Mediator Ossendrecht

Wil jij een professionele mediator uit Ossendrecht die bij jouw bedrijf past?
Dan ben je aan het juiste adres.
Mediatorkaart zorgt dat jij die zoekt naar Mediator Ossendrecht verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het tofste gedeelte?
Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle professional-m] uit Ossendrecht – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2020 en verder.

Mediator Ossendrecht gezocht?

Een mediator uit Ossendrecht vinden

Mediator Ossendrecht
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 119 reviews)
Mediatorlink Mediation
Mediator ConflictConsult
Zakelijke Mediation MediationEasy
First Mediation
Mediatorgroep Bemiddeld conflictbemiddeling
Bloemster Mediation
Handdrukpunt echtscheiding meditaion

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Ossendrecht, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Hoogerheide, Wouwse Plantage en Putte bijvoorbeeld ook geholpen aan een mediator.

Waarom mediator Ossendrecht

Ben jij op zoek naar de beste mediator in Ossendrecht? Je zit verwikkeld in een conflict en wilt idealiter zo snel mogelijk een geschikte mediator vinden, maar je komt er hoogstwaarschijnlijk meteen achter dat dit niet zo makkelijk is. Dit komt door de hoeveelheid verschillende mediators. In deze blogpost geven wij jou de tips die je goed kan gebruiken tijdens je onderzoek naar een geschikte mediator. Spring direct naar:

Wanneer is het verstandig om de beste mediator in Ossendrecht te zoeken

Het is tegenwoordig nog altijd zo dat men zich afvraagt op welk moment het aan te raden is om een mediator in te schakelen voor een conflict. De mediator zal je helpen met vrijwel alles wat te maken heeft met conflicten en onderlinge ruzies. Hij doet zijn uiterste best om een einde te maken aan het conflict door met beide partijen in gesprek te gaan. Daarnaast is het zo dat een mediator je kan helpen als je een overeenkomst laat opstellen voor bijvoorbeeld een conflict met je werkgever. Je kan onder andere een conflict hebben over te laat betaald salaris of arbeidsvoorwaarden.

Ook kan een mediator je assisteren bij burenruzies of conflicten rondom grondgebied. Bijvoorbeeld wanneer jij, of je buurman, een afdak wilt plaatsen en er ruzie ontstaat over de erfgrens. organisatiesondernemingen kunnen een mediator weer inschakelen als ze bijvoorbeeld een geschil hebben over een patent. Een mediator is dus multi-inzetbaar en kan jou waarschijnlijk ook assisteren bij je conflict. Bij Mediatorkaart kun je in Ossendrecht terecht voor:

  • Mediator scheiding Ossendrecht
  • Zakelijke mediation Ossendrecht
  • Familie mediation Ossendrecht
  • Mediation arbeidsconflict Ossendrecht
  • En meer

Alle mediators uit Ossendrecht

Bekijk ook mediators uit

Op zoek naar een voordelige mediator Ossendrecht – mediator vs. rechtszaak

Er zit een groot verschil tussen een juridisch medewerker en een mediator. Een jurist komt pas kijken als zelfs de mediator het conflict niet kan verhelpen. Meestal komt de jurist pas als er geen oplossing meer mogelijk is tussen de beide partijen en de rechtbank zich over de zaak moet buigen.

Een mediator zal er alles aan doen om het conflict onderling op te lossen, zonder dat er een onnodige rechtszaak aan te pas komt. Na het onderhandelen van de mediator kunnen beide partijen weer met elkaar door een deur. Er zit dus een groot verschil tussen een jurist en een mediator.

Het is bijvoorbeeld voor zakelijke mediation sterk aan te bevelen om een lokale en betaalbare mediator te vinden uit Ossendrecht. Dit is onder andere ook in te zetten wanneer je te maken hebt met een arbeidsconflict.

Op zoek naar een mediator uit Ossendrecht voor jouw zakelijke mediation?

Zoek een zakelijk mediator

Klik op ‘Zoek een zakelijk mediator‘ om een betaalbare mediator te vinden die gespecialiseerd is in zakelijke mediation Ossendrecht.

Redenen om te kiezen voor een mediator in Ossendrecht

Een mediator kan, zoals hierboven benoemd, helpen met diverse zaken. Op de eerste plaats maakt de mediator het mogelijk om de relatie niet te verpesten, vaak is het namelijk zo dat de gemoederen hoog Een mediator zal er alles aan doen om het geschil zo pijnloos mogelijk op te lossen.

De mediator uit Ossendrecht weet door zijn expertise hoe hij ruzies kan laten verdwijnen zonder dat er juist meer ruzie ontstaat. Een mediator versoepelt het proces dus. Je wilt natuurlijk niet onnodig veel moeite stoppen in een conflict. De mediator uit Ossendrecht is er voor je om het hele proces zo pijnloos mogelijk te laten verlopen.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Esther Veenstra Esther Veenstra
Customer Succes manager bij mediatorkaart.nl
Mediation94%
Familierecht90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Mediator Ossendrecht gezocht – waar moet je op letten bij het zoeken

Door het grote aanbod aan mediators is het niet altijd even makkelijk om de juiste persoon te kiezen. Door een paar stappen te doorlopen zal ook jij uitkomen bij de geschikte persoon. Je wilt uiteraard meteen de meest geschikte partij in dienst nemen. Grote bedrijven zullen bijvoorbeeld doelgericht moeten zoeken naar mediators die gericht zijn op het oplossen van arbeidsconflicten. Heb je huwelijksproblemen en wil je uit elkaar gaan? Dan moet je kijken naar een mediator scheiden in Ossendrecht.

Scheiden in Ossendrecht is vaak al vervelend genoeg zonder de, vaak onnodige, conflicten. Een mediator scheiden helpt je om zo soepel mogelijk uit elkaar te gaan.

Heb jij nog informatie nodig van een specifiek mediator kantoor? Je kan altijd contact met ze opnemen.

Wil je bijvoorbeeld snel scheiden, vraag dan 3 offertes op van lokale en betaalbare mediators uit Ossendrecht die je graag helpen met een echtscheiding aanvragen.

