Mediator Veenendaal

Behoefte aan een professionele mediator in Veenendaal die bij jouw bedrijf past?
Dan ben je op de goede plek.
Wij zorgen dat jij die zoekt naar Mediator Veenendaal verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?
Mediatorkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle mediatorkantoren uit Veenendaal – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2020 en verder.

Mediator Veenendaal gezocht?

Kosten inzichtelijk krijgen

Mediator Veenendaal
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 133 reviews)
Mediatorlink Mediation
Mediator ConflictConsult
Zakelijke Mediation MediationEasy
First Mediation
Mediatorgroep Bemiddeld conflictbemiddeling
Bloemster Mediation
Handdrukpunt echtscheiding meditaion

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Veenendaal, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Amerongen, Hooglanderveen en Maarn bijvoorbeeld ook geholpen aan een mediator.

Waarom mediator Veenendaal

Ben jij op zoek naar een geschikte mediator in Veenendaal? Het kan lastig zijn om de beste mediator te vinden voor het resolveren van een bepaald conflict. Wij snappen dit maar al te goed, het is namelijk vrij moeilijk geworden door het grote aanbod van mediators. In deze blogpost geven wij jou de tips die je hard nodig hebt tijdens je onderzoek naar een geschikte mediator. Spring direct naar:

Wanneer is het verstandig om de beste mediator in Veenendaal te zoeken

Je wilt natuurlijk graag weten voor welk type conflict je een mediator kan gebruiken. De mediator zal je helpen met alles wat te maken heeft met conflicten en onderlinge ruzies. Hij probeert om een einde te maken aan de ruzie door met beide partijen samen te zitten. Een mediator kan ook inspringen als er sprake is van een conflict met je werkgever. Denk hierbij aan ruzie over het salaris of over het aantal verlofuren.

Ook kan een mediator je assisteren bij burenruzies of conflicten rondom grondgebied. Bijvoorbeeld wanneer jij, of je buurman, een afdak wilt plaatsen en er onenigheid ontstaat over de erfgrens. organisatiesondernemingen kunnen een mediator weer inzetten als ze bijvoorbeeld een geschil hebben over een patent. Zoals je kunt zien is een mediator eigenlijk inzetbaar voor alle mogelijke soorten conflicten, het is dé persoon die je in zou moeten schakelen om de ruzie te sussen.. Bij Mediatorkaart kun je in Veenendaal terecht voor:

  • Mediator scheiding Veenendaal
  • Zakelijke mediation Veenendaal
  • Familie mediation Veenendaal
  • Mediation arbeidsconflict Veenendaal
  • En meer

Alle mediators uit Veenendaal

Bekijk ook mediators uit

Op zoek naar een voordelige mediator Veenendaal – mediator vs. rechtszaak

Er zit een behoorlijk verschil tussen een jurist en een mediator. Een jurist komt pas kijken als zelfs de mediator de ruzie niet kan verhelpen. Denk hier met name aan erge geschillen die nooit meer zonder rechter opgelost kunnen worden.

Een mediator zal er alles aan doen om het conflict onderling op te lossen, voordat er een dure rechtszaak plaatsvindt. Vaak kunnen beide partijen na het ingrijpen van de mediator weer met elkaar door een deur. Een jurist en mediator houden zich dus bezig met andere werkzaamheden.

Het is bijvoorbeeld voor zakelijke mediation sterk aan te bevelen om een lokale en betaalbare mediator te vinden uit Veenendaal. Dit is onder andere ook in te zetten wanneer je te maken hebt met een arbeidsconflict.

Op zoek naar een mediator uit Veenendaal voor jouw zakelijke mediation?

Zoek een zakelijk mediator

Klik op ‘Zoek een zakelijk mediator‘ om een betaalbare mediator te vinden die gespecialiseerd is in zakelijke mediation Veenendaal.

Redenen om te kiezen voor een mediator in Veenendaal

We kunnen een heleboel redenen opnoemen voor het vraagstuk waarom ook jij zou moeten kiezen voor een mediator in Veenendaal voor het beëindigen van een conflict. Op de eerste plaats maakt de mediator het mogelijk om de relatie niet naar de filistijnen te helpen, meestal is het namelijk zo dat de gemoederen hoog oplopen.

De mediator uit Veenendaal weet door zijn expertise hoe hij geschillen kan laten verdwijnen zonder dat er juist meer ruzie ontstaat. Daarnaast zal je door de mediators snel van het conflict af zijn. Het beëindigen van ruzies is altijd weer een tijdrovend iets, al helemaal bij vergaande conflicten. De mediator uit Veenendaal is er voor je om er snel een punt achter te kunnen zetten.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Esther Veenstra Esther Veenstra
Customer Succes manager bij mediatorkaart.nl
Mediation94%
Familierecht90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Mediator Veenendaal gezocht – waar moet je op letten bij het zoeken

Het zou eenvoudig zijn om het eerste het beste kantoor te kiezen voor een mediator, maar dit is jammer genoeg niet hoe het werkt. Wij denken met je mee door je een aantal tips te geven. Je wilt natuurlijk direct de meest geschikte partij inhuren. Vaak zijn mediators gespecialiseerd op een bepaald gebied, heb je een conflict met je werknemers? Zoek naar mediators die hier veel ervaring in hebben. Heb je huwelijksproblemen en wil je uit elkaar gaan? Dan moet je op zoek naar een mediator scheiden in Veenendaal.

Scheiden in Veenendaal is vaak vervelend, maar met een mediator scheiden uit Veenendaal zal je jouw huwelijk zonder onnodig gedoe kunnen beëindigen.

Heb jij nog vragen voor een specifiek mediator kantoor? Neem dan gerust contact met ze op!

Wil je bijvoorbeeld snel scheiden, vraag dan 3 offertes op van lokale en betaalbare mediators uit Veenendaal die je graag helpen met een echtscheiding aanvragen.

