Mediator Hardinxveld Giessendam

Ben jij opzoek naar een professionele mediator uit Hardinxveld Giessendam die bij jouw bedrijf past?
Dan ben je op de goede plek.
Mediatorkaart zorgt dat jij die zoekt naar Mediator Hardinxveld Giessendam verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?
Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle professional-m] uit Hardinxveld Giessendam – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2020 en verder.

Mediator Hardinxveld Giessendam gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Mediator Hardinxveld Giessendam
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 124 reviews)
Mediatorlink Mediation
Mediator ConflictConsult
Zakelijke Mediation MediationEasy
First Mediation
Mediatorgroep Bemiddeld conflictbemiddeling
Bloemster Mediation
Handdrukpunt echtscheiding meditaion

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Hardinxveld Giessendam, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Brandwijk, Langerak en Schelluinen bijvoorbeeld ook geholpen aan een mediator.

Waarom mediator Hardinxveld Giessendam

Ben jij op zoek naar de beste mediator in Hardinxveld Giessendam? Het kan ingewikkeld zijn om de perfectie mediator te vinden voor het resolveren van een conflict. Dit komt door het grote aanbod aan mediators. In deze blogpost geven wij jou de tips die je goed kan gebruiken tijdens je onderzoek naar een geschikte mediator. Spring direct naar:

Wanneer is het verstandig om de beste mediator in Hardinxveld Giessendam te zoeken

Het is tegenwoordig nog altijd zo dat men niet weet op welk moment het slim is om een mediator in te schakelen voor een conflict. Je kan een mediator voor eigenlijk alle ruzies en conflicten inschakelen. Door middenin het geschil te gaan staan, tussen allebei de partijen in, kan hij onafhankelijk het conflict oplossen. Een mediator kan ook inspringen als er sprake is van een conflict met je werkgever. Je kan onder andere een conflict hebben over te laat uitgekeerd loon of arbeidsvoorwaarden.

Ook kan een mediator je helpen met burenruzies of conflicten rondom grondgebied. Bijvoorbeeld wanneer jij, of je buurman, een schutting wilt plaatsen en er onenigheid ontstaat over de erfgrens. organisatiesondernemingen kunnen een mediator weer inschakelen als ze bijvoorbeeld een geschil hebben over een patent. Zoals je ziet is een mediator eigenlijk geschikt voor alle mogelijke typen conflicten, het is dé persoon die je in zou moeten schakelen om het geheel te sussen.. Bij Mediatorkaart kun je in Hardinxveld Giessendam terecht voor:

  • Mediator scheiding Hardinxveld Giessendam
  • Zakelijke mediation Hardinxveld Giessendam
  • Familie mediation Hardinxveld Giessendam
  • Mediation arbeidsconflict Hardinxveld Giessendam
  • En meer

Alle mediators uit Hardinxveld Giessendam

Bekijk ook mediators uit

Op zoek naar een voordelige mediator Hardinxveld Giessendam – mediator vs. rechtszaak

Hoewel er overeenkomsten zijn tussen een jurist en een mediator doen ze allebei iets compleet anders. Een jurist komt pas kijken als zelfs de mediator het geschil niet kan verhelpen. Meestal komt de jurist pas als er geen oplossing meer mogelijk is tussen de partijen en de rechtbank zich over het geschil moet buigen.

Een mediator zal er alles aan doen om de ruzie onderling op te lossen, zonder dat er een onnodige rechtszaak plaatsvindt. Na het ingrijpen van de mediator kunnen beide partijen weer met elkaar door een deur. Er zit dus een groot verschil tussen een jurist en een mediator.

Het is bijvoorbeeld voor zakelijke mediation sterk aan te bevelen om een lokale en betaalbare mediator te vinden uit Hardinxveld Giessendam. Dit is onder andere ook in te zetten wanneer je te maken hebt met een arbeidsconflict.

Op zoek naar een mediator uit Hardinxveld Giessendam voor jouw zakelijke mediation?

Zoek een zakelijk mediator

Klik op ‘Zoek een zakelijk mediator‘ om een betaalbare mediator te vinden die gespecialiseerd is in zakelijke mediation Hardinxveld Giessendam.

Redenen om te kiezen voor een mediator in Hardinxveld Giessendam

We kunnen een heleboel redenen benoemen voor de vraag waarom ook jij zou moeten gaan voor een mediator in Hardinxveld Giessendam voor het beëindigen van een conflict. Op de eerste plaats maakt de mediator het mogelijk om de relatie niet te verpesten, meestal is het namelijk zo dat de gemoederen hoog op kunnen gaan lopen

De mediator uit Hardinxveld Giessendam weet bijna alles over een goede onderhandelings wijze, je weet dus altijd zeker dat jij kunt samenzitten met de andere partij zonder dat er juist meer ruzie ontstaat. Daarnaast zal je door de mediators snel van het conflict af zijn. Het wegwerken van conflicten kost vaak veel tijd, al helemaal bij vergaande conflicten. Door de mediator uit Hardinxveld Giessendam stopt het conflict dus snel en pijnloos.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Esther Veenstra Esther Veenstra
Customer Succes manager bij mediatorkaart.nl
Mediation94%
Familierecht90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Mediator Hardinxveld Giessendam gezocht – waar moet je op letten bij het zoeken

Door het enorme aanbod aan mediators is het niet eenvoudig om de juiste partij te vinden. Door een paar stappen te doorlopen zal je de juiste partij vinden. Je wilt vanzelfsprekend direct de meest geschikte partij in dienst nemen. Vaak zijn mediators toegespitst op een bepaald gebied, heb je een conflict met je werkgever? Zoek naar mediators die hier veel ervaring in hebben. Mensen die willen gaan scheiden zullen op zoek moeten gaan naar een mediator scheiden in Hardinxveld Giessendam.

Scheiden in Hardinxveld Giessendam is natuurlijk vervelend, maar door een mediator scheiden uit Hardinxveld Giessendam zal je jouw huwelijk zonder onnodig gedoe kunnen beëindigen.

Je kan altijd contact zoeken met de verschillende kantoren om wat meer informatie te vergaren.

Wil je bijvoorbeeld snel scheiden, vraag dan 3 offertes op van lokale en betaalbare mediators uit Hardinxveld Giessendam die je graag helpen met een echtscheiding aanvragen.

Scheiden Hardinxveld Giessendam, via een betaalbare mediators

Scheiden Hardinxveld Giessendam

Klik op de knop ‘Scheiden Hardinxveld Giessendam‘ om een scheiding aan te vragen door een scheidingsmediator uit Hardinxveld Giessendam, gespecialiseerd in echtscheiding.

