Mediator Delfzijl

Ben jij opzoek naar een professionele mediator uit Delfzijl die bij jouw bedrijf past?
Dan ben je aan het juiste adres.
Mediatorkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Mediator Delfzijl verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het beste gedeelte?
Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle professional-m] uit Delfzijl – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2020 en verder.

Mediator Delfzijl gezocht?

Een mediator uit Delfzijl vinden

Mediator Delfzijl
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 46 reviews)
Mediatorlink Mediation
Mediator ConflictConsult
Zakelijke Mediation MediationEasy
First Mediation
Mediatorgroep Bemiddeld conflictbemiddeling
Bloemster Mediation
Handdrukpunt echtscheiding meditaion

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Delfzijl, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Tjuchem, Siddeburen en Wagenborgen bijvoorbeeld ook geholpen aan een mediator.

Waarom mediator Delfzijl

Ook al erg lang aan het zoeken naar een mediator uit Delfzijl? Je zit vast in een conflict en wilt natuurlijk zo snel mogelijk een goede mediator vinden, maar je komt er waarschijnlijk al snel achter dat dit niet zo makkelijk is. Wij begrijpen dit maar al te goed, het is namelijk vrij moeilijk geworden door het grote aanbod van mediators. In dit artikel geven wij jou de handvaten die je goed kan gebruiken tijdens je onderzoek naar een geschikte mediator. Spring direct naar:

Wanneer is het verstandig om de beste mediator in Delfzijl te zoeken

Het is nog altijd zo dat men zich afvraagt op welk moment het verstandig is om een mediator in te schakelen voor een conflict. De mediator zal je helpen met vrijwel alles wat te maken heeft met conflicten en onderlinge ruzies. Door middenin het conflict te gaan staan, tussen allebei de partijen in, kan hij onafhankelijk het geschil laten verdwijnen. Ook is het zo dat een mediator je assisteert als je een compromis laat opstellen voor bijvoorbeeld een conflict met je werkgever. Je kan onder andere een conflict hebben over te laat betaald loon of arbeidsvoorwaarden.

Daarnaast kan een mediator je assisteren bij burenruzies of geschillen rondom grondgebied. Bijvoorbeeld wanneer jij, of je buurman, een boom wilt plaatsen en er onenigheid ontstaat over de erfgrens. Voor de grotere organisaties is het ook slim om een mediator in te zetten als er een arbeidsconflict ontstaat tussen diverse sectoren. kunnen een mediator weer inschakelen als ze bijvoorbeeld een geschil hebben over plagiaat. Zoals je merkt is een mediator eigenlijk inzetbaar voor alle mogelijke soorten conflicten, het is dé persoon die je in zou moeten zetten om de ruzie te sussen.. Bij Mediatorkaart kun je in Delfzijl terecht voor:

  • Mediator scheiding Delfzijl
  • Zakelijke mediation Delfzijl
  • Familie mediation Delfzijl
  • Mediation arbeidsconflict Delfzijl
  • En meer

Alle mediators uit Delfzijl

Bekijk ook mediators uit

Op zoek naar een voordelige mediator Delfzijl – mediator vs. rechtszaak

Er zit een groot verschil tussen een advocaat en een mediator. Een jurist moet je inschakelen als een zaak echt voor de rechter komt. Vaak komt de jurist pas als er geen natuurlijke oplossing meer mogelijk is tussen de beide partijen en de rechter zich over het conflict moet buigen.

Een mediator zal zijn uiterste best doen om het conflict onderling op te lossen, zonder dat er een onnodige rechtszaak plaatsvindt. Na het ingrijpen van de mediator kunnen beide partijen weer met elkaar door een deur. Er zit dus een enorm verschil tussen een jurist en een mediator.

Het is bijvoorbeeld voor zakelijke mediation sterk aan te bevelen om een lokale en betaalbare mediator te vinden uit Delfzijl. Dit is onder andere ook in te zetten wanneer je te maken hebt met een arbeidsconflict.

Op zoek naar een mediator uit Delfzijl voor jouw zakelijke mediation?

Zoek een zakelijk mediator

Klik op ‘Zoek een zakelijk mediator‘ om een betaalbare mediator te vinden die gespecialiseerd is in zakelijke mediation Delfzijl.

Redenen om te kiezen voor een mediator in Delfzijl

Een mediator kan, zoals hierboven beschreven, uithelpen met diverse zaken. Allereerst maakt de mediator het mogelijk om de relatie niet te verpesten, vaak is het namelijk zo dat de gemoederen hoog Een mediator zal er alles aan doen om het geschil zo eenvoudig mogelijk op te lossen.

