Mediator Elkenrade

Behoefte aan een betaalbare mediator uit Elkenrade die bij jouw bedrijf past?
Lees dan vooral verder.
Mediatorkaart zorgt dat jij die zoekt naar Mediator Elkenrade verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het gaafste gedeelte?
Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle mediatorkantoren uit Elkenrade – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2020 en verder.

Mediator Elkenrade gezocht?

Laat direct jouw opdracht uitvoeren

Mediator Elkenrade
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 136 reviews)
Mediatorlink Mediation
Mediator ConflictConsult
Zakelijke Mediation MediationEasy
First Mediation
Mediatorgroep Bemiddeld conflictbemiddeling
Bloemster Mediation
Handdrukpunt echtscheiding meditaion

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Elkenrade, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Ransdaal, Wittem en Schin Op Geul bijvoorbeeld ook geholpen aan een mediator.

Waarom mediator Elkenrade

Ook al erg lang aan het zoeken naar een mediator uit Elkenrade? Het kan ingewikkeld zijn om de beste mediator te vinden voor het wegnemen van een bepaald conflict. Dit komt door het grote aanbod aan mediators. In deze blogpost geven wij jou de handvaten die je goed kan gebruiken tijdens je onderzoek naar een geschikte mediator. Spring direct naar:

Wanneer is het verstandig om de beste mediator in Elkenrade te zoeken

Je wilt graag weten voor welk type conflict je een mediator kan gebruiken. Je kan een mediator voor eigenlijk alle meningsverschillen en geschillen gebruiken. Hij zal proberen om een einde te maken aan het conflict door met beide partijen in gesprek te gaan. Een mediator kan ook inspringen wanneer er sprake is van een arbeidsconflict. Denk hierbij aan problemen met het salaris of over het aantal verlofuren.

De personen die te maken krijgen met bijvoorbeeld conflicten in de buurt kunnen ook terecht bij een mediator in Elkenrade. Dit soort conflicten kunnen meerdere oorzaken hebben, een mediator kan bij elke van dit soort conflicten helpen. organisatiesondernemingen kunnen een mediator weer inschakelen als ze bijvoorbeeld een geschil hebben over plagiaat. Een mediator is dus voor bijna alle gevallen in te schakelen en kan jou hoogstwaarschijnlijk ook assisteren bij je conflict. Bij Mediatorkaart kun je in Elkenrade terecht voor:

  • Mediator scheiding Elkenrade
  • Zakelijke mediation Elkenrade
  • Familie mediation Elkenrade
  • Mediation arbeidsconflict Elkenrade
  • En meer

Alle mediators uit Elkenrade

Bekijk ook mediators uit

Op zoek naar een voordelige mediator Elkenrade – mediator vs. rechtszaak

Hoewel er gelijkenissen zijn tussen een jurist en een mediator doen ze allebei iets compleet anders. Een jurist heb je nodig als een zaak echt uitmondt tot een rechtszaak. Meestal komt de jurist pas als er geen natuurlijke oplossing meer mogelijk is tussen de beide partijen en de rechtbank zich over het geschil moet buigen.

Een mediator zal zijn uiterste best doen om het conflict onderling op te lossen, zonder dat er een onnodige rechtszaak aan te pas komt. Na het onderhandelen van de mediator kunnen beide partijen weer met elkaar verder. Een jurist en mediator zijn dus bezig met andere taken.

Het is bijvoorbeeld voor zakelijke mediation sterk aan te bevelen om een lokale en betaalbare mediator te vinden uit Elkenrade. Dit is onder andere ook in te zetten wanneer je te maken hebt met een arbeidsconflict.

Op zoek naar een mediator uit Elkenrade voor jouw zakelijke mediation?

Zoek een zakelijk mediator

Klik op ‘Zoek een zakelijk mediator‘ om een betaalbare mediator te vinden die gespecialiseerd is in zakelijke mediation Elkenrade.

Redenen om te kiezen voor een mediator in Elkenrade

We kunnen een heel lijstje met redenen opnoemen voor de vraag waarom ook jij zou moeten gaan voor een mediator in Elkenrade voor het beëindigen van een conflict. Allereerst maakt de mediator het mogelijk om de relatie niet naar de filistijnen te helpen, vaak is het namelijk zo dat de gemoederen hoog op kunnen gaan lopen

De mediator uit Elkenrade weet door zijn expertise hoe hij conflicten kan oplossen zonder dat er juist meer ruzie ontstaat. Ook kan je door de mediators het conflict snel afhandelen. Je wilt namelijk niet onnodig veel moeite stoppen in een conflict. Door de mediator uit Elkenrade stopt de ruzie dus snel en pijnloos.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Esther Veenstra Esther Veenstra
Customer Succes manager bij mediatorkaart.nl
Mediation94%
Familierecht90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Mediator Elkenrade gezocht – waar moet je op letten bij het zoeken

Door het enorme aanbod aan mediators is het niet altijd even makkelijk om de juiste partij te vinden. Door enkele stappen te volgen zal je de juiste partij vinden. Het moet natuurlijk wel een ervaren partij zijn die zich bezig gaat houden met je conflict. Vaak zijn mediators gespecialiseerd op een bepaald gebied, heb je een conflict met je werkgever? Zoek naar mediators die hier veel vanaf weten. Heb je huwelijksproblemen en wil je scheiden? Dan moet je kijken naar een mediator scheiden in Elkenrade.

Scheiden in Elkenrade is altijd vervelend, maar door een mediator scheiden uit Elkenrade zal je jouw relatie zonder onnodig gedoe kunnen beëindigen.

Je kan altijd contact zoeken met de diverse kantoren om wat meer informatie te vergaren.

Wil je bijvoorbeeld snel scheiden, vraag dan 3 offertes op van lokale en betaalbare mediators uit Elkenrade die je graag helpen met een echtscheiding aanvragen.

Scheiden Elkenrade, via een betaalbare mediators

Scheiden Elkenrade

Klik op de knop ‘Scheiden Elkenrade‘ om een scheiding aan te vragen door een scheidingsmediator uit Elkenrade, gespecialiseerd in echtscheiding.

