Mediator Wouwse Plantage

Behoefte aan een betaalbare mediator in Wouwse Plantage die bij jouw bedrijf past?
Lees dan vooral verder.
Mediatorkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Mediator Wouwse Plantage verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het tofste gedeelte?
Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle mediatorkantoren uit Wouwse Plantage – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2020 en verder.

Mediator Wouwse Plantage gezocht?

Kosten inzichtelijk krijgen

Mediator Wouwse Plantage
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 97 reviews)
Mediatorlink Mediation
Mediator ConflictConsult
Zakelijke Mediation MediationEasy
First Mediation
Mediatorgroep Bemiddeld conflictbemiddeling
Bloemster Mediation
Handdrukpunt echtscheiding meditaion

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Wouwse Plantage, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Hoogerheide, Oud Gastel en Ossendrecht bijvoorbeeld ook geholpen aan een mediator.

Waarom mediator Wouwse Plantage

Ook al veel tijd kwijt tijd aan het zoeken naar een mediator uit Wouwse Plantage? Het kan lastig zijn om de geschikte mediator te vinden voor het wegnemen van een bepaald conflict. Wij begrijpen dit maar al te goed, het is immers vrij moeilijk geworden door het enorme aanbod van mediators. In dit artikel geven wij jou de tips die je goed kan gebruiken tijdens je onderzoek naar een geschikte mediator. Spring direct naar:

Wanneer is het verstandig om de beste mediator in Wouwse Plantage te zoeken

Het is nog altijd zo dat men niet weet wanneer het aan te raden is om een mediator in te zetten voor een conflict. De mediator kan je helpen met vrijwel alles wat te maken heeft met meningsverschillen en onderlinge ruzies. Door middenin het conflict te gaan staan, tussen allebei de partijen in, kan hij onafhankelijk het conflict oplossen. Ook is het zo dat een mediator je assisteert als je een compromis laat maken voor bijvoorbeeld een arbeidsconflict. Je kan onder andere een conflict hebben over te laat betaald salaris of arbeidsvoorwaarden.

De mensen die te maken hebben met bijvoorbeeld conflicten in de buurt kunnen ook aankloppen bij een mediator in Wouwse Plantage. Dit soort ruzies kunnen meerdere oorzaken hebben, een mediator kan bij elke van dit soort conflicten assisteren. Bedrijvenondernemingen kunnen een mediator weer inschakelen als ze bijvoorbeeld een geschil hebben over plagiaat. Een mediator is dus voor bijna alle gevallen in te schakelen en kan jou waarschijnlijk ook assisteren bij je conflict. Bij Mediatorkaart kun je in Wouwse Plantage terecht voor:

  • Mediator scheiding Wouwse Plantage
  • Zakelijke mediation Wouwse Plantage
  • Familie mediation Wouwse Plantage
  • Mediation arbeidsconflict Wouwse Plantage
  • En meer

Alle mediators uit Wouwse Plantage

Bekijk ook mediators uit

Op zoek naar een voordelige mediator Wouwse Plantage – mediator vs. rechtszaak

Hoewel er gelijkenissen zijn tussen een jurist en een mediator zet je ze voor verschillende dingen in. Een jurist heb je nodig als een zaak echt uitmondt tot een rechtszaak. Vaak komt de jurist pas als er geen speling meer mogelijk is tussen de beide partijen en de rechter zich over de ruzie moet buigen.

Een mediator zal er alles aan doen om het conflict onderling op te lossen, voordat er een dure rechtszaak aan te pas komt. Vaak kunnen beide partijen hierna weer met elkaar door een deur. Een jurist en mediator zijn dus bezig met andere werkzaamheden.

Het is bijvoorbeeld voor zakelijke mediation sterk aan te bevelen om een lokale en betaalbare mediator te vinden uit Wouwse Plantage. Dit is onder andere ook in te zetten wanneer je te maken hebt met een arbeidsconflict.

Op zoek naar een mediator uit Wouwse Plantage voor jouw zakelijke mediation?

Zoek een zakelijk mediator

Klik op ‘Zoek een zakelijk mediator‘ om een betaalbare mediator te vinden die gespecialiseerd is in zakelijke mediation Wouwse Plantage.

Redenen om te kiezen voor een mediator in Wouwse Plantage

Een mediator kan, zoals eerder benoemd, uithelpen met diverse zaken. Op de eerste plaats maakt de mediator het mogelijk om de relatie niet naar de filistijnen te helpen, meestal is het namelijk zo dat de gemoederen hoog oplopen.

