Mediator Zaandam

Ben jij opzoek naar een ijzersterke mediator uit Zaandam die bij jouw bedrijf past?
Lees dan vooral verder.
Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Mediator Zaandam verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het beste gedeelte?
Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle professional-m] uit Zaandam – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2020 en verder.

Mediator Zaandam gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Mediator Zaandam
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 122 reviews)
Mediatorlink Mediation
Mediator ConflictConsult
Zakelijke Mediation MediationEasy
First Mediation
Mediatorgroep Bemiddeld conflictbemiddeling
Bloemster Mediation
Handdrukpunt echtscheiding meditaion

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Zaandam, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Wormerveer, Zaandijk en Wijdewormer bijvoorbeeld ook geholpen aan een mediator.

Waarom mediator Zaandam

Ook al veel tijd kwijt tijd aan het zoeken naar een mediator uit Zaandam? Het kan lastig zijn om de beste mediator te vinden voor het wegnemen van een conflict. Dit komt natuurlijk door de hoeveelheid verschillende mediators. In deze blogpost geven wij jou de handvaten die je goed kan gebruiken tijdens je onderzoek naar een geschikte mediator. Spring direct naar:

Wanneer is het verstandig om de beste mediator in Zaandam te zoeken

Het is nog altijd zo dat men zich afvraagt wanneer het aan te raden is om een mediator in te schakelen voor een conflict. De mediator zal je helpen met vrijwel alles wat te maken heeft met conflicten en onderlinge ruzies. Hij zal proberen om een einde te maken aan de ruzie door met beide kanten in gesprek te gaan. Een mediator kan ook helpen wanneer er sprake is van een arbeidsconflict. Denk hierbij aan ruzie over het uitgekeerde salaris of over het aantal verlofuren.

De mensen die te maken krijgen met bijvoorbeeld conflicten in de woonwijk kunnen ook terecht bij een mediator in Zaandam. Bijvoorbeeld wanneer jij, of je buurman, een schutting wilt plaatsen en er ruzie ontstaat over de erfgrens. Voor de grotere bedrijven is het ook slim om een mediator in te schakelen wanneer er een arbeidsconflict ontstaat tussen diverse sectoren. kunnen een mediator weer inschakelen als ze bijvoorbeeld een geschil hebben over een patent. Zoals je merkt is een mediator eigenlijk inzetbaar voor alle mogelijke soorten conflicten, het is dé persoon die je in zou moeten schakelen om het geheel te sussen.. Bij Mediatorkaart kun je in Zaandam terecht voor:

  • Mediator scheiding Zaandam
  • Zakelijke mediation Zaandam
  • Familie mediation Zaandam
  • Mediation arbeidsconflict Zaandam
  • En meer

Alle mediators uit Zaandam

Bekijk ook mediators uit

Op zoek naar een voordelige mediator Zaandam – mediator vs. rechtszaak

Hoewel er overeenkomsten zijn tussen een jurist en een mediator doen ze allebei iets compleet anders. Een jurist moet je inschakelen als een zaak echt voor de rechter komt. Meestal komt de jurist pas als er geen natuurlijke oplossing meer mogelijk is tussen de beide partijen en de rechter zich over het conflict moet buigen.

Een mediator zal zijn uiterste best doen om het conflict onderling op te lossen, voordat er een onnodige rechtszaak plaatsvindt. Na het ingrijpen van de mediator kunnen beide kanten van het conflict weer met elkaar verder. Een jurist en mediator houden zich dus bezig met andere werkzaamheden.

Het is bijvoorbeeld voor zakelijke mediation sterk aan te bevelen om een lokale en betaalbare mediator te vinden uit Zaandam. Dit is onder andere ook in te zetten wanneer je te maken hebt met een arbeidsconflict.

Op zoek naar een mediator uit Zaandam voor jouw zakelijke mediation?

Zoek een zakelijk mediator

Klik op ‘Zoek een zakelijk mediator‘ om een betaalbare mediator te vinden die gespecialiseerd is in zakelijke mediation Zaandam.

Redenen om te kiezen voor een mediator in Zaandam

We kunnen een heleboel redenen opnoemen voor het vraagstuk waarom ook jij zou moeten kiezen voor een mediator in Zaandam voor het oplossen van een conflict. Op de eerste plaats maakt de mediator het mogelijk om de relatie niet naar de filistijnen te helpen, meestal is het namelijk zo dat de gemoederen hoog oplopen.

De mediator uit Zaandam weet uit ervaring hoe hij conflicten kan laten verdwijnen zonder dat er meer schade aan de relatie ontstaat. Een mediator zorgt er dus voor dat het proces sneller verloopt. Het wegwerken van geschillen kost vaak veel tijd, al helemaal bij heftige conflicten. De mediator uit Zaandam is er voor je om er snel een punt achter te kunnen zetten.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Esther Veenstra Esther Veenstra
Customer Succes manager bij mediatorkaart.nl
Mediation94%
Familierecht90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Mediator Zaandam gezocht – waar moet je op letten bij het zoeken

Het zou makkelijk zijn om het eerste kantoor op Google te kiezen voor een mediator, maar dit is natuurlijk niet hoe het werkt. Wij helpen je in je zoektocht door je een aantal tips te geven. Je wilt vanzelfsprekend direct de meest geschikte partij in dienst nemen. Grote organisaties zullen bijvoorbeeld doelgericht moeten kijken naar mediators die gespecialiseerd zijn op het beëindigen van arbeidsconflicten. Heb je huwelijksproblemen en wil je uit elkaar gaan? Dan moet je kijken naar een mediator scheiden in Zaandam.

Scheiden in Zaandam is natuurlijk niet fijn, maar door een mediator scheiden uit Zaandam zal je jouw relatie zonder onnodig gedoe kunnen beëindigen.

Heb jij nog informatie nodig van een specifiek mediator kantoor? Neem dan gerust contact met ze op!

Wil je bijvoorbeeld snel scheiden, vraag dan 3 offertes op van lokale en betaalbare mediators uit Zaandam die je graag helpen met een echtscheiding aanvragen.

