Mediator Breukelen

Heb jij behoefte aan een professional voor mediation in Breukelen?
Dan ben je aan het juiste adres.
Mediatorkaart zorgt dat jij die zoekt naar Mediator Breukelen verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het gaafste gedeelte?
Mediatorkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle professional-m] uit Breukelen – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2020 en verder.

Mediator Breukelen gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Mediator Breukelen
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 134 reviews)
Mediatorlink Mediation
Mediator ConflictConsult
Zakelijke Mediation MediationEasy
First Mediation
Mediatorgroep Bemiddeld conflictbemiddeling
Bloemster Mediation
Handdrukpunt echtscheiding meditaion

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Breukelen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Nieuwersluis, Nieuwer Ter Aa en Loenen aan de Vecht bijvoorbeeld ook geholpen aan een mediator.

Waarom mediator Breukelen

Ben jij op zoek naar een geschikte mediator in Breukelen? Je zit vast in een conflict en wilt het liefst zo snel mogelijk een geschikte mediator vinden, maar je komt er eigenlijk al snel achter dat dit niet zo eenvoudig is. Dit komt door het grote aanbod aan mediators. Gelukkig zijn wij er voor je om de ultieme tiplijst te geven. Spring direct naar:

Wanneer is het verstandig om de beste mediator in Breukelen te zoeken

Het is nog altijd zo dat men zich afvraagt wanneer het wijs is om een mediator in te schakelen voor een conflict. De mediator zal je helpen met alles wat te maken heeft met meningsverschillen en onderlinge ruzies. Hij zal proberen om een einde te maken aan het conflict door met beide partijen in gesprek te gaan. Een mediator kan ook helpen wanneer er sprake is van een conflict met je werkgever. Denk hierbij aan conflicten over het salaris of over het aantal verlofuren.

De personen die te maken krijgen met bijvoorbeeld conflicten in de woonwijk kunnen ook aankloppen bij een mediator in Breukelen. Dit soort ruzies kunnen meerdere redenen hebben, een mediator kan bij elke van dit soort conflicten assisteren. Voor de grotere bedrijven is het ook een goed idee om een mediator in te zetten wanneer er een arbeidsconflict ontstaat tussen verschillende sectoren. kunnen een mediator weer inzetten als ze bijvoorbeeld een geschil hebben over plagiaat. Zoals je kunt zien is een mediator eigenlijk geschikt voor alle mogelijke soorten conflicten, het is dé persoon die je in zou moeten schakelen om het geheel te sussen.. Bij Mediatorkaart kun je in Breukelen terecht voor:

  • Mediator scheiding Breukelen
  • Zakelijke mediation Breukelen
  • Familie mediation Breukelen
  • Mediation arbeidsconflict Breukelen
  • En meer

Alle mediators uit Breukelen

Bekijk ook mediators uit

Op zoek naar een voordelige mediator Breukelen – mediator vs. rechtszaak

Hoewel er gelijkenissen zijn tussen een jurist en een mediator streven ze allebei iets anders na. Een jurist wordt pas ingeschakeld als zelfs de mediator de ruzie niet kan verhelpen. Denk hier met name aan erge ruzies die nooit meer zonder rechter opgelost kunnen worden.

Een mediator daarentegen is de partij die die zich bezighoud met het laten verdwijnen van een geschil. Vaak kunnen beide partijen hierna weer met elkaar door een deur. Een jurist en mediator houden zich dus bezig met andere zaken.

Het is bijvoorbeeld voor zakelijke mediation sterk aan te bevelen om een lokale en betaalbare mediator te vinden uit Breukelen. Dit is onder andere ook in te zetten wanneer je te maken hebt met een arbeidsconflict.

Op zoek naar een mediator uit Breukelen voor jouw zakelijke mediation?

Zoek een zakelijk mediator

Klik op ‘Zoek een zakelijk mediator‘ om een betaalbare mediator te vinden die gespecialiseerd is in zakelijke mediation Breukelen.

Redenen om te kiezen voor een mediator in Breukelen

We kunnen een heel lijstje met redenen opnoemen voor het vraagstuk waarom ook jij zou moeten kiezen voor een mediator in Breukelen voor het beëindigen van een conflict. Allereerst maakt de mediator het mogelijk om de relatie niet naar de filistijnen te helpen, vaak is het namelijk zo dat de gemoederen hoog oplopen.

De mediator uit Breukelen weet uit ervaring hoe hij ruzies kan oplossen zonder dat er juist meer ruzie ontstaat. Ook kan je door de mediators snel van het conflict af zijn. Het wegwerken van conflicten is altijd weer een tijdrovend iets, al helemaal bij vergaande conflicten. De mediator uit Breukelen is er voor je om er snel een punt achter te kunnen zetten.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Esther Veenstra Esther Veenstra
Customer Succes manager bij mediatorkaart.nl
Mediation94%
Familierecht90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Mediator Breukelen gezocht – waar moet je op letten bij het zoeken

Door het enorm grote aanbod aan mediators is het niet eenvoudig om de juiste persoon te vinden. Wij denken met je mee door je een paar tips te geven. Het moet immers wel een ervaren partij zijn jou gaat begeleiden met je ruzie. Vaak zijn mediators toegespitst op een bepaald gebied, heb je een conflict met je werknemers? Zoek naar mediators die hier veel vanaf weten. Heb je huwelijksproblemen en wil je scheiden? Dan moet je op zoek naar een mediator scheiden in Breukelen.

Scheiden in Breukelen is vaak niet fijn, maar met een mediator scheiden uit Breukelen zal je jouw huwelijk pijnloos kunnen beëindigen.

Je kan altijd contact zoeken met de diverse kantoren om meer informatie te verkrijgen.

Wil je bijvoorbeeld snel scheiden, vraag dan 3 offertes op van lokale en betaalbare mediators uit Breukelen die je graag helpen met een echtscheiding aanvragen.

Scheiden Breukelen, via een betaalbare mediators

Scheiden Breukelen

Klik op de knop ‘Scheiden Breukelen‘ om een scheiding aan te vragen door een scheidingsmediator uit Breukelen, gespecialiseerd in echtscheiding.

3 offertes voor een mediator in Breukelen

Ook bij het opvragen van een offerte zijn er een aantal zaken waar je op moet letten. In de aanvraag is het van belang dat je duidelijk bent in waar je naar op zoek bent. Je wilt immers alleen maar uitkomen bij een partij met een hoge mate van ervaring en know-how, een mate van professionaliteit is wel zo handig bij het beëindigen van een geschil.

