Mediator Paterswolde

Ben jij opzoek naar een betaalbare mediator uit Paterswolde die bij jouw bedrijf past?
Dan ben je aan het juiste adres.
Wij zorgen dat jij die zoekt naar Mediator Paterswolde verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het beste gedeelte?
Mediatorkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle professional-m] uit Paterswolde – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2020 en verder.

Mediator Paterswolde gezocht?

Een mediator uit Paterswolde vinden

Mediator Paterswolde
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 121 reviews)
Mediatorlink Mediation
Mediator ConflictConsult
Zakelijke Mediation MediationEasy
First Mediation
Mediatorgroep Bemiddeld conflictbemiddeling
Bloemster Mediation
Handdrukpunt echtscheiding meditaion

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Paterswolde, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Winde, Bunne en Eelderwolde bijvoorbeeld ook geholpen aan een mediator.

Waarom mediator Paterswolde

Ook al erg lang aan het zoeken naar een mediator uit Paterswolde? Het kan moeilijk zijn om de geschikte mediator te vinden voor het resolveren van een conflict. Dit komt natuurlijk door het grote aanbod aan mediators. In dit artikel geven wij jou de tips die je hard nodig hebt tijdens je onderzoek naar een geschikte mediator. Spring direct naar:

Wanneer is het verstandig om de beste mediator in Paterswolde te zoeken

Het is tegenwoordig nog altijd zo dat men niet weet wanneer het verstandig is om een mediator in te zetten voor een conflict. Je kan een mediator voor eigenlijk alle meningsverschillen en conflicten inschakelen. Door middenin het conflict te gaan staan, tussen allebei de partijen in, kan hij onafhankelijk het conflict laten verdwijnen. Een mediator kan ook helpen als er sprake is van een conflict met je werkgever. Denk hierbij aan problemen met het salaris of over het aantal verlofuren.

Ook kan een mediator je helpen met burenruzies of conflicten rondom grondgebied. Bijvoorbeeld wanneer jij, of je buurman, een boom wilt plaatsen en er ruzie ontstaat over de erfgrens. Voor de grotere organisaties is het ook een goed idee om een mediator in te schakelen wanneer er een arbeidsconflict ontstaat tussen diverse sectoren. kunnen een mediator weer inschakelen als ze bijvoorbeeld een conflict hebben over plagiaat. Een mediator is dus multi-inzetbaar en kan jou waarschijnlijk ook helpen bij je conflict. Bij Mediatorkaart kun je in Paterswolde terecht voor:

  • Mediator scheiding Paterswolde
  • Zakelijke mediation Paterswolde
  • Familie mediation Paterswolde
  • Mediation arbeidsconflict Paterswolde
  • En meer

Alle mediators uit Paterswolde

Bekijk ook mediators uit

Op zoek naar een voordelige mediator Paterswolde – mediator vs. rechtszaak

Hoewel er gelijkenissen zijn tussen een jurist en een mediator streven ze allebei iets anders na. Een jurist heb je nodig als een zaak echt uitmondt tot een rechtszaak. Denk hier bijvoorbeeld aan erge conflicten die nooit meer zonder rechter opgelost kunnen worden.

Een mediator zal er alles aan doen om de ruzie onderling op te lossen, zonder dat er een dure rechtszaak plaatsvindt. Na het ingrijpen van de mediator kunnen beide kanten van het conflict weer met elkaar verder. Een jurist en mediator houden zich dus bezig met andere taken.

Het is bijvoorbeeld voor zakelijke mediation sterk aan te bevelen om een lokale en betaalbare mediator te vinden uit Paterswolde. Dit is onder andere ook in te zetten wanneer je te maken hebt met een arbeidsconflict.

Op zoek naar een mediator uit Paterswolde voor jouw zakelijke mediation?

Zoek een zakelijk mediator

Klik op ‘Zoek een zakelijk mediator‘ om een betaalbare mediator te vinden die gespecialiseerd is in zakelijke mediation Paterswolde.

Redenen om te kiezen voor een mediator in Paterswolde

We kunnen een heleboel redenen benoemen voor het vraagstuk waarom ook jij zou moeten gaan voor een mediator in Paterswolde voor het oplossen van een conflict. Op de eerste plaats maakt de mediator het mogelijk om de relatie niet te verpesten, vaak is het namelijk zo dat de gemoederen hoog op kunnen gaan lopen

De mediator uit Paterswolde weet door zijn expertise hoe hij ruzies kan oplossen zonder dat er meer schade aan de relatie ontstaat. Daarnaast kan je door de mediators snel van het conflict af zijn. Het wegwerken van ruzies kost vaak veel tijd, al helemaal bij heftige conflicten. De mediator uit Paterswolde is er voor je om het hele proces zo pijnloos mogelijk te laten verlopen.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Esther Veenstra Esther Veenstra
Customer Succes manager bij mediatorkaart.nl
Mediation94%
Familierecht90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Mediator Paterswolde gezocht – waar moet je op letten bij het zoeken

Het zou eenvoudig zijn om het eerste het beste kantoor te kiezen voor een mediator, maar dit is jammer genoeg niet hoe in zijn werk gaat. Door een aantal stappen te doorlopen zal ook jij de geschikte persoon vinden. Je wilt vanzelfsprekend meteen de meest geschikte partij aantrekken. Grote organisaties zullen bijvoorbeeld specifiek moeten zoeken naar mediators die gericht zijn op het beëindigen van arbeidsconflicten. Stelletjes die uit elkaar willen gaan zullen moeten kijken naar een mediator scheiden in Paterswolde.

Scheiden in Paterswolde is vaak vervelend, maar met een mediator scheiden uit Paterswolde zal je jouw relatie zonder onnodig gedoe kunnen afsluiten.

Je kan altijd contact opnemen met de diverse kantoren om wat meer informatie te vergaren.

