Mediator Wommels

Wil jij een professionele mediator in Wommels die bij jouw bedrijf past?
Dan ben je op de goede plek.
Mediatorkaart zorgt dat jij die zoekt naar Mediator Wommels verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het beste gedeelte?
Mediatorkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle mediatorkantoren uit Wommels – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2020 en verder.

Mediator Wommels gezocht?

Laat direct jouw opdracht uitvoeren

Mediator Wommels
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 124 reviews)
Mediatorlink Mediation
Mediator ConflictConsult
Zakelijke Mediation MediationEasy
First Mediation
Mediatorgroep Bemiddeld conflictbemiddeling
Bloemster Mediation
Handdrukpunt echtscheiding meditaion

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Wommels, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Hidaard, Reahus en Easterein bijvoorbeeld ook geholpen aan een mediator.

Waarom mediator Wommels

Ben jij op zoek naar de beste mediator in Wommels? Je zit vast in een conflict en wilt idealiter zo snel mogelijk een goede mediator vinden, maar je komt er eigenlijk al snel achter dat dit niet zo makkelijk is. Wij begrijpen dit maar al te goed, het is immers vrij moeilijk geworden door het enorme aanbod van mediators. In dit artikel geven wij jou de tips die je hard nodig hebt tijdens je zoektocht. Spring direct naar:

Wanneer is het verstandig om de beste mediator in Wommels te zoeken

Je vraagt je natuurlijk af voor welk type conflict je een mediator kan gebruiken. De mediator kan je helpen met alles wat te maken heeft met conflicten en onderlinge ruzies. Door middenin het conflict te gaan staan, tussen allebei de kanten in, kan hij onafhankelijk het conflict oplossen. Een mediator kan ook inspringen als er sprake is van een conflict met je werkgever. Je kan bijvoorbeeld ruzie hebben over te laat uitgekeerd loon of arbeidsvoorwaarden.

Daarnaast kan een mediator je assisteren bij burenruzies of conflicten rondom grondgebied. Dit soort conflicten kunnen meerdere oorzaken hebben, een mediator kan bij elke van dit soort ruzies helpen. Voor de grotere ondernemingen is het ook verstandig om een mediator in te zetten als er een arbeidsconflict ontstaat tussen diverse sectoren. kunnen een mediator weer inzetten als ze bijvoorbeeld een geschil hebben over een patent. Zoals je merkt is een mediator eigenlijk inzetbaar voor alle mogelijke soorten conflicten, het is dé persoon die je in zou moeten schakelen om het geheel te sussen.. Bij Mediatorkaart kun je in Wommels terecht voor:

  • Mediator scheiding Wommels
  • Zakelijke mediation Wommels
  • Familie mediation Wommels
  • Mediation arbeidsconflict Wommels
  • En meer

Alle mediators uit Wommels

Bekijk ook mediators uit

Op zoek naar een voordelige mediator Wommels – mediator vs. rechtszaak

Hoewel er gelijkenissen zijn tussen een jurist en een mediator streven ze allebei iets anders na. Een jurist heb je nodig als een zaak echt uitmondt tot een rechtszaak. Vaak komt de jurist pas als er geen oplossing meer mogelijk is tussen de partijen en de rechtbank zich over het conflict moet buigen.

Een mediator daarentegen is de persoon die in het bijzonder gericht is op het oplossen van een geschil. Vaak kunnen beide partijen na het ingrijpen van de mediator weer op goede voet met elkaar verder. Een jurist en mediator zijn dus bezig met andere zaken.

Het is bijvoorbeeld voor zakelijke mediation sterk aan te bevelen om een lokale en betaalbare mediator te vinden uit Wommels. Dit is onder andere ook in te zetten wanneer je te maken hebt met een arbeidsconflict.

Op zoek naar een mediator uit Wommels voor jouw zakelijke mediation?

Zoek een zakelijk mediator

Klik op ‘Zoek een zakelijk mediator‘ om een betaalbare mediator te vinden die gespecialiseerd is in zakelijke mediation Wommels.

Redenen om te kiezen voor een mediator in Wommels

Een mediator kan, zoals eerder beschreven, helpen met verschillende zaken. Allereerst maakt de mediator het mogelijk om de relatie niet kapot te laten gaan, meestal is het namelijk zo dat de gemoederen hoog Een mediator zal er alles aan doen om het conflict zo pijnloos mogelijk op te lossen.

De mediator uit Wommels weet vrijwel alles over de juiste manier van onderhandelen, je weet dus altijd zeker dat jij kunt samenzitten met de andere partij zonder dat de stoelen door de kamer vliegen. Ook zal je door de mediators het conflict snel afhandelen. Het beëindigen van ruzies is altijd weer een tijdrovend iets, al helemaal bij heftige conflicten. De mediator uit Wommels is er voor je om het hele proces zo pijnloos mogelijk te laten verlopen.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Esther Veenstra Esther Veenstra
Customer Succes manager bij mediatorkaart.nl
Mediation94%
Familierecht90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Mediator Wommels gezocht – waar moet je op letten bij het zoeken

Het zou makkelijk zijn om het eerste kantoor op Google te kiezen voor een mediator, maar dit is natuurlijk niet hoe het werkt. Wij helpen je voorbereid op weg door je een paar tips te geven. Je wilt vanzelfsprekend direct de meest geschikte partij aantrekken. Grote bedrijven zullen bijvoorbeeld doelgericht moeten zoeken naar mediators die gespecialiseerd zijn op het oplossen van arbeidsconflicten. Stelletjes die willen gaan scheiden zullen moeten kijken naar een mediator scheiden in Wommels.

Scheiden in Wommels is meestal al vervelend genoeg zonder de, vaak nutteloze, ruzies. Een mediator scheiden helpt je om zo soepel mogelijk te scheiden.

Je kan altijd contact zoeken met de verschillende kantoren om meer informatie te vergaren.

Wil je bijvoorbeeld snel scheiden, vraag dan 3 offertes op van lokale en betaalbare mediators uit Wommels die je graag helpen met een echtscheiding aanvragen.

Scheiden Wommels, via een betaalbare mediators

Scheiden Wommels

Klik op de knop ‘Scheiden Wommels‘ om een scheiding aan te vragen door een scheidingsmediator uit Wommels, gespecialiseerd in echtscheiding.

3 offertes voor een mediator in Wommels

Het is vanzelfsprekend altijd een slim idee om een offerte aan te vragen. In de aanvraag is het van belang dat je helder bent in waar je naar op zoek bent. Dit helpt je om direct uit te komen bij een partij die de know-how heeft om jouw ruzie op te lossen.

