Mediator Zwartemeer

Zoek jij een expert voor mediation in Zwartemeer?
Lees dan vooral verder.
Mediatorkaart zorgt dat jij die zoekt naar Mediator Zwartemeer verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het gaafste gedeelte?
Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle mediatorkantoren uit Zwartemeer – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2020 en verder.

Mediator Zwartemeer gezocht?

Kosten inzichtelijk krijgen

Mediator Zwartemeer
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 139 reviews)
Mediatorlink Mediation
Mediator ConflictConsult
Zakelijke Mediation MediationEasy
First Mediation
Mediatorgroep Bemiddeld conflictbemiddeling
Bloemster Mediation
Handdrukpunt echtscheiding meditaion

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Zwartemeer, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Weiteveen, Klazienaveen en Emmer Compascuum bijvoorbeeld ook geholpen aan een mediator.

Waarom mediator Zwartemeer

Ben jij op zoek naar een geschikte mediator in Zwartemeer? Je zit vast in een conflict en wilt idealiter zo snel mogelijk een geschikte mediator vinden, maar je komt er eigenlijk meteen achter dat dit niet zo eenvoudig is. Dit komt door het grote aanbod aan mediators. Gelukkig zijn wij er voor je om de beste tips te geven. Spring direct naar:

Wanneer is het verstandig om de beste mediator in Zwartemeer te zoeken

Het is tegenwoordig nog altijd zo dat men niet weet wanneer het verstandig is om een mediator in te zetten voor een conflict. Je kan een mediator voor eigenlijk alle ruzies en conflicten gebruiken. Door in het midden van het geschil te gaan staan, tussen beide partijen in, kan hij onafhankelijk het geschil oplossen. Een mediator kan ook helpen als er sprake is van een conflict met je werkgever. Denk hierbij aan conflicten over het uitgekeerde salaris of over het aantal vakantiedagen.

De personen die te maken krijgen met bijvoorbeeld ruzies in de buurt kunnen ook aankloppen bij een mediator in Zwartemeer. Bijvoorbeeld wanneer jij, of je buur, een hekwerk wilt plaatsen en er ruzie ontstaat over de erfgrens. organisatiesondernemingen kunnen een mediator weer inschakelen als ze bijvoorbeeld een geschil hebben over een patent. Een mediator is dus multi-inzetbaar en kan jou waarschijnlijk ook assisteren bij je conflict. Bij Mediatorkaart kun je in Zwartemeer terecht voor:

  • Mediator scheiding Zwartemeer
  • Zakelijke mediation Zwartemeer
  • Familie mediation Zwartemeer
  • Mediation arbeidsconflict Zwartemeer
  • En meer

Alle mediators uit Zwartemeer

Bekijk ook mediators uit

Op zoek naar een voordelige mediator Zwartemeer – mediator vs. rechtszaak

Er zit een behoorlijk verschil tussen een advocaat en een mediator. Een jurist wordt pas ingeschakeld als zelfs de mediator het conflict niet kan oplossen. Denk hier met name aan erge ruzies die nooit meer onderling opgelost kunnen worden.

Een mediator daarentegen is de partij die die gespecialiseerd is in het laten verdwijnen van een conflict. Vaak kunnen beide partijen hierna weer op goede voet met elkaar verder. Er is dus een enorm verschil tussen een jurist en een mediator.

Het is bijvoorbeeld voor zakelijke mediation sterk aan te bevelen om een lokale en betaalbare mediator te vinden uit Zwartemeer. Dit is onder andere ook in te zetten wanneer je te maken hebt met een arbeidsconflict.

Op zoek naar een mediator uit Zwartemeer voor jouw zakelijke mediation?

Zoek een zakelijk mediator

Klik op ‘Zoek een zakelijk mediator‘ om een betaalbare mediator te vinden die gespecialiseerd is in zakelijke mediation Zwartemeer.

Redenen om te kiezen voor een mediator in Zwartemeer

Een mediator kan, zoals hierboven beschreven, uithelpen met diverse zaken. Op de eerste plaats maakt de mediator het mogelijk om de relatie niet naar de filistijnen te helpen, meestal is het namelijk zo dat de gemoederen hoog oplopen.

De mediator uit Zwartemeer weet alles over de juiste manier van onderhandelen, je weet dus altijd zeker dat jij kunt overleggen met de andere partij zonder dat de stoelen door de kamer vliegen. Ook kan je door de mediators het conflict snel afhandelen. Je wilt natuurlijk niet onnodig veel moeite steken in een conflict. Door de mediator uit Zwartemeer eindigt het geschil dus snel en pijnloos.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Esther Veenstra Esther Veenstra
Customer Succes manager bij mediatorkaart.nl
Mediation94%
Familierecht90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Mediator Zwartemeer gezocht – waar moet je op letten bij het zoeken

Door het grote aanbod aan mediators is het niet eenvoudig om de juiste partij te vinden. Wij helpen je alvast op weg door je een aantal tips te geven. Het moet natuurlijk wel een ervaren partij zijn die zich bezig gaat houden met je conflict. Grote organisaties zullen bijvoorbeeld specifiek moeten kijken naar mediators die gespecialiseerd zijn op het beëindigen van arbeidsconflicten. Koppels die willen gaan scheiden zullen op zoek moeten gaan naar een mediator scheiden in Zwartemeer.

Scheiden in Zwartemeer is meestal al pijnlijk genoeg zonder de, vaak nutteloze, ruzies. Een mediator scheiden helpt je om zo pijnloos mogelijk te scheiden.

Heb jij nog vragen voor een specifiek mediator kantoor? Je kan altijd contact met ze opnemen.

Wil je bijvoorbeeld snel scheiden, vraag dan 3 offertes op van lokale en betaalbare mediators uit Zwartemeer die je graag helpen met een echtscheiding aanvragen.

Scheiden Zwartemeer, via een betaalbare mediators

Scheiden Zwartemeer

Klik op de knop ‘Scheiden Zwartemeer‘ om een scheiding aan te vragen door een scheidingsmediator uit Zwartemeer, gespecialiseerd in echtscheiding.

3 offertes voor een mediator in Zwartemeer

Ook bij het aanvragen van een offerte zijn er een aantal zaken waar je rekening mee moet houden. In de aanvraag is het erg belangrijk dat je duidelijk bent in waar je naar op zoek bent. Dit helpt je om direct uit te komen bij een mediator die de know-how heeft om jouw conflict op te lossen.