3 offertes voor een mediator in Elkenrade

Ook bij het opvragen van een offerte zijn er een paar zaken waar je rekening mee moet houden. Probeer de context zo duidelijk mogelijk te schetsen. Dit helpt je om snel uit te komen bij een partij die de know-how heeft om jouw conflict te beëindigen.

Een kennismakingsgesprek zorgt ervoor dat het plaatje compleet wordt, je krijgt hierdoor goed inzicht in de persoon aan de andere kant van de tafel. Het is wel wenselijk dat je het kunt vinden met de mediator, hij of zij zal toch de persoon zijn waar je vaak mee in gesprek zal gaan.

Klik op kosten mediator om direct 3 offertes van lokale en betaalbare mediators uit Elkenrade op te vragen en zo direct inzicht te krijgen in de kosten.

Direct 3 offertes voor een specifieke kostenindicatie van verschillende mediators uit Elkenrade.

Nu 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit.

Mediator in Elkenrade – een persoon die je kan helpen

Wij hopen dat je met onze tips zelf ook uitkomt bij de mediator uit Elkenrade die bij jouw conflict past. Via onderstaand formulier is het simpel om 3 offertes aan te vragen voor een mediator. Denk bijvoorbeeld ook aan het verdelen van een erfenis.Twijfel niet langer en schakel een mediator in.

Bekijk bijvoorbeeld alles over verdeling erfenis en kom direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare mediator uit Elkenrade.

Benieuwd naar het traject van familie mediation Elkenrade voor erfenis verdeling?

Verdeling erfenis mediation

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een erfenis verdeling in Elkenrade te bekijken middels het vergelijken van mediators uit Elkenrade.

Veelgestelde vragen over mediation in

Elkenrade

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de mediator regio Elkenrade jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden ook af om met haast op zoek te gaan naar een mediator. Het kan wel, maar het is het beste om hier eventjes de tijd voor te pakken om te zorgen dat alles goed voelt!

Overstappen van mediator is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande mediator. Vraag vervolgens aan je vorige mediator of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe mediator uit Elkenrade.

mediatorkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle mediators in Elkenrade. Wij zien welke mediators beschikbaar zijn in Elkenrade en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van mediators uit Elkenrade die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Mediation Elkenrade

Vlug in contact

4 september 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de sessies werden op onze schema’s afgestemd. Ook in de avonden was het geen probleem. De aanvraag hier op mediatorkaart ging soepel en vlug. Prettig hoe vlot dit ging.

- Raymond Smeets

Heel veel gehad aan ondersteuning tijdens scheiding

6 september 2020

We hadden het zwaar maar de hulp was erg aangenaam. Via mediatorkaart kregen we iemand die ons niet als het volgende nummer bestempelde. Er wordt echt meegedacht in de oplossing. Geweldig bedankt!

- Marleen de Leeuw

Niets meer te maken met mijn werkgever!

3 september 2020

Gelukkig konden we met hulp van een mediator via deze site eindelijk tot een afscheid met geschikte voorwaarden komen. Logischerwijs was het voor mij al duidelijk dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel meegaan.

- Maurice Peters

Simpel en vlug

26 augustus 2020

Dikke prima! Dank!

- Johan Smeets

Eindelijk van mijn leidinggevende af

21 augustus 2020

Na een berg gezeik op werk eindelijk met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf mogen verlaten. Logischerwijs was het voor mij al onbetwistbaar dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel meegaan.

- Dennis Groen

Oprecht chapeau

19 augustus 2020

Onze mediator was fantastisch. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Mark Verhoeven

Geen testament, wel eerlijk verdeeld

20 augustus 2020

Er was helaas geen testament, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. De mediator hielp ons hierbij want we hadden dit nog nooit zo moeten doen. Dank voor de goede zorgen en professionele begeleiding!

- Daniëlle van de Brink

De familie is opnieuw een familie

18 augustus 2020

De communicatie in onze familie was voortdurend ingewikkeld, gelukkig ondertussen weer op een aanspreekbaar niveau.

- Sabrina Verbeek

Niks meer te maken met mijn werk!

8 augustus 2020

Gelukkig konden we met begeleiding van een mediator via deze site tenslotte tot een afscheid met geschikte voorwaarden komen. Had er domweg recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Barry Mol

Een lintje verdiend

5 augustus 2020

Onze mediator was super. Ik of eigenlijk wij hebben veel gehad aan de gesprekken met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Rutger Scholten

Eindelijk ruzie opgelost

30 juli 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu eindelijk echt met elkaar communiceren. Heel prettig geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de preferentie kreeg. Dank Jullie Wel!

- Raymond Janssen

Geen kant verkiezen

5 augustus 2020

Gelukkig was de begeleider erg geoefend bij de mediation bij mijn werkgever. De mediator was oprecht en onafhankelijk zonder kant te kiezen. Top.

- Matthijs Jacobs

Onzekere kwestie fijn geregeld

28 juli 2020

In de tijd van uit elkaar gaan was het een emotionele periode echter door de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl hadden we direct een persoon die ons fatsoenlijk kon helpen. De mediator handelde oprecht neutraal. Soms was het een gevoelige kwestie maar daar werd goed mee omgegaan. Fijne afhandeling zo.

- Ivo Groen

Uiteindelijk van mijn baas af

25 juli 2020

Na een berg gezeik op werk eindelijk met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf mogen verlaten. Had er gewoon recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Sanne van de Wal

Hulp bij (tiener)dochter

24 juli 2020

Al jaren liep het contact tussen mij en mijn dochter erg stroef. De therapie die we hadden zorgde alleen maar voor meer materiaal om ruzie over te maken. Deze manier van mediation pakte vooral de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte voor ons volledig.

- Vincent Prins

Een schouderklopje krijgen

28 juli 2020

Deze mensen krijgen een schouderklopje. Ik of liever we hebben flink gehad aan de gesprekken met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Roel van Doorn

Gelukkig nu rustigere tijden

23 juli 2020

Omdat we via mediatiorkaart met iemand konden communiceren zijn mijn voormalig partner en ik eindelijk in kalmere tijden terecht gekomen. De gemoederen liepen hoog op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons allebei bruikbaar waren. Daardoor kunnen we tot vandaag af en toe nog teruggaan op afspraken van destijds. Het tarief was ook goed ondanks een al dure periode.

