Mediator Wormer

Heb jij behoefte aan een topper voor mediation in Wormer?
Dan ben je op de goede plek.
Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Mediator Wormer verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het beste gedeelte?
Mediatorkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle professional-m] uit Wormer – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2020 en verder.

Mediator Wormer gezocht?

Kosten inzichtelijk krijgen

Mediator Wormer
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 104 reviews)
Mediatorlink Mediation
Mediator ConflictConsult
Zakelijke Mediation MediationEasy
First Mediation
Mediatorgroep Bemiddeld conflictbemiddeling
Bloemster Mediation
Handdrukpunt echtscheiding meditaion

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Wormer, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Wormerveer, Westzaan en Zaandijk bijvoorbeeld ook geholpen aan een mediator.

Waarom mediator Wormer

Ben jij op zoek naar de beste mediator in Wormer? Het kan ingewikkeld zijn om de beste mediator te vinden voor het wegnemen van een conflict. Wij snappen dit maar al te goed, het is namelijk vrij moeilijk geworden door het grote aanbod van mediators. Gelukkig zijn wij er voor je om de ultieme tiplijst te geven. Spring direct naar:

Wanneer is het verstandig om de beste mediator in Wormer te zoeken

Je vraagt je vast af voor welk type conflict je een mediator nodig hebt. De mediator zal je helpen met vrijwel alles wat te maken heeft met meningsverschillen en onderlinge ruzies. Door in het midden van het geschil te gaan staan, tussen allebei de partijen in, kan hij onafhankelijk het conflict laten verdwijnen. Daarnaast is het zo dat een mediator je assisteert als je een compromis wilt laten opstellen voor bijvoorbeeld een arbeidsconflict. Je kan onder andere een conflict hebben over te laat betaald salaris of arbeidsvoorwaarden.

De personen die te maken hebben met bijvoorbeeld ruzies in de buurt kunnen ook terecht bij een mediator in Wormer. Dit soort conflicten kunnen meerdere redenen hebben, een mediator kan bij elke van dit soort ruzies helpen. Voor de grotere ondernemingen is het ook verstandig om een mediator in te zetten als er een arbeidsconflict ontstaat tussen verschillende sectoren. kunnen een mediator weer inzetten als ze bijvoorbeeld een geschil hebben over plagiaat. Zoals je kunt zien is een mediator eigenlijk inzetbaar voor alle mogelijke typen conflicten, het is dé persoon die je in zou moeten schakelen om het geheel te sussen.. Bij Mediatorkaart kun je in Wormer terecht voor:

  • Mediator scheiding Wormer
  • Zakelijke mediation Wormer
  • Familie mediation Wormer
  • Mediation arbeidsconflict Wormer
  • En meer

Alle mediators uit Wormer

Bekijk ook mediators uit

Op zoek naar een voordelige mediator Wormer – mediator vs. rechtszaak

Er zit een aanzienlijk verschil tussen een jurist en een mediator. Een jurist komt pas kijken als zelfs de mediator het conflict niet kan oplossen. Denk hier met name aan heftige ruzies die nooit meer zonder rechter opgelost kunnen worden.

Een mediator daarentegen is de partij die die energie put uit het laten verdwijnen van een geschil. Na het onderhandelen van de mediator kunnen beide partijen weer met elkaar door een deur. Er zit dus een groot verschil tussen een jurist en een mediator.

Het is bijvoorbeeld voor zakelijke mediation sterk aan te bevelen om een lokale en betaalbare mediator te vinden uit Wormer. Dit is onder andere ook in te zetten wanneer je te maken hebt met een arbeidsconflict.

Op zoek naar een mediator uit Wormer voor jouw zakelijke mediation?

Zoek een zakelijk mediator

Klik op ‘Zoek een zakelijk mediator‘ om een betaalbare mediator te vinden die gespecialiseerd is in zakelijke mediation Wormer.

Redenen om te kiezen voor een mediator in Wormer

We kunnen een heleboel redenen opnoemen voor de vraag waarom ook jij zou moeten kiezen voor een mediator in Wormer voor het oplossen van een conflict. Allereerst maakt de mediator het mogelijk om de relatie niet te verpesten, vaak is het namelijk zo dat de gemoederen hoog oplopen.

De mediator uit Wormer weet vrijwel alles over de juiste onderhandelings wijze, je weet dus altijd zeker dat jij kunt overleggen met de andere partij zonder dat de stoelen door de kamer vliegen. Ook zal je door de mediators het conflict snel afhandelen. Je wilt namelijk niet onnodig veel moeite steken in een conflict. De mediator uit Wormer is er voor je om er snel een punt achter te kunnen zetten.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Esther Veenstra Esther Veenstra
Customer Succes manager bij mediatorkaart.nl
Mediation94%
Familierecht90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Mediator Wormer gezocht – waar moet je op letten bij het zoeken

Het zou eenvoudig zijn om het eerste het beste kantoor te kiezen voor een mediator, maar dit is natuurlijk niet hoe het werkt. Door een aantal stappen te doorlopen zal ook jij uitkomen bij de geschikte persoon. Het moet vanzelfsprekend wel een professional zijn jou gaat begeleiden met je geschil. Grote ondernemingen zullen bijvoorbeeld doelgericht moeten zoeken naar mediators die gespecialiseerd zijn op het oplossen van arbeidsconflicten. Stelletjes die willen gaan scheiden zullen op zoek moeten gaan naar een mediator scheiden in Wormer.

