Mediator Rekken

Ben jij opzoek naar een top mediator in Rekken die bij jouw bedrijf past?
Dan ben je aan het juiste adres.
Mediatorkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Mediator Rekken verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?
Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle professional-m] uit Rekken – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2020 en verder.

Mediator Rekken gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Mediator Rekken
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 130 reviews)
Mediatorlink Mediation
Mediator ConflictConsult
Zakelijke Mediation MediationEasy
First Mediation
Mediatorgroep Bemiddeld conflictbemiddeling
Bloemster Mediation
Handdrukpunt echtscheiding meditaion

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Rekken, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Winterswijk Meddo, Winterswijk Huppel en Rietmolen bijvoorbeeld ook geholpen aan een mediator.

Waarom mediator Rekken

Ben jij op zoek naar de beste mediator in Rekken? Het kan moeilijk zijn om de geschikte mediator te vinden voor het oplossen van een bepaald conflict. Dit komt door het grote aanbod aan mediators. In dit artikel geven wij jou de tips die je hard nodig hebt tijdens je zoektocht. Spring direct naar:

Wanneer is het verstandig om de beste mediator in Rekken te zoeken

Je vraagt je vast af voor welk type conflict je een mediator kan gebruiken. De mediator kan je helpen met vrijwel alles wat te maken heeft met conflicten en onderlinge ruzies. Hij zal proberen om een einde te maken aan het geschil door met beide kanten in gesprek te gaan. Daarnaast is het zo dat een mediator je assisteert als je een compromis laat maken voor bijvoorbeeld een arbeidsconflict. Je kan bijvoorbeeld onenigheid hebben over te laat betaald loon of arbeidsvoorwaarden.

De personen die te maken hebben met bijvoorbeeld conflicten in de buurt kunnen ook aankloppen bij een mediator in Rekken. Dit soort ruzies kunnen meerdere oorzaken hebben, een mediator kan bij elke van dit soort conflicten helpen. organisatiesondernemingen kunnen een mediator weer inzetten als ze bijvoorbeeld een geschil hebben over een patent. Een mediator is dus multi-inzetbaar en kan jou waarschijnlijk ook assisteren bij je conflict. Bij Mediatorkaart kun je in Rekken terecht voor:

  • Mediator scheiding Rekken
  • Zakelijke mediation Rekken
  • Familie mediation Rekken
  • Mediation arbeidsconflict Rekken
  • En meer

Alle mediators uit Rekken

Bekijk ook mediators uit

Op zoek naar een voordelige mediator Rekken – mediator vs. rechtszaak

Hoewel er gelijkenissen zijn tussen een jurist en een mediator hebben ze allebei een ander doel. Een jurist moet je inschakelen als een zaak echt uitmondt tot een rechtszaak. Denk hier bijvoorbeeld aan heftige ruzies die nooit meer zonder rechter opgelost kunnen worden.

Een mediator daarentegen is de persoon die die zich bezighoud met het laten verdwijnen van een conflict. Vaak kunnen beide partijen hierna weer met elkaar door een deur. Er zit dus een groot verschil tussen een jurist en een mediator.

Het is bijvoorbeeld voor zakelijke mediation sterk aan te bevelen om een lokale en betaalbare mediator te vinden uit Rekken. Dit is onder andere ook in te zetten wanneer je te maken hebt met een arbeidsconflict.

Op zoek naar een mediator uit Rekken voor jouw zakelijke mediation?

Zoek een zakelijk mediator

Klik op ‘Zoek een zakelijk mediator‘ om een betaalbare mediator te vinden die gespecialiseerd is in zakelijke mediation Rekken.

Redenen om te kiezen voor een mediator in Rekken

We kunnen een heel lijstje met redenen benoemen voor de vraag waarom ook jij zou moeten gaan voor een mediator in Rekken voor het beëindigen van een conflict. Allereerst maakt de mediator het mogelijk om de relatie niet naar de filistijnen te helpen, vaak is het namelijk zo dat de gemoederen hoog oplopen.

De mediator uit Rekken weet door zijn expertise hoe hij ruzies kan laten verdwijnen zonder dat er juist meer ruzie ontstaat. Daarnaast zal je door de mediators snel van het conflict af zijn. Het wegwerken van ruzies kost vaak veel tijd, al helemaal bij vergaande conflicten. De mediator uit Rekken is er voor je om er snel een punt achter te kunnen zetten.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Esther Veenstra Esther Veenstra
Customer Succes manager bij mediatorkaart.nl
Mediation94%
Familierecht90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Mediator Rekken gezocht – waar moet je op letten bij het zoeken

Het zou eenvoudig zijn om het eerste het beste kantoor te kiezen voor een mediator, maar dit is natuurlijk niet hoe in zijn werk gaat. Door een paar stappen te volgen zal je uitkomen bij de geschikte persoon. Je wilt uiteraard meteen de meest geschikte partij aantrekken. Vaak zijn mediators gespecialiseerd op een bepaald gebied, heb je een conflict met je werkgever? Zoek naar mediators die hier veel vanaf weten. Heb je relatieproblemen en wil je uit elkaar gaan? Dan moet je op zoek naar een mediator scheiden in Rekken.

Scheiden in Rekken is vaak vervelend, maar met een mediator scheiden uit Rekken zal je jouw relatie pijnloos kunnen afsluiten.

Heb jij nog vragen voor een specifiek mediator kantoor? Je kan altijd contact met ze opnemen.

Wil je bijvoorbeeld snel scheiden, vraag dan 3 offertes op van lokale en betaalbare mediators uit Rekken die je graag helpen met een echtscheiding aanvragen.

Scheiden Rekken, via een betaalbare mediators

Scheiden Rekken

Klik op de knop ‘Scheiden Rekken‘ om een scheiding aan te vragen door een scheidingsmediator uit Rekken, gespecialiseerd in echtscheiding.

3 offertes voor een mediator in Rekken

Het is vanzelfsprekend altijd een goed idee om een offerte aan te vragen. Probeer je situatie zo specifiek mogelijk te omschrijven. Je wilt immers alleen maar uitkomen bij een partij met een hoge mate van bedrevenheid en kennis, een bepaalde mate van professionaliteit is wel zo prettig bij het beëindigen van een conflict.

Vervolgens hoef je eigenlijk alleen nog maar een meeting in te plannen, door deze ontmoeting kan je een goed beeld vormen over de mediator die jou zal gaan assisteren. Het is wel wenselijk dat je door een deur kan met de mediator, hij of zij zal toch iemand zijn waar je vaak mee in gesprek zal gaan.

