Mediator Veen

Behoefte aan een ijzersterke mediator in Veen die bij jouw bedrijf past?
Dan ben je aan het juiste adres.
Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Mediator Veen verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het beste gedeelte?
Mediatorkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle professional-m] uit Veen – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2020 en verder.

Mediator Veen gezocht?

Laat direct jouw opdracht uitvoeren

Mediator Veen
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 133 reviews)
Mediatorlink Mediation
Mediator ConflictConsult
Zakelijke Mediation MediationEasy
First Mediation
Mediatorgroep Bemiddeld conflictbemiddeling
Bloemster Mediation
Handdrukpunt echtscheiding meditaion

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Veen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Drunen, Rijswijk en Sprang Capelle bijvoorbeeld ook geholpen aan een mediator.

Waarom mediator Veen

Ook al veel tijd kwijt tijd aan het zoeken naar een mediator uit Veen? Je zit verwikkeld in een conflict en wilt natuurlijk zo snel mogelijk een geschikte mediator vinden, maar je komt er hoogstwaarschijnlijk meteen achter dat dit niet zo simpel is. Dit komt door de hoeveelheid verschillende mediators. Gelukkig zijn wij er voor je om de beste tips te geven. Spring direct naar:

Wanneer is het verstandig om de beste mediator in Veen te zoeken

Het is nog altijd zo dat men zich afvraagt op welk moment het slim is om een mediator in te schakelen voor een conflict. Je kan een mediator voor eigenlijk alle ruzies en geschillen gebruiken. Hij probeert om een einde te maken aan het geschil door met beide partijen in gesprek te gaan. Een mediator kan ook helpen wanneer er sprake is van een conflict met je werkgever. Denk hierbij aan conflicten over het uitgekeerde salaris of over het aantal verlofuren.

De personen die te maken krijgen met bijvoorbeeld conflicten in de buurt kunnen ook terecht bij een mediator in Veen. Bijvoorbeeld wanneer jij, of je buur, een afdak wilt plaatsen en er onenigheid ontstaat over de erfgrens. organisatiesondernemingen kunnen een mediator weer inschakelen als ze bijvoorbeeld een geschil hebben over plagiaat. Zoals je merkt is een mediator eigenlijk inzetbaar voor alle mogelijke typen conflicten, het is dé persoon die je in zou moeten zetten om het geheel te sussen.. Bij Mediatorkaart kun je in Veen terecht voor:

  • Mediator scheiding Veen
  • Zakelijke mediation Veen
  • Familie mediation Veen
  • Mediation arbeidsconflict Veen
  • En meer

Alle mediators uit Veen

Bekijk ook mediators uit

Op zoek naar een voordelige mediator Veen – mediator vs. rechtszaak

Hoewel er overeenkomsten zijn tussen een jurist en een mediator doen ze allebei iets compleet anders. Een jurist komt pas kijken als zelfs de mediator het conflict niet kan oplossen. Denk hier met name aan heftige geschillen die nooit meer onderling opgelost kunnen worden.

Een mediator zal er alles aan doen om het conflict onderling op te lossen, voordat er een onnodige rechtszaak aan te pas komt. Na het ingrijpen van de mediator kunnen beide partijen weer met elkaar verder. Een jurist en mediator houden zich dus bezig met andere taken.

Het is bijvoorbeeld voor zakelijke mediation sterk aan te bevelen om een lokale en betaalbare mediator te vinden uit Veen. Dit is onder andere ook in te zetten wanneer je te maken hebt met een arbeidsconflict.

Op zoek naar een mediator uit Veen voor jouw zakelijke mediation?

Zoek een zakelijk mediator

Klik op ‘Zoek een zakelijk mediator‘ om een betaalbare mediator te vinden die gespecialiseerd is in zakelijke mediation Veen.

Redenen om te kiezen voor een mediator in Veen

Een mediator kan, zoals eerder benoemd, uithelpen met verschillende zaken. Op de eerste plaats maakt de mediator het mogelijk om de relatie niet kapot te laten gaan, vaak is het namelijk zo dat de gemoederen hoog oplopen.

De mediator uit Veen weet door zijn expertise hoe hij ruzies kan laten verdwijnen zonder dat er juist meer ruzie ontstaat. Een mediator versoepelt het proces dus. Je wilt natuurlijk niet onnodig veel tijd steken in een conflict. Door de mediator uit Veen stopt het geschil dus snel en pijnloos.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Esther Veenstra Esther Veenstra
Customer Succes manager bij mediatorkaart.nl
Mediation94%
Familierecht90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Mediator Veen gezocht – waar moet je op letten bij het zoeken

Door het enorme aanbod aan mediators is het niet zo makkelijk om de juiste persoon te kiezen. Wij helpen je voorbereid op weg door je een aantal tips te geven. Je wilt natuurlijk meteen de meest geschikte partij inhuren. Vaak zijn mediators toegespitst op een bepaald gebied, heb je een arbeidsconflict? Zoek naar mediators die hier veel ervaring in hebben. Heb je huwelijksproblemen en wil je uit elkaar gaan? Dan moet je op zoek naar een mediator scheiden in Veen.

Scheiden in Veen is natuurlijk pijnlijk, maar door een mediator scheiden uit Veen zal je jouw huwelijk zonder onnodig gedoe kunnen beëindigen.

Heb jij nog informatie nodig van een specifiek mediator kantoor? Neem dan gerust contact met ze op!

Wil je bijvoorbeeld snel scheiden, vraag dan 3 offertes op van lokale en betaalbare mediators uit Veen die je graag helpen met een echtscheiding aanvragen.

Scheiden Veen, via een betaalbare mediators

Scheiden Veen

Klik op de knop ‘Scheiden Veen‘ om een scheiding aan te vragen door een scheidingsmediator uit Veen, gespecialiseerd in echtscheiding.

3 offertes voor een mediator in Veen

Het is natuurlijk altijd een slim plan om een offerte aan te vragen. Probeer de context zo specifiek mogelijk te omschrijven. Dit helpt je om snel uit te komen bij een partij die de expertise heeft om jouw geschil op te lossen.

Hierna hoef je alleen nog maar een meeting in te plannen, door deze ontmoeting kan je een beeld vormen over de persoon die jou zal gaan assisteren. Het is wel wenselijk dat je door een deur kan met de mediator, hij of zij zal toch de persoon zijn waar je vaak mee samen zit.

