Mediator Zegge

Zoek jij een topper voor mediation in Zegge?
Lees dan vooral verder.
Wij zorgen dat jij die zoekt naar Mediator Zegge verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het tofste gedeelte?
Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle professional-m] uit Zegge – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2020 en verder.

Mediator Zegge gezocht?

Mediators uit Zegge vergelijken

Mediator Zegge
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 137 reviews)
Mediatorlink Mediation
Mediator ConflictConsult
Zakelijke Mediation MediationEasy
First Mediation
Mediatorgroep Bemiddeld conflictbemiddeling
Bloemster Mediation
Handdrukpunt echtscheiding meditaion

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Zegge, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Zevenbergen, Standdaarbuiten en Oud Gastel bijvoorbeeld ook geholpen aan een mediator.

Waarom mediator Zegge

Ben jij op zoek naar de beste mediator in Zegge? Het kan lastig zijn om de perfectie mediator te vinden voor het oplossen van een conflict. Wij snappen dit maar al te goed, het is immers vrij lastig geworden door het grote aanbod van mediators. In dit artikel geven wij jou de tips die je nodig hebt tijdens je onderzoek naar een geschikte mediator. Spring direct naar:

Wanneer is het verstandig om de beste mediator in Zegge te zoeken

Het is tegenwoordig nog altijd zo dat men zich afvraagt of het verstandig is om een mediator in te zetten voor een conflict. Je kan een mediator voor eigenlijk alle ruzies en geschillen inzetten. Door middenin het conflict te gaan staan, tussen beide kanten in, kan hij onafhankelijk het geschil te sussen. Daarnaast is het zo dat een mediator je kan helpen als je een compromis wilt laten opstellen voor bijvoorbeeld een arbeidsconflict. Je kan onder andere onenigheid hebben over te laat uitgekeerd loon of arbeidsvoorwaarden.

Daarnaast kan een mediator je helpen met burenruzies of conflicten rondom grondgebied. Dit soort ruzies kunnen meerdere redenen hebben, een mediator kan bij elke van dit soort ruzies assisteren. organisatiesondernemingen kunnen een mediator weer inzetten als ze bijvoorbeeld een geschil hebben over plagiaat. Een mediator is dus multi-inzetbaar en kan jou waarschijnlijk ook helpen bij je conflict. Bij Mediatorkaart kun je in Zegge terecht voor:

  • Mediator scheiding Zegge
  • Zakelijke mediation Zegge
  • Familie mediation Zegge
  • Mediation arbeidsconflict Zegge
  • En meer

Alle mediators uit Zegge

Bekijk ook mediators uit

Op zoek naar een voordelige mediator Zegge – mediator vs. rechtszaak

Hoewel er gelijkenissen zijn tussen een jurist en een mediator doen ze allebei iets compleet anders. Een jurist moet je inschakelen als een zaak echt voor de rechter komt. Vaak komt de jurist pas als er geen speling meer mogelijk is tussen de partijen en de rechtbank zich over de ruzie moet buigen.

Een mediator zal zijn uiterste best doen om de ruzie onderling op te lossen, zonder dat er een dure rechtszaak aan te pas komt. Meestal kunnen beide partijen hierna weer met elkaar door een deur. Er zit dus een enorm verschil tussen een jurist en een mediator.

Het is bijvoorbeeld voor zakelijke mediation sterk aan te bevelen om een lokale en betaalbare mediator te vinden uit Zegge. Dit is onder andere ook in te zetten wanneer je te maken hebt met een arbeidsconflict.

Op zoek naar een mediator uit Zegge voor jouw zakelijke mediation?

Zoek een zakelijk mediator

Klik op ‘Zoek een zakelijk mediator‘ om een betaalbare mediator te vinden die gespecialiseerd is in zakelijke mediation Zegge.

Redenen om te kiezen voor een mediator in Zegge

We kunnen een heel lijstje met redenen benoemen voor het vraagstuk waarom ook jij zou moeten kiezen voor een mediator in Zegge voor het beëindigen van een conflict. Allereerst maakt de mediator het mogelijk om de relatie niet naar de filistijnen te helpen, vaak is het namelijk zo dat de gemoederen hoog Een mediator zal er alles aan doen om het geschil zo pijnloos mogelijk op te lossen.

De mediator uit Zegge weet door zijn expertise hoe hij conflicten kan oplossen zonder dat er meer schade aan de relatie ontstaat. Een mediator versoepelt het proces dus. Het oplossen van ruzies kost vaak veel tijd, al helemaal bij heftige conflicten. Door de mediator uit Zegge eindigt de ruzie dus snel en pijnloos.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Esther Veenstra Esther Veenstra
Customer Succes manager bij mediatorkaart.nl
Mediation94%
Familierecht90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Mediator Zegge gezocht – waar moet je op letten bij het zoeken

Het zou makkelijk zijn om het eerste het beste kantoor te kiezen voor een mediator, maar dit is natuurlijk niet hoe het werkt. Door enkele stappen te volgen zal je uitkomen bij de geschikte persoon. Het moet natuurlijk wel een professional zijn die zich bezig gaat houden met je geschil. Grote organisaties zullen bijvoorbeeld specifiek moeten kijken naar mediators die gericht zijn op het verhelpen van arbeidsconflicten. Mensen die uit elkaar willen gaan zullen op zoek moeten gaan naar een mediator scheiden in Zegge.

Scheiden in Zegge is altijd vervelend, maar door een mediator scheiden uit Zegge zal je jouw huwelijk pijnloos kunnen afsluiten.

Heb jij nog informatie nodig van een specifiek mediator kantoor? Je kan altijd contact met ze opnemen.

Wil je bijvoorbeeld snel scheiden, vraag dan 3 offertes op van lokale en betaalbare mediators uit Zegge die je graag helpen met een echtscheiding aanvragen.

Scheiden Zegge, via een betaalbare mediators

Scheiden Zegge

Klik op de knop ‘Scheiden Zegge‘ om een scheiding aan te vragen door een scheidingsmediator uit Zegge, gespecialiseerd in echtscheiding.

