Mediator Bergen op Zoom

Ben jij op zoek naar een expert voor mediation in Bergen op Zoom?
Dan ben je op de goede plek.
Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Mediator Bergen op Zoom verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?
Mediatorkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle mediatorkantoren uit Bergen op Zoom – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2020 en verder.

Mediator Bergen op Zoom gezocht?

Laat direct jouw opdracht uitvoeren

Mediator Bergen op Zoom
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 141 reviews)
Mediatorlink Mediation
Mediator ConflictConsult
Zakelijke Mediation MediationEasy
First Mediation
Mediatorgroep Bemiddeld conflictbemiddeling
Bloemster Mediation
Handdrukpunt echtscheiding meditaion

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Bergen op Zoom, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Hoogerheide, Ossendrecht en Huijbergen bijvoorbeeld ook geholpen aan een mediator.

Waarom mediator Bergen op Zoom

Ben jij op zoek naar de perfecte mediator in Bergen op Zoom? Het kan moeilijk zijn om de geschikte mediator te vinden voor het wegnemen van een conflict. Wij snappen dit maar al te goed, het is namelijk vrij lastig geworden door het enorme aanbod van mediators. In dit artikel geven wij jou de handvaten die je hard nodig hebt tijdens je onderzoek naar een geschikte mediator. Spring direct naar:

Wanneer is het verstandig om de beste mediator in Bergen op Zoom te zoeken

Je wilt natuurlijk graag weten voor welk type conflict je een mediator kan gebruiken. De mediator kan je helpen met alles wat te maken heeft met conflicten en onderlinge ruzies. Hij probeert om een einde te maken aan het conflict door met beide kanten in gesprek te gaan. Ook is het zo dat een mediator je kan helpen als je een compromis wilt laten maken voor bijvoorbeeld een arbeidsconflict. Je kan onder andere ruzie hebben over te laat uitgekeerd salaris of arbeidsvoorwaarden.

Ook kan een mediator je assisteren bij burenruzies of conflicten rondom grondgebied. Dit soort conflicten kunnen meerdere redenen hebben, een mediator kan bij elke van dit soort ruzies assisteren. Voor de grotere organisaties is het ook verstandig om een mediator in te zetten wanneer er een arbeidsconflict ontstaat tussen diverse sectoren. kunnen een mediator weer inschakelen als ze bijvoorbeeld een geschil hebben over een patent. Zoals je merkt is een mediator eigenlijk geschikt voor alle mogelijke soorten conflicten, het is dé persoon die je in zou moeten schakelen om het geheel te sussen.. Bij Mediatorkaart kun je in Bergen op Zoom terecht voor:

  • Mediator scheiding Bergen op Zoom
  • Zakelijke mediation Bergen op Zoom
  • Familie mediation Bergen op Zoom
  • Mediation arbeidsconflict Bergen op Zoom
  • En meer

Alle mediators uit Bergen op Zoom

Bekijk ook mediators uit

Op zoek naar een voordelige mediator Bergen op Zoom – mediator vs. rechtszaak

Er zit een aanzienlijk verschil tussen een advocaat en een mediator. Een jurist komt pas kijken als zelfs de mediator het conflict niet kan oplossen. Denk hier bijvoorbeeld aan heftige geschillen die nooit meer zonder rechter opgelost kunnen worden.

Een mediator zal er alles aan doen om het conflict onderling op te lossen, voordat er een dure rechtszaak plaatsvindt. Na het ingrijpen van de mediator kunnen beide partijen weer met elkaar verder. Er is dus een groot verschil tussen een jurist en een mediator.

Het is bijvoorbeeld voor zakelijke mediation sterk aan te bevelen om een lokale en betaalbare mediator te vinden uit Bergen op Zoom. Dit is onder andere ook in te zetten wanneer je te maken hebt met een arbeidsconflict.

Op zoek naar een mediator uit Bergen op Zoom voor jouw zakelijke mediation?

Zoek een zakelijk mediator

Klik op ‘Zoek een zakelijk mediator‘ om een betaalbare mediator te vinden die gespecialiseerd is in zakelijke mediation Bergen op Zoom.

Redenen om te kiezen voor een mediator in Bergen op Zoom

Een mediator kan, zoals hierboven beschreven, uithelpen met verschillende zaken. Op de eerste plaats maakt de mediator het mogelijk om de relatie niet naar de filistijnen te helpen, vaak is het namelijk zo dat de gemoederen hoog oplopen.

De mediator uit Bergen op Zoom weet alles over de juiste onderhandelings wijze, je weet dus altijd zeker dat jij kunt samenkomen met de andere partij zonder dat de stoelen door de kamer vliegen. Een mediator versoepelt het proces dus. Je wilt namelijk niet onnodig veel moeite steken in een conflict. Door de mediator uit Bergen op Zoom stopt het geschil dus snel en pijnloos.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Esther Veenstra Esther Veenstra
Customer Succes manager bij mediatorkaart.nl
Mediation94%
Familierecht90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Mediator Bergen op Zoom gezocht – waar moet je op letten bij het zoeken

Door het enorme aanbod aan mediators is het niet altijd even makkelijk om de juiste partij te kiezen. Door een aantal stappen te volgen zal ook jij de geschikte persoon vinden. Je wilt uiteraard direct de meest geschikte partij in dienst nemen. Vaak zijn mediators gespecialiseerd op een bepaald gebied, heb je een conflict met je werknemers? Zoek naar mediators die hier veel ervaring in hebben. Heb je relatieproblemen en wil je scheiden? Dan moet je op zoek naar een mediator scheiden in Bergen op Zoom.

Scheiden in Bergen op Zoom is vaak pijnlijk, maar met een mediator scheiden uit Bergen op Zoom zal je jouw huwelijk zonder onnodig gedoe kunnen beëindigen.

Heb jij nog informatie nodig van een specifiek mediator kantoor? Neem dan gerust contact met ze op!

Wil je bijvoorbeeld snel scheiden, vraag dan 3 offertes op van lokale en betaalbare mediators uit Bergen op Zoom die je graag helpen met een echtscheiding aanvragen.

Scheiden Bergen op Zoom, via een betaalbare mediators

Scheiden Bergen op Zoom

Klik op de knop ‘Scheiden Bergen op Zoom‘ om een scheiding aan te vragen door een scheidingsmediator uit Bergen op Zoom, gespecialiseerd in echtscheiding.

