Mediator Zeeland

Wil jij een ijzersterke mediator in Zeeland die bij jouw bedrijf past?
Lees dan vooral verder.
Mediatorkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Mediator Zeeland verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het beste gedeelte?
Mediatorkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle mediatorkantoren uit Zeeland – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2020 en verder.

Mediator Zeeland gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Mediator Zeeland
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 144 reviews)
Mediatorlink Mediation
Mediator ConflictConsult
Zakelijke Mediation MediationEasy
First Mediation
Mediatorgroep Bemiddeld conflictbemiddeling
Bloemster Mediation
Handdrukpunt echtscheiding meditaion

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Zeeland, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Zevenbergen, Hoogerheide en Standdaarbuiten bijvoorbeeld ook geholpen aan een mediator.

Waarom mediator Zeeland

Ben jij op zoek naar de beste mediator in Zeeland? Het kan moeilijk zijn om de perfectie mediator te vinden voor het wegnemen van een conflict. Wij snappen dit maar al te goed, het is namelijk vrij moeilijk geworden door het enorme aanbod van mediators. In deze blogpost geven wij jou de handvaten die je hard nodig hebt tijdens je onderzoek naar een geschikte mediator. Spring direct naar:

Wanneer is het verstandig om de beste mediator in Zeeland te zoeken

Je vraagt je natuurlijk af voor welk soort conflict je een mediator kan gebruiken. De mediator kan je helpen met alles wat te maken heeft met meningsverschillen en onderlinge ruzies. Hij zal proberen om een einde te breien aan de ruzie door met beide kanten in gesprek te gaan. Een mediator kan ook inspringen wanneer er sprake is van een arbeidsconflict. Denk hierbij aan ruzie over het uitgekeerde salaris of over het aantal vakantiedagen.

Daarnaast kan een mediator je assisteren bij burenruzies of geschillen rondom grondgebied. Bijvoorbeeld wanneer jij, of je buurman, een afdak wilt plaatsen en er ruzie ontstaat over de erfgrens. Bedrijvenondernemingen kunnen een mediator weer inzetten als ze bijvoorbeeld een conflict hebben over een patent. Een mediator is dus multi-inzetbaar en kan jou waarschijnlijk ook assisteren bij je conflict. Bij Mediatorkaart kun je in Zeeland terecht voor:

  • Mediator scheiding Zeeland
  • Zakelijke mediation Zeeland
  • Familie mediation Zeeland
  • Mediation arbeidsconflict Zeeland
  • En meer

Alle mediators uit Zeeland

Bekijk ook mediators uit

Op zoek naar een voordelige mediator Zeeland – mediator vs. rechtszaak

Hoewel er gelijkenissen zijn tussen een jurist en een mediator hebben ze allebei een ander doel. Een jurist wordt pas ingeschakeld als zelfs de mediator het conflict niet kan oplossen. Vaak komt de jurist pas als er geen oplossing meer mogelijk is tussen de partijen en de rechtbank zich over de ruzie moet buigen.

Een mediator zal zijn uiterste best doen om het conflict onderling op te lossen, zonder dat er een onnodige rechtszaak plaatsvindt. Meestal kunnen beide partijen na het ingrijpen van de mediator weer op goede voet met elkaar verder. Een jurist en mediator zijn dus bezig met andere taken.

Het is bijvoorbeeld voor zakelijke mediation sterk aan te bevelen om een lokale en betaalbare mediator te vinden uit Zeeland. Dit is onder andere ook in te zetten wanneer je te maken hebt met een arbeidsconflict.

Op zoek naar een mediator uit Zeeland voor jouw zakelijke mediation?

Zoek een zakelijk mediator

Klik op ‘Zoek een zakelijk mediator‘ om een betaalbare mediator te vinden die gespecialiseerd is in zakelijke mediation Zeeland.

Redenen om te kiezen voor een mediator in Zeeland

Een mediator kan, zoals eerder benoemd, uithelpen met verschillende zaken. Allereerst maakt de mediator het mogelijk om de relatie niet te verpesten, vaak is het namelijk zo dat de gemoederen hoog op kunnen gaan lopen

De mediator uit Zeeland weet bijna alles over een goede manier van onderhandelen, je weet dus zeker dat jij kunt overleggen met de andere partij zonder dat er juist meer ruzie ontstaat. Een mediator zorgt er dus voor dat het proces sneller verloopt. Je wilt natuurlijk niet onnodig veel moeite steken in een conflict. De mediator uit Zeeland is er voor je om het hele proces zo pijnloos mogelijk te laten verlopen.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Esther Veenstra Esther Veenstra
Customer Succes manager bij mediatorkaart.nl
Mediation94%
Familierecht90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Mediator Zeeland gezocht – waar moet je op letten bij het zoeken

Door het grote aanbod aan mediators is het niet eenvoudig om de juiste persoon te kiezen. Wij helpen je in je zoektocht door je een paar tips te geven. Je wilt uiteraard direct de meest geschikte partij inhuren. Vaak zijn mediators gespecialiseerd op een bepaald gebied, heb je een conflict met je werknemers? Zoek naar mediators die hier veel vanaf weten. Heb je relatieproblemen en wil je scheiden? Dan moet je op zoek naar een mediator scheiden in Zeeland.

Scheiden in Zeeland is vaak al pijnlijk genoeg zonder de, vaak onnodige, ruzies. Een mediator scheiden helpt je om zo pijnloos mogelijk uit elkaar te gaan.

Heb jij nog informatie nodig van een specifiek mediator kantoor? Neem dan gerust contact met ze op!

Wil je bijvoorbeeld snel scheiden, vraag dan 3 offertes op van lokale en betaalbare mediators uit Zeeland die je graag helpen met een echtscheiding aanvragen.

Scheiden Zeeland, via een betaalbare mediators

Scheiden Zeeland

Klik op de knop ‘Scheiden Zeeland‘ om een scheiding aan te vragen door een scheidingsmediator uit Zeeland, gespecialiseerd in echtscheiding.

3 offertes voor een mediator in Zeeland

Het is natuurlijk altijd een goed plan om een offerte aan te vragen. In de aanvraag is het erg belangrijk dat je duidelijk bent in wat je zoekt. Je wilt natuurlijk meteen uitkomen bij iemand met een hoge mate van ervaring en know-how, een mate van professionaliteit is wel zo handig bij het oplossen van een ruzie.