Scheiden in Wormer is vaak vervelend, maar met een mediator scheiden uit Wormer zal je jouw relatie zonder onnodig gedoe kunnen beëindigen.

Je kan altijd contact zoeken met de diverse kantoren om wat meer informatie te verkrijgen.

Wil je bijvoorbeeld snel scheiden, vraag dan 3 offertes op van lokale en betaalbare mediators uit Wormer die je graag helpen met een echtscheiding aanvragen.

Scheiden Wormer, via een betaalbare mediators

Scheiden Wormer

Klik op de knop ‘Scheiden Wormer‘ om een scheiding aan te vragen door een scheidingsmediator uit Wormer, gespecialiseerd in echtscheiding.

3 offertes voor een mediator in Wormer

Het is vanzelfsprekend altijd een slim plan om een offerte aan te vragen. In de aanvraag is het erg belangrijk dat je duidelijk bent in wat je zoekt. Je wilt immers meteen uitkomen bij iemand met een hoge mate van bedrevenheid en kennis, een bepaalde mate van professionaliteit is wel zo prettig bij het beëindigen van een conflict.

Hierna hoef je alleen nog maar een ontmoetingsgesprek in te plannen, door deze ontmoeting kan je een goed beeld vormen over de partij die jou zal gaan assisteren. Bij een mediator is het goed dat je een goed gevoel hebt, hij zal namelijk vaak contact met je hebben gedurende het oplossen van het conflict.

Klik op kosten mediator om direct 3 offertes van lokale en betaalbare mediators uit Wormer op te vragen en zo direct inzicht te krijgen in de kosten.

Direct 3 offertes voor een specifieke kostenindicatie van verschillende mediators uit Wormer.

Nu 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit.

Mediator in Wormer – een persoon die je kan helpen

Door hierboven beschreven tips te volgen is het voor jou ook mogelijk om een geschikte mediator uit Wormer te vinden. Wij bieden je daarnaast de kans om snel en simpel 3 offertes aan te vragen. Dit is uiteraard ook handig wanneer je een erfenis gaat verdelen.Kwel jezelf niet langer en schakel een mediator in.

Bekijk bijvoorbeeld alles over verdeling erfenis en kom direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare mediator uit Wormer.

Benieuwd naar het traject van familie mediation Wormer voor erfenis verdeling?

Verdeling erfenis mediation

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een erfenis verdeling in Wormer te bekijken middels het vergelijken van mediators uit Wormer.

Veelgestelde vragen over mediation in

Wormer

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de mediator regio Wormer jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden ook af om met haast op zoek te gaan naar een mediator. Het kan wel, maar het is het beste om hier eventjes de tijd voor te pakken om te zorgen dat alles goed voelt!

Overstappen van mediator is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande mediator. Vraag vervolgens aan je vorige mediator of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe mediator uit Wormer.

mediatorkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle mediators in Wormer. Wij zien welke mediators beschikbaar zijn in Wormer en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van mediators uit Wormer die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Mediation Wormer

Op maat afgestemd advies

25 juni 2020

Je bent niet het eerstvolgende dossier maar wordt als persoon behandeld. Je merkte gelijk dat de vrouw die ons hielp dit frequenter had gedaan en al snel waren we in contact over oplossingen. De periode voor de mediation hadden we veel onenigheid dus dit was erg fijn. Dit was echt een verademing voor ons beide.

- Kim Prins

Een lintje verdiend

23 juni 2020

Deze mensen verdienen een lintje. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Hanneke de Jonge

Gewoon goed

23 juni 2020

Gewoon goed, zoals ik mag verwachten.

- Cornelis van de Velden

Geen testament, wel eerlijk verdeeld

20 juni 2020

Er was jammer genoeg geen wilsbeschikking, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. Gelukkig hadden we hier bijstand bij, want we hebben hier nog nooit eerder mee te maken gehad. Dank voor de goede zorgen en professionele hulp!

- Wouter Verhoeven

De familie is opnieuw een familie

19 juni 2020

De communicatie in onze familie was steeds lastig, gelukkig ondertussen weer op een toegankelijk niveau.

- Jasper Hofman

Heel veel gehad aan ondersteuning tijdens echtscheiding

20 juni 2020

We hadden het moeilijk maar de hulp was erg prettig. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het eerstvolgende dossier bestempelde. Veel tijd uitgetrokken voor mijn verhaal en het met me meedenken. Geweldig bedankt!