3 offertes voor een mediator in Hardinxveld Giessendam

Het is vanzelfsprekend altijd een slim idee om een offerte aan te vragen. Probeer de situatie zo specifiek mogelijk te omschrijven. Dit helpt je om snel uit te komen bij een mediator die de kennis heeft om jouw geschil op te lossen.

Een kennismakingsgesprek zorgt ervoor dat het plaatje compleet wordt, je krijgt hierdoor goed inzicht in de partij tegenover je. Het is wel belangrijk dat je het kunt vinden met de mediator, hij of zij zal toch iemand zijn waar je vaak mee samen zit.

Klik op kosten mediator om direct 3 offertes van lokale en betaalbare mediators uit Hardinxveld Giessendam op te vragen en zo direct inzicht te krijgen in de kosten.

Direct 3 offertes voor een specifieke kostenindicatie van verschillende mediators uit Hardinxveld Giessendam.

Nu 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit.

Mediator in Hardinxveld Giessendam – een persoon die je kan helpen

Wij gaan ervanuit dat je door dit artikel zelf ook uitkomt bij de mediator uit Hardinxveld Giessendam die bij jouw geschil past. Via ons formulier is het makkelijk om 3 offertes aan te vragen voor een mediator. Dit is uiteraard ook handig wanneer je een erfenis gaat verdelen.Kwel jezelf niet langer en schakel een mediator in.

Bekijk bijvoorbeeld alles over verdeling erfenis en kom direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare mediator uit Hardinxveld Giessendam.

Benieuwd naar het traject van familie mediation Hardinxveld Giessendam voor erfenis verdeling?

Verdeling erfenis mediation

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een erfenis verdeling in Hardinxveld Giessendam te bekijken middels het vergelijken van mediators uit Hardinxveld Giessendam.

Veelgestelde vragen over mediation in

Hardinxveld Giessendam

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de mediator regio Hardinxveld Giessendam jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden ook af om met haast op zoek te gaan naar een mediator. Het kan wel, maar het is het beste om hier eventjes de tijd voor te pakken om te zorgen dat alles goed voelt!

Overstappen van mediator is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande mediator. Vraag vervolgens aan je vorige mediator of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe mediator uit Hardinxveld Giessendam.

mediatorkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle mediators in Hardinxveld Giessendam. Wij zien welke mediators beschikbaar zijn in Hardinxveld Giessendam en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van mediators uit Hardinxveld Giessendam die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Mediation Hardinxveld Giessendam

Snel afgehandeld!

4 september 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Ik denk eigenlijk dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Tessa van de Velden

Onzekere kwestie fatsoenlijk afgehandeld

6 september 2020

Tijdens de scheiding kwamen er veel wat gevoeligheden naar boven maar door dat we op tijd via mediatiorkaart een persoon konden zoeken waren we er direct uit. De mediator handelde volledig neutraal. Weleens was het een tere zaak maar daar werd goed mee omgegaan. Prettige afhandeling zo.

- Thomas Smit

Arbeidsconflict behendig opgelost

28 augustus 2020

Lang slepend conflict met een van mijn werknemers vakkundig begeleid.

- Anouk de Leeuw

Meer ontvangen dan verwacht

31 augustus 2020

Ergens was ik wat ongelovig om deze mediation aan te gaan. Maar al vlug kwamen we wel tot een uitstekende oplossing. Dankzij jullie was dit zeker veel minder fatsoenlijk geworden!

- Laura Visser

Ingewikkelde erfenis tot fatsoenlijk einde gebracht

23 augustus 2020

Ondanks de ontbrekende stukken konden we in gesprek met elkaar onder begeleiding. De mediator hielp ons hierbij want we hadden dit nog nooit zo hoeven doen. bedankt voor de goede zorgen en professionele begeleiding!

- Hanneke Koster

Simpel en snel

23 augustus 2020

Dikke prima! Dank Jullie Wel!

- Hendrikus van de Veen

Vlot in contact

15 augustus 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de sessies werden op onze planning afgestemd. Ook in de avonden was het geen probleem. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging prettig en vlug. Snel gegaan zo.

- Wouter van de Ven

Vlug in contact

15 augustus 2020

Geen 9-5 mentaliteit maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons belangrijk gezien het werk. ’s Avonds als de kleintjes in bed lagen konden we het gesprek houden met de mediator zodat we geen verlof hoefde te nemen. Ook hadden we na de aanvraag via mediatorkaart.nl snel de reacties in huis voor een juiste mediator. Fijn hoe gauw dit ging.

- Wilhelmus Sanders

Gewoon prima

11 augustus 2020

Gewoon goed, zoals ik mag verwachten.

- Margaretha Huisman

Persoonlijke benadering

5 augustus 2020

Je bent niet het volgende dossier maar wordt als mens behandeld. Je merkte gelijk dat de dame die ons bijstond dit vaker had gedaan en al snel waren we in gesprek over oplossingen. De tijdsperiode voor de mediation hadden we veel onenigheid dus dit was erg prettig. We konden vlug weer opgelucht ademhalen.

- Simon Jacobs

Vlot in contact

31 juli 2020

Geen 9-5 instelling maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons belangrijk gezien het werk. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging gemakkelijk en vlot. Fijn hoe gauw dit ging.

- Simon de Wit

Meer ontvangen dan verwacht

3 augustus 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig hoop de sessies rondom de echtscheiding in. Maar al snel kwamen we wel tot een prima uitkomst. Ik denk dat zonder dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Marloes Kuipers

Vechtscheiding voorkomen!

30 juli 2020

Na een ruzie van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er door mediatorkaart volledig uitgekomen! Zonder de mediation waren we zeker in een vechtscheiding terecht gekomen. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Nicole de Bruin

Vlug in contact

29 juli 2020

Geen 9-5 mentaliteit maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons van belang gezien het werk. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. Verder kregen we na de aanvraag via mediatorkaart.nl snel de reacties in huis voor een geschikte mediator. Prettig hoe gauw dit ging.

- Roel van de Velde

Nalatenschap zo geregeld

27 juli 2020

Erg snel de verdeling van de erfenis gaan regelen dankzij deze deskundigen! Dank!

- Peter de Koning

Pijnlijke tijd afgerond

24 juli 2020

Na het doodgaan van mijn pa een lastige tijd afgesloten met de verdeling van de erfenis. De emoties waren hoog maar de begeleiding vakkundig en meelevend. Er zorgvuldig geregeld allemaal.

- Chantal Kramer

Lastige periode afgesloten

22 juli 2020

Mijn vaders overlijden zorgde voor een verdrietige paar maanden rondom de erfenis. Begeleiding was erg persoonlijk en op maat. Was voor ons volmaakt geregeld zo.