Hierna hoef je alleen nog maar een kennismakingsgesprek in te plannen, door dit gesprek kan je een beeld vormen over de partij die jou zal gaan helpen. Bij een mediator is het goed dat je je prettig voelt, hij zal namelijk vaak contact met je hebben gedurende het oplossen van het conflict.

Klik op kosten mediator om direct 3 offertes van lokale en betaalbare mediators uit Zeeland op te vragen en zo direct inzicht te krijgen in de kosten.

Direct 3 offertes voor een specifieke kostenindicatie van verschillende mediators uit Zeeland.

Nu 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit.

Mediator in Zeeland – een persoon die je kan helpen

Wij hopen dat je met onze tips zelf ook de mediator uit Zeeland vindt die bij jouw conflict past. Wij bieden je daarnaast de mogelijkheid om snel en eenvoudig 3 offertes aan te vragen. Dit is uiteraard ook handig wanneer je een erfenis gaat verdelen.Twijfel niet langer en schakel een mediator in.

Bekijk bijvoorbeeld alles over verdeling erfenis en kom direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare mediator uit Zeeland.

Benieuwd naar het traject van familie mediation Zeeland voor erfenis verdeling?

Verdeling erfenis mediation

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een erfenis verdeling in Zeeland te bekijken middels het vergelijken van mediators uit Zeeland.

Veelgestelde vragen over mediation in

Zeeland

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de mediator regio Zeeland jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden ook af om met haast op zoek te gaan naar een mediator. Het kan wel, maar het is het beste om hier eventjes de tijd voor te pakken om te zorgen dat alles goed voelt!

Overstappen van mediator is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande mediator. Vraag vervolgens aan je vorige mediator of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe mediator uit Zeeland.

mediatorkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle mediators in Zeeland. Wij zien welke mediators beschikbaar zijn in Zeeland en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van mediators uit Zeeland die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Mediation Zeeland

Niet enkel voor personeel

14 september 2020

Erg vakkundig geholpen met een ruzie met een medewerker. Professioneel begeleid en niet het gevoel gekregen dat het allemaal maar de fout is van de werkgever. Een verademing.

- Kim Willemsen

Prima geregeld Het was een minder leuke beweegreden waardoor ik hier terecht kwam maar de uitkomst(en) die eruit kwamen waren goed. Had bedacht dat er wel linksom of rechtsom gekozen zou worden voor mijn werkgever, maar niets is minder waar. De mediator was echt neutraal. De tarieven vielen ook alles mee.

3 september 2020

- Jasper Huisman

Boven verwachting

6 september 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage hoop de gesprekken rondom de scheiding in. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een buitengewoon fatsoenlijke verdeling zijn gekomen van de eigendommen. Ik denk dat zonder dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Sylvia van Wijk

Vlug in contact

30 augustus 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de afspraken werden op onze planning afgestemd. ’s Avonds als de kleintjes op bed lagen konden we het gesprek voeren met de mediator zodat we geen vrij hoefde te nemen. De aanvraag hier op mediatorkaart ging prettig en vlot. Snel besloten zo.

- Richard Verbeek

Een schouderklopje verdiend

30 augustus 2020

Onze mediator was geweldig. Ik of eigenlijk wij hebben flink gehad aan de sessies met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Raymond Groen

Geen kant gekozen

25 augustus 2020

De kerel die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg bekwaam. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder kant te kiezen. Super.

- Robin van de Wal

Hulp bij uit elkaar gaan

20 augustus 2020

Adequate begeleiding bij een scheiding gekregen. De sessies en documenten waren vlug geregeld en goed verzorgd. Super, een hele zorg minder.

- Thijs Postma

Vlug in contact

17 augustus 2020

Geen 9-5 instelling maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons noodzakelijk gezien het werk. ’s Avonds als de kinderen in bed lagen konden we het gesprek voeren met de mediator zodat we geen vrij hoefde te pakken. Verder hadden we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de reacties in huis voor een juiste mediator. Prettig hoe vlot dit ging.

- Rogier Gerritsen

Pijnlijke tijd afgesloten

17 augustus 2020

Mijn vaders overlijden zorgde voor een verdrietige periode rondom de erfenis. Begeleiding was erg persoonlijk en op maat. Er nauwgezet geregeld allemaal.

- Bart Janssen

Scheidingmet een lichtpuntje.

13 augustus 2020

We hadden echt flink onenigheid al voor ik de offerteaanvraag indiende bij mediatorkaart. Ik moet aanmerken dat de echtscheiding nu daardoor soepeler ging dan verwacht en ook praat ik nog met mijn ex. Nazorg had iets beter gemogen na afsluiting.

- Diana Bakker

Echt chapeau

12 augustus 2020

Deze mensen verdienen een lintje. Ik of eigenlijk wij hebben veel gehad aan de gesprekken met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Nicolaas van de Velde

De familie is weer een familie

30 juli 2020

De communicatie in onze familie was steeds lastig, gelukkig inmiddels weer op een aanspreekbaar niveau.

- Cindy Bosch

Eindelijk ruzie opgelost

2 augustus 2020

Met een lange tijd aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu eindelijk echt met mekaar communiceren. Erg prettig geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de voorkeur kreeg. Bedankt!

- Steven Janssen

Ook voor ons als bedrijf

27 juli 2020

Zeer content met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Professioneel geholpen en niet het idee gekregen dat het allemaal maar de fout is van de werkgever. Erg blij.

- Johan Mulder

Niet prijzig

29 juli 2020

Scheiden is al prijzig genoeg. Gelukkig viel het uiteindelijk erg mee toen we een mediator inschakelde. We waren er toen snel uit, duidelijk dat deze vrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Richard Vermeulen

Prima geregeld De aanleiding was logischerwijs niet prettig maar de methode waarop het geregeld is was top. Eigenlijk dacht ik dat mijn werk wel voorgetrokken zou worden echter dat was oprecht niet zo. Het was echt neutraal. Verder was het betaalbaar gelukkig.

29 juli 2020

- Johannes de Boer

Geen kant gekozen

26 juli 2020

Gelukkig was de ondersteuner erg ervaren bij de mediation bij mijn werkgever. De mediator was oprecht en onafhankelijk zonder kant te kiezen. Top.

- Pieter van der Laan

Van moeilijkheden vlot naar oplossingen

22 juli 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu eindelijk echt met mekaar praten. Dat was erg aangenaam, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Dank hiervoor!