- Ronald Bakker

Het idee van de mediation helpt oprecht

24 juni 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons echt heeft geholpen. Nog steeds wel eens als we een keer woorden hebben grijpen we ernaar terug. Slim hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Jolanda van Vliet

Persoonlijk afgestemd advies

19 juni 2020

Je bent niet het eerstvolgende nummer maar wordt als mens behandeld. Je merkte gelijk dat de dame die ons begeleidde dit vaker had geregeld en al snel waren we in contact over oplossingen. En dat inmiddels we de 3 maanden ervoor haast alleen maar onenigheid hadden. We konden snel weer opgelucht ademhalen.

- Kevin de Haan

Geoefend mediator

15 juni 2020

Eveneens heel oprecht, ontwapenend en ook heel meevoelend. Kundige mediator dus.

- Nienke Timmermans

Moeilijke tijd afgesloten

20 juni 2020

Mijn vaders dood zorgde voor een lastige paar maanden rondom de erfenis. Advies was erg individueel en op maat. Was voor ons foutloos geregeld zo.

- Sabrina Vos

Uitstekend gedaan De oorzaak was logischerwijs niet prettig maar de wijze waarop het geregeld is was super. Ergens dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden maar dat was echt niet zo. De mediator was echt neutraal. Verder was het betaalbaar gelukkig.

18 juni 2020

- Bart van de Berg

Professioneel en vlug

18 juni 2020

De mediator waarmee we in contact kwamen was duidelijk ervaren met dit soort conflicten en pakte het snel op.

- Marinus Willems

Tarief viel mee!

14 juni 2020

Uit elkaar gaan is al duur genoeg. Vandaar blij met het lage tarief van onze mediator. We waren er toen rap uit, duidelijk dat deze mevrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Sharon de Ruiter

Gelukkig nu van mijn baas af

14 juni 2020

Tevreden konden we met begeleiding van een mediator via deze site tenslotte tot een vertrek met geschikte condities komen. Overigens was het voor mij al duidelijk dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel toegeven.

- Catharina van de Wal

Het plan was fatsoenlijk

13 juni 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons zeer veel heeft geholpen. We kunnen hier steeds op terugpakken en daar zijn we blij mee. Slim hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Rob van Dam

Ook voor werkgevers

9 juni 2020

Erg professioneel geholpen met een conflict met een medewerker. Snel geholpen en totaal objectief. Erg opgelucht.

- Janneke Jacobs

Betrokken en aardig

8 juni 2020

Er wordt geen kant getrokken en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor kunnen we nu in het proces snel door naar de uitkomst.

- Sjoerd Schipper

Simpel en snel

9 juni 2020

Dikke prima! Dank!

- Christian van Dongen

Onzekere kwestie fatsoenlijk afgehandeld

11 juni 2020

Tijdens de scheiding kwamen er behoorlijk wat gevoeligheden naar boven maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden zoeken waren we er direct uit. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Soms was het een gevoelige kwestie maar daar werd correct mee omgegaan. Prettige afhandeling zo.

- Petrus van der Linden

Op maat afgestemd advies

4 juni 2020

Je bent niet het volgende nummer maar wordt als persoon benaderd. De mediator had kennelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende periode. De tijdsduur voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg fijn. Dit was echt een opluchting voor ons beide.

- Maartje Bosch

Meelevend en welwillend

6 juni 2020

Voelde me echt gehoord gedurende de mediation tussen mijn werk en mezelf. Daardoor kunnen we nu in het proces snel door naar de uitkomst.

- Kirsten Blom

Hulp bij scheiding

5 juni 2020

Vlotte ondersteuning bij het uit elkaar gaan. De gesprekken en papieren waren vlug overeengekomen en goed verzorgd. Pak van ons hart in een al moeilijke tijd.

- Raymond van Dam

Verwachtingen overtroffen

6 juni 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage verwachtingen de sessies rondom de echtscheiding in. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een buitengewoon eerlijke verdeling zijn gekomen van de bezittingen. Ik denk dat zonder dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Rogier van den Broek

Moeilijke periode afgerond

1 juni 2020

Mijn vaders dood zorgde voor een verdrietige periode rondom de erfenis. De gemoederen waren hoog maar de ondersteuning professioneel en meelevend. Was voor ons foutloos geregeld zo.

- Barry Dekker

Niet duur

3 juni 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Gelukkig viel het uiteindelijk erg mee toen we een mediator inschakelde. Het was gauw overeengekomen nadat de ervaren dame ons begeleid had.

- Mirjam Kuiper

Betrokken en sympathiek

6 juni 2020

Voelde me echt gehoord tijdens de mediation tussen mijn werk en mijzelf. Daardoor grote stappen in de juiste richting kunnen zetten!

