Mediator De Wijk

Ben jij op zoek naar een professional voor mediation in De Wijk?
Dan ben je op de goede plek.
Mediatorkaart zorgt dat jij die zoekt naar Mediator De Wijk verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het tofste gedeelte?
Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle professional-m] uit De Wijk – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2020 en verder.

Mediator De Wijk gezocht?

Kosten inzichtelijk krijgen

Mediator De Wijk
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 117 reviews)
Mediatorlink Mediation
Mediator ConflictConsult
Zakelijke Mediation MediationEasy
First Mediation
Mediatorgroep Bemiddeld conflictbemiddeling
Bloemster Mediation
Handdrukpunt echtscheiding meditaion

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in De Wijk, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Rogat, Ruinerwold en Koekange bijvoorbeeld ook geholpen aan een mediator.

Waarom mediator De Wijk

Ook al erg lang aan het zoeken naar een mediator uit De Wijk? Het kan ingewikkeld zijn om de geschikte mediator te vinden voor het resolveren van een conflict. Wij snappen dit maar al te goed, het is namelijk vrij lastig geworden door het grote aanbod van mediators. In dit artikel geven wij jou de handvaten die je goed kan gebruiken tijdens je zoektocht. Spring direct naar:

Wanneer is het verstandig om de beste mediator in De Wijk te zoeken

Je wilt natuurlijk graag weten voor welk soort conflict je een mediator kan gebruiken. De mediator zal je helpen met alles wat te maken heeft met meningsverschillen en onderlinge ruzies. Hij probeert om een einde te maken aan de ruzie door met beide kanten in gesprek te gaan. Ook is het zo dat een mediator je assisteert als je een overeenkomst wilt laten opstellen voor bijvoorbeeld een conflict met je werkgever. Je kan onder andere ruzie hebben over te laat uitgekeerd salaris of arbeidsvoorwaarden.

Ook kan een mediator je assisteren bij burenruzies of conflicten rondom grondgebied. Bijvoorbeeld wanneer jij, of je buur, een boom wilt plaatsen en er ruzie ontstaat over de erfgrens. Voor de grotere ondernemingen is het ook slim om een mediator in te zetten als er een arbeidsconflict ontstaat tussen diverse sectoren. kunnen een mediator weer inschakelen als ze bijvoorbeeld een conflict hebben over een patent. Een mediator is dus multi-inzetbaar en kan jou waarschijnlijk ook assisteren bij je conflict. Bij Mediatorkaart kun je in De Wijk terecht voor:

  • Mediator scheiding De Wijk
  • Zakelijke mediation De Wijk
  • Familie mediation De Wijk
  • Mediation arbeidsconflict De Wijk
  • En meer

Alle mediators uit De Wijk

Bekijk ook mediators uit

Op zoek naar een voordelige mediator De Wijk – mediator vs. rechtszaak

Er zit een behoorlijk verschil tussen een juridisch medewerker en een mediator. Een jurist heb je nodig als een zaak echt voor de rechter komt. Denk hier met name aan erge ruzies die nooit meer onderling opgelost kunnen worden.

Een mediator daarentegen is de persoon die die gespecialiseerd is in het laten verdwijnen van een conflict. Na het ingrijpen van de mediator kunnen beide partijen weer met elkaar verder. Er zit dus een enorm verschil tussen een jurist en een mediator.

Het is bijvoorbeeld voor zakelijke mediation sterk aan te bevelen om een lokale en betaalbare mediator te vinden uit De Wijk. Dit is onder andere ook in te zetten wanneer je te maken hebt met een arbeidsconflict.

Op zoek naar een mediator uit De Wijk voor jouw zakelijke mediation?

Zoek een zakelijk mediator

Klik op ‘Zoek een zakelijk mediator‘ om een betaalbare mediator te vinden die gespecialiseerd is in zakelijke mediation De Wijk.

Redenen om te kiezen voor een mediator in De Wijk

Een mediator kan, zoals hierboven beschreven, uithelpen met diverse zaken. Op de eerste plaats maakt de mediator het mogelijk om de relatie niet naar de filistijnen te helpen, vaak is het namelijk zo dat de gemoederen hoog op kunnen gaan lopen

De mediator uit De Wijk weet alles over de juiste onderhandelings wijze, je weet dus altijd zeker dat jij kunt samenkomen met de andere partij zonder dat er juist meer ruzie ontstaat. Daarnaast zal je door de mediators het conflict snel afhandelen. Het beëindigen van ruzies kost vaak veel tijd, al helemaal bij heftige conflicten. De mediator uit De Wijk is er voor je om er snel een punt achter te kunnen zetten.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Esther Veenstra Esther Veenstra
Customer Succes manager bij mediatorkaart.nl
Mediation94%
Familierecht90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Mediator De Wijk gezocht – waar moet je op letten bij het zoeken

Het zou makkelijk zijn om het eerste het beste kantoor te kiezen voor een mediator, maar dit is natuurlijk niet hoe het werkt. Wij helpen je in je zoektocht door je een aantal tips te geven. Het moet vanzelfsprekend wel een ervaren partij zijn jou gaat helpen met je conflict. Vaak zijn mediators gespecialiseerd op een bepaald gebied, heb je een conflict met je werknemers? Zoek naar mediators die hier veel vanaf weten. Stelletjes die uit elkaar willen gaan zullen op zoek moeten gaan naar een mediator scheiden in De Wijk.

Scheiden in De Wijk is vaak al pijnlijk genoeg zonder de, vaak onnodige, conflicten. Een mediator scheiden helpt je om zo pijnloos mogelijk te scheiden.

Je kan altijd contact opnemen met de diverse kantoren om meer informatie te verkrijgen.

Wil je bijvoorbeeld snel scheiden, vraag dan 3 offertes op van lokale en betaalbare mediators uit De Wijk die je graag helpen met een echtscheiding aanvragen.

Scheiden De Wijk, via een betaalbare mediators

Scheiden De Wijk

Klik op de knop ‘Scheiden De Wijk‘ om een scheiding aan te vragen door een scheidingsmediator uit De Wijk, gespecialiseerd in echtscheiding.

3 offertes voor een mediator in De Wijk

Het is vanzelfsprekend altijd een slim plan om een offerte aan te vragen. In de aanvraag is het cruciaal dat je helder bent in waar je naar op zoek bent. Je wilt immers meteen uitkomen bij iemand met een hoge mate van ervaring en know-how, een bepaalde mate van professionaliteit is wel zo handig bij het oplossen van een conflict.