Vervolgens hoef je alleen nog maar een ontmoetingsgesprek in te plannen, door dit gesprek kan je een beeld vormen over de persoon die jou zal gaan helpen. Het is wel wenselijk dat je door een deur kan met de mediator, hij of zij zal toch iemand zijn waar je vaak mee in gesprek zal gaan.

Klik op kosten mediator om direct 3 offertes van lokale en betaalbare mediators uit Wommels op te vragen en zo direct inzicht te krijgen in de kosten.

Direct 3 offertes voor een specifieke kostenindicatie van verschillende mediators uit Wommels.

Nu 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit.

Mediator in Wommels – een persoon die je kan helpen

Wij hopen dat je door dit artikel zelf ook uitkomt bij de mediator uit Wommels die bij jouw geschil past. Wij bieden je daarnaast de kans om snel en makkelijk 3 offertes aan te vragen. Wanneer het gaat over nalatenschap kan dit bijvoorbeeld ook erg handig zijn.Twijfel niet langer en schakel een mediator in.

Bekijk bijvoorbeeld alles over verdeling erfenis en kom direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare mediator uit Wommels.

Benieuwd naar het traject van familie mediation Wommels voor erfenis verdeling?

Verdeling erfenis mediation

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een erfenis verdeling in Wommels te bekijken middels het vergelijken van mediators uit Wommels.

Veelgestelde vragen over mediation in

Wommels

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de mediator regio Wommels jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden ook af om met haast op zoek te gaan naar een mediator. Het kan wel, maar het is het beste om hier eventjes de tijd voor te pakken om te zorgen dat alles goed voelt!

Overstappen van mediator is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande mediator. Vraag vervolgens aan je vorige mediator of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe mediator uit Wommels.

mediatorkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle mediators in Wommels. Wij zien welke mediators beschikbaar zijn in Wommels en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van mediators uit Wommels die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Mediation Wommels

Prijs viel mee!

7 september 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Vandaar blij met het lage tarief van onze mediator. Het was vlot afgehandeld nadat de doorgewinterde dame ons hielp.

- Sharon van Dongen

Ruzie met dochter begeleid en opgelost

5 september 2020

Al jaren liep het contact tussen mij en mijn tienerdochter erg stroef. De therapie die we hadden zorgde alleen maar voor meer zorgen om ruzie over te maken. Deze manier van mediation pakte in het bijzonder de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte voor ons volledig.

- Raymond Jonker

Dichter naar elkaar gekomen

27 augustus 2020

De communicatie in onze familie was voortdurend lastig, gelukkig inmiddels weer op een aanspreekbaar niveau.

- Maria Mol

De familie is weer een familie

2 september 2020

De communicatie in onze familie was altijd ingewikkeld, gelukkig inmiddels weer op een toegankelijk niveau.

- Dave de Bruijn

Vechtscheiding voorkomen!

22 augustus 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch eindelijk uitgekomen. Zonder de mediation waren we vast in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Christiaan van Veen

Scheiding met zilveren randje

21 augustus 2020

Na een behoorlijk conflict terecht gekomen bij een fijne mediator via mediatorkaart. Ik moet vertellen dat de scheiding nu daarom soepeler ging dan bedacht en ook spreek ik nog met mijn ex. Nazorg had iets beter gemogen na afronding.

- Linda van der Heijden

Persoonlijk afgestemd advies

18 augustus 2020

Niks niet het opvolgende dossier maar echt van mens tot mens in gesprek met elkaar. Je merkte direct dat de vrouw die ons begeleidde dit frequenter had geregeld en al snel waren we in gesprek over oplossingen. En dat terwijl we de 3 maanden daarvoor haast alleen maar onenigheid hadden. Dit was wel een verademing voor ons allebei.

- Patricia Kuiper

Ook voor werkgevers

15 augustus 2020

Erg blij met de bemiddeling in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Professioneel geholpen en niet het gevoel gekregen dat het allemaal maar de fout is van de werkgever. Een verademing.

- Pascal van Dongen

Hulp bij uit elkaar gaan

13 augustus 2020

Adequate hulp bij een scheiding gekregen. De gesprekken en documenten waren snel overeengekomen en goed geregeld. Top, een hele zorg minder.

- Eva Dijkstra

Profi en snel geregeld

11 augustus 2020

De kerel die contact zocht had klaarblijkelijk verstand van zaken en kon ons rap verder begeleiden.

- Adriaan de Leeuw

Eindelijk rustigere tijden

5 augustus 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een tijd van kalmte terecht gekomen. Er waren heldere scenario`s maar er werden vooral oplossingen aangedragen die voor ons beiden nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Daardoor kunnen we tot vandaag af en toe nog teruggrijpen op afspraken van destijds. Ook vielen de tarieven ons enorm mee in een toch al kostbare periode.

- Joyce van Beek

Kwetsbare afwikkeling top overeengekomen

5 augustus 2020

In de periode van uit elkaar gaan was het een emotionele periode maar door de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl hadden we vlug een persoon die ons fatsoenlijk kon helpen. De mediator handelde echt onpartijdig. Ongeacht dat het soms emotioneel was, hebben ze dit neutraal kunnen doen. Fijne afwikkeling zo.

- Jacobus Kramer

Ook voor ons als bedrijf

26 juli 2020

Erg vakkundig geholpen met een geschil met een personeelslid. Gauw geholpen en totaal neutraal. Een opluchting.

- Hendrikus van der Laan

Het idee was aantrekkelijk

25 juli 2020

De mediation heeft gezorgd voor een plan (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. We kunnen hier steeds op terugpakken en daar zijn we content mee. Erg prettig, heeft ons zeer geholpen.

- Mirjam Brouwer

Nalatenschap netjes verdeeld

29 juli 2020

We hebben gepaste begeleiding geboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het doodgaan van opa, bij het verdelen van de erfenis van hem. Dankzij jullie support en daadkracht allemaal tot een goed einde gekomen. Enorm bedankt!

- Bram Dijkstra

Hulp bij scheiding

28 juli 2020

Passende hulp bij een scheiding gekregen. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een soepele mediation en afhandeling. Top, een hele zorg minder.

- David Jansen

Een schouderklopje verdiend

20 juli 2020

Deze organisatie verdienen een schouderklopje. Ik of eigenlijk we hebben flink gehad aan de gesprekken met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Jeroen Visser

Simpel en vlot

19 juli 2020

Dikke prima! Bedankt!

