Mediator Wiuwert

Ben jij opzoek naar een top mediator in Wiuwert die bij jouw bedrijf past?
Dan ben je op de goede plek.
Mediatorkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Mediator Wiuwert verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?
Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle mediatorkantoren uit Wiuwert – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2020 en verder.

Mediator Wiuwert gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Mediator Wiuwert
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 132 reviews)
Mediatorlink Mediation
Mediator ConflictConsult
Zakelijke Mediation MediationEasy
First Mediation
Mediatorgroep Bemiddeld conflictbemiddeling
Bloemster Mediation
Handdrukpunt echtscheiding meditaion

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Wiuwert, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Boazum, Mantgum en Easterlittens bijvoorbeeld ook geholpen aan een mediator.

Waarom mediator Wiuwert

Ook al veel tijd kwijt tijd aan het zoeken naar een mediator uit Wiuwert? Het kan lastig zijn om de perfectie mediator te vinden voor het resolveren van een bepaald conflict. Dit komt door de hoeveelheid verschillende mediators. Gelukkig zijn wij er voor je om de ultieme tiplijst te geven. Spring direct naar:

Wanneer is het verstandig om de beste mediator in Wiuwert te zoeken

Je vraagt je natuurlijk af voor welk soort conflict je een mediator kan gebruiken. De mediator zal je helpen met alles wat te maken heeft met meningsverschillen en onderlinge ruzies. Hij probeert om een einde te maken aan het geschil door met beide partijen in gesprek te gaan. Een mediator kan ook inspringen als er sprake is van een conflict met je werkgever. Denk hierbij aan conflicten over het uitgekeerde salaris of over het aantal verlofuren.

Ook kan een mediator je assisteren bij burenruzies of geschillen rondom grondgebied. Bijvoorbeeld wanneer jij, of je buurman, een boom wilt plaatsen en er onenigheid ontstaat over de erfgrens. organisatiesondernemingen kunnen een mediator weer inzetten als ze bijvoorbeeld een geschil hebben over plagiaat. Een mediator is dus multi-inzetbaar en kan jou waarschijnlijk ook assisteren bij je conflict. Bij Mediatorkaart kun je in Wiuwert terecht voor:

  • Mediator scheiding Wiuwert
  • Zakelijke mediation Wiuwert
  • Familie mediation Wiuwert
  • Mediation arbeidsconflict Wiuwert
  • En meer

Alle mediators uit Wiuwert

Bekijk ook mediators uit

Op zoek naar een voordelige mediator Wiuwert – mediator vs. rechtszaak

Er zit een groot verschil tussen een advocaat en een mediator. Een jurist heb je nodig als een zaak echt voor de rechter komt. Denk hier met name aan erge conflicten die nooit meer onderling opgelost kunnen worden.

Een mediator zal zijn uiterste best doen om de ruzie onderling op te lossen, voordat er een onnodige rechtszaak plaatsvindt. Na het onderhandelen van de mediator kunnen beide partijen weer met elkaar door een deur. Er is dus een groot verschil tussen een jurist en een mediator.

Het is bijvoorbeeld voor zakelijke mediation sterk aan te bevelen om een lokale en betaalbare mediator te vinden uit Wiuwert. Dit is onder andere ook in te zetten wanneer je te maken hebt met een arbeidsconflict.

Op zoek naar een mediator uit Wiuwert voor jouw zakelijke mediation?

Zoek een zakelijk mediator

Klik op ‘Zoek een zakelijk mediator‘ om een betaalbare mediator te vinden die gespecialiseerd is in zakelijke mediation Wiuwert.

Redenen om te kiezen voor een mediator in Wiuwert

Een mediator kan, zoals eerder beschreven, uithelpen met verschillende zaken. Allereerst maakt de mediator het mogelijk om de relatie niet te verpesten, vaak is het namelijk zo dat de gemoederen hoog Een mediator zal er alles aan doen om het conflict zo pijnloos mogelijk op te lossen.

De mediator uit Wiuwert weet alles over een goede onderhandelings wijze, je weet dus zeker dat jij kunt overleggen met de andere partij zonder dat er juist meer ruzie ontstaat. Een mediator zorgt er dus voor dat het proces sneller verloopt. Het wegwerken van ruzies kost vaak veel tijd, al helemaal bij heftige conflicten. De mediator uit Wiuwert is er voor je om het conflict zo snel mogelijk op te lossen.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Esther Veenstra Esther Veenstra
Customer Succes manager bij mediatorkaart.nl
Mediation94%
Familierecht90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Mediator Wiuwert gezocht – waar moet je op letten bij het zoeken

Het zou makkelijk zijn om het eerste kantoor op Google te kiezen voor een mediator, maar dit is natuurlijk niet hoe in zijn werk gaat. Door enkele stappen te doorlopen zal je uitkomen bij de geschikte persoon. Je wilt uiteraard meteen de meest geschikte partij aantrekken. Grote organisaties zullen bijvoorbeeld doelgericht moeten zoeken naar mediators die gericht zijn op het beëindigen van arbeidsconflicten. Koppels die uit elkaar willen gaan zullen op zoek moeten gaan naar een mediator scheiden in Wiuwert.

Scheiden in Wiuwert is vaak al pijnlijk genoeg zonder de, vaak onnodige, ruzies. Een mediator scheiden helpt je om zo pijnloos mogelijk uit elkaar te gaan.

Je kan altijd contact zoeken met de verschillende kantoren om meer informatie te vergaren.

Wil je bijvoorbeeld snel scheiden, vraag dan 3 offertes op van lokale en betaalbare mediators uit Wiuwert die je graag helpen met een echtscheiding aanvragen.

Scheiden Wiuwert, via een betaalbare mediators

Scheiden Wiuwert

Klik op de knop ‘Scheiden Wiuwert‘ om een scheiding aan te vragen door een scheidingsmediator uit Wiuwert, gespecialiseerd in echtscheiding.

