Mediator Koekange

Behoefte aan een top mediator in Koekange die bij jouw bedrijf past?
Dan ben je op de goede plek.
Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Mediator Koekange verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?
Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle mediatorkantoren uit Koekange – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2020 en verder.

Mediator Koekange gezocht?

Mediators uit Koekange vergelijken

Mediator Koekange
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 124 reviews)
Mediatorlink Mediation
Mediator ConflictConsult
Zakelijke Mediation MediationEasy
First Mediation
Mediatorgroep Bemiddeld conflictbemiddeling
Bloemster Mediation
Handdrukpunt echtscheiding meditaion

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Koekange, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Havelte, De Wijk en Rogat bijvoorbeeld ook geholpen aan een mediator.

Waarom mediator Koekange

Ben jij op zoek naar de beste mediator in Koekange? Je zit verwikkeld in een conflict en wilt het liefst zo snel mogelijk een geschikte mediator vinden, maar je komt er eigenlijk meteen achter dat dit niet zo eenvoudig is. Wij begrijpen dit maar al te goed, het is namelijk vrij moeilijk geworden door het enorme aanbod van mediators. Gelukkig zijn wij er voor je om de ultieme tiplijst te geven. Spring direct naar:

Wanneer is het verstandig om de beste mediator in Koekange te zoeken

Je vraagt je natuurlijk af voor welk type conflict je een mediator kan gebruiken. Je kan een mediator voor eigenlijk alle ruzies en conflicten gebruiken. Door middenin het conflict te gaan staan, tussen allebei de kanten in, kan hij onafhankelijk het conflict laten verdwijnen. Daarnaast is het zo dat een mediator je assisteert als je een overeenkomst wilt laten maken voor bijvoorbeeld een arbeidsconflict. Je kan onder andere onenigheid hebben over te laat uitgekeerd salaris of arbeidsvoorwaarden.

Daarnaast kan een mediator je assisteren bij burenruzies of geschillen rondom grondgebied. Dit soort ruzies kunnen meerdere redenen hebben, een mediator kan bij elke van dit soort conflicten assisteren. Voor de grotere ondernemingen is het ook een goed idee om een mediator in te zetten wanneer er een arbeidsconflict ontstaat tussen verschillende sectoren. kunnen een mediator weer inzetten als ze bijvoorbeeld een conflict hebben over een patent. Zoals je kunt zien is een mediator eigenlijk geschikt voor alle mogelijke soorten conflicten, het is dé persoon die je in zou moeten zetten om het geheel te sussen.. Bij Mediatorkaart kun je in Koekange terecht voor:

  • Mediator scheiding Koekange
  • Zakelijke mediation Koekange
  • Familie mediation Koekange
  • Mediation arbeidsconflict Koekange
  • En meer

Alle mediators uit Koekange

Bekijk ook mediators uit

Op zoek naar een voordelige mediator Koekange – mediator vs. rechtszaak

Er zit een aanzienlijk verschil tussen een advocaat en een mediator. Een jurist komt pas kijken als zelfs de mediator de ruzie niet kan verhelpen. Vaak komt de jurist pas als er geen natuurlijke oplossing meer mogelijk is tussen de partijen en de rechtbank zich over het geschil moet buigen.

Een mediator zal zijn uiterste best doen om de ruzie onderling op te lossen, zonder dat er een dure rechtszaak plaatsvindt. Na het onderhandelen van de mediator kunnen beide kanten van het conflict weer met elkaar verder. Een jurist en mediator zijn dus bezig met andere werkzaamheden.

Het is bijvoorbeeld voor zakelijke mediation sterk aan te bevelen om een lokale en betaalbare mediator te vinden uit Koekange. Dit is onder andere ook in te zetten wanneer je te maken hebt met een arbeidsconflict.

Op zoek naar een mediator uit Koekange voor jouw zakelijke mediation?

Zoek een zakelijk mediator

Klik op ‘Zoek een zakelijk mediator‘ om een betaalbare mediator te vinden die gespecialiseerd is in zakelijke mediation Koekange.

