Mediator Aadorp

Ben jij op zoek naar een topper voor mediation in Aadorp?
Dan ben je op de goede plek.
Mediatorkaart zorgt dat jij die zoekt naar Mediator Aadorp verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?
Mediatorkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle mediatorkantoren uit Aadorp – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2020 en verder.

Mediator Aadorp gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Mediator Aadorp
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 137 reviews)
Mediatorlink Mediation
Mediator ConflictConsult
Zakelijke Mediation MediationEasy
First Mediation
Mediatorgroep Bemiddeld conflictbemiddeling
Bloemster Mediation
Handdrukpunt echtscheiding meditaion

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Aadorp, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Vroomshoop, Bornerbroek en Bruinehaar bijvoorbeeld ook geholpen aan een mediator.

Waarom mediator Aadorp

Ben jij op zoek naar een geschikte mediator in Aadorp? Het kan moeilijk zijn om de perfectie mediator te vinden voor het oplossen van een conflict. Dit komt door het grote aanbod aan mediators. In dit artikel geven wij jou de tips die je goed kan gebruiken tijdens je zoektocht. Spring direct naar:

Wanneer is het verstandig om de beste mediator in Aadorp te zoeken

Het is nog altijd zo dat men zich afvraagt op welk moment het wijs is om een mediator in te schakelen voor een conflict. Je kan een mediator voor eigenlijk alle meningsverschillen en geschillen gebruiken. Hij zal proberen om een einde te maken aan het conflict door met beide kanten samen te zitten. Ook is het zo dat een mediator je assisteert als je een overeenkomst laat opstellen voor bijvoorbeeld een arbeidsconflict. Je kan onder andere ruzie hebben over te laat betaald salaris of arbeidsvoorwaarden.

Ook kan een mediator je assisteren bij burenruzies of geschillen rondom grondgebied. Dit soort conflicten kunnen meerdere redenen hebben, een mediator kan bij elke van dit soort conflicten assisteren. Voor de grotere organisaties is het ook verstandig om een mediator in te zetten wanneer er een arbeidsconflict ontstaat tussen diverse sectoren. kunnen een mediator weer inschakelen als ze bijvoorbeeld een geschil hebben over een patent. Zoals je kunt zien is een mediator eigenlijk geschikt voor alle mogelijke soorten conflicten, het is dé persoon die je in zou moeten schakelen om het geheel te sussen.. Bij Mediatorkaart kun je in Aadorp terecht voor:

  • Mediator scheiding Aadorp
  • Zakelijke mediation Aadorp
  • Familie mediation Aadorp
  • Mediation arbeidsconflict Aadorp
  • En meer

Alle mediators uit Aadorp

Bekijk ook mediators uit

Op zoek naar een voordelige mediator Aadorp – mediator vs. rechtszaak

Hoewel er overeenkomsten zijn tussen een jurist en een mediator zet je ze voor verschillende dingen in. Een jurist wordt pas ingeschakeld als zelfs de mediator het geschil niet kan verhelpen. Denk hier met name aan heftige conflicten die nooit meer zonder rechter opgelost kunnen worden.

Een mediator daarentegen is de partij die die zich bezighoud met het oplossen van een geschil. Na het ingrijpen van de mediator kunnen beide kanten van het conflict weer met elkaar door een deur. Een jurist en mediator zijn dus bezig met andere werkzaamheden.

Het is bijvoorbeeld voor zakelijke mediation sterk aan te bevelen om een lokale en betaalbare mediator te vinden uit Aadorp. Dit is onder andere ook in te zetten wanneer je te maken hebt met een arbeidsconflict.

Op zoek naar een mediator uit Aadorp voor jouw zakelijke mediation?

Zoek een zakelijk mediator

Klik op ‘Zoek een zakelijk mediator‘ om een betaalbare mediator te vinden die gespecialiseerd is in zakelijke mediation Aadorp.

Redenen om te kiezen voor een mediator in Aadorp

Een mediator kan, zoals eerder benoemd, uithelpen met diverse zaken. Op de eerste plaats maakt de mediator het mogelijk om de relatie niet te verpesten, vaak is het namelijk zo dat de gemoederen hoog Een mediator zal er alles aan doen om het geschil zo pijnloos mogelijk op te lossen.

De mediator uit Aadorp weet vrijwel alles over een goede manier van onderhandelen, je weet dus altijd zeker dat jij kunt samenzitten met de andere partij zonder dat jullie nog verder van elkaar af komen te staan. Een mediator versoepelt het proces dus. Je wilt namelijk niet onnodig veel tijd stoppen in een conflict. De mediator uit Aadorp is er voor je om het conflict zo snel mogelijk op te lossen.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Esther Veenstra Esther Veenstra
Customer Succes manager bij mediatorkaart.nl
Mediation94%
Familierecht90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Mediator Aadorp gezocht – waar moet je op letten bij het zoeken

Door het enorm grote aanbod aan mediators is het niet eenvoudig om de juiste partij te vinden. Door een aantal stappen te doorlopen zal je uitkomen bij de geschikte persoon. Het moet vanzelfsprekend wel een ervaren partij zijn jou gaat helpen met je ruzie. Grote ondernemingen zullen bijvoorbeeld specifiek moeten zoeken naar mediators die gericht zijn op het verhelpen van arbeidsconflicten. Heb je relatieproblemen en wil je scheiden? Dan moet je op zoek naar een mediator scheiden in Aadorp.

Scheiden in Aadorp is vaak niet fijn, maar met een mediator scheiden uit Aadorp zal je jouw huwelijk pijnloos kunnen afsluiten.

Heb jij nog vragen voor een specifiek mediator kantoor? Je kan altijd contact met ze opnemen.

Wil je bijvoorbeeld snel scheiden, vraag dan 3 offertes op van lokale en betaalbare mediators uit Aadorp die je graag helpen met een echtscheiding aanvragen.

Scheiden Aadorp, via een betaalbare mediators

Scheiden Aadorp

Klik op de knop ‘Scheiden Aadorp‘ om een scheiding aan te vragen door een scheidingsmediator uit Aadorp, gespecialiseerd in echtscheiding.

3 offertes voor een mediator in Aadorp

Ook bij het opvragen van een offerte zijn er een aantal zaken waar je rekening mee moet houden. Probeer je situatie zo duidelijk mogelijk te omschrijven. Je wilt natuurlijk meteen uitkomen bij een partij met een hoge mate van ervaring en kennis, een mate van professionaliteit is wel zo handig bij het oplossen van een conflict.