De mediator uit Wouwse Plantage weet uit ervaring hoe hij ruzies kan oplossen zonder dat er juist meer ruzie ontstaat. Een mediator versoepelt het proces dus. Je wilt uiteraard niet onnodig veel moeite stoppen in een conflict. De mediator uit Wouwse Plantage is er voor je om het hele proces zo pijnloos mogelijk te laten verlopen.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Esther Veenstra Esther Veenstra
Customer Succes manager bij mediatorkaart.nl
Mediation94%
Familierecht90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Mediator Wouwse Plantage gezocht – waar moet je op letten bij het zoeken

Het zou eenvoudig zijn om het eerste kantoor op Google te kiezen voor een mediator, maar dit is helaas niet hoe in zijn werk gaat. Wij helpen je alvast op weg door je een paar tips te geven. Je wilt vanzelfsprekend direct de meest geschikte partij in dienst nemen. Vaak zijn mediators toegespitst op een bepaald gebied, heb je een conflict met je werkgever? Zoek naar mediators die hier veel vanaf weten. Stelletjes die uit elkaar willen gaan zullen moeten kijken naar een mediator scheiden in Wouwse Plantage.

Scheiden in Wouwse Plantage is altijd pijnlijk, maar met een mediator scheiden uit Wouwse Plantage zal je jouw relatie zonder onnodig gedoe kunnen beëindigen.

Je kan altijd contact zoeken met de diverse kantoren om meer informatie te vergaren.

Wil je bijvoorbeeld snel scheiden, vraag dan 3 offertes op van lokale en betaalbare mediators uit Wouwse Plantage die je graag helpen met een echtscheiding aanvragen.

Scheiden Wouwse Plantage, via een betaalbare mediators

Scheiden Wouwse Plantage

Klik op de knop ‘Scheiden Wouwse Plantage‘ om een scheiding aan te vragen door een scheidingsmediator uit Wouwse Plantage, gespecialiseerd in echtscheiding.

3 offertes voor een mediator in Wouwse Plantage

Het is natuurlijk altijd een slim idee om een offerte aan te vragen. In de aanvraag is het erg belangrijk dat je helder bent in waar je naar op zoek bent. Je wilt vanzelfsprekend meteen uitkomen bij een partij met een hoge mate van ervaring en kennis, een mate van professionaliteit is wel zo handig bij het oplossen van een ruzie.

Een kennismakingsgesprek zorgt ervoor dat je de mediator leert kennen, je krijgt hierdoor goed inzicht in de persoon tegenover je. Bij een mediator is het goed dat je een goed gevoel hebt, hij zal namelijk vaak contact met je hebben tijdens het oplossen van het conflict.

Klik op kosten mediator om direct 3 offertes van lokale en betaalbare mediators uit Wouwse Plantage op te vragen en zo direct inzicht te krijgen in de kosten.

Direct 3 offertes voor een specifieke kostenindicatie van verschillende mediators uit Wouwse Plantage.

Nu 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit.

Mediator in Wouwse Plantage – een persoon die je kan helpen

Door bovenstaande tips te volgen is het voor jou ook mogelijk om uit te komen bij een geschikte mediator uit Wouwse Plantage. Wij bieden je dan ook de kans om snel en simpel 3 offertes aan te vragen. Dit is uiteraard ook handig wanneer je een erfenis gaat verdelen.Huur zelf een mediator in en kom snel tot een oplossing van je conflict.

Bekijk bijvoorbeeld alles over verdeling erfenis en kom direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare mediator uit Wouwse Plantage.

Benieuwd naar het traject van familie mediation Wouwse Plantage voor erfenis verdeling?

Verdeling erfenis mediation

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een erfenis verdeling in Wouwse Plantage te bekijken middels het vergelijken van mediators uit Wouwse Plantage.

Veelgestelde vragen over mediation in

Wouwse Plantage

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de mediator regio Wouwse Plantage jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden ook af om met haast op zoek te gaan naar een mediator. Het kan wel, maar het is het beste om hier eventjes de tijd voor te pakken om te zorgen dat alles goed voelt!

Overstappen van mediator is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande mediator. Vraag vervolgens aan je vorige mediator of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe mediator uit Wouwse Plantage.

mediatorkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle mediators in Wouwse Plantage. Wij zien welke mediators beschikbaar zijn in Wouwse Plantage en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van mediators uit Wouwse Plantage die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Mediation Wouwse Plantage

Vechtscheiding voorkomen!

26 juni 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer praten met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch eindelijk uitgekomen. Buiten de mediation waren we zeker in een vechtscheiding terecht gekomen. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Esther de Groot

Vechtscheiding voorkomen!

21 juni 2020

Na een ruzie van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart volkomen uitgekomen! Ik denk eigenlijk dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Maurice van den Broek

Nalatenschap eerlijk verdeeld

19 juni 2020

Gepaste begeleiding gekregen bij het verdelen van de erfenis. De emoties waren nog hoog door het overlijden van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Maar door de hulp en advies is het toch gelukt zonder ruzie. Echt bedankt!

- Ruben Blom

Van problemen snel naar oplossingen

21 juni 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met elkaar praten. Heel prettig geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de preferentie kreeg. Dank daarvoor!

- Robin van de Brink

Onenigheid met dochter opgelost

18 juni 2020

Mijn dochter en ik leken niet goed met elkaar spreken. We hebben daarvoor therapie geprobeerd, maar dat mocht niet baten. Daardoor ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gebracht!

