Mediator Eelderwolde

Ben jij opzoek naar een ijzersterke mediator in Eelderwolde die bij jouw bedrijf past?
Dan ben je op de goede plek.
Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Mediator Eelderwolde verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?
Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle professional-m] uit Eelderwolde – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2020 en verder.

Mediator Eelderwolde gezocht?

Een mediator uit Eelderwolde vinden

Mediator Eelderwolde
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 141 reviews)
Mediatorlink Mediation
Mediator ConflictConsult
Zakelijke Mediation MediationEasy
First Mediation
Mediatorgroep Bemiddeld conflictbemiddeling
Bloemster Mediation
Handdrukpunt echtscheiding meditaion

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Eelderwolde, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Matsloot, Winde en Bunne bijvoorbeeld ook geholpen aan een mediator.

Waarom mediator Eelderwolde

Ook al veel tijd kwijt tijd aan het zoeken naar een mediator uit Eelderwolde? Het kan moeilijk zijn om de perfectie mediator te vinden voor het resolveren van een bepaald conflict. Wij begrijpen dit maar al te goed, het is namelijk vrij moeilijk geworden door het grote aanbod van mediators. In deze blogpost geven wij jou de tips die je goed kan gebruiken tijdens je onderzoek naar een geschikte mediator. Spring direct naar:

Wanneer is het verstandig om de beste mediator in Eelderwolde te zoeken

Je wilt graag weten voor welk type conflict je een mediator kan gebruiken. De mediator zal je helpen met alles wat te maken heeft met conflicten en onderlinge ruzies. Hij zal proberen om een einde te maken aan de ruzie door met beide partijen samen te zitten. Daarnaast is het zo dat een mediator je kan helpen als je een overeenkomst laat maken voor bijvoorbeeld een conflict met je werkgever. Denk hierbij aan conflicten over het salaris of over het aantal vakantiedagen.

De mensen die te maken krijgen met bijvoorbeeld ruzies in de buurt kunnen ook terecht bij een mediator in Eelderwolde. Dit soort conflicten kunnen meerdere oorzaken hebben, een mediator kan bij elke van dit soort conflicten assisteren. Voor de grotere organisaties is het ook een goed idee om een mediator in te schakelen als er een arbeidsconflict ontstaat tussen diverse sectoren. kunnen een mediator weer inzetten als ze bijvoorbeeld een conflict hebben over een patent. Zoals je merkt is een mediator eigenlijk geschikt voor alle mogelijke typen conflicten, het is dé persoon die je in zou moeten zetten om het geheel te sussen.. Bij Mediatorkaart kun je in Eelderwolde terecht voor:

  • Mediator scheiding Eelderwolde
  • Zakelijke mediation Eelderwolde
  • Familie mediation Eelderwolde
  • Mediation arbeidsconflict Eelderwolde
  • En meer

Alle mediators uit Eelderwolde

Bekijk ook mediators uit

Op zoek naar een voordelige mediator Eelderwolde – mediator vs. rechtszaak

Er zit een groot verschil tussen een jurist en een mediator. Een jurist komt pas kijken als zelfs de mediator de ruzie niet kan verhelpen. Meestal komt de jurist pas als er geen speling meer mogelijk is tussen de partijen en de rechtbank zich over het conflict moet buigen.

Een mediator daarentegen is de persoon die in het bijzonder gericht is op het oplossen van een conflict. Na het ingrijpen van de mediator kunnen beide partijen weer met elkaar verder. Een jurist en mediator zijn dus bezig met andere zaken.

Het is bijvoorbeeld voor zakelijke mediation sterk aan te bevelen om een lokale en betaalbare mediator te vinden uit Eelderwolde. Dit is onder andere ook in te zetten wanneer je te maken hebt met een arbeidsconflict.

Op zoek naar een mediator uit Eelderwolde voor jouw zakelijke mediation?

Zoek een zakelijk mediator

Klik op ‘Zoek een zakelijk mediator‘ om een betaalbare mediator te vinden die gespecialiseerd is in zakelijke mediation Eelderwolde.

Redenen om te kiezen voor een mediator in Eelderwolde

Een mediator kan, zoals hierboven beschreven, helpen met diverse zaken. Allereerst maakt de mediator het mogelijk om de relatie niet kapot te laten gaan, vaak is het namelijk zo dat de gemoederen hoog Een mediator zal er alles aan doen om het conflict zo pijnloos mogelijk op te lossen.

De mediator uit Eelderwolde weet vrijwel alles over een goede manier van onderhandelen, je weet dus zeker dat jij kunt samenkomen met de andere partij zonder dat jullie nog verder van elkaar af komen te staan. Daarnaast zal je door de mediators het conflict snel afhandelen. Je wilt uiteraard niet onnodig veel moeite steken in een conflict. De mediator uit Eelderwolde is er voor je om het conflict zo snel mogelijk op te lossen.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Esther Veenstra Esther Veenstra
Customer Succes manager bij mediatorkaart.nl
Mediation94%
Familierecht90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Mediator Eelderwolde gezocht – waar moet je op letten bij het zoeken

Het zou eenvoudig zijn om het eerste kantoor op Google te kiezen voor een mediator, maar dit is jammer genoeg niet hoe in zijn werk gaat. Door een paar stappen te doorlopen zal je uitkomen bij de geschikte persoon. Het moet vanzelfsprekend wel een professional zijn jou gaat helpen met je conflict. Vaak zijn mediators gespecialiseerd op een bepaald gebied, heb je een conflict met je werknemers? Zoek naar mediators die hier veel vanaf weten. Heb je relatieproblemen en wil je uit elkaar gaan? Dan moet je kijken naar een mediator scheiden in Eelderwolde.

Scheiden in Eelderwolde is vaak vervelend, maar met een mediator scheiden uit Eelderwolde zal je jouw relatie pijnloos kunnen afsluiten.

Je kan altijd contact zoeken met de verschillende kantoren om meer informatie te verkrijgen.

Wil je bijvoorbeeld snel scheiden, vraag dan 3 offertes op van lokale en betaalbare mediators uit Eelderwolde die je graag helpen met een echtscheiding aanvragen.

Scheiden Eelderwolde, via een betaalbare mediators

Scheiden Eelderwolde

Klik op de knop ‘Scheiden Eelderwolde‘ om een scheiding aan te vragen door een scheidingsmediator uit Eelderwolde, gespecialiseerd in echtscheiding.