Hierna hoef je eigenlijk alleen nog maar een ontmoetingsgesprek in te plannen, door dit gesprek kan je een goed beeld vormen over de partij die jou zal gaan assisteren. Het is wel belangrijk dat je het kunt vinden met de mediator, hij of zij zal toch iemand zijn waar je vaak mee in gesprek zal gaan.

Klik op kosten mediator om direct 3 offertes van lokale en betaalbare mediators uit Breukelen op te vragen en zo direct inzicht te krijgen in de kosten.

Direct 3 offertes voor een specifieke kostenindicatie van verschillende mediators uit Breukelen.

Nu 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit.

Mediator in Breukelen – een persoon die je kan helpen

Wij hopen dat je door dit artikel zelf ook de mediator uit Breukelen vindt die bij jouw geschil past. Via ons formulier is het simpel om 3 offertes aan te vragen voor een mediator. Wanneer het gaat over nalatenschap kan dit bijvoorbeeld ook erg handig zijn.Schakel zelf ook een mediator in en beëindig je conflict.

Bekijk bijvoorbeeld alles over verdeling erfenis en kom direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare mediator uit Breukelen.

Benieuwd naar het traject van familie mediation Breukelen voor erfenis verdeling?

Verdeling erfenis mediation

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een erfenis verdeling in Breukelen te bekijken middels het vergelijken van mediators uit Breukelen.

Veelgestelde vragen over mediation in

Breukelen

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de mediator regio Breukelen jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden ook af om met haast op zoek te gaan naar een mediator. Het kan wel, maar het is het beste om hier eventjes de tijd voor te pakken om te zorgen dat alles goed voelt!

Overstappen van mediator is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande mediator. Vraag vervolgens aan je vorige mediator of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe mediator uit Breukelen.

mediatorkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle mediators in Breukelen. Wij zien welke mediators beschikbaar zijn in Breukelen en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van mediators uit Breukelen die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Mediation Breukelen

Boven verwachting

10 september 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig idee de gesprekken rondom de echtscheiding in. Viel me toch mee dat we tot een buitengewoon fatsoenlijke verdeling zijn gekomen van de spullen. Door jullie was dit zeker veel minder fatsoenlijk geworden!

- Roel de Vries

Niets meer te doen met mijn werk!

6 september 2020

Na een hoop gedoe op werk eindelijk met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf kunnen verlaten. Had er gewoon recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Ruben Kramer

Snel in contact

1 september 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de sessies werden op onze planning afgestemd. ’s Avonds als de kinderen op bed lagen konden we het gesprek voeren met de mediator zodat we geen vrij hoefde te nemen. In ieder geval kregen we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de reacties in huis voor een passende mediator. Snel geregeld zo.

- Johan Verhoeven

De familie is weer een familie

28 augustus 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de fijne begeleiding en mediation.

- Jessica Vermeulen

Van problemen vlot naar oplossingen

23 augustus 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn leidinggevende en mezelf zijn we met mediation eindelijk tot elkaar gekomen. Dat was heel aangenaam, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Dank hiervoor!

- Maaike Verbeek

Boven verwachting

26 augustus 2020

Eigenlijk was ik wat ongelovig om deze mediation aan te gaan. Maar al gauw kwamen we wel tot een prima oplossing. Door jullie was dit zeker veel minder goed gekomen!

- Anna Evers

Prima geregeld Het was een minder leuke beweegreden waardoor ik hier terecht kwam maar de uitkomst(en) die eruit kwamen waren goed. Ergens dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden echter dat was oprecht niet zo. Het was echt objectief. De prijzen vielen ook alles mee.

18 augustus 2020

- Paul van Veen

Begeleiding bij (tiener)dochter

18 augustus 2020

Al jaren liep het contact tussen mij en mijn tienerdochter erg moeizaam. De therapie die we hadden zorgde alleen maar voor meer redenen om ruzie over te maken. Deze manier van mediation pakte voornamelijk de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte in het geval van ons volledig.

- Robin van Loon

Betrokken en aardig

8 augustus 2020

Er is geen partij gekozen en geluisterd naar alle partijen. Daardoor kunnen we nu in het proces snel door naar de oplossing.

- Petronella Vermeulen

Geen wilsbeschikking, wel netjes verdeeld

7 augustus 2020

Ondanks de ontbrekende stukken konden we in contact met elkaar onder begeleiding. Gelukkig hadden we hier hulp bij, want we hebben hier nog nooit eerder mee te maken gehad. bedankt voor de goede zorgen en professionele hulp!

- Anne van de Velde

Oprecht chapeau

1 augustus 2020

Onze mediator was fantastisch. Ik of liever we hebben veel gehad aan de gesprekken met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Jacob Martens

Na lang turbulent nu ontspanning

3 augustus 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van kalmte terecht gekomen. Er werden heldere situaties maar er werden vooral oplossingen bedacht die voor ons beiden werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op bepaalde onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook uitstekend ondanks een al prijzige tijd.

- Ruben de Lange

Boven verwachting

28 juli 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage hoop de sessies rondom de scheiding in. Viel me toch mee dat we tot een zeer nette verdeling zijn gekomen van de spullen. Ik denk dat zonder dit we er niet goed uit waren gekomen.

- Danny van Dongen

Betrokken en sympathiek

29 juli 2020

Er wordt geen partij getrokken en geluisterd naar alle partijen. Daardoor grote stappen in de juiste richting kunnen zetten!

- Leonie Post

Meer gekregen dan bedacht

28 juli 2020

Ergens was ik wat ongelovig om deze mediation aan te gaan. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een buitengewoon eerlijke verdeling zijn gekomen van de eigendommen. Ik denk dat buiten dit we er niet goed uit waren gekomen.

- Anna de Jonge

Scheiding met zilveren randje

28 juli 2020

Na een flink conflict terecht gekomen bij een fijne mediator via mediatorkaart. Niet enkel de scheiding is goed verlopen, maar mijn ex en ik zijn ook netter dan verwacht uit elkaar gegaan. We hebben erna niks meer gehoord, dat had ik ergens nog wel verwacht.

- Rob Veenstra

Gelukkig nu van mijn leidinggevende af

27 juli 2020

Gelukkig konden we met hulp van een mediator via deze site eindelijk tot een afscheid met juiste voorwaarden komen. Had er domweg recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Eva de Vos

Onzekere kwestie fijn geregeld

19 juli 2020

Bij de scheiding kwamen er flink wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden vinden waren we er vlot uit. De mediator hielp echt onpartijdig. Soms was het een gevoelige zaak maar daar werd fatsoenlijk mee omgegaan. Erg netjes.

