Mediator Vuren

Heb jij behoefte aan een topper voor mediation in Vuren?
Dan ben je op de goede plek.
Mediatorkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Mediator Vuren verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het beste gedeelte?
Mediatorkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle mediatorkantoren uit Vuren – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2020 en verder.

Mediator Vuren gezocht?

Mediators uit Vuren vergelijken

Mediator Vuren
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 145 reviews)
Mediatorlink Mediation
Mediator ConflictConsult
Zakelijke Mediation MediationEasy
First Mediation
Mediatorgroep Bemiddeld conflictbemiddeling
Bloemster Mediation
Handdrukpunt echtscheiding meditaion

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Vuren, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Acquoij, Brakel en Aalst bijvoorbeeld ook geholpen aan een mediator.

Waarom mediator Vuren

Ben jij op zoek naar een geschikte mediator in Vuren? Het kan ingewikkeld zijn om de perfectie mediator te vinden voor het oplossen van een bepaald conflict. Wij snappen dit maar al te goed, het is namelijk vrij moeilijk geworden door het enorme aanbod van mediators. In deze blogpost geven wij jou de tips die je goed kan gebruiken tijdens je onderzoek naar een geschikte mediator. Spring direct naar:

Wanneer is het verstandig om de beste mediator in Vuren te zoeken

Je wilt natuurlijk graag weten voor welk soort conflict je een mediator kan gebruiken. De mediator kan je helpen met alles wat te maken heeft met conflicten en onderlinge ruzies. Door in het midden van het geschil te gaan staan, tussen allebei de partijen in, kan hij onafhankelijk het geschil te sussen. Een mediator kan ook helpen wanneer er sprake is van een arbeidsconflict. Denk hierbij aan conflicten over het uitgekeerde salaris of over het aantal vakantiedagen.

Daarnaast kan een mediator je assisteren bij burenruzies of geschillen rondom grondgebied. Bijvoorbeeld wanneer jij, of je buurman, een schutting wilt plaatsen en er ruzie ontstaat over de erfgrens. Voor de grotere ondernemingen is het ook verstandig om een mediator in te zetten wanneer er een arbeidsconflict ontstaat tussen verschillende sectoren. kunnen een mediator weer inschakelen als ze bijvoorbeeld een geschil hebben over een patent. Een mediator is dus voor bijna alle gevallen in te schakelen en kan jou waarschijnlijk ook helpen bij je conflict. Bij Mediatorkaart kun je in Vuren terecht voor:

  • Mediator scheiding Vuren
  • Zakelijke mediation Vuren
  • Familie mediation Vuren
  • Mediation arbeidsconflict Vuren
  • En meer

Alle mediators uit Vuren

Bekijk ook mediators uit

Op zoek naar een voordelige mediator Vuren – mediator vs. rechtszaak

Hoewel er overeenkomsten zijn tussen een jurist en een mediator streven ze allebei iets anders na. Een jurist heb je nodig als een zaak echt uitmondt tot een rechtszaak. Denk hier met name aan heftige conflicten die nooit meer onderling opgelost kunnen worden.

Een mediator daarentegen is de persoon die die energie put uit het laten verdwijnen van een conflict. Na het onderhandelen van de mediator kunnen beide partijen weer met elkaar door een deur. Een jurist en mediator zijn dus bezig met andere taken.

Het is bijvoorbeeld voor zakelijke mediation sterk aan te bevelen om een lokale en betaalbare mediator te vinden uit Vuren. Dit is onder andere ook in te zetten wanneer je te maken hebt met een arbeidsconflict.

Op zoek naar een mediator uit Vuren voor jouw zakelijke mediation?

Zoek een zakelijk mediator

Klik op ‘Zoek een zakelijk mediator‘ om een betaalbare mediator te vinden die gespecialiseerd is in zakelijke mediation Vuren.

Redenen om te kiezen voor een mediator in Vuren

Een mediator kan, zoals eerder benoemd, uithelpen met diverse zaken. Allereerst maakt de mediator het mogelijk om de relatie niet te verpesten, meestal is het namelijk zo dat de gemoederen hoog oplopen.

De mediator uit Vuren weet door zijn expertise hoe hij conflicten kan laten verdwijnen zonder dat er juist meer ruzie ontstaat. Ook zal je door de mediators snel van het conflict af zijn. Je wilt natuurlijk niet onnodig veel tijd stoppen in een conflict. De mediator uit Vuren is er voor je om er snel een punt achter te kunnen zetten.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Esther Veenstra Esther Veenstra
Customer Succes manager bij mediatorkaart.nl
Mediation94%
Familierecht90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Mediator Vuren gezocht – waar moet je op letten bij het zoeken

Het zou eenvoudig zijn om het eerste kantoor op Google te kiezen voor een mediator, maar dit is jammer genoeg niet hoe in zijn werk gaat. Wij helpen je voorbereid op weg door je een aantal tips te geven. Je wilt natuurlijk direct de meest geschikte partij in dienst nemen. Vaak zijn mediators gespecialiseerd op een bepaald gebied, heb je een arbeidsconflict? Zoek naar mediators die hier veel vanaf weten. Heb je relatieproblemen en wil je scheiden? Dan moet je op zoek naar een mediator scheiden in Vuren.

Scheiden in Vuren is vaak al vervelend genoeg zonder de, vaak nutteloze, conflicten. Een mediator scheiden helpt je om zo pijnloos mogelijk uit elkaar te gaan.

Je kan altijd contact zoeken met de diverse kantoren om wat meer informatie te verkrijgen.

Wil je bijvoorbeeld snel scheiden, vraag dan 3 offertes op van lokale en betaalbare mediators uit Vuren die je graag helpen met een echtscheiding aanvragen.

Scheiden Vuren, via een betaalbare mediators

Scheiden Vuren

Klik op de knop ‘Scheiden Vuren‘ om een scheiding aan te vragen door een scheidingsmediator uit Vuren, gespecialiseerd in echtscheiding.

3 offertes voor een mediator in Vuren

Ook bij het aanvragen van een offerte zijn er een aantal dingen waar je rekening mee moet houden. Probeer de context zo duidelijk mogelijk te omschrijven. Dit helpt je om direct uit te komen bij een partij die de expertise heeft om jouw geschil op te lossen.