3 offertes voor een mediator in Bergen op Zoom

Het is vanzelfsprekend altijd een slim idee om een offerte aan te vragen. Probeer je situatie zo duidelijk mogelijk te schetsen. Je wilt vanzelfsprekend meteen uitkomen bij een partij met een hoge mate van ervaring en kennis, een bepaalde mate van professionaliteit is wel zo prettig bij het oplossen van een geschil.

Een kennismakingsgesprek zorgt ervoor dat het plaatje compleet wordt, je krijgt hierdoor goed inzicht in de partij tegenover je. Bij een mediator is het goed dat je elkaar vertrouwt, hij zal namelijk regelmatig contact met je hebben gedurende het oplossen van het conflict.

Klik op kosten mediator om direct 3 offertes van lokale en betaalbare mediators uit Bergen op Zoom op te vragen en zo direct inzicht te krijgen in de kosten.

Direct 3 offertes voor een specifieke kostenindicatie van verschillende mediators uit Bergen op Zoom.

Nu 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit.

Mediator in Bergen op Zoom – een persoon die je kan helpen

Wij hopen dat je met onze tips zelf ook uitkomt bij de mediator uit Bergen op Zoom die bij jouw conflict past. Via onderstaand formulier is het eenvoudig om 3 offertes aan te vragen voor een mediator. Dit is uiteraard ook handig wanneer je een erfenis gaat verdelen.Twijfel niet langer en schakel een mediator in.

Bekijk bijvoorbeeld alles over verdeling erfenis en kom direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare mediator uit Bergen op Zoom.

Benieuwd naar het traject van familie mediation Bergen op Zoom voor erfenis verdeling?

Verdeling erfenis mediation

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een erfenis verdeling in Bergen op Zoom te bekijken middels het vergelijken van mediators uit Bergen op Zoom.

Veelgestelde vragen over mediation in

Bergen op Zoom

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de mediator regio Bergen op Zoom jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden ook af om met haast op zoek te gaan naar een mediator. Het kan wel, maar het is het beste om hier eventjes de tijd voor te pakken om te zorgen dat alles goed voelt!

Overstappen van mediator is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande mediator. Vraag vervolgens aan je vorige mediator of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe mediator uit Bergen op Zoom.

mediatorkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle mediators in Bergen op Zoom. Wij zien welke mediators beschikbaar zijn in Bergen op Zoom en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van mediators uit Bergen op Zoom die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Mediation Bergen op Zoom

Het idee uit de mediation helpt enorm

3 augustus 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons echt heeft geholpen. We kunnen hier steeds op pakken en daar zijn we blij mee. Handig hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Sander van de Veen

Gevoelige kwestie fijn geregeld

5 augustus 2020

Tijdens de scheiding kwamen er flink wat gevoeligheden naar boven maar door dat we op tijd via mediatiorkaart een persoon konden zoeken waren we er snel uit. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Ongeacht dat het soms emotioneel was, hebben ze dit neutraal kunnen doen. Erg knap.

- Jacob Molenaar

Scheiding met zilveren randje

29 juli 2020

We hadden eigenlijk flink onenigheid al voor ik de aanvraag indiende bij mediatorkaart. Niet alleen de scheiding is goed gegaan, maar mijn ex en ik zijn ook netter dan verwacht uit elkaar gegaan. Nazorg had iets beter gemogen na afsluiting.

- Thomas de Boer

Echtscheiding met zilveren randje

30 juli 2020

Na een behoorlijk conflict terecht gekomen bij een lieve mediator via mediatorkaart. Ik moet zeggen dat de echtscheiding nu hierdoor soepeler ging dan verwacht en ook spreek ik nog met mijn ex. We hebben achteraf niks meer gehoord, dat had ik ergens nog wel bedacht.

- Monique Jacobs

Een schouderklopje krijgen

24 juli 2020

Deze organisatie verdienen een schouderklopje. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Ruud Maas

Erfenis netjes verdeeld

28 juli 2020

We hebben prettige begeleiding geboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het doodgaan van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Maar door de hulp en begeleiding is het toch gelukt zonder ruzie. Enorm bedankt hiervoor.

- Antonius Dekker

Gelukkig nu rustigere tijden

25 juli 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een tijd van rust terecht gekomen. Er waren heldere situaties maar er werden vooral oplossingen bedacht die voor ons alletwee nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Daardoor kunnen we tot vandaag af en toe nog teruggrijpen op afspraken van toen. Ook vielen de kosten ons enorm mee in een toch al kostbare periode.

- Matthijs Groen

Hulp bij scheiding

19 juli 2020

Passende hulp bij een scheiding gekregen. De sessies en documenten waren snel georganiseerd en goed geregeld. Pak van ons hart in een al lastige tijd.

- Robin van de Pol

Kwetsbare afhandeling super overeengekomen

21 juli 2020

In de tijd van uit elkaar gaan was het een emotionele tijd echter door de aanvraag via mediatorkaart.nl hadden we snel iemand die ons fatsoenlijk kon helpen. De mediator handelde oprecht onpartijdig. Ongeacht dat het soms gevoelig was, hebben ze dit onpartijdig kunnen doen. Prettige afwikkeling zo.

- Adrianus Visser

Verstandig afgehandeld

19 juli 2020

De reden was natuurlijk niet fijn maar de wijze waarop het afgehandeld is was super. Had bedacht dat er wel linksom of rechtsom gekozen zou worden voor mijn werk, maar niks is minder waar. De mediator was echt onpartijdig. Ook was het betaalbaar gelukkig.

- Bas van de Velde

Oprecht chapeau

21 juli 2020

Deze organisatie verdienen een schouderklopje. Ik of liever wij hebben flink gehad aan de sessies met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Michael Veenstra

Content

21 juli 2020

Tevreden zoals verwacht.

- Bas van Dam

De hulp via mediation was goed tijdens scheiden

19 juli 2020

We hadden het moeilijk maar de hulp was erg prettig. Via mediatorkaart kregen we iemand die ons niet als het volgende nummer bestempelde. Flink wat tijd genomen voor mijn verhaal en het met me meedenken. Geweldig bedankt!