Scheiden Veenendaal, via een betaalbare mediators

Scheiden Veenendaal

Klik op de knop ‘Scheiden Veenendaal‘ om een scheiding aan te vragen door een scheidingsmediator uit Veenendaal, gespecialiseerd in echtscheiding.

3 offertes voor een mediator in Veenendaal

Het is vanzelfsprekend altijd een slim idee om een offerte aan te vragen. Probeer de situatie zo specifiek mogelijk te schetsen. Je wilt immers alleen maar uitkomen bij een partij met een hoge mate van ervaring en know-how, een mate van professionaliteit is wel zo prettig bij het oplossen van een conflict.

Een kennismakingsgesprek zorgt ervoor dat het plaatje compleet wordt, je krijgt hierdoor goed inzicht in de persoon aan de andere kant van de tafel. Bij een mediator is het goed dat je elkaar vertrouwt, hij zal namelijk regelmatig contact met je hebben gedurende het conflict.

Klik op kosten mediator om direct 3 offertes van lokale en betaalbare mediators uit Veenendaal op te vragen en zo direct inzicht te krijgen in de kosten.

Direct 3 offertes voor een specifieke kostenindicatie van verschillende mediators uit Veenendaal.

Nu 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit.

Mediator in Veenendaal – een persoon die je kan helpen

Door hierboven beschreven tips te volgen is het voor jou ook mogelijk om een geschikte mediator uit Veenendaal te vinden. Wij bieden je dan ook de kans om snel en makkelijk 3 offertes aan te vragen. Wanneer het gaat over nalatenschap kan dit bijvoorbeeld ook erg handig zijn.Kwel jezelf niet langer en schakel een mediator in.

Bekijk bijvoorbeeld alles over verdeling erfenis en kom direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare mediator uit Veenendaal.

Benieuwd naar het traject van familie mediation Veenendaal voor erfenis verdeling?

Verdeling erfenis mediation

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een erfenis verdeling in Veenendaal te bekijken middels het vergelijken van mediators uit Veenendaal.

Veelgestelde vragen over mediation in

Veenendaal

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de mediator regio Veenendaal jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden ook af om met haast op zoek te gaan naar een mediator. Het kan wel, maar het is het beste om hier eventjes de tijd voor te pakken om te zorgen dat alles goed voelt!

Overstappen van mediator is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande mediator. Vraag vervolgens aan je vorige mediator of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe mediator uit Veenendaal.

mediatorkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle mediators in Veenendaal. Wij zien welke mediators beschikbaar zijn in Veenendaal en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van mediators uit Veenendaal die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Mediation Veenendaal

Content

22 juli 2020

Gewoon goed, zoals ik mag verwachten.

- Wouter Gerritsen

Een schouderklopje krijgen

24 juli 2020

Deze mensen krijgen een schouderklopje. Ik of liever wij hebben veel gehad aan de sessies met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Jeroen Prins

Gevoelige kwestie goed geregeld

18 juli 2020

In de tijd van uit elkaar gaan was het een emotionele periode echter door de aanvraag via mediatorkaart.nl hadden we vlug iemand die ons fatsoenlijk kon helpen. De mediator hielp oprecht neutraal. Ongeacht dat het soms emotioneel was, hebben ze dit neutraal kunnen doen. Prettige afwikkeling zo.

- Astrid van der Meer

vlot afgehandeld

23 juli 2020

We hebben de erfenis snel kunnen delen dankzij mediation. Dank!

- Eveline Smeets

Persoonlijke benadering

20 juli 2020

Niks niet het opvolgende dossier maar echt van mens tot mens in gesprek met elkaar. De mediator had duidelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende fase. En dat inmiddels we de 3 maanden ervoor bijna alleen maar ruzie hadden. Dit was wel een opluchting voor ons allebei.

- Arjan van Dijk

Verstandig geregeld

21 juli 2020

Het was een minder leuke oorzaak waardoor ik hier terecht kwam maar de oplossing(en) die eruit kwamen waren goed. Had bedacht dat er wel linksom of rechtsom partij getrokken zou worden voor mijn werkgever, maar niks is minder waar. De mediator was echt neutraal. De tariefstelling vielen ook alles mee.

- Franciscus de Jonge

Onenigheid met dochter opgelost

18 juli 2020

Mijn dochter en ik leken niet goed met elkaar praten. De therapie die we hadden zorgde alleen maar voor meer zorgen om ruzie over te maken. Daardoor ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gebracht!

- Astrid van de Ven

Meelevend en vriendelijk

14 juli 2020

Voelde me echt gehoord tijdens de mediation tussen mijn werk en mijzelf. Daardoor kunnen we nu in het proces snel door naar de uitkomst.

- Jelle Smeets

Gevoelige kwestie goed geregeld

17 juli 2020

Tijdens de scheiding kwamen er veel wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden vinden waren we er snel uit. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Ongeacht dat het soms emotioneel was, hebben ze dit onpartijdig kunnen doen. Fijne afhandeling zo.

- Alexander de Haan

Arbeidsconflict bekwaam aangepakt

12 juli 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleem kon komen met een medewerker maar via mediation professioneel en vlug geholpen.

- Catharina van der Laan

Professioneel en snel

11 juli 2020

De man die contact zocht had klaarblijkelijk verstand van dingen en kon ons vlug verder helpen.

- Joyce van den Heuvel

Verstandig afgehandeld

12 juli 2020

Het was een minder leuke aanleiding waardoor ik hier terecht kwam maar de uitkomst(en) die eruit kwamen waren goed. Eigenlijk dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden maar dat was oprecht niet zo. Het was echt onpartijdig. De kosten vielen ook alles mee.

- Jacoba Dijkstra

De mediator was fijn!