3 offertes voor een mediator in Zegge

Het is natuurlijk altijd een slim plan om een offerte aan te vragen. Probeer de context zo duidelijk mogelijk te omschrijven. Dit helpt je om direct uit te komen bij een mediator die de kennis heeft om jouw ruzie op te lossen.

Een kennismakingsgesprek zorgt ervoor dat je de mediator leert kennen, je krijgt hierdoor goed inzicht in de persoon aan de andere kant van de tafel. Bij een mediator is het goed dat je open durft te spreken, hij zal namelijk regelmatig contact met je hebben tijdens het oplossen van het conflict.

Klik op kosten mediator om direct 3 offertes van lokale en betaalbare mediators uit Zegge op te vragen en zo direct inzicht te krijgen in de kosten.

Direct 3 offertes voor een specifieke kostenindicatie van verschillende mediators uit Zegge.

Nu 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit.

Mediator in Zegge – een persoon die je kan helpen

Wij hopen dat je met onze tips zelf ook de mediator uit Zegge vindt die bij jouw geschil past. Via ons formulier is het eenvoudig om 3 offertes aan te vragen voor een mediator. Dit is uiteraard ook handig wanneer je een erfenis gaat verdelen.Huur zelf een mediator in en beëindig je conflict.

Bekijk bijvoorbeeld alles over verdeling erfenis en kom direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare mediator uit Zegge.

Benieuwd naar het traject van familie mediation Zegge voor erfenis verdeling?

Verdeling erfenis mediation

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een erfenis verdeling in Zegge te bekijken middels het vergelijken van mediators uit Zegge.

Veelgestelde vragen over mediation in

Zegge

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de mediator regio Zegge jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden ook af om met haast op zoek te gaan naar een mediator. Het kan wel, maar het is het beste om hier eventjes de tijd voor te pakken om te zorgen dat alles goed voelt!

Overstappen van mediator is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande mediator. Vraag vervolgens aan je vorige mediator of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe mediator uit Zegge.

mediatorkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle mediators in Zegge. Wij zien welke mediators beschikbaar zijn in Zegge en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van mediators uit Zegge die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Mediation Zegge

Hulp bij scheiding

1 augustus 2020

Vlotte begeleiding bij het uit elkaar gaan. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een vloeiende mediation en afwikkeling. Pak van ons hart in een al verdrietige periode.

- Jacob de Bruin

De mediator was goed!

29 juli 2020

Eveneens heel eerlijk, ontwapenend maar ook heel meevoelend. Kundige mediator dus.

- Jelle Mulder

Gewoon prima

26 juli 2020

Gewoon prima, zoals ik mag verwachten.

- Ilona Kok

Ruzie met dochter opgelost

28 juli 2020

Al jaren liep het contact tussen mij en mijn tienerdochter erg moeizaam. De therapie die we hadden zorgde enkel maar voor meer redenen om ruzie over te maken. Vandaar ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Bianca Bosman

Persoonlijk afgestemd advies

23 juli 2020

Niks niet het opvolgende dossier maar oprecht van mens tot mens in contact met elkaar. Je merkte tevens dat de dame die ons hielp dit frequenter had gedaan en al snel waren we in contact over oplossingen. De periode voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg prettig. Dit was ook een opluchting voor ons allebei.

- Brenda van de Wal

Gevoelige kwestie fatsoenlijk geregeld

23 juli 2020

Bij de scheiding kwamen er flink wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart een persoon konden vinden waren we er vlot uit. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Ondanks dat het soms gevoelig was, hebben ze dit onpartijdig kunnen doen. Erg knap.

- Jacobus de Vries

Tevreden

24 juli 2020

Tevreden zoals verwacht.

- Martin Willems

Erg veel gehad aan begeleiding tijdens scheiding

24 juli 2020

We hadden het lastig maar de hulp was erg aangenaam. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het eerstvolgende nummer bestempelde. Er wordt echt meegedacht in de oplossing. Zeer bedankt!

- Peter Driessen

Eindelijk rustigere tijden

23 juli 2020

Doordat we via mediatiorkaart met iemand konden communiceren zijn mijn ex partner en ik eindelijk in relaxtere tijden terecht gekomen. De gemoederen liepen aanzienlijk op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons allebei goed waren. Tot op de dag van vandaag pakken we nog wel eens terug op bepaalde items die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook prima ondanks een al prijzige periode.

- Caroline Dijkstra

Gelukkig nu rustigere tijden

20 juli 2020

Omdat we via mediatiorkaart met een persoon konden communiceren zijn mijn voormalig partner en ik gelukkig nu in kalmere tijden terecht gekomen. De gemoederen liepen aanzienlijk op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons beiden bruikbaar waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op bepaalde onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook uitstekend ondanks een al dure periode.

- Vanessa Bosch

Echt chapeau

20 juli 2020

Onze mediator was geweldig. Ik of liever we hebben veel gehad aan de gesprekken met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Gerrit van der Horst

Geen kant kiezen

22 juli 2020

Gelukkig was de begeleider erg bedreven bij de mediation bij mijn werk. Geen enkele keer het gevoel gehad dat hij kant koos of partijdig was. Top.

- Martine de Jonge

Content

18 juli 2020

Gewoon goed, zoals ik mag verwachten.

- Paulus Hofman

Het idee van de mediation helpt echt

21 juli 2020

De mediation heeft gezorgd voor een plan (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. We kunnen hier altijd op terugpakken en daar zijn we content mee. Erg fijn, heeft ons flink geholpen.

- Maarten Groen

Scheiding met zilveren randje

18 juli 2020

Na een behoorlijk conflict terecht gekomen bij een prettige mediator via mediatorkaart. Ik moet aanmerken dat de echtscheiding nu hierdoor soepeler ging dan verwacht en ook spreek ik nog met mijn ex. We hebben achteraf niks meer gehoord, dat had ik eigenlijk nog wel verwacht.