- Adriana de Jonge

Onzekere kwestie goed geregeld

19 juli 2020

In de periode van uit elkaar gaan was het een emotionele tijd maar door de aanvraag via mediatorkaart.nl hadden we vlug een persoon die ons fatsoenlijk kon helpen. De mediator handelde oprecht neutraal. Ongeacht dat het soms gevoelig was, hebben ze dit neutraal kunnen doen. Erg netjes.

- Koen Molenaar

Simpel en vlot

13 juli 2020

Dikke prima! Dank!

- Martin Dekker

Niet alleen voor personeel

19 juli 2020

Zeer content met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Snel geholpen en totaal onpartijdig. Erg opgelucht.

- Judith de Vos

Het plan was fatsoenlijk

11 juli 2020

De mediation heeft gezorgd voor een concept (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. Nog altijd wel eens als we een keer woorden hebben grijpen we daarnaar terug. Erg prettig, heeft ons erg geholpen.

- Yvonne van de Velde

De hulp via mediation was goed tijdens scheiden

17 juli 2020

We hadden het zwaar maar de hulp was erg prettig. Geen nummertje, maar echt het gevoel dat je als persoon behandeld wordt. Veel tijd uitgetrokken voor mijn kant en het met me meedenken. Onwijs content.

- Robin van de Veen

Erg veel gehad aan ondersteuning tijdens echtscheiding

16 juli 2020

Zeer gepaste ervaring met de begeleiding tijdens het uit elkaar gaan gehad. Geen nummertje, maar echt het gevoel dat je als persoon behandeld wordt. Er wordt echt meegedacht in oplossingen. Super tevreden.

- Wouter Wolters

Gewoon fijn

15 juli 2020

Dikke prima! Dank Jullie Wel!

- Jasper van Dongen

Uit elkaar met een lichtpuntje.

9 juli 2020

Na een sterk conflict terecht gekomen bij een gepaste mediator via mediatorkaart. Ik moet zeggen dat de scheiding nu daarom soepeler ging dan verwacht en ook spreek ik nog met mijn ex. Nazorg had iets beter gekund na afronding.

- Monique Hendriks

Gelukkig nu rustigere tijden

8 juli 2020

Omdat we via mediatiorkaart met iemand konden praten zijn mijn ex partner en ik eindelijk in relaxtere tijden terecht gekomen. Er waren heldere situaties maar er werden bovenal oplossingen aangedragen die voor ons alletwee nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op bepaalde onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de kosten ons reuze mee in een toch al kostbare periode.

- Arjan Bosman

Conflict met personeelslid opgelost

10 juli 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit vraagstuk kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en vlot geregeld.

- Antonius Scholten

Uitstekend gedaan De reden was simpelweg niet fijn maar de methode waarop het afgehandeld is was top. Had bedacht dat er wel linksom of rechtsom gekozen zou worden voor mijn werk, maar niks is minder waar. De mediator was echt neutraal. Bovendien was het betaalbaar gelukkig.

5 juli 2020

- Cindy Brouwer

Niet duur

5 juli 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Vandaar blij met het lage tarief van onze mediator. Het was vlot besloten nadat de ervaren vrouw ons hielp.

- Thijs Vos

Vakkundig en snel

9 juli 2020

De mediator waarmee we in gesprek kwamen was onmiskenbaar ervaren met dit soort conflicten en pakte het vlot op.

- Natascha Kok

Oprecht goed

4 juli 2020

Dikke prima! Dank Jullie Wel!

- Ivo Willemsen

Oprecht goed

9 juli 2020

Dikke prima! Mijn dank is groot!!

- Dirk van de Pol

Prima geregeld De reden was logischerwijs niet prettig maar de methode waarop het afgehandeld is was top. Eigenlijk dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden maar dat was echt niet zo. Het was echt neutraal. Verder was het goedkoop gelukkig.

7 juli 2020

- Wouter Blom

Prijs viel mee!

3 juli 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Gelukkig viel het tenslotte erg mee toen we een mediator inhuurde. We waren er toen rap uit, onbetwistbaar dat deze mevrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Paulus Willemsen

Ruzie met personeelslid opgelost

4 juli 2020

Langdradig besluitloos conflict met een van mijn werknemers professioneel begeleid.

- Eveline Schipper

Arbeidsconflict behendig opgelost

30 juni 2020

Langdradig besluitloos conflict met een van mijn werknemers professioneel begeleid.

- Maarten van der Heijden

Complexe erfenis tot prima einde gebracht

2 juli 2020

Ondanks de ontbrekende stukken konden we in gesprek met elkaar onder begeleiding. Gelukkig hadden we hier hulp bij, want we hebben hier nog nooit eerder mee te maken gehad. De tarieven vielen ook alles mee.

- Kim de Graaf

Niet prijzig

29 juni 2020

Uit elkaar gaan is al duur genoeg. Vandaar blij met het betaalbare tarief van onze mediator. Het was gauw besloten nadat de doorgewinterde vrouw ons begeleid had.

- Jacobus Schouten

Buitenlandse nalatenschap professioneel afgehandeld

1 juli 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands overlijden en nalatenschap. Na een sterfte in de familie in Canada hebben we dus hulp gezocht. Gelukkig deze hulp gevonden via mediator kaart. Dank jullie wel!

- Martinus van Dam

Geen kant kiezen

25 juni 2020

De persoon die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werkgever was erg bekwaam. De mediator was oprecht en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Geweldig.

- Thijs Evers

Echt neutraal

22 juni 2020

Gelukkig was de begeleider erg bedreven bij de mediation bij mijn werk. Geen enkele keer het gevoel gehad dat hij kant koos of bevooroordeeld reageerde. Super.

- Ivo Martens

Direct opgelost!

24 juni 2020

Na een ruzie van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er door mediatorkaart volledig uitgekomen! Zonder de mediation waren we vast in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Marc van Dongen

Geen kant verkiezen

21 juni 2020

De kerel die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg vakkundig. Geen enkele keer het gevoel gehad dat hij kant koos of partijdig reageerde. Super.

- Erik van de Pol

Een lintje krijgen

24 juni 2020

Onze mediator was fantastisch. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Marijke Mol

Niet alleen voor personeel

23 juni 2020

Erg content met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Professioneel begeleid en niet het idee gehad dat het allemaal maar de fout is van de werkgever. Een opluchting.

