Mediator Winde

Zoek jij een expert voor mediation in Winde?
Dan ben je aan het juiste adres.
Wij zorgen dat jij die zoekt naar Mediator Winde verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?
Mediatorkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle professional-m] uit Winde – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2020 en verder.

Mediator Winde gezocht?

Kosten inzichtelijk krijgen

Mediator Winde
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 138 reviews)
Mediatorlink Mediation
Mediator ConflictConsult
Zakelijke Mediation MediationEasy
First Mediation
Mediatorgroep Bemiddeld conflictbemiddeling
Bloemster Mediation
Handdrukpunt echtscheiding meditaion

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Winde, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Bunne, Paterswolde en Peize bijvoorbeeld ook geholpen aan een mediator.

Waarom mediator Winde

Ook al veel tijd kwijt tijd aan het zoeken naar een mediator uit Winde? Het kan ingewikkeld zijn om de perfectie mediator te vinden voor het resolveren van een bepaald conflict. Dit komt natuurlijk door de hoeveelheid verschillende mediators. Gelukkig zijn wij er voor je om de beste tips te geven. Spring direct naar:

Wanneer is het verstandig om de beste mediator in Winde te zoeken

Het is nog altijd zo dat men zich afvraagt of het wijs is om een mediator in te schakelen voor een conflict. Je kan een mediator voor eigenlijk alle ruzies en conflicten inzetten. Hij doet zijn uiterste best om een einde te maken aan het geschil door met beide kanten samen te zitten. Een mediator kan ook helpen als er sprake is van een conflict met je werkgever. Denk hierbij aan ruzie over het salaris of over het aantal vakantiedagen.

De personen die te maken hebben met bijvoorbeeld ruzies in de woonwijk kunnen ook terecht bij een mediator in Winde. Dit soort ruzies kunnen meerdere oorzaken hebben, een mediator kan bij elke van dit soort conflicten helpen. Bedrijvenondernemingen kunnen een mediator weer inschakelen als ze bijvoorbeeld een conflict hebben over een patent. Zoals je ziet is een mediator eigenlijk inzetbaar voor alle mogelijke soorten conflicten, het is dé persoon die je in zou moeten schakelen om het geheel te sussen.. Bij Mediatorkaart kun je in Winde terecht voor:

  • Mediator scheiding Winde
  • Zakelijke mediation Winde
  • Familie mediation Winde
  • Mediation arbeidsconflict Winde
  • En meer

Alle mediators uit Winde

Bekijk ook mediators uit

Op zoek naar een voordelige mediator Winde – mediator vs. rechtszaak

Hoewel er gelijkenissen zijn tussen een jurist en een mediator doen ze allebei iets compleet anders. Een jurist komt pas kijken als zelfs de mediator het conflict niet kan verhelpen. Denk hier bijvoorbeeld aan erge ruzies die nooit meer onderling opgelost kunnen worden.

Een mediator zal zijn uiterste best doen om de ruzie onderling op te lossen, zonder dat er een onnodige rechtszaak plaatsvindt. Na het optreden van de mediator kunnen beide kanten van het conflict weer met elkaar door een deur. Er is dus een enorm verschil tussen een jurist en een mediator.

Het is bijvoorbeeld voor zakelijke mediation sterk aan te bevelen om een lokale en betaalbare mediator te vinden uit Winde. Dit is onder andere ook in te zetten wanneer je te maken hebt met een arbeidsconflict.

Op zoek naar een mediator uit Winde voor jouw zakelijke mediation?

Zoek een zakelijk mediator

Klik op ‘Zoek een zakelijk mediator‘ om een betaalbare mediator te vinden die gespecialiseerd is in zakelijke mediation Winde.

Redenen om te kiezen voor een mediator in Winde

We kunnen een heel lijstje met redenen benoemen voor het vraagstuk waarom ook jij zou moeten kiezen voor een mediator in Winde voor het oplossen van een conflict. Op de eerste plaats maakt de mediator het mogelijk om de relatie niet kapot te laten gaan, meestal is het namelijk zo dat de gemoederen hoog op kunnen gaan lopen

De mediator uit Winde weet alles over de juiste onderhandelings wijze, je weet dus zeker dat jij kunt overleggen met de andere partij zonder dat de stoelen door de kamer vliegen. Een mediator zorgt er dus voor dat het proces sneller verloopt. Je wilt namelijk niet onnodig veel tijd steken in een conflict. Door de mediator uit Winde stopt de ruzie dus snel en pijnloos.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Esther Veenstra Esther Veenstra
Customer Succes manager bij mediatorkaart.nl
Mediation94%
Familierecht90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Mediator Winde gezocht – waar moet je op letten bij het zoeken

Door het enorme aanbod aan mediators is het niet makkelijk om de juiste persoon te vinden. Wij helpen je in je zoektocht door je een paar tips te geven. Je wilt vanzelfsprekend direct de meest geschikte partij inhuren. Grote ondernemingen zullen bijvoorbeeld doelgericht moeten zoeken naar mediators die gespecialiseerd zijn op het oplossen van arbeidsconflicten. Stelletjes die uit elkaar willen gaan zullen op zoek moeten gaan naar een mediator scheiden in Winde.

Scheiden in Winde is altijd pijnlijk, maar met een mediator scheiden uit Winde zal je jouw huwelijk zonder onnodig gedoe kunnen afsluiten.

Heb jij nog informatie nodig van een specifiek mediator kantoor? Neem dan gerust contact met ze op!

Wil je bijvoorbeeld snel scheiden, vraag dan 3 offertes op van lokale en betaalbare mediators uit Winde die je graag helpen met een echtscheiding aanvragen.

Scheiden Winde, via een betaalbare mediators

Scheiden Winde

Klik op de knop ‘Scheiden Winde‘ om een scheiding aan te vragen door een scheidingsmediator uit Winde, gespecialiseerd in echtscheiding.

3 offertes voor een mediator in Winde

Het is vanzelfsprekend altijd een goed idee om een offerte aan te vragen. In de aanvraag is het van belang dat je helder bent in wat je zoekt. Dit helpt je om direct uit te komen bij een mediator die de ervaring heeft om jouw geschil op te lossen.