3 offertes voor een mediator in Wiuwert

Het is natuurlijk altijd een goed plan om een offerte aan te vragen. Probeer de situatie zo duidelijk mogelijk te omschrijven. Je wilt vanzelfsprekend alleen maar uitkomen bij iemand met een hoge mate van bedrevenheid en kennis, een bepaalde mate van professionaliteit is wel zo handig bij het beëindigen van een geschil.

Een kennismakingsgesprek zorgt ervoor dat het plaatje compleet wordt, je krijgt hierdoor een goed beeld de persoon tegenover je. Het is wel belangrijk dat je het goed kunt vinden met de mediator, hij of zij zal toch iemand zijn waar je vaak mee samen zit.

Klik op kosten mediator om direct 3 offertes van lokale en betaalbare mediators uit Wiuwert op te vragen en zo direct inzicht te krijgen in de kosten.

Direct 3 offertes voor een specifieke kostenindicatie van verschillende mediators uit Wiuwert.

Nu 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit.

Mediator in Wiuwert – een persoon die je kan helpen

Door bovenstaande tips te volgen is het voor jou ook mogelijk om uit te komen bij een geschikte mediator uit Wiuwert. Via ons formulier is het simpel om 3 offertes aan te vragen voor een mediator. Dit is uiteraard ook handig wanneer je een erfenis gaat verdelen.Huur zelf een mediator in en kom snel tot een oplossing van je conflict.

Bekijk bijvoorbeeld alles over verdeling erfenis en kom direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare mediator uit Wiuwert.

Benieuwd naar het traject van familie mediation Wiuwert voor erfenis verdeling?

Verdeling erfenis mediation

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een erfenis verdeling in Wiuwert te bekijken middels het vergelijken van mediators uit Wiuwert.

Veelgestelde vragen over mediation in

Wiuwert

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de mediator regio Wiuwert jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden ook af om met haast op zoek te gaan naar een mediator. Het kan wel, maar het is het beste om hier eventjes de tijd voor te pakken om te zorgen dat alles goed voelt!

Overstappen van mediator is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande mediator. Vraag vervolgens aan je vorige mediator of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe mediator uit Wiuwert.

mediatorkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle mediators in Wiuwert. Wij zien welke mediators beschikbaar zijn in Wiuwert en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van mediators uit Wiuwert die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Mediation Wiuwert

Nalatenschap zo geregeld

6 augustus 2020

We hebben de erfenis direct kunnen verdelen dankzij mediation. Dank!

- Evelien van Leeuwen

Ruzie met dochter opgelost

3 augustus 2020

Mijn dochter en ik konden niet goed met elkaar communiceren. We hebben hiervoor therapie geprobeerd, maar dat mocht niet baten. Vandaar ook superblij met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Evelien Postma

Scheiding met zilveren randje

23 juli 2020

Na een behoorlijk conflict terecht gekomen bij een prettige mediator via mediatorkaart. Niet enkel de echtscheiding is prima verlopen, maar mijn ex en ik zijn ook beter dan bedacht uit elkaar gegaan. Nazorg had iets beter gemogen na afsluiting.

- Karin Molenaar

Ruzie met werknemer opgelost

24 juli 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleem kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en snel geregeld.

- Mark van Vliet

Verwachtingen overtroffen

25 juli 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage idee de gesprekken rondom de scheiding in. Maar al vlug kwamen we wel tot een uitstekende uitkomst. Ik denk dat zonder dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Jacqueline Evers

Het plan was goed

22 juli 2020

De mediation heeft gezorgd voor een concept (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. We kunnen hier altijd op pakken en daar zijn we blij mee. Handig hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Eva Bakker

Scheiding met zilveren randje

20 juli 2020

We hadden echt flink ruzie al voor ik de aanvraag indiende bij mediatorkaart. Ik moet zeggen dat de echtscheiding nu daarom soepeler ging dan verwacht en ook praat ik nog met mijn ex. We hebben achteraf niks meer gehoord, dat had ik ergens nog wel bedacht.

- Martijn de Graaf

Gelukkig nu ruzie opgelost

20 juli 2020

Met een lange tijd aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu eindelijk echt met elkaar praten. Heel prettig geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de preferentie kreeg. Dank Jullie Wel!

- Patrick Bakker

Nalatenschap zo geregeld

21 juli 2020

We hebben de erfenis direct kunnen verdelen dankzij mediation. Bedankt.

- Simon de Bruijn

De hulp via mediation was goed tijdens uit elkaar gaan

17 juli 2020

Hele prettige ondervinding met de ondersteuning tijdens het uit elkaar gaan gehad. Geen nummertje, maar echt het gevoel dat je als persoon behandeld wordt. Flink wat tijd uitgetrokken voor mijn kant en het met me meedenken. Enorm bedankt!

- Jacob van de Brink

Nalatenschap netjes verdeeld

22 juli 2020

Fijne begeleiding gekregen bij het verdelen van de erfenis. De emoties waren nog hoog door het overlijden van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Door jullie ondersteuning en energie alles tot een goed einde gekomen. Enorm bedankt hiervoor.

- Pascal Smit

Na lang turbulent nu rust

22 juli 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van kalmte terecht gekomen. Er waren heldere situaties maar er werden bovenal oplossingen aangedragen die voor ons allebei werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Daardoor kunnen we tot vandaag soms nog teruggaan op afspraken van toen. Ook vielen de tarieven ons enorm mee in een toch al kostbare periode.

- Christian Kuijpers

Snel afgehandeld!

17 juli 2020

Na een aanvaring van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart compleet uitgekomen! Ik denk wel dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Femke Mol

Prijs viel mee!

17 juli 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Vandaar blij met het betaalbare tarief van onze mediator. We waren er toen rap uit, onbetwistbaar dat deze mevrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Tim Kramer

Tarief viel mee!