Een ontmoeting zorgt ervoor dat je de mediator leert kennen, je krijgt hierdoor goed inzicht in de partij aan de andere kant van de tafel. Het is wel wenselijk dat je het goed kunt vinden met de mediator, hij of zij zal toch de persoon zijn waar je vaak mee in gesprek zal gaan.

Klik op kosten mediator om direct 3 offertes van lokale en betaalbare mediators uit Aadorp op te vragen en zo direct inzicht te krijgen in de kosten.

Direct 3 offertes voor een specifieke kostenindicatie van verschillende mediators uit Aadorp.

Nu 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit.

Mediator in Aadorp – een persoon die je kan helpen

Door hierboven beschreven tips te volgen is het voor jou ook mogelijk om uit te komen bij een geschikte mediator uit Aadorp. Via ons formulier is het makkelijk om 3 offertes aan te vragen voor een mediator. Denk bijvoorbeeld ook aan het verdelen van een erfenis.Huur zelf een mediator in en beëindig je conflict.

Bekijk bijvoorbeeld alles over verdeling erfenis en kom direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare mediator uit Aadorp.

Benieuwd naar het traject van familie mediation Aadorp voor erfenis verdeling?

Verdeling erfenis mediation

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een erfenis verdeling in Aadorp te bekijken middels het vergelijken van mediators uit Aadorp.

Veelgestelde vragen over mediation in

Aadorp

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de mediator regio Aadorp jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden ook af om met haast op zoek te gaan naar een mediator. Het kan wel, maar het is het beste om hier eventjes de tijd voor te pakken om te zorgen dat alles goed voelt!

Overstappen van mediator is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande mediator. Vraag vervolgens aan je vorige mediator of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe mediator uit Aadorp.

mediatorkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle mediators in Aadorp. Wij zien welke mediators beschikbaar zijn in Aadorp en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van mediators uit Aadorp die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Mediation Aadorp

De familie is opnieuw een familie

4 september 2020

De communicatie in onze familie was voortdurend ingewikkeld, gelukkig intussen weer op een aanspreekbaar niveau.

- Anita Kramer

Geoefend mediator

2 september 2020

Gewoon begaan, eerlijk en ook empatisch. Kundige mediator dus.

- Wendy Evers

Niks meer te maken met mijn werkgever!

30 augustus 2020

Tevreden konden we met behulp van een mediator via deze site eindelijk tot een afscheid met juiste voorwaarden komen. Logischerwijs was het voor mij al onbetwistbaar dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel toegeven.

- Marjolein Postma

Snel in contact

30 augustus 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de sessies waren op onze schema’s afgestemd. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. Ook kregen we na de aanvraag via mediatorkaart.nl snel de reacties in huis voor een geschikte mediator. Prettig hoe gauw dit ging.

- Marcel de Leeuw

Het idee uit de mediation helpt enorm

26 augustus 2020

De mediation heeft gezorgd voor een concept (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. We kunnen hier steeds op terugpakken en daar zijn we blij mee. Slim hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Iris Postma

Niet duur

25 augustus 2020

Uit elkaar gaan is al duur genoeg. Vandaar blij met het betaalbare tarief van onze mediator. Het was gauw geregeld nadat de ervaren vrouw ons begeleid had.

- Jacob van de Berg

Ook voor ons als bedrijf

13 augustus 2020

Zeer content met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Gauw geholpen en totaal objectief. Erg blij.

- Judith van Dam

Na lang onrustig nu ontspanning

16 augustus 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van rust terecht gekomen. Er werden heldere scenario`s maar er werden bovenal oplossingen aangedragen die voor ons beiden nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op sommige items die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de tarieven ons reuze mee in een toch al kostbare periode.

- Bart van der Linden

Arbeidsconflict behendig opgelost

7 augustus 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit vraagstuk kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en vlot geholpen.

- Ilse van den Broek

Betrokken en aardig

9 augustus 2020

Voelde me echt gehoord gedurende de mediation tussen mijn werkgever en mijzelf. Hierdoor kunnen we nu in het proces snel door naar de uitkomst.

- Arjan Evers

Niet prijzig

5 augustus 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Vandaar blij met het betaalbare tarief van onze mediator. We waren er toen vlug uit, onbetwistbaar dat deze mevrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Petrus Jansen

Na lang turbulent nu rust

31 juli 2020

Doordat we via mediatiorkaart met iemand konden praten zijn mijn ex partner en ik eindelijk in kalmere tijden terecht gekomen. Er waren heldere scenario`s maar er werden vooral oplossingen aangedragen die voor ons alletwee nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Daardoor kunnen we tot vandaag af en toe nog teruggaan op afspraken van toen. Het tarief was ook uitstekend ondanks een al dure periode.

- Nicolaas Maas

Menselijke benadering

24 juli 2020

Je bent niet het eerstvolgende dossier maar wordt als persoon benaderd. Je merkte direct dat de vrouw die ons hielp dit frequenter had gedaan en al snel waren we in gesprek over oplossingen. De periode voor de mediation hadden we veel onenigheid dus dit was erg fijn. Dit was ook een verademing voor ons allebei.

- Anouk Kuipers

Gelukkig nu rustigere tijden

29 juli 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een tijd van rust terecht gekomen. De gemoederen liepen hoog op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons beiden goed waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag soms nog teruggaan op afspraken van destijds. Ook vielen de tarieven ons enorm mee in een toch al kostbare tijd.

- Jacobus Willems

De familie is weer een familie

22 juli 2020

Na een jarenlang conflict in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de goede hulp en mediation.

- Ronald de Bruin

Oprecht fijn

23 juli 2020

Dikke prima! Dank!

- Linda Veenstra

Meelevend en vriendelijk

20 juli 2020

Voelde me echt gehoord tijdens de mediation tussen mijn werk en mezelf. Daardoor grote passen in de juiste richting kunnen zetten!

- Cindy Hofman

Het idee van de mediation helpt enorm

22 juli 2020

De mediation heeft gezorgd voor een plan (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. We kunnen hier steeds op pakken en daar zijn we blij mee. Erg prettig, heeft ons zeer geholpen.

- Robertus de Jong

Snel afgehandeld!

23 juli 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Ik denk wel dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Suzanne Smeets

Goed gedaan De oorzaak was simpelweg niet prettig maar de methode waarop het geregeld is was super. Eigenlijk dacht ik dat mijn werk wel voorgetrokken zou worden maar dat was oprecht niet zo. Het was echt neutraal. Ook was het goedkoop gelukkig.

24 juli 2020

- Matthijs Dekker

Niet alleen voor personeel

23 juli 2020

Erg professioneel geholpen met een ruzie met een werknemer. Snel geholpen en totaal objectief. Een opluchting.

