Mediator Hilversum

Heb jij behoefte aan een professional voor mediation in Hilversum?
Lees dan vooral verder.
Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Mediator Hilversum verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het gaafste gedeelte?
Mediatorkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle mediatorkantoren uit Hilversum – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2020 en verder.

Mediator Hilversum gezocht?

Mediators uit Hilversum vergelijken

Mediator Hilversum
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 131 reviews)
Mediatorlink Mediation
Mediator ConflictConsult
Zakelijke Mediation MediationEasy
First Mediation
Mediatorgroep Bemiddeld conflictbemiddeling
Bloemster Mediation
Handdrukpunt echtscheiding meditaion

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Hilversum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Breukeleveen, s Graveland en Muiderberg bijvoorbeeld ook geholpen aan een mediator.

Waarom mediator Hilversum

Ben jij op zoek naar de beste mediator in Hilversum? Je zit vast in een conflict en wilt idealiter zo snel mogelijk een geschikte mediator vinden, maar je komt er hoogstwaarschijnlijk al snel achter dat dit niet zo eenvoudig is. Wij snappen dit maar al te goed, het is immers vrij moeilijk geworden door het grote aanbod van mediators. Gelukkig zijn wij er voor je om de beste tips te geven. Spring direct naar:

Wanneer is het verstandig om de beste mediator in Hilversum te zoeken

Het is nog altijd zo dat men zich afvraagt wanneer het slim is om een mediator in te zetten voor een conflict. Je kan een mediator voor eigenlijk alle meningsverschillen en geschillen inzetten. Door middenin het geschil te gaan staan, tussen beide partijen in, kan hij onafhankelijk het geschil laten verdwijnen. Ook is het zo dat een mediator je kan helpen als je een overeenkomst laat opstellen voor bijvoorbeeld een arbeidsconflict. Je kan onder andere een conflict hebben over te laat uitgekeerd loon of arbeidsvoorwaarden.

Ook kan een mediator je assisteren bij burenruzies of conflicten rondom grondgebied. Dit soort conflicten kunnen meerdere redenen hebben, een mediator kan bij elke van dit soort ruzies assisteren. Voor de grotere bedrijven is het ook slim om een mediator in te zetten wanneer er een arbeidsconflict ontstaat tussen verschillende sectoren. kunnen een mediator weer inschakelen als ze bijvoorbeeld een geschil hebben over een patent. Een mediator is dus voor bijna alle gevallen in te schakelen en kan jou waarschijnlijk ook assisteren bij je conflict. Bij Mediatorkaart kun je in Hilversum terecht voor:

  • Mediator scheiding Hilversum
  • Zakelijke mediation Hilversum
  • Familie mediation Hilversum
  • Mediation arbeidsconflict Hilversum
  • En meer

Alle mediators uit Hilversum

Bekijk ook mediators uit

Op zoek naar een voordelige mediator Hilversum – mediator vs. rechtszaak

Hoewel er gelijkenissen zijn tussen een jurist en een mediator zet je ze voor verschillende dingen in. Een jurist moet je inschakelen als een zaak echt voor de rechter komt. Vaak komt de jurist pas als er geen speling meer mogelijk is tussen de partijen en de rechter zich over het conflict moet buigen.

Een mediator daarentegen is de persoon die die gespecialiseerd is in het oplossen van een conflict. Meestal kunnen beide partijen na het ingrijpen van de mediator weer op goede voet met elkaar verder. Een jurist en mediator houden zich dus bezig met andere zaken.

Het is bijvoorbeeld voor zakelijke mediation sterk aan te bevelen om een lokale en betaalbare mediator te vinden uit Hilversum. Dit is onder andere ook in te zetten wanneer je te maken hebt met een arbeidsconflict.

Op zoek naar een mediator uit Hilversum voor jouw zakelijke mediation?

Zoek een zakelijk mediator

Klik op ‘Zoek een zakelijk mediator‘ om een betaalbare mediator te vinden die gespecialiseerd is in zakelijke mediation Hilversum.

Redenen om te kiezen voor een mediator in Hilversum

Een mediator kan, zoals eerder benoemd, uithelpen met diverse zaken. Op de eerste plaats maakt de mediator het mogelijk om de relatie niet te verpesten, vaak is het namelijk zo dat de gemoederen hoog Een mediator zal er alles aan doen om het geschil zo pijnloos mogelijk op te lossen.

De mediator uit Hilversum weet alles over de juiste onderhandelings wijze, je weet dus zeker dat jij kunt samenkomen met de andere partij zonder dat jullie nog verder van elkaar af komen te staan. Daarnaast zal je door de mediators snel van het conflict af zijn. Je wilt natuurlijk niet onnodig veel moeite stoppen in een conflict. De mediator uit Hilversum is er voor je om het hele proces zo pijnloos mogelijk te laten verlopen.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Esther Veenstra Esther Veenstra
Customer Succes manager bij mediatorkaart.nl
Mediation94%
Familierecht90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Mediator Hilversum gezocht – waar moet je op letten bij het zoeken

Het zou makkelijk zijn om het eerste kantoor op Google te kiezen voor een mediator, maar dit is helaas niet hoe het werkt. Door een aantal stappen te volgen zal je uitkomen bij de geschikte persoon. Het moet vanzelfsprekend wel een professional zijn jou gaat begeleiden met je ruzie. Grote bedrijven zullen bijvoorbeeld doelgericht moeten kijken naar mediators die gespecialiseerd zijn op het verhelpen van arbeidsconflicten. Stelletjes die willen gaan scheiden zullen op zoek moeten gaan naar een mediator scheiden in Hilversum.

Scheiden in Hilversum is natuurlijk niet fijn, maar door een mediator scheiden uit Hilversum zal je jouw huwelijk pijnloos kunnen beëindigen.

Je kan altijd contact zoeken met de verschillende kantoren om wat meer informatie te vergaren.

Wil je bijvoorbeeld snel scheiden, vraag dan 3 offertes op van lokale en betaalbare mediators uit Hilversum die je graag helpen met een echtscheiding aanvragen.

Scheiden Hilversum, via een betaalbare mediators

Scheiden Hilversum

Klik op de knop ‘Scheiden Hilversum‘ om een scheiding aan te vragen door een scheidingsmediator uit Hilversum, gespecialiseerd in echtscheiding.

