Mediator Zevenbergen

Ben jij op zoek naar een expert voor mediation in Zevenbergen?
Lees dan vooral verder.
Mediatorkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Mediator Zevenbergen verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?
Mediatorkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle mediatorkantoren uit Zevenbergen – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2020 en verder.

Mediator Zevenbergen gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Mediator Zevenbergen
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 137 reviews)
Mediatorlink Mediation
Mediator ConflictConsult
Zakelijke Mediation MediationEasy
First Mediation
Mediatorgroep Bemiddeld conflictbemiddeling
Bloemster Mediation
Handdrukpunt echtscheiding meditaion

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Zevenbergen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Zevenberg Hoek, Standdaarbuiten en Bosschenhoofd bijvoorbeeld ook geholpen aan een mediator.

Waarom mediator Zevenbergen

Ben jij op zoek naar de perfecte mediator in Zevenbergen? Je zit verwikkeld in een conflict en wilt het liefst zo snel mogelijk een geschikte mediator vinden, maar je komt er eigenlijk al snel achter dat dit niet zo eenvoudig is. Dit komt voornamelijk door de hoeveelheid verschillende mediators. In dit artikel geven wij jou de handvaten die je goed kan gebruiken tijdens je zoektocht. Spring direct naar:

Wanneer is het verstandig om de beste mediator in Zevenbergen te zoeken

Je vraagt je vast af voor welk type conflict je een mediator kan gebruiken. Je kan een mediator voor eigenlijk alle ruzies en conflicten inschakelen. Hij zal proberen om een einde te breien aan het conflict door met beide kanten samen te zitten. Ook is het zo dat een mediator je assisteert als je een overeenkomst laat opstellen voor bijvoorbeeld een conflict met je werkgever. Denk hierbij aan problemen met het uitgekeerde salaris of over het aantal verlofuren.

Daarnaast kan een mediator je helpen met burenruzies of conflicten rondom grondgebied. Bijvoorbeeld wanneer jij, of je buur, een hekwerk wilt plaatsen en er onenigheid ontstaat over de erfgrens. Voor de grotere organisaties is het ook verstandig om een mediator in te schakelen wanneer er een arbeidsconflict ontstaat tussen verschillende sectoren. kunnen een mediator weer inschakelen als ze bijvoorbeeld een geschil hebben over een patent. Zoals je ziet is een mediator eigenlijk geschikt voor alle mogelijke typen conflicten, het is dé persoon die je in zou moeten schakelen om het geheel te sussen.. Bij Mediatorkaart kun je in Zevenbergen terecht voor:

  • Mediator scheiding Zevenbergen
  • Zakelijke mediation Zevenbergen
  • Familie mediation Zevenbergen
  • Mediation arbeidsconflict Zevenbergen
  • En meer

Alle mediators uit Zevenbergen

Bekijk ook mediators uit

Op zoek naar een voordelige mediator Zevenbergen – mediator vs. rechtszaak

Hoewel er overeenkomsten zijn tussen een jurist en een mediator hebben ze allebei een ander doel. Een jurist heb je nodig als een zaak echt voor de rechter komt. Denk hier bijvoorbeeld aan heftige geschillen die nooit meer zonder rechter opgelost kunnen worden.

Een mediator daarentegen is de partij die die energie put uit het oplossen van een geschil. Na het ingrijpen van de mediator kunnen beide partijen weer met elkaar verder. Er zit dus een groot verschil tussen een jurist en een mediator.

Het is bijvoorbeeld voor zakelijke mediation sterk aan te bevelen om een lokale en betaalbare mediator te vinden uit Zevenbergen. Dit is onder andere ook in te zetten wanneer je te maken hebt met een arbeidsconflict.

Op zoek naar een mediator uit Zevenbergen voor jouw zakelijke mediation?

Zoek een zakelijk mediator

Klik op ‘Zoek een zakelijk mediator‘ om een betaalbare mediator te vinden die gespecialiseerd is in zakelijke mediation Zevenbergen.

Redenen om te kiezen voor een mediator in Zevenbergen

Een mediator kan, zoals hierboven benoemd, helpen met verschillende zaken. Allereerst maakt de mediator het mogelijk om de relatie niet te verpesten, vaak is het namelijk zo dat de gemoederen hoog Een mediator zal er alles aan doen om het geschil zo eenvoudig mogelijk op te lossen.

De mediator uit Zevenbergen weet door zijn expertise hoe hij geschillen kan oplossen zonder dat er juist meer ruzie ontstaat. Een mediator zorgt er dus voor dat het proces sneller verloopt. Je wilt uiteraard niet onnodig veel moeite stoppen in een conflict. Door de mediator uit Zevenbergen stopt het conflict dus snel en pijnloos.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Esther Veenstra Esther Veenstra
Customer Succes manager bij mediatorkaart.nl
Mediation94%
Familierecht90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Mediator Zevenbergen gezocht – waar moet je op letten bij het zoeken

Het zou makkelijk zijn om het eerste het beste kantoor te kiezen voor een mediator, maar dit is jammer genoeg niet hoe in zijn werk gaat. Door een paar stappen te doorlopen zal ook jij de juiste partij vinden. Je wilt vanzelfsprekend direct de meest geschikte partij in dienst nemen. Vaak zijn mediators gespecialiseerd op een bepaald gebied, heb je een conflict met je werkgever? Zoek naar mediators die hier veel vanaf weten. Heb je relatieproblemen en wil je uit elkaar gaan? Dan moet je kijken naar een mediator scheiden in Zevenbergen.

Scheiden in Zevenbergen is vaak vervelend, maar met een mediator scheiden uit Zevenbergen zal je jouw huwelijk pijnloos kunnen afsluiten.

Je kan altijd contact opnemen met de verschillende kantoren om meer informatie te vergaren.

Wil je bijvoorbeeld snel scheiden, vraag dan 3 offertes op van lokale en betaalbare mediators uit Zevenbergen die je graag helpen met een echtscheiding aanvragen.

Scheiden Zevenbergen, via een betaalbare mediators

Scheiden Zevenbergen

Klik op de knop ‘Scheiden Zevenbergen‘ om een scheiding aan te vragen door een scheidingsmediator uit Zevenbergen, gespecialiseerd in echtscheiding.

3 offertes voor een mediator in Zevenbergen

Het is vanzelfsprekend altijd een goed plan om een offerte aan te vragen. In de aanvraag is het van belang dat je duidelijk bent in wat je zoekt. Dit helpt je om meteen uit te komen bij een mediator die de know-how heeft om jouw geschil op te lossen.

