Mediator Barendrecht

Ben jij opzoek naar een professionele mediator uit Barendrecht die bij jouw bedrijf past?
Dan ben je aan het juiste adres.
Wij zorgen dat jij die zoekt naar Mediator Barendrecht verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het beste gedeelte?
Mediatorkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle professional-m] uit Barendrecht – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2020 en verder.

Mediator Barendrecht gezocht?

Mediators uit Barendrecht vergelijken

Mediator Barendrecht
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 136 reviews)
Mediatorlink Mediation
Mediator ConflictConsult
Zakelijke Mediation MediationEasy
First Mediation
Mediatorgroep Bemiddeld conflictbemiddeling
Bloemster Mediation
Handdrukpunt echtscheiding meditaion

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Barendrecht, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Ouderkerk aan den IJssel, Heerjansdam en Westmaas bijvoorbeeld ook geholpen aan een mediator.

Waarom mediator Barendrecht

Ook al erg lang aan het zoeken naar een mediator uit Barendrecht? Je zit verwikkeld in een conflict en wilt natuurlijk zo snel mogelijk een goede mediator vinden, maar je komt er waarschijnlijk meteen achter dat dit niet zo simpel is. Dit komt door het grote aanbod aan mediators. In dit artikel geven wij jou de handvaten die je hard nodig hebt tijdens je zoektocht. Spring direct naar:

Wanneer is het verstandig om de beste mediator in Barendrecht te zoeken

Je vraagt je natuurlijk af voor welk type conflict je een mediator kan gebruiken. De mediator zal je helpen met vrijwel alles wat te maken heeft met conflicten en onderlinge ruzies. Hij zal proberen om een einde te breien aan de ruzie door met beide partijen samen te zitten. Ook is het zo dat een mediator je assisteert als je een overeenkomst wilt laten maken voor bijvoorbeeld een arbeidsconflict. Denk hierbij aan problemen met het salaris of over het aantal vakantiedagen.

Daarnaast kan een mediator je assisteren bij burenruzies of conflicten rondom grondgebied. Dit soort conflicten kunnen meerdere oorzaken hebben, een mediator kan bij elke van dit soort conflicten helpen. Voor de grotere organisaties is het ook een goed idee om een mediator in te zetten wanneer er een arbeidsconflict ontstaat tussen verschillende sectoren. kunnen een mediator weer inzetten als ze bijvoorbeeld een conflict hebben over plagiaat. Zoals je ziet is een mediator eigenlijk geschikt voor alle mogelijke soorten conflicten, het is dé persoon die je in zou moeten zetten om het geheel te sussen.. Bij Mediatorkaart kun je in Barendrecht terecht voor:

  • Mediator scheiding Barendrecht
  • Zakelijke mediation Barendrecht
  • Familie mediation Barendrecht
  • Mediation arbeidsconflict Barendrecht
  • En meer

Alle mediators uit Barendrecht

Bekijk ook mediators uit

Op zoek naar een voordelige mediator Barendrecht – mediator vs. rechtszaak

Hoewel er overeenkomsten zijn tussen een jurist en een mediator zet je ze voor verschillende dingen in. Een jurist komt pas kijken als zelfs de mediator het geschil niet kan verhelpen. Denk hier met name aan erge conflicten die nooit meer zonder rechter opgelost kunnen worden.

Een mediator daarentegen is de partij die in het bijzonder gericht is op het laten verdwijnen van een geschil. Na het optreden van de mediator kunnen beide partijen weer met elkaar door een deur. Een jurist en mediator zijn dus bezig met andere zaken.

Het is bijvoorbeeld voor zakelijke mediation sterk aan te bevelen om een lokale en betaalbare mediator te vinden uit Barendrecht. Dit is onder andere ook in te zetten wanneer je te maken hebt met een arbeidsconflict.

Op zoek naar een mediator uit Barendrecht voor jouw zakelijke mediation?

Zoek een zakelijk mediator

Klik op ‘Zoek een zakelijk mediator‘ om een betaalbare mediator te vinden die gespecialiseerd is in zakelijke mediation Barendrecht.

Redenen om te kiezen voor een mediator in Barendrecht

We kunnen een heleboel redenen opnoemen voor de vraag waarom ook jij zou moeten kiezen voor een mediator in Barendrecht voor het beëindigen van een conflict. Op de eerste plaats maakt de mediator het mogelijk om de relatie niet naar de filistijnen te helpen, vaak is het namelijk zo dat de gemoederen hoog op kunnen gaan lopen

De mediator uit Barendrecht weet alles over een goede manier van onderhandelen, je weet dus zeker dat jij kunt samenkomen met de andere partij zonder dat de stoelen door de kamer vliegen. Een mediator versoepelt het proces dus. Je wilt natuurlijk niet onnodig veel moeite stoppen in een conflict. De mediator uit Barendrecht is er voor je om het conflict zo snel mogelijk op te lossen.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Esther Veenstra Esther Veenstra
Customer Succes manager bij mediatorkaart.nl
Mediation94%
Familierecht90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Mediator Barendrecht gezocht – waar moet je op letten bij het zoeken

Het zou makkelijk zijn om het eerste het beste kantoor te kiezen voor een mediator, maar dit is natuurlijk niet hoe in zijn werk gaat. Door een paar stappen te volgen zal ook jij de juiste partij vinden. Je wilt vanzelfsprekend direct de meest geschikte partij inhuren. Vaak zijn mediators gespecialiseerd op een bepaald gebied, heb je een conflict met je werknemers? Zoek naar mediators die hier veel vanaf weten. Heb je relatieproblemen en wil je uit elkaar gaan? Dan moet je kijken naar een mediator scheiden in Barendrecht.

Scheiden in Barendrecht is meestal al vervelend genoeg zonder de, vaak nutteloze, conflicten. Een mediator scheiden helpt je om zo soepel mogelijk uit elkaar te gaan.

Heb jij nog vragen voor een specifiek mediator kantoor? Neem dan gerust contact met ze op!

Wil je bijvoorbeeld snel scheiden, vraag dan 3 offertes op van lokale en betaalbare mediators uit Barendrecht die je graag helpen met een echtscheiding aanvragen.

Scheiden Barendrecht, via een betaalbare mediators

Scheiden Barendrecht

Klik op de knop ‘Scheiden Barendrecht‘ om een scheiding aan te vragen door een scheidingsmediator uit Barendrecht, gespecialiseerd in echtscheiding.

3 offertes voor een mediator in Barendrecht

Ook bij het aanvragen van een offerte zijn er een aantal zaken waar je rekening mee moet houden. Probeer de context zo specifiek mogelijk te omschrijven. Dit helpt je om meteen uit te komen bij een mediator die de know-how heeft om jouw geschil te beëindigen.