- Thomas Boer

Persoonlijke aanpak

23 juli 2020

Je bent niet het volgende nummer maar wordt als persoon benaderd. Je merkte tevens dat de vrouw die ons begeleidde dit frequenter had geregeld en al snel waren we in contact over oplossingen. De tijdsduur voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg prettig. We konden vlug weer opgelucht ademen.

- Marloes Koning

Moeilijke tijd afgesloten

18 juli 2020

Na het overlijden van mijn pa een pijnlijke tijd afgesloten met de verdeling van de erfenis. Hulp was zeer individueel en op maat. Was voor ons foutloos geregeld zo.

- Judith de Jong

Buitenlandse nalatenschap professioneel geregeld

22 juli 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands heengaan en nalatenschap. Na een sterfgeval in de familie in Canada hebben we dus begeleiding gewild. Deze snel en met relatief lage tarieven gevonden. Dank je wel!

- Björn Koning

Ingewikkelde erfenis tot goed einde gebracht

16 juli 2020

Er was jammer genoeg geen testament, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. De mediator hielp ons hierbij want we hadden dit nog nooit zo moeten doen. Dank voor de goede zorgen en kundige begeleiding!

- Jeffrey Peeters

Erfenis eerlijk gedeeld

18 juli 2020

We hebben fijne begeleiding geboden gekregen na de aanvraag hier. Was een moeilijke periode, waarin de gemoederen hoog konden stijgen. Dankzij jullie support en energie alles tot een goed einde gekomen. Zeer bedankt hiervoor.

- Cornelis van der Heijden

Buitenlandse erfenis professioneel geregeld

19 juli 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands overlijden en nalatenschap. Vandaar toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze begeleiding gevonden via mediator kaart. Bedankt allemaal!

- Tim van der Heijden

Oprecht goed

16 juli 2020

Dikke prima! Dank Jullie Wel!

- Albert van der Meulen

Geen kant gekozen

19 juli 2020

Gelukkig was de ondersteuner erg bedreven bij de mediation bij mijn werk. Geen enkele keer het gevoel gehad dat hij kant koos of partijdig was. Super.

- Simon Boer

Volledig objectief

17 juli 2020

Gelukkig was de coach erg doorgewinterd bij de mediation bij mijn werk. Geen enkele keer het gevoel gehad dat hij kant koos of partijdig was. Geweldig.

- Marianne van Dijk

Lastige tijd afgesloten

15 juli 2020

Na het doodgaan van mijn pa een lastige periode afgerond met de verdeling van de erfenis. De emoties waren hoog maar de ondersteuning vakkundig en meelevend. Was voor ons foutloos geregeld zo.

- Raymond de Bruin

Vechtscheiding voorkomen!

15 juli 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer praten met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch eindelijk uitgekomen. Zonder de mediation waren we zeker in een vechtscheiding terecht gekomen. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Elizabeth Visser

Menselijke aanpak

13 juli 2020

Je bent niet het eerstvolgende dossier maar wordt als persoon benaderd. De mediator had onmiskenbaar ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende periode. De periode voor de mediation hadden we veel onenigheid dus dit was erg prettig. Dit was volledig een opluchting voor ons beide.

- Angela Smits

Op maat afgestemd advies

12 juli 2020

Je bent niet het eerstvolgende dossier maar wordt als mens benaderd. De mediator had kennelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende fase. De periode voor de mediation hadden we veel onenigheid dus dit was erg fijn. Dit was wel een opluchting voor ons allebei.

- Nancy de Graaf

Vechtscheiding voorkomen!

13 juli 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch eindelijk uitgekomen. Zonder de mediation waren we zeker weten in een vechtscheiding terecht gekomen. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Roy Groen

Uit elkaar met een lichtpuntje.

12 juli 2020

We hadden ergens flink ruzie al voor ik de offerteaanvraag indiende bij mediatorkaart. Niet enkel de echtscheiding is goed gegaan, maar mijn ex en ik zijn ook beter dan verwacht uit elkaar gegaan. Nazorg had iets beter gemogen na afronding.

- Mark Evers

De mediator was fijn!

10 juli 2020

Zowel heel oprecht, ontwapenend maar ook heel medelevend. Was niet haar eerste mediation, dat was te horen.

- Pascal Jacobs

De mediator was verstandig!

7 juli 2020

Gewoon begaan, eerlijk en ook empatisch. Kundige mediator dus.

- Ronald de Haan

Snel in contact

10 juli 2020

Geen 9-5 mentaliteit maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons noodzakelijk gezien het werk. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. De aanvraag hier op mediatorkaart ging soepel en gauw. Snel besloten zo.

- Erik van Vliet

De hulp via mediation was goed tijdens scheiden

9 juli 2020

We hadden het zwaar maar de hulp was erg prettig. Geen nummertje, maar echt het begrip dat je als mens behandeld wordt. Er wordt echt meegedacht in de oplossing. Zeer bedankt!

- Brenda de Bruin

Geen testament, wel netjes verdeeld

6 juli 2020

Er was helaas geen wilsbeschikking, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. De mediator hielp ons hierbij want we hadden dit nog nooit zo moeten doen. De prijzen vielen ook alles mee.

- Dave van Loon

Tarief viel mee!

5 juli 2020

Uit elkaar gaan is al prijzig genoeg. Daarom blij met het lage tarief van onze mediator. We waren er toen snel uit, duidelijk dat deze mevrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Wilhelmus van den Broek

Boven verwachting

4 juli 2020

Ergens was ik wat ongelovig om deze mediation aan te gaan. Viel me toch mee dat we tot een buitengewoon nette verdeling zijn gekomen van de spullen. Ik denk dat zonder dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Remco van der Horst

Van problemen snel naar oplossingen

7 juli 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn baas en ikzelf zijn we met mediation gelukkig nu tot elkaar gekomen. Dat was erg prettig, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Dank hiervoor!

- Bas Martens

Gewoon goed

4 juli 2020

Content zoals verwacht.

- Hanneke Kuipers

Niet prijzig

5 juli 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Vandaar blij met het lage tarief van onze mediator. We waren er toen rap uit, duidelijk dat deze dame vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Karin Huisman

Erfenis zo afgehandeld

4 juli 2020

We hebben de erfenis direct kunnen verdelen dankzij mediation. Bedankt.

- Kirsten Verbeek

Dichter naar elkaar toegegroeid

28 juni 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen door de fijne begeleiding en mediation.