Hierna hoef je eigenlijk alleen nog maar een meeting in te plannen, door deze ontmoeting kan je een goed beeld vormen over de partij die jou zal gaan helpen. Het is wel belangrijk dat je door een deur kan met de mediator, hij of zij zal toch iemand zijn waar je vaak mee in gesprek zal gaan.

Klik op kosten mediator om direct 3 offertes van lokale en betaalbare mediators uit Zevenbergen op te vragen en zo direct inzicht te krijgen in de kosten.

Direct 3 offertes voor een specifieke kostenindicatie van verschillende mediators uit Zevenbergen.

Nu 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit.

Mediator in Zevenbergen – een persoon die je kan helpen

Door bovenstaande tips te volgen is het voor jou ook eenvoudig om uit te komen bij een geschikte mediator uit Zevenbergen. Wij bieden je daarnaast de mogelijkheid om snel en simpel 3 offertes aan te vragen. Dit is uiteraard ook handig wanneer je een erfenis gaat verdelen.Twijfel niet langer en schakel een mediator in.

Bekijk bijvoorbeeld alles over verdeling erfenis en kom direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare mediator uit Zevenbergen.

Benieuwd naar het traject van familie mediation Zevenbergen voor erfenis verdeling?

Verdeling erfenis mediation

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een erfenis verdeling in Zevenbergen te bekijken middels het vergelijken van mediators uit Zevenbergen.

Veelgestelde vragen over mediation in

Zevenbergen

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de mediator regio Zevenbergen jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden ook af om met haast op zoek te gaan naar een mediator. Het kan wel, maar het is het beste om hier eventjes de tijd voor te pakken om te zorgen dat alles goed voelt!

Overstappen van mediator is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande mediator. Vraag vervolgens aan je vorige mediator of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe mediator uit Zevenbergen.

mediatorkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle mediators in Zevenbergen. Wij zien welke mediators beschikbaar zijn in Zevenbergen en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van mediators uit Zevenbergen die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Mediation Zevenbergen

Prijs viel mee!

7 september 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Gelukkig viel het toch erg mee toen we een mediator inhuurde. Het was gauw besloten nadat de ervaren vrouw ons begeleid had.

- Melanie van der Heijden

Erfenis zo afgehandeld

4 september 2020

Erg snel de verdeling van de erfenis gaan inrichten dankzij deze deskundigen! Bedankt.

- Irene van Beek

Persoonlijke benadering

1 september 2020

Je bent niet het eerstvolgende dossier maar wordt als mens behandeld. Je merkte tevens dat de vrouw die ons hielp dit frequenter had geregeld en al snel waren we in gesprek over oplossingen. En dat terwijl we de 3 maanden ervoor praktisch alleen maar ruzie hadden. We konden snel weer opgelucht ademhalen.

- Adriaan Jacobs

Erfenis eerlijk gedeeld

28 augustus 2020

We hebben fijne begeleiding aangeboden gekregen na de aanvraag hier. Was een moeilijke tijd, waarin de gemoederen hoog konden stijgen. Dankzij jullie ondersteuning en energie alles tot een goed einde gekomen. Enorm bedankt!

- Kim van der Meer

Gewoon prima

25 augustus 2020

Gewoon goed, zoals ik mag denken.

- Joris Kuipers

Ruzie met dochter begeleid en opgelost

25 augustus 2020

Al jaren liep het contact tussen mij en mijn tienerdochter erg moeizaam. De therapie die we hadden zorgde enkel maar voor meer onrust om ruzie over te maken. Daardoor ook superblij met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Suzanne Vos

Na lang turbulent nu rust

14 augustus 2020

Doordat we via mediatiorkaart met een persoon konden communiceren zijn mijn voormalig partner en ik eindelijk in rustigere tijden terecht gekomen. De gemoederen liepen aanzienlijk op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons beiden bruikbaar waren. Tot op de dag van vandaag pakken we nog wel eens terug op bepaalde onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de kosten ons reuze mee in een toch al kostbare tijd.

- Marije Blom

Ervaren mediator

17 augustus 2020

Zowel heel oprecht, ontwapenend maar ook heel meelevend. Kundige mediator dus.

- Suzanne Jonker

Erfenis eerlijk verdeeld

7 augustus 2020

Prettige ondersteuning ontvangen bij het verdelen van de erfenis. De emoties waren nog hoog door het doodgaan van opa, bij het verdelen van de erfenis van hem. Door jullie ondersteuning en energie allemaal tot een goed einde gekomen. Mega bedankt!

- Monique van den Heuvel

Na lang turbulent nu ontspanning

12 augustus 2020

Doordat we via mediatiorkaart met iemand konden praten zijn mijn ex partner en ik gelukkig nu in rustigere tijden terecht gekomen. De gemoederen liepen hoog op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons allebei verstandig waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op sommige items die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook uitstekend ondanks een al prijzige periode.

- Caroline Wolters

Vechtscheiding voorkomen!

1 augustus 2020

Na een ruzie van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart absoluut uitgekomen! Zonder de mediation waren we vast in een vechtscheiding terecht gekomen. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Marleen van de Velde

Ruzie met dochter begeleid en opgelost

2 augustus 2020

Al jaren was het contact tussen mij en mijn tienerdochter erg stroef. We hebben daarvoor therapie geprobeerd, maar dat mocht niet baten. Daarom ook superblij met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Manon Bosch

Van moeilijkheden snel naar oplossingen

24 juli 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn baas en mezelf zijn we met mediation uiteindelijk tot elkaar gekomen. Heel prettig geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de preferentie kreeg. Dank hiervoor!

- Nicolaas de Lange

Lastige tijd afgerond

27 juli 2020

Mijn vaders overlijden zorgde voor een verdrietige periode rondom de erfenis. De emoties waren hoog maar de ondersteuning vakkundig en meelevend. Er nauwgezet geregeld allemaal.

- Barry van der Linden

Meelevend en vriendelijk

28 juli 2020

Er is geen partij getrokken en geluisterd naar alle partijen. Daardoor kunnen we nu in het proces snel door naar de oplossing.

- Astrid de Haan

Simpel en snel

24 juli 2020

Dikke prima! Mijn dank is groot!!

- Ellen van den Broek

Oprecht fijn

22 juli 2020

Absoluut super! Dank Jullie Wel!