Vervolgens hoef je eigenlijk alleen nog maar een meeting in te plannen, door deze ontmoeting kan je een goed beeld vormen over de persoon die jou zal gaan assisteren. Het is wel belangrijk dat je door een deur kan met de mediator, hij of zij zal toch iemand zijn waar je vaak mee in gesprek zal gaan.

Klik op kosten mediator om direct 3 offertes van lokale en betaalbare mediators uit Zwartemeer op te vragen en zo direct inzicht te krijgen in de kosten.

Direct 3 offertes voor een specifieke kostenindicatie van verschillende mediators uit Zwartemeer.

Nu 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit.

Mediator in Zwartemeer – een persoon die je kan helpen

Wij gaan ervanuit dat je door dit artikel zelf ook de mediator uit Zwartemeer vindt die bij jouw geschil past. Via ons formulier is het makkelijk om 3 offertes aan te vragen voor een mediator. Wanneer het gaat over nalatenschap kan dit bijvoorbeeld ook erg handig zijn.Kwel jezelf niet langer en schakel een mediator in.

Bekijk bijvoorbeeld alles over verdeling erfenis en kom direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare mediator uit Zwartemeer.

Benieuwd naar het traject van familie mediation Zwartemeer voor erfenis verdeling?

Verdeling erfenis mediation

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een erfenis verdeling in Zwartemeer te bekijken middels het vergelijken van mediators uit Zwartemeer.

Veelgestelde vragen over mediation in

Zwartemeer

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de mediator regio Zwartemeer jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden ook af om met haast op zoek te gaan naar een mediator. Het kan wel, maar het is het beste om hier eventjes de tijd voor te pakken om te zorgen dat alles goed voelt!

Overstappen van mediator is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande mediator. Vraag vervolgens aan je vorige mediator of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe mediator uit Zwartemeer.

mediatorkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle mediators in Zwartemeer. Wij zien welke mediators beschikbaar zijn in Zwartemeer en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van mediators uit Zwartemeer die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Mediation Zwartemeer

Tevreden

3 september 2020

Tevreden zoals bedacht.

- Kim Veenstra

Simpel en snel

3 september 2020

Absoluut super! Bedankt!

- Annemarie van de Berg

Scheidingmet een lichtpuntje.

27 augustus 2020

We hadden echt flink onenigheid al voor ik de aanvraag indiende bij mediatorkaart. Niet alleen de echtscheiding is goed gegaan, maar mijn ex en ik zijn ook beter dan verwacht uit elkaar gegaan. Nazorg had iets beter gekund na afsluiting.

- Michel Hermans

Uit elkaar met een lichtpuntje.

30 augustus 2020

We hadden eigenlijk flink onenigheid al voor ik de offerteaanvraag indiende bij mediatorkaart. Ik moet aanmerken dat de echtscheiding nu daarom soepeler ging dan bedacht en ook praat ik nog met mijn ex. Nazorg had iets beter gekund na afronding.

- Chantal Peeters

Pijnlijke tijd afgesloten

23 augustus 2020

Mijn vaders dood zorgde voor een verdrietige periode rondom de erfenis. Advies was erg persoonlijk en op maat. Was voor ons perfect geregeld zo.

- Erwin van Leeuwen

De familie is weer een familie

25 augustus 2020

De communicatie in onze familie was steeds lastig, gelukkig inmiddels weer op een toegankelijk niveau.

- Ilse Vos

Ongeacht de emoties eerlijk gedeeld

13 augustus 2020

Fijne ondersteuning gekregen bij het verdelen van de erfenis. Was een moeilijke periode, waarin de emoties hoog konden oplopen. Door jullie ondersteuning en energie allemaal tot een goed einde gekomen. Zeer bedankt hiervoor.

- Bart van der Horst

Arbeidsconflict behendig opgelost

18 augustus 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit vraagstuk kon komen met een medewerker maar via mediation professioneel en vlug geregeld.

- Marianne Mulder

Pijnlijke periode afgesloten

7 augustus 2020

Na het doodgaan van mijn vader een lastige tijd afgesloten met de verdeling van de erfenis. Advies was zeer individueel en op maat. Er nauwgezet geregeld allemaal.

- Karin Hofman

Boven verwachting

6 augustus 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage verwachtingen de gesprekken rondom de echtscheiding in. Maar al vlug kwamen we wel tot een uitstekende oplossing. Door jullie was dit vast veel minder fatsoenlijk gekomen!

- Inge de Bruijn

Buitenlandse nalatenschap vakkundig geregeld

6 augustus 2020

Zelf hadden we geen expertise op het gebied van buitenlandse erfenissen. Na een sterfgeval in de familie in Canada hebben we dus begeleiding gewild. Gelukkig deze hulp ontdekt via mediator kaart. Dank allemaal!

- Natasja van der Horst

Begeleiding bij (tiener)dochter

29 juli 2020

Mijn dochter en ik leken niet goed met elkaar spreken. We hebben daarvoor therapie geprobeerd, maar dat mocht niet baten. Deze manier van mediation pakte vooral de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte in het geval van ons echt.

- Simon van der Heijden

Nalatenschap zo afgehandeld

24 juli 2020

We hebben de erfenis direct kunnen verdelen dankzij mediation. Dank!

- Bastiaan Verbeek

Ondanks afstand bekwaam geholpen

27 juli 2020

Nog nooit te maken gehad met een buitenlands heengaan en erfenis. Na een sterfte in de familie in Canada hebben we dus hulp gewild. Gelukkig deze begeleiding gevonden via mediator kaart. Dank allemaal!

- Jan van de Wal

Verstandig afgehandeld

22 juli 2020

De oorzaak was natuurlijk niet prettig maar de methode waarop het geregeld is was super. Eigenlijk dacht ik dat mijn werk wel voorgetrokken zou worden maar dat was echt niet zo. De mediator was echt neutraal. Bovendien was het goedkoop gelukkig.

- Annemieke Kramer

Een lintje krijgen

27 juli 2020

Deze organisatie krijgen een schouderklopje. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Charlotte Molenaar

Een schouderklopje verdiend

22 juli 2020

Onze mediator was geweldig. Ik of liever wij hebben flink gehad aan de sessies met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Natascha van der Heijden

Dichter naar elkaar toegegroeid

24 juli 2020

De communicatie in onze familie was voortdurend lastig, gelukkig intussen weer op een toegankelijk niveau.