Wil je bijvoorbeeld snel scheiden, vraag dan 3 offertes op van lokale en betaalbare mediators uit Paterswolde die je graag helpen met een echtscheiding aanvragen.

Scheiden Paterswolde, via een betaalbare mediators

Scheiden Paterswolde

Klik op de knop ‘Scheiden Paterswolde‘ om een scheiding aan te vragen door een scheidingsmediator uit Paterswolde, gespecialiseerd in echtscheiding.

3 offertes voor een mediator in Paterswolde

Het is natuurlijk altijd een goed plan om een offerte aan te vragen. Probeer je situatie zo duidelijk mogelijk te omschrijven. Dit helpt je om snel uit te komen bij een mediator die de expertise heeft om jouw ruzie te beëindigen.

Hierna hoef je alleen nog maar een ontmoetingsgesprek in te plannen, door dit gesprek kan je een goed beeld vormen over de persoon die jou zal gaan assisteren. Het is wel belangrijk dat je het kunt vinden met de mediator, hij of zij zal toch iemand zijn waar je vaak mee samen zit.

Klik op kosten mediator om direct 3 offertes van lokale en betaalbare mediators uit Paterswolde op te vragen en zo direct inzicht te krijgen in de kosten.

Direct 3 offertes voor een specifieke kostenindicatie van verschillende mediators uit Paterswolde.

Nu 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit.

Mediator in Paterswolde – een persoon die je kan helpen

Door bovenstaande stappen te volgen is het voor jou ook mogelijk om een geschikte mediator uit Paterswolde te vinden. Via onderstaand formulier is het simpel om 3 offertes aan te vragen voor een mediator. Wanneer het gaat over nalatenschap kan dit bijvoorbeeld ook erg handig zijn.Twijfel niet langer en schakel een mediator in.

Bekijk bijvoorbeeld alles over verdeling erfenis en kom direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare mediator uit Paterswolde.

Benieuwd naar het traject van familie mediation Paterswolde voor erfenis verdeling?

Verdeling erfenis mediation

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een erfenis verdeling in Paterswolde te bekijken middels het vergelijken van mediators uit Paterswolde.

Veelgestelde vragen over mediation in

Paterswolde

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de mediator regio Paterswolde jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden ook af om met haast op zoek te gaan naar een mediator. Het kan wel, maar het is het beste om hier eventjes de tijd voor te pakken om te zorgen dat alles goed voelt!

Overstappen van mediator is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande mediator. Vraag vervolgens aan je vorige mediator of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe mediator uit Paterswolde.

mediatorkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle mediators in Paterswolde. Wij zien welke mediators beschikbaar zijn in Paterswolde en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van mediators uit Paterswolde die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Mediation Paterswolde

Een lintje krijgen

24 juli 2020

Deze organisatie verdienen een lintje. Ik of eigenlijk we hebben flink gehad aan de gesprekken met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Eveline Koster

Dichter naar elkaar toegegroeid

23 juli 2020

De communicatie in onze familie was voortdurend ingewikkeld, gelukkig intussen weer op een aanspreekbaar niveau.

- Michael Meijer

Vechtscheiding voorkomen!

24 juli 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch eindelijk uitgekomen. Ik denk echt dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Leonie Maas

Direct afgehandeld!

23 juli 2020

Na een aanvaring van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er door mediatorkaart compleet uitgekomen! Ik denk eigenlijk dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Steven Blom

vlot geregeld

22 juli 2020

We hebben de erfenis snel kunnen delen dankzij mediation. Dank!

- Simon Hofman

Van problemen vlot naar oplossingen

21 juli 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn leidinggevende en mezelf zijn we met mediation uiteindelijk tot elkaar gekomen. Heel prettig geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de voorkeur kreeg. Bedankt!

- Natascha Kuijpers

Betrokken en aardig

17 juli 2020

Er is geen partij gekozen en geluisterd naar alle partijen. Daardoor grote stappen in de juiste richting kunnen maken!

- Vincent van Leeuwen

Buitenlandse erfenis professioneel geregeld

21 juli 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands heengaan en nalatenschap. Na een sterfgeval in de familie in Canada hebben we dus begeleiding gewild. Gelukkig deze begeleiding ontdekt via mediator kaart. Dank jullie wel!

- Björn van der Heijden

Onenigheid met dochter opgelost

15 juli 2020

Al jaren was het contact tussen mij en mijn dochter erg stroef. We hebben hiervoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Deze manier van mediation pakte voornamelijk de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte in het geval van ons volledig.

- Franciscus Scholten

Het idee uit de mediation helpt echt

12 juli 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons echt heeft geholpen. We kunnen hier altijd op terugpakken en daar zijn we content mee. Erg fijn, heeft ons flink geholpen.

- Jolanda Janssen

Echtscheiding met zilveren randje

16 juli 2020

Na een behoorlijk conflict terecht gekomen bij een lieve mediator via mediatorkaart. Ik moet aanmerken dat de scheiding nu hierdoor soepeler ging dan bedacht en ook praat ik nog met mijn ex. Nazorg had iets beter gemogen na afronding.

- Bas de Graaf

Uiteindelijk van mijn baas af

13 juli 2020

Gelukkig konden we met behulp van een mediator via deze site eindelijk tot een afscheid met geschikte voorwaarden komen. Had er gewoon recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Dave Evers

Pijnlijke tijd afgesloten

16 juli 2020

Na het doodgaan van mijn vader een pijnlijke periode afgesloten met de verdeling van de erfenis. Begeleiding was zeer persoonlijk en op maat. Er nauwgezet geregeld allemaal.

- Hanneke van de Velden

Hulp bij uit elkaar gaan

15 juli 2020

Vlotte hulp bij het uit elkaar gaan. De sessies en documenten waren vlug geregeld en goed verzorgd. Top, een hele zorg minder.