- Michel van Dongen

Profi en snel geregeld

23 juli 2020

De man die contact zocht had klaarblijkelijk verstand van dingen en kon ons rap verder begeleiden.

- Hendrikus Kok

Buitenlandse nalatenschap professioneel geregeld

20 juli 2020

Zelf hadden we geen expertise op het gebied van buitenlandse erfenissen. Vandaar toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze begeleiding ontdekt via mediator kaart. Dank jullie wel!

- Rob Jansen

Moeilijke tijd afgesloten

21 juli 2020

Na het doodgaan van mijn vader een lastige tijd afgesloten met de verdeling van de erfenis. De emoties waren hoog maar de begeleiding professioneel en meelevend. Was voor ons perfect geregeld zo.

- Charlotte Willemsen

Persoonlijk afgestemd advies

21 juli 2020

Je bent niet het volgende dossier maar wordt als persoon behandeld. Je merkte direct dat de dame die ons hielp dit frequenter had geregeld en al snel waren we in gesprek over oplossingen. En dat terwijl we de 3 maanden daarvoor praktisch alleen maar ruzie hadden. Dit was ook een geruststelling voor ons beide.

- Raymond van de Brink

Oprecht chapeau

17 juli 2020

Onze mediator was fantastisch. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Adrianus Hendriks

Uiteindelijk van mijn leidinggevende af

21 juli 2020

Gelukkig konden we met hulp van een mediator via deze site tenslotte tot een afscheid met geschikte voorwaarden komen. Had er gewoon recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Astrid Bosman

De mediator was verstandig!

17 juli 2020

Echt begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar eerste mediation, dat was te horen.

- Tim Postma

Fijn geregeld

14 juli 2020

Het was een minder leuke beweegreden waardoor ik hier terecht kwam maar de uitkomst(en) die eruit kwamen waren goed. Eigenlijk dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden echter dat was echt niet zo. De mediator was echt neutraal. Ook was het goedkoop gelukkig.

- Femke Kok

Vlug in contact

12 juli 2020

Geen 9-5 mentaliteit maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons noodzakelijk gezien het werk. ’s Avonds als de kinderen op bed lagen konden we het gesprek houden met de mediator zodat we geen verlof hoefde te nemen. In ieder geval hadden we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de offertes in huis voor een juiste mediator. Snel gegaan zo.

- Robertus van de Brink

Hulp bij scheiding

16 juli 2020

Adequate begeleiding bij een scheiding gekregen. De ervaring gedurende de mediations zorgde voor een vloeiende mediation en afhandeling. Pak van ons hart in een al verdrietige tijd.

- Michael Bosch

Snel in contact

11 juli 2020

Geen 9-5 mentaliteit maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons noodzakelijk gezien het werk. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging soepel en vlot. Fijn hoe vlot dit ging.

- Adriana van Dijk

Profi en snel geregeld

9 juli 2020

De mediator waarmee we in gesprek kwamen was duidelijk ervaren met dit soort conflicten en pakte het vlot op.

- Nathalie Meijer

Op maat afgestemd advies

10 juli 2020

Niks niet het opvolgende dossier maar echt van mens tot mens in contact met elkaar. Je merkte gelijk dat de dame die ons bijstond dit frequenter had geregeld en al snel waren we in contact over oplossingen. En dat terwijl we de 3 maanden daarvoor praktisch alleen maar onenigheid hadden. Dit was volledig een geruststelling voor ons beide.

- Claudia Willems

Ingewikkelde nalatenschap tot prima einde gebracht

11 juli 2020

Ondanks de missende documenten konden we in contact met elkaar onder begeleiding. De mediator hielp ons hiermee want we hadden dit nog niet zo hoeven doen. bedankt voor de goede zorgen en kundige hulp!

- Bram Scholten

Arbeidsconflict kundig aangepakt

14 juli 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleemgeval kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en snel geregeld.

- Jacob Koster

Veelal bereikbaar

8 juli 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de afspraken waren op onze schema’s afgestemd. ’s Avonds als de kleintjes in bed lagen konden we het gesprek houden met de mediator zodat we geen verlof hoefde te nemen. De aanvraag hier op mediatorkaart ging soepel en vlot. Prettig hoe vlot dit ging.

- Patrick Molenaar

Persoonlijk afgestemd advies

5 juli 2020

Je bent niet het eerstvolgende dossier maar wordt als persoon behandeld. Je merkte direct dat de vrouw die ons begeleidde dit frequenter had gedaan en al snel waren we in gesprek over oplossingen. De periode voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg prettig. Dit was ook een opluchting voor ons allebei.

- Raymond Mulder

De hulp via mediation was goed tijdens scheiden

8 juli 2020

We hadden het moeilijk maar de hulp was erg aangenaam. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het volgende nummer bestempelde. Er wordt echt meegedacht in de oplossing. Zeer bedankt!

- Marc Post

Ervaren mediator

9 juli 2020

Gewoon begaan, eerlijk en ook empatisch. Kundige mediator dus.

- Astrid Dekker

Menselijke benadering

5 juli 2020

Niks niet het opvolgende dossier maar oprecht van mens tot mens in contact met elkaar. Je merkte gelijk dat de dame die ons begeleidde dit vaker had gedaan en al snel waren we in contact over oplossingen. De periode voor de mediation hadden we veel onenigheid dus dit was erg prettig. Dit was wel een opluchting voor ons allebei.

- Johan Hermans

De mediator was fijn!

9 juli 2020

Gewoon begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar allereerste mediation, dat was te merken.

- Rutger Vink

Niet duur

3 juli 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Gelukkig viel het uiteindelijk erg mee toen we een mediator inhuurde. Het was gauw afgehandeld nadat de doorgewinterde vrouw ons begeleid had.

- Inge Veenstra

Het plan was aantrekkelijk

6 juli 2020

De mediation heeft gezorgd voor een idee (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. We kunnen hier altijd op pakken en daar zijn we blij mee. Slim hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Sylvia Janssen

Goed afgehandeld

29 juni 2020

Het was een minder leuke aanleiding waardoor ik hier terecht kwam maar de oplossing(en) die eruit kwamen waren goed. Had verwacht dat er wel linksom of rechtsom partij getrokken zou worden voor mijn werk, maar niets is minder waar. Het was echt objectief. Ook was het betaalbaar gelukkig.

- Ilse de Bruijn

De mediator was fijn!