De mediator uit Delfzijl weet door zijn expertise hoe hij conflicten kan laten verdwijnen zonder dat er juist meer ruzie ontstaat. Een mediator versoepelt het proces dus. Het wegwerken van ruzies is altijd weer een tijdrovend iets, al helemaal bij langdurige conflicten. De mediator uit Delfzijl is er voor je om het conflict zo snel mogelijk op te lossen.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Esther Veenstra Esther Veenstra
Customer Succes manager bij mediatorkaart.nl
Mediation94%
Familierecht90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Mediator Delfzijl gezocht – waar moet je op letten bij het zoeken

Door het enorme aanbod aan mediators is het niet altijd even eenvoudig om de juiste partij te kiezen. Wij helpen je voorbereid op weg door je een paar tips te geven. Het moet natuurlijk wel een ervaren partij zijn jou gaat begeleiden met je ruzie. Grote bedrijven zullen bijvoorbeeld specifiek moeten kijken naar mediators die gespecialiseerd zijn op het verhelpen van arbeidsconflicten. Heb je huwelijksproblemen en wil je uit elkaar gaan? Dan moet je op zoek naar een mediator scheiden in Delfzijl.

Scheiden in Delfzijl is vaak vervelend, maar door een mediator scheiden uit Delfzijl zal je jouw relatie zonder onnodig gedoe kunnen afsluiten.

Heb jij nog vragen voor een specifiek mediator kantoor? Je kan altijd contact met ze opnemen.

Wil je bijvoorbeeld snel scheiden, vraag dan 3 offertes op van lokale en betaalbare mediators uit Delfzijl die je graag helpen met een echtscheiding aanvragen.

Scheiden Delfzijl, via een betaalbare mediators

Scheiden Delfzijl

Klik op de knop ‘Scheiden Delfzijl‘ om een scheiding aan te vragen door een scheidingsmediator uit Delfzijl, gespecialiseerd in echtscheiding.

3 offertes voor een mediator in Delfzijl

Het is natuurlijk altijd een slim idee om een offerte aan te vragen. Probeer de context zo specifiek mogelijk te omschrijven. Dit helpt je om direct uit te komen bij een mediator die de expertise heeft om jouw geschil te beëindigen.

Een ontmoeting zorgt ervoor dat je de mediator leert kennen, je krijgt hierdoor een goed beeld de partij aan de andere kant van de tafel. Het is wel wenselijk dat je door een deur kan met de mediator, hij of zij zal toch de persoon zijn waar je vaak mee samen zit.

Klik op kosten mediator om direct 3 offertes van lokale en betaalbare mediators uit Delfzijl op te vragen en zo direct inzicht te krijgen in de kosten.

Direct 3 offertes voor een specifieke kostenindicatie van verschillende mediators uit Delfzijl.

Nu 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit.

Mediator in Delfzijl – een persoon die je kan helpen

Wij gaan ervanuit dat je met onze tips zelf ook uitkomt bij de mediator uit Delfzijl die bij jouw geschil past. Via ons formulier is het eenvoudig om 3 offertes aan te vragen voor een mediator. Wanneer het gaat over nalatenschap kan dit bijvoorbeeld ook erg handig zijn.Huur zelf een mediator in en kom snel tot een oplossing van je conflict.

Bekijk bijvoorbeeld alles over verdeling erfenis en kom direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare mediator uit Delfzijl.

Benieuwd naar het traject van familie mediation Delfzijl voor erfenis verdeling?

Verdeling erfenis mediation

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een erfenis verdeling in Delfzijl te bekijken middels het vergelijken van mediators uit Delfzijl.

Veelgestelde vragen over mediation in

Delfzijl

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de mediator regio Delfzijl jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden ook af om met haast op zoek te gaan naar een mediator. Het kan wel, maar het is het beste om hier eventjes de tijd voor te pakken om te zorgen dat alles goed voelt!

Overstappen van mediator is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande mediator. Vraag vervolgens aan je vorige mediator of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe mediator uit Delfzijl.

mediatorkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle mediators in Delfzijl. Wij zien welke mediators beschikbaar zijn in Delfzijl en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van mediators uit Delfzijl die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Mediation Delfzijl

Werkt lekker!

12 maart 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Mark Gerritsen

Mediatorkaart werkt erg fijn

15 maart 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Natascha van Veen

Ideale match

15 maart 2020

Via Mediatorkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Hendrikus Mulder

Via forum hier terechtgekomen

7 maart 2020

Door een forum hier beland. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Juiste persoon na mislukte pogingen

- Nienke Verbeek

Goed contact

3 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via mediatorkaart.nl. Fijn dichtbij, aangenaam persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een eerlijke prijs.