Redenen om te kiezen voor een mediator in Koekange

Een mediator kan, zoals eerder benoemd, uithelpen met verschillende zaken. Allereerst maakt de mediator het mogelijk om de relatie niet te verpesten, meestal is het namelijk zo dat de gemoederen hoog op kunnen gaan lopen

De mediator uit Koekange weet vrijwel alles over de juiste onderhandelings wijze, je weet dus altijd zeker dat jij kunt samenkomen met de andere partij zonder dat de stoelen door de kamer vliegen. Ook kan je door de mediators het conflict snel afhandelen. Het oplossen van ruzies kost vaak veel tijd, al helemaal bij vergaande conflicten. De mediator uit Koekange is er voor je om het hele proces zo pijnloos mogelijk te laten verlopen.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Esther Veenstra Esther Veenstra
Customer Succes manager bij mediatorkaart.nl
Mediation94%
Familierecht90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Mediator Koekange gezocht – waar moet je op letten bij het zoeken

Het zou eenvoudig zijn om het eerste kantoor op Google te kiezen voor een mediator, maar dit is natuurlijk niet hoe in zijn werk gaat. Door enkele stappen te doorlopen zal ook jij de juiste partij vinden. Je wilt vanzelfsprekend meteen de meest geschikte partij aantrekken. Vaak zijn mediators gespecialiseerd op een bepaald gebied, heb je een arbeidsconflict? Zoek naar mediators die hier veel vanaf weten. Heb je relatieproblemen en wil je scheiden? Dan moet je op zoek naar een mediator scheiden in Koekange.

Scheiden in Koekange is vaak al pijnlijk genoeg zonder de, vaak nutteloze, conflicten. Een mediator scheiden helpt je om zo pijnloos mogelijk te scheiden.

Je kan altijd contact zoeken met de verschillende kantoren om wat meer informatie te vergaren.

Wil je bijvoorbeeld snel scheiden, vraag dan 3 offertes op van lokale en betaalbare mediators uit Koekange die je graag helpen met een echtscheiding aanvragen.

Scheiden Koekange, via een betaalbare mediators

Scheiden Koekange

Klik op de knop ‘Scheiden Koekange‘ om een scheiding aan te vragen door een scheidingsmediator uit Koekange, gespecialiseerd in echtscheiding.

3 offertes voor een mediator in Koekange

Ook bij het aanvragen van een offerte zijn er een paar dingen waar je rekening mee moet houden. Probeer de context zo specifiek mogelijk te omschrijven. Dit helpt je om snel uit te komen bij een partij die de ervaring heeft om jouw ruzie op te lossen.

Hierna hoef je alleen nog maar een ontmoetingsgesprek in te plannen, door deze ontmoeting kan je een beeld vormen over de persoon die jou zal gaan helpen. Het is wel wenselijk dat je door een deur kan met de mediator, hij of zij zal toch iemand zijn waar je vaak mee in gesprek zal gaan.

Klik op kosten mediator om direct 3 offertes van lokale en betaalbare mediators uit Koekange op te vragen en zo direct inzicht te krijgen in de kosten.

Direct 3 offertes voor een specifieke kostenindicatie van verschillende mediators uit Koekange.

Nu 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit.

Mediator in Koekange – een persoon die je kan helpen

Door hierboven beschreven tips te volgen is het voor jou ook makkelijk om een geschikte mediator uit Koekange te vinden. Wij bieden je daarnaast de mogelijkheid om snel en eenvoudig 3 offertes aan te vragen. Dit is uiteraard ook handig wanneer je een erfenis gaat verdelen.Kwel jezelf niet langer en schakel een mediator in.

Bekijk bijvoorbeeld alles over verdeling erfenis en kom direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare mediator uit Koekange.

Benieuwd naar het traject van familie mediation Koekange voor erfenis verdeling?

Verdeling erfenis mediation

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een erfenis verdeling in Koekange te bekijken middels het vergelijken van mediators uit Koekange.

Veelgestelde vragen over mediation in

Koekange

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de mediator regio Koekange jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden ook af om met haast op zoek te gaan naar een mediator. Het kan wel, maar het is het beste om hier eventjes de tijd voor te pakken om te zorgen dat alles goed voelt!

Overstappen van mediator is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande mediator. Vraag vervolgens aan je vorige mediator of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe mediator uit Koekange.

mediatorkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle mediators in Koekange. Wij zien welke mediators beschikbaar zijn in Koekange en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van mediators uit Koekange die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Mediation Koekange

Niks meer te maken met mijn werk!