3 juli 2020

Gewoon begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar allereerste mediation, dat was te merken.

- Koen Meijer

Meelevend en welwillend

1 juli 2020

Voelde me echt gehoord tijdens de mediation tussen mijn werk en mijzelf. Hierdoor kunnen we nu in het proces snel door naar de oplossing.

- Steven Dekker

Conflict met personeelslid opgelost

28 juni 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit vraagstuk kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en vlot geregeld.

- Christian Smit

Uiteindelijk van mijn baas af

1 juli 2020

Na een berg gedoe op werk eindelijk met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf mogen verlaten. Had er gewoon recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Adriana Boer

Kwetsbare afhandeling super verzorgd

24 juni 2020

Bij de scheiding kwamen er veel wat gevoeligheden naar boven maar door dat we op tijd via mediatiorkaart een persoon konden zoeken waren we er direct uit. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Ongeacht dat het soms gevoelig was, hebben ze dit onpartijdig kunnen doen. Prettige afhandeling zo.

- Christiaan Hendriks

Goed geregeld De oorzaak was overigens niet prettig maar de wijze waarop het geregeld is was top. Ergens dacht ik dat mijn werk wel voorgetrokken zou worden maar dat was oprecht niet zo. De mediator was echt neutraal. De tariefstelling vielen ook alles mee.

26 juni 2020

- Jan Hoekstra

Een lintje krijgen

21 juni 2020

Deze organisatie krijgen een lintje. Ik of eigenlijk wij hebben veel gehad aan de gesprekken met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Charlotte Hermans

Meelevend en vriendelijk

23 juni 2020

Er is geen partij gekozen en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor grote passen in de goede richting kunnen zetten!

- Robin Kuipers

Niet alleen voor personeel

21 juni 2020

Erg vakkundig geholpen met een conflict met een werknemer. Vakkundig geholpen en niet het idee gekregen dat het allemaal maar de verantwoordelijkheid is van de werkgever. Erg opgelucht.

- Anita van der Horst

Ook voor werkgevers

20 juni 2020

Erg professioneel geholpen met een geschil met een personeelslid. Professioneel geholpen en niet het idee gehad dat het allemaal maar de fout is van de werkgever. Een verademing.

- Miranda van Dijk

Ondanks de gemoederen netjes gedeeld

24 juni 2020

Prettige ondersteuning ontvangen bij het delen van de erfenis. De emoties waren nog hoog door het heengaan van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Maar door de hulp en advies is het toch gelukt zonder onenigheid. Enorm dankbaar hiervoor.

- Catharina Scholten

Geen wilsbeschikking, wel eerlijk verdeeld

22 juni 2020

Er was jammer genoeg geen wilsbeschikking, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. De mediator ondersteunde ons hierbij want we hadden dit nog niet zo hoeven doen. De prijzen vielen ook alles mee.

- Jacqueline Bosch

Simpel en snel

23 juni 2020

Absoluut super! Bedankt!

- Barbara Hoekstra

Ook voor werkgevers

18 juni 2020

Erg professioneel geholpen met een ruzie met een werknemer. Professioneel geholpen en niet het gevoel gekregen dat het allemaal maar de schuld is van de werkgever. Erg opgelucht.

- Marloes Kuijpers

Tarief viel mee!

16 juni 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Gelukkig viel het tenslotte erg mee toen we een mediator inhuurde. We waren er toen rap uit, onbetwistbaar dat deze mevrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Paulus de Leeuw

Dichter naar elkaar toegegroeid

17 juni 2020

Na een jarenlang conflict in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de goede hulp en mediation.

- Jelle Mulder

Onzekere kwestie fatsoenlijk afgehandeld

11 juni 2020

In de periode van uit elkaar gaan was het een emotionele tijd maar door de aanvraag via mediatorkaart.nl hadden we direct een persoon die ons fatsoenlijk kon helpen. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Ongeacht dat het soms emotioneel was, hebben ze dit onpartijdig kunnen doen. Prettige afwikkeling zo.

- Jacqueline Willems

Moeilijke periode afgesloten

18 juni 2020

Na het doodgaan van mijn pa een lastige tijd afgerond met de verdeling van de erfenis. De emoties waren hoog maar de ondersteuning professioneel en meelevend. Was voor ons perfect geregeld zo.

- Maaike Bos

Ook voor werkgevers

15 juni 2020

Erg professioneel geholpen met een ruzie met een werknemer. Professioneel geholpen en niet het gevoel gehad dat het allemaal maar de fout is van de werkgever. Erg opgelucht.

- Maurice Veenstra

Erfenis zo geregeld

14 juni 2020

We hebben de erfenis direct kunnen delen dankzij mediation. Dank Jullie Wel.

- Yvonne van de Pol

Begeleiding en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

15 juni 2020

Passende begeleiding bij een scheiding gekregen. De sessies en documenten waren snel overeengekomen en goed geregeld. Top, een hele zorg minder.

- Peter Peters

Betrokken en sympathiek

11 juni 2020

Er wordt geen partij gekozen en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor kunnen we nu in het proces snel door naar de oplossing.

- Ilona van de Veen

Dichter naar elkaar toegegroeid

13 juni 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de goede begeleiding en mediation.

- Guido de Bruin

Geen kant kiezen

6 juni 2020

De persoon die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg vakkundig. Geen enkele keer het gevoel gehad dat hij kant koos of bevooroordeeld reageerde. Super.

- Pascal van de Ven

De mediator was verstandig!

4 juni 2020

Gewoon begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar allereerste mediation, dat was te merken.

- Adrianus Janssen

Prijs viel mee!

6 juni 2020

Uit elkaar gaan is al duur genoeg. Gelukkig viel het uiteindelijk erg mee toen we een mediator inhuurde. We waren er toen snel uit, duidelijk dat deze vrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Annemieke Groen

Op maat afgestemd advies

4 juni 2020

Niks niet het opvolgende dossier maar echt van mens tot mens in contact met elkaar. De mediator had duidelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende fase. De tijdsduur voor de mediation hadden we veel onenigheid dus dit was erg prettig. We konden vlug weer opgelucht ademen.

- Cornelia Veenstra

Ervaren mediator

2 juni 2020

Echt begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar eerste mediation, dat was te horen.

- Margaretha van de Berg

Uiteindelijk van mijn baas af

2 juni 2020

Na een hoop gedoe op werk eindelijk met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf mogen verlaten. Had er gewoon recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Jolanda Janssen

Vechtscheiding voorkomen!

