Mediator Landgraaf

Ben jij op zoek naar een topper voor mediation in Landgraaf?
Lees dan vooral verder.
Wij zorgen dat jij die zoekt naar Mediator Landgraaf verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het tofste gedeelte?
Mediatorkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle professional-m] uit Landgraaf – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2020 en verder.

Mediator Landgraaf gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Mediator Landgraaf
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 141 reviews)
Mediatorlink Mediation
Mediator ConflictConsult
Zakelijke Mediation MediationEasy
First Mediation
Mediatorgroep Bemiddeld conflictbemiddeling
Bloemster Mediation
Handdrukpunt echtscheiding meditaion

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Landgraaf, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Bocholtz, Eijs en Mechelen bijvoorbeeld ook geholpen aan een mediator.

Waarom mediator Landgraaf

Ben jij op zoek naar de beste mediator in Landgraaf? Je zit vast in een conflict en wilt idealiter zo snel mogelijk een goede mediator vinden, maar je komt er waarschijnlijk al snel achter dat dit niet zo makkelijk is. Wij begrijpen dit maar al te goed, het is namelijk vrij lastig geworden door het enorme aanbod van mediators. Gelukkig zijn wij er voor je om de ultieme tiplijst te geven. Spring direct naar:

Wanneer is het verstandig om de beste mediator in Landgraaf te zoeken

Je vraagt je vast af voor welk soort conflict je een mediator nodig hebt. De mediator zal je helpen met alles wat te maken heeft met conflicten en onderlinge ruzies. Hij probeert om een einde te maken aan de ruzie door met beide partijen samen te zitten. Daarnaast is het zo dat een mediator je assisteert als je een compromis laat maken voor bijvoorbeeld een arbeidsconflict. Je kan onder andere een conflict hebben over te laat uitgekeerd loon of arbeidsvoorwaarden.

De mensen die te maken krijgen met bijvoorbeeld conflicten in de buurt kunnen ook terecht bij een mediator in Landgraaf. Bijvoorbeeld wanneer jij, of je buur, een schutting wilt plaatsen en er ruzie ontstaat over de erfgrens. organisatiesondernemingen kunnen een mediator weer inzetten als ze bijvoorbeeld een conflict hebben over plagiaat. Zoals je kunt zien is een mediator eigenlijk geschikt voor alle mogelijke typen conflicten, het is dé persoon die je in zou moeten schakelen om de ruzie te sussen.. Bij Mediatorkaart kun je in Landgraaf terecht voor:

  • Mediator scheiding Landgraaf
  • Zakelijke mediation Landgraaf
  • Familie mediation Landgraaf
  • Mediation arbeidsconflict Landgraaf
  • En meer

Alle mediators uit Landgraaf

Bekijk ook mediators uit

Op zoek naar een voordelige mediator Landgraaf – mediator vs. rechtszaak

Er zit een groot verschil tussen een advocaat en een mediator. Een jurist moet je inschakelen als een zaak echt uitmondt tot een rechtszaak. Vaak komt de jurist pas als er geen speling meer mogelijk is tussen de beide partijen en de rechter zich over de zaak moet buigen.

Een mediator zal zijn uiterste best doen om het conflict onderling op te lossen, voordat er een onnodige rechtszaak aan te pas komt. Na het optreden van de mediator kunnen beide kanten van het conflict weer met elkaar verder. Er zit dus een enorm verschil tussen een jurist en een mediator.

Het is bijvoorbeeld voor zakelijke mediation sterk aan te bevelen om een lokale en betaalbare mediator te vinden uit Landgraaf. Dit is onder andere ook in te zetten wanneer je te maken hebt met een arbeidsconflict.

Op zoek naar een mediator uit Landgraaf voor jouw zakelijke mediation?

Zoek een zakelijk mediator

Klik op ‘Zoek een zakelijk mediator‘ om een betaalbare mediator te vinden die gespecialiseerd is in zakelijke mediation Landgraaf.

Redenen om te kiezen voor een mediator in Landgraaf

Een mediator kan, zoals eerder benoemd, uithelpen met verschillende zaken. Op de eerste plaats maakt de mediator het mogelijk om de relatie niet kapot te laten gaan, vaak is het namelijk zo dat de gemoederen hoog op kunnen gaan lopen

De mediator uit Landgraaf weet bijna alles over de juiste onderhandelings wijze, je weet dus zeker dat jij kunt samenzitten met de andere partij zonder dat de stoelen door de kamer vliegen. Een mediator zorgt er dus voor dat het proces sneller verloopt. Je wilt uiteraard niet onnodig veel moeite steken in een conflict. Door de mediator uit Landgraaf eindigt het conflict dus snel en pijnloos.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Esther Veenstra Esther Veenstra
Customer Succes manager bij mediatorkaart.nl
Mediation94%
Familierecht90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Mediator Landgraaf gezocht – waar moet je op letten bij het zoeken

Het zou eenvoudig zijn om het eerste het beste kantoor te kiezen voor een mediator, maar dit is jammer genoeg niet hoe in zijn werk gaat. Door een paar stappen te volgen zal je uitkomen bij de geschikte persoon. Het moet natuurlijk wel een ervaren partij zijn jou gaat helpen met je ruzie. Vaak zijn mediators toegespitst op een bepaald gebied, heb je een conflict met je werknemers? Zoek naar mediators die hier veel vanaf weten. Heb je relatieproblemen en wil je uit elkaar gaan? Dan moet je op zoek naar een mediator scheiden in Landgraaf.

Scheiden in Landgraaf is altijd vervelend, maar door een mediator scheiden uit Landgraaf zal je jouw relatie zonder onnodig gedoe kunnen afsluiten.

Heb jij nog informatie nodig van een specifiek mediator kantoor? Neem dan gerust contact met ze op!

Wil je bijvoorbeeld snel scheiden, vraag dan 3 offertes op van lokale en betaalbare mediators uit Landgraaf die je graag helpen met een echtscheiding aanvragen.

Scheiden Landgraaf, via een betaalbare mediators

Scheiden Landgraaf

Klik op de knop ‘Scheiden Landgraaf‘ om een scheiding aan te vragen door een scheidingsmediator uit Landgraaf, gespecialiseerd in echtscheiding.

3 offertes voor een mediator in Landgraaf

Ook bij het opvragen van een offerte zijn er een paar dingen waar je op moet letten. Probeer je situatie zo specifiek mogelijk te schetsen. Dit helpt je om direct uit te komen bij een partij die de ervaring heeft om jouw geschil op te lossen.