Klik op kosten mediator om direct 3 offertes van lokale en betaalbare mediators uit Veen op te vragen en zo direct inzicht te krijgen in de kosten.

Direct 3 offertes voor een specifieke kostenindicatie van verschillende mediators uit Veen.

Nu 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit.

Mediator in Veen – een persoon die je kan helpen

Wij hopen dat je met onze tips zelf ook uitkomt bij de mediator uit Veen die bij jouw geschil past. Wij bieden je daarnaast de mogelijkheid om snel en simpel 3 offertes aan te vragen. Dit is uiteraard ook handig wanneer je een erfenis gaat verdelen.Schakel zelf ook een mediator in en kom snel tot een oplossing van je conflict.

Bekijk bijvoorbeeld alles over verdeling erfenis en kom direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare mediator uit Veen.

Benieuwd naar het traject van familie mediation Veen voor erfenis verdeling?

Verdeling erfenis mediation

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een erfenis verdeling in Veen te bekijken middels het vergelijken van mediators uit Veen.

Veelgestelde vragen over mediation in

Veen

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de mediator regio Veen jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden ook af om met haast op zoek te gaan naar een mediator. Het kan wel, maar het is het beste om hier eventjes de tijd voor te pakken om te zorgen dat alles goed voelt!

Overstappen van mediator is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande mediator. Vraag vervolgens aan je vorige mediator of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe mediator uit Veen.

mediatorkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle mediators in Veen. Wij zien welke mediators beschikbaar zijn in Veen en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van mediators uit Veen die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Mediation Veen

Simpel en snel

9 september 2020

Helemaal super! Dank!

- Nathalie de Groot

Moeilijke tijd afgesloten

8 september 2020

Mijn vaders dood zorgde voor een verdrietige periode rondom de erfenis. De gemoederen waren hoog maar de begeleiding professioneel en meelevend. Er nauwgezet geregeld allemaal.

- Ellen Schipper

Direct afgehandeld!

1 september 2020

Na een ruzie van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er door mediatorkaart absoluut uitgekomen! Buiten de mediation waren we vast in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Linda Schipper

Professioneel en vlug

27 augustus 2020

De mediator waarmee we in contact kwamen was duidelijk ervaren met dit soort conflicten en pakte het snel op.

- Eveline van de Velden

Niks meer te maken met mijn werk!

23 augustus 2020

Gelukkig konden we met hulp van een mediator via deze site tenslotte tot een afscheid met geschikte condities komen. Had er gewoon recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Marleen Willemsen

Het plan was fatsoenlijk

25 augustus 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons zeer heeft geholpen. We kunnen hier altijd op pakken en daar zijn we content mee. Slim hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Dirk van den Broek

Het idee was fatsoenlijk

20 augustus 2020

De mediation heeft gezorgd voor een idee (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. Nog altijd wel eens als we een keer conflicten hebben pakken we daarnaar terug. Erg prettig, heeft ons flink geholpen.

- Kelly van den Bosch

Hulp bij uit elkaar gaan

17 augustus 2020

Vlotte hulp bij het uit elkaar gaan. De sessies en documenten waren snel georganiseerd en goed geregeld. Pak van ons hart in een al verdrietige periode.

- Vincent Scholten

Gewoon prima

7 augustus 2020

Gewoon goed, zoals ik mag denken.

- Cornelia van Veen

Gelukkig nu ruzie opgelost

5 augustus 2020

Met een lange tijd aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu eindelijk echt met mekaar praten. Heel fijn geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de voorkeur kreeg. Bedankt!

- Marloes Koster

Conflict met medewerker opgelost

31 juli 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleem kon komen met een medewerker maar via mediation professioneel en vlot geholpen.

- Alexander Jansen

Ook voor werkgevers

31 juli 2020

Erg content met de bemiddeling in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Vlot geholpen en totaal neutraal. Een opluchting.

- Jeroen Koster

De familie is weer een familie

23 juli 2020

De communicatie in onze familie was altijd moeilijk, gelukkig ondertussen weer op een toegankelijk niveau.

- Tamara Visser

De hulp via mediation was goed tijdens uit elkaar gaan

24 juli 2020

We hadden het lastig maar de hulp was erg aangenaam. Geen nummertje, maar echt het begrip dat je als persoon behandeld wordt. Er wordt echt meegedacht in oplossingen. Onwijs tevreden.

- Laura Hoekstra

Vechtscheiding voorkomen!

22 juli 2020

Na een ruzie van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er door mediatorkaart helemaal uitgekomen! Buiten de mediation waren we vast in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Bram Molenaar

Onzekere kwestie goed geregeld

21 juli 2020

In de tijd van uit elkaar gaan was het een emotionele tijd maar door de aanvraag via mediatorkaart.nl hadden we vlug een persoon die ons goed kon helpen. De mediator hielp echt onpartijdig. Ongeacht dat het soms gevoelig was, hebben ze dit neutraal kunnen doen. Erg netjes.

- Maurice de Vos

Betrokken en aardig

22 juli 2020

Voelde me echt gehoord tijdens de mediation tussen mijn werkgever en mezelf. Daardoor grote stappen in de goede richting kunnen zetten!

- Annemieke van der Horst

Scheiding met zilveren randje

20 juli 2020

We hadden eigenlijk flink ruzie al voor ik de offerteaanvraag indiende bij mediatorkaart. Niet enkel de echtscheiding is goed verlopen, maar mijn ex en ik zijn ook netter dan verwacht uit elkaar gegaan. Nazorg had iets beter gemogen na afsluiting.

- Christian van der Heijden

Op maat afgestemd advies

22 juli 2020

Je bent niet het eerstvolgende dossier maar wordt als persoon benaderd. Je merkte gelijk dat de dame die ons bijstond dit frequenter had geregeld en al snel waren we in contact over oplossingen. En dat terwijl we de 3 maanden daarvoor praktisch alleen maar onenigheid hadden. We konden vlug weer opgelucht ademhalen.

- Mirjam Maas

Geen testament, wel netjes verdeeld

23 juli 2020

Er was helaas geen wilsbeschikking, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. De mediator hielp ons hiermee want we hadden dit nog niet zo moeten doen. bedankt voor de goede zorgen en professionele hulp!