- Edwin Dekker

Oprecht neutraal

14 juli 2020

Gelukkig was de begeleider erg doorgewinterd bij de mediation bij mijn werkgever. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder kant te kiezen. Super.

- Wendy Verbeek

Vaak bereikbaar

12 juli 2020

Geen 9-5 instelling maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons belangrijk gezien het werk. ’s Avonds als de kinderen in bed lagen konden we het gesprek houden met de mediator zodat we geen verlof hoefde te pakken. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging gemakkelijk en vlug. Snel gegaan zo.

- Suzanne Willems

Vlot in contact

12 juli 2020

Geen 9-5 mentaliteit maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons belangrijk gezien het werk. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging soepel en snel. Fijn hoe vlot dit ging.

- Bianca Blom

Tarief viel mee!

13 juli 2020

Scheiden is al prijzig genoeg. Vandaar blij met het lage tarief van onze mediator. We waren er toen vlug uit, duidelijk dat deze vrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Robin Scholten

Complexe nalatenschap tot fatsoenlijk einde gebracht

11 juli 2020

Ondanks de missende stukken konden we in gesprek met elkaar onder begeleiding. Gelukkig hadden we hier bijstand bij, want we hebben hier nog nooit eerder mee te maken gehad. Dank voor de goede zorgen en professionele begeleiding!

- Dennis de Bruijn

Snel opgelost!

14 juli 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch eindelijk uitgekomen. Buiten de mediation waren we zeker in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Albert Kramer

Meer gekregen dan verwacht

14 juli 2020

Eigenlijk was ik wat ongelovig om deze mediation aan te gaan. Maar al vlug kwamen we wel tot een prima uitkomst. Door jullie was dit vast veel minder fatsoenlijk geworden!

- Matthijs van Loon

De mediator was goed!

7 juli 2020

Oprecht begaan, eerlijk en ook empatisch. Kundige mediator dus.

- Guido Timmermans

Advies en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

5 juli 2020

Adequate begeleiding bij een scheiding gekregen. De sessies en documenten waren snel geregeld en goed verzorgd. Pak van ons hart in een al verdrietige tijd.

- Bart Postma

Ruzie met werknemer opgelost

5 juli 2020

Langdradig slepend conflict met een van mijn medewerkers vakkundig begeleid.

- Natascha van den Broek

Oprecht chapeau

4 juli 2020

Deze mensen krijgen een lintje. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Gerrit Vos

Ervaren mediator

5 juli 2020

Eveneens heel eerlijk, ontwapenend en ook heel meevoelend. Was niet haar allereerste mediation, dat was te horen.

- Bastiaan Smeets

Van problemen snel naar oplossingen

7 juli 2020

Met een lange tijd aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met mekaar communiceren. Dat was erg aangenaam, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Dank hiervoor!

- Esther van der Meulen

Simpel en snel

2 juli 2020

Dikke prima! Bedankt!

- Adriaan Hermans

Snel geregeld

30 juni 2020

Zeer snel de verdeling van de erfenis kunnen inrichten dankzij deze professionals! Bedankt.

- Annemarie de Jonge

Boven verwachting

30 juni 2020

Ergens was ik wat sceptisch om deze mediation aan te gaan. Viel me toch mee dat we tot een buitengewoon fatsoenlijke verdeling zijn gekomen van de spullen. Door jullie was dit vast veel minder fatsoenlijk geworden!

- Joris de Leeuw

Persoonlijk afgestemd advies

2 juli 2020

Niks niet het volgende dossier maar echt van mens tot mens in contact met elkaar. Je merkte tevens dat de dame die ons begeleidde dit frequenter had geregeld en al snel waren we in contact over oplossingen. En dat inmiddels we de 3 maanden ervoor haast alleen maar onenigheid hadden. We konden vlug weer opgelucht ademhalen.

- Maria Mulder

Gewoon goed

4 juli 2020

Tevreden zoals bedacht.

- Sjoerd Hendriks

Gevoelige kwestie goed afgehandeld

26 juni 2020

In de periode van uit elkaar gaan was het een emotionele periode maar door de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl hadden we snel een persoon die ons goed kon helpen. De mediator handelde oprecht onpartijdig. Weleens was het een gevoelige zaak maar daar werd fatsoenlijk mee omgegaan. Erg netjes.

- Natasja Groen

Begeleiding en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

24 juni 2020

Adequate begeleiding bij een scheiding gekregen. De sessies en papieren waren vlug georganiseerd en goed verzorgd. Pak van ons hart in een al lastige periode.

- Bastiaan Kramer

Ruzie met werknemer opgelost

23 juni 2020

Lang besluitloos conflict met een van mijn medewerkers professioneel begeleid.

- Björn Molenaar

Onenigheid met dochter begeleid en opgelost

28 juni 2020

Al jaren liep het contact tussen mij en mijn tienerdochter erg moeizaam. De therapie die we hadden zorgde enkel maar voor meer zorgen om ruzie over te maken. Deze manier van mediation pakte speciaal de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte voor ons echt.

- Brenda Scholten

De hulp via mediation was goed tijdens scheiden

26 juni 2020

Hele fijne ondervinding met de hulp tijdens het uit elkaar gaan gehad. Geen nummertje, maar echt het begrip dat je als persoon behandeld wordt. Flink wat tijd genomen voor mijn kant en het met me meedenken. Super content.

- Cindy Willems

Betrokken en aardig

24 juni 2020

Voelde me echt gehoord gedurende de mediation tussen mijn werk en mezelf. Daardoor kunnen we nu in het proces snel door naar de oplossing.

- Tamara van Doorn

Geen kant verkiezen

20 juni 2020

De persoon die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werkgever was erg professioneel. Geen enkele keer het idee gehad dat hij kant koos of partijdig was. Top.

- Daniël Dijkstra

vlot afgehandeld

18 juni 2020

We hebben de erfenis snel kunnen delen dankzij mediation. Dank!