Een ontmoeting zorgt ervoor dat het plaatje compleet wordt, je krijgt hierdoor een goed beeld de persoon tegenover je. Het is wel wenselijk dat je het kunt vinden met de mediator, hij of zij zal toch iemand zijn waar je vaak mee samen zit.

Klik op kosten mediator om direct 3 offertes van lokale en betaalbare mediators uit Winde op te vragen en zo direct inzicht te krijgen in de kosten.

Direct 3 offertes voor een specifieke kostenindicatie van verschillende mediators uit Winde.

Nu 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit.

Mediator in Winde – een persoon die je kan helpen

Wij hopen dat je met onze tips zelf ook de mediator uit Winde vindt die bij jouw conflict past. Wij bieden je daarnaast de kans om snel en makkelijk 3 offertes aan te vragen. Dit is uiteraard ook handig wanneer je een erfenis gaat verdelen.Huur zelf een mediator in en beëindig je conflict.

Bekijk bijvoorbeeld alles over verdeling erfenis en kom direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare mediator uit Winde.

Benieuwd naar het traject van familie mediation Winde voor erfenis verdeling?

Verdeling erfenis mediation

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een erfenis verdeling in Winde te bekijken middels het vergelijken van mediators uit Winde.

Veelgestelde vragen over mediation in

Winde

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de mediator regio Winde jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden ook af om met haast op zoek te gaan naar een mediator. Het kan wel, maar het is het beste om hier eventjes de tijd voor te pakken om te zorgen dat alles goed voelt!

Overstappen van mediator is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande mediator. Vraag vervolgens aan je vorige mediator of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe mediator uit Winde.

mediatorkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle mediators in Winde. Wij zien welke mediators beschikbaar zijn in Winde en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van mediators uit Winde die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Mediation Winde

Pijnlijke periode afgerond

4 september 2020

Mijn vaders dood zorgde voor een lastige paar maanden rondom de erfenis. Advies was zeer individueel en op maat. Was voor ons foutloos geregeld zo.

- Melanie Schouten

Lastige periode afgerond

7 september 2020

Na het overlijden van mijn pa een pijnlijke periode afgesloten met de verdeling van de erfenis. Hulp was zeer persoonlijk en op maat. Was voor ons volmaakt geregeld zo.

- Franciscus Kramer

De hulp via mediation was goed tijdens scheiden

2 september 2020

Zeer fijne ervaring met de begeleiding tijdens het uit elkaar gaan gehad. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het eerstvolgende dossier bestempelde. Er wordt echt meegedacht in oplossingen. Zeer bedankt!

- Nienke de Ruiter

Oprecht chapeau

29 augustus 2020

Deze mensen verdienen een lintje. Ik of liever wij hebben flink gehad aan de sessies met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Eveline Wolters

Snel geregeld

21 augustus 2020

We hebben de erfenis snel kunnen verdelen dankzij mediation. Dank!

- Charlotte van de Veen

Niet enkel voor personeel

23 augustus 2020

Zeer content met de bemiddeling in een arbeidsconflict met één van mijn medewerkers. Gauw geholpen en totaal onpartijdig. Een verademing.

- Pascal Bakker

Ingewikkelde nalatenschap tot fatsoenlijk einde gebracht

16 augustus 2020

Ongeacht de ontbrekende stukken konden we in contact met elkaar onder begeleiding. Gelukkig hadden we hier begeleiding bij, want we hebben hier nog nooit eerder mee te doen gehad. bedankt voor de goede zorgen en professionele hulp!

- Susanne Scholten

Erfenis zo afgehandeld

14 augustus 2020

Zeer snel de verdeling van de erfenis gaan inrichten dankzij deze professionals! Dank!

- Ilona Sanders

Een schouderklopje krijgen

8 augustus 2020

Onze mediator was fantastisch. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Lisette Groen

Na lang onrustig nu rust

8 augustus 2020

Omdat we via mediatiorkaart met iemand konden communiceren zijn mijn voormalig partner en ik gelukkig nu in kalmere tijden terecht gekomen. Er werden heldere scenario`s maar er werden bovenal oplossingen bedacht die voor ons alletwee nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Tot op de dag van vandaag pakken we nog wel eens terug op sommige onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook prima ondanks een al dure periode.

- Antonius Jonker

Moeilijke periode afgesloten

3 augustus 2020

Mijn vaders dood zorgde voor een lastige periode rondom de erfenis. De gemoederen waren hoog maar de begeleiding vakkundig en meelevend. Er netjes geregeld allemaal.

- Bastiaan Peters

Op maat afgestemd advies

30 juli 2020

Niks niet het volgende dossier maar echt van mens tot mens in gesprek met elkaar. De mediator had onmiskenbaar ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende fase. En dat terwijl we de 3 maanden ervoor haast alleen maar onenigheid hadden. We konden snel weer opgelucht ademhalen.

- Arjan Bakker

Geoefend mediator

28 juli 2020

Eveneens heel eerlijk, ontwapenend maar ook heel meelevend. Was niet haar allereerste mediation, dat was te horen.

- Peter Postma

Tevreden

28 juli 2020

Content zoals verwacht.

- Caroline Vink

Advies en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

29 juli 2020

Vlotte hulp bij het uit elkaar gaan. De sessies en papieren waren vlug geregeld en goed geregeld. Super, een hele zorg minder.

- Manon Kuipers

Hulp bij uit elkaar gaan

26 juli 2020

Adequate begeleiding bij een scheiding gekregen. De sessies en papieren waren vlug geregeld en goed verzorgd. Pak van ons hart in een al moeilijke tijd.

- Jolanda Visser

Een lintje krijgen

27 juli 2020

Onze mediator was super. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Hendrika Smeets

Arbeidsconflict bekwaam opgelost

20 juli 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit vraagstuk kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en vlot geholpen.

- Esther Timmermans

Hulp bij scheiding

19 juli 2020

Vlotte hulp bij het uit elkaar gaan. De ervaring gedurende de mediations zorgde voor een vloeiende mediation en afhandeling. Top, een hele zorg minder.