Hierna hoef je eigenlijk alleen nog maar een kennismakingsgesprek in te plannen, door deze ontmoeting kan je een beeld vormen over de partij die jou zal gaan helpen. Het is wel belangrijk dat je het goed kunt vinden met de mediator, hij of zij zal toch iemand zijn waar je vaak mee samen zit.

Klik op kosten mediator om direct 3 offertes van lokale en betaalbare mediators uit De Wijk op te vragen en zo direct inzicht te krijgen in de kosten.

Direct 3 offertes voor een specifieke kostenindicatie van verschillende mediators uit De Wijk.

Nu 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit.

Mediator in De Wijk – een persoon die je kan helpen

Door bovenstaande stappen te volgen is het voor jou ook mogelijk om een geschikte mediator uit De Wijk te vinden. Wij bieden je dan ook de kans om snel en makkelijk 3 offertes aan te vragen. Dit is uiteraard ook handig wanneer je een erfenis gaat verdelen.Schakel zelf ook een mediator in en beëindig je conflict.

Bekijk bijvoorbeeld alles over verdeling erfenis en kom direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare mediator uit De Wijk.

Benieuwd naar het traject van familie mediation De Wijk voor erfenis verdeling?

Verdeling erfenis mediation

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een erfenis verdeling in De Wijk te bekijken middels het vergelijken van mediators uit De Wijk.

Veelgestelde vragen over mediation in

De Wijk

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de mediator regio De Wijk jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden ook af om met haast op zoek te gaan naar een mediator. Het kan wel, maar het is het beste om hier eventjes de tijd voor te pakken om te zorgen dat alles goed voelt!

Overstappen van mediator is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande mediator. Vraag vervolgens aan je vorige mediator of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe mediator uit De Wijk.

mediatorkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle mediators in De Wijk. Wij zien welke mediators beschikbaar zijn in De Wijk en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van mediators uit De Wijk die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Mediation De Wijk

Meer gekregen dan verwacht

15 september 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage hoop de sessies rondom de echtscheiding in. Maar al gauw kwamen we wel tot een prima oplossing. Dankzij jullie was dit zeker veel minder fatsoenlijk gekomen!

- Arie Hendriks

Geen wilsbeschikking, wel eerlijk verdeeld

8 september 2020

Er was jammer genoeg geen wilsbeschikking, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. De mediator hielp ons hiermee want we hadden dit nog nooit zo moeten doen. bedankt voor de goede zorgen en professionele hulp!

- Angelique Hofman

Na lang turbulent nu rust

5 september 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van rust terecht gekomen. De gemoederen liepen hoog op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons allebei bruikbaar waren. Daardoor kunnen we tot vandaag soms nog teruggrijpen op afspraken van toen. Het tarief was ook prima ondanks een al dure tijd.

- Karin van Wijk

Niet enkel voor personeel

3 september 2020

Zeer blij met de bemiddeling in een arbeidsconflict met één van mijn medewerkers. Gauw geholpen en totaal onpartijdig. Een verademing.

- Jacoba de Koning

Oprecht chapeau

2 september 2020

Deze mensen krijgen een schouderklopje. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Ellen Martens

Hulp bij scheiding

26 augustus 2020

Vlotte ondersteuning bij het uit elkaar gaan. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een soepele mediation en afwikkeling. Pak van ons hart in een al verdrietige tijd.

- Martinus Groen

Heel veel gehad aan begeleiding tijdens scheiding

26 augustus 2020

We hadden het lastig maar de hulp was erg prettig. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het volgende dossier bestempelde. Er wordt echt meegedacht in oplossingen. Geweldig bedankt!

- Marinus Kok

Erfenis zo afgehandeld

15 augustus 2020

Erg snel de verdeling van de erfenis gaan organiseren dankzij deze professionals! Dank Jullie Wel.

- Jolanda Groen

Buitenlandse erfenis professioneel afgehandeld

18 augustus 2020

Zelf hadden we geen expertise op het gebied van buitenlandse erfenissen. Na een sterfgeval in de familie in Canada hebben we dus hulp gezocht. Deze snel en met betrekkelijk lage tarieven gevonden. Dank allemaal!

- Stefan Molenaar

Niet alleen voor personeel

10 augustus 2020

Erg professioneel geholpen met een conflict met een medewerker. Vlot geholpen en totaal onpartijdig. Erg blij.

- Marc van de Velden

Ook voor ons als bedrijf

6 augustus 2020

Erg vakkundig geholpen met een geschil met een werknemer. Vakkundig geholpen en niet het gevoel gehad dat het allemaal maar de fout is van de werkgever. Erg opgelucht.

- Iris van de Berg

Eindelijk onenigheid opgelost

3 augustus 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu eindelijk echt met mekaar communiceren. Dat was zeer prettig, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Dank daarvoor!

- Koen van den Heuvel

Dichter naar elkaar toegegroeid

29 juli 2020

De communicatie in onze familie was voortdurend lastig, gelukkig ondertussen weer op een aanspreekbaar niveau.

- Bas Wolters

Uit elkaar met een lichtpuntje.

28 juli 2020

We hadden werkelijk flink ruzie al voor ik de offerteaanvraag indiende bij mediatorkaart. Ik moet zeggen dat de echtscheiding nu daardoor soepeler ging dan bedacht en ook spreek ik nog met mijn ex. We hebben erna niks meer gehoord, dat had ik eigenlijk nog wel bedacht.

- Erik Mol

Snel geregeld

28 juli 2020

Zeer snel de verdeling van de erfenis gaan regelen dankzij deze deskundigen! Dank!

- Marjolein Dijkstra

Onzekere kwestie goed afgehandeld

22 juli 2020

Bij de scheiding kwamen er veel wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden zoeken waren we er vlot uit. De mediator handelde oprecht onpartijdig. Weleens was het een gevoelige zaak maar daar werd goed mee omgegaan. Erg netjes.

- Jasper Brouwer

Uit elkaar met een lichtpuntje.

24 juli 2020

Na een behoorlijk conflict terecht gekomen bij een prettige mediator via mediatorkaart. Niet enkel de scheiding is goed verlopen, maar mijn ex en ik zijn ook beter dan bedacht uit elkaar gegaan. Nazorg had iets beter gekund na afsluiting.

- Paul de Vos

Persoonlijk afgestemd advies

20 juli 2020

Niks niet het volgende dossier maar oprecht van mens tot mens in contact met elkaar. Je merkte tevens dat de dame die ons hielp dit vaker had geregeld en al snel waren we in gesprek over oplossingen. De tijdsperiode voor de mediation hadden we veel onenigheid dus dit was erg fijn. Dit was ook een verademing voor ons beide.