3 offertes voor een mediator in Eelderwolde

Het is vanzelfsprekend altijd een slim idee om een offerte aan te vragen. Probeer de context zo duidelijk mogelijk te schetsen. Dit helpt je om snel uit te komen bij een mediator die de know-how heeft om jouw ruzie te beëindigen.

Hierna hoef je eigenlijk alleen nog maar een kennismakingsgesprek in te plannen, door dit gesprek kan je een goed beeld vormen over de persoon die jou zal gaan assisteren. Bij een mediator is het goed dat je je prettig voelt, hij zal namelijk intensief contact met je hebben tijdens het conflict.

Klik op kosten mediator om direct 3 offertes van lokale en betaalbare mediators uit Eelderwolde op te vragen en zo direct inzicht te krijgen in de kosten.

Direct 3 offertes voor een specifieke kostenindicatie van verschillende mediators uit Eelderwolde.

Nu 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit.

Mediator in Eelderwolde – een persoon die je kan helpen

Door bovenstaande tips te volgen is het voor jou ook makkelijk om een geschikte mediator uit Eelderwolde te vinden. Wij bieden je dan ook de mogelijkheid om snel en makkelijk 3 offertes aan te vragen. Wanneer het gaat over nalatenschap kan dit bijvoorbeeld ook erg handig zijn.Schakel zelf ook een mediator in en kom snel tot een oplossing van je conflict.

Bekijk bijvoorbeeld alles over verdeling erfenis en kom direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare mediator uit Eelderwolde.

Benieuwd naar het traject van familie mediation Eelderwolde voor erfenis verdeling?

Verdeling erfenis mediation

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een erfenis verdeling in Eelderwolde te bekijken middels het vergelijken van mediators uit Eelderwolde.

Veelgestelde vragen over mediation in

Eelderwolde

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de mediator regio Eelderwolde jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden ook af om met haast op zoek te gaan naar een mediator. Het kan wel, maar het is het beste om hier eventjes de tijd voor te pakken om te zorgen dat alles goed voelt!

Overstappen van mediator is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande mediator. Vraag vervolgens aan je vorige mediator of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe mediator uit Eelderwolde.

mediatorkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle mediators in Eelderwolde. Wij zien welke mediators beschikbaar zijn in Eelderwolde en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van mediators uit Eelderwolde die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Mediation Eelderwolde

Echtscheiding met zilveren randje

5 september 2020

We hadden eigenlijk flink onenigheid al voor ik de aanvraag indiende bij mediatorkaart. Ik moet vertellen dat de echtscheiding nu hierdoor soepeler ging dan bedacht en ook praat ik nog met mijn ex. We hebben erna niks meer gehoord, dat had ik ergens nog wel verwacht.

- Kirsten van Wijk

Niks meer te doen met mijn werk!

9 september 2020

Gelukkig konden we met hulp van een mediator via deze site eindelijk tot een vertrek met geschikte voorwaarden komen. Had er domweg recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Astrid van der Linden

Erfenis zo geregeld

2 september 2020

Zeer vlot de verdeling van de erfenis gaan regelen dankzij deze deskundigen! Bedankt.

- Rob Sanders

Het uit elkaar gaan met zilveren randje

30 augustus 2020

We hadden werkelijk flink onenigheid al voor ik de offerteaanvraag indiende bij mediatorkaart. Niet enkel de scheiding is prima gegaan, maar mijn ex en ik zijn ook netter dan bedacht uit elkaar gegaan. We hebben erna niks meer gehoord, dat had ik eigenlijk nog wel bedacht.

- Christian Janssen

Hulp bij scheiding

23 augustus 2020

Snelle hulp bij het uit elkaar gaan. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een gestructureerde mediation en afhandeling. Super, een hele zorg minder.

- Leonie Smits

Gelukkig nu conflict opgelost

26 augustus 2020

Met een lange tijd aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met elkaar praten. Dat was zeer fijn, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Dank Jullie Wel!

- Marcel Bos

De hulp via mediation was goed tijdens uit elkaar gaan

15 augustus 2020

Hele prettige ondervinding met de begeleiding tijdens het uit elkaar gaan gehad. Via mediatorkaart kregen we iemand die ons niet als het eerstvolgende dossier bestempelde. Er wordt echt meegedacht in de oplossing. Onwijs tevreden.

- Wouter de Lange

De familie is weer een familie

19 augustus 2020

De communicatie in onze familie was altijd ingewikkeld, gelukkig inmiddels weer op een toegankelijk niveau.

- Jacobus de Boer

Persoonlijk afgestemd advies

12 augustus 2020

Niks niet het volgende dossier maar oprecht van mens tot mens in gesprek met elkaar. De mediator had kennelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende periode. En dat terwijl we de 3 maanden ervoor bijna alleen maar ruzie hadden. Dit was volledig een geruststelling voor ons allebei.

- Judith Janssen

Verwachtingen overtroffen

9 augustus 2020

Ergens was ik wat sceptisch om deze mediation aan te gaan. Maar al gauw kwamen we wel tot een uitstekende uitkomst. Ik denk dat zonder dit we er niet goed uit waren gekomen.

- Ilse Mulder

De hulp via mediation was goed tijdens uit elkaar gaan

2 augustus 2020

We hadden het lastig maar de hulp was erg aangenaam. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het volgende dossier bestempelde. Er wordt echt meegedacht in de oplossing. Enorm bedankt!

- Simone Gerritsen

Geen kant verkiezen

4 augustus 2020

Gelukkig was de begeleider erg geoefend bij de mediation bij mijn werk. Geen enkele keer het idee gehad dat hij kant koos of bevooroordeeld was. Super.

- Thijs Kuiper

Snel afgehandeld!

26 juli 2020

Na een ruzie van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart helemaal uitgekomen! Ik denk echt dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Petra Kuiper

Vlot in contact

27 juli 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de sessies waren op onze schema’s afgestemd. Ook in de avonden was het geen probleem. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging soepel en snel. Fijn hoe gauw dit ging.

- Maurice Hermans

Gewoon goed

29 juli 2020

Tevreden zoals verwacht.

- René Brouwer

Kwetsbare afwikkeling top verzorgd

28 juli 2020

Tijdens de scheiding kwamen er behoorlijk wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart een persoon konden zoeken waren we er snel uit. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Weleens was het een tere kwestie maar daar werd correct mee omgegaan. Prettige afwikkeling zo.

