Mediator Oud Gastel

Zoek jij een topper voor mediation in Oud Gastel?
Dan ben je op de goede plek.
Wij zorgen dat jij die zoekt naar Mediator Oud Gastel verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het beste gedeelte?
Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle mediatorkantoren uit Oud Gastel – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2020 en verder.

Mediator Oud Gastel gezocht?

Kosten inzichtelijk krijgen

Mediator Oud Gastel
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 138 reviews)
Mediatorlink Mediation
Mediator ConflictConsult
Zakelijke Mediation MediationEasy
First Mediation
Mediatorgroep Bemiddeld conflictbemiddeling
Bloemster Mediation
Handdrukpunt echtscheiding meditaion

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Oud Gastel, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Standdaarbuiten, Bosschenhoofd en Wouwse Plantage bijvoorbeeld ook geholpen aan een mediator.

Waarom mediator Oud Gastel

Ook al erg lang aan het zoeken naar een mediator uit Oud Gastel? Het kan moeilijk zijn om de perfectie mediator te vinden voor het oplossen van een conflict. Wij snappen dit maar al te goed, het is namelijk vrij moeilijk geworden door het enorme aanbod van mediators. In dit artikel geven wij jou de handvaten die je hard nodig hebt tijdens je onderzoek naar een geschikte mediator. Spring direct naar:

Wanneer is het verstandig om de beste mediator in Oud Gastel te zoeken

Je vraagt je vast af voor welk soort conflict je een mediator kan gebruiken. De mediator zal je helpen met alles wat te maken heeft met conflicten en onderlinge ruzies. Hij zal proberen om een einde te breien aan het geschil door met beide kanten in gesprek te gaan. Een mediator kan ook inspringen wanneer er sprake is van een arbeidsconflict. Denk hierbij aan problemen met het salaris of over het aantal verlofuren.

De mensen die te maken krijgen met bijvoorbeeld ruzies in de buurt kunnen ook terecht bij een mediator in Oud Gastel. Bijvoorbeeld wanneer jij, of je buurman, een boom wilt plaatsen en er onenigheid ontstaat over de erfgrens. Bedrijvenondernemingen kunnen een mediator weer inschakelen als ze bijvoorbeeld een conflict hebben over een patent. Zoals je ziet is een mediator eigenlijk inzetbaar voor alle mogelijke soorten conflicten, het is dé persoon die je in zou moeten zetten om het geheel te sussen.. Bij Mediatorkaart kun je in Oud Gastel terecht voor:

  • Mediator scheiding Oud Gastel
  • Zakelijke mediation Oud Gastel
  • Familie mediation Oud Gastel
  • Mediation arbeidsconflict Oud Gastel
  • En meer

Alle mediators uit Oud Gastel

Bekijk ook mediators uit

Op zoek naar een voordelige mediator Oud Gastel – mediator vs. rechtszaak

Hoewel er gelijkenissen zijn tussen een jurist en een mediator doen ze allebei iets compleet anders. Een jurist wordt pas ingeschakeld als zelfs de mediator de ruzie niet kan verhelpen. Denk hier bijvoorbeeld aan erge geschillen die nooit meer zonder rechter opgelost kunnen worden.

Een mediator zal er alles aan doen om de ruzie onderling op te lossen, zonder dat er een onnodige rechtszaak aan te pas komt. Vaak kunnen beide partijen hierna weer op goede voet met elkaar verder. Een jurist en mediator zijn dus bezig met andere werkzaamheden.

Het is bijvoorbeeld voor zakelijke mediation sterk aan te bevelen om een lokale en betaalbare mediator te vinden uit Oud Gastel. Dit is onder andere ook in te zetten wanneer je te maken hebt met een arbeidsconflict.

Op zoek naar een mediator uit Oud Gastel voor jouw zakelijke mediation?

Zoek een zakelijk mediator

Klik op ‘Zoek een zakelijk mediator‘ om een betaalbare mediator te vinden die gespecialiseerd is in zakelijke mediation Oud Gastel.

Redenen om te kiezen voor een mediator in Oud Gastel

Een mediator kan, zoals hierboven beschreven, helpen met verschillende zaken. Allereerst maakt de mediator het mogelijk om de relatie niet naar de filistijnen te helpen, vaak is het namelijk zo dat de gemoederen hoog oplopen.

De mediator uit Oud Gastel weet door zijn expertise hoe hij ruzies kan laten verdwijnen zonder dat er juist meer ruzie ontstaat. Een mediator versoepelt het proces dus. Je wilt natuurlijk niet onnodig veel moeite steken in een conflict. Door de mediator uit Oud Gastel stopt het conflict dus snel en pijnloos.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Esther Veenstra Esther Veenstra
Customer Succes manager bij mediatorkaart.nl
Mediation94%
Familierecht90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Mediator Oud Gastel gezocht – waar moet je op letten bij het zoeken

Het zou eenvoudig zijn om het eerste het beste kantoor te kiezen voor een mediator, maar dit is jammer genoeg niet hoe in zijn werk gaat. Door een aantal stappen te doorlopen zal je de geschikte persoon vinden. Het moet vanzelfsprekend wel een ervaren partij zijn die zich bezig gaat houden met je ruzie. Grote organisaties zullen bijvoorbeeld specifiek moeten kijken naar mediators die gericht zijn op het verhelpen van arbeidsconflicten. Koppels die willen gaan scheiden zullen moeten kijken naar een mediator scheiden in Oud Gastel.

Scheiden in Oud Gastel is vaak al vervelend genoeg zonder de, vaak nutteloze, ruzies. Een mediator scheiden helpt je om zo soepel mogelijk te scheiden.

Heb jij nog informatie nodig van een specifiek mediator kantoor? Je kan altijd contact met ze opnemen.

Wil je bijvoorbeeld snel scheiden, vraag dan 3 offertes op van lokale en betaalbare mediators uit Oud Gastel die je graag helpen met een echtscheiding aanvragen.

Scheiden Oud Gastel, via een betaalbare mediators

Scheiden Oud Gastel

Klik op de knop ‘Scheiden Oud Gastel‘ om een scheiding aan te vragen door een scheidingsmediator uit Oud Gastel, gespecialiseerd in echtscheiding.

3 offertes voor een mediator in Oud Gastel

Het is vanzelfsprekend altijd een goed plan om een offerte aan te vragen. Probeer de situatie zo duidelijk mogelijk te schetsen. Je wilt vanzelfsprekend meteen uitkomen bij een partij met een hoge mate van ervaring en kennis, een bepaalde mate van professionaliteit is wel zo prettig bij het oplossen van een conflict.