- Robert de Jong

Erfenis zo afgehandeld

20 juni 2020

We hebben de erfenis direct kunnen delen dankzij mediation. Dank!

- Sander Bosman

Scheidingmet een lichtpuntje.

22 juni 2020

We hadden echt flink onenigheid al voor ik de offerteaanvraag indiende bij mediatorkaart. Niet enkel de scheiding is goed gegaan, maar mijn ex en ik zijn ook netter dan verwacht uit elkaar gegaan. We hebben achteraf niks meer gehoord, dat had ik eigenlijk nog wel verwacht.

- Marije Postma

Begeleiding en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

22 juni 2020

Passende begeleiding bij een scheiding gekregen. De sessies en documenten waren snel overeengekomen en goed verzorgd. Pak van ons hart in een al moeilijke periode.

- Maaike van de Wal

Moeilijke periode afgesloten

18 juni 2020

Mijn vaders dood zorgde voor een verdrietige paar maanden rondom de erfenis. De gemoederen waren hoog maar de ondersteuning vakkundig en meelevend. Er nauwgezet geregeld allemaal.

- Michael Schipper

Hulp bij (tiener)dochter

21 juni 2020

Mijn dochter en ik leken niet goed met elkaar praten. De therapie die we hadden zorgde alleen maar voor meer redenen om ruzie over te maken. Deze manier van mediation pakte vooral de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte voor ons echt.

- Gerrit Vos

Van problemen snel naar oplossingen

17 juni 2020

Met een lange tijd aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu eindelijk echt met mekaar praten. Dat was erg fijn, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Dank hiervoor!

- Laura Hoekstra

Conflict met medewerker opgelost

15 juni 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleemgeval kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en vlot geholpen.

- Marloes van Dijk

Dichter naar elkaar gekomen

15 juni 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen door de fijne begeleiding en mediation.

- Annemieke de Ruiter

Erfenis zo geregeld

17 juni 2020

We hebben de erfenis direct kunnen delen dankzij mediation. Dank Jullie Wel.

- Wouter de Vos

Uiteindelijk van mijn baas af

15 juni 2020

Tevreden konden we met begeleiding van een mediator via deze site eindelijk tot een vertrek met geschikte voorwaarden komen. Overigens was het voor mij al helder dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel toegeven.

- Elizabeth Blom

Oprecht chapeau

9 juni 2020

Onze mediator was super. Ik of liever we hebben veel gehad aan de gesprekken met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Hendrikus van der Horst

Dichter naar elkaar toegegroeid

9 juni 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen door de goede hulp en mediation.

- Patricia Jonker

Hulp bij (tiener)dochter

7 juni 2020

Al jaren was het contact tussen mij en mijn dochter erg stroef. We hebben daarvoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Deze manier van mediation pakte vooral de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte voor ons volledig.

- Ronald de Leeuw

De familie is weer een familie

6 juni 2020

De communicatie in onze familie was altijd lastig, gelukkig ondertussen weer op een toegankelijk niveau.

- Ramona Meijer

Het uit elkaar gaan met zilveren randje

11 juni 2020

We hadden werkelijk flink onenigheid al voor ik de offerteaanvraag indiende bij mediatorkaart. Niet alleen de scheiding is prima verlopen, maar mijn ex en ik zijn ook beter dan bedacht uit elkaar gegaan. We hebben erna niks meer vernomen, dat had ik eigenlijk nog wel bedacht.

- Niels Wolters

Oprecht objectief

9 juni 2020

Gelukkig was de ondersteuner erg geoefend bij de mediation bij mijn werk. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder kant te kiezen. Super.

- Maurice Peters

Vechtscheiding voorkomen!

7 juni 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Buiten de mediation waren we vast in een vechtscheiding terecht gekomen. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Claudia de Graaf

Erfenis netjes verdeeld

5 juni 2020

Fijne hulp ontvangen bij het delen van de erfenis. Was een moeizame tijd, waarin de gemoederen hoog konden stijgen. Maar door de hulp en begeleiding is het toch geslaagd zonder ruzie. Enorm dankbaar hiervoor.

- Jessica Martens

Tevreden

7 juni 2020

Gewoon goed, zoals ik mag denken.

- Robin Hermans

Gewoon goed

1 juni 2020

Content zoals bedacht.

- Elisabeth Groen

Begeleiding bij (tiener)dochter

6 juni 2020

Al jaren liep het contact tussen mij en mijn tienerdochter erg stroef. We hebben hiervoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Vandaar ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gebracht!

- Maarten Jacobs

Arbeidsconflict kundig aangepakt

31 mei 2020

Lang besluitloos conflict met een van mijn werknemers vakkundig begeleid.

- Hanneke de Lange

Geoefend mediator

31 mei 2020

Gewoon begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar allereerste mediation, dat was te horen.

- Wilhelmina Schipper

Advies en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

30 mei 2020

Passende hulp bij een scheiding gekregen. De gesprekken en documenten waren vlug overeengekomen en goed verzorgd. Pak van ons hart in een al lastige tijd.

- Hendrikus Peeters

Niks meer te maken met mijn werkgever!

3 juni 2020

Tevreden konden we met behulp van een mediator via deze site tenslotte tot een afscheid met juiste condities komen. Had er gewoon recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Robertus Huisman

Arbeidsconflict bekwaam opgelost

30 mei 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleem kon komen met een medewerker maar via mediation professioneel en snel geholpen.

- Manon Kok

Betrokken en aardig

26 mei 2020

Er wordt geen kant gekozen en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor grote passen in de juiste richting kunnen maken!

- Tamara Willems

Niets meer te maken met mijn werk!