Klik op kosten mediator om direct 3 offertes van lokale en betaalbare mediators uit Rekken op te vragen en zo direct inzicht te krijgen in de kosten.

Direct 3 offertes voor een specifieke kostenindicatie van verschillende mediators uit Rekken.

Nu 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit.

Mediator in Rekken – een persoon die je kan helpen

Wij hopen dat je door dit artikel zelf ook de mediator uit Rekken vindt die bij jouw geschil past. Wij bieden je daarnaast de mogelijkheid om snel en makkelijk 3 offertes aan te vragen. Denk bijvoorbeeld ook aan het verdelen van een erfenis.Twijfel niet langer en schakel een mediator in.

Bekijk bijvoorbeeld alles over verdeling erfenis en kom direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare mediator uit Rekken.

Benieuwd naar het traject van familie mediation Rekken voor erfenis verdeling?

Verdeling erfenis mediation

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een erfenis verdeling in Rekken te bekijken middels het vergelijken van mediators uit Rekken.

Veelgestelde vragen over mediation in

Rekken

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de mediator regio Rekken jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden ook af om met haast op zoek te gaan naar een mediator. Het kan wel, maar het is het beste om hier eventjes de tijd voor te pakken om te zorgen dat alles goed voelt!

Overstappen van mediator is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande mediator. Vraag vervolgens aan je vorige mediator of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe mediator uit Rekken.

mediatorkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle mediators in Rekken. Wij zien welke mediators beschikbaar zijn in Rekken en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van mediators uit Rekken die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Mediation Rekken

Persoonlijke benadering

8 september 2020

Niks niet het volgende dossier maar oprecht van mens tot mens in gesprek met elkaar. De mediator had onmiskenbaar ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende fase. En dat inmiddels we de 3 maanden daarvoor haast alleen maar onenigheid hadden. We konden vlug weer opgelucht ademhalen.

- Richard van der Linden

Hulp bij uit elkaar gaan

3 september 2020

Adequate begeleiding bij een scheiding gekregen. De ervaring gedurende de mediations zorgde voor een gestructureerde mediation en afwikkeling. Top, een hele zorg minder.

- Hendrik van Loon

Hulp bij uit elkaar gaan

1 september 2020

Passende hulp bij een scheiding gekregen. De gesprekken en documenten waren snel overeengekomen en goed verzorgd. Pak van ons hart in een al moeilijke tijd.

- Simon van der Linden

Erfenis eerlijk verdeeld

27 augustus 2020

We hebben fijne hulp aangeboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het heengaan van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Dankzij jullie support en energie alles tot een goed einde gekomen. Zeer bedankt hiervoor.

- Dirk Martens

Geen kant gekozen

27 augustus 2020

De persoon die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werkgever was erg professioneel. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Top.

- Remco Willems

Na lang onrustig nu rust

21 augustus 2020

Doordat we via mediatiorkaart met een persoon konden praten zijn mijn voormalig partner en ik eindelijk in kalmere tijden terecht gekomen. Er waren heldere situaties maar er werden vooral oplossingen bedacht die voor ons beiden nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Tot op de dag van vandaag pakken we nog wel eens terug op bepaalde items die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de prijzen ons reuze mee in een toch al kostbare periode.

- Angela Bosch

Profi en handig geregeld

14 augustus 2020

De mediator waarmee we in contact kwamen was onmiskenbaar ervaren met dit soort conflicten en pakte het direct op.

- Sandra van de Veen

Boven verwachting

14 augustus 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage verwachtingen de gesprekken rondom de scheiding in. Viel me toch mee dat we tot een buitengewoon fatsoenlijke verdeling zijn gekomen van de spullen. Ik denk dat buiten dit we er niet goed uit waren gekomen.

- Maarten Bosman

Erg veel gehad aan ondersteuning tijdens scheiding

13 augustus 2020

Hele prettige ervaring met de begeleiding tijdens echtscheiding gehad. Geen nummertje, maar echt het begrip dat je als persoon behandeld wordt. Flink wat tijd genomen voor mijn kant en het met me meedenken. Zeer bedankt!

- Marjolein Brouwer

Na lang turbulent nu ontspanning

10 augustus 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een tijd van rust terecht gekomen. Er werden heldere scenario`s maar er werden vooral oplossingen bedacht die voor ons allebei werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op sommige onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de prijzen ons reuze mee in een toch al kostbare periode.

- Patrick de Graaf

Profi en snel geregeld

2 augustus 2020

De mediator waarmee we in contact kwamen was duidelijk ervaren met dit soort conflicten en pakte het direct op.

- Robertus van der Meulen

De hulp via mediation was goed tijdens scheiden

3 augustus 2020

Zeer lieve ondervinding met de ondersteuning tijdens echtscheiding gehad. Via mediatorkaart kregen we iemand die ons niet als het eerstvolgende dossier bestempelde. Er wordt echt meegedacht in de oplossing. Geweldig bedankt!

- Joris van Dijk

Vechtscheiding voorkomen!

28 juli 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch eindelijk uitgekomen. Ik denk wel dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Marije Koster

De familie is weer een familie

24 juli 2020

De communicatie in onze familie was altijd lastig, gelukkig ondertussen weer op een aanspreekbaar niveau.

- Steven Huisman

Van problemen vlot naar oplossingen

28 juli 2020

Met een lange tijd aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met mekaar communiceren. Erg prettig geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de voorkeur kreeg. Dank daarvoor!

- Joyce Koning

De hulp via mediation was goed tijdens uit elkaar gaan

25 juli 2020

We hadden het lastig maar de hulp was erg aangenaam. Geen nummertje, maar echt het gevoel dat je als persoon behandeld wordt. Er wordt echt meegedacht in oplossingen. Super content.

- Claudia Molenaar

Geen kant verkiezen

22 juli 2020

Gelukkig was de coach erg bedreven bij de mediation bij mijn werk. Geen enkele keer het gevoel gehad dat hij kant koos of bevooroordeeld reageerde. Geweldig.

- Marianne van Wijk

Direct opgelost!

19 juli 2020

Na een conflict van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er door mediatorkaart absoluut uitgekomen! Zonder de mediation waren we vast in een vechtscheiding terecht gekomen. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Renate de Lange

Ondanks afstand professioneel geholpen

20 juli 2020

Zelf hadden we geen deskundigheid op het gebied van buitenlandse erfenissen. Vandaar toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze hulp gevonden via mediator kaart. Bedankt allemaal!