Een kennismakingsgesprek zorgt ervoor dat je de mediator leert kennen, je krijgt hierdoor een goed beeld de persoon tegenover je. Het is wel wenselijk dat je het kunt vinden met de mediator, hij of zij zal toch de persoon zijn waar je vaak mee samen zit.

Klik op kosten mediator om direct 3 offertes van lokale en betaalbare mediators uit Landgraaf op te vragen en zo direct inzicht te krijgen in de kosten.

Direct 3 offertes voor een specifieke kostenindicatie van verschillende mediators uit Landgraaf.

Nu 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit.

Mediator in Landgraaf – een persoon die je kan helpen

Door bovenstaande stappen te volgen is het voor jou ook eenvoudig om uit te komen bij een geschikte mediator uit Landgraaf. Wij bieden je dan ook de mogelijkheid om snel en eenvoudig 3 offertes aan te vragen. Denk bijvoorbeeld ook aan het verdelen van een erfenis.Schakel zelf ook een mediator in en kom snel tot een oplossing van je conflict.

Bekijk bijvoorbeeld alles over verdeling erfenis en kom direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare mediator uit Landgraaf.

Benieuwd naar het traject van familie mediation Landgraaf voor erfenis verdeling?

Verdeling erfenis mediation

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een erfenis verdeling in Landgraaf te bekijken middels het vergelijken van mediators uit Landgraaf.

Veelgestelde vragen over mediation in

Landgraaf

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de mediator regio Landgraaf jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden ook af om met haast op zoek te gaan naar een mediator. Het kan wel, maar het is het beste om hier eventjes de tijd voor te pakken om te zorgen dat alles goed voelt!

Overstappen van mediator is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande mediator. Vraag vervolgens aan je vorige mediator of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe mediator uit Landgraaf.

mediatorkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle mediators in Landgraaf. Wij zien welke mediators beschikbaar zijn in Landgraaf en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van mediators uit Landgraaf die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Mediation Landgraaf

Nalatenschap netjes gedeeld

9 september 2020

We hebben prettige begeleiding aangeboden gekregen na de aanvraag hier. Was een moeizame tijd, waarin de gemoederen hoog konden stijgen. Door jullie support en daadkracht alles tot een goed einde gekomen. Heel erg bedankt!

- Janneke Jonker

Niet duur

5 september 2020

Uit elkaar gaan is al prijzig genoeg. Gelukkig viel het uiteindelijk erg mee toen we een mediator inschakelde. We waren er toen snel uit, duidelijk dat deze dame vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Eveline Wolters

Begeleiding bij (tiener)dochter

29 augustus 2020

Mijn dochter en ik leken niet goed met elkaar praten. De therapie die we hadden zorgde alleen maar voor meer zorgen om ruzie over te maken. Vandaar ook superblij met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Joyce van Doorn

Pijnlijke periode afgesloten

31 augustus 2020

Mijn vaders dood zorgde voor een verdrietige periode rondom de erfenis. Hulp was erg individueel en op maat. Was voor ons foutloos geregeld zo.

- Sjoerd de Graaf

Snel in contact

26 augustus 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de afspraken werden op onze schema’s afgestemd. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. Ook kregen we na de aanvraag via mediatorkaart.nl snel de reacties in huis voor een passende mediator. Snel geregeld zo.

- Jelle van der Horst

Arbeidsconflict bekwaam aangepakt

26 augustus 2020

Lang slepend conflict met een van mijn werknemers vakkundig begeleid.

- Edwin van Veen

Verwachtingen overtroffen

19 augustus 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig verwachtingen de gesprekken rondom de scheiding in. Maar al gauw kwamen we wel tot een prima uitkomst. Ik denk dat buiten dit we er niet goed uit waren gekomen.

- Maarten van der Laan

Ingewikkelde erfenis tot goed einde gebracht

14 augustus 2020

Er was jammer genoeg geen wilsbeschikking, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. Gelukkig hadden we hier bijstand bij, want we hebben hier nog nooit eerder mee te maken gehad. De prijzen vielen ook alles mee.

- Robin van der Linden

Echt rechtvaardig

11 augustus 2020

De kerel die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg vakkundig. De mediator was oprecht en onafhankelijk zonder kant te kiezen. Top.

- Elisabeth Timmermans

Een schouderklopje verdiend

7 augustus 2020

Onze mediator was fantastisch. Ik of liever we hebben veel gehad aan de gesprekken met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Nicolaas Martens

Van moeilijkheden snel naar oplossingen

1 augustus 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met mekaar praten. Heel fijn geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de voorkeur kreeg. Dank daarvoor!

- Rob Bosch

Ondanks afstand bekwaam geholpen

2 augustus 2020

Zelf hadden we geen expertise op het gebied van buitenlandse erfenissen. Daarom toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze begeleiding gevonden via mediator kaart. Dank jullie wel!

- Albert van der Laan

Oprecht chapeau

24 juli 2020

Onze mediator was fantastisch. Ik of eigenlijk wij hebben flink gehad aan de gesprekken met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Marc Hermans

Dichter naar elkaar gekomen

30 juli 2020

De communicatie in onze familie was steeds ingewikkeld, gelukkig inmiddels weer op een toegankelijk niveau.

- Michiel van den Heuvel

Onenigheid met dochter opgelost

28 juli 2020

Al jaren liep het contact tussen mij en mijn tienerdochter erg moeizaam. De therapie die we hadden zorgde alleen maar voor meer redenen om ruzie over te maken. Deze manier van mediation pakte vooral de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte in het geval van ons volledig.

- Simon Vink

Verwachtingen overtroffen

21 juli 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig idee de sessies rondom de scheiding in. Maar al vlug kwamen we wel tot een uitstekende uitkomst. Door jullie was dit zeker veel minder goed gekomen!

- Iris van Wijk

Vlot opgelost!

26 juli 2020

Na een conflict van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er door mediatorkaart volledig uitgekomen! Buiten de mediation waren we zeker in een vechtscheiding terecht gekomen. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Kim Molenaar

Onenigheid met dochter opgelost

21 juli 2020

Mijn dochter en ik konden niet goed met elkaar praten. We hebben hiervoor therapie geprobeerd, maar dat mocht niet baten. Daarom ook superblij met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gebracht!