Een kennismakingsgesprek zorgt ervoor dat het plaatje compleet wordt, je krijgt hierdoor goed inzicht in de partij tegenover je. Het is wel belangrijk dat je het kunt vinden met de mediator, hij of zij zal toch iemand zijn waar je vaak mee samen zit.

Klik op kosten mediator om direct 3 offertes van lokale en betaalbare mediators uit Vuren op te vragen en zo direct inzicht te krijgen in de kosten.

Direct 3 offertes voor een specifieke kostenindicatie van verschillende mediators uit Vuren.

Nu 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit.

Mediator in Vuren – een persoon die je kan helpen

Wij gaan ervanuit dat je met onze tips zelf ook de mediator uit Vuren vindt die bij jouw conflict past. Via onderstaand formulier is het simpel om 3 offertes aan te vragen voor een mediator. Denk bijvoorbeeld ook aan het verdelen van een erfenis.Huur zelf een mediator in en kom snel tot een oplossing van je conflict.

Bekijk bijvoorbeeld alles over verdeling erfenis en kom direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare mediator uit Vuren.

Benieuwd naar het traject van familie mediation Vuren voor erfenis verdeling?

Verdeling erfenis mediation

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een erfenis verdeling in Vuren te bekijken middels het vergelijken van mediators uit Vuren.

Veelgestelde vragen over mediation in

Vuren

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de mediator regio Vuren jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden ook af om met haast op zoek te gaan naar een mediator. Het kan wel, maar het is het beste om hier eventjes de tijd voor te pakken om te zorgen dat alles goed voelt!

Overstappen van mediator is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande mediator. Vraag vervolgens aan je vorige mediator of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe mediator uit Vuren.

mediatorkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle mediators in Vuren. Wij zien welke mediators beschikbaar zijn in Vuren en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van mediators uit Vuren die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Mediation Vuren

Direct afgehandeld!

6 september 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Zonder de mediation waren we zeker in een vechtscheiding terecht gekomen. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Catharina Evers

Ervaren mediator

9 september 2020

Gewoon begaan, eerlijk en ook empatisch. Kundige mediator dus.

- Lisette Bosman

Na lang onrustig nu rust

30 augustus 2020

Doordat we via mediatiorkaart met iemand konden communiceren zijn mijn voormalig partner en ik eindelijk in kalmere tijden terecht gekomen. Er werden heldere scenario`s maar er werden vooral oplossingen bedacht die voor ons alletwee nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Daardoor kunnen we tot vandaag soms nog teruggaan op afspraken van destijds. Het tarief was ook prima ondanks een al dure periode.

- Rutger Koning

Echt onpartijdig

1 september 2020

De man die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werkgever was erg professioneel. Geen enkele keer het gevoel gehad dat hij kant koos of bevooroordeeld was. Super.

- Danny van Veen

Snel afgehandeld

22 augustus 2020

We hebben de erfenis snel kunnen verdelen dankzij mediation. Dank!

- Klaas Prins

Pijnlijke periode afgerond

19 augustus 2020

Mijn vaders dood zorgde voor een lastige paar maanden rondom de erfenis. De gemoederen waren hoog maar de begeleiding vakkundig en meelevend. Er netjes geregeld allemaal.

- Christian de Koning

Content

15 augustus 2020

Content zoals bedacht.

- Bram van der Heijden

Oprecht fijn

13 augustus 2020

Dikke prima! Dank Jullie Wel!

- Nathalie Hendriks

Oprecht goed

7 augustus 2020

Absoluut super! Dank Jullie Wel!

- Annemieke Willems

Ervaren mediator

10 augustus 2020

Echt begaan, eerlijk en ook empatisch. Kundige mediator dus.

- Deborah Veenstra

Heel veel gehad aan hulp tijdens scheiding

4 augustus 2020

Hele prettige ondervinding met de begeleiding tijdens het uit elkaar gaan gehad. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het eerstvolgende nummer bestempelde. Veel tijd genomen voor mijn verhaal en het met me meedenken. Super tevreden.

- Robertus van Dam

Ondanks de emoties netjes gedeeld

5 augustus 2020

Prettige hulp gekregen bij het delen van de erfenis. De emoties waren nog hoog door het heengaan van opa, bij het verdelen van de erfenis van hem. Maar door de hulp en advies is het toch geslaagd zonder ruzie. Zeer dankbaar hiervoor.

- Yvonne van der Linden

Vechtscheiding voorkomen!

25 juli 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer praten met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Buiten de mediation waren we zeker weten in een vechtscheiding terecht gekomen. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Remco van de Pol

Tevreden

24 juli 2020

Gewoon goed, zoals ik mag denken.

- Kevin Postma

Prima gedaan Het was een minder leuke aanleiding waardoor ik hier terecht kwam maar de oplossing(en) die eruit kwamen waren goed. Had bedacht dat er wel linksom of rechtsom partij getrokken zou worden voor mijn werkgever, maar niks is minder waar. Het was echt onpartijdig. Ook was het goedkoop gelukkig.

28 juli 2020

- Koen Bakker

Geoefend mediator

24 juli 2020

Eveneens heel oprecht, ontwapenend maar ook heel medelevend. Was niet haar allereerste mediation, dat was te merken.

- Caroline Kramer

Niets meer te maken met mijn werk!

27 juli 2020

Na een hoop gezeik op werk eindelijk met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf mogen verlaten. Logischerwijs was het voor mij al duidelijk dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel meegaan.

- Jessica van de Brink

Ruzie met dochter opgelost

26 juli 2020

Mijn dochter en ik konden niet goed met elkaar spreken. De therapie die we hadden zorgde alleen maar voor meer zorgen om ruzie over te maken. Daarom ook superblij met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Erik de Graaf

Fijn geregeld

18 juli 2020

De oorzaak was logischerwijs niet fijn maar de manier waarop het afgehandeld is was super. Had bedacht dat er wel linksom of rechtsom gekozen zou worden voor mijn werk, maar niks is minder waar. De mediator was echt onpartijdig. Ook was het betaalbaar gelukkig.

- Daniëlle Boer

vlot afgehandeld

21 juli 2020

Zeer snel de verdeling van de erfenis gaan regelen dankzij deze deskundigen! Dank!

- Judith Willemsen

Snel opgelost!

19 juli 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch eindelijk uitgekomen. Zonder de mediation waren we zeker weten in een vechtscheiding terecht gekomen. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Robertus Mol

Dichter naar elkaar gekomen

17 juli 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen door de fijne begeleiding en mediation.