- Rob Mulder

Buitenlandse erfenis vakkundig afgehandeld

20 juli 2020

Zelf hadden we geen expertise op het gebied van buitenlandse erfenissen. Vandaar toch maar begeleiding ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze begeleiding gevonden via mediator kaart. Bedankt allemaal!

- Laura Veenstra

Geen kant kiezen

18 juli 2020

De man die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg bekwaam. Geen enkele keer het gevoel gehad dat hij kant koos of partijdig reageerde. Super.

- Saskia Mulder

Geen wilsbeschikking, wel eerlijk verdeeld

19 juli 2020

Ondanks de missende documenten konden we in gesprek met elkaar onder begeleiding. Gelukkig hadden we hier hulp bij, want we hebben hier nog nooit eerder mee te maken gehad. bedankt voor de goede zorgen en professionele hulp!

- Jessica de Vries

Vechtscheiding voorkomen!

21 juli 2020

Na een aanvaring van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart volkomen uitgekomen! Zonder de mediation waren we vast in een vechtscheiding terecht gekomen. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Elizabeth de Lange

Na lang turbulent nu rust

17 juli 2020

Omdat we via mediatiorkaart met iemand konden praten zijn mijn ex partner en ik eindelijk in relaxtere tijden terecht gekomen. De gemoederen liepen aanzienlijk op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons beiden goed waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op sommige items die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook uitstekend ondanks een al dure tijd.

- Maurice Mulder

Niet duur

14 juli 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Daarom blij met het betaalbare tarief van onze mediator. We waren er toen rap uit, onbetwistbaar dat deze mevrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Kelly van der Linden

Begeleiding bij (tiener)dochter

18 juli 2020

Al jaren liep het contact tussen mij en mijn dochter erg stroef. We hebben hiervoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Deze manier van mediation pakte in het bijzonder de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte voor ons volledig.

- Jacob Bosman

Content

12 juli 2020

Gewoon goed, zoals ik mag denken.

- Robert Peeters

Ondanks de gemoederen eerlijk gedeeld

15 juli 2020

Gepaste begeleiding ontvangen bij het delen van de erfenis. De emoties waren nog hoog door het overlijden van opa, bij het verdelen van de erfenis van hem. Door jullie ondersteuning en daadkracht allemaal tot een goed einde gekomen. Enorm bedankt!

- Martinus van den Bosch

Oprecht goed

12 juli 2020

Absoluut top! Bedankt!

- Jolanda Blom

Geen wilsbeschikking, wel eerlijk verdeeld

13 juli 2020

Er was helaas geen testament, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. De mediator hielp ons hiermee want we hadden dit nog niet zo hoeven doen. Dank voor de goede zorgen en kundige hulp!

- Marinus van de Berg

Conflict met personeelslid opgelost

10 juli 2020

Langdradig besluitloos conflict met een van mijn werknemers professioneel begeleid.

- Dirk van de Brink

Prima geregeld Het was een minder leuke oorzaak waardoor ik hier terecht kwam maar de uitkomst(en) die eruit kwamen waren goed. Had verwacht dat er wel linksom of rechtsom partij getrokken zou worden voor mijn werkgever, maar niks is minder waar. De mediator was echt neutraal. Verder was het betaalbaar gelukkig.

14 juli 2020

- Ruben Timmermans

Snel in contact

8 juli 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de sessies waren op onze schema’s afgestemd. ’s Avonds als de kleintjes in bed lagen konden we het gesprek houden met de mediator zodat we geen verlof hoefde te pakken. In ieder geval kregen we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de reacties in huis voor een passende mediator. Snel geregeld zo.

- Anna Peters

Profi en handig geregeld

10 juli 2020

De man die contact zocht had duidelijk verstand van dingen en kon ons vlug verder begeleiden.

- Irene Kuipers

Ondanks de gemoederen netjes gedeeld

4 juli 2020

We hebben gepaste hulp aangeboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het heengaan van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Dankzij jullie support en energie alles tot een goed einde gekomen. Enorm dankbaar hiervoor.

- Paul van de Velden

Persoonlijke benadering

9 juli 2020

Niks niet het opvolgende dossier maar oprecht van mens tot mens in contact met elkaar. Je merkte direct dat de vrouw die ons bijstond dit vaker had geregeld en al snel waren we in gesprek over oplossingen. De tijdsduur voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg prettig. We konden vlug weer opgelucht ademen.

- Niels de Leeuw

Ondanks de gemoederen eerlijk gedeeld

7 juli 2020

Lieve ondersteuning ontvangen bij het delen van de erfenis. Was een moeizame periode, waarin de gemoederen hoog konden stijgen. Maar door de hulp en advies is het toch geslaagd zonder onenigheid. Zeer bedankt hiervoor.

- Joyce de Wit

Geoefend mediator

7 juli 2020

Gewoon begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar eerste mediation, dat was te horen.

- Sharon van Leeuwen

Na lang onrustig nu ontspanning

8 juli 2020

Doordat we via mediatiorkaart met een persoon konden communiceren zijn mijn ex partner en ik eindelijk in rustigere tijden terecht gekomen. Er waren heldere scenario`s maar er werden bovenal oplossingen aangedragen die voor ons beiden nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag af en toe nog teruggaan op afspraken van toen. Het tarief was ook goed ondanks een al dure periode.

- Diana Bos

Het idee uit de mediation helpt echt

30 juni 2020

De mediation heeft gezorgd voor een plan (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. We kunnen hier altijd op terugpakken en daar zijn we content mee. Handig hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Richard Willems

Vlot afgehandeld!

6 juli 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer praten met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch eindelijk uitgekomen. Ik denk wel dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Björn Driessen

Meer ontvangen dan bedacht

4 juli 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig hoop de sessies rondom de echtscheiding in. Maar al vlug kwamen we wel tot een prima uitkomst. Door jullie was dit zeker veel minder goed geworden!

- Jacqueline van der Heijden

Nalatenschap eerlijk gedeeld

30 juni 2020

We hebben gepaste begeleiding geboden gekregen na de aanvraag hier. Was een moeizame periode, waarin de gemoederen hoog konden oplopen. Maar door de hulp en advies is het toch gelukt zonder onenigheid. Heel erg bedankt!

- Peter van de Velde

Ook voor werkgevers

28 juni 2020

Zeer blij met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Professioneel geholpen en niet het idee gekregen dat het allemaal maar de verantwoordelijkheid is van de werkgever. Erg blij.

