Mediator Wittem

Behoefte aan een betaalbare mediator in Wittem die bij jouw bedrijf past?
Lees dan vooral verder.
Mediatorkaart zorgt dat jij die zoekt naar Mediator Wittem verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?
Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle professional-m] uit Wittem – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2020 en verder.

Mediator Wittem gezocht?

Mediators uit Wittem vergelijken

Mediator Wittem
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 130 reviews)
Mediatorlink Mediation
Mediator ConflictConsult
Zakelijke Mediation MediationEasy
First Mediation
Mediatorgroep Bemiddeld conflictbemiddeling
Bloemster Mediation
Handdrukpunt echtscheiding meditaion

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Wittem, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Epen, Ransdaal en Elkenrade bijvoorbeeld ook geholpen aan een mediator.

Waarom mediator Wittem

Ook al veel tijd kwijt tijd aan het zoeken naar een mediator uit Wittem? Je zit vast in een conflict en wilt het liefst zo snel mogelijk een geschikte mediator vinden, maar je komt er hoogstwaarschijnlijk meteen achter dat dit niet zo makkelijk is. Dit komt natuurlijk door het grote aanbod aan mediators. In dit artikel geven wij jou de handvaten die je hard nodig hebt tijdens je onderzoek naar een geschikte mediator. Spring direct naar:

Wanneer is het verstandig om de beste mediator in Wittem te zoeken

Het is nog altijd zo dat men zich afvraagt op welk moment het verstandig is om een mediator in te schakelen voor een conflict. Je kan een mediator voor eigenlijk alle meningsverschillen en geschillen gebruiken. Door middenin het geschil te gaan staan, tussen beide partijen in, kan hij onafhankelijk het conflict laten verdwijnen. Een mediator kan ook inspringen als er sprake is van een conflict met je werkgever. Denk hierbij aan conflicten over het salaris of over het aantal vakantiedagen.

De personen die te maken hebben met bijvoorbeeld ruzies in de woonwijk kunnen ook aankloppen bij een mediator in Wittem. Dit soort conflicten kunnen meerdere oorzaken hebben, een mediator kan bij elke van dit soort ruzies helpen. Voor de grotere ondernemingen is het ook slim om een mediator in te zetten als er een arbeidsconflict ontstaat tussen diverse sectoren. kunnen een mediator weer inzetten als ze bijvoorbeeld een conflict hebben over een patent. Een mediator is dus multi-inzetbaar en kan jou hoogstwaarschijnlijk ook helpen bij je conflict. Bij Mediatorkaart kun je in Wittem terecht voor:

  • Mediator scheiding Wittem
  • Zakelijke mediation Wittem
  • Familie mediation Wittem
  • Mediation arbeidsconflict Wittem
  • En meer

Alle mediators uit Wittem

Bekijk ook mediators uit

Op zoek naar een voordelige mediator Wittem – mediator vs. rechtszaak

Er zit een groot verschil tussen een advocaat en een mediator. Een jurist wordt pas ingeschakeld als zelfs de mediator de ruzie niet kan oplossen. Meestal komt de jurist pas als er geen oplossing meer mogelijk is tussen de beide partijen en de rechtbank zich over het conflict moet buigen.

Een mediator zal er alles aan doen om het conflict onderling op te lossen, voordat er een onnodige rechtszaak plaatsvindt. Vaak kunnen beide partijen na het ingrijpen van de mediator weer met elkaar door een deur. Een jurist en mediator houden zich dus bezig met andere zaken.

Het is bijvoorbeeld voor zakelijke mediation sterk aan te bevelen om een lokale en betaalbare mediator te vinden uit Wittem. Dit is onder andere ook in te zetten wanneer je te maken hebt met een arbeidsconflict.

Op zoek naar een mediator uit Wittem voor jouw zakelijke mediation?

Zoek een zakelijk mediator

Klik op ‘Zoek een zakelijk mediator‘ om een betaalbare mediator te vinden die gespecialiseerd is in zakelijke mediation Wittem.

Redenen om te kiezen voor een mediator in Wittem

Een mediator kan, zoals eerder beschreven, helpen met diverse zaken. Allereerst maakt de mediator het mogelijk om de relatie niet kapot te laten gaan, vaak is het namelijk zo dat de gemoederen hoog Een mediator zal er alles aan doen om het geschil zo pijnloos mogelijk op te lossen.

De mediator uit Wittem weet uit ervaring hoe hij conflicten kan laten verdwijnen zonder dat er juist meer ruzie ontstaat. Een mediator versoepelt het proces dus. Het oplossen van conflicten is altijd weer een tijdrovend iets, al helemaal bij heftige conflicten. Door de mediator uit Wittem stopt de ruzie dus snel en pijnloos.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Esther Veenstra Esther Veenstra
Customer Succes manager bij mediatorkaart.nl
Mediation94%
Familierecht90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Mediator Wittem gezocht – waar moet je op letten bij het zoeken

Door het enorme aanbod aan mediators is het niet altijd even eenvoudig om de juiste partij te vinden. Wij helpen je voorbereid op weg door je een aantal tips te geven. Je wilt uiteraard meteen de meest geschikte partij inhuren. Grote organisaties zullen bijvoorbeeld specifiek moeten kijken naar mediators die gespecialiseerd zijn op het oplossen van arbeidsconflicten. Mensen die willen gaan scheiden zullen moeten kijken naar een mediator scheiden in Wittem.

Scheiden in Wittem is meestal al pijnlijk genoeg zonder de, vaak onnodige, conflicten. Een mediator scheiden helpt je om zo soepel mogelijk te scheiden.

