg prettig. Geen nummertje, maar echt het gevoel dat je als mens behandeld wordt. Flink wat tijd uitgetrokken voor mijn verhaal en het met me meedenken. Zeer bedankt!

- Ilse Blom

Vechtscheiding voorkomen!

23 april 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch eindelijk uitgekomen. Buiten de mediation waren we vast in een vechtscheiding terecht gekomen. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Richard Blom

De familie is weer een familie

22 april 2020

Na een jarenlang conflict in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de fijne hulp en mediation.

- Ruben Evers

Vlot afgehandeld!

22 april 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer praten met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Buiten de mediation waren we zeker weten in een vechtscheiding terecht gekomen. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Roy Mol

Lastige tijd afgesloten

24 april 2020

Na het overlijden van mijn pa een lastige tijd afgerond met de verdeling van de erfenis. De gemoederen waren hoog maar de begeleiding professioneel en meelevend. Was voor ons volmaakt geregeld zo.

- Jelle van de Veen

Gewoon goed

25 april 2020

Tevreden zoals verwacht.

- Lisette Janssen

Complexe erfenis tot fatsoenlijk einde gebracht

24 april 2020

Er was helaas geen testament, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. De mediator ondersteunde ons hierbij want we hadden dit nog niet zo moeten doen. bedankt voor de goede zorgen en professionele hulp!

- Bastiaan Mol

Complexe nalatenschap tot prima einde gebracht

21 april 2020

Er was helaas geen testament, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. Gelukkig hadden we hier bijstand bij, want we hebben hier nog niet eerder mee te doen gehad. De tarieven vielen ook alles mee.

- Ingrid van de Ven

Simpel en vlug

20 april 2020

Dikke prima! Bedankt!

- Niels van Dongen

Vakkundig en vlug

22 april 2020

De kerel die contact zocht had duidelijk verstand van zaken en kon ons vlug verder helpen.

- Iris Koning

Meer ontvangen dan bedacht

14 april 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage hoop de gesprekken rondom de scheiding in. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een buitengewoon eerlijke verdeling zijn gekomen van de bezittingen. Dankzij jullie was dit zeker veel minder goed gekomen!

- Ingrid Brouwer

Meelevend en welwillend

18 april 2020

Er wordt geen kant getrokken en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor grote passen in de juiste richting kunnen zetten!

- Jasper Scholten

De hulp via mediation was goed tijdens uit elkaar gaan

17 april 2020

We hadden het lastig maar de hulp was erg aangenaam. Via mediatorkaart kregen we iemand die ons niet als het volgende dossier bestempelde. Er wordt echt meegedacht in de oplossing. Super content.

- Wilhelmina Peeters

Ondanks afstand professioneel geholpen

11 april 2020

Nog nooit te maken gehad met een buitenlands overlijden en erfenis. Na een sterfgeval in de familie in Canada hebben we dus begeleiding gewild. Gelukkig deze hulp ontdekt via mediator kaart. Dank jullie wel!

- Jacqueline van den Heuvel

Echt chapeau

17 april 2020

Onze mediator was fantastisch. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Dirk Prins

Betrokken en aardig

16 april 2020

Er is geen kant gekozen en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor kunnen we nu in het proces snel door naar de uitkomst.

- Natascha van Loon

Erg veel gehad aan begeleiding tijdens scheiding

14 april 2020

Hele gepaste ervaring met de begeleiding tijdens het uit elkaar gaan gehad. Via mediatorkaart kregen we iemand die ons niet als het volgende dossier bestempelde. Flink wat tijd uitgetrokken voor mijn verhaal en het met me meedenken. Zeer bedankt!

- Jessica Kuipers

Ongeacht de emoties eerlijk gedeeld

8 april 2020

We hebben gepaste begeleiding geboden gekregen na de aanvraag hier. Was een moeilijke tijd, waarin de gemoederen hoog konden oplopen. Door jullie ondersteuning en daadkracht alles tot een goed einde gekomen. Mega bedankt!

- Petra Vos

Ondanks de gemoederen netjes gedeeld

7 april 2020

We hebben fijne begeleiding aangeboden gekregen na de aanvraag hier. Was een moeilijke tijd, waarin de gemoederen hoog konden oplopen. Dankzij jullie support en energie allemaal tot een goed einde gekomen. Enorm bedankt hiervoor.

- Martinus van den Heuvel

Het idee van de mediation helpt enorm

6 april 2020

De mediation heeft gezorgd voor een plan (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. Nog steeds wel eens als we een keer conflicten hebben pakken we ernaar terug. Slim hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Sharon van Leeuwen

Ongeacht de gemoederen netjes gedeeld

10 april 2020

Gepaste ondersteuning gekregen bij het verdelen van de erfenis. Was een lastige tijd, waarin de gemoederen hoog konden stijgen. Maar door de ondersteuning en advies is het toch geslaagd zonder ruzie. Echt bedankt!