- Barry Huisman

Ook voor ons als bedrijf

19 juli 2020

Erg vakkundig geholpen met een conflict met een personeelslid. Vakkundig geholpen en niet het gevoel gehad dat het allemaal maar de schuld is van de werkgever. Erg opgelucht.

- Adriaan Post

Het idee uit de mediation helpt enorm

18 juli 2020

De mediation heeft gezorgd voor een plan (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. We kunnen hier altijd op pakken en daar zijn we content mee. Erg fijn, heeft ons erg geholpen.

- Klaas van Dam

Ook voor werkgevers

22 juli 2020

Zeer content met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn medewerkers. Vlot geholpen en totaal objectief. Een verademing.

- Björn Driessen

Goed geregeld De aanleiding was overigens niet prettig maar de wijze waarop het afgehandeld is was super. Eigenlijk dacht ik dat mijn werk wel voorgetrokken zou worden maar dat was echt niet zo. De mediator was echt neutraal. De tariefstelling vielen ook alles mee.

21 juli 2020

- Christiaan van Veen

Scheiding met zilveren randje

17 juli 2020

We hadden eigenlijk flink onenigheid al voor ik de offerteaanvraag indiende bij mediatorkaart. Ik moet aanmerken dat de echtscheiding nu daardoor soepeler ging dan verwacht en ook spreek ik nog met mijn ex. We hebben achteraf niks meer vernomen, dat had ik eigenlijk nog wel verwacht.

- Roel Koster

Na lang turbulent nu ontspanning

15 juli 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een tijd van rust terecht gekomen. Er waren heldere situaties maar er werden bovenal oplossingen bedacht die voor ons beiden werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Daardoor kunnen we tot vandaag soms nog teruggaan op afspraken van destijds. Het tarief was ook uitstekend ondanks een al dure tijd.

- Annemarie Willemsen

Advies en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

15 juli 2020

Adequate hulp bij een scheiding gekregen. De gesprekken en documenten waren snel overeengekomen en goed geregeld. Top, een hele zorg minder.

- Marco Kuijpers

Dikwijls bereikbaar

18 juli 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de afspraken waren op onze schema’s afgestemd. ’s Avonds als de kinderen op bed lagen konden we het gesprek houden met de mediator zodat we geen verlof hoefde te nemen. In ieder geval kregen we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de offertes in huis voor een passende mediator. Snel gegaan zo.

- Sylvia van de Veen

Tevreden

12 juli 2020

Gewoon goed, zoals ik mag denken.

- Janneke Smeets

Complexe nalatenschap tot goed einde gebracht

14 juli 2020

Er was jammer genoeg geen testament, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. Gelukkig hadden we hier hulp bij, want wij hebben hier nog nooit eerder mee te maken gehad. De kosten vielen ook alles mee.

- Bas van der Linden

De mediator was verstandig!

13 juli 2020

Eveneens heel oprecht, ontwapenend en ook heel medelevend. Was niet haar eerste mediation, dat was te horen.

- Niels Schouten

Vaak bereikbaar

9 juli 2020

Geen 9-5 mentaliteit maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons belangrijk gezien het werk. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. In ieder geval kregen we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de offertes in huis voor een passende mediator. Fijn hoe vlot dit ging.

- Martine Meijer

Oprecht goed

8 juli 2020

Dikke prima! Dank Jullie Wel!

- Daniëlle van de Velden

Snel opgelost!

7 juli 2020

Na een ruzie van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er door mediatorkaart compleet uitgekomen! Ik denk wel dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Jacqueline Dijkstra

Onzekere kwestie fijn geregeld

6 juli 2020

In de periode van uit elkaar gaan was het een emotionele tijd maar door de aanvraag via mediatorkaart.nl hadden we snel een persoon die ons goed kon helpen. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Weleens was het een gevoelige zaak maar daar werd goed mee omgegaan. Prettige afhandeling zo.

- Martin Kuijpers

Tarief viel mee!

10 juli 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Gelukkig viel het toch erg mee toen we een mediator inschakelde. We waren er toen vlug uit, onbetwistbaar dat deze vrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Vanessa Peeters

Vaak bereikbaar

6 juli 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de sessies waren op onze planning afgestemd. Ook in de avonden was het geen probleem. Ook kregen we na de aanvraag via mediatorkaart.nl snel de offertes in huis voor een juiste mediator. Snel gegaan zo.

- Femke Schipper

Boven verwachting

6 juli 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage hoop de gesprekken rondom de scheiding in. Viel me toch mee dat we tot een buitengewoon nette verdeling zijn gekomen van de spullen. Dankzij jullie was dit zeker veel minder fatsoenlijk geworden!

- Sabine de Wit

Ondanks afstand bekwaam geholpen

9 juli 2020

Nog nooit te maken gehad met een buitenlands heengaan en erfenis. Na een sterfte in de familie in Canada hebben we dus begeleiding gezocht. Gelukkig deze begeleiding ontdekt via mediator kaart. Dank je wel!

- Nathalie Postma

Nalatenschap eerlijk gedeeld

2 juli 2020

Fijne begeleiding gekregen bij het delen van de erfenis. Was een lastige tijd, waarin de gemoederen hoog konden stijgen. Door jullie support en daadkracht allemaal tot een goed einde gekomen. Heel erg bedankt!

- David Brouwer

Snel geregeld

5 juli 2020

Erg gauw de verdeling van de erfenis kunnen inrichten dankzij deze deskundigen! Bedankt.

- Annemarie van den Bosch

Meelevend en vriendelijk

4 juli 2020

Er is geen kant getrokken en geluisterd naar alle partijen. Daardoor kunnen we nu in het proces snel door naar de uitkomst.

- Johanna Smits

Pijnlijke tijd afgerond

2 juli 2020

Na het doodgaan van mijn vader een pijnlijke tijd afgesloten met de verdeling van de erfenis. De gemoederen waren hoog maar de begeleiding vakkundig en meelevend. Er netjes geregeld allemaal.

- Pieter Mol

Goed geregeld De oorzaak was logischerwijs niet prettig maar de manier waarop het afgehandeld is was super. Eigenlijk dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden echter dat was echt niet zo. Het was echt neutraal. De prijzen vielen ook alles mee.