- Thomas van Wijk

Niet alleen voor personeel

16 juli 2020

Erg professioneel geholpen met een geschil met een medewerker. Vlot geholpen en totaal onpartijdig. Een opluchting.

- Maarten Smits

Moeilijke tijd afgesloten

15 juli 2020

Na het doodgaan van mijn pa een pijnlijke tijd afgerond met de verdeling van de erfenis. De gemoederen waren hoog maar de ondersteuning vakkundig en meelevend. Er netjes geregeld allemaal.

- Joris van de Wal

Onzekere kwestie goed afgehandeld

17 juli 2020

Bij de scheiding kwamen er behoorlijk wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart een persoon konden zoeken waren we er vlot uit. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Weleens was het een tere kwestie maar daar werd goed mee omgegaan. Erg netjes.

- Mark van den Broek

Simpel en vlot

15 juli 2020

Helemaal top! Bedankt!

- Robin de Haan

Ook voor werkgevers

19 juli 2020

Erg bekwaam geholpen met een geschil met een medewerker. Professioneel geholpen en niet het idee gekregen dat het allemaal maar de schuld is van de werkgever. Erg opgelucht.

- Marloes Jansen

Conflict met personeelslid opgelost

11 juli 2020

Lang slepend conflict met een van mijn medewerkers vakkundig begeleid.

- Adriana van Loon

Dikwijls bereikbaar

12 juli 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de sessies waren op onze schema’s afgestemd. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. In ieder geval hadden we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de offertes in huis voor een geschikte mediator. Snel besloten zo.

- Deborah van den Heuvel

Direct opgelost!

15 juli 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer praten met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Ik denk ook dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Danny van de Pol

Gevoelige kwestie fijn afgehandeld

13 juli 2020

Tijdens de scheiding kwamen er flink wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden zoeken waren we er snel uit. De mediator hielp volledig onpartijdig. Ongeacht dat het soms ontroerend was, hebben ze dit neutraal kunnen doen. Fijne afhandeling zo.

- Martin Evers

Van moeilijkheden snel naar oplossingen

12 juli 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn leidinggevende en ikzelf zijn we met mediation uiteindelijk tot elkaar gekomen. Dat was erg prettig, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Dank hiervoor!

- Bram van der Meulen

Niet alleen voor werknemers

11 juli 2020

Zeer blij met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn medewerkers. Professioneel begeleid en niet het gevoel gekregen dat het allemaal maar de verantwoordelijkheid is van de werkgever. Erg blij.

- Ivo Huisman

Niet prijzig

13 juli 2020

Uit elkaar gaan is al duur genoeg. Vandaar blij met het lage tarief van onze mediator. Het was gauw besloten nadat de ervaren vrouw ons hielp.

- Maaike van de Brink

Nalatenschap eerlijk verdeeld

8 juli 2020

We hebben gepaste begeleiding geboden gekregen na de aanvraag hier. Was een moeilijke tijd, waarin de emoties hoog konden oplopen. Maar door de ondersteuning en begeleiding is het toch geslaagd zonder ruzie. Enorm dankbaar hiervoor.

- Niels Jonker

Verwachtingen overtroffen

9 juli 2020

Eigenlijk was ik wat voorzichtig om deze mediation aan te gaan. Viel me toch mee dat we tot een zeer eerlijke verdeling zijn gekomen van de bezittingen. Ik denk dat buiten dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Erwin van Vliet

Vaak bereikbaar

10 juli 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de afspraken waren op onze planning afgestemd. Ook in de avonden was het geen probleem. Ook hadden we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de offertes in huis voor een passende mediator. Fijn hoe vlot dit ging.

- René van Dam

Vechtscheiding voorkomen!

2 juli 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer praten met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch eindelijk uitgekomen. Ik denk ook dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Nicole van Dongen

Onzekere kwestie goed afgehandeld

8 juli 2020

Bij de scheiding kwamen er behoorlijk wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden zoeken waren we er snel uit. De mediator hielp echt onpartijdig. Soms was het een tere zaak maar daar werd correct mee omgegaan. Prettige afwikkeling zo.

- Martijn van Loon

Nalatenschap eerlijk verdeeld

7 juli 2020

Lieve ondersteuning ontvangen bij het delen van de erfenis. De emoties waren nog hoog door het heengaan van opa, bij het verdelen van de erfenis van hem. Maar door de hulp en begeleiding is het toch gelukt zonder onenigheid. Zeer dankbaar hiervoor.

- Evelien Willemsen

Ook voor ons als bedrijf

6 juli 2020

Erg blij met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn medewerkers. Gauw geholpen en totaal neutraal. Erg opgelucht.

- Eva de Lange

Menselijke benadering

5 juli 2020

Niks niet het opvolgende dossier maar oprecht van mens tot mens in gesprek met elkaar. Je merkte gelijk dat de vrouw die ons begeleidde dit vaker had geregeld en al snel waren we in contact over oplossingen. En dat terwijl we de 3 maanden ervoor bijna alleen maar ruzie hadden. Dit was ook een geruststelling voor ons beide.

- Roy van der Horst

Pijnlijke periode afgesloten

30 juni 2020

Mijn vaders overlijden zorgde voor een verdrietige paar maanden rondom de erfenis. Begeleiding was erg persoonlijk en op maat. Was voor ons vlekkeloos geregeld zo.

- Bastiaan Bosman

Persoonlijke benadering

29 juni 2020

Je bent niet het eerstvolgende dossier maar wordt als persoon behandeld. Je merkte direct dat de dame die ons begeleidde dit vaker had gedaan en al snel waren we in gesprek over oplossingen. En dat terwijl we de 3 maanden ervoor praktisch alleen maar onenigheid hadden. Dit was volledig een opluchting voor ons allebei.

- Simone van Vliet

Complexe nalatenschap tot prima einde gebracht

27 juni 2020

Er was helaas geen testament, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. Gelukkig hadden we hier bijstand bij, want wij hebben hier nog niet eerder mee te maken gehad. Dank voor de goede zorgen en kundige hulp!

- Willem Dijkstra

Een schouderklopje krijgen

28 juni 2020

Deze mensen krijgen een schouderklopje. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Dave Kuiper

Direct afgehandeld!

30 juni 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch eindelijk uitgekomen. Buiten de mediation waren we zeker weten in een vechtscheiding terecht gekomen. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Danny Vos

Begeleiding en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

26 juni 2020

Passende hulp bij een scheiding gekregen. De ervaring gedurende de mediations zorgde voor een vloeiende mediation en afhandeling. Pak van ons hart in een al lastige periode.