Vervolgens hoef je alleen nog maar een meeting in te plannen, door dit gesprek kan je een beeld vormen over de persoon die jou zal gaan helpen. Het is wel belangrijk dat je het goed kunt vinden met de mediator, hij of zij zal toch de persoon zijn waar je vaak mee samen zit.

Klik op kosten mediator om direct 3 offertes van lokale en betaalbare mediators uit Oud Gastel op te vragen en zo direct inzicht te krijgen in de kosten.

Direct 3 offertes voor een specifieke kostenindicatie van verschillende mediators uit Oud Gastel.

Nu 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit.

Mediator in Oud Gastel – een persoon die je kan helpen

Door hierboven beschreven tips te volgen is het voor jou ook eenvoudig om een geschikte mediator uit Oud Gastel te vinden. Via onderstaand formulier is het makkelijk om 3 offertes aan te vragen voor een mediator. Wanneer het gaat over nalatenschap kan dit bijvoorbeeld ook erg handig zijn.Huur zelf een mediator in en kom snel tot een oplossing van je conflict.

Bekijk bijvoorbeeld alles over verdeling erfenis en kom direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare mediator uit Oud Gastel.

Benieuwd naar het traject van familie mediation Oud Gastel voor erfenis verdeling?

Verdeling erfenis mediation

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een erfenis verdeling in Oud Gastel te bekijken middels het vergelijken van mediators uit Oud Gastel.

Veelgestelde vragen over mediation in

Oud Gastel

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de mediator regio Oud Gastel jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden ook af om met haast op zoek te gaan naar een mediator. Het kan wel, maar het is het beste om hier eventjes de tijd voor te pakken om te zorgen dat alles goed voelt!

Overstappen van mediator is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande mediator. Vraag vervolgens aan je vorige mediator of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe mediator uit Oud Gastel.

mediatorkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle mediators in Oud Gastel. Wij zien welke mediators beschikbaar zijn in Oud Gastel en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van mediators uit Oud Gastel die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Mediation Oud Gastel

Kwetsbare afwikkeling top afgehandeld

9 september 2020

In de tijd van uit elkaar gaan was het een emotionele tijd maar door de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl hadden we vlug iemand die ons fatsoenlijk kon helpen. De mediator handelde echt onpartijdig. Weleens was het een gevoelige kwestie maar daar werd correct mee omgegaan. Fijne afhandeling zo.

- Manon van de Ven

Niets meer te doen met mijn werkgever!

8 september 2020

Na een hoop gedoe op werk eindelijk met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf mogen verlaten. Had er domweg recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Wilhelmina Evers

Ruzie met dochter opgelost

27 augustus 2020

Al jaren was het contact tussen mij en mijn dochter erg stroef. We hebben daarvoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Daarom ook superblij met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gebracht!

- Cindy Wolters

Boven verwachting

28 augustus 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage idee de gesprekken rondom de scheiding in. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een zeer nette verdeling zijn gekomen van de bezittingen. Ik denk dat zonder dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Wilhelmina Peters

Ongeacht de emoties eerlijk gedeeld

24 augustus 2020

We hebben fijne begeleiding geboden gekregen na de aanvraag hier. Was een moeizame tijd, waarin de gemoederen hoog konden stijgen. Door jullie ondersteuning en energie alles tot een goed einde gekomen. Enorm bedankt hiervoor.

- Wendy van der Heijden

Niets meer te doen met mijn werk!

20 augustus 2020

Na een berg gezeik op werk gelukkig nu met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf kunnen verlaten. Had er domweg recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Sharon de Vos

Arbeidsconflict kundig opgelost

19 augustus 2020

Lang slepend conflict met een van mijn werknemers professioneel begeleid.

- Susanne Kuipers

Snel afgehandeld

16 augustus 2020

We hebben de erfenis direct kunnen verdelen dankzij mediation. Dank!

- Petronella Jansen

Moeilijke tijd afgesloten

13 augustus 2020

Mijn vaders overlijden zorgde voor een lastige paar maanden rondom de erfenis. De gemoederen waren hoog maar de ondersteuning professioneel en meelevend. Was voor ons volmaakt geregeld zo.

- Natasja Koster

Goed gedaan De reden was logischerwijs niet fijn maar de methode waarop het geregeld is was super. Had bedacht dat er wel linksom of rechtsom partij getrokken zou worden voor mijn werkgever, maar niets is minder waar. Het was echt onpartijdig. De kosten vielen ook alles mee.

12 augustus 2020

- Johannes Meijer

Erg veel gehad aan advies tijdens echtscheiding

2 augustus 2020

We hadden het zwaar maar de hulp was erg aangenaam. Geen nummertje, maar echt het begrip dat je als mens behandeld wordt. Er wordt echt meegedacht in de oplossing. Onwijs content.

- Petrus Brouwer

Arbeidsconflict kundig aangepakt

5 augustus 2020

Lang besluitloos conflict met een van mijn werknemers vakkundig begeleid.

- Bram van Veen

Professioneel en vlug

25 juli 2020

De mediator waarmee we in gesprek kwamen was onmiskenbaar ervaren met dit soort conflicten en pakte het direct op.

- Astrid van Doorn

Gelukkig nu rustigere tijden

27 juli 2020

Doordat we via mediatiorkaart met een persoon konden praten zijn mijn ex partner en ik gelukkig nu in relaxtere tijden terecht gekomen. Er werden heldere situaties maar er werden vooral oplossingen bedacht die voor ons alletwee nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op bepaalde onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de prijzen ons reuze mee in een toch al kostbare periode.

- Annemarie de Jong

Prijs viel mee!

22 juli 2020

Uit elkaar gaan is al prijzig genoeg. Vandaar blij met het betaalbare tarief van onze mediator. Het was vlot afgehandeld nadat de ervaren vrouw ons begeleid had.

- Barbara van de Velden

Het plan was goed

28 juli 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons enorm heeft geholpen. We kunnen hier altijd op terugpakken en daar zijn we content mee. Erg prettig, heeft ons zeer geholpen.

- Erik Timmermans

Content

24 juli 2020

Gewoon prima, zoals ik mag verwachten.

- Adriana van der Linden

Profi en vlot geregeld

26 juli 2020

De kerel die contact zocht had duidelijk verstand van dingen en kon ons rap verder begeleiden.