16 juli 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Daarom blij met het betaalbare tarief van onze mediator. We waren er toen vlug uit, duidelijk dat deze dame vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Margaretha Vink

Menselijke benadering

16 juli 2020

Je bent niet het volgende dossier maar wordt als mens benaderd. Je merkte tevens dat de vrouw die ons hielp dit vaker had gedaan en al snel waren we in gesprek over oplossingen. De periode voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg prettig. We konden vlug weer opgelucht ademen.

- Renate Janssen

Volledig onpartijdig

16 juli 2020

De persoon die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg vakkundig. Geen enkele keer het gevoel gehad dat hij kant koos of bevooroordeeld reageerde. Top.

- Johanna Peters

Dichter naar elkaar gekomen

16 juli 2020

Na een jarenlang conflict in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de fijne hulp en mediation.

- Patricia van Loon

Ondanks afstand professioneel geholpen

15 juli 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands heengaan en nalatenschap. Vandaar toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze begeleiding gevonden via mediator kaart. Dank allemaal!

- Lisette van de Velde

Simpel en vlug

13 juli 2020

Absoluut top! Bedankt!

- Dave Kuiper

Hulp bij (tiener)dochter

15 juli 2020

Al jaren was het contact tussen mij en mijn tienerdochter erg moeizaam. De therapie die we hadden zorgde alleen maar voor meer redenen om ruzie over te maken. Vandaar ook superblij met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Roy Mulder

Gelukkig nu conflict opgelost

13 juli 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn baas en mezelf zijn we met mediation eindelijk tot elkaar gekomen. Dat was zeer aangenaam, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Dank Jullie Wel!

- Maartje Kuiper

Snel afgehandeld

8 juli 2020

Erg vlot de verdeling van de erfenis gaan regelen dankzij deze professionals! Bedankt.

- Elisabeth Peeters

Pijnlijke tijd afgerond

8 juli 2020

Na het overlijden van mijn vader een lastige tijd afgerond met de verdeling van de erfenis. Advies was erg individueel en op maat. Was voor ons vlekkeloos geregeld zo.

- Dave Peeters

Ruzie met werknemer opgelost

10 juli 2020

Lang besluitloos conflict met een van mijn werknemers professioneel begeleid.

- Marc Smits

Uitstekend geregeld De oorzaak was simpelweg niet fijn maar de methode waarop het afgehandeld is was top. Eigenlijk dacht ik dat mijn werk wel voorgetrokken zou worden echter dat was echt niet zo. De mediator was echt onpartijdig. Bovendien was het goedkoop gelukkig.

5 juli 2020

- Judith de Koning

Kwetsbare afhandeling top overeengekomen

9 juli 2020

In de periode van uit elkaar gaan was het een emotionele tijd echter door de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl hadden we vlug iemand die ons fatsoenlijk kon helpen. De mediator hielp oprecht onpartijdig. Weleens was het een tere kwestie maar daar werd goed mee omgegaan. Erg netjes.

- Wilhelmus Martens

Niet prijzig

6 juli 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Daarom blij met het betaalbare tarief van onze mediator. We waren er toen rap uit, onbetwistbaar dat deze vrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Martin van Veen

Niet prijzig

2 juli 2020

Uit elkaar gaan is al duur genoeg. Vandaar blij met het betaalbare tarief van onze mediator. Het was snel afgehandeld nadat de doorgewinterde dame ons begeleid had.

- Pascal Kuipers

Erfenis zo afgehandeld

4 juli 2020

We hebben de erfenis direct kunnen verdelen dankzij mediation. Dank Jullie Wel.

- Eric Bosch

Arbeidsconflict bekwaam opgelost

3 juli 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleem kon komen met een medewerker maar via mediation professioneel en vlot geregeld.

- Alexander Brouwer

Niet enkel voor personeel

29 juni 2020

Erg professioneel geholpen met een geschil met een werknemer. Snel geholpen en totaal neutraal. Een verademing.

- Simone Jonker

Niet alleen voor werknemers

28 juni 2020

Erg content met de bemiddeling in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Vlot geholpen en totaal objectief. Een verademing.

- Natascha van Veen

Gelukkig nu van mijn leidinggevende af

3 juli 2020

Gelukkig konden we met behulp van een mediator via deze site tenslotte tot een afscheid met geschikte condities komen. Had er domweg recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Mark Groen

Moeilijke tijd afgerond

25 juni 2020

Mijn vaders dood zorgde voor een lastige paar maanden rondom de erfenis. De emoties waren hoog maar de ondersteuning professioneel en meelevend. Er nauwgezet geregeld allemaal.

- Erik van Wijk

Ingewikkelde erfenis tot prima einde gebracht

25 juni 2020

Ongeacht de missende documenten konden we in gesprek met elkaar onder begeleiding. Gelukkig hadden we hier bijstand bij, want wij hebben hier nog niet eerder mee te maken gehad. Dank voor de goede zorgen en professionele begeleiding!

- Martine van der Meer

Erg veel gehad aan advies tijdens echtscheiding

22 juni 2020

We hadden het lastig maar de hulp was erg prettig. Geen nummertje, maar echt het begrip dat je als persoon behandeld wordt. Flink wat tijd uitgetrokken voor mijn verhaal en het met me meedenken. Onwijs content.

- Jessica de Haan

Arbeidsconflict behendig aangepakt

26 juni 2020

Lang besluitloos conflict met een van mijn medewerkers vakkundig begeleid.

- Maarten Hoekstra

De mediator was goed!

20 juni 2020

Eveneens heel eerlijk, ontwapenend en ook heel meevoelend. Was niet haar eerste mediation, dat was te zien.

- David Jacobs

Direct afgehandeld!

26 juni 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer praten met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Zonder de mediation waren we vast in een vechtscheiding terecht gekomen. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Simone van Dijk

Heel veel gehad aan begeleiding tijdens scheiding

24 juni 2020

Zeer lieve ondervinding met de hulp tijdens het uit elkaar gaan gehad. Geen nummertje, maar echt het begrip dat je als persoon behandeld wordt. Flink wat tijd uitgetrokken voor mijn kant en het met me meedenken. Enorm bedankt!