3 juni 2020

Na een ruzie van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart helemaal uitgekomen! Buiten de mediation waren we vast in een vechtscheiding terecht gekomen. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Evelien Koster

Tarief viel mee!

31 mei 2020

Uit elkaar gaan is al duur genoeg. Gelukkig viel het tenslotte erg mee toen we een mediator inhuurde. Het was gauw overeengekomen nadat de ervaren dame ons begeleid had.

- Bastiaan de Boer

Gelukkig nu ruzie opgelost

30 mei 2020

Met een lange tijd aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met elkaar communiceren. Dat was erg aangenaam, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Dank Jullie Wel!

- Lisette de Jong

Begeleiding en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

31 mei 2020

Snelle ondersteuning bij het uit elkaar gaan. De sessies en documenten waren vlug geregeld en goed verzorgd. Top, een hele zorg minder.

- Adriana van der Linden

Arbeidsconflict bekwaam aangepakt

3 juni 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleemgeval kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en snel geholpen.

- Natasja Bos

Eindelijk onenigheid opgelost

28 mei 2020

Met een lange tijd aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met elkaar praten. Erg prettig geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de voorkeur kreeg. Dank Jullie Wel!

- Kevin Bos

De hulp via mediation was goed tijdens scheiden

2 juni 2020

We hadden het zwaar maar de hulp was erg aangenaam. Geen nummertje, maar echt het gevoel dat je als persoon behandeld wordt. Er wordt echt meegedacht in de oplossing. Enorm bedankt!

- Marcel Meijer

Geoefend mediator

29 mei 2020

Gewoon begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar eerste mediation, dat was te horen.

- Johanna de Leeuw

Fatsoenlijk afgehandeld

26 mei 2020

De oorzaak was overigens niet prettig maar de manier waarop het afgehandeld is was super. Eigenlijk dacht ik dat mijn werk wel voorgetrokken zou worden maar dat was oprecht niet zo. De mediator was echt onpartijdig. De tarieven vielen ook alles mee.

- Maurice van Vliet

Oprecht rechtvaardig

28 mei 2020

Gelukkig was de coach erg ervaren bij de mediation bij mijn werkgever. Geen enkele keer het idee gehad dat hij kant koos of bevooroordeeld reageerde. Top.

- Christiaan van de Velde

Lastige periode afgesloten

29 mei 2020

Na het doodgaan van mijn pa een pijnlijke periode afgesloten met de verdeling van de erfenis. Hulp was erg persoonlijk en op maat. Was voor ons perfect geregeld zo.

- Saskia van de Berg

Een lintje verdiend

27 mei 2020

Deze mensen verdienen een lintje. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Nicolaas Jansen

Een schouderklopje verdiend

24 mei 2020

Onze mediator was geweldig. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Anouk Verhoeven

De familie is weer een familie

27 mei 2020

De communicatie in onze familie was steeds ingewikkeld, gelukkig ondertussen weer op een aanspreekbaar niveau.

- Thijs de Bruijn

Gewoon goed

24 mei 2020

Content zoals bedacht.

- Michiel Groen

Ook voor ons als bedrijf

23 mei 2020

Zeer blij met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn medewerkers. Vakkundig geholpen en niet het gevoel gekregen dat het allemaal maar de verantwoordelijkheid is van de werkgever. Een verademing.

- Laura van Dongen

Erg veel gehad aan ondersteuning tijdens scheiding

18 mei 2020

Hele fijne ervaring met de hulp tijdens echtscheiding gehad. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het eerstvolgende dossier bestempelde. Er wordt echt meegedacht in oplossingen. Onwijs content.

- Sylvia Bosch

Advies en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

23 mei 2020

Snelle ondersteuning bij het uit elkaar gaan. De ervaring gedurende de mediations zorgde voor een soepele mediation en afhandeling. Pak van ons hart in een al lastige periode.

- Johannes van Vliet

Een schouderklopje krijgen

18 mei 2020

Onze mediator was geweldig. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Sabine van der Laan

Erg veel gehad aan hulp tijdens echtscheiding

16 mei 2020

We hadden het zwaar maar de hulp was erg aangenaam. Geen nummertje, maar echt het gevoel dat je als persoon behandeld wordt. Veel tijd genomen voor mijn verhaal en het met me meedenken. Onwijs tevreden.

- Maaike van de Berg

Een lintje krijgen

19 mei 2020

Onze mediator was super. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Hendrik Kuijpers

Het plan was aantrekkelijk

14 mei 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons heel erg heeft geholpen. Nog altijd wel eens als we een keer woorden hebben pakken we daarnaar terug. Erg prettig, heeft ons flink geholpen.

- Karin van de Velden

Een lintje krijgen

13 mei 2020

Onze mediator was super. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Cornelis van Wijk

Geen kant gekozen

14 mei 2020

De persoon die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werkgever was erg vakkundig. De mediator was oprecht en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Top.

- Roy Koning

Niks meer te maken met mijn werk!

12 mei 2020

Na een hoop gedoe op werk gelukkig nu met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf mogen verlaten. Overigens was het voor mij al bekend dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel toegeven.

- Bart van de Velde

Lastige periode afgerond

10 mei 2020

Mijn vaders dood zorgde voor een verdrietige periode rondom de erfenis. Advies was erg persoonlijk en op maat. Er nauwgezet geregeld allemaal.

- Monique van de Ven

Onzekere kwestie fatsoenlijk afgehandeld

13 mei 2020

In de tijd van uit elkaar gaan was het een emotionele periode maar door de aanvraag via mediatorkaart.nl hadden we direct een persoon die ons fatsoenlijk kon helpen. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Weleens was het een tere kwestie maar daar werd goed mee omgegaan. Erg netjes.

- Saskia Verbeek

Onzekere kwestie goed geregeld

8 mei 2020

Tijdens de scheiding kwamen er veel wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden zoeken waren we er vlug uit. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Soms was het een tere zaak maar daar werd goed mee omgegaan. Erg netjes.

- Richard Hofman

Eindelijk rustigere tijden

7 mei 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van rust terecht gekomen. De gemoederen liepen hoog op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons allebei verstandig waren. Daardoor kunnen we tot vandaag soms nog teruggrijpen op afspraken van toen. Het tarief was ook uitstekend ondanks een al prijzige periode.

