Mediator Amsterdam

Heb jij behoefte aan een topper voor mediation in Amsterdam?
Lees dan vooral verder.
Mediatorkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Mediator Amsterdam verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?
Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle professional-m] uit Amsterdam – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2020 en verder.

Mediator Amsterdam gezocht?

Laat direct jouw opdracht uitvoeren

Mediator Amsterdam
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 50 reviews)
Mediatorlink Mediation
Mediator ConflictConsult
Zakelijke Mediation MediationEasy
First Mediation
Mediatorgroep Bemiddeld conflictbemiddeling
Bloemster Mediation
Handdrukpunt echtscheiding meditaion

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Amsterdam, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Ouderkerk Amstel, Ilpendam en Den Ilp bijvoorbeeld ook geholpen aan een mediator.

Waarom mediator Amsterdam

Ben jij op zoek naar de perfecte mediator in Amsterdam? Het kan ingewikkeld zijn om de beste mediator te vinden voor het resolveren van een conflict. Dit komt natuurlijk door de hoeveelheid verschillende mediators. Gelukkig zijn wij er voor je om de beste tips te geven. Spring direct naar:

Wanneer is het verstandig om de beste mediator in Amsterdam te zoeken

Je wilt natuurlijk graag weten voor welk type conflict je een mediator nodig hebt. De mediator kan je helpen met vrijwel alles wat te maken heeft met geschillen en onderlinge ruzies. Hij probeert om een einde te breien aan de ruzie door met beide kanten samen te zitten. Een mediator kan ook inspringen wanneer er sprake is van een arbeidsconflict. Denk hierbij aan ruzie over het uitgekeerde salaris of over het aantal verlofuren.

Daarnaast kan een mediator je helpen met burenruzies of conflicten rondom grondgebied. Dit soort ruzies kunnen meerdere redenen hebben, een mediator kan bij elke van dit soort conflicten helpen. Bedrijvenondernemingen kunnen een mediator weer inzetten als ze bijvoorbeeld een geschil hebben over een patent. Zoals je kunt zien is een mediator eigenlijk geschikt voor alle mogelijke soorten conflicten, het is dé persoon die je in zou moeten schakelen om het geheel te sussen.. Bij Mediatorkaart kun je in Amsterdam terecht voor:

  • Mediator scheiding Amsterdam
  • Zakelijke mediation Amsterdam
  • Familie mediation Amsterdam
  • Mediation arbeidsconflict Amsterdam
  • En meer

Alle mediators uit Amsterdam

Bekijk ook mediators uit

Op zoek naar een voordelige mediator Amsterdam – mediator vs. rechtszaak

Hoewel er overeenkomsten zijn tussen een jurist en een mediator zet je ze voor verschillende dingen in. Een jurist moet je inschakelen als een zaak echt uitmondt tot een rechtszaak. Meestal komt de jurist pas als er geen oplossing meer mogelijk is tussen de partijen en de rechter zich over de zaak moet buigen.

Een mediator zal er alles aan doen om de ruzie onderling op te lossen, zonder dat er een dure rechtszaak plaatsvindt. Vaak kunnen beide partijen na het ingrijpen van de mediator weer op goede voet met elkaar verder. Er zit dus een groot verschil tussen een jurist en een mediator.

Het is bijvoorbeeld voor zakelijke mediation sterk aan te bevelen om een lokale en betaalbare mediator te vinden uit Amsterdam. Dit is onder andere ook in te zetten wanneer je te maken hebt met een arbeidsconflict.

Op zoek naar een mediator uit Amsterdam voor jouw zakelijke mediation?

Zoek een zakelijk mediator

Klik op ‘Zoek een zakelijk mediator‘ om een betaalbare mediator te vinden die gespecialiseerd is in zakelijke mediation Amsterdam.

Redenen om te kiezen voor een mediator in Amsterdam

We kunnen een heel lijstje met redenen opnoemen voor het vraagstuk waarom ook jij zou moeten kiezen voor een mediator in Amsterdam voor het beëindigen van een conflict. Op de eerste plaats maakt de mediator het mogelijk om de relatie niet kapot te laten gaan, meestal is het namelijk zo dat de gemoederen hoog Een mediator zal er alles aan doen om het conflict zo eenvoudig mogelijk op te lossen.