- Johanna de Jonge

Advies en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

26 juni 2020

Snelle ondersteuning bij het uit elkaar gaan. De gesprekken en papieren waren vlug overeengekomen en goed verzorgd. Top, een hele zorg minder.

- Tessa Kuiper

Tevreden

30 juni 2020

Content zoals verwacht.

- Anouk Timmermans

Ondanks afstand bekwaam geholpen

23 juni 2020

Zelf hadden we geen expertise op het gebied van buitenlandse erfenissen. Na een sterfte in de familie in Canada hebben we dus begeleiding gewild. Gelukkig deze hulp gevonden via mediator kaart. Dank je wel!

- Nienke Peters

Hulp bij scheiding

24 juni 2020

Passende begeleiding bij een scheiding gekregen. De sessies en documenten waren snel georganiseerd en goed verzorgd. Top, een hele zorg minder.

- Joost van der Horst

Niks meer te maken met mijn werk!

25 juni 2020

Gelukkig konden we met behulp van een mediator via deze site eindelijk tot een afscheid met juiste condities komen. Had er gewoon recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Wendy van de Velde

Oprecht chapeau

22 juni 2020

Deze organisatie verdienen een lintje. Ik of eigenlijk wij hebben flink gehad aan de sessies met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Cindy van de Velde

Vakkundig en vlug

24 juni 2020

De mediator waarmee we in gesprek kwamen was onmiskenbaar ervaren met dit soort conflicten en pakte het direct op.

- David Koster

Op maat afgestemd advies

19 juni 2020

Niks niet het opvolgende dossier maar oprecht van mens tot mens in gesprek met elkaar. De mediator had onmiskenbaar ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende periode. En dat terwijl we de 3 maanden daarvoor praktisch alleen maar onenigheid hadden. We konden snel weer opgelucht ademen.

- Danny de Jong

Tevreden

21 juni 2020

Content zoals bedacht.

- Maaike Koning

Ongeacht de gemoederen netjes gedeeld

22 juni 2020

We hebben prettige begeleiding geboden gekregen na de aanvraag hier. Was een lastige periode, waarin de emoties hoog konden oplopen. Maar door de hulp en begeleiding is het toch geslaagd zonder onenigheid. Echt bedankt!

- Hendrika van den Bosch

Echt chapeau

17 juni 2020

Deze organisatie krijgen een lintje. Ik of eigenlijk we hebben veel gehad aan de gesprekken met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Simon van Dam

Geen wilsbeschikking, wel eerlijk verdeeld

14 juni 2020

Ongeacht de missende documenten konden we in gesprek met elkaar onder begeleiding. De mediator hielp ons hierbij want we hadden dit nog niet zo moeten doen. De tarieven vielen ook alles mee.

- Bas van der Meer

Onzekere kwestie goed geregeld

19 juni 2020

In de tijd van uit elkaar gaan was het een emotionele periode maar door de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl hadden we direct een persoon die ons fatsoenlijk kon helpen. De mediator handelde echt neutraal. Ongeacht dat het soms ontroerend was, hebben ze dit onpartijdig kunnen doen. Fijne afwikkeling zo.

- Hendrik de Bruin

Gelukkig nu van mijn leidinggevende af

13 juni 2020

Na een hoop gezeik op werk gelukkig nu met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf kunnen verlaten. Had er gewoon recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Anouk Kok

Ongeacht de emoties eerlijk gedeeld

17 juni 2020

Lieve begeleiding ontvangen bij het verdelen van de erfenis. De emoties waren nog hoog door het doodgaan van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Maar door de ondersteuning en begeleiding is het toch gelukt zonder ruzie. Enorm bedankt hiervoor.

- Wendy Driessen

Tevreden

13 juni 2020

Tevreden zoals bedacht.

- Mariska de Vos

Conflict met werknemer opgelost

12 juni 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit vraagstuk kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en vlot geholpen.

- Johannes Timmermans

Vaak bereikbaar

14 juni 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de afspraken waren op onze planning afgestemd. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. Ook hadden we na de aanvraag via mediatorkaart.nl snel de reacties in huis voor een geschikte mediator. Fijn hoe gauw dit ging.

- Rob de Graaf

Pijnlijke periode afgesloten

9 juni 2020

Mijn vaders overlijden zorgde voor een verdrietige paar maanden rondom de erfenis. Begeleiding was zeer persoonlijk en op maat. Er netjes geregeld allemaal.

- Tamara van den Heuvel

Ondanks afstand bekwaam geholpen

10 juni 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands heengaan en nalatenschap. Na een sterfgeval in de familie in Canada hebben we dus begeleiding gewild. Gelukkig deze begeleiding gevonden via mediator kaart. Dank je wel!

- Eva van Leeuwen

Niet alleen voor personeel

10 juni 2020

Zeer blij met de bemiddeling in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Vlot geholpen en totaal neutraal. Erg blij.

- Marjolein van de Velden

Arbeidsconflict kundig aangepakt

11 juni 2020

Langdradig slepend conflict met een van mijn werknemers vakkundig begeleid.

- Martin Boer

Betrokken en sympathiek

9 juni 2020

Voelde me echt gehoord tijdens de mediation tussen mijn werk en mezelf. Hierdoor kunnen we nu in het proces snel door naar de uitkomst.

- Anita de Boer

Lastige tijd afgesloten

8 juni 2020

Mijn vaders overlijden zorgde voor een lastige paar maanden rondom de erfenis. De gemoederen waren hoog maar de ondersteuning professioneel en meelevend. Er zorgvuldig geregeld allemaal.

- Sylvia van der Heijden

Pijnlijke periode afgesloten

3 juni 2020

Mijn vaders dood zorgde voor een verdrietige periode rondom de erfenis. Begeleiding was erg persoonlijk en op maat. Was voor ons foutloos geregeld zo.

- Hanneke de Jonge

Pijnlijke tijd afgesloten

3 juni 2020

Mijn vaders overlijden zorgde voor een verdrietige paar maanden rondom de erfenis. Hulp was erg persoonlijk en op maat. Er nauwgezet geregeld allemaal.

- Marc van den Broek

Dichter naar elkaar gekomen

7 juni 2020

De communicatie in onze familie was voortdurend moeilijk, gelukkig ondertussen weer op een toegankelijk niveau.

- Jacqueline van Leeuwen

Ondanks afstand bekwaam geholpen

1 juni 2020

Nog nooit te maken gehad met een buitenlands heengaan en erfenis. Daarom toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Deze vlot en met betrekkelijk lage kosten gevonden. Dank je wel!

