Mediator Vlieland

Wil jij een ijzersterke mediator in Vlieland die bij jouw bedrijf past?
Dan ben je op de goede plek.
Mediatorkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Mediator Vlieland verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?
Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle professional-m] uit Vlieland – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2020 en verder.

Mediator Vlieland gezocht?

Een mediator uit Vlieland vinden

Mediator Vlieland
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 128 reviews)
Mediatorlink Mediation
Mediator ConflictConsult
Zakelijke Mediation MediationEasy
First Mediation
Mediatorgroep Bemiddeld conflictbemiddeling
Bloemster Mediation
Handdrukpunt echtscheiding meditaion

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Vlieland, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Kornwerderzand, Breezanddijk en Terschelling Kinum bijvoorbeeld ook geholpen aan een mediator.

Waarom mediator Vlieland

Ook al erg lang aan het zoeken naar een mediator uit Vlieland? Je zit vast in een conflict en wilt natuurlijk zo snel mogelijk een goede mediator vinden, maar je komt er eigenlijk al snel achter dat dit niet zo simpel is. Dit komt voornamelijk door de hoeveelheid verschillende mediators. In dit artikel geven wij jou de tips die je goed kan gebruiken tijdens je onderzoek naar een geschikte mediator. Spring direct naar:

Wanneer is het verstandig om de beste mediator in Vlieland te zoeken

Je wilt graag weten voor welk type conflict je een mediator kan gebruiken. Je kan een mediator voor eigenlijk alle meningsverschillen en geschillen inzetten. Door middenin het geschil te gaan staan, tussen allebei de kanten in, kan hij onafhankelijk het conflict laten verdwijnen. Een mediator kan ook inspringen als er sprake is van een conflict met je werkgever. Je kan onder andere ruzie hebben over te laat betaald loon of arbeidsvoorwaarden.

Daarnaast kan een mediator je helpen met burenruzies of geschillen rondom grondgebied. Bijvoorbeeld wanneer jij, of je buurman, een boom wilt plaatsen en er ruzie ontstaat over de erfgrens. Bedrijvenondernemingen kunnen een mediator weer inzetten als ze bijvoorbeeld een geschil hebben over een patent. Een mediator is dus multi-inzetbaar en kan jou hoogstwaarschijnlijk ook assisteren bij je conflict. Bij Mediatorkaart kun je in Vlieland terecht voor:

  • Mediator scheiding Vlieland
  • Zakelijke mediation Vlieland
  • Familie mediation Vlieland
  • Mediation arbeidsconflict Vlieland
  • En meer

Alle mediators uit Vlieland

Bekijk ook mediators uit

Op zoek naar een voordelige mediator Vlieland – mediator vs. rechtszaak

Hoewel er gelijkenissen zijn tussen een jurist en een mediator streven ze allebei iets anders na. Een jurist wordt pas ingeschakeld als zelfs de mediator de ruzie niet kan oplossen. Vaak komt de jurist pas als er geen natuurlijke oplossing meer mogelijk is tussen de partijen en de rechter zich over de ruzie moet buigen.

Een mediator daarentegen is de persoon die die gespecialiseerd is in het laten verdwijnen van een conflict. Na het ingrijpen van de mediator kunnen beide partijen weer met elkaar door een deur. Een jurist en mediator zijn dus bezig met andere werkzaamheden.

Het is bijvoorbeeld voor zakelijke mediation sterk aan te bevelen om een lokale en betaalbare mediator te vinden uit Vlieland. Dit is onder andere ook in te zetten wanneer je te maken hebt met een arbeidsconflict.

Op zoek naar een mediator uit Vlieland voor jouw zakelijke mediation?

Zoek een zakelijk mediator

Klik op ‘Zoek een zakelijk mediator‘ om een betaalbare mediator te vinden die gespecialiseerd is in zakelijke mediation Vlieland.

Redenen om te kiezen voor een mediator in Vlieland

Een mediator kan, zoals eerder benoemd, uithelpen met diverse zaken. Allereerst maakt de mediator het mogelijk om de relatie niet kapot te laten gaan, meestal is het namelijk zo dat de gemoederen hoog oplopen.

De mediator uit Vlieland weet door zijn expertise hoe hij ruzies kan laten verdwijnen zonder dat er meer schade aan de relatie ontstaat. Ook zal je door de mediators snel van het conflict af zijn. Je wilt uiteraard niet onnodig veel tijd steken in een conflict. Door de mediator uit Vlieland stopt de ruzie dus snel en pijnloos.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Esther Veenstra Esther Veenstra
Customer Succes manager bij mediatorkaart.nl
Mediation94%
Familierecht90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Mediator Vlieland gezocht – waar moet je op letten bij het zoeken

Door het enorme aanbod aan mediators is het niet eenvoudig om de juiste persoon te vinden. Door enkele stappen te volgen zal je uitkomen bij de geschikte persoon. Je wilt vanzelfsprekend direct de meest geschikte partij inhuren. Vaak zijn mediators gespecialiseerd op een bepaald gebied, heb je een arbeidsconflict? Zoek naar mediators die hier veel vanaf weten. Heb je huwelijksproblemen en wil je uit elkaar gaan? Dan moet je op zoek naar een mediator scheiden in Vlieland.

Scheiden in Vlieland is natuurlijk vervelend, maar met een mediator scheiden uit Vlieland zal je jouw relatie pijnloos kunnen beëindigen.

Heb jij nog informatie nodig van een specifiek mediator kantoor? Neem dan gerust contact met ze op!

Wil je bijvoorbeeld snel scheiden, vraag dan 3 offertes op van lokale en betaalbare mediators uit Vlieland die je graag helpen met een echtscheiding aanvragen.

Scheiden Vlieland, via een betaalbare mediators

Scheiden Vlieland

Klik op de knop ‘Scheiden Vlieland‘ om een scheiding aan te vragen door een scheidingsmediator uit Vlieland, gespecialiseerd in echtscheiding.

3 offertes voor een mediator in Vlieland

Het is vanzelfsprekend altijd een slim idee om een offerte aan te vragen. Probeer je situatie zo duidelijk mogelijk te schetsen. Je wilt vanzelfsprekend alleen maar uitkomen bij iemand met een hoge mate van bedrevenheid en know-how, een bepaalde mate van professionaliteit is wel zo handig bij het beëindigen van een ruzie.