3 offertes voor een mediator in Hilversum

Het is vanzelfsprekend altijd een slim plan om een offerte aan te vragen. Probeer de context zo duidelijk mogelijk te schetsen. Je wilt vanzelfsprekend meteen uitkomen bij iemand met een hoge mate van ervaring en kennis, een mate van professionaliteit is wel zo handig bij het beëindigen van een geschil.

Een kennismakingsgesprek zorgt ervoor dat je de mediator leert kennen, je krijgt hierdoor goed inzicht in de partij aan de andere kant van de tafel. Bij een mediator is het goed dat je je prettig voelt, hij zal namelijk vaak contact met je hebben tijdens het oplossen van het conflict.

Klik op kosten mediator om direct 3 offertes van lokale en betaalbare mediators uit Hilversum op te vragen en zo direct inzicht te krijgen in de kosten.

Direct 3 offertes voor een specifieke kostenindicatie van verschillende mediators uit Hilversum.

Nu 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit.

Mediator in Hilversum – een persoon die je kan helpen

Door bovenstaande tips te volgen is het voor jou ook mogelijk om een geschikte mediator uit Hilversum te vinden. Via ons formulier is het simpel om 3 offertes aan te vragen voor een mediator. Denk bijvoorbeeld ook aan het verdelen van een erfenis.Twijfel niet langer en schakel een mediator in.

Bekijk bijvoorbeeld alles over verdeling erfenis en kom direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare mediator uit Hilversum.

Benieuwd naar het traject van familie mediation Hilversum voor erfenis verdeling?

Verdeling erfenis mediation

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een erfenis verdeling in Hilversum te bekijken middels het vergelijken van mediators uit Hilversum.

Veelgestelde vragen over mediation in

Hilversum

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de mediator regio Hilversum jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden ook af om met haast op zoek te gaan naar een mediator. Het kan wel, maar het is het beste om hier eventjes de tijd voor te pakken om te zorgen dat alles goed voelt!

Overstappen van mediator is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande mediator. Vraag vervolgens aan je vorige mediator of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe mediator uit Hilversum.

mediatorkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle mediators in Hilversum. Wij zien welke mediators beschikbaar zijn in Hilversum en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van mediators uit Hilversum die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Mediation Hilversum

Niks meer te maken met mijn werkgever!

7 september 2020

Na een berg gezeik op werk eindelijk met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf kunnen verlaten. Had er domweg recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Sabrina Hofman

Scheiding met zilveren randje

7 september 2020

We hadden eigenlijk flink onenigheid al voor ik de offerteaanvraag indiende bij mediatorkaart. Ik moet zeggen dat de scheiding nu daardoor soepeler ging dan bedacht en ook praat ik nog met mijn ex. We hebben achteraf niks meer vernomen, dat had ik eigenlijk nog wel verwacht.

- Tom Bosch

Van moeilijkheden snel naar oplossingen

28 augustus 2020

Met een lange tijd aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu eindelijk echt met mekaar praten. Heel fijn geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de voorkeur kreeg. Dank daarvoor!

- David van Beek

Begeleiding bij (tiener)dochter

29 augustus 2020

Al jaren liep het contact tussen mij en mijn dochter erg stroef. We hebben hiervoor therapie geprobeerd, maar dat mocht niet baten. Daardoor ook superblij met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Catharina van de Velden

Profi en vlot geregeld

23 augustus 2020

De man die contact zocht had klaarblijkelijk verstand van dingen en kon ons vlug verder begeleiden.

- Albert Boer

Het idee van de mediation helpt oprecht

26 augustus 2020

De mediation heeft gezorgd voor een idee (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. We kunnen hier steeds op terugpakken en daar zijn we blij mee. Erg prettig, heeft ons erg geholpen.

- Rob van der Horst

Onzekere kwestie goed geregeld

14 augustus 2020

Bij de scheiding kwamen er flink wat gevoeligheden naar boven maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden zoeken waren we er direct uit. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Weleens was het een tere zaak maar daar werd goed mee omgegaan. Erg netjes.

- Dave Willemsen

Na lang onrustig nu rust

19 augustus 2020

Doordat we via mediatiorkaart met iemand konden communiceren zijn mijn voormalig partner en ik gelukkig nu in kalmere tijden terecht gekomen. De gemoederen liepen hoog op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons beiden goed waren. Tot op de dag van vandaag pakken we nog wel eens terug op sommige onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook goed ondanks een al prijzige tijd.

- Maurice Visser

Vlug in contact

11 augustus 2020

Geen 9-5 mentaliteit maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons noodzakelijk gezien het werk. ’s Avonds als de kleintjes in bed lagen konden we het gesprek houden met de mediator zodat we geen verlof hoefde te nemen. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging gemakkelijk en snel. Fijn hoe vlot dit ging.

- Daniëlle Maas

Vlot in contact

5 augustus 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de sessies waren op onze planning afgestemd. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. De aanvraag hier op mediatorkaart ging gemakkelijk en vlot. Snel gegaan zo.

- Natasja van Vliet

Ervaren mediator

31 juli 2020

Zowel heel eerlijk, ontwapenend maar ook heel meevoelend. Kundige mediator dus.

- Christian de Bruin

Profi en vlot geregeld

1 augustus 2020

De mediator waarmee we in gesprek kwamen was onmiskenbaar ervaren met dit soort conflicten en pakte het vlot op.

- Maurice Bosch

Ruzie met medewerker opgelost

27 juli 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit vraagstuk kon komen met een medewerker maar via mediation professioneel en vlug geholpen.

- David Verbeek

Profi en handig geregeld

26 juli 2020

De kerel die contact zocht had duidelijk verstand van zaken en kon ons vlug verder begeleiden.

- Paul Koster

Niet duur

28 juli 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Daarom blij met het betaalbare tarief van onze mediator. Het was vlot afgehandeld nadat de ervaren vrouw ons hielp.