11 juli 2020

Zowel heel eerlijk, ontwapenend en ook heel medelevend. Was niet haar allereerste mediation, dat was te horen.

- Ivo Bos

Gelukkig nu onenigheid opgelost

10 juli 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn leidinggevende en ikzelf zijn we met mediation gelukkig nu tot elkaar gekomen. Dat was zeer prettig, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Dank daarvoor!

- Joost Bosch

Ondanks afstand professioneel geholpen

15 juli 2020

Persoonlijk hadden we geen expertise op het gebied van buitenlandse erfenissen. Vandaar toch maar begeleiding ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Deze vlot en met relatief lage kosten gevonden. Dank allemaal!

- Marianne de Koning

Eindelijk conflict opgelost

8 juli 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met mekaar communiceren. Dat was zeer prettig, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Bedankt!

- Matthijs van Doorn

Vechtscheiding voorkomen!

6 juli 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer praten met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Ik denk eigenlijk dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Bianca Schipper

Ondanks afstand professioneel geholpen

5 juli 2020

Nog nooit te maken gehad met een buitenlands overlijden en erfenis. Na een sterfte in de familie in Canada hebben we dus begeleiding gezocht. Gelukkig deze begeleiding gevonden via mediator kaart. Dank allemaal!

- Paul van der Laan

Dichter naar elkaar gekomen

7 juli 2020

De communicatie in onze familie was steeds lastig, gelukkig ondertussen weer op een toegankelijk niveau.

- Martijn Postma

Hulp bij (tiener)dochter

4 juli 2020

Mijn dochter en ik leken niet goed met elkaar communiceren. We hebben hiervoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Deze manier van mediation pakte vooral de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte in het geval van ons echt.

- Marco Jansen

Meelevend en vriendelijk

3 juli 2020

Er wordt geen kant gekozen en geluisterd naar alle partijen. Daardoor grote stappen in de goede richting kunnen maken!

- Cindy van der Horst

Hulp bij uit elkaar gaan

5 juli 2020

Passende hulp bij een scheiding gekregen. De ervaring gedurende de mediations zorgde voor een vloeiende mediation en afhandeling. Super, een hele zorg minder.

- Michael Post

Conflict met personeelslid opgelost

7 juli 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit vraagstuk kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en vlot geregeld.

- Martijn Jonker

Onzekere kwestie fijn geregeld

7 juli 2020

Tijdens de scheiding kwamen er flink wat gevoeligheden naar boven maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden zoeken waren we er snel uit. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Soms was het een gevoelige zaak maar daar werd goed mee omgegaan. Fijne afwikkeling zo.

- Michiel Visser

Na lang onrustig nu ontspanning

3 juli 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van rust terecht gekomen. De gemoederen liepen aanzienlijk op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons beiden goed waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag soms nog teruggaan op afspraken van destijds. Ook vielen de prijzen ons reuze mee in een toch al kostbare tijd.

- Rob Blom

Advies en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

29 juni 2020

Adequate begeleiding bij een scheiding gekregen. De sessies en papieren waren snel overeengekomen en goed verzorgd. Super, een hele zorg minder.

- Alexander Boer

Tevreden

3 juli 2020

Content zoals bedacht.

- Robertus Post

Oprecht fijn

3 juli 2020

Absoluut top! Dank!

- Tim Vermeulen

Moeilijke tijd afgesloten

25 juni 2020

Na het overlijden van mijn pa een pijnlijke periode afgesloten met de verdeling van de erfenis. De gemoederen waren hoog maar de begeleiding vakkundig en meelevend. Was voor ons vlekkeloos geregeld zo.

- Natascha van de Berg

Onenigheid met dochter opgelost

27 juni 2020

Mijn dochter en ik konden niet goed met elkaar praten. We hebben daarvoor therapie geprobeerd, maar dat mocht niet baten. Deze manier van mediation pakte in het bijzonder de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte in het geval van ons volledig.

- Bart Prins

Ingewikkelde nalatenschap tot prima einde gebracht

25 juni 2020

Er was jammer genoeg geen testament, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. De mediator hielp ons hiermee want we hadden dit nog niet zo hoeven doen. Dank voor de goede zorgen en kundige begeleiding!

- Kelly Timmermans

Na lang onrustig nu ontspanning

28 juni 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van kalmte terecht gekomen. De gemoederen liepen hoog op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons allebei bruikbaar waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag af en toe nog teruggaan op afspraken van toen. Het tarief was ook goed ondanks een al dure tijd.

- Chantal Koster

Veelal bereikbaar

20 juni 2020

Geen 9-5 mentaliteit maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons belangrijk gezien het werk. Ook in de avonden was het geen probleem. In ieder geval kregen we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de offertes in huis voor een geschikte mediator. Fijn hoe gauw dit ging.

- Adriaan van der Meer

Onenigheid met dochter opgelost

24 juni 2020

Mijn dochter en ik leken niet goed met elkaar communiceren. We hebben hiervoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Deze manier van mediation pakte voornamelijk de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte voor ons echt.

- Arie Kuiper

Simpel en vlug

22 juni 2020

Dikke prima! Dank!

- Marijke van de Velde

Persoonlijk afgestemd advies

19 juni 2020

Je bent niet het volgende nummer maar wordt als mens behandeld. Je merkte tevens dat de vrouw die ons hielp dit frequenter had geregeld en al snel waren we in contact over oplossingen. De tijdsduur voor de mediation hadden we veel onenigheid dus dit was erg fijn. Dit was wel een verademing voor ons allebei.

- Ruben Molenaar

Onzekere kwestie fatsoenlijk geregeld

19 juni 2020

Tijdens de scheiding kwamen er behoorlijk wat gevoeligheden naar boven maar door dat we op tijd via mediatiorkaart een persoon konden vinden waren we er vlot uit. De mediator handelde volledig neutraal. Ongeacht dat het soms gevoelig was, hebben ze dit onpartijdig kunnen doen. Erg netjes.