- Maria Evers

Professioneel en snel

20 juni 2020

De mediator waarmee we in gesprek kwamen was onmiskenbaar ervaren met dit soort conflicten en pakte het vlot op.

- Richard Jonker

Niet prijzig

19 juni 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Daarom blij met het betaalbare tarief van onze mediator. Het was gauw overeengekomen nadat de doorgewinterde dame ons begeleid had.

- Roel de Groot

Profi en snel geregeld

22 juni 2020

De man die contact zocht had klaarblijkelijk verstand van zaken en kon ons rap verder helpen.

- Tom Brouwer

Persoonlijk afgestemd advies

22 juni 2020

Je bent niet het eerstvolgende dossier maar wordt als persoon behandeld. Je merkte direct dat de dame die ons hielp dit frequenter had geregeld en al snel waren we in contact over oplossingen. En dat terwijl we de 3 maanden daarvoor haast alleen maar onenigheid hadden. We konden snel weer opgelucht ademen.

- Mirjam Dekker

Tevreden

20 juni 2020

Tevreden zoals verwacht.

- Joyce Bosman

Gewoon goed

15 juni 2020

Gewoon goed, zoals ik mag verwachten.

- Petronella van Vliet

Hulp bij uit elkaar gaan

12 juni 2020

Vlotte ondersteuning bij het uit elkaar gaan. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een vloeiende mediation en afwikkeling. Super, een hele zorg minder.

- Jolanda Bakker

Profi en vlot geregeld

15 juni 2020

De mediator waarmee we in gesprek kwamen was onmiskenbaar ervaren met dit soort conflicten en pakte het snel op.

- Suzanne Hendriks

Menselijke aanpak

13 juni 2020

Je bent niet het volgende nummer maar wordt als mens behandeld. De mediator had kennelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende fase. En dat terwijl we de 3 maanden ervoor haast alleen maar ruzie hadden. We konden vlug weer opgelucht ademen.

- Tessa Huisman

Gevoelige kwestie fatsoenlijk afgehandeld

9 juni 2020

Tijdens de scheiding kwamen er veel wat gevoeligheden naar boven maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden zoeken waren we er direct uit. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Ongeacht dat het soms emotioneel was, hebben ze dit neutraal kunnen doen. Erg knap.

- David van Veen

Ingewikkelde nalatenschap tot prima einde gebracht

13 juni 2020

Ondanks de missende documenten konden we in gesprek met elkaar onder begeleiding. Gelukkig hadden we hier hulp bij, want wij hebben hier nog nooit eerder mee te doen gehad. Dank voor de goede zorgen en professionele begeleiding!

- Guido Hermans

Oprecht objectief

7 juni 2020

De persoon die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg vakkundig. De mediator was oprecht en onafhankelijk zonder kant te kiezen. Geweldig.

- Adriana Vermeulen

Professioneel en vlug

6 juni 2020

De mediator waarmee we in gesprek kwamen was onmiskenbaar ervaren met dit soort conflicten en pakte het direct op.

- Marcel Bosman

Hulp bij (tiener)dochter

8 juni 2020

Mijn dochter en ik leken niet goed met elkaar converseren. De therapie die we hadden zorgde enkel maar voor meer zorgen om ruzie over te maken. Deze manier van mediation pakte vooral de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte voor ons volledig.

- Petrus van de Wal

Niet duur

8 juni 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Gelukkig viel het tenslotte erg mee toen we een mediator inhuurde. Het was snel afgehandeld nadat de ervaren dame ons begeleid had.

- Franciscus de Groot

Ook voor ons als bedrijf

4 juni 2020

Erg blij met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn medewerkers. Vlot geholpen en totaal objectief. Erg opgelucht.

- Esther Scholten

Boven verwachting

9 juni 2020

Eigenlijk was ik wat ongelovig om deze mediation aan te gaan. Maar al snel kwamen we wel tot een uitstekende uitkomst. Door jullie was dit vast veel minder fatsoenlijk gekomen!

- Inge van Dongen

Dichter naar elkaar gekomen

3 juni 2020

Na een jarenlang conflict in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de goede begeleiding en mediation.

- Petrus Smeets

Arbeidsconflict bekwaam aangepakt

8 juni 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit vraagstuk kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en vlot geholpen.

- Sanne Driessen

Na lang onrustig nu ontspanning

1 juni 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van kalmte terecht gekomen. De gemoederen liepen aanzienlijk op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons allebei bruikbaar waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op bepaalde items die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook goed ondanks een al dure tijd.

- Wouter Groen

Dichter naar elkaar gekomen

5 juni 2020

De communicatie in onze familie was steeds moeilijk, gelukkig ondertussen weer op een aanspreekbaar niveau.

- Marc Postma

Het idee was aantrekkelijk

6 juni 2020

De mediation heeft gezorgd voor een concept (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. We kunnen hier steeds op terugpakken en daar zijn we content mee. Erg prettig, heeft ons zeer geholpen.

- Jessica Verhoeven

Prima geregeld De oorzaak was overigens niet prettig maar de wijze waarop het geregeld is was super. Had verwacht dat er wel linksom of rechtsom gekozen zou worden voor mijn werk, maar niets is minder waar. De mediator was echt neutraal. Verder was het goedkoop gelukkig.

1 juni 2020

- Jeffrey van de Velden

Content

1 juni 2020

Gewoon prima, zoals ik mag verwachten.

- Paul Willems

Oprecht onpartijdig

31 mei 2020

De persoon die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werkgever was erg professioneel. De mediator was oprecht en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Geweldig.

- Natasja Jansen

vlot geregeld

2 juni 2020

We hebben de erfenis snel kunnen delen dankzij mediation. Bedankt.

- Bianca Post

Uit elkaar met een lichtpuntje.

1 juni 2020

We hadden ergens flink ruzie al voor ik de aanvraag indiende bij mediatorkaart. Niet enkel de echtscheiding is prima gegaan, maar mijn ex en ik zijn ook netter dan verwacht uit elkaar gegaan. Nazorg had iets beter gemogen na afronding.