- Mirjam Kok

Gewoon goed

26 juli 2020

Gewoon prima, zoals ik mag denken.

- Astrid Kuipers

Een schouderklopje krijgen

18 juli 2020

Onze mediator was geweldig. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Cornelia van de Veen

Begeleiding en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

19 juli 2020

Snelle begeleiding bij het uit elkaar gaan. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een soepele mediation en afhandeling. Super, een hele zorg minder.

- Jeroen Hermans

Ervaren mediator

23 juli 2020

Echt begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar eerste mediation, dat was te merken.

- Yvonne Vink

Prijs viel mee!

18 juli 2020

Uit elkaar gaan is al prijzig genoeg. Daarom blij met het lage tarief van onze mediator. Het was gauw afgehandeld nadat de doorgewinterde dame ons begeleid had.

- Franciscus Verbeek

Het uit elkaar gaan met zilveren randje

20 juli 2020

We hadden echt flink onenigheid al voor ik de offerteaanvraag indiende bij mediatorkaart. Niet enkel de echtscheiding is goed gegaan, maar mijn ex en ik zijn ook beter dan verwacht uit elkaar gegaan. We hebben achteraf niks meer gehoord, dat had ik ergens nog wel bedacht.

- Antonius Koning

Niets meer te doen met mijn werkgever!

21 juli 2020

Tevreden konden we met begeleiding van een mediator via deze site tenslotte tot een afscheid met juiste condities komen. Had er gewoon recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Jelle de Vries

Simpel en vlug

15 juli 2020

Dikke prima! Bedankt!

- Simon Boer

Ook voor ons als bedrijf

15 juli 2020

Erg blij met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Vakkundig begeleid en niet het idee gehad dat het allemaal maar de fout is van de werkgever. Erg blij.

- Hendrikus Mol

Ook voor ons als bedrijf

14 juli 2020

Erg vakkundig geholpen met een conflict met een personeelslid. Gauw geholpen en totaal onpartijdig. Erg blij.

- Marco van der Linden

Ingewikkelde nalatenschap tot fatsoenlijk einde gebracht

14 juli 2020

Er was jammer genoeg geen testament, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. De mediator ondersteunde ons hiermee want we hadden dit nog nooit zo moeten doen. De tarieven vielen ook alles mee.

- Mariska Maas

Scheidingmet een lichtpuntje.

16 juli 2020

We hadden ergens flink onenigheid al voor ik de offerteaanvraag indiende bij mediatorkaart. Ik moet vertellen dat de scheiding nu daardoor soepeler ging dan verwacht en ook spreek ik nog met mijn ex. Nazorg had iets beter gekund na afronding.

- Roel van de Brink

Het plan was fatsoenlijk

10 juli 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons enorm heeft geholpen. Nog steeds wel eens als we een keer conflicten hebben pakken we daarnaar terug. Slim hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Jessica van Dam

Dichter naar elkaar gekomen

9 juli 2020

De communicatie in onze familie was voortdurend lastig, gelukkig ondertussen weer op een aanspreekbaar niveau.

- Simone van der Linden

vlot afgehandeld

8 juli 2020

Erg vlot de verdeling van de erfenis kunnen organiseren dankzij deze deskundigen! Dank Jullie Wel.

- Annemarie van der Laan

Begeleiding bij (tiener)dochter

8 juli 2020

Al jaren liep het contact tussen mij en mijn tienerdochter erg moeizaam. De therapie die we hadden zorgde alleen maar voor meer redenen om ruzie over te maken. Deze manier van mediation pakte in het bijzonder de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte in het geval van ons echt.

- Hendrika van Dongen

De familie is opnieuw een familie

9 juli 2020

De communicatie in onze familie was steeds lastig, gelukkig intussen weer op een aanspreekbaar niveau.

- Nicole Vos

De mediator was fijn!

4 juli 2020

Zowel heel oprecht, ontwapenend en ook heel meevoelend. Kundige mediator dus.

- Sandra de Wit

Meelevend en vriendelijk

3 juli 2020

Er is geen kant gekozen en geluisterd naar alle partijen. Daardoor kunnen we nu in het proces snel door naar de uitkomst.

- Björn de Haan

Vlot in contact

9 juli 2020

Geen 9-5 mentaliteit maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons belangrijk gezien het werk. ’s Avonds als de kleintjes op bed lagen konden we het gesprek houden met de mediator zodat we geen verlof hoefde te nemen. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging gemakkelijk en vlot. Snel besloten zo.

- Sanne de Lange

Ruzie met dochter opgelost

4 juli 2020

Al jaren was het contact tussen mij en mijn tienerdochter erg moeizaam. De therapie die we hadden zorgde enkel maar voor meer materiaal om ruzie over te maken. Deze manier van mediation pakte speciaal de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte in het geval van ons echt.

- Stefan Willems

Simpel en snel

6 juli 2020

Helemaal super! Dank Jullie Wel!

- Cindy Maas

Snel afgehandeld

6 juli 2020

Zeer vlot de verdeling van de erfenis kunnen regelen dankzij deze professionals! Bedankt.

- Petrus van Doorn

Een schouderklopje verdiend

5 juli 2020

Deze organisatie verdienen een schouderklopje. Ik of liever we hebben veel gehad aan de gesprekken met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Susanne Scholten

Prijs viel mee!

28 juni 2020

Uit elkaar gaan is al prijzig genoeg. Gelukkig viel het tenslotte erg mee toen we een mediator inhuurde. We waren er toen snel uit, onbetwistbaar dat deze dame vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Maria Willems

Gelukkig nu conflict opgelost

2 juli 2020

Met een lange tijd aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met elkaar praten. Heel fijn geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de preferentie kreeg. Dank hiervoor!

- Remco van der Horst

Pijnlijke tijd afgerond

3 juli 2020

Na het doodgaan van mijn vader een pijnlijke periode afgerond met de verdeling van de erfenis. De emoties waren hoog maar de begeleiding professioneel en meelevend. Er netjes geregeld allemaal.

- Bart Verbeek

Ruzie met medewerker opgelost

29 juni 2020

Langdradig besluitloos conflict met een van mijn werknemers professioneel begeleid.

