Mediator Emmer Compascuum

Zoek jij een topper voor mediation in Emmer Compascuum?
Dan ben je aan het juiste adres.
Wij zorgen dat jij die zoekt naar Mediator Emmer Compascuum verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het gaafste gedeelte?
Mediatorkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle mediatorkantoren uit Emmer Compascuum – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2020 en verder.

Mediator Emmer Compascuum gezocht?

Kosten inzichtelijk krijgen

Mediator Emmer Compascuum
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 140 reviews)
Mediatorlink Mediation
Mediator ConflictConsult
Zakelijke Mediation MediationEasy
First Mediation
Mediatorgroep Bemiddeld conflictbemiddeling
Bloemster Mediation
Handdrukpunt echtscheiding meditaion

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Emmer Compascuum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Valthermond, Klazienaveen en Nieuw Weerdinge bijvoorbeeld ook geholpen aan een mediator.

Waarom mediator Emmer Compascuum

Ben jij op zoek naar de perfecte mediator in Emmer Compascuum? Het kan moeilijk zijn om de geschikte mediator te vinden voor het oplossen van een conflict. Dit komt voornamelijk door de hoeveelheid verschillende mediators. Gelukkig zijn wij er voor je om de ultieme tiplijst te geven. Spring direct naar:

Wanneer is het verstandig om de beste mediator in Emmer Compascuum te zoeken

Het is tegenwoordig nog altijd zo dat men zich afvraagt wanneer het aan te raden is om een mediator in te schakelen voor een conflict. Je kan een mediator voor eigenlijk alle ruzies en geschillen inzetten. Door in het midden van het geschil te gaan staan, tussen beide kanten in, kan hij onafhankelijk het conflict oplossen. Ook is het zo dat een mediator er voor je zal zijn als je een overeenkomst laat opstellen voor bijvoorbeeld een conflict met je werkgever. Je kan bijvoorbeeld ruzie hebben over te laat betaald loon of arbeidsvoorwaarden.

Ook kan een mediator je assisteren bij burenruzies of geschillen rondom grondgebied. Dit soort conflicten kunnen meerdere oorzaken hebben, een mediator kan bij elke van dit soort ruzies helpen. organisatiesondernemingen kunnen een mediator weer inzetten als ze bijvoorbeeld een conflict hebben over plagiaat. Een mediator is dus voor bijna alle gevallen in te schakelen en kan jou waarschijnlijk ook assisteren bij je conflict. Bij Mediatorkaart kun je in Emmer Compascuum terecht voor:

  • Mediator scheiding Emmer Compascuum
  • Zakelijke mediation Emmer Compascuum
  • Familie mediation Emmer Compascuum
  • Mediation arbeidsconflict Emmer Compascuum
  • En meer

Alle mediators uit Emmer Compascuum

Bekijk ook mediators uit

Op zoek naar een voordelige mediator Emmer Compascuum – mediator vs. rechtszaak

Hoewel er gelijkenissen zijn tussen een jurist en een mediator hebben ze allebei een ander doel. Een jurist wordt pas ingeschakeld als zelfs de mediator het geschil niet kan oplossen. Denk hier met name aan heftige ruzies die nooit meer zonder rechter opgelost kunnen worden.

Een mediator daarentegen is de partij die in het bijzonder gericht is op het laten verdwijnen van een geschil. Na het optreden van de mediator kunnen beide partijen weer met elkaar verder. Een jurist en mediator zijn dus bezig met andere taken.

Het is bijvoorbeeld voor zakelijke mediation sterk aan te bevelen om een lokale en betaalbare mediator te vinden uit Emmer Compascuum. Dit is onder andere ook in te zetten wanneer je te maken hebt met een arbeidsconflict.

Op zoek naar een mediator uit Emmer Compascuum voor jouw zakelijke mediation?

Zoek een zakelijk mediator

Klik op ‘Zoek een zakelijk mediator‘ om een betaalbare mediator te vinden die gespecialiseerd is in zakelijke mediation Emmer Compascuum.