- Gerrit Post

Ook voor werkgevers

29 juni 2020

Erg content met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Gauw geholpen en totaal onpartijdig. Erg blij.

- Bram van de Brink

Dichter naar elkaar gekomen

24 juni 2020

Na een jarenlang conflict in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de goede hulp en mediation.

- Iris Veenstra

Hulp bij (tiener)dochter

26 juni 2020

Mijn dochter en ik leken niet goed met elkaar praten. De therapie die we hadden zorgde alleen maar voor meer zorgen om ruzie over te maken. Deze manier van mediation pakte speciaal de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte voor ons volledig.

- Mariska Bosman

Vaak bereikbaar

25 juni 2020

Geen 9-5 instelling maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons noodzakelijk gezien het werk. ’s Avonds als de kleintjes op bed lagen konden we het gesprek houden met de mediator zodat we geen vrij hoefde te nemen. Verder kregen we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de offertes in huis voor een geschikte mediator. Prettig hoe vlot dit ging.

- Rogier van de Velden

Betrokken en aardig

24 juni 2020

Voelde me echt gehoord gedurende de mediation tussen mijn werk en mezelf. Daardoor kunnen we nu in het proces snel door naar de oplossing.

- Sabine Kuijpers

De hulp via mediation was goed tijdens scheiden

24 juni 2020

We hadden het moeilijk maar de hulp was erg prettig. Via mediatorkaart kregen we iemand die ons niet als het volgende nummer bestempelde. Veel tijd genomen voor mijn verhaal en het met me meedenken. Enorm bedankt!

- Bianca Huisman

Eindelijk ruzie opgelost

20 juni 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn leidinggevende en ikzelf zijn we met mediation eindelijk tot elkaar gekomen. Dat was erg fijn, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Dank daarvoor!

- Eric van den Broek

Scheidingmet een lichtpuntje.

23 juni 2020

Na een flink conflict terecht gekomen bij een prettige mediator via mediatorkaart. Ik moet vertellen dat de scheiding nu daardoor soepeler ging dan bedacht en ook praat ik nog met mijn ex. We hebben erna niks meer vernomen, dat had ik ergens nog wel verwacht.

- Robin van der Heijden

Uiteindelijk van mijn leidinggevende af

18 juni 2020

Gelukkig konden we met hulp van een mediator via deze site eindelijk tot een afscheid met geschikte condities komen. Had er domweg recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Wendy Meijer

Het idee was degelijk

21 juni 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons best heeft geholpen. We kunnen hier altijd op pakken en daar zijn we content mee. Handig hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Bas van den Broek

Pijnlijke periode afgerond

20 juni 2020

Na het doodgaan van mijn vader een lastige tijd afgesloten met de verdeling van de erfenis. Begeleiding was zeer individueel en op maat. Er netjes geregeld allemaal.

- Tim Veenstra

Prijs viel mee!

19 juni 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Daarom blij met het betaalbare tarief van onze mediator. Het was gauw afgehandeld nadat de doorgewinterde vrouw ons hielp.

- Wouter van Veen

Snel afgehandeld

15 juni 2020

We hebben de erfenis direct kunnen verdelen dankzij mediation. Dank Jullie Wel.

- Michiel de Jong

Direct opgelost!

17 juni 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer praten met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch eindelijk uitgekomen. Ik denk eigenlijk dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Monique Koning

Het idee van de mediation helpt enorm

18 juni 2020

De mediation heeft gezorgd voor een concept (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. Nog steeds wel eens als we een keer conflicten hebben pakken we ernaar terug. Slim hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Alexander Schipper

Geen wilsbeschikking, wel netjes verdeeld

10 juni 2020

Er was jammer genoeg geen testament, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. Gelukkig hadden we hier begeleiding bij, want we hebben hier nog niet eerder mee te doen gehad. De kosten vielen ook alles mee.

- Monique de Bruin

Dichter naar elkaar toegegroeid

9 juni 2020

De communicatie in onze familie was steeds lastig, gelukkig ondertussen weer op een aanspreekbaar niveau.

- Janneke de Vries

Nalatenschap zo geregeld

15 juni 2020

Zeer vlot de verdeling van de erfenis gaan inrichten dankzij deze deskundigen! Dank!

- Daniëlle de Vos

Lastige tijd afgesloten

7 juni 2020

Mijn vaders overlijden zorgde voor een verdrietige periode rondom de erfenis. De emoties waren hoog maar de begeleiding vakkundig en meelevend. Was voor ons foutloos geregeld zo.

- Ilona van de Berg

Meer gekregen dan bedacht

9 juni 2020

Eigenlijk was ik wat ongelovig om deze mediation aan te gaan. Viel me toch mee dat we tot een buitengewoon nette verdeling zijn gekomen van de spullen. Door jullie was dit vast veel minder fatsoenlijk gekomen!

- Christiaan Vermeulen

Het idee was fatsoenlijk

10 juni 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons echt heeft geholpen. We kunnen hier altijd op terugpakken en daar zijn we blij mee. Erg fijn, heeft ons erg geholpen.

- Angela de Bruin

Gelukkig nu ruzie opgelost

11 juni 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met elkaar communiceren. Erg prettig geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de preferentie kreeg. Bedankt!

- Annemarie Hofman

Tarief viel mee!

10 juni 2020

Uit elkaar gaan is al prijzig genoeg. Daarom blij met het betaalbare tarief van onze mediator. Het was vlot overeengekomen nadat de doorgewinterde dame ons begeleid had.

- Caroline Driessen

Buitenlandse erfenis vakkundig geregeld

3 juni 2020

Zelf hadden we geen deskundigheid op het gebied van buitenlandse erfenissen. Na een sterfte in de familie in Canada hebben we dus hulp gezocht. Gelukkig deze hulp ontdekt via mediator kaart. Dank je wel!

- Bianca de Lange

Het uit elkaar gaan met zilveren randje

4 juni 2020

We hadden ergens flink ruzie al voor ik de aanvraag indiende bij mediatorkaart. Ik moet zeggen dat de echtscheiding nu daarom soepeler ging dan verwacht en ook spreek ik nog met mijn ex. We hebben achteraf niks meer gehoord, dat had ik ergens nog wel verwacht.

- Erik Maas

Content

6 juni 2020

Gewoon prima, zoals ik mag verwachten.