4 september 2020

Gelukkig konden we met behulp van een mediator via deze site eindelijk tot een vertrek met geschikte condities komen. Logischerwijs was het voor mij al helder dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel toegeven.

- Ilona Blom

Persoonlijk afgestemd advies

2 september 2020

Je bent niet het volgende dossier maar wordt als persoon benaderd. De mediator had duidelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende periode. De tijdsperiode voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg prettig. Dit was wel een geruststelling voor ons allebei.

- Patrick Koster

Vakkundig en snel

29 augustus 2020

De mediator waarmee we in gesprek kwamen was duidelijk ervaren met dit soort conflicten en pakte het snel op.

- Wendy de Vries

Boven verwachting

2 september 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig idee de gesprekken rondom de scheiding in. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een zeer nette verdeling zijn gekomen van de bezittingen. Dankzij jullie was dit vast veel minder goed gekomen!

- Thijs van der Horst

Een schouderklopje krijgen

24 augustus 2020

Onze mediator was geweldig. Ik of liever wij hebben flink gehad aan de gesprekken met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Ilse de Lange

Niet enkel voor werknemers

24 augustus 2020

Erg bekwaam geholpen met een ruzie met een medewerker. Gauw geholpen en totaal neutraal. Erg opgelucht.

- Christiaan Jonker

Gewoon goed

17 augustus 2020

Dikke prima! Bedankt!

- Guido de Vos

Vechtscheiding voorkomen!

12 augustus 2020

Na een conflict van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart volledig uitgekomen! Ik denk echt dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Maarten Mulder

Betrokken en aardig

13 augustus 2020

Er is geen kant gekozen en geluisterd naar alle partijen. Daardoor grote stappen in de juiste richting kunnen zetten!

- Barry Vermeulen

Erg veel gehad aan ondersteuning tijdens echtscheiding

5 augustus 2020

We hadden het lastig maar de hulp was erg prettig. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het eerstvolgende nummer bestempelde. Flink wat tijd genomen voor mijn kant en het met me meedenken. Super tevreden.

- Remco Kramer

Pijnlijke periode afgesloten

5 augustus 2020

Mijn vaders overlijden zorgde voor een lastige periode rondom de erfenis. Advies was zeer persoonlijk en op maat. Er nauwgezet geregeld allemaal.

- Sharon de Lange

Verstandig afgehandeld

2 augustus 2020

Het was een minder leuke beweegreden waardoor ik hier terecht kwam maar de oplossing(en) die eruit kwamen waren goed. Ergens dacht ik dat mijn werk wel voorgetrokken zou worden maar dat was oprecht niet zo. De mediator was echt onpartijdig. Verder was het goedkoop gelukkig.

- Marco Vos

Echtscheiding met zilveren randje

24 juli 2020

Na een sterk conflict terecht gekomen bij een fijne mediator via mediatorkaart. Ik moet zeggen dat de scheiding nu hierdoor soepeler ging dan bedacht en ook praat ik nog met mijn ex. Nazorg had iets beter gemogen na afronding.

- Angelique van Dam

Buitenlandse erfenis professioneel afgehandeld

24 juli 2020

Zelf hadden we geen expertise op het gebied van buitenlandse erfenissen. Na een sterfte in de familie in Canada hebben we dus begeleiding gewild. Gelukkig deze begeleiding gevonden via mediator kaart. Bedankt allemaal!

- Susanne Peeters

Vaak bereikbaar

22 juli 2020

Geen 9-5 mentaliteit maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons belangrijk gezien het werk. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. In ieder geval kregen we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de offertes in huis voor een geschikte mediator. Prettig hoe vlot dit ging.

- Petronella van der Meer

Uit elkaar met een lichtpuntje.

24 juli 2020

Na een behoorlijk conflict terecht gekomen bij een prettige mediator via mediatorkaart. Ik moet vertellen dat de scheiding nu daardoor soepeler ging dan verwacht en ook praat ik nog met mijn ex. Nazorg had iets beter gekund na afsluiting.

- Maartje Veenstra

Verwachtingen overtroffen

25 juli 2020

Eigenlijk was ik wat ongelovig om deze mediation aan te gaan. Maar al snel kwamen we wel tot een prima oplossing. Ik denk dat buiten dit we er niet goed uit waren gekomen.