Scheiden Zaandam, via een betaalbare mediators

Scheiden Zaandam

Klik op de knop ‘Scheiden Zaandam‘ om een scheiding aan te vragen door een scheidingsmediator uit Zaandam, gespecialiseerd in echtscheiding.

3 offertes voor een mediator in Zaandam

Ook bij het aanvragen van een offerte zijn er een aantal dingen waar je rekening mee moet houden. In de aanvraag is het van belang dat je duidelijk bent in waar je naar op zoek bent. Je wilt natuurlijk direct uitkomen bij een partij met een hoge mate van bedrevenheid en kennis, een bepaalde mate van professionaliteit is wel zo prettig bij het beëindigen van een ruzie.

Vervolgens hoef je alleen nog maar een kennismakingsgesprek in te plannen, door dit gesprek kan je een goed beeld vormen over de partij die jou zal gaan helpen. Het is wel belangrijk dat je door een deur kan met de mediator, hij of zij zal toch de persoon zijn waar je vaak mee in gesprek zal gaan.

Klik op kosten mediator om direct 3 offertes van lokale en betaalbare mediators uit Zaandam op te vragen en zo direct inzicht te krijgen in de kosten.

Direct 3 offertes voor een specifieke kostenindicatie van verschillende mediators uit Zaandam.

Nu 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit.

Mediator in Zaandam – een persoon die je kan helpen

Door hierboven beschreven tips te volgen is het voor jou ook mogelijk om uit te komen bij een geschikte mediator uit Zaandam. Via onderstaand formulier is het eenvoudig om 3 offertes aan te vragen voor een mediator. Denk bijvoorbeeld ook aan het verdelen van een erfenis.Schakel zelf ook een mediator in en kom snel tot een oplossing van je conflict.

Bekijk bijvoorbeeld alles over verdeling erfenis en kom direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare mediator uit Zaandam.

Benieuwd naar het traject van familie mediation Zaandam voor erfenis verdeling?

Verdeling erfenis mediation

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een erfenis verdeling in Zaandam te bekijken middels het vergelijken van mediators uit Zaandam.

Veelgestelde vragen over mediation in

Zaandam

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de mediator regio Zaandam jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden ook af om met haast op zoek te gaan naar een mediator. Het kan wel, maar het is het beste om hier eventjes de tijd voor te pakken om te zorgen dat alles goed voelt!

Overstappen van mediator is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande mediator. Vraag vervolgens aan je vorige mediator of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe mediator uit Zaandam.

mediatorkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle mediators in Zaandam. Wij zien welke mediators beschikbaar zijn in Zaandam en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van mediators uit Zaandam die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Mediation Zaandam

Moeilijke tijd afgerond

5 augustus 2020

Na het doodgaan van mijn vader een lastige tijd afgesloten met de verdeling van de erfenis. Begeleiding was erg individueel en op maat. Was voor ons volmaakt geregeld zo.

- Eric Meijer

Geen kant gekozen

2 augustus 2020

Gelukkig was de ondersteuner erg bedreven bij de mediation bij mijn werkgever. De mediator was oprecht en onafhankelijk zonder kant te kiezen. Super.

- Caroline Kuijpers

Ongeacht de gemoederen netjes gedeeld

29 juli 2020

Fijne ondersteuning gekregen bij het delen van de erfenis. De emoties waren nog hoog door het doodgaan van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Dankzij jullie ondersteuning en daadkracht allemaal tot een goed einde gekomen. Heel erg bedankt!

- Jelle de Haan

Profi en handig geregeld

28 juli 2020

De man die contact zocht had klaarblijkelijk verstand van dingen en kon ons rap verder begeleiden.

- Janneke Jacobs

Betrokken en aardig

24 juli 2020

Voelde me echt gehoord gedurende de mediation tussen mijn werkgever en mezelf. Hierdoor kunnen we nu in het proces snel door naar de uitkomst.

- Caroline Visser

De mediator was fijn!

29 juli 2020

Eveneens heel oprecht, ontwapenend en ook heel meevoelend. Was niet haar allereerste mediation, dat was te horen.

- Petra Hofman

Menselijke benadering

27 juli 2020

Niks niet het volgende dossier maar echt van mens tot mens in contact met elkaar. Je merkte gelijk dat de dame die ons bijstond dit frequenter had geregeld en al snel waren we in contact over oplossingen. De tijdsperiode voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg prettig. Dit was volledig een verademing voor ons beide.

- Melanie van de Velde

Snel opgelost!

27 juli 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Ik denk ook dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Wilhelmus van Dam

Uitstekend gedaan Het was een minder leuke oorzaak waardoor ik hier terecht kwam maar de oplossing(en) die eruit kwamen waren goed. Had bedacht dat er wel linksom of rechtsom gekozen zou worden voor mijn werk, maar niks is minder waar. De mediator was echt neutraal. Bovendien was het betaalbaar gelukkig.

21 juli 2020

- Robert van de Veen

Betrokken en sympathiek

22 juli 2020

Er is geen partij gekozen en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor grote passen in de juiste richting kunnen zetten!

- Leonie van de Velden

Niks meer te maken met mijn werkgever!

18 juli 2020

Na een hoop gedoe op werk eindelijk met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf mogen verlaten. Logischerwijs was het voor mij al duidelijk dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel meegaan.

- Patricia Kuipers

Hulp bij uit elkaar gaan

16 juli 2020

Vlotte hulp bij het uit elkaar gaan. De gesprekken en papieren waren vlug georganiseerd en goed geregeld. Super, een hele zorg minder.

- Bianca Willems

Vlug in contact

21 juli 2020

Geen 9-5 mentaliteit maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons noodzakelijk gezien het werk. ’s Avonds als de kleintjes op bed lagen konden we het gesprek voeren met de mediator zodat we geen verlof hoefde te nemen. Ook kregen we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de reacties in huis voor een juiste mediator. Prettig hoe gauw dit ging.

- Marc van de Velde

De hulp via mediation was goed tijdens scheiden

21 juli 2020

We hadden het lastig maar de hulp was erg prettig. Geen nummertje, maar echt het begrip dat je als persoon behandeld wordt. Er wordt echt meegedacht in oplossingen. Enorm bedankt!