- Eva van de Berg

Eindelijk ruzie opgelost

18 juli 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu eindelijk echt met mekaar communiceren. Dat was zeer prettig, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Bedankt!

- Miranda Bosch

Ook voor ons als bedrijf

20 juli 2020

Erg vakkundig geholpen met een ruzie met een werknemer. Vakkundig geholpen en niet het gevoel gehad dat het allemaal maar de verantwoordelijkheid is van de werkgever. Een opluchting.

- Bas de Graaf

Het idee uit de mediation helpt enorm

18 juli 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons enorm heeft geholpen. Nog steeds wel eens als we een keer conflicten hebben grijpen we daarnaar terug. Slim hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Marinus Timmermans

De familie is opnieuw een familie

22 juli 2020

Na een jarenlang conflict in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de goede ondersteuning en mediation.

- Marco Kok

Simpel en vlot

16 juli 2020

Absoluut super! Dank!

- Niels van der Horst

Van problemen vlot naar oplossingen

18 juli 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn leidinggevende en mezelf zijn we met mediation gelukkig nu tot elkaar gekomen. Erg prettig geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de voorkeur kreeg. Dank daarvoor!

- Claudia van den Broek

Profi en vlot geregeld

13 juli 2020

De mediator waarmee we in contact kwamen was duidelijk ervaren met dit soort conflicten en pakte het vlot op.

- Bianca Bakker

Vechtscheiding voorkomen!

14 juli 2020

Na een aanvaring van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er door mediatorkaart compleet uitgekomen! Ik denk eigenlijk dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Antonius Bos

Ook voor ons als bedrijf

12 juli 2020

Erg blij met de bemiddeling in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Gauw geholpen en totaal objectief. Erg blij.

- Suzanne Mol

Profi en vlot geregeld

14 juli 2020

De kerel die contact zocht had klaarblijkelijk verstand van dingen en kon ons vlug verder begeleiden.

- Arjan Kuipers

Hulp bij scheiding

12 juli 2020

Vlotte hulp bij het uit elkaar gaan. De ervaring gedurende de mediations zorgde voor een gestructureerde mediation en afhandeling. Top, een hele zorg minder.

- Natascha Schipper

Dichter naar elkaar toegegroeid

13 juli 2020

De communicatie in onze familie was voortdurend moeilijk, gelukkig ondertussen weer op een aanspreekbaar niveau.

- Martijn Smeets

Ruzie met dochter begeleid en opgelost

12 juli 2020

Mijn dochter en ik leken niet goed met elkaar converseren. De therapie die we hadden zorgde enkel maar voor meer onrust om ruzie over te maken. Daardoor ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gebracht!

- Jeffrey van den Broek

Het idee van de mediation helpt oprecht

7 juli 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons heel heeft geholpen. Nog steeds wel eens als we een keer woorden hebben grijpen we ernaar terug. Handig hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- David Blom

Vlot afgehandeld!

7 juli 2020

Na een conflict van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er door mediatorkaart absoluut uitgekomen! Ik denk echt dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Adriaan Schipper

Prijs viel mee!

5 juli 2020

Scheiden is al prijzig genoeg. Gelukkig viel het uiteindelijk erg mee toen we een mediator inhuurde. We waren er toen snel uit, duidelijk dat deze dame vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Cornelia van den Bosch

Arbeidsconflict behendig opgelost

6 juli 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleem kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en vlug geregeld.

- Sabrina de Graaf

De mediator was verstandig!

6 juli 2020

Gewoon begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar allereerste mediation, dat was te merken.

- Evelien de Groot

Van problemen vlot naar oplossingen

6 juli 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn baas en ikzelf zijn we met mediation gelukkig nu tot elkaar gekomen. Erg prettig geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de voorkeur kreeg. Dank hiervoor!

- Dave van de Berg

Onenigheid met dochter opgelost

4 juli 2020

Mijn dochter en ik konden niet goed met elkaar converseren. We hebben daarvoor therapie geprobeerd, maar dat mocht niet baten. Daarom ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gebracht!

- Melanie van Vliet

Meer gekregen dan verwacht

30 juni 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig idee de gesprekken rondom de scheiding in. Viel me toch mee dat we tot een zeer eerlijke verdeling zijn gekomen van de eigendommen. Dankzij jullie was dit vast veel minder goed geworden!

- Annemarie Willems

Ruzie met dochter begeleid en opgelost

30 juni 2020

Mijn dochter en ik leken niet goed met elkaar converseren. We hebben hiervoor therapie geprobeerd, maar dat mocht niet baten. Deze manier van mediation pakte speciaal de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte voor ons echt.

- Sanne Verbeek

Niets meer te doen met mijn werk!

28 juni 2020

Tevreden konden we met begeleiding van een mediator via deze site tenslotte tot een afscheid met geschikte voorwaarden komen. Had er domweg recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Janneke Hoekstra

Vlug in contact

27 juni 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de afspraken waren op onze planning afgestemd. Ook in de avonden was het geen probleem. In ieder geval hadden we na de aanvraag via mediatorkaart.nl snel de offertes in huis voor een geschikte mediator. Prettig hoe gauw dit ging.

- Adriana Willemsen

Ondanks afstand bekwaam geholpen

29 juni 2020

Persoonlijk hadden we geen deskundigheid op het gebied van buitenlandse erfenissen. Daarom toch maar begeleiding ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze hulp gevonden via mediator kaart. Dank jullie wel!

- Maartje Scholten

Vakkundig en vlug

1 juli 2020

De man die contact zocht had klaarblijkelijk verstand van zaken en kon ons rap verder helpen.

- Jan van de Velden

Prima geregeld Het was een minder leuke aanleiding waardoor ik hier terecht kwam maar de uitkomst(en) die eruit kwamen waren goed. Eigenlijk dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden maar dat was echt niet zo. Het was echt neutraal. Verder was het goedkoop gelukkig.

23 juni 2020

- Jeroen Peeters

Arbeidsconflict bekwaam opgelost

22 juni 2020

Lang slepend conflict met een van mijn medewerkers professioneel begeleid.

- Matthijs van Veen

Advies en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

25 juni 2020

Passende begeleiding bij een scheiding gekregen. De ervaring gedurende de mediations zorgde voor een gestructureerde mediation en afwikkeling. Top, een hele zorg minder.