Redenen om te kiezen voor een mediator in Emmer Compascuum

We kunnen een heleboel redenen benoemen voor het vraagstuk waarom ook jij zou moeten kiezen voor een mediator in Emmer Compascuum voor het beëindigen van een conflict. Allereerst maakt de mediator het mogelijk om de relatie niet naar de filistijnen te helpen, meestal is het namelijk zo dat de gemoederen hoog Een mediator zal er alles aan doen om het geschil zo eenvoudig mogelijk op te lossen.

De mediator uit Emmer Compascuum weet alles over de juiste onderhandelings wijze, je weet dus zeker dat jij kunt overleggen met de andere partij zonder dat de stoelen door de kamer vliegen. Een mediator zorgt er dus voor dat het proces sneller verloopt. Je wilt natuurlijk niet onnodig veel moeite stoppen in een conflict. De mediator uit Emmer Compascuum is er voor je om er snel een punt achter te kunnen zetten.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Esther Veenstra Esther Veenstra
Customer Succes manager bij mediatorkaart.nl
Mediation94%
Familierecht90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Mediator Emmer Compascuum gezocht – waar moet je op letten bij het zoeken

Door het grote aanbod aan mediators is het niet zo eenvoudig om de juiste persoon te kiezen. Wij denken met je mee door je een paar tips te geven. Het moet vanzelfsprekend wel een professional zijn jou gaat helpen met je ruzie. Grote organisaties zullen bijvoorbeeld doelgericht moeten kijken naar mediators die gericht zijn op het verhelpen van arbeidsconflicten. Heb je huwelijksproblemen en wil je uit elkaar gaan? Dan moet je kijken naar een mediator scheiden in Emmer Compascuum.

Scheiden in Emmer Compascuum is meestal al pijnlijk genoeg zonder de, vaak nutteloze, ruzies. Een mediator scheiden helpt je om zo soepel mogelijk uit elkaar te gaan.

Heb jij nog informatie nodig van een specifiek mediator kantoor? Neem dan gerust contact met ze op!

Wil je bijvoorbeeld snel scheiden, vraag dan 3 offertes op van lokale en betaalbare mediators uit Emmer Compascuum die je graag helpen met een echtscheiding aanvragen.

Scheiden Emmer Compascuum, via een betaalbare mediators

Scheiden Emmer Compascuum

Klik op de knop ‘Scheiden Emmer Compascuum‘ om een scheiding aan te vragen door een scheidingsmediator uit Emmer Compascuum, gespecialiseerd in echtscheiding.

3 offertes voor een mediator in Emmer Compascuum

Het is natuurlijk altijd een slim plan om een offerte aan te vragen. In de aanvraag is het erg belangrijk dat je helder bent in wat je zoekt. Dit helpt je om direct uit te komen bij een mediator die de expertise heeft om jouw geschil te beëindigen.

Een kennismakingsgesprek zorgt ervoor dat je de mediator leert kennen, je krijgt hierdoor goed inzicht in de persoon aan de andere kant van de tafel. Het is wel wenselijk dat je het kunt vinden met de mediator, hij of zij zal toch iemand zijn waar je vaak mee samen zit.

Klik op kosten mediator om direct 3 offertes van lokale en betaalbare mediators uit Emmer Compascuum op te vragen en zo direct inzicht te krijgen in de kosten.

Direct 3 offertes voor een specifieke kostenindicatie van verschillende mediators uit Emmer Compascuum.

Nu 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit.

Mediator in Emmer Compascuum – een persoon die je kan helpen

Wij hopen dat je met onze tips zelf ook uitkomt bij de mediator uit Emmer Compascuum die bij jouw geschil past. Via onderstaand formulier is het simpel om 3 offertes aan te vragen voor een mediator. Dit is uiteraard ook handig wanneer je een erfenis gaat verdelen.Schakel zelf ook een mediator in en kom snel tot een oplossing van je conflict.

Bekijk bijvoorbeeld alles over verdeling erfenis en kom direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare mediator uit Emmer Compascuum.

Benieuwd naar het traject van familie mediation Emmer Compascuum voor erfenis verdeling?

Verdeling erfenis mediation

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een erfenis verdeling in Emmer Compascuum te bekijken middels het vergelijken van mediators uit Emmer Compascuum.