- Nicolaas de Vos

Kwetsbare afhandeling super verzorgd

18 juli 2020

In de tijd van uit elkaar gaan was het een emotionele periode echter door de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl hadden we snel iemand die ons fatsoenlijk kon helpen. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Soms was het een tere kwestie maar daar werd correct mee omgegaan. Fijne afhandeling zo.

- Koen de Bruijn

Uit elkaar met een lichtpuntje.

20 juli 2020

Na een flink conflict terecht gekomen bij een fijne mediator via mediatorkaart. Niet enkel de echtscheiding is prima gegaan, maar mijn ex en ik zijn ook netter dan verwacht uit elkaar gegaan. Nazorg had iets beter gekund na afronding.

- Marcel Smit

Geen kant verkiezen

16 juli 2020

De persoon die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg professioneel. Geen enkele keer het idee gehad dat hij kant koos of bevooroordeeld was. Super.

- Paul de Bruin

Het idee uit de mediation helpt enorm

15 juli 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons heel heeft geholpen. We kunnen hier altijd op terugpakken en daar zijn we blij mee. Erg prettig, heeft ons flink geholpen.

- Claudia Boer

Dichter naar elkaar gekomen

16 juli 2020

Na een jarenlang conflict in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen door de fijne ondersteuning en mediation.

- Albert de Jong

Uitstekend geregeld De aanleiding was natuurlijk niet fijn maar de manier waarop het geregeld is was super. Had bedacht dat er wel linksom of rechtsom gekozen zou worden voor mijn werkgever, maar niks is minder waar. De mediator was echt onpartijdig. Bovendien was het goedkoop gelukkig.

10 juli 2020

- Gerrit van Loon

Gewoon goed

15 juli 2020

Dikke prima! Mijn dank is groot!!

- Femke de Jong

Niet prijzig

15 juli 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Vandaar blij met het lage tarief van onze mediator. We waren er toen vlug uit, onbetwistbaar dat deze dame vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Petra van de Velden

Snel afgehandeld

11 juli 2020

Zeer vlot de verdeling van de erfenis kunnen regelen dankzij deze professionals! Dank Jullie Wel.

- Maria van der Heijden

Gewoon prima

8 juli 2020

Gewoon prima, zoals ik mag denken.

- Mirjam Bos

Profi en vlot geregeld

12 juli 2020

De mediator waarmee we in contact kwamen was onmiskenbaar ervaren met dit soort conflicten en pakte het direct op.

- Annemieke Bosch

Vlot in contact

4 juli 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de sessies waren op onze planning afgestemd. Ook in de avonden was het geen probleem. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging gemakkelijk en vlot. Snel gegaan zo.

- Charlotte de Graaf

Echt chapeau

4 juli 2020

Deze organisatie verdienen een schouderklopje. Ik of liever wij hebben veel gehad aan de gesprekken met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Daniëlle Post

Een schouderklopje krijgen

6 juli 2020

Deze mensen verdienen een lintje. Ik of liever we hebben veel gehad aan de sessies met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Jeffrey Dekker

Ook voor ons als bedrijf

9 juli 2020

Erg professioneel geholpen met een ruzie met een medewerker. Professioneel geholpen en niet het idee gekregen dat het allemaal maar de schuld is van de werkgever. Erg blij.

- Franciscus Verbeek

Het plan was goed

6 juli 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons heel erg heeft geholpen. We kunnen hier altijd op pakken en daar zijn we content mee. Erg prettig, heeft ons flink geholpen.

- Eva van Dam

Ongeacht de emoties eerlijk gedeeld

5 juli 2020

We hebben prettige hulp aangeboden gekregen na de aanvraag hier. Was een lastige periode, waarin de gemoederen hoog konden stijgen. Dankzij jullie ondersteuning en energie allemaal tot een goed einde gekomen. Zeer bedankt hiervoor.

- Marieke Kuijpers

Vlot in contact

4 juli 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de afspraken werden op onze schema’s afgestemd. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging prettig en gauw. Snel geregeld zo.

- Roy Gerritsen

Vlot afgehandeld!

28 juni 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch eindelijk uitgekomen. Ik denk echt dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Annemieke Mol

Ondanks afstand bekwaam geholpen

3 juli 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands heengaan en nalatenschap. Daarom toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Deze vlot en met relatief lage kosten gevonden. Dank allemaal!

- Albert Kok

Het idee was fatsoenlijk

29 juni 2020

De mediation heeft gezorgd voor een concept (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. We kunnen hier steeds op pakken en daar zijn we content mee. Erg fijn, heeft ons erg geholpen.

- Petronella Verbeek

Ongeacht de emoties netjes gedeeld

1 juli 2020

Fijne begeleiding ontvangen bij het delen van de erfenis. De emoties waren nog hoog door het doodgaan van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Maar door de ondersteuning en begeleiding is het toch gelukt zonder ruzie. Echt bedankt!

- Elisabeth Bos

Snel geregeld

24 juni 2020

We hebben de erfenis direct kunnen delen dankzij mediation. Dank Jullie Wel.

- Mariska Scholten

Verwachtingen overtroffen

25 juni 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig idee de gesprekken rondom de echtscheiding in. Viel me toch mee dat we tot een buitengewoon fatsoenlijke verdeling zijn gekomen van de bezittingen. Dankzij jullie was dit vast veel minder fatsoenlijk geworden!

- Sjoerd van der Laan

Ondanks de emoties netjes gedeeld

24 juni 2020

Gepaste hulp gekregen bij het delen van de erfenis. De emoties waren nog hoog door het doodgaan van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Door jullie support en daadkracht allemaal tot een goed einde gekomen. Zeer bedankt hiervoor.

- Joyce van Leeuwen

De hulp via mediation was goed tijdens uit elkaar gaan

24 juni 2020

We hadden het moeilijk maar de hulp was erg aangenaam. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het eerstvolgende dossier bestempelde. Veel tijd genomen voor mijn kant en het met me meedenken. Enorm bedankt!

- Iris Jacobs

De hulp via mediation was goed tijdens scheiden

23 juni 2020

We hadden het lastig maar de hulp was erg aangenaam. Geen nummertje, maar echt het gevoel dat je als persoon behandeld wordt. Er wordt echt meegedacht in de oplossing. Zeer bedankt!