- Eva Brouwer

Heel veel gehad aan hulp tijdens scheiding

24 juli 2020

We hadden het lastig maar de hulp was erg prettig. Geen nummertje, maar echt het begrip dat je als mens behandeld wordt. Veel tijd uitgetrokken voor mijn verhaal en het met me meedenken. Onwijs tevreden.

- Marcel Vermeulen

Meer gekregen dan bedacht

25 juli 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage idee de gesprekken rondom de echtscheiding in. Maar al snel kwamen we wel tot een uitstekende oplossing. Ik denk dat zonder dit we er niet goed uit waren gekomen.

- Albert Molenaar

Vlug in contact

20 juli 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de sessies werden op onze planning afgestemd. Ook in de avonden was het geen probleem. De aanvraag hier op mediatorkaart ging soepel en vlot. Snel geregeld zo.

- Renate van der Meer

Betrokken en sympathiek

22 juli 2020

Voelde me echt gehoord tijdens de mediation tussen mijn werk en mijzelf. Hierdoor grote passen in de goede richting kunnen zetten!

- Michael Koster

Geen kant kiezen

23 juli 2020

De kerel die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werkgever was erg vakkundig. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder kant te kiezen. Super.

- Susanne Wolters

Content

19 juli 2020

Gewoon prima, zoals ik mag denken.

- Petrus van Dijk

Oprecht chapeau

17 juli 2020

Deze organisatie verdienen een schouderklopje. Ik of liever we hebben veel gehad aan de gesprekken met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Martijn van Dijk

Meelevend en welwillend

18 juli 2020

Er is geen kant getrokken en geluisterd naar alle partijen. Daardoor grote stappen in de goede richting kunnen maken!

- Franciscus Huisman

Na lang turbulent nu ontspanning

17 juli 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een tijd van rust terecht gekomen. Er waren heldere scenario`s maar er werden bovenal oplossingen aangedragen die voor ons allebei werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Daardoor kunnen we tot vandaag af en toe nog teruggrijpen op afspraken van destijds. Ook vielen de kosten ons reuze mee in een toch al kostbare periode.

- Ivo van Loon

Geen kant verkiezen

18 juli 2020

De kerel die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg professioneel. De mediator was oprecht en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Super.

- Linda Brouwer

Niet duur

16 juli 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Vandaar blij met het lage tarief van onze mediator. We waren er toen snel uit, duidelijk dat deze dame vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Charlotte de Graaf

Conflict met medewerker opgelost

15 juli 2020

Langdradig slepend conflict met een van mijn werknemers professioneel begeleid.

- Wouter Kuipers

De hulp via mediation was goed tijdens scheiden

16 juli 2020

Hele prettige ervaring met de hulp tijdens het uit elkaar gaan gehad. Via mediatorkaart kregen we iemand die ons niet als het volgende dossier bestempelde. Veel tijd genomen voor mijn verhaal en het met me meedenken. Onwijs content.

- Marloes Bos

Ook voor werkgevers

10 juli 2020

Erg professioneel geholpen met een conflict met een medewerker. Professioneel geholpen en niet het gevoel gekregen dat het allemaal maar de fout is van de werkgever. Een opluchting.

- Daniël Veenstra

Buitenlandse erfenis vakkundig afgehandeld

10 juli 2020

Persoonlijk hadden we geen expertise op het gebied van buitenlandse erfenissen. Na een sterfte in de familie in Canada hebben we dus begeleiding gewild. Gelukkig deze hulp gevonden via mediator kaart. Dank je wel!

- Natasja Sanders

Nalatenschap netjes gedeeld

9 juli 2020

We hebben prettige hulp geboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het heengaan van opa, bij het verdelen van de erfenis van hem. Maar door de ondersteuning en advies is het toch gelukt zonder onenigheid. Zeer bedankt hiervoor.

- Ruben Hofman

Een lintje krijgen

7 juli 2020

Deze organisatie krijgen een lintje. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Arjan Hermans

Ondanks afstand bekwaam geholpen

10 juli 2020

Nog nooit te maken gehad met een buitenlands heengaan en nalatenschap. Na een sterfte in de familie in Canada hebben we dus begeleiding gezocht. Deze vlot en met betrekkelijk lage prijzen gevonden. Dank allemaal!