Hierna hoef je alleen nog maar een meeting in te plannen, door dit gesprek kan je een beeld vormen over de mediator die jou zal gaan assisteren. Bij een mediator is het goed dat je een goed gevoel hebt, hij zal namelijk regelmatig contact met je hebben gedurende het oplossen van het conflict.

Klik op kosten mediator om direct 3 offertes van lokale en betaalbare mediators uit Vlieland op te vragen en zo direct inzicht te krijgen in de kosten.

Direct 3 offertes voor een specifieke kostenindicatie van verschillende mediators uit Vlieland.

Nu 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit.

Mediator in Vlieland – een persoon die je kan helpen

Door bovenstaande stappen te volgen is het voor jou ook mogelijk om uit te komen bij een geschikte mediator uit Vlieland. Via ons formulier is het makkelijk om 3 offertes aan te vragen voor een mediator. Denk bijvoorbeeld ook aan het verdelen van een erfenis.Huur zelf een mediator in en beëindig je conflict.

Bekijk bijvoorbeeld alles over verdeling erfenis en kom direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare mediator uit Vlieland.

Benieuwd naar het traject van familie mediation Vlieland voor erfenis verdeling?

Verdeling erfenis mediation

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een erfenis verdeling in Vlieland te bekijken middels het vergelijken van mediators uit Vlieland.

Veelgestelde vragen over mediation in

Vlieland

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de mediator regio Vlieland jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden ook af om met haast op zoek te gaan naar een mediator. Het kan wel, maar het is het beste om hier eventjes de tijd voor te pakken om te zorgen dat alles goed voelt!

Overstappen van mediator is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande mediator. Vraag vervolgens aan je vorige mediator of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe mediator uit Vlieland.

mediatorkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle mediators in Vlieland. Wij zien welke mediators beschikbaar zijn in Vlieland en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van mediators uit Vlieland die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Mediation Vlieland

Tarief viel mee!

9 september 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Daarom blij met het lage tarief van onze mediator. Het was gauw overeengekomen nadat de doorgewinterde vrouw ons begeleid had.

- Johannes Dijkstra

Op maat afgestemd advies

2 september 2020

Je bent niet het eerstvolgende dossier maar wordt als mens behandeld. Je merkte tevens dat de dame die ons begeleidde dit vaker had geregeld en al snel waren we in contact over oplossingen. De tijdsperiode voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg fijn. We konden snel weer opgelucht ademhalen.

- Alexander van de Velde

Oprecht objectief

31 augustus 2020

De persoon die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg bekwaam. De mediator was oprecht en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Top.

- Ruben Vermeulen

Prima geregeld De reden was logischerwijs niet prettig maar de wijze waarop het afgehandeld is was super. Had bedacht dat er wel linksom of rechtsom gekozen zou worden voor mijn werk, maar niks is minder waar. De mediator was echt neutraal. Bovendien was het goedkoop gelukkig.

29 augustus 2020

- Marieke de Jong

Arbeidsconflict kundig aangepakt

26 augustus 2020

Langdradig besluitloos conflict met een van mijn medewerkers vakkundig begeleid.

- Wilhelmus de Bruijn

Geen testament, wel eerlijk verdeeld

22 augustus 2020

Er was jammer genoeg geen testament, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. Gelukkig hadden we hier hulp bij, want wij hebben hier nog niet eerder mee te maken gehad. Dank voor de goede zorgen en professionele hulp!

- Raymond Hoekstra

Gewoon fijn

19 augustus 2020

Dikke prima! Bedankt!

- Ruud de Leeuw

Onzekere kwestie goed geregeld

15 augustus 2020

In de periode van uit elkaar gaan was het een emotionele tijd echter door de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl hadden we snel een persoon die ons goed kon helpen. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Soms was het een gevoelige kwestie maar daar werd fatsoenlijk mee omgegaan. Erg netjes.

- Vincent van der Horst

Ondanks de emoties eerlijk gedeeld

13 augustus 2020

Lieve begeleiding gekregen bij het verdelen van de erfenis. Was een lastige periode, waarin de emoties hoog konden stijgen. Maar door de ondersteuning en begeleiding is het toch gelukt zonder onenigheid. Enorm dankbaar hiervoor.

- Barry de Haan

Geoefend mediator

11 augustus 2020

Oprecht begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar eerste mediation, dat was te merken.

- Tamara Smeets

Dichter naar elkaar gekomen

2 augustus 2020

Na een jarenlang conflict in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen door de fijne ondersteuning en mediation.

- Marinus van Veen

Snel opgelost!

1 augustus 2020

Na een conflict van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart helemaal uitgekomen! Ik denk wel dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Gerrit Boer

Ruzie met medewerker opgelost

30 juli 2020

Lang besluitloos conflict met een van mijn medewerkers vakkundig begeleid.

- Elisabeth van de Brink

De familie is weer een familie

23 juli 2020

De communicatie in onze familie was altijd moeilijk, gelukkig inmiddels weer op een toegankelijk niveau.

- Maurice Vink

Scheiding met zilveren randje

26 juli 2020

We hadden werkelijk flink onenigheid al voor ik de offerteaanvraag indiende bij mediatorkaart. Niet enkel de scheiding is goed gegaan, maar mijn ex en ik zijn ook netter dan bedacht uit elkaar gegaan. We hebben achteraf niks meer gehoord, dat had ik ergens nog wel bedacht.

- Mariska Post

Vlug in contact

28 juli 2020

Geen 9-5 mentaliteit maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons van belang gezien het werk. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. Verder kregen we na de aanvraag via mediatorkaart.nl snel de offertes in huis voor een juiste mediator. Prettig hoe vlot dit ging.

- Johannes van Dijk

Na lang onrustig nu rust

21 juli 2020

Doordat we via mediatiorkaart met een persoon konden communiceren zijn mijn ex partner en ik eindelijk in kalmere tijden terecht gekomen. Er werden heldere scenario`s maar er werden vooral oplossingen bedacht die voor ons allebei nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Tot op de dag van vandaag pakken we nog wel eens terug op sommige onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de tarieven ons reuze mee in een toch al kostbare tijd.

- Sylvia Martens

Tevreden

19 juli 2020

Tevreden zoals bedacht.

- Johannes Scholten

Meer ontvangen dan verwacht

24 juli 2020

Ergens was ik wat ongelovig om deze mediation aan te gaan. Viel me toch mee dat we tot een buitengewoon nette verdeling zijn gekomen van de bezittingen. Ik denk dat buiten dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Cindy Vink

Eindelijk van mijn leidinggevende af

23 juli 2020

Na een hoop gedoe op werk eindelijk met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf mogen verlaten. Logischerwijs was het voor mij al helder dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel meegaan.