- Johannes de Jong

Menselijke aanpak

21 juli 2020

Niks niet het opvolgende dossier maar oprecht van mens tot mens in gesprek met elkaar. De mediator had kennelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende fase. De tijdsperiode voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg fijn. We konden vlug weer opgelucht ademhalen.

- Iris van de Veen

Geen wilsbeschikking, wel eerlijk verdeeld

18 juli 2020

Ongeacht de ontbrekende documenten konden we in contact met elkaar onder begeleiding. De mediator hielp ons hierbij want we hadden dit nog niet zo moeten doen. De kosten vielen ook alles mee.

- Hendrik Kuiper

Erfenis zo afgehandeld

17 juli 2020

Zeer vlot de verdeling van de erfenis kunnen inrichten dankzij deze deskundigen! Dank!

- Tom Boer

Ondanks de emoties eerlijk gedeeld

19 juli 2020

We hebben prettige begeleiding geboden gekregen na de aanvraag hier. Was een moeilijke tijd, waarin de emoties hoog konden oplopen. Door jullie support en energie alles tot een goed einde gekomen. Enorm bedankt!

- Vincent Postma

Van moeilijkheden vlot naar oplossingen

14 juli 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met elkaar communiceren. Dat was zeer aangenaam, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Bedankt!

- Klaas de Bruin

Tarief viel mee!

14 juli 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Vandaar blij met het lage tarief van onze mediator. Het was gauw afgehandeld nadat de ervaren dame ons begeleid had.

- Robin van de Velden

Nalatenschap zo geregeld

13 juli 2020

Erg gauw de verdeling van de erfenis gaan regelen dankzij deze professionals! Dank Jullie Wel.

- Caroline de Jong

Echtscheiding met zilveren randje

11 juli 2020

Na een sterk conflict terecht gekomen bij een lieve mediator via mediatorkaart. Niet alleen de echtscheiding is prima verlopen, maar mijn ex en ik zijn ook netter dan verwacht uit elkaar gegaan. Nazorg had iets beter gemogen na afsluiting.

- Marijke van de Berg

Geen kant kiezen

9 juli 2020

Gelukkig was de begeleider erg doorgewinterd bij de mediation bij mijn werk. De mediator was oprecht en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Top.

- Marije de Groot

Ingewikkelde nalatenschap tot prima einde gebracht

13 juli 2020

Ondanks de missende documenten konden we in contact met elkaar onder begeleiding. Gelukkig hadden we hier begeleiding bij, want we hebben hier nog niet eerder mee te maken gehad. bedankt voor de goede zorgen en professionele begeleiding!

- Bianca de Vos

Een schouderklopje krijgen

13 juli 2020

Onze mediator was geweldig. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Martinus Vink

Scheidingmet een lichtpuntje.

8 juli 2020

Na een behoorlijk conflict terecht gekomen bij een fijne mediator via mediatorkaart. Ik moet vertellen dat de echtscheiding nu hierdoor soepeler ging dan bedacht en ook praat ik nog met mijn ex. Nazorg had iets beter gemogen na afronding.

- Elisabeth van Dam

Buitenlandse nalatenschap vakkundig geregeld

8 juli 2020

Zelf hadden we geen deskundigheid op het gebied van buitenlandse erfenissen. Na een sterfte in de familie in Canada hebben we dus hulp gewild. Gelukkig deze begeleiding gevonden via mediator kaart. Dank jullie wel!

- Michiel Willemsen

Na lang turbulent nu ontspanning

8 juli 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van kalmte terecht gekomen. De gemoederen liepen aanzienlijk op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons beiden bruikbaar waren. Tot op de dag van vandaag pakken we nog wel eens terug op sommige onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook prima ondanks een al dure tijd.

- Adrianus Wolters

Niks meer te doen met mijn werkgever!

5 juli 2020

Na een hoop gezeik op werk gelukkig nu met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf kunnen verlaten. Had er gewoon recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Jolanda van Dam

Hulp bij scheiding

9 juli 2020

Snelle ondersteuning bij het uit elkaar gaan. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een soepele mediation en afwikkeling. Pak van ons hart in een al lastige tijd.

- Rutger Vos

De mediator was goed!

4 juli 2020

Eveneens heel eerlijk, ontwapenend maar ook heel medelevend. Was niet haar eerste mediation, dat was te horen.

- Jolanda Prins

Boven verwachting

6 juli 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage hoop de gesprekken rondom de echtscheiding in. Maar al gauw kwamen we wel tot een uitstekende oplossing. Ik denk dat buiten dit we er niet goed uit waren gekomen.

- Rob van Dam

De familie is weer een familie

2 juli 2020

De communicatie in onze familie was voortdurend lastig, gelukkig intussen weer op een toegankelijk niveau.

- Daniël Smeets

Gewoon fijn

5 juli 2020

Absoluut super! Dank!

- Wendy van de Velde

Het plan was goed

29 juni 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons enorm heeft geholpen. We kunnen hier steeds op pakken en daar zijn we content mee. Slim hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Bram de Graaf

Ervaren mediator

27 juni 2020

Gewoon begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar eerste mediation, dat was te merken.

- Vincent Hendriks

Gewoon prima

26 juni 2020

Gewoon prima, zoals ik mag denken.

- Nathalie van Beek

Ondanks afstand professioneel geholpen

30 juni 2020

Persoonlijk hadden we geen expertise op het gebied van buitenlandse erfenissen. Daarom toch maar begeleiding ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Deze snel en met relatief lage kosten gevonden. Dank jullie wel!

- Caroline Verbeek

Geen wilsbeschikking, wel netjes verdeeld

25 juni 2020

Er was jammer genoeg geen testament, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. De mediator ondersteunde ons hierbij want we hadden dit nog niet zo moeten doen. Dank voor de goede zorgen en kundige begeleiding!

- Barbara de Bruin

Prima geregeld Het was een minder leuke aanleiding waardoor ik hier terecht kwam maar de uitkomst(en) die eruit kwamen waren goed. Had bedacht dat er wel linksom of rechtsom gekozen zou worden voor mijn werkgever, maar niets is minder waar. Het was echt neutraal. De tariefstelling vielen ook alles mee.