- Cornelia Dekker

Na lang turbulent nu rust

19 juni 2020

Doordat we via mediatiorkaart met een persoon konden communiceren zijn mijn voormalig partner en ik gelukkig nu in rustigere tijden terecht gekomen. Er waren heldere situaties maar er werden vooral oplossingen aangedragen die voor ons beiden werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op sommige items die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de prijzen ons enorm mee in een toch al kostbare tijd.

- Anouk Bakker

Pijnlijke periode afgesloten

19 juni 2020

Mijn vaders dood zorgde voor een verdrietige periode rondom de erfenis. Hulp was erg persoonlijk en op maat. Was voor ons volmaakt geregeld zo.

- Mariska van de Berg

Ook voor werkgevers

20 juni 2020

Erg blij met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Vakkundig begeleid en niet het idee gekregen dat het allemaal maar de schuld is van de werkgever. Een opluchting.

- Arie Vos

Niet prijzig

23 juni 2020

Scheiden is al duur genoeg. Vandaar blij met het betaalbare tarief van onze mediator. Het was vlot besloten nadat de doorgewinterde vrouw ons begeleid had.

- Monique de Jong

Geoefend mediator

20 juni 2020

Zowel heel oprecht, ontwapenend maar ook heel medelevend. Was niet haar allereerste mediation, dat was te merken.

- Iris van de Berg

Direct afgehandeld!

19 juni 2020

Na een ruzie van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart volledig uitgekomen! Ik denk echt dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Adriaan Smit

Boven verwachting

20 juni 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig verwachtingen de sessies rondom de scheiding in. Maar al vlug kwamen we wel tot een uitstekende oplossing. Dankzij jullie was dit zeker veel minder fatsoenlijk gekomen!

- Martijn Dekker

Tarief viel mee!

16 juni 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Daarom blij met het lage tarief van onze mediator. Het was vlot besloten nadat de ervaren dame ons begeleid had.

- Simon Jonker

Arbeidsconflict bekwaam aangepakt

11 juni 2020

Langdradig slepend conflict met een van mijn werknemers professioneel begeleid.

- Marjolein van de Berg

Advies en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

12 juni 2020

Passende hulp bij een scheiding gekregen. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een soepele mediation en afwikkeling. Pak van ons hart in een al verdrietige periode.

- Caroline Veenstra

Na lang onrustig nu ontspanning

9 juni 2020

Doordat we via mediatiorkaart met een persoon konden praten zijn mijn ex partner en ik eindelijk in relaxtere tijden terecht gekomen. Er werden heldere scenario`s maar er werden bovenal oplossingen bedacht die voor ons beiden nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Daardoor kunnen we tot vandaag soms nog teruggrijpen op afspraken van toen. Het tarief was ook prima ondanks een al prijzige tijd.

- Roel Schouten

Veelal bereikbaar

15 juni 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de afspraken werden op onze planning afgestemd. ’s Avonds als de kleintjes op bed lagen konden we het gesprek houden met de mediator zodat we geen vrij hoefde te pakken. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging soepel en gauw. Fijn hoe vlot dit ging.

- Susanne Groen

Ervaren mediator

10 juni 2020

Eveneens heel oprecht, ontwapenend en ook heel meevoelend. Kundige mediator dus.

- Cornelis van Beek

Simpel en vlug

8 juni 2020

Dikke prima! Mijn dank is groot!!

- Richard Smits

Professioneel en snel

9 juni 2020

De kerel die contact zocht had klaarblijkelijk verstand van dingen en kon ons rap verder begeleiden.

- Rogier Prins

Goed gedaan Het was een minder leuke oorzaak waardoor ik hier terecht kwam maar de oplossing(en) die eruit kwamen waren goed. Had bedacht dat er wel linksom of rechtsom gekozen zou worden voor mijn werk, maar niks is minder waar. De mediator was echt onpartijdig. De kosten vielen ook alles mee.

11 juni 2020

- Ramona Hoekstra

Hulp bij uit elkaar gaan

5 juni 2020

Passende begeleiding bij een scheiding gekregen. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een soepele mediation en afhandeling. Pak van ons hart in een al lastige tijd.

- Anouk Verhoeven

Na lang turbulent nu rust

5 juni 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van rust terecht gekomen. Er werden heldere situaties maar er werden bovenal oplossingen bedacht die voor ons beiden nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op sommige onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook prima ondanks een al dure periode.

- Astrid Bakker

Geen testament, wel eerlijk verdeeld

9 juni 2020

Ongeacht de missende documenten konden we in gesprek met elkaar onder begeleiding. Gelukkig hadden we hier begeleiding bij, want we hebben hier nog niet eerder mee te doen gehad. Dank voor de goede zorgen en kundige begeleiding!

- Simone de Groot

Gevoelige kwestie fijn geregeld

1 juni 2020

Tijdens de scheiding kwamen er flink wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden zoeken waren we er vlot uit. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Weleens was het een gevoelige kwestie maar daar werd goed mee omgegaan. Erg knap.

- Robert Kuiper

Na lang turbulent nu rust

8 juni 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van rust terecht gekomen. Er werden heldere scenario`s maar er werden bovenal oplossingen aangedragen die voor ons allebei werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Daardoor kunnen we tot vandaag af en toe nog teruggaan op afspraken van toen. Het tarief was ook uitstekend ondanks een al dure tijd.

- Cornelis de Boer

Boven verwachting

4 juni 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage verwachtingen de sessies rondom de scheiding in. Maar al snel kwamen we wel tot een prima uitkomst. Dankzij jullie was dit vast veel minder goed geworden!

- Adrianus van de Berg

Ook voor werkgevers

6 juni 2020

Zeer content met de bemiddeling in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Vakkundig geholpen en niet het idee gehad dat het allemaal maar de schuld is van de werkgever. Erg blij.

- Barry Molenaar

Profi en snel geregeld

4 juni 2020

De kerel die contact zocht had duidelijk verstand van zaken en kon ons vlug verder begeleiden.