29 mei 2020

Na een berg gedoe op werk gelukkig nu met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf mogen verlaten. Had er gewoon recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Bart Bosman

Een schouderklopje verdiend

30 mei 2020

Deze mensen krijgen een schouderklopje. Ik of liever we hebben flink gehad aan de sessies met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Elisabeth Huisman

Echt chapeau

27 mei 2020

Deze organisatie krijgen een lintje. Ik of eigenlijk wij hebben flink gehad aan de gesprekken met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Deborah van der Meulen

Moeilijke periode afgesloten

26 mei 2020

Na het overlijden van mijn pa een lastige tijd afgerond met de verdeling van de erfenis. De gemoederen waren hoog maar de begeleiding vakkundig en meelevend. Er nauwgezet geregeld allemaal.

- Pieter Kuiper

Oprecht neutraal

28 mei 2020

De man die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg bekwaam. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Top.

- Jasper Smits

Advies en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

26 mei 2020

Passende begeleiding bij een scheiding gekregen. De ervaring gedurende de mediations zorgde voor een gestructureerde mediation en afhandeling. Pak van ons hart in een al verdrietige periode.

- Frank van Dam

Dichter naar elkaar gekomen

27 mei 2020

De communicatie in onze familie was altijd moeilijk, gelukkig ondertussen weer op een toegankelijk niveau.

- Tessa Peters

Volledig onpartijdig

21 mei 2020

De kerel die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werkgever was erg professioneel. Geen enkele keer het gevoel gehad dat hij kant koos of bevooroordeeld reageerde. Super.

- Vincent Gerritsen

Begeleiding en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

23 mei 2020

Snelle ondersteuning bij het uit elkaar gaan. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een gestructureerde mediation en afhandeling. Super, een hele zorg minder.

- Erwin de Haan

Geen kant gekozen

23 mei 2020

De kerel die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg bekwaam. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder kant te kiezen. Super.

- Hendrik Smits

Persoonlijk afgestemd advies

19 mei 2020

Niks niet het opvolgende dossier maar echt van mens tot mens in gesprek met elkaar. Je merkte tevens dat de dame die ons bijstond dit vaker had gedaan en al snel waren we in gesprek over oplossingen. En dat terwijl we de 3 maanden daarvoor praktisch alleen maar onenigheid hadden. We konden vlug weer opgelucht ademen.

- Jessica van Loon

Hulp bij scheiding

15 mei 2020

Vlotte hulp bij het uit elkaar gaan. De ervaring gedurende de mediations zorgde voor een vloeiende mediation en afhandeling. Pak van ons hart in een al lastige tijd.

- Manon de Wit

Het idee uit de mediation helpt oprecht

20 mei 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons zeer heeft geholpen. Nog steeds wel eens als we een keer woorden hebben grijpen we daarnaar terug. Erg prettig, heeft ons erg geholpen.

- Jacob Peters

Niet enkel voor werknemers

20 mei 2020

Erg vakkundig geholpen met een ruzie met een werknemer. Gauw geholpen en totaal neutraal. Erg blij.

- Petra Driessen

Ook voor werkgevers

15 mei 2020

Zeer blij met de bemiddeling in een arbeidsconflict met één van mijn medewerkers. Professioneel begeleid en niet het idee gekregen dat het allemaal maar de verantwoordelijkheid is van de werkgever. Een opluchting.

- Thomas van Dam

Na lang turbulent nu rust

19 mei 2020

Doordat we via mediatiorkaart met iemand konden praten zijn mijn voormalig partner en ik gelukkig nu in rustigere tijden terecht gekomen. Er werden heldere situaties maar er werden vooral oplossingen bedacht die voor ons alletwee werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag af en toe nog teruggrijpen op afspraken van destijds. Het tarief was ook goed ondanks een al dure tijd.

- Caroline Smeets

Vaak bereikbaar

11 mei 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de afspraken werden op onze schema’s afgestemd. ’s Avonds als de kleintjes in bed lagen konden we het gesprek voeren met de mediator zodat we geen verlof hoefde te pakken. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging prettig en vlug. Snel geregeld zo.

- Renate van der Linden

Tevreden

15 mei 2020

Content zoals bedacht.

- Rob Jacobs

Uitstekend gedaan Het was een minder leuke beweegreden waardoor ik hier terecht kwam maar de uitkomst(en) die eruit kwamen waren goed. Ergens dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden maar dat was echt niet zo. Het was echt objectief. Verder was het betaalbaar gelukkig.

15 mei 2020

- Wilhelmus Mulder

Gelukkig nu rustigere tijden

11 mei 2020

Doordat we via mediatiorkaart met iemand konden praten zijn mijn ex partner en ik eindelijk in relaxtere tijden terecht gekomen. De gemoederen liepen aanzienlijk op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons beiden goed waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op bepaalde onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook goed ondanks een al prijzige periode.

- Antonius Koster

Echt chapeau

9 mei 2020

Deze mensen krijgen een schouderklopje. Ik of liever wij hebben flink gehad aan de gesprekken met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Thijs van Dijk

Complexe nalatenschap tot goed einde gebracht

7 mei 2020

Ongeacht de missende documenten konden we in gesprek met elkaar onder begeleiding. Gelukkig hadden we hier hulp bij, want wij hebben hier nog niet eerder mee te maken gehad. De kosten vielen ook alles mee.

- Ingrid Bosman

Het idee was aantrekkelijk

13 mei 2020

De mediation heeft gezorgd voor een idee (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. We kunnen hier altijd op terugpakken en daar zijn we blij mee. Erg fijn, heeft ons erg geholpen.

- Maartje van Doorn

Professioneel en vlug

6 mei 2020

De mediator waarmee we in gesprek kwamen was duidelijk ervaren met dit soort conflicten en pakte het vlot op.

- Thijs de Bruijn

Van moeilijkheden vlot naar oplossingen

8 mei 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn leidinggevende en ikzelf zijn we met mediation gelukkig nu tot elkaar gekomen. Dat was zeer fijn, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Dank Jullie Wel!

- Roel Bosch

Lastige periode afgesloten

9 mei 2020

Na het doodgaan van mijn pa een pijnlijke tijd afgerond met de verdeling van de erfenis. De emoties waren hoog maar de ondersteuning professioneel en meelevend. Was voor ons vlekkeloos geregeld zo.