- Karin van Beek

Onzekere kwestie fatsoenlijk afgehandeld

18 juni 2020

Tijdens de scheiding kwamen er veel wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden zoeken waren we er direct uit. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Weleens was het een tere zaak maar daar werd goed mee omgegaan. Erg knap.

- Niels de Vries

Erfenis zo afgehandeld

18 juni 2020

Erg snel de verdeling van de erfenis gaan inrichten dankzij deze professionals! Dank Jullie Wel.

- Marleen Jonker

Direct opgelost!

14 juni 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Buiten de mediation waren we zeker weten in een vechtscheiding terecht gekomen. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Ilona Hermans

Hulp bij scheiding

13 juni 2020

Passende hulp bij een scheiding gekregen. De gesprekken en documenten waren snel georganiseerd en goed verzorgd. Super, een hele zorg minder.

- Renate Prins

Vechtscheiding voorkomen!

15 juni 2020

Na een aanvaring van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart absoluut uitgekomen! Buiten de mediation waren we vast in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Patrick Bosch

Nalatenschap zo afgehandeld

16 juni 2020

Erg snel de verdeling van de erfenis gaan inrichten dankzij deze deskundigen! Bedankt.

- Eva Post

Ervaren mediator

13 juni 2020

Eveneens heel eerlijk, ontwapenend maar ook heel meelevend. Kundige mediator dus.

- Janneke Smit

Moeilijke periode afgesloten

10 juni 2020

Mijn vaders overlijden zorgde voor een verdrietige periode rondom de erfenis. De emoties waren hoog maar de begeleiding professioneel en meelevend. Er nauwgezet geregeld allemaal.

- Martin van Doorn

Menselijke benadering

15 juni 2020

Niks niet het opvolgende dossier maar echt van mens tot mens in contact met elkaar. De mediator had onmiskenbaar ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende periode. De tijdsperiode voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg fijn. Dit was wel een verademing voor ons beide.

- Guido Peters

Niets meer te maken met mijn werk!

7 juni 2020

Na een berg gedoe op werk eindelijk met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf mogen verlaten. Had er gewoon recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Danny de Jong

Persoonlijke aanpak

13 juni 2020

Niks niet het volgende dossier maar oprecht van mens tot mens in gesprek met elkaar. De mediator had duidelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende fase. En dat terwijl we de 3 maanden daarvoor praktisch alleen maar ruzie hadden. We konden snel weer opgelucht ademhalen.

- Adriana van den Heuvel

Niet alleen voor werknemers

12 juni 2020

Zeer content met de bemiddeling in een arbeidsconflict met één van mijn medewerkers. Professioneel begeleid en niet het idee gekregen dat het allemaal maar de schuld is van de werkgever. Erg blij.

- Pieter Mol

Eindelijk rustigere tijden

9 juni 2020

Doordat we via mediatiorkaart met een persoon konden communiceren zijn mijn ex partner en ik eindelijk in rustigere tijden terecht gekomen. De gemoederen liepen hoog op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons beiden bruikbaar waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op sommige items die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de tarieven ons enorm mee in een toch al kostbare periode.

- Yvonne Prins

Vlot in contact

11 juni 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de afspraken waren op onze planning afgestemd. Ook in de avonden was het geen probleem. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging prettig en snel. Fijn hoe vlot dit ging.

- Danny Peeters

Arbeidsconflict kundig aangepakt

3 juni 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleem kon komen met een medewerker maar via mediation professioneel en snel geregeld.

- Brenda van der Horst

Snel afgehandeld

7 juni 2020

Zeer snel de verdeling van de erfenis gaan inrichten dankzij deze deskundigen! Dank!

- Nathalie Maas

Vechtscheiding voorkomen!

3 juni 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch eindelijk uitgekomen. Ik denk ook dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Bastiaan Schipper

Geoefend mediator

7 juni 2020

Gewoon begaan, eerlijk en ook empatisch. Kundige mediator dus.

- Marijke Mol

Gewoon prima

1 juni 2020

Gewoon goed, zoals ik mag denken.

- Chantal Prins

De mediator was fijn!

30 mei 2020

Echt begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar allereerste mediation, dat was te merken.

- Ivo de Lange

Buitenlandse nalatenschap professioneel geregeld

29 mei 2020

Persoonlijk hadden we geen expertise op het gebied van buitenlandse erfenissen. Daarom toch maar begeleiding ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Deze snel en met relatief lage prijzen gevonden. Dank je wel!

- Esther Bosman

Geoefend mediator

28 mei 2020

Oprecht begaan, eerlijk en ook empatisch. Kundige mediator dus.

- Christian Meijer

Niet prijzig

29 mei 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Gelukkig viel het toch erg mee toen we een mediator inschakelde. We waren er toen vlug uit, onbetwistbaar dat deze dame vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Jacoba de Leeuw

Na lang turbulent nu rust

28 mei 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een tijd van rust terecht gekomen. De gemoederen liepen aanzienlijk op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons allebei goed waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag af en toe nog teruggrijpen op afspraken van destijds. Het tarief was ook prima ondanks een al dure periode.

- Erik Kuiper

Dikwijls bereikbaar

28 mei 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de afspraken waren op onze schema’s afgestemd. ’s Avonds als de kinderen in bed lagen konden we het gesprek houden met de mediator zodat we geen vrij hoefde te pakken. In ieder geval kregen we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de offertes in huis voor een passende mediator. Fijn hoe gauw dit ging.

- Niels van Vliet

Dichter naar elkaar gekomen

30 mei 2020

De communicatie in onze familie was steeds moeilijk, gelukkig ondertussen weer op een aanspreekbaar niveau.