- Marleen Brouwer

Dikwijls bereikbaar

23 juli 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de afspraken werden op onze schema’s afgestemd. ’s Avonds als de kinderen op bed lagen konden we het gesprek houden met de mediator zodat we geen vrij hoefde te pakken. De aanvraag hier op mediatorkaart ging prettig en vlug. Prettig hoe vlot dit ging.

- Franciscus Post

Prijs viel mee!

21 juli 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Daarom blij met het betaalbare tarief van onze mediator. We waren er toen snel uit, onbetwistbaar dat deze mevrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Ronald van Doorn

Erfenis eerlijk gedeeld

20 juli 2020

Lieve hulp gekregen bij het verdelen van de erfenis. Was een lastige tijd, waarin de emoties hoog konden stijgen. Door jullie support en energie alles tot een goed einde gekomen. Mega bedankt!

- Janneke van Wijk

Persoonlijk afgestemd advies

21 juli 2020

Niks niet het volgende dossier maar echt van mens tot mens in gesprek met elkaar. Je merkte gelijk dat de vrouw die ons begeleidde dit vaker had geregeld en al snel waren we in contact over oplossingen. En dat terwijl we de 3 maanden daarvoor praktisch alleen maar ruzie hadden. We konden vlug weer opgelucht ademhalen.

- Paulus Janssen

Vechtscheiding voorkomen!

21 juli 2020

Na een conflict van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart helemaal uitgekomen! Ik denk wel dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Sabrina Maas

De mediator was verstandig!

19 juli 2020

Zowel heel eerlijk, ontwapenend maar ook heel medelevend. Kundige mediator dus.

- Petronella Kramer

Verwachtingen overtroffen

15 juli 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig idee de sessies rondom de scheiding in. Maar al gauw kwamen we wel tot een uitstekende oplossing. Door jullie was dit vast veel minder goed geworden!

- Manon Mulder

Het plan was aantrekkelijk

16 juli 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons echt heeft geholpen. We kunnen hier steeds op pakken en daar zijn we blij mee. Handig hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Janneke Scholten

Oprecht rechtvaardig

17 juli 2020

De kerel die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werkgever was erg vakkundig. Geen enkele keer het idee gehad dat hij kant koos of bevooroordeeld was. Top.

- Petra Meijer

Ook voor ons als bedrijf

14 juli 2020

Erg professioneel geholpen met een ruzie met een personeelslid. Vakkundig begeleid en niet het gevoel gehad dat het allemaal maar de fout is van de werkgever. Een verademing.

- Maria Jonker

Het idee uit de mediation helpt echt

16 juli 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons best heeft geholpen. We kunnen hier steeds op pakken en daar zijn we content mee. Erg fijn, heeft ons flink geholpen.

- Anna van der Horst

Op maat afgestemd advies

11 juli 2020

Je bent niet het eerstvolgende nummer maar wordt als persoon benaderd. De mediator had onmiskenbaar ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende periode. En dat inmiddels we de 3 maanden daarvoor praktisch alleen maar onenigheid hadden. Dit was volledig een verademing voor ons beide.

- Patrick Veenstra

Lastige periode afgesloten

15 juli 2020

Mijn vaders dood zorgde voor een verdrietige periode rondom de erfenis. Hulp was erg individueel en op maat. Was voor ons vlekkeloos geregeld zo.

- Daniël Bosman

Het idee uit de mediation helpt enorm

13 juli 2020

De mediation heeft gezorgd voor een idee (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. We kunnen hier steeds op terugpakken en daar zijn we blij mee. Slim hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Daniël de Lange

De mediator was fijn!

10 juli 2020

Eveneens heel eerlijk, ontwapenend maar ook heel medelevend. Was niet haar allereerste mediation, dat was te horen.

- Michel Boer

De hulp via mediation was goed tijdens uit elkaar gaan

12 juli 2020

We hadden het moeilijk maar de hulp was erg prettig. Geen nummertje, maar echt het gevoel dat je als persoon behandeld wordt. Veel tijd genomen voor mijn kant en het met me meedenken. Zeer bedankt!

- Wilhelmina de Vries

Het uit elkaar gaan met zilveren randje

12 juli 2020

We hadden eigenlijk flink ruzie al voor ik de offerteaanvraag indiende bij mediatorkaart. Niet enkel de scheiding is prima gegaan, maar mijn ex en ik zijn ook beter dan bedacht uit elkaar gegaan. Nazorg had iets beter gemogen na afronding.

- Cindy van Dam

Geen testament, wel netjes verdeeld

7 juli 2020

Er was helaas geen wilsbeschikking, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. Gelukkig hadden we hier bijstand bij, want we hebben hier nog niet eerder mee te maken gehad. Dank voor de goede zorgen en professionele begeleiding!

- Marije de Wit

Begeleiding en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

4 juli 2020

Adequate hulp bij een scheiding gekregen. De gesprekken en documenten waren snel overeengekomen en goed verzorgd. Pak van ons hart in een al verdrietige tijd.

- Iris van Beek

Het idee uit de mediation helpt echt

4 juli 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons heel erg heeft geholpen. We kunnen hier altijd op terugpakken en daar zijn we blij mee. Handig hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Kim Gerritsen

Buitenlandse nalatenschap vakkundig afgehandeld

4 juli 2020

Nog nooit te maken gehad met een buitenlands heengaan en erfenis. Na een sterfte in de familie in Canada hebben we dus begeleiding gezocht. Deze snel en met relatief lage prijzen gevonden. Dank jullie wel!

- Angelique van der Laan

De hulp via mediation was goed tijdens uit elkaar gaan

3 juli 2020

We hadden het moeilijk maar de hulp was erg aangenaam. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het eerstvolgende nummer bestempelde. Er wordt echt meegedacht in oplossingen. Onwijs content.

- Nathalie Kuiper

Arbeidsconflict behendig opgelost

7 juli 2020

Langdradig slepend conflict met een van mijn werknemers professioneel begeleid.

- Roy Jonker

Tevreden

3 juli 2020

Gewoon prima, zoals ik mag denken.

- Jolanda Bosch

Dichter naar elkaar gekomen

5 juli 2020

De communicatie in onze familie was voortdurend lastig, gelukkig inmiddels weer op een toegankelijk niveau.

- Susanne de Koning

Hulp bij uit elkaar gaan

28 juni 2020

Adequate hulp bij een scheiding gekregen. De ervaring gedurende de mediations zorgde voor een gestructureerde mediation en afhandeling. Pak van ons hart in een al moeilijke periode.