- Michael Sanders

Kwetsbare afhandeling super besloten

22 juli 2020

Tijdens de scheiding kwamen er behoorlijk wat gevoeligheden naar boven maar door dat we op tijd via mediatiorkaart een persoon konden zoeken waren we er vlug uit. De mediator hielp volledig neutraal. Soms was het een tere zaak maar daar werd goed mee omgegaan. Erg netjes.

- Remco de Wit

Meer gekregen dan bedacht

24 juli 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig hoop de sessies rondom de echtscheiding in. Maar al gauw kwamen we wel tot een prima oplossing. Dankzij jullie was dit vast veel minder goed gekomen!

- Patricia Bosch

Hulp bij (tiener)dochter

21 juli 2020

Al jaren liep het contact tussen mij en mijn dochter erg stroef. De therapie die we hadden zorgde alleen maar voor meer zorgen om ruzie over te maken. Daardoor ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Petrus Brouwer

Niet enkel voor werknemers

21 juli 2020

Erg blij met de bemiddeling in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Gauw geholpen en totaal neutraal. Een opluchting.

- Mark Dekker

Erg veel gehad aan begeleiding tijdens scheiding

18 juli 2020

Hele prettige ondervinding met de begeleiding tijdens het uit elkaar gaan gehad. Geen nummertje, maar echt het gevoel dat je als mens behandeld wordt. Er wordt echt meegedacht in oplossingen. Zeer bedankt!

- Evelien de Wit

Geen kant verkiezen

17 juli 2020

De persoon die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werkgever was erg professioneel. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder kant te kiezen. Super.

- Rogier Smits

Scheidingmet een lichtpuntje.

22 juli 2020

Na een flink conflict terecht gekomen bij een lieve mediator via mediatorkaart. Niet enkel de echtscheiding is prima gegaan, maar mijn ex en ik zijn ook beter dan verwacht uit elkaar gegaan. Nazorg had iets beter gekund na afronding.

- Esther Brouwer

Dichter naar elkaar gekomen

21 juli 2020

De communicatie in onze familie was altijd moeilijk, gelukkig intussen weer op een toegankelijk niveau.

- Bram Vink

Gewoon goed

19 juli 2020

Gewoon prima, zoals ik mag verwachten.

- Richard Peeters

Een schouderklopje krijgen

19 juli 2020

Deze mensen verdienen een schouderklopje. Ik of eigenlijk wij hebben veel gehad aan de sessies met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Sabine Blom

Prijs viel mee!

16 juli 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Daarom blij met het lage tarief van onze mediator. We waren er toen rap uit, onbetwistbaar dat deze vrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Vanessa de Ruiter

Goed gedaan De reden was logischerwijs niet fijn maar de manier waarop het afgehandeld is was top. Had verwacht dat er wel linksom of rechtsom gekozen zou worden voor mijn werkgever, maar niks is minder waar. De mediator was echt neutraal. De kosten vielen ook alles mee.

16 juli 2020

- Laura Bos

vlot afgehandeld

10 juli 2020

We hebben de erfenis direct kunnen delen dankzij mediation. Dank Jullie Wel.

- Maarten Mol

Conflict met medewerker opgelost

11 juli 2020

Lang besluitloos conflict met een van mijn werknemers vakkundig begeleid.

- Iris Evers

Buitenlandse erfenis vakkundig afgehandeld

12 juli 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands heengaan en nalatenschap. Daarom toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Deze snel en met relatief lage kosten gevonden. Dank jullie wel!

- Daniëlle Martens

Kwetsbare afwikkeling top afgehandeld

13 juli 2020

In de tijd van uit elkaar gaan was het een emotionele tijd maar door de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl hadden we snel iemand die ons fatsoenlijk kon helpen. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Weleens was het een tere kwestie maar daar werd goed mee omgegaan. Fijne afwikkeling zo.

- Stefan van Beek

Menselijke aanpak

6 juli 2020

Je bent niet het eerstvolgende dossier maar wordt als mens benaderd. De mediator had duidelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende fase. En dat inmiddels we de 3 maanden ervoor haast alleen maar ruzie hadden. We konden snel weer opgelucht ademen.

- Catharina van de Brink

Snel afgehandeld

12 juli 2020

We hebben de erfenis direct kunnen verdelen dankzij mediation. Dank Jullie Wel.

- Karin Bosch

Nalatenschap zo afgehandeld

5 juli 2020

Zeer gauw de verdeling van de erfenis kunnen organiseren dankzij deze deskundigen! Dank!

- Iris Meijer

Erfenis zo afgehandeld

4 juli 2020

We hebben de erfenis direct kunnen verdelen dankzij mediation. Dank Jullie Wel.

- Klaas de Jonge

Niet duur

9 juli 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Vandaar blij met het betaalbare tarief van onze mediator. We waren er toen vlug uit, onbetwistbaar dat deze mevrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Daniël Martens

Onenigheid met dochter opgelost

7 juli 2020

Al jaren liep het contact tussen mij en mijn tienerdochter erg moeizaam. De therapie die we hadden zorgde enkel maar voor meer redenen om ruzie over te maken. Deze manier van mediation pakte voornamelijk de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte voor ons echt.

- Deborah Maas

Buitenlandse erfenis professioneel geregeld

7 juli 2020

Nog nooit te maken gehad met een buitenlands heengaan en erfenis. Vandaar toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze begeleiding gevonden via mediator kaart. Dank je wel!

- David van Dam

Het idee van de mediation helpt oprecht

7 juli 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons heel erg heeft geholpen. We kunnen hier altijd op terugpakken en daar zijn we blij mee. Erg prettig, heeft ons erg geholpen.

- Mariska de Leeuw

Ruzie met werknemer opgelost

5 juli 2020

Lang slepend conflict met een van mijn medewerkers professioneel begeleid.

- Robert Huisman

Goed afgehandeld

4 juli 2020

De oorzaak was simpelweg niet prettig maar de methode waarop het geregeld is was super. Ergens dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden echter dat was oprecht niet zo. Het was echt onpartijdig. De tariefstelling vielen ook alles mee.

- Pascal van der Linden

Verwachtingen overtroffen

1 juli 2020

Eigenlijk was ik wat sceptisch om deze mediation aan te gaan. Viel me toch mee dat we tot een buitengewoon fatsoenlijke verdeling zijn gekomen van de spullen. Dankzij jullie was dit zeker veel minder goed geworden!