29 juni 2020

- Erwin Hoekstra

Kwetsbare afwikkeling top geregeld

2 juli 2020

In de periode van uit elkaar gaan was het een emotionele tijd echter door de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl hadden we snel een persoon die ons fatsoenlijk kon helpen. De mediator hielp oprecht neutraal. Ongeacht dat het soms ontroerend was, hebben ze dit neutraal kunnen doen. Fijne afhandeling zo.

- Marleen van Veen

Vakkundig en snel

27 juni 2020

De mediator waarmee we in gesprek kwamen was duidelijk ervaren met dit soort conflicten en pakte het snel op.

- Bianca van der Laan

De mediator was goed!

24 juni 2020

Eveneens heel oprecht, ontwapenend maar ook heel medelevend. Was niet haar allereerste mediation, dat was te merken.

- Jacobus Bosman

Het uit elkaar gaan met zilveren randje

25 juni 2020

Na een flink conflict terecht gekomen bij een fijne mediator via mediatorkaart. Ik moet aanmerken dat de scheiding nu daarom soepeler ging dan verwacht en ook praat ik nog met mijn ex. Nazorg had iets beter gekund na afronding.

- Vanessa de Haan

Meer gekregen dan bedacht

27 juni 2020

Eigenlijk was ik wat sceptisch om deze mediation aan te gaan. Maar al vlug kwamen we wel tot een prima uitkomst. Door jullie was dit vast veel minder fatsoenlijk gekomen!

- David Vink

Complexe erfenis tot prima einde gebracht

26 juni 2020

Er was jammer genoeg geen wilsbeschikking, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. Gelukkig hadden we hier hulp bij, want we hebben hier nog nooit eerder mee te maken gehad. De tarieven vielen ook alles mee.

- Michiel Groen

Gelukkig nu rustigere tijden

22 juni 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van kalmte terecht gekomen. De gemoederen liepen aanzienlijk op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons allebei verstandig waren. Daardoor kunnen we tot vandaag af en toe nog teruggrijpen op afspraken van toen. Het tarief was ook goed ondanks een al prijzige periode.

- Mariska Kuiper

Ruzie met dochter begeleid en opgelost

21 juni 2020

Al jaren liep het contact tussen mij en mijn dochter erg stroef. De therapie die we hadden zorgde alleen maar voor meer onrust om ruzie over te maken. Deze manier van mediation pakte in het bijzonder de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte in het geval van ons volledig.

- Saskia Mulder

Onenigheid met dochter begeleid en opgelost

21 juni 2020

Mijn dochter en ik konden niet goed met elkaar communiceren. We hebben hiervoor therapie geprobeerd, maar dat mocht niet baten. Vandaar ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Tamara Maas

Vlug in contact

23 juni 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de afspraken werden op onze planning afgestemd. Ook in de avonden was het geen probleem. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging gemakkelijk en snel. Fijn hoe gauw dit ging.

- Inge van den Broek

Gewoon goed

18 juni 2020

Gewoon prima, zoals ik mag verwachten.

- Sylvia van Dijk

Boven verwachting

18 juni 2020

Ergens was ik wat sceptisch om deze mediation aan te gaan. Viel me toch mee dat we tot een buitengewoon fatsoenlijke verdeling zijn gekomen van de bezittingen. Door jullie was dit zeker veel minder fatsoenlijk gekomen!

- Martijn van de Berg

Uit elkaar met een lichtpuntje.

15 juni 2020

Na een behoorlijk conflict terecht gekomen bij een gepaste mediator via mediatorkaart. Ik moet aanmerken dat de echtscheiding nu hierdoor soepeler ging dan verwacht en ook praat ik nog met mijn ex. We hebben erna niks meer gehoord, dat had ik eigenlijk nog wel bedacht.

- Marloes Hoekstra

Begeleiding en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

17 juni 2020

Passende begeleiding bij een scheiding gekregen. De ervaring gedurende de mediations zorgde voor een soepele mediation en afwikkeling. Super, een hele zorg minder.

- Martinus van Dam

Arbeidsconflict bekwaam opgelost

18 juni 2020

Lang besluitloos conflict met een van mijn medewerkers vakkundig begeleid.

- Hanneke van der Linden

Betrokken en sympathiek

13 juni 2020

Er is geen partij gekozen en geluisterd naar alle partijen. Daardoor grote stappen in de juiste richting kunnen maken!

- Femke van de Ven

Het idee uit de mediation helpt oprecht

15 juni 2020

De mediation heeft gezorgd voor een idee (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. We kunnen hier altijd op pakken en daar zijn we content mee. Handig hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Johan Kramer

Snel in contact

13 juni 2020

Geen 9-5 instelling maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons noodzakelijk gezien het werk. ’s Avonds als de kinderen op bed lagen konden we het gesprek voeren met de mediator zodat we geen vrij hoefde te pakken. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging gemakkelijk en vlug. Fijn hoe vlot dit ging.

- Joris de Ruiter

Kwetsbare afwikkeling super overeengekomen

16 juni 2020

Tijdens de scheiding kwamen er behoorlijk wat gevoeligheden naar boven maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden vinden waren we er direct uit. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Weleens was het een tere kwestie maar daar werd goed mee omgegaan. Prettige afwikkeling zo.

- Bram van de Velden

Snel afgehandeld!

14 juni 2020

Na een ruzie van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er door mediatorkaart compleet uitgekomen! Ik denk ook dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Koen de Jonge

Pijnlijke periode afgesloten

9 juni 2020

Mijn vaders dood zorgde voor een lastige periode rondom de erfenis. Advies was zeer individueel en op maat. Er nauwgezet geregeld allemaal.

- Barry van Wijk

Fijn afgehandeld

6 juni 2020

De oorzaak was logischerwijs niet prettig maar de wijze waarop het afgehandeld is was top. Had bedacht dat er wel linksom of rechtsom partij getrokken zou worden voor mijn werk, maar niets is minder waar. De mediator was echt onpartijdig. De prijzen vielen ook alles mee.

- Sharon van der Horst

Na lang onrustig nu rust

8 juni 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van kalmte terecht gekomen. De gemoederen liepen aanzienlijk op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons beiden verstandig waren. Daardoor kunnen we tot vandaag soms nog teruggaan op afspraken van destijds. Het tarief was ook uitstekend ondanks een al prijzige tijd.