- Vincent Brouwer

Mijn eigen netwerk kan dit niet

20 februari 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via mediatorkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Linda Kuijpers

Perfecte tip

18 februari 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Joris de Groot

Goed contact

6 februari 2020

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Jasper Koning

Perfecte website

30 januari 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het formulier ingevuld en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Ruben van den Heuvel

via mediatorkaart.nl snel gekoppeld

27 januari 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Nienke Bosch

Positieve ervaring

18 januari 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via de offerte van Mediatorkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Marije Vink

Lang leve google

9 januari 2020

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Ilona Smits

Ideale match

9 januari 2020

Via Mediatorkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Ellen Driessen

Gevonden via forum

12 december 2019

Via een forum deze site gevonden. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Goed werk afgeleverd door de professional

- Maarten Kuiper

Positieve ervaring

28 november 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Roy Hofman

Fijn!

24 november 2019

Afgelopen week een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Kelly Schipper

Ideale tip

18 november 2019

Via Mediatorkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Ramona Koning

Fijne service

13 november 2019

Afgelopen week een aanvraag gedaan en we moeten toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Martine Janssen

Na lang zoeken de juiste gevonden

6 november 2019

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op Mediatorkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Maarten Vink

Eindelijk een fijne site

1 november 2019

Na lang zoeken eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Marc Koning

De perfecte match

24 oktober 2019

Via Mediatorkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Bart van de Velde

Perfecte website

20 oktober 2019

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Frank Bakker

Na lang zoeken de juiste gevonden

15 oktober 2019

Na een zoektocht eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Jacobus van de Velde

Lang leve google

10 oktober 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Iris de Leeuw

Dit werkt fijn

1 oktober 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Mirjam Blom

Fijn!

19 september 2019

Gisteren offertes aangevraagd en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Sjoerd Vos

Ideale tip

13 september 2019

Via bekenden beland bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Marleen van de Berg

betaalbaar en professioneel

6 september 2019

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Jan Jansen

betaalbaarder dan ik dacht

1 september 2019

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Dennis van de Brink

snel geholpen

26 augustus 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Barry van der Linden

Aangenaam verrast

16 augustus 2019

Gisteren een aanvraag gedaan en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Thomas Dijkstra

vlot en makkelijk

10 augustus 2019

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via mediatorkaart.nl. Lekker dichtbij, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een mooie prijs.

- Johan Bosman

Mediatorkaart is top!

8 augustus 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Jessica van de Ven

Werkt lekker!

1 augustus 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Martijn Bos

Aangenaam verrast

23 juli 2019

Gisteren een aanvraag gedaan en we moeten toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Robin Molenaar

Gevonden via forum

13 juli 2019

Door een forum deze site gevonden. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Topprofessional

- Martine Verhoeven

Voortreffelijke match

5 juli 2019

Via Mediatorkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Eveline van de Wal

Perfecte website

30 juni 2019

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Simon de Haan

Snelle match via mediatorkaart.nl

21 juni 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en het zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Björn de Vos

Vlugge offerte

13 juni 2019

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Pieter Bosman

mediatorkaart.nl heeft me snel verbonden

8 juni 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Miranda Vermeulen

Ideale website

5 juni 2019

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Femke Kramer

betaalbaarder dan ik dacht

25 mei 2019

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Marjolein Prins

Via forum hier terechtgekomen

22 mei 2019

Via een forum hier terechtgekomen. Positief over de ontvangen offerte. Einde zoektocht!

- Gerardus Timmermans

Fijn!

12 mei 2019

Afgelopen maand offertes aangevraagd en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Nicole de Boer

Eindelijk een goede site gevonden

7 mei 2019

Na lang zoeken eindigde ik op Mediatorkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Melanie de Koning

Google is je grootste vriend

28 april 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het offerteformulier ingevuld en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Marije de Bruijn

Lang leve google

23 april 2019

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een aanvraag gedaan en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Diana Kuiper

Perfecte website

13 maart 2019

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Eva de Groot

De perfecte match

12 februari 2019

Via Mediatorkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Bastiaan van de Berg

niet verwacht zo betaalbaar

20 februari 2019

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Vanessa Dekker

via mediatorkaart.nl snel gekoppeld

11 februari 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Deborah de Vos

Ideale match

18 januari 2019

Via Mediatorkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Kevin Scholten

Dé tip

21 december 2018

Door een forum hier terechtgekomen. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Einde zoektocht!

- Angela Visser

Via Via maar dan beter

23 december 2018

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Remco Verhoeven

Uitgelichte mediators uit Delfzijl

Lievers Mediation

Tweehuizerweg 10
9909 TL Spijk
Nederland

06 83258425
http://www.lieversmediation.nl/

Mediation World Wide, Europe

Hoogezand
Nederland

06 18799705
http://www.mediation.jouwweb.nl/

Maring Mediation

Vaartwijk 2
9611 SB Sappemeer
Nederland

06 37382617
http://maringmediation.nl/