- Ruud Smits

Onzekere kwestie goed geregeld

2 juli 2020

In de periode van uit elkaar gaan was het een emotionele periode echter door de aanvraag via mediatorkaart.nl hadden we snel iemand die ons fatsoenlijk kon helpen. De mediator hielp volledig onpartijdig. Ondanks dat het soms gevoelig was, hebben ze dit neutraal kunnen doen. Prettige afwikkeling zo.

- Remco van de Ven

Erfenis zo geregeld

30 juni 2020

We hebben de erfenis direct kunnen delen dankzij mediation. Dank Jullie Wel.

- Petra Veenstra

Geen testament, wel netjes verdeeld

23 juni 2020

Er was helaas geen testament, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. Gelukkig hadden we hier hulp bij, want we hebben hier nog niet eerder mee te doen gehad. De prijzen vielen ook alles mee.

- Adriaan de Boer

Na lang onrustig nu rust

26 juni 2020

Doordat we via mediatiorkaart met iemand konden praten zijn mijn voormalig partner en ik gelukkig nu in kalmere tijden terecht gekomen. De gemoederen liepen aanzienlijk op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons beiden verstandig waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op bepaalde items die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de kosten ons enorm mee in een toch al kostbare tijd.

- Klaas van de Berg

Snel afgehandeld

26 juni 2020

Zeer gauw de verdeling van de erfenis kunnen inrichten dankzij deze professionals! Dank Jullie Wel.

- Natascha Verhoeven

Erfenis netjes gedeeld

26 juni 2020

Prettige hulp gekregen bij het delen van de erfenis. De emoties waren nog hoog door het overlijden van opa, bij het verdelen van de erfenis van hem. Maar door de ondersteuning en advies is het toch geslaagd zonder ruzie. Enorm dankbaar hiervoor.

- Petrus Brouwer

Van problemen vlot naar oplossingen

25 juni 2020

Met een lange tijd aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met mekaar praten. Heel prettig geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de voorkeur kreeg. Dank daarvoor!

- Hendrika van de Wal

Persoonlijke benadering

24 juni 2020

Je bent niet het volgende nummer maar wordt als mens behandeld. De mediator had duidelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende periode. En dat terwijl we de 3 maanden daarvoor haast alleen maar onenigheid hadden. We konden vlug weer opgelucht ademhalen.

- Adriaan Sanders

Persoonlijke benadering

24 juni 2020

Niks niet het opvolgende dossier maar echt van mens tot mens in contact met elkaar. Je merkte direct dat de vrouw die ons hielp dit vaker had gedaan en al snel waren we in gesprek over oplossingen. De tijdsperiode voor de mediation hadden we veel onenigheid dus dit was erg fijn. Dit was wel een opluchting voor ons beide.

- Hendrikus van de Brink

Verwachtingen overtroffen

18 juni 2020

Ergens was ik wat sceptisch om deze mediation aan te gaan. Maar al vlug kwamen we wel tot een uitstekende oplossing. Ik denk dat zonder dit we er niet goed uit waren gekomen.

- Jeffrey van Vliet

Gewoon goed

21 juni 2020

Dikke prima! Dank Jullie Wel!

- Ilona de Lange

Buitenlandse nalatenschap vakkundig geregeld

16 juni 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands heengaan en erfenis. Daarom toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Deze vlot en met relatief lage tarieven gevonden. Bedankt allemaal!

- Laura Blom

Content

17 juni 2020

Content zoals verwacht.

- Femke Postma

Menselijke aanpak

18 juni 2020

Je bent niet het eerstvolgende dossier maar wordt als mens behandeld. De mediator had duidelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende periode. De tijdsperiode voor de mediation hadden we veel onenigheid dus dit was erg prettig. We konden vlug weer opgelucht ademen.

- Richard de Jonge

Nalatenschap zo geregeld

15 juni 2020

We hebben de erfenis snel kunnen delen dankzij mediation. Dank!

- Martijn Molenaar

Scheidingmet een lichtpuntje.

13 juni 2020

Na een behoorlijk conflict terecht gekomen bij een prettige mediator via mediatorkaart. Niet alleen de scheiding is goed gegaan, maar mijn ex en ik zijn ook beter dan verwacht uit elkaar gegaan. Nazorg had iets beter gekund na afsluiting.

- Saskia Veenstra

Geen testament, wel eerlijk verdeeld

11 juni 2020

Ondanks de ontbrekende documenten konden we in gesprek met elkaar onder begeleiding. De mediator ondersteunde ons hierbij want we hadden dit nog nooit zo hoeven doen. De prijzen vielen ook alles mee.

- Jacob Bos

Het idee uit de mediation helpt oprecht

9 juni 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons heel heeft geholpen. We kunnen hier altijd op terugpakken en daar zijn we blij mee. Handig hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- David Brouwer

Hulp bij uit elkaar gaan

14 juni 2020

Adequate hulp bij een scheiding gekregen. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een gestructureerde mediation en afwikkeling. Pak van ons hart in een al lastige periode.

- Chantal Bos

Buitenlandse nalatenschap vakkundig afgehandeld

8 juni 2020

Zelf hadden we geen deskundigheid op het gebied van buitenlandse erfenissen. Vandaar toch maar begeleiding ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze hulp gevonden via mediator kaart. Bedankt allemaal!

- Sharon Kuiper

Niet enkel voor personeel

7 juni 2020

Zeer content met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Snel geholpen en totaal onpartijdig. Een opluchting.

- Matthijs van Leeuwen

Erg veel gehad aan hulp tijdens scheiding

12 juni 2020

We hadden het zwaar maar de hulp was erg prettig. Via mediatorkaart kregen we iemand die ons niet als het volgende dossier bestempelde. Flink wat tijd genomen voor mijn kant en het met me meedenken. Super content.

- Mariska Maas

Profi en vlot geregeld

4 juni 2020

De mediator waarmee we in contact kwamen was onmiskenbaar ervaren met dit soort conflicten en pakte het vlot op.

- Kelly de Leeuw

Na lang turbulent nu ontspanning

7 juni 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van kalmte terecht gekomen. De gemoederen liepen hoog op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons beiden goed waren. Tot op de dag van vandaag pakken we nog wel eens terug op bepaalde onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de kosten ons reuze mee in een toch al kostbare periode.

- Maria Meijer

Ruzie met personeelslid opgelost

4 juni 2020

Lang besluitloos conflict met een van mijn werknemers vakkundig begeleid.