- Sanne van Dongen

Een schouderklopje krijgen

21 juli 2020

Deze mensen verdienen een schouderklopje. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Jan Bosman

Prijs viel mee!

18 juli 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Daarom blij met het lage tarief van onze mediator. We waren er toen vlug uit, onbetwistbaar dat deze vrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Hendrika Groen

Van problemen snel naar oplossingen

20 juli 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn leidinggevende en mezelf zijn we met mediation eindelijk tot elkaar gekomen. Erg prettig geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de preferentie kreeg. Dank hiervoor!

- Elisabeth Koster

Het idee was fatsoenlijk

18 juli 2020

De mediation heeft gezorgd voor een concept (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. We kunnen hier steeds op pakken en daar zijn we blij mee. Erg prettig, heeft ons zeer geholpen.

- Joyce Maas

Een lintje verdiend

22 juli 2020

Deze organisatie verdienen een lintje. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Jacob van Dijk

Betrokken en aardig

19 juli 2020

Voelde me echt gehoord gedurende de mediation tussen mijn werkgever en mijzelf. Hierdoor kunnen we nu in het proces snel door naar de oplossing.

- Diana van Doorn

Ondanks de emoties eerlijk gedeeld

13 juli 2020

Fijne begeleiding gekregen bij het verdelen van de erfenis. De emoties waren nog hoog door het doodgaan van opa, bij het verdelen van de erfenis van hem. Maar door de hulp en advies is het toch gelukt zonder ruzie. Zeer bedankt hiervoor.

- Hendrik Boer

Dikwijls bereikbaar

12 juli 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de sessies waren op onze schema’s afgestemd. ’s Avonds als de kinderen in bed lagen konden we het gesprek houden met de mediator zodat we geen vrij hoefde te pakken. Ook hadden we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de reacties in huis voor een passende mediator. Snel besloten zo.

- Bastiaan Jansen

Menselijke benadering

14 juli 2020

Niks niet het volgende dossier maar echt van mens tot mens in contact met elkaar. De mediator had onmiskenbaar ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende periode. De tijdsduur voor de mediation hadden we veel onenigheid dus dit was erg fijn. We konden snel weer opgelucht ademhalen.

- Koen Dijkstra

De familie is opnieuw een familie

10 juli 2020

Na een jarenlang conflict in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de fijne ondersteuning en mediation.

- Jolanda Kuipers

Nalatenschap zo geregeld

10 juli 2020

We hebben de erfenis snel kunnen delen dankzij mediation. Dank!

- Brenda de Lange

Scheidingmet een lichtpuntje.

11 juli 2020

We hadden werkelijk flink ruzie al voor ik de aanvraag indiende bij mediatorkaart. Niet enkel de scheiding is goed verlopen, maar mijn ex en ik zijn ook beter dan verwacht uit elkaar gegaan. We hebben erna niks meer gehoord, dat had ik ergens nog wel verwacht.

- Astrid van Leeuwen

Lastige periode afgesloten

9 juli 2020

Na het doodgaan van mijn vader een lastige periode afgerond met de verdeling van de erfenis. De emoties waren hoog maar de begeleiding vakkundig en meelevend. Er netjes geregeld allemaal.

- Marcel de Bruijn

Snel afgehandeld!

8 juli 2020

Na een conflict van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er door mediatorkaart compleet uitgekomen! Ik denk ook dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Bram van der Laan

De familie is weer een familie

10 juli 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen door de goede begeleiding en mediation.

- Cornelis van Doorn

Ongeacht de gemoederen eerlijk gedeeld

6 juli 2020

Gepaste ondersteuning ontvangen bij het verdelen van de erfenis. De emoties waren nog hoog door het doodgaan van opa, bij het verdelen van de erfenis van hem. Dankzij jullie support en daadkracht alles tot een goed einde gekomen. Zeer dankbaar hiervoor.

- Anita van de Brink

Vakkundig en vlug

7 juli 2020

De man die contact zocht had duidelijk verstand van dingen en kon ons rap verder helpen.

- Rogier Visser

Persoonlijke benadering

4 juli 2020

Je bent niet het eerstvolgende dossier maar wordt als mens behandeld. De mediator had onmiskenbaar ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende periode. De tijdsperiode voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg prettig. We konden snel weer opgelucht ademhalen.

- Irene Kramer

Meer gekregen dan verwacht

2 juli 2020

Ergens was ik wat ongelovig om deze mediation aan te gaan. Maar al gauw kwamen we wel tot een prima uitkomst. Ik denk dat zonder dit we er niet goed uit waren gekomen.

- Daniël Post

Een lintje verdiend

2 juli 2020

Onze mediator was fantastisch. Ik of eigenlijk we hebben flink gehad aan de sessies met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Erik Kuiper

Conflict met personeelslid opgelost

6 juli 2020

Langdradig slepend conflict met een van mijn werknemers vakkundig begeleid.

- Jacob Blom

Oprecht fijn

7 juli 2020

Dikke prima! Dank Jullie Wel!

- Jacobus Post

Gewoon goed

2 juli 2020

Gewoon prima, zoals ik mag denken.

- Natasja Vos

Boven verwachting

4 juli 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig hoop de gesprekken rondom de scheiding in. Viel me toch mee dat we tot een buitengewoon nette verdeling zijn gekomen van de eigendommen. Ik denk dat zonder dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Jacob Schipper

Begeleiding en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

3 juli 2020

Vlotte hulp bij het uit elkaar gaan. De gesprekken en papieren waren vlug geregeld en goed verzorgd. Top, een hele zorg minder.

- Angelique van de Ven

Vechtscheiding voorkomen!

30 juni 2020

Na een ruzie van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er door mediatorkaart helemaal uitgekomen! Zonder de mediation waren we zeker in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Monique de Jonge

Erfenis netjes verdeeld

29 juni 2020

We hebben fijne hulp geboden gekregen na de aanvraag hier. Was een lastige periode, waarin de emoties hoog konden stijgen. Maar door de ondersteuning en advies is het toch gelukt zonder onenigheid. Enorm dankbaar hiervoor.

- Marije de Leeuw

Na lang onrustig nu rust

23 juni 2020

Doordat we via mediatiorkaart met een persoon konden communiceren zijn mijn voormalig partner en ik gelukkig nu in kalmere tijden terecht gekomen. De gemoederen liepen hoog op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons beiden bruikbaar waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag soms nog teruggaan op afspraken van destijds. Ook vielen de prijzen ons reuze mee in een toch al kostbare tijd.