Een ontmoeting zorgt ervoor dat je de mediator leert kennen, je krijgt hierdoor goed inzicht in de persoon aan de andere kant van de tafel. Bij een mediator is het goed dat je een goed gevoel hebt, hij zal namelijk vaak contact met je hebben gedurende het oplossen van het conflict.

Klik op kosten mediator om direct 3 offertes van lokale en betaalbare mediators uit Barendrecht op te vragen en zo direct inzicht te krijgen in de kosten.

Direct 3 offertes voor een specifieke kostenindicatie van verschillende mediators uit Barendrecht.

Nu 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit.

Mediator in Barendrecht – een persoon die je kan helpen

Wij gaan ervanuit dat je met onze tips zelf ook de mediator uit Barendrecht vindt die bij jouw geschil past. Wij bieden je dan ook de kans om snel en makkelijk 3 offertes aan te vragen. Dit is uiteraard ook handig wanneer je een erfenis gaat verdelen.Schakel zelf ook een mediator in en beëindig je conflict.

Bekijk bijvoorbeeld alles over verdeling erfenis en kom direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare mediator uit Barendrecht.

Benieuwd naar het traject van familie mediation Barendrecht voor erfenis verdeling?

Verdeling erfenis mediation

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een erfenis verdeling in Barendrecht te bekijken middels het vergelijken van mediators uit Barendrecht.

Veelgestelde vragen over mediation in

Barendrecht

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de mediator regio Barendrecht jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden ook af om met haast op zoek te gaan naar een mediator. Het kan wel, maar het is het beste om hier eventjes de tijd voor te pakken om te zorgen dat alles goed voelt!

Overstappen van mediator is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande mediator. Vraag vervolgens aan je vorige mediator of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe mediator uit Barendrecht.

mediatorkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle mediators in Barendrecht. Wij zien welke mediators beschikbaar zijn in Barendrecht en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van mediators uit Barendrecht die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Mediation Barendrecht

Meelevend en welwillend

9 september 2020

Er is geen partij gekozen en geluisterd naar alle partijen. Daardoor grote passen in de goede richting kunnen zetten!

- Marinus de Wit

Profi en vlot geregeld

4 september 2020

De man die contact zocht had klaarblijkelijk verstand van dingen en kon ons vlug verder begeleiden.

- Marloes Kramer

Persoonlijke benadering

27 augustus 2020

Niks niet het volgende dossier maar oprecht van mens tot mens in gesprek met elkaar. De mediator had kennelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende periode. De periode voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg prettig. We konden snel weer opgelucht ademhalen.

- Franciscus van den Broek

Ingewikkelde nalatenschap tot goed einde gebracht

27 augustus 2020

Ondanks de ontbrekende stukken konden we in gesprek met elkaar onder begeleiding. De mediator hielp ons hierbij want we hadden dit nog nooit zo hoeven doen. bedankt voor de goede zorgen en professionele begeleiding!

- Frank Blom

Simpel en vlug

21 augustus 2020

Helemaal super! Mijn dank is groot!!

- Albert Hendriks

Na lang onrustig nu ontspanning

26 augustus 2020

Doordat we via mediatiorkaart met een persoon konden praten zijn mijn ex partner en ik gelukkig nu in relaxtere tijden terecht gekomen. De gemoederen liepen aanzienlijk op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons beiden bruikbaar waren. Tot op de dag van vandaag pakken we nog wel eens terug op bepaalde items die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook prima ondanks een al dure tijd.

- Martin Maas

Oprecht rechtvaardig

15 augustus 2020

Gelukkig was de begeleider erg geoefend bij de mediation bij mijn werk. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder kant te kiezen. Geweldig.

- Richard Evers

Op maat afgestemd advies

17 augustus 2020

Je bent niet het volgende dossier maar wordt als mens benaderd. Je merkte tevens dat de vrouw die ons begeleidde dit vaker had gedaan en al snel waren we in gesprek over oplossingen. En dat inmiddels we de 3 maanden daarvoor haast alleen maar onenigheid hadden. We konden snel weer opgelucht ademen.

- Pascal Mulder

Gelukkig nu onenigheid opgelost

11 augustus 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn leidinggevende en mezelf zijn we met mediation eindelijk tot elkaar gekomen. Dat was heel fijn, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Bedankt!

- Judith Bosch

Snel afgehandeld

8 augustus 2020

We hebben de erfenis direct kunnen delen dankzij mediation. Dank!

- Jacob Smit

Vakkundig en vlug

31 juli 2020

De man die contact zocht had klaarblijkelijk verstand van zaken en kon ons rap verder begeleiden.

- Jacqueline Post

Oprecht chapeau

5 augustus 2020

Onze mediator was geweldig. Ik of eigenlijk we hebben flink gehad aan de gesprekken met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Johan Jansen

Scheiding met zilveren randje

24 juli 2020

Na een behoorlijk conflict terecht gekomen bij een gepaste mediator via mediatorkaart. Niet enkel de echtscheiding is prima gegaan, maar mijn ex en ik zijn ook beter dan bedacht uit elkaar gegaan. We hebben achteraf niks meer gehoord, dat had ik eigenlijk nog wel bedacht.

- Koen Sanders

Vechtscheiding voorkomen!

26 juli 2020

Na een aanvaring van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er door mediatorkaart compleet uitgekomen! Ik denk echt dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Matthijs Scholten

Kwetsbare afhandeling top besloten

25 juli 2020

In de tijd van uit elkaar gaan was het een emotionele tijd maar door de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl hadden we snel een persoon die ons goed kon helpen. De mediator hielp oprecht neutraal. Soms was het een gevoelige zaak maar daar werd fatsoenlijk mee omgegaan. Prettige afwikkeling zo.

- Kevin Bosch

Onzekere kwestie fatsoenlijk afgehandeld

28 juli 2020

In de tijd van uit elkaar gaan was het een emotionele tijd echter door de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl hadden we vlug een persoon die ons fatsoenlijk kon helpen. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Ondanks dat het soms ontroerend was, hebben ze dit neutraal kunnen doen. Erg netjes.

- Dennis Willemsen

Gewoon goed

24 juli 2020

Gewoon goed, zoals ik mag denken.

- Arie Smeets

Niks meer te maken met mijn werk!

22 juli 2020

Na een hoop gedoe op werk eindelijk met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf mogen verlaten. Overigens was het voor mij al onbetwistbaar dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel toegeven.