Veelgestelde vragen over mediation in

Emmer Compascuum

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de mediator regio Emmer Compascuum jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden ook af om met haast op zoek te gaan naar een mediator. Het kan wel, maar het is het beste om hier eventjes de tijd voor te pakken om te zorgen dat alles goed voelt!

Overstappen van mediator is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande mediator. Vraag vervolgens aan je vorige mediator of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe mediator uit Emmer Compascuum.

mediatorkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle mediators in Emmer Compascuum. Wij zien welke mediators beschikbaar zijn in Emmer Compascuum en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van mediators uit Emmer Compascuum die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Mediation Emmer Compascuum

De mediator was goed!

9 september 2020

Zowel heel oprecht, ontwapenend maar ook heel meevoelend. Was niet haar eerste mediation, dat was te horen.

- Dirk de Koning

Erfenis zo afgehandeld

4 september 2020

We hebben de erfenis snel kunnen verdelen dankzij mediation. Dank Jullie Wel.

- David Vos

Lastige tijd afgesloten

31 augustus 2020

Mijn vaders dood zorgde voor een verdrietige paar maanden rondom de erfenis. Begeleiding was erg individueel en op maat. Was voor ons foutloos geregeld zo.

- Rutger Bosman

Nalatenschap zo geregeld

30 augustus 2020

We hebben de erfenis direct kunnen verdelen dankzij mediation. Bedankt.

- Arie van Veen

Uit elkaar met een lichtpuntje.

27 augustus 2020

Na een flink conflict terecht gekomen bij een fijne mediator via mediatorkaart. Ik moet zeggen dat de echtscheiding nu daardoor soepeler ging dan verwacht en ook spreek ik nog met mijn ex. Nazorg had iets beter gemogen na afsluiting.

- Renate Molenaar

Tarief viel mee!

26 augustus 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Gelukkig viel het toch erg mee toen we een mediator inschakelde. Het was gauw besloten nadat de ervaren dame ons hielp.

- Marcel de Graaf

Simpel en vlot

17 augustus 2020

Helemaal top! Mijn dank is groot!!

- Jacob Driessen

Ongeacht de gemoederen eerlijk gedeeld

12 augustus 2020

We hebben gepaste hulp geboden gekregen na de aanvraag hier. Was een moeizame periode, waarin de gemoederen hoog konden oplopen. Maar door de ondersteuning en begeleiding is het toch geslaagd zonder ruzie. Enorm bedankt!

- Natascha Kuipers

Van moeilijkheden snel naar oplossingen

8 augustus 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu eindelijk echt met mekaar communiceren. Dat was zeer prettig, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Dank hiervoor!

- Astrid de Groot

Menselijke aanpak

8 augustus 2020

Je bent niet het volgende dossier maar wordt als mens benaderd. De mediator had kennelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende periode. De tijdsduur voor de mediation hadden we veel onenigheid dus dit was erg prettig. We konden vlug weer opgelucht ademhalen.

- Bastiaan de Vries

Onenigheid met dochter begeleid en opgelost

4 augustus 2020

Mijn dochter en ik leken niet goed met elkaar converseren. We hebben daarvoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Daardoor ook superblij met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gebracht!

- Ingrid de Bruijn

Gewoon goed

31 juli 2020

Dikke prima! Mijn dank is groot!!

- Patrick Wolters

Profi en snel geregeld

25 juli 2020

De kerel die contact zocht had klaarblijkelijk verstand van dingen en kon ons rap verder helpen.

- Ronald Kuipers

Oprecht chapeau

25 juli 2020

Deze mensen krijgen een lintje. Ik of liever wij hebben veel gehad aan de sessies met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Natascha Visser

Ruzie met personeelslid opgelost

29 juli 2020

Lang slepend conflict met een van mijn medewerkers professioneel begeleid.

- Bastiaan van Dijk

Verwachtingen overtroffen

22 juli 2020

Eigenlijk was ik wat sceptisch om deze mediation aan te gaan. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een buitengewoon nette verdeling zijn gekomen van de eigendommen. Ik denk dat buiten dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Jelle Jacobs

Hulp bij scheiding

25 juli 2020

Passende hulp bij een scheiding gekregen. De sessies en papieren waren snel overeengekomen en goed verzorgd. Pak van ons hart in een al moeilijke tijd.