- Daniël van de Ven

Gewoon goed

22 juli 2020

Dikke prima! Bedankt!

- Marijke Martens

Het plan was fatsoenlijk

21 juli 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons zeer veel heeft geholpen. Nog steeds wel eens als we een keer woorden hebben grijpen we ernaar terug. Slim hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Robin Mulder

Geen wilsbeschikking, wel netjes verdeeld

21 juli 2020

Er was jammer genoeg geen wilsbeschikking, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. De mediator ondersteunde ons hiermee want we hadden dit nog niet zo hoeven doen. Dank voor de goede zorgen en professionele hulp!

- Esther Smits

Prijs viel mee!

16 juli 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Daarom blij met het lage tarief van onze mediator. We waren er toen rap uit, onbetwistbaar dat deze vrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Ilona van Dam

Ruzie met dochter begeleid en opgelost

17 juli 2020

Al jaren liep het contact tussen mij en mijn dochter erg stroef. We hebben daarvoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Deze manier van mediation pakte vooral de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte voor ons volledig.

- Monique van der Linden

Het idee van de mediation helpt echt

15 juli 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons zeer veel heeft geholpen. Nog steeds wel eens als we een keer woorden hebben pakken we daarnaar terug. Slim hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Nicolaas van Beek

De mediator was verstandig!

13 juli 2020

Eveneens heel eerlijk, ontwapenend maar ook heel meelevend. Kundige mediator dus.

- Catharina Bos

Vechtscheiding voorkomen!

10 juli 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer praten met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Zonder de mediation waren we vast in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Rutger de Jong

Content

10 juli 2020

Gewoon prima, zoals ik mag denken.

- Christian Meijer

Eindelijk ruzie opgelost

10 juli 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn baas en ikzelf zijn we met mediation eindelijk tot elkaar gekomen. Dat was heel prettig, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Dank Jullie Wel!

- Christiaan de Jong

Heel veel gehad aan ondersteuning tijdens echtscheiding

12 juli 2020

Zeer lieve ondervinding met de ondersteuning tijdens echtscheiding gehad. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het eerstvolgende nummer bestempelde. Veel tijd genomen voor mijn verhaal en het met me meedenken. Super tevreden.

- Anne van Loon

Tevreden

11 juli 2020

Gewoon goed, zoals ik mag verwachten.

- Robertus de Boer

Ruzie met dochter opgelost

10 juli 2020

Al jaren liep het contact tussen mij en mijn dochter erg stroef. We hebben hiervoor therapie geprobeerd, maar dat mocht niet baten. Deze manier van mediation pakte in het bijzonder de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte in het geval van ons echt.

- Ivo de Vries

Meelevend en vriendelijk

6 juli 2020

Voelde me echt gehoord gedurende de mediation tussen mijn werk en mezelf. Hierdoor grote stappen in de juiste richting kunnen zetten!

- Natascha Timmermans

De mediator was fijn!

6 juli 2020

Oprecht begaan, eerlijk en ook empatisch. Kundige mediator dus.

- Paul Vink

Prijs viel mee!

5 juli 2020

Uit elkaar gaan is al duur genoeg. Gelukkig viel het toch erg mee toen we een mediator inhuurde. Het was snel afgehandeld nadat de ervaren vrouw ons hielp.

- Hendrikus Driessen

De mediator was verstandig!

8 juli 2020

Zowel heel oprecht, ontwapenend en ook heel medelevend. Was niet haar allereerste mediation, dat was te horen.

- Nancy Vos

vlot geregeld

7 juli 2020

We hebben de erfenis snel kunnen verdelen dankzij mediation. Bedankt.

- Gerardus Dijkstra

Profi en handig geregeld

3 juli 2020

De mediator waarmee we in contact kwamen was onmiskenbaar ervaren met dit soort conflicten en pakte het direct op.

- Nienke Maas

Vlug in contact

4 juli 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de afspraken werden op onze schema’s afgestemd. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. In ieder geval kregen we na de aanvraag via mediatorkaart.nl snel de reacties in huis voor een geschikte mediator. Fijn hoe gauw dit ging.

- Niels Jansen

De familie is opnieuw een familie

30 juni 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de goede hulp en mediation.

- Annemarie Vink

Simpel en snel

28 juni 2020

Helemaal top! Mijn dank is groot!!

- Jacoba Sanders

Moeilijke tijd afgesloten

3 juli 2020

Mijn vaders overlijden zorgde voor een verdrietige paar maanden rondom de erfenis. De emoties waren hoog maar de ondersteuning vakkundig en meelevend. Was voor ons vlekkeloos geregeld zo.

- Johan Koning

Erfenis zo afgehandeld

26 juni 2020

Erg vlot de verdeling van de erfenis kunnen organiseren dankzij deze deskundigen! Dank Jullie Wel.

- Jeffrey van Veen

Echtscheiding met zilveren randje

1 juli 2020

We hadden werkelijk flink onenigheid al voor ik de offerteaanvraag indiende bij mediatorkaart. Ik moet vertellen dat de echtscheiding nu daarom soepeler ging dan bedacht en ook spreek ik nog met mijn ex. Nazorg had iets beter gemogen na afsluiting.

- Angela Groen

Veelal bereikbaar

29 juni 2020

Geen 9-5 mentaliteit maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons noodzakelijk gezien het werk. Ook in de avonden was het geen probleem. In ieder geval hadden we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de offertes in huis voor een juiste mediator. Snel geregeld zo.

- Nicolaas Bosman

Ruzie met personeelslid opgelost

27 juni 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit vraagstuk kon komen met een medewerker maar via mediation professioneel en snel geholpen.

- Steven van den Broek

Ondanks afstand bekwaam geholpen

24 juni 2020

Nog nooit te maken gehad met een buitenlands overlijden en nalatenschap. Na een sterfte in de familie in Canada hebben we dus begeleiding gewild. Deze snel en met betrekkelijk lage tarieven gevonden. Dank jullie wel!

- Sharon Smits

Ingewikkelde nalatenschap tot prima einde gebracht

21 juni 2020

Ondanks de ontbrekende documenten konden we in contact met elkaar onder begeleiding. De mediator ondersteunde ons hiermee want we hadden dit nog nooit zo hoeven doen. Dank voor de goede zorgen en kundige begeleiding!

