Mediator Rozenburg

Behoefte aan een betaalbare mediator uit Rozenburg die bij jouw bedrijf past?
Dan ben je aan het juiste adres.
Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Mediator Rozenburg verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?
Mediatorkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle professional-m] uit Rozenburg – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2020 en verder.

Mediator Rozenburg gezocht?

Mediators uit Rozenburg vergelijken

Mediator Rozenburg
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 131 reviews)
Mediatorlink Mediation
Mediator ConflictConsult
Zakelijke Mediation MediationEasy
First Mediation
Mediatorgroep Bemiddeld conflictbemiddeling
Bloemster Mediation
Handdrukpunt echtscheiding meditaion

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Rozenburg, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Heenvliet, Zwartewaal en Maasland bijvoorbeeld ook geholpen aan een mediator.

Waarom mediator Rozenburg

Ook al erg lang aan het zoeken naar een mediator uit Rozenburg? Het kan ingewikkeld zijn om de perfectie mediator te vinden voor het resolveren van een bepaald conflict. Wij snappen dit maar al te goed, het is namelijk vrij lastig geworden door het grote aanbod van mediators. Gelukkig zijn wij er voor je om de ultieme tiplijst te geven. Spring direct naar:

Wanneer is het verstandig om de beste mediator in Rozenburg te zoeken

Je wilt natuurlijk graag weten voor welk soort conflict je een mediator nodig hebt. Je kan een mediator voor eigenlijk alle meningsverschillen en conflicten inschakelen. Hij probeert om een einde te maken aan het geschil door met beide kanten samen te zitten. Een mediator kan ook inspringen als er sprake is van een arbeidsconflict. Denk hierbij aan ruzie over het salaris of over het aantal verlofuren.

De personen die te maken krijgen met bijvoorbeeld ruzies in de woonwijk kunnen ook aankloppen bij een mediator in Rozenburg. Dit soort ruzies kunnen meerdere oorzaken hebben, een mediator kan bij elke van dit soort ruzies assisteren. Bedrijvenondernemingen kunnen een mediator weer inschakelen als ze bijvoorbeeld een geschil hebben over een patent. Een mediator is dus voor bijna alle gevallen in te schakelen en kan jou waarschijnlijk ook helpen bij je conflict. Bij Mediatorkaart kun je in Rozenburg terecht voor:

  • Mediator scheiding Rozenburg
  • Zakelijke mediation Rozenburg
  • Familie mediation Rozenburg
  • Mediation arbeidsconflict Rozenburg
  • En meer

Alle mediators uit Rozenburg

Bekijk ook mediators uit

Op zoek naar een voordelige mediator Rozenburg – mediator vs. rechtszaak

Hoewel er gelijkenissen zijn tussen een jurist en een mediator hebben ze allebei een ander doel. Een jurist heb je nodig als een zaak echt voor de rechter komt. Denk hier met name aan erge ruzies die nooit meer zonder rechter opgelost kunnen worden.

Een mediator zal zijn uiterste best doen om de ruzie onderling op te lossen, voordat er een onnodige rechtszaak aan te pas komt. Vaak kunnen beide partijen hierna weer op goede voet met elkaar verder. Er is dus een groot verschil tussen een jurist en een mediator.

Het is bijvoorbeeld voor zakelijke mediation sterk aan te bevelen om een lokale en betaalbare mediator te vinden uit Rozenburg. Dit is onder andere ook in te zetten wanneer je te maken hebt met een arbeidsconflict.

Op zoek naar een mediator uit Rozenburg voor jouw zakelijke mediation?

Zoek een zakelijk mediator

Klik op ‘Zoek een zakelijk mediator‘ om een betaalbare mediator te vinden die gespecialiseerd is in zakelijke mediation Rozenburg.

Redenen om te kiezen voor een mediator in Rozenburg

We kunnen een heleboel redenen opnoemen voor het vraagstuk waarom ook jij zou moeten kiezen voor een mediator in Rozenburg voor het oplossen van een conflict. Op de eerste plaats maakt de mediator het mogelijk om de relatie niet te verpesten, meestal is het namelijk zo dat de gemoederen hoog op kunnen gaan lopen

De mediator uit Rozenburg weet vrijwel alles over een goede onderhandelings wijze, je weet dus zeker dat jij kunt overleggen met de andere partij zonder dat jullie nog verder van elkaar af komen te staan. Ook kan je door de mediators snel van het conflict af zijn. Je wilt namelijk niet onnodig veel tijd steken in een conflict. De mediator uit Rozenburg is er voor je om het hele proces zo pijnloos mogelijk te laten verlopen.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Esther Veenstra Esther Veenstra
Customer Succes manager bij mediatorkaart.nl
Mediation94%
Familierecht90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Mediator Rozenburg gezocht – waar moet je op letten bij het zoeken

Door het enorm grote aanbod aan mediators is het niet altijd even makkelijk om de juiste persoon te vinden. Door een aantal stappen te volgen zal je de juiste partij vinden. Het moet vanzelfsprekend wel een ervaren partij zijn jou gaat begeleiden met je ruzie. Vaak zijn mediators gespecialiseerd op een bepaald gebied, heb je een arbeidsconflict? Zoek naar mediators die hier veel vanaf weten. Stelletjes die uit elkaar willen gaan zullen op zoek moeten gaan naar een mediator scheiden in Rozenburg.

Scheiden in Rozenburg is altijd pijnlijk, maar door een mediator scheiden uit Rozenburg zal je jouw relatie zonder onnodig gedoe kunnen beëindigen.

Heb jij nog vragen voor een specifiek mediator kantoor? Neem dan gerust contact met ze op!

Wil je bijvoorbeeld snel scheiden, vraag dan 3 offertes op van lokale en betaalbare mediators uit Rozenburg die je graag helpen met een echtscheiding aanvragen.

Scheiden Rozenburg, via een betaalbare mediators

Scheiden Rozenburg

Klik op de knop ‘Scheiden Rozenburg‘ om een scheiding aan te vragen door een scheidingsmediator uit Rozenburg, gespecialiseerd in echtscheiding.

3 offertes voor een mediator in Rozenburg

Ook bij het opvragen van een offerte zijn er een aantal dingen waar je rekening mee moet houden. Probeer de situatie zo duidelijk mogelijk te omschrijven. Je wilt immers alleen maar uitkomen bij een partij met een hoge mate van ervaring en kennis, een bepaalde mate van professionaliteit is wel zo handig bij het beëindigen van een ruzie.