- Dave Bos

Ongeacht de gemoederen netjes gedeeld

8 mei 2020

We hebben fijne hulp geboden gekregen na de aanvraag hier. Was een lastige tijd, waarin de emoties hoog konden stijgen. Maar door de ondersteuning en begeleiding is het toch geslaagd zonder ruzie. Enorm bedankt!

- Mirjam Hoekstra

Het idee was degelijk

2 mei 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons zeer veel heeft geholpen. We kunnen hier altijd op terugpakken en daar zijn we blij mee. Erg prettig, heeft ons zeer geholpen.

- Adriaan de Lange

Direct afgehandeld!

30 april 2020

Na een ruzie van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er door mediatorkaart volledig uitgekomen! Ik denk ook dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Bastiaan Sanders

Tevreden

5 mei 2020

Tevreden zoals verwacht.

- Maartje Verhoeven

Verwachtingen overtroffen

4 mei 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage idee de sessies rondom de echtscheiding in. Viel me toch mee dat we tot een zeer fatsoenlijke verdeling zijn gekomen van de bezittingen. Dankzij jullie was dit vast veel minder fatsoenlijk geworden!

- Roy Dekker

Verwachtingen overtroffen

4 mei 2020

Eigenlijk was ik wat sceptisch om deze mediation aan te gaan. Viel me toch mee dat we tot een buitengewoon eerlijke verdeling zijn gekomen van de bezittingen. Ik denk dat zonder dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Monique de Boer

Betrokken en aardig

3 mei 2020

Er is geen kant gekozen en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor grote stappen in de juiste richting kunnen maken!

- Maartje Bos

Professioneel en snel

3 mei 2020

De man die contact zocht had duidelijk verstand van zaken en kon ons rap verder helpen.

- Bastiaan de Bruijn

Ook voor werkgevers

1 mei 2020

Erg blij met de bemiddeling in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Snel geholpen en totaal neutraal. Een verademing.

- Petrus Postma

Moeilijke periode afgesloten

29 april 2020

Na het doodgaan van mijn vader een lastige periode afgesloten met de verdeling van de erfenis. De emoties waren hoog maar de ondersteuning vakkundig en meelevend. Was voor ons foutloos geregeld zo.

- Martin Peters

Het idee was aantrekkelijk

26 april 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons best heeft geholpen. We kunnen hier altijd op pakken en daar zijn we blij mee. Erg fijn, heeft ons flink geholpen.

- Natascha van de Velden

Goed gedaan De oorzaak was simpelweg niet prettig maar de manier waarop het geregeld is was top. Ergens dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden maar dat was echt niet zo. Het was echt objectief. Bovendien was het betaalbaar gelukkig.

29 april 2020

- Jacobus van Leeuwen

Ondanks afstand professioneel geholpen

22 april 2020

Nog nooit te maken gehad met een buitenlands heengaan en erfenis. Daarom toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze begeleiding gevonden via mediator kaart. Dank je wel!

- Michiel de Boer

Het uit elkaar gaan met zilveren randje

24 april 2020

We hadden echt flink ruzie al voor ik de offerteaanvraag indiende bij mediatorkaart. Ik moet vertellen dat de echtscheiding nu daardoor soepeler ging dan verwacht en ook spreek ik nog met mijn ex. Nazorg had iets beter gekund na afronding.

- Caroline van den Broek

Ondanks afstand professioneel geholpen

22 april 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands heengaan en nalatenschap. Na een sterfgeval in de familie in Canada hebben we dus begeleiding gezocht. Deze vlot en met relatief lage kosten gevonden. Dank allemaal!

- Robin de Graaf

Geen kant verkiezen

19 april 2020

De kerel die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg professioneel. Geen enkele keer het gevoel gehad dat hij kant koos of bevooroordeeld reageerde. Super.

- Remco van Loon

De hulp via mediation was goed tijdens uit elkaar gaan

25 april 2020

We hadden het moeilijk maar de hulp was erg aangenaam. Geen nummertje, maar echt het gevoel dat je als persoon behandeld wordt. Flink wat tijd genomen voor mijn verhaal en het met me meedenken. Super content.

- Jacob van Dijk

Niet duur

19 april 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Daarom blij met het betaalbare tarief van onze mediator. Het was vlot overeengekomen nadat de doorgewinterde dame ons hielp.

- Monique Koster

Scheidingmet een lichtpuntje.

22 april 2020

Na een behoorlijk conflict terecht gekomen bij een fijne mediator via mediatorkaart. Ik moet vertellen dat de echtscheiding nu daardoor soepeler ging dan verwacht en ook praat ik nog met mijn ex. Nazorg had iets beter gemogen na afsluiting.

- Maarten van den Broek

Het idee uit de mediation helpt oprecht

22 april 2020

De mediation heeft gezorgd voor een concept (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. Nog steeds wel eens als we een keer woorden hebben pakken we ernaar terug. Erg prettig, heeft ons erg geholpen.

- Willem Hendriks

Betrokken en aardig

18 april 2020

Er is geen partij getrokken en geluisterd naar alle partijen. Daardoor kunnen we nu in het proces snel door naar de oplossing.

- Esther Smit

Volledig onpartijdig

17 april 2020

Gelukkig was de begeleider erg bedreven bij de mediation bij mijn werkgever. Geen enkele keer het idee gehad dat hij kant koos of partijdig was. Super.

- Angelique Hermans

Pijnlijke periode afgerond

19 april 2020

Na het overlijden van mijn pa een lastige periode afgerond met de verdeling van de erfenis. Advies was zeer individueel en op maat. Was voor ons perfect geregeld zo.

- Joris Bosman

Scheiding met zilveren randje

15 april 2020

Na een behoorlijk conflict terecht gekomen bij een gepaste mediator via mediatorkaart. Niet alleen de echtscheiding is goed gegaan, maar mijn ex en ik zijn ook netter dan bedacht uit elkaar gegaan. Nazorg had iets beter gekund na afsluiting.