- Nicolaas Koning

Ook voor ons als bedrijf

26 juli 2020

Erg content met de bemiddeling in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Vlot geholpen en totaal objectief. Een verademing.

- Martinus Hermans

Buitenlandse erfenis professioneel geregeld

21 juli 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands heengaan en erfenis. Vandaar toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze hulp ontdekt via mediator kaart. Dank allemaal!

- Guido Jacobs

Persoonlijke benadering

24 juli 2020

Je bent niet het eerstvolgende nummer maar wordt als mens behandeld. Je merkte tevens dat de vrouw die ons bijstond dit frequenter had gedaan en al snel waren we in gesprek over oplossingen. En dat inmiddels we de 3 maanden daarvoor bijna alleen maar ruzie hadden. We konden snel weer opgelucht ademhalen.

- Erwin Hoekstra

Eindelijk ruzie opgelost

18 juli 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met elkaar communiceren. Heel fijn geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de preferentie kreeg. Dank hiervoor!

- Simon van der Heijden

Direct opgelost!

16 juli 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer praten met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Zonder de mediation waren we zeker in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Adriaan Hoekstra

Scheidingmet een lichtpuntje.

20 juli 2020

Na een flink conflict terecht gekomen bij een lieve mediator via mediatorkaart. Ik moet aanmerken dat de scheiding nu daardoor soepeler ging dan bedacht en ook praat ik nog met mijn ex. We hebben erna niks meer vernomen, dat had ik eigenlijk nog wel bedacht.

- Mark Groen

Erfenis zo geregeld

17 juli 2020

We hebben de erfenis direct kunnen verdelen dankzij mediation. Dank!

- Natascha van den Heuvel

Kwetsbare afwikkeling top afgehandeld

14 juli 2020

Bij de scheiding kwamen er veel wat gevoeligheden naar boven maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden vinden waren we er vlug uit. De mediator hielp volledig neutraal. Ondanks dat het soms emotioneel was, hebben ze dit onpartijdig kunnen doen. Prettige afhandeling zo.

- Annemieke Hoekstra

Profi en vlot geregeld

14 juli 2020

De man die contact zocht had klaarblijkelijk verstand van zaken en kon ons rap verder helpen.

- Sabrina van der Meer

Niks meer te doen met mijn werk!

11 juli 2020

Tevreden konden we met hulp van een mediator via deze site eindelijk tot een vertrek met geschikte voorwaarden komen. Natuurlijk was het voor mij al onbetwistbaar dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel meegaan.

- Pascal van der Horst

Nalatenschap eerlijk gedeeld

12 juli 2020

Prettige hulp ontvangen bij het verdelen van de erfenis. Was een moeizame periode, waarin de gemoederen hoog konden oplopen. Maar door de hulp en begeleiding is het toch geslaagd zonder ruzie. Enorm dankbaar hiervoor.

- Ilona van den Bosch

Pijnlijke periode afgerond

16 juli 2020

Na het overlijden van mijn vader een pijnlijke tijd afgerond met de verdeling van de erfenis. De emoties waren hoog maar de begeleiding vakkundig en meelevend. Er zorgvuldig geregeld allemaal.

- Sharon Evers

Begeleiding bij (tiener)dochter

9 juli 2020

Al jaren was het contact tussen mij en mijn tienerdochter erg moeizaam. We hebben daarvoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Deze manier van mediation pakte vooral de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte in het geval van ons volledig.

- Michel Dijkstra

Een lintje verdiend

9 juli 2020

Onze mediator was fantastisch. Ik of liever wij hebben veel gehad aan de gesprekken met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Simone de Graaf

Vlot in contact

10 juli 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de sessies werden op onze planning afgestemd. ’s Avonds als de kleintjes in bed lagen konden we het gesprek voeren met de mediator zodat we geen verlof hoefde te nemen. Verder hadden we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de offertes in huis voor een geschikte mediator. Prettig hoe vlot dit ging.

- Nicole Hoekstra

Advies en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

10 juli 2020

Vlotte begeleiding bij het uit elkaar gaan. De sessies en documenten waren snel overeengekomen en goed verzorgd. Top, een hele zorg minder.

- Evelien Schouten

Niks meer te maken met mijn werk!

11 juli 2020

Na een berg gezeik op werk eindelijk met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf mogen verlaten. Overigens was het voor mij al bekend dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel toegeven.

- Maartje van de Velde

Meelevend en vriendelijk

6 juli 2020

Er is geen partij getrokken en geluisterd naar alle partijen. Daardoor kunnen we nu in het proces snel door naar de oplossing.

- Judith van Leeuwen

Veelal bereikbaar

9 juli 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de sessies werden op onze planning afgestemd. Ook in de avonden was het geen probleem. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging gemakkelijk en snel. Fijn hoe gauw dit ging.

- Sandra de Jonge

Uit elkaar met een lichtpuntje.

6 juli 2020

We hadden werkelijk flink ruzie al voor ik de offerteaanvraag indiende bij mediatorkaart. Ik moet aanmerken dat de echtscheiding nu daardoor soepeler ging dan bedacht en ook praat ik nog met mijn ex. We hebben erna niks meer gehoord, dat had ik eigenlijk nog wel verwacht.

- Wouter de Graaf

Kwetsbare afwikkeling super besloten

7 juli 2020

In de periode van uit elkaar gaan was het een emotionele tijd maar door de aanvraag via mediatorkaart.nl hadden we direct iemand die ons fatsoenlijk kon helpen. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Ongeacht dat het soms emotioneel was, hebben ze dit neutraal kunnen doen. Erg knap.

- Karin Hermans

Eindelijk onenigheid opgelost

5 juli 2020

Met een lange tijd aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met mekaar communiceren. Dat was heel prettig, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Dank Jullie Wel!

- Sabrina Bakker

Nalatenschap zo geregeld

1 juli 2020

We hebben de erfenis snel kunnen verdelen dankzij mediation. Dank!

- Ivo Smit

Gelukkig nu onenigheid opgelost

4 juli 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn baas en mezelf zijn we met mediation uiteindelijk tot elkaar gekomen. Dat was zeer fijn, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Dank Jullie Wel!

- Sander Sanders

Op maat afgestemd advies

1 juli 2020

Niks niet het volgende dossier maar echt van mens tot mens in gesprek met elkaar. De mediator had duidelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende periode. De periode voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg prettig. We konden snel weer opgelucht ademhalen.

- Brenda de Leeuw

Simpel en vlot

30 juni 2020

Absoluut top! Mijn dank is groot!!