- Ilse Bakker

Uitstekend geregeld Het was een minder leuke beweegreden waardoor ik hier terecht kwam maar de oplossing(en) die eruit kwamen waren goed. Ergens dacht ik dat mijn werk wel voorgetrokken zou worden maar dat was oprecht niet zo. Het was echt objectief. Ook was het goedkoop gelukkig.

22 juli 2020

- Femke van den Heuvel

Arbeidsconflict kundig opgelost

25 juli 2020

Lang besluitloos conflict met een van mijn werknemers professioneel begeleid.

- Nancy Meijer

Moeilijke tijd afgesloten

25 juli 2020

Na het overlijden van mijn pa een lastige tijd afgerond met de verdeling van de erfenis. Begeleiding was zeer individueel en op maat. Er zorgvuldig geregeld allemaal.

- Annemarie Blom

Simpel en vlot

23 juli 2020

Helemaal top! Mijn dank is groot!!

- Marleen Gerritsen

Een schouderklopje verdiend

23 juli 2020

Deze organisatie krijgen een schouderklopje. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Ruud Visser

Echt chapeau

18 juli 2020

Onze mediator was geweldig. Ik of liever we hebben veel gehad aan de gesprekken met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Nicolaas Post

Conflict met werknemer opgelost

22 juli 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit vraagstuk kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en vlug geregeld.

- Marloes Jacobs

Vakkundig en snel

20 juli 2020

De man die contact zocht had duidelijk verstand van dingen en kon ons vlug verder begeleiden.

- Tessa Bosch

Gevoelige kwestie goed geregeld

16 juli 2020

In de tijd van uit elkaar gaan was het een emotionele periode echter door de aanvraag via mediatorkaart.nl hadden we vlug iemand die ons fatsoenlijk kon helpen. De mediator handelde volledig onpartijdig. Soms was het een gevoelige kwestie maar daar werd fatsoenlijk mee omgegaan. Erg netjes.

- Martine Boer

Prima geregeld De reden was simpelweg niet prettig maar de manier waarop het geregeld is was top. Had bedacht dat er wel linksom of rechtsom gekozen zou worden voor mijn werkgever, maar niks is minder waar. Het was echt objectief. De kosten vielen ook alles mee.

13 juli 2020

- Sabrina de Lange

Ingewikkelde erfenis tot goed einde gebracht

14 juli 2020

Ongeacht de ontbrekende documenten konden we in contact met elkaar onder begeleiding. De mediator hielp ons hiermee want we hadden dit nog nooit zo hoeven doen. De prijzen vielen ook alles mee.

- Irene van den Heuvel

Echt objectief

13 juli 2020

Gelukkig was de ondersteuner erg geoefend bij de mediation bij mijn werk. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Top.

- Daniëlle de Leeuw

De familie is opnieuw een familie

10 juli 2020

Na een jarenlang conflict in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen door de goede begeleiding en mediation.

- Simone Schouten

Ruzie met dochter opgelost

9 juli 2020

Mijn dochter en ik konden niet goed met elkaar spreken. We hebben hiervoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Deze manier van mediation pakte voornamelijk de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte voor ons volledig.

- Johannes de Haan

Niet enkel voor werknemers

11 juli 2020

Erg blij met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Vakkundig begeleid en niet het idee gehad dat het allemaal maar de verantwoordelijkheid is van de werkgever. Erg opgelucht.

- Michel Driessen

Gewoon goed

13 juli 2020

Dikke prima! Dank!

- Bas de Koning

Gevoelige kwestie fijn geregeld

9 juli 2020

Bij de scheiding kwamen er behoorlijk wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden zoeken waren we er vlot uit. De mediator hielp oprecht onpartijdig. Ongeacht dat het soms ontroerend was, hebben ze dit onpartijdig kunnen doen. Prettige afwikkeling zo.

- Tessa van den Heuvel

Gelukkig nu onenigheid opgelost

7 juli 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met elkaar praten. Heel fijn geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de voorkeur kreeg. Bedankt!

- Sharon Hofman

Nalatenschap zo geregeld

12 juli 2020

We hebben de erfenis direct kunnen delen dankzij mediation. Bedankt.

- Jacobus de Groot

Snel afgehandeld

8 juli 2020

Zeer gauw de verdeling van de erfenis kunnen regelen dankzij deze deskundigen! Dank Jullie Wel.

- Marije Postma

Nalatenschap eerlijk verdeeld

3 juli 2020

We hebben prettige begeleiding aangeboden gekregen na de aanvraag hier. Was een lastige tijd, waarin de gemoederen hoog konden oplopen. Maar door de hulp en advies is het toch geslaagd zonder ruzie. Mega bedankt!

- Petrus van Loon

Het idee was goed

2 juli 2020

De mediation heeft gezorgd voor een idee (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. We kunnen hier steeds op terugpakken en daar zijn we blij mee. Slim hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Bastiaan Peters

Buitenlandse nalatenschap professioneel afgehandeld

8 juli 2020

Zelf hadden we geen deskundigheid op het gebied van buitenlandse erfenissen. Na een sterfgeval in de familie in Canada hebben we dus begeleiding gewild. Deze snel en met betrekkelijk lage tarieven gevonden. Dank je wel!

- Natasja Schipper

Niet alleen voor personeel

4 juli 2020

Erg professioneel geholpen met een geschil met een werknemer. Vlot geholpen en totaal objectief. Een opluchting.

- Petrus de Vries

Ook voor ons als bedrijf

6 juli 2020

Erg blij met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn medewerkers. Snel geholpen en totaal onpartijdig. Erg blij.

- Edwin Gerritsen

Pijnlijke periode afgesloten

29 juni 2020

Na het overlijden van mijn vader een lastige tijd afgesloten met de verdeling van de erfenis. Begeleiding was zeer individueel en op maat. Was voor ons volmaakt geregeld zo.

- Natasja Willemsen

Onzekere kwestie fatsoenlijk geregeld

28 juni 2020

Bij de scheiding kwamen er flink wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden zoeken waren we er vlug uit. De mediator handelde echt onpartijdig. Weleens was het een gevoelige zaak maar daar werd fatsoenlijk mee omgegaan. Fijne afhandeling zo.

- Kevin van Dongen

vlot geregeld

1 juli 2020

We hebben de erfenis direct kunnen delen dankzij mediation. Dank Jullie Wel.