- Tamara van de Wal

Heel veel gehad aan advies tijdens echtscheiding

22 juni 2020

We hadden het zwaar maar de hulp was erg prettig. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het volgende nummer bestempelde. Veel tijd genomen voor mijn kant en het met me meedenken. Zeer bedankt!

- Gerrit de Vries

Geen kant kiezen

19 juni 2020

Gelukkig was de ondersteuner erg doorgewinterd bij de mediation bij mijn werkgever. Geen enkele keer het gevoel gehad dat hij kant koos of partijdig reageerde. Top.

- Ramona Vos

Meelevend en welwillend

21 juni 2020

Er is geen kant getrokken en geluisterd naar alle partijen. Daardoor kunnen we nu in het proces snel door naar de uitkomst.

- Miranda Verhoeven

Scheidingmet een lichtpuntje.

19 juni 2020

We hadden echt flink onenigheid al voor ik de offerteaanvraag indiende bij mediatorkaart. Niet enkel de echtscheiding is prima verlopen, maar mijn ex en ik zijn ook netter dan bedacht uit elkaar gegaan. We hebben erna niks meer gehoord, dat had ik ergens nog wel verwacht.

- Erik van der Heijden

Betrokken en aardig

18 juni 2020

Voelde me echt gehoord tijdens de mediation tussen mijn werk en mezelf. Daardoor grote passen in de goede richting kunnen maken!

- Stefan van den Heuvel

Op maat afgestemd advies

17 juni 2020

Niks niet het opvolgende dossier maar oprecht van mens tot mens in gesprek met elkaar. De mediator had duidelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende fase. De tijdsduur voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg prettig. Dit was echt een verademing voor ons beide.

- Ronald Koster

Geen testament, wel netjes verdeeld

14 juni 2020

Er was helaas geen testament, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. Gelukkig hadden we hier begeleiding bij, want wij hebben hier nog nooit eerder mee te doen gehad. De prijzen vielen ook alles mee.

- René Smits

Ondanks afstand bekwaam geholpen

13 juni 2020

Persoonlijk hadden we geen deskundigheid op het gebied van buitenlandse erfenissen. Daarom toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze begeleiding gevonden via mediator kaart. Dank allemaal!

- Adriana de Lange

Dichter naar elkaar toegegroeid

13 juni 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen door de goede begeleiding en mediation.

- Caroline Timmermans

Goed afgehandeld

14 juni 2020

De reden was overigens niet fijn maar de wijze waarop het geregeld is was top. Eigenlijk dacht ik dat mijn werk wel voorgetrokken zou worden echter dat was echt niet zo. Het was echt onpartijdig. De tarieven vielen ook alles mee.

- Maartje van der Linden

De familie is opnieuw een familie

12 juni 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de fijne ondersteuning en mediation.

- Willem van de Velden

Pijnlijke periode afgesloten

10 juni 2020

Na het overlijden van mijn vader een pijnlijke periode afgerond met de verdeling van de erfenis. De emoties waren hoog maar de begeleiding vakkundig en meelevend. Was voor ons perfect geregeld zo.

- Ilona de Vries

Professioneel en snel

8 juni 2020

De mediator waarmee we in contact kwamen was duidelijk ervaren met dit soort conflicten en pakte het vlot op.

- Thijs van Dam

Niets meer te maken met mijn werkgever!

14 juni 2020

Na een berg gezeik op werk eindelijk met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf kunnen verlaten. Had er gewoon recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Klaas de Jonge

Niks meer te doen met mijn werk!

6 juni 2020

Gelukkig konden we met begeleiding van een mediator via deze site tenslotte tot een vertrek met geschikte voorwaarden komen. Logischerwijs was het voor mij al onbetwistbaar dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel toegeven.

- Michel Smits

Het idee was fatsoenlijk

6 juni 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons echt heeft geholpen. Nog steeds wel eens als we een keer conflicten hebben grijpen we ernaar terug. Erg prettig, heeft ons zeer geholpen.

- Anna de Koning

De hulp via mediation was goed tijdens uit elkaar gaan

7 juni 2020

Zeer gepaste ervaring met de hulp tijdens echtscheiding gehad. Geen nummertje, maar echt het begrip dat je als mens behandeld wordt. Er wordt echt meegedacht in de oplossing. Super content.

- Caroline de Boer

Dichter naar elkaar toegegroeid

5 juni 2020

De communicatie in onze familie was voortdurend moeilijk, gelukkig intussen weer op een aanspreekbaar niveau.

- Maria van der Horst

Profi en snel geregeld

4 juni 2020

De kerel die contact zocht had duidelijk verstand van zaken en kon ons vlug verder helpen.

- Tessa Dijkstra

Vlot in contact

9 juni 2020

Geen 9-5 mentaliteit maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons noodzakelijk gezien het werk. ’s Avonds als de kleintjes op bed lagen konden we het gesprek houden met de mediator zodat we geen verlof hoefde te nemen. De aanvraag hier op mediatorkaart ging prettig en gauw. Fijn hoe vlot dit ging.

- Monique Hendriks

Ruzie met dochter begeleid en opgelost

4 juni 2020

Mijn dochter en ik konden niet goed met elkaar communiceren. We hebben daarvoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Deze manier van mediation pakte in het bijzonder de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte in het geval van ons volledig.

- Stefan Sanders

Volledig onpartijdig

2 juni 2020

Gelukkig was de coach erg ervaren bij de mediation bij mijn werkgever. Geen enkele keer het idee gehad dat hij kant koos of partijdig reageerde. Geweldig.

- Barbara de Leeuw

Na lang turbulent nu rust

3 juni 2020

Omdat we via mediatiorkaart met iemand konden communiceren zijn mijn voormalig partner en ik gelukkig nu in kalmere tijden terecht gekomen. Er werden heldere scenario`s maar er werden bovenal oplossingen bedacht die voor ons beiden nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag soms nog teruggrijpen op afspraken van destijds. Ook vielen de tarieven ons reuze mee in een toch al kostbare periode.

- Ruben Dekker

Op maat afgestemd advies

4 juni 2020

Je bent niet het volgende dossier maar wordt als mens benaderd. Je merkte tevens dat de vrouw die ons bijstond dit vaker had geregeld en al snel waren we in contact over oplossingen. En dat inmiddels we de 3 maanden daarvoor bijna alleen maar onenigheid hadden. We konden vlug weer opgelucht ademhalen.