- Robert van den Heuvel

De hulp via mediation was goed tijdens uit elkaar gaan

22 juni 2020

Hele gepaste ondervinding met de ondersteuning tijdens het uit elkaar gaan gehad. Via mediatorkaart kregen we iemand die ons niet als het eerstvolgende nummer bestempelde. Er wordt echt meegedacht in oplossingen. Onwijs content.

- Patricia Dekker

Vechtscheiding voorkomen!

17 juni 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer praten met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Buiten de mediation waren we zeker weten in een vechtscheiding terecht gekomen. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Monique Bosch

Professioneel en vlug

18 juni 2020

De kerel die contact zocht had duidelijk verstand van dingen en kon ons vlug verder helpen.

- Jacoba van de Berg

Een lintje verdiend

20 juni 2020

Onze mediator was geweldig. Ik of liever we hebben flink gehad aan de gesprekken met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Bram Timmermans

Echt rechtvaardig

16 juni 2020

De persoon die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werkgever was erg vakkundig. Geen enkele keer het idee gehad dat hij kant koos of partijdig was. Geweldig.

- Dennis Smit

Scheidingmet een lichtpuntje.

16 juni 2020

We hadden eigenlijk flink ruzie al voor ik de aanvraag indiende bij mediatorkaart. Ik moet vertellen dat de scheiding nu hierdoor soepeler ging dan verwacht en ook spreek ik nog met mijn ex. We hebben achteraf niks meer gehoord, dat had ik eigenlijk nog wel bedacht.

- Laura Bakker

Pijnlijke tijd afgerond

16 juni 2020

Na het overlijden van mijn vader een pijnlijke tijd afgesloten met de verdeling van de erfenis. De gemoederen waren hoog maar de ondersteuning vakkundig en meelevend. Er netjes geregeld allemaal.

- Leonie Bosch

Betrokken en sympathiek

11 juni 2020

Er wordt geen partij gekozen en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor grote stappen in de goede richting kunnen maken!

- Wilhelmina Bosman

Boven verwachting

11 juni 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig idee de sessies rondom de echtscheiding in. Maar al gauw kwamen we wel tot een uitstekende oplossing. Ik denk dat buiten dit we er niet goed uit waren gekomen.

- Sabine Wolters

Gelukkig nu onenigheid opgelost

9 juni 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn leidinggevende en ikzelf zijn we met mediation eindelijk tot elkaar gekomen. Erg prettig geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de voorkeur kreeg. Dank hiervoor!

- Manon Smeets

Prijs viel mee!

12 juni 2020

Scheiden is al prijzig genoeg. Gelukkig viel het tenslotte erg mee toen we een mediator inhuurde. Het was snel overeengekomen nadat de doorgewinterde dame ons begeleid had.

- Patrick Mol

Oprecht neutraal

14 juni 2020

Gelukkig was de ondersteuner erg ervaren bij de mediation bij mijn werkgever. Geen enkele keer het idee gehad dat hij kant koos of bevooroordeeld was. Super.

- Wendy van den Broek

Niet prijzig

9 juni 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Gelukkig viel het uiteindelijk erg mee toen we een mediator inhuurde. Het was vlot besloten nadat de doorgewinterde vrouw ons hielp.

- Judith van Leeuwen

Erfenis zo geregeld

5 juni 2020

We hebben de erfenis direct kunnen delen dankzij mediation. Bedankt.

- Bart de Groot

Hulp bij scheiding

11 juni 2020

Snelle ondersteuning bij het uit elkaar gaan. De gesprekken en papieren waren vlug georganiseerd en goed verzorgd. Top, een hele zorg minder.

- Gerardus Schouten

Lastige tijd afgerond

10 juni 2020

Na het overlijden van mijn pa een lastige periode afgesloten met de verdeling van de erfenis. De gemoederen waren hoog maar de begeleiding vakkundig en meelevend. Was voor ons volmaakt geregeld zo.

- Tamara Maas

Profi en handig geregeld

10 juni 2020

De man die contact zocht had klaarblijkelijk verstand van dingen en kon ons vlug verder helpen.

- Natasja Prins

Ondanks afstand professioneel geholpen

7 juni 2020

Persoonlijk hadden we geen expertise op het gebied van buitenlandse erfenissen. Vandaar toch maar begeleiding ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze begeleiding gevonden via mediator kaart. Dank jullie wel!

- Ruud Prins

Heel veel gehad aan hulp tijdens echtscheiding

2 juni 2020

We hadden het lastig maar de hulp was erg aangenaam. Geen nummertje, maar echt het gevoel dat je als persoon behandeld wordt. Er wordt echt meegedacht in de oplossing. Zeer bedankt!

- Elizabeth van der Heijden

Menselijke aanpak

3 juni 2020

Je bent niet het volgende dossier maar wordt als mens behandeld. Je merkte gelijk dat de dame die ons begeleidde dit frequenter had geregeld en al snel waren we in gesprek over oplossingen. En dat inmiddels we de 3 maanden ervoor haast alleen maar onenigheid hadden. We konden vlug weer opgelucht ademen.

- Marijke de Boer

Ook voor ons als bedrijf

5 juni 2020

Erg blij met de bemiddeling in een arbeidsconflict met één van mijn medewerkers. Snel geholpen en totaal neutraal. Een verademing.

- Marjolein Bosch

Gelukkig nu rustigere tijden

1 juni 2020

Doordat we via mediatiorkaart met een persoon konden communiceren zijn mijn ex partner en ik gelukkig nu in relaxtere tijden terecht gekomen. De gemoederen liepen aanzienlijk op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons allebei bruikbaar waren. Daardoor kunnen we tot vandaag soms nog teruggrijpen op afspraken van toen. Het tarief was ook prima ondanks een al prijzige tijd.

- Marianne van der Linden

Boven verwachting

3 juni 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig hoop de gesprekken rondom de scheiding in. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een zeer nette verdeling zijn gekomen van de spullen. Door jullie was dit zeker veel minder fatsoenlijk gekomen!

- Nicole Huisman

Tevreden

2 juni 2020

Gewoon goed, zoals ik mag verwachten.