- Paul van Doorn

Heel veel gehad aan ondersteuning tijdens echtscheiding

16 juli 2020

We hadden het lastig maar de hulp was erg prettig. Geen nummertje, maar echt het gevoel dat je als mens behandeld wordt. Flink wat tijd genomen voor mijn verhaal en het met me meedenken. Super tevreden.

- Pascal de Koning

Het idee uit de mediation helpt enorm

23 juli 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons enorm heeft geholpen. We kunnen hier altijd op terugpakken en daar zijn we blij mee. Slim hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Claudia van Dam

Ondanks afstand professioneel geholpen

22 juli 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands heengaan en erfenis. Vandaar toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze hulp ontdekt via mediator kaart. Bedankt allemaal!

- Nienke Bosch

Veelal bereikbaar

15 juli 2020

Geen 9-5 instelling maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons van belang gezien het werk. ’s Avonds als de kinderen op bed lagen konden we het gesprek houden met de mediator zodat we geen verlof hoefde te pakken. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging soepel en vlot. Fijn hoe vlot dit ging.

- Thijs van der Meer

Arbeidsconflict kundig aangepakt

19 juli 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleemgeval kon komen met een medewerker maar via mediation professioneel en snel geholpen.

- Anne van de Wal

Ook voor werkgevers

17 juli 2020

Zeer blij met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Professioneel geholpen en niet het idee gehad dat het allemaal maar de verantwoordelijkheid is van de werkgever. Een opluchting.

- Dave van der Meulen

Gelukkig nu van mijn leidinggevende af

14 juli 2020

Gelukkig konden we met behulp van een mediator via deze site eindelijk tot een vertrek met juiste condities komen. Had er domweg recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Miranda van Beek

Uitstekend geregeld Het was een minder leuke beweegreden waardoor ik hier terecht kwam maar de uitkomst(en) die eruit kwamen waren goed. Had bedacht dat er wel linksom of rechtsom gekozen zou worden voor mijn werk, maar niks is minder waar. Het was echt neutraal. De kosten vielen ook alles mee.

16 juli 2020

- Vanessa Kuiper

Het plan was degelijk

11 juli 2020

De mediation heeft gezorgd voor een concept (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. We kunnen hier steeds op terugpakken en daar zijn we content mee. Slim hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Laura Gerritsen

Eindelijk ruzie opgelost

16 juli 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met elkaar praten. Heel prettig geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de voorkeur kreeg. Dank Jullie Wel!

- Raymond van der Laan

Meer ontvangen dan verwacht

9 juli 2020

Eigenlijk was ik wat sceptisch om deze mediation aan te gaan. Maar al vlug kwamen we wel tot een prima uitkomst. Ik denk dat buiten dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Paulus Janssen

Arbeidsconflict behendig aangepakt

8 juli 2020

Langdradig slepend conflict met een van mijn werknemers professioneel begeleid.

- Ruud Koning

Onzekere kwestie fatsoenlijk geregeld

10 juli 2020

Tijdens de scheiding kwamen er veel wat gevoeligheden naar boven maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden zoeken waren we er vlot uit. De mediator handelde volledig onpartijdig. Soms was het een gevoelige kwestie maar daar werd goed mee omgegaan. Prettige afhandeling zo.

- Tamara van de Veen

Niet alleen voor werknemers

12 juli 2020

Erg vakkundig geholpen met een ruzie met een personeelslid. Vakkundig geholpen en niet het idee gekregen dat het allemaal maar de schuld is van de werkgever. Erg blij.

- Sabrina Schouten

De hulp via mediation was goed tijdens uit elkaar gaan

7 juli 2020

We hadden het zwaar maar de hulp was erg aangenaam. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het volgende dossier bestempelde. Er wordt echt meegedacht in de oplossing. Zeer bedankt!

- Janneke Smit

Niets meer te maken met mijn werk!

10 juli 2020

Na een berg gedoe op werk eindelijk met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf mogen verlaten. Overigens was het voor mij al duidelijk dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel toegeven.

- Anita de Koning

Lastige periode afgerond

8 juli 2020

Mijn vaders overlijden zorgde voor een verdrietige periode rondom de erfenis. De gemoederen waren hoog maar de ondersteuning professioneel en meelevend. Er netjes geregeld allemaal.

- Paulus Hendriks

Gewoon fijn

8 juli 2020

Absoluut top! Bedankt!

- Bas Bosman

Gelukkig nu van mijn baas af

6 juli 2020

Na een hoop gedoe op werk gelukkig nu met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf kunnen verlaten. Overigens was het voor mij al onbetwistbaar dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel toegeven.

- Martinus van der Laan

Een lintje verdiend

30 juni 2020

Deze mensen krijgen een lintje. Ik of eigenlijk we hebben flink gehad aan de gesprekken met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Christiaan Hofman

Een schouderklopje krijgen

4 juli 2020

Onze mediator was fantastisch. Ik of liever we hebben flink gehad aan de gesprekken met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Manon Scholten

Ook voor werkgevers

30 juni 2020

Erg bekwaam geholpen met een geschil met een werknemer. Professioneel geholpen en niet het idee gekregen dat het allemaal maar de schuld is van de werkgever. Een verademing.

- Ronald Gerritsen

Conflict met medewerker opgelost

28 juni 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleem kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en vlug geholpen.

- Jeroen Maas

De hulp via mediation was goed tijdens scheiden

28 juni 2020

We hadden het moeilijk maar de hulp was erg aangenaam. Geen nummertje, maar echt het begrip dat je als mens behandeld wordt. Er wordt echt meegedacht in de oplossing. Onwijs content.

- Chantal van der Heijden

Pijnlijke periode afgesloten

28 juni 2020

Mijn vaders dood zorgde voor een verdrietige paar maanden rondom de erfenis. De gemoederen waren hoog maar de ondersteuning vakkundig en meelevend. Was voor ons foutloos geregeld zo.

- Kelly Driessen

Geen kant gekozen

25 juni 2020

De kerel die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werkgever was erg bekwaam. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder kant te kiezen. Super.

- Eva van de Berg

Content

22 juni 2020

Content zoals bedacht.