- Guido Koster

Na lang turbulent nu rust

29 mei 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van rust terecht gekomen. Er werden heldere situaties maar er werden vooral oplossingen bedacht die voor ons alletwee nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op bepaalde items die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de tarieven ons enorm mee in een toch al kostbare periode.

- Wilhelmina Willemsen

Volledig rechtvaardig

28 mei 2020

De man die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werkgever was erg professioneel. Geen enkele keer het gevoel gehad dat hij kant koos of bevooroordeeld reageerde. Top.

- Petronella de Vos

Gewoon goed

24 mei 2020

Tevreden zoals bedacht.

- Manon Dekker

Dichter naar elkaar toegegroeid

22 mei 2020

De communicatie in onze familie was altijd moeilijk, gelukkig ondertussen weer op een toegankelijk niveau.

- Daniël Hermans

Heel veel gehad aan begeleiding tijdens echtscheiding

25 mei 2020

We hadden het lastig maar de hulp was erg prettig. Via mediatorkaart kregen we iemand die ons niet als het volgende dossier bestempelde. Flink wat tijd genomen voor mijn verhaal en het met me meedenken. Onwijs content.

- Saskia de Leeuw

Vechtscheiding voorkomen!

21 mei 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Ik denk echt dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Hanneke Schouten

Erfenis zo afgehandeld

27 mei 2020

We hebben de erfenis snel kunnen verdelen dankzij mediation. Bedankt.

- Catharina van Dam

Geen wilsbeschikking, wel netjes verdeeld

25 mei 2020

Ongeacht de ontbrekende documenten konden we in contact met elkaar onder begeleiding. Gelukkig hadden we hier begeleiding bij, want wij hebben hier nog nooit eerder mee te maken gehad. bedankt voor de goede zorgen en kundige hulp!

- Jasper Prins

Scheiding met zilveren randje

18 mei 2020

Na een sterk conflict terecht gekomen bij een prettige mediator via mediatorkaart. Ik moet zeggen dat de scheiding nu hierdoor soepeler ging dan verwacht en ook praat ik nog met mijn ex. Nazorg had iets beter gemogen na afsluiting.

- Frank van Veen

vlot geregeld

24 mei 2020

Erg vlot de verdeling van de erfenis gaan inrichten dankzij deze deskundigen! Dank!

- Antonius Jonker

Simpel en vlug

18 mei 2020

Helemaal top! Mijn dank is groot!!

- Arjan Scholten

Onenigheid met dochter begeleid en opgelost

17 mei 2020

Al jaren liep het contact tussen mij en mijn dochter erg moeizaam. De therapie die we hadden zorgde alleen maar voor meer redenen om ruzie over te maken. Deze manier van mediation pakte vooral de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte voor ons volledig.

- Irene van der Meer

Niets meer te doen met mijn werk!

20 mei 2020

Gelukkig konden we met hulp van een mediator via deze site eindelijk tot een afscheid met juiste condities komen. Had er gewoon recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Robertus Kramer

Eindelijk rustigere tijden

15 mei 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een tijd van rust terecht gekomen. Er waren heldere situaties maar er werden vooral oplossingen bedacht die voor ons beiden werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Tot op de dag van vandaag pakken we nog wel eens terug op bepaalde onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook uitstekend ondanks een al dure tijd.

- Vanessa Smeets

Ongeacht de gemoederen netjes gedeeld

16 mei 2020

We hebben gepaste begeleiding geboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het overlijden van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Maar door de ondersteuning en begeleiding is het toch gelukt zonder onenigheid. Enorm bedankt!

- Maarten Jansen

Meelevend en welwillend

19 mei 2020

Er is geen kant getrokken en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor kunnen we nu in het proces snel door naar de oplossing.

- Michael Hoekstra

Van problemen snel naar oplossingen

16 mei 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn baas en mezelf zijn we met mediation gelukkig nu tot elkaar gekomen. Dat was heel aangenaam, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Dank daarvoor!

- Eveline Vermeulen

Volledig rechtvaardig

13 mei 2020

De man die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werkgever was erg bekwaam. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder kant te kiezen. Top.

- Paul Maas

Kwetsbare afwikkeling super besloten

16 mei 2020

In de periode van uit elkaar gaan was het een emotionele tijd echter door de aanvraag via mediatorkaart.nl hadden we vlug iemand die ons fatsoenlijk kon helpen. De mediator handelde oprecht onpartijdig. Ongeacht dat het soms ontroerend was, hebben ze dit neutraal kunnen doen. Prettige afhandeling zo.

- Anne van den Heuvel

Dichter naar elkaar toegegroeid

11 mei 2020

Na een jarenlang conflict in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen door de fijne ondersteuning en mediation.

- Eric Hendriks

Persoonlijke benadering

12 mei 2020

Je bent niet het volgende dossier maar wordt als persoon behandeld. De mediator had kennelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende periode. De tijdsduur voor de mediation hadden we veel onenigheid dus dit was erg prettig. Dit was wel een verademing voor ons allebei.

- Maaike Janssen

Gewoon prima

14 mei 2020

Content zoals bedacht.

- Robert Visser

Van moeilijkheden snel naar oplossingen

6 mei 2020

Met een lange tijd aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met mekaar praten. Erg fijn geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de preferentie kreeg. Dank hiervoor!

- Anna Brouwer

Niets meer te doen met mijn werkgever!

8 mei 2020

Tevreden konden we met hulp van een mediator via deze site tenslotte tot een afscheid met juiste voorwaarden komen. Natuurlijk was het voor mij al onbetwistbaar dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel toegeven.

- Claudia Groen

Na lang turbulent nu ontspanning

11 mei 2020

Doordat we via mediatiorkaart met een persoon konden communiceren zijn mijn voormalig partner en ik gelukkig nu in kalmere tijden terecht gekomen. Er waren heldere scenario`s maar er werden vooral oplossingen bedacht die voor ons beiden nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op sommige items die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook prima ondanks een al prijzige periode.