- Martin Jansen

Menselijke aanpak

1 juni 2020

Niks niet het opvolgende dossier maar echt van mens tot mens in contact met elkaar. Je merkte direct dat de vrouw die ons begeleidde dit frequenter had gedaan en al snel waren we in contact over oplossingen. En dat inmiddels we de 3 maanden ervoor haast alleen maar onenigheid hadden. We konden vlug weer opgelucht ademhalen.

- Erik van de Pol

Simpel en vlot

27 mei 2020

Absoluut super! Bedankt!

- Petrus Scholten

Meelevend en vriendelijk

28 mei 2020

Voelde me echt gehoord tijdens de mediation tussen mijn werkgever en mijzelf. Hierdoor grote passen in de juiste richting kunnen maken!

- Tessa van der Linden

De hulp via mediation was goed tijdens uit elkaar gaan

30 mei 2020

Hele lieve ondervinding met de begeleiding tijdens echtscheiding gehad. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het eerstvolgende nummer bestempelde. Veel tijd uitgetrokken voor mijn verhaal en het met me meedenken. Enorm bedankt!

- Wouter Jacobs

Menselijke benadering

28 mei 2020

Je bent niet het eerstvolgende dossier maar wordt als persoon behandeld. Je merkte gelijk dat de vrouw die ons hielp dit frequenter had geregeld en al snel waren we in gesprek over oplossingen. En dat terwijl we de 3 maanden ervoor praktisch alleen maar onenigheid hadden. Dit was volledig een geruststelling voor ons allebei.

- Ruud van Wijk

Gewoon prima

23 mei 2020

Content zoals verwacht.

- Ruben van de Berg

Vlot in contact

24 mei 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de sessies waren op onze schema’s afgestemd. ’s Avonds als de kinderen op bed lagen konden we het gesprek houden met de mediator zodat we geen vrij hoefde te pakken. In ieder geval kregen we na de aanvraag via mediatorkaart.nl snel de offertes in huis voor een passende mediator. Snel gegaan zo.

- Jasper Jansen

Persoonlijk afgestemd advies

25 mei 2020

Niks niet het opvolgende dossier maar echt van mens tot mens in gesprek met elkaar. Je merkte direct dat de dame die ons begeleidde dit vaker had geregeld en al snel waren we in gesprek over oplossingen. En dat terwijl we de 3 maanden ervoor haast alleen maar ruzie hadden. Dit was echt een verademing voor ons beide.

- Martijn Hofman

Profi en handig geregeld

25 mei 2020

De man die contact zocht had duidelijk verstand van zaken en kon ons vlug verder begeleiden.

- Judith Meijer

Scheidingmet een lichtpuntje.

23 mei 2020

Na een flink conflict terecht gekomen bij een gepaste mediator via mediatorkaart. Niet alleen de echtscheiding is prima gegaan, maar mijn ex en ik zijn ook netter dan verwacht uit elkaar gegaan. Nazorg had iets beter gekund na afsluiting.

- Paulus van Doorn

Vechtscheiding voorkomen!

19 mei 2020

Na een ruzie van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart volledig uitgekomen! Ik denk wel dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Evelien Groen

Meer gekregen dan bedacht

24 mei 2020

Ergens was ik wat voorzichtig om deze mediation aan te gaan. Maar al snel kwamen we wel tot een prima oplossing. Ik denk dat zonder dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Björn Smits

Vechtscheiding voorkomen!

21 mei 2020

Na een ruzie van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart compleet uitgekomen! Zonder de mediation waren we zeker in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Daniëlle Dekker

Oprecht rechtvaardig

16 mei 2020

De man die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werkgever was erg professioneel. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder kant te kiezen. Super.

- Johannes van de Wal

Onzekere kwestie goed afgehandeld

20 mei 2020

Bij de scheiding kwamen er flink wat gevoeligheden naar boven maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden zoeken waren we er direct uit. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Ondanks dat het soms gevoelig was, hebben ze dit neutraal kunnen doen. Prettige afhandeling zo.

- Jeroen Bosman

Profi en snel geregeld

17 mei 2020

De man die contact zocht had klaarblijkelijk verstand van zaken en kon ons rap verder begeleiden.

- Joyce van Loon

Meelevend en welwillend

20 mei 2020

Voelde me echt gehoord gedurende de mediation tussen mijn werkgever en mezelf. Hierdoor grote stappen in de goede richting kunnen zetten!

- Björn Willems

De hulp via mediation was goed tijdens uit elkaar gaan

15 mei 2020

We hadden het zwaar maar de hulp was erg aangenaam. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het eerstvolgende dossier bestempelde. Er wordt echt meegedacht in de oplossing. Super tevreden.

- Jolanda van de Velden

Simpel en snel

19 mei 2020

Absoluut super! Dank!

- Jan van de Berg

vlot geregeld

14 mei 2020

Erg gauw de verdeling van de erfenis kunnen regelen dankzij deze professionals! Bedankt.

- Petrus Bos

Advies en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

10 mei 2020

Adequate begeleiding bij een scheiding gekregen. De sessies en documenten waren vlug geregeld en goed verzorgd. Pak van ons hart in een al moeilijke periode.

- Annemarie Kok

Niks meer te maken met mijn werk!

12 mei 2020

Na een hoop gezeik op werk gelukkig nu met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf kunnen verlaten. Overigens was het voor mij al helder dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel toegeven.

- Ramona van de Ven

Oprecht chapeau

14 mei 2020

Onze mediator was super. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Eva Mulder

Meelevend en welwillend

14 mei 2020

Voelde me echt gehoord tijdens de mediation tussen mijn werkgever en mezelf. Hierdoor grote stappen in de goede richting kunnen maken!

- Thomas van den Bosch

Betrokken en sympathiek

12 mei 2020

Voelde me echt gehoord tijdens de mediation tussen mijn werkgever en mijzelf. Hierdoor grote stappen in de juiste richting kunnen zetten!

- Rogier Maas

Ingewikkelde erfenis tot goed einde gebracht

6 mei 2020

Ongeacht de missende stukken konden we in gesprek met elkaar onder begeleiding. De mediator hielp ons hierbij want we hadden dit nog nooit zo hoeven doen. bedankt voor de goede zorgen en kundige begeleiding!

- Angelique Janssen

Ervaren mediator

7 mei 2020

Eveneens heel oprecht, ontwapenend maar ook heel meelevend. Kundige mediator dus.