Scheiden Ossendrecht, via een betaalbare mediators

Scheiden Ossendrecht

Klik op de knop ‘Scheiden Ossendrecht‘ om een scheiding aan te vragen door een scheidingsmediator uit Ossendrecht, gespecialiseerd in echtscheiding.

3 offertes voor een mediator in Ossendrecht

Het is natuurlijk altijd een slim plan om een offerte aan te vragen. Probeer de context zo specifiek mogelijk te omschrijven. Dit helpt je om snel uit te komen bij een partij die de know-how heeft om jouw conflict op te lossen.

Een ontmoeting zorgt ervoor dat je de mediator leert kennen, je krijgt hierdoor een goed beeld de partij aan de andere kant van de tafel. Het is wel belangrijk dat je door een deur kan met de mediator, hij of zij zal toch de persoon zijn waar je vaak mee samen zit.

Klik op kosten mediator om direct 3 offertes van lokale en betaalbare mediators uit Ossendrecht op te vragen en zo direct inzicht te krijgen in de kosten.

Direct 3 offertes voor een specifieke kostenindicatie van verschillende mediators uit Ossendrecht.

Nu 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit.

Mediator in Ossendrecht – een persoon die je kan helpen

Wij hopen dat je door dit artikel zelf ook uitkomt bij de mediator uit Ossendrecht die bij jouw geschil past. Via onderstaand formulier is het eenvoudig om 3 offertes aan te vragen voor een mediator. Denk bijvoorbeeld ook aan het verdelen van een erfenis.Kwel jezelf niet langer en schakel een mediator in.

Bekijk bijvoorbeeld alles over verdeling erfenis en kom direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare mediator uit Ossendrecht.

Benieuwd naar het traject van familie mediation Ossendrecht voor erfenis verdeling?

Verdeling erfenis mediation

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een erfenis verdeling in Ossendrecht te bekijken middels het vergelijken van mediators uit Ossendrecht.

Veelgestelde vragen over mediation in

Ossendrecht

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de mediator regio Ossendrecht jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden ook af om met haast op zoek te gaan naar een mediator. Het kan wel, maar het is het beste om hier eventjes de tijd voor te pakken om te zorgen dat alles goed voelt!

Overstappen van mediator is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande mediator. Vraag vervolgens aan je vorige mediator of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe mediator uit Ossendrecht.

mediatorkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle mediators in Ossendrecht. Wij zien welke mediators beschikbaar zijn in Ossendrecht en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van mediators uit Ossendrecht die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Mediation Ossendrecht

Uiteindelijk van mijn leidinggevende af

8 augustus 2020

Na een hoop gezeik op werk gelukkig nu met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf mogen verlaten. Overigens was het voor mij al bekend dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel meegaan.

- Ilona Kuijpers

Onenigheid met dochter opgelost

6 augustus 2020

Mijn dochter en ik leken niet goed met elkaar communiceren. We hebben daarvoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Deze manier van mediation pakte voornamelijk de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte voor ons volledig.

- Inge van Dam

Kwetsbare afwikkeling top verzorgd

3 augustus 2020

In de tijd van uit elkaar gaan was het een emotionele tijd maar door de aanvraag via mediatorkaart.nl hadden we direct een persoon die ons goed kon helpen. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Soms was het een gevoelige zaak maar daar werd fatsoenlijk mee omgegaan. Prettige afhandeling zo.

- Bianca Peeters

Geen kant gekozen

31 juli 2020

Gelukkig was de coach erg geoefend bij de mediation bij mijn werk. De mediator was oprecht en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Super.

- Kelly Willemsen

Geen wilsbeschikking, wel netjes verdeeld

24 juli 2020

Ondanks de missende documenten konden we in gesprek met elkaar onder begeleiding. Gelukkig hadden we hier bijstand bij, want we hebben hier nog nooit eerder mee te doen gehad. Dank voor de goede zorgen en kundige hulp!

- Robert van de Veen

Op maat afgestemd advies

30 juli 2020

Niks niet het volgende dossier maar echt van mens tot mens in contact met elkaar. Je merkte tevens dat de vrouw die ons bijstond dit vaker had gedaan en al snel waren we in gesprek over oplossingen. En dat inmiddels we de 3 maanden daarvoor bijna alleen maar ruzie hadden. We konden snel weer opgelucht ademen.

- Dirk Schouten

Niet duur

24 juli 2020

Scheiden is al duur genoeg. Daarom blij met het betaalbare tarief van onze mediator. Het was vlot afgehandeld nadat de ervaren vrouw ons begeleid had.

- Tim Sanders

Vaak bereikbaar

27 juli 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de sessies waren op onze planning afgestemd. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. Ook hadden we na de aanvraag via mediatorkaart.nl snel de offertes in huis voor een passende mediator. Snel geregeld zo.

- Jessica Prins

Het idee was degelijk

27 juli 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons echt heeft geholpen. Nog altijd wel eens als we een keer woorden hebben grijpen we ernaar terug. Erg prettig, heeft ons zeer geholpen.

- Jelle Veenstra

Verwachtingen overtroffen

21 juli 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig verwachtingen de sessies rondom de echtscheiding in. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een buitengewoon eerlijke verdeling zijn gekomen van de spullen. Ik denk dat buiten dit we er niet goed uit waren gekomen.

- Jacqueline Sanders

Van problemen snel naar oplossingen

23 juli 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met mekaar praten. Dat was heel aangenaam, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Bedankt!

- Maartje Mol

Niet prijzig

21 juli 2020

Scheiden is al duur genoeg. Gelukkig viel het uiteindelijk erg mee toen we een mediator inschakelde. We waren er toen vlug uit, onbetwistbaar dat deze mevrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Anita Post

Gevoelige kwestie fijn afgehandeld

22 juli 2020

In de tijd van uit elkaar gaan was het een emotionele tijd echter door de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl hadden we snel een persoon die ons goed kon helpen. De mediator handelde echt onpartijdig. Ondanks dat het soms ontroerend was, hebben ze dit onpartijdig kunnen doen. Erg netjes.

- Astrid de Graaf

Simpel en snel

23 juli 2020

Dikke prima! Mijn dank is groot!!

- Adriana Hoekstra

Pijnlijke tijd afgerond

18 juli 2020

Na het doodgaan van mijn vader een pijnlijke tijd afgerond met de verdeling van de erfenis. De emoties waren hoog maar de ondersteuning professioneel en meelevend. Was voor ons volmaakt geregeld zo.