- Sabrina Schipper

De familie is opnieuw een familie

31 mei 2020

De communicatie in onze familie was steeds ingewikkeld, gelukkig ondertussen weer op een toegankelijk niveau.

- Kim van de Velden

Arbeidsconflict bekwaam opgelost

30 mei 2020

Langdradig slepend conflict met een van mijn werknemers professioneel begeleid.

- Arie Mulder

Arbeidsconflict kundig aangepakt

3 juni 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleem kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en vlug geregeld.

- Irene Scholten

Uitstekend gedaan Het was een minder leuke beweegreden waardoor ik hier terecht kwam maar de uitkomst(en) die eruit kwamen waren goed. Eigenlijk dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden echter dat was oprecht niet zo. Het was echt objectief. Ook was het goedkoop gelukkig.

29 mei 2020

- Monique de Graaf

Simpel en vlot

1 juni 2020

Dikke prima! Mijn dank is groot!!

- Brenda de Bruin

Betrokken en aardig

27 mei 2020

Er is geen partij getrokken en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor grote stappen in de juiste richting kunnen zetten!

- Elisabeth van der Linden

Ingewikkelde erfenis tot fatsoenlijk einde gebracht

27 mei 2020

Ondanks de ontbrekende stukken konden we in gesprek met elkaar onder begeleiding. De mediator hielp ons hiermee want we hadden dit nog niet zo moeten doen. bedankt voor de goede zorgen en kundige begeleiding!

- Nancy Willemsen

Erfenis zo geregeld

23 mei 2020

We hebben de erfenis direct kunnen verdelen dankzij mediation. Dank!

- Patrick Wolters

Complexe erfenis tot prima einde gebracht

26 mei 2020

Er was jammer genoeg geen testament, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. De mediator ondersteunde ons hiermee want we hadden dit nog nooit zo hoeven doen. De tarieven vielen ook alles mee.

- Iris Janssen

Ook voor ons als bedrijf

25 mei 2020

Erg content met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Snel geholpen en totaal objectief. Een opluchting.

- Arjan Hoekstra

Na lang onrustig nu rust

20 mei 2020

Omdat we via mediatiorkaart met iemand konden communiceren zijn mijn voormalig partner en ik gelukkig nu in rustigere tijden terecht gekomen. De gemoederen liepen aanzienlijk op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons allebei verstandig waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag soms nog teruggrijpen op afspraken van destijds. Ook vielen de tarieven ons enorm mee in een toch al kostbare periode.

- Remco Blom

Kwetsbare afhandeling super afgehandeld

21 mei 2020

Tijdens de scheiding kwamen er flink wat gevoeligheden naar boven maar door dat we op tijd via mediatiorkaart een persoon konden vinden waren we er vlot uit. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Ondanks dat het soms gevoelig was, hebben ze dit onpartijdig kunnen doen. Prettige afwikkeling zo.

- David van Dongen

De hulp via mediation was goed tijdens scheiden

21 mei 2020

Hele lieve ervaring met de begeleiding tijdens het uit elkaar gaan gehad. Geen nummertje, maar echt het begrip dat je als persoon behandeld wordt. Er wordt echt meegedacht in de oplossing. Onwijs tevreden.

- Robert van Leeuwen

Hulp bij (tiener)dochter

23 mei 2020

Mijn dochter en ik leken niet goed met elkaar communiceren. We hebben daarvoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Deze manier van mediation pakte voornamelijk de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte in het geval van ons echt.

- Wilhelmina Wolters

Betrokken en aardig

17 mei 2020

Voelde me echt gehoord gedurende de mediation tussen mijn werk en mijzelf. Daardoor grote stappen in de juiste richting kunnen maken!

- Hendrik Visser

Dikwijls bereikbaar

22 mei 2020

Geen 9-5 instelling maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons belangrijk gezien het werk. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging soepel en gauw. Snel geregeld zo.

- Ilse van der Linden

De mediator was fijn!

19 mei 2020

Gewoon begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar allereerste mediation, dat was te horen.

- Jacoba van der Heijden

Heel veel gehad aan begeleiding tijdens scheiding

16 mei 2020

We hadden het zwaar maar de hulp was erg aangenaam. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het volgende nummer bestempelde. Er wordt echt meegedacht in oplossingen. Super tevreden.

- Cornelis Visser

Snel in contact

19 mei 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de sessies werden op onze schema’s afgestemd. ’s Avonds als de kinderen op bed lagen konden we het gesprek voeren met de mediator zodat we geen verlof hoefde te pakken. De aanvraag hier op mediatorkaart ging soepel en gauw. Prettig hoe vlot dit ging.

- Adriaan Schouten

Gelukkig nu rustigere tijden

18 mei 2020

Omdat we via mediatiorkaart met een persoon konden communiceren zijn mijn ex partner en ik gelukkig nu in relaxtere tijden terecht gekomen. De gemoederen liepen hoog op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons beiden goed waren. Tot op de dag van vandaag pakken we nog wel eens terug op sommige items die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook goed ondanks een al prijzige periode.

- Kelly de Jong

Van problemen snel naar oplossingen

11 mei 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn baas en mezelf zijn we met mediation gelukkig nu tot elkaar gekomen. Erg prettig geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de preferentie kreeg. Dank Jullie Wel!

- Thomas Huisman

Verstandig afgehandeld

14 mei 2020

De aanleiding was simpelweg niet fijn maar de methode waarop het afgehandeld is was top. Had bedacht dat er wel linksom of rechtsom gekozen zou worden voor mijn werk, maar niets is minder waar. De mediator was echt onpartijdig. De prijzen vielen ook alles mee.

- Ilse van Loon

Content

14 mei 2020

Gewoon goed, zoals ik mag verwachten.

- Ilse Vermeulen

Gevoelige kwestie fatsoenlijk geregeld

13 mei 2020

Bij de scheiding kwamen er veel wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart een persoon konden vinden waren we er snel uit. De mediator handelde echt neutraal. Ongeacht dat het soms emotioneel was, hebben ze dit neutraal kunnen doen. Erg knap.

- Jelle Martens

Snel afgehandeld

14 mei 2020

Erg gauw de verdeling van de erfenis gaan organiseren dankzij deze professionals! Dank Jullie Wel.