- Caroline Evers

Na lang onrustig nu ontspanning

26 juni 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van kalmte terecht gekomen. De gemoederen liepen aanzienlijk op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons allebei bruikbaar waren. Daardoor kunnen we tot vandaag af en toe nog teruggrijpen op afspraken van destijds. Het tarief was ook prima ondanks een al prijzige tijd.

- Klaas van der Linden

Profi en vlot geregeld

23 juni 2020

De mediator waarmee we in gesprek kwamen was duidelijk ervaren met dit soort conflicten en pakte het vlot op.

- Hendrik van Veen

Van moeilijkheden vlot naar oplossingen

21 juni 2020

Met een lange tijd aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu eindelijk echt met mekaar praten. Dat was zeer fijn, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Dank daarvoor!

- Rob Jacobs

Het idee was goed

18 juni 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons heel heeft geholpen. We kunnen hier steeds op terugpakken en daar zijn we blij mee. Erg fijn, heeft ons erg geholpen.

- Albert Kramer

Gelukkig nu rustigere tijden

23 juni 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van kalmte terecht gekomen. Er waren heldere scenario`s maar er werden bovenal oplossingen aangedragen die voor ons alletwee nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Daardoor kunnen we tot vandaag af en toe nog teruggrijpen op afspraken van destijds. Het tarief was ook prima ondanks een al prijzige tijd.

- Joris de Jong

Echtscheiding met zilveren randje

19 juni 2020

Na een sterk conflict terecht gekomen bij een fijne mediator via mediatorkaart. Ik moet zeggen dat de echtscheiding nu hierdoor soepeler ging dan bedacht en ook spreek ik nog met mijn ex. We hebben achteraf niks meer gehoord, dat had ik eigenlijk nog wel verwacht.

- Annemarie Wolters

Persoonlijke aanpak

19 juni 2020

Niks niet het volgende dossier maar echt van mens tot mens in contact met elkaar. De mediator had duidelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende fase. De tijdsperiode voor de mediation hadden we veel onenigheid dus dit was erg prettig. Dit was echt een verademing voor ons allebei.

- Ramona Koning

Geen wilsbeschikking, wel eerlijk verdeeld

20 juni 2020

Er was jammer genoeg geen wilsbeschikking, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. Gelukkig hadden we hier bijstand bij, want wij hebben hier nog niet eerder mee te doen gehad. De prijzen vielen ook alles mee.

- Dennis Dijkstra

Oprecht onpartijdig

17 juni 2020

De kerel die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg bekwaam. De mediator was oprecht en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Top.

- Matthijs Scholten

Hulp bij scheiding

11 juni 2020

Vlotte begeleiding bij het uit elkaar gaan. De gesprekken en documenten waren snel overeengekomen en goed verzorgd. Super, een hele zorg minder.

- Inge Bakker

Op maat afgestemd advies

11 juni 2020

Niks niet het opvolgende dossier maar oprecht van mens tot mens in contact met elkaar. De mediator had kennelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende fase. En dat terwijl we de 3 maanden ervoor bijna alleen maar ruzie hadden. Dit was wel een verademing voor ons beide.

- Cindy Koning

Hulp bij scheiding

16 juni 2020

Passende begeleiding bij een scheiding gekregen. De ervaring gedurende de mediations zorgde voor een vloeiende mediation en afwikkeling. Pak van ons hart in een al moeilijke tijd.

- Petrus de Groot

Gewoon prima

10 juni 2020

Gewoon prima, zoals ik mag verwachten.

- Claudia van Beek

Vechtscheiding voorkomen!

9 juni 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Ik denk wel dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Tom Kuiper

Gelukkig nu conflict opgelost

8 juni 2020

Met een lange tijd aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu eindelijk echt met elkaar communiceren. Erg fijn geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de voorkeur kreeg. Dank Jullie Wel!

- Michiel Peeters

Ruzie met medewerker opgelost

13 juni 2020

Langdradig slepend conflict met een van mijn werknemers vakkundig begeleid.

- Paulus Verhoeven

Betrokken en sympathiek

12 juni 2020

Voelde me echt gehoord tijdens de mediation tussen mijn werkgever en mezelf. Daardoor kunnen we nu in het proces snel door naar de oplossing.

- Annemieke de Lange

Ervaren mediator

10 juni 2020

Zowel heel oprecht, ontwapenend maar ook heel meelevend. Kundige mediator dus.

- Karin Kok

vlot geregeld

9 juni 2020

Zeer vlot de verdeling van de erfenis kunnen inrichten dankzij deze professionals! Dank Jullie Wel.

- Martine Hoekstra

Menselijke benadering

8 juni 2020

Niks niet het volgende dossier maar echt van mens tot mens in gesprek met elkaar. De mediator had kennelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende fase. De periode voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg fijn. Dit was echt een verademing voor ons allebei.

- Paulus Bos

Hulp bij (tiener)dochter

5 juni 2020

Al jaren liep het contact tussen mij en mijn tienerdochter erg stroef. We hebben daarvoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Deze manier van mediation pakte vooral de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte voor ons volledig.

- Adriana Molenaar

De hulp via mediation was goed tijdens uit elkaar gaan

5 juni 2020

Zeer prettige ondervinding met de begeleiding tijdens echtscheiding gehad. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het volgende dossier bestempelde. Flink wat tijd genomen voor mijn kant en het met me meedenken. Onwijs content.

- Maurice de Wit

Hulp bij (tiener)dochter

8 juni 2020

Mijn dochter en ik konden niet goed met elkaar communiceren. We hebben daarvoor therapie geprobeerd, maar dat mocht niet baten. Daarom ook superblij met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Peter de Boer

Het idee van de mediation helpt enorm

2 juni 2020

De mediation heeft gezorgd voor een concept (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. Nog altijd wel eens als we een keer conflicten hebben grijpen we ernaar terug. Slim hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Ruben Hofman

Het idee van de mediation helpt oprecht

30 mei 2020

De mediation heeft gezorgd voor een plan (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. Nog altijd wel eens als we een keer conflicten hebben grijpen we ernaar terug. Erg prettig, heeft ons erg geholpen.