- Marco Bosman

Verwachtingen overtroffen

24 juni 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage verwachtingen de gesprekken rondom de echtscheiding in. Maar al vlug kwamen we wel tot een prima uitkomst. Ik denk dat zonder dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Kelly Brouwer

Vechtscheiding voorkomen!

26 juni 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Ik denk wel dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Guido de Bruijn

Gelukkig nu van mijn baas af

23 juni 2020

Tevreden konden we met behulp van een mediator via deze site tenslotte tot een afscheid met juiste condities komen. Had er domweg recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Marinus Koster

Geen kant verkiezen

19 juni 2020

De man die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg vakkundig. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Top.

- Jolanda van de Brink

Nalatenschap zo geregeld

19 juni 2020

Erg snel de verdeling van de erfenis gaan organiseren dankzij deze deskundigen! Bedankt.

- Sabrina Visser

Van moeilijkheden snel naar oplossingen

20 juni 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn leidinggevende en mezelf zijn we met mediation eindelijk tot elkaar gekomen. Dat was zeer aangenaam, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Bedankt!

- Laura Huisman

Direct opgelost!

20 juni 2020

Na een ruzie van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er door mediatorkaart helemaal uitgekomen! Ik denk ook dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Adriaan Jacobs

Onzekere kwestie fatsoenlijk afgehandeld

21 juni 2020

In de tijd van uit elkaar gaan was het een emotionele tijd maar door de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl hadden we direct een persoon die ons goed kon helpen. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Soms was het een gevoelige zaak maar daar werd correct mee omgegaan. Erg netjes.

- Esther de Groot

Goed afgehandeld

19 juni 2020

Het was een minder leuke aanleiding waardoor ik hier terecht kwam maar de oplossing(en) die eruit kwamen waren goed. Had bedacht dat er wel linksom of rechtsom partij getrokken zou worden voor mijn werk, maar niets is minder waar. De mediator was echt onpartijdig. Ook was het goedkoop gelukkig.

- Maria Sanders

Oprecht objectief

16 juni 2020

De kerel die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werkgever was erg professioneel. Geen enkele keer het idee gehad dat hij kant koos of bevooroordeeld reageerde. Top.

- Marije Kramer

Het idee uit de mediation helpt echt

18 juni 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons enorm heeft geholpen. Nog altijd wel eens als we een keer woorden hebben pakken we ernaar terug. Slim hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Wilhelmus Blom

De hulp via mediation was goed tijdens uit elkaar gaan

14 juni 2020

Hele prettige ervaring met de hulp tijdens echtscheiding gehad. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het volgende nummer bestempelde. Flink wat tijd uitgetrokken voor mijn kant en het met me meedenken. Enorm bedankt!

- Elizabeth Sanders

De mediator was fijn!

13 juni 2020

Oprecht begaan, eerlijk en ook empatisch. Kundige mediator dus.

- Dennis de Ruiter

Meer ontvangen dan bedacht

14 juni 2020

Eigenlijk was ik wat voorzichtig om deze mediation aan te gaan. Viel me toch mee dat we tot een zeer nette verdeling zijn gekomen van de eigendommen. Dankzij jullie was dit zeker veel minder fatsoenlijk geworden!

- Stefan van der Meer

Dichter naar elkaar gekomen

11 juni 2020

De communicatie in onze familie was steeds lastig, gelukkig intussen weer op een aanspreekbaar niveau.

- Irene Kramer

Prima geregeld De reden was logischerwijs niet fijn maar de methode waarop het afgehandeld is was top. Ergens dacht ik dat mijn werk wel voorgetrokken zou worden echter dat was echt niet zo. De mediator was echt onpartijdig. Ook was het goedkoop gelukkig.

9 juni 2020

- Leonie Vos

Fatsoenlijk afgehandeld

13 juni 2020

Het was een minder leuke beweegreden waardoor ik hier terecht kwam maar de oplossing(en) die eruit kwamen waren goed. Had bedacht dat er wel linksom of rechtsom gekozen zou worden voor mijn werk, maar niets is minder waar. Het was echt onpartijdig. De tarieven vielen ook alles mee.

- Femke Brouwer

Geoefend mediator

9 juni 2020

Echt begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar allereerste mediation, dat was te horen.

- Adriana van Veen

Van moeilijkheden snel naar oplossingen

5 juni 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn leidinggevende en mezelf zijn we met mediation eindelijk tot elkaar gekomen. Dat was zeer aangenaam, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Bedankt!

- Kirsten Hoekstra

De hulp via mediation was goed tijdens uit elkaar gaan

8 juni 2020

We hadden het zwaar maar de hulp was erg prettig. Via mediatorkaart kregen we iemand die ons niet als het eerstvolgende nummer bestempelde. Er wordt echt meegedacht in oplossingen. Super tevreden.

- Joyce van der Laan

Het idee was degelijk

5 juni 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons echt heeft geholpen. We kunnen hier steeds op pakken en daar zijn we blij mee. Erg prettig, heeft ons flink geholpen.

- Stefan Scholten

Prijs viel mee!

3 juni 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Gelukkig viel het tenslotte erg mee toen we een mediator inschakelde. Het was vlot besloten nadat de doorgewinterde vrouw ons begeleid had.

- Martine van der Meer

Vakkundig en vlug

1 juni 2020

De man die contact zocht had klaarblijkelijk verstand van dingen en kon ons vlug verder helpen.

- Sander Evers

Profi en handig geregeld

8 juni 2020

De mediator waarmee we in gesprek kwamen was onmiskenbaar ervaren met dit soort conflicten en pakte het direct op.

- Anita Wolters

Meer ontvangen dan verwacht

6 juni 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage verwachtingen de gesprekken rondom de echtscheiding in. Maar al gauw kwamen we wel tot een uitstekende uitkomst. Dankzij jullie was dit zeker veel minder fatsoenlijk geworden!

- Christian de Boer

Na lang onrustig nu ontspanning

1 juni 2020

Omdat we via mediatiorkaart met een persoon konden praten zijn mijn ex partner en ik eindelijk in kalmere tijden terecht gekomen. De gemoederen liepen aanzienlijk op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons allebei bruikbaar waren. Tot op de dag van vandaag pakken we nog wel eens terug op sommige onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de tarieven ons reuze mee in een toch al kostbare tijd.