- Susanne Molenaar

Op maat afgestemd advies

25 juli 2020

Niks niet het opvolgende dossier maar oprecht van mens tot mens in contact met elkaar. De mediator had duidelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende fase. De periode voor de mediation hadden we veel onenigheid dus dit was erg fijn. Dit was volledig een opluchting voor ons allebei.

- Hendrik Groen

Menselijke aanpak

21 juli 2020

Niks niet het volgende dossier maar echt van mens tot mens in gesprek met elkaar. Je merkte direct dat de dame die ons bijstond dit vaker had geregeld en al snel waren we in contact over oplossingen. De tijdsduur voor de mediation hadden we veel onenigheid dus dit was erg prettig. We konden snel weer opgelucht ademen.

- Kelly Hendriks

Na lang turbulent nu rust

16 juli 2020

Omdat we via mediatiorkaart met iemand konden praten zijn mijn ex partner en ik gelukkig nu in relaxtere tijden terecht gekomen. De gemoederen liepen hoog op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons beiden bruikbaar waren. Tot op de dag van vandaag pakken we nog wel eens terug op sommige onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de tarieven ons enorm mee in een toch al kostbare periode.

- Johanna van Dam

Pijnlijke periode afgesloten

18 juli 2020

Na het doodgaan van mijn vader een lastige periode afgesloten met de verdeling van de erfenis. Hulp was zeer persoonlijk en op maat. Was voor ons volmaakt geregeld zo.

- Sjoerd Jonker

Gewoon goed

19 juli 2020

Helemaal super! Dank!

- Tamara Vink

Onenigheid met dochter begeleid en opgelost

14 juli 2020

Al jaren liep het contact tussen mij en mijn dochter erg stroef. De therapie die we hadden zorgde alleen maar voor meer redenen om ruzie over te maken. Deze manier van mediation pakte speciaal de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte voor ons echt.

- Matthijs van de Brink

Pijnlijke tijd afgerond

15 juli 2020

Mijn vaders dood zorgde voor een verdrietige paar maanden rondom de erfenis. De gemoederen waren hoog maar de begeleiding professioneel en meelevend. Er zorgvuldig geregeld allemaal.

- Sebastiaan de Bruin

Persoonlijke benadering

14 juli 2020

Je bent niet het eerstvolgende nummer maar wordt als mens benaderd. Je merkte gelijk dat de dame die ons begeleidde dit frequenter had gedaan en al snel waren we in contact over oplossingen. De periode voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg prettig. Dit was echt een opluchting voor ons allebei.

- Robertus Koster

Ervaren mediator

14 juli 2020

Oprecht begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar allereerste mediation, dat was te horen.

- Natasja Kuijpers

Het idee van de mediation helpt enorm

17 juli 2020

De mediation heeft gezorgd voor een plan (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. We kunnen hier steeds op pakken en daar zijn we blij mee. Erg prettig, heeft ons zeer geholpen.

- Annemarie Hofman

Oprecht chapeau

16 juli 2020

Onze mediator was fantastisch. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Diana Jacobs

Meelevend en welwillend

15 juli 2020

Er wordt geen partij gekozen en geluisterd naar alle partijen. Daardoor grote stappen in de goede richting kunnen zetten!

- Marinus Jonker

Geen kant verkiezen

14 juli 2020

Gelukkig was de begeleider erg geoefend bij de mediation bij mijn werk. Geen enkele keer het idee gehad dat hij kant koos of bevooroordeeld was. Super.

- Simone Jonker

Niet alleen voor personeel

14 juli 2020

Zeer content met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Gauw geholpen en totaal objectief. Erg blij.

- Catharina de Koning

De hulp via mediation was goed tijdens scheiden

9 juli 2020

Hele lieve ondervinding met de ondersteuning tijdens het uit elkaar gaan gehad. Geen nummertje, maar echt het begrip dat je als mens behandeld wordt. Flink wat tijd uitgetrokken voor mijn kant en het met me meedenken. Onwijs content.

- Melanie Prins

Betrokken en sympathiek

10 juli 2020

Er is geen kant gekozen en geluisterd naar alle partijen. Daardoor grote passen in de juiste richting kunnen maken!

- Marianne Jansen

Gelukkig nu van mijn leidinggevende af

6 juli 2020

Tevreden konden we met hulp van een mediator via deze site eindelijk tot een afscheid met geschikte voorwaarden komen. Logischerwijs was het voor mij al onbetwistbaar dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel toegeven.

- Nancy Bosman

Snel in contact

7 juli 2020

Geen 9-5 mentaliteit maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons van belang gezien het werk. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. In ieder geval kregen we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de offertes in huis voor een passende mediator. Snel gegaan zo.

- Ruud van de Pol

Buitenlandse nalatenschap professioneel geregeld

6 juli 2020

Nog nooit te maken gehad met een buitenlands heengaan en erfenis. Vandaar toch maar begeleiding ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Deze snel en met betrekkelijk lage tarieven gevonden. Dank allemaal!

- Jan Vos

De mediator was goed!

2 juli 2020

Eveneens heel oprecht, ontwapenend maar ook heel meevoelend. Kundige mediator dus.

- Inge Groen

Buitenlandse erfenis professioneel afgehandeld

1 juli 2020

Nog nooit te maken gehad met een buitenlands overlijden en nalatenschap. Vandaar toch maar begeleiding ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze begeleiding gevonden via mediator kaart. Dank je wel!

- Martine Bosman

Scheidingmet een lichtpuntje.

5 juli 2020

Na een behoorlijk conflict terecht gekomen bij een lieve mediator via mediatorkaart. Niet enkel de scheiding is goed verlopen, maar mijn ex en ik zijn ook beter dan verwacht uit elkaar gegaan. Nazorg had iets beter gekund na afronding.

- Frank van Beek

Arbeidsconflict kundig aangepakt

6 juli 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit vraagstuk kon komen met een medewerker maar via mediation professioneel en vlug geregeld.

- Frank Koster

Advies en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

28 juni 2020

Vlotte ondersteuning bij het uit elkaar gaan. De sessies en documenten waren vlug overeengekomen en goed verzorgd. Top, een hele zorg minder.

- Johanna Boer

Hulp bij scheiding

3 juli 2020

Adequate begeleiding bij een scheiding gekregen. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een gestructureerde mediation en afwikkeling. Pak van ons hart in een al moeilijke tijd.