- Erik van de Ven

Ruzie met dochter begeleid en opgelost

26 juni 2020

Al jaren was het contact tussen mij en mijn dochter erg moeizaam. We hebben daarvoor therapie geprobeerd, maar dat mocht niet baten. Daarom ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Cornelia Dijkstra

Niet alleen voor personeel

25 juni 2020

Erg blij met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn medewerkers. Gauw geholpen en totaal neutraal. Een verademing.

- Dirk van der Horst

De hulp via mediation was goed tijdens scheiden

29 juni 2020

We hadden het moeilijk maar de hulp was erg aangenaam. Via mediatorkaart kregen we iemand die ons niet als het eerstvolgende dossier bestempelde. Er wordt echt meegedacht in oplossingen. Onwijs tevreden.

- Tom Wolters

Van moeilijkheden snel naar oplossingen

28 juni 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn leidinggevende en ikzelf zijn we met mediation eindelijk tot elkaar gekomen. Erg fijn geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de voorkeur kreeg. Dank daarvoor!

- Charlotte Visser

Vakkundig en vlug

28 juni 2020

De man die contact zocht had duidelijk verstand van zaken en kon ons rap verder begeleiden.

- Edwin Post

Profi en vlot geregeld

23 juni 2020

De mediator waarmee we in gesprek kwamen was onmiskenbaar ervaren met dit soort conflicten en pakte het direct op.

- Bart Hofman

Conflict met medewerker opgelost

23 juni 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleemgeval kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en vlot geholpen.

- Eveline van Dam

Gewoon prima

23 juni 2020

Content zoals bedacht.

- René Dekker

Snel opgelost!

18 juni 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Ik denk eigenlijk dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Nancy Post

Uiteindelijk van mijn leidinggevende af

24 juni 2020

Tevreden konden we met hulp van een mediator via deze site eindelijk tot een afscheid met juiste voorwaarden komen. Logischerwijs was het voor mij al duidelijk dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel toegeven.

- Adrianus van Veen

Prijs viel mee!

18 juni 2020

Uit elkaar gaan is al prijzig genoeg. Gelukkig viel het toch erg mee toen we een mediator inhuurde. We waren er toen rap uit, onbetwistbaar dat deze mevrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- René Dekker

Het plan was goed

22 juni 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons heel erg heeft geholpen. We kunnen hier steeds op terugpakken en daar zijn we blij mee. Handig hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Richard van der Meer

Kwetsbare afwikkeling super overeengekomen

21 juni 2020

Bij de scheiding kwamen er behoorlijk wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart een persoon konden zoeken waren we er snel uit. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Ongeacht dat het soms ontroerend was, hebben ze dit onpartijdig kunnen doen. Erg netjes.

- Maaike Veenstra

Het idee van de mediation helpt echt

18 juni 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons zeer heeft geholpen. Nog altijd wel eens als we een keer woorden hebben grijpen we ernaar terug. Handig hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Richard Wolters

Uitstekend gedaan De reden was overigens niet prettig maar de wijze waarop het geregeld is was super. Had bedacht dat er wel linksom of rechtsom partij getrokken zou worden voor mijn werkgever, maar niks is minder waar. De mediator was echt onpartijdig. De tariefstelling vielen ook alles mee.

15 juni 2020

- Esther Prins

Erfenis zo afgehandeld

14 juni 2020

We hebben de erfenis direct kunnen verdelen dankzij mediation. Dank Jullie Wel.

- Ruud Veenstra

Betrokken en sympathiek

11 juni 2020

Er wordt geen kant gekozen en geluisterd naar alle partijen. Daardoor grote stappen in de juiste richting kunnen zetten!

- Joost Dekker

De familie is weer een familie

11 juni 2020

De communicatie in onze familie was altijd ingewikkeld, gelukkig intussen weer op een toegankelijk niveau.

- Mirjam Jonker

Het idee uit de mediation helpt oprecht

15 juni 2020

De mediation heeft gezorgd voor een plan (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. Nog steeds wel eens als we een keer conflicten hebben pakken we ernaar terug. Erg prettig, heeft ons zeer geholpen.

- David Mol

Het idee uit de mediation helpt enorm

8 juni 2020

De mediation heeft gezorgd voor een plan (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. Nog altijd wel eens als we een keer conflicten hebben grijpen we ernaar terug. Slim hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Martin Driessen

Van moeilijkheden vlot naar oplossingen

7 juni 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met elkaar communiceren. Dat was heel fijn, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Dank hiervoor!

- Janneke van de Velden

Arbeidsconflict bekwaam aangepakt

9 juni 2020

Langdradig slepend conflict met een van mijn werknemers professioneel begeleid.

- Lisette Dijkstra

Boven verwachting

11 juni 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig verwachtingen de sessies rondom de scheiding in. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een zeer eerlijke verdeling zijn gekomen van de spullen. Dankzij jullie was dit vast veel minder goed gekomen!

- Marijke de Lange

Betrokken en sympathiek

8 juni 2020

Er wordt geen partij getrokken en geluisterd naar alle partijen. Daardoor grote stappen in de goede richting kunnen maken!

- Marc van de Velde

Verstandig geregeld

5 juni 2020

De reden was natuurlijk niet fijn maar de wijze waarop het afgehandeld is was top. Ergens dacht ik dat mijn werk wel voorgetrokken zou worden maar dat was oprecht niet zo. De mediator was echt onpartijdig. De tariefstelling vielen ook alles mee.

- Peter Dijkstra

Buitenlandse erfenis vakkundig geregeld

7 juni 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands overlijden en nalatenschap. Vandaar toch maar begeleiding ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Deze vlot en met relatief lage prijzen gevonden. Dank allemaal!

- Claudia van der Meer

De mediator was goed!

4 juni 2020

Zowel heel oprecht, ontwapenend en ook heel meevoelend. Was niet haar eerste mediation, dat was te merken.

- Angelique Schouten

Ondanks afstand professioneel geholpen

8 juni 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands heengaan en nalatenschap. Na een sterfgeval in de familie in Canada hebben we dus hulp gezocht. Deze vlot en met betrekkelijk lage prijzen gevonden. Bedankt allemaal!