- Jacoba van den Broek

Profi en vlot geregeld

6 juni 2020

De mediator waarmee we in gesprek kwamen was onmiskenbaar ervaren met dit soort conflicten en pakte het direct op.

- Sebastiaan Hendriks

Nalatenschap zo geregeld

3 juni 2020

Erg gauw de verdeling van de erfenis gaan inrichten dankzij deze professionals! Dank!

- Renate van de Ven

De familie is opnieuw een familie

30 mei 2020

Na een jarenlang conflict in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de goede hulp en mediation.

- Christiaan van Doorn

Niet duur

2 juni 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Gelukkig viel het toch erg mee toen we een mediator inschakelde. Het was vlot afgehandeld nadat de doorgewinterde vrouw ons begeleid had.

- Ilona Willems

Snel geregeld

27 mei 2020

Zeer vlot de verdeling van de erfenis kunnen organiseren dankzij deze professionals! Dank!

- Frank van der Laan

De familie is opnieuw een familie

28 mei 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen door de fijne ondersteuning en mediation.

- Laura Veenstra

Gelukkig nu onenigheid opgelost

27 mei 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn baas en ikzelf zijn we met mediation uiteindelijk tot elkaar gekomen. Dat was heel aangenaam, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Bedankt!

- Sander van de Veen

Oprecht fijn

25 mei 2020

Dikke prima! Mijn dank is groot!!

- Simone Dekker

Niet alleen voor werknemers

26 mei 2020

Erg vakkundig geholpen met een ruzie met een werknemer. Vakkundig geholpen en niet het idee gehad dat het allemaal maar de schuld is van de werkgever. Erg opgelucht.

- Maria Mulder

Arbeidsconflict bekwaam opgelost

26 mei 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleemgeval kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en vlug geholpen.

- Adriana van der Meulen

Echt rechtvaardig

23 mei 2020

Gelukkig was de coach erg doorgewinterd bij de mediation bij mijn werk. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder kant te kiezen. Top.

- Eric van Vliet

Na lang turbulent nu ontspanning

22 mei 2020

Omdat we via mediatiorkaart met iemand konden praten zijn mijn ex partner en ik eindelijk in relaxtere tijden terecht gekomen. De gemoederen liepen aanzienlijk op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons beiden verstandig waren. Tot op de dag van vandaag pakken we nog wel eens terug op bepaalde items die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook prima ondanks een al dure tijd.

- Michael Timmermans

Conflict met medewerker opgelost

27 mei 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit vraagstuk kon komen met een medewerker maar via mediation professioneel en snel geholpen.

- Wilhelmina van Loon

Hulp bij (tiener)dochter

20 mei 2020

Al jaren liep het contact tussen mij en mijn dochter erg stroef. We hebben daarvoor therapie geprobeerd, maar dat mocht niet baten. Deze manier van mediation pakte vooral de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte voor ons volledig.

- Mark Brouwer

Het idee van de mediation helpt echt

22 mei 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons echt heeft geholpen. Nog steeds wel eens als we een keer woorden hebben pakken we daarnaar terug. Erg fijn, heeft ons zeer geholpen.

- Caroline Groen

Vechtscheiding voorkomen!

18 mei 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Ik denk wel dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Leonie Post

Prijs viel mee!

17 mei 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Daarom blij met het lage tarief van onze mediator. Het was gauw geregeld nadat de doorgewinterde dame ons hielp.

- Jan van Doorn

Vaak bereikbaar

16 mei 2020

Geen 9-5 instelling maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons van belang gezien het werk. Ook in de avonden was het geen probleem. Verder kregen we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de offertes in huis voor een geschikte mediator. Fijn hoe vlot dit ging.

- Mariska Dekker

Gewoon goed

14 mei 2020

Gewoon goed, zoals ik mag verwachten.

- Melanie van der Heijden

Uit elkaar met een lichtpuntje.

17 mei 2020

We hadden ergens flink onenigheid al voor ik de offerteaanvraag indiende bij mediatorkaart. Ik moet vertellen dat de echtscheiding nu daardoor soepeler ging dan bedacht en ook spreek ik nog met mijn ex. Nazorg had iets beter gekund na afronding.

- Jeffrey Smits

De familie is opnieuw een familie

17 mei 2020

De communicatie in onze familie was altijd ingewikkeld, gelukkig ondertussen weer op een toegankelijk niveau.

- Bastiaan Bosman

Ondanks afstand bekwaam geholpen

12 mei 2020

Zelf hadden we geen expertise op het gebied van buitenlandse erfenissen. Na een sterfte in de familie in Canada hebben we dus hulp gewild. Deze snel en met betrekkelijk lage tarieven gevonden. Bedankt allemaal!