- Sabine Hermans

Hulp bij (tiener)dochter

31 mei 2020

Mijn dochter en ik konden niet goed met elkaar praten. De therapie die we hadden zorgde alleen maar voor meer zorgen om ruzie over te maken. Deze manier van mediation pakte vooral de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte in het geval van ons echt.

- Mark Peeters

Fijn afgehandeld

28 mei 2020

De oorzaak was logischerwijs niet fijn maar de manier waarop het geregeld is was top. Had bedacht dat er wel linksom of rechtsom gekozen zou worden voor mijn werkgever, maar niks is minder waar. De mediator was echt neutraal. Ook was het goedkoop gelukkig.

- Vanessa van Leeuwen

Het uit elkaar gaan met zilveren randje

2 juni 2020

We hadden echt flink ruzie al voor ik de aanvraag indiende bij mediatorkaart. Ik moet zeggen dat de echtscheiding nu daardoor soepeler ging dan bedacht en ook spreek ik nog met mijn ex. We hebben erna niks meer gehoord, dat had ik ergens nog wel verwacht.

- Bram de Jonge

Snel afgehandeld!

2 juni 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer praten met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Buiten de mediation waren we vast in een vechtscheiding terecht gekomen. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Marjolein Vos

Begeleiding en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

27 mei 2020

Snelle begeleiding bij het uit elkaar gaan. De ervaring gedurende de mediations zorgde voor een vloeiende mediation en afhandeling. Pak van ons hart in een al moeilijke tijd.

- Anne Peeters

De hulp via mediation was goed tijdens uit elkaar gaan

29 mei 2020

We hadden het lastig maar de hulp was erg prettig. Via mediatorkaart kregen we iemand die ons niet als het volgende nummer bestempelde. Flink wat tijd genomen voor mijn verhaal en het met me meedenken. Super tevreden.

- Michael de Haan

De familie is opnieuw een familie

24 mei 2020

De communicatie in onze familie was steeds lastig, gelukkig inmiddels weer op een aanspreekbaar niveau.

- Hanneke Hoekstra

Goed afgehandeld

26 mei 2020

De reden was overigens niet fijn maar de manier waarop het geregeld is was super. Had verwacht dat er wel linksom of rechtsom gekozen zou worden voor mijn werk, maar niets is minder waar. Het was echt neutraal. Verder was het goedkoop gelukkig.

- Richard Hofman

Advies en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

25 mei 2020

Vlotte hulp bij het uit elkaar gaan. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een vloeiende mediation en afhandeling. Pak van ons hart in een al moeilijke periode.

- Ingrid Smit

Niet enkel voor werknemers

28 mei 2020

Erg bekwaam geholpen met een geschil met een medewerker. Vlot geholpen en totaal onpartijdig. Erg blij.

- Alexander Dekker

Geen wilsbeschikking, wel eerlijk verdeeld

25 mei 2020

Er was helaas geen testament, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. De mediator ondersteunde ons hiermee want we hadden dit nog nooit zo moeten doen. bedankt voor de goede zorgen en kundige hulp!

- Paulus Kuipers

Ondanks afstand bekwaam geholpen

20 mei 2020

Nog nooit te maken gehad met een buitenlands heengaan en erfenis. Vandaar toch maar begeleiding ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Deze vlot en met betrekkelijk lage kosten gevonden. Dank je wel!

- Annemieke van de Velde

Oprecht fijn

26 mei 2020

Helemaal super! Mijn dank is groot!!

- Cindy van der Laan

Snel afgehandeld

22 mei 2020

We hebben de erfenis direct kunnen verdelen dankzij mediation. Dank Jullie Wel.

- Antonius van Leeuwen

Prijs viel mee!

24 mei 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Gelukkig viel het tenslotte erg mee toen we een mediator inschakelde. Het was snel geregeld nadat de doorgewinterde vrouw ons begeleid had.

- Irene van Leeuwen

Heel veel gehad aan begeleiding tijdens echtscheiding

20 mei 2020

We hadden het moeilijk maar de hulp was erg aangenaam. Geen nummertje, maar echt het begrip dat je als mens behandeld wordt. Er wordt echt meegedacht in de oplossing. Geweldig bedankt!

- Irene Scholten

Echt chapeau

16 mei 2020

Deze organisatie krijgen een schouderklopje. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Roel van den Broek

Op maat afgestemd advies

16 mei 2020

Je bent niet het volgende dossier maar wordt als mens behandeld. De mediator had onmiskenbaar ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende fase. De periode voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg fijn. We konden vlug weer opgelucht ademen.

- Tim Schouten

Arbeidsconflict behendig aangepakt

17 mei 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleem kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en snel geregeld.

- Janneke Schouten

Een schouderklopje krijgen

16 mei 2020

Deze mensen verdienen een lintje. Ik of liever we hebben veel gehad aan de sessies met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Nicole de Boer

Lastige tijd afgerond

16 mei 2020

Na het doodgaan van mijn vader een lastige periode afgerond met de verdeling van de erfenis. Hulp was erg individueel en op maat. Er nauwgezet geregeld allemaal.

- Claudia van der Linden

Oprecht chapeau

18 mei 2020

Deze mensen krijgen een schouderklopje. Ik of eigenlijk we hebben flink gehad aan de gesprekken met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Niels Meijer

Vlot afgehandeld!

12 mei 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Ik denk ook dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Inge Peeters

Erg veel gehad aan ondersteuning tijdens echtscheiding

12 mei 2020

We hadden het lastig maar de hulp was erg aangenaam. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het eerstvolgende nummer bestempelde. Flink wat tijd genomen voor mijn kant en het met me meedenken. Geweldig bedankt!

- Hendrik de Groot

Profi en vlot geregeld

8 mei 2020

De kerel die contact zocht had klaarblijkelijk verstand van dingen en kon ons rap verder helpen.

- Antonius Bosch

Uit elkaar met een lichtpuntje.