- Chantal de Lange

Begeleiding en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

29 mei 2020

Vlotte hulp bij het uit elkaar gaan. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een soepele mediation en afhandeling. Top, een hele zorg minder.

- Marloes Timmermans

Advies en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

30 mei 2020

Adequate begeleiding bij een scheiding gekregen. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een gestructureerde mediation en afwikkeling. Super, een hele zorg minder.

- Robin van Doorn

Buitenlandse erfenis vakkundig geregeld

25 mei 2020

Zelf hadden we geen deskundigheid op het gebied van buitenlandse erfenissen. Na een sterfte in de familie in Canada hebben we dus begeleiding gezocht. Deze snel en met relatief lage prijzen gevonden. Dank je wel!

- Jacoba Schipper

Vlug in contact

21 mei 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de sessies werden op onze planning afgestemd. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. Ook kregen we na de aanvraag via mediatorkaart.nl snel de reacties in huis voor een passende mediator. Snel besloten zo.

- Patricia Bakker

Ruzie met medewerker opgelost

24 mei 2020

Langdradig slepend conflict met een van mijn medewerkers vakkundig begeleid.

- Rob Hofman

Pijnlijke tijd afgerond

22 mei 2020

Mijn vaders dood zorgde voor een lastige paar maanden rondom de erfenis. De gemoederen waren hoog maar de begeleiding vakkundig en meelevend. Was voor ons foutloos geregeld zo.

- Karin van Beek

Vlug in contact

21 mei 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de sessies waren op onze schema’s afgestemd. Ook in de avonden was het geen probleem. Verder kregen we na de aanvraag via mediatorkaart.nl snel de offertes in huis voor een passende mediator. Fijn hoe gauw dit ging.

- Simon van de Veen

Het idee was goed

23 mei 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons zeer veel heeft geholpen. We kunnen hier steeds op terugpakken en daar zijn we blij mee. Erg prettig, heeft ons erg geholpen.

- Tessa van der Meulen

Oprecht goed

24 mei 2020

Helemaal top! Dank!

- Annemarie Post

Gevoelige kwestie goed geregeld

21 mei 2020

Tijdens de scheiding kwamen er behoorlijk wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden zoeken waren we er direct uit. De mediator handelde echt onpartijdig. Soms was het een gevoelige kwestie maar daar werd goed mee omgegaan. Prettige afwikkeling zo.

- Joost van de Veen

Het idee was fatsoenlijk

22 mei 2020

De mediation heeft gezorgd voor een concept (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. We kunnen hier steeds op terugpakken en daar zijn we blij mee. Erg prettig, heeft ons zeer geholpen.

- Joris Koster

Ondanks de emoties eerlijk gedeeld

18 mei 2020

Lieve begeleiding ontvangen bij het verdelen van de erfenis. De emoties waren nog hoog door het heengaan van opa, bij het verdelen van de erfenis van hem. Door jullie ondersteuning en energie alles tot een goed einde gekomen. Heel erg bedankt!

- Annemarie Bosch

Nalatenschap eerlijk gedeeld

19 mei 2020

We hebben gepaste begeleiding aangeboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het overlijden van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Door jullie support en energie alles tot een goed einde gekomen. Enorm dankbaar hiervoor.

- Elizabeth Sanders

Uit elkaar met een lichtpuntje.

20 mei 2020

Na een sterk conflict terecht gekomen bij een gepaste mediator via mediatorkaart. Niet enkel de echtscheiding is prima gegaan, maar mijn ex en ik zijn ook netter dan verwacht uit elkaar gegaan. Nazorg had iets beter gekund na afronding.

- Maurice de Jong

Scheidingmet een lichtpuntje.

12 mei 2020

Na een sterk conflict terecht gekomen bij een gepaste mediator via mediatorkaart. Ik moet vertellen dat de scheiding nu daardoor soepeler ging dan bedacht en ook praat ik nog met mijn ex. Nazorg had iets beter gekund na afronding.

- Marcel Koning

Nalatenschap eerlijk verdeeld

16 mei 2020

Fijne begeleiding gekregen bij het verdelen van de erfenis. De emoties waren nog hoog door het heengaan van opa, bij het verdelen van de erfenis van hem. Maar door de hulp en begeleiding is het toch geslaagd zonder ruzie. Zeer dankbaar hiervoor.

- Jessica van Vliet

De mediator was fijn!

10 mei 2020

Gewoon begaan, eerlijk en ook empatisch. Kundige mediator dus.

- Maaike de Leeuw

Van problemen vlot naar oplossingen

13 mei 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn leidinggevende en mezelf zijn we met mediation gelukkig nu tot elkaar gekomen. Erg fijn geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de voorkeur kreeg. Dank daarvoor!

- Hendrik de Jong

Heel veel gehad aan begeleiding tijdens echtscheiding

9 mei 2020

We hadden het zwaar maar de hulp was erg aangenaam. Geen nummertje, maar echt het begrip dat je als mens behandeld wordt. Er wordt echt meegedacht in oplossingen. Super tevreden.

- Björn Bakker

Ondanks afstand professioneel geholpen

11 mei 2020

Nog nooit te maken gehad met een buitenlands heengaan en erfenis. Na een sterfte in de familie in Canada hebben we dus hulp gezocht. Deze vlot en met relatief lage kosten gevonden. Dank jullie wel!

- Sanne Molenaar

Complexe nalatenschap tot prima einde gebracht

14 mei 2020

Ongeacht de missende documenten konden we in gesprek met elkaar onder begeleiding. De mediator ondersteunde ons hiermee want we hadden dit nog nooit zo hoeven doen. bedankt voor de goede zorgen en kundige hulp!

- Daniël Boer

Vechtscheiding voorkomen!