- Gerardus van de Ven

Echt chapeau

16 mei 2020

Deze mensen verdienen een schouderklopje. Ik of eigenlijk wij hebben veel gehad aan de gesprekken met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Marleen Koster

Fatsoenlijk geregeld

12 mei 2020

De aanleiding was overigens niet fijn maar de methode waarop het afgehandeld is was super. Had bedacht dat er wel linksom of rechtsom partij getrokken zou worden voor mijn werk, maar niks is minder waar. Het was echt neutraal. Bovendien was het goedkoop gelukkig.

- Robin Wolters

Content

16 mei 2020

Gewoon goed, zoals ik mag verwachten.

- Martine van der Meer

Ondanks afstand professioneel geholpen

14 mei 2020

Persoonlijk hadden we geen deskundigheid op het gebied van buitenlandse erfenissen. Daarom toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze hulp ontdekt via mediator kaart. Dank je wel!

- Jasper van Dam

Snel afgehandeld!

7 mei 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer praten met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch eindelijk uitgekomen. Ik denk ook dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Miranda Peters

Gewoon fijn

11 mei 2020

Absoluut top! Mijn dank is groot!!

- Raymond van Wijk

Simpel en vlot

9 mei 2020

Absoluut top! Bedankt!

- Bianca Dijkstra

Eindelijk ruzie opgelost

10 mei 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn leidinggevende en mezelf zijn we met mediation eindelijk tot elkaar gekomen. Erg prettig geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de preferentie kreeg. Dank Jullie Wel!

- Irene van Loon

Echtscheiding met zilveren randje

10 mei 2020

Na een flink conflict terecht gekomen bij een prettige mediator via mediatorkaart. Ik moet vertellen dat de echtscheiding nu daarom soepeler ging dan verwacht en ook praat ik nog met mijn ex. We hebben erna niks meer gehoord, dat had ik eigenlijk nog wel bedacht.

- Joost Vos

De familie is opnieuw een familie

5 mei 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de goede hulp en mediation.

- Maria Groen

Vakkundig en snel

9 mei 2020

De kerel die contact zocht had duidelijk verstand van zaken en kon ons vlug verder helpen.

- Sharon Hendriks

Volledig objectief

1 mei 2020

De man die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg professioneel. De mediator was oprecht en onafhankelijk zonder kant te kiezen. Super.

- Maarten Mulder

Onenigheid met dochter opgelost

30 april 2020

Al jaren was het contact tussen mij en mijn dochter erg stroef. We hebben hiervoor therapie geprobeerd, maar dat mocht niet baten. Daarom ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Cornelis Martens

Niet alleen voor personeel

2 mei 2020

Erg vakkundig geholpen met een conflict met een personeelslid. Vakkundig begeleid en niet het idee gekregen dat het allemaal maar de verantwoordelijkheid is van de werkgever. Erg opgelucht.

- Margaretha Schipper

Onenigheid met dochter opgelost

1 mei 2020

Al jaren was het contact tussen mij en mijn tienerdochter erg stroef. De therapie die we hadden zorgde alleen maar voor meer zorgen om ruzie over te maken. Daardoor ook superblij met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gebracht!

- Anna van den Heuvel

De hulp via mediation was goed tijdens uit elkaar gaan

1 mei 2020

We hadden het moeilijk maar de hulp was erg prettig. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het volgende nummer bestempelde. Er wordt echt meegedacht in de oplossing. Enorm bedankt!

- Marijke Mulder

Pijnlijke periode afgerond

2 mei 2020

Na het doodgaan van mijn vader een pijnlijke periode afgerond met de verdeling van de erfenis. De gemoederen waren hoog maar de begeleiding professioneel en meelevend. Er netjes geregeld allemaal.

- Mirjam Boer

Profi en handig geregeld

28 april 2020

De kerel die contact zocht had duidelijk verstand van dingen en kon ons vlug verder begeleiden.

- Wilhelmus van Veen

Complexe erfenis tot prima einde gebracht

26 april 2020

Ondanks de missende documenten konden we in contact met elkaar onder begeleiding. Gelukkig hadden we hier begeleiding bij, want wij hebben hier nog niet eerder mee te maken gehad. De kosten vielen ook alles mee.

- Marco de Koning

De familie is opnieuw een familie

24 april 2020

De communicatie in onze familie was altijd ingewikkeld, gelukkig intussen weer op een aanspreekbaar niveau.

- Erik Willems

Fatsoenlijk geregeld

30 april 2020

De reden was natuurlijk niet fijn maar de methode waarop het geregeld is was top. Had bedacht dat er wel linksom of rechtsom gekozen zou worden voor mijn werkgever, maar niets is minder waar. De mediator was echt onpartijdig. Bovendien was het goedkoop gelukkig.

- Judith de Ruiter

Gelukkig nu ruzie opgelost

25 april 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu eindelijk echt met mekaar praten. Dat was erg fijn, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Dank Jullie Wel!