- Pieter van Leeuwen

Oprecht chapeau

2 juli 2020

Onze mediator was geweldig. Ik of eigenlijk we hebben veel gehad aan de gesprekken met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Anouk Peters

Erg veel gehad aan hulp tijdens echtscheiding

27 juni 2020

Hele gepaste ervaring met de ondersteuning tijdens echtscheiding gehad. Via mediatorkaart kregen we iemand die ons niet als het volgende dossier bestempelde. Er wordt echt meegedacht in oplossingen. Zeer bedankt!

- Roy van Dam

Gewoon fijn

27 juni 2020

Dikke prima! Bedankt!

- Natasja Janssen

Erfenis eerlijk gedeeld

25 juni 2020

We hebben fijne begeleiding aangeboden gekregen na de aanvraag hier. Was een lastige periode, waarin de gemoederen hoog konden stijgen. Maar door de ondersteuning en begeleiding is het toch gelukt zonder ruzie. Enorm bedankt hiervoor.

- Lisette Jacobs

Ondanks afstand professioneel geholpen

24 juni 2020

Persoonlijk hadden we geen expertise op het gebied van buitenlandse erfenissen. Vandaar toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Deze vlot en met betrekkelijk lage prijzen gevonden. Dank jullie wel!

- Guido van de Wal

Geen wilsbeschikking, wel netjes verdeeld

24 juni 2020

Ongeacht de missende documenten konden we in contact met elkaar onder begeleiding. Gelukkig hadden we hier bijstand bij, want we hebben hier nog nooit eerder mee te maken gehad. De tarieven vielen ook alles mee.

- Nicole Gerritsen

Uitstekend geregeld Het was een minder leuke aanleiding waardoor ik hier terecht kwam maar de uitkomst(en) die eruit kwamen waren goed. Had verwacht dat er wel linksom of rechtsom gekozen zou worden voor mijn werk, maar niks is minder waar. De mediator was echt onpartijdig. Ook was het betaalbaar gelukkig.

21 juni 2020

- Kelly Koning

Dikwijls bereikbaar

20 juni 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de sessies waren op onze planning afgestemd. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. De aanvraag hier op mediatorkaart ging soepel en vlot. Snel besloten zo.

- Elizabeth Meijer

Snel geregeld

18 juni 2020

Erg snel de verdeling van de erfenis kunnen inrichten dankzij deze deskundigen! Dank!

- Adriaan de Graaf

Onenigheid met dochter begeleid en opgelost

21 juni 2020

Al jaren liep het contact tussen mij en mijn dochter erg stroef. We hebben hiervoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Deze manier van mediation pakte voornamelijk de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte in het geval van ons echt.

- Anita Driessen

Een schouderklopje krijgen

22 juni 2020

Deze mensen verdienen een lintje. Ik of eigenlijk we hebben flink gehad aan de gesprekken met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Miranda Willemsen

Ingewikkelde nalatenschap tot fatsoenlijk einde gebracht

20 juni 2020

Er was jammer genoeg geen testament, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. Gelukkig hadden we hier bijstand bij, want wij hebben hier nog nooit eerder mee te doen gehad. bedankt voor de goede zorgen en professionele begeleiding!

- Tim van der Meer

Ruzie met werknemer opgelost

20 juni 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit vraagstuk kon komen met een medewerker maar via mediation professioneel en vlug geregeld.

- Adrianus de Leeuw

Oprecht chapeau

18 juni 2020

Onze mediator was geweldig. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Ramona de Haan

De mediator was verstandig!

13 juni 2020

Oprecht begaan, eerlijk en ook empatisch. Kundige mediator dus.

- Jacqueline van Vliet

Ruzie met dochter opgelost

11 juni 2020

Mijn dochter en ik leken niet goed met elkaar converseren. We hebben hiervoor therapie geprobeerd, maar dat mocht niet baten. Vandaar ook superblij met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Marije van de Velde

Hulp bij (tiener)dochter

14 juni 2020

Mijn dochter en ik leken niet goed met elkaar converseren. De therapie die we hadden zorgde alleen maar voor meer materiaal om ruzie over te maken. Vandaar ook superblij met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Sylvia Hendriks

Niet alleen voor werknemers

11 juni 2020

Erg blij met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Vlot geholpen en totaal objectief. Een opluchting.

- Janneke Bos

Op maat afgestemd advies

15 juni 2020

Niks niet het opvolgende dossier maar oprecht van mens tot mens in contact met elkaar. Je merkte direct dat de dame die ons begeleidde dit vaker had geregeld en al snel waren we in contact over oplossingen. De tijdsperiode voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg prettig. We konden snel weer opgelucht ademhalen.

- Chantal van de Berg

Vechtscheiding voorkomen!

13 juni 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch eindelijk uitgekomen. Buiten de mediation waren we zeker in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Natascha Bakker

Geen wilsbeschikking, wel netjes verdeeld

9 juni 2020

Er was jammer genoeg geen wilsbeschikking, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. De mediator hielp ons hierbij want we hadden dit nog nooit zo moeten doen. bedankt voor de goede zorgen en professionele begeleiding!

- Dave Visser

Profi en snel geregeld

12 juni 2020

De mediator waarmee we in gesprek kwamen was duidelijk ervaren met dit soort conflicten en pakte het snel op.

- Leonie Bosman

Geen wilsbeschikking, wel netjes verdeeld

7 juni 2020

Ondanks de ontbrekende stukken konden we in contact met elkaar onder begeleiding. Gelukkig hadden we hier bijstand bij, want we hebben hier nog nooit eerder mee te doen gehad. Dank voor de goede zorgen en kundige hulp!

- Sjoerd van der Laan

Meer gekregen dan verwacht

7 juni 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig verwachtingen de sessies rondom de scheiding in. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een zeer eerlijke verdeling zijn gekomen van de spullen. Ik denk dat buiten dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Renate Bosch

Profi en handig geregeld

5 juni 2020

De kerel die contact zocht had duidelijk verstand van dingen en kon ons rap verder helpen.

- Elizabeth Veenstra

Ruzie met medewerker opgelost

7 juni 2020

Lang besluitloos conflict met een van mijn werknemers vakkundig begeleid.

- Dirk de Bruijn

Ruzie met medewerker opgelost

4 juni 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit vraagstuk kon komen met een medewerker maar via mediation professioneel en vlot geregeld.

- Jasper Dekker

Betrokken en sympathiek

2 juni 2020

Er wordt geen partij getrokken en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor grote stappen in de goede richting kunnen zetten!