- Anouk de Haan

Niks meer te doen met mijn werkgever!

25 juli 2020

Tevreden konden we met begeleiding van een mediator via deze site eindelijk tot een afscheid met geschikte voorwaarden komen. Overigens was het voor mij al bekend dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel toegeven.

- Elizabeth Janssen

Hulp bij (tiener)dochter

19 juli 2020

Al jaren liep het contact tussen mij en mijn tienerdochter erg stroef. We hebben daarvoor therapie geprobeerd, maar dat mocht niet baten. Deze manier van mediation pakte vooral de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte in het geval van ons volledig.

- Marijke Boer

Simpel en vlug

17 juli 2020

Helemaal super! Bedankt!

- Mirjam Visser

Onenigheid met dochter begeleid en opgelost

18 juli 2020

Mijn dochter en ik konden niet goed met elkaar converseren. We hebben hiervoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Daarom ook superblij met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Stefan Dekker

Betrokken en aardig

15 juli 2020

Er wordt geen kant getrokken en geluisterd naar alle partijen. Daardoor kunnen we nu in het proces snel door naar de oplossing.

- Marije Scholten

Gelukkig nu rustigere tijden

15 juli 2020

Doordat we via mediatiorkaart met een persoon konden communiceren zijn mijn ex partner en ik eindelijk in rustigere tijden terecht gekomen. De gemoederen liepen aanzienlijk op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons beiden bruikbaar waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag af en toe nog teruggrijpen op afspraken van toen. Ook vielen de tarieven ons enorm mee in een toch al kostbare tijd.

- Steven Smeets

Het idee van de mediation helpt oprecht

13 juli 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons enorm heeft geholpen. We kunnen hier steeds op pakken en daar zijn we blij mee. Erg prettig, heeft ons erg geholpen.

- Jan Schouten

Pijnlijke tijd afgesloten

18 juli 2020

Na het overlijden van mijn pa een pijnlijke periode afgerond met de verdeling van de erfenis. De emoties waren hoog maar de begeleiding professioneel en meelevend. Er nauwgezet geregeld allemaal.

- Ramona van Loon

Van moeilijkheden vlot naar oplossingen

12 juli 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn leidinggevende en mezelf zijn we met mediation uiteindelijk tot elkaar gekomen. Dat was zeer prettig, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Dank daarvoor!

- Michel Dekker

Een schouderklopje verdiend

10 juli 2020

Deze mensen verdienen een schouderklopje. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Cornelia Schouten

De familie is opnieuw een familie

10 juli 2020

Na een jarenlang conflict in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de fijne ondersteuning en mediation.

- Maaike Hoekstra

Simpel en vlot

10 juli 2020

Helemaal top! Mijn dank is groot!!

- Willem Postma

Tevreden

10 juli 2020

Gewoon prima, zoals ik mag verwachten.

- Maurice van Dongen

Erfenis zo afgehandeld

14 juli 2020

We hebben de erfenis direct kunnen verdelen dankzij mediation. Dank!

- Hendrikus van Doorn

Goed geregeld

11 juli 2020

Het was een minder leuke oorzaak waardoor ik hier terecht kwam maar de oplossing(en) die eruit kwamen waren goed. Ergens dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden echter dat was oprecht niet zo. Het was echt objectief. De kosten vielen ook alles mee.

- Richard Verbeek

Ervaren mediator

5 juli 2020

Oprecht begaan, eerlijk en ook empatisch. Kundige mediator dus.

- Lisette van Wijk

Scheiding met zilveren randje

9 juli 2020

Na een flink conflict terecht gekomen bij een prettige mediator via mediatorkaart. Niet enkel de scheiding is prima gegaan, maar mijn ex en ik zijn ook beter dan verwacht uit elkaar gegaan. Nazorg had iets beter gemogen na afronding.

- Leonie Huisman

Begeleiding bij (tiener)dochter

4 juli 2020

Mijn dochter en ik leken niet goed met elkaar communiceren. We hebben hiervoor therapie geprobeerd, maar dat mocht niet baten. Deze manier van mediation pakte voornamelijk de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte voor ons echt.

- Ivo Timmermans

Ondanks afstand professioneel geholpen

8 juli 2020

Nog nooit te maken gehad met een buitenlands heengaan en nalatenschap. Daarom toch maar begeleiding ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Deze snel en met betrekkelijk lage prijzen gevonden. Dank allemaal!

- Chantal Mulder

Betrokken en sympathiek

5 juli 2020

Voelde me echt gehoord gedurende de mediation tussen mijn werk en mezelf. Hierdoor grote passen in de goede richting kunnen zetten!

- Willem Martens

Een schouderklopje krijgen

4 juli 2020

Deze mensen krijgen een lintje. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Jeroen van de Brink

Erg veel gehad aan ondersteuning tijdens echtscheiding

6 juli 2020

Zeer gepaste ondervinding met de ondersteuning tijdens het uit elkaar gaan gehad. Geen nummertje, maar echt het begrip dat je als mens behandeld wordt. Veel tijd uitgetrokken voor mijn verhaal en het met me meedenken. Geweldig bedankt!

- Nancy van der Horst

Het idee was goed

1 juli 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons enorm heeft geholpen. Nog altijd wel eens als we een keer woorden hebben grijpen we ernaar terug. Erg prettig, heeft ons erg geholpen.

- Melanie van de Pol

Scheidingmet een lichtpuntje.

28 juni 2020

We hadden ergens flink onenigheid al voor ik de offerteaanvraag indiende bij mediatorkaart. Ik moet zeggen dat de echtscheiding nu daardoor soepeler ging dan verwacht en ook praat ik nog met mijn ex. Nazorg had iets beter gemogen na afronding.

- Petronella Hendriks

Ondanks afstand bekwaam geholpen

1 juli 2020

Nog nooit te maken gehad met een buitenlands heengaan en erfenis. Na een sterfgeval in de familie in Canada hebben we dus hulp gewild. Gelukkig deze begeleiding ontdekt via mediator kaart. Dank allemaal!

- Chantal Visser

Het plan was fatsoenlijk

28 juni 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons heel heeft geholpen. Nog steeds wel eens als we een keer conflicten hebben grijpen we daarnaar terug. Erg prettig, heeft ons zeer geholpen.

- Jacobus van de Ven

Na lang onrustig nu rust

27 juni 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van kalmte terecht gekomen. De gemoederen liepen hoog op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons beiden bruikbaar waren. Tot op de dag van vandaag pakken we nog wel eens terug op bepaalde items die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook prima ondanks een al dure periode.