- Maartje Veenstra

Meelevend en welwillend

26 juni 2020

Er is geen kant getrokken en geluisterd naar alle partijen. Daardoor kunnen we nu in het proces snel door naar de uitkomst.

- Maurice van de Velde

Gelukkig nu conflict opgelost

27 juni 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met mekaar praten. Dat was heel prettig, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Dank Jullie Wel!

- Inge de Haan

De familie is opnieuw een familie

25 juni 2020

Na een jarenlang conflict in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de fijne begeleiding en mediation.

- Roy Kuipers

Arbeidsconflict behendig aangepakt

27 juni 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleemgeval kon komen met een medewerker maar via mediation professioneel en vlot geholpen.

- Marijke Bos

Geen wilsbeschikking, wel netjes verdeeld

26 juni 2020

Er was jammer genoeg geen wilsbeschikking, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. Gelukkig hadden we hier begeleiding bij, want we hebben hier nog nooit eerder mee te doen gehad. De kosten vielen ook alles mee.

- Björn Vink

Profi en vlot geregeld

23 juni 2020

De mediator waarmee we in gesprek kwamen was duidelijk ervaren met dit soort conflicten en pakte het direct op.

- Wendy van Leeuwen

Snel afgehandeld!

23 juni 2020

Na een aanvaring van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er door mediatorkaart volledig uitgekomen! Ik denk wel dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Jacqueline de Vries

Het idee van de mediation helpt enorm

24 juni 2020

De mediation heeft gezorgd voor een plan (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. Nog steeds wel eens als we een keer conflicten hebben pakken we daarnaar terug. Slim hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Hendrika Scholten

Een schouderklopje verdiend

16 juni 2020

Onze mediator was super. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Leonie Maas

Gelukkig nu rustigere tijden

19 juni 2020

Doordat we via mediatiorkaart met iemand konden communiceren zijn mijn ex partner en ik eindelijk in rustigere tijden terecht gekomen. De gemoederen liepen hoog op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons allebei verstandig waren. Daardoor kunnen we tot vandaag soms nog teruggrijpen op afspraken van toen. Het tarief was ook prima ondanks een al dure periode.

- Rutger Veenstra

Echt chapeau

14 juni 2020

Deze organisatie verdienen een lintje. Ik of eigenlijk we hebben veel gehad aan de sessies met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Eveline van der Meulen

Ondanks afstand professioneel geholpen

17 juni 2020

Persoonlijk hadden we geen deskundigheid op het gebied van buitenlandse erfenissen. Daarom toch maar begeleiding ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Deze vlot en met betrekkelijk lage prijzen gevonden. Dank je wel!

- Vanessa van der Linden

Dichter naar elkaar toegegroeid

16 juni 2020

Na een jarenlang conflict in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de goede ondersteuning en mediation.

- Wilhelmina Jansen

Uitstekend gedaan Het was een minder leuke beweegreden waardoor ik hier terecht kwam maar de uitkomst(en) die eruit kwamen waren goed. Eigenlijk dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden echter dat was echt niet zo. Het was echt onpartijdig. De prijzen vielen ook alles mee.

16 juni 2020

- Natascha Gerritsen

Echtscheiding met zilveren randje

16 juni 2020

Na een flink conflict terecht gekomen bij een prettige mediator via mediatorkaart. Niet alleen de echtscheiding is goed verlopen, maar mijn ex en ik zijn ook beter dan bedacht uit elkaar gegaan. We hebben achteraf niks meer gehoord, dat had ik eigenlijk nog wel bedacht.

- Simon Mol

Profi en handig geregeld

15 juni 2020

De kerel die contact zocht had duidelijk verstand van zaken en kon ons rap verder helpen.

- Bas Vermeulen

Erfenis zo afgehandeld

14 juni 2020

Zeer gauw de verdeling van de erfenis gaan organiseren dankzij deze professionals! Dank!

- Rutger Jacobs

Gewoon prima

14 juni 2020

Tevreden zoals bedacht.

- Guido Janssen

Kwetsbare afwikkeling super verzorgd

6 juni 2020

In de tijd van uit elkaar gaan was het een emotionele periode maar door de aanvraag via mediatorkaart.nl hadden we direct een persoon die ons fatsoenlijk kon helpen. De mediator handelde oprecht neutraal. Soms was het een gevoelige zaak maar daar werd fatsoenlijk mee omgegaan. Prettige afhandeling zo.

- Johanna Boer

Meer gekregen dan bedacht

7 juni 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage idee de sessies rondom de echtscheiding in. Viel me toch mee dat we tot een buitengewoon fatsoenlijke verdeling zijn gekomen van de eigendommen. Ik denk dat zonder dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Ilse Smit

Prijs viel mee!

4 juni 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Gelukkig viel het uiteindelijk erg mee toen we een mediator inhuurde. We waren er toen vlug uit, onbetwistbaar dat deze vrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Catharina Postma

Tarief viel mee!

10 juni 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Gelukkig viel het tenslotte erg mee toen we een mediator inschakelde. We waren er toen snel uit, duidelijk dat deze vrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Janneke van de Velden

Van problemen snel naar oplossingen

3 juni 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu eindelijk echt met mekaar praten. Erg prettig geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de voorkeur kreeg. Dank hiervoor!

- Ilona Dijkstra

Niet duur

8 juni 2020

Scheiden is al duur genoeg. Gelukkig viel het toch erg mee toen we een mediator inschakelde. We waren er toen vlug uit, duidelijk dat deze dame vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Dave van der Horst

Arbeidsconflict kundig opgelost

7 juni 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit vraagstuk kon komen met een medewerker maar via mediation professioneel en snel geholpen.

- Marinus van Dam

Profi en handig geregeld

1 juni 2020

De mediator waarmee we in gesprek kwamen was onmiskenbaar ervaren met dit soort conflicten en pakte het vlot op.

- Björn Visser

Ondanks afstand professioneel geholpen

3 juni 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands overlijden en erfenis. Daarom toch maar begeleiding ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Deze snel en met relatief lage tarieven gevonden. Dank jullie wel!

- Evelien van Wijk

Ervaren mediator

3 juni 2020

Eveneens heel eerlijk, ontwapenend en ook heel medelevend. Was niet haar eerste mediation, dat was te merken.