- Brenda van de Pol

Oprecht neutraal

22 juni 2020

De kerel die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg professioneel. Geen enkele keer het gevoel gehad dat hij kant koos of bevooroordeeld was. Geweldig.

- Marc Vermeulen

Op maat afgestemd advies

20 juni 2020

Je bent niet het eerstvolgende nummer maar wordt als mens behandeld. De mediator had duidelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende periode. De tijdsduur voor de mediation hadden we veel onenigheid dus dit was erg fijn. We konden vlug weer opgelucht ademen.

- Adriaan van de Wal

Geen testament, wel eerlijk verdeeld

26 juni 2020

Ondanks de missende documenten konden we in contact met elkaar onder begeleiding. Gelukkig hadden we hier begeleiding bij, want wij hebben hier nog nooit eerder mee te doen gehad. bedankt voor de goede zorgen en kundige begeleiding!

- Johannes Bakker

Geen wilsbeschikking, wel netjes verdeeld

23 juni 2020

Er was jammer genoeg geen testament, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. Gelukkig hadden we hier hulp bij, want wij hebben hier nog niet eerder mee te doen gehad. Dank voor de goede zorgen en professionele hulp!

- Wouter Vink

Conflict met werknemer opgelost

18 juni 2020

Langdradig slepend conflict met een van mijn werknemers vakkundig begeleid.

- Pieter Vink

Persoonlijke benadering

19 juni 2020

Je bent niet het eerstvolgende nummer maar wordt als persoon benaderd. Je merkte tevens dat de vrouw die ons bijstond dit vaker had geregeld en al snel waren we in contact over oplossingen. En dat terwijl we de 3 maanden ervoor praktisch alleen maar onenigheid hadden. Dit was wel een verademing voor ons allebei.

- Mirjam van Dam

Een schouderklopje verdiend

21 juni 2020

Deze organisatie verdienen een lintje. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Kelly Willemsen

Prima gedaan De oorzaak was logischerwijs niet fijn maar de wijze waarop het afgehandeld is was super. Eigenlijk dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden maar dat was echt niet zo. De mediator was echt onpartijdig. De prijzen vielen ook alles mee.

19 juni 2020

- Wouter Koning

De mediator was fijn!

14 juni 2020

Eveneens heel oprecht, ontwapenend maar ook heel meelevend. Kundige mediator dus.

- Tamara Hofman

Snel in contact

17 juni 2020

Geen 9-5 instelling maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons belangrijk gezien het werk. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. Ook kregen we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de reacties in huis voor een passende mediator. Prettig hoe vlot dit ging.

- Ivo van der Heijden

Vakkundig en snel

13 juni 2020

De kerel die contact zocht had klaarblijkelijk verstand van zaken en kon ons rap verder helpen.

- Sjoerd Kramer

Meer ontvangen dan verwacht

17 juni 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig hoop de sessies rondom de echtscheiding in. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een zeer nette verdeling zijn gekomen van de spullen. Dankzij jullie was dit vast veel minder goed geworden!

- Bianca Huisman

Echtscheiding met zilveren randje

16 juni 2020

We hadden werkelijk flink ruzie al voor ik de aanvraag indiende bij mediatorkaart. Niet enkel de echtscheiding is prima verlopen, maar mijn ex en ik zijn ook beter dan verwacht uit elkaar gegaan. We hebben achteraf niks meer gehoord, dat had ik ergens nog wel bedacht.

- Susanne de Graaf

Nalatenschap zo afgehandeld

11 juni 2020

Erg vlot de verdeling van de erfenis kunnen regelen dankzij deze professionals! Dank!

- Kirsten van Loon

Buitenlandse nalatenschap professioneel geregeld

11 juni 2020

Persoonlijk hadden we geen deskundigheid op het gebied van buitenlandse erfenissen. Na een sterfgeval in de familie in Canada hebben we dus begeleiding gewild. Deze snel en met betrekkelijk lage prijzen gevonden. Dank jullie wel!

- Elizabeth Martens

Geen wilsbeschikking, wel eerlijk verdeeld

14 juni 2020

Er was jammer genoeg geen testament, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. De mediator ondersteunde ons hierbij want we hadden dit nog niet zo moeten doen. Dank voor de goede zorgen en kundige hulp!

- René Maas

Verwachtingen overtroffen

7 juni 2020

Eigenlijk was ik wat voorzichtig om deze mediation aan te gaan. Viel me toch mee dat we tot een buitengewoon fatsoenlijke verdeling zijn gekomen van de eigendommen. Ik denk dat buiten dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Jacqueline Scholten

Direct opgelost!

6 juni 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch eindelijk uitgekomen. Ik denk wel dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Marije van de Pol

Prijs viel mee!

11 juni 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Daarom blij met het betaalbare tarief van onze mediator. Het was gauw besloten nadat de ervaren dame ons hielp.

- Gerrit van de Berg

Eindelijk van mijn baas af

9 juni 2020

Na een hoop gezeik op werk gelukkig nu met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf kunnen verlaten. Had er gewoon recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Jeffrey Scholten

Echt chapeau

5 juni 2020

Deze mensen krijgen een schouderklopje. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Jasper de Groot

Gewoon fijn

4 juni 2020

Absoluut super! Mijn dank is groot!!

- Frank Molenaar

Een lintje verdiend

4 juni 2020

Deze organisatie krijgen een schouderklopje. Ik of liever we hebben veel gehad aan de gesprekken met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Susanne Peeters

Ruzie met werknemer opgelost

4 juni 2020

Langdradig besluitloos conflict met een van mijn medewerkers professioneel begeleid.

- Maria Scholten

Complexe erfenis tot prima einde gebracht

5 juni 2020

Ongeacht de ontbrekende stukken konden we in contact met elkaar onder begeleiding. De mediator hielp ons hierbij want we hadden dit nog niet zo hoeven doen. De kosten vielen ook alles mee.

- Martine van der Meulen

Arbeidsconflict behendig opgelost

3 juni 2020

Lang slepend conflict met een van mijn werknemers professioneel begeleid.

- Guido Visser

Erg veel gehad aan begeleiding tijdens echtscheiding

31 mei 2020

Hele fijne ondervinding met de hulp tijdens echtscheiding gehad. Geen nummertje, maar echt het begrip dat je als persoon behandeld wordt. Veel tijd genomen voor mijn kant en het met me meedenken. Geweldig bedankt!

- Jacoba van der Horst

Kwetsbare afhandeling top geregeld

2 juni 2020

In de tijd van uit elkaar gaan was het een emotionele tijd echter door de aanvraag via mediatorkaart.nl hadden we direct iemand die ons fatsoenlijk kon helpen. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Ongeacht dat het soms gevoelig was, hebben ze dit onpartijdig kunnen doen. Erg netjes.