Je kan altijd contact opnemen met de diverse kantoren om wat meer informatie te vergaren.

Wil je bijvoorbeeld snel scheiden, vraag dan 3 offertes op van lokale en betaalbare mediators uit Wittem die je graag helpen met een echtscheiding aanvragen.

Scheiden Wittem, via een betaalbare mediators

Scheiden Wittem

Klik op de knop ‘Scheiden Wittem‘ om een scheiding aan te vragen door een scheidingsmediator uit Wittem, gespecialiseerd in echtscheiding.

3 offertes voor een mediator in Wittem

Het is natuurlijk altijd een slim plan om een offerte aan te vragen. Probeer je situatie zo duidelijk mogelijk te schetsen. Je wilt natuurlijk meteen uitkomen bij iemand met een hoge mate van bedrevenheid en kennis, een bepaalde mate van professionaliteit is wel zo prettig bij het beëindigen van een ruzie.

Hierna hoef je eigenlijk alleen nog maar een kennismakingsgesprek in te plannen, door deze ontmoeting kan je een beeld vormen over de mediator die jou zal gaan helpen. Het is wel belangrijk dat je door een deur kan met de mediator, hij of zij zal toch de persoon zijn waar je vaak mee in gesprek zal gaan.

Klik op kosten mediator om direct 3 offertes van lokale en betaalbare mediators uit Wittem op te vragen en zo direct inzicht te krijgen in de kosten.

Direct 3 offertes voor een specifieke kostenindicatie van verschillende mediators uit Wittem.

Nu 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit.

Mediator in Wittem – een persoon die je kan helpen

Wij hopen dat je door dit artikel zelf ook de mediator uit Wittem vindt die bij jouw conflict past. Wij bieden je daarnaast de mogelijkheid om snel en eenvoudig 3 offertes aan te vragen. Denk bijvoorbeeld ook aan het verdelen van een erfenis.Kwel jezelf niet langer en schakel een mediator in.

Bekijk bijvoorbeeld alles over verdeling erfenis en kom direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare mediator uit Wittem.

Benieuwd naar het traject van familie mediation Wittem voor erfenis verdeling?

Verdeling erfenis mediation

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een erfenis verdeling in Wittem te bekijken middels het vergelijken van mediators uit Wittem.

Veelgestelde vragen over mediation in

Wittem

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de mediator regio Wittem jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden ook af om met haast op zoek te gaan naar een mediator. Het kan wel, maar het is het beste om hier eventjes de tijd voor te pakken om te zorgen dat alles goed voelt!

Overstappen van mediator is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande mediator. Vraag vervolgens aan je vorige mediator of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe mediator uit Wittem.

mediatorkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle mediators in Wittem. Wij zien welke mediators beschikbaar zijn in Wittem en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van mediators uit Wittem die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Mediation Wittem

Vechtscheiding voorkomen!

14 september 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer praten met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Ik denk wel dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Annemarie Janssen

Van problemen vlot naar oplossingen

12 september 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn leidinggevende en mezelf zijn we met mediation uiteindelijk tot elkaar gekomen. Dat was erg fijn, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Bedankt!

- Catharina Verbeek

Meer ontvangen dan verwacht

4 september 2020

Ergens was ik wat voorzichtig om deze mediation aan te gaan. Maar al snel kwamen we wel tot een prima oplossing. Ik denk dat zonder dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Esther van der Heijden

Direct afgehandeld!

4 september 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch eindelijk uitgekomen. Buiten de mediation waren we zeker weten in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Jacobus Schipper

Profi en vlot geregeld

3 september 2020

De man die contact zocht had klaarblijkelijk verstand van zaken en kon ons rap verder helpen.

- Anita Hofman

Onenigheid met dochter begeleid en opgelost

26 augustus 2020

Al jaren liep het contact tussen mij en mijn dochter erg moeizaam. De therapie die we hadden zorgde enkel maar voor meer zorgen om ruzie over te maken. Deze manier van mediation pakte vooral de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte in het geval van ons echt.

- Bart Gerritsen

Arbeidsconflict bekwaam opgelost

25 augustus 2020

Langdradig slepend conflict met een van mijn werknemers vakkundig begeleid.

- Sebastiaan Vink

Uit elkaar met een lichtpuntje.

25 augustus 2020

We hadden echt flink onenigheid al voor ik de aanvraag indiende bij mediatorkaart. Ik moet zeggen dat de echtscheiding nu daardoor soepeler ging dan bedacht en ook praat ik nog met mijn ex. Nazorg had iets beter gemogen na afronding.

- Chantal Peters

Nalatenschap zo geregeld

16 augustus 2020

Zeer vlot de verdeling van de erfenis kunnen inrichten dankzij deze professionals! Dank!

- Anouk van Dijk

Persoonlijk afgestemd advies

14 augustus 2020

Je bent niet het eerstvolgende nummer maar wordt als mens behandeld. Je merkte direct dat de dame die ons bijstond dit frequenter had gedaan en al snel waren we in gesprek over oplossingen. En dat inmiddels we de 3 maanden daarvoor praktisch alleen maar onenigheid hadden. Dit was ook een geruststelling voor ons allebei.

- Ruben Hermans

Na lang onrustig nu ontspanning

9 augustus 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van rust terecht gekomen. De gemoederen liepen hoog op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons allebei verstandig waren. Tot op de dag van vandaag pakken we nog wel eens terug op bepaalde onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook uitstekend ondanks een al prijzige tijd.