- Klaas Vink

Meelevend en welwillend

17 april 2020

Voelde me echt gehoord gedurende de mediation tussen mijn werkgever en mezelf. Hierdoor grote passen in de goede richting kunnen maken!

- Deborah van Veen

Profi en snel geregeld

17 april 2020

De mediator waarmee we in gesprek kwamen was duidelijk ervaren met dit soort conflicten en pakte het direct op.

- Robin Schipper

Nalatenschap eerlijk verdeeld

14 april 2020

We hebben prettige hulp aangeboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het doodgaan van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Maar door de hulp en advies is het toch geslaagd zonder ruzie. Zeer bedankt hiervoor.

- Michael Mol

Simpel en snel

11 april 2020

Dikke prima! Dank Jullie Wel!

- Kim Bakker

Dichter naar elkaar gekomen

9 april 2020

Na een jarenlang conflict in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de fijne hulp en mediation.

- Marco van de Ven

Gewoon goed

7 april 2020

Gewoon prima, zoals ik mag verwachten.

- Elizabeth van Wijk

Vakkundig en snel

8 april 2020

De man die contact zocht had duidelijk verstand van zaken en kon ons rap verder helpen.

- Jacoba Peeters

Gelukkig nu rustigere tijden

5 april 2020

Doordat we via mediatiorkaart met iemand konden praten zijn mijn ex partner en ik gelukkig nu in relaxtere tijden terecht gekomen. Er waren heldere situaties maar er werden bovenal oplossingen bedacht die voor ons allebei werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Tot op de dag van vandaag pakken we nog wel eens terug op sommige items die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook prima ondanks een al dure periode.

- Sanne van den Broek

Veelal bereikbaar

8 april 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de sessies werden op onze planning afgestemd. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging soepel en gauw. Snel besloten zo.

- Hanneke Bosch

Ondanks afstand bekwaam geholpen

7 april 2020

Nog nooit te maken gehad met een buitenlands heengaan en erfenis. Vandaar toch maar begeleiding ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Deze vlot en met betrekkelijk lage prijzen gevonden. Bedankt allemaal!

- Jessica Willems

Niets meer te maken met mijn werk!

3 april 2020

Na een berg gezeik op werk eindelijk met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf kunnen verlaten. Natuurlijk was het voor mij al helder dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel toegeven.

- Margaretha Huisman

Ondanks afstand professioneel geholpen

3 april 2020

Persoonlijk hadden we geen deskundigheid op het gebied van buitenlandse erfenissen. Daarom toch maar begeleiding ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Deze snel en met relatief lage kosten gevonden. Dank je wel!

- Sylvia de Boer

Buitenlandse nalatenschap professioneel geregeld

1 april 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands heengaan en erfenis. Daarom toch maar begeleiding ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze hulp gevonden via mediator kaart. Dank jullie wel!

- Bram Willems

Hulp bij scheiding

2 april 2020

Passende begeleiding bij een scheiding gekregen. De sessies en papieren waren snel overeengekomen en goed verzorgd. Pak van ons hart in een al moeilijke periode.

- Eric van Loon

Het plan was goed

6 april 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons heel heeft geholpen. Nog altijd wel eens als we een keer woorden hebben grijpen we ernaar terug. Erg prettig, heeft ons erg geholpen.

- Mirjam Schouten

Ondanks afstand bekwaam geholpen

1 april 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands heengaan en erfenis. Na een sterfte in de familie in Canada hebben we dus begeleiding gezocht. Gelukkig deze hulp gevonden via mediator kaart. Dank je wel!

- Nancy Boer

Conflict met personeelslid opgelost

31 maart 2020

Lang slepend conflict met een van mijn medewerkers professioneel begeleid.

- Jasper Mulder

Onenigheid met dochter begeleid en opgelost

17 maart 2020

Al jaren liep het contact tussen mij en mijn tienerdochter erg moeizaam. We hebben hiervoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Deze manier van mediation pakte vooral de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte voor ons volledig.

- Yvonne Jansen

Advies en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

4 maart 2020

Vlotte begeleiding bij het uit elkaar gaan. De gesprekken en documenten waren vlug geregeld en goed verzorgd. Pak van ons hart in een al verdrietige tijd.

- Manon de Haan

Vaak bereikbaar

13 februari 2020

Geen 9-5 mentaliteit maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons van belang gezien het werk. ’s Avonds als de kleintjes op bed lagen konden we het gesprek voeren met de mediator zodat we geen verlof hoefde te pakken. De aanvraag hier op mediatorkaart ging prettig en vlug. Snel gegaan zo.

- Martijn de Wit

Tarief viel mee!

23 januari 2020

Scheiden is al duur genoeg. Gelukkig viel het uiteindelijk erg mee toen we een mediator inschakelde. Het was snel besloten nadat de doorgewinterde dame ons begeleid had.

- Saskia Vink

Onzekere kwestie fijn afgehandeld

29 december 2019

Bij de scheiding kwamen er flink wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden zoeken waren we er vlot uit. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Weleens was het een gevoelige kwestie maar daar werd fatsoenlijk mee omgegaan. Prettige afwikkeling zo.

- Vanessa Hoekstra

Fijn!

1 april 2020

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Miranda van de Ven

Werkt goed dit

28 maart 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Tom Bos

Snelle offerte

28 maart 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Vincent Molenaar

Zeer verrast

1 april 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via een offerte van Mediatorkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Marcel Vermeulen

Gevonden via forum

25 maart 2020

Door een forum deze site gevonden. Blij met de ontvangen offerte. Goed werk afgeleverd door de professional

- Barbara de Koning

via mediatorkaart.nl snel gekoppeld

27 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en het zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Ruben van Dijk

De perfecte match

23 maart 2020

Via Mediatorkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Annemieke Bosman

Via linkedin niet hetzelfde

23 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Joost de Jong

Mediatorkaart werkt erg fijn

20 maart 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Maaike Post

Mijn eigen netwerk kan dit niet

19 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Patricia Veenstra

Erg tevreden

24 maart 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Mediatorkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Tim de Jonge

Forum bood hulp

18 maart 2020

Via een forum deze site gevonden. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Einde zoektocht!