- Nathalie van der Laan

Complexe nalatenschap tot goed einde gebracht

12 mei 2020

Ongeacht de ontbrekende stukken konden we in contact met elkaar onder begeleiding. Gelukkig hadden we hier bijstand bij, want we hebben hier nog niet eerder mee te doen gehad. De kosten vielen ook alles mee.

- Sandra van Doorn

Het idee was degelijk

9 mei 2020

De mediation heeft gezorgd voor een plan (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. Nog altijd wel eens als we een keer woorden hebben grijpen we ernaar terug. Erg prettig, heeft ons zeer geholpen.

- Leonie Dekker

Niet duur

10 mei 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Gelukkig viel het uiteindelijk erg mee toen we een mediator inschakelde. We waren er toen snel uit, onbetwistbaar dat deze dame vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Patricia van de Pol

Buitenlandse nalatenschap vakkundig afgehandeld

7 mei 2020

Persoonlijk hadden we geen deskundigheid op het gebied van buitenlandse erfenissen. Daarom toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Deze snel en met betrekkelijk lage kosten gevonden. Dank jullie wel!

- Joyce Schouten

Erfenis netjes gedeeld

4 mei 2020

Prettige begeleiding ontvangen bij het verdelen van de erfenis. De emoties waren nog hoog door het doodgaan van opa, bij het verdelen van de erfenis van hem. Maar door de ondersteuning en begeleiding is het toch geslaagd zonder onenigheid. Zeer dankbaar hiervoor.

- Femke van Beek

Na lang onrustig nu ontspanning

4 mei 2020

Doordat we via mediatiorkaart met een persoon konden communiceren zijn mijn voormalig partner en ik gelukkig nu in relaxtere tijden terecht gekomen. Er waren heldere situaties maar er werden bovenal oplossingen bedacht die voor ons allebei werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Tot op de dag van vandaag pakken we nog wel eens terug op sommige onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook goed ondanks een al dure periode.

- Saskia Groen

Betrokken en sympathiek

2 mei 2020

Er is geen partij gekozen en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor grote passen in de goede richting kunnen maken!

- Suzanne Hermans

Simpel en vlug

3 mei 2020

Dikke prima! Mijn dank is groot!!

- Suzanne van Wijk

Kwetsbare afhandeling super verzorgd

2 mei 2020

Bij de scheiding kwamen er flink wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart een persoon konden vinden waren we er direct uit. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Soms was het een gevoelige kwestie maar daar werd goed mee omgegaan. Prettige afhandeling zo.

- Astrid Peters

Gelukkig nu rustigere tijden

3 mei 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van rust terecht gekomen. Er werden heldere scenario`s maar er werden vooral oplossingen aangedragen die voor ons alletwee werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag soms nog teruggaan op afspraken van destijds. Het tarief was ook goed ondanks een al prijzige tijd.

- Rogier Brouwer

De familie is weer een familie

1 mei 2020

De communicatie in onze familie was altijd lastig, gelukkig ondertussen weer op een aanspreekbaar niveau.

- Angela van der Meer

Snel afgehandeld

28 april 2020

We hebben de erfenis direct kunnen verdelen dankzij mediation. Bedankt.

- Sabine Verbeek

Niet prijzig

1 mei 2020

Scheiden is al duur genoeg. Gelukkig viel het uiteindelijk erg mee toen we een mediator inschakelde. We waren er toen rap uit, duidelijk dat deze mevrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Monique Smeets

Niks meer te doen met mijn werkgever!

27 april 2020

Tevreden konden we met begeleiding van een mediator via deze site eindelijk tot een vertrek met geschikte condities komen. Had er gewoon recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Tom Smits

Meer ontvangen dan bedacht

29 april 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig idee de sessies rondom de scheiding in. Maar al snel kwamen we wel tot een uitstekende uitkomst. Ik denk dat buiten dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Ruud van Veen

Vlot afgehandeld!

28 april 2020

Na een conflict van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart absoluut uitgekomen! Zonder de mediation waren we zeker weten in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Barbara Willemsen

Het idee uit de mediation helpt echt

29 april 2020

De mediation heeft gezorgd voor een idee (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. Nog altijd wel eens als we een keer conflicten hebben grijpen we ernaar terug. Erg fijn, heeft ons flink geholpen.

- Cornelis van der Meer

Ondanks de emoties netjes gedeeld

28 april 2020

We hebben gepaste hulp geboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het heengaan van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Door jullie support en energie allemaal tot een goed einde gekomen. Enorm dankbaar hiervoor.

- Jan de Wit

Verwachtingen overtroffen

28 april 2020

Eigenlijk was ik wat ongelovig om deze mediation aan te gaan. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een buitengewoon fatsoenlijke verdeling zijn gekomen van de spullen. Ik denk dat buiten dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Sandra van der Laan

Moeilijke periode afgerond

27 april 2020

Na het overlijden van mijn pa een pijnlijke tijd afgerond met de verdeling van de erfenis. Advies was zeer individueel en op maat. Was voor ons vlekkeloos geregeld zo.

- Linda van Veen

Eindelijk onenigheid opgelost

22 april 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn leidinggevende en mezelf zijn we met mediation uiteindelijk tot elkaar gekomen. Dat was heel fijn, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Dank hiervoor!

- Matthijs van der Horst

Verstandig afgehandeld

21 april 2020

Het was een minder leuke oorzaak waardoor ik hier terecht kwam maar de uitkomst(en) die eruit kwamen waren goed. Ergens dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden echter dat was echt niet zo. Het was echt onpartijdig. De prijzen vielen ook alles mee.

- Robert Post

Gelukkig nu ruzie opgelost

23 april 2020

Met een lange tijd aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu eindelijk echt met mekaar praten. Dat was heel aangenaam, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Dank daarvoor!

- Björn Schouten

Echtscheiding met zilveren randje

21 april 2020

Na een sterk conflict terecht gekomen bij een prettige mediator via mediatorkaart. Ik moet vertellen dat de echtscheiding nu daardoor soepeler ging dan bedacht en ook spreek ik nog met mijn ex. We hebben erna niks meer gehoord, dat had ik ergens nog wel verwacht.

- Alexander Bosch

Erg veel gehad aan begeleiding tijdens scheiding

16 april 2020

We hadden het lastig maar de hulp was erg aangenaam. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het volgende nummer bestempelde. Er wordt echt meegedacht in de oplossing. Onwijs tevreden.