- Patrick Peters

Erfenis netjes verdeeld

23 juni 2020

We hebben prettige begeleiding geboden gekregen na de aanvraag hier. Was een moeilijke periode, waarin de gemoederen hoog konden oplopen. Dankzij jullie support en daadkracht allemaal tot een goed einde gekomen. Mega bedankt!

- Ilse de Graaf

Tevreden

25 juni 2020

Gewoon goed, zoals ik mag verwachten.

- Sabine Jonker

Meelevend en vriendelijk

23 juni 2020

Voelde me echt gehoord gedurende de mediation tussen mijn werk en mezelf. Hierdoor grote passen in de juiste richting kunnen zetten!

- Margaretha van Dam

Betrokken en sympathiek

27 juni 2020

Voelde me echt gehoord gedurende de mediation tussen mijn werkgever en mezelf. Hierdoor kunnen we nu in het proces snel door naar de oplossing.

- Maria van Dam

Ervaren mediator

19 juni 2020

Oprecht begaan, eerlijk en ook empatisch. Kundige mediator dus.

- Janneke Peeters

Heel veel gehad aan advies tijdens scheiding

21 juni 2020

We hadden het moeilijk maar de hulp was erg prettig. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het eerstvolgende dossier bestempelde. Er wordt echt meegedacht in de oplossing. Zeer bedankt!

- Lisette Driessen

Ook voor ons als bedrijf

19 juni 2020

Zeer content met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn medewerkers. Vakkundig geholpen en niet het idee gekregen dat het allemaal maar de verantwoordelijkheid is van de werkgever. Een verademing.

- Koen van der Meer

Echtscheiding met zilveren randje

22 juni 2020

We hadden eigenlijk flink onenigheid al voor ik de offerteaanvraag indiende bij mediatorkaart. Niet alleen de scheiding is goed verlopen, maar mijn ex en ik zijn ook netter dan verwacht uit elkaar gegaan. We hebben erna niks meer vernomen, dat had ik eigenlijk nog wel bedacht.

- Jeroen van der Meer

Eindelijk conflict opgelost

19 juni 2020

Met een lange tijd aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu eindelijk echt met elkaar communiceren. Dat was heel prettig, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Dank Jullie Wel!

- Jacoba Blom

Hulp bij (tiener)dochter

20 juni 2020

Al jaren liep het contact tussen mij en mijn dochter erg moeizaam. De therapie die we hadden zorgde enkel maar voor meer redenen om ruzie over te maken. Deze manier van mediation pakte vooral de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte voor ons volledig.

- Tom Prins

Niet enkel voor personeel

17 juni 2020

Erg bekwaam geholpen met een conflict met een personeelslid. Vlot geholpen en totaal neutraal. Erg blij.

- Sabine van de Brink

Lastige tijd afgesloten

15 juni 2020

Na het doodgaan van mijn vader een lastige periode afgerond met de verdeling van de erfenis. Advies was erg individueel en op maat. Was voor ons perfect geregeld zo.

- Jolanda Brouwer

Niet prijzig

18 juni 2020

Scheiden is al prijzig genoeg. Gelukkig viel het toch erg mee toen we een mediator inhuurde. We waren er toen snel uit, onbetwistbaar dat deze mevrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Petrus van der Laan

Erg veel gehad aan begeleiding tijdens scheiding

11 juni 2020

We hadden het moeilijk maar de hulp was erg aangenaam. Geen nummertje, maar echt het begrip dat je als mens behandeld wordt. Veel tijd genomen voor mijn kant en het met me meedenken. Geweldig bedankt!

- Roy Schipper

Het idee was aantrekkelijk

16 juni 2020

De mediation heeft gezorgd voor een idee (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. We kunnen hier steeds op pakken en daar zijn we blij mee. Slim hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Petra Timmermans

Eindelijk rustigere tijden

16 juni 2020

Doordat we via mediatiorkaart met een persoon konden praten zijn mijn ex partner en ik gelukkig nu in kalmere tijden terecht gekomen. De gemoederen liepen hoog op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons allebei verstandig waren. Daardoor kunnen we tot vandaag soms nog teruggrijpen op afspraken van destijds. Ook vielen de kosten ons enorm mee in een toch al kostbare tijd.

- Marloes Dekker

Betrokken en aardig

10 juni 2020

Voelde me echt gehoord tijdens de mediation tussen mijn werkgever en mijzelf. Daardoor kunnen we nu in het proces snel door naar de oplossing.

- Marco van de Ven

Verwachtingen overtroffen

11 juni 2020

Ergens was ik wat sceptisch om deze mediation aan te gaan. Viel me toch mee dat we tot een buitengewoon nette verdeling zijn gekomen van de spullen. Dankzij jullie was dit vast veel minder fatsoenlijk geworden!

- Tamara de Boer

Vechtscheiding voorkomen!

9 juni 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer praten met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Ik denk eigenlijk dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Marjolein Martens

Het plan was degelijk

10 juni 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons echt heeft geholpen. We kunnen hier altijd op pakken en daar zijn we content mee. Handig hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Susanne Dijkstra

Simpel en vlug

8 juni 2020

Absoluut super! Bedankt!

- Marinus Willems

Ook voor werkgevers

11 juni 2020

Zeer blij met de bemiddeling in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Snel geholpen en totaal onpartijdig. Een opluchting.

- Nicolaas de Lange

De hulp via mediation was goed tijdens uit elkaar gaan

4 juni 2020

Hele prettige ervaring met de begeleiding tijdens echtscheiding gehad. Geen nummertje, maar echt het gevoel dat je als mens behandeld wordt. Er wordt echt meegedacht in de oplossing. Zeer bedankt!

- Jan van Dijk

Persoonlijke benadering

7 juni 2020

Je bent niet het volgende dossier maar wordt als persoon behandeld. De mediator had onmiskenbaar ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende periode. En dat inmiddels we de 3 maanden daarvoor praktisch alleen maar onenigheid hadden. Dit was ook een geruststelling voor ons allebei.

- Lisette van de Berg

Kwetsbare afwikkeling super afgehandeld

4 juni 2020

In de periode van uit elkaar gaan was het een emotionele periode maar door de aanvraag via mediatorkaart.nl hadden we snel een persoon die ons goed kon helpen. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Soms was het een gevoelige kwestie maar daar werd goed mee omgegaan. Prettige afhandeling zo.