- Vanessa Gerritsen

Ondanks afstand bekwaam geholpen

6 augustus 2020

Persoonlijk hadden we geen deskundigheid op het gebied van buitenlandse erfenissen. Na een sterfte in de familie in Canada hebben we dus begeleiding gezocht. Gelukkig deze begeleiding gevonden via mediator kaart. Dank jullie wel!

- Jasper Peeters

Hulp bij scheiding

5 augustus 2020

Passende begeleiding bij een scheiding gekregen. De ervaring gedurende de mediations zorgde voor een vloeiende mediation en afwikkeling. Top, een hele zorg minder.

- Paulus Timmermans

Meelevend en vriendelijk

3 augustus 2020

Voelde me echt gehoord tijdens de mediation tussen mijn werk en mijzelf. Daardoor kunnen we nu in het proces snel door naar de oplossing.

- Erwin Hofman

Prima geregeld De oorzaak was logischerwijs niet fijn maar de manier waarop het geregeld is was top. Had bedacht dat er wel linksom of rechtsom partij getrokken zou worden voor mijn werk, maar niks is minder waar. Het was echt neutraal. De tariefstelling vielen ook alles mee.

23 juli 2020

- Thomas Koster

De mediator was goed!

26 juli 2020

Zowel heel oprecht, ontwapenend maar ook heel medelevend. Was niet haar eerste mediation, dat was te merken.

- Angela Peters

Ondanks afstand bekwaam geholpen

25 juli 2020

Nog nooit te maken gehad met een buitenlands heengaan en nalatenschap. Daarom toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Deze snel en met relatief lage prijzen gevonden. Dank allemaal!

- Martin van Beek

Betrokken en aardig

22 juli 2020

Er is geen partij getrokken en geluisterd naar alle partijen. Daardoor grote passen in de goede richting kunnen zetten!

- Adriaan Vink

Fijn afgehandeld

24 juli 2020

De oorzaak was simpelweg niet prettig maar de manier waarop het afgehandeld is was super. Ergens dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden echter dat was oprecht niet zo. Het was echt objectief. Bovendien was het goedkoop gelukkig.

- David Koster

Echtscheiding met zilveren randje

25 juli 2020

We hadden werkelijk flink onenigheid al voor ik de offerteaanvraag indiende bij mediatorkaart. Niet alleen de echtscheiding is goed verlopen, maar mijn ex en ik zijn ook netter dan bedacht uit elkaar gegaan. We hebben erna niks meer vernomen, dat had ik eigenlijk nog wel bedacht.

- Martinus de Lange

Na lang onrustig nu ontspanning

23 juli 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een tijd van kalmte terecht gekomen. De gemoederen liepen aanzienlijk op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons allebei bruikbaar waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag soms nog teruggrijpen op afspraken van toen. Ook vielen de tarieven ons reuze mee in een toch al kostbare tijd.

- Cindy Meijer

Prima geregeld De aanleiding was overigens niet prettig maar de wijze waarop het geregeld is was super. Eigenlijk dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden maar dat was echt niet zo. De mediator was echt onpartijdig. De prijzen vielen ook alles mee.

20 juli 2020

- Kim de Boer

Echt chapeau

19 juli 2020

Deze organisatie krijgen een schouderklopje. Ik of eigenlijk we hebben veel gehad aan de sessies met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Klaas Peeters

Prijs viel mee!

23 juli 2020

Uit elkaar gaan is al prijzig genoeg. Vandaar blij met het betaalbare tarief van onze mediator. We waren er toen snel uit, duidelijk dat deze vrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Dirk Verhoeven

Persoonlijk afgestemd advies

16 juli 2020

Niks niet het volgende dossier maar oprecht van mens tot mens in gesprek met elkaar. De mediator had duidelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende fase. En dat terwijl we de 3 maanden daarvoor haast alleen maar onenigheid hadden. We konden vlug weer opgelucht ademhalen.

- Adriana van Leeuwen

Onenigheid met dochter begeleid en opgelost

16 juli 2020

Al jaren was het contact tussen mij en mijn dochter erg stroef. We hebben daarvoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Daarom ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Martijn Peeters

Goed afgehandeld

15 juli 2020

De reden was logischerwijs niet fijn maar de wijze waarop het geregeld is was super. Ergens dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden echter dat was oprecht niet zo. Het was echt onpartijdig. De prijzen vielen ook alles mee.

- Sharon Meijer

Fatsoenlijk afgehandeld

19 juli 2020

Het was een minder leuke beweegreden waardoor ik hier terecht kwam maar de uitkomst(en) die eruit kwamen waren goed. Had verwacht dat er wel linksom of rechtsom partij getrokken zou worden voor mijn werkgever, maar niets is minder waar. De mediator was echt onpartijdig. Verder was het betaalbaar gelukkig.

- Chantal Dijkstra

Persoonlijke benadering

13 juli 2020

Niks niet het opvolgende dossier maar echt van mens tot mens in gesprek met elkaar. De mediator had onmiskenbaar ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende fase. En dat terwijl we de 3 maanden daarvoor bijna alleen maar onenigheid hadden. We konden vlug weer opgelucht ademen.

- René Vos

Persoonlijk afgestemd advies

10 juli 2020

Je bent niet het eerstvolgende dossier maar wordt als mens behandeld. Je merkte gelijk dat de dame die ons begeleidde dit frequenter had gedaan en al snel waren we in contact over oplossingen. En dat terwijl we de 3 maanden daarvoor haast alleen maar onenigheid hadden. Dit was wel een verademing voor ons beide.