- Iris Hendriks

Oprecht fijn

4 juni 2020

Dikke prima! Dank!

- Elizabeth Veenstra

Vechtscheiding voorkomen!

28 mei 2020

Na een conflict van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart absoluut uitgekomen! Ik denk echt dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Frank Schouten

Vlug in contact

26 mei 2020

Geen 9-5 mentaliteit maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons noodzakelijk gezien het werk. Ook in de avonden was het geen probleem. In ieder geval kregen we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de reacties in huis voor een juiste mediator. Snel besloten zo.

- Iris Schouten

Vaak bereikbaar

28 mei 2020

Geen 9-5 instelling maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons noodzakelijk gezien het werk. ’s Avonds als de kleintjes in bed lagen konden we het gesprek voeren met de mediator zodat we geen vrij hoefde te pakken. De aanvraag hier op mediatorkaart ging soepel en gauw. Snel geregeld zo.

- Koen Meijer

Ondanks de gemoederen netjes gedeeld

25 mei 2020

Fijne begeleiding gekregen bij het delen van de erfenis. Was een lastige tijd, waarin de gemoederen hoog konden oplopen. Door jullie ondersteuning en energie allemaal tot een goed einde gekomen. Heel erg bedankt!

- Kim van Leeuwen

Oprecht chapeau

25 mei 2020

Deze mensen verdienen een schouderklopje. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Ruud van Wijk

De mediator was goed!

23 mei 2020

Eveneens heel eerlijk, ontwapenend en ook heel meelevend. Was niet haar eerste mediation, dat was te zien.

- Jolanda de Wit

Profi en handig geregeld

27 mei 2020

De man die contact zocht had duidelijk verstand van dingen en kon ons vlug verder helpen.

- Daniël de Jonge

Kwetsbare afhandeling top overeengekomen

24 mei 2020

Bij de scheiding kwamen er behoorlijk wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart een persoon konden vinden waren we er snel uit. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Ongeacht dat het soms gevoelig was, hebben ze dit onpartijdig kunnen doen. Erg knap.

- Raymond van Vliet

Ondanks de gemoederen netjes gedeeld

24 mei 2020

We hebben prettige hulp aangeboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het overlijden van opa, bij het verdelen van de erfenis van hem. Dankzij jullie support en daadkracht alles tot een goed einde gekomen. Zeer bedankt hiervoor.

- Brenda van de Ven

Betrokken en aardig

21 mei 2020

Er wordt geen kant gekozen en geluisterd naar alle partijen. Daardoor grote stappen in de goede richting kunnen maken!

- Barbara van de Velde

Buitenlandse nalatenschap professioneel afgehandeld

24 mei 2020

Nog nooit te maken gehad met een buitenlands heengaan en erfenis. Vandaar toch maar begeleiding ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Deze vlot en met betrekkelijk lage tarieven gevonden. Dank jullie wel!

- Monique de Bruin

Gelukkig nu rustigere tijden

24 mei 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een tijd van kalmte terecht gekomen. De gemoederen liepen aanzienlijk op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons beiden goed waren. Tot op de dag van vandaag pakken we nog wel eens terug op bepaalde items die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de kosten ons enorm mee in een toch al kostbare periode.

- Patricia Dekker

Gewoon goed

19 mei 2020

Content zoals bedacht.

- Marleen Postma

De hulp via mediation was goed tijdens uit elkaar gaan

16 mei 2020

We hadden het lastig maar de hulp was erg prettig. Geen nummertje, maar echt het begrip dat je als mens behandeld wordt. Er wordt echt meegedacht in de oplossing. Zeer bedankt!

- Guido Smits

Conflict met werknemer opgelost

15 mei 2020

Langdradig slepend conflict met een van mijn medewerkers vakkundig begeleid.

- Wilhelmina Blom

Volledig rechtvaardig

16 mei 2020

De man die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werkgever was erg bekwaam. Geen enkele keer het gevoel gehad dat hij kant koos of bevooroordeeld was. Top.

- Patrick van Dongen

Ruzie met dochter opgelost

16 mei 2020

Al jaren was het contact tussen mij en mijn dochter erg moeizaam. De therapie die we hadden zorgde enkel maar voor meer zorgen om ruzie over te maken. Daarom ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gebracht!

- Tim Kuipers

Echtscheiding met zilveren randje

18 mei 2020

Na een flink conflict terecht gekomen bij een gepaste mediator via mediatorkaart. Ik moet zeggen dat de scheiding nu hierdoor soepeler ging dan bedacht en ook praat ik nog met mijn ex. Nazorg had iets beter gemogen na afsluiting.

- Evelien Janssen

Arbeidsconflict bekwaam opgelost

12 mei 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleemgeval kon komen met een medewerker maar via mediation professioneel en vlot geholpen.

- Hendrika van der Meer

Snel opgelost!

13 mei 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch eindelijk uitgekomen. Ik denk echt dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Natascha Sanders

Pijnlijke periode afgerond

10 mei 2020

Na het doodgaan van mijn vader een pijnlijke tijd afgerond met de verdeling van de erfenis. Advies was erg persoonlijk en op maat. Was voor ons vlekkeloos geregeld zo.

- Sandra de Vos

Simpel en vlug

12 mei 2020

Dikke prima! Mijn dank is groot!!

- Petrus Dijkstra

Gelukkig nu rustigere tijden

10 mei 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van rust terecht gekomen. De gemoederen liepen aanzienlijk op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons allebei goed waren. Tot op de dag van vandaag pakken we nog wel eens terug op bepaalde items die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook prima ondanks een al dure tijd.

- Suzanne Evers

Gelukkig nu onenigheid opgelost

13 mei 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn leidinggevende en mezelf zijn we met mediation uiteindelijk tot elkaar gekomen. Erg fijn geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de voorkeur kreeg. Dank daarvoor!

- Anna de Wit

Niets meer te doen met mijn werkgever!

9 mei 2020

Tevreden konden we met begeleiding van een mediator via deze site eindelijk tot een afscheid met juiste voorwaarden komen. Natuurlijk was het voor mij al onbetwistbaar dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel toegeven.

- Mirjam Bos

Profi en snel geregeld

8 mei 2020

De mediator waarmee we in contact kwamen was onmiskenbaar ervaren met dit soort conflicten en pakte het direct op.