- Hendrik Dekker

Hulp bij scheiding

31 mei 2020

Passende begeleiding bij een scheiding gekregen. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een soepele mediation en afwikkeling. Pak van ons hart in een al moeilijke periode.

- Richard van de Berg

Vechtscheiding voorkomen!

31 mei 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Buiten de mediation waren we vast in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Mark van Veen

Geen testament, wel netjes verdeeld

5 juni 2020

Er was helaas geen testament, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. Gelukkig hadden we hier begeleiding bij, want we hebben hier nog niet eerder mee te doen gehad. De prijzen vielen ook alles mee.

- David Vos

Echtscheiding met zilveren randje

31 mei 2020

Na een behoorlijk conflict terecht gekomen bij een gepaste mediator via mediatorkaart. Niet enkel de scheiding is prima verlopen, maar mijn ex en ik zijn ook netter dan verwacht uit elkaar gegaan. We hebben achteraf niks meer gehoord, dat had ik ergens nog wel verwacht.

- Angela Post

De familie is weer een familie

4 juni 2020

De communicatie in onze familie was steeds ingewikkeld, gelukkig inmiddels weer op een aanspreekbaar niveau.

- Monique Hofman

Simpel en vlot

3 juni 2020

Helemaal super! Dank Jullie Wel!

- Daniëlle de Haan

Gewoon prima

26 mei 2020

Gewoon goed, zoals ik mag denken.

- Stefan Huisman

Professioneel en snel

27 mei 2020

De mediator waarmee we in contact kwamen was onmiskenbaar ervaren met dit soort conflicten en pakte het direct op.

- Anna van der Horst

Oprecht chapeau

28 mei 2020

Deze organisatie krijgen een schouderklopje. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Ilse Vos

Advies en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

23 mei 2020

Adequate hulp bij een scheiding gekregen. De gesprekken en documenten waren vlug geregeld en goed geregeld. Top, een hele zorg minder.

- Peter van Beek

Uiteindelijk van mijn leidinggevende af

22 mei 2020

Gelukkig konden we met hulp van een mediator via deze site tenslotte tot een vertrek met juiste condities komen. Natuurlijk was het voor mij al helder dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel toegeven.

- Dennis Kramer

De mediator was verstandig!

28 mei 2020

Oprecht begaan, eerlijk en ook empatisch. Kundige mediator dus.

- Michel Martens

vlot afgehandeld

21 mei 2020

We hebben de erfenis direct kunnen delen dankzij mediation. Dank!

- Roel de Groot

Meer gekregen dan bedacht

27 mei 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage hoop de sessies rondom de scheiding in. Maar al vlug kwamen we wel tot een prima oplossing. Ik denk dat zonder dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Peter Schouten

Hulp bij scheiding

22 mei 2020

Adequate hulp bij een scheiding gekregen. De gesprekken en papieren waren vlug overeengekomen en goed geregeld. Pak van ons hart in een al verdrietige tijd.

- Vanessa Vos

Gewoon goed

22 mei 2020

Dikke prima! Bedankt!

- Johanna van de Ven

Persoonlijke benadering

22 mei 2020

Je bent niet het volgende dossier maar wordt als persoon behandeld. Je merkte direct dat de dame die ons begeleidde dit frequenter had gedaan en al snel waren we in gesprek over oplossingen. De tijdsduur voor de mediation hadden we veel onenigheid dus dit was erg fijn. Dit was wel een geruststelling voor ons beide.

- Cornelia van der Laan

De hulp via mediation was goed tijdens scheiden

22 mei 2020

Zeer fijne ervaring met de ondersteuning tijdens echtscheiding gehad. Geen nummertje, maar echt het gevoel dat je als mens behandeld wordt. Veel tijd genomen voor mijn kant en het met me meedenken. Onwijs tevreden.

- Hendrikus de Jong

Volledig objectief

18 mei 2020

Gelukkig was de ondersteuner erg ervaren bij de mediation bij mijn werkgever. Geen enkele keer het gevoel gehad dat hij kant koos of partijdig was. Top.

- Ingrid Smits

Betrokken en aardig

21 mei 2020

Er is geen partij gekozen en geluisterd naar alle partijen. Daardoor grote stappen in de juiste richting kunnen maken!

- Bram Vink

Na lang turbulent nu rust

20 mei 2020

Doordat we via mediatiorkaart met een persoon konden communiceren zijn mijn voormalig partner en ik gelukkig nu in rustigere tijden terecht gekomen. Er waren heldere scenario`s maar er werden bovenal oplossingen aangedragen die voor ons alletwee werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Daardoor kunnen we tot vandaag af en toe nog teruggaan op afspraken van destijds. Het tarief was ook prima ondanks een al dure periode.

- Janneke Kuijpers

Pijnlijke periode afgesloten

14 mei 2020

Na het overlijden van mijn pa een pijnlijke periode afgerond met de verdeling van de erfenis. De emoties waren hoog maar de begeleiding professioneel en meelevend. Er netjes geregeld allemaal.

- Hanneke Maas

Betrokken en sympathiek

16 mei 2020

Voelde me echt gehoord gedurende de mediation tussen mijn werkgever en mijzelf. Daardoor grote stappen in de juiste richting kunnen maken!

- Nancy van de Velden

Veelal bereikbaar

14 mei 2020

Geen 9-5 mentaliteit maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons belangrijk gezien het werk. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. De aanvraag hier op mediatorkaart ging prettig en vlot. Snel besloten zo.

- Diana Schouten

Goed afgehandeld

17 mei 2020

Het was een minder leuke aanleiding waardoor ik hier terecht kwam maar de uitkomst(en) die eruit kwamen waren goed. Ergens dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden echter dat was echt niet zo. Het was echt neutraal. Ook was het goedkoop gelukkig.

- Mirjam Bosman

Content

14 mei 2020

Gewoon goed, zoals ik mag verwachten.

- Wilhelmus de Jong

Snel in contact

12 mei 2020

Geen 9-5 instelling maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons belangrijk gezien het werk. ’s Avonds als de kleintjes in bed lagen konden we het gesprek voeren met de mediator zodat we geen vrij hoefde te nemen. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging gemakkelijk en gauw. Fijn hoe vlot dit ging.