- Chantal de Vries

Snel afgehandeld

4 juni 2020

Erg gauw de verdeling van de erfenis kunnen inrichten dankzij deze professionals! Bedankt.

- Maartje de Vries

Het idee van de mediation helpt enorm

31 mei 2020

De mediation heeft gezorgd voor een idee (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. Nog altijd wel eens als we een keer woorden hebben grijpen we ernaar terug. Slim hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Björn Veenstra

Gewoon prima

30 mei 2020

Gewoon goed, zoals ik mag denken.

- Natasja van Vliet

Nalatenschap zo afgehandeld

4 juni 2020

We hebben de erfenis direct kunnen delen dankzij mediation. Dank Jullie Wel.

- Daniël Dekker

Het idee uit de mediation helpt oprecht

30 mei 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons heel heeft geholpen. Nog altijd wel eens als we een keer conflicten hebben grijpen we daarnaar terug. Erg prettig, heeft ons erg geholpen.

- Anouk Postma

Dikwijls bereikbaar

30 mei 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de afspraken werden op onze planning afgestemd. ’s Avonds als de kleintjes op bed lagen konden we het gesprek voeren met de mediator zodat we geen vrij hoefde te pakken. Ook hadden we na de aanvraag via mediatorkaart.nl snel de reacties in huis voor een juiste mediator. Prettig hoe vlot dit ging.

- Robertus van Dongen

Moeilijke periode afgerond

30 mei 2020

Mijn vaders overlijden zorgde voor een lastige periode rondom de erfenis. De emoties waren hoog maar de begeleiding vakkundig en meelevend. Er nauwgezet geregeld allemaal.

- Cindy Timmermans

Profi en handig geregeld

26 mei 2020

De kerel die contact zocht had klaarblijkelijk verstand van dingen en kon ons rap verder helpen.

- Alexander van Doorn

Op maat afgestemd advies

31 mei 2020

Niks niet het volgende dossier maar oprecht van mens tot mens in contact met elkaar. Je merkte direct dat de dame die ons bijstond dit vaker had geregeld en al snel waren we in contact over oplossingen. En dat terwijl we de 3 maanden daarvoor bijna alleen maar onenigheid hadden. We konden vlug weer opgelucht ademen.

- Barbara Scholten

Een schouderklopje krijgen

25 mei 2020

Deze organisatie verdienen een lintje. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Annemieke de Groot

Vechtscheiding voorkomen!

27 mei 2020

Na een aanvaring van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er door mediatorkaart volkomen uitgekomen! Ik denk wel dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Sebastiaan van Veen

Ondanks afstand professioneel geholpen

26 mei 2020

Zelf hadden we geen expertise op het gebied van buitenlandse erfenissen. Na een sterfte in de familie in Canada hebben we dus begeleiding gezocht. Deze snel en met betrekkelijk lage prijzen gevonden. Dank je wel!

- Dirk Hermans

Uitstekend geregeld De aanleiding was overigens niet fijn maar de methode waarop het afgehandeld is was super. Had verwacht dat er wel linksom of rechtsom gekozen zou worden voor mijn werkgever, maar niets is minder waar. Het was echt neutraal. De kosten vielen ook alles mee.

21 mei 2020

- Maarten de Leeuw

Ondanks afstand bekwaam geholpen

23 mei 2020

Persoonlijk hadden we geen deskundigheid op het gebied van buitenlandse erfenissen. Vandaar toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Deze vlot en met relatief lage tarieven gevonden. Dank je wel!

- Richard Hoekstra

Heel veel gehad aan begeleiding tijdens scheiding

23 mei 2020

We hadden het lastig maar de hulp was erg prettig. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het eerstvolgende nummer bestempelde. Er wordt echt meegedacht in oplossingen. Onwijs content.

- Michael Verbeek

Na lang onrustig nu rust

19 mei 2020

Omdat we via mediatiorkaart met iemand konden communiceren zijn mijn ex partner en ik gelukkig nu in relaxtere tijden terecht gekomen. Er waren heldere situaties maar er werden bovenal oplossingen bedacht die voor ons alletwee nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag soms nog teruggaan op afspraken van destijds. Ook vielen de prijzen ons enorm mee in een toch al kostbare tijd.

- Marc de Jong

Profi en snel geregeld

25 mei 2020

De kerel die contact zocht had duidelijk verstand van zaken en kon ons rap verder helpen.

- Jolanda van der Horst

Het idee uit de mediation helpt echt

22 mei 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons enorm heeft geholpen. We kunnen hier steeds op terugpakken en daar zijn we blij mee. Handig hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Michiel Bakker

Complexe erfenis tot prima einde gebracht

19 mei 2020

Ongeacht de missende documenten konden we in contact met elkaar onder begeleiding. Gelukkig hadden we hier begeleiding bij, want we hebben hier nog nooit eerder mee te maken gehad. Dank voor de goede zorgen en kundige begeleiding!

- Michiel de Leeuw

Meelevend en welwillend

18 mei 2020

Er wordt geen partij gekozen en geluisterd naar alle partijen. Daardoor grote stappen in de goede richting kunnen maken!

- Anne van de Wal

Heel veel gehad aan ondersteuning tijdens scheiding

16 mei 2020

Hele lieve ervaring met de hulp tijdens echtscheiding gehad. Geen nummertje, maar echt het begrip dat je als persoon behandeld wordt. Flink wat tijd genomen voor mijn kant en het met me meedenken. Zeer bedankt!

- René Molenaar

Begeleiding en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

21 mei 2020

Snelle hulp bij het uit elkaar gaan. De gesprekken en papieren waren vlug georganiseerd en goed geregeld. Pak van ons hart in een al lastige periode.

- Wilhelmina Kuipers

Gelukkig nu ruzie opgelost

14 mei 2020

Met een lange tijd aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met elkaar communiceren. Dat was heel prettig, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Dank hiervoor!

- Yvonne van Dijk

Goed geregeld

16 mei 2020

Het was een minder leuke beweegreden waardoor ik hier terecht kwam maar de uitkomst(en) die eruit kwamen waren goed. Had bedacht dat er wel linksom of rechtsom partij getrokken zou worden voor mijn werk, maar niets is minder waar. Het was echt objectief. Bovendien was het goedkoop gelukkig.

- Hendrik Dekker

Het uit elkaar gaan met zilveren randje

15 mei 2020

Na een sterk conflict terecht gekomen bij een prettige mediator via mediatorkaart. Niet enkel de echtscheiding is goed gegaan, maar mijn ex en ik zijn ook netter dan verwacht uit elkaar gegaan. We hebben achteraf niks meer vernomen, dat had ik ergens nog wel bedacht.