- Mariska Bos

Eindelijk van mijn leidinggevende af

8 juni 2020

Tevreden konden we met hulp van een mediator via deze site eindelijk tot een vertrek met geschikte voorwaarden komen. Had er gewoon recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Adrianus de Haan

Nalatenschap eerlijk gedeeld

6 juni 2020

Gepaste hulp ontvangen bij het verdelen van de erfenis. De emoties waren nog hoog door het heengaan van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Maar door de hulp en advies is het toch gelukt zonder ruzie. Enorm bedankt hiervoor.

- Klaas Maas

Vakkundig en snel

10 juni 2020

De kerel die contact zocht had duidelijk verstand van dingen en kon ons rap verder helpen.

- Adriana van der Linden

Fatsoenlijk afgehandeld

2 juni 2020

De oorzaak was simpelweg niet prettig maar de methode waarop het afgehandeld is was top. Ergens dacht ik dat mijn werk wel voorgetrokken zou worden echter dat was oprecht niet zo. Het was echt objectief. Bovendien was het betaalbaar gelukkig.

- Iris van de Pol

Oprecht chapeau

8 juni 2020

Deze mensen verdienen een lintje. Ik of liever we hebben flink gehad aan de sessies met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Daniël Groen

Vlug in contact

5 juni 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de sessies waren op onze schema’s afgestemd. Ook in de avonden was het geen probleem. Ook hadden we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de reacties in huis voor een geschikte mediator. Prettig hoe vlot dit ging.

- Eva Prins

Niet alleen voor personeel

4 juni 2020

Erg blij met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn medewerkers. Vakkundig geholpen en niet het idee gehad dat het allemaal maar de verantwoordelijkheid is van de werkgever. Een verademing.

- Femke de Lange

Content

31 mei 2020

Content zoals verwacht.

- Jeroen Hoekstra

Verstandig afgehandeld

2 juni 2020

De oorzaak was simpelweg niet prettig maar de manier waarop het afgehandeld is was top. Had bedacht dat er wel linksom of rechtsom partij getrokken zou worden voor mijn werkgever, maar niets is minder waar. Het was echt objectief. Bovendien was het betaalbaar gelukkig.

- Albert Veenstra

Betrokken en sympathiek

2 juni 2020

Voelde me echt gehoord gedurende de mediation tussen mijn werk en mezelf. Daardoor grote passen in de juiste richting kunnen maken!

- Matthijs Veenstra

Nalatenschap eerlijk gedeeld

3 juni 2020

We hebben gepaste begeleiding aangeboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het heengaan van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Door jullie support en energie allemaal tot een goed einde gekomen. Heel erg bedankt!

- Femke Koning

Snel in contact

28 mei 2020

Geen 9-5 mentaliteit maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons belangrijk gezien het werk. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. In ieder geval hadden we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de offertes in huis voor een passende mediator. Prettig hoe vlot dit ging.

- Jelle Kuijpers

Niet enkel voor werknemers

27 mei 2020

Zeer content met de bemiddeling in een arbeidsconflict met één van mijn medewerkers. Vakkundig begeleid en niet het gevoel gekregen dat het allemaal maar de schuld is van de werkgever. Erg blij.

- Elisabeth Gerritsen

Snel geregeld

26 mei 2020

Zeer vlot de verdeling van de erfenis gaan inrichten dankzij deze professionals! Dank!

- Miranda van den Broek

Persoonlijke benadering

28 mei 2020

Niks niet het volgende dossier maar echt van mens tot mens in contact met elkaar. Je merkte gelijk dat de dame die ons begeleidde dit frequenter had gedaan en al snel waren we in contact over oplossingen. De tijdsperiode voor de mediation hadden we veel onenigheid dus dit was erg fijn. Dit was volledig een opluchting voor ons beide.

- Michel van Doorn

Meelevend en welwillend

29 mei 2020

Voelde me echt gehoord gedurende de mediation tussen mijn werkgever en mijzelf. Hierdoor kunnen we nu in het proces snel door naar de oplossing.

- Hendrik de Vos

Meer gekregen dan bedacht

23 mei 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage idee de sessies rondom de scheiding in. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een buitengewoon nette verdeling zijn gekomen van de eigendommen. Dankzij jullie was dit zeker veel minder fatsoenlijk gekomen!

- Edwin Timmermans

Gevoelige kwestie goed afgehandeld

24 mei 2020

In de tijd van uit elkaar gaan was het een emotionele periode maar door de aanvraag via mediatorkaart.nl hadden we vlug een persoon die ons fatsoenlijk kon helpen. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Weleens was het een tere kwestie maar daar werd correct mee omgegaan. Erg knap.

- Hendrika Verbeek

Snel in contact

21 mei 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de afspraken waren op onze schema’s afgestemd. Ook in de avonden was het geen probleem. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging soepel en snel. Prettig hoe vlot dit ging.

- Ronald Hendriks

De mediator was fijn!

26 mei 2020

Eveneens heel eerlijk, ontwapenend maar ook heel medelevend. Was niet haar allereerste mediation, dat was te merken.

- Barbara van Loon

De mediator was goed!

23 mei 2020

Zowel heel eerlijk, ontwapenend en ook heel medelevend. Kundige mediator dus.

- Diana Smits

Niet prijzig

18 mei 2020

Scheiden is al duur genoeg. Daarom blij met het betaalbare tarief van onze mediator. Het was gauw afgehandeld nadat de doorgewinterde dame ons begeleid had.

- Jasper van Leeuwen

Moeilijke tijd afgesloten

20 mei 2020

Mijn vaders overlijden zorgde voor een lastige paar maanden rondom de erfenis. Advies was erg individueel en op maat. Was voor ons vlekkeloos geregeld zo.

- Suzanne de Vos

Gewoon prima

18 mei 2020

Content zoals bedacht.

- Danny van Dongen

Menselijke benadering

16 mei 2020

Niks niet het volgende dossier maar echt van mens tot mens in contact met elkaar. De mediator had kennelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende periode. De periode voor de mediation hadden we veel onenigheid dus dit was erg prettig. Dit was volledig een verademing voor ons allebei.

- Claudia de Bruin

Een lintje krijgen

15 mei 2020

Onze mediator was fantastisch. Ik of liever we hebben veel gehad aan de sessies met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Saskia Hermans

Professioneel en snel

18 mei 2020

De mediator waarmee we in contact kwamen was onmiskenbaar ervaren met dit soort conflicten en pakte het snel op.