- Elisabeth van der Meulen

Na lang turbulent nu ontspanning

7 juni 2020

Doordat we via mediatiorkaart met iemand konden communiceren zijn mijn voormalig partner en ik eindelijk in kalmere tijden terecht gekomen. Er waren heldere scenario`s maar er werden vooral oplossingen bedacht die voor ons alletwee nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Tot op de dag van vandaag pakken we nog wel eens terug op sommige onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de kosten ons enorm mee in een toch al kostbare periode.

- Jacqueline Blom

De familie is weer een familie

30 mei 2020

De communicatie in onze familie was steeds ingewikkeld, gelukkig inmiddels weer op een aanspreekbaar niveau.

- Martine van de Wal

Oprecht goed

31 mei 2020

Dikke prima! Dank!

- Sabine Prins

Niets meer te maken met mijn werk!

1 juni 2020

Na een berg gedoe op werk gelukkig nu met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf mogen verlaten. Overigens was het voor mij al duidelijk dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel toegeven.

- Ingrid Kuipers

Gelukkig nu van mijn baas af

4 juni 2020

Tevreden konden we met behulp van een mediator via deze site tenslotte tot een vertrek met geschikte voorwaarden komen. Had er domweg recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Anouk van de Brink

Geen testament, wel netjes verdeeld

30 mei 2020

Ongeacht de ontbrekende stukken konden we in gesprek met elkaar onder begeleiding. Gelukkig hadden we hier bijstand bij, want wij hebben hier nog nooit eerder mee te maken gehad. bedankt voor de goede zorgen en kundige begeleiding!

- Maurice Bos

Tarief viel mee!

29 mei 2020

Scheiden is al duur genoeg. Daarom blij met het lage tarief van onze mediator. We waren er toen rap uit, onbetwistbaar dat deze mevrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Marianne de Graaf

Een lintje krijgen

28 mei 2020

Deze organisatie krijgen een schouderklopje. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Barry de Vos

Hulp bij uit elkaar gaan

27 mei 2020

Passende begeleiding bij een scheiding gekregen. De gesprekken en papieren waren snel georganiseerd en goed geregeld. Super, een hele zorg minder.

- Annemieke van der Linden

Ook voor werkgevers

29 mei 2020

Zeer content met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn medewerkers. Snel geholpen en totaal onpartijdig. Een opluchting.

- Caroline van Dijk

Dikwijls bereikbaar

27 mei 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de afspraken waren op onze schema’s afgestemd. ’s Avonds als de kinderen in bed lagen konden we het gesprek houden met de mediator zodat we geen vrij hoefde te nemen. Ook hadden we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de offertes in huis voor een geschikte mediator. Fijn hoe vlot dit ging.

- Thomas de Bruijn

Echt neutraal

26 mei 2020

Gelukkig was de coach erg geoefend bij de mediation bij mijn werk. De mediator was oprecht en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Geweldig.

- Daniëlle Vink

Vechtscheiding voorkomen!

22 mei 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch eindelijk uitgekomen. Ik denk eigenlijk dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Arie Smits

Meer ontvangen dan bedacht

21 mei 2020

Eigenlijk was ik wat sceptisch om deze mediation aan te gaan. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een buitengewoon nette verdeling zijn gekomen van de spullen. Dankzij jullie was dit vast veel minder goed geworden!

- Evelien de Koning

Persoonlijk afgestemd advies

22 mei 2020

Niks niet het volgende dossier maar oprecht van mens tot mens in contact met elkaar. De mediator had duidelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende periode. De tijdsperiode voor de mediation hadden we veel onenigheid dus dit was erg prettig. We konden vlug weer opgelucht ademhalen.

- Annemieke de Koning

Simpel en snel

21 mei 2020

Dikke prima! Mijn dank is groot!!

- Dirk de Wit

Gewoon goed

24 mei 2020

Content zoals verwacht.

- Marinus Kuijpers

Buitenlandse erfenis professioneel geregeld

22 mei 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands overlijden en erfenis. Na een sterfte in de familie in Canada hebben we dus begeleiding gewild. Deze vlot en met relatief lage kosten gevonden. Dank jullie wel!

- Roy Meijer

Geen kant kiezen

17 mei 2020

Gelukkig was de coach erg geoefend bij de mediation bij mijn werkgever. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Super.

- Klaas van de Veen

Gevoelige kwestie goed geregeld

14 mei 2020

In de tijd van uit elkaar gaan was het een emotionele periode maar door de aanvraag via mediatorkaart.nl hadden we vlug een persoon die ons fatsoenlijk kon helpen. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Ondanks dat het soms emotioneel was, hebben ze dit neutraal kunnen doen. Fijne afhandeling zo.

- Sandra van Dam

Vakkundig en snel

18 mei 2020

De mediator waarmee we in contact kwamen was onmiskenbaar ervaren met dit soort conflicten en pakte het vlot op.

- Steven Vermeulen

Vakkundig en snel

16 mei 2020

De mediator waarmee we in contact kwamen was duidelijk ervaren met dit soort conflicten en pakte het direct op.

- Niels van Wijk

vlot afgehandeld

15 mei 2020

We hebben de erfenis direct kunnen delen dankzij mediation. Bedankt.

- Jacob Mulder

Gelukkig nu van mijn baas af

14 mei 2020

Na een hoop gedoe op werk eindelijk met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf kunnen verlaten. Had er domweg recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Jessica van den Bosch

Ondanks de gemoederen eerlijk gedeeld

15 mei 2020

Fijne hulp ontvangen bij het verdelen van de erfenis. De emoties waren nog hoog door het overlijden van opa, bij het verdelen van de erfenis van hem. Maar door de hulp en begeleiding is het toch gelukt zonder ruzie. Enorm dankbaar hiervoor.

- Wendy Mulder

Ingewikkelde nalatenschap tot goed einde gebracht

15 mei 2020

Er was jammer genoeg geen testament, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. Gelukkig hadden we hier bijstand bij, want we hebben hier nog nooit eerder mee te doen gehad. De prijzen vielen ook alles mee.

- Eva van de Brink

Uit elkaar met een lichtpuntje.

15 mei 2020

We hadden werkelijk flink ruzie al voor ik de offerteaanvraag indiende bij mediatorkaart. Niet enkel de echtscheiding is prima verlopen, maar mijn ex en ik zijn ook beter dan verwacht uit elkaar gegaan. We hebben achteraf niks meer vernomen, dat had ik eigenlijk nog wel bedacht.