Een kennismakingsgesprek zorgt ervoor dat je de mediator leert kennen, je krijgt hierdoor een goed beeld de persoon tegenover je. Bij een mediator is het goed dat je een goed gevoel hebt, hij zal namelijk regelmatig contact met je hebben tijdens het oplossen van het conflict.

Klik op kosten mediator om direct 3 offertes van lokale en betaalbare mediators uit Rozenburg op te vragen en zo direct inzicht te krijgen in de kosten.

Direct 3 offertes voor een specifieke kostenindicatie van verschillende mediators uit Rozenburg.

Nu 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit.

Mediator in Rozenburg – een persoon die je kan helpen

Wij hopen dat je met onze tips zelf ook uitkomt bij de mediator uit Rozenburg die bij jouw conflict past. Wij bieden je dan ook de kans om snel en makkelijk 3 offertes aan te vragen. Denk bijvoorbeeld ook aan het verdelen van een erfenis.Kwel jezelf niet langer en schakel een mediator in.

Bekijk bijvoorbeeld alles over verdeling erfenis en kom direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare mediator uit Rozenburg.

Benieuwd naar het traject van familie mediation Rozenburg voor erfenis verdeling?

Verdeling erfenis mediation

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een erfenis verdeling in Rozenburg te bekijken middels het vergelijken van mediators uit Rozenburg.

Veelgestelde vragen over mediation in

Rozenburg

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de mediator regio Rozenburg jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden ook af om met haast op zoek te gaan naar een mediator. Het kan wel, maar het is het beste om hier eventjes de tijd voor te pakken om te zorgen dat alles goed voelt!

Overstappen van mediator is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande mediator. Vraag vervolgens aan je vorige mediator of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe mediator uit Rozenburg.

mediatorkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle mediators in Rozenburg. Wij zien welke mediators beschikbaar zijn in Rozenburg en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van mediators uit Rozenburg die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Mediation Rozenburg

Ongeacht de emoties eerlijk gedeeld

9 september 2020

We hebben gepaste begeleiding aangeboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het doodgaan van opa, bij het verdelen van de erfenis van hem. Maar door de ondersteuning en advies is het toch geslaagd zonder onenigheid. Heel erg bedankt!

- Esther van der Meulen

Lastige tijd afgesloten

2 september 2020

Mijn vaders dood zorgde voor een verdrietige periode rondom de erfenis. De emoties waren hoog maar de begeleiding professioneel en meelevend. Was voor ons perfect geregeld zo.

- Rogier de Graaf

Meer gekregen dan verwacht

1 september 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig idee de sessies rondom de scheiding in. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een buitengewoon fatsoenlijke verdeling zijn gekomen van de spullen. Ik denk dat zonder dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- René Jacobs

Niks meer te maken met mijn werkgever!

2 september 2020

Tevreden konden we met behulp van een mediator via deze site eindelijk tot een vertrek met geschikte condities komen. Logischerwijs was het voor mij al onbetwistbaar dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel meegaan.

- Patrick Hendriks

Nalatenschap zo geregeld

20 augustus 2020

Zeer vlot de verdeling van de erfenis kunnen inrichten dankzij deze professionals! Dank Jullie Wel.

- Patricia Kuijpers

Gewoon goed

23 augustus 2020

Gewoon goed, zoals ik mag denken.

- Jeffrey Smits

Niets meer te maken met mijn werk!

17 augustus 2020

Gelukkig konden we met begeleiding van een mediator via deze site eindelijk tot een afscheid met geschikte condities komen. Natuurlijk was het voor mij al onbetwistbaar dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel meegaan.

- Sabine Driessen

Simpel en vlug

13 augustus 2020

Helemaal top! Dank Jullie Wel!

- Raymond Smeets

Conflict met werknemer opgelost

6 augustus 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleemgeval kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en vlug geregeld.

- Sharon de Vries

Een schouderklopje verdiend

7 augustus 2020

Deze organisatie krijgen een schouderklopje. Ik of eigenlijk wij hebben veel gehad aan de sessies met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Barbara Schipper

Dikwijls bereikbaar

3 augustus 2020

Geen 9-5 instelling maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons noodzakelijk gezien het werk. Ook in de avonden was het geen probleem. Ook kregen we na de aanvraag via mediatorkaart.nl snel de reacties in huis voor een geschikte mediator. Snel gegaan zo.

- Tessa van Beek

Het uit elkaar gaan met zilveren randje

5 augustus 2020

Na een behoorlijk conflict terecht gekomen bij een fijne mediator via mediatorkaart. Ik moet zeggen dat de echtscheiding nu daardoor soepeler ging dan verwacht en ook spreek ik nog met mijn ex. We hebben erna niks meer gehoord, dat had ik eigenlijk nog wel verwacht.

- Nathalie Vos

Volledig onpartijdig

28 juli 2020

Gelukkig was de ondersteuner erg ervaren bij de mediation bij mijn werk. Geen enkele keer het idee gehad dat hij kant koos of partijdig was. Geweldig.

- Cindy Huisman

Vaak bereikbaar

29 juli 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de sessies waren op onze schema’s afgestemd. ’s Avonds als de kleintjes op bed lagen konden we het gesprek houden met de mediator zodat we geen vrij hoefde te nemen. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging prettig en gauw. Snel gegaan zo.

- Raymond van de Ven

Geoefend mediator

27 juli 2020

Eveneens heel oprecht, ontwapenend en ook heel meelevend. Was niet haar allereerste mediation, dat was te horen.

- Marleen Bosch

Echt chapeau

25 juli 2020

Onze mediator was geweldig. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Tamara Huisman

Niets meer te doen met mijn werk!

26 juli 2020

Na een berg gezeik op werk eindelijk met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf kunnen verlaten. Overigens was het voor mij al bekend dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel meegaan.

- Richard de Bruin

Meelevend en welwillend

25 juli 2020

Er is geen partij getrokken en geluisterd naar alle partijen. Daardoor grote stappen in de juiste richting kunnen zetten!

- Deborah van Veen

Ondanks afstand bekwaam geholpen

20 juli 2020

Zelf hadden we geen expertise op het gebied van buitenlandse erfenissen. Vandaar toch maar begeleiding ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Deze vlot en met relatief lage kosten gevonden. Dank allemaal!

- Jeroen Verhoeven

Vaak bereikbaar

18 juli 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de sessies waren op onze schema’s afgestemd. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. In ieder geval hadden we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de offertes in huis voor een passende mediator. Snel besloten zo.