- Eveline van Wijk

Gevoelige kwestie fijn afgehandeld

2 juni 2020

Tijdens de scheiding kwamen er veel wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart een persoon konden vinden waren we er vlug uit. De mediator handelde volledig neutraal. Weleens was het een tere zaak maar daar werd correct mee omgegaan. Erg knap.

- Janneke Koning

Ondanks de emoties netjes gedeeld

1 juni 2020

We hebben fijne hulp aangeboden gekregen na de aanvraag hier. Was een moeizame periode, waarin de emoties hoog konden oplopen. Maar door de hulp en begeleiding is het toch gelukt zonder onenigheid. Zeer dankbaar hiervoor.

- Eva van Dijk

Erg veel gehad aan advies tijdens scheiding

5 juni 2020

Zeer fijne ondervinding met de ondersteuning tijdens het uit elkaar gaan gehad. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het eerstvolgende nummer bestempelde. Veel tijd uitgetrokken voor mijn verhaal en het met me meedenken. Zeer bedankt!

- Marjolein Dijkstra

Uiteindelijk van mijn leidinggevende af

31 mei 2020

Tevreden konden we met behulp van een mediator via deze site tenslotte tot een afscheid met geschikte condities komen. Had er gewoon recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Cornelia Evers

Geen kant gekozen

30 mei 2020

Gelukkig was de begeleider erg geoefend bij de mediation bij mijn werkgever. Geen enkele keer het gevoel gehad dat hij kant koos of bevooroordeeld reageerde. Top.

- Robertus Visser

Erfenis eerlijk verdeeld

30 mei 2020

We hebben fijne begeleiding geboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het heengaan van opa, bij het verdelen van de erfenis van hem. Maar door de hulp en advies is het toch geslaagd zonder ruzie. Enorm bedankt hiervoor.

- Inge de Wit

De mediator was goed!

2 juni 2020

Zowel heel oprecht, ontwapenend maar ook heel meevoelend. Was niet haar eerste mediation, dat was te merken.

- Joost van Vliet

Niks meer te doen met mijn werk!

27 mei 2020

Na een berg gezeik op werk eindelijk met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf kunnen verlaten. Had er domweg recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Wilhelmus de Vos

Moeilijke periode afgerond

31 mei 2020

Na het overlijden van mijn vader een lastige tijd afgesloten met de verdeling van de erfenis. Hulp was zeer persoonlijk en op maat. Was voor ons perfect geregeld zo.

- Johanna de Groot

Boven verwachting

28 mei 2020

Ergens was ik wat ongelovig om deze mediation aan te gaan. Maar al vlug kwamen we wel tot een prima oplossing. Dankzij jullie was dit zeker veel minder fatsoenlijk gekomen!

- Susanne Wolters

Simpel en vlot

25 mei 2020

Dikke prima! Bedankt!

- Wendy Driessen

Gewoon goed

24 mei 2020

Gewoon prima, zoals ik mag denken.

- Saskia de Wit

Scheidingmet een lichtpuntje.

22 mei 2020

We hadden ergens flink onenigheid al voor ik de aanvraag indiende bij mediatorkaart. Niet alleen de echtscheiding is prima gegaan, maar mijn ex en ik zijn ook beter dan bedacht uit elkaar gegaan. We hebben erna niks meer vernomen, dat had ik ergens nog wel bedacht.

- Ruud Bakker

Ondanks de emoties eerlijk gedeeld

27 mei 2020

Prettige ondersteuning ontvangen bij het verdelen van de erfenis. De emoties waren nog hoog door het heengaan van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Maar door de hulp en begeleiding is het toch geslaagd zonder onenigheid. Mega bedankt!

- Nienke Bos

Betrokken en sympathiek

22 mei 2020

Voelde me echt gehoord gedurende de mediation tussen mijn werkgever en mijzelf. Daardoor kunnen we nu in het proces snel door naar de uitkomst.

- Maaike Driessen

Gewoon prima

25 mei 2020

Content zoals bedacht.

- Esther Molenaar

Vlot afgehandeld!

21 mei 2020

Na een conflict van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart volkomen uitgekomen! Ik denk eigenlijk dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Nathalie van den Bosch

Profi en handig geregeld

17 mei 2020

De mediator waarmee we in gesprek kwamen was duidelijk ervaren met dit soort conflicten en pakte het direct op.

- Eric Bosman

Vechtscheiding voorkomen!

22 mei 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer praten met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Ik denk wel dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Maarten Post

Uit elkaar met een lichtpuntje.

19 mei 2020

We hadden echt flink onenigheid al voor ik de aanvraag indiende bij mediatorkaart. Ik moet zeggen dat de scheiding nu hierdoor soepeler ging dan verwacht en ook praat ik nog met mijn ex. Nazorg had iets beter gekund na afsluiting.

- Suzanne Prins

Het idee van de mediation helpt oprecht

17 mei 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons echt heeft geholpen. Nog steeds wel eens als we een keer conflicten hebben pakken we daarnaar terug. Erg fijn, heeft ons erg geholpen.

- Jelle van der Linden

Erfenis zo afgehandeld

14 mei 2020

Zeer vlot de verdeling van de erfenis gaan organiseren dankzij deze deskundigen! Dank Jullie Wel.

- Marianne van der Linden

Tarief viel mee!

16 mei 2020

Scheiden is al prijzig genoeg. Gelukkig viel het tenslotte erg mee toen we een mediator inhuurde. We waren er toen vlug uit, duidelijk dat deze mevrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Bram van der Linden

Hulp bij (tiener)dochter

14 mei 2020

Al jaren was het contact tussen mij en mijn tienerdochter erg moeizaam. De therapie die we hadden zorgde enkel maar voor meer zorgen om ruzie over te maken. Daarom ook superblij met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Bart Vos

Echt objectief

13 mei 2020

De man die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werkgever was erg vakkundig. Geen enkele keer het idee gehad dat hij kant koos of partijdig reageerde. Top.

- Jacoba van Leeuwen

De familie is weer een familie

16 mei 2020

De communicatie in onze familie was steeds lastig, gelukkig intussen weer op een aanspreekbaar niveau.

- Anouk Scholten

Onzekere kwestie fatsoenlijk afgehandeld

10 mei 2020

In de tijd van uit elkaar gaan was het een emotionele periode maar door de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl hadden we vlug een persoon die ons goed kon helpen. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Weleens was het een gevoelige kwestie maar daar werd fatsoenlijk mee omgegaan. Erg knap.