- Martine de Wit

Conflict met werknemer opgelost

20 juli 2020

Langdradig slepend conflict met een van mijn medewerkers vakkundig begeleid.

- Roel Bosch

Meelevend en welwillend

18 juli 2020

Voelde me echt gehoord tijdens de mediation tussen mijn werk en mijzelf. Hierdoor kunnen we nu in het proces snel door naar de uitkomst.

- Irene van de Veen

Betrokken en sympathiek

15 juli 2020

Er wordt geen partij getrokken en geluisterd naar alle partijen. Daardoor kunnen we nu in het proces snel door naar de oplossing.

- Arjan Bosman

Ondanks de gemoederen eerlijk gedeeld

11 juli 2020

Fijne hulp ontvangen bij het verdelen van de erfenis. De emoties waren nog hoog door het heengaan van opa, bij het verdelen van de erfenis van hem. Maar door de hulp en begeleiding is het toch gelukt zonder ruzie. Zeer dankbaar hiervoor.

- Ilona van der Meulen

Goed geregeld De oorzaak was simpelweg niet fijn maar de wijze waarop het afgehandeld is was top. Ergens dacht ik dat mijn werk wel voorgetrokken zou worden echter dat was echt niet zo. De mediator was echt onpartijdig. Verder was het goedkoop gelukkig.

17 juli 2020

- Marianne Meijer

Nalatenschap zo geregeld

13 juli 2020

Zeer gauw de verdeling van de erfenis gaan organiseren dankzij deze professionals! Dank Jullie Wel.

- Hendrik van Dijk

Van moeilijkheden snel naar oplossingen

13 juli 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn baas en mezelf zijn we met mediation gelukkig nu tot elkaar gekomen. Dat was heel fijn, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Dank Jullie Wel!

- Vincent Kuijpers

Fatsoenlijk geregeld

13 juli 2020

Het was een minder leuke oorzaak waardoor ik hier terecht kwam maar de uitkomst(en) die eruit kwamen waren goed. Ergens dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden echter dat was oprecht niet zo. De mediator was echt onpartijdig. Bovendien was het betaalbaar gelukkig.

- David Vos

Arbeidsconflict behendig aangepakt

13 juli 2020

Lang besluitloos conflict met een van mijn werknemers professioneel begeleid.

- Paulus Veenstra

Kwetsbare afwikkeling top afgehandeld

7 juli 2020

In de periode van uit elkaar gaan was het een emotionele tijd echter door de aanvraag via mediatorkaart.nl hadden we direct iemand die ons goed kon helpen. De mediator hielp oprecht onpartijdig. Weleens was het een gevoelige zaak maar daar werd fatsoenlijk mee omgegaan. Erg netjes.

- Christian Bos

Hulp bij uit elkaar gaan

5 juli 2020

Snelle hulp bij het uit elkaar gaan. De ervaring gedurende de mediations zorgde voor een soepele mediation en afwikkeling. Pak van ons hart in een al lastige tijd.

- Niels van der Heijden

Echtscheiding met zilveren randje

8 juli 2020

We hadden werkelijk flink onenigheid al voor ik de offerteaanvraag indiende bij mediatorkaart. Ik moet aanmerken dat de scheiding nu daardoor soepeler ging dan bedacht en ook praat ik nog met mijn ex. Nazorg had iets beter gekund na afsluiting.

- Yvonne Boer

Oprecht goed

7 juli 2020

Dikke prima! Dank Jullie Wel!

- Miranda de Wit

Conflict met personeelslid opgelost

6 juli 2020

Langdradig besluitloos conflict met een van mijn werknemers professioneel begeleid.

- Cindy van den Broek

Direct opgelost!

2 juli 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch eindelijk uitgekomen. Ik denk eigenlijk dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Karin Boer

Gelukkig nu onenigheid opgelost

7 juli 2020

Met een lange tijd aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met elkaar praten. Dat was erg aangenaam, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Bedankt!

- Ilona de Vries

Menselijke benadering

30 juni 2020

Je bent niet het volgende dossier maar wordt als mens benaderd. De mediator had kennelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende periode. En dat terwijl we de 3 maanden ervoor haast alleen maar ruzie hadden. We konden vlug weer opgelucht ademhalen.

- Nathalie Smit

Erfenis zo afgehandeld

1 juli 2020

We hebben de erfenis snel kunnen verdelen dankzij mediation. Dank!

- Adriana van der Heijden

Geen testament, wel eerlijk verdeeld

1 juli 2020

Er was jammer genoeg geen testament, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. De mediator hielp ons hiermee want we hadden dit nog niet zo moeten doen. Dank voor de goede zorgen en kundige begeleiding!

- Natascha Smit

Gewoon prima

4 juli 2020

Gewoon prima, zoals ik mag verwachten.

- Mirjam van Dijk

Uiteindelijk van mijn baas af

26 juni 2020

Na een berg gezeik op werk gelukkig nu met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf mogen verlaten. Natuurlijk was het voor mij al helder dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel meegaan.

- Caroline Peters

Niet duur

26 juni 2020

Scheiden is al prijzig genoeg. Gelukkig viel het tenslotte erg mee toen we een mediator inhuurde. We waren er toen vlug uit, duidelijk dat deze vrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Robert van Vliet

Vlot opgelost!

30 juni 2020

Na een aanvaring van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart helemaal uitgekomen! Ik denk echt dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Thijs Brouwer

Arbeidsconflict kundig aangepakt

25 juni 2020

Langdradig slepend conflict met een van mijn werknemers professioneel begeleid.

- Steven Evers

Fatsoenlijk afgehandeld

26 juni 2020

Het was een minder leuke beweegreden waardoor ik hier terecht kwam maar de uitkomst(en) die eruit kwamen waren goed. Eigenlijk dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden echter dat was echt niet zo. De mediator was echt onpartijdig. De tariefstelling vielen ook alles mee.

- Eric de Lange

Profi en handig geregeld

26 juni 2020

De man die contact zocht had klaarblijkelijk verstand van zaken en kon ons vlug verder helpen.