- Cindy Post

Het plan was degelijk

9 mei 2020

De mediation heeft gezorgd voor een plan (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. We kunnen hier altijd op pakken en daar zijn we content mee. Erg prettig, heeft ons zeer geholpen.

- Jeffrey de Bruin

Begeleiding en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

8 mei 2020

Adequate begeleiding bij een scheiding gekregen. De sessies en documenten waren vlug georganiseerd en goed geregeld. Super, een hele zorg minder.

- Edwin Schipper

Ruzie met dochter opgelost

7 mei 2020

Al jaren was het contact tussen mij en mijn dochter erg moeizaam. We hebben hiervoor therapie geprobeerd, maar dat mocht niet baten. Deze manier van mediation pakte voornamelijk de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte in het geval van ons volledig.

- Frank van der Horst

Betrokken en sympathiek

4 mei 2020

Er is geen partij gekozen en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor kunnen we nu in het proces snel door naar de uitkomst.

- Marijke Huisman

Scheiding met zilveren randje

7 mei 2020

We hadden eigenlijk flink ruzie al voor ik de aanvraag indiende bij mediatorkaart. Ik moet zeggen dat de scheiding nu daardoor soepeler ging dan bedacht en ook praat ik nog met mijn ex. Nazorg had iets beter gemogen na afronding.

- Barry de Graaf

Op maat afgestemd advies

7 mei 2020

Je bent niet het volgende nummer maar wordt als mens benaderd. De mediator had duidelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende fase. En dat inmiddels we de 3 maanden ervoor bijna alleen maar onenigheid hadden. We konden snel weer opgelucht ademhalen.

- Roy Jacobs

Meelevend en vriendelijk

5 mei 2020

Er wordt geen kant gekozen en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor kunnen we nu in het proces snel door naar de uitkomst.

- Patrick Willemsen

Betrokken en sympathiek

30 april 2020

Er is geen partij getrokken en geluisterd naar alle partijen. Daardoor grote stappen in de juiste richting kunnen maken!

- Gerardus de Graaf

Geoefend mediator

1 mei 2020

Gewoon begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar allereerste mediation, dat was te zien.

- Rogier van Veen

Prima geregeld De reden was logischerwijs niet fijn maar de manier waarop het geregeld is was top. Ergens dacht ik dat mijn werk wel voorgetrokken zou worden maar dat was oprecht niet zo. Het was echt onpartijdig. De prijzen vielen ook alles mee.

5 mei 2020

- Jacqueline Hendriks

Tevreden

29 april 2020

Gewoon goed, zoals ik mag verwachten.

- Kim de Boer

Meer ontvangen dan bedacht

27 april 2020

Eigenlijk was ik wat voorzichtig om deze mediation aan te gaan. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een zeer eerlijke verdeling zijn gekomen van de eigendommen. Ik denk dat buiten dit we er niet goed uit waren gekomen.

- Robert Bos

Ingewikkelde nalatenschap tot fatsoenlijk einde gebracht

28 april 2020

Er was jammer genoeg geen wilsbeschikking, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. De mediator ondersteunde ons hiermee want we hadden dit nog nooit zo moeten doen. bedankt voor de goede zorgen en professionele begeleiding!

- Jessica van der Meulen

Ervaren mediator

25 april 2020

Echt begaan, eerlijk en ook empatisch. Kundige mediator dus.

- Sharon Hermans

Vaak bereikbaar

1 mei 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de afspraken waren op onze planning afgestemd. Ook in de avonden was het geen probleem. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging gemakkelijk en snel. Fijn hoe gauw dit ging.

- Annemarie Molenaar

Hulp bij scheiding

29 april 2020

Snelle begeleiding bij het uit elkaar gaan. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een gestructureerde mediation en afwikkeling. Top, een hele zorg minder.

- Maarten Hoekstra

Gewoon prima

24 april 2020

Gewoon goed, zoals ik mag denken.

- Jeffrey Verbeek

Geoefend mediator

26 april 2020

Gewoon begaan, eerlijk en ook empatisch. Kundige mediator dus.

- Elisabeth Mol

Nalatenschap zo geregeld

22 april 2020

We hebben de erfenis snel kunnen verdelen dankzij mediation. Dank!

- Ronald de Lange

Meelevend en vriendelijk

26 april 2020

Er wordt geen kant getrokken en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor grote stappen in de goede richting kunnen zetten!

- Bram Verhoeven

Echtscheiding met zilveren randje

23 april 2020

We hadden werkelijk flink ruzie al voor ik de offerteaanvraag indiende bij mediatorkaart. Niet alleen de echtscheiding is goed gegaan, maar mijn ex en ik zijn ook beter dan verwacht uit elkaar gegaan. We hebben achteraf niks meer vernomen, dat had ik eigenlijk nog wel bedacht.

- Klaas Kok

Uiteindelijk van mijn baas af

20 april 2020

Tevreden konden we met hulp van een mediator via deze site eindelijk tot een afscheid met geschikte condities komen. Logischerwijs was het voor mij al duidelijk dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel toegeven.

- Raymond Mol

Ook voor ons als bedrijf

17 april 2020

Erg blij met de bemiddeling in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Professioneel geholpen en niet het idee gehad dat het allemaal maar de verantwoordelijkheid is van de werkgever. Een opluchting.

- Hanneke Smits

Gewoon goed

17 april 2020

Dikke prima! Mijn dank is groot!!

- Ramona van der Linden

Kwetsbare afhandeling top verzorgd

16 april 2020

Tijdens de scheiding kwamen er flink wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart een persoon konden zoeken waren we er snel uit. De mediator handelde volledig neutraal. Soms was het een gevoelige zaak maar daar werd fatsoenlijk mee omgegaan. Erg knap.

- Roel van Veen

Het idee uit de mediation helpt oprecht

22 april 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons best heeft geholpen. We kunnen hier steeds op pakken en daar zijn we content mee. Erg prettig, heeft ons flink geholpen.

- Wendy de Graaf

Meer gekregen dan verwacht

16 april 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig idee de sessies rondom de echtscheiding in. Maar al vlug kwamen we wel tot een uitstekende oplossing. Ik denk dat buiten dit we er niet goed uit waren gekomen.