- Pieter de Koning

Heel veel gehad aan begeleiding tijdens scheiding

31 mei 2020

We hadden het lastig maar de hulp was erg prettig. Via mediatorkaart kregen we iemand die ons niet als het eerstvolgende nummer bestempelde. Er wordt echt meegedacht in oplossingen. Super tevreden.

- Arie van der Meulen

Gewoon goed

28 mei 2020

Dikke prima! Mijn dank is groot!!

- Erik van de Velden

Geen wilsbeschikking, wel netjes verdeeld

28 mei 2020

Er was jammer genoeg geen testament, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. Gelukkig hadden we hier hulp bij, want we hebben hier nog niet eerder mee te maken gehad. De kosten vielen ook alles mee.

- Judith van de Brink

Vakkundig en snel

27 mei 2020

De mediator waarmee we in contact kwamen was duidelijk ervaren met dit soort conflicten en pakte het direct op.

- Sabine van de Wal

De hulp via mediation was goed tijdens uit elkaar gaan

2 juni 2020

Hele prettige ondervinding met de hulp tijdens het uit elkaar gaan gehad. Geen nummertje, maar echt het begrip dat je als persoon behandeld wordt. Er wordt echt meegedacht in de oplossing. Super content.

- Deborah Smit

Direct afgehandeld!

31 mei 2020

Na een aanvaring van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart compleet uitgekomen! Zonder de mediation waren we zeker weten in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Robert Postma

Moeilijke tijd afgerond

29 mei 2020

Na het overlijden van mijn vader een lastige tijd afgesloten met de verdeling van de erfenis. De gemoederen waren hoog maar de ondersteuning professioneel en meelevend. Was voor ons foutloos geregeld zo.

- Marjolein Bosman

Geen kant verkiezen

23 mei 2020

De kerel die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werkgever was erg bekwaam. De mediator was oprecht en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Top.

- Joost Schipper

Dichter naar elkaar gekomen

24 mei 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de goede ondersteuning en mediation.

- Maria Vos

Gevoelige kwestie fijn geregeld

23 mei 2020

In de periode van uit elkaar gaan was het een emotionele tijd echter door de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl hadden we vlug iemand die ons fatsoenlijk kon helpen. De mediator hielp echt neutraal. Weleens was het een tere kwestie maar daar werd fatsoenlijk mee omgegaan. Prettige afhandeling zo.

- Stefan van Dam

De mediator was verstandig!

26 mei 2020

Zowel heel eerlijk, ontwapenend en ook heel meelevend. Kundige mediator dus.

- Bart de Boer

Nalatenschap eerlijk gedeeld

27 mei 2020

Lieve ondersteuning gekregen bij het verdelen van de erfenis. De emoties waren nog hoog door het overlijden van opa, bij het verdelen van de erfenis van hem. Dankzij jullie ondersteuning en energie allemaal tot een goed einde gekomen. Heel erg bedankt!

- Irene de Boer

Uiteindelijk van mijn baas af

24 mei 2020

Gelukkig konden we met hulp van een mediator via deze site tenslotte tot een afscheid met juiste condities komen. Had er domweg recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Deborah Driessen

Vlug in contact

24 mei 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de sessies waren op onze schema’s afgestemd. ’s Avonds als de kleintjes in bed lagen konden we het gesprek houden met de mediator zodat we geen verlof hoefde te pakken. De aanvraag hier op mediatorkaart ging gemakkelijk en snel. Snel besloten zo.

- Bram van Leeuwen

Gelukkig nu rustigere tijden

24 mei 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een tijd van kalmte terecht gekomen. De gemoederen liepen hoog op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons beiden verstandig waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op bepaalde onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook prima ondanks een al prijzige periode.

- Marco Koster

Echt chapeau

20 mei 2020

Onze mediator was super. Ik of eigenlijk we hebben flink gehad aan de sessies met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Hendrikus Visser

Eindelijk ruzie opgelost

15 mei 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn leidinggevende en ikzelf zijn we met mediation gelukkig nu tot elkaar gekomen. Erg prettig geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de voorkeur kreeg. Bedankt!

- Nancy van de Pol

Boven verwachting

17 mei 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig idee de sessies rondom de scheiding in. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een zeer nette verdeling zijn gekomen van de eigendommen. Ik denk dat buiten dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Nicolaas Brouwer

Gewoon fijn

16 mei 2020

Absoluut top! Mijn dank is groot!!

- Chantal van de Ven

Dichter naar elkaar gekomen

20 mei 2020

De communicatie in onze familie was voortdurend lastig, gelukkig intussen weer op een aanspreekbaar niveau.

- Leonie van de Ven

De mediator was verstandig!

19 mei 2020

Echt begaan, eerlijk en ook empatisch. Kundige mediator dus.

- Nancy Verbeek

Boven verwachting

14 mei 2020

Ergens was ik wat sceptisch om deze mediation aan te gaan. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een zeer fatsoenlijke verdeling zijn gekomen van de spullen. Ik denk dat zonder dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Jeroen Gerritsen

Een lintje krijgen

10 mei 2020

Deze mensen krijgen een schouderklopje. Ik of liever we hebben veel gehad aan de gesprekken met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Cornelia Gerritsen

Geen kant gekozen

11 mei 2020

Gelukkig was de begeleider erg doorgewinterd bij de mediation bij mijn werkgever. De mediator was oprecht en onafhankelijk zonder kant te kiezen. Top.

- Niels van de Velden

Een lintje verdiend

8 mei 2020

Onze mediator was fantastisch. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Wendy van de Veen

Begeleiding en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

14 mei 2020

Adequate begeleiding bij een scheiding gekregen. De gesprekken en papieren waren snel geregeld en goed geregeld. Top, een hele zorg minder.

- Richard van den Heuvel

Buitenlandse nalatenschap vakkundig afgehandeld

10 mei 2020

Persoonlijk hadden we geen expertise op het gebied van buitenlandse erfenissen. Na een sterfgeval in de familie in Canada hebben we dus hulp gezocht. Gelukkig deze begeleiding ontdekt via mediator kaart. Dank allemaal!