- Marijke de Koning

Niets meer te doen met mijn werk!

23 juni 2020

Tevreden konden we met begeleiding van een mediator via deze site eindelijk tot een vertrek met juiste voorwaarden komen. Logischerwijs was het voor mij al bekend dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel meegaan.

- Ilona de Wit

Nalatenschap netjes verdeeld

21 juni 2020

Fijne ondersteuning ontvangen bij het verdelen van de erfenis. Was een moeizame tijd, waarin de emoties hoog konden oplopen. Maar door de hulp en begeleiding is het toch geslaagd zonder ruzie. Zeer bedankt hiervoor.

- Jacoba Vink

Oprecht chapeau

15 juni 2020

Onze mediator was geweldig. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Pascal Smit

De familie is weer een familie

16 juni 2020

De communicatie in onze familie was steeds moeilijk, gelukkig intussen weer op een aanspreekbaar niveau.

- Pieter Janssen

Pijnlijke periode afgerond

19 juni 2020

Na het doodgaan van mijn pa een lastige tijd afgesloten met de verdeling van de erfenis. Hulp was zeer individueel en op maat. Was voor ons foutloos geregeld zo.

- Linda Groen

De hulp via mediation was goed tijdens uit elkaar gaan

11 juni 2020

We hadden het zwaar maar de hulp was erg aangenaam. Geen nummertje, maar echt het gevoel dat je als mens behandeld wordt. Veel tijd uitgetrokken voor mijn verhaal en het met me meedenken. Zeer bedankt!

- Martinus van der Heijden

De mediator was fijn!

15 juni 2020

Zowel heel oprecht, ontwapenend en ook heel meelevend. Kundige mediator dus.

- Petronella van de Veen

Vlot opgelost!

12 juni 2020

Na een ruzie van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er door mediatorkaart helemaal uitgekomen! Ik denk ook dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Ruben Willemsen

Geen kant gekozen

12 juni 2020

De persoon die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg bekwaam. Geen enkele keer het idee gehad dat hij kant koos of bevooroordeeld reageerde. Top.

- Jacqueline van Dongen

Vlot in contact

15 juni 2020

Geen 9-5 instelling maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons belangrijk gezien het werk. Ook in de avonden was het geen probleem. Verder kregen we na de aanvraag via mediatorkaart.nl snel de reacties in huis voor een juiste mediator. Snel geregeld zo.

- Karin Smit

Vakkundig en vlug

14 juni 2020

De mediator waarmee we in contact kwamen was duidelijk ervaren met dit soort conflicten en pakte het direct op.

- Guido Brouwer

Het plan was degelijk

10 juni 2020

De mediation heeft gezorgd voor een idee (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. We kunnen hier steeds op terugpakken en daar zijn we content mee. Handig hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Marcel Kok

Eindelijk van mijn baas af

6 juni 2020

Gelukkig konden we met hulp van een mediator via deze site tenslotte tot een afscheid met juiste voorwaarden komen. Overigens was het voor mij al helder dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel toegeven.

- Ellen Willems

Ingewikkelde nalatenschap tot fatsoenlijk einde gebracht

11 juni 2020

Ondanks de ontbrekende documenten konden we in gesprek met elkaar onder begeleiding. De mediator ondersteunde ons hiermee want we hadden dit nog nooit zo moeten doen. bedankt voor de goede zorgen en professionele begeleiding!

- Jacoba Jacobs

Ondanks de gemoederen netjes gedeeld

11 juni 2020

We hebben prettige hulp geboden gekregen na de aanvraag hier. Was een moeizame tijd, waarin de gemoederen hoog konden stijgen. Dankzij jullie ondersteuning en daadkracht allemaal tot een goed einde gekomen. Enorm bedankt hiervoor.

- Pieter Dijkstra

Het idee van de mediation helpt enorm

6 juni 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons zeer veel heeft geholpen. Nog steeds wel eens als we een keer conflicten hebben grijpen we daarnaar terug. Slim hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Wouter Mulder

Van moeilijkheden vlot naar oplossingen

6 juni 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn baas en ikzelf zijn we met mediation uiteindelijk tot elkaar gekomen. Dat was heel prettig, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Dank Jullie Wel!

- Judith Kuijpers

Geen testament, wel netjes verdeeld

2 juni 2020

Ongeacht de missende stukken konden we in gesprek met elkaar onder begeleiding. De mediator ondersteunde ons hierbij want we hadden dit nog niet zo hoeven doen. Dank voor de goede zorgen en kundige begeleiding!

- Jacobus Vermeulen

Tarief viel mee!

2 juni 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Gelukkig viel het uiteindelijk erg mee toen we een mediator inschakelde. Het was snel geregeld nadat de doorgewinterde vrouw ons begeleid had.