- Christiaan de Wit

Na lang onrustig nu rust

1 juli 2020

Omdat we via mediatiorkaart met een persoon konden communiceren zijn mijn ex partner en ik gelukkig nu in kalmere tijden terecht gekomen. Er werden heldere situaties maar er werden bovenal oplossingen aangedragen die voor ons allebei werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Daardoor kunnen we tot vandaag af en toe nog teruggaan op afspraken van toen. Het tarief was ook goed ondanks een al prijzige tijd.

- Mariska Visser

Meer ontvangen dan bedacht

26 juni 2020

Ergens was ik wat voorzichtig om deze mediation aan te gaan. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een zeer eerlijke verdeling zijn gekomen van de eigendommen. Door jullie was dit zeker veel minder fatsoenlijk gekomen!

- Ronald van den Bosch

Uit elkaar met een lichtpuntje.

27 juni 2020

We hadden werkelijk flink onenigheid al voor ik de aanvraag indiende bij mediatorkaart. Niet enkel de echtscheiding is goed verlopen, maar mijn ex en ik zijn ook netter dan verwacht uit elkaar gegaan. We hebben achteraf niks meer vernomen, dat had ik ergens nog wel bedacht.

- Cornelis van Beek

Oprecht chapeau

25 juni 2020

Onze mediator was super. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Eric van de Veen

Persoonlijk afgestemd advies

21 juni 2020

Niks niet het opvolgende dossier maar echt van mens tot mens in contact met elkaar. Je merkte direct dat de dame die ons begeleidde dit vaker had gedaan en al snel waren we in gesprek over oplossingen. De tijdsduur voor de mediation hadden we veel onenigheid dus dit was erg prettig. We konden vlug weer opgelucht ademen.

- Tim de Jong

Onzekere kwestie goed afgehandeld

23 juni 2020

In de tijd van uit elkaar gaan was het een emotionele tijd maar door de aanvraag via mediatorkaart.nl hadden we vlug een persoon die ons goed kon helpen. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Ondanks dat het soms gevoelig was, hebben ze dit onpartijdig kunnen doen. Erg knap.

- Marjolein de Groot

Eindelijk rustigere tijden

22 juni 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een tijd van kalmte terecht gekomen. Er werden heldere situaties maar er werden vooral oplossingen aangedragen die voor ons alletwee werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Daardoor kunnen we tot vandaag af en toe nog teruggaan op afspraken van destijds. Ook vielen de kosten ons enorm mee in een toch al kostbare periode.

- Hanneke van Beek

Meer ontvangen dan verwacht

19 juni 2020

Ergens was ik wat sceptisch om deze mediation aan te gaan. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een zeer eerlijke verdeling zijn gekomen van de bezittingen. Door jullie was dit zeker veel minder goed geworden!

- Ronald Koning

Gevoelige kwestie fijn afgehandeld

25 juni 2020

In de tijd van uit elkaar gaan was het een emotionele tijd maar door de aanvraag via mediatorkaart.nl hadden we snel een persoon die ons goed kon helpen. De mediator hielp volledig neutraal. Ongeacht dat het soms emotioneel was, hebben ze dit onpartijdig kunnen doen. Erg knap.

- Jasper Meijer

Kwetsbare afhandeling super besloten

23 juni 2020

Tijdens de scheiding kwamen er flink wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart een persoon konden vinden waren we er vlot uit. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Weleens was het een gevoelige kwestie maar daar werd correct mee omgegaan. Fijne afhandeling zo.

- Brenda Maas

Meer gekregen dan bedacht

18 juni 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage idee de sessies rondom de scheiding in. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een buitengewoon eerlijke verdeling zijn gekomen van de eigendommen. Dankzij jullie was dit zeker veel minder fatsoenlijk gekomen!

- Elizabeth Verhoeven

Niets meer te doen met mijn werk!

16 juni 2020

Na een berg gezeik op werk gelukkig nu met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf kunnen verlaten. Logischerwijs was het voor mij al helder dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel meegaan.

- Bart Hofman

Verstandig afgehandeld

15 juni 2020

Het was een minder leuke aanleiding waardoor ik hier terecht kwam maar de uitkomst(en) die eruit kwamen waren goed. Ergens dacht ik dat mijn werk wel voorgetrokken zou worden echter dat was oprecht niet zo. Het was echt objectief. De prijzen vielen ook alles mee.

- Antonius de Jonge

Begeleiding bij (tiener)dochter

19 juni 2020

Al jaren was het contact tussen mij en mijn tienerdochter erg stroef. De therapie die we hadden zorgde alleen maar voor meer redenen om ruzie over te maken. Vandaar ook superblij met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gebracht!

- Vanessa Peeters

Ervaren mediator

12 juni 2020

Zowel heel eerlijk, ontwapenend maar ook heel meelevend. Kundige mediator dus.

- Willem Timmermans

Ondanks de emoties netjes gedeeld

15 juni 2020

We hebben gepaste begeleiding aangeboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het heengaan van opa, bij het verdelen van de erfenis van hem. Maar door de hulp en begeleiding is het toch gelukt zonder onenigheid. Enorm bedankt hiervoor.

- Bart van de Veen

Onenigheid met dochter begeleid en opgelost

17 juni 2020

Al jaren was het contact tussen mij en mijn tienerdochter erg stroef. We hebben hiervoor therapie geprobeerd, maar dat mocht niet baten. Vandaar ook superblij met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gebracht!

- Susanne Verbeek

Snel afgehandeld

13 juni 2020

Zeer vlot de verdeling van de erfenis gaan inrichten dankzij deze professionals! Dank Jullie Wel.

- Wilhelmina van Loon

Conflict met medewerker opgelost

15 juni 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit vraagstuk kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en vlot geregeld.

- Jeroen Bakker

Professioneel en snel

10 juni 2020

De mediator waarmee we in contact kwamen was onmiskenbaar ervaren met dit soort conflicten en pakte het snel op.

- Wilhelmina Kramer

Echt objectief

7 juni 2020

Gelukkig was de coach erg geoefend bij de mediation bij mijn werk. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Top.

- Guido Schouten

Kwetsbare afhandeling super geregeld

5 juni 2020

Tijdens de scheiding kwamen er behoorlijk wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart een persoon konden vinden waren we er vlug uit. De mediator hielp oprecht neutraal. Ongeacht dat het soms ontroerend was, hebben ze dit onpartijdig kunnen doen. Erg knap.

- Laura Willemsen

Hulp bij scheiding

10 juni 2020

Passende hulp bij een scheiding gekregen. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een vloeiende mediation en afhandeling. Top, een hele zorg minder.

- Paulus Blom

Dichter naar elkaar gekomen

8 juni 2020

De communicatie in onze familie was steeds lastig, gelukkig intussen weer op een aanspreekbaar niveau.