- Jacob van Loon

Hulp bij uit elkaar gaan

1 juli 2020

Snelle begeleiding bij het uit elkaar gaan. De gesprekken en papieren waren snel geregeld en goed verzorgd. Top, een hele zorg minder.

- Danny de Wit

Geen kant gekozen

28 juni 2020

Gelukkig was de begeleider erg doorgewinterd bij de mediation bij mijn werkgever. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Top.

- Cindy Kuiper

Eindelijk onenigheid opgelost

27 juni 2020

Met een lange tijd aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu eindelijk echt met elkaar communiceren. Erg prettig geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de preferentie kreeg. Dank Jullie Wel!

- Anita Verbeek

Niet duur

25 juni 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Gelukkig viel het tenslotte erg mee toen we een mediator inhuurde. Het was gauw overeengekomen nadat de ervaren dame ons hielp.

- Jessica van Dijk

Begeleiding en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

28 juni 2020

Passende begeleiding bij een scheiding gekregen. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een soepele mediation en afhandeling. Top, een hele zorg minder.

- Ruud Jonker

Onzekere kwestie goed geregeld

20 juni 2020

In de tijd van uit elkaar gaan was het een emotionele periode echter door de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl hadden we snel iemand die ons goed kon helpen. De mediator handelde echt onpartijdig. Ondanks dat het soms ontroerend was, hebben ze dit onpartijdig kunnen doen. Fijne afhandeling zo.

- Saskia Bakker

Menselijke aanpak

26 juni 2020

Niks niet het opvolgende dossier maar echt van mens tot mens in contact met elkaar. Je merkte tevens dat de vrouw die ons hielp dit frequenter had geregeld en al snel waren we in contact over oplossingen. En dat terwijl we de 3 maanden ervoor praktisch alleen maar ruzie hadden. Dit was wel een verademing voor ons beide.

- Christiaan Koster

Ondanks afstand professioneel geholpen

20 juni 2020

Zelf hadden we geen deskundigheid op het gebied van buitenlandse erfenissen. Na een sterfgeval in de familie in Canada hebben we dus begeleiding gewild. Gelukkig deze begeleiding ontdekt via mediator kaart. Dank jullie wel!

- Christiaan Post

Eindelijk onenigheid opgelost

20 juni 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn baas en mezelf zijn we met mediation gelukkig nu tot elkaar gekomen. Heel fijn geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de voorkeur kreeg. Dank daarvoor!

- Roy van Dam

Arbeidsconflict kundig aangepakt

17 juni 2020

Lang slepend conflict met een van mijn medewerkers professioneel begeleid.

- Johannes Jonker

Ondanks afstand bekwaam geholpen

22 juni 2020

Nog nooit te maken gehad met een buitenlands heengaan en nalatenschap. Vandaar toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze hulp gevonden via mediator kaart. Dank je wel!

- Remco van den Heuvel

De hulp via mediation was goed tijdens uit elkaar gaan

21 juni 2020

We hadden het zwaar maar de hulp was erg aangenaam. Geen nummertje, maar echt het gevoel dat je als mens behandeld wordt. Er wordt echt meegedacht in de oplossing. Super tevreden.

- Jelle Hoekstra

Geoefend mediator

16 juni 2020

Oprecht begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar allereerste mediation, dat was te horen.

- Margaretha Verhoeven

Hulp bij (tiener)dochter

18 juni 2020

Al jaren was het contact tussen mij en mijn tienerdochter erg moeizaam. De therapie die we hadden zorgde alleen maar voor meer materiaal om ruzie over te maken. Vandaar ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Sharon Schipper

Oprecht chapeau

17 juni 2020

Onze mediator was super. Ik of liever we hebben flink gehad aan de sessies met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Nienke de Bruin

Advies en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

15 juni 2020

Passende begeleiding bij een scheiding gekregen. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een soepele mediation en afhandeling. Super, een hele zorg minder.

- Annemieke van de Velde

Direct afgehandeld!

17 juni 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer praten met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch eindelijk uitgekomen. Zonder de mediation waren we zeker weten in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Natascha Scholten

Uiteindelijk van mijn baas af

16 juni 2020

Gelukkig konden we met hulp van een mediator via deze site tenslotte tot een vertrek met geschikte condities komen. Overigens was het voor mij al onbetwistbaar dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel meegaan.

- Simone van Vliet

Moeilijke tijd afgerond

12 juni 2020

Mijn vaders dood zorgde voor een lastige periode rondom de erfenis. De emoties waren hoog maar de begeleiding vakkundig en meelevend. Er nauwgezet geregeld allemaal.

- Irene Post

Een lintje verdiend

14 juni 2020

Deze mensen verdienen een schouderklopje. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Robert Prins

Scheiding met zilveren randje

13 juni 2020

Na een behoorlijk conflict terecht gekomen bij een fijne mediator via mediatorkaart. Niet alleen de scheiding is prima verlopen, maar mijn ex en ik zijn ook netter dan bedacht uit elkaar gegaan. Nazorg had iets beter gemogen na afronding.

- Caroline van Beek

Persoonlijk afgestemd advies

5 juni 2020

Niks niet het opvolgende dossier maar oprecht van mens tot mens in contact met elkaar. De mediator had kennelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende periode. En dat inmiddels we de 3 maanden daarvoor praktisch alleen maar ruzie hadden. We konden vlug weer opgelucht ademen.

- Paul Dekker

Betrokken en sympathiek

8 juni 2020

Voelde me echt gehoord gedurende de mediation tussen mijn werkgever en mezelf. Daardoor grote passen in de juiste richting kunnen zetten!

- Marco de Boer

Het idee was aantrekkelijk

7 juni 2020

De mediation heeft gezorgd voor een idee (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. Nog altijd wel eens als we een keer woorden hebben pakken we ernaar terug. Slim hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Rogier Hofman

De mediator was goed!

7 juni 2020

Oprecht begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar allereerste mediation, dat was te merken.

- Cindy Timmermans

Erg veel gehad aan advies tijdens echtscheiding

7 juni 2020

We hadden het zwaar maar de hulp was erg prettig. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het eerstvolgende nummer bestempelde. Er wordt echt meegedacht in oplossingen. Super tevreden.

- Michel Koning

Geen kant gekozen

2 juni 2020

De man die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg bekwaam. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder kant te kiezen. Geweldig.

- Alexander Vermeulen

Ondanks de emoties netjes gedeeld

8 juni 2020

We hebben fijne begeleiding geboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het overlijden van opa, bij het verdelen van de erfenis van hem. Maar door de ondersteuning en begeleiding is het toch geslaagd zonder ruzie. Echt bedankt!