- Antonius van de Berg

Niet alleen voor werknemers

30 mei 2020

Erg professioneel geholpen met een geschil met een werknemer. Professioneel geholpen en niet het gevoel gehad dat het allemaal maar de schuld is van de werkgever. Erg opgelucht.

- Jeroen van Dam

Gelukkig nu van mijn baas af

1 juni 2020

Na een berg gezeik op werk eindelijk met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf kunnen verlaten. Had er gewoon recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Melanie de Vries

Conflict met medewerker opgelost

29 mei 2020

Langdradig besluitloos conflict met een van mijn werknemers professioneel begeleid.

- Tessa van Wijk

Verwachtingen overtroffen

1 juni 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig hoop de sessies rondom de scheiding in. Viel me toch mee dat we tot een zeer nette verdeling zijn gekomen van de spullen. Dankzij jullie was dit vast veel minder fatsoenlijk geworden!

- Leonie van de Wal

De hulp via mediation was goed tijdens uit elkaar gaan

27 mei 2020

Hele lieve ondervinding met de ondersteuning tijdens het uit elkaar gaan gehad. Geen nummertje, maar echt het begrip dat je als persoon behandeld wordt. Flink wat tijd uitgetrokken voor mijn kant en het met me meedenken. Super content.

- Saskia de Koning

Echt chapeau

27 mei 2020

Onze mediator was fantastisch. Ik of eigenlijk we hebben flink gehad aan de sessies met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Judith Willems

Het idee van de mediation helpt echt

26 mei 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons zeer heeft geholpen. We kunnen hier altijd op pakken en daar zijn we blij mee. Handig hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Martinus de Boer

Vechtscheiding voorkomen!

30 mei 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch eindelijk uitgekomen. Zonder de mediation waren we zeker weten in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Jacqueline van Dam

Hulp bij scheiding

26 mei 2020

Adequate hulp bij een scheiding gekregen. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een gestructureerde mediation en afhandeling. Top, een hele zorg minder.

- Maartje Molenaar

Niet duur

22 mei 2020

Scheiden is al prijzig genoeg. Gelukkig viel het tenslotte erg mee toen we een mediator inhuurde. We waren er toen rap uit, onbetwistbaar dat deze vrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Monique Vink

De familie is weer een familie

23 mei 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen door de goede ondersteuning en mediation.

- Michel van de Velde

Fatsoenlijk afgehandeld

21 mei 2020

Het was een minder leuke aanleiding waardoor ik hier terecht kwam maar de uitkomst(en) die eruit kwamen waren goed. Eigenlijk dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden echter dat was echt niet zo. De mediator was echt neutraal. De prijzen vielen ook alles mee.

- Robert Verhoeven

Kwetsbare afwikkeling super besloten

23 mei 2020

In de tijd van uit elkaar gaan was het een emotionele periode maar door de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl hadden we direct iemand die ons fatsoenlijk kon helpen. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Soms was het een tere zaak maar daar werd fatsoenlijk mee omgegaan. Erg netjes.

- Marco Vos

Buitenlandse nalatenschap professioneel afgehandeld

22 mei 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands heengaan en erfenis. Vandaar toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Deze snel en met betrekkelijk lage prijzen gevonden. Bedankt allemaal!

- Maria Visser

Moeilijke tijd afgerond

23 mei 2020

Na het doodgaan van mijn vader een lastige periode afgesloten met de verdeling van de erfenis. De gemoederen waren hoog maar de begeleiding vakkundig en meelevend. Er nauwgezet geregeld allemaal.

- Iris Dekker

Erfenis eerlijk verdeeld

18 mei 2020

Prettige hulp ontvangen bij het verdelen van de erfenis. Was een moeizame periode, waarin de emoties hoog konden oplopen. Door jullie support en daadkracht allemaal tot een goed einde gekomen. Echt bedankt!

- Natascha van den Bosch

Niet enkel voor personeel

22 mei 2020

Zeer blij met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn medewerkers. Professioneel geholpen en niet het idee gehad dat het allemaal maar de fout is van de werkgever. Een verademing.

- Ramona de Bruijn

Niet enkel voor werknemers

14 mei 2020

Erg bekwaam geholpen met een conflict met een personeelslid. Vlot geholpen en totaal neutraal. Erg blij.

- Marijke de Vos

Vlot in contact

18 mei 2020

Geen 9-5 mentaliteit maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons van belang gezien het werk. ’s Avonds als de kinderen in bed lagen konden we het gesprek houden met de mediator zodat we geen verlof hoefde te pakken. Ook hadden we na de aanvraag via mediatorkaart.nl snel de reacties in huis voor een passende mediator. Snel geregeld zo.

- Thomas Kuipers

Dichter naar elkaar gekomen

13 mei 2020

De communicatie in onze familie was altijd lastig, gelukkig inmiddels weer op een toegankelijk niveau.

- Bas Verbeek

De mediator was goed!

14 mei 2020

Oprecht begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar allereerste mediation, dat was te merken.

- Elisabeth van der Linden

Geoefend mediator

15 mei 2020

Zowel heel eerlijk, ontwapenend maar ook heel medelevend. Was niet haar eerste mediation, dat was te merken.

- Brenda Wolters

Pijnlijke tijd afgerond

11 mei 2020

Na het doodgaan van mijn vader een lastige periode afgesloten met de verdeling van de erfenis. De gemoederen waren hoog maar de ondersteuning professioneel en meelevend. Er zorgvuldig geregeld allemaal.

- Charlotte de Koning

Niets meer te maken met mijn werk!

10 mei 2020

Gelukkig konden we met begeleiding van een mediator via deze site tenslotte tot een afscheid met geschikte condities komen. Natuurlijk was het voor mij al helder dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel toegeven.

- Natascha van de Berg

Een schouderklopje krijgen

8 mei 2020

Onze mediator was fantastisch. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Johanna van Dam

Professioneel en vlug

8 mei 2020

De kerel die contact zocht had klaarblijkelijk verstand van zaken en kon ons rap verder helpen.

- Erwin van de Ven

De mediator was fijn!