- Suzanne de Haan

Niet alleen voor werknemers

25 april 2020

Zeer content met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn medewerkers. Vakkundig geholpen en niet het gevoel gekregen dat het allemaal maar de schuld is van de werkgever. Erg opgelucht.

- Annemarie Schipper

Complexe erfenis tot goed einde gebracht

22 april 2020

Er was helaas geen wilsbeschikking, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. De mediator ondersteunde ons hierbij want we hadden dit nog niet zo hoeven doen. De tarieven vielen ook alles mee.

- Suzanne Molenaar

Dichter naar elkaar gekomen

20 april 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de fijne begeleiding en mediation.

- Jelle van der Laan

Gevoelige kwestie fijn afgehandeld

24 april 2020

In de tijd van uit elkaar gaan was het een emotionele periode echter door de aanvraag via mediatorkaart.nl hadden we vlug een persoon die ons goed kon helpen. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Ongeacht dat het soms ontroerend was, hebben ze dit onpartijdig kunnen doen. Prettige afhandeling zo.

- Hendrik de Groot

Erfenis zo afgehandeld

19 april 2020

We hebben de erfenis snel kunnen verdelen dankzij mediation. Dank!

- Simon van de Veen

Professioneel en snel

24 april 2020

De mediator waarmee we in contact kwamen was onmiskenbaar ervaren met dit soort conflicten en pakte het snel op.

- Ruud Martens

Hulp bij (tiener)dochter

20 april 2020

Al jaren was het contact tussen mij en mijn dochter erg moeizaam. De therapie die we hadden zorgde alleen maar voor meer redenen om ruzie over te maken. Vandaar ook superblij met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Kevin Timmermans

Ook voor werkgevers

19 april 2020

Erg bekwaam geholpen met een geschil met een medewerker. Professioneel geholpen en niet het gevoel gekregen dat het allemaal maar de schuld is van de werkgever. Een opluchting.

- Marije Hendriks

Dichter naar elkaar gekomen

16 april 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen door de fijne hulp en mediation.

- Dennis de Haan

Eindelijk conflict opgelost

21 april 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn baas en mezelf zijn we met mediation eindelijk tot elkaar gekomen. Heel fijn geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de preferentie kreeg. Dank daarvoor!

- Adrianus Groen

Arbeidsconflict bekwaam aangepakt

14 april 2020

Langdradig besluitloos conflict met een van mijn werknemers professioneel begeleid.

- Matthijs Schouten

Begeleiding bij (tiener)dochter

17 april 2020

Al jaren was het contact tussen mij en mijn dochter erg moeizaam. We hebben daarvoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Daarom ook superblij met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gebracht!

- Bastiaan Martens

Gelukkig nu conflict opgelost

12 april 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn leidinggevende en mezelf zijn we met mediation eindelijk tot elkaar gekomen. Erg fijn geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de preferentie kreeg. Bedankt!

- Marieke van de Brink

Snel afgehandeld

13 april 2020

Erg snel de verdeling van de erfenis gaan regelen dankzij deze deskundigen! Dank!

- Pascal van Dam

Niet prijzig

16 april 2020

Scheiden is al duur genoeg. Gelukkig viel het uiteindelijk erg mee toen we een mediator inschakelde. We waren er toen rap uit, onbetwistbaar dat deze vrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Petra Vos

Fijn geregeld

10 april 2020

De oorzaak was logischerwijs niet prettig maar de wijze waarop het geregeld is was top. Had bedacht dat er wel linksom of rechtsom partij getrokken zou worden voor mijn werkgever, maar niks is minder waar. Het was echt objectief. Verder was het goedkoop gelukkig.

- Joyce Timmermans

Na lang onrustig nu ontspanning

13 april 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een tijd van kalmte terecht gekomen. De gemoederen liepen hoog op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons allebei bruikbaar waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag af en toe nog teruggaan op afspraken van toen. Ook vielen de tarieven ons reuze mee in een toch al kostbare tijd.

- Bram Hendriks

Hulp bij scheiding

12 april 2020

Vlotte hulp bij het uit elkaar gaan. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een gestructureerde mediation en afwikkeling. Pak van ons hart in een al verdrietige periode.

- Johannes Veenstra

Lastige periode afgesloten

11 april 2020

Mijn vaders dood zorgde voor een lastige paar maanden rondom de erfenis. Advies was zeer persoonlijk en op maat. Er netjes geregeld allemaal.

- Erwin van der Linden

Eindelijk ruzie opgelost

7 april 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn baas en mezelf zijn we met mediation uiteindelijk tot elkaar gekomen. Erg fijn geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de preferentie kreeg. Dank Jullie Wel!

- Gerrit van der Laan

Meer gekregen dan verwacht

7 april 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage hoop de gesprekken rondom de echtscheiding in. Viel me toch mee dat we tot een buitengewoon nette verdeling zijn gekomen van de spullen. Door jullie was dit vast veel minder fatsoenlijk gekomen!