- Adriana Blom

Heel veel gehad aan ondersteuning tijdens scheiding

4 mei 2020

Hele gepaste ondervinding met de begeleiding tijdens echtscheiding gehad. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het eerstvolgende nummer bestempelde. Er wordt echt meegedacht in oplossingen. Onwijs content.

- Sanne de Wit

Erg veel gehad aan ondersteuning tijdens scheiding

8 mei 2020

We hadden het moeilijk maar de hulp was erg prettig. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het eerstvolgende nummer bestempelde. Veel tijd uitgetrokken voor mijn kant en het met me meedenken. Onwijs content.

- Tessa de Bruin

Meelevend en vriendelijk

4 mei 2020

Er wordt geen partij getrokken en geluisterd naar alle partijen. Daardoor kunnen we nu in het proces snel door naar de uitkomst.

- Judith Mol

Snel afgehandeld

4 mei 2020

Zeer snel de verdeling van de erfenis gaan inrichten dankzij deze professionals! Dank!

- Leonie de Bruin

Ondanks afstand professioneel geholpen

2 mei 2020

Zelf hadden we geen expertise op het gebied van buitenlandse erfenissen. Na een sterfgeval in de familie in Canada hebben we dus begeleiding gezocht. Gelukkig deze hulp gevonden via mediator kaart. Dank je wel!

- Wilhelmina van der Linden

Van problemen snel naar oplossingen

6 mei 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu eindelijk echt met mekaar communiceren. Erg fijn geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de preferentie kreeg. Dank daarvoor!

- Daniëlle de Haan

Geen kant gekozen

29 april 2020

Gelukkig was de ondersteuner erg ervaren bij de mediation bij mijn werk. Geen enkele keer het idee gehad dat hij kant koos of bevooroordeeld was. Top.

- Marije van Dongen

Lastige tijd afgerond

28 april 2020

Na het doodgaan van mijn vader een pijnlijke periode afgesloten met de verdeling van de erfenis. Begeleiding was zeer individueel en op maat. Was voor ons vlekkeloos geregeld zo.

- Renate Boer

Scheidingmet een lichtpuntje.

3 mei 2020

Na een sterk conflict terecht gekomen bij een gepaste mediator via mediatorkaart. Niet alleen de scheiding is prima verlopen, maar mijn ex en ik zijn ook netter dan verwacht uit elkaar gegaan. We hebben achteraf niks meer vernomen, dat had ik ergens nog wel bedacht.

- Robert Bos

De mediator was verstandig!

27 april 2020

Zowel heel eerlijk, ontwapenend maar ook heel meelevend. Kundige mediator dus.

- Sandra Molenaar

Onenigheid met dochter begeleid en opgelost

24 april 2020

Mijn dochter en ik leken niet goed met elkaar communiceren. We hebben hiervoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Daardoor ook superblij met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Christiaan van Vliet

Vechtscheiding voorkomen!

28 april 2020

Na een aanvaring van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er door mediatorkaart volkomen uitgekomen! Ik denk wel dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Frank Visser

Het idee was fatsoenlijk

24 april 2020

De mediation heeft gezorgd voor een plan (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. We kunnen hier steeds op terugpakken en daar zijn we blij mee. Erg fijn, heeft ons erg geholpen.

- Suzanne Vink

Hulp bij uit elkaar gaan

29 april 2020

Snelle ondersteuning bij het uit elkaar gaan. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een soepele mediation en afhandeling. Pak van ons hart in een al verdrietige tijd.

- Judith de Graaf

Gewoon goed

23 april 2020

Tevreden zoals verwacht.

- Natasja de Vries

Niet prijzig

20 april 2020

Scheiden is al duur genoeg. Vandaar blij met het lage tarief van onze mediator. Het was vlot geregeld nadat de doorgewinterde dame ons begeleid had.

- Eric Mol

Ruzie met werknemer opgelost

25 april 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleem kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en snel geregeld.

- Elisabeth de Leeuw

Snel afgehandeld!

20 april 2020

Na een ruzie van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er door mediatorkaart compleet uitgekomen! Ik denk echt dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Mark de Jong

Professioneel en snel

20 april 2020

De kerel die contact zocht had klaarblijkelijk verstand van dingen en kon ons rap verder helpen.

- Tamara Mulder

Advies en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

20 april 2020

Snelle hulp bij het uit elkaar gaan. De sessies en documenten waren snel geregeld en goed verzorgd. Pak van ons hart in een al verdrietige periode.

- Niels Kuijpers

Simpel en snel

16 april 2020

Absoluut top! Bedankt!

- Daniël van der Horst

Niet prijzig

16 april 2020

Scheiden is al duur genoeg. Gelukkig viel het tenslotte erg mee toen we een mediator inhuurde. We waren er toen snel uit, onbetwistbaar dat deze dame vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Lisette Wolters

Onenigheid met dochter begeleid en opgelost

20 april 2020

Al jaren liep het contact tussen mij en mijn dochter erg moeizaam. We hebben hiervoor therapie geprobeerd, maar dat mocht niet baten. Daardoor ook superblij met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gebracht!

- Marieke Scholten

Heel veel gehad aan ondersteuning tijdens scheiding

19 april 2020

We hadden het lastig maar de hulp was erg aangenaam. Via mediatorkaart kregen we iemand die ons niet als het eerstvolgende dossier bestempelde. Er wordt echt meegedacht in oplossingen. Enorm bedankt!

- Maria Jonker

Buitenlandse erfenis professioneel geregeld

15 april 2020

Persoonlijk hadden we geen deskundigheid op het gebied van buitenlandse erfenissen. Na een sterfgeval in de familie in Canada hebben we dus begeleiding gewild. Deze snel en met relatief lage tarieven gevonden. Bedankt allemaal!

- Claudia Schouten

Snel afgehandeld!