- Natasja van den Heuvel

Goed geregeld

15 juli 2020

Het was een minder leuke oorzaak waardoor ik hier terecht kwam maar de uitkomst(en) die eruit kwamen waren goed. Had verwacht dat er wel linksom of rechtsom partij getrokken zou worden voor mijn werkgever, maar niks is minder waar. Het was echt neutraal. Bovendien was het betaalbaar gelukkig.

- Wilhelmina Evers

Ervaren mediator

9 juli 2020

Echt begaan, eerlijk en ook empatisch. Kundige mediator dus.

- Mark Maas

Hulp bij scheiding

10 juli 2020

Passende begeleiding bij een scheiding gekregen. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een gestructureerde mediation en afhandeling. Super, een hele zorg minder.

- Janneke Koning

Ook voor ons als bedrijf

11 juli 2020

Zeer content met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Snel geholpen en totaal objectief. Een verademing.

- Marleen Boer

Geoefend mediator

12 juli 2020

Oprecht begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar allereerste mediation, dat was te merken.

- Rutger Boer

Ook voor ons als bedrijf

7 juli 2020

Zeer content met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn medewerkers. Professioneel begeleid en niet het idee gekregen dat het allemaal maar de verantwoordelijkheid is van de werkgever. Erg opgelucht.

- Paulus van de Velde

Echt chapeau

11 juli 2020

Onze mediator was fantastisch. Ik of liever we hebben flink gehad aan de sessies met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Chantal Postma

Het plan was aantrekkelijk

3 juli 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons heel heeft geholpen. We kunnen hier steeds op terugpakken en daar zijn we blij mee. Erg fijn, heeft ons flink geholpen.

- Joris de Koning

Lastige tijd afgesloten

9 juli 2020

Mijn vaders overlijden zorgde voor een lastige periode rondom de erfenis. Hulp was erg persoonlijk en op maat. Was voor ons volmaakt geregeld zo.

- Vincent van den Heuvel

Nalatenschap netjes verdeeld

2 juli 2020

Prettige begeleiding ontvangen bij het delen van de erfenis. Was een moeilijke periode, waarin de emoties hoog konden stijgen. Door jullie support en daadkracht allemaal tot een goed einde gekomen. Enorm bedankt hiervoor.

- Vanessa van de Velden

Geen testament, wel netjes verdeeld

5 juli 2020

Er was jammer genoeg geen testament, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. Gelukkig hadden we hier begeleiding bij, want wij hebben hier nog niet eerder mee te doen gehad. De tarieven vielen ook alles mee.

- Marianne Timmermans

Echtscheiding met zilveren randje

6 juli 2020

We hadden werkelijk flink onenigheid al voor ik de offerteaanvraag indiende bij mediatorkaart. Niet enkel de scheiding is goed gegaan, maar mijn ex en ik zijn ook beter dan bedacht uit elkaar gegaan. Nazorg had iets beter gekund na afsluiting.

- Anna Martens

Geen kant gekozen

2 juli 2020

Gelukkig was de begeleider erg doorgewinterd bij de mediation bij mijn werk. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Top.

- Anna Scholten

De familie is opnieuw een familie

2 juli 2020

De communicatie in onze familie was altijd moeilijk, gelukkig intussen weer op een toegankelijk niveau.

- Simon Peeters

Ingewikkelde erfenis tot fatsoenlijk einde gebracht

1 juli 2020

Er was jammer genoeg geen testament, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. De mediator hielp ons hiermee want we hadden dit nog nooit zo moeten doen. De kosten vielen ook alles mee.

- Kevin de Boer

Erg veel gehad aan ondersteuning tijdens echtscheiding

28 juni 2020

Zeer gepaste ervaring met de ondersteuning tijdens het uit elkaar gaan gehad. Geen nummertje, maar echt het gevoel dat je als persoon behandeld wordt. Er wordt echt meegedacht in oplossingen. Onwijs content.

- Jasper Prins

Erg veel gehad aan hulp tijdens echtscheiding

30 juni 2020

We hadden het lastig maar de hulp was erg prettig. Geen nummertje, maar echt het begrip dat je als persoon behandeld wordt. Er wordt echt meegedacht in de oplossing. Geweldig bedankt!

- Robin van der Heijden

Buitenlandse nalatenschap professioneel geregeld

30 juni 2020

Nog nooit te maken gehad met een buitenlands overlijden en erfenis. Vandaar toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Deze vlot en met betrekkelijk lage tarieven gevonden. Dank allemaal!

- Bart Vermeulen

Van moeilijkheden snel naar oplossingen

28 juni 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn leidinggevende en mezelf zijn we met mediation eindelijk tot elkaar gekomen. Dat was erg aangenaam, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Dank daarvoor!

- Jessica van de Wal

Niks meer te doen met mijn werk!

26 juni 2020

Tevreden konden we met hulp van een mediator via deze site eindelijk tot een afscheid met geschikte condities komen. Had er domweg recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Vanessa Mol

Oprecht chapeau

26 juni 2020

Deze mensen verdienen een schouderklopje. Ik of liever we hebben flink gehad aan de gesprekken met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Marjolein van der Horst

Onenigheid met dochter opgelost

21 juni 2020

Al jaren liep het contact tussen mij en mijn tienerdochter erg moeizaam. We hebben daarvoor therapie geprobeerd, maar dat mocht niet baten. Deze manier van mediation pakte speciaal de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte voor ons volledig.

- Barbara van Dam

Conflict met werknemer opgelost

25 juni 2020

Langdradig slepend conflict met een van mijn medewerkers professioneel begeleid.