- Eva Jonker

Verwachtingen overtroffen

22 juli 2020

Eigenlijk was ik wat sceptisch om deze mediation aan te gaan. Maar al snel kwamen we wel tot een prima uitkomst. Ik denk dat buiten dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Angelique de Jong

Tarief viel mee!

24 juli 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Daarom blij met het lage tarief van onze mediator. We waren er toen snel uit, onbetwistbaar dat deze vrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Jan van den Heuvel

Advies en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

17 juli 2020

Adequate hulp bij een scheiding gekregen. De gesprekken en papieren waren vlug geregeld en goed verzorgd. Pak van ons hart in een al moeilijke tijd.

- Ilona Willems

Geen wilsbeschikking, wel eerlijk verdeeld

17 juli 2020

Ondanks de missende stukken konden we in gesprek met elkaar onder begeleiding. Gelukkig hadden we hier begeleiding bij, want we hebben hier nog nooit eerder mee te maken gehad. bedankt voor de goede zorgen en kundige begeleiding!

- Robertus Kramer

Erfenis zo afgehandeld

18 juli 2020

Erg snel de verdeling van de erfenis gaan organiseren dankzij deze deskundigen! Bedankt.

- Sebastiaan van den Broek

Content

20 juli 2020

Content zoals verwacht.

- Ilse Evers

Uitstekend geregeld Het was een minder leuke aanleiding waardoor ik hier terecht kwam maar de uitkomst(en) die eruit kwamen waren goed. Eigenlijk dacht ik dat mijn werk wel voorgetrokken zou worden maar dat was oprecht niet zo. De mediator was echt neutraal. Verder was het betaalbaar gelukkig.

18 juli 2020

- Alexander Peters

Onenigheid met dochter begeleid en opgelost

12 juli 2020

Mijn dochter en ik konden niet goed met elkaar spreken. De therapie die we hadden zorgde alleen maar voor meer redenen om ruzie over te maken. Deze manier van mediation pakte vooral de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte in het geval van ons echt.

- Iris Smeets

Tarief viel mee!

12 juli 2020

Scheiden is al prijzig genoeg. Gelukkig viel het uiteindelijk erg mee toen we een mediator inschakelde. Het was snel overeengekomen nadat de doorgewinterde vrouw ons begeleid had.

- Linda Willemsen

Boven verwachting

12 juli 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig verwachtingen de gesprekken rondom de scheiding in. Viel me toch mee dat we tot een buitengewoon fatsoenlijke verdeling zijn gekomen van de spullen. Dankzij jullie was dit vast veel minder goed gekomen!

- Mark Willems

Erfenis eerlijk gedeeld

12 juli 2020

Gepaste ondersteuning gekregen bij het delen van de erfenis. Was een moeizame periode, waarin de emoties hoog konden oplopen. Door jullie support en daadkracht allemaal tot een goed einde gekomen. Enorm bedankt hiervoor.

- Jacqueline van Beek

Erfenis eerlijk gedeeld

13 juli 2020

Gepaste begeleiding gekregen bij het verdelen van de erfenis. Was een moeilijke periode, waarin de gemoederen hoog konden oplopen. Dankzij jullie ondersteuning en energie allemaal tot een goed einde gekomen. Mega bedankt!

- Marieke van de Pol

Het plan was goed

12 juli 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons best heeft geholpen. We kunnen hier steeds op pakken en daar zijn we blij mee. Erg fijn, heeft ons zeer geholpen.

- Sander Boer

Erfenis zo geregeld

11 juli 2020

We hebben de erfenis direct kunnen delen dankzij mediation. Bedankt.

- Erik Blom

Nalatenschap netjes verdeeld

11 juli 2020

We hebben prettige begeleiding geboden gekregen na de aanvraag hier. Was een moeizame periode, waarin de emoties hoog konden oplopen. Maar door de ondersteuning en begeleiding is het toch gelukt zonder onenigheid. Enorm bedankt hiervoor.

- Martine de Koning

Niks meer te maken met mijn werk!

11 juli 2020

Tevreden konden we met behulp van een mediator via deze site eindelijk tot een afscheid met geschikte voorwaarden komen. Had er gewoon recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Björn Bakker

Meer gekregen dan verwacht

10 juli 2020

Ergens was ik wat sceptisch om deze mediation aan te gaan. Maar al snel kwamen we wel tot een prima uitkomst. Dankzij jullie was dit zeker veel minder goed geworden!

- Marinus van der Meulen

Vlot opgelost!

9 juli 2020

Na een ruzie van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er door mediatorkaart volkomen uitgekomen! Buiten de mediation waren we zeker weten in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Claudia Postma

Ervaren mediator

9 juli 2020

Oprecht begaan, eerlijk en ook empatisch. Kundige mediator dus.

- Nicole Sanders

Ook voor werkgevers

5 juli 2020

Erg professioneel geholpen met een conflict met een personeelslid. Snel geholpen en totaal onpartijdig. Erg blij.

- Hendrik Post

Begeleiding bij (tiener)dochter

5 juli 2020

Al jaren was het contact tussen mij en mijn tienerdochter erg stroef. De therapie die we hadden zorgde enkel maar voor meer redenen om ruzie over te maken. Daardoor ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Peter Peeters

Gevoelige kwestie goed afgehandeld

3 juli 2020

In de tijd van uit elkaar gaan was het een emotionele periode echter door de aanvraag via mediatorkaart.nl hadden we snel een persoon die ons fatsoenlijk kon helpen. De mediator handelde volledig neutraal. Ondanks dat het soms ontroerend was, hebben ze dit onpartijdig kunnen doen. Erg knap.

- Sanne de Wit

Ongeacht de emoties netjes gedeeld

30 juni 2020

We hebben prettige hulp geboden gekregen na de aanvraag hier. Was een lastige periode, waarin de emoties hoog konden oplopen. Maar door de ondersteuning en advies is het toch geslaagd zonder onenigheid. Enorm dankbaar hiervoor.

- Claudia Schouten

Erfenis eerlijk gedeeld

4 juli 2020

We hebben gepaste begeleiding aangeboden gekregen na de aanvraag hier. Was een moeilijke periode, waarin de gemoederen hoog konden oplopen. Maar door de ondersteuning en advies is het toch geslaagd zonder ruzie. Echt bedankt!