- Michiel van den Bosch

Ruzie met medewerker opgelost

8 juli 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleemgeval kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en vlot geholpen.

- Hanneke Sanders

Moeilijke tijd afgesloten

12 juli 2020

Mijn vaders overlijden zorgde voor een verdrietige paar maanden rondom de erfenis. De gemoederen waren hoog maar de ondersteuning vakkundig en meelevend. Was voor ons vlekkeloos geregeld zo.

- Sylvia van Dongen

Gewoon fijn

13 juli 2020

Dikke prima! Dank Jullie Wel!

- Evelien van Dam

Begeleiding en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

11 juli 2020

Adequate begeleiding bij een scheiding gekregen. De sessies en documenten waren snel overeengekomen en goed geregeld. Pak van ons hart in een al verdrietige tijd.

- Renate de Ruiter

Eindelijk rustigere tijden

7 juli 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een tijd van rust terecht gekomen. Er waren heldere situaties maar er werden vooral oplossingen aangedragen die voor ons allebei werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Tot op de dag van vandaag pakken we nog wel eens terug op sommige items die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook prima ondanks een al dure tijd.

- Rutger Meijer

Hulp bij scheiding

6 juli 2020

Passende hulp bij een scheiding gekregen. De sessies en documenten waren vlug georganiseerd en goed verzorgd. Pak van ons hart in een al lastige periode.

- Eva van Dam

Het idee was fatsoenlijk

2 juli 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons enorm heeft geholpen. We kunnen hier steeds op terugpakken en daar zijn we content mee. Erg fijn, heeft ons flink geholpen.

- Sabine Mol

Geoefend mediator

2 juli 2020

Zowel heel eerlijk, ontwapenend maar ook heel medelevend. Was niet haar eerste mediation, dat was te merken.

- Nancy Willemsen

Direct afgehandeld!

3 juli 2020

Na een conflict van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart absoluut uitgekomen! Ik denk echt dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Koen Peters

Fijn geregeld

3 juli 2020

Het was een minder leuke aanleiding waardoor ik hier terecht kwam maar de uitkomst(en) die eruit kwamen waren goed. Ergens dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden echter dat was oprecht niet zo. De mediator was echt neutraal. De tariefstelling vielen ook alles mee.

- Erik Maas

Gelukkig nu van mijn baas af

5 juli 2020

Tevreden konden we met hulp van een mediator via deze site eindelijk tot een vertrek met juiste voorwaarden komen. Had er gewoon recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Ilse van Dongen

Boven verwachting

1 juli 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig hoop de gesprekken rondom de echtscheiding in. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een zeer fatsoenlijke verdeling zijn gekomen van de eigendommen. Door jullie was dit zeker veel minder goed geworden!

- Paulus van der Linden

Pijnlijke tijd afgesloten

27 juni 2020

Na het overlijden van mijn pa een lastige tijd afgesloten met de verdeling van de erfenis. Begeleiding was zeer persoonlijk en op maat. Was voor ons vlekkeloos geregeld zo.

- Wendy van Leeuwen

Direct opgelost!

29 juni 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch eindelijk uitgekomen. Ik denk echt dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Jolanda van der Meulen

De mediator was goed!

1 juli 2020

Oprecht begaan, eerlijk en ook empatisch. Kundige mediator dus.

- Johanna van de Veen

Erfenis zo afgehandeld

26 juni 2020

Zeer gauw de verdeling van de erfenis kunnen organiseren dankzij deze deskundigen! Dank!

- Simone van der Heijden

Heel veel gehad aan advies tijdens echtscheiding

28 juni 2020

Zeer prettige ondervinding met de hulp tijdens het uit elkaar gaan gehad. Via mediatorkaart kregen we iemand die ons niet als het eerstvolgende nummer bestempelde. Flink wat tijd uitgetrokken voor mijn kant en het met me meedenken. Super content.

- Michel van de Veen

Gewoon goed

25 juni 2020

Tevreden zoals verwacht.

- Martin de Vries

Profi en handig geregeld

22 juni 2020

De man die contact zocht had duidelijk verstand van zaken en kon ons vlug verder helpen.

- Stefan de Lange

Tevreden

19 juni 2020

Gewoon prima, zoals ik mag denken.

- Roel Kramer

Op maat afgestemd advies

24 juni 2020

Niks niet het opvolgende dossier maar oprecht van mens tot mens in contact met elkaar. De mediator had kennelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende periode. De periode voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg prettig. We konden vlug weer opgelucht ademen.

- Marianne Koning

Ruzie met werknemer opgelost

21 juni 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleemgeval kon komen met een medewerker maar via mediation professioneel en snel geholpen.

- Karin Verhoeven

Kwetsbare afwikkeling super geregeld

20 juni 2020

In de periode van uit elkaar gaan was het een emotionele periode maar door de aanvraag via mediatorkaart.nl hadden we direct een persoon die ons goed kon helpen. De mediator handelde echt neutraal. Weleens was het een gevoelige zaak maar daar werd fatsoenlijk mee omgegaan. Prettige afhandeling zo.

- Martine Prins

Conflict met personeelslid opgelost

16 juni 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleemgeval kon komen met een medewerker maar via mediation professioneel en vlug geregeld.

- Michiel Martens

Van moeilijkheden vlot naar oplossingen

17 juni 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met mekaar communiceren. Dat was erg prettig, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Dank hiervoor!

- Sebastiaan Maas

Het plan was degelijk

20 juni 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons heel erg heeft geholpen. We kunnen hier steeds op terugpakken en daar zijn we content mee. Erg fijn, heeft ons flink geholpen.

- Jessica van den Bosch

Content

14 juni 2020

Gewoon prima, zoals ik mag verwachten.