- Stefan Martens

Buitenlandse nalatenschap vakkundig afgehandeld

6 juni 2020

Persoonlijk hadden we geen expertise op het gebied van buitenlandse erfenissen. Vandaar toch maar begeleiding ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Deze snel en met betrekkelijk lage kosten gevonden. Bedankt allemaal!

- Caroline Hermans

Snel in contact

4 juni 2020

Geen 9-5 mentaliteit maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons belangrijk gezien het werk. Ook in de avonden was het geen probleem. Verder kregen we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de offertes in huis voor een juiste mediator. Snel besloten zo.

- Barry de Koning

Gewoon goed

3 juni 2020

Content zoals bedacht.

- Karin van Dam

Niet prijzig

1 juni 2020

Scheiden is al duur genoeg. Gelukkig viel het toch erg mee toen we een mediator inhuurde. We waren er toen snel uit, onbetwistbaar dat deze mevrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Joris Smeets

Begeleiding bij (tiener)dochter

6 juni 2020

Mijn dochter en ik konden niet goed met elkaar spreken. We hebben hiervoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Deze manier van mediation pakte in het bijzonder de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte voor ons echt.

- Anna Timmermans

Een schouderklopje krijgen

4 juni 2020

Deze mensen krijgen een lintje. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Martin Koster

Persoonlijke aanpak

4 juni 2020

Je bent niet het volgende nummer maar wordt als mens behandeld. Je merkte gelijk dat de vrouw die ons bijstond dit vaker had gedaan en al snel waren we in contact over oplossingen. De tijdsduur voor de mediation hadden we veel onenigheid dus dit was erg fijn. We konden snel weer opgelucht ademhalen.

- Caroline Willemsen

Het idee uit de mediation helpt echt

3 juni 2020

De mediation heeft gezorgd voor een concept (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. Nog steeds wel eens als we een keer woorden hebben grijpen we ernaar terug. Erg fijn, heeft ons erg geholpen.

- Mark Kok

Een schouderklopje verdiend

1 juni 2020

Onze mediator was fantastisch. Ik of liever we hebben flink gehad aan de gesprekken met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Ruud Vink

Geoefend mediator

1 juni 2020

Gewoon begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar allereerste mediation, dat was te merken.

- Niels Hofman

Geen kant gekozen

28 mei 2020

Gelukkig was de coach erg geoefend bij de mediation bij mijn werk. Geen enkele keer het gevoel gehad dat hij kant koos of partijdig reageerde. Geweldig.

- Bastiaan Vos

Verstandig afgehandeld

30 mei 2020

Het was een minder leuke aanleiding waardoor ik hier terecht kwam maar de uitkomst(en) die eruit kwamen waren goed. Eigenlijk dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden maar dat was echt niet zo. De mediator was echt onpartijdig. Ook was het goedkoop gelukkig.

- Annemieke de Vos

Meer gekregen dan verwacht

29 mei 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig idee de sessies rondom de echtscheiding in. Maar al gauw kwamen we wel tot een uitstekende uitkomst. Ik denk dat zonder dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Erwin de Jong

Betrokken en sympathiek

24 mei 2020

Er wordt geen kant getrokken en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor kunnen we nu in het proces snel door naar de oplossing.

- Patrick van Leeuwen

Persoonlijk afgestemd advies

26 mei 2020

Niks niet het volgende dossier maar echt van mens tot mens in gesprek met elkaar. De mediator had kennelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende fase. En dat terwijl we de 3 maanden daarvoor bijna alleen maar ruzie hadden. We konden vlug weer opgelucht ademen.

- Steven Hofman

Complexe nalatenschap tot prima einde gebracht

24 mei 2020

Er was helaas geen testament, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. Gelukkig hadden we hier begeleiding bij, want wij hebben hier nog niet eerder mee te maken gehad. Dank voor de goede zorgen en professionele begeleiding!

- Jolanda Smit

Het plan was fatsoenlijk

26 mei 2020

De mediation heeft gezorgd voor een plan (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. Nog steeds wel eens als we een keer conflicten hebben pakken we daarnaar terug. Erg prettig, heeft ons erg geholpen.

- Edwin Bakker

Onzekere kwestie fijn geregeld

20 mei 2020

Tijdens de scheiding kwamen er veel wat gevoeligheden naar boven maar door dat we op tijd via mediatiorkaart een persoon konden vinden waren we er snel uit. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Soms was het een tere zaak maar daar werd correct mee omgegaan. Erg knap.

- Eric Willemsen

Ondanks de gemoederen netjes gedeeld

25 mei 2020

Lieve ondersteuning ontvangen bij het verdelen van de erfenis. De emoties waren nog hoog door het heengaan van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Door jullie ondersteuning en daadkracht alles tot een goed einde gekomen. Zeer dankbaar hiervoor.

- Patrick Martens

Arbeidsconflict kundig opgelost

21 mei 2020

Langdradig slepend conflict met een van mijn werknemers professioneel begeleid.

- Maarten de Ruiter

Goed gedaan Het was een minder leuke beweegreden waardoor ik hier terecht kwam maar de oplossing(en) die eruit kwamen waren goed. Had bedacht dat er wel linksom of rechtsom partij getrokken zou worden voor mijn werkgever, maar niets is minder waar. Het was echt objectief. Verder was het goedkoop gelukkig.

17 mei 2020

- Hanneke van der Horst

Persoonlijke aanpak

23 mei 2020

Niks niet het volgende dossier maar oprecht van mens tot mens in gesprek met elkaar. De mediator had kennelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende periode. De tijdsperiode voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg prettig. Dit was wel een verademing voor ons beide.

- Sylvia Peeters

Boven verwachting

16 mei 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig idee de gesprekken rondom de scheiding in. Maar al gauw kwamen we wel tot een uitstekende oplossing. Ik denk dat zonder dit we er niet goed uit waren gekomen.

- Christian Willemsen

Ervaren mediator

21 mei 2020

Oprecht begaan, eerlijk en ook empatisch. Kundige mediator dus.

- Manon Hoekstra

Heel veel gehad aan begeleiding tijdens echtscheiding

20 mei 2020

Hele fijne ervaring met de hulp tijdens het uit elkaar gaan gehad. Geen nummertje, maar echt het begrip dat je als persoon behandeld wordt. Veel tijd uitgetrokken voor mijn verhaal en het met me meedenken. Onwijs content.

- Koen de Groot

Niet prijzig

18 mei 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Daarom blij met het betaalbare tarief van onze mediator. We waren er toen vlug uit, duidelijk dat deze dame vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Simone de Graaf

Nalatenschap zo geregeld

15 mei 2020

Erg snel de verdeling van de erfenis gaan inrichten dankzij deze deskundigen! Dank!