12 mei 2020

Na een sterk conflict terecht gekomen bij een prettige mediator via mediatorkaart. Niet alleen de echtscheiding is goed verlopen, maar mijn ex en ik zijn ook beter dan verwacht uit elkaar gegaan. Nazorg had iets beter gemogen na afronding.

- Vanessa van der Meulen

Pijnlijke tijd afgesloten

9 mei 2020

Mijn vaders overlijden zorgde voor een lastige paar maanden rondom de erfenis. Advies was erg individueel en op maat. Er nauwgezet geregeld allemaal.

- Wouter Hoekstra

Hulp bij scheiding

6 mei 2020

Passende begeleiding bij een scheiding gekregen. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een soepele mediation en afhandeling. Pak van ons hart in een al lastige tijd.

- Jeffrey van de Berg

Vechtscheiding voorkomen!

6 mei 2020

Na een aanvaring van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart helemaal uitgekomen! Ik denk eigenlijk dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Joris Hoekstra

Moeilijke periode afgerond

4 mei 2020

Na het doodgaan van mijn vader een pijnlijke tijd afgesloten met de verdeling van de erfenis. De emoties waren hoog maar de ondersteuning vakkundig en meelevend. Er zorgvuldig geregeld allemaal.

- Paulus Hofman

Niets meer te maken met mijn werk!

8 mei 2020

Na een berg gedoe op werk gelukkig nu met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf mogen verlaten. Natuurlijk was het voor mij al duidelijk dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel meegaan.

- Natascha Scholten

Arbeidsconflict kundig aangepakt

4 mei 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleemgeval kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en vlug geholpen.

- Steven Vos

Oprecht chapeau

1 mei 2020

Deze mensen krijgen een schouderklopje. Ik of eigenlijk we hebben veel gehad aan de gesprekken met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Anita Groen

Heel veel gehad aan hulp tijdens scheiding

3 mei 2020

We hadden het zwaar maar de hulp was erg prettig. Via mediatorkaart kregen we iemand die ons niet als het eerstvolgende dossier bestempelde. Er wordt echt meegedacht in oplossingen. Super content.

- Peter Timmermans

Tarief viel mee!

30 april 2020

Uit elkaar gaan is al duur genoeg. Gelukkig viel het toch erg mee toen we een mediator inhuurde. We waren er toen vlug uit, duidelijk dat deze vrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Thomas Brouwer

Profi en snel geregeld

4 mei 2020

De man die contact zocht had klaarblijkelijk verstand van zaken en kon ons rap verder helpen.

- Ruben van den Broek

Vakkundig en vlug

1 mei 2020

De mediator waarmee we in gesprek kwamen was onmiskenbaar ervaren met dit soort conflicten en pakte het snel op.

- Daniëlle Kuipers

Dichter naar elkaar gekomen

2 mei 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de fijne ondersteuning en mediation.

- Eva Vos

Professioneel en snel

28 april 2020

De man die contact zocht had duidelijk verstand van zaken en kon ons vlug verder begeleiden.

- Ellen Prins

Uiteindelijk van mijn leidinggevende af

29 april 2020

Na een berg gedoe op werk eindelijk met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf kunnen verlaten. Logischerwijs was het voor mij al onbetwistbaar dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel meegaan.

- Alexander Bosman

Meelevend en vriendelijk

25 april 2020

Voelde me echt gehoord tijdens de mediation tussen mijn werkgever en mijzelf. Daardoor grote stappen in de juiste richting kunnen zetten!

- Marc Jansen

De hulp via mediation was goed tijdens scheiden

24 april 2020

Hele fijne ondervinding met de hulp tijdens echtscheiding gehad. Geen nummertje, maar echt het gevoel dat je als mens behandeld wordt. Veel tijd genomen voor mijn kant en het met me meedenken. Super tevreden.

- Christian de Vos

Persoonlijke aanpak

25 april 2020

Je bent niet het volgende dossier maar wordt als persoon behandeld. Je merkte tevens dat de dame die ons bijstond dit frequenter had geregeld en al snel waren we in gesprek over oplossingen. En dat inmiddels we de 3 maanden ervoor praktisch alleen maar onenigheid hadden. Dit was volledig een verademing voor ons beide.

- Bianca Veenstra

Het plan was aantrekkelijk

27 april 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons zeer veel heeft geholpen. Nog steeds wel eens als we een keer woorden hebben grijpen we ernaar terug. Slim hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Mariska de Boer

Moeilijke tijd afgesloten

21 april 2020

Na het overlijden van mijn vader een lastige tijd afgerond met de verdeling van de erfenis. Advies was erg individueel en op maat. Was voor ons perfect geregeld zo.

- Maartje de Koning

Niet prijzig

24 april 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Gelukkig viel het toch erg mee toen we een mediator inhuurde. We waren er toen snel uit, duidelijk dat deze mevrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Peter van de Ven

Niets meer te maken met mijn werkgever!

21 april 2020

Tevreden konden we met begeleiding van een mediator via deze site tenslotte tot een afscheid met geschikte voorwaarden komen. Logischerwijs was het voor mij al bekend dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel toegeven.

- Dennis Groen

Vechtscheiding voorkomen!

25 april 2020

Na een aanvaring van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart helemaal uitgekomen! Ik denk echt dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Elizabeth Bos

Geoefend mediator

18 april 2020

Zowel heel oprecht, ontwapenend maar ook heel meevoelend. Was niet haar eerste mediation, dat was te horen.

- Edwin van Loon

Hulp bij scheiding

17 april 2020

Snelle begeleiding bij het uit elkaar gaan. De sessies en documenten waren snel geregeld en goed verzorgd. Pak van ons hart in een al moeilijke tijd.

- Susanne van Vliet

Een lintje krijgen

21 april 2020

Deze mensen verdienen een lintje. Ik of liever wij hebben flink gehad aan de sessies met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Kim de Boer

Conflict met medewerker opgelost

15 april 2020

Langdradig besluitloos conflict met een van mijn medewerkers vakkundig begeleid.

- Jan Sanders

Snel afgehandeld!

18 april 2020

Na een ruzie van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er door mediatorkaart volledig uitgekomen! Zonder de mediation waren we zeker in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Suzanne van Vliet

Hulp bij (tiener)dochter

18 april 2020

Mijn dochter en ik leken niet goed met elkaar communiceren. We hebben hiervoor therapie geprobeerd, maar dat mocht niet baten. Deze manier van mediation pakte vooral de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte voor ons volledig.