- Rutger Mol

Oprecht chapeau

12 juni 2020

Deze mensen krijgen een lintje. Ik of eigenlijk we hebben flink gehad aan de gesprekken met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Marc Molenaar

Van problemen vlot naar oplossingen

15 juni 2020

Met een lange tijd aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met mekaar communiceren. Heel fijn geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de preferentie kreeg. Dank Jullie Wel!

- Kevin van der Linden

Gevoelige kwestie fijn geregeld

13 juni 2020

Tijdens de scheiding kwamen er flink wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart een persoon konden vinden waren we er vlug uit. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Weleens was het een tere zaak maar daar werd goed mee omgegaan. Erg netjes.

- Elizabeth van der Linden

Vlot in contact

14 juni 2020

Geen 9-5 mentaliteit maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons belangrijk gezien het werk. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. De aanvraag hier op mediatorkaart ging gemakkelijk en snel. Snel geregeld zo.

- Roy van Vliet

Gewoon prima

9 juni 2020

Tevreden zoals verwacht.

- Stefan van der Heijden

Gewoon prima

9 juni 2020

Tevreden zoals bedacht.

- Gerardus Dijkstra

Snel afgehandeld!

11 juni 2020

Na een ruzie van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart absoluut uitgekomen! Ik denk echt dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Bram Schipper

Complexe nalatenschap tot fatsoenlijk einde gebracht

5 juni 2020

Ondanks de missende documenten konden we in contact met elkaar onder begeleiding. De mediator ondersteunde ons hiermee want we hadden dit nog nooit zo hoeven doen. De kosten vielen ook alles mee.

- Evelien van Wijk

Geoefend mediator

7 juni 2020

Echt begaan, eerlijk en ook empatisch. Kundige mediator dus.

- Joris de Groot

Betrokken en sympathiek

11 juni 2020

Er wordt geen kant getrokken en geluisterd naar alle partijen. Daardoor grote stappen in de goede richting kunnen zetten!

- Barbara Maas

Simpel en snel

6 juni 2020

Dikke prima! Bedankt!

- Iris Jansen

Eindelijk van mijn baas af

8 juni 2020

Gelukkig konden we met begeleiding van een mediator via deze site eindelijk tot een vertrek met geschikte voorwaarden komen. Natuurlijk was het voor mij al onbetwistbaar dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel meegaan.

- Natascha van der Heijden

vlot geregeld

3 juni 2020

We hebben de erfenis snel kunnen verdelen dankzij mediation. Dank!

- Ramona Dekker

Meelevend en vriendelijk

3 juni 2020

Voelde me echt gehoord gedurende de mediation tussen mijn werkgever en mijzelf. Daardoor kunnen we nu in het proces snel door naar de oplossing.

- Sharon Smits

Snel geregeld

1 juni 2020

Zeer snel de verdeling van de erfenis kunnen inrichten dankzij deze professionals! Bedankt.

- Wouter Mol

Geoefend mediator

4 juni 2020

Gewoon begaan, eerlijk en ook empatisch. Kundige mediator dus.

- Jacoba de Lange

Na lang onrustig nu ontspanning

29 mei 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een tijd van rust terecht gekomen. Er waren heldere situaties maar er werden vooral oplossingen aangedragen die voor ons alletwee nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Tot op de dag van vandaag pakken we nog wel eens terug op bepaalde onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook prima ondanks een al dure periode.

- Evelien Koning

Persoonlijk afgestemd advies

30 mei 2020

Niks niet het volgende dossier maar echt van mens tot mens in contact met elkaar. Je merkte direct dat de vrouw die ons hielp dit frequenter had geregeld en al snel waren we in contact over oplossingen. En dat terwijl we de 3 maanden ervoor praktisch alleen maar ruzie hadden. We konden vlug weer opgelucht ademen.

- Joost van der Linden

Ingewikkelde erfenis tot goed einde gebracht

29 mei 2020

Ondanks de ontbrekende stukken konden we in gesprek met elkaar onder begeleiding. De mediator ondersteunde ons hierbij want we hadden dit nog niet zo moeten doen. Dank voor de goede zorgen en kundige begeleiding!

- Laura Maas

Echt objectief

29 mei 2020

De kerel die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg vakkundig. Geen enkele keer het idee gehad dat hij kant koos of bevooroordeeld was. Geweldig.

- Frank de Wit

Pijnlijke tijd afgerond

30 mei 2020

Mijn vaders dood zorgde voor een verdrietige paar maanden rondom de erfenis. De emoties waren hoog maar de ondersteuning vakkundig en meelevend. Was voor ons foutloos geregeld zo.

- Sebastiaan Groen

Goed geregeld Het was een minder leuke oorzaak waardoor ik hier terecht kwam maar de oplossing(en) die eruit kwamen waren goed. Eigenlijk dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden maar dat was echt niet zo. De mediator was echt neutraal. De prijzen vielen ook alles mee.

25 mei 2020

- Petronella de Jonge

De familie is weer een familie

27 mei 2020

Na een jarenlang conflict in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen door de fijne ondersteuning en mediation.

- Maarten van de Wal

Ervaren mediator

24 mei 2020

Eveneens heel eerlijk, ontwapenend en ook heel meevoelend. Kundige mediator dus.

- Joost Dekker

Eindelijk onenigheid opgelost

22 mei 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn baas en mezelf zijn we met mediation gelukkig nu tot elkaar gekomen. Dat was zeer fijn, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Dank hiervoor!

- Caroline Koning

Nalatenschap zo afgehandeld

26 mei 2020

Erg vlot de verdeling van de erfenis gaan organiseren dankzij deze deskundigen! Dank Jullie Wel.