- Richard Schipper

Ondanks afstand professioneel geholpen

5 juni 2020

Zelf hadden we geen expertise op het gebied van buitenlandse erfenissen. Na een sterfte in de familie in Canada hebben we dus hulp gezocht. Deze snel en met relatief lage tarieven gevonden. Dank allemaal!

- Remco Schipper

Echt neutraal

30 mei 2020

De kerel die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werkgever was erg bekwaam. Geen enkele keer het gevoel gehad dat hij kant koos of partijdig was. Super.

- Judith van Doorn

Ruzie met werknemer opgelost

29 mei 2020

Lang besluitloos conflict met een van mijn werknemers vakkundig begeleid.

- Jan Bosman

De mediator was verstandig!

1 juni 2020

Oprecht begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar eerste mediation, dat was te merken.

- Jacoba van der Meer

Buitenlandse erfenis vakkundig afgehandeld

3 juni 2020

Nog nooit te maken gehad met een buitenlands heengaan en erfenis. Na een sterfgeval in de familie in Canada hebben we dus hulp gewild. Gelukkig deze hulp ontdekt via mediator kaart. Dank je wel!

- Stefan van der Linden

Begeleiding bij (tiener)dochter

30 mei 2020

Al jaren liep het contact tussen mij en mijn dochter erg stroef. De therapie die we hadden zorgde alleen maar voor meer materiaal om ruzie over te maken. Deze manier van mediation pakte in het bijzonder de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte in het geval van ons volledig.

- Jelle Evers

Vechtscheiding voorkomen!

30 mei 2020

Na een aanvaring van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart volkomen uitgekomen! Buiten de mediation waren we zeker in een vechtscheiding terecht gekomen. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Sjoerd Hofman

Ondanks afstand professioneel geholpen

24 mei 2020

Nog nooit te maken gehad met een buitenlands overlijden en erfenis. Vandaar toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze hulp ontdekt via mediator kaart. Dank allemaal!

- Kevin Groen

Kwetsbare afhandeling top afgehandeld

25 mei 2020

In de tijd van uit elkaar gaan was het een emotionele tijd echter door de aanvraag via mediatorkaart.nl hadden we vlug iemand die ons fatsoenlijk kon helpen. De mediator hielp volledig neutraal. Ondanks dat het soms emotioneel was, hebben ze dit onpartijdig kunnen doen. Erg knap.

- Natascha van der Linden

Fatsoenlijk afgehandeld

24 mei 2020

De reden was logischerwijs niet prettig maar de methode waarop het afgehandeld is was super. Had bedacht dat er wel linksom of rechtsom gekozen zou worden voor mijn werk, maar niks is minder waar. Het was echt onpartijdig. Ook was het goedkoop gelukkig.

- Martine Hofman

De hulp via mediation was goed tijdens uit elkaar gaan

28 mei 2020

We hadden het lastig maar de hulp was erg aangenaam. Via mediatorkaart kregen we iemand die ons niet als het eerstvolgende dossier bestempelde. Er wordt echt meegedacht in de oplossing. Super content.

- Anna van Doorn

Persoonlijke benadering

21 mei 2020

Niks niet het opvolgende dossier maar oprecht van mens tot mens in contact met elkaar. Je merkte direct dat de dame die ons bijstond dit vaker had geregeld en al snel waren we in gesprek over oplossingen. De tijdsduur voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg prettig. We konden vlug weer opgelucht ademen.

- Roy van de Berg

Uiteindelijk van mijn baas af

20 mei 2020

Na een hoop gedoe op werk gelukkig nu met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf mogen verlaten. Had er domweg recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Roel Jonker

Eindelijk rustigere tijden

24 mei 2020

Doordat we via mediatiorkaart met iemand konden praten zijn mijn voormalig partner en ik eindelijk in kalmere tijden terecht gekomen. De gemoederen liepen hoog op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons beiden goed waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag soms nog teruggrijpen op afspraken van destijds. Het tarief was ook prima ondanks een al prijzige periode.

- Anne Boer

Eindelijk rustigere tijden

19 mei 2020

Omdat we via mediatiorkaart met iemand konden communiceren zijn mijn voormalig partner en ik eindelijk in rustigere tijden terecht gekomen. De gemoederen liepen hoog op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons allebei verstandig waren. Daardoor kunnen we tot vandaag af en toe nog teruggaan op afspraken van toen. Ook vielen de tarieven ons enorm mee in een toch al kostbare tijd.

- Charlotte van Veen

Menselijke aanpak

22 mei 2020

Niks niet het opvolgende dossier maar oprecht van mens tot mens in gesprek met elkaar. Je merkte tevens dat de vrouw die ons hielp dit frequenter had gedaan en al snel waren we in contact over oplossingen. De periode voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg prettig. Dit was echt een verademing voor ons beide.

- Roy van de Ven

Geen wilsbeschikking, wel netjes verdeeld

20 mei 2020

Ondanks de ontbrekende stukken konden we in gesprek met elkaar onder begeleiding. Gelukkig hadden we hier begeleiding bij, want we hebben hier nog niet eerder mee te doen gehad. De kosten vielen ook alles mee.

- Ronald Willems

Conflict met medewerker opgelost

15 mei 2020

Lang besluitloos conflict met een van mijn medewerkers vakkundig begeleid.

- Matthijs van den Heuvel

Profi en snel geregeld

15 mei 2020

De man die contact zocht had duidelijk verstand van zaken en kon ons rap verder helpen.

- Angela van den Bosch

Ruzie met werknemer opgelost

18 mei 2020

Lang besluitloos conflict met een van mijn medewerkers professioneel begeleid.

- Jeroen de Lange

Scheidingmet een lichtpuntje.

14 mei 2020

We hadden werkelijk flink ruzie al voor ik de offerteaanvraag indiende bij mediatorkaart. Niet enkel de echtscheiding is prima gegaan, maar mijn ex en ik zijn ook beter dan verwacht uit elkaar gegaan. Nazorg had iets beter gemogen na afsluiting.

- Eva van Leeuwen

Advies en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

12 mei 2020

Passende begeleiding bij een scheiding gekregen. De gesprekken en documenten waren vlug georganiseerd en goed geregeld. Pak van ons hart in een al verdrietige periode.