- Gerrit van de Veen

Boven verwachting

16 april 2020

Eigenlijk was ik wat voorzichtig om deze mediation aan te gaan. Maar al gauw kwamen we wel tot een uitstekende uitkomst. Door jullie was dit zeker veel minder goed gekomen!

- Maurice de Jong

Kwetsbare afwikkeling top verzorgd

15 april 2020

Tijdens de scheiding kwamen er veel wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart een persoon konden vinden waren we er snel uit. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Ondanks dat het soms emotioneel was, hebben ze dit neutraal kunnen doen. Erg knap.

- Johannes Bosman

Persoonlijke aanpak

15 april 2020

Je bent niet het volgende nummer maar wordt als persoon benaderd. Je merkte gelijk dat de vrouw die ons hielp dit vaker had geregeld en al snel waren we in gesprek over oplossingen. De periode voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg fijn. We konden snel weer opgelucht ademhalen.

- Hendrikus Willems

Scheidingmet een lichtpuntje.

12 april 2020

Na een sterk conflict terecht gekomen bij een gepaste mediator via mediatorkaart. Niet enkel de echtscheiding is goed gegaan, maar mijn ex en ik zijn ook beter dan bedacht uit elkaar gegaan. We hebben erna niks meer vernomen, dat had ik eigenlijk nog wel bedacht.

- Ruben van de Ven

Dikwijls bereikbaar

18 april 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de afspraken waren op onze schema’s afgestemd. ’s Avonds als de kinderen op bed lagen konden we het gesprek houden met de mediator zodat we geen verlof hoefde te nemen. In ieder geval kregen we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de offertes in huis voor een passende mediator. Snel besloten zo.

- Ruud van Loon

Heel veel gehad aan begeleiding tijdens scheiding

15 april 2020

Hele gepaste ervaring met de ondersteuning tijdens het uit elkaar gaan gehad. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het volgende dossier bestempelde. Flink wat tijd genomen voor mijn verhaal en het met me meedenken. Geweldig bedankt!

- Ellen Postma

Niets meer te maken met mijn werkgever!

14 april 2020

Tevreden konden we met hulp van een mediator via deze site tenslotte tot een afscheid met juiste voorwaarden komen. Had er domweg recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Ellen de Boer

Van problemen snel naar oplossingen

9 april 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn leidinggevende en mezelf zijn we met mediation uiteindelijk tot elkaar gekomen. Dat was erg fijn, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Dank hiervoor!

- Nathalie de Lange

Dichter naar elkaar toegegroeid

15 april 2020

Na een jarenlang conflict in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen door de goede ondersteuning en mediation.

- Martin Post

Prijs viel mee!

11 april 2020

Scheiden is al duur genoeg. Daarom blij met het betaalbare tarief van onze mediator. We waren er toen snel uit, duidelijk dat deze vrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Deborah de Bruijn

Betrokken en aardig

11 april 2020

Voelde me echt gehoord gedurende de mediation tussen mijn werkgever en mijzelf. Daardoor kunnen we nu in het proces snel door naar de uitkomst.

- Hanneke van de Veen

Ook voor ons als bedrijf

9 april 2020

Zeer blij met de bemiddeling in een arbeidsconflict met één van mijn medewerkers. Gauw geholpen en totaal objectief. Erg opgelucht.

- Steven van de Velden

Op maat afgestemd advies

10 april 2020

Niks niet het volgende dossier maar echt van mens tot mens in gesprek met elkaar. Je merkte gelijk dat de dame die ons bijstond dit vaker had gedaan en al snel waren we in gesprek over oplossingen. De tijdsperiode voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg prettig. Dit was wel een verademing voor ons beide.

- Raymond van Beek

Op maat afgestemd advies

10 april 2020

Niks niet het volgende dossier maar oprecht van mens tot mens in contact met elkaar. De mediator had kennelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende fase. En dat terwijl we de 3 maanden ervoor haast alleen maar ruzie hadden. We konden snel weer opgelucht ademhalen.

- Leonie Bos

De mediator was fijn!

5 april 2020

Echt begaan, eerlijk en ook empatisch. Kundige mediator dus.

- Marianne Wolters

Ongeacht de gemoederen eerlijk gedeeld

8 april 2020

We hebben prettige begeleiding aangeboden gekregen na de aanvraag hier. Was een lastige periode, waarin de emoties hoog konden stijgen. Maar door de ondersteuning en begeleiding is het toch geslaagd zonder onenigheid. Zeer bedankt hiervoor.

- Marleen Evers

Meelevend en welwillend

8 april 2020

Er is geen kant gekozen en geluisterd naar alle partijen. Daardoor grote stappen in de goede richting kunnen zetten!

- Maaike Veenstra

Snel geregeld

4 april 2020

Zeer gauw de verdeling van de erfenis kunnen organiseren dankzij deze professionals! Bedankt.

- Barbara van Doorn

Direct afgehandeld!

5 april 2020

Na een conflict van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart absoluut uitgekomen! Zonder de mediation waren we vast in een vechtscheiding terecht gekomen. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Maria Vink

Niks meer te maken met mijn werk!

31 maart 2020

Na een berg gedoe op werk gelukkig nu met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf mogen verlaten. Had er domweg recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Linda van Wijk

Geen wilsbeschikking, wel netjes verdeeld

29 maart 2020

Er was helaas geen wilsbeschikking, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. Gelukkig hadden we hier bijstand bij, want wij hebben hier nog nooit eerder mee te maken gehad. Dank voor de goede zorgen en professionele hulp!

- Angela Kok

De familie is opnieuw een familie

15 maart 2020

De communicatie in onze familie was voortdurend lastig, gelukkig ondertussen weer op een toegankelijk niveau.

- Marc Hoekstra

Het plan was fatsoenlijk

2 maart 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons zeer heeft geholpen. Nog altijd wel eens als we een keer conflicten hebben grijpen we daarnaar terug. Erg fijn, heeft ons zeer geholpen.

- Ruben van Wijk

vlot afgehandeld

8 februari 2020

We hebben de erfenis direct kunnen verdelen dankzij mediation. Bedankt.

- Patrick van de Velde

Nalatenschap zo afgehandeld

22 januari 2020

We hebben de erfenis direct kunnen delen dankzij mediation. Dank Jullie Wel.

- Tamara Janssen

Oprecht chapeau

20 december 2019

Deze organisatie verdienen een lintje. Ik of eigenlijk we hebben flink gehad aan de sessies met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Linda Blom

Heel positief

30 maart 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via een offerte van Mediatorkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Claudia van de Velde

Werkt lekker!