7 mei 2020

Na een aanvaring van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart absoluut uitgekomen! Buiten de mediation waren we zeker weten in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Marc Peeters

Snel geregeld

11 mei 2020

We hebben de erfenis snel kunnen verdelen dankzij mediation. Dank Jullie Wel.

- Maaike Visser

De mediator was goed!

8 mei 2020

Oprecht begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar allereerste mediation, dat was te merken.

- Kelly Bakker

Simpel en snel

5 mei 2020

Helemaal top! Bedankt!

- Diana Wolters

Niet enkel voor werknemers

2 mei 2020

Erg bekwaam geholpen met een geschil met een personeelslid. Vakkundig geholpen en niet het gevoel gekregen dat het allemaal maar de fout is van de werkgever. Erg blij.

- Charlotte Huisman

Nalatenschap netjes verdeeld

2 mei 2020

Prettige ondersteuning ontvangen bij het delen van de erfenis. Was een moeizame tijd, waarin de gemoederen hoog konden oplopen. Maar door de ondersteuning en advies is het toch gelukt zonder ruzie. Enorm bedankt hiervoor.

- Roel Peeters

Van problemen vlot naar oplossingen

1 mei 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn baas en ikzelf zijn we met mediation gelukkig nu tot elkaar gekomen. Heel fijn geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de voorkeur kreeg. Dank Jullie Wel!

- Ellen de Bruijn

vlot afgehandeld

6 mei 2020

We hebben de erfenis direct kunnen delen dankzij mediation. Dank!

- Marco de Jonge

Kwetsbare afhandeling top geregeld

1 mei 2020

Bij de scheiding kwamen er flink wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden vinden waren we er vlug uit. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Weleens was het een gevoelige kwestie maar daar werd goed mee omgegaan. Fijne afhandeling zo.

- Gerrit de Wit

Volledig rechtvaardig

1 mei 2020

De persoon die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg bekwaam. Geen enkele keer het gevoel gehad dat hij kant koos of partijdig reageerde. Geweldig.

- Sander van den Bosch

Geoefend mediator

28 april 2020

Echt begaan, eerlijk en ook empatisch. Kundige mediator dus.

- Martin Jonker

Tarief viel mee!

2 mei 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Vandaar blij met het lage tarief van onze mediator. Het was vlot overeengekomen nadat de ervaren dame ons hielp.

- Judith Groen

Snel in contact

26 april 2020

Geen 9-5 instelling maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons van belang gezien het werk. ’s Avonds als de kinderen in bed lagen konden we het gesprek voeren met de mediator zodat we geen verlof hoefde te nemen. In ieder geval kregen we na de aanvraag via mediatorkaart.nl snel de offertes in huis voor een geschikte mediator. Snel besloten zo.

- Kevin Post

Geen kant gekozen

26 april 2020

De kerel die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werkgever was erg professioneel. De mediator was oprecht en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Top.

- Maurice Visser

Oprecht fijn

23 april 2020

Absoluut super! Dank Jullie Wel!

- Mark Schipper

Meer ontvangen dan bedacht

25 april 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage verwachtingen de gesprekken rondom de scheiding in. Maar al vlug kwamen we wel tot een prima oplossing. Dankzij jullie was dit vast veel minder goed gekomen!

- Ilse Maas

Tevreden

24 april 2020

Tevreden zoals bedacht.

- Robert van de Velde

Buitenlandse nalatenschap vakkundig geregeld

26 april 2020

Nog nooit te maken gehad met een buitenlands overlijden en erfenis. Na een sterfte in de familie in Canada hebben we dus begeleiding gezocht. Gelukkig deze begeleiding gevonden via mediator kaart. Dank jullie wel!

- Jacob van de Pol

Niet duur

27 april 2020

Uit elkaar gaan is al duur genoeg. Vandaar blij met het betaalbare tarief van onze mediator. Het was snel geregeld nadat de ervaren vrouw ons hielp.

- Jacobus de Bruijn

Vlot opgelost!

25 april 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Buiten de mediation waren we vast in een vechtscheiding terecht gekomen. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Robert Verhoeven

De hulp via mediation was goed tijdens scheiden

21 april 2020

Zeer gepaste ervaring met de hulp tijdens het uit elkaar gaan gehad. Geen nummertje, maar echt het gevoel dat je als mens behandeld wordt. Er wordt echt meegedacht in oplossingen. Super content.

- Kim van den Bosch

Een lintje verdiend

24 april 2020

Deze organisatie verdienen een schouderklopje. Ik of liever wij hebben flink gehad aan de gesprekken met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Mark Smeets

Eindelijk van mijn leidinggevende af

20 april 2020

Na een berg gedoe op werk eindelijk met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf kunnen verlaten. Natuurlijk was het voor mij al duidelijk dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel toegeven.

- Johannes Brouwer

Arbeidsconflict kundig opgelost

20 april 2020

Langdradig besluitloos conflict met een van mijn medewerkers professioneel begeleid.

- Nienke van Dijk

Arbeidsconflict bekwaam opgelost

15 april 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit vraagstuk kon komen met een medewerker maar via mediation professioneel en vlug geholpen.

- Mariska Vermeulen

Nalatenschap eerlijk verdeeld

20 april 2020

Gepaste ondersteuning ontvangen bij het verdelen van de erfenis. De emoties waren nog hoog door het doodgaan van opa, bij het verdelen van de erfenis van hem. Maar door de hulp en advies is het toch gelukt zonder ruzie. Enorm bedankt!

- Marloes Bos

Onzekere kwestie fijn afgehandeld

17 april 2020

In de periode van uit elkaar gaan was het een emotionele tijd echter door de aanvraag via mediatorkaart.nl hadden we snel iemand die ons goed kon helpen. De mediator hielp echt onpartijdig. Ondanks dat het soms emotioneel was, hebben ze dit onpartijdig kunnen doen. Erg netjes.