- Danny van der Heijden

De mediator was fijn!

12 mei 2020

Oprecht begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar allereerste mediation, dat was te zien.

- Hanneke Scholten

Nalatenschap zo geregeld

17 mei 2020

Zeer vlot de verdeling van de erfenis kunnen regelen dankzij deze professionals! Dank!

- Charlotte Bakker

Direct afgehandeld!

15 mei 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch eindelijk uitgekomen. Zonder de mediation waren we vast in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Deborah Kok

Ervaren mediator

12 mei 2020

Oprecht begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar allereerste mediation, dat was te horen.

- Wilhelmina de Jong

Oprecht chapeau

7 mei 2020

Deze mensen krijgen een schouderklopje. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Rogier Hendriks

Fatsoenlijk geregeld

10 mei 2020

De oorzaak was logischerwijs niet prettig maar de methode waarop het afgehandeld is was top. Eigenlijk dacht ik dat mijn werk wel voorgetrokken zou worden echter dat was echt niet zo. Het was echt onpartijdig. Verder was het goedkoop gelukkig.

- Rogier Visser

Uitstekend gedaan Het was een minder leuke beweegreden waardoor ik hier terecht kwam maar de oplossing(en) die eruit kwamen waren goed. Had verwacht dat er wel linksom of rechtsom partij getrokken zou worden voor mijn werk, maar niets is minder waar. Het was echt neutraal. Ook was het betaalbaar gelukkig.

13 mei 2020

- Chantal Gerritsen

Ongeacht de gemoederen netjes gedeeld

11 mei 2020

Gepaste begeleiding gekregen bij het verdelen van de erfenis. Was een moeizame periode, waarin de emoties hoog konden oplopen. Maar door de hulp en advies is het toch gelukt zonder ruzie. Enorm bedankt!

- Janneke Vermeulen

Hulp bij scheiding

11 mei 2020

Passende begeleiding bij een scheiding gekregen. De sessies en documenten waren snel overeengekomen en goed geregeld. Pak van ons hart in een al lastige tijd.

- Daniëlle Kramer

Verstandig geregeld

5 mei 2020

De reden was logischerwijs niet fijn maar de methode waarop het afgehandeld is was super. Had verwacht dat er wel linksom of rechtsom gekozen zou worden voor mijn werkgever, maar niks is minder waar. Het was echt objectief. Verder was het goedkoop gelukkig.

- Margaretha Kok

Gevoelige kwestie fijn geregeld

5 mei 2020

In de periode van uit elkaar gaan was het een emotionele tijd maar door de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl hadden we vlug een persoon die ons goed kon helpen. De mediator hielp volledig neutraal. Ondanks dat het soms emotioneel was, hebben ze dit neutraal kunnen doen. Erg knap.

- Deborah de Wit

Na lang turbulent nu rust

4 mei 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van rust terecht gekomen. Er waren heldere situaties maar er werden vooral oplossingen aangedragen die voor ons allebei nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag af en toe nog teruggaan op afspraken van toen. Ook vielen de tarieven ons reuze mee in een toch al kostbare periode.

- Femke Smeets

Geen kant gekozen

3 mei 2020

De persoon die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg professioneel. Geen enkele keer het idee gehad dat hij kant koos of partijdig reageerde. Super.

- Angela van de Pol

Arbeidsconflict bekwaam aangepakt

2 mei 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit vraagstuk kon komen met een medewerker maar via mediation professioneel en vlot geregeld.

- Maurice Smeets

Complexe erfenis tot prima einde gebracht

6 mei 2020

Ongeacht de ontbrekende documenten konden we in contact met elkaar onder begeleiding. Gelukkig hadden we hier bijstand bij, want we hebben hier nog niet eerder mee te maken gehad. Dank voor de goede zorgen en kundige hulp!

- Vanessa de Koning

Content

30 april 2020

Content zoals verwacht.

- Robin de Koning

Scheidingmet een lichtpuntje.

2 mei 2020

We hadden werkelijk flink onenigheid al voor ik de offerteaanvraag indiende bij mediatorkaart. Niet enkel de echtscheiding is goed verlopen, maar mijn ex en ik zijn ook netter dan bedacht uit elkaar gegaan. We hebben achteraf niks meer gehoord, dat had ik eigenlijk nog wel bedacht.

- Michiel Kramer

Meelevend en welwillend

26 april 2020

Voelde me echt gehoord gedurende de mediation tussen mijn werk en mijzelf. Daardoor grote passen in de juiste richting kunnen maken!

- Sjoerd van de Velde

Gewoon prima

28 april 2020

Content zoals bedacht.

- Angela Smits

Pijnlijke tijd afgerond

27 april 2020

Na het overlijden van mijn pa een pijnlijke periode afgesloten met de verdeling van de erfenis. Hulp was zeer persoonlijk en op maat. Was voor ons perfect geregeld zo.

- Saskia de Groot

Pijnlijke tijd afgerond

24 april 2020

Mijn vaders dood zorgde voor een lastige periode rondom de erfenis. De emoties waren hoog maar de begeleiding professioneel en meelevend. Was voor ons perfect geregeld zo.

- Ilse van de Velden

Vechtscheiding voorkomen!

27 april 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Zonder de mediation waren we zeker in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Adrianus Bos

Geen testament, wel netjes verdeeld

29 april 2020

Ongeacht de ontbrekende stukken konden we in gesprek met elkaar onder begeleiding. Gelukkig hadden we hier begeleiding bij, want wij hebben hier nog niet eerder mee te doen gehad. Dank voor de goede zorgen en kundige begeleiding!

- Astrid van den Bosch

Vechtscheiding voorkomen!

21 april 2020

Na een ruzie van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er door mediatorkaart compleet uitgekomen! Ik denk echt dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Ingrid Timmermans

De hulp via mediation was goed tijdens uit elkaar gaan

25 april 2020

Hele gepaste ondervinding met de begeleiding tijdens het uit elkaar gaan gehad. Via mediatorkaart kregen we iemand die ons niet als het volgende nummer bestempelde. Er wordt echt meegedacht in de oplossing. Enorm bedankt!

- Tim Hofman

Het idee van de mediation helpt oprecht

26 april 2020

De mediation heeft gezorgd voor een plan (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. We kunnen hier altijd op terugpakken en daar zijn we blij mee. Handig hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Bart Evers

Niks meer te maken met mijn werk!

19 april 2020

Na een berg gedoe op werk gelukkig nu met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf mogen verlaten. Logischerwijs was het voor mij al bekend dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel meegaan.