- Kevin Boer

Na lang turbulent nu rust

24 juni 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van kalmte terecht gekomen. De gemoederen liepen aanzienlijk op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons beiden verstandig waren. Tot op de dag van vandaag pakken we nog wel eens terug op sommige onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook uitstekend ondanks een al dure periode.

- Patricia Hendriks

De hulp via mediation was goed tijdens scheiden

25 juni 2020

We hadden het lastig maar de hulp was erg aangenaam. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het volgende dossier bestempelde. Flink wat tijd uitgetrokken voor mijn verhaal en het met me meedenken. Zeer bedankt!

- Johan Hermans

Niet prijzig

25 juni 2020

Scheiden is al prijzig genoeg. Gelukkig viel het uiteindelijk erg mee toen we een mediator inhuurde. Het was vlot overeengekomen nadat de doorgewinterde vrouw ons begeleid had.

- Renate de Bruijn

De mediator was goed!

18 juni 2020

Eveneens heel oprecht, ontwapenend en ook heel meelevend. Kundige mediator dus.

- Hanneke Janssen

Persoonlijk afgestemd advies

21 juni 2020

Niks niet het opvolgende dossier maar oprecht van mens tot mens in gesprek met elkaar. De mediator had duidelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende periode. En dat terwijl we de 3 maanden ervoor bijna alleen maar onenigheid hadden. Dit was volledig een opluchting voor ons beide.

- Roel van de Pol

Persoonlijk afgestemd advies

21 juni 2020

Je bent niet het volgende nummer maar wordt als persoon benaderd. Je merkte direct dat de vrouw die ons hielp dit vaker had geregeld en al snel waren we in gesprek over oplossingen. En dat terwijl we de 3 maanden daarvoor praktisch alleen maar onenigheid hadden. Dit was echt een opluchting voor ons allebei.

- Jacob Blom

Pijnlijke tijd afgerond

17 juni 2020

Na het overlijden van mijn vader een lastige periode afgesloten met de verdeling van de erfenis. Advies was erg individueel en op maat. Was voor ons perfect geregeld zo.

- Miranda de Leeuw

Snel afgehandeld!

13 juni 2020

Na een conflict van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er door mediatorkaart helemaal uitgekomen! Ik denk ook dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Astrid van Veen

Buitenlandse nalatenschap professioneel afgehandeld

12 juni 2020

Nog nooit te maken gehad met een buitenlands heengaan en nalatenschap. Na een sterfte in de familie in Canada hebben we dus begeleiding gewild. Gelukkig deze hulp ontdekt via mediator kaart. Dank allemaal!

- Vincent Hendriks

Vlot in contact

11 juni 2020

Geen 9-5 instelling maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons noodzakelijk gezien het werk. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. Ook hadden we na de aanvraag via mediatorkaart.nl snel de reacties in huis voor een juiste mediator. Prettig hoe vlot dit ging.

- Patrick Sanders

Simpel en vlug

14 juni 2020

Dikke prima! Bedankt!

- Chantal Dijkstra

Niet prijzig

15 juni 2020

Uit elkaar gaan is al duur genoeg. Gelukkig viel het tenslotte erg mee toen we een mediator inhuurde. Het was gauw afgehandeld nadat de ervaren dame ons begeleid had.

- Roy Veenstra

Gelukkig nu rustigere tijden

9 juni 2020

Omdat we via mediatiorkaart met iemand konden communiceren zijn mijn ex partner en ik gelukkig nu in relaxtere tijden terecht gekomen. Er werden heldere scenario`s maar er werden vooral oplossingen aangedragen die voor ons beiden nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag soms nog teruggrijpen op afspraken van toen. Het tarief was ook uitstekend ondanks een al dure tijd.

- Jacobus de Vries

Profi en vlot geregeld

10 juni 2020

De mediator waarmee we in gesprek kwamen was duidelijk ervaren met dit soort conflicten en pakte het vlot op.

- Matthijs van den Heuvel

Niks meer te maken met mijn werkgever!

13 juni 2020

Gelukkig konden we met hulp van een mediator via deze site tenslotte tot een afscheid met juiste voorwaarden komen. Natuurlijk was het voor mij al helder dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel meegaan.

- Michiel van der Meer

Prijs viel mee!

12 juni 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Vandaar blij met het lage tarief van onze mediator. We waren er toen vlug uit, onbetwistbaar dat deze vrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Joost Janssen

Eindelijk ruzie opgelost

10 juni 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met mekaar praten. Heel fijn geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de voorkeur kreeg. Dank daarvoor!

- Matthijs van Loon

Ongeacht de gemoederen netjes gedeeld

8 juni 2020

Gepaste ondersteuning gekregen bij het verdelen van de erfenis. Was een lastige tijd, waarin de emoties hoog konden stijgen. Dankzij jullie support en daadkracht alles tot een goed einde gekomen. Mega bedankt!

- Janneke Kuiper

Vakkundig en snel

3 juni 2020

De man die contact zocht had duidelijk verstand van zaken en kon ons rap verder helpen.

- Sabine Postma

Verwachtingen overtroffen

3 juni 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage verwachtingen de sessies rondom de scheiding in. Viel me toch mee dat we tot een zeer fatsoenlijke verdeling zijn gekomen van de spullen. Ik denk dat buiten dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Eric de Lange

Oprecht chapeau

4 juni 2020

Onze mediator was fantastisch. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Catharina Veenstra

vlot afgehandeld

7 juni 2020

We hebben de erfenis direct kunnen verdelen dankzij mediation. Dank Jullie Wel.

- Maartje de Wit

Oprecht onpartijdig

4 juni 2020

De persoon die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg professioneel. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder kant te kiezen. Top.

- Hendrika van de Veen

Het idee van de mediation helpt echt

5 juni 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons best heeft geholpen. Nog altijd wel eens als we een keer woorden hebben pakken we daarnaar terug. Slim hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Ilona van den Broek

Boven verwachting

4 juni 2020

Ergens was ik wat voorzichtig om deze mediation aan te gaan. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een buitengewoon fatsoenlijke verdeling zijn gekomen van de eigendommen. Dankzij jullie was dit zeker veel minder goed gekomen!

- Catharina van Dijk

Arbeidsconflict kundig opgelost

2 juni 2020

Lang slepend conflict met een van mijn werknemers vakkundig begeleid.