- Laura van den Broek

Eindelijk ruzie opgelost

28 juni 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met mekaar praten. Erg prettig geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de preferentie kreeg. Dank Jullie Wel!

- René van Dam

Buitenlandse erfenis vakkundig geregeld

30 juni 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands heengaan en erfenis. Na een sterfgeval in de familie in Canada hebben we dus begeleiding gezocht. Deze vlot en met betrekkelijk lage prijzen gevonden. Dank jullie wel!

- Nathalie Bos

Profi en handig geregeld

24 juni 2020

De mediator waarmee we in gesprek kwamen was duidelijk ervaren met dit soort conflicten en pakte het vlot op.

- Arjan de Jonge

Snel opgelost!

25 juni 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch eindelijk uitgekomen. Ik denk eigenlijk dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Mariska Driessen

Echt chapeau

27 juni 2020

Deze mensen krijgen een lintje. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Robin Kuijpers

Buitenlandse nalatenschap vakkundig afgehandeld

27 juni 2020

Nog nooit te maken gehad met een buitenlands heengaan en erfenis. Daarom toch maar begeleiding ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze hulp gevonden via mediator kaart. Dank allemaal!

- Erik van der Heijden

Tarief viel mee!

20 juni 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Gelukkig viel het toch erg mee toen we een mediator inhuurde. We waren er toen vlug uit, onbetwistbaar dat deze mevrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Anna de Jonge

Menselijke benadering

25 juni 2020

Je bent niet het eerstvolgende nummer maar wordt als mens benaderd. Je merkte tevens dat de dame die ons hielp dit frequenter had geregeld en al snel waren we in contact over oplossingen. De tijdsduur voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg prettig. We konden snel weer opgelucht ademen.

- Marije Hermans

Simpel en vlug

22 juni 2020

Absoluut top! Dank!

- Wilhelmina Verbeek

Scheidingmet een lichtpuntje.

24 juni 2020

Na een behoorlijk conflict terecht gekomen bij een prettige mediator via mediatorkaart. Ik moet vertellen dat de echtscheiding nu daarom soepeler ging dan verwacht en ook spreek ik nog met mijn ex. We hebben erna niks meer gehoord, dat had ik eigenlijk nog wel bedacht.

- Diana van Veen

Van moeilijkheden snel naar oplossingen

17 juni 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn baas en ikzelf zijn we met mediation uiteindelijk tot elkaar gekomen. Dat was erg prettig, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Dank Jullie Wel!

- Iris de Koning

Scheiding met zilveren randje

21 juni 2020

We hadden werkelijk flink onenigheid al voor ik de offerteaanvraag indiende bij mediatorkaart. Ik moet zeggen dat de scheiding nu daardoor soepeler ging dan verwacht en ook spreek ik nog met mijn ex. Nazorg had iets beter gemogen na afronding.

- Jan Meijer

Het idee van de mediation helpt oprecht

17 juni 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons echt heeft geholpen. Nog altijd wel eens als we een keer woorden hebben grijpen we daarnaar terug. Erg fijn, heeft ons zeer geholpen.

- Brenda de Lange

Het idee uit de mediation helpt echt

16 juni 2020

De mediation heeft gezorgd voor een idee (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. Nog steeds wel eens als we een keer conflicten hebben grijpen we daarnaar terug. Erg fijn, heeft ons erg geholpen.

- Ramona Meijer

Ruzie met dochter opgelost

15 juni 2020

Al jaren was het contact tussen mij en mijn tienerdochter erg stroef. We hebben daarvoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Vandaar ook superblij met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gebracht!

- Ruud Mol

Snel geregeld

13 juni 2020

Zeer snel de verdeling van de erfenis kunnen organiseren dankzij deze deskundigen! Dank Jullie Wel.

- Patrick Bakker

Onzekere kwestie fijn geregeld

12 juni 2020

In de tijd van uit elkaar gaan was het een emotionele tijd echter door de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl hadden we snel iemand die ons fatsoenlijk kon helpen. De mediator hielp volledig neutraal. Weleens was het een tere kwestie maar daar werd correct mee omgegaan. Fijne afwikkeling zo.

- Raymond Willemsen

Dichter naar elkaar toegegroeid

12 juni 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de fijne hulp en mediation.

- Irene Janssen

Persoonlijke benadering

9 juni 2020

Je bent niet het eerstvolgende dossier maar wordt als persoon behandeld. De mediator had onmiskenbaar ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende periode. En dat inmiddels we de 3 maanden daarvoor haast alleen maar ruzie hadden. Dit was echt een opluchting voor ons beide.

- Martinus Mol

Gelukkig nu rustigere tijden

10 juni 2020

Omdat we via mediatiorkaart met iemand konden praten zijn mijn ex partner en ik gelukkig nu in relaxtere tijden terecht gekomen. De gemoederen liepen aanzienlijk op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons beiden goed waren. Daardoor kunnen we tot vandaag soms nog teruggaan op afspraken van toen. Ook vielen de prijzen ons reuze mee in een toch al kostbare periode.

- Joris de Koning

Heel veel gehad aan ondersteuning tijdens scheiding

13 juni 2020

We hadden het lastig maar de hulp was erg prettig. Geen nummertje, maar echt het gevoel dat je als mens behandeld wordt. Er wordt echt meegedacht in oplossingen. Enorm bedankt!

- Koen Peters

Hulp bij (tiener)dochter

8 juni 2020

Mijn dochter en ik konden niet goed met elkaar communiceren. We hebben daarvoor therapie geprobeerd, maar dat mocht niet baten. Deze manier van mediation pakte in het bijzonder de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte in het geval van ons volledig.

- Christiaan van der Meer

Boven verwachting

11 juni 2020

Ergens was ik wat sceptisch om deze mediation aan te gaan. Viel me toch mee dat we tot een buitengewoon fatsoenlijke verdeling zijn gekomen van de bezittingen. Ik denk dat buiten dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Diana Schipper

Arbeidsconflict kundig opgelost

6 juni 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleem kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en snel geregeld.

- Roy Jansen

Van problemen vlot naar oplossingen

8 juni 2020

Met een lange tijd aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu eindelijk echt met elkaar praten. Dat was erg aangenaam, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Dank daarvoor!

- Patricia Kramer

Niet alleen voor werknemers

4 juni 2020

Zeer content met de bemiddeling in een arbeidsconflict met één van mijn medewerkers. Professioneel begeleid en niet het idee gehad dat het allemaal maar de fout is van de werkgever. Erg blij.