- Christiaan Schipper

Prima geregeld De aanleiding was simpelweg niet prettig maar de methode waarop het afgehandeld is was top. Eigenlijk dacht ik dat mijn werk wel voorgetrokken zou worden echter dat was echt niet zo. Het was echt onpartijdig. De kosten vielen ook alles mee.

2 juni 2020

- Marjolein de Vos

Niet prijzig

31 mei 2020

Uit elkaar gaan is al duur genoeg. Gelukkig viel het tenslotte erg mee toen we een mediator inschakelde. Het was vlot besloten nadat de ervaren vrouw ons hielp.

- Adriana de Vries

Het plan was degelijk

1 juni 2020

De mediation heeft gezorgd voor een concept (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. We kunnen hier altijd op pakken en daar zijn we blij mee. Slim hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Maaike Koning

Dichter naar elkaar gekomen

29 mei 2020

De communicatie in onze familie was altijd lastig, gelukkig ondertussen weer op een aanspreekbaar niveau.

- Miranda Verbeek

Content

4 juni 2020

Tevreden zoals bedacht.

- Natasja van de Veen

Een schouderklopje krijgen

1 juni 2020

Onze mediator was fantastisch. Ik of liever wij hebben veel gehad aan de sessies met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Wendy van de Velden

Gelukkig nu ruzie opgelost

28 mei 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn baas en mezelf zijn we met mediation eindelijk tot elkaar gekomen. Dat was heel aangenaam, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Bedankt!

- Maurice Mol

Snel in contact

30 mei 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de afspraken werden op onze planning afgestemd. ’s Avonds als de kleintjes op bed lagen konden we het gesprek voeren met de mediator zodat we geen vrij hoefde te nemen. De aanvraag hier op mediatorkaart ging prettig en gauw. Snel geregeld zo.

- Mark van den Heuvel

Profi en snel geregeld

25 mei 2020

De mediator waarmee we in contact kwamen was onmiskenbaar ervaren met dit soort conflicten en pakte het direct op.

- Miranda de Groot

Gelukkig nu van mijn leidinggevende af

26 mei 2020

Na een berg gezeik op werk gelukkig nu met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf mogen verlaten. Had er gewoon recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Bas Bosman

Kwetsbare afwikkeling super verzorgd

22 mei 2020

Bij de scheiding kwamen er behoorlijk wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden zoeken waren we er snel uit. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Ongeacht dat het soms emotioneel was, hebben ze dit neutraal kunnen doen. Fijne afhandeling zo.

- Marco Kuiper

Van problemen snel naar oplossingen

27 mei 2020

Met een lange tijd aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu eindelijk echt met mekaar praten. Dat was heel prettig, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Bedankt!

- Bianca Dijkstra

Pijnlijke periode afgesloten

28 mei 2020

Mijn vaders dood zorgde voor een verdrietige periode rondom de erfenis. Advies was erg individueel en op maat. Was voor ons volmaakt geregeld zo.

- Petronella Smit

Uitstekend gedaan Het was een minder leuke beweegreden waardoor ik hier terecht kwam maar de uitkomst(en) die eruit kwamen waren goed. Eigenlijk dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden maar dat was oprecht niet zo. Het was echt neutraal. De kosten vielen ook alles mee.

24 mei 2020

- Nathalie van Dijk

Snel afgehandeld!

22 mei 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer praten met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch eindelijk uitgekomen. Zonder de mediation waren we zeker in een vechtscheiding terecht gekomen. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Vanessa de Vries

Niet duur

19 mei 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Vandaar blij met het lage tarief van onze mediator. Het was snel geregeld nadat de ervaren dame ons begeleid had.

- Paul de Graaf

Eindelijk conflict opgelost

17 mei 2020

Met een lange tijd aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu eindelijk echt met mekaar communiceren. Dat was zeer aangenaam, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Bedankt!

- Sharon Martens

Gewoon prima

18 mei 2020

Gewoon goed, zoals ik mag verwachten.

- Barry van der Meulen

Erfenis eerlijk gedeeld

21 mei 2020

Lieve ondersteuning ontvangen bij het verdelen van de erfenis. Was een moeilijke tijd, waarin de gemoederen hoog konden oplopen. Maar door de ondersteuning en advies is het toch geslaagd zonder onenigheid. Enorm bedankt hiervoor.

- Petra Mulder

Vechtscheiding voorkomen!

19 mei 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch eindelijk uitgekomen. Buiten de mediation waren we vast in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Ellen Timmermans

Moeilijke tijd afgerond

20 mei 2020

Na het doodgaan van mijn pa een lastige periode afgerond met de verdeling van de erfenis. Advies was zeer individueel en op maat. Er zorgvuldig geregeld allemaal.

- Michel Gerritsen

Kwetsbare afhandeling top afgehandeld

18 mei 2020

In de periode van uit elkaar gaan was het een emotionele periode echter door de aanvraag via mediatorkaart.nl hadden we vlug een persoon die ons goed kon helpen. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Ondanks dat het soms ontroerend was, hebben ze dit onpartijdig kunnen doen. Erg knap.