- Jolanda van den Bosch

Tevreden

23 april 2020

Content zoals bedacht.

- Eva van de Pol

Niet enkel voor werknemers

20 april 2020

Erg bekwaam geholpen met een ruzie met een personeelslid. Gauw geholpen en totaal neutraal. Erg blij.

- Sabine de Jonge

Buitenlandse erfenis vakkundig geregeld

21 april 2020

Nog nooit te maken gehad met een buitenlands overlijden en nalatenschap. Daarom toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Deze snel en met betrekkelijk lage prijzen gevonden. Dank je wel!

- Marleen van Doorn

Moeilijke periode afgesloten

16 april 2020

Mijn vaders overlijden zorgde voor een verdrietige periode rondom de erfenis. Advies was zeer individueel en op maat. Er nauwgezet geregeld allemaal.

- Nicole van der Meer

Heel veel gehad aan hulp tijdens echtscheiding

18 april 2020

We hadden het lastig maar de hulp was erg aangenaam. Geen nummertje, maar echt het begrip dat je als mens behandeld wordt. Er wordt echt meegedacht in de oplossing. Super content.

- Judith van de Wal

Dikwijls bereikbaar

13 april 2020

Geen 9-5 instelling maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons noodzakelijk gezien het werk. Ook in de avonden was het geen probleem. Ook hadden we na de aanvraag via mediatorkaart.nl snel de offertes in huis voor een juiste mediator. Snel gegaan zo.

- Tim de Vos

Arbeidsconflict bekwaam opgelost

12 april 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit vraagstuk kon komen met een medewerker maar via mediation professioneel en snel geregeld.

- Maurice van de Ven

Echtscheiding met zilveren randje

11 april 2020

Na een sterk conflict terecht gekomen bij een lieve mediator via mediatorkaart. Ik moet aanmerken dat de echtscheiding nu daarom soepeler ging dan bedacht en ook spreek ik nog met mijn ex. Nazorg had iets beter gekund na afronding.

- Matthijs Kuiper

Arbeidsconflict bekwaam opgelost

15 april 2020

Langdradig slepend conflict met een van mijn werknemers professioneel begeleid.

- Jacobus Smit

Niet enkel voor werknemers

10 april 2020

Erg vakkundig geholpen met een conflict met een werknemer. Professioneel begeleid en niet het idee gekregen dat het allemaal maar de fout is van de werkgever. Erg opgelucht.

- Simone de Jong

Simpel en snel

16 april 2020

Absoluut top! Dank!

- Steven Postma

Gewoon goed

12 april 2020

Gewoon goed, zoals ik mag verwachten.

- Tim Vos

Scheiding met zilveren randje

14 april 2020

Na een behoorlijk conflict terecht gekomen bij een gepaste mediator via mediatorkaart. Niet enkel de scheiding is prima verlopen, maar mijn ex en ik zijn ook beter dan verwacht uit elkaar gegaan. Nazorg had iets beter gekund na afsluiting.

- Sebastiaan Dekker

Betrokken en sympathiek

10 april 2020

Voelde me echt gehoord gedurende de mediation tussen mijn werkgever en mezelf. Daardoor kunnen we nu in het proces snel door naar de uitkomst.

- Stefan de Vries

Het idee was degelijk

5 april 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons echt heeft geholpen. We kunnen hier altijd op terugpakken en daar zijn we blij mee. Slim hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Femke van den Broek

Begeleiding bij (tiener)dochter

4 april 2020

Al jaren was het contact tussen mij en mijn tienerdochter erg moeizaam. We hebben hiervoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Daardoor ook superblij met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gebracht!

- Johanna Molenaar

Volledig rechtvaardig

9 april 2020

Gelukkig was de ondersteuner erg geoefend bij de mediation bij mijn werk. De mediator was oprecht en onafhankelijk zonder kant te kiezen. Super.

- Nicole de Jonge

Eindelijk ruzie opgelost

2 april 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn baas en ikzelf zijn we met mediation uiteindelijk tot elkaar gekomen. Dat was heel prettig, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Dank daarvoor!

- Ivo Brouwer

Oprecht onpartijdig

4 april 2020

De man die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werkgever was erg vakkundig. De mediator was oprecht en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Super.

- Ruud van de Velden

Van problemen snel naar oplossingen

4 april 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn baas en mezelf zijn we met mediation eindelijk tot elkaar gekomen. Erg fijn geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de preferentie kreeg. Dank Jullie Wel!

- Marloes Verbeek

De hulp via mediation was goed tijdens uit elkaar gaan

6 april 2020

Zeer gepaste ervaring met de ondersteuning tijdens echtscheiding gehad. Via mediatorkaart kregen we iemand die ons niet als het volgende dossier bestempelde. Flink wat tijd genomen voor mijn verhaal en het met me meedenken. Geweldig bedankt!

- Christian de Koning

Complexe nalatenschap tot goed einde gebracht

2 april 2020

Ongeacht de ontbrekende stukken konden we in contact met elkaar onder begeleiding. De mediator hielp ons hiermee want we hadden dit nog nooit zo hoeven doen. bedankt voor de goede zorgen en kundige hulp!

- Sjoerd van Leeuwen

Verwachtingen overtroffen

29 maart 2020

Ergens was ik wat voorzichtig om deze mediation aan te gaan. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een buitengewoon fatsoenlijke verdeling zijn gekomen van de bezittingen. Dankzij jullie was dit vast veel minder fatsoenlijk geworden!

- Erwin de Boer

De hulp via mediation was goed tijdens uit elkaar gaan

28 maart 2020

We hadden het moeilijk maar de hulp was erg aangenaam. Geen nummertje, maar echt het gevoel dat je als persoon behandeld wordt. Flink wat tijd genomen voor mijn verhaal en het met me meedenken. Geweldig bedankt!

- Linda Molenaar

Het idee uit de mediation helpt oprecht

21 maart 2020

De mediation heeft gezorgd voor een idee (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. We kunnen hier altijd op terugpakken en daar zijn we content mee. Erg fijn, heeft ons flink geholpen.

- Eric van Vliet

Arbeidsconflict behendig opgelost

27 februari 2020

Lang besluitloos conflict met een van mijn werknemers vakkundig begeleid.

- Michiel Smits

Betrokken en sympathiek

8 februari 2020

Er wordt geen kant getrokken en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor kunnen we nu in het proces snel door naar de uitkomst.

- Daniëlle de Jonge

Ook voor ons als bedrijf

19 januari 2020

Erg vakkundig geholpen met een conflict met een medewerker. Vlot geholpen en totaal objectief. Een opluchting.