- Kirsten Jonker

Scheiding met zilveren randje

11 mei 2020

We hadden eigenlijk flink ruzie al voor ik de offerteaanvraag indiende bij mediatorkaart. Ik moet aanmerken dat de scheiding nu hierdoor soepeler ging dan bedacht en ook spreek ik nog met mijn ex. We hebben erna niks meer vernomen, dat had ik ergens nog wel bedacht.

- Joyce Dijkstra

Betrokken en aardig

4 mei 2020

Er wordt geen kant getrokken en geluisterd naar alle partijen. Daardoor kunnen we nu in het proces snel door naar de uitkomst.

- Sander de Vries

Echtscheiding met zilveren randje

6 mei 2020

Na een sterk conflict terecht gekomen bij een fijne mediator via mediatorkaart. Ik moet aanmerken dat de echtscheiding nu hierdoor soepeler ging dan verwacht en ook praat ik nog met mijn ex. Nazorg had iets beter gemogen na afronding.

- Jeroen Kuijpers

Uit elkaar met een lichtpuntje.

7 mei 2020

Na een sterk conflict terecht gekomen bij een fijne mediator via mediatorkaart. Ik moet vertellen dat de scheiding nu daardoor soepeler ging dan bedacht en ook praat ik nog met mijn ex. We hebben erna niks meer gehoord, dat had ik ergens nog wel verwacht.

- Daniëlle van de Ven

Vechtscheiding voorkomen!

3 mei 2020

Na een aanvaring van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart volkomen uitgekomen! Zonder de mediation waren we zeker in een vechtscheiding terecht gekomen. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Janneke Scholten

Kwetsbare afwikkeling super besloten

6 mei 2020

In de tijd van uit elkaar gaan was het een emotionele tijd echter door de aanvraag via mediatorkaart.nl hadden we direct een persoon die ons fatsoenlijk kon helpen. De mediator handelde oprecht onpartijdig. Weleens was het een tere zaak maar daar werd correct mee omgegaan. Erg netjes.

- Robert van Dijk

Ook voor werkgevers

30 april 2020

Erg professioneel geholpen met een ruzie met een werknemer. Snel geholpen en totaal objectief. Erg opgelucht.

- Claudia Brouwer

Vechtscheiding voorkomen!

28 april 2020

Na een aanvaring van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart helemaal uitgekomen! Ik denk ook dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Evelien de Boer

Snel afgehandeld

29 april 2020

We hebben de erfenis direct kunnen delen dankzij mediation. Dank Jullie Wel.

- Michel Wolters

Uiteindelijk van mijn leidinggevende af

28 april 2020

Na een berg gedoe op werk gelukkig nu met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf kunnen verlaten. Had er domweg recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Iris van de Berg

Nalatenschap zo geregeld

29 april 2020

We hebben de erfenis snel kunnen verdelen dankzij mediation. Dank!

- Deborah Postma

Kwetsbare afwikkeling super afgehandeld

28 april 2020

Bij de scheiding kwamen er behoorlijk wat gevoeligheden naar boven maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden zoeken waren we er vlug uit. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Soms was het een tere zaak maar daar werd correct mee omgegaan. Prettige afhandeling zo.

- Björn van Vliet

Pijnlijke tijd afgerond

30 april 2020

Mijn vaders overlijden zorgde voor een lastige periode rondom de erfenis. De gemoederen waren hoog maar de begeleiding professioneel en meelevend. Was voor ons perfect geregeld zo.

- Rob de Lange

Vechtscheiding voorkomen!

24 april 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer praten met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch eindelijk uitgekomen. Ik denk ook dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Jacob van Leeuwen

Uit elkaar met een lichtpuntje.

25 april 2020

Na een flink conflict terecht gekomen bij een prettige mediator via mediatorkaart. Ik moet zeggen dat de echtscheiding nu daarom soepeler ging dan verwacht en ook praat ik nog met mijn ex. We hebben erna niks meer vernomen, dat had ik eigenlijk nog wel verwacht.

- Daniël van Leeuwen

Na lang turbulent nu rust

22 april 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van rust terecht gekomen. Er werden heldere situaties maar er werden bovenal oplossingen aangedragen die voor ons alletwee werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag af en toe nog teruggaan op afspraken van toen. Ook vielen de tarieven ons enorm mee in een toch al kostbare periode.

- Natascha van Vliet

Ingewikkelde nalatenschap tot prima einde gebracht

20 april 2020

Ongeacht de ontbrekende documenten konden we in gesprek met elkaar onder begeleiding. De mediator hielp ons hierbij want we hadden dit nog nooit zo moeten doen. De kosten vielen ook alles mee.

- Jeroen de Bruin

Vlot in contact

26 april 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de afspraken waren op onze planning afgestemd. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. De aanvraag hier op mediatorkaart ging prettig en gauw. Fijn hoe gauw dit ging.

- Daniëlle Visser

Profi en snel geregeld

23 april 2020

De kerel die contact zocht had duidelijk verstand van dingen en kon ons rap verder begeleiden.

- Sabine van Vliet

Niet duur

23 april 2020

Scheiden is al duur genoeg. Daarom blij met het betaalbare tarief van onze mediator. Het was snel overeengekomen nadat de doorgewinterde vrouw ons begeleid had.

- Janneke van Beek

De mediator was verstandig!

23 april 2020

Eveneens heel oprecht, ontwapenend en ook heel meevoelend. Kundige mediator dus.

- Nienke Hofman

Kwetsbare afhandeling super verzorgd

17 april 2020

Tijdens de scheiding kwamen er flink wat gevoeligheden naar boven maar door dat we op tijd via mediatiorkaart een persoon konden vinden waren we er vlug uit. De mediator hielp echt neutraal. Ongeacht dat het soms gevoelig was, hebben ze dit onpartijdig kunnen doen. Prettige afwikkeling zo.

- Nienke de Bruijn

Niet enkel voor personeel

21 april 2020

Erg vakkundig geholpen met een ruzie met een personeelslid. Professioneel begeleid en niet het gevoel gekregen dat het allemaal maar de schuld is van de werkgever. Een opluchting.

- Albert de Wit

Echtscheiding met zilveren randje

18 april 2020

We hadden ergens flink onenigheid al voor ik de aanvraag indiende bij mediatorkaart. Niet enkel de scheiding is goed gegaan, maar mijn ex en ik zijn ook beter dan bedacht uit elkaar gegaan. Nazorg had iets beter gemogen na afsluiting.

- Johanna Visser

Goed gedaan Het was een minder leuke oorzaak waardoor ik hier terecht kwam maar de oplossing(en) die eruit kwamen waren goed. Ergens dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden maar dat was oprecht niet zo. De mediator was echt onpartijdig. De kosten vielen ook alles mee.