11 april 2020

Na een aanvaring van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er door mediatorkaart helemaal uitgekomen! Ik denk eigenlijk dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Petrus Kok

Na lang onrustig nu rust

14 april 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een tijd van rust terecht gekomen. Er waren heldere situaties maar er werden bovenal oplossingen aangedragen die voor ons beiden nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Daardoor kunnen we tot vandaag af en toe nog teruggrijpen op afspraken van destijds. Ook vielen de tarieven ons enorm mee in een toch al kostbare periode.

- Patricia Dijkstra

Betrokken en sympathiek

9 april 2020

Voelde me echt gehoord gedurende de mediation tussen mijn werkgever en mijzelf. Daardoor kunnen we nu in het proces snel door naar de oplossing.

- Cornelia van de Berg

Ruzie met dochter begeleid en opgelost

9 april 2020

Mijn dochter en ik leken niet goed met elkaar communiceren. De therapie die we hadden zorgde alleen maar voor meer onrust om ruzie over te maken. Deze manier van mediation pakte speciaal de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte voor ons volledig.

- Margaretha Janssen

Scheidingmet een lichtpuntje.

13 april 2020

Na een sterk conflict terecht gekomen bij een gepaste mediator via mediatorkaart. Ik moet zeggen dat de echtscheiding nu hierdoor soepeler ging dan bedacht en ook praat ik nog met mijn ex. Nazorg had iets beter gekund na afsluiting.

- Joris Scholten

Een lintje verdiend

8 april 2020

Deze mensen verdienen een schouderklopje. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Matthijs Postma

De mediator was goed!

7 april 2020

Oprecht begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar allereerste mediation, dat was te horen.

- Dennis van der Meulen

Erg veel gehad aan advies tijdens echtscheiding

5 april 2020

Hele lieve ondervinding met de ondersteuning tijdens het uit elkaar gaan gehad. Geen nummertje, maar echt het gevoel dat je als persoon behandeld wordt. Er wordt echt meegedacht in de oplossing. Geweldig bedankt!

- Suzanne van Beek

Geen wilsbeschikking, wel netjes verdeeld

6 april 2020

Er was helaas geen wilsbeschikking, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. De mediator hielp ons hierbij want we hadden dit nog niet zo moeten doen. De kosten vielen ook alles mee.

- Natasja van Vliet

Van moeilijkheden vlot naar oplossingen

4 april 2020

Met een lange tijd aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met mekaar communiceren. Heel prettig geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de preferentie kreeg. Bedankt!

- Claudia de Leeuw

De familie is weer een familie

6 april 2020

Na een jarenlang conflict in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de goede ondersteuning en mediation.

- Christian Willems

Pijnlijke periode afgerond

7 april 2020

Mijn vaders overlijden zorgde voor een verdrietige paar maanden rondom de erfenis. De emoties waren hoog maar de begeleiding professioneel en meelevend. Er netjes geregeld allemaal.

- Peter Kok

Geen kant gekozen

8 april 2020

De persoon die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werkgever was erg professioneel. De mediator was oprecht en onafhankelijk zonder kant te kiezen. Super.

- Michel Verhoeven

Geen testament, wel netjes verdeeld

7 april 2020

Ondanks de ontbrekende documenten konden we in gesprek met elkaar onder begeleiding. Gelukkig hadden we hier begeleiding bij, want we hebben hier nog niet eerder mee te doen gehad. De tarieven vielen ook alles mee.

- Cornelis Martens

Arbeidsconflict behendig opgelost

30 maart 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleem kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en snel geregeld.

- Joyce Dekker

Erfenis eerlijk verdeeld

30 maart 2020

Prettige hulp gekregen bij het delen van de erfenis. Was een lastige periode, waarin de emoties hoog konden oplopen. Maar door de ondersteuning en advies is het toch geslaagd zonder ruzie. Enorm bedankt!

- Marianne Boer

Heel veel gehad aan ondersteuning tijdens scheiding

3 april 2020

We hadden het lastig maar de hulp was erg aangenaam. Via mediatorkaart kregen we iemand die ons niet als het eerstvolgende nummer bestempelde. Er wordt echt meegedacht in de oplossing. Onwijs content.

- Simon Evers

Gelukkig nu van mijn leidinggevende af

22 maart 2020

Gelukkig konden we met behulp van een mediator via deze site eindelijk tot een afscheid met juiste voorwaarden komen. Had er domweg recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Bart van Dijk

Geen testament, wel eerlijk verdeeld

22 februari 2020

Er was jammer genoeg geen wilsbeschikking, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. Gelukkig hadden we hier hulp bij, want we hebben hier nog nooit eerder mee te maken gehad. De tarieven vielen ook alles mee.

- Mirjam Huisman

Dichter naar elkaar gekomen

6 februari 2020

Na een jarenlang conflict in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen door de fijne begeleiding en mediation.

- Adriaan van den Bosch

Eindelijk conflict opgelost

24 januari 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu eindelijk echt met elkaar communiceren. Dat was erg fijn, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Dank hiervoor!

- Roel van de Brink

Gewoon prima

25 december 2019

Content zoals verwacht.

- Hendrik Schipper

Werkt goed dit

30 maart 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Sjoerd Willems

snelle service

30 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via mediatorkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, prettig persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Jacoba van der Laan

Via linkedin niet hetzelfde

31 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Bianca van Leeuwen

Eindelijk een goede site gevonden

27 maart 2020

Na lang zoeken eindigde ik op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Ruud Molenaar

Snelle offerte

31 maart 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Arie Hofman

Ideale website

24 maart 2020

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Martijn van Loon

Goed contact

21 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Adrianus de Vries

Heel positief

24 maart 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Mediatorkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Frank Prins

niet verwacht zo betaalbaar

22 maart 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Eveline Gerritsen

aangename service

23 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Judith Boer

Goed contact

23 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Pieter Bos

Snelle match via mediatorkaart.nl

20 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Eric Jonker

Heel positief

17 maart 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Mediatorkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Sebastiaan de Lange

Lang leve google

20 maart 2020

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een aanvraag gedaan en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Simone Jansen

Via Via maar dan beter

14 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Sabrina de Jonge

Mediatorkaart is top!