- Tessa Prins

Het idee was aantrekkelijk

16 mei 2020

De mediation heeft gezorgd voor een plan (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. We kunnen hier steeds op terugpakken en daar zijn we blij mee. Erg fijn, heeft ons zeer geholpen.

- Anna van de Wal

Pijnlijke tijd afgerond

14 mei 2020

Mijn vaders dood zorgde voor een lastige periode rondom de erfenis. De emoties waren hoog maar de begeleiding vakkundig en meelevend. Was voor ons foutloos geregeld zo.

- Ronald Evers

Eindelijk van mijn baas af

14 mei 2020

Gelukkig konden we met behulp van een mediator via deze site tenslotte tot een vertrek met geschikte condities komen. Had er gewoon recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Angela Hendriks

Echtscheiding met zilveren randje

16 mei 2020

We hadden werkelijk flink ruzie al voor ik de offerteaanvraag indiende bij mediatorkaart. Niet enkel de echtscheiding is prima gegaan, maar mijn ex en ik zijn ook netter dan verwacht uit elkaar gegaan. We hebben achteraf niks meer gehoord, dat had ik ergens nog wel bedacht.

- Stefan Prins

Niet prijzig

11 mei 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Gelukkig viel het toch erg mee toen we een mediator inhuurde. Het was gauw geregeld nadat de ervaren vrouw ons begeleid had.

- David Kramer

Eindelijk conflict opgelost

14 mei 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn leidinggevende en ikzelf zijn we met mediation eindelijk tot elkaar gekomen. Dat was heel prettig, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Bedankt!

- Esther van Beek

Een lintje verdiend

11 mei 2020

Deze organisatie krijgen een schouderklopje. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Matthijs Vink

Veelal bereikbaar

10 mei 2020

Geen 9-5 mentaliteit maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons van belang gezien het werk. Ook in de avonden was het geen probleem. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging soepel en gauw. Prettig hoe vlot dit ging.

- Simon Post

Advies en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

6 mei 2020

Vlotte ondersteuning bij het uit elkaar gaan. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een vloeiende mediation en afwikkeling. Pak van ons hart in een al verdrietige periode.

- Yvonne Hoekstra

Gewoon goed

9 mei 2020

Gewoon goed, zoals ik mag verwachten.

- Marloes van Beek

Meelevend en welwillend

9 mei 2020

Er wordt geen partij getrokken en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor grote passen in de goede richting kunnen zetten!

- Vincent Huisman

Gelukkig nu onenigheid opgelost

8 mei 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn leidinggevende en mezelf zijn we met mediation uiteindelijk tot elkaar gekomen. Dat was heel aangenaam, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Bedankt!

- Chantal Vos

Menselijke aanpak

4 mei 2020

Niks niet het opvolgende dossier maar echt van mens tot mens in contact met elkaar. Je merkte tevens dat de dame die ons begeleidde dit vaker had geregeld en al snel waren we in gesprek over oplossingen. De tijdsduur voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg prettig. Dit was volledig een opluchting voor ons beide.

- Roy Driessen

Vechtscheiding voorkomen!

3 mei 2020

Na een ruzie van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart compleet uitgekomen! Ik denk ook dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Sabrina Vermeulen

Ondanks afstand professioneel geholpen

5 mei 2020

Zelf hadden we geen expertise op het gebied van buitenlandse erfenissen. Daarom toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze begeleiding ontdekt via mediator kaart. Bedankt allemaal!

- Karin Koning

Meer ontvangen dan bedacht

7 mei 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage hoop de gesprekken rondom de scheiding in. Maar al gauw kwamen we wel tot een prima uitkomst. Ik denk dat zonder dit we er niet goed uit waren gekomen.

- Christian van de Veen

Niet duur

2 mei 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Gelukkig viel het tenslotte erg mee toen we een mediator inhuurde. Het was vlot geregeld nadat de ervaren vrouw ons begeleid had.

- Jelle Huisman

Gelukkig nu van mijn leidinggevende af

30 april 2020

Tevreden konden we met behulp van een mediator via deze site tenslotte tot een vertrek met juiste condities komen. Had er domweg recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Sabine van Vliet

Dichter naar elkaar toegegroeid

30 april 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de goede ondersteuning en mediation.

- Arie Vos

De familie is weer een familie

29 april 2020

De communicatie in onze familie was voortdurend moeilijk, gelukkig inmiddels weer op een toegankelijk niveau.

- Maartje van der Meulen

Echt chapeau

25 april 2020

Onze mediator was super. Ik of liever we hebben veel gehad aan de gesprekken met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Remco de Bruin

Onenigheid met dochter opgelost

24 april 2020

Mijn dochter en ik leken niet goed met elkaar converseren. We hebben daarvoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Daardoor ook superblij met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gebracht!

- Jolanda de Graaf

Heel veel gehad aan begeleiding tijdens scheiding

26 april 2020

We hadden het moeilijk maar de hulp was erg aangenaam. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het volgende dossier bestempelde. Veel tijd genomen voor mijn kant en het met me meedenken. Onwijs tevreden.

- Susanne van Beek

Gewoon prima

29 april 2020

Tevreden zoals verwacht.

- Brenda Hendriks

Kwetsbare afwikkeling top besloten

22 april 2020

Bij de scheiding kwamen er flink wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart een persoon konden zoeken waren we er vlug uit. De mediator handelde oprecht neutraal. Soms was het een gevoelige kwestie maar daar werd correct mee omgegaan. Erg netjes.

- Vincent Smit

Professioneel en snel

26 april 2020

De kerel die contact zocht had klaarblijkelijk verstand van dingen en kon ons vlug verder begeleiden.

- Matthijs de Bruin

Profi en snel geregeld

26 april 2020

De man die contact zocht had duidelijk verstand van zaken en kon ons vlug verder helpen.

- Raymond Kuipers

Ruzie met medewerker opgelost

22 april 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleem kon komen met een medewerker maar via mediation professioneel en snel geholpen.

- Natasja de Jong

Geen kant gekozen

18 april 2020

De man die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werkgever was erg professioneel. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder kant te kiezen. Super.

- Edwin de Groot

Prijs viel mee!

21 april 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Gelukkig viel het toch erg mee toen we een mediator inhuurde. Het was vlot besloten nadat de ervaren vrouw ons hielp.