- Erik van Leeuwen

Pijnlijke periode afgerond

14 mei 2020

Mijn vaders dood zorgde voor een verdrietige periode rondom de erfenis. De gemoederen waren hoog maar de begeleiding professioneel en meelevend. Was voor ons perfect geregeld zo.

- Roel Verbeek

Ondanks de gemoederen netjes gedeeld

9 mei 2020

We hebben prettige begeleiding geboden gekregen na de aanvraag hier. Was een moeilijke periode, waarin de gemoederen hoog konden stijgen. Maar door de ondersteuning en advies is het toch geslaagd zonder onenigheid. Enorm bedankt hiervoor.

- Margaretha Brouwer

Veelal bereikbaar

7 mei 2020

Geen 9-5 mentaliteit maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons belangrijk gezien het werk. ’s Avonds als de kleintjes in bed lagen konden we het gesprek voeren met de mediator zodat we geen vrij hoefde te nemen. Ook kregen we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de offertes in huis voor een juiste mediator. Fijn hoe gauw dit ging.

- Ramona van Dijk

De hulp via mediation was goed tijdens scheiden

12 mei 2020

We hadden het moeilijk maar de hulp was erg aangenaam. Geen nummertje, maar echt het begrip dat je als mens behandeld wordt. Er wordt echt meegedacht in oplossingen. Super tevreden.

- Iris Koning

Meelevend en welwillend

6 mei 2020

Er is geen partij gekozen en geluisterd naar alle partijen. Daardoor grote passen in de goede richting kunnen maken!

- Marcel Koning

Betrokken en aardig

10 mei 2020

Voelde me echt gehoord gedurende de mediation tussen mijn werk en mijzelf. Daardoor grote stappen in de juiste richting kunnen maken!

- Pieter Gerritsen

Meelevend en vriendelijk

10 mei 2020

Er wordt geen kant getrokken en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor kunnen we nu in het proces snel door naar de uitkomst.

- Cornelis de Groot

Geen testament, wel eerlijk verdeeld

3 mei 2020

Er was helaas geen testament, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. De mediator hielp ons hierbij want we hadden dit nog nooit zo hoeven doen. De kosten vielen ook alles mee.

- Marijke de Vries

Lastige periode afgerond

5 mei 2020

Na het overlijden van mijn pa een lastige periode afgesloten met de verdeling van de erfenis. De emoties waren hoog maar de ondersteuning professioneel en meelevend. Er zorgvuldig geregeld allemaal.

- Leonie Kuiper

Hulp bij uit elkaar gaan

6 mei 2020

Vlotte hulp bij het uit elkaar gaan. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een gestructureerde mediation en afhandeling. Top, een hele zorg minder.

- Nathalie van de Wal

Simpel en vlot

6 mei 2020

Dikke prima! Bedankt!

- Sjoerd de Leeuw

Geen wilsbeschikking, wel netjes verdeeld

4 mei 2020

Er was helaas geen testament, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. Gelukkig hadden we hier begeleiding bij, want wij hebben hier nog nooit eerder mee te doen gehad. De kosten vielen ook alles mee.

- Joris Schouten

Kwetsbare afwikkeling super afgehandeld

29 april 2020

In de periode van uit elkaar gaan was het een emotionele tijd echter door de aanvraag via mediatorkaart.nl hadden we snel een persoon die ons goed kon helpen. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Weleens was het een gevoelige zaak maar daar werd goed mee omgegaan. Fijne afwikkeling zo.

- Janneke de Groot

Vechtscheiding voorkomen!

2 mei 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer praten met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch eindelijk uitgekomen. Zonder de mediation waren we zeker in een vechtscheiding terecht gekomen. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Jeroen van der Meer

Scheidingmet een lichtpuntje.

28 april 2020

We hadden ergens flink ruzie al voor ik de aanvraag indiende bij mediatorkaart. Niet enkel de echtscheiding is prima gegaan, maar mijn ex en ik zijn ook netter dan verwacht uit elkaar gegaan. Nazorg had iets beter gemogen na afsluiting.

- Robertus de Boer

Geen wilsbeschikking, wel eerlijk verdeeld

30 april 2020

Er was jammer genoeg geen testament, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. De mediator ondersteunde ons hiermee want we hadden dit nog niet zo moeten doen. De prijzen vielen ook alles mee.

- Johannes Willemsen

Echt chapeau

28 april 2020

Deze organisatie verdienen een lintje. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Jacob de Haan

Het idee uit de mediation helpt oprecht

24 april 2020

De mediation heeft gezorgd voor een idee (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. We kunnen hier steeds op terugpakken en daar zijn we blij mee. Erg prettig, heeft ons erg geholpen.

- Sanne Kramer

Tevreden

24 april 2020

Tevreden zoals verwacht.

- Edwin Kuijpers

Uitstekend geregeld De aanleiding was natuurlijk niet prettig maar de methode waarop het geregeld is was super. Had bedacht dat er wel linksom of rechtsom gekozen zou worden voor mijn werkgever, maar niks is minder waar. De mediator was echt onpartijdig. Ook was het goedkoop gelukkig.

23 april 2020

- Leonie de Jong

Het idee uit de mediation helpt oprecht

28 april 2020

De mediation heeft gezorgd voor een idee (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. Nog steeds wel eens als we een keer conflicten hebben pakken we ernaar terug. Slim hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Petrus Kuijpers

Gelukkig nu van mijn baas af

22 april 2020

Na een berg gedoe op werk gelukkig nu met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf mogen verlaten. Overigens was het voor mij al bekend dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel meegaan.

- Steven van Veen

Geen kant kiezen

25 april 2020

Gelukkig was de ondersteuner erg ervaren bij de mediation bij mijn werk. Geen enkele keer het gevoel gehad dat hij kant koos of partijdig was. Top.

- Diana Wolters

Advies en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

23 april 2020

Snelle hulp bij het uit elkaar gaan. De sessies en papieren waren vlug overeengekomen en goed verzorgd. Pak van ons hart in een al lastige tijd.

- Renate van der Meer

Geen testament, wel netjes verdeeld

24 april 2020

Er was jammer genoeg geen testament, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. De mediator hielp ons hierbij want we hadden dit nog nooit zo moeten doen. Dank voor de goede zorgen en professionele hulp!