- Sharon Verhoeven

Het idee van de mediation helpt oprecht

19 juli 2020

De mediation heeft gezorgd voor een idee (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. Nog steeds wel eens als we een keer conflicten hebben pakken we ernaar terug. Handig hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Sebastiaan Sanders

De hulp via mediation was goed tijdens uit elkaar gaan

17 juli 2020

We hadden het zwaar maar de hulp was erg aangenaam. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het eerstvolgende dossier bestempelde. Veel tijd genomen voor mijn verhaal en het met me meedenken. Onwijs tevreden.

- Marinus van de Velde

Gelukkig nu rustigere tijden

19 juli 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een tijd van rust terecht gekomen. De gemoederen liepen aanzienlijk op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons allebei verstandig waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op bepaalde onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook goed ondanks een al dure periode.

- Natascha Kuijpers

Onzekere kwestie fijn afgehandeld

14 juli 2020

Tijdens de scheiding kwamen er flink wat gevoeligheden naar boven maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden zoeken waren we er vlug uit. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Ondanks dat het soms gevoelig was, hebben ze dit neutraal kunnen doen. Fijne afwikkeling zo.

- Jolanda Wolters

Vlug in contact

16 juli 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de afspraken waren op onze planning afgestemd. Ook in de avonden was het geen probleem. De aanvraag hier op mediatorkaart ging gemakkelijk en vlug. Snel gegaan zo.

- Brenda van de Veen

Dichter naar elkaar toegegroeid

15 juli 2020

De communicatie in onze familie was altijd ingewikkeld, gelukkig inmiddels weer op een toegankelijk niveau.

- Anne Peeters

Erg veel gehad aan ondersteuning tijdens scheiding

17 juli 2020

We hadden het zwaar maar de hulp was erg prettig. Geen nummertje, maar echt het begrip dat je als mens behandeld wordt. Er wordt echt meegedacht in oplossingen. Enorm bedankt!

- Peter Bosch

Gewoon prima

11 juli 2020

Gewoon prima, zoals ik mag verwachten.

- Angela de Koning

Gelukkig nu rustigere tijden

10 juli 2020

Doordat we via mediatiorkaart met iemand konden praten zijn mijn ex partner en ik eindelijk in rustigere tijden terecht gekomen. Er werden heldere scenario`s maar er werden bovenal oplossingen bedacht die voor ons alletwee werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op bepaalde items die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de kosten ons reuze mee in een toch al kostbare periode.

- Chantal Jonker

Gewoon fijn

13 juli 2020

Absoluut top! Mijn dank is groot!!

- Klaas Gerritsen

Echt onpartijdig

12 juli 2020

De persoon die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg vakkundig. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder kant te kiezen. Geweldig.

- Anne van de Pol

Kwetsbare afwikkeling super afgehandeld

9 juli 2020

In de tijd van uit elkaar gaan was het een emotionele tijd maar door de aanvraag via mediatorkaart.nl hadden we direct een persoon die ons fatsoenlijk kon helpen. De mediator hielp echt neutraal. Ondanks dat het soms emotioneel was, hebben ze dit onpartijdig kunnen doen. Erg netjes.

- Wouter Bos

Het idee uit de mediation helpt echt

6 juli 2020

De mediation heeft gezorgd voor een plan (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. We kunnen hier altijd op pakken en daar zijn we content mee. Erg fijn, heeft ons zeer geholpen.

- Janneke Jacobs

Meelevend en vriendelijk

11 juli 2020

Voelde me echt gehoord tijdens de mediation tussen mijn werkgever en mijzelf. Daardoor grote passen in de juiste richting kunnen maken!

- Melanie Evers

Ook voor ons als bedrijf

4 juli 2020

Erg blij met de bemiddeling in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Vlot geholpen en totaal onpartijdig. Een opluchting.

- Charlotte van Beek

Het idee van de mediation helpt echt

4 juli 2020

De mediation heeft gezorgd voor een concept (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. Nog altijd wel eens als we een keer woorden hebben pakken we ernaar terug. Erg prettig, heeft ons zeer geholpen.

- Cornelis de Leeuw

Een lintje verdiend

4 juli 2020

Deze organisatie verdienen een schouderklopje. Ik of liever we hebben veel gehad aan de sessies met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Maarten Wolters

De mediator was goed!

5 juli 2020

Oprecht begaan, eerlijk en ook empatisch. Kundige mediator dus.

- Brenda Postma

Uitstekend geregeld Het was een minder leuke aanleiding waardoor ik hier terecht kwam maar de oplossing(en) die eruit kwamen waren goed. Had verwacht dat er wel linksom of rechtsom partij getrokken zou worden voor mijn werk, maar niets is minder waar. De mediator was echt onpartijdig. De prijzen vielen ook alles mee.

1 juli 2020

- Sabrina van der Linden

Ingewikkelde erfenis tot prima einde gebracht

6 juli 2020

Ondanks de missende documenten konden we in gesprek met elkaar onder begeleiding. Gelukkig hadden we hier bijstand bij, want we hebben hier nog niet eerder mee te maken gehad. Dank voor de goede zorgen en kundige begeleiding!

- Martinus Post

Ondanks de gemoederen eerlijk gedeeld

1 juli 2020

We hebben fijne begeleiding aangeboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het doodgaan van opa, bij het verdelen van de erfenis van hem. Maar door de hulp en advies is het toch geslaagd zonder onenigheid. Heel erg bedankt!

- Robin van der Laan

De familie is weer een familie

4 juli 2020

De communicatie in onze familie was altijd moeilijk, gelukkig inmiddels weer op een toegankelijk niveau.

- Joost van der Heijden

Oprecht chapeau

2 juli 2020

Deze mensen verdienen een lintje. Ik of eigenlijk we hebben flink gehad aan de sessies met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Marjolein de Jong

Meer gekregen dan verwacht

26 juni 2020

Ergens was ik wat voorzichtig om deze mediation aan te gaan. Viel me toch mee dat we tot een zeer nette verdeling zijn gekomen van de eigendommen. Dankzij jullie was dit zeker veel minder goed geworden!

- Leonie Hoekstra

Dichter naar elkaar gekomen

25 juni 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen door de fijne begeleiding en mediation.

- Pieter van den Broek

Vlot opgelost!