- Barbara van Leeuwen

Meer gekregen dan bedacht

19 juni 2020

Eigenlijk was ik wat ongelovig om deze mediation aan te gaan. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een zeer fatsoenlijke verdeling zijn gekomen van de bezittingen. Ik denk dat zonder dit we er niet goed uit waren gekomen.

- Claudia Jacobs

Ook voor werkgevers

23 juni 2020

Erg professioneel geholpen met een geschil met een medewerker. Gauw geholpen en totaal onpartijdig. Een opluchting.

- Rob de Vries

Ondanks de gemoederen eerlijk gedeeld

19 juni 2020

We hebben fijne begeleiding geboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het heengaan van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Door jullie ondersteuning en daadkracht allemaal tot een goed einde gekomen. Zeer bedankt hiervoor.

- Melanie Maas

Scheiding met zilveren randje

17 juni 2020

We hadden ergens flink ruzie al voor ik de offerteaanvraag indiende bij mediatorkaart. Niet enkel de scheiding is prima gegaan, maar mijn ex en ik zijn ook netter dan verwacht uit elkaar gegaan. We hebben achteraf niks meer vernomen, dat had ik eigenlijk nog wel bedacht.

- Koen Koning

Boven verwachting

17 juni 2020

Eigenlijk was ik wat voorzichtig om deze mediation aan te gaan. Maar al snel kwamen we wel tot een uitstekende oplossing. Ik denk dat buiten dit we er niet goed uit waren gekomen.

- Cornelia Gerritsen

Complexe erfenis tot fatsoenlijk einde gebracht

17 juni 2020

Ondanks de ontbrekende documenten konden we in contact met elkaar onder begeleiding. De mediator hielp ons hierbij want we hadden dit nog nooit zo hoeven doen. De tarieven vielen ook alles mee.

- Paulus de Vries

Verwachtingen overtroffen

13 juni 2020

Eigenlijk was ik wat voorzichtig om deze mediation aan te gaan. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een zeer eerlijke verdeling zijn gekomen van de eigendommen. Door jullie was dit vast veel minder goed gekomen!

- Sander van de Veen

Na lang turbulent nu rust

16 juni 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een tijd van kalmte terecht gekomen. De gemoederen liepen aanzienlijk op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons allebei bruikbaar waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op bepaalde onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de tarieven ons reuze mee in een toch al kostbare tijd.

- Vanessa de Groot

Goed gedaan Het was een minder leuke aanleiding waardoor ik hier terecht kwam maar de uitkomst(en) die eruit kwamen waren goed. Had bedacht dat er wel linksom of rechtsom partij getrokken zou worden voor mijn werkgever, maar niks is minder waar. Het was echt objectief. Ook was het betaalbaar gelukkig.

10 juni 2020

- Cindy Vermeulen

Moeilijke periode afgesloten

13 juni 2020

Na het overlijden van mijn vader een pijnlijke periode afgerond met de verdeling van de erfenis. Begeleiding was zeer individueel en op maat. Was voor ons volmaakt geregeld zo.

- Elizabeth de Koning

Meer gekregen dan bedacht

14 juni 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage hoop de sessies rondom de echtscheiding in. Viel me toch mee dat we tot een buitengewoon eerlijke verdeling zijn gekomen van de eigendommen. Dankzij jullie was dit vast veel minder fatsoenlijk gekomen!

- Dennis van Dam

Erg veel gehad aan advies tijdens echtscheiding

8 juni 2020

Hele prettige ervaring met de hulp tijdens het uit elkaar gaan gehad. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het eerstvolgende dossier bestempelde. Veel tijd genomen voor mijn kant en het met me meedenken. Super content.

- Tim van den Broek

Erfenis eerlijk verdeeld

6 juni 2020

Gepaste ondersteuning ontvangen bij het verdelen van de erfenis. De emoties waren nog hoog door het overlijden van opa, bij het verdelen van de erfenis van hem. Door jullie ondersteuning en daadkracht allemaal tot een goed einde gekomen. Zeer dankbaar hiervoor.

- Dennis de Boer

Uit elkaar met een lichtpuntje.

7 juni 2020

We hadden echt flink onenigheid al voor ik de aanvraag indiende bij mediatorkaart. Niet enkel de scheiding is prima verlopen, maar mijn ex en ik zijn ook netter dan bedacht uit elkaar gegaan. We hebben erna niks meer vernomen, dat had ik ergens nog wel bedacht.

- Hendrika Postma

Persoonlijke aanpak

8 juni 2020

Je bent niet het eerstvolgende dossier maar wordt als mens behandeld. Je merkte direct dat de dame die ons bijstond dit frequenter had geregeld en al snel waren we in contact over oplossingen. En dat terwijl we de 3 maanden daarvoor praktisch alleen maar ruzie hadden. Dit was ook een geruststelling voor ons allebei.

- Marco Peeters

Niks meer te doen met mijn werkgever!

5 juni 2020

Na een hoop gezeik op werk eindelijk met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf kunnen verlaten. Natuurlijk was het voor mij al onbetwistbaar dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel meegaan.

- Inge Boer

Ondanks afstand professioneel geholpen

5 juni 2020

Zelf hadden we geen deskundigheid op het gebied van buitenlandse erfenissen. Vandaar toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze begeleiding gevonden via mediator kaart. Dank allemaal!

- Rutger van Loon

Dikwijls bereikbaar

9 juni 2020

Geen 9-5 instelling maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons van belang gezien het werk. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. De aanvraag hier op mediatorkaart ging soepel en vlug. Snel besloten zo.