- Brenda de Vos

Persoonlijke aanpak

11 mei 2020

Niks niet het volgende dossier maar oprecht van mens tot mens in contact met elkaar. Je merkte direct dat de dame die ons begeleidde dit vaker had geregeld en al snel waren we in contact over oplossingen. De tijdsperiode voor de mediation hadden we veel onenigheid dus dit was erg fijn. We konden vlug weer opgelucht ademen.

- Albert Koning

Prijs viel mee!

16 mei 2020

Uit elkaar gaan is al prijzig genoeg. Daarom blij met het betaalbare tarief van onze mediator. Het was snel geregeld nadat de doorgewinterde dame ons begeleid had.

- Adriaan van der Meer

Kwetsbare afwikkeling top geregeld

16 mei 2020

In de periode van uit elkaar gaan was het een emotionele tijd echter door de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl hadden we direct een persoon die ons fatsoenlijk kon helpen. De mediator hielp oprecht neutraal. Soms was het een gevoelige zaak maar daar werd fatsoenlijk mee omgegaan. Erg netjes.

- Arie van de Berg

Meer gekregen dan verwacht

11 mei 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage verwachtingen de sessies rondom de echtscheiding in. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een zeer eerlijke verdeling zijn gekomen van de spullen. Ik denk dat buiten dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Maartje de Boer

Dichter naar elkaar toegegroeid

11 mei 2020

De communicatie in onze familie was altijd lastig, gelukkig intussen weer op een aanspreekbaar niveau.

- Marianne de Ruiter

Nalatenschap netjes gedeeld

14 mei 2020

We hebben gepaste hulp aangeboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het overlijden van opa, bij het verdelen van de erfenis van hem. Dankzij jullie ondersteuning en energie alles tot een goed einde gekomen. Mega bedankt!

- Melanie Koning

Ondanks afstand professioneel geholpen

7 mei 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands overlijden en erfenis. Vandaar toch maar begeleiding ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze begeleiding gevonden via mediator kaart. Bedankt allemaal!

- Joyce Huisman

De familie is opnieuw een familie

5 mei 2020

Na een jarenlang conflict in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen door de fijne begeleiding en mediation.

- Jolanda Vos

Goed geregeld Het was een minder leuke oorzaak waardoor ik hier terecht kwam maar de uitkomst(en) die eruit kwamen waren goed. Had verwacht dat er wel linksom of rechtsom partij getrokken zou worden voor mijn werk, maar niks is minder waar. Het was echt onpartijdig. Ook was het betaalbaar gelukkig.

11 mei 2020

- Marleen Maas

Persoonlijke aanpak

8 mei 2020

Niks niet het opvolgende dossier maar oprecht van mens tot mens in gesprek met elkaar. De mediator had onmiskenbaar ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende fase. De tijdsperiode voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg fijn. Dit was echt een geruststelling voor ons beide.

- Nienke de Jong

Meer gekregen dan verwacht

6 mei 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage verwachtingen de sessies rondom de scheiding in. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een zeer eerlijke verdeling zijn gekomen van de eigendommen. Ik denk dat buiten dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Johannes de Jong

Direct opgelost!

2 mei 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch eindelijk uitgekomen. Ik denk ook dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Peter Verhoeven

De hulp via mediation was goed tijdens scheiden

30 april 2020

We hadden het lastig maar de hulp was erg prettig. Geen nummertje, maar echt het gevoel dat je als persoon behandeld wordt. Er wordt echt meegedacht in de oplossing. Super content.

- Martin Smits

Het plan was degelijk

30 april 2020

De mediation heeft gezorgd voor een plan (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. We kunnen hier altijd op pakken en daar zijn we blij mee. Erg fijn, heeft ons flink geholpen.

- Marc Veenstra

Ook voor werkgevers

6 mei 2020

Erg bekwaam geholpen met een geschil met een medewerker. Professioneel geholpen en niet het gevoel gehad dat het allemaal maar de schuld is van de werkgever. Erg opgelucht.

- Leonie Jacobs

Erfenis zo afgehandeld

2 mei 2020

We hebben de erfenis direct kunnen verdelen dankzij mediation. Dank!

- Adriana Verhoeven

Meelevend en vriendelijk

28 april 2020

Voelde me echt gehoord tijdens de mediation tussen mijn werkgever en mezelf. Daardoor kunnen we nu in het proces snel door naar de oplossing.

- Matthijs Smits

Echt chapeau

27 april 2020

Onze mediator was fantastisch. Ik of liever we hebben flink gehad aan de sessies met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Melanie Groen

Snel geregeld

29 april 2020

We hebben de erfenis snel kunnen verdelen dankzij mediation. Dank!

- Paul Hendriks

Niks meer te maken met mijn werk!

25 april 2020

Tevreden konden we met hulp van een mediator via deze site eindelijk tot een vertrek met juiste condities komen. Overigens was het voor mij al duidelijk dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel meegaan.

- Marcel Hendriks

Gewoon fijn

29 april 2020

Absoluut super! Dank Jullie Wel!

- Adrianus Vermeulen

Scheidingmet een lichtpuntje.

24 april 2020

We hadden ergens flink ruzie al voor ik de aanvraag indiende bij mediatorkaart. Niet alleen de echtscheiding is goed gegaan, maar mijn ex en ik zijn ook netter dan bedacht uit elkaar gegaan. Nazorg had iets beter gekund na afronding.

- Ellen Blom

Van problemen snel naar oplossingen

25 april 2020

Met een lange tijd aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met mekaar praten. Dat was zeer prettig, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Bedankt!

- Maria de Bruin

Erg veel gehad aan begeleiding tijdens echtscheiding

27 april 2020

We hadden het zwaar maar de hulp was erg aangenaam. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het eerstvolgende dossier bestempelde. Flink wat tijd uitgetrokken voor mijn verhaal en het met me meedenken. Onwijs tevreden.

- Jolanda Bakker

Vakkundig en vlug

24 april 2020

De mediator waarmee we in gesprek kwamen was onmiskenbaar ervaren met dit soort conflicten en pakte het vlot op.

- Leonie de Koning

De mediator was fijn!

24 april 2020

Eveneens heel eerlijk, ontwapenend en ook heel medelevend. Was niet haar allereerste mediation, dat was te zien.

- Miranda van der Linden

Pijnlijke tijd afgerond

22 april 2020

Mijn vaders overlijden zorgde voor een verdrietige periode rondom de erfenis. De gemoederen waren hoog maar de begeleiding vakkundig en meelevend. Was voor ons volmaakt geregeld zo.

- Bastiaan Mol

Profi en snel geregeld

19 april 2020

De mediator waarmee we in gesprek kwamen was onmiskenbaar ervaren met dit soort conflicten en pakte het snel op.