22 juni 2020

- Renate de Ruiter

Gelukkig nu rustigere tijden

20 juni 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van rust terecht gekomen. De gemoederen liepen aanzienlijk op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons allebei goed waren. Tot op de dag van vandaag pakken we nog wel eens terug op bepaalde onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de kosten ons enorm mee in een toch al kostbare tijd.

- Tim Meijer

Hulp bij scheiding

20 juni 2020

Adequate hulp bij een scheiding gekregen. De sessies en documenten waren snel geregeld en goed verzorgd. Pak van ons hart in een al lastige periode.

- Nienke van der Horst

De familie is opnieuw een familie

18 juni 2020

De communicatie in onze familie was voortdurend ingewikkeld, gelukkig intussen weer op een aanspreekbaar niveau.

- Johannes van Vliet

Onenigheid met dochter opgelost

24 juni 2020

Mijn dochter en ik leken niet goed met elkaar converseren. We hebben daarvoor therapie geprobeerd, maar dat mocht niet baten. Vandaar ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Esther Janssen

Gewoon goed

21 juni 2020

Gewoon goed, zoals ik mag verwachten.

- Roy de Boer

Gevoelige kwestie fatsoenlijk geregeld

17 juni 2020

In de periode van uit elkaar gaan was het een emotionele periode echter door de aanvraag via mediatorkaart.nl hadden we direct een persoon die ons fatsoenlijk kon helpen. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Soms was het een tere kwestie maar daar werd fatsoenlijk mee omgegaan. Fijne afhandeling zo.

- Sebastiaan Jacobs

Echtscheiding met zilveren randje

21 juni 2020

We hadden werkelijk flink onenigheid al voor ik de aanvraag indiende bij mediatorkaart. Ik moet aanmerken dat de scheiding nu hierdoor soepeler ging dan bedacht en ook praat ik nog met mijn ex. We hebben erna niks meer vernomen, dat had ik eigenlijk nog wel verwacht.

- Monique Molenaar

Persoonlijk afgestemd advies

20 juni 2020

Je bent niet het eerstvolgende dossier maar wordt als mens behandeld. De mediator had kennelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende periode. De tijdsduur voor de mediation hadden we veel onenigheid dus dit was erg fijn. We konden vlug weer opgelucht ademhalen.

- Michiel van den Heuvel

De hulp via mediation was goed tijdens scheiden

14 juni 2020

We hadden het zwaar maar de hulp was erg aangenaam. Geen nummertje, maar echt het begrip dat je als mens behandeld wordt. Flink wat tijd genomen voor mijn verhaal en het met me meedenken. Zeer bedankt!

- Miranda Vink

Gelukkig nu van mijn baas af

17 juni 2020

Tevreden konden we met begeleiding van een mediator via deze site eindelijk tot een vertrek met geschikte voorwaarden komen. Logischerwijs was het voor mij al duidelijk dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel meegaan.

- Christian Vos

Volledig objectief

18 juni 2020

Gelukkig was de begeleider erg geoefend bij de mediation bij mijn werkgever. Geen enkele keer het idee gehad dat hij kant koos of bevooroordeeld reageerde. Top.

- Barbara van de Velden

Uitstekend gedaan De reden was simpelweg niet fijn maar de methode waarop het afgehandeld is was super. Had verwacht dat er wel linksom of rechtsom gekozen zou worden voor mijn werk, maar niets is minder waar. Het was echt onpartijdig. Ook was het betaalbaar gelukkig.

14 juni 2020

- Daniël van der Horst

Oprecht goed

13 juni 2020

Dikke prima! Bedankt!

- Wendy de Vos

Vakkundig en snel

8 juni 2020

De mediator waarmee we in contact kwamen was onmiskenbaar ervaren met dit soort conflicten en pakte het vlot op.

- Dave Hermans

Gelukkig nu rustigere tijden

9 juni 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van kalmte terecht gekomen. De gemoederen liepen aanzienlijk op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons beiden verstandig waren. Tot op de dag van vandaag pakken we nog wel eens terug op bepaalde items die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook uitstekend ondanks een al dure tijd.

- Raymond Scholten

Prima gedaan De reden was logischerwijs niet fijn maar de methode waarop het afgehandeld is was super. Ergens dacht ik dat mijn werk wel voorgetrokken zou worden echter dat was oprecht niet zo. Het was echt objectief. De kosten vielen ook alles mee.

13 juni 2020

- Simon de Groot

Echt chapeau

10 juni 2020

Onze mediator was geweldig. Ik of eigenlijk wij hebben veel gehad aan de sessies met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Astrid de Bruijn

Professioneel en snel

6 juni 2020

De mediator waarmee we in contact kwamen was duidelijk ervaren met dit soort conflicten en pakte het snel op.

- Rutger de Jonge

Erfenis zo afgehandeld

9 juni 2020

We hebben de erfenis direct kunnen delen dankzij mediation. Dank!

- Ruben van der Heijden

Betrokken en aardig

7 juni 2020

Voelde me echt gehoord tijdens de mediation tussen mijn werkgever en mezelf. Hierdoor kunnen we nu in het proces snel door naar de uitkomst.

- Charlotte van Dongen

Van moeilijkheden vlot naar oplossingen

4 juni 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn baas en mezelf zijn we met mediation eindelijk tot elkaar gekomen. Heel fijn geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de voorkeur kreeg. Dank daarvoor!

- Christiaan van der Laan

Begeleiding en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

3 juni 2020

Passende hulp bij een scheiding gekregen. De gesprekken en papieren waren snel georganiseerd en goed verzorgd. Top, een hele zorg minder.

- Jacqueline van de Wal

Meelevend en welwillend

3 juni 2020

Voelde me echt gehoord tijdens de mediation tussen mijn werkgever en mijzelf. Hierdoor grote passen in de goede richting kunnen maken!

- Martijn de Jong

Tevreden

1 juni 2020

Gewoon goed, zoals ik mag verwachten.

- Laura Gerritsen

Ruzie met dochter begeleid en opgelost

31 mei 2020

Mijn dochter en ik leken niet goed met elkaar spreken. De therapie die we hadden zorgde enkel maar voor meer onrust om ruzie over te maken. Daarom ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Manon Koning

Meelevend en vriendelijk

2 juni 2020

Voelde me echt gehoord gedurende de mediation tussen mijn werk en mijzelf. Hierdoor kunnen we nu in het proces snel door naar de uitkomst.