- Roel Brouwer

Volledig onpartijdig

5 april 2020

De man die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg vakkundig. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder kant te kiezen. Geweldig.

- Simon Willems

Arbeidsconflict kundig opgelost

7 april 2020

Lang besluitloos conflict met een van mijn werknemers vakkundig begeleid.

- Cornelia de Bruijn

Gelukkig nu conflict opgelost

2 april 2020

Met een lange tijd aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met mekaar praten. Erg fijn geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de preferentie kreeg. Dank daarvoor!

- Antonius Driessen

Fijn afgehandeld

5 april 2020

Het was een minder leuke beweegreden waardoor ik hier terecht kwam maar de uitkomst(en) die eruit kwamen waren goed. Had verwacht dat er wel linksom of rechtsom partij getrokken zou worden voor mijn werk, maar niks is minder waar. De mediator was echt neutraal. Verder was het goedkoop gelukkig.

- Christian Smeets

Uit elkaar met een lichtpuntje.

7 april 2020

We hadden ergens flink onenigheid al voor ik de aanvraag indiende bij mediatorkaart. Niet alleen de scheiding is goed verlopen, maar mijn ex en ik zijn ook beter dan verwacht uit elkaar gegaan. Nazorg had iets beter gemogen na afronding.

- Sylvia Willemsen

Menselijke benadering

4 april 2020

Je bent niet het eerstvolgende dossier maar wordt als mens benaderd. De mediator had duidelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende fase. En dat terwijl we de 3 maanden ervoor bijna alleen maar onenigheid hadden. We konden vlug weer opgelucht ademhalen.

- Maria van de Brink

Tarief viel mee!

30 maart 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Daarom blij met het lage tarief van onze mediator. We waren er toen rap uit, duidelijk dat deze mevrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Antonius Bos

Niet enkel voor personeel

4 april 2020

Erg bekwaam geholpen met een ruzie met een personeelslid. Vakkundig begeleid en niet het idee gekregen dat het allemaal maar de verantwoordelijkheid is van de werkgever. Erg blij.

- Deborah van de Ven

Van problemen snel naar oplossingen

28 maart 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn leidinggevende en ikzelf zijn we met mediation uiteindelijk tot elkaar gekomen. Dat was zeer fijn, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Dank Jullie Wel!

- Patrick Martens

Persoonlijk afgestemd advies

18 maart 2020

Niks niet het opvolgende dossier maar echt van mens tot mens in contact met elkaar. De mediator had onmiskenbaar ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende fase. De tijdsduur voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg fijn. We konden vlug weer opgelucht ademen.

- Judith Koster

Vechtscheiding voorkomen!

19 februari 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Buiten de mediation waren we zeker in een vechtscheiding terecht gekomen. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Tessa Post

Meelevend en welwillend

31 januari 2020

Er is geen kant gekozen en geluisterd naar alle partijen. Daardoor grote passen in de goede richting kunnen zetten!

- Daniël de Vries

Nalatenschap zo afgehandeld

21 januari 2020

Erg gauw de verdeling van de erfenis gaan regelen dankzij deze professionals! Bedankt.

- Barbara Vermeulen

Boven verwachting

20 december 2019

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig verwachtingen de gesprekken rondom de echtscheiding in. Maar al gauw kwamen we wel tot een prima oplossing. Dankzij jullie was dit vast veel minder fatsoenlijk geworden!

- Maartje Hendriks

Prettige service

27 maart 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Petra de Bruijn

Erg tevreden

28 maart 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Rutger van Dongen

aangename service

27 maart 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Mark van der Heijden

Google is je grootste vriend

27 maart 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een aanvraag gedaan en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Marieke van Leeuwen

Goed contact

29 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Petronella de Koning

Geen linkedin nodig

27 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere Linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Bram Smeets

Na lang zoeken de juiste gevonden

21 maart 2020

Na lang zoeken eindigde ik op Mediatorkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Marije Meijer

Google is je grootste vriend

25 maart 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Sabrina Verbeek

Voortreffelijke match

22 maart 2020

Via Mediatorkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Chantal de Ruiter

Via Via maar dan beter

25 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Roel Mulder

erg betaalbaar

18 maart 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Tim de Bruijn

Zeer verrast

18 maart 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Kirsten Mulder

Prettige service

22 maart 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Kelly Sanders

via mediatorkaart.nl snel gekoppeld

17 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Patricia van der Laan

Vlugge offerte

21 maart 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Patricia van der Linden

vlot en makkelijk

15 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via mediatorkaart.nl. Fijn in de buurt, fijn persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Stefan Vermeulen

Ideale website

13 maart 2020

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Linda Willemsen

Snelle offerte

15 maart 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Sandra Brouwer

Prettige service

14 maart 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Manon Bosch

aangename service

15 maart 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Maria Evers

Positieve ervaring

13 maart 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Marcel Kuipers

Mediatorkaart is top!