- Natasja van de Berg

De hulp via mediation was goed tijdens uit elkaar gaan

1 juni 2020

We hadden het zwaar maar de hulp was erg aangenaam. Via mediatorkaart kregen we iemand die ons niet als het eerstvolgende dossier bestempelde. Er wordt echt meegedacht in oplossingen. Geweldig bedankt!

- Kelly van de Veen

Gelukkig nu rustigere tijden

30 mei 2020

Omdat we via mediatiorkaart met iemand konden praten zijn mijn voormalig partner en ik gelukkig nu in kalmere tijden terecht gekomen. De gemoederen liepen hoog op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons beiden goed waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op bepaalde onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook goed ondanks een al dure periode.

- Paul de Vos

Volledig rechtvaardig

29 mei 2020

Gelukkig was de ondersteuner erg doorgewinterd bij de mediation bij mijn werk. De mediator was oprecht en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Super.

- Linda Scholten

Lastige tijd afgesloten

30 mei 2020

Na het doodgaan van mijn pa een lastige periode afgesloten met de verdeling van de erfenis. Advies was erg individueel en op maat. Er netjes geregeld allemaal.

- Sharon de Lange

Ook voor werkgevers

27 mei 2020

Zeer blij met de bemiddeling in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Professioneel geholpen en niet het gevoel gekregen dat het allemaal maar de fout is van de werkgever. Een verademing.

- Marcel Bosch

Nalatenschap zo afgehandeld

29 mei 2020

Erg snel de verdeling van de erfenis gaan inrichten dankzij deze deskundigen! Bedankt.

- Astrid Schipper

Geen kant gekozen

25 mei 2020

Gelukkig was de coach erg ervaren bij de mediation bij mijn werk. De mediator was oprecht en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Super.

- Danny Meijer

Geen kant verkiezen

23 mei 2020

Gelukkig was de coach erg geoefend bij de mediation bij mijn werkgever. Geen enkele keer het idee gehad dat hij kant koos of partijdig was. Top.

- Eva Sanders

Echt rechtvaardig

25 mei 2020

De persoon die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werkgever was erg vakkundig. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder kant te kiezen. Super.

- Maurice van Beek

Het idee van de mediation helpt echt

26 mei 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons zeer veel heeft geholpen. We kunnen hier steeds op pakken en daar zijn we blij mee. Erg prettig, heeft ons erg geholpen.

- Maria van Wijk

Het idee was degelijk

24 mei 2020

De mediation heeft gezorgd voor een idee (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. We kunnen hier steeds op pakken en daar zijn we content mee. Erg fijn, heeft ons zeer geholpen.

- Paulus Hendriks

Oprecht chapeau

24 mei 2020

Onze mediator was geweldig. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Marcel Hofman

Een schouderklopje krijgen

24 mei 2020

Deze organisatie krijgen een lintje. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Petrus van de Pol

Na lang turbulent nu rust

17 mei 2020

Doordat we via mediatiorkaart met iemand konden praten zijn mijn ex partner en ik eindelijk in rustigere tijden terecht gekomen. Er waren heldere scenario`s maar er werden bovenal oplossingen bedacht die voor ons allebei nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op sommige onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de prijzen ons reuze mee in een toch al kostbare periode.

- Adriaan van der Meer

Ondanks afstand bekwaam geholpen

21 mei 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands heengaan en nalatenschap. Vandaar toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Deze snel en met relatief lage tarieven gevonden. Dank jullie wel!

- Karin van Beek

Vaak bereikbaar

17 mei 2020

Geen 9-5 instelling maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons van belang gezien het werk. ’s Avonds als de kinderen in bed lagen konden we het gesprek houden met de mediator zodat we geen verlof hoefde te nemen. Verder kregen we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de reacties in huis voor een passende mediator. Prettig hoe gauw dit ging.

- Mariska Postma

Moeilijke periode afgesloten

15 mei 2020

Na het overlijden van mijn vader een lastige tijd afgesloten met de verdeling van de erfenis. Advies was zeer individueel en op maat. Was voor ons volmaakt geregeld zo.

- Adriana Koning

De hulp via mediation was goed tijdens scheiden

16 mei 2020

Zeer fijne ondervinding met de ondersteuning tijdens echtscheiding gehad. Geen nummertje, maar echt het begrip dat je als mens behandeld wordt. Veel tijd uitgetrokken voor mijn verhaal en het met me meedenken. Enorm bedankt!

- Steven Timmermans

Gewoon prima

17 mei 2020

Gewoon goed, zoals ik mag verwachten.

- Jacoba van de Ven

Geen testament, wel netjes verdeeld

16 mei 2020

Ongeacht de ontbrekende documenten konden we in contact met elkaar onder begeleiding. De mediator hielp ons hierbij want we hadden dit nog niet zo hoeven doen. De kosten vielen ook alles mee.

- Michel de Vries

Niets meer te doen met mijn werk!

10 mei 2020

Gelukkig konden we met begeleiding van een mediator via deze site tenslotte tot een vertrek met geschikte voorwaarden komen. Logischerwijs was het voor mij al helder dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel toegeven.

- Albert Evers

Begeleiding bij (tiener)dochter

12 mei 2020

Mijn dochter en ik leken niet goed met elkaar praten. We hebben daarvoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Deze manier van mediation pakte vooral de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte in het geval van ons echt.

- Ruben Mol

Snel afgehandeld

8 mei 2020

We hebben de erfenis direct kunnen verdelen dankzij mediation. Dank!

- Martine Brouwer

Geen wilsbeschikking, wel netjes verdeeld

8 mei 2020

Ondanks de ontbrekende documenten konden we in contact met elkaar onder begeleiding. De mediator ondersteunde ons hierbij want we hadden dit nog nooit zo hoeven doen. De tarieven vielen ook alles mee.

- Bram Jansen

Uitstekend gedaan Het was een minder leuke aanleiding waardoor ik hier terecht kwam maar de uitkomst(en) die eruit kwamen waren goed. Had verwacht dat er wel linksom of rechtsom partij getrokken zou worden voor mijn werk, maar niets is minder waar. De mediator was echt onpartijdig. De kosten vielen ook alles mee.