- Michiel de Ruiter

Goed geregeld De oorzaak was simpelweg niet prettig maar de wijze waarop het afgehandeld is was super. Eigenlijk dacht ik dat mijn werk wel voorgetrokken zou worden echter dat was echt niet zo. De mediator was echt onpartijdig. Bovendien was het goedkoop gelukkig.

7 juni 2020

- Evelien van Dongen

Ingewikkelde nalatenschap tot goed einde gebracht

7 juni 2020

Er was jammer genoeg geen testament, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. De mediator hielp ons hiermee want we hadden dit nog nooit zo moeten doen. bedankt voor de goede zorgen en professionele begeleiding!

- Kelly Driessen

Uit elkaar met een lichtpuntje.

2 juni 2020

Na een sterk conflict terecht gekomen bij een fijne mediator via mediatorkaart. Niet enkel de echtscheiding is prima verlopen, maar mijn ex en ik zijn ook netter dan verwacht uit elkaar gegaan. Nazorg had iets beter gekund na afsluiting.

- Sander Evers

Vaak bereikbaar

6 juni 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de afspraken waren op onze planning afgestemd. Ook in de avonden was het geen probleem. In ieder geval hadden we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de offertes in huis voor een juiste mediator. Prettig hoe vlot dit ging.

- Eveline van de Berg

Persoonlijk afgestemd advies

2 juni 2020

Niks niet het volgende dossier maar oprecht van mens tot mens in gesprek met elkaar. De mediator had duidelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende fase. De periode voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg fijn. We konden snel weer opgelucht ademen.

- Marco Postma

vlot geregeld

4 juni 2020

Erg snel de verdeling van de erfenis kunnen regelen dankzij deze professionals! Dank Jullie Wel.

- Cindy Dijkstra

Geen wilsbeschikking, wel netjes verdeeld

4 juni 2020

Ongeacht de ontbrekende stukken konden we in contact met elkaar onder begeleiding. Gelukkig hadden we hier bijstand bij, want we hebben hier nog niet eerder mee te maken gehad. De tarieven vielen ook alles mee.

- Michiel van de Ven

Vlot afgehandeld!

4 juni 2020

Na een aanvaring van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er door mediatorkaart absoluut uitgekomen! Ik denk eigenlijk dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Christiaan de Graaf

Ruzie met personeelslid opgelost

2 juni 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleemgeval kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en snel geholpen.

- Femke van der Horst

Vakkundig en vlug

28 mei 2020

De mediator waarmee we in contact kwamen was duidelijk ervaren met dit soort conflicten en pakte het snel op.

- Maartje Willemsen

De hulp via mediation was goed tijdens uit elkaar gaan

29 mei 2020

We hadden het lastig maar de hulp was erg aangenaam. Geen nummertje, maar echt het gevoel dat je als persoon behandeld wordt. Er wordt echt meegedacht in oplossingen. Super tevreden.

- Christiaan van der Laan

Erg veel gehad aan hulp tijdens echtscheiding

29 mei 2020

We hadden het lastig maar de hulp was erg aangenaam. Via mediatorkaart kregen we iemand die ons niet als het volgende dossier bestempelde. Er wordt echt meegedacht in de oplossing. Enorm bedankt!

- Roy Jacobs

Uitstekend gedaan Het was een minder leuke oorzaak waardoor ik hier terecht kwam maar de oplossing(en) die eruit kwamen waren goed. Had bedacht dat er wel linksom of rechtsom partij getrokken zou worden voor mijn werkgever, maar niets is minder waar. De mediator was echt neutraal. De tarieven vielen ook alles mee.

26 mei 2020

- Jacobus Vink

Goed geregeld De oorzaak was natuurlijk niet prettig maar de wijze waarop het afgehandeld is was super. Had bedacht dat er wel linksom of rechtsom partij getrokken zou worden voor mijn werk, maar niets is minder waar. De mediator was echt onpartijdig. Verder was het goedkoop gelukkig.

23 mei 2020

- Michel van der Horst

Eindelijk rustigere tijden

28 mei 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een tijd van rust terecht gekomen. De gemoederen liepen aanzienlijk op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons beiden goed waren. Daardoor kunnen we tot vandaag soms nog teruggrijpen op afspraken van toen. Het tarief was ook goed ondanks een al dure tijd.

- Mirjam Vermeulen

Onenigheid met dochter begeleid en opgelost

27 mei 2020

Mijn dochter en ik konden niet goed met elkaar praten. De therapie die we hadden zorgde enkel maar voor meer redenen om ruzie over te maken. Daarom ook superblij met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Manon Postma

Heel veel gehad aan hulp tijdens scheiding

26 mei 2020

We hadden het moeilijk maar de hulp was erg prettig. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het eerstvolgende nummer bestempelde. Veel tijd genomen voor mijn verhaal en het met me meedenken. Onwijs tevreden.

- Inge de Haan

Begeleiding bij (tiener)dochter

20 mei 2020

Al jaren was het contact tussen mij en mijn tienerdochter erg moeizaam. We hebben daarvoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Deze manier van mediation pakte vooral de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte voor ons echt.

- Vincent Smits

Gelukkig nu conflict opgelost

21 mei 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn baas en mezelf zijn we met mediation gelukkig nu tot elkaar gekomen. Dat was heel fijn, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Dank daarvoor!

- Gerardus Bakker

Een lintje verdiend

18 mei 2020

Deze mensen krijgen een schouderklopje. Ik of eigenlijk wij hebben veel gehad aan de sessies met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Jeroen de Leeuw

Erfenis zo geregeld

22 mei 2020

Zeer gauw de verdeling van de erfenis kunnen regelen dankzij deze deskundigen! Dank!

- Michael Kuiper

Een lintje krijgen

18 mei 2020

Deze mensen verdienen een schouderklopje. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Alexander Koster

Betrokken en aardig

18 mei 2020

Er is geen partij getrokken en geluisterd naar alle partijen. Daardoor grote passen in de juiste richting kunnen maken!

- Elisabeth Verhoeven

Verwachtingen overtroffen

15 mei 2020

Ergens was ik wat voorzichtig om deze mediation aan te gaan. Maar al vlug kwamen we wel tot een prima oplossing. Door jullie was dit zeker veel minder fatsoenlijk gekomen!

- Wendy van der Linden

Vlot afgehandeld!

19 mei 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer praten met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch eindelijk uitgekomen. Ik denk wel dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Danny Mulder

Ervaren mediator

15 mei 2020

Eveneens heel oprecht, ontwapenend en ook heel medelevend. Was niet haar allereerste mediation, dat was te horen.