- Sylvia van der Laan

Ondanks afstand bekwaam geholpen

6 juni 2020

Persoonlijk hadden we geen expertise op het gebied van buitenlandse erfenissen. Na een sterfgeval in de familie in Canada hebben we dus hulp gezocht. Gelukkig deze begeleiding gevonden via mediator kaart. Dank jullie wel!

- Joris Bosman

Ruzie met personeelslid opgelost

1 juni 2020

Lang besluitloos conflict met een van mijn werknemers professioneel begeleid.

- Robin Kuipers

Ook voor werkgevers

8 juni 2020

Erg bekwaam geholpen met een ruzie met een medewerker. Gauw geholpen en totaal objectief. Erg blij.

- Franciscus van Loon

Scheiding met zilveren randje

4 juni 2020

We hadden eigenlijk flink ruzie al voor ik de offerteaanvraag indiende bij mediatorkaart. Ik moet vertellen dat de scheiding nu daardoor soepeler ging dan bedacht en ook spreek ik nog met mijn ex. Nazorg had iets beter gemogen na afsluiting.

- Sjoerd Vermeulen

Gelukkig nu rustigere tijden

4 juni 2020

Omdat we via mediatiorkaart met een persoon konden praten zijn mijn voormalig partner en ik gelukkig nu in relaxtere tijden terecht gekomen. De gemoederen liepen aanzienlijk op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons beiden goed waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op sommige onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook goed ondanks een al dure periode.

- Saskia Koster

Eindelijk onenigheid opgelost

3 juni 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met mekaar communiceren. Heel fijn geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de preferentie kreeg. Dank Jullie Wel!

- Esther Timmermans

Ook voor ons als bedrijf

29 mei 2020

Erg bekwaam geholpen met een geschil met een medewerker. Vakkundig begeleid en niet het gevoel gehad dat het allemaal maar de schuld is van de werkgever. Erg opgelucht.

- Esther Willemsen

Begeleiding bij (tiener)dochter

4 juni 2020

Mijn dochter en ik konden niet goed met elkaar spreken. We hebben hiervoor therapie geprobeerd, maar dat mocht niet baten. Deze manier van mediation pakte in het bijzonder de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte in het geval van ons volledig.

- Leonie de Groot

Meer gekregen dan bedacht

2 juni 2020

Eigenlijk was ik wat sceptisch om deze mediation aan te gaan. Maar al gauw kwamen we wel tot een prima uitkomst. Ik denk dat buiten dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Michel de Lange

Pijnlijke periode afgerond

30 mei 2020

Mijn vaders overlijden zorgde voor een lastige periode rondom de erfenis. Begeleiding was zeer individueel en op maat. Was voor ons vlekkeloos geregeld zo.

- Adriaan de Bruin

Pijnlijke periode afgesloten

30 mei 2020

Na het overlijden van mijn vader een lastige tijd afgerond met de verdeling van de erfenis. De gemoederen waren hoog maar de begeleiding professioneel en meelevend. Was voor ons perfect geregeld zo.

- Joost van de Velde

Oprecht chapeau

28 mei 2020

Onze mediator was super. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Mark Kuiper

De mediator was verstandig!

30 mei 2020

Eveneens heel oprecht, ontwapenend en ook heel meelevend. Kundige mediator dus.

- Roel Visser

Content

27 mei 2020

Tevreden zoals verwacht.

- Sjoerd van den Heuvel

Begeleiding bij (tiener)dochter

21 mei 2020

Mijn dochter en ik leken niet goed met elkaar praten. We hebben daarvoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Deze manier van mediation pakte voornamelijk de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte voor ons echt.

- Vanessa Kuiper

Ondanks afstand bekwaam geholpen

22 mei 2020

Persoonlijk hadden we geen expertise op het gebied van buitenlandse erfenissen. Daarom toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze hulp ontdekt via mediator kaart. Dank jullie wel!

- Michel van der Heijden

Geen kant kiezen

26 mei 2020

De man die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werkgever was erg professioneel. Geen enkele keer het gevoel gehad dat hij kant koos of partijdig was. Super.

- Alexander de Groot

Vechtscheiding voorkomen!

24 mei 2020

Na een ruzie van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart compleet uitgekomen! Ik denk echt dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Alexander Martens

Vakkundig en vlug

22 mei 2020

De mediator waarmee we in gesprek kwamen was onmiskenbaar ervaren met dit soort conflicten en pakte het vlot op.

- Hanneke Maas

Het idee van de mediation helpt oprecht

21 mei 2020

De mediation heeft gezorgd voor een plan (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. We kunnen hier altijd op pakken en daar zijn we content mee. Erg prettig, heeft ons flink geholpen.

- Stefan Wolters

Eindelijk van mijn leidinggevende af

20 mei 2020

Tevreden konden we met begeleiding van een mediator via deze site eindelijk tot een vertrek met geschikte condities komen. Had er gewoon recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Kevin van Beek

Kwetsbare afhandeling top besloten

16 mei 2020

Tijdens de scheiding kwamen er behoorlijk wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden vinden waren we er snel uit. De mediator handelde volledig neutraal. Ondanks dat het soms gevoelig was, hebben ze dit neutraal kunnen doen. Erg netjes.

- Kelly van der Laan

Profi en handig geregeld

15 mei 2020

De mediator waarmee we in contact kwamen was onmiskenbaar ervaren met dit soort conflicten en pakte het snel op.

- Joyce Kuipers

vlot geregeld

15 mei 2020

We hebben de erfenis direct kunnen delen dankzij mediation. Dank!

- Evelien de Leeuw

Nalatenschap eerlijk verdeeld

13 mei 2020

We hebben prettige hulp geboden gekregen na de aanvraag hier. Was een moeizame tijd, waarin de emoties hoog konden stijgen. Maar door de ondersteuning en advies is het toch gelukt zonder onenigheid. Enorm bedankt hiervoor.

- Stefan van Leeuwen

Meer gekregen dan verwacht

18 mei 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig hoop de gesprekken rondom de echtscheiding in. Viel me toch mee dat we tot een zeer fatsoenlijke verdeling zijn gekomen van de bezittingen. Door jullie was dit zeker veel minder goed gekomen!

- Guido Martens

Complexe nalatenschap tot goed einde gebracht

18 mei 2020

Er was helaas geen testament, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. De mediator hielp ons hierbij want we hadden dit nog nooit zo hoeven doen. bedankt voor de goede zorgen en kundige begeleiding!