- Petra van der Laan

Persoonlijk afgestemd advies

20 juli 2020

Niks niet het opvolgende dossier maar oprecht van mens tot mens in gesprek met elkaar. Je merkte gelijk dat de vrouw die ons hielp dit frequenter had gedaan en al snel waren we in contact over oplossingen. En dat inmiddels we de 3 maanden daarvoor praktisch alleen maar ruzie hadden. We konden vlug weer opgelucht ademhalen.

- Miranda Bosman

Verstandig geregeld

21 juli 2020

De oorzaak was natuurlijk niet fijn maar de methode waarop het geregeld is was top. Had verwacht dat er wel linksom of rechtsom partij getrokken zou worden voor mijn werkgever, maar niets is minder waar. De mediator was echt onpartijdig. De tariefstelling vielen ook alles mee.

- Willem van Dongen

Verwachtingen overtroffen

19 juli 2020

Eigenlijk was ik wat voorzichtig om deze mediation aan te gaan. Maar al snel kwamen we wel tot een uitstekende uitkomst. Ik denk dat zonder dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Maarten Kuiper

Complexe nalatenschap tot prima einde gebracht

18 juli 2020

Ongeacht de missende stukken konden we in gesprek met elkaar onder begeleiding. De mediator hielp ons hiermee want we hadden dit nog niet zo moeten doen. bedankt voor de goede zorgen en professionele hulp!

- Ilona Vos

Van problemen snel naar oplossingen

20 juli 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn baas en mezelf zijn we met mediation eindelijk tot elkaar gekomen. Heel fijn geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de preferentie kreeg. Bedankt!

- Sabine de Bruin

Geen kant gekozen

18 juli 2020

Gelukkig was de ondersteuner erg geoefend bij de mediation bij mijn werkgever. De mediator was oprecht en onafhankelijk zonder kant te kiezen. Super.

- Simon Molenaar

Gevoelige kwestie goed afgehandeld

13 juli 2020

Tijdens de scheiding kwamen er veel wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden zoeken waren we er snel uit. De mediator hielp oprecht neutraal. Soms was het een tere kwestie maar daar werd correct mee omgegaan. Erg netjes.

- Maartje Prins

Meer ontvangen dan verwacht

17 juli 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage idee de sessies rondom de echtscheiding in. Maar al vlug kwamen we wel tot een uitstekende uitkomst. Dankzij jullie was dit vast veel minder fatsoenlijk gekomen!

- Sylvia Brouwer

Heel veel gehad aan ondersteuning tijdens echtscheiding

13 juli 2020

We hadden het lastig maar de hulp was erg prettig. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het eerstvolgende nummer bestempelde. Veel tijd uitgetrokken voor mijn kant en het met me meedenken. Onwijs content.

- Sharon Bosman

Geen wilsbeschikking, wel eerlijk verdeeld

12 juli 2020

Ondanks de missende stukken konden we in gesprek met elkaar onder begeleiding. Gelukkig hadden we hier hulp bij, want wij hebben hier nog nooit eerder mee te doen gehad. De tarieven vielen ook alles mee.

- Natasja Huisman

De familie is opnieuw een familie

13 juli 2020

De communicatie in onze familie was voortdurend lastig, gelukkig ondertussen weer op een toegankelijk niveau.

- Kevin Blom

De familie is opnieuw een familie

14 juli 2020

De communicatie in onze familie was altijd ingewikkeld, gelukkig inmiddels weer op een toegankelijk niveau.

- Irene Kok

Dikwijls bereikbaar

14 juli 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de afspraken werden op onze planning afgestemd. Ook in de avonden was het geen probleem. Verder hadden we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de reacties in huis voor een juiste mediator. Fijn hoe gauw dit ging.

- Rob van der Heijden

Het idee van de mediation helpt echt

11 juli 2020

De mediation heeft gezorgd voor een idee (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. We kunnen hier altijd op terugpakken en daar zijn we content mee. Slim hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Joost van Dongen

Gevoelige kwestie fatsoenlijk afgehandeld

8 juli 2020

Bij de scheiding kwamen er veel wat gevoeligheden naar boven maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden zoeken waren we er vlot uit. De mediator handelde volledig neutraal. Weleens was het een gevoelige kwestie maar daar werd fatsoenlijk mee omgegaan. Erg knap.

- Annemieke Jonker

Goed geregeld De aanleiding was overigens niet prettig maar de wijze waarop het afgehandeld is was super. Had bedacht dat er wel linksom of rechtsom gekozen zou worden voor mijn werkgever, maar niets is minder waar. Het was echt neutraal. Ook was het goedkoop gelukkig.

12 juli 2020

- Willem Schouten

Scheidingmet een lichtpuntje.

8 juli 2020

Na een sterk conflict terecht gekomen bij een gepaste mediator via mediatorkaart. Ik moet vertellen dat de scheiding nu hierdoor soepeler ging dan verwacht en ook spreek ik nog met mijn ex. Nazorg had iets beter gekund na afronding.

- Peter van den Bosch

Professioneel en vlug

3 juli 2020

De kerel die contact zocht had duidelijk verstand van zaken en kon ons rap verder helpen.

- Dave Huisman

Uit elkaar met een lichtpuntje.

4 juli 2020

We hadden echt flink onenigheid al voor ik de offerteaanvraag indiende bij mediatorkaart. Niet alleen de scheiding is prima verlopen, maar mijn ex en ik zijn ook netter dan bedacht uit elkaar gegaan. Nazorg had iets beter gekund na afsluiting.

- Saskia van de Brink

Pijnlijke tijd afgerond

8 juli 2020

Mijn vaders dood zorgde voor een verdrietige periode rondom de erfenis. De gemoederen waren hoog maar de ondersteuning vakkundig en meelevend. Er nauwgezet geregeld allemaal.

- Brenda van Dam

De hulp via mediation was goed tijdens scheiden

6 juli 2020

We hadden het lastig maar de hulp was erg prettig. Geen nummertje, maar echt het gevoel dat je als mens behandeld wordt. Er wordt echt meegedacht in oplossingen. Onwijs content.

- Tom Smits

Betrokken en aardig

3 juli 2020

Voelde me echt gehoord gedurende de mediation tussen mijn werkgever en mezelf. Hierdoor grote stappen in de juiste richting kunnen zetten!

- Jan Smeets

Eindelijk rustigere tijden

5 juli 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van rust terecht gekomen. De gemoederen liepen hoog op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons allebei bruikbaar waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op sommige items die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook goed ondanks een al dure tijd.

- Paulus Visser

Niks meer te doen met mijn werkgever!

30 juni 2020

Na een berg gezeik op werk eindelijk met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf mogen verlaten. Logischerwijs was het voor mij al helder dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel toegeven.

- Jeroen Smit

Dichter naar elkaar gekomen

30 juni 2020

Na een jarenlang conflict in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de goede ondersteuning en mediation.