- Rob Verhoeven

De mediator was verstandig!

15 april 2020

Oprecht begaan, eerlijk en ook empatisch. Kundige mediator dus.

- Astrid Peeters

Ongeacht de emoties eerlijk gedeeld

17 april 2020

We hebben fijne hulp aangeboden gekregen na de aanvraag hier. Was een moeizame tijd, waarin de gemoederen hoog konden oplopen. Door jullie support en energie alles tot een goed einde gekomen. Enorm bedankt hiervoor.

- Kirsten Sanders

Het idee uit de mediation helpt oprecht

11 april 2020

De mediation heeft gezorgd voor een concept (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. We kunnen hier altijd op pakken en daar zijn we blij mee. Erg fijn, heeft ons erg geholpen.

- Albert de Jonge

Boven verwachting

12 april 2020

Eigenlijk was ik wat ongelovig om deze mediation aan te gaan. Maar al vlug kwamen we wel tot een uitstekende oplossing. Ik denk dat buiten dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Inge van der Laan

Scheiding met zilveren randje

12 april 2020

Na een flink conflict terecht gekomen bij een prettige mediator via mediatorkaart. Niet enkel de echtscheiding is prima gegaan, maar mijn ex en ik zijn ook netter dan verwacht uit elkaar gegaan. We hebben achteraf niks meer vernomen, dat had ik eigenlijk nog wel verwacht.

- Tim Kok

Oprecht chapeau

10 april 2020

Onze mediator was super. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Robin Gerritsen

Vechtscheiding voorkomen!

10 april 2020

Na een conflict van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart compleet uitgekomen! Ik denk ook dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Iris Hofman

Goed geregeld

12 april 2020

Het was een minder leuke beweegreden waardoor ik hier terecht kwam maar de oplossing(en) die eruit kwamen waren goed. Had verwacht dat er wel linksom of rechtsom gekozen zou worden voor mijn werkgever, maar niks is minder waar. De mediator was echt neutraal. Verder was het goedkoop gelukkig.

- Remco Mulder

Het uit elkaar gaan met zilveren randje

12 april 2020

Na een flink conflict terecht gekomen bij een lieve mediator via mediatorkaart. Ik moet vertellen dat de echtscheiding nu daarom soepeler ging dan verwacht en ook spreek ik nog met mijn ex. Nazorg had iets beter gemogen na afsluiting.

- Mariska Kuiper

Pijnlijke periode afgerond

6 april 2020

Na het doodgaan van mijn vader een pijnlijke tijd afgerond met de verdeling van de erfenis. De gemoederen waren hoog maar de begeleiding vakkundig en meelevend. Was voor ons foutloos geregeld zo.

- Jeroen de Vries

Vakkundig en vlug

8 april 2020

De man die contact zocht had klaarblijkelijk verstand van dingen en kon ons rap verder begeleiden.

- Alexander de Ruiter

Heel veel gehad aan advies tijdens echtscheiding

6 april 2020

We hadden het zwaar maar de hulp was erg prettig. Geen nummertje, maar echt het begrip dat je als persoon behandeld wordt. Flink wat tijd uitgetrokken voor mijn verhaal en het met me meedenken. Geweldig bedankt!

- Adrianus Kuiper

Goed geregeld

5 april 2020

De oorzaak was overigens niet prettig maar de methode waarop het afgehandeld is was super. Eigenlijk dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden maar dat was oprecht niet zo. Het was echt onpartijdig. Bovendien was het betaalbaar gelukkig.

- Ronald Kok

Conflict met medewerker opgelost

4 april 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleem kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en snel geregeld.

- Dennis Bosman

Echtscheiding met zilveren randje

4 april 2020

Na een flink conflict terecht gekomen bij een gepaste mediator via mediatorkaart. Ik moet vertellen dat de scheiding nu hierdoor soepeler ging dan bedacht en ook spreek ik nog met mijn ex. We hebben erna niks meer gehoord, dat had ik ergens nog wel verwacht.

- Marco Smeets

Meelevend en welwillend

1 april 2020

Voelde me echt gehoord tijdens de mediation tussen mijn werkgever en mezelf. Daardoor grote stappen in de juiste richting kunnen zetten!

- Tim Hermans

Meer ontvangen dan verwacht

3 april 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage idee de gesprekken rondom de scheiding in. Maar al snel kwamen we wel tot een uitstekende uitkomst. Door jullie was dit zeker veel minder fatsoenlijk gekomen!

- Adriaan Maas

Echt neutraal

4 april 2020

De persoon die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werkgever was erg vakkundig. Geen enkele keer het idee gehad dat hij kant koos of partijdig was. Top.

- Judith van de Berg

Gelukkig nu conflict opgelost

18 maart 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn baas en mezelf zijn we met mediation eindelijk tot elkaar gekomen. Dat was heel prettig, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Bedankt!

- Nathalie van Dijk

Nalatenschap netjes verdeeld

22 februari 2020

Lieve begeleiding gekregen bij het delen van de erfenis. De emoties waren nog hoog door het heengaan van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Maar door de ondersteuning en begeleiding is het toch gelukt zonder onenigheid. Mega bedankt!

- Barry Visser

Pijnlijke tijd afgesloten

26 januari 2020

Mijn vaders dood zorgde voor een lastige periode rondom de erfenis. Begeleiding was zeer individueel en op maat. Er netjes geregeld allemaal.

- Ellen Jonker

Het plan was degelijk

24 januari 2020

De mediation heeft gezorgd voor een concept (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. Nog steeds wel eens als we een keer woorden hebben grijpen we ernaar terug. Erg fijn, heeft ons zeer geholpen.

- Patricia van Dam

vlot geregeld

24 december 2019

We hebben de erfenis direct kunnen delen dankzij mediation. Dank Jullie Wel.

- Vanessa Dekker

Via forum hier terechtgekomen

31 maart 2020

Via een forum hier beland. Tevreden over de ontvangen offerte. Eindelijk een goede gevonden

- Michael van Wijk

Fijn!