De mediator uit Amsterdam weet bijna alles over de juiste onderhandelings wijze, je weet dus zeker dat jij kunt overleggen met de andere partij zonder dat er juist meer ruzie ontstaat. Een mediator zorgt er dus voor dat het proces sneller verloopt. Je wilt namelijk niet onnodig veel tijd steken in een conflict. De mediator uit Amsterdam is er voor je om het conflict zo snel mogelijk op te lossen.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Esther Veenstra Esther Veenstra
Customer Succes manager bij mediatorkaart.nl
Mediation94%
Familierecht90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Mediator Amsterdam gezocht – waar moet je op letten bij het zoeken

Het zou eenvoudig zijn om het eerste kantoor op Google te kiezen voor een mediator, maar dit is helaas niet hoe het werkt. Wij helpen je voorbereid op weg door je een aantal tips te geven. Het moet immers wel een professional zijn die zich bezig gaat houden met je ruzie. Vaak zijn mediators gespecialiseerd op een bepaald gebied, heb je een conflict met je werknemers? Zoek naar mediators die hier veel ervaring in hebben. Stelletjes die willen gaan scheiden zullen moeten kijken naar een mediator scheiden in Amsterdam.

Scheiden in Amsterdam is natuurlijk niet fijn, maar door een mediator scheiden uit Amsterdam zal je jouw relatie pijnloos kunnen afsluiten.

Je kan altijd contact zoeken met de verschillende kantoren om wat meer informatie te vergaren.

Wil je bijvoorbeeld snel scheiden, vraag dan 3 offertes op van lokale en betaalbare mediators uit Amsterdam die je graag helpen met een echtscheiding aanvragen.

Scheiden Amsterdam, via een betaalbare mediators

Scheiden Amsterdam

Klik op de knop ‘Scheiden Amsterdam‘ om een scheiding aan te vragen door een scheidingsmediator uit Amsterdam, gespecialiseerd in echtscheiding.

3 offertes voor een mediator in Amsterdam

Het is natuurlijk altijd een slim idee om een offerte aan te vragen. In de aanvraag is het van belang dat je duidelijk bent in wat je zoekt. Dit helpt je om meteen uit te komen bij een mediator die de expertise heeft om jouw conflict op te lossen.

Vervolgens hoef je alleen nog maar een ontmoetingsgesprek in te plannen, door dit gesprek kan je een beeld vormen over de mediator die jou zal gaan assisteren. Het is wel wenselijk dat je het goed kunt vinden met de mediator, hij of zij zal toch iemand zijn waar je vaak mee in gesprek zal gaan.

Klik op kosten mediator om direct 3 offertes van lokale en betaalbare mediators uit Amsterdam op te vragen en zo direct inzicht te krijgen in de kosten.

Direct 3 offertes voor een specifieke kostenindicatie van verschillende mediators uit Amsterdam.

Nu 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit.

Mediator in Amsterdam – een persoon die je kan helpen

Wij gaan ervanuit dat je met onze tips zelf ook de mediator uit Amsterdam vindt die bij jouw geschil past. Wij bieden je daarnaast de mogelijkheid om snel en simpel 3 offertes aan te vragen. Dit is uiteraard ook handig wanneer je een erfenis gaat verdelen.Schakel zelf ook een mediator in en beëindig je conflict.

Bekijk bijvoorbeeld alles over verdeling erfenis en kom direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare mediator uit Amsterdam.

Benieuwd naar het traject van familie mediation Amsterdam voor erfenis verdeling?

Verdeling erfenis mediation

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een erfenis verdeling in Amsterdam te bekijken middels het vergelijken van mediators uit Amsterdam.

Veelgestelde vragen over mediation in

Amsterdam

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de mediator regio Amsterdam jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden ook af om met haast op zoek te gaan naar een mediator. Het kan wel, maar het is het beste om hier eventjes de tijd voor te pakken om te zorgen dat alles goed voelt!

Overstappen van mediator is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande mediator. Vraag vervolgens aan je vorige mediator of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe mediator uit Amsterdam.

mediatorkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle mediators in Amsterdam. Wij zien welke mediators beschikbaar zijn in Amsterdam en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van mediators uit Amsterdam die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Mediation Amsterdam

Aangenaam verrast

9 maart 2020

Gisteren het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Eva Prins

mediatorkaart.nl heeft me snel verbonden

7 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Daniël Driessen

Ideale match

29 februari 2020

Via Mediatorkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Erik Post

Mijn eigen netwerk kan dit niet

20 februari 2020

Na lang zoeken kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Judith van de Pol

Via forum hier terechtgekomen

19 februari 2020

Via een forum hier beland. Positief over de ontvangen offerte. Fijne specialist

- Sabrina Hendriks

Snelle match via mediatorkaart.nl

19 februari 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Elizabeth Verhoeven

Ideale website

11 februari 2020

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Cindy Kuijpers

Via forum hier terechtgekomen

4 februari 2020

Door een forum deze site gevonden. Positief over de ontvangen offerte. Eindelijk een goede gevonden

- Ingrid Dekker

Duidelijke website

2 februari 2020

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Gerrit Maas

Goed contact

28 januari 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Annemieke Bosman

Werkt goed dit

16 januari 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Iris Timmermans

Voortreffelijke match

19 januari 2020

Via Mediatorkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Bart van den Bosch

Positieve ervaring

11 januari 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Esther de Wit

Gevonden via forum

2 januari 2020

Via Mediatorkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Laura van de Veen

Gevonden via forum

7 december 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Erwin Blom

Mediatorkaart is top!