- Antonius Janssen

Ruzie met dochter begeleid en opgelost

18 april 2020

Al jaren liep het contact tussen mij en mijn tienerdochter erg stroef. De therapie die we hadden zorgde enkel maar voor meer materiaal om ruzie over te maken. Daarom ook superblij met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Kirsten de Haan

Betrokken en sympathiek

18 april 2020

Er is geen kant gekozen en geluisterd naar alle partijen. Daardoor kunnen we nu in het proces snel door naar de uitkomst.

- Tessa Smeets

Niet enkel voor werknemers

18 april 2020

Zeer content met de bemiddeling in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Vlot geholpen en totaal onpartijdig. Een opluchting.

- Johanna Willemsen

Vakkundig en vlug

16 april 2020

De kerel die contact zocht had klaarblijkelijk verstand van zaken en kon ons rap verder begeleiden.

- Willem van de Berg

Pijnlijke tijd afgerond

14 april 2020

Mijn vaders dood zorgde voor een lastige paar maanden rondom de erfenis. De gemoederen waren hoog maar de ondersteuning vakkundig en meelevend. Er zorgvuldig geregeld allemaal.

- Martinus Visser

Vechtscheiding voorkomen!

14 april 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Ik denk echt dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Natasja Hermans

Geen wilsbeschikking, wel eerlijk verdeeld

13 april 2020

Ongeacht de missende stukken konden we in contact met elkaar onder begeleiding. Gelukkig hadden we hier hulp bij, want wij hebben hier nog nooit eerder mee te maken gehad. De kosten vielen ook alles mee.

- Maarten de Jonge

Hulp bij uit elkaar gaan

10 april 2020

Snelle begeleiding bij het uit elkaar gaan. De sessies en papieren waren vlug georganiseerd en goed geregeld. Top, een hele zorg minder.

- Erwin van de Veen

Eindelijk rustigere tijden

13 april 2020

Omdat we via mediatiorkaart met iemand konden praten zijn mijn ex partner en ik gelukkig nu in rustigere tijden terecht gekomen. De gemoederen liepen aanzienlijk op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons beiden goed waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op sommige items die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de tarieven ons reuze mee in een toch al kostbare tijd.

- Edwin Molenaar

De familie is weer een familie

13 april 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen door de goede ondersteuning en mediation.

- Ronald Jonker

Persoonlijke benadering

10 april 2020

Je bent niet het volgende nummer maar wordt als persoon benaderd. Je merkte gelijk dat de vrouw die ons bijstond dit frequenter had geregeld en al snel waren we in gesprek over oplossingen. De tijdsperiode voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg prettig. Dit was wel een verademing voor ons beide.

- Kirsten van der Linden

Ondanks afstand professioneel geholpen

14 april 2020

Nog nooit te maken gehad met een buitenlands overlijden en nalatenschap. Na een sterfgeval in de familie in Canada hebben we dus hulp gezocht. Deze snel en met betrekkelijk lage kosten gevonden. Dank jullie wel!

- Adrianus van Vliet

Een schouderklopje verdiend

6 april 2020

Onze mediator was super. Ik of liever wij hebben veel gehad aan de gesprekken met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Suzanne de Groot

Dikwijls bereikbaar

9 april 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de sessies werden op onze schema’s afgestemd. ’s Avonds als de kleintjes in bed lagen konden we het gesprek houden met de mediator zodat we geen vrij hoefde te pakken. De aanvraag hier op mediatorkaart ging soepel en snel. Prettig hoe vlot dit ging.

- Niels Driessen

Arbeidsconflict behendig opgelost

8 april 2020

Langdradig slepend conflict met een van mijn werknemers professioneel begeleid.

- Hendrik van der Meulen

Buitenlandse nalatenschap professioneel geregeld

5 april 2020

Persoonlijk hadden we geen expertise op het gebied van buitenlandse erfenissen. Daarom toch maar begeleiding ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Deze vlot en met betrekkelijk lage tarieven gevonden. Dank allemaal!

- Marieke van Dongen

Ondanks afstand professioneel geholpen

2 april 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands overlijden en nalatenschap. Daarom toch maar begeleiding ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Deze snel en met relatief lage tarieven gevonden. Dank allemaal!

- Angelique Dekker

Een schouderklopje krijgen

5 april 2020

Onze mediator was geweldig. Ik of eigenlijk we hebben veel gehad aan de gesprekken met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Ilona Evers

Gewoon goed

2 april 2020

Dikke prima! Dank!

- Susanne Evers

Hulp bij scheiding

31 maart 2020

Snelle ondersteuning bij het uit elkaar gaan. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een soepele mediation en afhandeling. Pak van ons hart in een al verdrietige tijd.

- Vanessa Prins

Kwetsbare afwikkeling super besloten

5 april 2020

Tijdens de scheiding kwamen er flink wat gevoeligheden naar boven maar door dat we op tijd via mediatiorkaart een persoon konden zoeken waren we er direct uit. De mediator handelde echt onpartijdig. Ongeacht dat het soms gevoelig was, hebben ze dit onpartijdig kunnen doen. Erg netjes.

- Kim van de Brink

Niet duur

31 maart 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Gelukkig viel het uiteindelijk erg mee toen we een mediator inhuurde. Het was snel besloten nadat de doorgewinterde dame ons begeleid had.

- Robertus van Dongen

Oprecht chapeau

30 maart 2020

Deze organisatie krijgen een lintje. Ik of liever wij hebben veel gehad aan de gesprekken met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Wilhelmus Koning

Verwachtingen overtroffen

8 maart 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage idee de gesprekken rondom de echtscheiding in. Maar al gauw kwamen we wel tot een prima oplossing. Ik denk dat zonder dit we er niet goed uit waren gekomen.

- Yvonne Prins

Dichter naar elkaar gekomen

2 maart 2020

De communicatie in onze familie was steeds ingewikkeld, gelukkig ondertussen weer op een aanspreekbaar niveau.

- Guido van den Heuvel

De mediator was verstandig!

12 februari 2020

Echt begaan, eerlijk en ook empatisch. Kundige mediator dus.

- Dirk van Wijk

Ruzie met werknemer opgelost

8 januari 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleemgeval kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en snel geregeld.

- Tamara van de Velde

Van problemen vlot naar oplossingen

25 december 2019

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn baas en ikzelf zijn we met mediation gelukkig nu tot elkaar gekomen. Dat was zeer fijn, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Dank hiervoor!