- Jacobus Peeters

Geen kant gekozen

31 mei 2020

Gelukkig was de coach erg doorgewinterd bij de mediation bij mijn werkgever. Geen enkele keer het idee gehad dat hij kant koos of bevooroordeeld was. Top.

- Laura van Vliet

Simpel en snel

29 mei 2020

Dikke prima! Bedankt!

- Ruud van de Berg

Hulp bij scheiding

28 mei 2020

Snelle begeleiding bij het uit elkaar gaan. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een gestructureerde mediation en afhandeling. Pak van ons hart in een al moeilijke tijd.

- Mirjam Vos

Niets meer te maken met mijn werkgever!

1 juni 2020

Na een hoop gedoe op werk eindelijk met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf kunnen verlaten. Natuurlijk was het voor mij al helder dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel toegeven.

- Sandra de Lange

Het idee van de mediation helpt oprecht

2 juni 2020

De mediation heeft gezorgd voor een concept (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. Nog altijd wel eens als we een keer conflicten hebben grijpen we daarnaar terug. Slim hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Hendrika Kramer

Menselijke benadering

29 mei 2020

Je bent niet het eerstvolgende dossier maar wordt als mens behandeld. De mediator had onmiskenbaar ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende periode. De tijdsperiode voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg fijn. Dit was ook een verademing voor ons beide.

- Jelle van Dam

Eindelijk van mijn baas af

24 mei 2020

Tevreden konden we met begeleiding van een mediator via deze site tenslotte tot een afscheid met juiste condities komen. Had er gewoon recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Antonius van der Meulen

Veelal bereikbaar

24 mei 2020

Geen 9-5 mentaliteit maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons noodzakelijk gezien het werk. ’s Avonds als de kinderen op bed lagen konden we het gesprek voeren met de mediator zodat we geen verlof hoefde te pakken. Verder hadden we na de aanvraag via mediatorkaart.nl snel de reacties in huis voor een geschikte mediator. Snel geregeld zo.

- Kelly de Bruin

Uit elkaar met een lichtpuntje.

27 mei 2020

We hadden echt flink onenigheid al voor ik de offerteaanvraag indiende bij mediatorkaart. Ik moet vertellen dat de scheiding nu daardoor soepeler ging dan verwacht en ook praat ik nog met mijn ex. Nazorg had iets beter gemogen na afronding.

- Marije van Dongen

Persoonlijk afgestemd advies

24 mei 2020

Niks niet het volgende dossier maar oprecht van mens tot mens in gesprek met elkaar. De mediator had kennelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende fase. De periode voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg prettig. We konden vlug weer opgelucht ademen.

- Kirsten de Jong

Hulp bij (tiener)dochter

26 mei 2020

Al jaren was het contact tussen mij en mijn dochter erg moeizaam. We hebben hiervoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Deze manier van mediation pakte vooral de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte voor ons volledig.

- Renate de Graaf

Het idee was degelijk

25 mei 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons heel heeft geholpen. We kunnen hier steeds op terugpakken en daar zijn we blij mee. Erg fijn, heeft ons zeer geholpen.

- Maartje Vos

Ruzie met werknemer opgelost

19 mei 2020

Langdradig besluitloos conflict met een van mijn werknemers vakkundig begeleid.

- Bart van Leeuwen

Hulp bij (tiener)dochter

23 mei 2020

Al jaren was het contact tussen mij en mijn dochter erg stroef. De therapie die we hadden zorgde enkel maar voor meer zorgen om ruzie over te maken. Deze manier van mediation pakte speciaal de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte voor ons volledig.

- Thomas van de Ven

Arbeidsconflict behendig aangepakt

18 mei 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleemgeval kon komen met een medewerker maar via mediation professioneel en vlot geregeld.

- Sylvia Meijer

Pijnlijke periode afgerond

18 mei 2020

Mijn vaders dood zorgde voor een lastige periode rondom de erfenis. De emoties waren hoog maar de begeleiding vakkundig en meelevend. Er netjes geregeld allemaal.

- Astrid Verbeek

Persoonlijk afgestemd advies

20 mei 2020

Je bent niet het eerstvolgende nummer maar wordt als mens benaderd. De mediator had duidelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende periode. En dat terwijl we de 3 maanden daarvoor praktisch alleen maar ruzie hadden. We konden vlug weer opgelucht ademen.

- Petrus van der Laan

Complexe nalatenschap tot goed einde gebracht

20 mei 2020

Ongeacht de ontbrekende stukken konden we in contact met elkaar onder begeleiding. De mediator hielp ons hiermee want we hadden dit nog niet zo hoeven doen. bedankt voor de goede zorgen en professionele begeleiding!

- Esther Smit

Ervaren mediator

15 mei 2020

Gewoon begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar eerste mediation, dat was te zien.

- Rob Gerritsen

Simpel en vlot

15 mei 2020

Absoluut top! Bedankt!

- Barry Kuiper

Simpel en vlot

14 mei 2020

Helemaal top! Dank!

- Maartje Groen

Gevoelige kwestie fatsoenlijk geregeld

11 mei 2020

Bij de scheiding kwamen er flink wat gevoeligheden naar boven maar door dat we op tijd via mediatiorkaart een persoon konden zoeken waren we er vlot uit. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Soms was het een gevoelige zaak maar daar werd fatsoenlijk mee omgegaan. Erg netjes.

- Johan van de Ven

Het idee uit de mediation helpt enorm

10 mei 2020

De mediation heeft gezorgd voor een plan (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. Nog altijd wel eens als we een keer conflicten hebben pakken we daarnaar terug. Erg fijn, heeft ons erg geholpen.

- Petronella Bosch

Een schouderklopje krijgen

9 mei 2020

Onze mediator was fantastisch. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Astrid de Groot

De familie is weer een familie

9 mei 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de fijne begeleiding en mediation.

- Robertus Kuiper

Niet enkel voor personeel

9 mei 2020

Zeer content met de bemiddeling in een arbeidsconflict met één van mijn medewerkers. Gauw geholpen en totaal neutraal. Erg opgelucht.

- Catharina de Koning

Menselijke aanpak

11 mei 2020

Niks niet het opvolgende dossier maar oprecht van mens tot mens in contact met elkaar. Je merkte tevens dat de dame die ons begeleidde dit frequenter had gedaan en al snel waren we in gesprek over oplossingen. En dat terwijl we de 3 maanden ervoor haast alleen maar ruzie hadden. Dit was volledig een geruststelling voor ons allebei.