- Nancy van der Meulen

Fatsoenlijk afgehandeld

26 juni 2020

Het was een minder leuke oorzaak waardoor ik hier terecht kwam maar de oplossing(en) die eruit kwamen waren goed. Eigenlijk dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden echter dat was oprecht niet zo. De mediator was echt onpartijdig. Ook was het betaalbaar gelukkig.

- Margaretha Maas

Kwetsbare afhandeling super besloten

1 juli 2020

In de tijd van uit elkaar gaan was het een emotionele periode echter door de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl hadden we snel een persoon die ons fatsoenlijk kon helpen. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Weleens was het een gevoelige kwestie maar daar werd correct mee omgegaan. Prettige afwikkeling zo.

- Jacoba van Leeuwen

Verstandig geregeld

25 juni 2020

Het was een minder leuke oorzaak waardoor ik hier terecht kwam maar de oplossing(en) die eruit kwamen waren goed. Had bedacht dat er wel linksom of rechtsom partij getrokken zou worden voor mijn werkgever, maar niets is minder waar. Het was echt objectief. De tariefstelling vielen ook alles mee.

- Lisette van Doorn

Kwetsbare afwikkeling top afgehandeld

27 juni 2020

Tijdens de scheiding kwamen er behoorlijk wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart een persoon konden vinden waren we er vlug uit. De mediator hielp volledig neutraal. Soms was het een tere zaak maar daar werd goed mee omgegaan. Prettige afhandeling zo.

- Steven Verhoeven

Pijnlijke tijd afgerond

25 juni 2020

Mijn vaders overlijden zorgde voor een lastige periode rondom de erfenis. Begeleiding was erg persoonlijk en op maat. Er nauwgezet geregeld allemaal.

- Hanneke Peeters

Buitenlandse nalatenschap professioneel afgehandeld

21 juni 2020

Zelf hadden we geen deskundigheid op het gebied van buitenlandse erfenissen. Vandaar toch maar begeleiding ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze begeleiding gevonden via mediator kaart. Dank je wel!

- Hendrikus Koster

Het uit elkaar gaan met zilveren randje

20 juni 2020

Na een sterk conflict terecht gekomen bij een fijne mediator via mediatorkaart. Niet enkel de scheiding is prima gegaan, maar mijn ex en ik zijn ook beter dan bedacht uit elkaar gegaan. Nazorg had iets beter gekund na afronding.

- Kevin van de Wal

Na lang onrustig nu ontspanning

21 juni 2020

Doordat we via mediatiorkaart met een persoon konden communiceren zijn mijn voormalig partner en ik gelukkig nu in rustigere tijden terecht gekomen. De gemoederen liepen aanzienlijk op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons allebei verstandig waren. Tot op de dag van vandaag pakken we nog wel eens terug op bepaalde items die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook prima ondanks een al dure periode.

- Wilhelmina Brouwer

Niet alleen voor personeel

22 juni 2020

Erg content met de bemiddeling in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Gauw geholpen en totaal neutraal. Een opluchting.

- Eveline de Haan

De familie is weer een familie

17 juni 2020

Na een jarenlang conflict in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen door de fijne ondersteuning en mediation.

- Linda van den Heuvel

Ervaren mediator

16 juni 2020

Eveneens heel eerlijk, ontwapenend maar ook heel meelevend. Kundige mediator dus.

- Wendy de Vries

Scheidingmet een lichtpuntje.

22 juni 2020

Na een flink conflict terecht gekomen bij een prettige mediator via mediatorkaart. Ik moet vertellen dat de scheiding nu daardoor soepeler ging dan verwacht en ook spreek ik nog met mijn ex. Nazorg had iets beter gemogen na afsluiting.

- Annemieke Verbeek

Na lang turbulent nu rust

20 juni 2020

Doordat we via mediatiorkaart met een persoon konden praten zijn mijn voormalig partner en ik gelukkig nu in kalmere tijden terecht gekomen. Er werden heldere situaties maar er werden bovenal oplossingen bedacht die voor ons alletwee werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Daardoor kunnen we tot vandaag soms nog teruggrijpen op afspraken van toen. Het tarief was ook goed ondanks een al prijzige tijd.

- Wilhelmus Vos

Pijnlijke tijd afgerond

13 juni 2020

Mijn vaders dood zorgde voor een lastige paar maanden rondom de erfenis. Begeleiding was erg persoonlijk en op maat. Was voor ons volmaakt geregeld zo.

- Albert de Lange

Ervaren mediator

17 juni 2020

Zowel heel oprecht, ontwapenend maar ook heel meelevend. Was niet haar eerste mediation, dat was te merken.

- Brenda van Dongen

Dichter naar elkaar gekomen

11 juni 2020

Na een jarenlang conflict in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de fijne ondersteuning en mediation.

- Kevin Sanders

Ook voor ons als bedrijf

15 juni 2020

Erg content met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn medewerkers. Professioneel geholpen en niet het idee gehad dat het allemaal maar de schuld is van de werkgever. Een opluchting.

- Jelle de Jong

Het idee van de mediation helpt oprecht

12 juni 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons zeer veel heeft geholpen. Nog altijd wel eens als we een keer woorden hebben grijpen we ernaar terug. Handig hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Marinus de Wit

Onzekere kwestie goed geregeld

11 juni 2020

In de periode van uit elkaar gaan was het een emotionele periode maar door de aanvraag via mediatorkaart.nl hadden we vlug een persoon die ons fatsoenlijk kon helpen. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Ondanks dat het soms ontroerend was, hebben ze dit onpartijdig kunnen doen. Prettige afhandeling zo.

- Maartje van den Heuvel

vlot geregeld

14 juni 2020

Erg snel de verdeling van de erfenis gaan organiseren dankzij deze professionals! Dank!

- Marjolein de Graaf

Van moeilijkheden snel naar oplossingen

7 juni 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn baas en ikzelf zijn we met mediation gelukkig nu tot elkaar gekomen. Heel fijn geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de preferentie kreeg. Bedankt!

- Steven Blom

Nalatenschap netjes verdeeld

9 juni 2020

Gepaste ondersteuning ontvangen bij het verdelen van de erfenis. Was een moeizame periode, waarin de gemoederen hoog konden oplopen. Door jullie support en energie allemaal tot een goed einde gekomen. Mega bedankt!

- Martin Jacobs

Moeilijke tijd afgerond

10 juni 2020

Mijn vaders dood zorgde voor een lastige paar maanden rondom de erfenis. De emoties waren hoog maar de ondersteuning vakkundig en meelevend. Er nauwgezet geregeld allemaal.