- Guido Molenaar

Het plan was goed

3 juli 2020

De mediation heeft gezorgd voor een concept (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. We kunnen hier steeds op pakken en daar zijn we blij mee. Handig hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Michiel van der Linden

Niks meer te maken met mijn werkgever!

5 juli 2020

Tevreden konden we met behulp van een mediator via deze site eindelijk tot een vertrek met geschikte voorwaarden komen. Had er gewoon recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Gerrit van de Brink

Ruzie met personeelslid opgelost

4 juli 2020

Lang slepend conflict met een van mijn werknemers professioneel begeleid.

- Matthijs Peters

Van moeilijkheden snel naar oplossingen

8 juli 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met elkaar communiceren. Dat was heel aangenaam, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Bedankt!

- Bastiaan van den Heuvel

Betrokken en aardig

2 juli 2020

Er is geen kant gekozen en geluisterd naar alle partijen. Daardoor kunnen we nu in het proces snel door naar de oplossing.

- Marcel de Bruijn

Niets meer te maken met mijn werkgever!

3 juli 2020

Na een hoop gedoe op werk gelukkig nu met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf mogen verlaten. Had er gewoon recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Jan Groen

Nalatenschap zo afgehandeld

1 juli 2020

Zeer snel de verdeling van de erfenis gaan inrichten dankzij deze professionals! Dank!

- Chantal Martens

De familie is weer een familie

28 juni 2020

De communicatie in onze familie was altijd ingewikkeld, gelukkig intussen weer op een toegankelijk niveau.

- Ellen de Ruiter

Persoonlijk afgestemd advies

2 juli 2020

Niks niet het opvolgende dossier maar echt van mens tot mens in gesprek met elkaar. Je merkte tevens dat de vrouw die ons begeleidde dit frequenter had geregeld en al snel waren we in contact over oplossingen. En dat inmiddels we de 3 maanden daarvoor bijna alleen maar onenigheid hadden. Dit was ook een geruststelling voor ons allebei.

- Rob Blom

Kwetsbare afhandeling top afgehandeld

30 juni 2020

Tijdens de scheiding kwamen er flink wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart een persoon konden zoeken waren we er snel uit. De mediator handelde oprecht neutraal. Ondanks dat het soms ontroerend was, hebben ze dit onpartijdig kunnen doen. Prettige afwikkeling zo.

- Sebastiaan Blom

Persoonlijk afgestemd advies

23 juni 2020

Je bent niet het eerstvolgende nummer maar wordt als mens behandeld. De mediator had kennelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende fase. De tijdsperiode voor de mediation hadden we veel onenigheid dus dit was erg fijn. We konden snel weer opgelucht ademhalen.

- Jeroen Kuiper

Geoefend mediator

25 juni 2020

Eveneens heel eerlijk, ontwapenend maar ook heel meelevend. Kundige mediator dus.

- Petrus van de Velde

Vechtscheiding voorkomen!

25 juni 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer praten met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch eindelijk uitgekomen. Zonder de mediation waren we zeker in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Ingrid Hofman

Eindelijk rustigere tijden

23 juni 2020

Omdat we via mediatiorkaart met een persoon konden praten zijn mijn ex partner en ik eindelijk in relaxtere tijden terecht gekomen. Er waren heldere scenario`s maar er werden vooral oplossingen aangedragen die voor ons allebei nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag af en toe nog teruggrijpen op afspraken van destijds. Ook vielen de prijzen ons enorm mee in een toch al kostbare tijd.

- Jacoba de Wit

Een lintje verdiend

26 juni 2020

Onze mediator was super. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Erwin de Lange

Oprecht fijn

21 juni 2020

Dikke prima! Bedankt!

- Eva de Leeuw

Betrokken en sympathiek

25 juni 2020

Voelde me echt gehoord gedurende de mediation tussen mijn werk en mijzelf. Hierdoor kunnen we nu in het proces snel door naar de uitkomst.

- Annemarie Kuiper

Vaak bereikbaar

21 juni 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de sessies werden op onze schema’s afgestemd. ’s Avonds als de kleintjes op bed lagen konden we het gesprek voeren met de mediator zodat we geen vrij hoefde te nemen. Ook kregen we na de aanvraag via mediatorkaart.nl snel de reacties in huis voor een juiste mediator. Prettig hoe vlot dit ging.