- Petronella van Dijk

Complexe erfenis tot prima einde gebracht

10 mei 2020

Ondanks de missende documenten konden we in contact met elkaar onder begeleiding. De mediator hielp ons hierbij want we hadden dit nog niet zo moeten doen. Dank voor de goede zorgen en kundige hulp!

- Peter Vink

Vakkundig en snel

9 mei 2020

De kerel die contact zocht had klaarblijkelijk verstand van zaken en kon ons rap verder begeleiden.

- Natasja de Vos

Uit elkaar met een lichtpuntje.

7 mei 2020

We hadden echt flink onenigheid al voor ik de offerteaanvraag indiende bij mediatorkaart. Ik moet aanmerken dat de scheiding nu hierdoor soepeler ging dan verwacht en ook praat ik nog met mijn ex. We hebben achteraf niks meer gehoord, dat had ik ergens nog wel bedacht.

- Kevin Driessen

Tarief viel mee!

5 mei 2020

Uit elkaar gaan is al duur genoeg. Gelukkig viel het uiteindelijk erg mee toen we een mediator inschakelde. We waren er toen snel uit, duidelijk dat deze mevrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Nienke de Wit

Dikwijls bereikbaar

9 mei 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de sessies waren op onze planning afgestemd. ’s Avonds als de kinderen op bed lagen konden we het gesprek houden met de mediator zodat we geen vrij hoefde te pakken. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging prettig en gauw. Fijn hoe vlot dit ging.

- Michael Postma

Pijnlijke tijd afgesloten

1 mei 2020

Na het doodgaan van mijn vader een lastige tijd afgerond met de verdeling van de erfenis. De gemoederen waren hoog maar de ondersteuning vakkundig en meelevend. Was voor ons vlekkeloos geregeld zo.

- Paul Driessen

vlot afgehandeld

4 mei 2020

Zeer vlot de verdeling van de erfenis gaan organiseren dankzij deze deskundigen! Dank Jullie Wel.

- Kelly van Loon

Advies en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

4 mei 2020

Snelle ondersteuning bij het uit elkaar gaan. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een vloeiende mediation en afwikkeling. Top, een hele zorg minder.

- Irene Timmermans

Simpel en vlot

29 april 2020

Dikke prima! Dank!

- Ellen van der Linden

Nalatenschap netjes gedeeld

28 april 2020

We hebben gepaste hulp aangeboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het doodgaan van opa, bij het verdelen van de erfenis van hem. Door jullie ondersteuning en daadkracht allemaal tot een goed einde gekomen. Mega bedankt!

- Petronella Mulder

vlot afgehandeld

1 mei 2020

We hebben de erfenis direct kunnen verdelen dankzij mediation. Dank!

- Johanna Jansen

Het idee was goed

2 mei 2020

De mediation heeft gezorgd voor een idee (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. Nog steeds wel eens als we een keer woorden hebben grijpen we daarnaar terug. Handig hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Brenda de Leeuw

Meer gekregen dan bedacht

28 april 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig hoop de sessies rondom de scheiding in. Maar al gauw kwamen we wel tot een uitstekende uitkomst. Dankzij jullie was dit zeker veel minder fatsoenlijk geworden!

- Jelle Verbeek

Moeilijke tijd afgesloten

26 april 2020

Na het overlijden van mijn pa een lastige tijd afgesloten met de verdeling van de erfenis. Hulp was zeer persoonlijk en op maat. Er zorgvuldig geregeld allemaal.

- Patrick de Haan

Gevoelige kwestie goed afgehandeld

25 april 2020

Bij de scheiding kwamen er flink wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart een persoon konden zoeken waren we er vlug uit. De mediator hielp volledig onpartijdig. Ongeacht dat het soms ontroerend was, hebben ze dit onpartijdig kunnen doen. Erg knap.

- Ellen de Leeuw

Gevoelige kwestie fijn geregeld

28 april 2020

In de tijd van uit elkaar gaan was het een emotionele periode echter door de aanvraag via mediatorkaart.nl hadden we vlug iemand die ons fatsoenlijk kon helpen. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Weleens was het een gevoelige kwestie maar daar werd correct mee omgegaan. Fijne afhandeling zo.

- Catharina van Dongen

Kwetsbare afwikkeling top afgehandeld

27 april 2020

Bij de scheiding kwamen er flink wat gevoeligheden naar boven maar door dat we op tijd via mediatiorkaart een persoon konden vinden waren we er vlot uit. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Ondanks dat het soms ontroerend was, hebben ze dit neutraal kunnen doen. Fijne afhandeling zo.

- Martijn van Doorn

Geen kant kiezen

21 april 2020

De man die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg professioneel. De mediator was oprecht en onafhankelijk zonder kant te kiezen. Top.

- Gerardus Bos

De mediator was verstandig!

21 april 2020

Oprecht begaan, eerlijk en ook empatisch. Kundige mediator dus.

- Raymond van der Laan

Hulp bij uit elkaar gaan

20 april 2020

Snelle hulp bij het uit elkaar gaan. De gesprekken en documenten waren vlug overeengekomen en goed verzorgd. Super, een hele zorg minder.

- Linda Sanders

Ook voor werkgevers

19 april 2020

Erg content met de bemiddeling in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Professioneel geholpen en niet het idee gekregen dat het allemaal maar de verantwoordelijkheid is van de werkgever. Erg opgelucht.

- Tom Driessen

Geen kant verkiezen

17 april 2020

Gelukkig was de begeleider erg ervaren bij de mediation bij mijn werk. De mediator was oprecht en onafhankelijk zonder kant te kiezen. Super.

- Diana van der Heijden

Gelukkig nu rustigere tijden

18 april 2020

Omdat we via mediatiorkaart met een persoon konden praten zijn mijn voormalig partner en ik gelukkig nu in relaxtere tijden terecht gekomen. Er werden heldere situaties maar er werden vooral oplossingen bedacht die voor ons allebei nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Daardoor kunnen we tot vandaag soms nog teruggaan op afspraken van destijds. Het tarief was ook uitstekend ondanks een al prijzige tijd.

- Marjolein van der Linden

Ook voor ons als bedrijf

21 april 2020

Erg bekwaam geholpen met een conflict met een medewerker. Vakkundig begeleid en niet het gevoel gekregen dat het allemaal maar de fout is van de werkgever. Erg opgelucht.