- Bas Groen

Een schouderklopje verdiend

19 juli 2020

Deze organisatie verdienen een lintje. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Thomas Jansen

Gelukkig nu rustigere tijden

18 juli 2020

Doordat we via mediatiorkaart met iemand konden communiceren zijn mijn ex partner en ik gelukkig nu in relaxtere tijden terecht gekomen. Er waren heldere situaties maar er werden vooral oplossingen aangedragen die voor ons allebei nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Daardoor kunnen we tot vandaag soms nog teruggaan op afspraken van destijds. Het tarief was ook prima ondanks een al dure periode.

- Femke van Dongen

Ook voor werkgevers

19 juli 2020

Erg content met de bemiddeling in een arbeidsconflict met één van mijn medewerkers. Snel geholpen en totaal objectief. Erg opgelucht.

- René van de Ven

Moeilijke tijd afgesloten

17 juli 2020

Na het doodgaan van mijn vader een pijnlijke periode afgerond met de verdeling van de erfenis. Hulp was erg persoonlijk en op maat. Was voor ons volmaakt geregeld zo.

- Sabine de Leeuw

Uit elkaar met een lichtpuntje.

21 juli 2020

We hadden echt flink ruzie al voor ik de aanvraag indiende bij mediatorkaart. Niet alleen de echtscheiding is goed gegaan, maar mijn ex en ik zijn ook beter dan bedacht uit elkaar gegaan. We hebben erna niks meer gehoord, dat had ik eigenlijk nog wel verwacht.

- Sabine van de Wal

Betrokken en sympathiek

21 juli 2020

Er wordt geen kant gekozen en geluisterd naar alle partijen. Daardoor grote stappen in de goede richting kunnen maken!

- Hendrikus Jonker

Kwetsbare afwikkeling top verzorgd

20 juli 2020

In de tijd van uit elkaar gaan was het een emotionele tijd echter door de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl hadden we direct iemand die ons goed kon helpen. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Soms was het een tere zaak maar daar werd goed mee omgegaan. Fijne afwikkeling zo.

- Dave de Boer

Oprecht chapeau

20 juli 2020

Deze organisatie verdienen een lintje. Ik of liever we hebben flink gehad aan de gesprekken met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Edwin Driessen

Kwetsbare afhandeling top besloten

13 juli 2020

Bij de scheiding kwamen er behoorlijk wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart een persoon konden vinden waren we er vlug uit. De mediator handelde oprecht neutraal. Weleens was het een gevoelige kwestie maar daar werd correct mee omgegaan. Fijne afhandeling zo.

- Robert van de Wal

Erfenis eerlijk verdeeld

18 juli 2020

We hebben prettige begeleiding geboden gekregen na de aanvraag hier. Was een lastige tijd, waarin de emoties hoog konden stijgen. Dankzij jullie ondersteuning en daadkracht alles tot een goed einde gekomen. Zeer dankbaar hiervoor.

- Remco van Dam

Ingewikkelde erfenis tot goed einde gebracht

11 juli 2020

Er was helaas geen testament, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. Gelukkig hadden we hier begeleiding bij, want wij hebben hier nog niet eerder mee te maken gehad. De kosten vielen ook alles mee.

- Wendy van Wijk

Geen kant kiezen

13 juli 2020

Gelukkig was de ondersteuner erg bedreven bij de mediation bij mijn werkgever. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder kant te kiezen. Top.

- Tessa Maas

Boven verwachting

9 juli 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage verwachtingen de sessies rondom de scheiding in. Viel me toch mee dat we tot een buitengewoon fatsoenlijke verdeling zijn gekomen van de bezittingen. Ik denk dat zonder dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Ramona Schouten

Eindelijk van mijn baas af

14 juli 2020

Na een berg gezeik op werk eindelijk met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf kunnen verlaten. Had er domweg recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Marijke Verhoeven

Advies en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

7 juli 2020

Snelle hulp bij het uit elkaar gaan. De sessies en papieren waren vlug overeengekomen en goed verzorgd. Pak van ons hart in een al verdrietige periode.