14 maart 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Elisabeth van Beek

Eindelijk een fijne site

19 maart 2020

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Daniël Vermeulen

snel geholpen

13 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Robert Jacobs

Ideale match

17 maart 2020

Via Mediatorkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Rob Bakker

snel geholpen

11 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via mediatorkaart.nl. Fijn dicht in de buurt, prettig persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Joyce de Jonge

Gevonden via forum

10 maart 2020

Door een forum hier beland. Positief over de ontvangen offerte. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Tamara Hoekstra

Goed contact

12 maart 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Blij met de ontvangen offerte. Erg tevreden over het werk van de professional!

- Barry van Dijk

Lang leve google

2 maart 2020

Via Mediatorkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Nicolaas de Leeuw

Ideale match

21 februari 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Wilhelmus Scholten

aangename service

15 februari 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Bas Vos

niet verwacht zo betaalbaar

12 februari 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Anouk Smit

erg snel

6 februari 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een eerlijke prijs.

- Martine Gerritsen

Forum bood hulp

30 januari 2020

Door een forum deze site gevonden. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Goed werk afgeleverd door de professional

- Annemieke Bakker

Gelijk gevonden wie ik nodig had via mediatorkaart.nl

17 januari 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Paul Martens

zeer rap geholpen

15 januari 2020

Gisteren het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Christian van Wijk

Aangenaam verrast

2 januari 2020

Afgelopen maand offertes aangevraagd en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Ruben Sanders

Prettige service

5 december 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Maurice Hermans

Goed contact

30 november 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Arjan Huisman

Fijne service

27 november 2019

Via kennissen beland bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Christiaan van der Laan

aangename service

14 november 2019

Afgelopen maand offertes aangevraagd en ik moet zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Alexander Veenstra

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

12 november 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Femke de Bruijn

Dit werkt fijn

1 november 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Jolanda Bosman

Snelle match via mediatorkaart.nl

26 oktober 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Maaike de Haan

Gevonden via forum

25 oktober 2019

Via een forum deze site gevonden. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Goed werk afgeleverd door de professional

- Bram van den Bosch

Google is je grootste vriend

17 oktober 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Sanne Molenaar

Goed contact

13 oktober 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Martine Bosman

Werkt lekker!

6 oktober 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Pascal Vermeulen

vlot en makkelijk

3 oktober 2019

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via mediatorkaart.nl. Fijn dicht in de buurt, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een mooie prijs.

- Nicolaas Peters

Heel positief

23 september 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Vincent Smit

Via linkedin niet hetzelfde

15 september 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Janneke Jacobs

aangename service

8 september 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Remco Groen

snel geholpen

4 september 2019

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via mediatorkaart.nl. Fijn in de omgeving, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Richard van Leeuwen

Positieve ervaring

22 augustus 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Mediatorkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- David de Graaf

vlot en makkelijk

18 augustus 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via mediatorkaart.nl. Fijn dichtbij, aangenaam persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een eerlijke prijs.

- Paul van den Broek

Perfecte website

9 augustus 2019

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Kevin Dekker

Voortreffelijke match

5 augustus 2019

Via Mediatorkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Manon Vink

Forum bood hulp

26 juli 2019

Via een forum hier beland. Positief over de ontvangen offerte. Goed werk afgeleverd door de professional

- Frank Bakker

Perfecte tip

23 juli 2019

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Jelle van den Heuvel

Gevonden via forum

16 juli 2019

Door een forum deze site gevonden. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Einde zoektocht!

- Jacqueline van den Broek

Snelle offerte

6 juli 2019

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Hendrik Schipper

Dit werkt fijn

3 juli 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Robert van den Heuvel

Ideale match

23 juni 2019

Via Mediatorkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Deborah Kuiper

Goed contact

14 juni 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Ruben Huisman

betaalbaarder dan ik dacht

9 juni 2019

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Elizabeth van Loon

Erg tevreden

2 juni 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Mediatorkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Arie de Haan

Ideale website

27 mei 2019

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Stefan Schipper

Lang leve google

22 mei 2019

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een offerte aangevraagd en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Rutger de Leeuw

Mijn eigen netwerk kan dit niet

14 mei 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Jacoba van Wijk

Ideale tip

4 mei 2019

Via vrienden beland bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Charlotte Meijer

Gevonden via forum

26 april 2019

Via een forum deze site gevonden. Positief over de ontvangen offerte. Zoektocht ten einde

- Wilhelmus Sanders

mediatorkaart.nl heeft me snel verbonden

20 april 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Wilhelmus Jonker

erg snel

6 maart 2019

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via mediatorkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, goed persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Catharina Timmermans

betaalbaarder dan ik dacht

24 februari 2019

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Judith de Haan

erg betaalbaar

4 februari 2019

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Remco van Dam

Perfecte tip

10 februari 2019

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Irene de Ruiter

Perfecte website

14 januari 2019

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Angela van Veen

Forum bood hulp

3 januari 2019

Door een forum hier beland. Blij met de ontvangen offerte. Goed werk afgeleverd door de professional

- Christiaan Schouten

niet verwacht zo betaalbaar

13 januari 2019

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Ramona Vos

mediatorkaart.nl heeft me snel verbonden

16 december 2018

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Jasper Schouten

Uitgelichte mediators uit Wiuwert

Scheidingsbegeleiding Samen

De Pôle 21
8604 VG Sneek
Nederland

06 20610472
http://www.scheidingsbegeleidingsamen.nl/

Ysbrechtum

8633 Ysbrechtum
Nederland

0515 416 999
http://falkadvocatuurenmediation.nl/

Hoekstra & Hendriks Mediation

De Alde Mar 30
9035 VP Dronryp
Nederland

0517 384 420
https://www.hoekstraenhendriks.nl/