1 december 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Sander Kok

Gelijk gevonden wie ik nodig had via mediatorkaart.nl

21 november 2019

Na lang zoeken kwam ik uit op Mediatorkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Pieter van Doorn

Fijne service

20 november 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Angelique van der Laan

Positieve ervaring

10 november 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Mediatorkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Vanessa de Haan

Eindelijk een goede site gevonden

3 november 2019

Na een zoektocht eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Ruben Driessen

Fijn!

1 november 2019

Gisteren offertes aangevraagd en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Remco Smeets

De perfecte match

24 oktober 2019

Via Mediatorkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Tim Vos

Na lang zoeken de juiste gevonden

28 oktober 2019

Na lang zoeken arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Christian Post

Forum bood hulp

17 oktober 2019

Via een forum hier terechtgekomen. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Eindelijk een goede gevonden

- Wendy van Loon

Goed contact

10 oktober 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Catharina Hendriks

Vlugge offerte

7 oktober 2019

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Jacob de Leeuw

Forum bood hulp

1 oktober 2019

Via een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de ontvangen offerte. Eindelijk een goede gevonden

- Evelien van Veen

Google is je grootste vriend

26 september 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het offerteformulier ingevuld en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Koen van de Brink

via mediatorkaart.nl snel gekoppeld

16 september 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en het zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Linda van de Pol

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

5 september 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Frank van de Velde

zeer rap geholpen

1 september 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker lokaal, aangenaam persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Michiel Smits

Snelle offerte

25 augustus 2019

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Deborah van der Linden

Dit werkt fijn

16 augustus 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Eveline Maas

Goed contact

14 augustus 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Caroline Dijkstra

Eindelijk een fijne site

6 augustus 2019

Na een zoektocht eindigde ik op Mediatorkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Jacqueline van der Linden

Dit werkt fijn

25 juli 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Vincent Kok

Eindelijk een fijne site

21 juli 2019

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij Mediatorkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Suzanne Bosch

betaalbaar en professioneel

18 juli 2019

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Barbara Vos

Google is je grootste vriend

9 juli 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Roy van der Meer

De perfecte match

4 juli 2019

Via Mediatorkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Maarten Molenaar

Google is je grootste vriend

27 juni 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het offerteformulier ingevuld en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Jacqueline de Vries

aangename service

14 juni 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Johan Koning

Ideale match

10 juni 2019

Via Mediatorkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Marijke Hofman

Ideale tip

2 juni 2019

Via kennissen beland bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Marijke de Leeuw

Geen linkedin nodig

27 mei 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Jeffrey Bos

Dé tip

22 mei 2019

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Sandra Smit

De perfecte match

10 mei 2019

Via Mediatorkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Dirk Gerritsen

niet verwacht zo betaalbaar

2 mei 2019

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Angela van der Laan

Gelijk gevonden wie ik nodig had via mediatorkaart.nl

29 april 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Susanne Vink

Duidelijke website

18 april 2019

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Inge van de Pol

Ideale website

17 maart 2019

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Marco Huisman

Snelle offerte

18 februari 2019

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Erwin Willemsen

Goed contact

9 februari 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Ruud Meijer

Gelijk gevonden wie ik nodig had via mediatorkaart.nl

18 januari 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en het zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Claudia van den Heuvel

vlot en makkelijk

27 december 2018

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Ingrid Bosman

Goed contact

31 december 2018

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Eva Postma

Uitgelichte mediators uit Amsterdam

Van Gessel Advocaten

Amstelveld 7
1017 JD Amsterdam
Nederland

020 627 6684
http://www.vangesseladvocaten.nl/

Roxane Rabarison – Advocatenkantoor Amster

Middenweg 57A
1098 AD Amsterdam
Nederland

020 685 1715
http://www.advocatenkantooramster.nl/

Van der Steenhoven lawyers

Herengracht 582-584 Tip: parkeren in Stopera/muziektheater parkeergarage
1017 CJ Amsterdam
Nederland

020 607 7979
http://www.vandersteenhoven.nl/