- Jacob van Leeuwen

Betrokken en aardig

6 mei 2020

Voelde me echt gehoord gedurende de mediation tussen mijn werk en mezelf. Daardoor grote stappen in de goede richting kunnen maken!

- Thijs Brouwer

Verwachtingen overtroffen

7 mei 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage idee de gesprekken rondom de echtscheiding in. Maar al snel kwamen we wel tot een uitstekende uitkomst. Ik denk dat zonder dit we er niet goed uit waren gekomen.

- Kevin Molenaar

Tarief viel mee!

8 mei 2020

Uit elkaar gaan is al duur genoeg. Gelukkig viel het toch erg mee toen we een mediator inschakelde. We waren er toen snel uit, onbetwistbaar dat deze dame vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Nicole de Jong

Prijs viel mee!

7 mei 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Gelukkig viel het toch erg mee toen we een mediator inhuurde. We waren er toen rap uit, onbetwistbaar dat deze dame vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Wouter Groen

Ruzie met dochter begeleid en opgelost

7 mei 2020

Mijn dochter en ik konden niet goed met elkaar spreken. De therapie die we hadden zorgde enkel maar voor meer zorgen om ruzie over te maken. Vandaar ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gebracht!

- Thijs de Bruijn

Verwachtingen overtroffen

4 mei 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage verwachtingen de sessies rondom de scheiding in. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een buitengewoon fatsoenlijke verdeling zijn gekomen van de spullen. Door jullie was dit vast veel minder goed geworden!

- René Postma

Advies en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

3 mei 2020

Vlotte begeleiding bij het uit elkaar gaan. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een vloeiende mediation en afhandeling. Pak van ons hart in een al moeilijke periode.

- Nienke Verbeek

Betrokken en sympathiek

29 april 2020

Voelde me echt gehoord tijdens de mediation tussen mijn werk en mijzelf. Daardoor grote stappen in de goede richting kunnen maken!

- Catharina Groen

De hulp via mediation was goed tijdens uit elkaar gaan

1 mei 2020

We hadden het moeilijk maar de hulp was erg aangenaam. Geen nummertje, maar echt het begrip dat je als persoon behandeld wordt. Veel tijd genomen voor mijn kant en het met me meedenken. Onwijs content.

- Ivo Kok

Buitenlandse erfenis professioneel afgehandeld

26 april 2020

Zelf hadden we geen expertise op het gebied van buitenlandse erfenissen. Na een sterfte in de familie in Canada hebben we dus begeleiding gewild. Deze snel en met betrekkelijk lage kosten gevonden. Dank jullie wel!

- Jelle Hoekstra

Hulp bij scheiding

2 mei 2020

Adequate begeleiding bij een scheiding gekregen. De ervaring gedurende de mediations zorgde voor een soepele mediation en afhandeling. Pak van ons hart in een al verdrietige tijd.

- Renate Gerritsen

Veelal bereikbaar

28 april 2020

Geen 9-5 mentaliteit maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons belangrijk gezien het werk. Ook in de avonden was het geen probleem. Ook kregen we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de reacties in huis voor een passende mediator. Snel gegaan zo.

- Elizabeth Dekker

Simpel en vlot

26 april 2020

Absoluut top! Bedankt!

- Margaretha Vermeulen

Ondanks de emoties eerlijk gedeeld

25 april 2020

Prettige begeleiding ontvangen bij het delen van de erfenis. Was een moeizame tijd, waarin de emoties hoog konden oplopen. Maar door de ondersteuning en advies is het toch gelukt zonder onenigheid. Zeer bedankt hiervoor.

- Paulus Sanders

Ongeacht de gemoederen eerlijk gedeeld

28 april 2020

We hebben prettige hulp aangeboden gekregen na de aanvraag hier. Was een moeizame tijd, waarin de emoties hoog konden stijgen. Door jullie support en energie allemaal tot een goed einde gekomen. Enorm bedankt!

- Willem de Lange

Vaak bereikbaar

24 april 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de afspraken waren op onze schema’s afgestemd. ’s Avonds als de kinderen in bed lagen konden we het gesprek houden met de mediator zodat we geen verlof hoefde te nemen. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging soepel en vlug. Snel gegaan zo.

- Martinus Schipper

Advies en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

24 april 2020

Adequate hulp bij een scheiding gekregen. De ervaring gedurende de mediations zorgde voor een vloeiende mediation en afhandeling. Pak van ons hart in een al lastige periode.

- Nienke Verbeek

Begeleiding bij (tiener)dochter

24 april 2020

Mijn dochter en ik leken niet goed met elkaar praten. We hebben hiervoor therapie geprobeerd, maar dat mocht niet baten. Vandaar ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Daniël de Bruijn

De familie is weer een familie

25 april 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de goede hulp en mediation.

- Chantal de Haan

Dikwijls bereikbaar

19 april 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de afspraken waren op onze schema’s afgestemd. Ook in de avonden was het geen probleem. Verder kregen we na de aanvraag via mediatorkaart.nl snel de offertes in huis voor een passende mediator. Snel besloten zo.

- Pascal van den Heuvel

Geen kant gekozen

17 april 2020

Gelukkig was de begeleider erg ervaren bij de mediation bij mijn werkgever. De mediator was oprecht en onafhankelijk zonder kant te kiezen. Super.

- Eva van der Meulen

Begeleiding bij (tiener)dochter

21 april 2020

Al jaren was het contact tussen mij en mijn tienerdochter erg stroef. De therapie die we hadden zorgde alleen maar voor meer materiaal om ruzie over te maken. Deze manier van mediation pakte voornamelijk de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte voor ons echt.

- Roy Verhoeven

Begeleiding en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

19 april 2020

Vlotte ondersteuning bij het uit elkaar gaan. De gesprekken en documenten waren vlug georganiseerd en goed verzorgd. Super, een hele zorg minder.

- Petronella de Graaf

De familie is opnieuw een familie

16 april 2020

De communicatie in onze familie was voortdurend lastig, gelukkig ondertussen weer op een aanspreekbaar niveau.

- Adrianus van den Broek

Ook voor ons als bedrijf

20 april 2020

Erg professioneel geholpen met een ruzie met een personeelslid. Vlot geholpen en totaal neutraal. Een opluchting.