- Peter van de Pol

Erg veel gehad aan begeleiding tijdens echtscheiding

5 juni 2020

We hadden het zwaar maar de hulp was erg aangenaam. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het eerstvolgende nummer bestempelde. Er wordt echt meegedacht in de oplossing. Zeer bedankt!

- Sebastiaan de Graaf

Goed gedaan Het was een minder leuke oorzaak waardoor ik hier terecht kwam maar de uitkomst(en) die eruit kwamen waren goed. Had verwacht dat er wel linksom of rechtsom partij getrokken zou worden voor mijn werk, maar niets is minder waar. Het was echt neutraal. Ook was het goedkoop gelukkig.

6 juni 2020

- Sharon de Vries

Van moeilijkheden vlot naar oplossingen

3 juni 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn baas en mezelf zijn we met mediation uiteindelijk tot elkaar gekomen. Dat was zeer aangenaam, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Bedankt!

- Linda Blom

Ingewikkelde nalatenschap tot fatsoenlijk einde gebracht

4 juni 2020

Ongeacht de missende stukken konden we in contact met elkaar onder begeleiding. De mediator ondersteunde ons hierbij want we hadden dit nog niet zo moeten doen. Dank voor de goede zorgen en kundige begeleiding!

- Dirk Willemsen

Profi en handig geregeld

30 mei 2020

De kerel die contact zocht had klaarblijkelijk verstand van dingen en kon ons rap verder begeleiden.

- Albert Vink

Uiteindelijk van mijn leidinggevende af

2 juni 2020

Na een hoop gedoe op werk eindelijk met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf kunnen verlaten. Had er domweg recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Marije de Bruijn

Scheidingmet een lichtpuntje.

31 mei 2020

We hadden ergens flink onenigheid al voor ik de offerteaanvraag indiende bij mediatorkaart. Niet enkel de echtscheiding is goed verlopen, maar mijn ex en ik zijn ook beter dan verwacht uit elkaar gegaan. We hebben achteraf niks meer vernomen, dat had ik eigenlijk nog wel verwacht.

- Inge Huisman

Na lang turbulent nu rust

28 mei 2020

Doordat we via mediatiorkaart met iemand konden communiceren zijn mijn ex partner en ik gelukkig nu in kalmere tijden terecht gekomen. De gemoederen liepen aanzienlijk op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons beiden bruikbaar waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op sommige items die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook prima ondanks een al dure tijd.

- Marijke Smits

Onzekere kwestie goed afgehandeld

30 mei 2020

Bij de scheiding kwamen er veel wat gevoeligheden naar boven maar door dat we op tijd via mediatiorkaart een persoon konden zoeken waren we er direct uit. De mediator handelde oprecht neutraal. Ongeacht dat het soms emotioneel was, hebben ze dit neutraal kunnen doen. Erg netjes.

- Gerardus van Dongen

Vakkundig en snel

29 mei 2020

De mediator waarmee we in contact kwamen was duidelijk ervaren met dit soort conflicten en pakte het snel op.

- Yvonne Koster

Een lintje krijgen

29 mei 2020

Onze mediator was fantastisch. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Natasja Kuijpers

Hulp bij uit elkaar gaan

21 mei 2020

Snelle hulp bij het uit elkaar gaan. De gesprekken en papieren waren snel geregeld en goed geregeld. Pak van ons hart in een al verdrietige tijd.

- Sebastiaan Brouwer

Geen kant gekozen

23 mei 2020

De man die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werkgever was erg bekwaam. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Super.

- Cornelia van der Horst

Kwetsbare afhandeling top besloten

21 mei 2020

In de tijd van uit elkaar gaan was het een emotionele tijd maar door de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl hadden we direct iemand die ons goed kon helpen. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Ongeacht dat het soms ontroerend was, hebben ze dit onpartijdig kunnen doen. Fijne afhandeling zo.

- Natascha van den Broek

Ook voor ons als bedrijf

26 mei 2020

Erg blij met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Vlot geholpen en totaal onpartijdig. Een verademing.

- Bastiaan Scholten

Kwetsbare afhandeling super afgehandeld

20 mei 2020

In de tijd van uit elkaar gaan was het een emotionele periode echter door de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl hadden we snel iemand die ons goed kon helpen. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Ondanks dat het soms emotioneel was, hebben ze dit neutraal kunnen doen. Fijne afwikkeling zo.

- Guido van den Heuvel

Ruzie met werknemer opgelost

20 mei 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleemgeval kon komen met een medewerker maar via mediation professioneel en vlug geholpen.

- Margaretha de Jonge

Prima geregeld De reden was logischerwijs niet prettig maar de manier waarop het afgehandeld is was super. Eigenlijk dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden maar dat was echt niet zo. De mediator was echt neutraal. Bovendien was het betaalbaar gelukkig.

16 mei 2020

- Cornelia van Leeuwen

Gelukkig nu onenigheid opgelost

18 mei 2020

Met een lange tijd aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met mekaar praten. Erg fijn geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de preferentie kreeg. Dank hiervoor!

- Dennis van den Heuvel

Ruzie met werknemer opgelost

16 mei 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit vraagstuk kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en vlug geholpen.

- Janneke Groen

Een lintje verdiend

18 mei 2020

Deze mensen krijgen een lintje. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Tamara Hoekstra

Ondanks afstand professioneel geholpen

19 mei 2020

Persoonlijk hadden we geen deskundigheid op het gebied van buitenlandse erfenissen. Daarom toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Deze vlot en met betrekkelijk lage prijzen gevonden. Bedankt allemaal!

- Chantal Koster

Ervaren mediator

14 mei 2020

Gewoon begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar allereerste mediation, dat was te horen.

- Anne Prins

vlot afgehandeld

16 mei 2020

We hebben de erfenis direct kunnen delen dankzij mediation. Dank!

- Manon van Doorn

Erfenis eerlijk gedeeld

11 mei 2020

Prettige hulp ontvangen bij het verdelen van de erfenis. Was een moeizame tijd, waarin de emoties hoog konden oplopen. Door jullie support en energie alles tot een goed einde gekomen. Mega bedankt!

- Wouter Jansen

Geen testament, wel netjes verdeeld

13 mei 2020

Ongeacht de missende documenten konden we in gesprek met elkaar onder begeleiding. De mediator hielp ons hiermee want we hadden dit nog niet zo hoeven doen. Dank voor de goede zorgen en professionele hulp!