17 april 2020

- Wilhelmina van Dongen

Vlot opgelost!

16 april 2020

Na een ruzie van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart volledig uitgekomen! Buiten de mediation waren we zeker in een vechtscheiding terecht gekomen. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Margaretha de Bruijn

Onzekere kwestie fijn geregeld

11 april 2020

Tijdens de scheiding kwamen er veel wat gevoeligheden naar boven maar door dat we op tijd via mediatiorkaart een persoon konden vinden waren we er vlot uit. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Ondanks dat het soms ontroerend was, hebben ze dit onpartijdig kunnen doen. Prettige afhandeling zo.

- Martinus Prins

Boven verwachting

15 april 2020

Ergens was ik wat ongelovig om deze mediation aan te gaan. Maar al gauw kwamen we wel tot een uitstekende uitkomst. Ik denk dat zonder dit we er niet goed uit waren gekomen.

- Paul Smit

Gewoon goed

12 april 2020

Absoluut top! Bedankt!

- Angelique Kramer

Persoonlijk afgestemd advies

10 april 2020

Niks niet het volgende dossier maar echt van mens tot mens in contact met elkaar. Je merkte direct dat de dame die ons bijstond dit vaker had geregeld en al snel waren we in gesprek over oplossingen. De tijdsperiode voor de mediation hadden we veel onenigheid dus dit was erg fijn. Dit was wel een opluchting voor ons allebei.

- Elisabeth van Dijk

Ervaren mediator

8 april 2020

Echt begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar allereerste mediation, dat was te merken.

- Janneke van den Broek

Nalatenschap netjes verdeeld

10 april 2020

We hebben gepaste hulp aangeboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het overlijden van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Dankzij jullie ondersteuning en energie allemaal tot een goed einde gekomen. Zeer dankbaar hiervoor.

- Anne Jonker

Buitenlandse erfenis vakkundig geregeld

9 april 2020

Nog nooit te maken gehad met een buitenlands heengaan en erfenis. Na een sterfte in de familie in Canada hebben we dus begeleiding gewild. Deze vlot en met betrekkelijk lage tarieven gevonden. Dank allemaal!

- Maartje van Loon

Nalatenschap zo afgehandeld

8 april 2020

We hebben de erfenis snel kunnen verdelen dankzij mediation. Dank Jullie Wel.

- Marleen Schipper

Lastige tijd afgerond

4 april 2020

Mijn vaders dood zorgde voor een verdrietige paar maanden rondom de erfenis. De gemoederen waren hoog maar de ondersteuning vakkundig en meelevend. Er zorgvuldig geregeld allemaal.

- Jelle Martens

De familie is opnieuw een familie

6 april 2020

De communicatie in onze familie was steeds moeilijk, gelukkig inmiddels weer op een toegankelijk niveau.

- Ramona Martens

Onzekere kwestie goed geregeld

3 april 2020

Bij de scheiding kwamen er behoorlijk wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden zoeken waren we er vlug uit. De mediator handelde volledig onpartijdig. Ongeacht dat het soms gevoelig was, hebben ze dit neutraal kunnen doen. Fijne afhandeling zo.

- Bas van Wijk

Begeleiding bij (tiener)dochter

2 april 2020

Al jaren liep het contact tussen mij en mijn dochter erg moeizaam. We hebben daarvoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Daarom ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gebracht!

- David Molenaar

Gelukkig nu rustigere tijden

8 april 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van rust terecht gekomen. Er werden heldere scenario`s maar er werden vooral oplossingen bedacht die voor ons alletwee werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Daardoor kunnen we tot vandaag soms nog teruggrijpen op afspraken van destijds. Ook vielen de prijzen ons reuze mee in een toch al kostbare tijd.

- Albert de Graaf

Betrokken en sympathiek

1 april 2020

Voelde me echt gehoord gedurende de mediation tussen mijn werk en mijzelf. Daardoor grote passen in de goede richting kunnen maken!

- Wouter Bakker

Van moeilijkheden snel naar oplossingen

30 maart 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn baas en ikzelf zijn we met mediation gelukkig nu tot elkaar gekomen. Heel fijn geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de voorkeur kreeg. Dank hiervoor!

- Rob van de Berg

Verstandig geregeld

2 april 2020

Het was een minder leuke oorzaak waardoor ik hier terecht kwam maar de uitkomst(en) die eruit kwamen waren goed. Eigenlijk dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden maar dat was oprecht niet zo. Het was echt onpartijdig. De prijzen vielen ook alles mee.

- Ruben Peeters

Meelevend en vriendelijk

2 april 2020

Voelde me echt gehoord tijdens de mediation tussen mijn werkgever en mijzelf. Hierdoor kunnen we nu in het proces snel door naar de uitkomst.

- Johanna Schipper

Goed gedaan De oorzaak was simpelweg niet fijn maar de manier waarop het geregeld is was top. Had bedacht dat er wel linksom of rechtsom partij getrokken zou worden voor mijn werk, maar niks is minder waar. Het was echt onpartijdig. Bovendien was het goedkoop gelukkig.

19 maart 2020

- Maria van de Berg

Het idee was fatsoenlijk

26 februari 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons enorm heeft geholpen. We kunnen hier altijd op pakken en daar zijn we blij mee. Handig hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Jasper Meijer

Ondanks afstand professioneel geholpen

2 februari 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands overlijden en erfenis. Vandaar toch maar begeleiding ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Deze vlot en met relatief lage prijzen gevonden. Dank allemaal!

- Pieter Driessen

De hulp via mediation was goed tijdens uit elkaar gaan

14 januari 2020

Zeer fijne ervaring met de hulp tijdens echtscheiding gehad. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het eerstvolgende dossier bestempelde. Flink wat tijd genomen voor mijn kant en het met me meedenken. Onwijs content.

- Diana de Boer

Complexe nalatenschap tot prima einde gebracht

21 december 2019

Er was jammer genoeg geen wilsbeschikking, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. De mediator hielp ons hiermee want we hadden dit nog niet zo hoeven doen. De tarieven vielen ook alles mee.

- Astrid Hendriks

Goed contact

27 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Ingrid van Leeuwen

Lang leve google

29 maart 2020

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een offerte aangevraagd en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Deborah van de Velden

snel geholpen

1 april 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken professional vond via mediatorkaart.nl. Lekker dichtbij, prettig persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Erwin Smeets

Gelijk gevonden wie ik nodig had via mediatorkaart.nl

30 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en het zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Joost Groen

Mediatorkaart is top!