29 juni 2020

Na een conflict van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er door mediatorkaart helemaal uitgekomen! Zonder de mediation waren we vast in een vechtscheiding terecht gekomen. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Christian Peters

Ingewikkelde nalatenschap tot prima einde gebracht

23 juni 2020

Ondanks de ontbrekende stukken konden we in gesprek met elkaar onder begeleiding. De mediator ondersteunde ons hierbij want we hadden dit nog nooit zo moeten doen. bedankt voor de goede zorgen en kundige hulp!

- Mirjam de Bruin

Content

23 juni 2020

Content zoals verwacht.

- Alexander Timmermans

Snel in contact

21 juni 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de afspraken werden op onze schema’s afgestemd. ’s Avonds als de kleintjes in bed lagen konden we het gesprek voeren met de mediator zodat we geen verlof hoefde te pakken. Verder kregen we na de aanvraag via mediatorkaart.nl snel de reacties in huis voor een juiste mediator. Snel gegaan zo.

- Antonius Meijer

Niet duur

22 juni 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Gelukkig viel het toch erg mee toen we een mediator inschakelde. Het was vlot besloten nadat de ervaren vrouw ons hielp.

- Ruud van Dijk

Niks meer te doen met mijn werk!

18 juni 2020

Tevreden konden we met hulp van een mediator via deze site tenslotte tot een vertrek met juiste voorwaarden komen. Logischerwijs was het voor mij al bekend dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel toegeven.

- Sabine van der Meulen

Erfenis netjes verdeeld

25 juni 2020

We hebben fijne hulp aangeboden gekregen na de aanvraag hier. Was een lastige tijd, waarin de emoties hoog konden oplopen. Maar door de ondersteuning en advies is het toch geslaagd zonder ruzie. Enorm dankbaar hiervoor.

- Sander Martens

Heel veel gehad aan hulp tijdens echtscheiding

21 juni 2020

We hadden het moeilijk maar de hulp was erg aangenaam. Geen nummertje, maar echt het begrip dat je als mens behandeld wordt. Flink wat tijd genomen voor mijn kant en het met me meedenken. Enorm bedankt!

- Manon van Beek

Arbeidsconflict behendig aangepakt

21 juni 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleem kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en snel geholpen.

- Vanessa van den Bosch

Simpel en snel

16 juni 2020

Dikke prima! Dank Jullie Wel!

- Claudia Koning

Echtscheiding met zilveren randje

16 juni 2020

We hadden echt flink onenigheid al voor ik de aanvraag indiende bij mediatorkaart. Niet alleen de scheiding is prima verlopen, maar mijn ex en ik zijn ook beter dan bedacht uit elkaar gegaan. Nazorg had iets beter gemogen na afronding.

- Inge Sanders

Snel opgelost!

17 juni 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch eindelijk uitgekomen. Ik denk eigenlijk dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Roel de Bruin

Meelevend en vriendelijk

13 juni 2020

Voelde me echt gehoord tijdens de mediation tussen mijn werk en mijzelf. Hierdoor grote passen in de juiste richting kunnen zetten!

- Jessica Peeters

Eindelijk ruzie opgelost

17 juni 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu eindelijk echt met elkaar praten. Heel fijn geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de preferentie kreeg. Bedankt!

- Christiaan van der Horst

Gelukkig nu van mijn leidinggevende af

11 juni 2020

Gelukkig konden we met hulp van een mediator via deze site tenslotte tot een vertrek met geschikte voorwaarden komen. Had er gewoon recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Vanessa van der Heijden

Op maat afgestemd advies

10 juni 2020

Je bent niet het eerstvolgende dossier maar wordt als persoon behandeld. De mediator had duidelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende periode. En dat inmiddels we de 3 maanden ervoor praktisch alleen maar ruzie hadden. We konden vlug weer opgelucht ademhalen.

- Catharina Kramer

De familie is weer een familie

9 juni 2020

De communicatie in onze familie was altijd lastig, gelukkig intussen weer op een aanspreekbaar niveau.

- Miranda Vermeulen

De familie is weer een familie

11 juni 2020

Na een jarenlang conflict in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen door de goede hulp en mediation.

- Robertus van Dijk

Niet alleen voor personeel

13 juni 2020

Zeer content met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Professioneel geholpen en niet het gevoel gehad dat het allemaal maar de verantwoordelijkheid is van de werkgever. Erg blij.

- Karin Boer

De mediator was verstandig!

9 juni 2020

Oprecht begaan, eerlijk en ook empatisch. Kundige mediator dus.

- Kelly Visser

Betrokken en sympathiek

8 juni 2020

Voelde me echt gehoord gedurende de mediation tussen mijn werkgever en mezelf. Daardoor grote stappen in de juiste richting kunnen maken!

- Tim Bosch

Ervaren mediator

6 juni 2020

Oprecht begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar eerste mediation, dat was te zien.

- Sabrina de Groot

Snel opgelost!

3 juni 2020

Na een conflict van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart helemaal uitgekomen! Ik denk echt dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Astrid Janssen

Gelukkig nu rustigere tijden

2 juni 2020

Omdat we via mediatiorkaart met een persoon konden praten zijn mijn ex partner en ik gelukkig nu in relaxtere tijden terecht gekomen. De gemoederen liepen hoog op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons beiden verstandig waren. Tot op de dag van vandaag pakken we nog wel eens terug op bepaalde items die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de prijzen ons enorm mee in een toch al kostbare tijd.

- Ruben Gerritsen

Persoonlijke aanpak

7 juni 2020

Je bent niet het volgende nummer maar wordt als mens behandeld. Je merkte direct dat de vrouw die ons begeleidde dit vaker had geregeld en al snel waren we in gesprek over oplossingen. En dat inmiddels we de 3 maanden daarvoor haast alleen maar onenigheid hadden. Dit was ook een opluchting voor ons allebei.

- Eveline de Bruijn

Ruzie met medewerker opgelost

3 juni 2020

Langdradig besluitloos conflict met een van mijn medewerkers vakkundig begeleid.

- Jeroen Bakker

Vlot in contact

7 juni 2020

Geen 9-5 mentaliteit maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons van belang gezien het werk. ’s Avonds als de kleintjes op bed lagen konden we het gesprek houden met de mediator zodat we geen verlof hoefde te nemen. De aanvraag hier op mediatorkaart ging prettig en vlot. Snel besloten zo.

- Caroline van de Brink

Begeleiding bij (tiener)dochter

5 juni 2020

Mijn dochter en ik leken niet goed met elkaar spreken. De therapie die we hadden zorgde alleen maar voor meer materiaal om ruzie over te maken. Deze manier van mediation pakte speciaal de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte voor ons volledig.