10 mei 2020

- Jacobus de Leeuw

Gewoon goed

7 mei 2020

Gewoon goed, zoals ik mag denken.

- Martin Verhoeven

Verwachtingen overtroffen

5 mei 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage verwachtingen de sessies rondom de scheiding in. Maar al snel kwamen we wel tot een uitstekende oplossing. Dankzij jullie was dit vast veel minder goed gekomen!

- Eva de Groot

Dichter naar elkaar gekomen

11 mei 2020

De communicatie in onze familie was altijd moeilijk, gelukkig intussen weer op een aanspreekbaar niveau.

- Astrid de Bruin

Geen wilsbeschikking, wel netjes verdeeld

10 mei 2020

Ondanks de missende documenten konden we in contact met elkaar onder begeleiding. De mediator hielp ons hierbij want we hadden dit nog niet zo hoeven doen. bedankt voor de goede zorgen en professionele hulp!

- Hendrikus Vermeulen

vlot afgehandeld

2 mei 2020

Zeer gauw de verdeling van de erfenis kunnen organiseren dankzij deze professionals! Dank!

- Mariska Driessen

Gewoon prima

4 mei 2020

Tevreden zoals bedacht.

- Saskia de Lange

Ruzie met medewerker opgelost

2 mei 2020

Langdradig slepend conflict met een van mijn werknemers vakkundig begeleid.

- Gerrit Willemsen

Kwetsbare afwikkeling super besloten

30 april 2020

In de periode van uit elkaar gaan was het een emotionele periode maar door de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl hadden we direct iemand die ons goed kon helpen. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Weleens was het een gevoelige kwestie maar daar werd correct mee omgegaan. Prettige afhandeling zo.

- Femke van Veen

Geoefend mediator

4 mei 2020

Zowel heel oprecht, ontwapenend maar ook heel medelevend. Was niet haar eerste mediation, dat was te horen.

- Cornelia de Koning

Geen kant verkiezen

1 mei 2020

Gelukkig was de coach erg doorgewinterd bij de mediation bij mijn werkgever. Geen enkele keer het gevoel gehad dat hij kant koos of partijdig reageerde. Top.

- Sandra Schouten

vlot afgehandeld

30 april 2020

We hebben de erfenis direct kunnen verdelen dankzij mediation. Bedankt.

- Matthijs Kuijpers

Eindelijk ruzie opgelost

26 april 2020

Met een lange tijd aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu eindelijk echt met mekaar praten. Dat was erg aangenaam, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Dank Jullie Wel!

- Gerardus de Koning

Menselijke aanpak

27 april 2020

Je bent niet het volgende dossier maar wordt als persoon behandeld. Je merkte direct dat de vrouw die ons hielp dit vaker had gedaan en al snel waren we in gesprek over oplossingen. En dat inmiddels we de 3 maanden ervoor haast alleen maar ruzie hadden. Dit was ook een verademing voor ons allebei.

- Angela Scholten

Meelevend en vriendelijk

26 april 2020

Voelde me echt gehoord gedurende de mediation tussen mijn werk en mijzelf. Daardoor kunnen we nu in het proces snel door naar de uitkomst.

- Mirjam Gerritsen

Erfenis eerlijk verdeeld

28 april 2020

Prettige ondersteuning gekregen bij het verdelen van de erfenis. De emoties waren nog hoog door het doodgaan van opa, bij het verdelen van de erfenis van hem. Maar door de hulp en begeleiding is het toch gelukt zonder ruzie. Echt bedankt!

- Jan van der Meulen

Pijnlijke tijd afgesloten

28 april 2020

Na het doodgaan van mijn vader een lastige tijd afgerond met de verdeling van de erfenis. De gemoederen waren hoog maar de ondersteuning professioneel en meelevend. Was voor ons vlekkeloos geregeld zo.

- Adriaan Molenaar

Kwetsbare afwikkeling top afgehandeld

26 april 2020

In de tijd van uit elkaar gaan was het een emotionele tijd echter door de aanvraag via mediatorkaart.nl hadden we snel een persoon die ons goed kon helpen. De mediator handelde oprecht neutraal. Ondanks dat het soms emotioneel was, hebben ze dit neutraal kunnen doen. Fijne afhandeling zo.

- Angela Hermans

Content

21 april 2020

Content zoals verwacht.

- Johannes Kramer

Ondanks de gemoederen eerlijk gedeeld

21 april 2020

We hebben gepaste hulp aangeboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het doodgaan van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Door jullie support en energie allemaal tot een goed einde gekomen. Enorm bedankt!

- Mark van Doorn

Menselijke benadering

26 april 2020

Je bent niet het eerstvolgende dossier maar wordt als mens benaderd. Je merkte gelijk dat de vrouw die ons begeleidde dit vaker had geregeld en al snel waren we in gesprek over oplossingen. En dat terwijl we de 3 maanden ervoor haast alleen maar onenigheid hadden. We konden snel weer opgelucht ademen.

- Jacqueline van de Pol

Van problemen vlot naar oplossingen

24 april 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met mekaar communiceren. Heel prettig geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de voorkeur kreeg. Dank daarvoor!

- Sandra Bosch

Snel in contact

18 april 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de afspraken werden op onze planning afgestemd. ’s Avonds als de kleintjes in bed lagen konden we het gesprek voeren met de mediator zodat we geen verlof hoefde te pakken. Verder hadden we na de aanvraag via mediatorkaart.nl snel de reacties in huis voor een geschikte mediator. Prettig hoe vlot dit ging.

- Thijs van de Brink

Lastige periode afgerond

18 april 2020

Na het doodgaan van mijn vader een lastige periode afgerond met de verdeling van de erfenis. De emoties waren hoog maar de begeleiding vakkundig en meelevend. Was voor ons perfect geregeld zo.

- Kevin de Wit

Niet prijzig

22 april 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Gelukkig viel het toch erg mee toen we een mediator inschakelde. Het was vlot besloten nadat de ervaren vrouw ons begeleid had.

- Daniëlle van Loon

Gelukkig nu onenigheid opgelost

15 april 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met elkaar communiceren. Heel fijn geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de preferentie kreeg. Dank Jullie Wel!