- Petronella van den Heuvel

Gewoon goed

13 mei 2020

Content zoals verwacht.

- Ivo van de Velde

Pijnlijke periode afgerond

14 mei 2020

Na het overlijden van mijn pa een pijnlijke periode afgesloten met de verdeling van de erfenis. Hulp was erg individueel en op maat. Was voor ons perfect geregeld zo.

- Melanie Mol

Kwetsbare afhandeling top verzorgd

10 mei 2020

In de tijd van uit elkaar gaan was het een emotionele tijd maar door de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl hadden we vlug een persoon die ons goed kon helpen. De mediator handelde volledig neutraal. Weleens was het een tere kwestie maar daar werd fatsoenlijk mee omgegaan. Erg netjes.

- Gerrit Postma

Vlug in contact

11 mei 2020

Geen 9-5 mentaliteit maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons van belang gezien het werk. ’s Avonds als de kleintjes op bed lagen konden we het gesprek voeren met de mediator zodat we geen vrij hoefde te nemen. In ieder geval hadden we na de aanvraag via mediatorkaart.nl snel de reacties in huis voor een passende mediator. Fijn hoe gauw dit ging.

- David van den Heuvel

Buitenlandse nalatenschap professioneel afgehandeld

9 mei 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands heengaan en nalatenschap. Na een sterfgeval in de familie in Canada hebben we dus hulp gewild. Gelukkig deze begeleiding ontdekt via mediator kaart. Dank allemaal!

- Eva Hendriks

Gewoon prima

3 mei 2020

Tevreden zoals verwacht.

- Petra Vink

vlot afgehandeld

9 mei 2020

We hebben de erfenis direct kunnen verdelen dankzij mediation. Dank Jullie Wel.

- Jacob Groen

Niet duur

4 mei 2020

Scheiden is al prijzig genoeg. Gelukkig viel het uiteindelijk erg mee toen we een mediator inschakelde. Het was vlot afgehandeld nadat de ervaren vrouw ons hielp.

- Maurice Kuipers

Moeilijke tijd afgerond

30 april 2020

Mijn vaders dood zorgde voor een lastige periode rondom de erfenis. Advies was erg individueel en op maat. Er nauwgezet geregeld allemaal.

- Joyce Driessen

Pijnlijke tijd afgerond

30 april 2020

Na het overlijden van mijn pa een lastige periode afgesloten met de verdeling van de erfenis. Hulp was zeer individueel en op maat. Er netjes geregeld allemaal.

- Dirk Gerritsen

Van moeilijkheden vlot naar oplossingen

29 april 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn leidinggevende en ikzelf zijn we met mediation gelukkig nu tot elkaar gekomen. Erg fijn geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de preferentie kreeg. Dank hiervoor!

- Marloes van der Horst

Scheidingmet een lichtpuntje.

5 mei 2020

We hadden echt flink ruzie al voor ik de offerteaanvraag indiende bij mediatorkaart. Niet enkel de echtscheiding is goed verlopen, maar mijn ex en ik zijn ook netter dan verwacht uit elkaar gegaan. We hebben erna niks meer gehoord, dat had ik ergens nog wel bedacht.

- Remco Postma

Geen wilsbeschikking, wel netjes verdeeld

30 april 2020

Ongeacht de ontbrekende stukken konden we in contact met elkaar onder begeleiding. Gelukkig hadden we hier bijstand bij, want we hebben hier nog nooit eerder mee te maken gehad. bedankt voor de goede zorgen en kundige begeleiding!

- Suzanne Molenaar

Nalatenschap netjes verdeeld

27 april 2020

Prettige hulp gekregen bij het verdelen van de erfenis. De emoties waren nog hoog door het heengaan van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Door jullie ondersteuning en energie alles tot een goed einde gekomen. Enorm bedankt!

- Marleen van Wijk

Fatsoenlijk afgehandeld

27 april 2020

De oorzaak was overigens niet fijn maar de manier waarop het geregeld is was super. Had verwacht dat er wel linksom of rechtsom partij getrokken zou worden voor mijn werk, maar niets is minder waar. De mediator was echt neutraal. De kosten vielen ook alles mee.

- Raymond de Vries

Scheiding met zilveren randje

1 mei 2020

We hadden ergens flink onenigheid al voor ik de aanvraag indiende bij mediatorkaart. Niet enkel de scheiding is goed gegaan, maar mijn ex en ik zijn ook beter dan verwacht uit elkaar gegaan. We hebben achteraf niks meer vernomen, dat had ik ergens nog wel verwacht.

- Anna Bosch

Meer ontvangen dan verwacht

28 april 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig hoop de sessies rondom de scheiding in. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een zeer fatsoenlijke verdeling zijn gekomen van de eigendommen. Ik denk dat zonder dit we er niet goed uit waren gekomen.

- Hendrika de Vos

Dikwijls bereikbaar

25 april 2020

Geen 9-5 instelling maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons belangrijk gezien het werk. Ook in de avonden was het geen probleem. De aanvraag hier op mediatorkaart ging soepel en vlot. Snel gegaan zo.

- Manon van Dijk

Menselijke benadering

26 april 2020

Niks niet het volgende dossier maar oprecht van mens tot mens in contact met elkaar. Je merkte gelijk dat de dame die ons begeleidde dit vaker had geregeld en al snel waren we in gesprek over oplossingen. En dat terwijl we de 3 maanden daarvoor haast alleen maar onenigheid hadden. Dit was wel een geruststelling voor ons allebei.

- Rogier de Boer

Geen wilsbeschikking, wel eerlijk verdeeld

24 april 2020

Ongeacht de ontbrekende documenten konden we in gesprek met elkaar onder begeleiding. De mediator ondersteunde ons hierbij want we hadden dit nog nooit zo hoeven doen. Dank voor de goede zorgen en kundige hulp!

- Sandra Bosman

Content

25 april 2020

Gewoon goed, zoals ik mag denken.

- Wouter Blom

Lastige periode afgerond

20 april 2020

Na het doodgaan van mijn pa een lastige periode afgesloten met de verdeling van de erfenis. De gemoederen waren hoog maar de begeleiding vakkundig en meelevend. Er netjes geregeld allemaal.