- Sjoerd Meijer

Begeleiding bij (tiener)dochter

21 juni 2020

Al jaren liep het contact tussen mij en mijn tienerdochter erg stroef. De therapie die we hadden zorgde alleen maar voor meer onrust om ruzie over te maken. Daarom ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gebracht!

- Mirjam van Loon

Pijnlijke periode afgerond

21 juni 2020

Na het overlijden van mijn pa een pijnlijke tijd afgerond met de verdeling van de erfenis. Advies was zeer individueel en op maat. Er netjes geregeld allemaal.

- René Mol

vlot geregeld

17 juni 2020

We hebben de erfenis snel kunnen delen dankzij mediation. Dank!

- Jeroen Scholten

Geen kant gekozen

19 juni 2020

Gelukkig was de ondersteuner erg bedreven bij de mediation bij mijn werkgever. De mediator was oprecht en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Super.

- Marijke de Graaf

Simpel en snel

17 juni 2020

Dikke prima! Dank Jullie Wel!

- Jacqueline Post

Niet alleen voor personeel

12 juni 2020

Erg vakkundig geholpen met een conflict met een personeelslid. Professioneel begeleid en niet het gevoel gekregen dat het allemaal maar de verantwoordelijkheid is van de werkgever. Erg opgelucht.

- Wendy Peters

Op maat afgestemd advies

17 juni 2020

Je bent niet het volgende dossier maar wordt als mens behandeld. Je merkte gelijk dat de dame die ons begeleidde dit vaker had geregeld en al snel waren we in gesprek over oplossingen. En dat inmiddels we de 3 maanden daarvoor bijna alleen maar onenigheid hadden. We konden snel weer opgelucht ademen.

- Cornelia Smit

Geen testament, wel netjes verdeeld

13 juni 2020

Er was helaas geen testament, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. Gelukkig hadden we hier hulp bij, want wij hebben hier nog nooit eerder mee te doen gehad. Dank voor de goede zorgen en kundige begeleiding!

- Vincent van Beek

Meelevend en welwillend

11 juni 2020

Er is geen partij getrokken en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor kunnen we nu in het proces snel door naar de oplossing.

- Barry van de Wal

Geen kant verkiezen

14 juni 2020

De kerel die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg professioneel. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder kant te kiezen. Top.

- Marije van der Meer

Gelukkig nu rustigere tijden

10 juni 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een tijd van rust terecht gekomen. Er werden heldere situaties maar er werden bovenal oplossingen aangedragen die voor ons alletwee werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Tot op de dag van vandaag pakken we nog wel eens terug op sommige onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de tarieven ons reuze mee in een toch al kostbare periode.

- Susanne Kuipers

Eindelijk van mijn leidinggevende af

11 juni 2020

Tevreden konden we met begeleiding van een mediator via deze site tenslotte tot een vertrek met juiste voorwaarden komen. Natuurlijk was het voor mij al onbetwistbaar dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel meegaan.

- Janneke Scholten

Ondanks afstand bekwaam geholpen

9 juni 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands heengaan en erfenis. Vandaar toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze hulp ontdekt via mediator kaart. Dank jullie wel!

- Judith Jonker

Eindelijk conflict opgelost

7 juni 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu eindelijk echt met mekaar communiceren. Dat was erg aangenaam, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Dank daarvoor!

- Brenda Driessen

Dichter naar elkaar toegegroeid

5 juni 2020

De communicatie in onze familie was voortdurend moeilijk, gelukkig inmiddels weer op een aanspreekbaar niveau.

- Suzanne Visser

Gelukkig nu onenigheid opgelost

2 juni 2020

Met een lange tijd aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met elkaar communiceren. Dat was heel prettig, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Dank hiervoor!

- Leonie Hermans

Vaak bereikbaar

4 juni 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de sessies werden op onze schema’s afgestemd. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging prettig en snel. Snel geregeld zo.

- Jolanda de Leeuw

Buitenlandse nalatenschap vakkundig afgehandeld

3 juni 2020

Zelf hadden we geen deskundigheid op het gebied van buitenlandse erfenissen. Daarom toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze hulp gevonden via mediator kaart. Bedankt allemaal!