- Maaike van Dam

Ongeacht de emoties netjes gedeeld

25 juni 2020

Prettige ondersteuning ontvangen bij het delen van de erfenis. Was een lastige periode, waarin de emoties hoog konden oplopen. Dankzij jullie ondersteuning en energie alles tot een goed einde gekomen. Heel erg bedankt!

- Anna Mol

Buitenlandse nalatenschap vakkundig geregeld

24 juni 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands heengaan en erfenis. Na een sterfgeval in de familie in Canada hebben we dus begeleiding gezocht. Gelukkig deze begeleiding ontdekt via mediator kaart. Dank jullie wel!

- Robertus Kramer

Simpel en vlug

23 juni 2020

Helemaal top! Dank!

- Inge Meijer

Oprecht goed

23 juni 2020

Absoluut super! Mijn dank is groot!!

- Sabine Peeters

Gewoon goed

23 juni 2020

Gewoon prima, zoals ik mag verwachten.

- Marjolein van der Meulen

Niks meer te maken met mijn werkgever!

20 juni 2020

Tevreden konden we met begeleiding van een mediator via deze site tenslotte tot een afscheid met juiste voorwaarden komen. Had er domweg recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Michel Huisman

Het idee was degelijk

17 juni 2020

De mediation heeft gezorgd voor een idee (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. Nog altijd wel eens als we een keer conflicten hebben pakken we daarnaar terug. Erg prettig, heeft ons zeer geholpen.

- Eva Koster

Het idee was degelijk

19 juni 2020

De mediation heeft gezorgd voor een concept (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. We kunnen hier steeds op terugpakken en daar zijn we blij mee. Slim hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Tom Hoekstra

Van problemen snel naar oplossingen

21 juni 2020

Met een lange tijd aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu eindelijk echt met elkaar praten. Dat was heel prettig, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Dank Jullie Wel!

- Jacobus van der Meulen

Ondanks afstand professioneel geholpen

14 juni 2020

Persoonlijk hadden we geen deskundigheid op het gebied van buitenlandse erfenissen. Vandaar toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Deze snel en met betrekkelijk lage kosten gevonden. Dank je wel!

- Ramona Mulder

Vaak bereikbaar

17 juni 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de afspraken waren op onze planning afgestemd. ’s Avonds als de kinderen in bed lagen konden we het gesprek houden met de mediator zodat we geen vrij hoefde te pakken. Ook kregen we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de reacties in huis voor een geschikte mediator. Snel besloten zo.

- Tamara de Leeuw

Simpel en vlug

18 juni 2020

Dikke prima! Dank!

- Mariska Kramer

De hulp via mediation was goed tijdens scheiden

18 juni 2020

Zeer fijne ondervinding met de ondersteuning tijdens echtscheiding gehad. Geen nummertje, maar echt het gevoel dat je als mens behandeld wordt. Flink wat tijd genomen voor mijn kant en het met me meedenken. Super content.

- Christian Post

Geen wilsbeschikking, wel eerlijk verdeeld

10 juni 2020

Er was helaas geen testament, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. Gelukkig hadden we hier bijstand bij, want wij hebben hier nog nooit eerder mee te doen gehad. bedankt voor de goede zorgen en kundige hulp!

- Renate Groen

Hulp bij scheiding

12 juni 2020

Vlotte begeleiding bij het uit elkaar gaan. De ervaring gedurende de mediations zorgde voor een soepele mediation en afhandeling. Pak van ons hart in een al lastige periode.

- Erwin de Jonge

Boven verwachting

13 juni 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig idee de sessies rondom de scheiding in. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een buitengewoon eerlijke verdeling zijn gekomen van de eigendommen. Ik denk dat zonder dit we er niet goed uit waren gekomen.

- Nathalie Mol

Erg veel gehad aan begeleiding tijdens scheiding

9 juni 2020

Zeer prettige ondervinding met de ondersteuning tijdens echtscheiding gehad. Via mediatorkaart kregen we iemand die ons niet als het volgende dossier bestempelde. Er wordt echt meegedacht in de oplossing. Enorm bedankt!

- Cindy Vink

Oprecht goed

11 juni 2020

Absoluut top! Bedankt!

- Evelien van de Wal

Pijnlijke periode afgesloten

12 juni 2020

Mijn vaders overlijden zorgde voor een lastige paar maanden rondom de erfenis. De gemoederen waren hoog maar de ondersteuning vakkundig en meelevend. Was voor ons vlekkeloos geregeld zo.

- Anne van Vliet

Een schouderklopje verdiend

6 juni 2020

Deze mensen verdienen een schouderklopje. Ik of eigenlijk we hebben flink gehad aan de gesprekken met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Linda Hermans

Complexe nalatenschap tot prima einde gebracht

9 juni 2020

Ondanks de missende stukken konden we in gesprek met elkaar onder begeleiding. Gelukkig hadden we hier begeleiding bij, want wij hebben hier nog nooit eerder mee te maken gehad. Dank voor de goede zorgen en professionele begeleiding!

- Paul Hermans

Verwachtingen overtroffen

10 juni 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage verwachtingen de sessies rondom de echtscheiding in. Maar al gauw kwamen we wel tot een uitstekende oplossing. Ik denk dat zonder dit we er niet goed uit waren gekomen.

- Adriana van de Wal

Geen wilsbeschikking, wel eerlijk verdeeld

4 juni 2020

Ondanks de missende documenten konden we in contact met elkaar onder begeleiding. De mediator hielp ons hierbij want we hadden dit nog nooit zo moeten doen. De tarieven vielen ook alles mee.

- Caroline Vos

Niet duur

6 juni 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Gelukkig viel het tenslotte erg mee toen we een mediator inschakelde. We waren er toen vlug uit, duidelijk dat deze vrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Niels de Bruin

Snel opgelost!

5 juni 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer praten met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch eindelijk uitgekomen. Zonder de mediation waren we vast in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Rob Scholten

Vlot in contact

31 mei 2020

Geen 9-5 mentaliteit maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons belangrijk gezien het werk. ’s Avonds als de kinderen in bed lagen konden we het gesprek voeren met de mediator zodat we geen vrij hoefde te nemen. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging soepel en vlot. Snel besloten zo.

- Danny Wolters

Vaak bereikbaar

6 juni 2020

Geen 9-5 mentaliteit maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons van belang gezien het werk. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging soepel en gauw. Snel gegaan zo.