- Jelle Dijkstra

Van moeilijkheden snel naar oplossingen

21 april 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu eindelijk echt met elkaar communiceren. Dat was heel prettig, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Dank daarvoor!

- Robert de Lange

De mediator was goed!

22 april 2020

Eveneens heel eerlijk, ontwapenend maar ook heel meevoelend. Kundige mediator dus.

- Annemarie van den Heuvel

Profi en vlot geregeld

20 april 2020

De kerel die contact zocht had duidelijk verstand van zaken en kon ons rap verder helpen.

- Arie Kuipers

Vlot afgehandeld!

22 april 2020

Na een conflict van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er door mediatorkaart compleet uitgekomen! Ik denk eigenlijk dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Gerardus van den Broek

Gewoon goed

15 april 2020

Gewoon prima, zoals ik mag denken.

- Wendy Schipper

Conflict met personeelslid opgelost

16 april 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleemgeval kon komen met een medewerker maar via mediation professioneel en snel geregeld.

- Hanneke van Dam

vlot geregeld

19 april 2020

We hebben de erfenis direct kunnen delen dankzij mediation. Dank Jullie Wel.

- Simone Martens

Content

19 april 2020

Content zoals bedacht.

- Nancy Wolters

Ook voor werkgevers

18 april 2020

Erg professioneel geholpen met een geschil met een medewerker. Vakkundig geholpen en niet het gevoel gehad dat het allemaal maar de verantwoordelijkheid is van de werkgever. Een opluchting.

- Robertus van der Linden

Professioneel en vlug

10 april 2020

De mediator waarmee we in gesprek kwamen was onmiskenbaar ervaren met dit soort conflicten en pakte het direct op.

- Tim Willemsen

Kwetsbare afwikkeling top overeengekomen

9 april 2020

Tijdens de scheiding kwamen er flink wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden vinden waren we er vlot uit. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Ondanks dat het soms ontroerend was, hebben ze dit neutraal kunnen doen. Erg knap.

- Barry Boer

Snel afgehandeld!

15 april 2020

Na een conflict van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart absoluut uitgekomen! Ik denk wel dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Deborah Sanders

Gewoon prima

14 april 2020

Tevreden zoals verwacht.

- Maurice van de Velden

Een lintje verdiend

10 april 2020

Deze mensen krijgen een schouderklopje. Ik of liever we hebben flink gehad aan de gesprekken met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Sabine van Beek

Het plan was degelijk

6 april 2020

De mediation heeft gezorgd voor een concept (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. Nog steeds wel eens als we een keer woorden hebben grijpen we daarnaar terug. Erg fijn, heeft ons zeer geholpen.

- Patrick Verhoeven

Niet prijzig

12 april 2020

Scheiden is al prijzig genoeg. Daarom blij met het lage tarief van onze mediator. Het was vlot overeengekomen nadat de doorgewinterde dame ons begeleid had.

- Jasper Kok

Het idee was aantrekkelijk

4 april 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons echt heeft geholpen. Nog steeds wel eens als we een keer conflicten hebben pakken we ernaar terug. Erg prettig, heeft ons zeer geholpen.

- Dennis Jacobs

Ervaren mediator

9 april 2020

Eveneens heel oprecht, ontwapenend en ook heel medelevend. Kundige mediator dus.

- Ellen Willems

Erfenis eerlijk gedeeld

8 april 2020

We hebben fijne begeleiding geboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het doodgaan van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Dankzij jullie support en daadkracht allemaal tot een goed einde gekomen. Enorm bedankt!

- Rob Jonker

Persoonlijke benadering

2 april 2020

Je bent niet het eerstvolgende dossier maar wordt als persoon behandeld. Je merkte gelijk dat de vrouw die ons hielp dit vaker had geregeld en al snel waren we in contact over oplossingen. En dat terwijl we de 3 maanden ervoor bijna alleen maar onenigheid hadden. Dit was volledig een geruststelling voor ons beide.

- Roel van der Laan

Uit elkaar met een lichtpuntje.

6 april 2020

We hadden eigenlijk flink onenigheid al voor ik de offerteaanvraag indiende bij mediatorkaart. Ik moet aanmerken dat de echtscheiding nu hierdoor soepeler ging dan bedacht en ook praat ik nog met mijn ex. We hebben achteraf niks meer gehoord, dat had ik ergens nog wel bedacht.

- Lisette van de Wal

Begeleiding en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

2 april 2020

Passende hulp bij een scheiding gekregen. De gesprekken en papieren waren vlug geregeld en goed verzorgd. Pak van ons hart in een al lastige periode.

- Vanessa Visser

De familie is opnieuw een familie

5 april 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen door de goede ondersteuning en mediation.

- Simon Martens

Hulp bij (tiener)dochter

29 maart 2020

Mijn dochter en ik leken niet goed met elkaar praten. We hebben hiervoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Deze manier van mediation pakte speciaal de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte voor ons echt.

- Tamara Vink

Gewoon goed

30 maart 2020

Absoluut top! Bedankt!

- Wilhelmina Kuipers

De mediator was fijn!

6 maart 2020

Eveneens heel oprecht, ontwapenend maar ook heel medelevend. Was niet haar eerste mediation, dat was te merken.

- Robertus Verhoeven

Arbeidsconflict kundig opgelost

23 februari 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit vraagstuk kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en vlug geregeld.

- Jelle Dekker

Echt chapeau

30 januari 2020

Deze mensen krijgen een schouderklopje. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Maarten de Koning

Prima geregeld De aanleiding was natuurlijk niet fijn maar de methode waarop het geregeld is was super. Had bedacht dat er wel linksom of rechtsom gekozen zou worden voor mijn werk, maar niets is minder waar. De mediator was echt neutraal. Bovendien was het betaalbaar gelukkig.