- Bastiaan Koning

Ervaren mediator

13 mei 2020

Eveneens heel eerlijk, ontwapenend maar ook heel meelevend. Was niet haar eerste mediation, dat was te merken.

- Nicole Dekker

Vlot in contact

11 mei 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de afspraken waren op onze planning afgestemd. Ook in de avonden was het geen probleem. In ieder geval hadden we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de offertes in huis voor een juiste mediator. Snel geregeld zo.

- Steven Bakker

Tarief viel mee!

10 mei 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Vandaar blij met het lage tarief van onze mediator. We waren er toen snel uit, duidelijk dat deze dame vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Erik Blom

Betrokken en sympathiek

12 mei 2020

Er wordt geen kant getrokken en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor kunnen we nu in het proces snel door naar de uitkomst.

- Guido van der Meulen

Gewoon fijn

12 mei 2020

Helemaal top! Dank!

- Ruben van der Heijden

Dichter naar elkaar gekomen

14 mei 2020

De communicatie in onze familie was steeds moeilijk, gelukkig inmiddels weer op een toegankelijk niveau.

- Suzanne Janssen

Oprecht goed

8 mei 2020

Dikke prima! Dank Jullie Wel!

- Mariska de Jong

Ondanks afstand professioneel geholpen

9 mei 2020

Persoonlijk hadden we geen deskundigheid op het gebied van buitenlandse erfenissen. Na een sterfgeval in de familie in Canada hebben we dus begeleiding gezocht. Gelukkig deze begeleiding gevonden via mediator kaart. Bedankt allemaal!

- Nicolaas Verbeek

Goed geregeld Het was een minder leuke beweegreden waardoor ik hier terecht kwam maar de uitkomst(en) die eruit kwamen waren goed. Had bedacht dat er wel linksom of rechtsom gekozen zou worden voor mijn werkgever, maar niks is minder waar. De mediator was echt neutraal. Verder was het betaalbaar gelukkig.

6 mei 2020

- Adriana Kuipers

Vaak bereikbaar

10 mei 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de afspraken werden op onze planning afgestemd. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. In ieder geval hadden we na de aanvraag via mediatorkaart.nl snel de offertes in huis voor een geschikte mediator. Snel geregeld zo.

- Gerrit Schouten

Buitenlandse erfenis professioneel geregeld

4 mei 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands heengaan en erfenis. Na een sterfte in de familie in Canada hebben we dus hulp gezocht. Gelukkig deze begeleiding gevonden via mediator kaart. Dank allemaal!

- Joost de Vries

Geen kant kiezen

7 mei 2020

Gelukkig was de begeleider erg ervaren bij de mediation bij mijn werk. De mediator was oprecht en onafhankelijk zonder kant te kiezen. Top.

- Elisabeth Jacobs

Op maat afgestemd advies

6 mei 2020

Je bent niet het volgende nummer maar wordt als persoon behandeld. Je merkte tevens dat de vrouw die ons hielp dit frequenter had geregeld en al snel waren we in gesprek over oplossingen. En dat terwijl we de 3 maanden daarvoor bijna alleen maar onenigheid hadden. Dit was echt een opluchting voor ons allebei.

- Marieke van der Laan

Gelukkig nu rustigere tijden

4 mei 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van kalmte terecht gekomen. De gemoederen liepen aanzienlijk op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons allebei bruikbaar waren. Daardoor kunnen we tot vandaag af en toe nog teruggrijpen op afspraken van toen. Het tarief was ook goed ondanks een al dure periode.

- Nicole Timmermans

Gelukkig nu rustigere tijden

5 mei 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van rust terecht gekomen. Er waren heldere situaties maar er werden vooral oplossingen aangedragen die voor ons alletwee werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Daardoor kunnen we tot vandaag af en toe nog teruggaan op afspraken van toen. Het tarief was ook uitstekend ondanks een al dure tijd.

- Adriaan de Vos

Simpel en vlug

5 mei 2020

Dikke prima! Dank!

- Dennis van Dongen

Vechtscheiding voorkomen!

29 april 2020

Na een aanvaring van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart compleet uitgekomen! Ik denk wel dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Michael van Loon

Geen wilsbeschikking, wel netjes verdeeld

29 april 2020

Ondanks de ontbrekende stukken konden we in contact met elkaar onder begeleiding. De mediator ondersteunde ons hiermee want we hadden dit nog niet zo hoeven doen. bedankt voor de goede zorgen en kundige begeleiding!

- Melanie Vos

Erfenis zo geregeld

28 april 2020

We hebben de erfenis snel kunnen verdelen dankzij mediation. Dank Jullie Wel.

- Jan van der Laan

Gelukkig nu rustigere tijden

27 april 2020

Doordat we via mediatiorkaart met iemand konden communiceren zijn mijn ex partner en ik eindelijk in relaxtere tijden terecht gekomen. De gemoederen liepen aanzienlijk op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons beiden goed waren. Tot op de dag van vandaag pakken we nog wel eens terug op bepaalde onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de prijzen ons reuze mee in een toch al kostbare periode.

- Mark Smit

Conflict met medewerker opgelost

25 april 2020

Langdradig besluitloos conflict met een van mijn werknemers professioneel begeleid.

- Sabrina Dekker

Buitenlandse erfenis vakkundig geregeld

27 april 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands overlijden en erfenis. Na een sterfgeval in de familie in Canada hebben we dus begeleiding gezocht. Gelukkig deze begeleiding gevonden via mediator kaart. Dank je wel!

- Jan Bosman

Arbeidsconflict bekwaam aangepakt

29 april 2020

Lang slepend conflict met een van mijn medewerkers professioneel begeleid.

- Thijs Jacobs

Het idee was aantrekkelijk

24 april 2020

De mediation heeft gezorgd voor een idee (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. We kunnen hier steeds op pakken en daar zijn we content mee. Handig hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Joost Groen

Professioneel en vlug

23 april 2020

De kerel die contact zocht had duidelijk verstand van zaken en kon ons rap verder begeleiden.

- Astrid van den Bosch

Professioneel en vlug

20 april 2020

De man die contact zocht had duidelijk verstand van zaken en kon ons rap verder begeleiden.

- Klaas Blom

Niet enkel voor werknemers

23 april 2020

Erg vakkundig geholpen met een conflict met een werknemer. Vakkundig geholpen en niet het idee gekregen dat het allemaal maar de schuld is van de werkgever. Erg blij.