- Patricia van Beek

Het idee van de mediation helpt echt

2 juni 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons enorm heeft geholpen. We kunnen hier steeds op terugpakken en daar zijn we content mee. Erg prettig, heeft ons erg geholpen.

- Cindy van Beek

Persoonlijke benadering

29 mei 2020

Niks niet het volgende dossier maar echt van mens tot mens in gesprek met elkaar. Je merkte gelijk dat de vrouw die ons bijstond dit frequenter had geregeld en al snel waren we in contact over oplossingen. En dat inmiddels we de 3 maanden daarvoor praktisch alleen maar onenigheid hadden. Dit was echt een geruststelling voor ons beide.

- David van Veen

Na lang turbulent nu ontspanning

31 mei 2020

Omdat we via mediatiorkaart met iemand konden praten zijn mijn voormalig partner en ik gelukkig nu in kalmere tijden terecht gekomen. De gemoederen liepen hoog op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons allebei verstandig waren. Tot op de dag van vandaag pakken we nog wel eens terug op bepaalde items die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook goed ondanks een al prijzige tijd.

- Ellen Molenaar

Na lang onrustig nu ontspanning

3 juni 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een tijd van rust terecht gekomen. Er werden heldere situaties maar er werden bovenal oplossingen aangedragen die voor ons allebei werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Tot op de dag van vandaag pakken we nog wel eens terug op bepaalde items die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook goed ondanks een al dure tijd.

- Femke Verhoeven

Gewoon prima

2 juni 2020

Gewoon prima, zoals ik mag denken.

- Raymond de Lange

Betrokken en aardig

28 mei 2020

Voelde me echt gehoord tijdens de mediation tussen mijn werk en mijzelf. Daardoor grote stappen in de juiste richting kunnen zetten!

- Vanessa Martens

Ruzie met medewerker opgelost

25 mei 2020

Lang besluitloos conflict met een van mijn medewerkers professioneel begeleid.

- Cornelia Maas

Erfenis eerlijk verdeeld

23 mei 2020

Fijne begeleiding ontvangen bij het delen van de erfenis. Was een moeilijke tijd, waarin de emoties hoog konden stijgen. Door jullie ondersteuning en energie alles tot een goed einde gekomen. Enorm dankbaar hiervoor.

- Ruben Koster

Goed gedaan Het was een minder leuke aanleiding waardoor ik hier terecht kwam maar de oplossing(en) die eruit kwamen waren goed. Ergens dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden maar dat was oprecht niet zo. De mediator was echt neutraal. Bovendien was het goedkoop gelukkig.

22 mei 2020

- Willem van de Velde

Nalatenschap eerlijk verdeeld

23 mei 2020

We hebben prettige begeleiding aangeboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het doodgaan van opa, bij het verdelen van de erfenis van hem. Dankzij jullie support en daadkracht allemaal tot een goed einde gekomen. Zeer dankbaar hiervoor.

- Brenda van Doorn

Niet prijzig

22 mei 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Vandaar blij met het lage tarief van onze mediator. We waren er toen snel uit, onbetwistbaar dat deze vrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Esther van Vliet

Ongeacht de emoties netjes gedeeld

22 mei 2020

We hebben prettige hulp geboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het heengaan van opa, bij het verdelen van de erfenis van hem. Dankzij jullie support en energie allemaal tot een goed einde gekomen. Zeer bedankt hiervoor.

- Dennis Jacobs

Dikwijls bereikbaar

25 mei 2020

Geen 9-5 mentaliteit maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons van belang gezien het werk. Ook in de avonden was het geen probleem. Ook kregen we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de reacties in huis voor een geschikte mediator. Fijn hoe vlot dit ging.

- Kelly Hoekstra

De familie is opnieuw een familie

20 mei 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen door de goede begeleiding en mediation.

- Jasper Kuipers

Menselijke aanpak

24 mei 2020

Niks niet het volgende dossier maar echt van mens tot mens in gesprek met elkaar. Je merkte direct dat de dame die ons hielp dit frequenter had geregeld en al snel waren we in gesprek over oplossingen. En dat terwijl we de 3 maanden daarvoor praktisch alleen maar ruzie hadden. Dit was echt een opluchting voor ons beide.

- Nicole Kuiper

Prijs viel mee!

20 mei 2020

Scheiden is al duur genoeg. Gelukkig viel het tenslotte erg mee toen we een mediator inhuurde. We waren er toen vlug uit, duidelijk dat deze vrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Sylvia van Dongen

Erfenis eerlijk verdeeld

19 mei 2020

We hebben prettige begeleiding aangeboden gekregen na de aanvraag hier. Was een lastige periode, waarin de emoties hoog konden oplopen. Maar door de ondersteuning en advies is het toch gelukt zonder ruzie. Enorm bedankt hiervoor.

- Maarten van de Ven

Prijs viel mee!

18 mei 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Vandaar blij met het betaalbare tarief van onze mediator. We waren er toen snel uit, duidelijk dat deze mevrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Robertus Jonker

Gevoelige kwestie fatsoenlijk afgehandeld

20 mei 2020

Tijdens de scheiding kwamen er flink wat gevoeligheden naar boven maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden zoeken waren we er direct uit. De mediator hielp echt onpartijdig. Soms was het een tere kwestie maar daar werd correct mee omgegaan. Prettige afhandeling zo.

- Hendrik Hermans

Ervaren mediator

19 mei 2020

Eveneens heel eerlijk, ontwapenend maar ook heel meevoelend. Was niet haar allereerste mediation, dat was te horen.

- Hendrikus de Wit

Dichter naar elkaar gekomen

15 mei 2020

De communicatie in onze familie was steeds ingewikkeld, gelukkig ondertussen weer op een aanspreekbaar niveau.

- Kelly de Boer

Vechtscheiding voorkomen!

15 mei 2020

Na een ruzie van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er door mediatorkaart compleet uitgekomen! Ik denk eigenlijk dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Klaas van der Horst

Tevreden

16 mei 2020

Gewoon prima, zoals ik mag verwachten.

- Femke Wolters

Van problemen vlot naar oplossingen

15 mei 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn baas en mezelf zijn we met mediation eindelijk tot elkaar gekomen. Dat was heel prettig, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Dank hiervoor!

- Margaretha Verbeek

Verstandig geregeld

13 mei 2020

De reden was logischerwijs niet prettig maar de methode waarop het afgehandeld is was super. Had bedacht dat er wel linksom of rechtsom gekozen zou worden voor mijn werkgever, maar niks is minder waar. Het was echt onpartijdig. De tarieven vielen ook alles mee.