- Mirjam Koning

Een lintje krijgen

17 april 2020

Onze mediator was geweldig. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Guido Martens

Vakkundig en snel

18 april 2020

De kerel die contact zocht had klaarblijkelijk verstand van zaken en kon ons rap verder helpen.

- Anne Mol

Prima gedaan Het was een minder leuke aanleiding waardoor ik hier terecht kwam maar de uitkomst(en) die eruit kwamen waren goed. Had verwacht dat er wel linksom of rechtsom gekozen zou worden voor mijn werk, maar niks is minder waar. Het was echt objectief. De prijzen vielen ook alles mee.

14 april 2020

- Björn van den Bosch

Het uit elkaar gaan met zilveren randje

17 april 2020

Na een sterk conflict terecht gekomen bij een fijne mediator via mediatorkaart. Ik moet vertellen dat de echtscheiding nu hierdoor soepeler ging dan bedacht en ook praat ik nog met mijn ex. Nazorg had iets beter gemogen na afronding.

- Anita Sanders

Content

15 april 2020

Content zoals verwacht.

- Jacoba Janssen

Advies en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

12 april 2020

Snelle ondersteuning bij het uit elkaar gaan. De sessies en documenten waren vlug geregeld en goed verzorgd. Top, een hele zorg minder.

- Caroline Koning

Geen kant kiezen

12 april 2020

Gelukkig was de begeleider erg doorgewinterd bij de mediation bij mijn werk. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder kant te kiezen. Super.

- Suzanne Hermans

Na lang onrustig nu ontspanning

14 april 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een tijd van rust terecht gekomen. Er werden heldere scenario`s maar er werden vooral oplossingen bedacht die voor ons alletwee nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Tot op de dag van vandaag pakken we nog wel eens terug op sommige items die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook prima ondanks een al dure tijd.

- Angelique Dekker

Fijn afgehandeld

8 april 2020

De oorzaak was logischerwijs niet prettig maar de wijze waarop het geregeld is was super. Had verwacht dat er wel linksom of rechtsom partij getrokken zou worden voor mijn werk, maar niks is minder waar. Het was echt objectief. De kosten vielen ook alles mee.

- Ruben Vos

Vlug in contact

12 april 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de afspraken waren op onze planning afgestemd. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging prettig en snel. Snel gegaan zo.

- Jelle Gerritsen

Snel afgehandeld!

11 april 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer praten met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Buiten de mediation waren we vast in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Marloes de Vries

Erfenis eerlijk verdeeld

5 april 2020

Gepaste hulp ontvangen bij het verdelen van de erfenis. Was een lastige periode, waarin de gemoederen hoog konden oplopen. Dankzij jullie ondersteuning en daadkracht alles tot een goed einde gekomen. Enorm dankbaar hiervoor.

- Astrid de Leeuw

Scheiding met zilveren randje

6 april 2020

We hadden echt flink onenigheid al voor ik de aanvraag indiende bij mediatorkaart. Niet enkel de echtscheiding is goed gegaan, maar mijn ex en ik zijn ook beter dan verwacht uit elkaar gegaan. We hebben achteraf niks meer gehoord, dat had ik ergens nog wel verwacht.

- Kirsten Timmermans

De mediator was goed!

3 april 2020

Echt begaan, eerlijk en ook empatisch. Kundige mediator dus.

- Sander Verhoeven

Dichter naar elkaar toegegroeid

6 april 2020

De communicatie in onze familie was steeds moeilijk, gelukkig ondertussen weer op een toegankelijk niveau.

- Dennis Evers

Prijs viel mee!

8 april 2020

Scheiden is al prijzig genoeg. Daarom blij met het betaalbare tarief van onze mediator. We waren er toen vlug uit, onbetwistbaar dat deze mevrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Wilhelmus Schipper

Vlot in contact

4 april 2020

Geen 9-5 mentaliteit maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons belangrijk gezien het werk. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. In ieder geval kregen we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de offertes in huis voor een geschikte mediator. Fijn hoe vlot dit ging.

- Irene Blom

Ondanks afstand professioneel geholpen

2 april 2020

Persoonlijk hadden we geen deskundigheid op het gebied van buitenlandse erfenissen. Vandaar toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze hulp gevonden via mediator kaart. Dank je wel!

- Adriaan Bos

Complexe nalatenschap tot goed einde gebracht

30 maart 2020

Er was jammer genoeg geen testament, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. Gelukkig hadden we hier bijstand bij, want wij hebben hier nog niet eerder mee te doen gehad. bedankt voor de goede zorgen en kundige begeleiding!

- Erik Dekker

Snel afgehandeld

30 maart 2020

Zeer snel de verdeling van de erfenis gaan inrichten dankzij deze deskundigen! Dank Jullie Wel.

- Eva Visser

Onzekere kwestie fatsoenlijk afgehandeld

4 april 2020

Tijdens de scheiding kwamen er veel wat gevoeligheden naar boven maar door dat we op tijd via mediatiorkaart een persoon konden zoeken waren we er vlot uit. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Weleens was het een tere kwestie maar daar werd correct mee omgegaan. Erg netjes.

- Wendy Brouwer

Ondanks de gemoederen netjes gedeeld

22 maart 2020

Gepaste hulp ontvangen bij het delen van de erfenis. De emoties waren nog hoog door het doodgaan van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Maar door de ondersteuning en advies is het toch gelukt zonder onenigheid. Enorm bedankt hiervoor.

- Simone Jacobs

Vlug in contact

4 maart 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de sessies waren op onze schema’s afgestemd. ’s Avonds als de kleintjes in bed lagen konden we het gesprek voeren met de mediator zodat we geen vrij hoefde te nemen. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging prettig en vlug. Snel gegaan zo.

- Mark Meijer

De hulp via mediation was goed tijdens scheiden

3 februari 2020

We hadden het moeilijk maar de hulp was erg prettig. Via mediatorkaart kregen we iemand die ons niet als het eerstvolgende dossier bestempelde. Er wordt echt meegedacht in oplossingen. Onwijs content.

- Arjan van Loon

Erfenis eerlijk verdeeld

12 januari 2020

We hebben gepaste hulp geboden gekregen na de aanvraag hier. Was een moeilijke periode, waarin de emoties hoog konden oplopen. Maar door de ondersteuning en begeleiding is het toch geslaagd zonder ruzie. Enorm dankbaar hiervoor.

- René van den Broek

Betrokken en aardig

25 december 2019

Er wordt geen kant gekozen en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor grote passen in de goede richting kunnen maken!