8 mei 2020

Oprecht begaan, eerlijk en ook empatisch. Kundige mediator dus.

- Marloes Smit

Tevreden

13 mei 2020

Gewoon prima, zoals ik mag denken.

- Marije de Graaf

Geen kant verkiezen

11 mei 2020

Gelukkig was de begeleider erg doorgewinterd bij de mediation bij mijn werkgever. Geen enkele keer het idee gehad dat hij kant koos of partijdig reageerde. Top.

- Marije Schipper

Gewoon goed

6 mei 2020

Absoluut super! Dank!

- Diana Maas

Tevreden

6 mei 2020

Tevreden zoals verwacht.

- Paul de Koning

Gevoelige kwestie fatsoenlijk afgehandeld

2 mei 2020

In de periode van uit elkaar gaan was het een emotionele periode echter door de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl hadden we direct iemand die ons goed kon helpen. De mediator handelde volledig neutraal. Weleens was het een tere zaak maar daar werd correct mee omgegaan. Prettige afwikkeling zo.

- Björn Dijkstra

Na lang onrustig nu ontspanning

7 mei 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van rust terecht gekomen. Er waren heldere scenario`s maar er werden bovenal oplossingen bedacht die voor ons beiden nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Tot op de dag van vandaag pakken we nog wel eens terug op bepaalde items die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de tarieven ons reuze mee in een toch al kostbare tijd.

- Thomas van de Wal

Ruzie met medewerker opgelost

7 mei 2020

Lang besluitloos conflict met een van mijn werknemers vakkundig begeleid.

- Cornelis de Vos

Eindelijk rustigere tijden

7 mei 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een tijd van rust terecht gekomen. Er werden heldere scenario`s maar er werden vooral oplossingen aangedragen die voor ons allebei nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag soms nog teruggaan op afspraken van destijds. Het tarief was ook uitstekend ondanks een al dure periode.

- Edwin Molenaar

Vechtscheiding voorkomen!

6 mei 2020

Na een aanvaring van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er door mediatorkaart volkomen uitgekomen! Ik denk echt dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Rutger de Vos

Professioneel en vlug

29 april 2020

De mediator waarmee we in gesprek kwamen was duidelijk ervaren met dit soort conflicten en pakte het snel op.

- Martin Smeets

Gevoelige kwestie goed geregeld

2 mei 2020

In de tijd van uit elkaar gaan was het een emotionele tijd echter door de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl hadden we direct een persoon die ons goed kon helpen. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Ongeacht dat het soms ontroerend was, hebben ze dit neutraal kunnen doen. Erg netjes.

- Charlotte Hendriks

Erfenis netjes verdeeld

3 mei 2020

Lieve hulp gekregen bij het delen van de erfenis. De emoties waren nog hoog door het overlijden van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Maar door de hulp en begeleiding is het toch geslaagd zonder onenigheid. Enorm bedankt hiervoor.

- Joyce Kramer

Niet duur

27 april 2020

Scheiden is al prijzig genoeg. Gelukkig viel het uiteindelijk erg mee toen we een mediator inhuurde. Het was vlot overeengekomen nadat de doorgewinterde vrouw ons begeleid had.

- Evelien de Bruijn

De hulp via mediation was goed tijdens uit elkaar gaan

1 mei 2020

We hadden het zwaar maar de hulp was erg prettig. Via mediatorkaart kregen we iemand die ons niet als het volgende dossier bestempelde. Flink wat tijd uitgetrokken voor mijn kant en het met me meedenken. Zeer bedankt!

- Angelique de Boer

Professioneel en snel

27 april 2020

De mediator waarmee we in contact kwamen was duidelijk ervaren met dit soort conflicten en pakte het snel op.

- Nienke Bosch

Dichter naar elkaar gekomen

27 april 2020

De communicatie in onze familie was steeds moeilijk, gelukkig inmiddels weer op een toegankelijk niveau.

- Antonius de Koning

Oprecht chapeau

26 april 2020

Onze mediator was fantastisch. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Franciscus de Wit

Geen wilsbeschikking, wel netjes verdeeld

22 april 2020

Ongeacht de ontbrekende stukken konden we in gesprek met elkaar onder begeleiding. De mediator hielp ons hierbij want we hadden dit nog nooit zo hoeven doen. Dank voor de goede zorgen en kundige hulp!

- Anne van der Meer

Niet prijzig

25 april 2020

Uit elkaar gaan is al prijzig genoeg. Gelukkig viel het toch erg mee toen we een mediator inschakelde. Het was gauw afgehandeld nadat de ervaren dame ons hielp.

- Dennis van Loon

Simpel en vlot

21 april 2020

Helemaal super! Dank Jullie Wel!

- Tom Vos

Ook voor werkgevers

25 april 2020

Zeer content met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Vlot geholpen en totaal onpartijdig. Een verademing.

- Christian Blom

Snel in contact

20 april 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de afspraken waren op onze planning afgestemd. ’s Avonds als de kinderen op bed lagen konden we het gesprek voeren met de mediator zodat we geen verlof hoefde te pakken. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging prettig en snel. Fijn hoe gauw dit ging.

- Laura Koning

Boven verwachting

17 april 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig idee de gesprekken rondom de scheiding in. Viel me toch mee dat we tot een buitengewoon eerlijke verdeling zijn gekomen van de bezittingen. Ik denk dat buiten dit we er niet goed uit waren gekomen.

- Bastiaan de Lange

Ondanks de gemoederen eerlijk gedeeld

23 april 2020

We hebben fijne hulp aangeboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het heengaan van opa, bij het verdelen van de erfenis van hem. Dankzij jullie support en energie allemaal tot een goed einde gekomen. Enorm dankbaar hiervoor.

- Marijke Dijkstra

Persoonlijk afgestemd advies

20 april 2020

Je bent niet het eerstvolgende nummer maar wordt als persoon benaderd. Je merkte tevens dat de vrouw die ons begeleidde dit vaker had gedaan en al snel waren we in gesprek over oplossingen. De tijdsduur voor de mediation hadden we veel onenigheid dus dit was erg fijn. Dit was wel een geruststelling voor ons allebei.

- Joyce van de Wal

Prijs viel mee!