- Anna Smeets

Moeilijke periode afgesloten

11 juni 2020

Mijn vaders dood zorgde voor een verdrietige paar maanden rondom de erfenis. Begeleiding was zeer persoonlijk en op maat. Er nauwgezet geregeld allemaal.

- Eva Verhoeven

Complexe nalatenschap tot prima einde gebracht

6 juni 2020

Ongeacht de missende documenten konden we in gesprek met elkaar onder begeleiding. Gelukkig hadden we hier begeleiding bij, want wij hebben hier nog niet eerder mee te doen gehad. De tarieven vielen ook alles mee.

- Chantal Bakker

Vechtscheiding voorkomen!

9 juni 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Ik denk eigenlijk dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Cindy Bosch

Verstandig geregeld

3 juni 2020

Het was een minder leuke aanleiding waardoor ik hier terecht kwam maar de oplossing(en) die eruit kwamen waren goed. Ergens dacht ik dat mijn werk wel voorgetrokken zou worden maar dat was oprecht niet zo. De mediator was echt neutraal. Ook was het goedkoop gelukkig.

- Joyce Verhoeven

Moeilijke tijd afgerond

4 juni 2020

Mijn vaders overlijden zorgde voor een lastige paar maanden rondom de erfenis. De gemoederen waren hoog maar de begeleiding vakkundig en meelevend. Was voor ons foutloos geregeld zo.

- Christiaan Scholten

Menselijke aanpak

7 juni 2020

Je bent niet het volgende nummer maar wordt als persoon behandeld. Je merkte direct dat de vrouw die ons begeleidde dit vaker had geregeld en al snel waren we in gesprek over oplossingen. De tijdsperiode voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg fijn. We konden snel weer opgelucht ademhalen.

- Karin van Leeuwen

Betrokken en aardig

2 juni 2020

Voelde me echt gehoord tijdens de mediation tussen mijn werkgever en mijzelf. Hierdoor kunnen we nu in het proces snel door naar de oplossing.

- Ramona de Koning

Moeilijke tijd afgerond

30 mei 2020

Mijn vaders dood zorgde voor een verdrietige periode rondom de erfenis. Hulp was zeer persoonlijk en op maat. Was voor ons foutloos geregeld zo.

- Kim de Wit

Conflict met personeelslid opgelost

3 juni 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleemgeval kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en snel geregeld.

- Jeroen Boer

Onzekere kwestie fatsoenlijk afgehandeld

3 juni 2020

In de tijd van uit elkaar gaan was het een emotionele periode echter door de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl hadden we snel iemand die ons goed kon helpen. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Soms was het een gevoelige kwestie maar daar werd fatsoenlijk mee omgegaan. Prettige afwikkeling zo.

- Melanie Hofman

Gewoon goed

29 mei 2020

Gewoon prima, zoals ik mag verwachten.

- Hendrika van de Berg

Gevoelige kwestie goed geregeld

29 mei 2020

Bij de scheiding kwamen er flink wat gevoeligheden naar boven maar door dat we op tijd via mediatiorkaart een persoon konden vinden waren we er vlot uit. De mediator handelde volledig onpartijdig. Soms was het een gevoelige zaak maar daar werd goed mee omgegaan. Prettige afhandeling zo.

- Brenda de Jong

vlot afgehandeld

31 mei 2020

Zeer gauw de verdeling van de erfenis gaan regelen dankzij deze professionals! Dank!

- Sylvia Huisman

Nalatenschap zo geregeld

29 mei 2020

We hebben de erfenis snel kunnen verdelen dankzij mediation. Dank Jullie Wel.

- Gerardus van de Pol

Geen kant gekozen

23 mei 2020

De persoon die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werkgever was erg bekwaam. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Super.

- Kelly Brouwer

Vaak bereikbaar

25 mei 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de sessies werden op onze planning afgestemd. ’s Avonds als de kleintjes in bed lagen konden we het gesprek voeren met de mediator zodat we geen verlof hoefde te nemen. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging soepel en vlot. Fijn hoe vlot dit ging.

- Alexander van der Heijden

Ook voor ons als bedrijf

27 mei 2020

Erg vakkundig geholpen met een conflict met een medewerker. Vakkundig geholpen en niet het gevoel gekregen dat het allemaal maar de schuld is van de werkgever. Erg opgelucht.

- Claudia Blom

De mediator was verstandig!

21 mei 2020

Oprecht begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar eerste mediation, dat was te merken.

- Sjoerd Kuijpers

Van moeilijkheden snel naar oplossingen

21 mei 2020

Met een lange tijd aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met mekaar praten. Dat was heel fijn, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Bedankt!

- Maria Schipper

Profi en vlot geregeld

21 mei 2020

De mediator waarmee we in contact kwamen was duidelijk ervaren met dit soort conflicten en pakte het vlot op.

- Joris Willems

Pijnlijke periode afgerond

19 mei 2020

Mijn vaders dood zorgde voor een verdrietige periode rondom de erfenis. De gemoederen waren hoog maar de ondersteuning professioneel en meelevend. Er nauwgezet geregeld allemaal.

- Klaas Gerritsen

Content

18 mei 2020

Tevreden zoals verwacht.

- Dave van Wijk

Vakkundig en vlug

21 mei 2020

De man die contact zocht had klaarblijkelijk verstand van dingen en kon ons rap verder helpen.

- Gerrit Veenstra

Moeilijke tijd afgerond

19 mei 2020

Na het doodgaan van mijn pa een pijnlijke periode afgesloten met de verdeling van de erfenis. Hulp was erg individueel en op maat. Er netjes geregeld allemaal.

- Cornelis van der Horst

Ondanks de gemoederen netjes gedeeld

20 mei 2020

Fijne hulp ontvangen bij het delen van de erfenis. Was een moeizame tijd, waarin de emoties hoog konden stijgen. Door jullie support en daadkracht alles tot een goed einde gekomen. Heel erg bedankt!

- Remco Sanders

Veelal bereikbaar

16 mei 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de afspraken waren op onze schema’s afgestemd. Ook in de avonden was het geen probleem. De aanvraag hier op mediatorkaart ging gemakkelijk en vlot. Snel gegaan zo.

- Sjoerd Wolters

Onzekere kwestie fatsoenlijk afgehandeld

17 mei 2020

Bij de scheiding kwamen er behoorlijk wat gevoeligheden naar boven maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden zoeken waren we er vlot uit. De mediator handelde echt neutraal. Ondanks dat het soms gevoelig was, hebben ze dit neutraal kunnen doen. Erg netjes.

- Jolanda de Leeuw

Volledig neutraal

19 mei 2020

Gelukkig was de begeleider erg ervaren bij de mediation bij mijn werk. Geen enkele keer het idee gehad dat hij kant koos of partijdig reageerde. Top.