- Catharina de Bruin

Na lang turbulent nu ontspanning

22 mei 2020

Omdat we via mediatiorkaart met iemand konden communiceren zijn mijn ex partner en ik gelukkig nu in kalmere tijden terecht gekomen. Er waren heldere scenario`s maar er werden bovenal oplossingen aangedragen die voor ons beiden werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op sommige onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de kosten ons reuze mee in een toch al kostbare periode.

- Ruud Jacobs

Geen wilsbeschikking, wel eerlijk verdeeld

24 mei 2020

Ongeacht de ontbrekende documenten konden we in gesprek met elkaar onder begeleiding. Gelukkig hadden we hier hulp bij, want we hebben hier nog nooit eerder mee te doen gehad. De tarieven vielen ook alles mee.

- Wendy de Koning

Volledig rechtvaardig

23 mei 2020

Gelukkig was de begeleider erg bedreven bij de mediation bij mijn werkgever. Geen enkele keer het idee gehad dat hij kant koos of bevooroordeeld reageerde. Super.

- Laura de Vos

Simpel en vlot

21 mei 2020

Absoluut super! Dank Jullie Wel!

- Erik de Vries

Erfenis eerlijk gedeeld

22 mei 2020

Gepaste hulp gekregen bij het verdelen van de erfenis. De emoties waren nog hoog door het overlijden van opa, bij het verdelen van de erfenis van hem. Maar door de ondersteuning en begeleiding is het toch geslaagd zonder onenigheid. Echt bedankt!

- Joost Huisman

Uiteindelijk van mijn leidinggevende af

21 mei 2020

Gelukkig konden we met hulp van een mediator via deze site tenslotte tot een afscheid met geschikte condities komen. Overigens was het voor mij al onbetwistbaar dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel toegeven.

- Mark van Dongen

Echt chapeau

17 mei 2020

Deze organisatie verdienen een schouderklopje. Ik of eigenlijk wij hebben flink gehad aan de gesprekken met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Johanna de Jonge

Profi en vlot geregeld

19 mei 2020

De kerel die contact zocht had klaarblijkelijk verstand van dingen en kon ons vlug verder begeleiden.

- Jeroen van Wijk

Goed geregeld

15 mei 2020

De oorzaak was simpelweg niet prettig maar de manier waarop het afgehandeld is was super. Had bedacht dat er wel linksom of rechtsom partij getrokken zou worden voor mijn werkgever, maar niks is minder waar. Het was echt objectief. Bovendien was het betaalbaar gelukkig.

- Rutger Jacobs

Fatsoenlijk geregeld

18 mei 2020

De reden was natuurlijk niet fijn maar de wijze waarop het afgehandeld is was super. Had bedacht dat er wel linksom of rechtsom gekozen zou worden voor mijn werkgever, maar niks is minder waar. Het was echt onpartijdig. De tariefstelling vielen ook alles mee.

- Michiel Koster

Fijn afgehandeld

19 mei 2020

Het was een minder leuke oorzaak waardoor ik hier terecht kwam maar de oplossing(en) die eruit kwamen waren goed. Ergens dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden echter dat was echt niet zo. De mediator was echt neutraal. De tariefstelling vielen ook alles mee.

- Maartje van Wijk

Professioneel en vlug

16 mei 2020

De man die contact zocht had duidelijk verstand van dingen en kon ons rap verder helpen.

- Joyce Molenaar

Simpel en vlug

13 mei 2020

Helemaal super! Mijn dank is groot!!

- Stefan Mulder

Hulp bij scheiding

11 mei 2020

Vlotte hulp bij het uit elkaar gaan. De ervaring gedurende de mediations zorgde voor een soepele mediation en afwikkeling. Pak van ons hart in een al verdrietige tijd.

- Willem van der Heijden

Erfenis zo afgehandeld

9 mei 2020

We hebben de erfenis snel kunnen delen dankzij mediation. Bedankt.

- Jan de Groot

Ondanks afstand professioneel geholpen

10 mei 2020

Nog nooit te maken gehad met een buitenlands heengaan en nalatenschap. Daarom toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Deze vlot en met relatief lage tarieven gevonden. Bedankt allemaal!

- Ellen Kuijpers

Begeleiding en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

8 mei 2020

Vlotte ondersteuning bij het uit elkaar gaan. De ervaring gedurende de mediations zorgde voor een gestructureerde mediation en afwikkeling. Pak van ons hart in een al verdrietige periode.

- Ilona van Wijk

Na lang onrustig nu rust

10 mei 2020

Doordat we via mediatiorkaart met een persoon konden praten zijn mijn ex partner en ik gelukkig nu in relaxtere tijden terecht gekomen. Er waren heldere scenario`s maar er werden bovenal oplossingen aangedragen die voor ons allebei nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op sommige onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de tarieven ons reuze mee in een toch al kostbare periode.

- Maria Kramer

Arbeidsconflict kundig aangepakt

9 mei 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleem kon komen met een medewerker maar via mediation professioneel en vlot geregeld.

- Dennis Smeets

Niet alleen voor werknemers

11 mei 2020

Erg bekwaam geholpen met een conflict met een personeelslid. Professioneel geholpen en niet het idee gekregen dat het allemaal maar de verantwoordelijkheid is van de werkgever. Een verademing.

- Jolanda Verbeek

Nalatenschap zo afgehandeld

3 mei 2020

We hebben de erfenis direct kunnen delen dankzij mediation. Bedankt.

- Ronald Willems

Hulp bij (tiener)dochter

9 mei 2020

Mijn dochter en ik leken niet goed met elkaar converseren. We hebben hiervoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Daardoor ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Michel Mulder

Tarief viel mee!

5 mei 2020

Uit elkaar gaan is al prijzig genoeg. Daarom blij met het lage tarief van onze mediator. Het was gauw afgehandeld nadat de ervaren dame ons begeleid had.

- Vanessa Verbeek

Vechtscheiding voorkomen!