- Esther Janssen

Geen wilsbeschikking, wel eerlijk verdeeld

17 april 2020

Er was helaas geen wilsbeschikking, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. De mediator ondersteunde ons hierbij want we hadden dit nog niet zo hoeven doen. De prijzen vielen ook alles mee.

- Erwin Kuijpers

Kwetsbare afhandeling super geregeld

23 april 2020

Bij de scheiding kwamen er flink wat gevoeligheden naar boven maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden vinden waren we er direct uit. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Ongeacht dat het soms ontroerend was, hebben ze dit onpartijdig kunnen doen. Prettige afhandeling zo.

- Melanie van den Heuvel

Heel veel gehad aan advies tijdens echtscheiding

19 april 2020

Hele fijne ondervinding met de ondersteuning tijdens echtscheiding gehad. Geen nummertje, maar echt het gevoel dat je als mens behandeld wordt. Veel tijd uitgetrokken voor mijn verhaal en het met me meedenken. Geweldig bedankt!

- Gerardus van der Horst

Complexe nalatenschap tot fatsoenlijk einde gebracht

20 april 2020

Er was helaas geen wilsbeschikking, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. De mediator ondersteunde ons hierbij want we hadden dit nog nooit zo hoeven doen. Dank voor de goede zorgen en kundige hulp!

- Marijke Hendriks

Oprecht chapeau

15 april 2020

Deze organisatie krijgen een lintje. Ik of eigenlijk wij hebben veel gehad aan de sessies met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Ramona van de Ven

Geen wilsbeschikking, wel eerlijk verdeeld

18 april 2020

Er was jammer genoeg geen wilsbeschikking, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. Gelukkig hadden we hier bijstand bij, want we hebben hier nog nooit eerder mee te maken gehad. De tarieven vielen ook alles mee.

- Danny Kuijpers

De familie is opnieuw een familie

15 april 2020

De communicatie in onze familie was altijd lastig, gelukkig inmiddels weer op een aanspreekbaar niveau.

- Evelien Blom

Tevreden

15 april 2020

Gewoon prima, zoals ik mag verwachten.

- Roy Schipper

Ingewikkelde nalatenschap tot fatsoenlijk einde gebracht

13 april 2020

Er was helaas geen testament, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. De mediator hielp ons hierbij want we hadden dit nog niet zo moeten doen. Dank voor de goede zorgen en professionele begeleiding!

- Jessica Koster

Echt chapeau

16 april 2020

Deze organisatie krijgen een schouderklopje. Ik of liever wij hebben veel gehad aan de gesprekken met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Angelique de Groot

Echt chapeau

15 april 2020

Onze mediator was geweldig. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Eric van der Horst

Niet alleen voor personeel

14 april 2020

Erg vakkundig geholpen met een conflict met een werknemer. Gauw geholpen en totaal objectief. Erg opgelucht.

- Judith van Vliet

Ongeacht de emoties netjes gedeeld

8 april 2020

We hebben gepaste hulp geboden gekregen na de aanvraag hier. Was een lastige periode, waarin de emoties hoog konden oplopen. Maar door de hulp en begeleiding is het toch gelukt zonder onenigheid. Zeer bedankt hiervoor.

- Angelique van der Meer

Menselijke benadering

5 april 2020

Niks niet het volgende dossier maar oprecht van mens tot mens in gesprek met elkaar. De mediator had kennelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende periode. En dat terwijl we de 3 maanden ervoor bijna alleen maar onenigheid hadden. Dit was echt een geruststelling voor ons allebei.

- Jolanda Smit

Content

11 april 2020

Gewoon prima, zoals ik mag denken.

- Tamara de Vries

Van problemen vlot naar oplossingen

5 april 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu eindelijk echt met mekaar praten. Dat was zeer prettig, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Dank daarvoor!

- Nicole van der Meulen

Profi en vlot geregeld

7 april 2020

De man die contact zocht had klaarblijkelijk verstand van dingen en kon ons vlug verder begeleiden.

- Nienke Huisman

Geen testament, wel netjes verdeeld

6 april 2020

Ondanks de missende stukken konden we in gesprek met elkaar onder begeleiding. Gelukkig hadden we hier begeleiding bij, want we hebben hier nog nooit eerder mee te maken gehad. De prijzen vielen ook alles mee.

- Ilona Dijkstra

Ook voor werkgevers

3 april 2020

Erg professioneel geholpen met een ruzie met een personeelslid. Professioneel geholpen en niet het idee gekregen dat het allemaal maar de schuld is van de werkgever. Erg blij.

- Bart van de Wal

Geoefend mediator

7 april 2020

Zowel heel eerlijk, ontwapenend en ook heel meevoelend. Kundige mediator dus.

- Sharon van Loon

Meelevend en welwillend

3 april 2020

Voelde me echt gehoord tijdens de mediation tussen mijn werk en mezelf. Hierdoor kunnen we nu in het proces snel door naar de uitkomst.

- Claudia de Ruiter

Tevreden

4 april 2020

Content zoals bedacht.

- Leonie Blom

Na lang turbulent nu ontspanning

31 maart 2020

Omdat we via mediatiorkaart met iemand konden communiceren zijn mijn voormalig partner en ik eindelijk in relaxtere tijden terecht gekomen. Er werden heldere scenario`s maar er werden bovenal oplossingen aangedragen die voor ons alletwee nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Tot op de dag van vandaag pakken we nog wel eens terug op bepaalde onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook uitstekend ondanks een al prijzige tijd.

- Pieter Martens

De mediator was fijn!

23 maart 2020

Zowel heel oprecht, ontwapenend maar ook heel medelevend. Kundige mediator dus.

- Barbara de Haan

Oprecht fijn

17 februari 2020

Absoluut top! Bedankt!

- Jasper Post

De mediator was goed!

12 februari 2020

Echt begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar eerste mediation, dat was te horen.

- Renate Prins

Vechtscheiding voorkomen!