- Pieter Driessen

Meelevend en vriendelijk

19 mei 2020

Er is geen kant gekozen en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor kunnen we nu in het proces snel door naar de oplossing.

- Tamara van Vliet

Betrokken en sympathiek

16 mei 2020

Voelde me echt gehoord gedurende de mediation tussen mijn werk en mijzelf. Hierdoor grote passen in de goede richting kunnen maken!

- Remco Vermeulen

Oprecht goed

15 mei 2020

Absoluut super! Mijn dank is groot!!

- Jasper Jansen

Arbeidsconflict bekwaam opgelost

13 mei 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleemgeval kon komen met een medewerker maar via mediation professioneel en vlug geholpen.

- Marijke Bosman

Gewoon fijn

11 mei 2020

Helemaal top! Dank Jullie Wel!

- Femke de Bruin

Dichter naar elkaar gekomen

7 mei 2020

Na een jarenlang conflict in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de fijne begeleiding en mediation.

- Sandra Vink

Ervaren mediator

9 mei 2020

Eveneens heel eerlijk, ontwapenend maar ook heel meelevend. Was niet haar eerste mediation, dat was te zien.

- Jessica Vermeulen

Advies en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

9 mei 2020

Adequate begeleiding bij een scheiding gekregen. De sessies en documenten waren vlug overeengekomen en goed geregeld. Pak van ons hart in een al lastige periode.

- Maartje van der Meer

Veelal bereikbaar

6 mei 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de afspraken werden op onze planning afgestemd. ’s Avonds als de kinderen in bed lagen konden we het gesprek houden met de mediator zodat we geen vrij hoefde te nemen. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging soepel en vlot. Snel geregeld zo.

- Martine Gerritsen

Simpel en snel

6 mei 2020

Helemaal top! Mijn dank is groot!!

- Judith Maas

Prima geregeld De reden was natuurlijk niet prettig maar de methode waarop het geregeld is was top. Had bedacht dat er wel linksom of rechtsom gekozen zou worden voor mijn werkgever, maar niets is minder waar. Het was echt objectief. Bovendien was het betaalbaar gelukkig.

5 mei 2020

- Kim van de Pol

Op maat afgestemd advies

2 mei 2020

Niks niet het opvolgende dossier maar oprecht van mens tot mens in gesprek met elkaar. De mediator had duidelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende periode. En dat inmiddels we de 3 maanden ervoor praktisch alleen maar ruzie hadden. We konden snel weer opgelucht ademhalen.

- Marieke Bosch

Gelukkig nu rustigere tijden

8 mei 2020

Omdat we via mediatiorkaart met iemand konden praten zijn mijn voormalig partner en ik eindelijk in relaxtere tijden terecht gekomen. Er waren heldere situaties maar er werden vooral oplossingen aangedragen die voor ons allebei werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag af en toe nog teruggaan op afspraken van toen. Ook vielen de prijzen ons reuze mee in een toch al kostbare tijd.

- Sanne Dekker

Direct opgelost!

6 mei 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch eindelijk uitgekomen. Zonder de mediation waren we zeker in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Björn de Leeuw

De mediator was fijn!

2 mei 2020

Zowel heel eerlijk, ontwapenend maar ook heel meevoelend. Kundige mediator dus.

- Tim Mulder

De mediator was fijn!

4 mei 2020

Oprecht begaan, eerlijk en ook empatisch. Kundige mediator dus.

- Martinus Prins

Geen testament, wel netjes verdeeld

5 mei 2020

Er was helaas geen wilsbeschikking, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. De mediator ondersteunde ons hierbij want we hadden dit nog niet zo moeten doen. De prijzen vielen ook alles mee.

- Mark de Vos

Scheidingmet een lichtpuntje.

29 april 2020

We hadden ergens flink ruzie al voor ik de offerteaanvraag indiende bij mediatorkaart. Ik moet aanmerken dat de scheiding nu daardoor soepeler ging dan verwacht en ook spreek ik nog met mijn ex. We hebben achteraf niks meer gehoord, dat had ik ergens nog wel bedacht.

- Margaretha Kok

Oprecht chapeau

26 april 2020

Onze mediator was geweldig. Ik of eigenlijk wij hebben flink gehad aan de sessies met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Sjoerd van der Horst

Na lang onrustig nu ontspanning

1 mei 2020

Doordat we via mediatiorkaart met iemand konden communiceren zijn mijn voormalig partner en ik gelukkig nu in relaxtere tijden terecht gekomen. De gemoederen liepen hoog op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons allebei bruikbaar waren. Tot op de dag van vandaag pakken we nog wel eens terug op sommige onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook prima ondanks een al dure tijd.

- Antonius van de Wal

Geen kant verkiezen

1 mei 2020

Gelukkig was de coach erg doorgewinterd bij de mediation bij mijn werk. Geen enkele keer het gevoel gehad dat hij kant koos of bevooroordeeld was. Top.