- Daniël de Leeuw

Professioneel en vlug

18 april 2020

De mediator waarmee we in contact kwamen was onmiskenbaar ervaren met dit soort conflicten en pakte het vlot op.

- Ellen van den Broek

Erfenis zo geregeld

21 april 2020

We hebben de erfenis direct kunnen verdelen dankzij mediation. Dank!

- Jasper van de Veen

Erfenis zo afgehandeld

19 april 2020

Zeer gauw de verdeling van de erfenis kunnen inrichten dankzij deze deskundigen! Dank Jullie Wel.

- Richard Molenaar

Persoonlijke aanpak

16 april 2020

Niks niet het opvolgende dossier maar echt van mens tot mens in contact met elkaar. De mediator had duidelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende fase. De tijdsperiode voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg prettig. We konden snel weer opgelucht ademen.

- Joyce Visser

Prima geregeld Het was een minder leuke beweegreden waardoor ik hier terecht kwam maar de oplossing(en) die eruit kwamen waren goed. Eigenlijk dacht ik dat mijn werk wel voorgetrokken zou worden echter dat was echt niet zo. De mediator was echt onpartijdig. De prijzen vielen ook alles mee.

14 april 2020

- Simon Vos

Persoonlijk afgestemd advies

14 april 2020

Niks niet het opvolgende dossier maar oprecht van mens tot mens in gesprek met elkaar. Je merkte gelijk dat de vrouw die ons hielp dit frequenter had geregeld en al snel waren we in contact over oplossingen. De tijdsperiode voor de mediation hadden we veel onenigheid dus dit was erg prettig. Dit was wel een opluchting voor ons allebei.

- Deborah Molenaar

Echtscheiding met zilveren randje

13 april 2020

Na een sterk conflict terecht gekomen bij een fijne mediator via mediatorkaart. Ik moet aanmerken dat de echtscheiding nu daarom soepeler ging dan verwacht en ook spreek ik nog met mijn ex. Nazorg had iets beter gemogen na afronding.

- Arjan de Jong

Tarief viel mee!

16 april 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Gelukkig viel het tenslotte erg mee toen we een mediator inschakelde. Het was snel geregeld nadat de ervaren vrouw ons begeleid had.

- Richard van de Ven

Niets meer te doen met mijn werkgever!

16 april 2020

Na een hoop gezeik op werk eindelijk met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf mogen verlaten. Had er gewoon recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Patricia Mulder

Content

13 april 2020

Tevreden zoals verwacht.

- Nienke van de Velden

Simpel en vlug

11 april 2020

Helemaal top! Dank Jullie Wel!

- Johan de Leeuw

Heel veel gehad aan advies tijdens scheiding

8 april 2020

Zeer prettige ervaring met de ondersteuning tijdens het uit elkaar gaan gehad. Geen nummertje, maar echt het begrip dat je als persoon behandeld wordt. Veel tijd uitgetrokken voor mijn verhaal en het met me meedenken. Zeer bedankt!

- Brenda van Vliet

Profi en snel geregeld

11 april 2020

De kerel die contact zocht had duidelijk verstand van zaken en kon ons rap verder begeleiden.

- Ilse Vink

Prijs viel mee!

5 april 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Daarom blij met het lage tarief van onze mediator. We waren er toen rap uit, duidelijk dat deze mevrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Margaretha van Dam

Geoefend mediator

6 april 2020

Zowel heel oprecht, ontwapenend en ook heel medelevend. Was niet haar allereerste mediation, dat was te merken.

- Jasper Koster

Buitenlandse erfenis vakkundig geregeld

7 april 2020

Persoonlijk hadden we geen expertise op het gebied van buitenlandse erfenissen. Daarom toch maar begeleiding ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Deze snel en met betrekkelijk lage tarieven gevonden. Bedankt allemaal!

- Matthijs van Vliet

De familie is opnieuw een familie

6 april 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de goede begeleiding en mediation.

- Erwin Brouwer

Ondanks afstand bekwaam geholpen

5 april 2020

Nog nooit te maken gehad met een buitenlands overlijden en nalatenschap. Vandaar toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze hulp ontdekt via mediator kaart. Dank jullie wel!

- Wouter Kramer

Ingewikkelde erfenis tot fatsoenlijk einde gebracht

3 april 2020

Er was helaas geen wilsbeschikking, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. De mediator hielp ons hierbij want we hadden dit nog niet zo hoeven doen. De kosten vielen ook alles mee.

- Johannes Dekker

Goed afgehandeld

1 april 2020

Het was een minder leuke beweegreden waardoor ik hier terecht kwam maar de uitkomst(en) die eruit kwamen waren goed. Eigenlijk dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden maar dat was echt niet zo. De mediator was echt onpartijdig. De prijzen vielen ook alles mee.

- Hendrikus Groen

Moeilijke periode afgesloten

31 maart 2020

Mijn vaders dood zorgde voor een lastige periode rondom de erfenis. De gemoederen waren hoog maar de begeleiding vakkundig en meelevend. Was voor ons perfect geregeld zo.

- Leonie Smits

Simpel en snel

5 april 2020

Helemaal super! Dank!

- Paulus Gerritsen

Gevoelige kwestie goed geregeld

4 april 2020

Bij de scheiding kwamen er flink wat gevoeligheden naar boven maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden zoeken waren we er snel uit. De mediator handelde volledig neutraal. Weleens was het een gevoelige kwestie maar daar werd goed mee omgegaan. Prettige afwikkeling zo.

- Daniëlle van de Veen

Veelal bereikbaar

12 maart 2020

Geen 9-5 instelling maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons belangrijk gezien het werk. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. Verder kregen we na de aanvraag via mediatorkaart.nl snel de reacties in huis voor een passende mediator. Prettig hoe gauw dit ging.

- Yvonne van der Horst

Niet enkel voor werknemers

28 februari 2020

Erg content met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Vlot geholpen en totaal onpartijdig. Erg blij.

- Marcel Verhoeven

Volledig neutraal

27 januari 2020

De persoon die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werkgever was erg bekwaam. Geen enkele keer het idee gehad dat hij kant koos of bevooroordeeld reageerde. Geweldig.

- Sharon van der Linden

Ruzie met dochter opgelost

13 januari 2020

Mijn dochter en ik leken niet goed met elkaar praten. We hebben hiervoor therapie geprobeerd, maar dat mocht niet baten. Daardoor ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Astrid de Leeuw

vlot afgehandeld

31 december 2019

Zeer vlot de verdeling van de erfenis gaan regelen dankzij deze deskundigen! Dank!