- Linda Willemsen

Gevoelige kwestie fatsoenlijk afgehandeld

10 mei 2020

Bij de scheiding kwamen er behoorlijk wat gevoeligheden naar boven maar door dat we op tijd via mediatiorkaart een persoon konden vinden waren we er direct uit. De mediator handelde oprecht onpartijdig. Soms was het een tere kwestie maar daar werd correct mee omgegaan. Erg knap.

- Paulus de Wit

Van problemen snel naar oplossingen

8 mei 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met elkaar communiceren. Dat was heel fijn, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Dank daarvoor!

- Jan Smit

Hulp bij scheiding

9 mei 2020

Snelle begeleiding bij het uit elkaar gaan. De ervaring gedurende de mediations zorgde voor een vloeiende mediation en afwikkeling. Super, een hele zorg minder.

- Nancy van den Bosch

Ruzie met personeelslid opgelost

7 mei 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit vraagstuk kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en vlug geholpen.

- Miranda Schouten

Erg veel gehad aan ondersteuning tijdens echtscheiding

5 mei 2020

Hele fijne ervaring met de begeleiding tijdens het uit elkaar gaan gehad. Geen nummertje, maar echt het begrip dat je als mens behandeld wordt. Er wordt echt meegedacht in oplossingen. Geweldig bedankt!

- Maarten Vos

Geen wilsbeschikking, wel eerlijk verdeeld

9 mei 2020

Er was jammer genoeg geen testament, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. De mediator hielp ons hiermee want we hadden dit nog nooit zo hoeven doen. De kosten vielen ook alles mee.

- Sander van der Heijden

Gewoon goed

3 mei 2020

Gewoon goed, zoals ik mag verwachten.

- Ramona van der Horst

Erg veel gehad aan ondersteuning tijdens scheiding

2 mei 2020

We hadden het zwaar maar de hulp was erg aangenaam. Geen nummertje, maar echt het gevoel dat je als persoon behandeld wordt. Er wordt echt meegedacht in de oplossing. Geweldig bedankt!

- Anita Post

Erfenis zo afgehandeld

4 mei 2020

Zeer gauw de verdeling van de erfenis kunnen regelen dankzij deze deskundigen! Dank Jullie Wel.

- Jolanda van Dam

Onenigheid met dochter begeleid en opgelost

7 mei 2020

Al jaren liep het contact tussen mij en mijn tienerdochter erg moeizaam. We hebben daarvoor therapie geprobeerd, maar dat mocht niet baten. Deze manier van mediation pakte in het bijzonder de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte voor ons volledig.

- Joris van Dongen

Professioneel en vlug

3 mei 2020

De mediator waarmee we in gesprek kwamen was onmiskenbaar ervaren met dit soort conflicten en pakte het vlot op.

- Erwin van Loon

Goed afgehandeld

5 mei 2020

De aanleiding was overigens niet fijn maar de methode waarop het geregeld is was super. Ergens dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden maar dat was oprecht niet zo. De mediator was echt onpartijdig. De prijzen vielen ook alles mee.

- Joris van der Meer

Arbeidsconflict behendig aangepakt

2 mei 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleem kon komen met een medewerker maar via mediation professioneel en vlug geholpen.

- Ilona Schouten

Ondanks afstand bekwaam geholpen

1 mei 2020

Persoonlijk hadden we geen deskundigheid op het gebied van buitenlandse erfenissen. Daarom toch maar begeleiding ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Deze vlot en met betrekkelijk lage tarieven gevonden. Dank allemaal!

- Marco Martens

Pijnlijke tijd afgerond

29 april 2020

Mijn vaders overlijden zorgde voor een lastige paar maanden rondom de erfenis. Hulp was zeer persoonlijk en op maat. Was voor ons perfect geregeld zo.

- Dennis van der Laan

Buitenlandse erfenis professioneel geregeld

28 april 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands overlijden en erfenis. Vandaar toch maar begeleiding ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze hulp ontdekt via mediator kaart. Dank jullie wel!

- Leonie de Wit

Echt chapeau

25 april 2020

Deze mensen verdienen een lintje. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Karin de Boer

Van problemen snel naar oplossingen

23 april 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn leidinggevende en ikzelf zijn we met mediation eindelijk tot elkaar gekomen. Dat was erg prettig, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Dank daarvoor!

- Nienke van de Brink

Gewoon goed

25 april 2020

Content zoals bedacht.

- Ruud Blom

Begeleiding en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

21 april 2020

Snelle hulp bij het uit elkaar gaan. De gesprekken en papieren waren snel georganiseerd en goed verzorgd. Pak van ons hart in een al moeilijke periode.

- Evelien Evers

Veelal bereikbaar

21 april 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de afspraken waren op onze planning afgestemd. ’s Avonds als de kleintjes in bed lagen konden we het gesprek voeren met de mediator zodat we geen vrij hoefde te pakken. In ieder geval kregen we na de aanvraag via mediatorkaart.nl snel de reacties in huis voor een juiste mediator. Snel gegaan zo.

- Raymond van de Velden

Geen wilsbeschikking, wel eerlijk verdeeld

19 april 2020

Er was helaas geen testament, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. De mediator ondersteunde ons hiermee want we hadden dit nog nooit zo moeten doen. De prijzen vielen ook alles mee.

- Annemieke de Boer

Geen wilsbeschikking, wel eerlijk verdeeld

18 april 2020

Er was helaas geen wilsbeschikking, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. De mediator hielp ons hierbij want we hadden dit nog niet zo moeten doen. bedankt voor de goede zorgen en kundige hulp!

- Lisette Koster

Advies en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

17 april 2020

Vlotte begeleiding bij het uit elkaar gaan. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een gestructureerde mediation en afwikkeling. Super, een hele zorg minder.

- Ivo Maas

vlot geregeld

21 april 2020

We hebben de erfenis snel kunnen delen dankzij mediation. Bedankt.

- Maurice Dekker

Begeleiding en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

20 april 2020

Passende hulp bij een scheiding gekregen. De ervaring gedurende de mediations zorgde voor een vloeiende mediation en afwikkeling. Top, een hele zorg minder.

- Gerrit Janssen

Vaak bereikbaar

21 april 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de afspraken waren op onze planning afgestemd. Ook in de avonden was het geen probleem. Verder hadden we na de aanvraag via mediatorkaart.nl snel de reacties in huis voor een geschikte mediator. Fijn hoe vlot dit ging.