- Cornelis Vermeulen

Het uit elkaar gaan met zilveren randje

24 april 2020

Na een behoorlijk conflict terecht gekomen bij een prettige mediator via mediatorkaart. Ik moet aanmerken dat de echtscheiding nu daarom soepeler ging dan bedacht en ook praat ik nog met mijn ex. Nazorg had iets beter gemogen na afronding.

- Ruben de Haan

Gelukkig nu onenigheid opgelost

26 april 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn leidinggevende en mezelf zijn we met mediation eindelijk tot elkaar gekomen. Dat was heel fijn, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Dank Jullie Wel!

- Manon Bakker

Het idee uit de mediation helpt echt

28 april 2020

De mediation heeft gezorgd voor een plan (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. We kunnen hier steeds op pakken en daar zijn we content mee. Erg fijn, heeft ons flink geholpen.

- Vanessa Jacobs

Gelukkig nu rustigere tijden

26 april 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van kalmte terecht gekomen. Er werden heldere situaties maar er werden vooral oplossingen bedacht die voor ons allebei werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Tot op de dag van vandaag pakken we nog wel eens terug op sommige onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook uitstekend ondanks een al prijzige periode.

- Matthijs Janssen

Het idee was fatsoenlijk

23 april 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons zeer veel heeft geholpen. Nog altijd wel eens als we een keer conflicten hebben grijpen we ernaar terug. Slim hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Ilse Jonker

Advies en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

24 april 2020

Passende begeleiding bij een scheiding gekregen. De ervaring gedurende de mediations zorgde voor een gestructureerde mediation en afwikkeling. Pak van ons hart in een al lastige tijd.

- Bart de Vos

Niet alleen voor personeel

18 april 2020

Zeer content met de bemiddeling in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Snel geholpen en totaal objectief. Erg opgelucht.

- Ingrid Willems

Content

18 april 2020

Tevreden zoals verwacht.

- Bastiaan de Ruiter

Profi en snel geregeld

21 april 2020

De man die contact zocht had klaarblijkelijk verstand van zaken en kon ons rap verder begeleiden.

- Franciscus van de Pol

Geen kant verkiezen

23 april 2020

Gelukkig was de coach erg geoefend bij de mediation bij mijn werkgever. De mediator was oprecht en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Super.

- Annemieke van Dijk

Ondanks afstand bekwaam geholpen

20 april 2020

Nog nooit te maken gehad met een buitenlands overlijden en erfenis. Na een sterfte in de familie in Canada hebben we dus begeleiding gewild. Gelukkig deze hulp ontdekt via mediator kaart. Bedankt allemaal!

- Wouter de Bruin

Professioneel en vlug

14 april 2020

De mediator waarmee we in gesprek kwamen was duidelijk ervaren met dit soort conflicten en pakte het snel op.

- Marcel van den Heuvel

Pijnlijke periode afgerond

20 april 2020

Mijn vaders overlijden zorgde voor een lastige periode rondom de erfenis. De emoties waren hoog maar de begeleiding professioneel en meelevend. Er nauwgezet geregeld allemaal.

- Pascal Vink

Ruzie met werknemer opgelost

16 april 2020

Lang slepend conflict met een van mijn werknemers professioneel begeleid.

- Adriaan de Bruin

Geen wilsbeschikking, wel eerlijk verdeeld

17 april 2020

Ondanks de missende documenten konden we in contact met elkaar onder begeleiding. De mediator ondersteunde ons hiermee want we hadden dit nog nooit zo moeten doen. De kosten vielen ook alles mee.

- Natasja Scholten

Professioneel en snel

14 april 2020

De mediator waarmee we in gesprek kwamen was duidelijk ervaren met dit soort conflicten en pakte het direct op.

- Arjan Maas

Hulp bij (tiener)dochter

9 april 2020

Al jaren was het contact tussen mij en mijn tienerdochter erg stroef. We hebben hiervoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Vandaar ook superblij met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gebracht!

- Eric van de Berg

Ruzie met dochter begeleid en opgelost

9 april 2020

Al jaren was het contact tussen mij en mijn dochter erg moeizaam. We hebben hiervoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Deze manier van mediation pakte in het bijzonder de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte in het geval van ons echt.

- Ingrid Koning

Uit elkaar met een lichtpuntje.

15 april 2020

We hadden ergens flink onenigheid al voor ik de offerteaanvraag indiende bij mediatorkaart. Niet enkel de echtscheiding is goed verlopen, maar mijn ex en ik zijn ook beter dan bedacht uit elkaar gegaan. We hebben achteraf niks meer vernomen, dat had ik eigenlijk nog wel verwacht.

- Ronald Vos

Veelal bereikbaar

14 april 2020

Geen 9-5 mentaliteit maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons noodzakelijk gezien het werk. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. De aanvraag hier op mediatorkaart ging gemakkelijk en vlot. Snel besloten zo.