- Mark Dekker

Dichter naar elkaar gekomen

4 juni 2020

Na een jarenlang conflict in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de fijne begeleiding en mediation.

- Astrid Kok

Geen kant verkiezen

1 juni 2020

De kerel die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg professioneel. Geen enkele keer het gevoel gehad dat hij kant koos of bevooroordeeld was. Super.

- Ruben Groen

Na lang onrustig nu rust

28 mei 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een tijd van kalmte terecht gekomen. Er werden heldere scenario`s maar er werden bovenal oplossingen bedacht die voor ons allebei nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op sommige items die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook prima ondanks een al dure tijd.

- Pieter Postma

Veelal bereikbaar

31 mei 2020

Geen 9-5 mentaliteit maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons van belang gezien het werk. ’s Avonds als de kleintjes op bed lagen konden we het gesprek houden met de mediator zodat we geen vrij hoefde te nemen. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging prettig en snel. Snel besloten zo.

- Christiaan Jonker

Niet enkel voor werknemers

2 juni 2020

Zeer content met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Vlot geholpen en totaal objectief. Een verademing.

- Ellen Jonker

Niet duur

28 mei 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Daarom blij met het lage tarief van onze mediator. We waren er toen rap uit, onbetwistbaar dat deze mevrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Marcel Koster

Profi en handig geregeld

24 mei 2020

De man die contact zocht had klaarblijkelijk verstand van dingen en kon ons vlug verder helpen.

- Paulus Brouwer

Profi en snel geregeld

29 mei 2020

De mediator waarmee we in contact kwamen was onmiskenbaar ervaren met dit soort conflicten en pakte het snel op.

- Guido Groen

Gelukkig nu rustigere tijden

28 mei 2020

Omdat we via mediatiorkaart met iemand konden praten zijn mijn voormalig partner en ik gelukkig nu in kalmere tijden terecht gekomen. De gemoederen liepen aanzienlijk op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons allebei goed waren. Tot op de dag van vandaag pakken we nog wel eens terug op bepaalde onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook goed ondanks een al prijzige tijd.

- Maaike Willemsen

Prijs viel mee!

21 mei 2020

Uit elkaar gaan is al prijzig genoeg. Vandaar blij met het lage tarief van onze mediator. Het was gauw geregeld nadat de ervaren vrouw ons hielp.

- Eric Kok

Verwachtingen overtroffen

26 mei 2020

Ergens was ik wat ongelovig om deze mediation aan te gaan. Viel me toch mee dat we tot een zeer nette verdeling zijn gekomen van de spullen. Dankzij jullie was dit zeker veel minder goed gekomen!

- Annemarie van der Laan

Gelukkig nu van mijn leidinggevende af

20 mei 2020

Na een hoop gedoe op werk eindelijk met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf mogen verlaten. Natuurlijk was het voor mij al bekend dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel meegaan.

- Jolanda van Beek

Nalatenschap netjes gedeeld

24 mei 2020

Fijne hulp gekregen bij het verdelen van de erfenis. Was een lastige periode, waarin de emoties hoog konden oplopen. Maar door de hulp en begeleiding is het toch geslaagd zonder ruzie. Mega bedankt!

- Margaretha Timmermans

Kwetsbare afhandeling top overeengekomen

25 mei 2020

In de periode van uit elkaar gaan was het een emotionele periode maar door de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl hadden we vlug iemand die ons fatsoenlijk kon helpen. De mediator handelde echt neutraal. Soms was het een tere kwestie maar daar werd goed mee omgegaan. Prettige afhandeling zo.

- Wouter de Jonge

Onzekere kwestie fatsoenlijk afgehandeld

17 mei 2020

Tijdens de scheiding kwamen er behoorlijk wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden vinden waren we er snel uit. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Weleens was het een tere zaak maar daar werd fatsoenlijk mee omgegaan. Prettige afwikkeling zo.

- Mark van Wijk

Hulp bij (tiener)dochter

23 mei 2020

Mijn dochter en ik konden niet goed met elkaar communiceren. We hebben daarvoor therapie geprobeerd, maar dat mocht niet baten. Deze manier van mediation pakte speciaal de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte voor ons echt.

- Mirjam Verbeek

Het idee uit de mediation helpt echt

18 mei 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons heel erg heeft geholpen. We kunnen hier steeds op terugpakken en daar zijn we content mee. Erg fijn, heeft ons erg geholpen.

- Ivo Verhoeven

Pijnlijke tijd afgerond

15 mei 2020

Mijn vaders overlijden zorgde voor een verdrietige paar maanden rondom de erfenis. De emoties waren hoog maar de ondersteuning vakkundig en meelevend. Er nauwgezet geregeld allemaal.

- Anouk de Wit

Na lang turbulent nu rust

16 mei 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een tijd van kalmte terecht gekomen. Er waren heldere scenario`s maar er werden vooral oplossingen aangedragen die voor ons beiden nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Tot op de dag van vandaag pakken we nog wel eens terug op bepaalde items die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de kosten ons reuze mee in een toch al kostbare tijd.

- Sandra Mol

Geen testament, wel eerlijk verdeeld

18 mei 2020

Er was helaas geen wilsbeschikking, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. Gelukkig hadden we hier begeleiding bij, want wij hebben hier nog nooit eerder mee te doen gehad. De kosten vielen ook alles mee.

- Joris van de Brink

Professioneel en vlug

12 mei 2020

De mediator waarmee we in gesprek kwamen was onmiskenbaar ervaren met dit soort conflicten en pakte het snel op.

- Susanne Veenstra

Ruzie met personeelslid opgelost

12 mei 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleemgeval kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en vlot geregeld.

- Jacob Smit

Simpel en vlug

14 mei 2020

Dikke prima! Dank Jullie Wel!

- Natascha van de Brink

Echt chapeau

11 mei 2020

Deze organisatie krijgen een lintje. Ik of eigenlijk wij hebben veel gehad aan de sessies met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Paul van Leeuwen

Conflict met personeelslid opgelost

14 mei 2020

Langdradig slepend conflict met een van mijn medewerkers vakkundig begeleid.

- Wilhelmina van de Velde

Uit elkaar met een lichtpuntje.