- Iris Koster

Vlugge offerte

2 april 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Thijs Koning

snel geholpen

31 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Monique Boer

Snelle match via mediatorkaart.nl

2 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en het zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Koen van der Meer

Fijn!

29 maart 2020

Gisteren offertes aangevraagd en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Martijn van Doorn

aangename service

27 maart 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Jelle Koster

erg snel

24 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, fijn persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Niels Timmermans

Forum bood hulp

24 maart 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Afgelopen en uit met de zoektocht

- Esther van Vliet

aangename service

21 maart 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Hendrika de Vos

Mijn eigen netwerk kan dit niet

21 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Jacob Visser

Perfecte tip

23 maart 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Caroline Jansen

Voortreffelijke match

23 maart 2020

Via Mediatorkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Femke de Boer

Voortreffelijke match

18 maart 2020

Via Mediatorkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Melanie Hermans

Werkt lekker!

19 maart 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Pieter de Graaf

Lang leve google

19 maart 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een aanvraag gedaan en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Astrid Vos

Google is je grootste vriend

17 maart 2020

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het offerteformulier ingevuld en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Cornelis van Vliet

Perfecte tip

14 maart 2020

Via vrienden beland bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Thomas Koster

Prettige service

13 maart 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Esther van der Heijden

zeer rap geholpen

13 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via mediatorkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, prettig persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Edwin de Bruin

Fijn!

15 maart 2020

Afgelopen maand offertes aangevraagd en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Judith Bosman

Goed contact

10 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Martinus Koster

Erg tevreden

12 maart 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Mediatorkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Chantal de Graaf

Google is je grootste vriend

11 maart 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Pascal van der Laan

Erg tevreden

3 maart 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Iris Postma

niet verwacht zo betaalbaar

23 februari 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Robin Sanders

Ideale match

19 februari 2020

Via Mediatorkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Erwin Vos

Eindelijk een goede site gevonden

11 februari 2020

Na lang zoeken kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Yvonne Schipper

Forum bood hulp

31 januari 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Sabrina de Leeuw

Zeer verrast

30 januari 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Natascha de Ruiter

Duidelijke website

17 januari 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Caroline Willemsen

Fijn!

15 januari 2020

Gisteren het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Anouk Post

Perfecte tip

9 januari 2020

Via bekenden beland bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Björn de Vries

Ideale website

12 december 2019

Via een forum deze site gevonden. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Goed werk afgeleverd door de professional

- Sharon van Leeuwen

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

5 december 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Annemieke van Vliet

Fijne service

26 november 2019

Via een forum hier terechtgekomen. Blij met de ontvangen offerte. Afgelopen en uit met de zoektocht

- Maurice de Koning

Fijne service

16 november 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Daniël Koning

Erg tevreden

10 november 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Mediatorkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Eric Groen

erg snel

2 november 2019

Door een forum deze site gevonden. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Willem Smeets

Perfecte website

26 oktober 2019

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Ruud Vink

zeer rap geholpen

19 oktober 2019

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via mediatorkaart.nl. Fijn in de buurt, fijn persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Koen Bosch

Goed contact

10 oktober 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Jacqueline Bos

snelle service

8 oktober 2019

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken deskundige vond via mediatorkaart.nl. Fijn dichtbij, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een mooie prijs.

- Niels Vos

Snelle offerte

3 oktober 2019

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Natasja van Veen

Via forum hier terechtgekomen

19 september 2019

Door een forum deze site gevonden. Tevreden over de ontvangen offerte. Einde zoektocht!

- Hendrika Huisman

Snelle offerte

17 september 2019

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Ilona Schouten

Werkt goed dit

5 september 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Deborah Bosch

erg snel

3 september 2019

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via mediatorkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Pascal Martens

Goede werking van de website

26 augustus 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Anouk Timmermans

snel geholpen

21 augustus 2019

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, prettig persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Leonie Veenstra

Goede werking van de website

10 augustus 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Linda Bakker

Ideale website

2 augustus 2019

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Robert Martens

Na lang zoeken de juiste gevonden

26 juli 2019

Na lang zoeken arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Frank de Bruin

vlot en makkelijk

18 juli 2019

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via mediatorkaart.nl. Lekker in de omgeving, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een eerlijke prijs.

- Joris Huisman

Goed contact

11 juli 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Ilse Bosman

betaalbaarder dan ik dacht

11 juli 2019

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Adrianus Jonker

Dit werkt fijn

4 juli 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Frank Kuiper

De perfecte match

27 juni 2019

Via Mediatorkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Caroline van Dongen

Prettige service

13 juni 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Adriaan Hendriks

Eindelijk een fijne site

6 juni 2019

Na een zoektocht arriveerde ik bij Mediatorkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Gerrit Prins

betaalbaar en professioneel

6 juni 2019

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Klaas Smit

Aangenaam verrast

24 mei 2019

Afgelopen maand offertes aangevraagd en ik moet zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Bram van de Pol

Eindelijk een goede site gevonden

18 mei 2019

Na lang zoeken eindigde ik op Mediatorkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Karin van Dongen

Google is je grootste vriend

11 mei 2019

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een aanvraag gedaan en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Jelle Evers

Werkt lekker!

4 mei 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Marieke de Leeuw

Eindelijk een fijne site

30 april 2019

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Laura Schouten

Geen linkedin nodig

20 april 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Roel Visser

Gevonden via forum

9 maart 2019

Via een forum hier terechtgekomen. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Goed werk afgeleverd door de professional

- Kim Hermans

Ideale tip

18 februari 2019

Via vrienden beland bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Cornelis van Dijk

zeer rap geholpen

8 februari 2019

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker dichtbij, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Maaike van Dijk

Vlugge offerte

10 februari 2019

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Elisabeth Maas

Heel positief

21 januari 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Mediatorkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Franciscus Dijkstra

snelle service

12 januari 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via mediatorkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, goed persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Jacobus de Groot

Na lang zoeken de juiste gevonden

15 december 2018

Na lang zoeken eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Chantal Huisman

Uitgelichte mediators uit Vlieland

Erkend Mediation

Baljuwstraat 3
1785 SJ Den Helder
Nederland

0223 668 181
http://erkendmediation.nl/

De Scheidingsplanner Den Helder

Julianaplein 34A
1781 HC Den Helder
Nederland

072 511 3604
https://www.scheidingsplanner.nl/

Jannie Baron

Burgemeester Mijnlieffstraat 49
1761 BL Anna Paulowna
Nederland

06 21630044
http://www.janniebaron.nl/