- Marijke Willemsen

Persoonlijk afgestemd advies

10 april 2020

Niks niet het volgende dossier maar echt van mens tot mens in gesprek met elkaar. De mediator had duidelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende fase. De tijdsperiode voor de mediation hadden we veel onenigheid dus dit was erg fijn. Dit was echt een verademing voor ons allebei.

- Arie Vos

Uitstekend gedaan De aanleiding was overigens niet prettig maar de manier waarop het geregeld is was super. Had verwacht dat er wel linksom of rechtsom partij getrokken zou worden voor mijn werkgever, maar niks is minder waar. Het was echt neutraal. Bovendien was het betaalbaar gelukkig.

5 april 2020

- Petrus Martens

De familie is opnieuw een familie

9 april 2020

De communicatie in onze familie was voortdurend moeilijk, gelukkig ondertussen weer op een aanspreekbaar niveau.

- Christian Kramer

Betrokken en sympathiek

5 april 2020

Er is geen partij getrokken en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor kunnen we nu in het proces snel door naar de uitkomst.

- Björn Janssen

Geoefend mediator

4 april 2020

Echt begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar allereerste mediation, dat was te merken.

- Annemieke Boer

Ondanks afstand professioneel geholpen

6 april 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands heengaan en nalatenschap. Daarom toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze begeleiding ontdekt via mediator kaart. Dank je wel!

- Jelle van Dam

Gewoon goed

7 april 2020

Helemaal top! Dank Jullie Wel!

- Ilse Brouwer

Ook voor werkgevers

6 april 2020

Zeer content met de bemiddeling in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Vlot geholpen en totaal neutraal. Een opluchting.

- Linda Hermans

Conflict met medewerker opgelost

6 april 2020

Langdradig besluitloos conflict met een van mijn medewerkers vakkundig begeleid.

- Kim Dijkstra

Vechtscheiding voorkomen!

5 april 2020

Na een ruzie van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er door mediatorkaart helemaal uitgekomen! Buiten de mediation waren we zeker in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Patricia Meijer

Veelal bereikbaar

28 maart 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de afspraken werden op onze planning afgestemd. Ook in de avonden was het geen probleem. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging gemakkelijk en vlot. Snel gegaan zo.

- Angela Schouten

Een schouderklopje krijgen

10 maart 2020

Onze mediator was super. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Simone Jacobs

Betrokken en aardig

20 februari 2020

Er wordt geen kant getrokken en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor grote stappen in de goede richting kunnen maken!

- Caroline Hoekstra

Gewoon goed

1 februari 2020

Helemaal top! Dank Jullie Wel!

- Mirjam van de Velden

Erfenis netjes verdeeld

17 januari 2020

Fijne hulp gekregen bij het delen van de erfenis. De emoties waren nog hoog door het doodgaan van opa, bij het verdelen van de erfenis van hem. Maar door de ondersteuning en begeleiding is het toch geslaagd zonder ruzie. Zeer dankbaar hiervoor.

- Patricia van Dongen

Onzekere kwestie fijn afgehandeld

17 december 2019

Bij de scheiding kwamen er flink wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden zoeken waren we er snel uit. De mediator handelde volledig neutraal. Soms was het een tere zaak maar daar werd correct mee omgegaan. Prettige afhandeling zo.

- Bas Kuipers

Fijn!

28 maart 2020

Gisteren een aanvraag gedaan en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Sander Dijkstra

Vlugge offerte

26 maart 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Franciscus Vink

betaalbaarder dan ik dacht

31 maart 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Tessa Gerritsen

Fijn!

31 maart 2020

Afgelopen week offertes aangevraagd en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Mariska Sanders

Goed contact

28 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Niels van den Heuvel

Via Via maar dan beter

24 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als LinkedIn. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Bart Jansen

Aangenaam verrast

25 maart 2020

Afgelopen maand offertes aangevraagd en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Patricia Groen

Vlugge offerte

24 maart 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Cindy van der Meulen

Vlugge offerte

24 maart 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Arie Kok

Werkt lekker!

21 maart 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Maarten de Groot

Prettige service

25 maart 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Kevin van de Wal

Via Via maar dan beter

17 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Jacqueline de Wit

aangename service

17 maart 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Linda de Graaf

Vlugge offerte

18 maart 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Nancy Vink

Aangenaam verrast

19 maart 2020

Afgelopen week een aanvraag gedaan en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Arjan Peeters

via mediatorkaart.nl snel gekoppeld

15 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Ruud van de Berg

Perfecte website

18 maart 2020

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Simon de Bruijn

Goed contact

18 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Natasja Dijkstra

Gelijk gevonden wie ik nodig had via mediatorkaart.nl

13 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en het zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Karin van den Bosch

Google is je grootste vriend

17 maart 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Roel van der Meulen

zeer rap geholpen

11 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via mediatorkaart.nl. Lekker in de omgeving, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Cornelia van Dongen

via mediatorkaart.nl snel gekoppeld

11 maart 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een offerte aangevraagd en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Monique Molenaar