- Margaretha Evers

Snel in contact

29 mei 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de sessies waren op onze planning afgestemd. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. De aanvraag hier op mediatorkaart ging prettig en vlug. Snel geregeld zo.

- Kirsten de Jonge

De mediator was fijn!

1 juni 2020

Echt begaan, eerlijk en ook empatisch. Kundige mediator dus.

- Robin de Groot

Een lintje verdiend

2 juni 2020

Onze mediator was super. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Steven Molenaar

Snel geregeld

2 juni 2020

Zeer gauw de verdeling van de erfenis kunnen organiseren dankzij deze professionals! Dank!

- Franciscus Kuijpers

Ondanks de gemoederen netjes gedeeld

31 mei 2020

We hebben prettige begeleiding geboden gekregen na de aanvraag hier. Was een lastige periode, waarin de gemoederen hoog konden oplopen. Door jullie support en daadkracht allemaal tot een goed einde gekomen. Enorm bedankt hiervoor.

- Jacoba Peters

Hulp bij uit elkaar gaan

28 mei 2020

Adequate hulp bij een scheiding gekregen. De gesprekken en papieren waren vlug overeengekomen en goed geregeld. Super, een hele zorg minder.

- Nienke Smit

Het plan was fatsoenlijk

28 mei 2020

De mediation heeft gezorgd voor een idee (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. We kunnen hier altijd op terugpakken en daar zijn we blij mee. Erg prettig, heeft ons zeer geholpen.

- Ellen Veenstra

Simpel en vlot

27 mei 2020

Dikke prima! Mijn dank is groot!!

- Edwin Mol

Scheidingmet een lichtpuntje.

24 mei 2020

We hadden werkelijk flink onenigheid al voor ik de aanvraag indiende bij mediatorkaart. Niet alleen de echtscheiding is goed verlopen, maar mijn ex en ik zijn ook netter dan bedacht uit elkaar gegaan. We hebben erna niks meer vernomen, dat had ik ergens nog wel verwacht.

- Annemarie de Wit

Persoonlijk afgestemd advies

26 mei 2020

Niks niet het volgende dossier maar oprecht van mens tot mens in gesprek met elkaar. De mediator had kennelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende periode. De tijdsperiode voor de mediation hadden we veel onenigheid dus dit was erg prettig. We konden snel weer opgelucht ademhalen.

- Cindy Vos

Simpel en snel

20 mei 2020

Dikke prima! Mijn dank is groot!!

- Jan Kuipers

Geen testament, wel netjes verdeeld

19 mei 2020

Ondanks de ontbrekende stukken konden we in contact met elkaar onder begeleiding. Gelukkig hadden we hier begeleiding bij, want we hebben hier nog niet eerder mee te maken gehad. De prijzen vielen ook alles mee.

- Ruben de Leeuw

Erg veel gehad aan ondersteuning tijdens scheiding

18 mei 2020

We hadden het moeilijk maar de hulp was erg aangenaam. Via mediatorkaart kregen we iemand die ons niet als het volgende nummer bestempelde. Flink wat tijd genomen voor mijn verhaal en het met me meedenken. Onwijs content.

- Kelly Timmermans

Gewoon goed

22 mei 2020

Gewoon goed, zoals ik mag verwachten.

- Yvonne Koster

Het idee uit de mediation helpt echt

19 mei 2020

De mediation heeft gezorgd voor een plan (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. Nog steeds wel eens als we een keer conflicten hebben grijpen we ernaar terug. Erg prettig, heeft ons flink geholpen.

- Ellen Vermeulen

Het uit elkaar gaan met zilveren randje

15 mei 2020

Na een behoorlijk conflict terecht gekomen bij een lieve mediator via mediatorkaart. Ik moet zeggen dat de echtscheiding nu daarom soepeler ging dan bedacht en ook praat ik nog met mijn ex. We hebben erna niks meer vernomen, dat had ik ergens nog wel verwacht.

- Barbara Wolters

Tevreden

19 mei 2020

Tevreden zoals verwacht.

- Björn Jansen

Arbeidsconflict bekwaam opgelost

20 mei 2020

Lang besluitloos conflict met een van mijn werknemers professioneel begeleid.

- David Driessen

Buitenlandse erfenis vakkundig afgehandeld

15 mei 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands heengaan en erfenis. Vandaar toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Deze vlot en met betrekkelijk lage prijzen gevonden. Bedankt allemaal!

- Hanneke van de Veen

Menselijke benadering

18 mei 2020

Niks niet het volgende dossier maar oprecht van mens tot mens in gesprek met elkaar. Je merkte gelijk dat de vrouw die ons hielp dit vaker had gedaan en al snel waren we in contact over oplossingen. En dat inmiddels we de 3 maanden ervoor haast alleen maar onenigheid hadden. Dit was volledig een verademing voor ons beide.

- Marianne Mulder

Geen kant gekozen

18 mei 2020

Gelukkig was de coach erg doorgewinterd bij de mediation bij mijn werkgever. Geen enkele keer het idee gehad dat hij kant koos of bevooroordeeld reageerde. Super.

- Maarten de Bruijn

Het idee van de mediation helpt oprecht

17 mei 2020

De mediation heeft gezorgd voor een plan (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. We kunnen hier altijd op pakken en daar zijn we blij mee. Slim hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Ramona Bos

Content

14 mei 2020

Gewoon prima, zoals ik mag denken.

- Sandra de Lange

Betrokken en aardig

13 mei 2020

Er is geen partij gekozen en geluisterd naar alle partijen. Daardoor kunnen we nu in het proces snel door naar de oplossing.

- Johanna van de Velde

Het idee van de mediation helpt enorm

11 mei 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons best heeft geholpen. We kunnen hier altijd op pakken en daar zijn we content mee. Handig hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Ilse de Ruiter

Goed geregeld Het was een minder leuke aanleiding waardoor ik hier terecht kwam maar de uitkomst(en) die eruit kwamen waren goed. Had bedacht dat er wel linksom of rechtsom partij getrokken zou worden voor mijn werk, maar niets is minder waar. De mediator was echt onpartijdig. De tariefstelling vielen ook alles mee.

12 mei 2020

- Guido Willemsen

Arbeidsconflict kundig opgelost

7 mei 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit vraagstuk kon komen met een medewerker maar via mediation professioneel en vlot geregeld.