- Marijke Vink

De familie is opnieuw een familie

17 april 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen door de fijne begeleiding en mediation.

- Annemieke Dekker

Van problemen vlot naar oplossingen

14 april 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn baas en ikzelf zijn we met mediation gelukkig nu tot elkaar gekomen. Dat was erg aangenaam, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Dank daarvoor!

- Janneke Mol

Niet enkel voor personeel

15 april 2020

Erg bekwaam geholpen met een conflict met een werknemer. Vakkundig begeleid en niet het idee gehad dat het allemaal maar de schuld is van de werkgever. Erg blij.

- Johan de Koning

Ruzie met personeelslid opgelost

11 april 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit vraagstuk kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en snel geregeld.

- Judith Kuijpers

Geen testament, wel eerlijk verdeeld

12 april 2020

Ondanks de ontbrekende documenten konden we in gesprek met elkaar onder begeleiding. De mediator ondersteunde ons hiermee want we hadden dit nog nooit zo hoeven doen. bedankt voor de goede zorgen en kundige begeleiding!

- Adriaan de Lange

Uit elkaar met een lichtpuntje.

9 april 2020

We hadden werkelijk flink onenigheid al voor ik de offerteaanvraag indiende bij mediatorkaart. Niet enkel de echtscheiding is goed gegaan, maar mijn ex en ik zijn ook netter dan bedacht uit elkaar gegaan. We hebben erna niks meer vernomen, dat had ik eigenlijk nog wel bedacht.

- Janneke Janssen

Ruzie met dochter begeleid en opgelost

9 april 2020

Al jaren liep het contact tussen mij en mijn dochter erg moeizaam. De therapie die we hadden zorgde enkel maar voor meer redenen om ruzie over te maken. Deze manier van mediation pakte in het bijzonder de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte in het geval van ons echt.

- Bianca Hendriks

Ervaren mediator

11 april 2020

Echt begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar eerste mediation, dat was te horen.

- Jelle Vermeulen

Begeleiding bij (tiener)dochter

10 april 2020

Mijn dochter en ik konden niet goed met elkaar converseren. De therapie die we hadden zorgde alleen maar voor meer zorgen om ruzie over te maken. Deze manier van mediation pakte vooral de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte in het geval van ons volledig.

- Eric Post

Eindelijk van mijn leidinggevende af

4 april 2020

Na een hoop gedoe op werk eindelijk met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf kunnen verlaten. Had er gewoon recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Renate de Vries

Profi en vlot geregeld

3 april 2020

De kerel die contact zocht had duidelijk verstand van zaken en kon ons rap verder begeleiden.

- Robertus Hendriks

Op maat afgestemd advies

5 april 2020

Je bent niet het volgende dossier maar wordt als persoon benaderd. De mediator had onmiskenbaar ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende fase. De tijdsduur voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg prettig. We konden vlug weer opgelucht ademhalen.

- Simon van der Linden

Vlug in contact

2 april 2020

Geen 9-5 mentaliteit maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons van belang gezien het werk. ’s Avonds als de kleintjes in bed lagen konden we het gesprek houden met de mediator zodat we geen vrij hoefde te nemen. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging prettig en snel. Snel besloten zo.

- Simon de Bruin

Ongeacht de gemoederen eerlijk gedeeld

6 april 2020

Prettige hulp gekregen bij het verdelen van de erfenis. Was een lastige tijd, waarin de gemoederen hoog konden oplopen. Maar door de hulp en begeleiding is het toch geslaagd zonder onenigheid. Heel erg bedankt!

- Susanne de Vries

Goed geregeld De reden was logischerwijs niet prettig maar de methode waarop het geregeld is was top. Ergens dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden echter dat was echt niet zo. De mediator was echt neutraal. De kosten vielen ook alles mee.

1 april 2020

- Koen Smit

Complexe nalatenschap tot prima einde gebracht

30 maart 2020

Er was helaas geen testament, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. De mediator hielp ons hiermee want we hadden dit nog nooit zo moeten doen. Dank voor de goede zorgen en professionele hulp!

- Marieke Post

Ondanks afstand professioneel geholpen

30 maart 2020

Zelf hadden we geen expertise op het gebied van buitenlandse erfenissen. Daarom toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze begeleiding gevonden via mediator kaart. Dank je wel!

- Richard Peters

Vechtscheiding voorkomen!

1 april 2020

Na een conflict van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er door mediatorkaart volkomen uitgekomen! Ik denk eigenlijk dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Alexander van de Berg

Gewoon fijn

16 maart 2020

Absoluut super! Mijn dank is groot!!

- Jacobus de Jonge

Ondanks de gemoederen eerlijk gedeeld

15 februari 2020

Gepaste ondersteuning ontvangen bij het verdelen van de erfenis. Was een lastige tijd, waarin de emoties hoog konden oplopen. Dankzij jullie support en daadkracht alles tot een goed einde gekomen. Enorm bedankt hiervoor.

- Nienke van Leeuwen

Tevreden

10 februari 2020

Gewoon goed, zoals ik mag denken.

- Esther Driessen

Echt chapeau

13 januari 2020

Onze mediator was geweldig. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Robert Schouten

Gevoelige kwestie fatsoenlijk geregeld

18 december 2019

Bij de scheiding kwamen er veel wat gevoeligheden naar boven maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden vinden waren we er snel uit. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Ondanks dat het soms emotioneel was, hebben ze dit neutraal kunnen doen. Fijne afwikkeling zo.