- Elizabeth van Loon

Persoonlijke aanpak

13 april 2020

Je bent niet het eerstvolgende dossier maar wordt als mens benaderd. De mediator had kennelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende fase. De tijdsperiode voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg prettig. Dit was wel een verademing voor ons allebei.

- Elisabeth de Bruin

Na lang onrustig nu ontspanning

13 april 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een tijd van kalmte terecht gekomen. De gemoederen liepen hoog op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons allebei goed waren. Daardoor kunnen we tot vandaag af en toe nog teruggrijpen op afspraken van toen. Ook vielen de tarieven ons enorm mee in een toch al kostbare tijd.

- Matthijs van Dam

Gewoon goed

14 april 2020

Gewoon prima, zoals ik mag verwachten.

- Elisabeth Vos

Persoonlijke benadering

15 april 2020

Je bent niet het eerstvolgende nummer maar wordt als mens behandeld. De mediator had kennelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende periode. De tijdsperiode voor de mediation hadden we veel onenigheid dus dit was erg fijn. Dit was volledig een verademing voor ons beide.

- Antonius de Ruiter

Persoonlijke benadering

11 april 2020

Je bent niet het eerstvolgende dossier maar wordt als persoon benaderd. Je merkte direct dat de vrouw die ons hielp dit vaker had geregeld en al snel waren we in gesprek over oplossingen. En dat terwijl we de 3 maanden ervoor praktisch alleen maar onenigheid hadden. Dit was wel een opluchting voor ons allebei.

- Joost van der Heijden

Pijnlijke periode afgesloten

13 april 2020

Mijn vaders dood zorgde voor een verdrietige periode rondom de erfenis. De emoties waren hoog maar de begeleiding vakkundig en meelevend. Was voor ons perfect geregeld zo.

- Linda Post

Geoefend mediator

13 april 2020

Gewoon begaan, eerlijk en ook empatisch. Kundige mediator dus.

- Marinus Peters

vlot geregeld

14 april 2020

Zeer snel de verdeling van de erfenis kunnen inrichten dankzij deze deskundigen! Dank Jullie Wel.

- Paul van der Meer

Erfenis zo geregeld

11 april 2020

We hebben de erfenis direct kunnen verdelen dankzij mediation. Dank!

- Thijs van Dijk

Boven verwachting

11 april 2020

Eigenlijk was ik wat sceptisch om deze mediation aan te gaan. Maar al gauw kwamen we wel tot een uitstekende oplossing. Ik denk dat buiten dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Annemarie Post

Na lang onrustig nu rust

5 april 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een tijd van kalmte terecht gekomen. De gemoederen liepen hoog op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons allebei verstandig waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op sommige onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de tarieven ons enorm mee in een toch al kostbare tijd.

- Daniël Hermans

Betrokken en aardig

4 april 2020

Voelde me echt gehoord tijdens de mediation tussen mijn werk en mezelf. Daardoor grote passen in de goede richting kunnen maken!

- Albert van Leeuwen

Persoonlijke benadering

3 april 2020

Niks niet het opvolgende dossier maar echt van mens tot mens in gesprek met elkaar. Je merkte tevens dat de vrouw die ons bijstond dit frequenter had geregeld en al snel waren we in contact over oplossingen. En dat inmiddels we de 3 maanden daarvoor bijna alleen maar ruzie hadden. We konden snel weer opgelucht ademhalen.

- Jan van der Meulen

Ondanks de gemoederen netjes gedeeld

6 april 2020

We hebben fijne hulp aangeboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het heengaan van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Dankzij jullie ondersteuning en daadkracht alles tot een goed einde gekomen. Echt bedankt!

- Cornelis Jacobs

Het idee van de mediation helpt enorm

1 april 2020

De mediation heeft gezorgd voor een idee (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. We kunnen hier altijd op terugpakken en daar zijn we content mee. Handig hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Sabine Kramer

Ruzie met dochter opgelost

31 maart 2020

Mijn dochter en ik konden niet goed met elkaar communiceren. We hebben daarvoor therapie geprobeerd, maar dat mocht niet baten. Deze manier van mediation pakte vooral de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte voor ons echt.

- Janneke Janssen

Ook voor ons als bedrijf

30 maart 2020

Erg professioneel geholpen met een geschil met een medewerker. Gauw geholpen en totaal objectief. Erg opgelucht.

- Tim Meijer

Geen kant kiezen

29 maart 2020

De persoon die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werkgever was erg professioneel. Geen enkele keer het gevoel gehad dat hij kant koos of partijdig reageerde. Geweldig.

- Frank Kuijpers

Eindelijk ruzie opgelost

3 april 2020

Met een lange tijd aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met elkaar communiceren. Heel prettig geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de preferentie kreeg. Dank Jullie Wel!

- Bart Veenstra

Niks meer te doen met mijn werkgever!

8 maart 2020

Na een berg gedoe op werk eindelijk met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf kunnen verlaten. Logischerwijs was het voor mij al duidelijk dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel meegaan.

- Robertus van de Wal

Eindelijk rustigere tijden

27 februari 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van rust terecht gekomen. Er waren heldere scenario`s maar er werden bovenal oplossingen bedacht die voor ons alletwee nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op sommige items die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook goed ondanks een al dure periode.

- Patricia de Lange

Simpel en snel

6 februari 2020

Helemaal super! Dank!

- Thomas Blom

Scheidingmet een lichtpuntje.

9 januari 2020

Na een sterk conflict terecht gekomen bij een fijne mediator via mediatorkaart. Niet alleen de scheiding is prima verlopen, maar mijn ex en ik zijn ook beter dan verwacht uit elkaar gegaan. Nazorg had iets beter gemogen na afsluiting.

- Ivo de Leeuw

Prijs viel mee!