- Edwin de Jonge

Profi en vlot geregeld

20 april 2020

De kerel die contact zocht had klaarblijkelijk verstand van zaken en kon ons vlug verder helpen.

- Frank Schipper

De hulp via mediation was goed tijdens scheiden

21 april 2020

We hadden het lastig maar de hulp was erg aangenaam. Geen nummertje, maar echt het begrip dat je als persoon behandeld wordt. Flink wat tijd uitgetrokken voor mijn verhaal en het met me meedenken. Enorm bedankt!

- Christiaan Blom

Gewoon goed

16 april 2020

Content zoals bedacht.

- Tim de Graaf

De mediator was verstandig!

17 april 2020

Oprecht begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar allereerste mediation, dat was te zien.

- Joost van Dijk

Content

16 april 2020

Tevreden zoals verwacht.

- Sjoerd Hendriks

Simpel en vlug

14 april 2020

Absoluut super! Mijn dank is groot!!

- Melanie Dekker

Oprecht goed

18 april 2020

Absoluut super! Mijn dank is groot!!

- Jacqueline Jansen

De hulp via mediation was goed tijdens scheiden

11 april 2020

We hadden het lastig maar de hulp was erg prettig. Geen nummertje, maar echt het gevoel dat je als persoon behandeld wordt. Er wordt echt meegedacht in oplossingen. Enorm bedankt!

- Roel de Haan

Scheiding met zilveren randje

17 april 2020

Na een sterk conflict terecht gekomen bij een fijne mediator via mediatorkaart. Ik moet vertellen dat de scheiding nu daarom soepeler ging dan verwacht en ook spreek ik nog met mijn ex. We hebben achteraf niks meer gehoord, dat had ik eigenlijk nog wel bedacht.

- Elizabeth Timmermans

Pijnlijke tijd afgesloten

11 april 2020

Na het doodgaan van mijn vader een lastige periode afgesloten met de verdeling van de erfenis. Hulp was erg persoonlijk en op maat. Was voor ons perfect geregeld zo.

- Nienke van de Veen

Vechtscheiding voorkomen!

9 april 2020

Na een ruzie van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart compleet uitgekomen! Ik denk echt dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Marieke de Leeuw

Vlug in contact

12 april 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de sessies werden op onze planning afgestemd. ’s Avonds als de kleintjes op bed lagen konden we het gesprek houden met de mediator zodat we geen verlof hoefde te pakken. Ook kregen we na de aanvraag via mediatorkaart.nl snel de offertes in huis voor een juiste mediator. Fijn hoe gauw dit ging.

- Christiaan Boer

Een schouderklopje krijgen

12 april 2020

Deze organisatie verdienen een schouderklopje. Ik of liever wij hebben flink gehad aan de sessies met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Anna Post

Vechtscheiding voorkomen!

9 april 2020

Na een aanvaring van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er door mediatorkaart helemaal uitgekomen! Ik denk eigenlijk dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Nicolaas Verbeek

Kwetsbare afhandeling top besloten

6 april 2020

In de periode van uit elkaar gaan was het een emotionele periode maar door de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl hadden we snel een persoon die ons fatsoenlijk kon helpen. De mediator hielp oprecht onpartijdig. Soms was het een gevoelige kwestie maar daar werd fatsoenlijk mee omgegaan. Fijne afhandeling zo.

- Marije van de Veen

Ruzie met personeelslid opgelost

4 april 2020

Lang slepend conflict met een van mijn werknemers professioneel begeleid.

- Dennis Mol

Tevreden

9 april 2020

Tevreden zoals bedacht.

- Sandra Hermans

Vechtscheiding voorkomen!

2 april 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Ik denk eigenlijk dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Marjolein de Ruiter

Niks meer te maken met mijn werk!

9 april 2020

Na een berg gezeik op werk gelukkig nu met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf kunnen verlaten. Natuurlijk was het voor mij al duidelijk dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel meegaan.

- Erwin van Dongen

Het idee uit de mediation helpt enorm

6 april 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons heel erg heeft geholpen. Nog altijd wel eens als we een keer woorden hebben pakken we ernaar terug. Handig hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Rogier van der Heijden

De familie is weer een familie

2 april 2020

De communicatie in onze familie was steeds lastig, gelukkig ondertussen weer op een aanspreekbaar niveau.

- Mirjam van der Heijden

Oprecht fijn

3 april 2020

Dikke prima! Dank!

- Marianne Gerritsen

Meer gekregen dan bedacht

4 april 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig idee de gesprekken rondom de scheiding in. Maar al gauw kwamen we wel tot een prima oplossing. Dankzij jullie was dit vast veel minder fatsoenlijk geworden!

- Vincent Kuipers

Dichter naar elkaar toegegroeid

3 april 2020

De communicatie in onze familie was steeds ingewikkeld, gelukkig inmiddels weer op een aanspreekbaar niveau.

- Bram Boer

Geen kant gekozen

24 maart 2020

Gelukkig was de coach erg bedreven bij de mediation bij mijn werkgever. Geen enkele keer het idee gehad dat hij kant koos of partijdig reageerde. Top.

- Cornelia van Dam

Gevoelige kwestie fatsoenlijk geregeld

22 februari 2020

Bij de scheiding kwamen er behoorlijk wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart een persoon konden zoeken waren we er vlug uit. De mediator hielp volledig onpartijdig. Ondanks dat het soms emotioneel was, hebben ze dit onpartijdig kunnen doen. Fijne afhandeling zo.

- Charlotte van den Broek

Ook voor ons als bedrijf

4 februari 2020

Erg professioneel geholpen met een geschil met een medewerker. Professioneel geholpen en niet het idee gehad dat het allemaal maar de verantwoordelijkheid is van de werkgever. Een verademing.

- Mariska Smits

Echt chapeau

11 januari 2020

Deze organisatie verdienen een schouderklopje. Ik of liever wij hebben veel gehad aan de sessies met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Jessica van de Velden

Niet duur

22 december 2019

Scheiden is al duur genoeg. Vandaar blij met het betaalbare tarief van onze mediator. Het was snel geregeld nadat de ervaren dame ons begeleid had.