- Caroline Vos

Advies en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

14 mei 2020

Vlotte ondersteuning bij het uit elkaar gaan. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een soepele mediation en afwikkeling. Pak van ons hart in een al moeilijke tijd.

- Maaike de Bruijn

Vlot afgehandeld!

12 mei 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer praten met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch eindelijk uitgekomen. Ik denk eigenlijk dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Ilse de Vries

Niet alleen voor werknemers

7 mei 2020

Erg bekwaam geholpen met een geschil met een werknemer. Gauw geholpen en totaal onpartijdig. Erg blij.

- Jacqueline de Ruiter

Heel veel gehad aan begeleiding tijdens echtscheiding

7 mei 2020

Hele gepaste ondervinding met de ondersteuning tijdens echtscheiding gehad. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het eerstvolgende nummer bestempelde. Er wordt echt meegedacht in de oplossing. Zeer bedankt!

- Stefan van den Bosch

Begeleiding bij (tiener)dochter

4 mei 2020

Mijn dochter en ik konden niet goed met elkaar communiceren. De therapie die we hadden zorgde alleen maar voor meer redenen om ruzie over te maken. Deze manier van mediation pakte voornamelijk de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte in het geval van ons echt.

- Ilona Wolters

Heel veel gehad aan hulp tijdens scheiding

7 mei 2020

We hadden het zwaar maar de hulp was erg aangenaam. Geen nummertje, maar echt het begrip dat je als persoon behandeld wordt. Veel tijd genomen voor mijn verhaal en het met me meedenken. Super content.

- Sylvia Veenstra

Arbeidsconflict kundig aangepakt

8 mei 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit vraagstuk kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en snel geregeld.

- Adrianus Verbeek

Hulp bij (tiener)dochter

6 mei 2020

Mijn dochter en ik leken niet goed met elkaar spreken. We hebben hiervoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Deze manier van mediation pakte voornamelijk de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte in het geval van ons echt.

- Ruud Meijer

Onenigheid met dochter begeleid en opgelost

4 mei 2020

Mijn dochter en ik leken niet goed met elkaar spreken. De therapie die we hadden zorgde enkel maar voor meer materiaal om ruzie over te maken. Deze manier van mediation pakte speciaal de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte in het geval van ons echt.

- Joost Dijkstra

Gevoelige kwestie fijn afgehandeld

7 mei 2020

In de periode van uit elkaar gaan was het een emotionele periode echter door de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl hadden we snel een persoon die ons goed kon helpen. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Soms was het een tere zaak maar daar werd goed mee omgegaan. Fijne afwikkeling zo.

- Cornelia van der Linden

Lastige periode afgerond

5 mei 2020

Mijn vaders dood zorgde voor een lastige paar maanden rondom de erfenis. Advies was erg individueel en op maat. Was voor ons vlekkeloos geregeld zo.

- Bianca de Vries

Profi en vlot geregeld

30 april 2020

De mediator waarmee we in contact kwamen was onmiskenbaar ervaren met dit soort conflicten en pakte het direct op.

- Caroline van der Heijden

Begeleiding en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

29 april 2020

Snelle hulp bij het uit elkaar gaan. De sessies en papieren waren snel georganiseerd en goed geregeld. Super, een hele zorg minder.

- Arjan van de Pol

vlot afgehandeld

29 april 2020

We hebben de erfenis snel kunnen delen dankzij mediation. Dank!

- Anouk Jacobs

Niets meer te doen met mijn werk!

30 april 2020

Gelukkig konden we met behulp van een mediator via deze site tenslotte tot een vertrek met juiste condities komen. Had er gewoon recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Nathalie van Dongen

Geen kant gekozen

24 april 2020

Gelukkig was de begeleider erg ervaren bij de mediation bij mijn werkgever. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Geweldig.

- Nienke van Beek

Direct opgelost!

24 april 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer praten met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch eindelijk uitgekomen. Ik denk wel dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Kirsten de Graaf

Meelevend en welwillend

29 april 2020

Voelde me echt gehoord tijdens de mediation tussen mijn werkgever en mijzelf. Hierdoor kunnen we nu in het proces snel door naar de uitkomst.

- Anna van Beek

Persoonlijke aanpak

24 april 2020

Je bent niet het volgende nummer maar wordt als persoon benaderd. De mediator had duidelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende fase. De tijdsduur voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg prettig. We konden vlug weer opgelucht ademhalen.

- Angelique Wolters

Onzekere kwestie fijn afgehandeld

27 april 2020

Bij de scheiding kwamen er flink wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart een persoon konden zoeken waren we er vlug uit. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Soms was het een tere zaak maar daar werd fatsoenlijk mee omgegaan. Fijne afwikkeling zo.

- Yvonne van Loon

Het uit elkaar gaan met zilveren randje

22 april 2020

Na een sterk conflict terecht gekomen bij een fijne mediator via mediatorkaart. Ik moet aanmerken dat de echtscheiding nu hierdoor soepeler ging dan bedacht en ook praat ik nog met mijn ex. Nazorg had iets beter gemogen na afsluiting.

- Anouk Groen

Kwetsbare afhandeling top geregeld

25 april 2020

Tijdens de scheiding kwamen er veel wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart een persoon konden zoeken waren we er direct uit. De mediator handelde oprecht onpartijdig. Weleens was het een gevoelige kwestie maar daar werd goed mee omgegaan. Erg knap.

- Michael Dijkstra

Onzekere kwestie fatsoenlijk afgehandeld

18 april 2020

In de periode van uit elkaar gaan was het een emotionele tijd maar door de aanvraag via mediatorkaart.nl hadden we direct een persoon die ons fatsoenlijk kon helpen. De mediator handelde echt neutraal. Ongeacht dat het soms gevoelig was, hebben ze dit onpartijdig kunnen doen. Prettige afhandeling zo.

- Rogier Mol

Snel geregeld

23 april 2020

We hebben de erfenis direct kunnen verdelen dankzij mediation. Dank Jullie Wel.

- Robert van der Linden

Niet duur

16 april 2020

Uit elkaar gaan is al duur genoeg. Gelukkig viel het toch erg mee toen we een mediator inhuurde. Het was gauw overeengekomen nadat de ervaren dame ons begeleid had.