- Arjan van Wijk

Arbeidsconflict bekwaam opgelost

13 juli 2020

Langdradig slepend conflict met een van mijn medewerkers vakkundig begeleid.

- Stefan Meijer

De familie is opnieuw een familie

9 juli 2020

De communicatie in onze familie was voortdurend moeilijk, gelukkig ondertussen weer op een aanspreekbaar niveau.

- Maaike Verbeek

Profi en snel geregeld

11 juli 2020

De man die contact zocht had klaarblijkelijk verstand van dingen en kon ons rap verder helpen.

- Tessa Jonker

Menselijke benadering

5 juli 2020

Niks niet het volgende dossier maar oprecht van mens tot mens in gesprek met elkaar. De mediator had onmiskenbaar ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende periode. En dat terwijl we de 3 maanden daarvoor bijna alleen maar onenigheid hadden. We konden snel weer opgelucht ademhalen.

- Niels van Dam

Volledig onpartijdig

9 juli 2020

Gelukkig was de begeleider erg ervaren bij de mediation bij mijn werkgever. Geen enkele keer het gevoel gehad dat hij kant koos of partijdig was. Top.

- Wilhelmina Evers

Geen testament, wel eerlijk verdeeld

8 juli 2020

Er was helaas geen testament, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. De mediator hielp ons hiermee want we hadden dit nog niet zo hoeven doen. De prijzen vielen ook alles mee.

- Manon van de Wal

Oprecht chapeau

2 juli 2020

Onze mediator was super. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Claudia Koster

Uit elkaar met een lichtpuntje.

3 juli 2020

Na een flink conflict terecht gekomen bij een lieve mediator via mediatorkaart. Niet alleen de scheiding is prima verlopen, maar mijn ex en ik zijn ook netter dan bedacht uit elkaar gegaan. Nazorg had iets beter gemogen na afronding.

- Marianne Visser

Boven verwachting

6 juli 2020

Eigenlijk was ik wat voorzichtig om deze mediation aan te gaan. Viel me toch mee dat we tot een zeer eerlijke verdeling zijn gekomen van de bezittingen. Door jullie was dit vast veel minder goed gekomen!

- Diana Vos

Onenigheid met dochter begeleid en opgelost

28 juni 2020

Mijn dochter en ik konden niet goed met elkaar praten. De therapie die we hadden zorgde enkel maar voor meer redenen om ruzie over te maken. Vandaar ook superblij met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Roy Hendriks

Meelevend en welwillend

3 juli 2020

Er is geen kant gekozen en geluisterd naar alle partijen. Daardoor grote passen in de juiste richting kunnen zetten!

- Paul Verbeek

Gelukkig nu ruzie opgelost

30 juni 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn leidinggevende en ikzelf zijn we met mediation eindelijk tot elkaar gekomen. Heel fijn geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de voorkeur kreeg. Dank hiervoor!

- Kim Hoekstra

Geen kant verkiezen

1 juli 2020

Gelukkig was de begeleider erg bedreven bij de mediation bij mijn werk. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder kant te kiezen. Geweldig.

- Joost Willemsen

Het plan was degelijk

23 juni 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons zeer heeft geholpen. Nog steeds wel eens als we een keer woorden hebben pakken we daarnaar terug. Slim hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Ilona Martens

Niet enkel voor personeel

24 juni 2020

Erg bekwaam geholpen met een conflict met een werknemer. Vlot geholpen en totaal neutraal. Erg blij.

- Esther van Vliet

Profi en snel geregeld

21 juni 2020

De mediator waarmee we in gesprek kwamen was onmiskenbaar ervaren met dit soort conflicten en pakte het snel op.

- Anita Meijer

Tarief viel mee!

22 juni 2020

Scheiden is al duur genoeg. Gelukkig viel het toch erg mee toen we een mediator inhuurde. Het was vlot geregeld nadat de ervaren dame ons hielp.

- Matthijs Gerritsen

Tarief viel mee!

25 juni 2020

Uit elkaar gaan is al prijzig genoeg. Vandaar blij met het betaalbare tarief van onze mediator. We waren er toen snel uit, duidelijk dat deze dame vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Erik Bos

Gewoon goed

20 juni 2020

Tevreden zoals bedacht.