- Adriana de Bruijn

Vakkundig en vlug

13 mei 2020

De mediator waarmee we in gesprek kwamen was duidelijk ervaren met dit soort conflicten en pakte het direct op.

- Gerardus Willemsen

Een schouderklopje krijgen

10 mei 2020

Onze mediator was fantastisch. Ik of eigenlijk we hebben flink gehad aan de gesprekken met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Susanne van de Brink

Arbeidsconflict behendig aangepakt

12 mei 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleem kon komen met een medewerker maar via mediation professioneel en snel geregeld.

- Nicolaas Postma

Oprecht objectief

10 mei 2020

Gelukkig was de begeleider erg doorgewinterd bij de mediation bij mijn werk. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Top.

- Marije de Vries

Geen kant gekozen

7 mei 2020

Gelukkig was de ondersteuner erg ervaren bij de mediation bij mijn werkgever. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Top.

- Tamara Bosman

Prijs viel mee!

13 mei 2020

Uit elkaar gaan is al prijzig genoeg. Vandaar blij met het lage tarief van onze mediator. Het was vlot overeengekomen nadat de doorgewinterde vrouw ons hielp.

- Mark de Jonge

Buitenlandse nalatenschap professioneel geregeld

10 mei 2020

Nog nooit te maken gehad met een buitenlands overlijden en nalatenschap. Vandaar toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze begeleiding ontdekt via mediator kaart. Bedankt allemaal!

- Jeroen Willems

Verstandig geregeld

11 mei 2020

De oorzaak was simpelweg niet prettig maar de wijze waarop het geregeld is was top. Had bedacht dat er wel linksom of rechtsom partij getrokken zou worden voor mijn werkgever, maar niets is minder waar. Het was echt objectief. De tariefstelling vielen ook alles mee.

- Saskia de Bruin

Vlug in contact

3 mei 2020

Geen 9-5 mentaliteit maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons van belang gezien het werk. ’s Avonds als de kinderen op bed lagen konden we het gesprek voeren met de mediator zodat we geen verlof hoefde te nemen. Verder kregen we na de aanvraag via mediatorkaart.nl snel de reacties in huis voor een juiste mediator. Prettig hoe vlot dit ging.

- Roel Post

Na lang turbulent nu ontspanning

5 mei 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van rust terecht gekomen. De gemoederen liepen aanzienlijk op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons beiden goed waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op sommige onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de tarieven ons enorm mee in een toch al kostbare tijd.

- Lisette Driessen

Persoonlijk afgestemd advies

1 mei 2020

Je bent niet het volgende nummer maar wordt als persoon benaderd. Je merkte tevens dat de vrouw die ons begeleidde dit frequenter had gedaan en al snel waren we in gesprek over oplossingen. En dat inmiddels we de 3 maanden ervoor praktisch alleen maar onenigheid hadden. Dit was volledig een opluchting voor ons allebei.

- Gerrit Visser

Uitstekend geregeld De aanleiding was overigens niet prettig maar de wijze waarop het geregeld is was top. Ergens dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden echter dat was oprecht niet zo. Het was echt onpartijdig. Ook was het betaalbaar gelukkig.

1 mei 2020

- Bart Kramer

Hulp bij scheiding

4 mei 2020

Passende hulp bij een scheiding gekregen. De ervaring gedurende de mediations zorgde voor een vloeiende mediation en afwikkeling. Top, een hele zorg minder.

- Paulus Scholten

Kwetsbare afwikkeling super verzorgd

29 april 2020

In de periode van uit elkaar gaan was het een emotionele periode echter door de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl hadden we snel iemand die ons fatsoenlijk kon helpen. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Ondanks dat het soms ontroerend was, hebben ze dit onpartijdig kunnen doen. Prettige afwikkeling zo.

- Tom de Boer

Pijnlijke tijd afgesloten

28 april 2020

Mijn vaders dood zorgde voor een lastige paar maanden rondom de erfenis. De gemoederen waren hoog maar de begeleiding vakkundig en meelevend. Was voor ons perfect geregeld zo.

- René Verhoeven

Ondanks afstand professioneel geholpen

4 mei 2020

Persoonlijk hadden we geen deskundigheid op het gebied van buitenlandse erfenissen. Daarom toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze hulp gevonden via mediator kaart. Dank allemaal!

- Roy de Bruin

Gewoon goed

29 april 2020

Gewoon prima, zoals ik mag verwachten.

- Kevin Blom

Gewoon goed

1 mei 2020

Gewoon prima, zoals ik mag denken.

- Chantal Sanders

Ervaren mediator

28 april 2020

Echt begaan, eerlijk en ook empatisch. Kundige mediator dus.

- Roel Prins

De mediator was verstandig!

27 april 2020

Zowel heel eerlijk, ontwapenend en ook heel meevoelend. Was niet haar eerste mediation, dat was te zien.

- Simone Veenstra

Menselijke benadering

27 april 2020

Niks niet het volgende dossier maar echt van mens tot mens in gesprek met elkaar. De mediator had onmiskenbaar ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende fase. De tijdsduur voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg prettig. We konden vlug weer opgelucht ademen.

- Joyce van Dongen

Kwetsbare afwikkeling top afgehandeld

28 april 2020

Tijdens de scheiding kwamen er behoorlijk wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden vinden waren we er snel uit. De mediator handelde oprecht neutraal. Weleens was het een gevoelige zaak maar daar werd goed mee omgegaan. Erg netjes.

- Kirsten Willemsen

Arbeidsconflict bekwaam aangepakt

25 april 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleem kon komen met een medewerker maar via mediation professioneel en vlot geholpen.

- Marieke Prins

Tarief viel mee!

24 april 2020

Scheiden is al duur genoeg. Gelukkig viel het toch erg mee toen we een mediator inschakelde. Het was vlot geregeld nadat de doorgewinterde dame ons begeleid had.

- Sabine Willemsen

Ook voor ons als bedrijf

25 april 2020

Erg bekwaam geholpen met een ruzie met een personeelslid. Snel geholpen en totaal objectief. Een opluchting.

- Diana de Vries

Verstandig geregeld

20 april 2020

Het was een minder leuke oorzaak waardoor ik hier terecht kwam maar de uitkomst(en) die eruit kwamen waren goed. Had bedacht dat er wel linksom of rechtsom gekozen zou worden voor mijn werk, maar niets is minder waar. Het was echt neutraal. Ook was het betaalbaar gelukkig.