- Mariska van der Linden

Simpel en vlot

2 juni 2020

Helemaal top! Bedankt!

- Antonius van der Laan

Vechtscheiding voorkomen!

4 juni 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch eindelijk uitgekomen. Zonder de mediation waren we zeker in een vechtscheiding terecht gekomen. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Maarten Evers

Gelukkig nu conflict opgelost

7 juni 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn leidinggevende en mezelf zijn we met mediation gelukkig nu tot elkaar gekomen. Dat was zeer prettig, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Dank Jullie Wel!

- Maaike Visser

Veelal bereikbaar

31 mei 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de afspraken werden op onze planning afgestemd. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. Verder hadden we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de offertes in huis voor een geschikte mediator. Snel gegaan zo.

- Patricia Boer

Eindelijk onenigheid opgelost

1 juni 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn leidinggevende en ikzelf zijn we met mediation eindelijk tot elkaar gekomen. Heel fijn geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de preferentie kreeg. Dank hiervoor!

- Nienke Molenaar

Het uit elkaar gaan met zilveren randje

28 mei 2020

Na een sterk conflict terecht gekomen bij een gepaste mediator via mediatorkaart. Niet enkel de scheiding is prima gegaan, maar mijn ex en ik zijn ook netter dan bedacht uit elkaar gegaan. Nazorg had iets beter gekund na afronding.

- Susanne de Graaf

Tevreden

31 mei 2020

Gewoon goed, zoals ik mag denken.

- Ilona Koning

Oprecht onpartijdig

27 mei 2020

De persoon die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werkgever was erg bekwaam. Geen enkele keer het gevoel gehad dat hij kant koos of bevooroordeeld was. Geweldig.

- Sjoerd Bos

Gelukkig nu rustigere tijden

27 mei 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een tijd van kalmte terecht gekomen. De gemoederen liepen aanzienlijk op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons allebei verstandig waren. Daardoor kunnen we tot vandaag soms nog teruggrijpen op afspraken van toen. Ook vielen de kosten ons enorm mee in een toch al kostbare periode.

- Adriana Jansen

Ingewikkelde erfenis tot fatsoenlijk einde gebracht

26 mei 2020

Ongeacht de ontbrekende stukken konden we in gesprek met elkaar onder begeleiding. De mediator ondersteunde ons hiermee want we hadden dit nog niet zo hoeven doen. De tarieven vielen ook alles mee.

- Jacoba de Wit

Een schouderklopje verdiend

26 mei 2020

Deze organisatie verdienen een lintje. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Annemarie Martens

Een lintje verdiend

26 mei 2020

Onze mediator was geweldig. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Elizabeth de Lange

Eindelijk onenigheid opgelost

26 mei 2020

Met een lange tijd aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu tenslotte echt met mekaar communiceren. Dat was erg prettig, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Dank hiervoor!

- Johanna Bosch

Geen kant verkiezen

24 mei 2020

Gelukkig was de begeleider erg doorgewinterd bij de mediation bij mijn werkgever. De mediator was oprecht en onafhankelijk zonder kant te kiezen. Geweldig.

- Tamara Wolters

Het idee uit de mediation helpt oprecht

21 mei 2020

De mediation heeft gezorgd voor een plan (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. We kunnen hier steeds op pakken en daar zijn we blij mee. Erg prettig, heeft ons flink geholpen.

- Dennis Kramer

Oprecht chapeau

25 mei 2020

Onze mediator was geweldig. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Dennis Bosman

De mediator was goed!

19 mei 2020

Zowel heel oprecht, ontwapenend maar ook heel medelevend. Kundige mediator dus.

- Robin Huisman

Simpel en snel

20 mei 2020

Absoluut top! Dank Jullie Wel!

- Yvonne de Lange

Vaak bereikbaar

21 mei 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de afspraken waren op onze schema’s afgestemd. ’s Avonds als de kinderen op bed lagen konden we het gesprek houden met de mediator zodat we geen vrij hoefde te pakken. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging gemakkelijk en gauw. Snel besloten zo.

- Adriana de Graaf

Oprecht chapeau

17 mei 2020

Deze mensen krijgen een schouderklopje. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Elisabeth van Wijk

Gelukkig nu conflict opgelost

20 mei 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn leidinggevende en mezelf zijn we met mediation eindelijk tot elkaar gekomen. Dat was heel prettig, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Dank Jullie Wel!

- Peter Wolters

Uit elkaar met een lichtpuntje.

20 mei 2020

Na een sterk conflict terecht gekomen bij een lieve mediator via mediatorkaart. Ik moet aanmerken dat de echtscheiding nu daarom soepeler ging dan verwacht en ook praat ik nog met mijn ex. We hebben achteraf niks meer gehoord, dat had ik ergens nog wel bedacht.

- Irene Vermeulen

Scheiding met zilveren randje

14 mei 2020

We hadden werkelijk flink ruzie al voor ik de aanvraag indiende bij mediatorkaart. Niet alleen de scheiding is prima gegaan, maar mijn ex en ik zijn ook netter dan verwacht uit elkaar gegaan. Nazorg had iets beter gekund na afsluiting.

- Niels Gerritsen

Arbeidsconflict behendig opgelost

16 mei 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleem kon komen met een medewerker maar via mediation professioneel en vlug geholpen.

- Angela van Vliet

Nalatenschap zo geregeld

17 mei 2020

We hebben de erfenis snel kunnen verdelen dankzij mediation. Dank Jullie Wel.