- Monique van Doorn

Het plan was aantrekkelijk

24 juni 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons enorm heeft geholpen. Nog altijd wel eens als we een keer conflicten hebben pakken we ernaar terug. Erg fijn, heeft ons zeer geholpen.

- Christiaan Peeters

Buitenlandse nalatenschap professioneel geregeld

22 juni 2020

Zelf hadden we geen deskundigheid op het gebied van buitenlandse erfenissen. Vandaar toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Deze snel en met relatief lage kosten gevonden. Dank je wel!

- Frank Scholten

Vlot in contact

19 juni 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de afspraken waren op onze planning afgestemd. ’s Avonds als de kleintjes in bed lagen konden we het gesprek houden met de mediator zodat we geen verlof hoefde te nemen. In ieder geval hadden we na de aanvraag via mediatorkaart.nl snel de reacties in huis voor een geschikte mediator. Snel besloten zo.

- Marc van Wijk

Tevreden

17 juni 2020

Tevreden zoals verwacht.

- Christiaan de Koning

Nalatenschap zo afgehandeld

16 juni 2020

We hebben de erfenis snel kunnen verdelen dankzij mediation. Dank Jullie Wel.

- Monique Groen

Simpel en vlug

18 juni 2020

Absoluut super! Dank Jullie Wel!

- Marieke Jonker

Gelukkig nu van mijn baas af

18 juni 2020

Na een berg gedoe op werk gelukkig nu met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf mogen verlaten. Had er gewoon recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Petrus Timmermans

Ruzie met dochter opgelost

13 juni 2020

Al jaren liep het contact tussen mij en mijn dochter erg moeizaam. We hebben hiervoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Daardoor ook superblij met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gebracht!

- Ilona Wolters

Echt chapeau

15 juni 2020

Onze mediator was super. Ik of eigenlijk we hebben flink gehad aan de gesprekken met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Charlotte van Leeuwen

Geen kant verkiezen

9 juni 2020

Gelukkig was de ondersteuner erg bedreven bij de mediation bij mijn werkgever. Geen enkele keer het idee gehad dat hij kant koos of partijdig was. Top.

- Kirsten van Dongen

Het plan was fatsoenlijk

12 juni 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons heel heeft geholpen. We kunnen hier altijd op terugpakken en daar zijn we blij mee. Handig hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Martin Jonker

Vechtscheiding voorkomen!

14 juni 2020

Na een ruzie van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er door mediatorkaart volledig uitgekomen! Buiten de mediation waren we zeker weten in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Marco Wolters

Boven verwachting

7 juni 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage idee de gesprekken rondom de echtscheiding in. Maar al vlug kwamen we wel tot een prima oplossing. Dankzij jullie was dit vast veel minder fatsoenlijk geworden!

- Karin van Doorn

Betrokken en aardig

11 juni 2020

Er is geen partij gekozen en geluisterd naar alle partijen. Daardoor kunnen we nu in het proces snel door naar de oplossing.

- Kim de Vries

Onzekere kwestie fatsoenlijk afgehandeld

8 juni 2020

In de periode van uit elkaar gaan was het een emotionele tijd maar door de aanvraag via mediatorkaart.nl hadden we vlug iemand die ons fatsoenlijk kon helpen. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Soms was het een tere kwestie maar daar werd goed mee omgegaan. Prettige afhandeling zo.

- Michael Brouwer

Advies en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

6 juni 2020

Vlotte hulp bij het uit elkaar gaan. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een soepele mediation en afhandeling. Top, een hele zorg minder.

- Marije Huisman

Ondanks afstand professioneel geholpen

3 juni 2020

Nog nooit te maken gehad met een buitenlands heengaan en erfenis. Na een sterfgeval in de familie in Canada hebben we dus begeleiding gezocht. Gelukkig deze hulp gevonden via mediator kaart. Dank jullie wel!

- Robertus Sanders

Dichter naar elkaar toegegroeid

4 juni 2020

De communicatie in onze familie was voortdurend ingewikkeld, gelukkig intussen weer op een toegankelijk niveau.

- Bram Scholten

Conflict met werknemer opgelost

6 juni 2020

Langdradig besluitloos conflict met een van mijn werknemers vakkundig begeleid.