- Ilse Huisman

Pijnlijke periode afgesloten

17 april 2020

Mijn vaders dood zorgde voor een lastige paar maanden rondom de erfenis. Hulp was erg persoonlijk en op maat. Was voor ons volmaakt geregeld zo.

- Patricia Kuipers

Simpel en vlug

21 april 2020

Dikke prima! Dank Jullie Wel!

- Niels van der Laan

Tevreden

16 april 2020

Tevreden zoals verwacht.

- Wilhelmina Maas

Scheidingmet een lichtpuntje.

17 april 2020

Na een sterk conflict terecht gekomen bij een lieve mediator via mediatorkaart. Niet enkel de echtscheiding is goed verlopen, maar mijn ex en ik zijn ook netter dan verwacht uit elkaar gegaan. We hebben achteraf niks meer gehoord, dat had ik eigenlijk nog wel verwacht.

- Steven Dijkstra

Het plan was aantrekkelijk

15 april 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons best heeft geholpen. We kunnen hier altijd op terugpakken en daar zijn we blij mee. Erg fijn, heeft ons flink geholpen.

- Simone de Haan

Van problemen vlot naar oplossingen

16 april 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met mekaar praten. Dat was heel aangenaam, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Dank hiervoor!

- Willem Visser

Meer ontvangen dan verwacht

14 april 2020

Eigenlijk was ik wat sceptisch om deze mediation aan te gaan. Maar al gauw kwamen we wel tot een uitstekende uitkomst. Dankzij jullie was dit zeker veel minder fatsoenlijk geworden!

- Anne Meijer

Pijnlijke periode afgerond

14 april 2020

Na het overlijden van mijn vader een pijnlijke tijd afgerond met de verdeling van de erfenis. Begeleiding was erg persoonlijk en op maat. Was voor ons perfect geregeld zo.

- Ramona van Beek

Ondanks de emoties netjes gedeeld

13 april 2020

We hebben gepaste hulp geboden gekregen na de aanvraag hier. Was een moeilijke tijd, waarin de emoties hoog konden stijgen. Maar door de hulp en begeleiding is het toch geslaagd zonder ruzie. Enorm bedankt!

- Linda Prins

Hulp bij (tiener)dochter

15 april 2020

Mijn dochter en ik leken niet goed met elkaar spreken. De therapie die we hadden zorgde alleen maar voor meer materiaal om ruzie over te maken. Daarom ook superblij met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gebracht!

- Nienke Visser

Niets meer te doen met mijn werk!

16 april 2020

Tevreden konden we met begeleiding van een mediator via deze site eindelijk tot een vertrek met geschikte voorwaarden komen. Overigens was het voor mij al helder dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel toegeven.

- Barry van Beek

Content

12 april 2020

Content zoals verwacht.

- Caroline Gerritsen

Persoonlijke aanpak

11 april 2020

Je bent niet het eerstvolgende nummer maar wordt als persoon behandeld. Je merkte tevens dat de vrouw die ons hielp dit frequenter had geregeld en al snel waren we in contact over oplossingen. De tijdsduur voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg prettig. We konden snel weer opgelucht ademen.

- Ilona van Dam

Dikwijls bereikbaar

7 april 2020

Geen 9-5 mentaliteit maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons van belang gezien het werk. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging prettig en snel. Snel besloten zo.

- Maartje Sanders

De mediator was verstandig!

11 april 2020

Oprecht begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar allereerste mediation, dat was te horen.

- Gerrit Driessen

Verwachtingen overtroffen

8 april 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig hoop de gesprekken rondom de echtscheiding in. Viel me toch mee dat we tot een buitengewoon eerlijke verdeling zijn gekomen van de bezittingen. Ik denk dat zonder dit we er niet goed uit waren gekomen.

- René Timmermans

Menselijke aanpak

8 april 2020

Je bent niet het eerstvolgende dossier maar wordt als mens benaderd. De mediator had kennelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende periode. En dat terwijl we de 3 maanden daarvoor haast alleen maar onenigheid hadden. We konden vlug weer opgelucht ademhalen.

- Sandra Kok

Uiteindelijk van mijn baas af

2 april 2020

Na een berg gezeik op werk gelukkig nu met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf mogen verlaten. Natuurlijk was het voor mij al onbetwistbaar dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel toegeven.

- Cornelis Martens

Geoefend mediator

2 april 2020

Zowel heel eerlijk, ontwapenend maar ook heel meelevend. Kundige mediator dus.

- Ruben Mulder

De hulp via mediation was goed tijdens scheiden

3 april 2020

We hadden het zwaar maar de hulp was erg prettig. Geen nummertje, maar echt het begrip dat je als mens behandeld wordt. Veel tijd uitgetrokken voor mijn kant en het met me meedenken. Onwijs content.

- Jacobus Dijkstra

Ook voor werkgevers

6 april 2020

Zeer content met de bemiddeling in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Vakkundig begeleid en niet het idee gehad dat het allemaal maar de fout is van de werkgever. Een verademing.

- Martijn Smit

Kwetsbare afwikkeling super geregeld

3 april 2020

In de tijd van uit elkaar gaan was het een emotionele periode maar door de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl hadden we direct een persoon die ons goed kon helpen. De mediator handelde volledig neutraal. Ongeacht dat het soms ontroerend was, hebben ze dit onpartijdig kunnen doen. Prettige afwikkeling zo.

- Jacobus Koster

Verstandig afgehandeld

1 april 2020

Het was een minder leuke oorzaak waardoor ik hier terecht kwam maar de uitkomst(en) die eruit kwamen waren goed. Ergens dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden echter dat was oprecht niet zo. De mediator was echt neutraal. De tarieven vielen ook alles mee.

- Pieter van de Veen

Gewoon goed

30 maart 2020

Absoluut super! Dank Jullie Wel!

- Marianne de Groot

Niet enkel voor werknemers

14 maart 2020

Erg professioneel geholpen met een geschil met een werknemer. Professioneel begeleid en niet het gevoel gehad dat het allemaal maar de fout is van de werkgever. Erg blij.

- Simon Smit

Eindelijk conflict opgelost

23 februari 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu eindelijk echt met mekaar communiceren. Dat was erg prettig, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Bedankt!

- Renate de Jong

Uitstekend geregeld De aanleiding was logischerwijs niet fijn maar de manier waarop het geregeld is was top. Ergens dacht ik dat mijn werk wel voorgetrokken zou worden maar dat was oprecht niet zo. De mediator was echt neutraal. De prijzen vielen ook alles mee.