23 januari 2020

Na een aanvaring van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er door mediatorkaart helemaal uitgekomen! Ik denk wel dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Ronald Smit

Het idee van de mediation helpt echt

2 januari 2020

De mediation heeft gezorgd voor een concept (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. We kunnen hier steeds op pakken en daar zijn we content mee. Handig hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Nienke van Vliet

Goed contact

29 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Hendrikus de Graaf

De perfecte match

27 maart 2020

Via Mediatorkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Marjolein Postma

Eindelijk een fijne site

28 maart 2020

Na een zoektocht arriveerde ik bij Mediatorkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Annemieke Evers

Fijne service

26 maart 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Hendrikus Hendriks

Duidelijke website

24 maart 2020

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Marije van de Pol

mediatorkaart.nl heeft me snel verbonden

26 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Tessa Veenstra

Goede werking van de website

27 maart 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Jacobus Mol

Snelle offerte

23 maart 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Marjolein Dijkstra

Fijne service

24 maart 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Pieter Verbeek

Voortreffelijke match

25 maart 2020

Via Mediatorkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Diana Willemsen

erg betaalbaar

23 maart 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Irene Jonker

Goede werking van de website

23 maart 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Miranda Smit

Forum bood hulp

21 maart 2020

Door een forum hier beland. Positief over de ontvangen offerte. Fijne specialist

- Petronella de Vries

Werkt goed dit

21 maart 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Ruud van Leeuwen

Fijn!

19 maart 2020

Gisteren het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Ilse van Leeuwen

Forum bood hulp

13 maart 2020

Door een forum deze site gevonden. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Juiste persoon na mislukte pogingen

- Monique van de Wal

betaalbaarder dan ik dacht

12 maart 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Nathalie de Koning

De perfecte match

19 maart 2020

Via Mediatorkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Stefan van der Meer

Snelle offerte

16 maart 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Suzanne van den Bosch

Via linkedin niet hetzelfde

13 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Marloes van Dam

betaalbaarder dan ik dacht

13 maart 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Paul Hofman

Goede werking van de website

11 maart 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Inge Vink

Goede werking van de website

3 maart 2020

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en ik moet zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Ronald van Vliet

Fijne service

22 februari 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Joyce van Dongen

Aangenaam verrast

18 februari 2020

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Ruben Mol

Super service

6 februari 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Kirsten Driessen

Duidelijke website

4 februari 2020

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Ruud Verhoeven

Goed contact

26 januari 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Evelien Hendriks

Vlugge offerte

16 januari 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Dave Veenstra

Ideale tip

12 januari 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Marinus van de Berg

Ideale tip

2 januari 2020

Via Mediatorkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Marleen van de Ven

zeer rap geholpen

11 december 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Paul van de Velde

Via linkedin niet hetzelfde

5 december 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een bekende kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Hendrik Hoekstra

Erg tevreden

21 november 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Mediatorkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Johanna Gerritsen

Via linkedin niet hetzelfde

15 november 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Marije Vink

Super service

10 november 2019

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Ramona de Wit

Na lang zoeken de juiste gevonden

5 november 2019

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij Mediatorkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Bas Prins

Perfecte website

29 oktober 2019

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Miranda van den Broek

Google is je grootste vriend

28 oktober 2019

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Rogier Hendriks

Snelle match via mediatorkaart.nl

17 oktober 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Hendrik van Wijk

Forum bood hulp

13 oktober 2019

Door een forum deze site gevonden. Tevreden over de ontvangen offerte. Zoektocht ten einde

- Hanneke van de Wal

Voortreffelijke match

9 oktober 2019

Via Mediatorkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Erwin Visser

Eindelijk een fijne site

2 oktober 2019

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op Mediatorkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Sharon de Ruiter

Perfecte website

25 september 2019

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Wilhelmina de Lange

Prettige service

15 september 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Martin Post

Dit werkt fijn

12 september 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Judith de Boer

Vlugge offerte

31 augustus 2019

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Robertus Sanders

Mediatorkaart werkt erg fijn

25 augustus 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Maria van Doorn

Ideale tip

16 augustus 2019

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Kelly Schipper

Voortreffelijke match

11 augustus 2019

Via Mediatorkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Cornelia van de Velden

Super service

1 augustus 2019

Gisteren offertes aangevraagd en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Daniël Smits

betaalbaarder dan ik dacht

29 juli 2019

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Eva Blom

Goede werking van de website

21 juli 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Cornelia van der Laan

Voortreffelijke match

16 juli 2019

Via Mediatorkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Marinus Evers

erg snel

11 juli 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via mediatorkaart.nl. Fijn lokaal, goed persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Barbara Hoekstra

Lang leve google

30 juni 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Jolanda de Haan

Werkt lekker!

26 juni 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Sharon Koning

De perfecte match

20 juni 2019

Via Mediatorkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Rob Smits

Lang leve google

10 juni 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Linda Brouwer

Erg tevreden

2 juni 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via een offerte van Mediatorkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Michael Boer

snelle service

30 mei 2019

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via mediatorkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, prettig persoonlijk contact en een nette prijs.

- Marije van Dongen

snelle service

18 mei 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken professional vond via mediatorkaart.nl. Lekker dichtbij, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Karin Prins

Prettige service

16 mei 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Jeffrey van Dam

Gevonden via forum

4 mei 2019

Door een forum hier terechtgekomen. Blij met de ontvangen offerte. Erg tevreden over het werk van de specialist!

- Monique van de Ven

Google is je grootste vriend

25 april 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het offerteformulier ingevuld en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Wilhelmina Huisman

Snelle offerte

24 april 2019

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Patricia Groen

Forum bood hulp

16 maart 2019

Via een forum deze site gevonden. Tevreden over de ontvangen offerte. Goed werk afgeleverd door de professional

- Arie de Ruiter

snelle service

14 februari 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken professional vond via mediatorkaart.nl. Fijn dicht in de buurt, goed persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Saskia Driessen

Voortreffelijke match

10 februari 2019

Via Mediatorkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Richard Prins

Ideale match

10 februari 2019

Via Mediatorkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Christiaan van Dam

De perfecte match

8 januari 2019

Via Mediatorkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Brenda Brouwer

Goed contact

19 januari 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Nancy Vink

Mediatorkaart is top!

23 december 2018

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Roy Smeets

Gelijk gevonden wie ik nodig had via mediatorkaart.nl

17 december 2018

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Martin de Lange

Uitgelichte mediators uit Zwartemeer

Van Roosmalen Van der Lubbe advocaten

De Bukakkers 16
7811 KZ Emmen
Nederland

0591 656 969
http://vrvdl-advocaten.nl/

Adriaan Pals

Baander 4
7811 HJ Emmen
Nederland

0591 647 760
http://www.adriaanpals.nl/

Trialoog

Boslaan 109
7823 TT Emmen
Nederland

0591 670 588
http://trialoog.nl/