- Bart Dekker

Vlug in contact

14 april 2020

Geen 9-5 mentaliteit maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons noodzakelijk gezien het werk. ’s Avonds als de kinderen op bed lagen konden we het gesprek houden met de mediator zodat we geen verlof hoefde te nemen. In ieder geval hadden we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de reacties in huis voor een passende mediator. Snel besloten zo.

- Joris Huisman

Persoonlijke benadering

15 april 2020

Je bent niet het volgende dossier maar wordt als mens benaderd. De mediator had kennelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende fase. De tijdsperiode voor de mediation hadden we veel onenigheid dus dit was erg prettig. Dit was ook een opluchting voor ons allebei.

- Ellen de Boer

Verstandig geregeld

13 april 2020

De reden was logischerwijs niet fijn maar de methode waarop het geregeld is was super. Ergens dacht ik dat mijn werk wel voorgetrokken zou worden maar dat was echt niet zo. De mediator was echt onpartijdig. Verder was het betaalbaar gelukkig.

- Sabine Kuiper

Vaak bereikbaar

11 april 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de sessies werden op onze planning afgestemd. ’s Avonds als de kinderen op bed lagen konden we het gesprek houden met de mediator zodat we geen vrij hoefde te nemen. De aanvraag hier op mediatorkaart ging prettig en snel. Snel besloten zo.

- Edwin Meijer

Tarief viel mee!

12 april 2020

Scheiden is al prijzig genoeg. Daarom blij met het lage tarief van onze mediator. We waren er toen rap uit, onbetwistbaar dat deze dame vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Ivo Bosch

Hulp bij (tiener)dochter

15 april 2020

Al jaren was het contact tussen mij en mijn tienerdochter erg moeizaam. We hebben hiervoor therapie geprobeerd, maar dat mocht niet baten. Vandaar ook superblij met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gebracht!

- Franciscus Kuiper

Niet alleen voor werknemers

16 april 2020

Erg professioneel geholpen met een ruzie met een personeelslid. Vlot geholpen en totaal onpartijdig. Een verademing.

- Ilse van Dongen

Het idee uit de mediation helpt oprecht

13 april 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons zeer veel heeft geholpen. Nog steeds wel eens als we een keer woorden hebben pakken we daarnaar terug. Erg prettig, heeft ons erg geholpen.

- Vincent Willems

Persoonlijk afgestemd advies

11 april 2020

Je bent niet het eerstvolgende nummer maar wordt als mens benaderd. Je merkte gelijk dat de dame die ons hielp dit frequenter had gedaan en al snel waren we in gesprek over oplossingen. En dat inmiddels we de 3 maanden ervoor haast alleen maar onenigheid hadden. Dit was ook een geruststelling voor ons allebei.

- Nancy van de Pol

Buitenlandse nalatenschap professioneel geregeld

12 april 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands overlijden en nalatenschap. Vandaar toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze hulp gevonden via mediator kaart. Bedankt allemaal!

- Gerrit van Dongen

Direct afgehandeld!

8 april 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer praten met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Zonder de mediation waren we vast in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Franciscus de Koning

Ongeacht de emoties eerlijk gedeeld

6 april 2020

We hebben prettige hulp aangeboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het doodgaan van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Dankzij jullie ondersteuning en daadkracht allemaal tot een goed einde gekomen. Enorm bedankt!

- Annemieke Dekker

Ondanks afstand professioneel geholpen

5 april 2020

Zelf hadden we geen expertise op het gebied van buitenlandse erfenissen. Daarom toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze begeleiding ontdekt via mediator kaart. Dank je wel!

- Cornelia Kramer

Begeleiding en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

6 april 2020

Passende begeleiding bij een scheiding gekregen. De sessies en documenten waren snel overeengekomen en goed verzorgd. Super, een hele zorg minder.

- Michel de Groot

Echt chapeau

8 april 2020

Onze mediator was geweldig. Ik of liever wij hebben veel gehad aan de sessies met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Inge Driessen

Nalatenschap zo afgehandeld

2 april 2020

We hebben de erfenis snel kunnen verdelen dankzij mediation. Bedankt.

- Tamara Huisman

Snel afgehandeld

2 april 2020

We hebben de erfenis direct kunnen verdelen dankzij mediation. Dank!

- Marco de Jonge

Tarief viel mee!

5 april 2020

Scheiden is al duur genoeg. Vandaar blij met het lage tarief van onze mediator. We waren er toen snel uit, onbetwistbaar dat deze vrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Wendy Visser

Niet duur

29 maart 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Vandaar blij met het betaalbare tarief van onze mediator. We waren er toen vlug uit, duidelijk dat deze vrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Roel van Dongen

Meelevend en welwillend

1 april 2020

Voelde me echt gehoord gedurende de mediation tussen mijn werk en mezelf. Hierdoor kunnen we nu in het proces snel door naar de oplossing.

- Jelle de Ruiter

Van moeilijkheden vlot naar oplossingen

19 maart 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn baas en ikzelf zijn we met mediation eindelijk tot elkaar gekomen. Erg prettig geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de preferentie kreeg. Dank Jullie Wel!

- Michiel van de Velden

Uitstekend gedaan De reden was simpelweg niet fijn maar de manier waarop het afgehandeld is was top. Eigenlijk dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden echter dat was echt niet zo. De mediator was echt neutraal. De tariefstelling vielen ook alles mee.

3 maart 2020

- Pascal Bos

Niet alleen voor personeel

11 februari 2020

Erg blij met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Professioneel geholpen en niet het idee gekregen dat het allemaal maar de schuld is van de werkgever. Erg opgelucht.

- Hendrikus Janssen

De mediator was fijn!

18 januari 2020

Oprecht begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar allereerste mediation, dat was te horen.

- Frank van de Velden

Scheiding met zilveren randje

28 december 2019

Na een behoorlijk conflict terecht gekomen bij een prettige mediator via mediatorkaart. Ik moet vertellen dat de echtscheiding nu hierdoor soepeler ging dan verwacht en ook praat ik nog met mijn ex. We hebben erna niks meer gehoord, dat had ik ergens nog wel bedacht.