- Charlotte de Boer

Geen kant kiezen

16 mei 2020

Gelukkig was de ondersteuner erg doorgewinterd bij de mediation bij mijn werkgever. Geen enkele keer het gevoel gehad dat hij kant koos of partijdig reageerde. Geweldig.

- Robert Driessen

Moeilijke periode afgesloten

11 mei 2020

Mijn vaders overlijden zorgde voor een lastige periode rondom de erfenis. Advies was erg persoonlijk en op maat. Was voor ons volmaakt geregeld zo.

- Bas Smeets

Snel afgehandeld

9 mei 2020

Zeer snel de verdeling van de erfenis kunnen inrichten dankzij deze professionals! Dank!

- Sebastiaan Bosman

Simpel en snel

7 mei 2020

Absoluut super! Bedankt!

- Janneke Willems

Eindelijk ruzie opgelost

9 mei 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn baas en mezelf zijn we met mediation gelukkig nu tot elkaar gekomen. Erg prettig geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de preferentie kreeg. Bedankt!

- Jacobus Maas

Het idee van de mediation helpt oprecht

10 mei 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons heel erg heeft geholpen. We kunnen hier steeds op terugpakken en daar zijn we blij mee. Erg prettig, heeft ons erg geholpen.

- Bas Hermans

Gelukkig nu onenigheid opgelost

8 mei 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu eindelijk echt met elkaar praten. Dat was erg prettig, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Bedankt!

- Claudia van der Laan

Ongeacht de emoties netjes gedeeld

5 mei 2020

We hebben fijne hulp aangeboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het doodgaan van opa, bij het verdelen van de erfenis van hem. Door jullie ondersteuning en energie alles tot een goed einde gekomen. Echt bedankt!

- Edwin Bos

Een schouderklopje krijgen

9 mei 2020

Onze mediator was geweldig. Ik of eigenlijk wij hebben veel gehad aan de sessies met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Sharon Bosman

Het idee was goed

5 mei 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons echt heeft geholpen. We kunnen hier steeds op terugpakken en daar zijn we blij mee. Slim hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Pieter van der Horst

Eindelijk conflict opgelost

3 mei 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn baas en mezelf zijn we met mediation gelukkig nu tot elkaar gekomen. Heel fijn geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de preferentie kreeg. Dank Jullie Wel!

- Deborah van Leeuwen

Heel veel gehad aan advies tijdens echtscheiding

6 mei 2020

We hadden het moeilijk maar de hulp was erg prettig. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het volgende nummer bestempelde. Veel tijd uitgetrokken voor mijn verhaal en het met me meedenken. Super content.

- Arjan van Wijk

Het uit elkaar gaan met zilveren randje

7 mei 2020

We hadden ergens flink ruzie al voor ik de offerteaanvraag indiende bij mediatorkaart. Ik moet zeggen dat de echtscheiding nu daarom soepeler ging dan verwacht en ook spreek ik nog met mijn ex. We hebben erna niks meer gehoord, dat had ik ergens nog wel verwacht.

- Hanneke Blom

Content

29 april 2020

Gewoon prima, zoals ik mag verwachten.

- Remco van den Broek

Kwetsbare afwikkeling super afgehandeld

2 mei 2020

Tijdens de scheiding kwamen er veel wat gevoeligheden naar boven maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden zoeken waren we er snel uit. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Soms was het een gevoelige kwestie maar daar werd goed mee omgegaan. Prettige afhandeling zo.

- Vanessa Smit

Een lintje krijgen

27 april 2020

Onze mediator was geweldig. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Danny Smeets

Het uit elkaar gaan met zilveren randje

26 april 2020

Na een behoorlijk conflict terecht gekomen bij een prettige mediator via mediatorkaart. Ik moet aanmerken dat de echtscheiding nu daardoor soepeler ging dan bedacht en ook spreek ik nog met mijn ex. We hebben achteraf niks meer gehoord, dat had ik ergens nog wel verwacht.

- Adriana Verbeek

Onzekere kwestie goed afgehandeld

2 mei 2020

In de periode van uit elkaar gaan was het een emotionele tijd maar door de aanvraag via mediatorkaart.nl hadden we vlug iemand die ons fatsoenlijk kon helpen. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Ongeacht dat het soms emotioneel was, hebben ze dit neutraal kunnen doen. Erg netjes.

- Patrick Martens

Profi en handig geregeld

25 april 2020

De kerel die contact zocht had duidelijk verstand van zaken en kon ons vlug verder begeleiden.

- Mark Post

Het plan was goed

27 april 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons heel erg heeft geholpen. We kunnen hier altijd op pakken en daar zijn we content mee. Slim hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Petronella Bakker

Heel veel gehad aan advies tijdens scheiding

30 april 2020

We hadden het moeilijk maar de hulp was erg prettig. Geen nummertje, maar echt het gevoel dat je als persoon behandeld wordt. Er wordt echt meegedacht in de oplossing. Onwijs tevreden.

- Jan de Haan

Betrokken en aardig

28 april 2020

Er wordt geen partij getrokken en geluisterd naar alle partijen. Daardoor grote passen in de goede richting kunnen zetten!

- Marc de Leeuw

Niet enkel voor personeel

22 april 2020

Erg professioneel geholpen met een geschil met een personeelslid. Snel geholpen en totaal neutraal. Een opluchting.

- Wilhelmina Bosman

Goed afgehandeld

25 april 2020

Het was een minder leuke aanleiding waardoor ik hier terecht kwam maar de uitkomst(en) die eruit kwamen waren goed. Had verwacht dat er wel linksom of rechtsom gekozen zou worden voor mijn werk, maar niks is minder waar. Het was echt onpartijdig. Verder was het betaalbaar gelukkig.

- Johannes de Vries

Betrokken en aardig

24 april 2020

Voelde me echt gehoord gedurende de mediation tussen mijn werk en mezelf. Hierdoor grote passen in de goede richting kunnen zetten!

- Maartje Hoekstra

Uitstekend geregeld De reden was overigens niet fijn maar de manier waarop het afgehandeld is was top. Eigenlijk dacht ik dat mijn werk wel voorgetrokken zou worden echter dat was echt niet zo. De mediator was echt neutraal. Bovendien was het goedkoop gelukkig.