- Martijn Sanders

Geen wilsbeschikking, wel eerlijk verdeeld

14 mei 2020

Er was jammer genoeg geen wilsbeschikking, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. De mediator ondersteunde ons hiermee want we hadden dit nog nooit zo moeten doen. De kosten vielen ook alles mee.

- Ivo Vink

Vlot in contact

10 mei 2020

Geen 9-5 instelling maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons van belang gezien het werk. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging soepel en vlot. Snel geregeld zo.

- Arjan Timmermans

Echtscheiding met zilveren randje

13 mei 2020

We hadden werkelijk flink onenigheid al voor ik de offerteaanvraag indiende bij mediatorkaart. Niet enkel de echtscheiding is prima verlopen, maar mijn ex en ik zijn ook beter dan bedacht uit elkaar gegaan. Nazorg had iets beter gekund na afsluiting.

- Charlotte van der Laan

De hulp via mediation was goed tijdens scheiden

9 mei 2020

We hadden het lastig maar de hulp was erg aangenaam. Via mediatorkaart kregen we iemand die ons niet als het volgende nummer bestempelde. Er wordt echt meegedacht in oplossingen. Super tevreden.

- Evelien Schipper

Ruzie met werknemer opgelost

6 mei 2020

Langdradig slepend conflict met een van mijn medewerkers vakkundig begeleid.

- Antonius Kramer

Op maat afgestemd advies

8 mei 2020

Niks niet het volgende dossier maar echt van mens tot mens in contact met elkaar. De mediator had onmiskenbaar ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende fase. De tijdsperiode voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg fijn. Dit was wel een verademing voor ons beide.

- Erwin van de Veen

Niet duur

5 mei 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Gelukkig viel het toch erg mee toen we een mediator inschakelde. We waren er toen rap uit, onbetwistbaar dat deze vrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Nicole Molenaar

Onzekere kwestie fatsoenlijk afgehandeld

2 mei 2020

In de tijd van uit elkaar gaan was het een emotionele periode echter door de aanvraag via mediatorkaart.nl hadden we direct iemand die ons goed kon helpen. De mediator hielp echt neutraal. Ondanks dat het soms ontroerend was, hebben ze dit neutraal kunnen doen. Fijne afhandeling zo.

- Pascal Visser

Arbeidsconflict kundig opgelost

7 mei 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleem kon komen met een medewerker maar via mediation professioneel en vlot geholpen.

- Hendrik Timmermans

Betrokken en sympathiek

1 mei 2020

Voelde me echt gehoord tijdens de mediation tussen mijn werk en mezelf. Hierdoor kunnen we nu in het proces snel door naar de oplossing.

- Martin van der Laan

Geoefend mediator

2 mei 2020

Zowel heel oprecht, ontwapenend en ook heel meevoelend. Kundige mediator dus.

- Rutger de Jong

Dichter naar elkaar toegegroeid

6 mei 2020

Na een jarenlang conflict in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen door de fijne hulp en mediation.

- Marieke de Vries

Na lang turbulent nu rust

3 mei 2020

Doordat we via mediatiorkaart met iemand konden praten zijn mijn ex partner en ik gelukkig nu in kalmere tijden terecht gekomen. De gemoederen liepen aanzienlijk op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons beiden verstandig waren. Daardoor kunnen we tot vandaag soms nog teruggaan op afspraken van destijds. Het tarief was ook uitstekend ondanks een al prijzige periode.

- Wilhelmus Brouwer

Ondanks afstand bekwaam geholpen

1 mei 2020

Nog nooit te maken gehad met een buitenlands heengaan en nalatenschap. Vandaar toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze hulp gevonden via mediator kaart. Bedankt allemaal!

- Maurice Jonker

Uiteindelijk van mijn baas af

26 april 2020

Na een hoop gedoe op werk eindelijk met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf kunnen verlaten. Had er gewoon recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Cornelia van Dongen

Fatsoenlijk geregeld

28 april 2020

De oorzaak was overigens niet fijn maar de methode waarop het afgehandeld is was super. Eigenlijk dacht ik dat mijn werk wel voorgetrokken zou worden maar dat was oprecht niet zo. De mediator was echt neutraal. Ook was het betaalbaar gelukkig.

- Sebastiaan Smits

Conflict met medewerker opgelost

27 april 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit vraagstuk kon komen met een medewerker maar via mediation professioneel en snel geholpen.

- Erwin Dekker

Niet prijzig

26 april 2020

Scheiden is al prijzig genoeg. Vandaar blij met het betaalbare tarief van onze mediator. We waren er toen rap uit, onbetwistbaar dat deze vrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Patricia van Dijk

Prijs viel mee!

25 april 2020

Scheiden is al prijzig genoeg. Gelukkig viel het toch erg mee toen we een mediator inhuurde. We waren er toen rap uit, onbetwistbaar dat deze dame vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Marloes Willemsen

Erfenis netjes gedeeld

29 april 2020

We hebben gepaste begeleiding aangeboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het overlijden van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Maar door de ondersteuning en begeleiding is het toch gelukt zonder onenigheid. Heel erg bedankt!

- Jacoba de Haan

Begeleiding en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

22 april 2020

Passende begeleiding bij een scheiding gekregen. De sessies en documenten waren snel geregeld en goed verzorgd. Top, een hele zorg minder.

- Sebastiaan de Koning

Hulp bij (tiener)dochter

26 april 2020

Al jaren liep het contact tussen mij en mijn dochter erg moeizaam. De therapie die we hadden zorgde enkel maar voor meer redenen om ruzie over te maken. Vandaar ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Annemarie van der Heijden

Gelukkig nu onenigheid opgelost

20 april 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met elkaar communiceren. Erg prettig geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de voorkeur kreeg. Dank Jullie Wel!

- Kevin Smits

Geen kant gekozen

25 april 2020

Gelukkig was de coach erg ervaren bij de mediation bij mijn werkgever. De mediator was oprecht en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Top.

- Martin Smits

Vlug in contact

24 april 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de afspraken waren op onze planning afgestemd. ’s Avonds als de kleintjes op bed lagen konden we het gesprek houden met de mediator zodat we geen vrij hoefde te pakken. In ieder geval kregen we na de aanvraag via mediatorkaart.nl snel de offertes in huis voor een passende mediator. Fijn hoe gauw dit ging.

- Johannes Vermeulen

Onzekere kwestie fijn geregeld

16 april 2020

In de tijd van uit elkaar gaan was het een emotionele periode maar door de aanvraag via mediatorkaart.nl hadden we vlug een persoon die ons goed kon helpen. De mediator hielp oprecht onpartijdig. Soms was het een tere kwestie maar daar werd correct mee omgegaan. Prettige afwikkeling zo.