- Nathalie Blom

Fijne service

3 april 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Tamara van de Velde

Aangenaam verrast

30 maart 2020

Afgelopen week een aanvraag gedaan en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Simone Hofman

Na lang zoeken de juiste gevonden

26 maart 2020

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Kim Hermans

Zeer verrast

1 april 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Kevin de Wit

Erg tevreden

30 maart 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Mediatorkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Wouter Verhoeven

Goed contact

25 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Peter van Doorn

Ideale website

28 maart 2020

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Rogier van der Linden

Duidelijke website

27 maart 2020

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Bas Kuipers

Heel positief

19 maart 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Mediatorkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Pascal van Leeuwen

Geen linkedin nodig

23 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Inge Hoekstra

Mijn eigen netwerk kan dit niet

22 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Diana Kuipers

Goed contact

24 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Judith Willemsen

zeer rap geholpen

17 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via mediatorkaart.nl. Fijn dicht in de buurt, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Pascal Driessen

erg betaalbaar

18 maart 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Annemieke van Vliet

Zeer verrast

18 maart 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Mediatorkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Frank Post

Google is je grootste vriend

18 maart 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een aanvraag gedaan en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Iris van den Broek

De perfecte match

16 maart 2020

Via Mediatorkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Joyce Veenstra

vlot en makkelijk

12 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via mediatorkaart.nl. Fijn dichtbij, fijn persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een eerlijke prijs.

- Arjan Boer

Ideale match

13 maart 2020

Via Mediatorkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- René de Haan

snel geholpen

16 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken professional vond via mediatorkaart.nl. Lekker dichtbij, aangenaam persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een eerlijke prijs.

- Natascha van Dijk

Perfecte website

10 maart 2020

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Jeffrey Schouten

Via linkedin niet hetzelfde

12 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Leonie van de Wal

Na lang zoeken de juiste gevonden

27 februari 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Annemieke van der Meer

Erg tevreden

22 februari 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Natascha van Dijk

Goede werking van de website

19 februari 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Johanna van Dongen

Werkt goed dit

11 februari 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Johanna van den Heuvel

Mediatorkaart is top!

4 februari 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Juiste persoon na mislukte pogingen

- Daniëlle Vos

Positieve ervaring

23 januari 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Mediatorkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Sabrina de Koning

Perfecte tip

21 januari 2020

Via bekenden beland bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Jacobus Martens

Gevonden via forum

9 januari 2020

Door een forum deze site gevonden. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Sanne van der Heijden

Snelle match via mediatorkaart.nl

14 januari 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en het zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Adrianus Jonker

Prettige service

5 januari 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Michael de Lange

Lang leve google

7 december 2019

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een aanvraag gedaan en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Paul Bosch

niet verwacht zo betaalbaar

28 november 2019

Via Mediatorkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- René Smit

Ideale match

24 november 2019

Via Mediatorkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Wouter Post

Via Via maar dan beter

14 november 2019

Afgelopen week offertes aangevraagd en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Mariska Willems

Perfecte tip

9 november 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Kirsten Driessen

Perfecte website

5 november 2019

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Judith van de Berg

Via forum hier terechtgekomen

29 oktober 2019

Door een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Erg tevreden over het werk van de specialist!

- Marianne Molenaar

Via forum hier terechtgekomen

31 oktober 2019

Door een forum deze site gevonden. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Eindelijk de juiste gevonden

- Maaike Smeets

Geen linkedin nodig

17 oktober 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Natasja van Doorn

Goed contact

17 oktober 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Guido van Vliet

Na lang zoeken de juiste gevonden

10 oktober 2019

Na een zoektocht kwam ik uit op Mediatorkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Ruben Hermans

Forum bood hulp

26 september 2019

Door een forum hier terechtgekomen. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Eindelijk de juiste gevonden

- Caroline van Loon

Ideale tip

20 september 2019

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Yvonne Janssen

Werkt lekker!

19 september 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Nicolaas van de Velden

Snelle offerte

5 september 2019

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Petronella Brouwer

Forum bood hulp

4 september 2019

Door een forum deze site gevonden. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Joost Mulder

Snelle offerte

23 augustus 2019

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Joyce Maas

Perfecte website

18 augustus 2019

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Wilhelmus Mulder

Vlugge offerte

9 augustus 2019

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Wouter Kuijpers

Forum bood hulp

5 augustus 2019

Door een forum hier beland. Blij met de ontvangen offerte. Erg tevreden over het werk van de professional!

- Marcel Timmermans

Positieve ervaring

31 juli 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Mediatorkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Sharon Veenstra

Ideale tip

21 juli 2019

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Wendy van de Pol

Heel positief

11 juli 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Christiaan Mulder

Mediatorkaart werkt erg fijn

11 juli 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Kevin Huisman

Forum bood hulp

3 juli 2019

Via een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Maria Janssen

Dit werkt fijn

20 juni 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Robertus de Jong

betaalbaarder dan ik dacht

14 juni 2019

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Daniël van de Berg

erg snel

9 juni 2019

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via mediatorkaart.nl. Fijn lokaal, fijn persoonlijk contact en een nette prijs.

- Annemarie de Graaf

Goed contact

1 juni 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Ivo van Leeuwen

Super service

27 mei 2019

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Marjolein de Bruijn

Werkt goed dit

21 mei 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Mirjam van der Laan

Fijne service

9 mei 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Björn van Leeuwen

snelle service

9 mei 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker in de buurt, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Nathalie Koster

Heel positief

28 april 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Evelien van de Pol

Prettige service

24 april 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Wilhelmina Willems

Werkt goed dit

23 maart 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Laura Willems

Perfecte website

18 februari 2019

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Wendy van Leeuwen

snelle service

6 februari 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via mediatorkaart.nl. Lekker in de omgeving, prettig persoonlijk contact en een nette prijs.

- Elisabeth de Jonge

via mediatorkaart.nl snel gekoppeld

28 januari 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Danny Hermans

Gevonden via forum

23 januari 2019

Door een forum hier beland. Blij met de ontvangen offerte. De specialist heeft goed werk geleverd

- Saskia van Dongen

De perfecte match

22 januari 2019

Via Mediatorkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Antonius van Dongen

Werkt lekker!

3 januari 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Miranda van de Veen

Uitgelichte mediators uit Eelderwolde

Braak Advocaten

Verlengde Hereweg 182
9722 AM Groningen
Nederland

050 209 1806
http://www.braakadvocaten.nl/

De Weegschaal; Psychologische Expertise

Oude Boteringestraat 71
9712 GG Groningen
Nederland

06 45426204
http://www.deweegschaal-psychologie.nl/

Dorhout Advocaten

Van Ketwich Verschuurlaan 98
9721 SW Groningen
Nederland

050 520 6520
http://www.dorhout.nl/