- Bas Bos

Gewoon goed

6 april 2020

Tevreden zoals verwacht.

- Sander Maas

Niet prijzig

8 april 2020

Uit elkaar gaan is al prijzig genoeg. Vandaar blij met het lage tarief van onze mediator. Het was snel afgehandeld nadat de doorgewinterde dame ons hielp.

- Klaas Evers

Vlug in contact

9 april 2020

Geen 9-5 mentaliteit maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons van belang gezien het werk. Ook in de avonden was het geen probleem. In ieder geval kregen we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de reacties in huis voor een juiste mediator. Snel besloten zo.

- Christiaan van Veen

Vlug in contact

2 april 2020

Geen 9-5 instelling maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons van belang gezien het werk. ’s Avonds als de kleintjes op bed lagen konden we het gesprek houden met de mediator zodat we geen vrij hoefde te nemen. Verder kregen we na de aanvraag via mediatorkaart.nl snel de reacties in huis voor een juiste mediator. Snel gegaan zo.

- Linda van der Meulen

Begeleiding bij (tiener)dochter

1 april 2020

Mijn dochter en ik konden niet goed met elkaar communiceren. De therapie die we hadden zorgde enkel maar voor meer zorgen om ruzie over te maken. Daarom ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gebracht!

- Alexander Jansen

Van problemen snel naar oplossingen

6 april 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met mekaar praten. Heel fijn geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de preferentie kreeg. Dank hiervoor!

- Johanna Vermeulen

De mediator was goed!

30 maart 2020

Eveneens heel oprecht, ontwapenend en ook heel meevoelend. Kundige mediator dus.

- Marinus van den Heuvel

Erfenis eerlijk verdeeld

28 maart 2020

Gepaste hulp gekregen bij het delen van de erfenis. De emoties waren nog hoog door het heengaan van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Dankzij jullie support en daadkracht alles tot een goed einde gekomen. Zeer dankbaar hiervoor.

- Marije van de Veen

Vakkundig en vlug

6 maart 2020

De kerel die contact zocht had klaarblijkelijk verstand van dingen en kon ons vlug verder begeleiden.

- Ruben Verbeek

Op maat afgestemd advies

28 februari 2020

Niks niet het opvolgende dossier maar echt van mens tot mens in gesprek met elkaar. De mediator had onmiskenbaar ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende fase. De tijdsduur voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg fijn. We konden vlug weer opgelucht ademhalen.

- Vanessa Bakker

Persoonlijke benadering

3 februari 2020

Niks niet het opvolgende dossier maar echt van mens tot mens in contact met elkaar. Je merkte gelijk dat de dame die ons bijstond dit vaker had gedaan en al snel waren we in contact over oplossingen. De tijdsduur voor de mediation hadden we veel onenigheid dus dit was erg prettig. We konden vlug weer opgelucht ademen.

- Barbara Bakker

Niet prijzig

12 januari 2020

Scheiden is al duur genoeg. Vandaar blij met het lage tarief van onze mediator. We waren er toen snel uit, onbetwistbaar dat deze mevrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Bart Dekker

Vechtscheiding voorkomen!

28 december 2019

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Ik denk wel dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Gerrit Vos

Ideale website

1 april 2020

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Tessa Martens

Na lang zoeken de juiste gevonden

28 maart 2020

Na een zoektocht kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Judith Timmermans

Perfecte website

26 maart 2020

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Sabrina van der Meer

Aangenaam verrast

27 maart 2020

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en ik moet zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Roel van Veen

Eindelijk een goede site gevonden

26 maart 2020

Na een zoektocht kwam ik uit op Mediatorkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Martijn de Leeuw

Erg tevreden

24 maart 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Mediatorkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Angela Vermeulen

Goede werking van de website

22 maart 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Arjan van Wijk

Dit werkt fijn

26 maart 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Joyce de Lange

mediatorkaart.nl heeft me snel verbonden

26 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Barry Meijer

Dé tip

23 maart 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Kelly Smeets

zeer rap geholpen

18 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken deskundige vond via mediatorkaart.nl. Fijn dicht in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Franciscus Gerritsen

Lang leve google

18 maart 2020

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een offerte aangevraagd en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Richard de Leeuw

Eindelijk een fijne site

22 maart 2020

Na een zoektocht arriveerde ik bij deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Marleen Peters

Ideale match

16 maart 2020

Via Mediatorkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Eveline Wolters

Ideale tip

18 maart 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Marco van de Wal

Dit werkt fijn

19 maart 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Anita Koning

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

13 maart 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Marco Meijer

Mediatorkaart is top!