- Christiaan van Loon

Geen testament, wel eerlijk verdeeld

16 april 2020

Ongeacht de ontbrekende stukken konden we in gesprek met elkaar onder begeleiding. De mediator hielp ons hiermee want we hadden dit nog nooit zo hoeven doen. bedankt voor de goede zorgen en professionele begeleiding!

- Margaretha van de Brink

Buitenlandse erfenis vakkundig afgehandeld

17 april 2020

Zelf hadden we geen expertise op het gebied van buitenlandse erfenissen. Daarom toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Deze snel en met relatief lage prijzen gevonden. Dank allemaal!

- Johannes Willems

Dichter naar elkaar gekomen

18 april 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de goede begeleiding en mediation.

- Petra Postma

Fijn geregeld

11 april 2020

Het was een minder leuke oorzaak waardoor ik hier terecht kwam maar de uitkomst(en) die eruit kwamen waren goed. Eigenlijk dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden echter dat was echt niet zo. De mediator was echt onpartijdig. De kosten vielen ook alles mee.

- Petronella Timmermans

Een lintje verdiend

10 april 2020

Onze mediator was fantastisch. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Christian Kok

Na lang turbulent nu ontspanning

13 april 2020

Omdat we via mediatiorkaart met een persoon konden communiceren zijn mijn ex partner en ik eindelijk in rustigere tijden terecht gekomen. Er werden heldere situaties maar er werden bovenal oplossingen aangedragen die voor ons allebei werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Daardoor kunnen we tot vandaag soms nog teruggrijpen op afspraken van destijds. Het tarief was ook uitstekend ondanks een al prijzige periode.

- Michel van der Meer

Onzekere kwestie goed afgehandeld

12 april 2020

In de tijd van uit elkaar gaan was het een emotionele tijd maar door de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl hadden we snel iemand die ons fatsoenlijk kon helpen. De mediator hielp echt neutraal. Ondanks dat het soms ontroerend was, hebben ze dit neutraal kunnen doen. Erg netjes.

- Adrianus van der Meer

Het plan was fatsoenlijk

13 april 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons echt heeft geholpen. Nog steeds wel eens als we een keer woorden hebben pakken we daarnaar terug. Slim hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Barbara van der Laan

Onenigheid met dochter begeleid en opgelost

7 april 2020

Al jaren liep het contact tussen mij en mijn tienerdochter erg moeizaam. We hebben hiervoor therapie geprobeerd, maar dat mocht niet baten. Vandaar ook superblij met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Marinus Maas

Gewoon goed

7 april 2020

Absoluut super! Mijn dank is groot!!

- Gerardus Hermans

Ondanks de emoties eerlijk gedeeld

8 april 2020

We hebben prettige begeleiding aangeboden gekregen na de aanvraag hier. Was een lastige periode, waarin de gemoederen hoog konden oplopen. Door jullie ondersteuning en daadkracht alles tot een goed einde gekomen. Zeer dankbaar hiervoor.

- Saskia van de Ven

Gelukkig nu ruzie opgelost

5 april 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu eindelijk echt met mekaar praten. Dat was erg aangenaam, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Dank daarvoor!

- Eva Dijkstra

Simpel en vlot

5 april 2020

Absoluut super! Bedankt!

- René Huisman

Tevreden

2 april 2020

Gewoon goed, zoals ik mag denken.

- Bram de Graaf

Het plan was fatsoenlijk

5 april 2020

De mediation heeft gezorgd voor een plan (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. Nog altijd wel eens als we een keer woorden hebben grijpen we daarnaar terug. Slim hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Irene Huisman

Complexe nalatenschap tot fatsoenlijk einde gebracht

5 april 2020

Er was helaas geen wilsbeschikking, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. Gelukkig hadden we hier begeleiding bij, want wij hebben hier nog niet eerder mee te doen gehad. Dank voor de goede zorgen en professionele hulp!

- Joris van de Berg

De hulp via mediation was goed tijdens uit elkaar gaan

6 april 2020

Hele gepaste ondervinding met de hulp tijdens het uit elkaar gaan gehad. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het eerstvolgende dossier bestempelde. Veel tijd genomen voor mijn kant en het met me meedenken. Onwijs content.

- Bas van de Veen

Hulp bij (tiener)dochter

31 maart 2020

Al jaren was het contact tussen mij en mijn dochter erg moeizaam. We hebben daarvoor therapie geprobeerd, maar dat mocht niet baten. Deze manier van mediation pakte speciaal de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte voor ons echt.

- Erwin Vos

Tarief viel mee!

31 maart 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Daarom blij met het betaalbare tarief van onze mediator. Het was snel geregeld nadat de ervaren vrouw ons hielp.

- Lisette Veenstra

Ondanks afstand professioneel geholpen

31 maart 2020

Zelf hadden we geen expertise op het gebied van buitenlandse erfenissen. Daarom toch maar begeleiding ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze begeleiding gevonden via mediator kaart. Dank allemaal!

- Jacqueline de Groot

Vlot afgehandeld!

8 maart 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch eindelijk uitgekomen. Buiten de mediation waren we zeker weten in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Albert van der Meulen

Na lang onrustig nu ontspanning

28 februari 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een tijd van kalmte terecht gekomen. De gemoederen liepen hoog op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons beiden bruikbaar waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag af en toe nog teruggaan op afspraken van toen. Ook vielen de kosten ons reuze mee in een toch al kostbare tijd.

- Melanie van der Horst

Gelukkig nu rustigere tijden

5 februari 2020

Omdat we via mediatiorkaart met iemand konden praten zijn mijn ex partner en ik gelukkig nu in rustigere tijden terecht gekomen. De gemoederen liepen hoog op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons allebei verstandig waren. Tot op de dag van vandaag pakken we nog wel eens terug op sommige items die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook goed ondanks een al prijzige periode.

- Nancy Gerritsen

Onenigheid met dochter opgelost

6 januari 2020

Al jaren was het contact tussen mij en mijn dochter erg moeizaam. We hebben hiervoor therapie geprobeerd, maar dat mocht niet baten. Deze manier van mediation pakte in het bijzonder de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte in het geval van ons volledig.

- Arie Martens

Heel veel gehad aan begeleiding tijdens scheiding

23 december 2019

Zeer prettige ervaring met de hulp tijdens echtscheiding gehad. Geen nummertje, maar echt het begrip dat je als persoon behandeld wordt. Er wordt echt meegedacht in oplossingen. Onwijs content.