- Evelien de Jonge

De hulp via mediation was goed tijdens scheiden

7 juni 2020

Zeer prettige ervaring met de hulp tijdens het uit elkaar gaan gehad. Geen nummertje, maar echt het gevoel dat je als mens behandeld wordt. Flink wat tijd uitgetrokken voor mijn verhaal en het met me meedenken. Geweldig bedankt!

- Martine van de Veen

Pijnlijke tijd afgesloten

7 juni 2020

Mijn vaders dood zorgde voor een lastige periode rondom de erfenis. De emoties waren hoog maar de begeleiding vakkundig en meelevend. Er nauwgezet geregeld allemaal.

- Brenda de Leeuw

Nalatenschap zo geregeld

2 juni 2020

Zeer vlot de verdeling van de erfenis gaan inrichten dankzij deze professionals! Dank!

- Jacqueline Timmermans

Boven verwachting

3 juni 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig verwachtingen de gesprekken rondom de echtscheiding in. Maar al snel kwamen we wel tot een prima oplossing. Door jullie was dit zeker veel minder fatsoenlijk gekomen!

- Mariska Bosch

Nalatenschap eerlijk verdeeld

1 juni 2020

We hebben fijne begeleiding geboden gekregen na de aanvraag hier. Was een lastige tijd, waarin de gemoederen hoog konden stijgen. Maar door de ondersteuning en advies is het toch geslaagd zonder ruzie. Zeer bedankt hiervoor.

- Matthijs Boer

Ondanks de emoties eerlijk gedeeld

4 juni 2020

Gepaste begeleiding gekregen bij het verdelen van de erfenis. Was een moeilijke periode, waarin de gemoederen hoog konden stijgen. Maar door de hulp en advies is het toch geslaagd zonder ruzie. Zeer bedankt hiervoor.

- Susanne van Dongen

Nalatenschap zo geregeld

30 mei 2020

Zeer vlot de verdeling van de erfenis kunnen regelen dankzij deze deskundigen! Dank!

- Sander de Groot

Pijnlijke periode afgerond

29 mei 2020

Mijn vaders overlijden zorgde voor een verdrietige paar maanden rondom de erfenis. Hulp was zeer persoonlijk en op maat. Er netjes geregeld allemaal.

- Jelle Koning

Gewoon goed

31 mei 2020

Gewoon goed, zoals ik mag verwachten.

- Jeroen Evers

Een lintje verdiend

25 mei 2020

Deze mensen verdienen een lintje. Ik of liever we hebben veel gehad aan de sessies met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Marjolein van Wijk

Lastige periode afgesloten

23 mei 2020

Mijn vaders overlijden zorgde voor een lastige paar maanden rondom de erfenis. Begeleiding was zeer individueel en op maat. Er nauwgezet geregeld allemaal.

- Ronald Gerritsen

Tevreden

22 mei 2020

Content zoals verwacht.

- Niels van den Bosch

erg betaalbaar

25 april 2019

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Ramona Vink

Snelle match via mediatorkaart.nl

20 april 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Maria Dijkstra

Snelle offerte

9 maart 2019

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Paul van de Veen

Positieve ervaring

23 februari 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Chantal Bakker

Geen linkedin nodig

4 februari 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Sjoerd van den Bosch

erg betaalbaar

8 februari 2019

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Tom Hermans

Forum bood hulp

13 januari 2019

Via een forum hier beland. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Goed werk afgeleverd door de professional

- Tamara Brouwer

Mediatorkaart is top!

18 januari 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het formulier ingevuld en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Janneke Visser

Dit werkt fijn

29 december 2018

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Stefan Sanders

Uitgelichte mediators uit Emmer Compascuum

Van Roosmalen Van der Lubbe advocaten

De Bukakkers 16
7811 KZ Emmen
Nederland

0591 656 969
http://vrvdl-advocaten.nl/

Adriaan Pals

Baander 4
7811 HJ Emmen
Nederland

0591 647 760
http://www.adriaanpals.nl/

Trialoog

Boslaan 109
7823 TT Emmen
Nederland

0591 670 588
http://trialoog.nl/