21 april 2020

Uit elkaar gaan is al prijzig genoeg. Gelukkig viel het tenslotte erg mee toen we een mediator inhuurde. We waren er toen rap uit, onbetwistbaar dat deze mevrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Rogier Postma

Ook voor ons als bedrijf

13 april 2020

Zeer content met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn medewerkers. Vlot geholpen en totaal onpartijdig. Een verademing.

- Esther Dijkstra

Snel in contact

19 april 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de sessies waren op onze planning afgestemd. Ook in de avonden was het geen probleem. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging prettig en vlug. Prettig hoe gauw dit ging.

- Björn Willems

Gelukkig nu van mijn leidinggevende af

17 april 2020

Tevreden konden we met behulp van een mediator via deze site tenslotte tot een vertrek met geschikte condities komen. Natuurlijk was het voor mij al onbetwistbaar dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel toegeven.

- Franciscus Verhoeven

Meer ontvangen dan verwacht

14 april 2020

Ergens was ik wat ongelovig om deze mediation aan te gaan. Maar al snel kwamen we wel tot een uitstekende oplossing. Dankzij jullie was dit vast veel minder goed gekomen!

- Martinus de Koning

Gelukkig nu van mijn leidinggevende af

9 april 2020

Na een berg gedoe op werk eindelijk met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf mogen verlaten. Had er domweg recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Christian Koster

Dichter naar elkaar gekomen

14 april 2020

De communicatie in onze familie was steeds ingewikkeld, gelukkig ondertussen weer op een aanspreekbaar niveau.

- Adriaan Molenaar

Uit elkaar met een lichtpuntje.

13 april 2020

Na een sterk conflict terecht gekomen bij een lieve mediator via mediatorkaart. Ik moet aanmerken dat de echtscheiding nu hierdoor soepeler ging dan bedacht en ook spreek ik nog met mijn ex. We hebben erna niks meer vernomen, dat had ik eigenlijk nog wel bedacht.

- Gerrit van Dijk

Gevoelige kwestie fijn geregeld

14 april 2020

In de periode van uit elkaar gaan was het een emotionele periode echter door de aanvraag via mediatorkaart.nl hadden we vlug een persoon die ons fatsoenlijk kon helpen. De mediator handelde echt onpartijdig. Ondanks dat het soms ontroerend was, hebben ze dit onpartijdig kunnen doen. Fijne afwikkeling zo.

- Nienke de Lange

Het plan was fatsoenlijk

13 april 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons heel erg heeft geholpen. We kunnen hier steeds op pakken en daar zijn we content mee. Handig hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Thomas Groen

Hulp bij uit elkaar gaan

12 april 2020

Snelle hulp bij het uit elkaar gaan. De gesprekken en documenten waren snel overeengekomen en goed verzorgd. Top, een hele zorg minder.

- Linda Bosch

Content

9 april 2020

Content zoals bedacht.

- Albert Prins

Snel afgehandeld

6 april 2020

Zeer snel de verdeling van de erfenis kunnen inrichten dankzij deze deskundigen! Dank!

- Ruud Peeters

Snel geregeld

7 april 2020

We hebben de erfenis direct kunnen verdelen dankzij mediation. Dank!

- Nancy Koster

Arbeidsconflict behendig aangepakt

7 april 2020

Lang slepend conflict met een van mijn werknemers professioneel begeleid.

- Marleen Hoekstra

De mediator was goed!

4 april 2020

Zowel heel oprecht, ontwapenend maar ook heel medelevend. Was niet haar eerste mediation, dat was te merken.

- Ilona van de Velden

Niks meer te maken met mijn werkgever!

2 april 2020

Na een hoop gezeik op werk gelukkig nu met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf kunnen verlaten. Had er gewoon recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Irene de Boer

Menselijke aanpak

1 april 2020

Niks niet het volgende dossier maar oprecht van mens tot mens in gesprek met elkaar. De mediator had duidelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende fase. En dat terwijl we de 3 maanden ervoor bijna alleen maar ruzie hadden. Dit was wel een opluchting voor ons beide.

- Sylvia Smits

Arbeidsconflict bekwaam aangepakt

5 april 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleemgeval kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en vlot geregeld.

- Melanie Brouwer

Dikwijls bereikbaar

28 maart 2020

Geen 9-5 mentaliteit maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons noodzakelijk gezien het werk. ’s Avonds als de kinderen in bed lagen konden we het gesprek houden met de mediator zodat we geen verlof hoefde te pakken. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging prettig en vlug. Snel besloten zo.

- Hendrika Jonker

Snel in contact

21 maart 2020

Geen 9-5 instelling maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons belangrijk gezien het werk. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. De aanvraag hier op mediatorkaart ging soepel en gauw. Prettig hoe vlot dit ging.

- Nienke de Jong

Het idee uit de mediation helpt echt

25 februari 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons heel heeft geholpen. We kunnen hier altijd op pakken en daar zijn we blij mee. Erg prettig, heeft ons erg geholpen.

- David de Leeuw

Echtscheiding met zilveren randje

1 februari 2020

Na een sterk conflict terecht gekomen bij een lieve mediator via mediatorkaart. Niet alleen de echtscheiding is goed gegaan, maar mijn ex en ik zijn ook netter dan verwacht uit elkaar gegaan. Nazorg had iets beter gekund na afronding.

- Arjan Peeters

Begeleiding bij (tiener)dochter

23 januari 2020

Mijn dochter en ik leken niet goed met elkaar communiceren. De therapie die we hadden zorgde enkel maar voor meer onrust om ruzie over te maken. Daardoor ook superblij met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- René de Jonge

Gelukkig nu rustigere tijden

31 december 2019

Doordat we via mediatiorkaart met een persoon konden communiceren zijn mijn voormalig partner en ik gelukkig nu in kalmere tijden terecht gekomen. De gemoederen liepen hoog op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons allebei verstandig waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op sommige onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook goed ondanks een al dure tijd.

- Jeffrey Kuijpers

Erg tevreden

29 maart 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Mediatorkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Anouk van Dijk

Mediatorkaart is top!