- Natasja Prins

aangename service

27 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Arie Dekker

Fijne service

31 maart 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Steven de Koning

Snelle offerte

31 maart 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Björn de Leeuw

Dit werkt fijn

26 maart 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Astrid van der Meulen

Perfecte tip

26 maart 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Ruben Huisman

Goed contact

23 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Dirk Vos

Google is je grootste vriend

28 maart 2020

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het formulier ingevuld en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- David Smit

Mijn eigen netwerk kan dit niet

25 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Antonius Jacobs

Goed contact

25 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Johanna Kuijpers

vlot en makkelijk

26 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Marije Molenaar

Perfecte tip

21 maart 2020

Via kennissen beland bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Ingrid Kok

Mijn eigen netwerk kan dit niet

20 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Charlotte van der Heijden

erg betaalbaar

20 maart 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Suzanne van den Broek

Eindelijk een fijne site

18 maart 2020

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op Mediatorkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Jan Prins

Goed contact

18 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Marije Hofman

Dit werkt fijn

14 maart 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Ramona Hermans

Google is je grootste vriend

17 maart 2020

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Pieter van Dongen

Gevonden via forum

18 maart 2020

Door een forum deze site gevonden. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Gerardus Vermeulen

Snelle match via mediatorkaart.nl

13 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Erik Sanders

Positieve ervaring

16 maart 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Mediatorkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Patrick Vink

Goede werking van de website

16 maart 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Nathalie Vermeulen

Werkt lekker!

12 maart 2020

Via vrienden beland bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Anouk Hendriks

Aangenaam verrast

29 februari 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via mediatorkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Charlotte van de Wal

Via linkedin niet hetzelfde

26 februari 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Maarten van Veen

Erg tevreden

17 februari 2020

Via een forum deze site gevonden. Blij met de ontvangen offerte. Erg tevreden over het werk van de specialist!

- Lisette Huisman

Via Via maar dan beter

12 februari 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Robertus Kuijpers

Lang leve google

1 februari 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Anna Verbeek

Vlugge offerte

30 januari 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Karin van Vliet

Eindelijk een goede site gevonden

22 januari 2020

Na lang zoeken arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Claudia Smeets

aangename service

10 januari 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Tim van de Ven

Goed contact

3 januari 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Johannes de Graaf

Prettige service

10 december 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Sabrina Verbeek

erg snel

30 november 2019

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via mediatorkaart.nl. Fijn in de buurt, goed persoonlijk contact en een nette prijs.

- Daniël Hermans

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

26 november 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Saskia van Doorn

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

18 november 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Mediatorkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Hanneke Driessen

snel geholpen

9 november 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via mediatorkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een eerlijke prijs.

- Mariska de Bruin

Via forum hier terechtgekomen

4 november 2019

Door een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Erg tevreden over het werk van de specialist!

- Bas Hoekstra

zeer rap geholpen

26 oktober 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker in de omgeving, prettig persoonlijk contact en een nette prijs.

- Jeroen de Leeuw

De perfecte match

31 oktober 2019

Via Mediatorkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Marco Boer

Aangenaam verrast

18 oktober 2019

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Diana Sanders

Werkt lekker!

15 oktober 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Elisabeth Kramer

Snelle match via mediatorkaart.nl

9 oktober 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en het zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Maria Verbeek

Heel positief

30 september 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Mediatorkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Sabrina Hofman

Mediatorkaart is top!

26 september 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Vanessa Kuipers

Dit werkt fijn

17 september 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Natasja Bakker

vlot en makkelijk

12 september 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken professional vond via mediatorkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Roy Verhoeven

Gevonden via forum

4 september 2019

Door een forum deze site gevonden. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Angelique de Haan

Dit werkt fijn

22 augustus 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Gerrit Schipper

Fijn!

17 augustus 2019

Gisteren offertes aangevraagd en ik moet zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Deborah Koning

Lang leve google

10 augustus 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een aanvraag gedaan en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Marije Bakker

Perfecte tip

3 augustus 2019

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Femke de Lange

Prettige service

26 juli 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Ingrid de Bruijn

Dit werkt fijn

20 juli 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Yvonne van Dijk

Goed contact

14 juli 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Stefan van Dam

Aangenaam verrast

4 juli 2019

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Ramona van der Heijden

aangename service

28 juni 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Marc van den Heuvel

Via forum hier terechtgekomen

24 juni 2019

Via een forum hier terechtgekomen. Blij met de ontvangen offerte. Fijne specialist

- Adriaan van Doorn

Prettige service

16 juni 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Judith van Wijk

Eindelijk een fijne site

7 juni 2019

Na lang zoeken arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Eva de Jonge

Goed contact

5 juni 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Dennis de Ruiter

Duidelijke website

30 mei 2019

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Miranda van Loon

betaalbaarder dan ik dacht

17 mei 2019

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Elizabeth van der Laan

Fijn!

11 mei 2019

Gisteren offertes aangevraagd en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Maurice van der Meulen

Perfecte website

6 mei 2019

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Barbara Bakker

Prettige service

29 april 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Laura Kuijpers

Fijne service

25 april 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- David Mulder

Google is je grootste vriend

7 maart 2019

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Michiel Prins

Eindelijk een fijne site

18 februari 2019

Na even gezocht te hebben eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Hendrikus Janssen

Via forum hier terechtgekomen

26 januari 2019

Via een forum hier beland. Tevreden over de ontvangen offerte. Eindelijk een goede gevonden

- Astrid Jansen

Dit werkt fijn

26 januari 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Marjolein de Koning

via mediatorkaart.nl snel gekoppeld

22 januari 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Sander Scholten

Ideale match

6 januari 2019

Via Mediatorkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Leonie van Vliet

aangename service

30 december 2018

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Jessica Bakker

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

28 december 2018

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Erik de Groot

Uitgelichte mediators uit Zeeland

Landelijke Alimentatiedesk Goes

Wulfaertstraat 3
4461 HS Goes
Nederland

088 629 0040
https://www.alimentatiedesk.nl/alimentatie-advocaat-Goes

De Landelijke Alimentatiedesk Terneuzen

Axelsestraat 36
4537 AK Terneuzen
Nederland

0115 760 126
https://www.alimentatiedesk.nl/

Nobus Advocaten

Schuttershofweg 1
4538 AA Terneuzen
Nederland

0115 617 733
http://www.nobusadvocaten.nl/