- Lisette Koning

Niet prijzig

16 mei 2020

Uit elkaar gaan is al duur genoeg. Gelukkig viel het uiteindelijk erg mee toen we een mediator inhuurde. Het was vlot overeengekomen nadat de doorgewinterde vrouw ons hielp.

- Kim van de Brink

Boven verwachting

17 mei 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage hoop de sessies rondom de scheiding in. Maar al gauw kwamen we wel tot een prima uitkomst. Door jullie was dit zeker veel minder fatsoenlijk geworden!

- Alexander van de Velde

De mediator was fijn!

13 mei 2020

Eveneens heel eerlijk, ontwapenend maar ook heel meelevend. Was niet haar eerste mediation, dat was te merken.

- Wilhelmina Kramer

De hulp via mediation was goed tijdens uit elkaar gaan

11 mei 2020

We hadden het moeilijk maar de hulp was erg aangenaam. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het eerstvolgende nummer bestempelde. Er wordt echt meegedacht in de oplossing. Enorm bedankt!

- Christiaan Blom

Direct afgehandeld!

9 mei 2020

Na een aanvaring van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er door mediatorkaart compleet uitgekomen! Ik denk wel dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Rob Martens

Buitenlandse nalatenschap vakkundig geregeld

8 mei 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands heengaan en erfenis. Na een sterfgeval in de familie in Canada hebben we dus begeleiding gezocht. Deze snel en met betrekkelijk lage tarieven gevonden. Dank je wel!

- Suzanne Kuiper

Menselijke aanpak

9 mei 2020

Je bent niet het eerstvolgende nummer maar wordt als mens behandeld. Je merkte tevens dat de dame die ons hielp dit frequenter had gedaan en al snel waren we in contact over oplossingen. De tijdsduur voor de mediation hadden we veel onenigheid dus dit was erg fijn. We konden vlug weer opgelucht ademen.

- Roel de Lange

Van problemen snel naar oplossingen

7 mei 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn baas en mezelf zijn we met mediation gelukkig nu tot elkaar gekomen. Erg prettig geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de preferentie kreeg. Dank daarvoor!

- Patrick van den Heuvel

Menselijke benadering

11 mei 2020

Niks niet het volgende dossier maar oprecht van mens tot mens in gesprek met elkaar. De mediator had onmiskenbaar ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende periode. En dat terwijl we de 3 maanden ervoor haast alleen maar ruzie hadden. We konden snel weer opgelucht ademhalen.

- Elizabeth de Vos

Scheidingmet een lichtpuntje.

10 mei 2020

We hadden echt flink ruzie al voor ik de aanvraag indiende bij mediatorkaart. Ik moet aanmerken dat de echtscheiding nu daarom soepeler ging dan verwacht en ook spreek ik nog met mijn ex. Nazorg had iets beter gekund na afsluiting.

- Ronald van Leeuwen

Ondanks afstand bekwaam geholpen

4 mei 2020

Persoonlijk hadden we geen expertise op het gebied van buitenlandse erfenissen. Na een sterfgeval in de familie in Canada hebben we dus begeleiding gezocht. Gelukkig deze hulp ontdekt via mediator kaart. Dank je wel!

- Marleen Veenstra

Niet prijzig

6 mei 2020

Scheiden is al prijzig genoeg. Daarom blij met het betaalbare tarief van onze mediator. We waren er toen rap uit, onbetwistbaar dat deze vrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Remco Jonker

Gewoon prima

4 mei 2020

Gewoon prima, zoals ik mag verwachten.

- Diana Brouwer

Nalatenschap netjes gedeeld

2 mei 2020

We hebben gepaste begeleiding geboden gekregen na de aanvraag hier. Was een moeilijke periode, waarin de emoties hoog konden oplopen. Maar door de ondersteuning en begeleiding is het toch geslaagd zonder ruzie. Zeer dankbaar hiervoor.

- Robertus Scholten

Moeilijke periode afgesloten

29 april 2020

Na het doodgaan van mijn vader een pijnlijke tijd afgesloten met de verdeling van de erfenis. Begeleiding was zeer persoonlijk en op maat. Er nauwgezet geregeld allemaal.

- Hanneke Visser

Gewoon goed

1 mei 2020

Absoluut top! Dank!

- Marianne van de Velden

Vechtscheiding voorkomen!

28 april 2020

Na een aanvaring van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart volkomen uitgekomen! Zonder de mediation waren we zeker weten in een vechtscheiding terecht gekomen. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Koen Verbeek

Goed geregeld Het was een minder leuke aanleiding waardoor ik hier terecht kwam maar de oplossing(en) die eruit kwamen waren goed. Eigenlijk dacht ik dat mijn werk wel voorgetrokken zou worden echter dat was oprecht niet zo. De mediator was echt onpartijdig. De tariefstelling vielen ook alles mee.

3 mei 2020

- Charlotte van Loon

Na lang onrustig nu ontspanning

2 mei 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van kalmte terecht gekomen. De gemoederen liepen aanzienlijk op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons beiden goed waren. Tot op de dag van vandaag pakken we nog wel eens terug op sommige onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de tarieven ons enorm mee in een toch al kostbare periode.

- Paul Smits

Niet duur

29 april 2020

Uit elkaar gaan is al prijzig genoeg. Vandaar blij met het lage tarief van onze mediator. Het was vlot geregeld nadat de ervaren vrouw ons begeleid had.

- Jeffrey Peeters

Conflict met personeelslid opgelost

23 april 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit vraagstuk kon komen met een medewerker maar via mediation professioneel en vlot geholpen.