28 maart 2020

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Jeroen de Lange

Goed contact

26 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Kevin van de Pol

Super service

26 maart 2020

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Patrick de Jong

Dit werkt fijn

29 maart 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Sjoerd Smit

Snelle match via mediatorkaart.nl

29 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Maria de Bruijn

Werkt lekker!

22 maart 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Miranda Maas

Vlugge offerte

24 maart 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Brenda Koning

Vlugge offerte

19 maart 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Miranda van den Broek

Perfecte website

21 maart 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Dennis Visser

betaalbaar en professioneel

19 maart 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Astrid Willemsen

Na lang zoeken de juiste gevonden

18 maart 2020

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Jacoba Martens

Super service

16 maart 2020

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en ik moet zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Maartje Kuipers

Heel positief

22 maart 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Mediatorkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Sabrina Wolters

Mediatorkaart werkt erg fijn

18 maart 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Jacob van de Veen

Snelle match via mediatorkaart.nl

13 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en het zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Patrick Jonker

Fijne service

18 maart 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Petrus van der Meer

via mediatorkaart.nl snel gekoppeld

17 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Jelle Hermans

Lang leve google

14 maart 2020

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het formulier ingevuld en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Rutger Timmermans

betaalbaarder dan ik dacht

13 maart 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Michel de Jonge

Na lang zoeken de juiste gevonden

10 maart 2020

Na een zoektocht arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Jacqueline Blom

snel geholpen

9 maart 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Chantal de Ruiter

Google is je grootste vriend

3 maart 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Saskia van Leeuwen

Eindelijk een fijne site

24 februari 2020

Na een zoektocht arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Dave Groen

Eindelijk een goede site gevonden

14 februari 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Linda Scholten

Goede werking van de website

8 februari 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Evelien van Dijk

Snelle match via mediatorkaart.nl

6 februari 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Christiaan Martens

Ideale website

26 januari 2020

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Erik Kuipers

Prettige service

17 januari 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Goed werk afgeleverd door de professional

- Bart Schipper

Ideale tip

15 januari 2020

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Vanessa van den Broek

Super service

9 januari 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via mediatorkaart.nl. Fijn lokaal, aangenaam persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Remco Prins

Erg tevreden

10 december 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Mediatorkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- David de Lange

via mediatorkaart.nl snel gekoppeld

28 november 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en het zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Ruud Visser

Heel positief

27 november 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Robin Veenstra

Google is je grootste vriend

14 november 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Saskia de Koning

Voortreffelijke match

13 november 2019

Via Mediatorkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Sebastiaan Schipper

Forum bood hulp

6 november 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via de offerte van Mediatorkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Marloes van de Wal

aangename service

25 oktober 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Nicolaas Vos

Ideale tip

24 oktober 2019

Via vrienden beland bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Michael Schipper

Goede werking van de website

18 oktober 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Stefan van Veen

betaalbaar en professioneel

15 oktober 2019

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Tamara Kuijpers

Dé tip

7 oktober 2019

Via kennissen beland bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Tamara Hermans

Prettige service

27 september 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Sanne de Leeuw

Via linkedin niet hetzelfde

20 september 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Klaas van de Ven

snelle service

14 september 2019

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via mediatorkaart.nl. Lekker in de omgeving, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Dirk de Jong

vlot en makkelijk

6 september 2019

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en een nette prijs.

- Bianca Willemsen

mediatorkaart.nl heeft me snel verbonden

31 augustus 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Sander Jonker

Ideale website

29 augustus 2019

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Judith Verhoeven

Snelle match via mediatorkaart.nl

16 augustus 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Jeroen Hendriks

Perfecte website

8 augustus 2019

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Mark Koster

Fijn!

2 augustus 2019

Afgelopen maand offertes aangevraagd en we moeten toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Ivo Dijkstra

Heel positief

29 juli 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Mediatorkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Lisette Mol

Fijn!

19 juli 2019

Gisteren het formuliertje ingevuld en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Sabrina Peeters

Vlugge offerte

13 juli 2019

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Dirk van de Brink

Fijn!

9 juli 2019

Afgelopen maand offertes aangevraagd en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Hendrik de Graaf

snel geholpen

30 juni 2019

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Daniëlle van de Berg

Dé tip

22 juni 2019

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Maaike Bosch

Forum bood hulp

20 juni 2019

Door een forum hier terechtgekomen. Positief over de ontvangen offerte. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Bram Blom

Eindelijk een goede site gevonden

12 juni 2019

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij Mediatorkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Sanne Boer

Ideale match

30 mei 2019

Via Mediatorkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Nicolaas Boer

Goed contact

24 mei 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Hendrika Gerritsen

Via Via maar dan beter

22 mei 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Robertus van de Wal

Fijn!

12 mei 2019

Afgelopen maand offertes aangevraagd en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Ilse van Dongen

Super service

2 mei 2019

Afgelopen week offertes aangevraagd en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Jan van de Brink

Fijne service

27 april 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Adriaan van de Veen

Super service

20 april 2019

Gisteren het formuliertje ingevuld en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Björn van Dongen

Google is je grootste vriend

20 maart 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Irene Willemsen

Goed contact

24 februari 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Daniëlle Jansen

Ideale tip

12 februari 2019

Via bekenden beland bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Hendrikus Verbeek

Google is je grootste vriend

2 februari 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een offerte aangevraagd en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Anouk Timmermans

Dé tip

17 januari 2019

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Erik Brouwer

Perfecte website

23 december 2018

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Tamara Vink

aangename service

19 januari 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Jasper van Leeuwen

aangename service

14 december 2018

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Anna van Dijk

Uitgelichte mediators uit Winde

Braak Advocaten

Verlengde Hereweg 182
9722 AM Groningen
Nederland

050 209 1806
http://www.braakadvocaten.nl/

De Weegschaal; Psychologische Expertise

Oude Boteringestraat 71
9712 GG Groningen
Nederland

06 45426204
http://www.deweegschaal-psychologie.nl/

Dorhout Advocaten

Van Ketwich Verschuurlaan 98
9721 SW Groningen
Nederland

050 520 6520
http://www.dorhout.nl/