8 mei 2020

We hadden eigenlijk flink ruzie al voor ik de offerteaanvraag indiende bij mediatorkaart. Niet alleen de scheiding is prima gegaan, maar mijn ex en ik zijn ook netter dan verwacht uit elkaar gegaan. Nazorg had iets beter gemogen na afronding.

- Paulus Brouwer

Geen kant gekozen

11 mei 2020

De persoon die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg professioneel. Geen enkele keer het gevoel gehad dat hij kant koos of partijdig reageerde. Super.

- Sylvia Mulder

Kwetsbare afhandeling top verzorgd

6 mei 2020

In de periode van uit elkaar gaan was het een emotionele tijd maar door de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl hadden we vlug een persoon die ons goed kon helpen. De mediator handelde volledig onpartijdig. Weleens was het een tere zaak maar daar werd fatsoenlijk mee omgegaan. Prettige afhandeling zo.

- Hendrika Evers

Niet prijzig

5 mei 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Daarom blij met het lage tarief van onze mediator. We waren er toen vlug uit, duidelijk dat deze mevrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Ivo Hoekstra

Ondanks afstand bekwaam geholpen

10 mei 2020

Nog nooit te maken gehad met een buitenlands heengaan en nalatenschap. Daarom toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze begeleiding ontdekt via mediator kaart. Bedankt allemaal!

- Hendrika Sanders

Gelukkig nu van mijn leidinggevende af

3 mei 2020

Na een berg gezeik op werk eindelijk met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf kunnen verlaten. Overigens was het voor mij al duidelijk dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel toegeven.

- Lisette Kuipers

De familie is weer een familie

8 mei 2020

Na een jarenlang conflict in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de fijne hulp en mediation.

- Femke Molenaar

Hulp bij (tiener)dochter

4 mei 2020

Al jaren liep het contact tussen mij en mijn dochter erg moeizaam. De therapie die we hadden zorgde enkel maar voor meer onrust om ruzie over te maken. Vandaar ook superblij met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Adriana Schouten

Niks meer te doen met mijn werk!

7 mei 2020

Na een berg gedoe op werk gelukkig nu met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf mogen verlaten. Logischerwijs was het voor mij al duidelijk dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel meegaan.

- René Kuipers

Geen testament, wel eerlijk verdeeld

4 mei 2020

Er was helaas geen testament, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. De mediator ondersteunde ons hierbij want we hadden dit nog niet zo hoeven doen. bedankt voor de goede zorgen en kundige hulp!

- Michael Veenstra

Oprecht goed

29 april 2020

Absoluut super! Dank Jullie Wel!

- Johannes Willemsen

Prijs viel mee!

4 mei 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Daarom blij met het betaalbare tarief van onze mediator. Het was vlot afgehandeld nadat de ervaren vrouw ons begeleid had.

- Martijn Boer

Ook voor ons als bedrijf

1 mei 2020

Erg professioneel geholpen met een conflict met een medewerker. Vakkundig begeleid en niet het gevoel gehad dat het allemaal maar de schuld is van de werkgever. Een verademing.

- Björn Jonker

Betrokken en sympathiek

29 april 2020

Er is geen kant getrokken en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor kunnen we nu in het proces snel door naar de oplossing.

- Kelly de Graaf

Gewoon goed

1 mei 2020

Absoluut super! Dank!

- Daniëlle de Haan

Onenigheid met dochter opgelost

29 april 2020

Al jaren was het contact tussen mij en mijn dochter erg moeizaam. De therapie die we hadden zorgde enkel maar voor meer onrust om ruzie over te maken. Deze manier van mediation pakte speciaal de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte in het geval van ons volledig.

- Chantal Kuipers

Buitenlandse erfenis vakkundig geregeld

26 april 2020

Zelf hadden we geen expertise op het gebied van buitenlandse erfenissen. Na een sterfgeval in de familie in Canada hebben we dus hulp gewild. Deze vlot en met betrekkelijk lage kosten gevonden. Dank jullie wel!

- Cornelia Bos

Lastige tijd afgesloten

30 april 2020

Mijn vaders dood zorgde voor een verdrietige paar maanden rondom de erfenis. Advies was erg individueel en op maat. Was voor ons volmaakt geregeld zo.

- Karin Hendriks

Gewoon goed

22 april 2020

Tevreden zoals verwacht.

- Petra Groen

Niet prijzig

25 april 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Gelukkig viel het uiteindelijk erg mee toen we een mediator inhuurde. Het was vlot overeengekomen nadat de ervaren vrouw ons begeleid had.

- Saskia Bosman

Geoefend mediator

22 april 2020

Gewoon begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar eerste mediation, dat was te merken.

- Nathalie Bos

Meelevend en welwillend

25 april 2020

Voelde me echt gehoord tijdens de mediation tussen mijn werk en mezelf. Hierdoor kunnen we nu in het proces snel door naar de uitkomst.

- Patricia Mol

Snel opgelost!

24 april 2020

Na een conflict van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er door mediatorkaart helemaal uitgekomen! Zonder de mediation waren we zeker weten in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Marloes Postma

Scheidingmet een lichtpuntje.

23 april 2020

We hadden werkelijk flink onenigheid al voor ik de offerteaanvraag indiende bij mediatorkaart. Ik moet aanmerken dat de echtscheiding nu daarom soepeler ging dan bedacht en ook praat ik nog met mijn ex. Nazorg had iets beter gekund na afsluiting.

- Sanne van de Veen

Nalatenschap netjes gedeeld

22 april 2020

Lieve ondersteuning gekregen bij het delen van de erfenis. De emoties waren nog hoog door het heengaan van opa, bij het verdelen van de erfenis van hem. Maar door de ondersteuning en begeleiding is het toch gelukt zonder ruzie. Enorm bedankt hiervoor.

- Cindy Post

Nalatenschap zo afgehandeld

17 april 2020

Zeer gauw de verdeling van de erfenis gaan organiseren dankzij deze professionals! Bedankt.

- Marjolein Meijer

Hulp bij (tiener)dochter

19 april 2020

Mijn dochter en ik leken niet goed met elkaar spreken. De therapie die we hadden zorgde alleen maar voor meer zorgen om ruzie over te maken. Vandaar ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gebracht!

- Mariska Molenaar

Niet enkel voor personeel

19 april 2020

Zeer blij met de bemiddeling in een arbeidsconflict met één van mijn medewerkers. Vlot geholpen en totaal objectief. Een verademing.