- Roy Smits

Niet duur

6 mei 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Vandaar blij met het lage tarief van onze mediator. Het was vlot afgehandeld nadat de doorgewinterde dame ons hielp.

- Erwin Mulder

Advies en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

10 mei 2020

Passende hulp bij een scheiding gekregen. De gesprekken en papieren waren vlug overeengekomen en goed geregeld. Super, een hele zorg minder.

- Daniëlle de Bruin

Na lang turbulent nu rust

6 mei 2020

Doordat we via mediatiorkaart met iemand konden praten zijn mijn voormalig partner en ik gelukkig nu in rustigere tijden terecht gekomen. Er waren heldere situaties maar er werden vooral oplossingen bedacht die voor ons beiden werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag af en toe nog teruggrijpen op afspraken van destijds. Ook vielen de prijzen ons enorm mee in een toch al kostbare periode.

- Jelle Vermeulen

Echt chapeau

5 mei 2020

Onze mediator was super. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Sanne Evers

Meer ontvangen dan verwacht

3 mei 2020

Eigenlijk was ik wat voorzichtig om deze mediation aan te gaan. Viel me toch mee dat we tot een zeer nette verdeling zijn gekomen van de spullen. Ik denk dat zonder dit we er niet goed uit waren gekomen.

- Ruben Bakker

Niet prijzig

7 mei 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Vandaar blij met het lage tarief van onze mediator. We waren er toen snel uit, onbetwistbaar dat deze mevrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Tim van Dam

Fijn afgehandeld

6 mei 2020

De reden was natuurlijk niet prettig maar de methode waarop het geregeld is was super. Had bedacht dat er wel linksom of rechtsom partij getrokken zou worden voor mijn werk, maar niks is minder waar. De mediator was echt neutraal. De kosten vielen ook alles mee.

- Niels van der Meer

Oprecht fijn

4 mei 2020

Absoluut super! Mijn dank is groot!!

- Hendrika Schouten

Het plan was degelijk

3 mei 2020

De mediation heeft gezorgd voor een plan (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. We kunnen hier steeds op terugpakken en daar zijn we blij mee. Handig hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Iris Veenstra

Buitenlandse erfenis vakkundig afgehandeld

28 april 2020

Persoonlijk hadden we geen expertise op het gebied van buitenlandse erfenissen. Vandaar toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze begeleiding ontdekt via mediator kaart. Dank jullie wel!

- Esther Prins

Dichter naar elkaar toegegroeid

29 april 2020

De communicatie in onze familie was voortdurend moeilijk, gelukkig inmiddels weer op een aanspreekbaar niveau.

- Robert Dekker

De hulp via mediation was goed tijdens uit elkaar gaan

29 april 2020

Zeer prettige ervaring met de hulp tijdens het uit elkaar gaan gehad. Geen nummertje, maar echt het gevoel dat je als persoon behandeld wordt. Er wordt echt meegedacht in de oplossing. Zeer bedankt!

- Angela de Leeuw

Ongeacht de gemoederen eerlijk gedeeld

27 april 2020

Lieve begeleiding gekregen bij het verdelen van de erfenis. De emoties waren nog hoog door het overlijden van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Maar door de ondersteuning en begeleiding is het toch geslaagd zonder ruzie. Enorm dankbaar hiervoor.

- Christian de Jong

Professioneel en vlug

26 april 2020

De mediator waarmee we in contact kwamen was onmiskenbaar ervaren met dit soort conflicten en pakte het vlot op.

- Patricia Kramer

Profi en handig geregeld

28 april 2020

De man die contact zocht had klaarblijkelijk verstand van zaken en kon ons rap verder begeleiden.

- Johanna Bosch

Prijs viel mee!

25 april 2020

Scheiden is al duur genoeg. Gelukkig viel het toch erg mee toen we een mediator inschakelde. Het was vlot afgehandeld nadat de ervaren dame ons hielp.

- Joost Bakker

Erfenis zo geregeld

24 april 2020

Erg snel de verdeling van de erfenis kunnen inrichten dankzij deze deskundigen! Bedankt.

- Antonius Boer

Ruzie met dochter opgelost

25 april 2020

Mijn dochter en ik konden niet goed met elkaar converseren. De therapie die we hadden zorgde alleen maar voor meer zorgen om ruzie over te maken. Deze manier van mediation pakte voornamelijk de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte voor ons echt.

- Charlotte Maas

Geoefend mediator

24 april 2020

Eveneens heel eerlijk, ontwapenend maar ook heel medelevend. Kundige mediator dus.

- Dennis de Vries

Persoonlijke aanpak

22 april 2020

Niks niet het opvolgende dossier maar echt van mens tot mens in gesprek met elkaar. De mediator had duidelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende fase. De periode voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg fijn. Dit was ook een geruststelling voor ons beide.

- Franciscus de Graaf

Ook voor werkgevers

18 april 2020

Erg content met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Professioneel geholpen en niet het idee gehad dat het allemaal maar de fout is van de werkgever. Erg opgelucht.

- Annemarie Bosch

Geoefend mediator

24 april 2020

Echt begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar eerste mediation, dat was te merken.

- Erik Brouwer

Vaak bereikbaar

16 april 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de sessies waren op onze schema’s afgestemd. ’s Avonds als de kleintjes in bed lagen konden we het gesprek houden met de mediator zodat we geen verlof hoefde te nemen. De aanvraag hier op mediatorkaart ging gemakkelijk en vlug. Fijn hoe vlot dit ging.

- Barry Hofman

Gelukkig nu ruzie opgelost

17 april 2020

Met een lange tijd aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu eindelijk echt met mekaar praten. Heel fijn geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de preferentie kreeg. Dank hiervoor!

- Renate van de Wal

Erg veel gehad aan advies tijdens scheiding

15 april 2020

We hadden het zwaar maar de hulp was erg prettig. Via mediatorkaart kregen we iemand die ons niet als het volgende nummer bestempelde. Er wordt echt meegedacht in de oplossing. Onwijs content.

- Jessica Blom

Geen kant verkiezen

20 april 2020

Gelukkig was de ondersteuner erg geoefend bij de mediation bij mijn werk. Geen enkele keer het idee gehad dat hij kant koos of bevooroordeeld was. Geweldig.