30 maart 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Antonius Visser

Ideale match

2 april 2020

Via Mediatorkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Judith Peeters

Google is je grootste vriend

27 maart 2020

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Petra Peters

snel geholpen

29 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker dichtbij, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Dirk van Loon

Prettige service

24 maart 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Irene Janssen

Via forum hier terechtgekomen

21 maart 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Angelique de Bruijn

Via linkedin niet hetzelfde

24 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Dave van der Meulen

Via forum hier terechtgekomen

19 maart 2020

Via een forum deze site gevonden. Positief over de ontvangen offerte. Einde zoektocht!

- Annemarie Dijkstra

Goede werking van de website

22 maart 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Wendy van Dam

betaalbaarder dan ik dacht

20 maart 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Jacqueline Koster

betaalbaar en professioneel

19 maart 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Wilhelmina Postma

zeer rap geholpen

21 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via mediatorkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, fijn persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Eva Smeets

Goed contact

21 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Martijn de Lange

Via linkedin niet hetzelfde

16 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere LinkedIn. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Johanna van der Heijden

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

14 maart 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Alexander Kramer

Werkt lekker!

13 maart 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Nienke Kuipers

Goed contact

16 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Robin van der Laan

Eindelijk een goede site gevonden

18 maart 2020

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Christian van de Wal

betaalbaar en professioneel

16 maart 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Janneke Dekker

Gelijk gevonden wie ik nodig had via mediatorkaart.nl

15 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Erik de Leeuw

betaalbaar en professioneel

12 maart 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Marleen van den Heuvel

Dit werkt fijn

28 februari 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Björn Wolters

Goede werking van de website

25 februari 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Elizabeth Evers

Dé tip

14 februari 2020

Via kennissen beland bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Sanne Meijer

Goede werking van de website

6 februari 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Frank van Dijk

Perfecte website

4 februari 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Steven de Graaf

Zeer verrast

27 januari 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Michiel Kramer

zeer rap geholpen

23 januari 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via mediatorkaart.nl. Fijn dichtbij, fijn persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Anita Kok

mediatorkaart.nl heeft me snel verbonden

16 januari 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Michiel de Lange

Vlugge offerte

9 januari 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Maria Jacobs

Perfecte tip

9 januari 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Catharina Visser

aangename service

12 december 2019

Via Mediatorkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Thijs Kok

Gevonden via forum

29 november 2019

Via een forum hier beland. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Petronella Willems

Ideale match

28 november 2019

Via Mediatorkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Sabine van de Berg

Perfecte tip

19 november 2019

Via bekenden beland bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Ramona van Dijk

De perfecte match

9 november 2019

Via Mediatorkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Annemieke van der Linden

vlot en makkelijk

5 november 2019

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via mediatorkaart.nl. Lekker lokaal, fijn persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Sabrina de Jonge

niet verwacht zo betaalbaar

29 oktober 2019

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Joost Kuipers

Mijn eigen netwerk kan dit niet

24 oktober 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Deborah Koster

erg betaalbaar

20 oktober 2019

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Martine Verhoeven

Lang leve google

15 oktober 2019

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Deborah Willems

Voortreffelijke match

3 oktober 2019

Via Mediatorkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Barry Smits

De perfecte match

3 oktober 2019

Via Mediatorkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Willem de Koning

snel geholpen

22 september 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via mediatorkaart.nl. Lekker lokaal, prettig persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Matthijs van der Linden

Eindelijk een goede site gevonden

13 september 2019

Na een zoektocht eindigde ik op Mediatorkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Jan Boer

Vlugge offerte

8 september 2019

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Petra van den Broek

Na lang zoeken de juiste gevonden

2 september 2019

Na een zoektocht arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Marleen Meijer

Snelle match via mediatorkaart.nl

28 augustus 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Jacobus Koning

Eindelijk een fijne site

20 augustus 2019

Na even gezocht te hebben eindigde ik op Mediatorkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Marijke de Jonge

Aangenaam verrast

12 augustus 2019

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Thomas van de Veen

Perfecte tip

5 augustus 2019

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Michel de Bruijn

Goede werking van de website

29 juli 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Deborah van Vliet

Snelle offerte

24 juli 2019

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Patricia Koster

mediatorkaart.nl heeft me snel verbonden

16 juli 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Hanneke Brouwer

Werkt goed dit

11 juli 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Miranda Huisman

Google is je grootste vriend

30 juni 2019

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het formulier ingevuld en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Laura Mol

Fijne service

27 juni 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Maurice van de Wal

Mijn eigen netwerk kan dit niet

15 juni 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Evelien de Graaf

De perfecte match

8 juni 2019

Via Mediatorkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Robert de Groot

Ideale tip

6 juni 2019

Via bekenden beland bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Jacoba Driessen

Zeer verrast

29 mei 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Nancy de Groot

erg betaalbaar

22 mei 2019

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Marije van den Broek

Google is je grootste vriend

11 mei 2019

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een aanvraag gedaan en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Astrid Brouwer

Eindelijk een goede site gevonden

8 mei 2019

Na even gezocht te hebben eindigde ik op Mediatorkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Irene van der Linden

Snelle offerte

26 april 2019

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Femke Hendriks

Forum bood hulp

19 april 2019

Door een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de ontvangen offerte. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Simon van Beek

Forum bood hulp

9 maart 2019

Via een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Fijne specialist

- Annemarie Bosch

Voortreffelijke match

15 februari 2019

Via Mediatorkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Charlotte Boer

via mediatorkaart.nl snel gekoppeld

6 februari 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en het zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Janneke van der Heijden

Goed contact

1 februari 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Wendy Mol

Lang leve google

18 januari 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Janneke van den Broek

Fijne service

15 december 2018

Door een forum deze site gevonden. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Karin Huisman

Werkt lekker!

23 december 2018

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Jacoba Verbeek

Uitgelichte mediators uit Elkenrade

NLP Opleidingen Wegener

Da Costastraat 1
6416 VP Heerlen
Nederland

045 542 4260
http://www.nlpopleidingenwegener.nl/

Jaegers Mediation

Lemiers Rijksweg 36
6295 AN Lemiers
Nederland

06 81564718
http://onzeoplossing.nl/

Postma & Wegener Advocaten en Mediators

Schoolstraat 11
6443 BT Brunssum
Nederland

045 525 8989
http://www.postma-wegener.nl/