- Astrid Peeters

De hulp via mediation was goed tijdens uit elkaar gaan

14 april 2020

We hadden het moeilijk maar de hulp was erg prettig. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het eerstvolgende nummer bestempelde. Veel tijd genomen voor mijn verhaal en het met me meedenken. Onwijs tevreden.

- Linda Post

Ondanks de gemoederen eerlijk gedeeld

19 april 2020

We hebben gepaste begeleiding geboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het doodgaan van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Maar door de hulp en advies is het toch geslaagd zonder ruzie. Enorm dankbaar hiervoor.

- Thijs Kuijpers

Direct afgehandeld!

14 april 2020

Na een aanvaring van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart absoluut uitgekomen! Ik denk wel dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Nathalie Hermans

Persoonlijk afgestemd advies

12 april 2020

Niks niet het opvolgende dossier maar echt van mens tot mens in contact met elkaar. De mediator had onmiskenbaar ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende periode. En dat inmiddels we de 3 maanden daarvoor bijna alleen maar onenigheid hadden. We konden vlug weer opgelucht ademen.

- Nathalie Boer

Prijs viel mee!

9 april 2020

Uit elkaar gaan is al duur genoeg. Gelukkig viel het uiteindelijk erg mee toen we een mediator inschakelde. Het was gauw afgehandeld nadat de ervaren dame ons hielp.

- Gerardus de Wit

Uitstekend geregeld De reden was natuurlijk niet fijn maar de methode waarop het geregeld is was top. Had verwacht dat er wel linksom of rechtsom partij getrokken zou worden voor mijn werk, maar niks is minder waar. Het was echt neutraal. Ook was het goedkoop gelukkig.

14 april 2020

- Tamara Timmermans

Geen kant kiezen

15 april 2020

Gelukkig was de begeleider erg bedreven bij de mediation bij mijn werk. Geen enkele keer het gevoel gehad dat hij kant koos of bevooroordeeld reageerde. Super.

- Tom Blom

Prijs viel mee!

10 april 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Gelukkig viel het tenslotte erg mee toen we een mediator inschakelde. We waren er toen vlug uit, duidelijk dat deze dame vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Wouter de Graaf

Kwetsbare afwikkeling top besloten

8 april 2020

In de periode van uit elkaar gaan was het een emotionele tijd maar door de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl hadden we snel een persoon die ons fatsoenlijk kon helpen. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Ondanks dat het soms gevoelig was, hebben ze dit neutraal kunnen doen. Fijne afhandeling zo.

- Marloes Smits

Geen testament, wel eerlijk verdeeld

12 april 2020

Ondanks de ontbrekende stukken konden we in contact met elkaar onder begeleiding. Gelukkig hadden we hier hulp bij, want wij hebben hier nog nooit eerder mee te maken gehad. De tarieven vielen ook alles mee.

- Eric van de Pol

Scheidingmet een lichtpuntje.

4 april 2020

Na een behoorlijk conflict terecht gekomen bij een prettige mediator via mediatorkaart. Ik moet vertellen dat de scheiding nu daardoor soepeler ging dan verwacht en ook praat ik nog met mijn ex. We hebben erna niks meer gehoord, dat had ik ergens nog wel bedacht.

- Peter Evers

De hulp via mediation was goed tijdens scheiden

9 april 2020

Zeer prettige ervaring met de begeleiding tijdens het uit elkaar gaan gehad. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het volgende dossier bestempelde. Flink wat tijd genomen voor mijn verhaal en het met me meedenken. Onwijs content.

- Simon Timmermans

Simpel en vlot

7 april 2020

Helemaal super! Dank!

- Jacobus de Jonge

Echt chapeau

6 april 2020

Onze mediator was super. Ik of eigenlijk we hebben veel gehad aan de sessies met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Richard van de Brink

Vechtscheiding voorkomen!

5 april 2020

Na een aanvaring van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er door mediatorkaart absoluut uitgekomen! Zonder de mediation waren we zeker in een vechtscheiding terecht gekomen. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Sander van der Laan

Vlug in contact

3 april 2020

Geen 9-5 instelling maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons belangrijk gezien het werk. Ook in de avonden was het geen probleem. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging prettig en gauw. Fijn hoe gauw dit ging.

- Koen van Dongen

Profi en snel geregeld

3 april 2020

De man die contact zocht had klaarblijkelijk verstand van zaken en kon ons rap verder begeleiden.

- Tamara de Ruiter

Persoonlijke benadering

29 maart 2020

Je bent niet het eerstvolgende dossier maar wordt als persoon benaderd. Je merkte tevens dat de dame die ons bijstond dit vaker had geregeld en al snel waren we in contact over oplossingen. De tijdsperiode voor de mediation hadden we veel onenigheid dus dit was erg fijn. Dit was ook een geruststelling voor ons allebei.

- Adrianus van der Laan

Menselijke aanpak

30 maart 2020

Je bent niet het volgende dossier maar wordt als persoon benaderd. De mediator had onmiskenbaar ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende fase. De tijdsperiode voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg prettig. We konden vlug weer opgelucht ademen.

- Hendrika van der Laan

Het idee uit de mediation helpt enorm

8 maart 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons zeer heeft geholpen. We kunnen hier altijd op pakken en daar zijn we content mee. Handig hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Laura de Ruiter

Scheidingmet een lichtpuntje.

17 februari 2020

Na een sterk conflict terecht gekomen bij een fijne mediator via mediatorkaart. Ik moet zeggen dat de scheiding nu daarom soepeler ging dan bedacht en ook praat ik nog met mijn ex. Nazorg had iets beter gemogen na afronding.

- Franciscus van der Horst

Prijs viel mee!

7 februari 2020

Scheiden is al prijzig genoeg. Gelukkig viel het tenslotte erg mee toen we een mediator inschakelde. We waren er toen snel uit, onbetwistbaar dat deze dame vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Anna van de Berg

Verstandig geregeld

23 januari 2020

De reden was overigens niet fijn maar de methode waarop het afgehandeld is was super. Eigenlijk dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden maar dat was echt niet zo. De mediator was echt onpartijdig. De prijzen vielen ook alles mee.

- Nienke van de Ven

Erfenis zo afgehandeld

3 januari 2020

We hebben de erfenis snel kunnen delen dankzij mediation. Dank!

- Adrianus Vos

Google is je grootste vriend

29 maart 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een aanvraag gedaan en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Tim Verbeek

Lang leve google

28 maart 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Marco Mulder

Ideale tip

31 maart 2020

Via kennissen beland bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Inge Janssen

Mediatorkaart is top!