12 februari 2020

- Melanie Brouwer

Echt chapeau

10 januari 2020

Deze organisatie krijgen een schouderklopje. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Antonius Vos

Begeleiding en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

24 december 2019

Vlotte ondersteuning bij het uit elkaar gaan. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een soepele mediation en afwikkeling. Pak van ons hart in een al moeilijke tijd.

- Björn Meijer

Ideale match

2 april 2020

Via Mediatorkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Bart van Veen

Dé tip

30 maart 2020

Via vrienden beland bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Nancy Smeets

betaalbaar en professioneel

26 maart 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Vanessa Kuiper

erg betaalbaar

29 maart 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Michiel de Ruiter

Via linkedin niet hetzelfde

29 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Bianca de Graaf

Dé tip

30 maart 2020

Via bekenden beland bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Sjoerd Wolters

Snelle offerte

21 maart 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Robertus de Graaf

Fijn!

23 maart 2020

Afgelopen maand offertes aangevraagd en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Erwin van Vliet

Werkt goed dit

25 maart 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Susanne de Wit

Fijn!

19 maart 2020

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Michel van de Wal

Gelijk gevonden wie ik nodig had via mediatorkaart.nl

24 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Marianne de Groot

Ideale match

18 maart 2020

Via Mediatorkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Steven Jacobs

aangename service

22 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Tessa van Dam

Na lang zoeken de juiste gevonden

20 maart 2020

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op Mediatorkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Johannes de Bruin

Snelle offerte

18 maart 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Patrick Janssen

Goed contact

20 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Tessa Schipper

Ideale match

14 maart 2020

Via Mediatorkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Simone Sanders

Goed contact

15 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Danny van de Velden

Snelle offerte

11 maart 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Cornelia van Dijk

Vlugge offerte

10 maart 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Pascal Postma

Goed contact

16 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Marcel de Koning

Positieve ervaring

5 maart 2020

Na een zoektocht arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Judith van der Meulen

Via linkedin niet hetzelfde

1 maart 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Suzanne Vink

via mediatorkaart.nl snel gekoppeld

27 februari 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Chantal van der Meulen

Via Via maar dan beter

14 februari 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Jeffrey Smit

Fijne service

7 februari 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Michiel Kuipers

Duidelijke website

2 februari 2020

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Danny Post

Ideale match

28 januari 2020

Via Mediatorkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Joyce van de Veen

Na lang zoeken de juiste gevonden

19 januari 2020

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Marjolein Meijer

Na lang zoeken de juiste gevonden

16 januari 2020

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Matthijs Willems

Forum bood hulp

3 januari 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Linda van Dongen

erg betaalbaar

8 december 2019

Door een forum deze site gevonden. Positief over de ontvangen offerte. Eindelijk de juiste gevonden

- Erik Wolters

Goede werking van de website

30 november 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Sander van Dam

Ideale match

24 november 2019

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via mediatorkaart.nl. Fijn lokaal, fijn persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Jasper van de Wal

erg betaalbaar

17 november 2019

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Sebastiaan Janssen

Werkt goed dit

11 november 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Sharon Huisman

Gevonden via forum

3 november 2019

Door een forum hier beland. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Guido van Loon

Perfecte website

6 november 2019

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Catharina Verhoeven

Goede werking van de website

30 oktober 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Hendrika Maas

Fijn!

22 oktober 2019

Afgelopen maand offertes aangevraagd en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Antonius de Haan

Werkt goed dit

15 oktober 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Angelique Verhoeven

Goed contact

6 oktober 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Paulus van de Veen

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

30 september 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Angelique van de Pol

Super service

21 september 2019

Gisteren offertes aangevraagd en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Michael van Wijk

Goed contact

16 september 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Johannes Willems

Duidelijke website

6 september 2019

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Marco Huisman

mediatorkaart.nl heeft me snel verbonden

29 augustus 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Ellen de Groot

aangename service

25 augustus 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Paulus Huisman

Snelle offerte

17 augustus 2019

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Monique de Vries

Fijn!

12 augustus 2019

Afgelopen week een aanvraag gedaan en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Daniël Bakker

Lang leve google

8 augustus 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Robin de Lange

Prettige service

29 juli 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- David Meijer

Via linkedin niet hetzelfde

20 juli 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Catharina de Vos

Goed contact

11 juli 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Suzanne Kuipers

Perfecte tip

11 juli 2019

Via kennissen terecht gekomen bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Judith van de Velde

snelle service

4 juli 2019

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via mediatorkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Simon Sanders

Snelle offerte

24 juni 2019

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Ivo van der Meer

aangename service

19 juni 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Petronella de Ruiter

Ideale website

11 juni 2019

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Patrick Maas

Ideale website

4 juni 2019

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Janneke van Leeuwen

Mediatorkaart werkt erg fijn

30 mei 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Inge van Loon

Mediatorkaart werkt erg fijn

23 mei 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Arie van der Heijden

Gevonden via forum

16 mei 2019

Door een forum deze site gevonden. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Zoektocht ten einde

- Jessica de Leeuw

erg snel

2 mei 2019

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via mediatorkaart.nl. Fijn dichtbij, fijn persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Ruud van de Berg

Fijn!

27 april 2019

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Sylvia de Vries

aangename service

25 april 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Jacqueline Verbeek

erg snel

12 maart 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via mediatorkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, fijn persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Hendrikus van de Veen

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

1 februari 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Kelly Timmermans

Fijn!

14 februari 2019

Gisteren het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Marloes Driessen

erg snel

27 januari 2019

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Natasja de Boer

zeer rap geholpen

21 januari 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via mediatorkaart.nl. Fijn in de omgeving, prettig persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Joost Huisman

betaalbaar en professioneel

8 januari 2019

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Angelique Jansen

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

19 december 2018

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Margaretha van den Bosch

Uitgelichte mediators uit Breukelen

Divorce Company – Virginie Lapidaire

Raadhuisstraat 31
3603 AV Maarssen
Nederland

030 207 7703
http://www.divorce-company.nl/

Dingemans Advocaten

Raadhuisstraat 31
3603 AV Maarssen
Nederland

0346 284 944
http://www.dingemansadvocaten.nl/

TIEN A&M

Nicolaas Basterthof 2
3603 EP Maarssen
Nederland

06 31779862
http://tienarbeidsrecht.nl/