- Stefan Boer

Advies en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

21 april 2020

Vlotte begeleiding bij het uit elkaar gaan. De ervaring gedurende de mediations zorgde voor een gestructureerde mediation en afwikkeling. Pak van ons hart in een al lastige tijd.

- Roel de Vries

Volledig onpartijdig

18 april 2020

De kerel die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg vakkundig. Geen enkele keer het idee gehad dat hij kant koos of partijdig reageerde. Super.

- Joost de Boer

Snel geregeld

15 april 2020

Erg gauw de verdeling van de erfenis kunnen organiseren dankzij deze deskundigen! Dank!

- Marleen van de Veen

Betrokken en aardig

16 april 2020

Er is geen partij gekozen en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor kunnen we nu in het proces snel door naar de oplossing.

- Michel Hendriks

Vlot in contact

16 april 2020

Geen 9-5 mentaliteit maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons belangrijk gezien het werk. ’s Avonds als de kinderen in bed lagen konden we het gesprek houden met de mediator zodat we geen vrij hoefde te pakken. Ook kregen we na de aanvraag via mediatorkaart.nl snel de reacties in huis voor een passende mediator. Prettig hoe gauw dit ging.

- Nicole van de Velden

Goed gedaan De oorzaak was logischerwijs niet prettig maar de methode waarop het afgehandeld is was top. Ergens dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden echter dat was echt niet zo. De mediator was echt onpartijdig. Verder was het betaalbaar gelukkig.

17 april 2020

- Joyce Vos

Scheidingmet een lichtpuntje.

13 april 2020

We hadden werkelijk flink ruzie al voor ik de aanvraag indiende bij mediatorkaart. Niet enkel de scheiding is prima gegaan, maar mijn ex en ik zijn ook netter dan verwacht uit elkaar gegaan. Nazorg had iets beter gekund na afronding.

- Wilhelmina Kuijpers

Het idee was fatsoenlijk

10 april 2020

De mediation heeft gezorgd voor een plan (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. Nog steeds wel eens als we een keer conflicten hebben grijpen we ernaar terug. Handig hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Catharina van Dam

Geen wilsbeschikking, wel netjes verdeeld

11 april 2020

Er was jammer genoeg geen testament, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. Gelukkig hadden we hier bijstand bij, want wij hebben hier nog niet eerder mee te maken gehad. De tarieven vielen ook alles mee.

- Peter Meijer

Het plan was aantrekkelijk

15 april 2020

De mediation heeft gezorgd voor een concept (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. We kunnen hier steeds op pakken en daar zijn we blij mee. Handig hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Kelly Post

Conflict met werknemer opgelost

11 april 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit vraagstuk kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en vlot geregeld.

- Koen Willemsen

Conflict met werknemer opgelost

10 april 2020

Langdradig besluitloos conflict met een van mijn medewerkers professioneel begeleid.

- Elisabeth van der Laan

Ondanks afstand professioneel geholpen

9 april 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands overlijden en nalatenschap. Na een sterfgeval in de familie in Canada hebben we dus hulp gewild. Deze snel en met betrekkelijk lage kosten gevonden. Dank jullie wel!

- Leonie de Boer

Echt chapeau

4 april 2020

Onze mediator was geweldig. Ik of liever wij hebben flink gehad aan de gesprekken met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Linda van Dijk

Vlot in contact

8 april 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de afspraken werden op onze schema’s afgestemd. ’s Avonds als de kinderen op bed lagen konden we het gesprek houden met de mediator zodat we geen verlof hoefde te nemen. Ook hadden we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de offertes in huis voor een geschikte mediator. Fijn hoe vlot dit ging.

- Cornelia Boer

vlot afgehandeld

2 april 2020

Erg vlot de verdeling van de erfenis gaan regelen dankzij deze professionals! Dank!

- Chantal de Bruin

Ondanks de emoties eerlijk gedeeld

3 april 2020

We hebben prettige hulp geboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het heengaan van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Maar door de ondersteuning en advies is het toch gelukt zonder onenigheid. Zeer bedankt hiervoor.

- Robert Sanders

Content

2 april 2020

Gewoon goed, zoals ik mag denken.

- Laura de Lange

Onenigheid met dochter begeleid en opgelost

6 april 2020

Mijn dochter en ik leken niet goed met elkaar spreken. We hebben hiervoor therapie geprobeerd, maar dat mocht niet baten. Vandaar ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gebracht!

- Danny de Bruin

Uitstekend gedaan De aanleiding was natuurlijk niet prettig maar de methode waarop het geregeld is was super. Eigenlijk dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden echter dat was echt niet zo. Het was echt objectief. Verder was het betaalbaar gelukkig.

30 maart 2020

- Lisette Evers

Na lang turbulent nu ontspanning

29 maart 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van kalmte terecht gekomen. Er waren heldere situaties maar er werden bovenal oplossingen bedacht die voor ons alletwee nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Daardoor kunnen we tot vandaag soms nog teruggaan op afspraken van toen. Het tarief was ook prima ondanks een al prijzige tijd.

- Sander Schouten

Nalatenschap zo geregeld

1 april 2020

We hebben de erfenis direct kunnen delen dankzij mediation. Dank Jullie Wel.

- Arjan Koning

Heel veel gehad aan begeleiding tijdens scheiding

7 maart 2020

Zeer fijne ervaring met de hulp tijdens echtscheiding gehad. Via mediatorkaart kregen we iemand die ons niet als het eerstvolgende dossier bestempelde. Veel tijd genomen voor mijn kant en het met me meedenken. Geweldig bedankt!

- Barbara Bosch

Onenigheid met dochter opgelost

15 februari 2020

Mijn dochter en ik leken niet goed met elkaar praten. We hebben hiervoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Deze manier van mediation pakte speciaal de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte voor ons echt.

- Jacqueline Hermans

Snel geregeld

31 januari 2020

We hebben de erfenis direct kunnen delen dankzij mediation. Dank!

- Ronald Kuiper

Ondanks de emoties eerlijk gedeeld

24 januari 2020

Fijne ondersteuning gekregen bij het verdelen van de erfenis. De emoties waren nog hoog door het heengaan van opa, bij het verdelen van de erfenis van hem. Door jullie ondersteuning en daadkracht alles tot een goed einde gekomen. Enorm bedankt hiervoor.

- Paulus Driessen

De hulp via mediation was goed tijdens uit elkaar gaan

30 december 2019

We hadden het moeilijk maar de hulp was erg aangenaam. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het volgende dossier bestempelde. Veel tijd genomen voor mijn verhaal en het met me meedenken. Super tevreden.