- Tessa Mol

Positieve ervaring

29 maart 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Nicolaas Janssen

Heel positief

28 maart 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Mediatorkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Wouter van Leeuwen

Via forum hier terechtgekomen

28 maart 2020

Door een forum hier beland. Blij met de ontvangen offerte. Goed werk afgeleverd door de professional

- Roel van Loon

Vlugge offerte

29 maart 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Nancy van de Ven

snelle service

30 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via mediatorkaart.nl. Lekker lokaal, fijn persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Judith van der Meer

snelle service

25 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via mediatorkaart.nl. Fijn in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Janneke van der Heijden

Eindelijk een fijne site

26 maart 2020

Na een zoektocht eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Jacqueline van de Brink

Werkt lekker!

23 maart 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Saskia van Doorn

Ideale tip

20 maart 2020

Via vrienden beland bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Martijn de Wit

aangename service

19 maart 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Remco Vermeulen

Via forum hier terechtgekomen

21 maart 2020

Door een forum deze site gevonden. Tevreden over de ontvangen offerte. Erg tevreden over het werk van de specialist!

- Diana Hofman

via mediatorkaart.nl snel gekoppeld

17 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en het zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Laura van de Brink

Ideale match

16 maart 2020

Via Mediatorkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Suzanne van den Heuvel

Zeer verrast

19 maart 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Mediatorkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Cindy van Loon

Eindelijk een goede site gevonden

14 maart 2020

Na een zoektocht arriveerde ik bij Mediatorkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Joyce Peters

Vlugge offerte

17 maart 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Joyce van de Berg

Gelijk gevonden wie ik nodig had via mediatorkaart.nl

14 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Erwin de Ruiter

betaalbaar en professioneel

16 maart 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Hendrik de Vos

Werkt goed dit

13 maart 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Jelle van der Meulen

Heel positief

11 maart 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Mediatorkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Stefan Willemsen

Goed contact

12 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Jolanda van den Broek

Goede werking van de website

11 maart 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via de offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Gerrit Visser

Perfecte tip

2 maart 2020

Via Mediatorkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Rogier Gerritsen

mediatorkaart.nl heeft me snel verbonden

21 februari 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Marleen Bakker

Eindelijk een fijne site

17 februari 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Matthijs Koster

Snelle offerte

8 februari 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Jacqueline Kuipers

Fijne service

5 februari 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Cornelis van Vliet

Duidelijke website

27 januari 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Remco van den Bosch

Goed contact

20 januari 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Matthijs van der Meulen

erg betaalbaar

10 januari 2020

Via Mediatorkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Petrus de Jong

Voortreffelijke match

4 januari 2020

Via Mediatorkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Jasper Kok

Ideale match

12 december 2019

Via Mediatorkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Ellen van Dongen

Goede werking van de website

2 december 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Nicole van de Brink

Forum bood hulp

27 november 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Ruben Schouten

Gevonden via forum

14 november 2019

Na even gezocht te hebben eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Irene van der Horst

Ideale tip

11 november 2019

Via Mediatorkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Vincent van de Velden

Via Via maar dan beter

2 november 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Marije van den Broek

Ideale website

31 oktober 2019

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Leonie Molenaar

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

18 oktober 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Linda van der Linden

Dé tip

13 oktober 2019

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Monique Smeets

Heel positief

7 oktober 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via de offerte van Mediatorkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Petrus Gerritsen

Goede werking van de website

2 oktober 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Albert Evers

Vlugge offerte

20 september 2019

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Dennis van de Berg

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

13 september 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Pieter Kuiper

Eindelijk een fijne site

12 september 2019

Na lang zoeken eindigde ik op Mediatorkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Jacob de Jong

Goed contact

31 augustus 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Susanne de Graaf

Goede werking van de website

24 augustus 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Marianne Meijer

Vlugge offerte

16 augustus 2019

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Saskia de Bruin

Werkt goed dit

10 augustus 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Eveline Mulder

Vlugge offerte

8 augustus 2019

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Hendrika Vermeulen

Dé tip

31 juli 2019

Via kennissen beland bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Mariska de Leeuw

betaalbaar en professioneel

18 juli 2019

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Eric van de Wal

Werkt goed dit

14 juli 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Nancy Visser

Werkt goed dit

6 juli 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Brenda van Veen

Dé tip

30 juni 2019

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Iris Hoekstra

Dé tip

26 juni 2019

Via kennissen beland bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Vincent van der Linden

Ideale match

14 juni 2019

Via Mediatorkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Dave Smit

Na lang zoeken de juiste gevonden

8 juni 2019

Na lang zoeken arriveerde ik bij Mediatorkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Evelien Vink

Super service

2 juni 2019

Afgelopen week offertes aangevraagd en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Maaike van der Laan

Werkt lekker!

30 mei 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Johanna Willemsen

betaalbaar en professioneel

20 mei 2019

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Marloes de Haan

Positieve ervaring

15 mei 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Sandra Jonker

snelle service

6 mei 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker in de buurt, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Marjolein van de Brink

vlot en makkelijk

2 mei 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via mediatorkaart.nl. Lekker dichtbij, prettig persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Erik van de Berg

Werkt goed dit

19 april 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Johanna van de Velden

Goed contact

18 maart 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Antonius Bos

Goed contact

4 maart 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Miranda Huisman

Werkt lekker!

7 februari 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Joyce de Koning

Super service

25 januari 2019

Afgelopen week offertes aangevraagd en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Vincent de Groot

Gevonden via forum

19 januari 2019

Via een forum hier beland. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Zoektocht ten einde

- Alexander Mulder

Fijne service

6 januari 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Sjoerd Post

Goed contact

23 december 2018

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Roy Prins

Uitgelichte mediators uit Veenendaal

BRKL Bureau voor Conflictbemiddeling en Advocatuur

Vendelier 2D
3905 PA Veenendaal
Nederland

0318 745 199
http://www.brkl.nl/

BVD advocaten

Nieuweweg 40-42
3905 LN Veenendaal
Nederland

0318 531 780
http://www.bvd-advocaten.nl/

Flow Flex

Electronenstraat 6
3903 KJ Veenendaal
Nederland

06 20812628
http://flowflex.nl/