- Arie van den Bosch

Nalatenschap eerlijk verdeeld

9 mei 2020

We hebben fijne hulp geboden gekregen na de aanvraag hier. Was een moeizame tijd, waarin de emoties hoog konden oplopen. Maar door de hulp en advies is het toch gelukt zonder ruzie. Mega bedankt!

- Christian Brouwer

Erg veel gehad aan advies tijdens scheiding

8 mei 2020

Hele prettige ondervinding met de begeleiding tijdens het uit elkaar gaan gehad. Via mediatorkaart kregen we iemand die ons niet als het eerstvolgende nummer bestempelde. Er wordt echt meegedacht in oplossingen. Super tevreden.

- Gerardus Kuiper

Nalatenschap netjes verdeeld

4 mei 2020

Gepaste hulp ontvangen bij het delen van de erfenis. De emoties waren nog hoog door het heengaan van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Maar door de hulp en begeleiding is het toch geslaagd zonder ruzie. Echt bedankt!

- Melanie van der Heijden

Begeleiding bij (tiener)dochter

4 mei 2020

Al jaren was het contact tussen mij en mijn tienerdochter erg stroef. We hebben hiervoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Vandaar ook superblij met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Alexander Maas

De hulp via mediation was goed tijdens scheiden

3 mei 2020

We hadden het lastig maar de hulp was erg prettig. Geen nummertje, maar echt het begrip dat je als persoon behandeld wordt. Veel tijd uitgetrokken voor mijn verhaal en het met me meedenken. Zeer bedankt!

- Kelly Smeets

Tevreden

3 mei 2020

Gewoon prima, zoals ik mag verwachten.

- Ruben Mulder

Prima geregeld De oorzaak was overigens niet fijn maar de wijze waarop het geregeld is was top. Had bedacht dat er wel linksom of rechtsom gekozen zou worden voor mijn werkgever, maar niets is minder waar. De mediator was echt neutraal. Ook was het goedkoop gelukkig.

1 mei 2020

- Klaas Schipper

Na lang turbulent nu ontspanning

2 mei 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een tijd van rust terecht gekomen. De gemoederen liepen hoog op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons allebei goed waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op bepaalde onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook goed ondanks een al dure periode.

- Joyce de Vries

Het plan was goed

29 april 2020

De mediation heeft gezorgd voor een idee (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. We kunnen hier steeds op terugpakken en daar zijn we content mee. Erg fijn, heeft ons zeer geholpen.

- Joris Kuijpers

Snel afgehandeld

2 mei 2020

We hebben de erfenis direct kunnen delen dankzij mediation. Bedankt.

- Jolanda Koning

Onzekere kwestie fijn afgehandeld

3 mei 2020

In de tijd van uit elkaar gaan was het een emotionele periode echter door de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl hadden we direct iemand die ons goed kon helpen. De mediator handelde echt onpartijdig. Ondanks dat het soms emotioneel was, hebben ze dit neutraal kunnen doen. Fijne afhandeling zo.

- Robertus Mulder

Nalatenschap netjes verdeeld

27 april 2020

Fijne ondersteuning gekregen bij het delen van de erfenis. Was een lastige periode, waarin de gemoederen hoog konden stijgen. Door jullie support en daadkracht alles tot een goed einde gekomen. Enorm bedankt!

- Rutger Hermans

Begeleiding bij (tiener)dochter

29 april 2020

Al jaren liep het contact tussen mij en mijn dochter erg stroef. De therapie die we hadden zorgde enkel maar voor meer redenen om ruzie over te maken. Deze manier van mediation pakte vooral de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte voor ons echt.

- Hendrik van den Broek

Het idee was degelijk

28 april 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons heel erg heeft geholpen. Nog altijd wel eens als we een keer conflicten hebben pakken we ernaar terug. Erg fijn, heeft ons flink geholpen.

- Antonius Meijer

Eindelijk rustigere tijden

28 april 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een tijd van rust terecht gekomen. Er werden heldere situaties maar er werden bovenal oplossingen bedacht die voor ons allebei werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op sommige onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de tarieven ons enorm mee in een toch al kostbare tijd.

- Annemieke de Wit

Hulp bij scheiding

24 april 2020

Passende hulp bij een scheiding gekregen. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een soepele mediation en afhandeling. Pak van ons hart in een al moeilijke periode.

- Koen van den Heuvel

Geoefend mediator

27 april 2020

Echt begaan, eerlijk en ook empatisch. Kundige mediator dus.

- Dirk Verbeek

Geoefend mediator

20 april 2020

Gewoon begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar allereerste mediation, dat was te merken.

- Stefan de Leeuw

Na lang onrustig nu rust

23 april 2020

Omdat we via mediatiorkaart met een persoon konden praten zijn mijn ex partner en ik eindelijk in kalmere tijden terecht gekomen. Er waren heldere situaties maar er werden vooral oplossingen bedacht die voor ons alletwee nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Daardoor kunnen we tot vandaag soms nog teruggaan op afspraken van destijds. Ook vielen de prijzen ons enorm mee in een toch al kostbare periode.

- Raymond Kuiper

Arbeidsconflict bekwaam aangepakt

23 april 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleem kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en snel geregeld.

- Margaretha van de Brink

Meelevend en vriendelijk

17 april 2020

Er is geen kant gekozen en geluisterd naar alle partijen. Daardoor grote passen in de goede richting kunnen maken!

- Jasper Kok

De familie is weer een familie

16 april 2020

Na een jarenlang conflict in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de goede hulp en mediation.

- Erwin Dijkstra

Meer ontvangen dan verwacht

18 april 2020

Eigenlijk was ik wat ongelovig om deze mediation aan te gaan. Maar al snel kwamen we wel tot een prima oplossing. Door jullie was dit vast veel minder fatsoenlijk geworden!

- Paul de Wit

Volledig rechtvaardig

17 april 2020

De kerel die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg bekwaam. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder kant te kiezen. Super.

- Anouk Jacobs

Hulp bij scheiding

20 april 2020

Vlotte begeleiding bij het uit elkaar gaan. De gesprekken en papieren waren vlug overeengekomen en goed geregeld. Super, een hele zorg minder.

- Adriana Peters

Fatsoenlijk geregeld

19 april 2020

Het was een minder leuke aanleiding waardoor ik hier terecht kwam maar de uitkomst(en) die eruit kwamen waren goed. Eigenlijk dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden echter dat was echt niet zo. De mediator was echt onpartijdig. De kosten vielen ook alles mee.