- Christian van de Wal

Geen kant verkiezen

12 april 2020

De kerel die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg professioneel. De mediator was oprecht en onafhankelijk zonder kant te kiezen. Super.

- Paulus Hofman

Niet prijzig

16 april 2020

Uit elkaar gaan is al prijzig genoeg. Vandaar blij met het betaalbare tarief van onze mediator. Het was gauw geregeld nadat de ervaren dame ons hielp.

- Inge Martens

Erfenis netjes verdeeld

13 april 2020

Fijne hulp ontvangen bij het verdelen van de erfenis. Was een moeilijke tijd, waarin de emoties hoog konden oplopen. Maar door de hulp en advies is het toch gelukt zonder ruzie. Enorm dankbaar hiervoor.

- Johanna Verbeek

Goed gedaan Het was een minder leuke beweegreden waardoor ik hier terecht kwam maar de uitkomst(en) die eruit kwamen waren goed. Eigenlijk dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden echter dat was oprecht niet zo. De mediator was echt onpartijdig. De tarieven vielen ook alles mee.

12 april 2020

- Irene Vink

Gewoon goed

13 april 2020

Tevreden zoals bedacht.

- Elizabeth van der Laan

De hulp via mediation was goed tijdens uit elkaar gaan

14 april 2020

Hele lieve ervaring met de ondersteuning tijdens het uit elkaar gaan gehad. Geen nummertje, maar echt het begrip dat je als persoon behandeld wordt. Veel tijd genomen voor mijn verhaal en het met me meedenken. Onwijs tevreden.

- Michael Wolters

Kwetsbare afhandeling super besloten

10 april 2020

In de periode van uit elkaar gaan was het een emotionele periode echter door de aanvraag via mediatorkaart.nl hadden we direct een persoon die ons goed kon helpen. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Weleens was het een gevoelige kwestie maar daar werd fatsoenlijk mee omgegaan. Fijne afhandeling zo.

- René Koster

Scheidingmet een lichtpuntje.

7 april 2020

Na een flink conflict terecht gekomen bij een fijne mediator via mediatorkaart. Niet enkel de echtscheiding is prima verlopen, maar mijn ex en ik zijn ook netter dan bedacht uit elkaar gegaan. We hebben erna niks meer gehoord, dat had ik ergens nog wel verwacht.

- Eveline de Lange

Niet prijzig

12 april 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Daarom blij met het lage tarief van onze mediator. We waren er toen rap uit, onbetwistbaar dat deze mevrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Saskia Veenstra

Oprecht chapeau

7 april 2020

Deze mensen verdienen een schouderklopje. Ik of liever wij hebben veel gehad aan de sessies met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Thijs de Groot

Fijn geregeld

7 april 2020

Het was een minder leuke beweegreden waardoor ik hier terecht kwam maar de oplossing(en) die eruit kwamen waren goed. Had verwacht dat er wel linksom of rechtsom gekozen zou worden voor mijn werk, maar niks is minder waar. De mediator was echt neutraal. Ook was het goedkoop gelukkig.

- Angela Bos

Gelukkig nu onenigheid opgelost

3 april 2020

Met een lange tijd aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu eindelijk echt met mekaar praten. Dat was erg aangenaam, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Dank hiervoor!

- Paul Janssen

Tarief viel mee!

4 april 2020

Uit elkaar gaan is al prijzig genoeg. Vandaar blij met het betaalbare tarief van onze mediator. Het was gauw geregeld nadat de doorgewinterde vrouw ons hielp.

- Sebastiaan Kuiper

Ondanks afstand bekwaam geholpen

1 april 2020

Zelf hadden we geen deskundigheid op het gebied van buitenlandse erfenissen. Na een sterfgeval in de familie in Canada hebben we dus hulp gewild. Gelukkig deze begeleiding ontdekt via mediator kaart. Bedankt allemaal!

- Ilona de Haan

Pijnlijke periode afgesloten

5 april 2020

Na het doodgaan van mijn pa een lastige periode afgerond met de verdeling van de erfenis. Hulp was erg persoonlijk en op maat. Er nauwgezet geregeld allemaal.

- Yvonne Molenaar

Echt rechtvaardig

3 april 2020

De man die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werkgever was erg professioneel. Geen enkele keer het idee gehad dat hij kant koos of partijdig was. Geweldig.

- Martinus Molenaar

Meer gekregen dan bedacht

29 maart 2020

Eigenlijk was ik wat sceptisch om deze mediation aan te gaan. Maar al snel kwamen we wel tot een uitstekende uitkomst. Door jullie was dit vast veel minder goed geworden!

- Thomas van der Heijden

Profi en handig geregeld

4 april 2020

De mediator waarmee we in gesprek kwamen was onmiskenbaar ervaren met dit soort conflicten en pakte het direct op.

- Monique Meijer

Van problemen snel naar oplossingen

24 maart 2020

Met een lange tijd aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met mekaar praten. Dat was erg fijn, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Dank daarvoor!

- Maartje van de Ven

Kwetsbare afhandeling top verzorgd

25 februari 2020

Tijdens de scheiding kwamen er veel wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden vinden waren we er vlug uit. De mediator hielp oprecht neutraal. Soms was het een tere zaak maar daar werd goed mee omgegaan. Prettige afhandeling zo.

- Stefan Kramer

Een schouderklopje verdiend

4 februari 2020

Deze mensen krijgen een schouderklopje. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Brenda Prins

Ongeacht de gemoederen netjes gedeeld

16 januari 2020

Fijne hulp ontvangen bij het delen van de erfenis. De emoties waren nog hoog door het doodgaan van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Maar door de hulp en advies is het toch geslaagd zonder ruzie. Zeer bedankt hiervoor.

- Johan Visser

Lastige tijd afgesloten

27 december 2019

Na het doodgaan van mijn vader een lastige tijd afgesloten met de verdeling van de erfenis. Begeleiding was zeer persoonlijk en op maat. Was voor ons volmaakt geregeld zo.