- Edwin Molenaar

Ook voor ons als bedrijf

12 mei 2020

Erg professioneel geholpen met een conflict met een medewerker. Professioneel begeleid en niet het gevoel gekregen dat het allemaal maar de fout is van de werkgever. Erg opgelucht.

- Mark de Haan

Content

12 mei 2020

Gewoon prima, zoals ik mag denken.

- Peter Postma

vlot geregeld

9 mei 2020

Erg vlot de verdeling van de erfenis kunnen organiseren dankzij deze professionals! Dank!

- Thomas van de Brink

Gelukkig nu onenigheid opgelost

11 mei 2020

Met een lange tijd aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met mekaar praten. Dat was erg fijn, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Dank Jullie Wel!

- Jessica de Groot

Menselijke benadering

7 mei 2020

Niks niet het volgende dossier maar echt van mens tot mens in contact met elkaar. De mediator had onmiskenbaar ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende fase. De periode voor de mediation hadden we veel onenigheid dus dit was erg prettig. Dit was volledig een geruststelling voor ons allebei.

- Miranda de Koning

Ondanks afstand professioneel geholpen

7 mei 2020

Nog nooit te maken gehad met een buitenlands heengaan en erfenis. Na een sterfte in de familie in Canada hebben we dus hulp gezocht. Deze snel en met betrekkelijk lage prijzen gevonden. Dank allemaal!

- Kelly Willems

Uiteindelijk van mijn baas af

13 mei 2020

Gelukkig konden we met begeleiding van een mediator via deze site tenslotte tot een afscheid met juiste voorwaarden komen. Logischerwijs was het voor mij al bekend dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel toegeven.

- Evelien Kramer

Vlot afgehandeld!

7 mei 2020

Na een ruzie van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er door mediatorkaart volkomen uitgekomen! Buiten de mediation waren we vast in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Martijn de Bruijn

Uiteindelijk van mijn leidinggevende af

11 mei 2020

Na een berg gezeik op werk eindelijk met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf kunnen verlaten. Had er gewoon recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Hendrika van Beek

De familie is weer een familie

3 mei 2020

De communicatie in onze familie was voortdurend moeilijk, gelukkig inmiddels weer op een toegankelijk niveau.

- Yvonne Bos

De hulp via mediation was goed tijdens uit elkaar gaan

7 mei 2020

Hele gepaste ondervinding met de ondersteuning tijdens het uit elkaar gaan gehad. Via mediatorkaart kregen we iemand die ons niet als het volgende nummer bestempelde. Er wordt echt meegedacht in oplossingen. Super content.

- Ruben Scholten

Van problemen snel naar oplossingen

5 mei 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met elkaar praten. Heel fijn geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de preferentie kreeg. Bedankt!

- Cindy van Dongen

Snel afgehandeld

5 mei 2020

We hebben de erfenis direct kunnen verdelen dankzij mediation. Dank Jullie Wel.

- Miranda van Doorn

De hulp via mediation was goed tijdens scheiden

30 april 2020

Zeer lieve ondervinding met de begeleiding tijdens het uit elkaar gaan gehad. Via mediatorkaart kregen we iemand die ons niet als het eerstvolgende dossier bestempelde. Veel tijd uitgetrokken voor mijn kant en het met me meedenken. Onwijs content.

- Arjan Vermeulen

Verwachtingen overtroffen

29 april 2020

Eigenlijk was ik wat sceptisch om deze mediation aan te gaan. Maar al vlug kwamen we wel tot een prima oplossing. Ik denk dat buiten dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Caroline van Leeuwen

De familie is opnieuw een familie

5 mei 2020

De communicatie in onze familie was altijd moeilijk, gelukkig inmiddels weer op een toegankelijk niveau.

- Jacqueline van de Brink

Erfenis netjes gedeeld

4 mei 2020

Gepaste hulp ontvangen bij het delen van de erfenis. Was een moeilijke tijd, waarin de gemoederen hoog konden oplopen. Door jullie ondersteuning en energie allemaal tot een goed einde gekomen. Enorm bedankt hiervoor.

- Guido Kuiper

Verwachtingen overtroffen

30 april 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig hoop de gesprekken rondom de scheiding in. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een zeer nette verdeling zijn gekomen van de bezittingen. Dankzij jullie was dit vast veel minder goed geworden!

- Björn van der Laan

Het idee uit de mediation helpt echt

27 april 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons zeer heeft geholpen. Nog steeds wel eens als we een keer woorden hebben pakken we daarnaar terug. Erg fijn, heeft ons flink geholpen.

- Sjoerd Wolters

Meer ontvangen dan verwacht

30 april 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig verwachtingen de gesprekken rondom de scheiding in. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een buitengewoon fatsoenlijke verdeling zijn gekomen van de spullen. Door jullie was dit vast veel minder fatsoenlijk gekomen!

- Arjan Dijkstra

Vechtscheiding voorkomen!

26 april 2020

Na een conflict van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er door mediatorkaart compleet uitgekomen! Zonder de mediation waren we zeker weten in een vechtscheiding terecht gekomen. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Eva Wolters

Ondanks afstand bekwaam geholpen

23 april 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands heengaan en erfenis. Na een sterfte in de familie in Canada hebben we dus begeleiding gewild. Gelukkig deze begeleiding gevonden via mediator kaart. Bedankt allemaal!

- Vincent de Jonge

Simpel en snel

22 april 2020

Dikke prima! Mijn dank is groot!!

- Anne van Wijk

Snel afgehandeld!

26 april 2020

Na een conflict van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart absoluut uitgekomen! Zonder de mediation waren we zeker in een vechtscheiding terecht gekomen. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Johanna Smit

Het idee uit de mediation helpt enorm

26 april 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons heel erg heeft geholpen. Nog steeds wel eens als we een keer conflicten hebben grijpen we ernaar terug. Handig hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- David Vink

Ook voor ons als bedrijf

23 april 2020

Erg vakkundig geholpen met een conflict met een personeelslid. Gauw geholpen en totaal neutraal. Een opluchting.

- Maarten Hofman

Niet enkel voor werknemers

25 april 2020

Zeer content met de bemiddeling in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Vlot geholpen en totaal neutraal. Een verademing.

- Diana de Vos

Echtscheiding met zilveren randje

18 april 2020

Na een flink conflict terecht gekomen bij een fijne mediator via mediatorkaart. Ik moet vertellen dat de scheiding nu hierdoor soepeler ging dan bedacht en ook praat ik nog met mijn ex. We hebben achteraf niks meer vernomen, dat had ik eigenlijk nog wel bedacht.