- Evelien Jacobs

Onenigheid met dochter opgelost

13 april 2020

Al jaren was het contact tussen mij en mijn tienerdochter erg stroef. De therapie die we hadden zorgde alleen maar voor meer redenen om ruzie over te maken. Deze manier van mediation pakte voornamelijk de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte in het geval van ons volledig.

- Adriaan van der Heijden

Prijs viel mee!

15 april 2020

Scheiden is al prijzig genoeg. Gelukkig viel het uiteindelijk erg mee toen we een mediator inschakelde. Het was vlot overeengekomen nadat de doorgewinterde vrouw ons hielp.

- Christian de Wit

Het plan was aantrekkelijk

16 april 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons heel heeft geholpen. Nog altijd wel eens als we een keer woorden hebben grijpen we ernaar terug. Erg prettig, heeft ons flink geholpen.

- Adrianus Hendriks

Volledig rechtvaardig

15 april 2020

Gelukkig was de ondersteuner erg ervaren bij de mediation bij mijn werk. Geen enkele keer het gevoel gehad dat hij kant koos of bevooroordeeld reageerde. Top.

- Franciscus Willems

Kwetsbare afwikkeling top overeengekomen

14 april 2020

Bij de scheiding kwamen er behoorlijk wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden vinden waren we er vlug uit. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Weleens was het een gevoelige kwestie maar daar werd fatsoenlijk mee omgegaan. Erg netjes.

- Monique de Ruiter

Snel in contact

8 april 2020

Geen 9-5 mentaliteit maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons van belang gezien het werk. ’s Avonds als de kleintjes op bed lagen konden we het gesprek houden met de mediator zodat we geen verlof hoefde te nemen. Ook kregen we na de aanvraag via mediatorkaart.nl snel de reacties in huis voor een passende mediator. Snel besloten zo.

- Mark Hendriks

Het idee uit de mediation helpt enorm

9 april 2020

De mediation heeft gezorgd voor een plan (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. We kunnen hier steeds op terugpakken en daar zijn we blij mee. Erg prettig, heeft ons flink geholpen.

- Nathalie Scholten

Uit elkaar met een lichtpuntje.

7 april 2020

We hadden echt flink onenigheid al voor ik de offerteaanvraag indiende bij mediatorkaart. Niet enkel de scheiding is goed verlopen, maar mijn ex en ik zijn ook netter dan verwacht uit elkaar gegaan. Nazorg had iets beter gemogen na afronding.

- Angela Dekker

Snel in contact

10 april 2020

Geen 9-5 instelling maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons noodzakelijk gezien het werk. ’s Avonds als de kinderen op bed lagen konden we het gesprek houden met de mediator zodat we geen vrij hoefde te nemen. In ieder geval kregen we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de offertes in huis voor een geschikte mediator. Prettig hoe vlot dit ging.

- Mark Sanders

Arbeidsconflict bekwaam aangepakt

7 april 2020

Lang besluitloos conflict met een van mijn werknemers professioneel begeleid.

- Michael Dekker

Meelevend en welwillend

8 april 2020

Er is geen kant getrokken en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor kunnen we nu in het proces snel door naar de oplossing.

- Astrid de Jong

Ondanks de gemoederen netjes gedeeld

2 april 2020

Gepaste ondersteuning gekregen bij het verdelen van de erfenis. Was een moeizame tijd, waarin de gemoederen hoog konden stijgen. Dankzij jullie support en energie alles tot een goed einde gekomen. Mega bedankt!

- Anita de Vos

Onenigheid met dochter opgelost

2 april 2020

Mijn dochter en ik konden niet goed met elkaar spreken. We hebben hiervoor therapie geprobeerd, maar dat mocht niet baten. Deze manier van mediation pakte voornamelijk de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte in het geval van ons echt.

- Sander van Dongen

Oprecht rechtvaardig

3 april 2020

De kerel die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg vakkundig. Geen enkele keer het gevoel gehad dat hij kant koos of bevooroordeeld reageerde. Top.

- Anita Visser

Gewoon fijn

5 april 2020

Dikke prima! Mijn dank is groot!!

- Marloes van den Broek

Nalatenschap netjes verdeeld

5 april 2020

We hebben prettige hulp geboden gekregen na de aanvraag hier. Was een moeizame tijd, waarin de emoties hoog konden stijgen. Maar door de ondersteuning en advies is het toch gelukt zonder ruzie. Mega bedankt!

- Ramona Dijkstra

Complexe nalatenschap tot prima einde gebracht

1 april 2020

Ongeacht de missende stukken konden we in contact met elkaar onder begeleiding. Gelukkig hadden we hier hulp bij, want wij hebben hier nog niet eerder mee te doen gehad. bedankt voor de goede zorgen en professionele hulp!

- Joyce de Leeuw

Buitenlandse erfenis professioneel afgehandeld

2 april 2020

Zelf hadden we geen expertise op het gebied van buitenlandse erfenissen. Vandaar toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Deze vlot en met betrekkelijk lage kosten gevonden. Bedankt allemaal!

- Karin de Groot

Veelal bereikbaar

16 maart 2020

Geen 9-5 mentaliteit maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons noodzakelijk gezien het werk. ’s Avonds als de kinderen in bed lagen konden we het gesprek houden met de mediator zodat we geen verlof hoefde te pakken. Verder kregen we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de offertes in huis voor een geschikte mediator. Snel besloten zo.

- Niels de Groot

Content

25 februari 2020

Tevreden zoals verwacht.

- René Schouten

De mediator was verstandig!

5 februari 2020

Gewoon begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar eerste mediation, dat was te merken.

- Vanessa van de Veen

Gevoelige kwestie fijn afgehandeld

21 januari 2020

In de tijd van uit elkaar gaan was het een emotionele periode echter door de aanvraag via mediatorkaart.nl hadden we vlug iemand die ons goed kon helpen. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Ongeacht dat het soms emotioneel was, hebben ze dit neutraal kunnen doen. Erg netjes.

- Jacobus Groen

Gelukkig nu onenigheid opgelost

4 januari 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met mekaar praten. Dat was erg fijn, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Bedankt!

- Sharon Smeets

Forum bood hulp

2 april 2020

Door een forum hier beland. Tevreden over de ontvangen offerte. Einde zoektocht!