- Roel van den Heuvel

Gelijk gevonden wie ik nodig had via mediatorkaart.nl

1 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Hanneke de Leeuw

Vlugge offerte

26 maart 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Pascal van de Berg

De perfecte match

1 april 2020

Via Mediatorkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Kelly Veenstra

erg betaalbaar

25 maart 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Nicolaas van de Veen

Vlugge offerte

30 maart 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Martin Koster

Positieve ervaring

25 maart 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via de offerte van Mediatorkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Sharon van den Heuvel

Prettige service

24 maart 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Bart Willemsen

Aangenaam verrast

23 maart 2020

Afgelopen maand offertes aangevraagd en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Eva Schouten

Werkt lekker!

19 maart 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Rutger Hendriks

Geen linkedin nodig

19 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Bastiaan van der Laan

Super service

25 maart 2020

Afgelopen week een aanvraag gedaan en we moeten toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Dennis Verbeek

Perfecte website

19 maart 2020

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Angela Bakker

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

19 maart 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Nienke de Groot

Duidelijke website

16 maart 2020

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Marc Maas

Dé tip

20 maart 2020

Via vrienden beland bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Hendrikus de Wit

Eindelijk een fijne site

15 maart 2020

Na lang zoeken arriveerde ik bij Mediatorkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Kirsten Kok

Goed contact

12 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Wilhelmina van den Bosch

Via linkedin niet hetzelfde

13 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Hendrikus Bakker

Erg tevreden

15 maart 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Mediatorkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Elisabeth Prins

niet verwacht zo betaalbaar

13 maart 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Sanne Huisman

Vlugge offerte

16 maart 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Simone de Jong

Ideale tip

11 maart 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Pascal van de Velden

Ideale match

1 maart 2020

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Martin de Koning

mediatorkaart.nl heeft me snel verbonden

20 februari 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en het zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Rob Jonker

Duidelijke website

13 februari 2020

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Irene Kuijpers

Vlugge offerte

13 februari 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Jacqueline Bakker

Erg tevreden

6 februari 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Cornelis Dekker

Mijn eigen netwerk kan dit niet

26 januari 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Maaike van Beek

Geen linkedin nodig

21 januari 2020

Gisteren offertes aangevraagd en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Adriana de Koning

Geen linkedin nodig

16 januari 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Franciscus van der Horst

Mijn eigen netwerk kan dit niet

6 januari 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Tom de Bruin

Geen linkedin nodig

10 december 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Raymond Verhoeven

Snelle offerte

4 december 2019

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Simone Jansen

Super service

24 november 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Mediatorkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Robin Mulder

Prettige service

15 november 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Matthijs de Jonge

Gevonden via forum

14 november 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Sandra Mol

Erg tevreden

2 november 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Mediatorkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Pascal van den Broek

Werkt lekker!

2 november 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Suzanne Kramer

Duidelijke website

30 oktober 2019

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Eveline Dekker

Ideale tip

19 oktober 2019

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Adrianus van de Berg

Lang leve google

15 oktober 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het offerteformulier ingevuld en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Johanna van der Laan

Na lang zoeken de juiste gevonden

6 oktober 2019

Na lang zoeken kwam ik uit op Mediatorkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Johanna van Loon

Perfecte website

28 september 2019

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Sjoerd van der Meulen

Via Via maar dan beter

21 september 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Christian Kuijpers

Ideale match

16 september 2019

Via Mediatorkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Sabrina van de Ven

Fijn!

5 september 2019

Gisteren een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Petrus van Veen

Eindelijk een fijne site

30 augustus 2019

Na lang zoeken kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Jacobus Molenaar

Ideale tip

26 augustus 2019

Via bekenden beland bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Sandra van Wijk

Snelle offerte

21 augustus 2019

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Sabrina de Vries

Perfecte tip

9 augustus 2019

Via kennissen beland bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Barbara van der Laan

Mijn eigen netwerk kan dit niet

1 augustus 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Angelique van Beek

via mediatorkaart.nl snel gekoppeld

30 juli 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Jeffrey Bos

Perfecte tip

24 juli 2019

Via bekenden beland bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Ingrid Timmermans

Eindelijk een goede site gevonden

15 juli 2019

Na even gezocht te hebben eindigde ik op Mediatorkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Jacob de Jonge

Dé tip

11 juli 2019

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Margaretha van Vliet

Google is je grootste vriend

1 juli 2019

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een offerte aangevraagd en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Sanne de Graaf

Positieve ervaring

20 juni 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via een offerte van Mediatorkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Evelien Veenstra

Voortreffelijke match

20 juni 2019

Via Mediatorkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Albert van den Heuvel

Na lang zoeken de juiste gevonden

12 juni 2019

Na even gezocht te hebben eindigde ik op Mediatorkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Alexander Kuipers

Goed contact

30 mei 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Dave Jansen

betaalbaarder dan ik dacht

28 mei 2019

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Petronella van de Wal

Eindelijk een fijne site

17 mei 2019

Na lang zoeken arriveerde ik bij Mediatorkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Peter Maas

De perfecte match

11 mei 2019

Via Mediatorkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Michiel Postma

Fijn!

5 mei 2019

Gisteren een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Sjoerd de Bruin

Snelle match via mediatorkaart.nl

2 mei 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Jan de Lange

Ideale match

19 april 2019

Via Mediatorkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Petrus Hoekstra

Vlugge offerte

22 maart 2019

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Bas de Vos

Eindelijk een fijne site

12 februari 2019

Na lang zoeken kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Gerardus van den Heuvel

niet verwacht zo betaalbaar

14 februari 2019

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Jacqueline de Haan

Lang leve google

2 februari 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Paulus Verbeek

Goed contact

8 januari 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Wilhelmina de Wit

Lang leve google

29 december 2018

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Astrid Groen

Mediatorkaart werkt erg fijn

31 december 2018

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Petrus Hendriks

Uitgelichte mediators uit Bergen op Zoom

Dé ScheidingsMediator Bergen op Zoom

Prins Bernhardlaan 64
4615 BD Bergen op Zoom
Nederland

0164 202 518
https://www.descheidingsmediator.nl/mediator/bergen-op-zoom/

Alimentatiedesk Bergen op Zoom

Burgemeester van Hasseltstraat 50A
4611 BH Bergen op Zoom
Nederland

0164 760 260
https://www.alimentatiedesk.nl/

Omnius Advocaten Bergen op Zoom

Van der Rijtstraat 57
4611 PP Bergen op Zoom
Nederland

0164 760 191
https://www.omnius.nl/advocatenkantoor/bergen-op-zoom/ravelijn-advocaten/