22 april 2020

- Robin van Beek

Gelukkig nu conflict opgelost

23 april 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn baas en mezelf zijn we met mediation uiteindelijk tot elkaar gekomen. Erg fijn geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de voorkeur kreeg. Dank daarvoor!

- Marcel Smits

Scheidingmet een lichtpuntje.

21 april 2020

Na een behoorlijk conflict terecht gekomen bij een prettige mediator via mediatorkaart. Niet alleen de scheiding is goed gegaan, maar mijn ex en ik zijn ook netter dan verwacht uit elkaar gegaan. Nazorg had iets beter gemogen na afsluiting.

- Sander Smit

De mediator was goed!

16 april 2020

Eveneens heel oprecht, ontwapenend maar ook heel meelevend. Was niet haar eerste mediation, dat was te merken.

- Hendrika Hendriks

Erg veel gehad aan hulp tijdens scheiding

17 april 2020

We hadden het moeilijk maar de hulp was erg aangenaam. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het eerstvolgende dossier bestempelde. Flink wat tijd uitgetrokken voor mijn kant en het met me meedenken. Onwijs content.

- Marjolein van Beek

Gelukkig nu rustigere tijden

20 april 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van kalmte terecht gekomen. De gemoederen liepen hoog op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons beiden goed waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op sommige onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de tarieven ons enorm mee in een toch al kostbare tijd.

- Anita Dijkstra

Ook voor werkgevers

18 april 2020

Erg vakkundig geholpen met een ruzie met een medewerker. Professioneel geholpen en niet het idee gekregen dat het allemaal maar de schuld is van de werkgever. Erg blij.

- Eveline de Jonge

Geen testament, wel netjes verdeeld

16 april 2020

Ongeacht de ontbrekende stukken konden we in gesprek met elkaar onder begeleiding. Gelukkig hadden we hier bijstand bij, want wij hebben hier nog nooit eerder mee te doen gehad. De kosten vielen ook alles mee.

- Alexander Janssen

Gelukkig nu conflict opgelost

18 april 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn leidinggevende en ikzelf zijn we met mediation gelukkig nu tot elkaar gekomen. Dat was zeer aangenaam, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Dank daarvoor!

- Marjolein Kuiper

Gevoelige kwestie fatsoenlijk afgehandeld

17 april 2020

Bij de scheiding kwamen er behoorlijk wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden zoeken waren we er vlot uit. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Ongeacht dat het soms gevoelig was, hebben ze dit onpartijdig kunnen doen. Prettige afwikkeling zo.

- Eric de Jonge

Dichter naar elkaar toegegroeid

16 april 2020

Na een jarenlang conflict in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen door de fijne ondersteuning en mediation.

- Evelien Dijkstra

Content

13 april 2020

Tevreden zoals bedacht.

- Martin Meijer

Geen testament, wel netjes verdeeld

11 april 2020

Er was jammer genoeg geen testament, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. Gelukkig hadden we hier hulp bij, want we hebben hier nog niet eerder mee te doen gehad. bedankt voor de goede zorgen en kundige hulp!

- Willem Verhoeven

Content

13 april 2020

Tevreden zoals bedacht.

- Adriaan de Jong

Vakkundig en snel

9 april 2020

De man die contact zocht had klaarblijkelijk verstand van dingen en kon ons vlug verder begeleiden.

- Michiel van de Brink

De hulp via mediation was goed tijdens uit elkaar gaan

7 april 2020

Hele lieve ervaring met de ondersteuning tijdens het uit elkaar gaan gehad. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het eerstvolgende dossier bestempelde. Veel tijd genomen voor mijn verhaal en het met me meedenken. Onwijs tevreden.

- Alexander Smit

Ondanks afstand professioneel geholpen

8 april 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands heengaan en nalatenschap. Vandaar toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Deze snel en met betrekkelijk lage prijzen gevonden. Dank jullie wel!

- Kim de Lange

Geoefend mediator

8 april 2020

Eveneens heel oprecht, ontwapenend en ook heel medelevend. Was niet haar allereerste mediation, dat was te merken.

- Irene Dijkstra

Vlot afgehandeld!

7 april 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Ik denk ook dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Adrianus Molenaar

Verwachtingen overtroffen

3 april 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig idee de gesprekken rondom de scheiding in. Maar al snel kwamen we wel tot een uitstekende uitkomst. Ik denk dat buiten dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Susanne Meijer

Ruzie met werknemer opgelost

4 april 2020

Langdradig slepend conflict met een van mijn medewerkers professioneel begeleid.

- Kevin Molenaar

Uit elkaar met een lichtpuntje.

3 april 2020

We hadden ergens flink onenigheid al voor ik de offerteaanvraag indiende bij mediatorkaart. Ik moet vertellen dat de echtscheiding nu hierdoor soepeler ging dan verwacht en ook praat ik nog met mijn ex. Nazorg had iets beter gemogen na afsluiting.

- Marieke de Bruin

Snel geregeld

2 april 2020

Erg vlot de verdeling van de erfenis gaan inrichten dankzij deze professionals! Dank!

- Johan van de Velden

De familie is weer een familie

29 maart 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de goede hulp en mediation.

- Roy van der Meulen

Gewoon goed

31 maart 2020

Tevreden zoals verwacht.

- Raymond de Lange

Nalatenschap zo afgehandeld

12 maart 2020

Zeer vlot de verdeling van de erfenis gaan inrichten dankzij deze professionals! Dank!

- Martinus van den Bosch

Erfenis eerlijk gedeeld

2 maart 2020

Gepaste begeleiding gekregen bij het verdelen van de erfenis. De emoties waren nog hoog door het doodgaan van opa, bij het verdelen van de erfenis van hem. Door jullie ondersteuning en daadkracht allemaal tot een goed einde gekomen. Zeer dankbaar hiervoor.

- Jasper Schouten

Arbeidsconflict kundig opgelost

9 februari 2020

Lang besluitloos conflict met een van mijn werknemers professioneel begeleid.

- Petrus van der Heijden

Conflict met werknemer opgelost

9 januari 2020

Lang slepend conflict met een van mijn werknemers professioneel begeleid.

- Inge de Groot

Na lang onrustig nu rust

20 december 2019

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een tijd van rust terecht gekomen. Er werden heldere scenario`s maar er werden vooral oplossingen aangedragen die voor ons allebei werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op bepaalde items die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de prijzen ons reuze mee in een toch al kostbare tijd.

- Ronald Smeets

Via linkedin niet hetzelfde

28 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Matthijs de Vries

Mediatorkaart is top!