6 maart 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Rob de Bruin

Gevonden via forum

5 maart 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Judith Bosman

Geen linkedin nodig

23 februari 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als LinkedIn. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Sylvia Kuijpers

Ideale website

17 februari 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een aanvraag gedaan en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Karin de Koning

Fijn!

13 februari 2020

Gisteren een aanvraag gedaan en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Yvonne Schouten

Google is je grootste vriend

3 februari 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Klaas van der Meer

Google is je grootste vriend

24 januari 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Mariska Maas

Ideale website

23 januari 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Maarten de Haan

Na lang zoeken de juiste gevonden

15 januari 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Saskia Timmermans

Erg tevreden

3 januari 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Rob de Vries

Mediatorkaart werkt erg fijn

10 december 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als Linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Eveline Molenaar

Goed contact

30 november 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Jacob Smit

Positieve ervaring

23 november 2019

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Jolanda van den Heuvel

Vlugge offerte

15 november 2019

Afgelopen week een aanvraag gedaan en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Ilse de Jong

Heel positief

12 november 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Bastiaan Janssen

Forum bood hulp

31 oktober 2019

Via een forum deze site gevonden. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Goed werk afgeleverd door de professional

- Eva van der Heijden

Perfecte tip

28 oktober 2019

Via bekenden beland bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Pieter Bosch

snel geholpen

21 oktober 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via mediatorkaart.nl. Lekker lokaal, fijn persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Kelly Schipper

Google is je grootste vriend

16 oktober 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een offerte aangevraagd en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Hanneke van der Heijden

Via Via maar dan beter

9 oktober 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Bas Timmermans

Goed contact

26 september 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Alexander Kuipers

Heel positief

26 september 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Daniël van der Linden

Dit werkt fijn

16 september 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Wendy Kuiper

Ideale tip

9 september 2019

Via vrienden beland bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Eric de Boer

Goed contact

1 september 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Sjoerd Martens

niet verwacht zo betaalbaar

23 augustus 2019

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Cindy Sanders

Dé tip

20 augustus 2019

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Johanna Evers

Mediatorkaart is top!

10 augustus 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Ramona van Dijk

Voortreffelijke match

7 augustus 2019

Via Mediatorkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Hendrikus van der Horst

Via linkedin niet hetzelfde

28 juli 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een bekende kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Maartje van Dam

Google is je grootste vriend

21 juli 2019

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het formulier ingevuld en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Karin van de Berg

Ideale website

14 juli 2019

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Claudia Janssen

Vlugge offerte

7 juli 2019

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Jacoba Bakker

Via linkedin niet hetzelfde

29 juni 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Klaas Boer

Voortreffelijke match

25 juni 2019

Via Mediatorkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Eveline van der Linden

De perfecte match

14 juni 2019

Via Mediatorkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Adriaan Smits

Aangenaam verrast

12 juni 2019

Gisteren offertes aangevraagd en we moeten toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Arjan Maas

Voortreffelijke match

3 juni 2019

Via Mediatorkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Dave van de Pol

Erg tevreden

29 mei 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Ellen van der Meulen

Heel positief

16 mei 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via een offerte van Mediatorkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Alexander van Beek

aangename service

15 mei 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Cornelia van Loon

De perfecte match

4 mei 2019

Via Mediatorkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Arjan Postma

Goed contact

28 april 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Marijke Evers

Geen linkedin nodig

24 april 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Pascal van Beek

Lang leve google

19 maart 2019

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Marc van de Veen

Vlugge offerte

20 februari 2019

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Sanne Driessen

Goed contact

31 januari 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Kelly Verhoeven

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

11 januari 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Charlotte van Dijk

Fijn!

31 december 2018

Afgelopen maand offertes aangevraagd en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Pieter Kuiper

Goed contact

15 januari 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Femke Willemsen

Google is je grootste vriend

14 december 2018

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een aanvraag gedaan en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Thijs Hoekstra

Uitgelichte mediators uit Randwijk

Raadhuis Advocatuur

Keijenbergseweg 19
6705 BM Wageningen
Nederland

0318 468 111
http://www.raadhuis-advocaten.nl/mr_jw_koekebakker.html

Nobla Mediation & Advies

Sparrenbos 10
6705 BB Wageningen
Nederland

06 81289989
http://nobla.nl/

Mediation Het Vertrouwen

Marterlaan 11
6705 CK Wageningen
Nederland

06 53661010
https://www.mediationhetvertrouwen.nl/