3 januari 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Daarom blij met het lage tarief van onze mediator. We waren er toen vlug uit, duidelijk dat deze dame vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Maurice de Ruiter

Dit werkt fijn

29 maart 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Robertus de Lange

Na lang zoeken de juiste gevonden

29 maart 2020

Na even gezocht te hebben eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Michel Hofman

Erg tevreden

26 maart 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Miranda Postma

Gevonden via forum

29 maart 2020

Door een forum hier beland. Positief over de ontvangen offerte. Topprofessional

- Sabine van Wijk

Werkt goed dit

28 maart 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Maarten van den Broek

niet verwacht zo betaalbaar

28 maart 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Paul van Leeuwen

Fijne service

25 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Simone van de Pol

Ideale tip

21 maart 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Deborah van de Pol

Erg tevreden

26 maart 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via de offerte van Mediatorkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Robertus Brouwer

Perfecte website

21 maart 2020

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Sebastiaan Smeets

Aangenaam verrast

20 maart 2020

Gisteren een aanvraag gedaan en we moeten toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Simone Jansen

Vlugge offerte

19 maart 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Diana Jansen

Fijne service

20 maart 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Paul van de Velde

Via linkedin niet hetzelfde

20 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als LinkedIn. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Iris de Vos

Lang leve google

17 maart 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het formulier ingevuld en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Eva Peters

Zeer verrast

20 maart 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Mediatorkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Astrid de Ruiter

betaalbaar en professioneel

18 maart 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Tessa Brouwer

Google is je grootste vriend

19 maart 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- David van der Heijden

Duidelijke website

13 maart 2020

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Daniëlle Blom

betaalbaarder dan ik dacht

15 maart 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Marc de Wit

erg betaalbaar

11 maart 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Angela Timmermans

Snelle match via mediatorkaart.nl

10 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Michiel Driessen

Eindelijk een fijne site

28 februari 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via mediatorkaart.nl. Fijn in de omgeving, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een mooie prijs.

- Robin Molenaar

Goed contact

20 februari 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en het zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Pieter van Beek

erg betaalbaar

14 februari 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Natascha van den Broek

Ideale website

6 februari 2020

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Mirjam van Wijk

Snelle offerte

6 februari 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Daniëlle Mulder

Geen linkedin nodig

28 januari 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Bram Molenaar

Goed contact

19 januari 2020

Via bekenden beland bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Klaas Jansen

Werkt goed dit

9 januari 2020

Afgelopen maand offertes aangevraagd en ik moet zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Patrick de Jong

erg betaalbaar

3 januari 2020

Na lang zoeken arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Anna Vos

Fijne service

6 december 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Dennis van Dijk

betaalbaarder dan ik dacht

5 december 2019

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Wilhelmina Mulder

Goed contact

27 november 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Sebastiaan van Veen

Aangenaam verrast

18 november 2019

Via Mediatorkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Johanna Vink

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

8 november 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Marianne Vermeulen

Mediatorkaart werkt erg fijn

5 november 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Nicolaas van den Bosch

Prettige service

25 oktober 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Martine van de Brink

Heel positief

26 oktober 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Mediatorkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Johan Hermans

Voortreffelijke match

22 oktober 2019

Via Mediatorkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Joost Peeters

Werkt lekker!

14 oktober 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Ramona Vink

niet verwacht zo betaalbaar

5 oktober 2019

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Robert de Wit

Eindelijk een goede site gevonden

28 september 2019

Na even gezocht te hebben eindigde ik op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Astrid Sanders

Ideale tip

24 september 2019

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Hendrikus Wolters

Mediatorkaart werkt erg fijn

12 september 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Nathalie van Wijk

Forum bood hulp

12 september 2019

Via een forum hier beland. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Simone Verhoeven

Aangenaam verrast

30 augustus 2019

Gisteren het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Niels Gerritsen

Goed contact

24 augustus 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Frank Kuijpers

erg betaalbaar

19 augustus 2019

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Hanneke Bosman

Google is je grootste vriend

10 augustus 2019

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een offerte aangevraagd en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Patrick Willemsen

Snelle offerte

3 augustus 2019

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- René Molenaar

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

26 juli 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Deborah Hermans

Eindelijk een goede site gevonden

19 juli 2019

Na lang zoeken eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Franciscus Groen

De perfecte match

18 juli 2019

Via Mediatorkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Jacob Bos

Dé tip

10 juli 2019

Via bekenden beland bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Mirjam Bakker

Super service

1 juli 2019

Afgelopen week een aanvraag gedaan en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Robin Scholten

Na lang zoeken de juiste gevonden

24 juni 2019

Na even gezocht te hebben eindigde ik op Mediatorkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Johan van Dijk

betaalbaarder dan ik dacht

13 juni 2019

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Antonius van de Ven

zeer rap geholpen

10 juni 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via mediatorkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Kim Verbeek

Eindelijk een goede site gevonden

1 juni 2019

Na een zoektocht eindigde ik op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Vanessa van Dam

Heel positief

25 mei 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Mediatorkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Franciscus Smits

Google is je grootste vriend

19 mei 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Petrus Kramer

De perfecte match

13 mei 2019

Via Mediatorkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Guido Bosman

Goed contact

3 mei 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Patrick Vink

Mediatorkaart werkt erg fijn

2 mei 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Pascal van Beek

aangename service

22 april 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Maria Willemsen

aangename service

21 maart 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Wendy Verhoeven

Fijne service

14 februari 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Marije de Leeuw

Forum bood hulp

2 februari 2019

Door een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Eindelijk de juiste gevonden

- Leonie de Bruin

betaalbaarder dan ik dacht

1 februari 2019

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Vanessa Schouten

Prettige service

22 januari 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Martijn de Leeuw

Ideale website

11 januari 2019

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Johan de Vries

Dé tip

24 december 2018

Via bekenden beland bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Janneke Timmermans

Super service

27 december 2018

Gisteren een aanvraag gedaan en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Danny van der Meulen

Uitgelichte mediators uit Zaandam

Hartjes Mediation

Hollandsch Diep 119
1509 XD Zaandam
Nederland

06 36582727
http://www.hartjesmediation.nl/

Bouwman – Van Hemert – De Visser advocaten & mediators

Westzijde 154
1506 EK Zaandam
Nederland

075 670 4106
http://www.bhv-advocaten.nl/

De Scheidingsplanner Zaandam

Zeemanstraat 21
1506 CS Zaandam
Nederland

072 511 3604
https://www.scheidingsplanner.nl/