- Saskia de Vries

Lang leve google

30 maart 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een aanvraag gedaan en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Maaike Boer

Via Via maar dan beter

29 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Jasper van der Meer

Na lang zoeken de juiste gevonden

27 maart 2020

Na een zoektocht arriveerde ik bij deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Adriana Dekker

Positieve ervaring

28 maart 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Maria Meijer

Na lang zoeken de juiste gevonden

26 maart 2020

Na een zoektocht arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Martine Schipper

aangename service

24 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Thomas van Leeuwen

Lang leve google

22 maart 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een offerte aangevraagd en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Sylvia Evers

Goed contact

27 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Matthijs Schouten

Via linkedin niet hetzelfde

26 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Ivo Scholten

Goed contact

22 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Linda Blom

Via forum hier terechtgekomen

24 maart 2020

Door een forum hier beland. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Erg tevreden over het werk van de specialist!

- Sjoerd Dekker

Goede werking van de website

24 maart 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Koen Gerritsen

Gelijk gevonden wie ik nodig had via mediatorkaart.nl

19 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Pascal van Dijk

niet verwacht zo betaalbaar

17 maart 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Vanessa Bakker

Snelle match via mediatorkaart.nl

15 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Peter van de Velden

Ideale tip

18 maart 2020

Via vrienden beland bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Kim Hendriks

De perfecte match

12 maart 2020

Via Mediatorkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Mirjam van der Heijden

Mediatorkaart werkt erg fijn

13 maart 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Robin Gerritsen

Via forum hier terechtgekomen

17 maart 2020

Door een forum deze site gevonden. Tevreden over de ontvangen offerte. Afgelopen en uit met de zoektocht

- Robertus van de Wal

Eindelijk een goede site gevonden

10 maart 2020

Na lang zoeken kwam ik uit op Mediatorkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Wilhelmus Scholten

Snelle offerte

16 maart 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Astrid de Bruijn

Dé tip

7 maart 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Simon de Jong

Mediatorkaart is top!

29 februari 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Marinus Blom

Goed contact

25 februari 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Nathalie van der Horst

snel geholpen

17 februari 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Christian van der Meulen

Mijn eigen netwerk kan dit niet

7 februari 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Deborah de Lange

snel geholpen

4 februari 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken professional vond via mediatorkaart.nl. Lekker in de buurt, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Marinus Dekker

Vlugge offerte

25 januari 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Martine Blom

Na lang zoeken de juiste gevonden

16 januari 2020

Na lang zoeken kwam ik uit op Mediatorkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Sebastiaan de Jong

Fijne service

13 januari 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Wouter Wolters

niet verwacht zo betaalbaar

8 januari 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Maartje Martens

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

9 december 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Ruud Jacobs

Dit werkt fijn

3 december 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Jacoba Schipper

Zeer verrast

22 november 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Marinus van de Velden

Erg tevreden

17 november 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Sharon de Vries

Werkt lekker!

13 november 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Nicole Blom

Voortreffelijke match

4 november 2019

Via Mediatorkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Brenda de Ruiter

Ideale match

31 oktober 2019

Via Mediatorkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Christian van Leeuwen

Goed contact

17 oktober 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Saskia Peters

Snelle offerte

12 oktober 2019

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Ilona Brouwer

Geen linkedin nodig

7 oktober 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Natasja van de Velden

Dit werkt fijn

27 september 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Gerrit Bosman

zeer rap geholpen

19 september 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via mediatorkaart.nl. Lekker in de buurt, fijn persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een eerlijke prijs.

- Marinus Bosch

Lang leve google

17 september 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Chantal Visser

Werkt goed dit

7 september 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Karin Boer

Via forum hier terechtgekomen

1 september 2019

Via een forum deze site gevonden. Positief over de ontvangen offerte. Afgelopen en uit met de zoektocht

- Claudia Hofman

Voortreffelijke match

25 augustus 2019

Via Mediatorkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Daniëlle Sanders

Dé tip

21 augustus 2019

Via vrienden beland bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Simon van Leeuwen

Goed contact

8 augustus 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Sabine Hermans

Lang leve google

3 augustus 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het formulier ingevuld en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Leonie Hofman

Geen linkedin nodig

28 juli 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Elisabeth van Dam

erg betaalbaar

24 juli 2019

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Sharon van der Meulen

Lang leve google

15 juli 2019

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Richard van de Wal

Eindelijk een fijne site

9 juli 2019

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Matthijs van der Linden

Werkt goed dit

29 juni 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Robertus Schouten

Dé tip

22 juni 2019

Via vrienden beland bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Karin Martens

Positieve ervaring

20 juni 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via een offerte van Mediatorkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Cornelia van Wijk

Geen linkedin nodig

11 juni 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Joris de Leeuw

Heel positief

3 juni 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Mediatorkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Peter van Wijk

Ideale website

27 mei 2019

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Charlotte Jansen

Ideale website

17 mei 2019

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Dirk van Leeuwen

Ideale tip

11 mei 2019

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Marije Sanders

Positieve ervaring

2 mei 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via de offerte van Mediatorkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Jacobus de Leeuw

Via forum hier terechtgekomen

29 april 2019

Via een forum deze site gevonden. Positief over de ontvangen offerte. Goed werk afgeleverd door de professional

- Roel Scholten

Perfecte website

19 april 2019

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Arjan Janssen

Mijn eigen netwerk kan dit niet

14 maart 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een bekende kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Hendrik Boer

Super service

7 februari 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Jacoba Bos

mediatorkaart.nl heeft me snel verbonden

10 februari 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Lisette van de Veen

Forum bood hulp

13 januari 2019

Door een forum hier beland. Tevreden over de ontvangen offerte. Eindelijk een goede gevonden

- Annemieke de Groot

Google is je grootste vriend

22 januari 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Manon van de Pol

Eindelijk een fijne site

15 december 2018

Na een zoektocht arriveerde ik bij deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Marloes de Lange

Uitgelichte mediators uit Rozenburg

Advocatenkantoor Elmers

Kaaistraat 1
3231 KC Brielle
Nederland

0181 416 200
http://www.advocatenkantoor-elmers.nl/

Boers Advocatuur

Sand-Ambachtstraat 47
2691 BL 's-Gravenzande
Nederland

0174 700 230
http://www.boersadvocatuur.nl/

Boersema Van Veen Advocaten

Noordvliet Noordzijde 19 b
3142 CH Maassluis
Nederland

010 591 3530
http://www.boersemavanveen.nl/