- Chantal Gerritsen

Het idee uit de mediation helpt echt

21 april 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons zeer heeft geholpen. Nog steeds wel eens als we een keer woorden hebben grijpen we ernaar terug. Handig hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- René van de Velden

Geoefend mediator

15 april 2020

Eveneens heel oprecht, ontwapenend en ook heel meevoelend. Kundige mediator dus.

- Anouk Bakker

Advies en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

15 april 2020

Vlotte hulp bij het uit elkaar gaan. De sessies en documenten waren snel georganiseerd en goed verzorgd. Pak van ons hart in een al verdrietige periode.

- Niels van de Wal

Verwachtingen overtroffen

13 april 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig hoop de sessies rondom de scheiding in. Viel me toch mee dat we tot een zeer nette verdeling zijn gekomen van de spullen. Door jullie was dit vast veel minder fatsoenlijk gekomen!

- Suzanne Postma

Erfenis zo afgehandeld

17 april 2020

Zeer gauw de verdeling van de erfenis kunnen regelen dankzij deze professionals! Dank!

- Eveline de Graaf

Advies en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

15 april 2020

Adequate hulp bij een scheiding gekregen. De gesprekken en documenten waren snel geregeld en goed geregeld. Pak van ons hart in een al moeilijke tijd.

- Marjolein de Boer

Verwachtingen overtroffen

14 april 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig verwachtingen de sessies rondom de echtscheiding in. Maar al gauw kwamen we wel tot een uitstekende uitkomst. Door jullie was dit zeker veel minder goed gekomen!

- Mirjam van Vliet

Echtscheiding met zilveren randje

11 april 2020

Na een sterk conflict terecht gekomen bij een lieve mediator via mediatorkaart. Niet alleen de scheiding is goed verlopen, maar mijn ex en ik zijn ook netter dan verwacht uit elkaar gegaan. Nazorg had iets beter gekund na afronding.

- Lisette van der Meer

Menselijke benadering

15 april 2020

Niks niet het volgende dossier maar oprecht van mens tot mens in contact met elkaar. Je merkte direct dat de vrouw die ons hielp dit frequenter had geregeld en al snel waren we in contact over oplossingen. De periode voor de mediation hadden we veel onenigheid dus dit was erg fijn. Dit was volledig een verademing voor ons allebei.

- Alexander Blom

Van problemen vlot naar oplossingen

13 april 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn leidinggevende en ikzelf zijn we met mediation gelukkig nu tot elkaar gekomen. Dat was heel prettig, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Dank Jullie Wel!

- Natascha Blom

Onenigheid met dochter opgelost

13 april 2020

Mijn dochter en ik leken niet goed met elkaar converseren. We hebben daarvoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Vandaar ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Sharon Kramer

Lastige tijd afgerond

8 april 2020

Na het doodgaan van mijn pa een pijnlijke periode afgesloten met de verdeling van de erfenis. De gemoederen waren hoog maar de begeleiding professioneel en meelevend. Was voor ons perfect geregeld zo.

- Albert Willemsen

Geoefend mediator

11 april 2020

Eveneens heel eerlijk, ontwapenend maar ook heel meevoelend. Kundige mediator dus.

- Sylvia Hermans

Begeleiding bij (tiener)dochter

8 april 2020

Al jaren was het contact tussen mij en mijn tienerdochter erg stroef. We hebben daarvoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Daarom ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Sandra van den Bosch

Content

6 april 2020

Gewoon goed, zoals ik mag denken.

- Iris Kok

Goed geregeld De oorzaak was simpelweg niet fijn maar de manier waarop het afgehandeld is was top. Eigenlijk dacht ik dat mijn werk wel voorgetrokken zou worden maar dat was echt niet zo. De mediator was echt onpartijdig. De prijzen vielen ook alles mee.

4 april 2020

- Annemarie Willems

Ook voor werkgevers

7 april 2020

Erg bekwaam geholpen met een geschil met een werknemer. Vlot geholpen en totaal objectief. Erg blij.

- Patrick Mulder

Dichter naar elkaar toegegroeid

5 april 2020

De communicatie in onze familie was steeds lastig, gelukkig ondertussen weer op een aanspreekbaar niveau.

- Sander Kuiper

Complexe nalatenschap tot goed einde gebracht

5 april 2020

Er was jammer genoeg geen wilsbeschikking, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. De mediator ondersteunde ons hiermee want we hadden dit nog niet zo hoeven doen. De kosten vielen ook alles mee.

- Anna de Vries

Simpel en snel

5 april 2020

Helemaal super! Dank Jullie Wel!

- Diana de Koning

Gelukkig nu onenigheid opgelost

1 april 2020

Met een lange tijd aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met elkaar praten. Erg fijn geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de voorkeur kreeg. Dank daarvoor!

- Hendrika Timmermans

Ondanks afstand professioneel geholpen

28 maart 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands heengaan en erfenis. Daarom toch maar begeleiding ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze begeleiding gevonden via mediator kaart. Dank allemaal!

- Robertus Post

Onenigheid met dochter opgelost

10 maart 2020

Al jaren was het contact tussen mij en mijn tienerdochter erg stroef. We hebben hiervoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Deze manier van mediation pakte vooral de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte voor ons volledig.

- Martin van de Velde

Lastige tijd afgesloten

18 februari 2020

Mijn vaders overlijden zorgde voor een verdrietige paar maanden rondom de erfenis. Hulp was zeer persoonlijk en op maat. Was voor ons foutloos geregeld zo.

- Franciscus Huisman

Niets meer te maken met mijn werkgever!

2 februari 2020

Tevreden konden we met behulp van een mediator via deze site tenslotte tot een vertrek met geschikte voorwaarden komen. Had er gewoon recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Elizabeth Kramer

Begeleiding en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

16 januari 2020

Snelle hulp bij het uit elkaar gaan. De ervaring gedurende de mediations zorgde voor een gestructureerde mediation en afhandeling. Top, een hele zorg minder.

- Gerrit de Graaf

Hulp bij scheiding

15 december 2019

Vlotte begeleiding bij het uit elkaar gaan. De sessies en documenten waren vlug geregeld en goed geregeld. Pak van ons hart in een al verdrietige periode.