- Sjoerd Koning

Positieve ervaring

29 maart 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Vincent Smits

Dé tip

1 april 2020

Via vrienden beland bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Daniëlle van de Brink

Snelle match via mediatorkaart.nl

28 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Ingrid Kuiper

Eindelijk een goede site gevonden

27 maart 2020

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij Mediatorkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Anouk Kuipers

aangename service

28 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Remco de Haan

Google is je grootste vriend

28 maart 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Remco Molenaar

Mediatorkaart is top!

25 maart 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- David de Boer

Heel positief

21 maart 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Mediatorkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Adriana Verhoeven

Erg tevreden

25 maart 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Brenda van de Brink

Gevonden via forum

25 maart 2020

Door een forum hier beland. Positief over de ontvangen offerte. Juiste persoon na mislukte pogingen

- Jolanda van den Bosch

Vlugge offerte

20 maart 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Joris van Leeuwen

Positieve ervaring

20 maart 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via een offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Annemarie de Lange

Werkt goed dit

20 maart 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Dave van de Wal

Positieve ervaring

19 maart 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Mediatorkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Björn van de Veen

aangename service

18 maart 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Sjoerd Kuijpers

Aangenaam verrast

20 maart 2020

Afgelopen maand offertes aangevraagd en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Sharon Peeters

Perfecte tip

12 maart 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Barbara van de Berg

vlot en makkelijk

19 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via mediatorkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, fijn persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Monique van Doorn

Werkt goed dit

13 maart 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Astrid Meijer

Lang leve google

10 maart 2020

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Koen Molenaar

Geen linkedin nodig

10 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Yvonne de Vos

Goed contact

10 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Robert Bosman

Vlugge offerte

4 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Nicolaas Post

Dit werkt fijn

20 februari 2020

Via Mediatorkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Anna Driessen

Lang leve google

17 februari 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Marieke de Jong

Eindelijk een fijne site

9 februari 2020

Na lang zoeken arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Eric de Jong

Geen linkedin nodig

3 februari 2020

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een aanvraag gedaan en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Bianca van de Veen

Gevonden via forum

28 januari 2020

Via een forum hier beland. Tevreden over de ontvangen offerte. Eindelijk een goede gevonden

- Nicolaas van de Velde

Google is je grootste vriend

16 januari 2020

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een aanvraag gedaan en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Jacobus Willems

Prettige service

14 januari 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Bram Hendriks

erg snel

3 januari 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Susanne de Leeuw

betaalbaarder dan ik dacht

8 december 2019

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Robin Scholten

mediatorkaart.nl heeft me snel verbonden

4 december 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Margaretha de Haan

Fijne service

21 november 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Natasja de Koning

erg snel

21 november 2019

Via Mediatorkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Marleen van der Horst

Na lang zoeken de juiste gevonden

8 november 2019

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij Mediatorkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Jan Bakker

Positieve ervaring

5 november 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Mediatorkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Tessa Smeets

Goed contact

30 oktober 2019

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Roel Molenaar

vlot en makkelijk

22 oktober 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via mediatorkaart.nl. Fijn in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een eerlijke prijs.

- Ruben van Beek

Eindelijk een fijne site

10 oktober 2019

Na lang zoeken kwam ik uit op Mediatorkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Sandra Molenaar

Prettige service

3 oktober 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Brenda Wolters

Aangenaam verrast

28 september 2019

Afgelopen week een aanvraag gedaan en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Marcel de Haan

Aangenaam verrast

21 september 2019

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Karin Janssen

De perfecte match

14 september 2019

Via Mediatorkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Manon van der Heijden

mediatorkaart.nl heeft me snel verbonden

10 september 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Anna van Dongen

Goed contact

5 september 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Marije van Dongen

Fijne service

29 augustus 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Pascal Vos

Snelle offerte

21 augustus 2019

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Wilhelmus van de Ven

Via linkedin niet hetzelfde

15 augustus 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Maarten Huisman

Gevonden via forum

4 augustus 2019

Via een forum hier beland. Blij met de ontvangen offerte. Erg tevreden over het werk van de specialist!

- Niels van der Meer

Zeer verrast

27 juli 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Mediatorkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Sjoerd van den Bosch

Snelle offerte

25 juli 2019

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Chantal Bosman

Google is je grootste vriend

11 juli 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het formulier ingevuld en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Jacoba de Haan

Mediatorkaart is top!

6 juli 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Peter Kuipers

Prettige service

30 juni 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Barry van der Laan

Aangenaam verrast

27 juni 2019

Gisteren het formuliertje ingevuld en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Eva van de Pol

niet verwacht zo betaalbaar

14 juni 2019

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Joyce Bosman

Aangenaam verrast

13 juni 2019

Afgelopen week een aanvraag gedaan en ik moet zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Vincent van Veen

Ideale match

2 juni 2019

Via Mediatorkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Diana Veenstra

Werkt goed dit

25 mei 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Hendrikus van Vliet

De perfecte match

17 mei 2019

Via Mediatorkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Eric van de Pol

Gevonden via forum

10 mei 2019

Door een forum deze site gevonden. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Juiste persoon na mislukte pogingen

- Rogier Kuijpers

erg snel

5 mei 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, fijn persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Ellen van den Broek

Mediatorkaart is top!

25 april 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Martinus Verbeek

Goede werking van de website

20 april 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Kevin van den Bosch

Ideale website

7 maart 2019

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Patrick van Leeuwen

Ideale match

27 januari 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Petrus Vermeulen

Snelle offerte

3 februari 2019

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Petra Bosman

erg betaalbaar

9 januari 2019

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Irene Brouwer

Perfecte website

14 december 2018

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Dave van Dongen

Na lang zoeken de juiste gevonden

6 januari 2019

Na lang zoeken eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Annemarie van Dongen

Werkt lekker!

30 december 2018

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Eveline Peeters

Uitgelichte mediators uit Rekken

Landelijke Alimentatiedesk Hengelo

Jan Tinbergenstraat 202
7559 ST Hengelo
Nederland

074 205 1004
https://www.alimentatiedesk.nl/

Advocoeur Morsink

Piet Heinstraat 1
7511 JE Enschede
Nederland

053 820 0380
http://www.advocoeur-morsink.nl/

Zorg Zaken Groep

Ariënsplein 2
7511 JX Enschede
Nederland

053 434 5490
http://zorgzakengroep.nl/