25 maart 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Bram Blom

Ideale tip

27 maart 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Danny Kramer

Snelle match via mediatorkaart.nl

27 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Maarten Martens

Lang leve google

24 maart 2020

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Michiel Blom

Voortreffelijke match

24 maart 2020

Via Mediatorkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Eveline Veenstra

Fijne service

19 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Irene Molenaar

Aangenaam verrast

20 maart 2020

Gisteren het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Willem van den Heuvel

De perfecte match

25 maart 2020

Via Mediatorkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Marinus van Dam

Gelijk gevonden wie ik nodig had via mediatorkaart.nl

17 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Robin Huisman

Gevonden via forum

17 maart 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Thomas Meijer

De perfecte match

21 maart 2020

Via Mediatorkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Marijke van Vliet

Perfecte website

14 maart 2020

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Ingrid Groen

Google is je grootste vriend

19 maart 2020

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Gerrit Brouwer

Mediatorkaart werkt erg fijn

19 maart 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Patrick Janssen

Gelijk gevonden wie ik nodig had via mediatorkaart.nl

15 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Ivo van de Ven

Super service

15 maart 2020

Gisteren het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Hanneke Dekker

aangename service

14 maart 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Hendrikus de Jong

Snelle offerte

15 maart 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Erik de Bruin

Goed contact

7 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Eveline Verbeek

mediatorkaart.nl heeft me snel verbonden

4 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Astrid Post

Eindelijk een goede site gevonden

20 februari 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Dave Bosch

Erg tevreden

13 februari 2020

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Esther van Wijk

Google is je grootste vriend

10 februari 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Mirjam van de Pol

vlot en makkelijk

6 februari 2020

Via een forum hier beland. Positief over de ontvangen offerte. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Robertus de Bruijn

Duidelijke website

28 januari 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Mediatorkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Maartje van de Velde

Goed contact

21 januari 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Martin Jonker

Gevonden via forum

12 januari 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Johannes van de Wal

snel geholpen

4 januari 2020

Na even gezocht te hebben eindigde ik op Mediatorkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Christian Kuijpers

Erg tevreden

10 december 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Mediatorkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Angelique Mulder

Via linkedin niet hetzelfde

3 december 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als LinkedIn. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Adriana Jonker

Gevonden via forum

22 november 2019

Via een forum hier beland. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Erg tevreden over het werk van de professional!

- Bart Willemsen

Mijn eigen netwerk kan dit niet

18 november 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Brenda Schouten

Mediatorkaart is top!

9 november 2019

Na een zoektocht eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Michiel Post

Super service

31 oktober 2019

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Ellen Kok

mediatorkaart.nl heeft me snel verbonden

26 oktober 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en het zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Erik Verbeek

De perfecte match

26 oktober 2019

Via Mediatorkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Suzanne van den Heuvel

Fijne service

21 oktober 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Judith Hendriks

erg betaalbaar

13 oktober 2019

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Barry van de Ven

Dé tip

6 oktober 2019

Via bekenden beland bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Dirk Janssen

Vlugge offerte

28 september 2019

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Inge de Haan

Goede werking van de website

20 september 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Yvonne Sanders

Ideale match

19 september 2019

Via Mediatorkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Anita Evers

Goed contact

5 september 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Edwin Jonker

snelle service

31 augustus 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via mediatorkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Nienke Hendriks

snel geholpen

27 augustus 2019

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via mediatorkaart.nl. Fijn in de omgeving, fijn persoonlijk contact en een nette prijs.

- Rob van der Horst

Via forum hier terechtgekomen

22 augustus 2019

Via een forum hier terechtgekomen. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Susanne Kuipers

snel geholpen

12 augustus 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken professional vond via mediatorkaart.nl. Lekker in de omgeving, fijn persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Kevin Meijer

Prettige service

3 augustus 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Rogier van den Heuvel

Google is je grootste vriend

29 juli 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het offerteformulier ingevuld en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Vanessa Jonker

Ideale website

23 juli 2019

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Johan Willems

Gelijk gevonden wie ik nodig had via mediatorkaart.nl

17 juli 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en het zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Simon Janssen

Forum bood hulp

10 juli 2019

Via een forum deze site gevonden. Positief over de ontvangen offerte. Goed werk afgeleverd door de professional

- Arjan van der Heijden

Goed contact

29 juni 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Dirk de Lange

Werkt lekker!

26 juni 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Catharina de Ruiter

betaalbaar en professioneel

17 juni 2019

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Erik Kuijpers

niet verwacht zo betaalbaar

11 juni 2019

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Erik Willems

Snelle offerte

1 juni 2019

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Ruben van de Berg

Aangenaam verrast

30 mei 2019

Gisteren een aanvraag gedaan en we moeten toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Peter de Graaf

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

23 mei 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Remco de Haan

Lang leve google

9 mei 2019

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een offerte aangevraagd en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Michael Mulder

Gevonden via forum

7 mei 2019

Via een forum deze site gevonden. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Eindelijk de juiste gevonden

- Antonius de Vos

Via Via maar dan beter

26 april 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Petrus Groen

Fijn!

18 april 2019

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Marco de Haan

Positieve ervaring

12 maart 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via een offerte van Mediatorkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Natascha Groen

aangename service

27 februari 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Femke Martens

snel geholpen

4 februari 2019

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, fijn persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Rutger de Koning

Forum bood hulp

10 februari 2019

Via een forum deze site gevonden. Positief over de ontvangen offerte. Goed werk afgeleverd door de professional

- Wilhelmus de Bruin

Perfecte tip

20 januari 2019

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Janneke van der Horst

Zeer verrast

26 december 2018

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via de offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Natasja Hofman

Snelle offerte

19 januari 2019

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Daniëlle Hendriks

Goede werking van de website

20 december 2018

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Edwin Visser

Uitgelichte mediators uit Landgraaf

NLP Opleidingen Wegener

Da Costastraat 1
6416 VP Heerlen
Nederland

045 542 4260
http://www.nlpopleidingenwegener.nl/

Seniorenbetreung-Memel24

Schönauer Friede 3
52072 Aachen
Duitsland

+49 241 91997554
http://seniorenbetreuung-memel24.de/

Au Pair Vermittlung Center

Geilenkirchener Str. 369
52134 Herzogenrath
Duitsland

+49 2406 8038483
http://apvc.de/