30 maart 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Ilona Brouwer

Voortreffelijke match

2 april 2020

Via Mediatorkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Miranda van Beek

Perfecte tip

28 maart 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Melanie de Haan

zeer rap geholpen

28 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker in de buurt, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Vanessa Jansen

Dé tip

25 maart 2020

Via kennissen beland bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Erik Vink

Geen linkedin nodig

23 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een bekende kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Leonie de Leeuw

Lang leve google

22 maart 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een aanvraag gedaan en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Susanne van der Heijden

Dé tip

26 maart 2020

Via kennissen beland bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Albert Kuijpers

Fijn!

22 maart 2020

Gisteren het formuliertje ingevuld en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Leonie Jansen

Gevonden via forum

20 maart 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Blij met de ontvangen offerte. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Joyce de Haan

Fijne service

18 maart 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Erik de Jonge

Mijn eigen netwerk kan dit niet

17 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een bekende kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Jelle Koster

Aangenaam verrast

17 maart 2020

Gisteren het formuliertje ingevuld en ik moet zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Nancy de Bruijn

Ideale match

18 maart 2020

Via Mediatorkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Willem de Wit

erg betaalbaar

13 maart 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Kim van de Berg

Gevonden via forum

14 maart 2020

Door een forum hier beland. Positief over de ontvangen offerte. Einde zoektocht!

- Christiaan Dijkstra

Eindelijk een goede site gevonden

19 maart 2020

Na even gezocht te hebben eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Angela Smeets

zeer rap geholpen

17 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via mediatorkaart.nl. Fijn lokaal, goed persoonlijk contact en een nette prijs.

- Stefan Sanders

betaalbaar en professioneel

16 maart 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Klaas Kuiper

snel geholpen

9 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken professional vond via mediatorkaart.nl. Fijn dicht in de buurt, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Thomas Verhoeven

Snelle offerte

9 maart 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Marloes Scholten

Ideale match

5 maart 2020

Via Mediatorkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Jeroen de Boer

Dit werkt fijn

23 februari 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Astrid Groen

vlot en makkelijk

16 februari 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, fijn persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Cornelis Dekker

Mediatorkaart werkt erg fijn

6 februari 2020

Via vrienden beland bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Sebastiaan Verhoeven

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

1 februari 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Kirsten Schipper

Positieve ervaring

24 januari 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een aanvraag gedaan en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Robin Timmermans

Goede werking van de website

19 januari 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Barry de Vries

betaalbaar en professioneel

11 januari 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Angelique Smits

Eindelijk een goede site gevonden

8 januari 2020

Na lang zoeken eindigde ik op Mediatorkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Astrid de Leeuw

Google is je grootste vriend

6 december 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een offerte aangevraagd en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Jelle van de Pol

niet verwacht zo betaalbaar

5 december 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Gerrit Martens

Ideale tip

22 november 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Wilhelmus Schouten

Goed contact

15 november 2019

Na een zoektocht eindigde ik op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Judith Maas

Aangenaam verrast

13 november 2019

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Sander Dijkstra

Mediatorkaart werkt erg fijn

2 november 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Matthijs de Jonge

Duidelijke website

29 oktober 2019

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Marleen van de Velden

niet verwacht zo betaalbaar

27 oktober 2019

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Anouk Bosman

Eindelijk een fijne site

19 oktober 2019

Na even gezocht te hebben eindigde ik op Mediatorkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- René van Veen

Snelle offerte

11 oktober 2019

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Daniëlle Koning

aangename service

3 oktober 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Monique Postma

Snelle match via mediatorkaart.nl

28 september 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Wendy Martens

Erg tevreden

24 september 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Mediatorkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Bas Peters

Vlugge offerte

18 september 2019

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Linda Bosch

Super service

6 september 2019

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Ruben de Lange

Ideale match

29 augustus 2019

Via Mediatorkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Marc Janssen

Geen linkedin nodig

29 augustus 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Jacob de Boer

Ideale tip

22 augustus 2019

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Nicole van de Ven

Goed contact

13 augustus 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Sabrina de Leeuw

Aangenaam verrast

1 augustus 2019

Afgelopen week een aanvraag gedaan en ik moet zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Sandra Sanders

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

28 juli 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Guido de Bruin

Goede werking van de website

24 juli 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Ingrid Bakker

Eindelijk een fijne site

11 juli 2019

Na een zoektocht kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Marije Visser

betaalbaarder dan ik dacht

4 juli 2019

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Sylvia van de Berg

Goede werking van de website

29 juni 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Margaretha Willemsen

erg betaalbaar

27 juni 2019

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Eva Verhoeven

Snelle offerte

15 juni 2019

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Patrick Boer

Super service

10 juni 2019

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Esther van Loon

Goed contact

31 mei 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Marije de Vos

Ideale website

28 mei 2019

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Bastiaan de Koning

Eindelijk een goede site gevonden

20 mei 2019

Na lang zoeken eindigde ik op Mediatorkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Charlotte Koning

Goed contact

13 mei 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Lisette van Dongen

Eindelijk een fijne site

6 mei 2019

Na een zoektocht arriveerde ik bij Mediatorkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Marije van den Heuvel

Eindelijk een fijne site

29 april 2019

Na een zoektocht eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Maurice Bakker

Eindelijk een goede site gevonden

19 april 2019

Na even gezocht te hebben eindigde ik op Mediatorkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Roel de Ruiter

Snelle match via mediatorkaart.nl

18 maart 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en het zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Paul de Groot

Na lang zoeken de juiste gevonden

16 februari 2019

Na lang zoeken kwam ik uit op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Yvonne de Groot

Mediatorkaart is top!

5 februari 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Ruud Mulder

Werkt lekker!

25 januari 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Mirjam Peters

Zeer verrast

10 januari 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Mediatorkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Claudia van Wijk

De perfecte match

17 december 2018

Via Mediatorkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Angela de Wit

snel geholpen

22 januari 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via mediatorkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, fijn persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Thijs Smeets

Dé tip

22 december 2018

Via kennissen beland bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Marleen Huisman

Uitgelichte mediators uit Wommels

Advocatenkantoor Van Bommel & Van Onna

Voorstraat 66
8801 LE Franeker
Nederland

0517 394 466
http://www.advocatenkantoorvanbommel.com/

Scheidingsbegeleiding Samen

De Pôle 21
8604 VG Sneek
Nederland

06 20610472
http://www.scheidingsbegeleidingsamen.nl/

Ysbrechtum

8633 Ysbrechtum
Nederland

0515 416 999
http://falkadvocatuurenmediation.nl/