10 januari 2020

- Annemarie Martens

Boven verwachting

20 december 2019

Eigenlijk was ik wat sceptisch om deze mediation aan te gaan. Viel me toch mee dat we tot een buitengewoon eerlijke verdeling zijn gekomen van de bezittingen. Ik denk dat buiten dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Barry de Wit

betaalbaar en professioneel

31 maart 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Simon Janssen

Via linkedin niet hetzelfde

30 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als LinkedIn. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Maartje Meijer

Ideale tip

29 maart 2020

Via kennissen beland bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Petronella van den Heuvel

Vlugge offerte

30 maart 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Marloes Vink

Dit werkt fijn

25 maart 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Michael Vink

Super service

29 maart 2020

Afgelopen week offertes aangevraagd en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Alexander Groen

Ideale website

25 maart 2020

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Patrick de Leeuw

Mediatorkaart is top!

24 maart 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Jessica van der Heijden

Snelle offerte

22 maart 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Sandra van de Velden

aangename service

26 maart 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Jacoba Koning

Goed contact

20 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Michiel de Koning

Fijn!

19 maart 2020

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Miranda de Groot

Gelijk gevonden wie ik nodig had via mediatorkaart.nl

19 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en het zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Ilse van Wijk

snelle service

19 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, fijn persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Marco de Groot

betaalbaarder dan ik dacht

18 maart 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Astrid van de Velden

Mediatorkaart is top!

14 maart 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Natascha Schouten

Super service

17 maart 2020

Gisteren het formuliertje ingevuld en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Patricia Prins

Gevonden via forum

14 maart 2020

Via een forum hier beland. Blij met de ontvangen offerte. Top professional

- Miranda Janssen

Dé tip

12 maart 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Bram de Ruiter

Fijn!

15 maart 2020

Afgelopen maand offertes aangevraagd en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Linda Peters

Perfecte website

14 maart 2020

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Lisette van de Brink

Erg tevreden

5 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Arjan Jonker

Werkt goed dit

1 maart 2020

Via Mediatorkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Deborah Mol

via mediatorkaart.nl snel gekoppeld

24 februari 2020

Via Mediatorkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Eric Koster

Goed contact

20 februari 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Judith Dijkstra

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

13 februari 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Joris van Beek

Goed contact

5 februari 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Daniëlle de Bruin

Ideale website

26 januari 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Rob Blom

Geen linkedin nodig

22 januari 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Hanneke Scholten

Prettige service

14 januari 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Adrianus Smit

Goed contact

7 januari 2020

Via Mediatorkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Simone Vos

Via forum hier terechtgekomen

5 december 2019

Door een forum hier beland. Blij met de ontvangen offerte. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Sander van Dijk

snel geholpen

28 november 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker lokaal, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Ruben de Ruiter

Goed contact

22 november 2019

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Bas Hoekstra

Perfecte website

17 november 2019

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Sebastiaan van den Broek

via mediatorkaart.nl snel gekoppeld

9 november 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Tim de Koning

Fijne service

4 november 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Saskia de Graaf

Aangenaam verrast

31 oktober 2019

Gisteren offertes aangevraagd en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Linda de Wit

Ideale website

18 oktober 2019

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Adriaan Vermeulen

Perfecte tip

11 oktober 2019

Via kennissen beland bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Antonius Hermans

via mediatorkaart.nl snel gekoppeld

3 oktober 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en het zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Joris Driessen

Fijne service

29 september 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Marinus Wolters

De perfecte match

20 september 2019

Via Mediatorkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Kevin Hendriks

Aangenaam verrast

15 september 2019

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en we moeten eerlijk zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Paulus Hermans

zeer rap geholpen

8 september 2019

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via mediatorkaart.nl. Fijn in de omgeving, fijn persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Dave Schouten

Mediatorkaart werkt erg fijn

2 september 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Maaike Scholten

niet verwacht zo betaalbaar

23 augustus 2019

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Jacoba de Bruin

Perfecte website

18 augustus 2019

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Manon Kuipers

Eindelijk een fijne site

12 augustus 2019

Na even gezocht te hebben eindigde ik op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Jacob Mol

Werkt goed dit

6 augustus 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Simon Molenaar

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

1 augustus 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Annemieke Postma

Super service

20 juli 2019

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en we moeten toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Maaike van der Linden

Erg tevreden

17 juli 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Mediatorkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Renate van de Ven

via mediatorkaart.nl snel gekoppeld

5 juli 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Ruben de Bruijn

betaalbaar en professioneel

28 juni 2019

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Marco Sanders

Super service

25 juni 2019

Gisteren een aanvraag gedaan en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Kirsten van de Velde

Fijne service

16 juni 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Paulus Mol

Aangenaam verrast

13 juni 2019

Afgelopen week een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Nathalie Mulder

Goed contact

31 mei 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Franciscus de Graaf

Super service

25 mei 2019

Afgelopen week een aanvraag gedaan en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Lisette van Dongen

Vlugge offerte

17 mei 2019

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Jeroen de Bruijn

Snelle offerte

12 mei 2019

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Robert van Loon

Goede werking van de website

4 mei 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Vincent de Wit

Ideale website

26 april 2019

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Angela Huisman

Ideale match

22 april 2019

Via Mediatorkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Jacoba Gerritsen

Perfecte tip

16 maart 2019

Via vrienden beland bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Richard Sanders

Ideale tip

23 februari 2019

Via vrienden beland bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Maarten van de Ven

Mediatorkaart is top!

6 februari 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Edwin van Vliet

Eindelijk een goede site gevonden

27 januari 2019

Na lang zoeken arriveerde ik bij Mediatorkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Raymond de Bruijn

Aangenaam verrast

19 januari 2019

Gisteren offertes aangevraagd en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Bram Visser

Goed contact

16 december 2018

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Jelle Martens

erg snel

14 januari 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker dichtbij, fijn persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Tessa Huisman

Via linkedin niet hetzelfde

21 december 2018

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Alexander van Wijk

Uitgelichte mediators uit Hilversum

Kindvriendelijk Scheiden

Nieuwe 's-Gravelandseweg 5-2
1405 HJ Bussum
Nederland

035 240 0235
http://www.kindvriendelijkscheiden.nu/

Erfrecht & nalatenschap

's-Gravelandseweg 84
1217 EW Hilversum
Nederland

035 523 9002
http://erfrecht-nalatenschapsmediation.nl/

Karin Jongebloet

Laan van Eikenrode 10
1231 BP Loosdrecht
Nederland

06 55980471
http://mediation-advies.nl/