26 maart 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Dirk Hoekstra

Duidelijke website

27 maart 2020

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Vincent Mulder

Snelle match via mediatorkaart.nl

26 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en het zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Marinus van de Velden

Vlugge offerte

25 maart 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Simone Mulder

Mediatorkaart is top!

24 maart 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Robin van der Meer

snelle service

21 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via mediatorkaart.nl. Fijn dicht in de buurt, goed persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Rob van der Meulen

Dit werkt fijn

18 maart 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Kelly van der Heijden

erg betaalbaar

24 maart 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Maurice Janssen

betaalbaar en professioneel

23 maart 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Dirk Hoekstra

Lang leve google

20 maart 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Sanne de Koning

Aangenaam verrast

19 maart 2020

Afgelopen maand offertes aangevraagd en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Paul Kuipers

Google is je grootste vriend

14 maart 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Diana van Vliet

Eindelijk een goede site gevonden

15 maart 2020

Na een zoektocht kwam ik uit op Mediatorkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Wouter van Wijk

Lang leve google

18 maart 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het offerteformulier ingevuld en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Daniëlle de Bruin

Goed contact

14 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Thijs Maas

aangename service

12 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Femke Kuipers

Ideale tip

16 maart 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Brenda Boer

Snelle offerte

8 maart 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Margaretha Kuijpers

Geen linkedin nodig

2 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Marianne Hofman

Geen linkedin nodig

28 februari 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere LinkedIn. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Jessica Post

Gelijk gevonden wie ik nodig had via mediatorkaart.nl

22 februari 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Rogier van de Ven

Gevonden via forum

19 februari 2020

Via een forum deze site gevonden. Blij met de ontvangen offerte. Einde zoektocht!

- Rob Huisman

Fijn!

13 februari 2020

Afgelopen week offertes aangevraagd en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Cindy Bosch

Super service

10 februari 2020

Afgelopen week offertes aangevraagd en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Jacqueline van den Bosch

niet verwacht zo betaalbaar

6 februari 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Marjolein Bos

Dit werkt fijn

5 februari 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Danny van der Meulen

erg betaalbaar

1 februari 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Matthijs van Dongen

Duidelijke website

27 januari 2020

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Hendrik van Dijk

Gelijk gevonden wie ik nodig had via mediatorkaart.nl

24 januari 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en het zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Erik van Wijk

betaalbaarder dan ik dacht

20 januari 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Tom van Dam

mediatorkaart.nl heeft me snel verbonden

23 januari 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Sharon Huisman

Fijn!

10 januari 2020

Gisteren een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Sabrina Boer

Google is je grootste vriend

5 januari 2020

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Thomas van der Meer

erg betaalbaar

8 december 2019

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Klaas Wolters

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

1 december 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Maurice van Loon

Na lang zoeken de juiste gevonden

2 december 2019

Na een zoektocht eindigde ik op Mediatorkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Angela van Dijk

Mediatorkaart werkt erg fijn

24 november 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Martinus de Haan

Ideale website

24 november 2019

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Wendy Smit

Dit werkt fijn

17 november 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Marieke Mulder

Positieve ervaring

15 november 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Mediatorkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Jacobus van den Broek

De perfecte match

13 november 2019

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Björn Vermeulen

Snelle match via mediatorkaart.nl

2 november 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Marianne van Loon

Vlugge offerte

5 november 2019

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Rob Huisman

Google is je grootste vriend

30 oktober 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een offerte aangevraagd en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Frank Willems

Mediatorkaart is top!

26 oktober 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Anouk Evers

Werkt lekker!

17 oktober 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Karin Dekker

Google is je grootste vriend

14 oktober 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Catharina van Vliet

Vlugge offerte

8 oktober 2019

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Eric Koster

Mijn eigen netwerk kan dit niet

30 september 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Mirjam Kuijpers

Google is je grootste vriend

22 september 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het offerteformulier ingevuld en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Cornelis van de Velden

Goed contact

12 september 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Koen de Groot

Google is je grootste vriend

12 september 2019

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het formulier ingevuld en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Anna van den Broek

Erg tevreden

29 augustus 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Elizabeth van den Bosch

Forum bood hulp

22 augustus 2019

Door een forum hier beland. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Peter de Boer

betaalbaar en professioneel

16 augustus 2019

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Gerardus Schipper

Ideale match

10 augustus 2019

Via Mediatorkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Evelien Vos

aangename service

8 augustus 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Melanie van de Ven

Vlugge offerte

26 juli 2019

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Marleen van Leeuwen

Super service

21 juli 2019

Afgelopen week offertes aangevraagd en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Vincent van de Velde

Vlugge offerte

17 juli 2019

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Melanie Maas

vlot en makkelijk

10 juli 2019

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via mediatorkaart.nl. Fijn dicht in de buurt, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Nicolaas Kramer

Lang leve google

4 juli 2019

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Evelien Schouten

Perfecte tip

21 juni 2019

Via bekenden beland bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Lisette Willems

Voortreffelijke match

20 juni 2019

Via Mediatorkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Jacqueline de Graaf

Via forum hier terechtgekomen

10 juni 2019

Door een forum hier terechtgekomen. Blij met de ontvangen offerte. De specialist heeft goed werk geleverd

- Saskia Kuiper

Perfecte website

31 mei 2019

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Edwin Kuiper

erg snel

24 mei 2019

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker in de buurt, prettig persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Marieke Groen

Super service

18 mei 2019

Gisteren offertes aangevraagd en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Wendy Smits

Fijne service

14 mei 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Ilona de Jong

Lang leve google

5 mei 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Ronald van der Meulen

snelle service

29 april 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via mediatorkaart.nl. Lekker in de omgeving, fijn persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Laura van de Ven

Eindelijk een fijne site

23 april 2019

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Nicolaas Veenstra

Goed contact

22 maart 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Anna van Doorn

Vlugge offerte

28 januari 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Johannes Vermeulen

Werkt lekker!

1 februari 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Robertus van Leeuwen

Na lang zoeken de juiste gevonden

17 januari 2019

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Dennis van Leeuwen

Zeer verrast

23 januari 2019

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Martin Smit

Lang leve google

26 december 2018

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Simone de Bruin

Uitgelichte mediators uit Aadorp

Wigger Van het Laar

Wierdensestraat 116
7604 BK Almelo
Nederland

0546 544 777
http://www.wvhl.nl/

Buurtbemiddeling Almelo

Plesmanweg 9L
7602 PD Almelo
Nederland

06 48459112
http://buurtbemiddelingalmelo.nl/

Belanc Mediation

Bornerbroeksestraat 459A
7609 PK Almelo
Nederland

06 46110029
http://www.belanc.nl/