- Irene Hermans

Niets meer te maken met mijn werkgever!

3 juni 2020

Gelukkig konden we met behulp van een mediator via deze site tenslotte tot een vertrek met geschikte voorwaarden komen. Had er domweg recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Arjan Jonker

Begeleiding bij (tiener)dochter

6 juni 2020

Mijn dochter en ik konden niet goed met elkaar communiceren. De therapie die we hadden zorgde enkel maar voor meer onrust om ruzie over te maken. Daardoor ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gebracht!

- Marianne van Dijk

Uit elkaar met een lichtpuntje.

1 juni 2020

Na een behoorlijk conflict terecht gekomen bij een prettige mediator via mediatorkaart. Niet alleen de scheiding is prima verlopen, maar mijn ex en ik zijn ook beter dan bedacht uit elkaar gegaan. We hebben achteraf niks meer gehoord, dat had ik eigenlijk nog wel verwacht.

- Marcel de Graaf

Gevoelige kwestie fatsoenlijk geregeld

29 mei 2020

In de periode van uit elkaar gaan was het een emotionele tijd maar door de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl hadden we snel iemand die ons goed kon helpen. De mediator handelde volledig onpartijdig. Soms was het een gevoelige zaak maar daar werd goed mee omgegaan. Fijne afwikkeling zo.

- Johannes van der Horst

Menselijke benadering

3 juni 2020

Je bent niet het eerstvolgende nummer maar wordt als persoon behandeld. Je merkte direct dat de vrouw die ons bijstond dit vaker had gedaan en al snel waren we in gesprek over oplossingen. En dat terwijl we de 3 maanden ervoor bijna alleen maar onenigheid hadden. Dit was ook een geruststelling voor ons beide.

- Angela Willems

Geen kant verkiezen

31 mei 2020

De kerel die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg vakkundig. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Top.

- Wilhelmina de Jong

Nalatenschap netjes verdeeld

26 mei 2020

We hebben fijne hulp aangeboden gekregen na de aanvraag hier. Was een lastige periode, waarin de gemoederen hoog konden stijgen. Dankzij jullie support en daadkracht alles tot een goed einde gekomen. Echt bedankt!

- Petronella van de Pol

Tevreden

30 mei 2020

Gewoon prima, zoals ik mag verwachten.

- Rogier Kuijpers

Kwetsbare afhandeling top besloten

28 mei 2020

Bij de scheiding kwamen er behoorlijk wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden zoeken waren we er vlot uit. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Weleens was het een tere zaak maar daar werd fatsoenlijk mee omgegaan. Fijne afwikkeling zo.

- Jacob Kuijpers

Persoonlijke aanpak

23 mei 2020

Je bent niet het volgende dossier maar wordt als mens behandeld. Je merkte gelijk dat de dame die ons hielp dit frequenter had geregeld en al snel waren we in contact over oplossingen. En dat terwijl we de 3 maanden daarvoor haast alleen maar onenigheid hadden. Dit was wel een opluchting voor ons beide.

- Jacob van de Berg

De familie is opnieuw een familie

29 mei 2020

Na een jarenlang conflict in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen door de goede begeleiding en mediation.

- Frank Prins

aangename service

24 april 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Marjolein Peeters

Erg tevreden

9 maart 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Mediatorkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Marloes van Leeuwen

Perfecte website

4 maart 2019

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Dennis de Koning

Perfecte website

10 februari 2019

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Maarten Koster

Snelle match via mediatorkaart.nl

7 februari 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Hendrika Smeets

Super service

23 januari 2019

Afgelopen week een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Kim van Dongen

Via linkedin niet hetzelfde

30 december 2018

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Cornelia van Doorn

Via linkedin niet hetzelfde

5 januari 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Bastiaan de Jong

Goed contact

23 december 2018

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Adriaan van Leeuwen

Uitgelichte mediators uit Koekange

Helderheid in Relatie

Kalvermaat 6
7963 CT Ruinen
Nederland

06 22285529
http://helderheidinrelatie.nl/

VICE VERSA

Zuidwolderweg 16
7932 PP Echten
Nederland

0528 251 975
http://snelsamenscheiden.nl/

Weekendmediation

De Wildenberg 1
7921 XX Zuidwolde
Nederland

06 12455573
http://wildenbergmediations.nl/