1 mei 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch eindelijk uitgekomen. Ik denk eigenlijk dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Antonius van de Brink

De familie is opnieuw een familie

30 april 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen door de fijne hulp en mediation.

- Nancy Timmermans

Meer gekregen dan bedacht

6 mei 2020

Eigenlijk was ik wat ongelovig om deze mediation aan te gaan. Maar al snel kwamen we wel tot een uitstekende oplossing. Ik denk dat zonder dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Robertus van der Meulen

Eindelijk rustigere tijden

30 april 2020

Doordat we via mediatiorkaart met iemand konden communiceren zijn mijn voormalig partner en ik eindelijk in relaxtere tijden terecht gekomen. Er werden heldere scenario`s maar er werden vooral oplossingen bedacht die voor ons allebei werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Daardoor kunnen we tot vandaag af en toe nog teruggrijpen op afspraken van toen. Het tarief was ook uitstekend ondanks een al prijzige tijd.

- Maartje van Dam

Hulp bij scheiding

27 april 2020

Vlotte begeleiding bij het uit elkaar gaan. De gesprekken en documenten waren vlug georganiseerd en goed verzorgd. Top, een hele zorg minder.

- Barry de Ruiter

Het idee van de mediation helpt enorm

27 april 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons zeer heeft geholpen. Nog altijd wel eens als we een keer woorden hebben grijpen we daarnaar terug. Erg prettig, heeft ons erg geholpen.

- Simone de Koning

De hulp via mediation was goed tijdens uit elkaar gaan

2 mei 2020

Hele gepaste ondervinding met de hulp tijdens echtscheiding gehad. Geen nummertje, maar echt het gevoel dat je als persoon behandeld wordt. Er wordt echt meegedacht in oplossingen. Enorm bedankt!

- Pascal van Veen

Eindelijk rustigere tijden

1 mei 2020

Omdat we via mediatiorkaart met een persoon konden communiceren zijn mijn ex partner en ik eindelijk in kalmere tijden terecht gekomen. Er werden heldere situaties maar er werden vooral oplossingen bedacht die voor ons allebei werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag af en toe nog teruggrijpen op afspraken van toen. Ook vielen de tarieven ons enorm mee in een toch al kostbare periode.

- Marinus Huisman

Verwachtingen overtroffen

29 april 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage verwachtingen de gesprekken rondom de echtscheiding in. Maar al gauw kwamen we wel tot een prima oplossing. Dankzij jullie was dit vast veel minder fatsoenlijk gekomen!

- Sander Koning

Arbeidsconflict behendig opgelost

25 april 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit vraagstuk kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en vlot geholpen.

- Natasja van der Linden

Profi en vlot geregeld

24 april 2020

De man die contact zocht had duidelijk verstand van dingen en kon ons vlug verder helpen.

- Monique Peeters

Eindelijk conflict opgelost

22 april 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn leidinggevende en ikzelf zijn we met mediation uiteindelijk tot elkaar gekomen. Heel fijn geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de voorkeur kreeg. Dank hiervoor!

- Frank Hendriks

Van moeilijkheden snel naar oplossingen

22 april 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn leidinggevende en mezelf zijn we met mediation gelukkig nu tot elkaar gekomen. Heel fijn geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de preferentie kreeg. Dank hiervoor!

- Mirjam Hofman

Menselijke benadering

26 april 2020

Je bent niet het volgende dossier maar wordt als mens benaderd. De mediator had onmiskenbaar ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende periode. En dat terwijl we de 3 maanden ervoor haast alleen maar ruzie hadden. Dit was ook een opluchting voor ons allebei.

- Arjan Molenaar

Simpel en snel

19 april 2020

Dikke prima! Bedankt!

- Jeffrey van Dam

Vakkundig en snel

23 april 2020

De kerel die contact zocht had klaarblijkelijk verstand van zaken en kon ons rap verder begeleiden.

- Deborah Driessen

Content

23 april 2020

Gewoon prima, zoals ik mag denken.

- Paulus van der Heijden

Ook voor ons als bedrijf

18 april 2020

Erg blij met de bemiddeling in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Professioneel geholpen en niet het gevoel gehad dat het allemaal maar de verantwoordelijkheid is van de werkgever. Erg blij.

- Niels Evers

Kwetsbare afwikkeling super verzorgd

16 april 2020

Tijdens de scheiding kwamen er behoorlijk wat gevoeligheden naar boven maar door dat we op tijd via mediatiorkaart een persoon konden zoeken waren we er snel uit. De mediator hielp echt onpartijdig. Soms was het een gevoelige zaak maar daar werd goed mee omgegaan. Erg netjes.

- Marije de Jonge

Fatsoenlijk geregeld

14 april 2020

De oorzaak was simpelweg niet prettig maar de methode waarop het geregeld is was top. Had bedacht dat er wel linksom of rechtsom partij getrokken zou worden voor mijn werk, maar niks is minder waar. De mediator was echt neutraal. De tariefstelling vielen ook alles mee.

- Anna Koning

Advies en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

16 april 2020

Adequate hulp bij een scheiding gekregen. De ervaring gedurende de mediations zorgde voor een soepele mediation en afhandeling. Pak van ons hart in een al moeilijke periode.

- Sabrina de Ruiter

De familie is opnieuw een familie

17 april 2020

Na een jarenlang conflict in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de goede begeleiding en mediation.

- Stefan de Bruijn

Buitenlandse erfenis professioneel afgehandeld

16 april 2020

Nog nooit te maken gehad met een buitenlands overlijden en erfenis. Na een sterfte in de familie in Canada hebben we dus hulp gezocht. Deze snel en met betrekkelijk lage kosten gevonden. Bedankt allemaal!