- Jeroen Verhoeven

Ook voor ons als bedrijf

21 april 2020

Erg professioneel geholpen met een conflict met een personeelslid. Vakkundig begeleid en niet het gevoel gekregen dat het allemaal maar de verantwoordelijkheid is van de werkgever. Een opluchting.

- Martin Kramer

Conflict met werknemer opgelost

20 april 2020

Langdradig besluitloos conflict met een van mijn medewerkers professioneel begeleid.

- Gerardus van Loon

Ook voor werkgevers

22 april 2020

Zeer blij met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn medewerkers. Gauw geholpen en totaal onpartijdig. Erg blij.

- Johan van Loon

Ondanks de gemoederen eerlijk gedeeld

16 april 2020

We hebben fijne begeleiding aangeboden gekregen na de aanvraag hier. Was een moeizame tijd, waarin de gemoederen hoog konden oplopen. Door jullie ondersteuning en energie allemaal tot een goed einde gekomen. Mega bedankt!

- Marije van Dam

De familie is weer een familie

16 april 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de fijne hulp en mediation.

- Jasper Verhoeven

Na lang turbulent nu ontspanning

18 april 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een tijd van kalmte terecht gekomen. Er waren heldere situaties maar er werden bovenal oplossingen bedacht die voor ons allebei werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Tot op de dag van vandaag pakken we nog wel eens terug op bepaalde onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de prijzen ons enorm mee in een toch al kostbare periode.

- Barbara Smeets

Op maat afgestemd advies

17 april 2020

Niks niet het volgende dossier maar oprecht van mens tot mens in contact met elkaar. Je merkte tevens dat de vrouw die ons begeleidde dit vaker had geregeld en al snel waren we in contact over oplossingen. En dat terwijl we de 3 maanden daarvoor praktisch alleen maar ruzie hadden. Dit was volledig een geruststelling voor ons beide.

- Ronald van de Wal

Snel afgehandeld

12 april 2020

Zeer vlot de verdeling van de erfenis gaan regelen dankzij deze professionals! Dank!

- Daniëlle Bosman

De hulp via mediation was goed tijdens scheiden

9 april 2020

Hele gepaste ervaring met de ondersteuning tijdens het uit elkaar gaan gehad. Geen nummertje, maar echt het gevoel dat je als mens behandeld wordt. Er wordt echt meegedacht in oplossingen. Super content.

- Joyce Bosman

Vlot in contact

9 april 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de afspraken waren op onze planning afgestemd. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. Verder kregen we na de aanvraag via mediatorkaart.nl snel de offertes in huis voor een geschikte mediator. Fijn hoe vlot dit ging.

- Hanneke van Beek

Profi en snel geregeld

10 april 2020

De mediator waarmee we in gesprek kwamen was onmiskenbaar ervaren met dit soort conflicten en pakte het direct op.

- Anita Bosch

Niet duur

9 april 2020

Scheiden is al prijzig genoeg. Gelukkig viel het tenslotte erg mee toen we een mediator inhuurde. Het was vlot besloten nadat de ervaren vrouw ons begeleid had.

- Saskia Hoekstra

Op maat afgestemd advies

8 april 2020

Niks niet het volgende dossier maar oprecht van mens tot mens in contact met elkaar. Je merkte gelijk dat de dame die ons bijstond dit vaker had gedaan en al snel waren we in contact over oplossingen. En dat terwijl we de 3 maanden ervoor haast alleen maar onenigheid hadden. We konden snel weer opgelucht ademen.

- Bastiaan de Koning

Content

10 april 2020

Tevreden zoals verwacht.

- Bastiaan Kok

Buitenlandse erfenis vakkundig geregeld

7 april 2020

Nog nooit te maken gehad met een buitenlands heengaan en erfenis. Daarom toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Deze snel en met betrekkelijk lage kosten gevonden. Bedankt allemaal!

- Thijs Maas

Nalatenschap zo geregeld

3 april 2020

Zeer vlot de verdeling van de erfenis kunnen organiseren dankzij deze deskundigen! Dank!

- Koen Kuiper

Conflict met werknemer opgelost

6 april 2020

Langdradig slepend conflict met een van mijn medewerkers professioneel begeleid.

- René de Vos

Complexe nalatenschap tot fatsoenlijk einde gebracht

7 april 2020

Ongeacht de ontbrekende documenten konden we in gesprek met elkaar onder begeleiding. De mediator hielp ons hierbij want we hadden dit nog niet zo hoeven doen. De tarieven vielen ook alles mee.

- Vanessa Scholten

Direct afgehandeld!

2 april 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer praten met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Ik denk wel dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Arie van Dijk

Tevreden

2 april 2020

Gewoon prima, zoals ik mag denken.

- Paul Schipper

Hulp bij (tiener)dochter

5 april 2020

Mijn dochter en ik konden niet goed met elkaar praten. We hebben daarvoor therapie geprobeerd, maar dat mocht niet baten. Vandaar ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gebracht!

- Arjan van Doorn

Profi en handig geregeld

30 maart 2020

De mediator waarmee we in contact kwamen was onmiskenbaar ervaren met dit soort conflicten en pakte het snel op.

- Nancy Jacobs

Ruzie met personeelslid opgelost

3 april 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleem kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en vlot geregeld.

- Elisabeth de Groot

Echt chapeau

23 maart 2020

Onze mediator was fantastisch. Ik of liever wij hebben veel gehad aan de sessies met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Cornelis Janssen

Tevreden

2 maart 2020

Gewoon prima, zoals ik mag denken.

- Simon Groen

Arbeidsconflict kundig opgelost

10 februari 2020

Lang besluitloos conflict met een van mijn medewerkers professioneel begeleid.

- Sander Schipper

Na lang turbulent nu rust

13 januari 2020

Doordat we via mediatiorkaart met een persoon konden communiceren zijn mijn voormalig partner en ik eindelijk in rustigere tijden terecht gekomen. Er werden heldere scenario`s maar er werden bovenal oplossingen aangedragen die voor ons beiden werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Tot op de dag van vandaag pakken we nog wel eens terug op sommige onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook uitstekend ondanks een al dure periode.

- Maarten van den Broek

Niet alleen voor personeel

27 december 2019

Erg bekwaam geholpen met een geschil met een medewerker. Vakkundig begeleid en niet het idee gekregen dat het allemaal maar de schuld is van de werkgever. Erg blij.

- Eva Molenaar

Duidelijke website

30 maart 2020

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Vincent van de Velde

Forum bood hulp

29 maart 2020

Via een forum hier beland. Blij met de ontvangen offerte. Fijne specialist

- Marco Sanders

niet verwacht zo betaalbaar

1 april 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Eva van de Wal

Zeer verrast

30 maart 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Mediatorkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Sabine van de Berg

erg snel

28 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken deskundige vond via mediatorkaart.nl. Fijn dicht in de buurt, goed persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Iris van der Linden

Perfecte tip

29 maart 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Annemieke Boer

Duidelijke website

28 maart 2020

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Martine Bosman

Fijn!