- Marloes Kramer

Forum bood hulp

27 maart 2020

Via een forum deze site gevonden. Tevreden over de ontvangen offerte. Eindelijk de juiste gevonden

- Thijs Bosch

niet verwacht zo betaalbaar

29 maart 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Saskia van de Berg

Eindelijk een fijne site

29 maart 2020

Na even gezocht te hebben eindigde ik op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Cindy van den Heuvel

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

29 maart 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Marijke Groen

Forum bood hulp

31 maart 2020

Door een forum deze site gevonden. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Adriaan Bosman

Na lang zoeken de juiste gevonden

28 maart 2020

Na een zoektocht kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Arie Timmermans

Werkt lekker!

28 maart 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Judith van der Horst

Mediatorkaart werkt erg fijn

21 maart 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Claudia Bosch

niet verwacht zo betaalbaar

19 maart 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Martine Hofman

Via forum hier terechtgekomen

26 maart 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Blij met de ontvangen offerte. Zoektocht ten einde

- Eveline Bosch

vlot en makkelijk

25 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via mediatorkaart.nl. Lekker lokaal, fijn persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Rutger van de Velden

Eindelijk een goede site gevonden

23 maart 2020

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op Mediatorkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Susanne Dijkstra

Zeer verrast

20 maart 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via de offerte van Mediatorkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Chantal Gerritsen

erg betaalbaar

19 maart 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Barbara de Leeuw

Ideale website

21 maart 2020

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Ellen Smits

Super service

13 maart 2020

Afgelopen maand offertes aangevraagd en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Anne Maas

Heel positief

19 maart 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Joris Hendriks

Snelle offerte

18 maart 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Daniël van der Laan

betaalbaar en professioneel

12 maart 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Patricia Schipper

Geen linkedin nodig

17 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Ingrid Kramer

Aangenaam verrast

9 maart 2020

Afgelopen maand offertes aangevraagd en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Nienke van Loon

snel geholpen

11 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker dichtbij, goed persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Hendrikus van Doorn

Mediatorkaart werkt erg fijn

2 maart 2020

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en we moeten toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Rogier Veenstra

Prettige service

21 februari 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Claudia Hermans

snelle service

19 februari 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via mediatorkaart.nl. Fijn dicht in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Ruben Hofman

Goede werking van de website

10 februari 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Marloes de Ruiter

erg snel

6 februari 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Saskia Vink

Perfecte tip

28 januari 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Mediatorkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Vincent van Dijk

Prettige service

19 januari 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Karin Postma

Mediatorkaart werkt erg fijn

15 januari 2020

Na even gezocht te hebben eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Petronella Willems

Via forum hier terechtgekomen

6 januari 2020

Door een forum hier beland. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Goed werk afgeleverd door de professional

- René Kok

Perfecte website

12 december 2019

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Hendrik Wolters

Lang leve google

3 december 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Adriana Scholten

Werkt lekker!

21 november 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Tom Bosman

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

16 november 2019

Via Mediatorkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Nicole Smit

Super service

13 november 2019

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Saskia Willemsen

Heel positief

5 november 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Mediatorkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Dennis van de Ven

Snelle offerte

5 november 2019

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Astrid Veenstra

Mediatorkaart werkt erg fijn

29 oktober 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Karin Post

betaalbaarder dan ik dacht

23 oktober 2019

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Jessica de Jong

Werkt goed dit

11 oktober 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Cornelia van der Meer

Voortreffelijke match

3 oktober 2019

Via Mediatorkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Suzanne Evers

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

3 oktober 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Ruud Mol

Werkt lekker!

23 september 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Inge Bos

Lang leve google

12 september 2019

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een offerte aangevraagd en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Robert Scholten

Fijn!

11 september 2019

Afgelopen week een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Brenda Bosch

Perfecte tip

30 augustus 2019

Via bekenden beland bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Esther Huisman

snel geholpen

25 augustus 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via mediatorkaart.nl. Fijn dicht in de buurt, prettig persoonlijk contact en niet te vergeten een mooie prijs.

- Sabrina van der Meer

Perfecte website

19 augustus 2019

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Marijke van der Heijden

Gevonden via forum

14 augustus 2019

Door een forum deze site gevonden. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Afgelopen en uit met de zoektocht

- Marije van den Broek

erg snel

2 augustus 2019

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via mediatorkaart.nl. Fijn in de omgeving, prettig persoonlijk contact en een nette prijs.

- Evelien Peters

Snelle match via mediatorkaart.nl

31 juli 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Alexander van den Bosch

Gelijk gevonden wie ik nodig had via mediatorkaart.nl

19 juli 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Jan van Doorn

Duidelijke website

13 juli 2019

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Niels de Jong

Gevonden via forum

11 juli 2019

Door een forum hier terechtgekomen. Blij met de ontvangen offerte. Zoektocht ten einde

- Annemarie Scholten

Zeer verrast

2 juli 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Mediatorkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Chantal Bosch

vlot en makkelijk

25 juni 2019

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via mediatorkaart.nl. Fijn dichtbij, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Marije Smeets

Geen linkedin nodig

14 juni 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Hendrikus Willemsen

Ideale website

8 juni 2019

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Kelly Kuiper

Ideale website

1 juni 2019

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Barry van den Broek

Ideale tip

26 mei 2019

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Paul Wolters

Eindelijk een goede site gevonden

17 mei 2019

Na lang zoeken arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Janneke Koning

via mediatorkaart.nl snel gekoppeld

11 mei 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Anna Smit

erg betaalbaar

6 mei 2019

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Eric Wolters

Vlugge offerte

2 mei 2019

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Linda Vermeulen

Gevonden via forum

20 april 2019

Via een forum deze site gevonden. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Erg tevreden over het werk van de professional!

- Dirk van Leeuwen

Goede werking van de website

8 maart 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Frank Sanders

aangename service

29 januari 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Evelien van de Veen

Prettige service

19 februari 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Michael Kuijpers

Mediatorkaart is top!

29 januari 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Daniël Schipper

Fijne service

14 januari 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Remco Hofman

erg snel

16 januari 2019

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken deskundige vond via mediatorkaart.nl. Fijn dicht in de buurt, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Danny Post

Google is je grootste vriend

22 december 2018

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een offerte aangevraagd en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Nathalie Timmermans

Uitgelichte mediators uit De Wijk

Advocaat Zoer

Blankenstein 121
7943 PE Meppel
Nederland

0522 740 007
http://www.advocaatzoer.nl/

Helderheid in Relatie

Kalvermaat 6
7963 CT Ruinen
Nederland

06 22285529
http://helderheidinrelatie.nl/

Scheiden van A tot Z, advocatuur & mediation

Blankenstein 123
7943 PE Meppel
Nederland

0522 820 280
http://www.scheidenvanatotz.nl/