29 maart 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Charlotte Timmermans

Ideale website

30 maart 2020

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Femke van Veen

Positieve ervaring

1 april 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Mediatorkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Michael de Ruiter

Na lang zoeken de juiste gevonden

30 maart 2020

Na lang zoeken kwam ik uit op Mediatorkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Arjan van de Pol

Goed contact

27 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Maarten Verbeek

Snelle match via mediatorkaart.nl

23 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Dave Koster

Gelijk gevonden wie ik nodig had via mediatorkaart.nl

27 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Nienke van der Horst

Mediatorkaart is top!

26 maart 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Bram Mulder

Aangenaam verrast

19 maart 2020

Afgelopen maand offertes aangevraagd en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Robert Kok

snel geholpen

20 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via mediatorkaart.nl. Fijn in de buurt, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Roy Dekker

Fijn!

24 maart 2020

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Peter Meijer

aangename service

20 maart 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Chantal van Vliet

zeer rap geholpen

19 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker in de buurt, fijn persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Laura Mulder

Werkt goed dit

19 maart 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Nicole de Boer

erg betaalbaar

16 maart 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Mirjam van Beek

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

18 maart 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Danny de Jong

Werkt goed dit

14 maart 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Saskia Post

Heel positief

13 maart 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Robert Vos

Forum bood hulp

10 maart 2020

Via een forum deze site gevonden. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Goed werk afgeleverd door de professional

- Maurice Sanders

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

11 maart 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Anita de Wit

De perfecte match

7 maart 2020

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Kevin Mulder

Snelle offerte

4 maart 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Daniëlle Sanders

Via linkedin niet hetzelfde

23 februari 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Eva Kok

Erg tevreden

13 februari 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Mediatorkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Arie Smeets

erg snel

12 februari 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Stefan Kuiper

Lang leve google

30 januari 2020

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Pieter van Wijk

zeer rap geholpen

25 januari 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker lokaal, prettig persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Kirsten Post

Erg tevreden

19 januari 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Patrick Janssen

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

13 januari 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via mediatorkaart.nl. Fijn lokaal, prettig persoonlijk contact en een nette prijs.

- Jacob Peeters

Super service

5 januari 2020

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Erwin van de Pol

betaalbaarder dan ik dacht

6 december 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Koen de Jong

Na lang zoeken de juiste gevonden

30 november 2019

Na even gezocht te hebben eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Ilse Verhoeven

Goed contact

27 november 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Klaas van Beek

Werkt goed dit

14 november 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Hendrikus van de Pol

Mediatorkaart werkt erg fijn

8 november 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en het zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Cornelia de Vries

Mediatorkaart is top!

31 oktober 2019

Via Mediatorkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Petra Schipper

betaalbaar en professioneel

25 oktober 2019

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Petrus van de Pol

Goed contact

29 oktober 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Sylvia van de Velde

Lang leve google

22 oktober 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Kelly Scholten

Eindelijk een fijne site

12 oktober 2019

Na even gezocht te hebben eindigde ik op Mediatorkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Marloes Willems

Werkt lekker!

6 oktober 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Bastiaan Dijkstra

De perfecte match

27 september 2019

Via Mediatorkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Sanne Jacobs

Goede werking van de website

26 september 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Ingrid Kuipers

Via linkedin niet hetzelfde

12 september 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Natasja de Ruiter

Vlugge offerte

10 september 2019

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Jolanda van den Broek

Na lang zoeken de juiste gevonden

5 september 2019

Na een zoektocht kwam ik uit op Mediatorkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Hendrika Meijer

zeer rap geholpen

23 augustus 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via mediatorkaart.nl. Fijn dicht in de buurt, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Joris Kramer

Goed contact

22 augustus 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Astrid van der Linden

Snelle match via mediatorkaart.nl

15 augustus 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en het zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Vanessa de Vos

Via linkedin niet hetzelfde

5 augustus 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- René van der Laan

Google is je grootste vriend

25 juli 2019

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Sabrina de Koning

Eindelijk een fijne site

21 juli 2019

Na een zoektocht kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Erwin van de Veen

snelle service

16 juli 2019

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via mediatorkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, prettig persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Ingrid Huisman

Google is je grootste vriend

7 juli 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Esther Boer

snel geholpen

27 juni 2019

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Raymond Kuiper

Mediatorkaart is top!

25 juni 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Miranda Evers

vlot en makkelijk

20 juni 2019

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via mediatorkaart.nl. Lekker in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een eerlijke prijs.

- Judith Willemsen

Goede werking van de website

6 juni 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Margaretha Hendriks

Lang leve google

1 juni 2019

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het formulier ingevuld en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Ruud Koster

Gevonden via forum

23 mei 2019

Door een forum hier terechtgekomen. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Erg tevreden over het werk van de professional!

- Iris Jansen

erg snel

17 mei 2019

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via mediatorkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, prettig persoonlijk contact en een nette prijs.

- Cindy van der Laan

Mediatorkaart werkt erg fijn

15 mei 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Margaretha de Bruijn

via mediatorkaart.nl snel gekoppeld

6 mei 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Brenda de Bruin

Snelle offerte

28 april 2019

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Simon van de Velde

Duidelijke website

23 april 2019

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Laura Jacobs

betaalbaar en professioneel

18 maart 2019

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Jacob van Dijk

Goed contact

18 februari 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Bram Postma

Mediatorkaart werkt erg fijn

30 januari 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Klaas Schouten

niet verwacht zo betaalbaar

9 februari 2019

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Richard de Wit

Mediatorkaart werkt erg fijn

20 januari 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Johannes Martens

Vlugge offerte

18 januari 2019

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Joyce van Dijk

Fijn!

3 januari 2019

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Adriana de Groot

Gevonden via forum

19 december 2018

Via een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Michael van Beek

Uitgelichte mediators uit Zevenbergen

Mediation seksueel misbruik

Bredaseweg 161
4872 LA Etten-Leur
Nederland

06 40187638
http://mediation-misbruik.nl/

Scheidingsnetwerk West-Brabant

Akkerwindestraat 61
4761 ZG Zevenbergen
Nederland

0168 328 892
http://echtscheidingnetwerk.nl/

F&V Mediation

Breugelhof 1
4744 RV Bosschenhoofd
Nederland

085 065 7420
https://fenv-mediation.nl/