17 maart 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Patrick Vermeulen

aangename service

12 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Dirk Sanders

Via forum hier terechtgekomen

16 maart 2020

Via een forum hier beland. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Fijne specialist

- Jelle de Jonge

Lang leve google

12 maart 2020

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een aanvraag gedaan en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Melanie van de Velden

Ideale match

9 maart 2020

Via Mediatorkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Petra Scholten

Goed contact

3 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Maria Hoekstra

Mediatorkaart werkt erg fijn

20 februari 2020

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- René Dijkstra

Perfecte website

19 februari 2020

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Kevin de Haan

Mediatorkaart werkt erg fijn

10 februari 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Alexander van der Linden

Vlugge offerte

31 januari 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Claudia Smits

Heel positief

24 januari 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Richard de Leeuw

Lang leve google

16 januari 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een offerte aangevraagd en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Erik van de Wal

Ideale match

11 januari 2020

Via Mediatorkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Ramona van der Horst

snelle service

7 januari 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Ilona Bosman

Snelle offerte

5 december 2019

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Elisabeth van Wijk

erg snel

28 november 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Ronald Kuiper

Vlugge offerte

22 november 2019

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Natascha Postma

Mijn eigen netwerk kan dit niet

14 november 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Inge de Ruiter

Mediatorkaart werkt erg fijn

12 november 2019

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via mediatorkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en een nette prijs.

- Alexander van Doorn

via mediatorkaart.nl snel gekoppeld

31 oktober 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Claudia van der Horst

Voortreffelijke match

25 oktober 2019

Via Mediatorkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Arie de Koning

Mediatorkaart werkt erg fijn

24 oktober 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Willem van de Veen

Eindelijk een fijne site

21 oktober 2019

Na lang zoeken arriveerde ik bij Mediatorkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Dave van der Laan

betaalbaar en professioneel

10 oktober 2019

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Patricia Jacobs

Voortreffelijke match

7 oktober 2019

Via Mediatorkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Astrid Scholten

Positieve ervaring

30 september 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Mediatorkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Elizabeth Hendriks

Gevonden via forum

26 september 2019

Via een forum hier beland. Blij met de ontvangen offerte. Einde zoektocht!

- Martin de Wit

Werkt lekker!

16 september 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Petronella Boer

Aangenaam verrast

7 september 2019

Afgelopen maand offertes aangevraagd en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Maurice Groen

erg betaalbaar

31 augustus 2019

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Petrus Postma

Prettige service

22 augustus 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Marinus Groen

erg betaalbaar

21 augustus 2019

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Petra van de Pol

Lang leve google

9 augustus 2019

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een aanvraag gedaan en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Petra van Dongen

Goed contact

2 augustus 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Chantal de Ruiter

Via forum hier terechtgekomen

27 juli 2019

Door een forum deze site gevonden. Positief over de ontvangen offerte. Top professional

- Michel van de Brink

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

19 juli 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Bas van de Berg

Goed contact

11 juli 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Jelle van de Berg

Duidelijke website

11 juli 2019

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- David van de Brink

Goed contact

30 juni 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Ivo Kuiper

Snelle match via mediatorkaart.nl

25 juni 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Daniël Mol

De perfecte match

20 juni 2019

Via Mediatorkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Angelique Kuipers

Via linkedin niet hetzelfde

9 juni 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Adrianus Huisman

Vlugge offerte

31 mei 2019

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Christiaan van de Veen

betaalbaar en professioneel

25 mei 2019

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Caroline van Wijk

niet verwacht zo betaalbaar

19 mei 2019

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Guido Smeets

Positieve ervaring

9 mei 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Mediatorkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Thomas Jonker

Na lang zoeken de juiste gevonden

2 mei 2019

Na een zoektocht eindigde ik op Mediatorkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Martinus Schipper

Erg tevreden

2 mei 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Adriana Mol

Goed contact

24 april 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Eric Bakker

Ideale website

19 maart 2019

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Miranda de Vos

Snelle offerte

21 februari 2019

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Simone Post

Goed contact

11 februari 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Maaike Bos

Via Via maar dan beter

28 januari 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Renate van de Veen

Aangenaam verrast

8 januari 2019

Afgelopen week offertes aangevraagd en we moeten eerlijk zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Jacqueline de Boer

Forum bood hulp

14 januari 2019

Door een forum deze site gevonden. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Goed werk afgeleverd door de professional

- Saskia Peeters

Fijne service

28 december 2018

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Ronald de Bruin

Prettige service

26 december 2018

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Sjoerd Bosch

Uitgelichte mediators uit Wormer

Advocatenkantoor Schram

Nauerna 40-A
1566 PD Assendelft
Nederland

075 670 7444
http://www.schramadvocaat.nl/

Hartjes Mediation

Hollandsch Diep 119
1509 XD Zaandam
Nederland

06 36582727
http://www.hartjesmediation.nl/

Bouwman – Van Hemert – De Visser advocaten & mediators

Westzijde 154
1506 EK Zaandam
Nederland

075 670 4106
http://www.bhv-advocaten.nl/