- Annemieke Visser

Via forum hier terechtgekomen

2 april 2020

Door een forum hier beland. Tevreden over de ontvangen offerte. Afgelopen en uit met de zoektocht

- Sanne Dekker

Vlugge offerte

1 april 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Stefan van de Ven

Duidelijke website

1 april 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Angela Vermeulen

Mediatorkaart is top!

28 maart 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Evelien Bosch

snel geholpen

31 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker in de buurt, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Judith Mulder

Mediatorkaart is top!

29 maart 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Astrid Huisman

Forum bood hulp

26 maart 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Adrianus de Jong

Ideale website

24 maart 2020

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Simon Wolters

Erg tevreden

25 maart 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Mediatorkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Marloes de Ruiter

snelle service

20 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker in de omgeving, fijn persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een eerlijke prijs.

- Tim Kuijpers

Eindelijk een fijne site

21 maart 2020

Na een zoektocht arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Dave van der Meer

Ideale website

20 maart 2020

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Raymond Willemsen

Werkt goed dit

18 maart 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Ivo Hendriks

Ideale website

16 maart 2020

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Albert van Loon

betaalbaar en professioneel

15 maart 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Vanessa Jonker

Dé tip

17 maart 2020

Via vrienden beland bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Ronald van de Veen

Dit werkt fijn

18 maart 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Dennis Scholten

Goed contact

12 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Bastiaan van den Broek

Aangenaam verrast

13 maart 2020

Gisteren het formuliertje ingevuld en ik moet zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Maaike Bosch

Prettige service

12 maart 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Dave van Beek

Zeer verrast

11 maart 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Dennis Blom

mediatorkaart.nl heeft me snel verbonden

7 maart 2020

Via een forum deze site gevonden. Positief over de ontvangen offerte. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Maarten Verbeek

mediatorkaart.nl heeft me snel verbonden

1 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Adrianus Hendriks

Na lang zoeken de juiste gevonden

20 februari 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Martin van der Meulen

Voortreffelijke match

16 februari 2020

Via Mediatorkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Nicole van Dongen

Prettige service

8 februari 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een bekende kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Irene Sanders

Via forum hier terechtgekomen

4 februari 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Astrid Veenstra

Goed contact

29 januari 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Jessica Kramer

Erg tevreden

17 januari 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Mediatorkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Marije Postma

vlot en makkelijk

10 januari 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via mediatorkaart.nl. Lekker in de omgeving, fijn persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Hendrikus Vos

Forum bood hulp

8 januari 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Dirk van Vliet

Prettige service

9 december 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Vanessa Driessen

Mediatorkaart werkt erg fijn

28 november 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Judith Driessen

Ideale website

27 november 2019

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Steven van der Laan

via mediatorkaart.nl snel gekoppeld

15 november 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Michael Bos

De perfecte match

9 november 2019

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Steven van der Heijden

Forum bood hulp

31 oktober 2019

Door een forum hier beland. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Topprofessional

- Joris Schouten

Dit werkt fijn

30 oktober 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Martine Willems

Ideale website

30 oktober 2019

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Christian Dijkstra

Ideale match

20 oktober 2019

Via Mediatorkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Björn Schipper

Eindelijk een fijne site

17 oktober 2019

Na een zoektocht kwam ik uit op Mediatorkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Hanneke Maas

Via linkedin niet hetzelfde

9 oktober 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een bekende kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Jasper van der Linden

Dé tip

1 oktober 2019

Via bekenden beland bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Jasper Vermeulen

Dé tip

24 september 2019

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Tessa de Lange

vlot en makkelijk

17 september 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken professional vond via mediatorkaart.nl. Fijn in de buurt, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Arie Hoekstra

Ideale website

10 september 2019

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Rob Jonker

Perfecte website

31 augustus 2019

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Caroline Willems

snel geholpen

29 augustus 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via mediatorkaart.nl. Fijn in de buurt, prettig persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Joris de Groot

Perfecte tip

15 augustus 2019

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Sanne van der Meulen

Erg tevreden

15 augustus 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Mediatorkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Paul Maas

De perfecte match

7 augustus 2019

Via Mediatorkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Marleen Post

Heel positief

30 juli 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Mediatorkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Gerrit van Loon

Zeer verrast

22 juli 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Mediatorkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Erik Huisman

Via forum hier terechtgekomen

13 juli 2019

Via een forum deze site gevonden. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Goed werk afgeleverd door de professional

- Sanne Schouten

Snelle match via mediatorkaart.nl

8 juli 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Jacob de Ruiter

Erg tevreden

27 juni 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via een offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Wouter Huisman

aangename service

26 juni 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Roy van de Brink

niet verwacht zo betaalbaar

20 juni 2019

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Tamara Bosch

vlot en makkelijk

11 juni 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via mediatorkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een eerlijke prijs.

- Rogier Janssen

Ideale match

6 juni 2019

Via Mediatorkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Barry Smits

Vlugge offerte

26 mei 2019

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Joost Bakker

Perfecte tip

23 mei 2019

Via vrienden beland bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Ramona de Vries

Dit werkt fijn

14 mei 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Eva van den Broek

Via forum hier terechtgekomen

5 mei 2019

Via een forum hier beland. Positief over de ontvangen offerte. Topprofessional

- Arie de Koning

Dé tip

25 april 2019

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Ruben van de Berg

betaalbaarder dan ik dacht

24 april 2019

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Remco de Graaf

Vlugge offerte

20 maart 2019

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Joris Maas

erg snel

15 februari 2019

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via mediatorkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, goed persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Petrus Prins

Dit werkt fijn

5 februari 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Gerardus van de Brink

Ideale website

20 januari 2019

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Charlotte de Groot

Via Via maar dan beter

15 december 2018

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Natasja de Wit

Duidelijke website

19 januari 2019

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Caroline van den Broek

Werkt goed dit

20 december 2018

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Sabrina Kramer

Uitgelichte mediators uit Oud Gastel

Advocatenkantoor Swart

Vughtstraat 3
4701 NJ Roosendaal
Nederland

0165 743 105
http://www.advocatenkantoorswart-roosendaal.nl/

Art. advocatuur | Advocaat Roosendaal | Ondernemingsrecht

Brugstraat 73
4701 LD Roosendaal
Nederland

0165 743 001
http://www.art-advocatuur.nl/

BGA Mediation

Molenstraat 145
4756 BD Kruisland
Nederland

06 25093994
http://www.bga-mediation.nl/