20 maart 2020

Afgelopen maand offertes aangevraagd en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Paulus Wolters

Perfecte tip

25 maart 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Eveline Sanders

Eindelijk een fijne site

21 maart 2020

Na lang zoeken eindigde ik op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Adrianus de Ruiter

Mediatorkaart werkt erg fijn

18 maart 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Anna van der Meer

Snelle offerte

24 maart 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Richard van der Meulen

betaalbaar en professioneel

20 maart 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Vanessa de Vries

Eindelijk een fijne site

18 maart 2020

Na een zoektocht eindigde ik op Mediatorkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Yvonne Jonker

vlot en makkelijk

17 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via mediatorkaart.nl. Fijn dichtbij, fijn persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Johanna Dijkstra

Werkt goed dit

20 maart 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Robin van Veen

zeer rap geholpen

15 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via mediatorkaart.nl. Fijn lokaal, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Willem Jacobs

Via forum hier terechtgekomen

17 maart 2020

Door een forum deze site gevonden. Blij met de ontvangen offerte. Top professional

- Robert Smit

Gevonden via forum

12 maart 2020

Via een forum deze site gevonden. Blij met de ontvangen offerte. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Barbara van de Veen

Snelle offerte

14 maart 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Willem Hoekstra

Dé tip

15 maart 2020

Via bekenden beland bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Tim Dijkstra

Snelle match via mediatorkaart.nl

9 maart 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Anna van de Ven

Goed contact

28 februari 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Annemieke van de Wal

Dé tip

20 februari 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Wouter Evers

Ideale tip

19 februari 2020

Via kennissen beland bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Nancy Hermans

Mijn eigen netwerk kan dit niet

6 februari 2020

Via een forum deze site gevonden. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Charlotte van de Pol

Gevonden via forum

30 januari 2020

Via een forum hier beland. Positief over de ontvangen offerte. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Pieter van de Veen

Perfecte website

29 januari 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Alexander van den Heuvel

Google is je grootste vriend

20 januari 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Natasja Koning

Perfecte tip

16 januari 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- René Janssen

Geen linkedin nodig

8 januari 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Remco Dijkstra

niet verwacht zo betaalbaar

12 december 2019

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Sander Smits

zeer rap geholpen

30 november 2019

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Nancy van Leeuwen

betaalbaar en professioneel

28 november 2019

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Miranda Verhoeven

Perfecte website

15 november 2019

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Hanneke Huisman

Perfecte tip

8 november 2019

Door een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Adriaan Smits

Aangenaam verrast

5 november 2019

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Janneke Bos

Perfecte tip

7 november 2019

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Angelique Meijer

Prettige service

28 oktober 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Erwin Jacobs

Ideale website

24 oktober 2019

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- René Scholten

niet verwacht zo betaalbaar

23 oktober 2019

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Nicolaas Kuiper

Goed contact

14 oktober 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Dirk Hendriks

Gevonden via forum

5 oktober 2019

Door een forum deze site gevonden. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Erg tevreden over het werk van de professional!

- Ruben Jonker

Google is je grootste vriend

30 september 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een aanvraag gedaan en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Martinus Kuijpers

Gevonden via forum

24 september 2019

Via een forum hier beland. Blij met de ontvangen offerte. Eindelijk de juiste gevonden

- Diana Hermans

Gelijk gevonden wie ik nodig had via mediatorkaart.nl

13 september 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Dirk van de Brink

Google is je grootste vriend

11 september 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het formulier ingevuld en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Nicole de Boer

Ideale match

30 augustus 2019

Via Mediatorkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Esther Evers

Erg tevreden

23 augustus 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Mediatorkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Wilhelmina Driessen

Voortreffelijke match

22 augustus 2019

Via Mediatorkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Martijn Bosman

Fijn!

9 augustus 2019

Afgelopen week een aanvraag gedaan en we moeten eerlijk zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Manon Molenaar

zeer rap geholpen

7 augustus 2019

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken deskundige vond via mediatorkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Jolanda Driessen

Erg tevreden

30 juli 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Mediatorkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Ivo Dijkstra

Forum bood hulp

21 juli 2019

Via een forum hier beland. Tevreden over de ontvangen offerte. Eindelijk een goede gevonden

- Angelique Smeets

erg snel

16 juli 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via mediatorkaart.nl. Fijn dicht in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en een nette prijs.

- Pascal de Groot

betaalbaar en professioneel

9 juli 2019

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Monique Brouwer

Lang leve google

30 juni 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een offerte aangevraagd en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Nicolaas Wolters

Mediatorkaart werkt erg fijn

23 juni 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Marieke van Veen

Goed contact

16 juni 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Miranda de Bruijn

Positieve ervaring

12 juni 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via de offerte van Mediatorkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Chantal van de Ven

Dit werkt fijn

1 juni 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Simon van de Pol

Perfecte tip

23 mei 2019

Via bekenden beland bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Michel Gerritsen

Perfecte tip

19 mei 2019

Via kennissen beland bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Susanne de Groot

zeer rap geholpen

9 mei 2019

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken deskundige vond via mediatorkaart.nl. Fijn dichtbij, prettig persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Christiaan van de Pol

Ideale tip

8 mei 2019

Via kennissen beland bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Paul Jonker

aangename service

26 april 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Marije Mulder

Positieve ervaring

22 april 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Joyce Vink

Geen linkedin nodig

16 maart 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere Linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Roy Groen

Mediatorkaart werkt erg fijn

8 februari 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Margaretha de Jong

Ideale match

26 februari 2019

Via Mediatorkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Niels Kuiper

Perfecte tip

10 februari 2019

Via kennissen beland bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Ivo Maas

Snelle offerte

21 januari 2019

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Niels Prins

Via forum hier terechtgekomen

27 december 2018

Na een zoektocht arriveerde ik bij Mediatorkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Kevin Blom

Google is je grootste vriend

21 december 2018

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Marieke van Wijk

Uitgelichte mediators uit Barendrecht

Vermaat Advocaten B.V.

Londen 2
2993 LA Barendrecht
Nederland

0180 611 188
https://www.vermaatadvocaten.nl/

Nauman Van der Starre – advocaten en mediators

Oslo 6
2993 LD Barendrecht
Nederland

0181 820 297
http://www.nvdsadvocaten.nl/

Divorcio Scheidingsbemiddeling

Fichtestraat 2
3076 RB Rotterdam
Nederland

010 795 5193
http://www.divorcio.nl/