- Sabrina van de Wal

Heel positief

2 april 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Mediatorkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Hendrika de Leeuw

Snelle offerte

26 maart 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Barry Kok

Ideale match

30 maart 2020

Via Mediatorkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Jessica Sanders

erg snel

31 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via mediatorkaart.nl. Fijn in de buurt, fijn persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Hanneke Vos

Perfecte tip

27 maart 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Jacoba van der Linden

vlot en makkelijk

27 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via mediatorkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, prettig persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Remco Peters

Goede werking van de website

21 maart 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Dirk van Wijk

erg snel

19 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via mediatorkaart.nl. Fijn in de omgeving, prettig persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Thomas Dijkstra

Mediatorkaart is top!

20 maart 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Christiaan Post

Na lang zoeken de juiste gevonden

18 maart 2020

Na lang zoeken eindigde ik op Mediatorkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Dave de Bruin

Fijn!

18 maart 2020

Afgelopen week offertes aangevraagd en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Anna Brouwer

Ideale website

16 maart 2020

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Guido de Groot

Geen linkedin nodig

15 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Tessa Bakker

Mijn eigen netwerk kan dit niet

20 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Petrus Vermeulen

Ideale tip

18 maart 2020

Via vrienden beland bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Natascha van de Brink

Forum bood hulp

17 maart 2020

Door een forum deze site gevonden. Positief over de ontvangen offerte. Eindelijk een goede gevonden

- Frank Scholten

Via forum hier terechtgekomen

12 maart 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Positief over de ontvangen offerte. Zoektocht ten einde

- Nancy Gerritsen

Lang leve google

17 maart 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Iris van de Velden

Snelle offerte

13 maart 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Iris Kok

Via linkedin niet hetzelfde

13 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Thijs Bakker

Vlugge offerte

5 maart 2020

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een offerte aangevraagd en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Brenda Smeets

Lang leve google

28 februari 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Arie van Dam

Via forum hier terechtgekomen

26 februari 2020

Via een forum hier beland. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Juiste persoon na mislukte pogingen

- Michael Smits

Duidelijke website

13 februari 2020

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Diana van der Heijden

Aangenaam verrast

10 februari 2020

Via Mediatorkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Wilhelmus Janssen

Gevonden via forum

30 januari 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Maaike Verbeek

Mijn eigen netwerk kan dit niet

28 januari 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Laura van der Horst

Erg tevreden

16 januari 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via een offerte van Mediatorkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Albert Meijer

Zeer verrast

13 januari 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Esther Molenaar

betaalbaarder dan ik dacht

7 januari 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Mediatorkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Edwin van Dam

De perfecte match

11 december 2019

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Petra van Veen

Dit werkt fijn

1 december 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Michiel Hofman

snel geholpen

21 november 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via mediatorkaart.nl. Fijn in de omgeving, prettig persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Bas Veenstra

via mediatorkaart.nl snel gekoppeld

21 november 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Sabrina van den Bosch

Ideale tip

11 november 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Mariska Brouwer

Ideale match

31 oktober 2019

Via Mediatorkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Peter de Leeuw

Vlugge offerte

29 oktober 2019

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Nancy Willems

Ideale website

28 oktober 2019

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Richard de Lange

Snelle match via mediatorkaart.nl

23 oktober 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Ivo Willems

Lang leve google

15 oktober 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Raymond Veenstra

Eindelijk een fijne site

6 oktober 2019

Na een zoektocht arriveerde ik bij Mediatorkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Bart Boer

Via linkedin niet hetzelfde

1 oktober 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Koen Visser

Werkt lekker!

20 september 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Angelique Janssen

via mediatorkaart.nl snel gekoppeld

19 september 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Maartje de Bruijn

Mediatorkaart werkt erg fijn

11 september 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Maaike van Dam

Erg tevreden

1 september 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Mediatorkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- René Prins

aangename service

26 augustus 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Sander van de Wal

zeer rap geholpen

16 augustus 2019

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via mediatorkaart.nl. Lekker lokaal, fijn persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Marloes van de Velden

aangename service

14 augustus 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Robertus Koning

Perfecte website

2 augustus 2019

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Ellen Peters

Duidelijke website

25 juli 2019

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Jeffrey Veenstra

Snelle offerte

23 juli 2019

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Sylvia Peters

Ideale tip

13 juli 2019

Via kennissen beland bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Wouter de Boer

Fijne service

10 juli 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Nancy Dekker

Fijne service

28 juni 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Adriana van de Brink

Eindelijk een fijne site

24 juni 2019

Na een zoektocht eindigde ik op Mediatorkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Robertus Verbeek

Eindelijk een fijne site

17 juni 2019

Na een zoektocht eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Robertus Willemsen

Gevonden via forum

8 juni 2019

Door een forum deze site gevonden. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Natascha van Vliet

Goed contact

1 juni 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Renate Prins

Goed contact

30 mei 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Johannes Veenstra

Vlugge offerte

23 mei 2019

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Bianca Koning

Goede werking van de website

10 mei 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Albert van der Heijden

Snelle match via mediatorkaart.nl

5 mei 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Saskia Wolters

Aangenaam verrast

29 april 2019

Gisteren een aanvraag gedaan en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Inge van Loon

Via linkedin niet hetzelfde

20 april 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Petronella van Wijk

Gelijk gevonden wie ik nodig had via mediatorkaart.nl

7 maart 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Martinus de Jong

Ideale website

14 februari 2019

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Catharina van de Berg

Geen linkedin nodig

30 januari 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Joost Blom

Fijn!

9 februari 2019

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Antonius Gerritsen

Via forum hier terechtgekomen

14 januari 2019

Via een forum deze site gevonden. Positief over de ontvangen offerte. Goed werk afgeleverd door de professional

- Marloes Vos

Na lang zoeken de juiste gevonden

18 januari 2019

Via Mediatorkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Albert van de Berg

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

26 december 2018

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Sjoerd de Haan

Uitgelichte mediators uit Vuren

Advocaat Gorinchem – DNA-Legal

Grote Markt 20 -21
4201 EB Gorinchem
Nederland

0183 631 800
http://www.dnalegal.nl/

Mediator scheiding Gorinchem – Resolve.nu

Vissersdijk 57
4201 ZB Gorinchem
Nederland

06 81849255
http://www.resolve.nu/

Christina Hosman Mediation

Parmentierstraat 2
4143 HA Leerdam
Nederland

06 41433787
http://www.hosmanmediation.nl/