- Ilona de Wit

Geoefend mediator

15 april 2020

Echt begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar allereerste mediation, dat was te merken.

- Daniël Hendriks

Ervaren mediator

9 april 2020

Echt begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar eerste mediation, dat was te horen.

- Maria Huisman

Echt onpartijdig

14 april 2020

De persoon die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg vakkundig. Geen enkele keer het gevoel gehad dat hij kant koos of partijdig was. Super.

- Roy Vos

Erfenis zo geregeld

11 april 2020

We hebben de erfenis direct kunnen delen dankzij mediation. Bedankt.

- Thijs Hoekstra

Ruzie met dochter opgelost

9 april 2020

Al jaren was het contact tussen mij en mijn dochter erg stroef. We hebben daarvoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Daarom ook superblij met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gebracht!

- Sanne Hermans

Niet prijzig

9 april 2020

Uit elkaar gaan is al duur genoeg. Vandaar blij met het lage tarief van onze mediator. Het was snel overeengekomen nadat de doorgewinterde dame ons hielp.

- Nienke de Boer

De hulp via mediation was goed tijdens scheiden

10 april 2020

Zeer lieve ondervinding met de begeleiding tijdens het uit elkaar gaan gehad. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het eerstvolgende dossier bestempelde. Er wordt echt meegedacht in oplossingen. Onwijs tevreden.

- Ramona de Jong

Geen kant verkiezen

5 april 2020

Gelukkig was de ondersteuner erg geoefend bij de mediation bij mijn werk. Geen enkele keer het idee gehad dat hij kant koos of bevooroordeeld was. Geweldig.

- Joris Meijer

Verwachtingen overtroffen

4 april 2020

Ergens was ik wat sceptisch om deze mediation aan te gaan. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een zeer fatsoenlijke verdeling zijn gekomen van de bezittingen. Ik denk dat zonder dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Wouter Kuijpers

De hulp via mediation was goed tijdens scheiden

8 april 2020

We hadden het lastig maar de hulp was erg aangenaam. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het volgende nummer bestempelde. Er wordt echt meegedacht in oplossingen. Geweldig bedankt!

- Tim Vink

Buitenlandse erfenis vakkundig geregeld

7 april 2020

Nog nooit te maken gehad met een buitenlands overlijden en erfenis. Na een sterfgeval in de familie in Canada hebben we dus hulp gezocht. Deze vlot en met relatief lage prijzen gevonden. Dank je wel!

- Erik Hendriks

Van moeilijkheden vlot naar oplossingen

2 april 2020

Met een lange tijd aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu eindelijk echt met mekaar communiceren. Heel prettig geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de voorkeur kreeg. Dank daarvoor!

- Petronella van Doorn

vlot afgehandeld

4 april 2020

Zeer snel de verdeling van de erfenis kunnen inrichten dankzij deze deskundigen! Dank!

- Petra Evers

Goed gedaan Het was een minder leuke oorzaak waardoor ik hier terecht kwam maar de oplossing(en) die eruit kwamen waren goed. Ergens dacht ik dat mijn werk wel voorgetrokken zou worden echter dat was echt niet zo. Het was echt onpartijdig. Verder was het goedkoop gelukkig.

3 april 2020

- Petronella de Lange

Persoonlijk afgestemd advies

30 maart 2020

Niks niet het opvolgende dossier maar oprecht van mens tot mens in gesprek met elkaar. De mediator had kennelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende fase. En dat inmiddels we de 3 maanden ervoor bijna alleen maar ruzie hadden. We konden vlug weer opgelucht ademhalen.

- Franciscus Molenaar

Snel in contact

28 maart 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de sessies waren op onze schema’s afgestemd. Ook in de avonden was het geen probleem. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging gemakkelijk en snel. Snel gegaan zo.

- Matthijs Hoekstra

Veelal bereikbaar

23 maart 2020

Geen 9-5 mentaliteit maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons van belang gezien het werk. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. In ieder geval kregen we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de offertes in huis voor een passende mediator. Snel geregeld zo.

- Monique Boer

Begeleiding en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

20 februari 2020

Passende hulp bij een scheiding gekregen. De gesprekken en papieren waren snel overeengekomen en goed geregeld. Top, een hele zorg minder.

- Leonie de Boer

Vechtscheiding voorkomen!

5 februari 2020

Na een conflict van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart helemaal uitgekomen! Buiten de mediation waren we zeker weten in een vechtscheiding terecht gekomen. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Marjolein de Jonge

Erfenis netjes verdeeld

18 januari 2020

Fijne ondersteuning ontvangen bij het verdelen van de erfenis. De emoties waren nog hoog door het heengaan van opa, bij het verdelen van de erfenis van hem. Door jullie support en daadkracht alles tot een goed einde gekomen. Echt bedankt!

- Ellen Willems

Ongeacht de gemoederen netjes gedeeld

1 januari 2020

We hebben prettige hulp geboden gekregen na de aanvraag hier. Was een moeizame periode, waarin de emoties hoog konden oplopen. Door jullie support en daadkracht allemaal tot een goed einde gekomen. Enorm bedankt!

- Margaretha Willems

Eindelijk een fijne site

29 maart 2020

Na lang zoeken eindigde ik op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Richard de Vos

mediatorkaart.nl heeft me snel verbonden

27 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Roy van Vliet

Fijne service

31 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Marco Schipper

Dit werkt fijn

28 maart 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Björn Janssen

Dé tip

26 maart 2020

Via vrienden beland bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Yvonne Meijer

Eindelijk een fijne site

29 maart 2020

Na een zoektocht eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Tessa de Wit

vlot en makkelijk

26 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken deskundige vond via mediatorkaart.nl. Fijn dichtbij, prettig persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Sebastiaan van Dam

Ideale website

22 maart 2020

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Melanie Kuiper

Perfecte tip

23 maart 2020

Via vrienden beland bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Johanna van Veen

Werkt goed dit

25 maart 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Cindy van der Meer

Gevonden via forum

22 maart 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Goed werk afgeleverd door de professional

- Martin Peters

snel geholpen

24 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via mediatorkaart.nl. Fijn dicht in de buurt, goed persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Daniël Sanders

Forum bood hulp

17 maart 2020

Door een forum deze site gevonden. Blij met de ontvangen offerte. Erg tevreden over het werk van de professional!