Gelijk gevonden wie ik nodig had via mediatorkaart.nl

2 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Rogier Groen

Mediatorkaart werkt erg fijn

20 februari 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een offerte aangevraagd en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Miranda van der Heijden

Gelijk gevonden wie ik nodig had via mediatorkaart.nl

17 februari 2020

Na een zoektocht eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Jacob Hendriks

aangename service

13 februari 2020

Via vrienden beland bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Wendy Postma

Ideale match

2 februari 2020

Via Mediatorkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Jessica de Lange

Duidelijke website

28 januari 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Bas Kuijpers

erg snel

19 januari 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en het zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Sharon van der Linden

Eindelijk een goede site gevonden

16 januari 2020

Na even gezocht te hebben eindigde ik op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Femke van Veen

Mediatorkaart werkt erg fijn

3 januari 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Inge Post

Geen linkedin nodig

11 december 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Marleen de Jonge

Goede werking van de website

28 november 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Cornelis de Jong

Lang leve google

25 november 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Irene Mol

Google is je grootste vriend

15 november 2019

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Annemieke Mol

erg betaalbaar

7 november 2019

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Robert Timmermans

Via linkedin niet hetzelfde

2 november 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Marc Hendriks

Goed contact

28 oktober 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Adriana Veenstra

Geen linkedin nodig

30 oktober 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een bekende kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Charlotte Wolters

snel geholpen

21 oktober 2019

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via mediatorkaart.nl. Fijn dicht in de buurt, prettig persoonlijk contact en een nette prijs.

- Jeroen Driessen

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

17 oktober 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Claudia Gerritsen

Via linkedin niet hetzelfde

10 oktober 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Barry Koning

Eindelijk een fijne site

30 september 2019

Na een zoektocht kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Ronald Willemsen

erg snel

25 september 2019

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via mediatorkaart.nl. Fijn in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en een nette prijs.

- Ruud de Jong

Gevonden via forum

15 september 2019

Via een forum deze site gevonden. Tevreden over de ontvangen offerte. De specialist heeft goed werk geleverd

- David Hendriks

Eindelijk een goede site gevonden

5 september 2019

Na een zoektocht kwam ik uit op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Adriana Prins

Duidelijke website

5 september 2019

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Sanne van Leeuwen

Snelle offerte

22 augustus 2019

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Anouk de Groot

Aangenaam verrast

20 augustus 2019

Afgelopen week offertes aangevraagd en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Ivo van de Brink

Via linkedin niet hetzelfde

14 augustus 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een bekende kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Steven Kramer

Google is je grootste vriend

3 augustus 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het formulier ingevuld en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Lisette de Koning

Ideale website

25 juli 2019

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Martin Boer

Werkt lekker!

25 juli 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Ingrid Kuipers

Eindelijk een goede site gevonden

11 juli 2019

Na een zoektocht eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Niels Peeters

Snelle match via mediatorkaart.nl

10 juli 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Claudia van de Velde

Goed contact

3 juli 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Frank de Boer

Super service

20 juni 2019

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Annemarie van de Pol

De perfecte match

14 juni 2019

Via Mediatorkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Remco Sanders

Werkt goed dit

7 juni 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Jacoba Vermeulen

Aangenaam verrast

30 mei 2019

Afgelopen week offertes aangevraagd en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Laura Kuijpers

Ideale tip

28 mei 2019

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Sabrina Scholten

Vlugge offerte

18 mei 2019

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Nicolaas Hofman

Snelle offerte

14 mei 2019

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Deborah van de Brink

erg snel

2 mei 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via mediatorkaart.nl. Fijn in de omgeving, goed persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Anita Hoekstra

Goed contact

29 april 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Monique de Wit

Dé tip

20 april 2019

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Sabine Verhoeven

Ideale website

15 maart 2019

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Arie de Jong

snel geholpen

2 maart 2019

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Robin de Vries

Goede werking van de website

2 februari 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Femke van den Bosch

Eindelijk een goede site gevonden

31 januari 2019

Na lang zoeken kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Tamara Mulder

vlot en makkelijk

10 januari 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via mediatorkaart.nl. Lekker in de buurt, fijn persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Michel de Bruin

mediatorkaart.nl heeft me snel verbonden

22 januari 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Roel Smeets

Aangenaam verrast

19 december 2018

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Wendy Martens

Goed contact

22 december 2018

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Peter Kramer

Uitgelichte mediators uit Wouwse Plantage

Art. advocatuur | Advocaat Roosendaal | Ondernemingsrecht

Brugstraat 73
4701 LD Roosendaal
Nederland

0165 743 001
http://www.art-advocatuur.nl/

Advocatenkantoor Swart

Vughtstraat 3
4701 NJ Roosendaal
Nederland

0165 743 105
http://www.advocatenkantoorswart-roosendaal.nl/

Haans Advocaten Roosendaal

Vijfhuizenberg 50
4708 AL Roosendaal
Nederland

0165 592 000
http://www.haansadvocaten.nl/