- Peter van de Brink

Mediatorkaart werkt erg fijn

1 april 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Kelly van Vliet

Fijne service

27 maart 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Sharon van Leeuwen

Ideale website

26 maart 2020

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Barry Meijer

Goed contact

1 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Iris Bos

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

25 maart 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Sanne van der Laan

Dit werkt fijn

29 maart 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Marianne Janssen

Vlugge offerte

24 maart 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Tamara van de Wal

Lang leve google

27 maart 2020

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Laura de Jong

Ideale website

26 maart 2020

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Marinus Visser

Fijn!

20 maart 2020

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Ilona van de Ven

Snelle match via mediatorkaart.nl

21 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Danny Brouwer

Google is je grootste vriend

24 maart 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het offerteformulier ingevuld en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Hendrikus de Leeuw

Dé tip

23 maart 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Michiel Sanders

Duidelijke website

21 maart 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Erwin van der Laan

via mediatorkaart.nl snel gekoppeld

15 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Annemarie Schipper

Snelle offerte

19 maart 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Koen van der Linden

Snelle offerte

19 maart 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Sjoerd Jansen

Google is je grootste vriend

12 maart 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Elisabeth Bosch

Lang leve google

15 maart 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een aanvraag gedaan en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Arie de Vries

Via forum hier terechtgekomen

12 maart 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Blij met de ontvangen offerte. Top professional

- Sebastiaan van der Meulen

Eindelijk een goede site gevonden

10 maart 2020

Na lang zoeken kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Joris Smits

snel geholpen

9 maart 2020

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Chantal de Bruin

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

29 februari 2020

Afgelopen maand offertes aangevraagd en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Annemarie Hoekstra

Perfecte tip

27 februari 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Martinus Meijer

Aangenaam verrast

15 februari 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Eveline Molenaar

Mijn eigen netwerk kan dit niet

13 februari 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Petra Peters

erg snel

2 februari 2020

Via bekenden beland bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Antonius Timmermans

Voortreffelijke match

29 januari 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Marianne Koning

Na lang zoeken de juiste gevonden

17 januari 2020

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op Mediatorkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Sylvia de Haan

Positieve ervaring

14 januari 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Robertus de Haan

Ideale website

9 januari 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Willem Mol

Goede werking van de website

9 december 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Christian Huisman

aangename service

28 november 2019

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Robert van den Bosch

Voortreffelijke match

22 november 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Marieke Driessen

Aangenaam verrast

19 november 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Mediatorkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Kevin van de Ven

Forum bood hulp

13 november 2019

Door een forum deze site gevonden. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Erg tevreden over het werk van de specialist!

- Danny Hermans

Mediatorkaart werkt erg fijn

5 november 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Marcel Meijer

Perfecte website

26 oktober 2019

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Rutger de Koning

Perfecte tip

28 oktober 2019

Via bekenden beland bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Tim Schipper

Goed contact

23 oktober 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Erwin de Jong

Mediatorkaart werkt erg fijn

10 oktober 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Renate de Wit

zeer rap geholpen

6 oktober 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via mediatorkaart.nl. Lekker lokaal, fijn persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Maaike Bosch

vlot en makkelijk

28 september 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken professional vond via mediatorkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en een nette prijs.

- Remco Scholten

mediatorkaart.nl heeft me snel verbonden

23 september 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Angelique Smits

Lang leve google

12 september 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een offerte aangevraagd en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Tim van de Wal

Eindelijk een goede site gevonden

5 september 2019

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Thijs van de Veen

Super service

4 september 2019

Afgelopen week offertes aangevraagd en we moeten toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Kelly Willems

Via forum hier terechtgekomen

23 augustus 2019

Door een forum deze site gevonden. Positief over de ontvangen offerte. Fijne specialist

- Monique van Dijk

Google is je grootste vriend

15 augustus 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het formulier ingevuld en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Ruben van Loon

Snelle offerte

11 augustus 2019

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Susanne Boer

Na lang zoeken de juiste gevonden

4 augustus 2019

Na een zoektocht arriveerde ik bij deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Cornelia Evers

Mediatorkaart werkt erg fijn

31 juli 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Barry van Leeuwen

Aangenaam verrast

25 juli 2019

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Marcel Visser

Google is je grootste vriend

11 juli 2019

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Wouter van Beek

Vlugge offerte

7 juli 2019

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Raymond Huisman

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

1 juli 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Johan Kok

Snelle match via mediatorkaart.nl

23 juni 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Susanne Martens

Prettige service

13 juni 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Christiaan Willemsen

erg betaalbaar

11 juni 2019

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Patricia van de Ven

Via forum hier terechtgekomen

3 juni 2019

Via een forum deze site gevonden. Blij met de ontvangen offerte. Goed werk afgeleverd door de professional

- Laura Schipper

Mediatorkaart is top!

25 mei 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Jeroen van Wijk

Fijn!

23 mei 2019

Gisteren offertes aangevraagd en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Dirk Schipper

Goed contact

15 mei 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Joost Bosch

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

7 mei 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Leonie Kuiper

Google is je grootste vriend

29 april 2019

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een aanvraag gedaan en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Roy Dijkstra

snel geholpen

21 april 2019

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via mediatorkaart.nl. Fijn dicht in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Marije van Dijk

Eindelijk een fijne site

13 maart 2019

Na even gezocht te hebben eindigde ik op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Jacoba van de Brink

Goed contact

11 februari 2019

Na lang zoeken kwam ik uit op Mediatorkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Ramona Hendriks

Lang leve google

25 januari 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Anita Visser

snelle service

17 januari 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, prettig persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Miranda de Vos

Snelle match via mediatorkaart.nl

22 december 2018

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en het zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Evelien Bos

Mediatorkaart is top!

21 januari 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Marc Koning

Prettige service

26 december 2018

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Laura Bakker

Uitgelichte mediators uit Ossendrecht

Dé ScheidingsMediator Bergen op Zoom

Prins Bernhardlaan 64
4615 BD Bergen op Zoom
Nederland

0164 202 518
https://www.descheidingsmediator.nl/mediator/bergen-op-zoom/

Alimentatiedesk Bergen op Zoom

Burgemeester van Hasseltstraat 50A
4611 BH Bergen op Zoom
Nederland

0164 760 260
https://www.alimentatiedesk.nl/

Eric De Corte Comm. V

Graaf Henri Cornetlaan 3
2950 Kapellen
België

+32 3 535 30 01
http://www.neobemiddeling.be/