- Jelle de Jonge

Dé tip

20 maart 2020

Via kennissen beland bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Anne de Leeuw

Geen linkedin nodig

16 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Martine Peeters

via mediatorkaart.nl snel gekoppeld

19 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Bram Meijer

Goed contact

14 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Sabrina Timmermans

Zeer verrast

12 maart 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Arie Hofman

Dé tip

15 maart 2020

Via vrienden beland bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Ingrid Wolters

De perfecte match

10 maart 2020

Via Mediatorkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Erik de Haan

Via forum hier terechtgekomen

10 maart 2020

Via een forum hier beland. Tevreden over de ontvangen offerte. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Arjan Veenstra

Eindelijk een fijne site

5 maart 2020

Na lang zoeken eindigde ik op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Michel Timmermans

aangename service

29 februari 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Nienke Smits

betaalbaar en professioneel

22 februari 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Alexander Brouwer

zeer rap geholpen

15 februari 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Cornelia van den Broek

Aangenaam verrast

8 februari 2020

Gisteren offertes aangevraagd en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Anouk de Bruin

erg betaalbaar

2 februari 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Roy van de Pol

Forum bood hulp

24 januari 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Jolanda Timmermans

Erg tevreden

22 januari 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Marleen Boer

Gevonden via forum

9 januari 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Sebastiaan Janssen

Lang leve google

7 januari 2020

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij Mediatorkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Nicolaas de Jonge

Google is je grootste vriend

10 december 2019

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Willem de Leeuw

Goed contact

1 december 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Cornelia de Jonge

Goed contact

22 november 2019

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Michael Veenstra

Goed contact

15 november 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Annemarie van Loon

snel geholpen

11 november 2019

Via vrienden beland bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Kirsten van Loon

Perfecte website

31 oktober 2019

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Maartje Dijkstra

Prettige service

31 oktober 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Karin van de Veen

Forum bood hulp

24 oktober 2019

Via een forum deze site gevonden. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Fijne specialist

- Eric de Ruiter

Ideale tip

18 oktober 2019

Via vrienden beland bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Paulus van Doorn

Lang leve google

17 oktober 2019

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Jessica Driessen

Ideale tip

10 oktober 2019

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Rob Vos

vlot en makkelijk

28 september 2019

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een mooie prijs.

- Ivo Jansen

Dé tip

26 september 2019

Via kennissen beland bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Petra de Ruiter

mediatorkaart.nl heeft me snel verbonden

18 september 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Angelique Bakker

vlot en makkelijk

7 september 2019

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via mediatorkaart.nl. Fijn lokaal, aangenaam persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Tessa van Dijk

betaalbaarder dan ik dacht

4 september 2019

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Vincent Dekker

Mediatorkaart werkt erg fijn

29 augustus 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Anita Willemsen

Aangenaam verrast

16 augustus 2019

Afgelopen week een aanvraag gedaan en we moeten toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Raymond Meijer

Mediatorkaart werkt erg fijn

13 augustus 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Sandra Smit

Gevonden via forum

6 augustus 2019

Door een forum hier terechtgekomen. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Fijne specialist

- Inge Jacobs

Snelle offerte

31 juli 2019

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Daniël van den Bosch

Eindelijk een goede site gevonden

24 juli 2019

Na een zoektocht kwam ik uit op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Angelique van de Berg

Mediatorkaart is top!

15 juli 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Sandra van de Veen

Perfecte website

11 juli 2019

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Sharon van de Wal

aangename service

3 juli 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Renate Bos

Super service

24 juni 2019

Gisteren offertes aangevraagd en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Annemieke Kramer

Via Via maar dan beter

13 juni 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Willem Dekker

Duidelijke website

8 juni 2019

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Martijn Smit

Perfecte website

6 juni 2019

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Paul Groen

Mediatorkaart werkt erg fijn

28 mei 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Hanneke van Doorn

erg snel

16 mei 2019

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker lokaal, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Christian van Veen

Eindelijk een fijne site

12 mei 2019

Na lang zoeken kwam ik uit op Mediatorkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Raymond Sanders

Mediatorkaart werkt erg fijn

5 mei 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Niels van der Heijden

Prettige service

27 april 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Inge Bosman

Fijne service

21 april 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Esther van de Ven

Voortreffelijke match

10 maart 2019

Via Mediatorkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Erwin de Ruiter

aangename service

1 februari 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Mediatorkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Maartje de Lange

Werkt goed dit

7 februari 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Pieter Molenaar

mediatorkaart.nl heeft me snel verbonden

22 januari 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en het zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Christiaan van Vliet

Eindelijk een fijne site

15 december 2018

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij Mediatorkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Michiel de Ruiter

Heel positief

23 januari 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Mediatorkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Angela Brouwer

Goed contact

16 december 2018

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Jacob Schipper

Uitgelichte mediators uit Paterswolde

Braak Advocaten

Verlengde Hereweg 182
9722 AM Groningen
Nederland

050 209 1806
http://www.braakadvocaten.nl/

Dorhout Advocaten

Van Ketwich Verschuurlaan 98
9721 SW Groningen
Nederland

050 520 6520
http://www.dorhout.nl/

Haarsma Advocaten

Hoofdweg 288
9765 CN Paterswolde
Nederland

088 422 7777
http://www.haarsma-advocaten.nl/