- René Post

Advies en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

15 april 2020

Adequate begeleiding bij een scheiding gekregen. De sessies en papieren waren snel georganiseerd en goed verzorgd. Pak van ons hart in een al verdrietige tijd.

- Klaas de Groot

Ondanks afstand bekwaam geholpen

12 april 2020

Zelf hadden we geen expertise op het gebied van buitenlandse erfenissen. Na een sterfte in de familie in Canada hebben we dus hulp gezocht. Deze snel en met relatief lage tarieven gevonden. Dank jullie wel!

- Mirjam Koning

Tarief viel mee!

12 april 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Daarom blij met het betaalbare tarief van onze mediator. Het was vlot geregeld nadat de ervaren dame ons begeleid had.

- Karin de Lange

Hulp bij (tiener)dochter

15 april 2020

Al jaren was het contact tussen mij en mijn tienerdochter erg stroef. De therapie die we hadden zorgde enkel maar voor meer onrust om ruzie over te maken. Deze manier van mediation pakte voornamelijk de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte voor ons volledig.

- Nicolaas Huisman

Een schouderklopje krijgen

13 april 2020

Onze mediator was fantastisch. Ik of liever wij hebben veel gehad aan de sessies met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Esther Kramer

Meer ontvangen dan verwacht

12 april 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig hoop de sessies rondom de echtscheiding in. Maar al snel kwamen we wel tot een uitstekende oplossing. Dankzij jullie was dit vast veel minder fatsoenlijk geworden!

- Jolanda Bos

Tarief viel mee!

8 april 2020

Scheiden is al prijzig genoeg. Daarom blij met het betaalbare tarief van onze mediator. We waren er toen vlug uit, duidelijk dat deze mevrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Peter van Dam

Goed gedaan Het was een minder leuke beweegreden waardoor ik hier terecht kwam maar de oplossing(en) die eruit kwamen waren goed. Had verwacht dat er wel linksom of rechtsom gekozen zou worden voor mijn werkgever, maar niets is minder waar. Het was echt onpartijdig. Bovendien was het betaalbaar gelukkig.

7 april 2020

- Petra van Wijk

Simpel en vlot

8 april 2020

Absoluut top! Dank!

- Marije de Groot

Ook voor ons als bedrijf

10 april 2020

Erg vakkundig geholpen met een conflict met een personeelslid. Professioneel begeleid en niet het idee gekregen dat het allemaal maar de verantwoordelijkheid is van de werkgever. Een opluchting.

- Richard Willems

Veelal bereikbaar

8 april 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de afspraken werden op onze planning afgestemd. Ook in de avonden was het geen probleem. In ieder geval hadden we na de aanvraag via mediatorkaart.nl snel de offertes in huis voor een juiste mediator. Snel gegaan zo.

- Leonie de Wit

Ongeacht de gemoederen netjes gedeeld

4 april 2020

We hebben fijne begeleiding aangeboden gekregen na de aanvraag hier. Was een moeilijke tijd, waarin de emoties hoog konden oplopen. Maar door de hulp en advies is het toch gelukt zonder ruzie. Echt bedankt!

- Raymond van Leeuwen

Oprecht objectief

7 april 2020

Gelukkig was de begeleider erg bedreven bij de mediation bij mijn werkgever. De mediator was oprecht en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Geweldig.

- Jacqueline Bosman

Het idee uit de mediation helpt enorm

8 april 2020

De mediation heeft gezorgd voor een concept (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. We kunnen hier altijd op pakken en daar zijn we blij mee. Erg fijn, heeft ons erg geholpen.

- Robin Maas

Ruzie met dochter begeleid en opgelost

5 april 2020

Mijn dochter en ik konden niet goed met elkaar spreken. De therapie die we hadden zorgde alleen maar voor meer redenen om ruzie over te maken. Deze manier van mediation pakte vooral de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte in het geval van ons echt.

- Maartje van Dijk

Geen kant verkiezen

4 april 2020

Gelukkig was de begeleider erg geoefend bij de mediation bij mijn werk. De mediator was oprecht en onafhankelijk zonder kant te kiezen. Geweldig.

- Irene Martens

Gewoon goed

6 april 2020

Gewoon goed, zoals ik mag denken.

- Marianne de Graaf

Verwachtingen overtroffen

2 april 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig verwachtingen de sessies rondom de echtscheiding in. Maar al vlug kwamen we wel tot een prima oplossing. Dankzij jullie was dit vast veel minder fatsoenlijk gekomen!

- Sabrina van Wijk

Geen kant verkiezen

30 maart 2020

Gelukkig was de ondersteuner erg geoefend bij de mediation bij mijn werkgever. Geen enkele keer het idee gehad dat hij kant koos of partijdig was. Super.

- Wilhelmus van den Bosch

Het idee uit de mediation helpt enorm

7 maart 2020

De mediation heeft gezorgd voor een plan (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. Nog steeds wel eens als we een keer woorden hebben grijpen we daarnaar terug. Slim hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Barry Hendriks

Gelukkig nu rustigere tijden

17 februari 2020

Doordat we via mediatiorkaart met iemand konden communiceren zijn mijn voormalig partner en ik gelukkig nu in relaxtere tijden terecht gekomen. Er waren heldere scenario`s maar er werden vooral oplossingen aangedragen die voor ons beiden nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Tot op de dag van vandaag pakken we nog wel eens terug op sommige items die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de tarieven ons enorm mee in een toch al kostbare tijd.

- Nancy de Lange

Oprecht chapeau

11 februari 2020

Deze organisatie krijgen een lintje. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Richard van der Laan

Erfenis eerlijk gedeeld

23 januari 2020

We hebben fijne begeleiding aangeboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het overlijden van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Door jullie ondersteuning en energie allemaal tot een goed einde gekomen. Mega bedankt!

- Femke Wolters

Profi en snel geregeld

23 december 2019

De kerel die contact zocht had duidelijk verstand van zaken en kon ons vlug verder helpen.