- Susanne de Vos

Niet duur

18 december 2019

Uit elkaar gaan is al prijzig genoeg. Vandaar blij met het lage tarief van onze mediator. We waren er toen rap uit, onbetwistbaar dat deze vrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Esther de Jong

Goed contact

1 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Jacobus Brouwer

Via Via maar dan beter

30 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Cornelia de Jong

Via forum hier terechtgekomen

28 maart 2020

Via een forum hier beland. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Goed werk afgeleverd door de professional

- Marije Schipper

erg snel

28 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via mediatorkaart.nl. Fijn lokaal, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Edwin Janssen

Eindelijk een goede site gevonden

25 maart 2020

Na een zoektocht kwam ik uit op Mediatorkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Joris Mol

aangename service

24 maart 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Kelly Vermeulen

via mediatorkaart.nl snel gekoppeld

26 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Dave Martens

Via linkedin niet hetzelfde

26 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Tim de Haan

Eindelijk een goede site gevonden

21 maart 2020

Na een zoektocht kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Christiaan Blom

Google is je grootste vriend

23 maart 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Patrick van der Meulen

betaalbaar en professioneel

24 maart 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Remco Martens

Gelijk gevonden wie ik nodig had via mediatorkaart.nl

20 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Ellen Janssen

Goed contact

23 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Marcel van den Heuvel

Super service

20 maart 2020

Afgelopen maand offertes aangevraagd en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Vincent Huisman

De perfecte match

19 maart 2020

Via Mediatorkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Bianca Smits

Gevonden via forum

13 maart 2020

Via een forum hier beland. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Goed werk afgeleverd door de professional

- Martin Peeters

Snelle offerte

18 maart 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Barry van de Velde

Snelle offerte

13 maart 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Pascal van de Wal

Erg tevreden

17 maart 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Mediatorkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Simon Prins

Na lang zoeken de juiste gevonden

14 maart 2020

Na een zoektocht eindigde ik op Mediatorkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Inge de Leeuw

Voortreffelijke match

14 maart 2020

Via Mediatorkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Manon van de Pol

Goed contact

5 maart 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Simone Smeets

Gelijk gevonden wie ik nodig had via mediatorkaart.nl

2 maart 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Ruud Visser

Google is je grootste vriend

26 februari 2020

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een aanvraag gedaan en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Ruben van de Velden

Ideale website

14 februari 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Anita Postma

betaalbaarder dan ik dacht

9 februari 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Johannes Gerritsen

Gelijk gevonden wie ik nodig had via mediatorkaart.nl

1 februari 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Robin Meijer

snelle service

27 januari 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Willem Boer

Perfecte website

21 januari 2020

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Natasja Groen

aangename service

13 januari 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Marijke van Dijk

Eindelijk een fijne site

3 januari 2020

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op Mediatorkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Judith Bos

betaalbaar en professioneel

10 december 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Jacqueline van de Wal

Snelle offerte

1 december 2019

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Esther Smeets

zeer rap geholpen

21 november 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een offerte aangevraagd en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Jacoba van Veen

Goed contact

14 november 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Irene van den Heuvel

Mijn eigen netwerk kan dit niet

13 november 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Johannes de Wit

Goed contact

1 november 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Tim van Dijk

erg snel

27 oktober 2019

Via Mediatorkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Cornelis Jacobs

Zeer verrast

22 oktober 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Mediatorkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Erwin de Haan

Ideale website

17 oktober 2019

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Wilhelmina Kuipers

Vlugge offerte

7 oktober 2019

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Marco Smeets

Aangenaam verrast

1 oktober 2019

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Eric Sanders

Via forum hier terechtgekomen

22 september 2019

Door een forum hier terechtgekomen. Blij met de ontvangen offerte. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Natasja Timmermans

zeer rap geholpen

12 september 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via mediatorkaart.nl. Lekker dichtbij, goed persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Janneke van Doorn

Super service

8 september 2019

Afgelopen week een aanvraag gedaan en we moeten toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Marije de Graaf

betaalbaarder dan ik dacht

3 september 2019

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Mariska Kok

Erg tevreden

28 augustus 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Nathalie de Bruin

Gelijk gevonden wie ik nodig had via mediatorkaart.nl

18 augustus 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Lisette van de Ven

Fijne service

13 augustus 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Leonie Dijkstra

Zeer verrast

6 augustus 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Mediatorkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Sabine van Dam

snel geholpen

29 juli 2019

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via mediatorkaart.nl. Lekker lokaal, fijn persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Jeroen de Bruijn

Via linkedin niet hetzelfde

20 juli 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Ramona de Groot

Dit werkt fijn

16 juli 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Joost van den Bosch

Mediatorkaart werkt erg fijn

10 juli 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Saskia Verbeek

Super service

4 juli 2019

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Cindy Evers

Super service

25 juni 2019

Afgelopen week offertes aangevraagd en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Simon van de Brink

Perfecte tip

19 juni 2019

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Hendrikus van der Linden

via mediatorkaart.nl snel gekoppeld

11 juni 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Peter van der Heijden

Gelijk gevonden wie ik nodig had via mediatorkaart.nl

5 juni 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en het zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Jacob Bos

niet verwacht zo betaalbaar

28 mei 2019

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Paulus de Graaf

Via linkedin niet hetzelfde

17 mei 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als Linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Marloes Visser

Lang leve google

10 mei 2019

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Remco van Dijk

Ideale tip

9 mei 2019

Via kennissen beland bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Ramona Blom

Snelle offerte

30 april 2019

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Christian Bosch

Via Via maar dan beter

22 april 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Barbara van der Heijden

Ideale website

22 maart 2019

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Jeroen Sanders

betaalbaarder dan ik dacht

1 maart 2019

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Sebastiaan van der Meulen

Google is je grootste vriend

26 januari 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Jacoba van der Horst

Via forum hier terechtgekomen

8 februari 2019

Door een forum deze site gevonden. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Goed werk afgeleverd door de professional

- Karin van de Brink

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

14 januari 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Barbara de Vries

Voortreffelijke match

20 december 2018

Via Mediatorkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Nicole Vos

Ideale tip

16 december 2018

Via kennissen beland bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Daniëlle van der Meulen

Uitgelichte mediators uit Hardinxveld Giessendam

DDH Advocatuur

Bredaseweg 108A
4902 NS Oosterhout
Nederland

0162 235 001
http://www.ddhadvocatuur.nl/

Den Ridder Familierecht

Wilhelminalaan 5
4941 GJ Raamsdonksveer
Nederland

0162 229 702
http://www.denridderfamilierecht.nl/

ESQ Advocaten

Hoofdstraat 2B
4941 DC Raamsdonksveer
Nederland

0162 523 033
http://www.esq-advocaten.nl/