- Joris van de Brink

snel geholpen

21 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Petronella de Jonge

betaalbaarder dan ik dacht

16 maart 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Jessica van Dam

Super service

20 maart 2020

Afgelopen maand offertes aangevraagd en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Vincent Post

zeer rap geholpen

20 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via mediatorkaart.nl. Lekker in de omgeving, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een mooie prijs.

- Tim Verbeek

via mediatorkaart.nl snel gekoppeld

18 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en het zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Jelle Verhoeven

erg snel

12 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via mediatorkaart.nl. Fijn in de omgeving, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Martin Verbeek

Na lang zoeken de juiste gevonden

15 maart 2020

Na een zoektocht arriveerde ik bij Mediatorkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Jelle Kuipers

mediatorkaart.nl heeft me snel verbonden

13 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en het zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Pascal Peeters

Vlugge offerte

14 maart 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Barbara de Vries

erg snel

6 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via mediatorkaart.nl. Lekker in de buurt, fijn persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Sander Smits

Forum bood hulp

5 maart 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Blij met de ontvangen offerte. Goed werk afgeleverd door de professional

- Cindy Dijkstra

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

24 februari 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Jan Bosman

Gelijk gevonden wie ik nodig had via mediatorkaart.nl

13 februari 2020

Via Mediatorkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Wilhelmus van der Linden

Mediatorkaart is top!

8 februari 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Barry Post

Fijn!

30 januari 2020

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Hanneke van der Linden

Goed contact

29 januari 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Edwin Verbeek

vlot en makkelijk

22 januari 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via mediatorkaart.nl. Fijn lokaal, aangenaam persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Caroline van der Meer

Werkt goed dit

13 januari 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Maurice Visser

Forum bood hulp

8 januari 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Lisette Smeets

Prettige service

6 december 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Raymond de Graaf

snelle service

2 december 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker lokaal, prettig persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Wilhelmus Peters

betaalbaar en professioneel

25 november 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Ingrid Koster

betaalbaar en professioneel

21 november 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Judith de Wit

Vlugge offerte

11 november 2019

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Roel Visser

Duidelijke website

4 november 2019

Na lang zoeken kwam ik uit op Mediatorkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Barbara van Dijk

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

27 oktober 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Martine van den Heuvel

Google is je grootste vriend

24 oktober 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een aanvraag gedaan en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Björn van der Heijden

Vlugge offerte

24 oktober 2019

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Maria Hoekstra

betaalbaarder dan ik dacht

11 oktober 2019

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Robin van de Wal

betaalbaarder dan ik dacht

10 oktober 2019

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Adrianus van de Ven

Goed contact

3 oktober 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Caroline Willemsen

Snelle match via mediatorkaart.nl

24 september 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Adriaan Huisman

Positieve ervaring

12 september 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Mediatorkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Matthijs Mol

Dé tip

8 september 2019

Via bekenden beland bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Natascha Molenaar

Duidelijke website

30 augustus 2019

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Hendrikus Koster

Snelle offerte

29 augustus 2019

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Sebastiaan Peeters

Ideale tip

18 augustus 2019

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Annemieke Willemsen

Duidelijke website

10 augustus 2019

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Petra van de Pol

niet verwacht zo betaalbaar

1 augustus 2019

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Martinus Smeets

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

25 juli 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- René Verbeek

Duidelijke website

18 juli 2019

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Inge Dijkstra

Mijn eigen netwerk kan dit niet

12 juli 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Michiel Hendriks

Prettige service

5 juli 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Tom van de Pol

Dit werkt fijn

4 juli 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Barry de Vries

Snelle match via mediatorkaart.nl

21 juni 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- David Kuijpers

Mediatorkaart werkt erg fijn

17 juni 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Hendrikus Blom

Dé tip

7 juni 2019

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Caroline de Haan

Ideale website

3 juni 2019

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Mirjam Dekker

Werkt goed dit

26 mei 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Erik Hoekstra

Google is je grootste vriend

16 mei 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een offerte aangevraagd en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Tamara van der Laan

Voortreffelijke match

9 mei 2019

Via Mediatorkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Adrianus Mol

Mediatorkaart is top!

7 mei 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Guido Brouwer

Positieve ervaring

27 april 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Mediatorkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Wouter Veenstra

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

21 april 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Eva Dijkstra

Super service

19 maart 2019

Gisteren offertes aangevraagd en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Iris Hermans

Goed contact

28 februari 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Sander Smeets

erg snel

31 januari 2019

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via mediatorkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Maaike Schouten

betaalbaar en professioneel

28 januari 2019

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Vincent van Doorn

vlot en makkelijk

13 januari 2019

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via mediatorkaart.nl. Fijn in de buurt, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een mooie prijs.

- Johan Visser

Google is je grootste vriend

15 januari 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Gerardus van Wijk

Google is je grootste vriend

3 januari 2019

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Bart de Ruiter

Gelijk gevonden wie ik nodig had via mediatorkaart.nl

19 december 2018

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en het zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Marieke van Dijk

Uitgelichte mediators uit Zegge

Advocatenkantoor Swart

Vughtstraat 3
4701 NJ Roosendaal
Nederland

0165 743 105
http://www.advocatenkantoorswart-roosendaal.nl/

Haans Advocaten Roosendaal

Vijfhuizenberg 50
4708 AL Roosendaal
Nederland

0165 592 000
http://www.haansadvocaten.nl/

Art. advocatuur | Advocaat Roosendaal | Ondernemingsrecht

Brugstraat 73
4701 LD Roosendaal
Nederland

0165 743 001
http://www.art-advocatuur.nl/