- Marijke de Jong

Zeer verrast

28 maart 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Inge Visser

Gevonden via forum

27 maart 2020

Via een forum hier beland. Tevreden over de ontvangen offerte. De specialist heeft goed werk geleverd

- Niels van Leeuwen

Vlugge offerte

30 maart 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Sabine Mulder

Lang leve google

25 maart 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een aanvraag gedaan en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Marco Gerritsen

Werkt goed dit

31 maart 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Rogier Hofman

Mijn eigen netwerk kan dit niet

24 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Jelle de Wit

Super service

28 maart 2020

Afgelopen week offertes aangevraagd en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Cornelis de Groot

erg snel

21 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via mediatorkaart.nl. Lekker in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Richard Kramer

Eindelijk een goede site gevonden

25 maart 2020

Na lang zoeken arriveerde ik bij deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Sharon Mol

Duidelijke website

25 maart 2020

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Tom de Boer

Ideale match

19 maart 2020

Via Mediatorkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Johan Verhoeven

Goed contact

21 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Margaretha de Bruin

Duidelijke website

19 maart 2020

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Marcel Willemsen

snel geholpen

21 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via mediatorkaart.nl. Lekker in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een eerlijke prijs.

- Christiaan van de Berg

Mediatorkaart is top!

16 maart 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Esther de Koning

Fijne service

20 maart 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Janneke Maas

Positieve ervaring

13 maart 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Mediatorkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Natasja Bosman

Lang leve google

14 maart 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Esther de Vos

Aangenaam verrast

11 maart 2020

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en we moeten toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- René Bosch

Lang leve google

17 maart 2020

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Maartje Mol

betaalbaar en professioneel

11 maart 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Annemarie de Jong

Vlugge offerte

8 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- René Koning

Perfecte website

29 februari 2020

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Johannes de Vos

erg betaalbaar

24 februari 2020

Afgelopen week offertes aangevraagd en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Melanie van Doorn

Zeer verrast

16 februari 2020

Door een forum deze site gevonden. Positief over de ontvangen offerte. De specialist heeft goed werk geleverd

- Marloes Veenstra

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

7 februari 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Cindy de Boer

Snelle offerte

2 februari 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Mirjam van der Laan

Super service

27 januari 2020

Afgelopen week offertes aangevraagd en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Raymond Verbeek

snel geholpen

20 januari 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Arie van Wijk

betaalbaarder dan ik dacht

14 januari 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Karin Hermans

Fijn!

8 januari 2020

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Martijn van Vliet

Forum bood hulp

10 december 2019

Door een forum hier terechtgekomen. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Juiste persoon na mislukte pogingen

- Wilhelmina van Loon

aangename service

30 november 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Mediatorkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Catharina van de Berg

Positieve ervaring

22 november 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Rob van den Heuvel

Geen linkedin nodig

17 november 2019

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Miranda van der Heijden

Perfecte website

13 november 2019

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Tamara van der Linden

Via Via maar dan beter

6 november 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Margaretha Smeets

snelle service

25 oktober 2019

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Ruud Timmermans

zeer rap geholpen

17 oktober 2019

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via mediatorkaart.nl. Lekker in de omgeving, fijn persoonlijk contact en een nette prijs.

- Jasper Verbeek

Dit werkt fijn

12 oktober 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Jeroen Schouten

Super service

4 oktober 2019

Afgelopen week een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Ilse van der Meulen

Goede werking van de website

26 september 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Nienke van de Velde

Voortreffelijke match

24 september 2019

Via Mediatorkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Deborah Hoekstra

Vlugge offerte

18 september 2019

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Eveline van Dongen

Fijn!

11 september 2019

Gisteren een aanvraag gedaan en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Saskia de Jong

snelle service

29 augustus 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken professional vond via mediatorkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en een nette prijs.

- Michel de Haan

Zeer verrast

26 augustus 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via de offerte van Mediatorkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Sylvia Hoekstra

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

16 augustus 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Tamara Gerritsen

Erg tevreden

11 augustus 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Karin van Doorn

Perfecte website

3 augustus 2019

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Johan Post

Mediatorkaart werkt erg fijn

26 juli 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Maria de Vos

Perfecte tip

23 juli 2019

Via kennissen terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Maria Bakker

Eindelijk een fijne site

15 juli 2019

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij Mediatorkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Catharina Kuiper

erg snel

7 juli 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via mediatorkaart.nl. Fijn in de buurt, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Daniël Maas

Eindelijk een fijne site

3 juli 2019

Na even gezocht te hebben eindigde ik op Mediatorkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Adrianus de Graaf

Super service

23 juni 2019

Afgelopen week offertes aangevraagd en we moeten eerlijk zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Marleen Kuiper

Perfecte website

18 juni 2019

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Kevin Groen

Mediatorkaart werkt erg fijn

13 juni 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Irene Koster

Dé tip

4 juni 2019

Via kennissen beland bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- David Brouwer

Werkt goed dit

27 mei 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Kirsten Smit

Erg tevreden

18 mei 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Adriana Kok

Eindelijk een fijne site

12 mei 2019

Na een zoektocht kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Ramona Kramer

Perfecte website

5 mei 2019

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Paul van de Velde

Via linkedin niet hetzelfde

27 april 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Michiel van de Ven

Gevonden via forum

20 april 2019

Via een forum hier terechtgekomen. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Arjan Schouten

Fijn!

13 maart 2019

Gisteren een aanvraag gedaan en we moeten toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Roy van Dam

Google is je grootste vriend

28 februari 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Simon Vermeulen

vlot en makkelijk

12 februari 2019

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via mediatorkaart.nl. Fijn lokaal, aangenaam persoonlijk contact en een nette prijs.

- Angela Peters

Ideale tip

28 januari 2019

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Bastiaan Hoekstra

Werkt goed dit

18 januari 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Karin Dijkstra

Eindelijk een goede site gevonden

22 december 2018

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Wouter van de Velde

snel geholpen

31 december 2018

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via mediatorkaart.nl. Fijn in de omgeving, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Marije Koning

Uitgelichte mediators uit Veen

Langstraat Advocaten

Meester van Coothstraat 33
5141 EP Waalwijk
Nederland

0416 349 974
http://www.langstraatadvocaten.nl/

Van Uitert & Quist Advocaten – Waalwijk

Grotestraat 308
5142 CC Waalwijk
Nederland

0416 283 292
http://www.vanuitertquist.nl/

Egard Mediators

Grotestraat 6
5151 JE Drunen
Nederland

0416 855 034
http://www.egard-mediators.nl/