- Anouk Bosman

Vlug in contact

26 april 2020

Geen 9-5 mentaliteit maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons noodzakelijk gezien het werk. Ook in de avonden was het geen probleem. De aanvraag hier op mediatorkaart ging prettig en vlot. Snel besloten zo.

- Tom van Loon

Conflict met werknemer opgelost

29 april 2020

Lang slepend conflict met een van mijn medewerkers professioneel begeleid.

- Diana Schipper

Kwetsbare afhandeling top afgehandeld

25 april 2020

Bij de scheiding kwamen er flink wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart een persoon konden zoeken waren we er direct uit. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Weleens was het een gevoelige zaak maar daar werd fatsoenlijk mee omgegaan. Erg netjes.

- Bastiaan van Beek

Goed geregeld

22 april 2020

De aanleiding was simpelweg niet prettig maar de manier waarop het geregeld is was super. Eigenlijk dacht ik dat mijn werk wel voorgetrokken zou worden echter dat was echt niet zo. Het was echt neutraal. Bovendien was het goedkoop gelukkig.

- Gerardus Vermeulen

Meer ontvangen dan bedacht

20 april 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig idee de sessies rondom de echtscheiding in. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een zeer nette verdeling zijn gekomen van de spullen. Dankzij jullie was dit vast veel minder goed geworden!

- Jacobus de Leeuw

Nalatenschap netjes verdeeld

23 april 2020

Gepaste hulp gekregen bij het verdelen van de erfenis. De emoties waren nog hoog door het overlijden van opa, bij het verdelen van de erfenis van hem. Maar door de ondersteuning en begeleiding is het toch geslaagd zonder onenigheid. Zeer bedankt hiervoor.

- Angela van de Velde

Uit elkaar met een lichtpuntje.

19 april 2020

We hadden echt flink ruzie al voor ik de aanvraag indiende bij mediatorkaart. Niet enkel de scheiding is goed verlopen, maar mijn ex en ik zijn ook netter dan verwacht uit elkaar gegaan. We hebben achteraf niks meer gehoord, dat had ik eigenlijk nog wel bedacht.

- Martijn van den Broek

Niet enkel voor personeel

20 april 2020

Zeer content met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Gauw geholpen en totaal objectief. Een opluchting.

- Eveline Peeters

Ruzie met dochter begeleid en opgelost

16 april 2020

Mijn dochter en ik leken niet goed met elkaar communiceren. De therapie die we hadden zorgde enkel maar voor meer onrust om ruzie over te maken. Vandaar ook superblij met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gebracht!

- Leonie Visser

Ruzie met dochter begeleid en opgelost

22 april 2020

Al jaren liep het contact tussen mij en mijn dochter erg moeizaam. We hebben hiervoor therapie geprobeerd, maar dat mocht niet baten. Daardoor ook superblij met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gebracht!

- Albert van Beek

Geoefend mediator

21 april 2020

Zowel heel oprecht, ontwapenend maar ook heel meevoelend. Was niet haar eerste mediation, dat was te merken.

- Marloes Timmermans

Profi en vlot geregeld

17 april 2020

De kerel die contact zocht had duidelijk verstand van zaken en kon ons rap verder helpen.

- Sharon van Dam

Menselijke aanpak

13 april 2020

Je bent niet het volgende dossier maar wordt als mens behandeld. De mediator had kennelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende periode. En dat terwijl we de 3 maanden ervoor praktisch alleen maar onenigheid hadden. We konden snel weer opgelucht ademen.

- Ilse van Loon

Erg veel gehad aan ondersteuning tijdens scheiding

14 april 2020

We hadden het zwaar maar de hulp was erg prettig. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het volgende dossier bestempelde. Flink wat tijd uitgetrokken voor mijn verhaal en het met me meedenken. Zeer bedankt!

- Sharon de Jong

Menselijke benadering

12 april 2020

Je bent niet het volgende dossier maar wordt als persoon behandeld. De mediator had duidelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende periode. De tijdsduur voor de mediation hadden we veel onenigheid dus dit was erg fijn. Dit was ook een opluchting voor ons beide.

- Maaike Schouten

Geen kant gekozen

14 april 2020

De kerel die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werkgever was erg vakkundig. Geen enkele keer het idee gehad dat hij kant koos of partijdig reageerde. Geweldig.

- Michiel van de Veen

Begeleiding en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

16 april 2020

Vlotte ondersteuning bij het uit elkaar gaan. De gesprekken en documenten waren vlug georganiseerd en goed verzorgd. Super, een hele zorg minder.

- Sanne Groen

Een schouderklopje verdiend

13 april 2020

Onze mediator was fantastisch. Ik of eigenlijk we hebben veel gehad aan de gesprekken met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Steven van de Velde

Goed afgehandeld

14 april 2020

Het was een minder leuke oorzaak waardoor ik hier terecht kwam maar de uitkomst(en) die eruit kwamen waren goed. Had verwacht dat er wel linksom of rechtsom gekozen zou worden voor mijn werkgever, maar niets is minder waar. Het was echt neutraal. Bovendien was het betaalbaar gelukkig.

- Iris van de Pol

Kwetsbare afwikkeling top overeengekomen

9 april 2020

Tijdens de scheiding kwamen er behoorlijk wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden vinden waren we er vlot uit. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Ongeacht dat het soms ontroerend was, hebben ze dit onpartijdig kunnen doen. Erg knap.

- Rutger van Loon

Prijs viel mee!

7 april 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Vandaar blij met het lage tarief van onze mediator. Het was gauw geregeld nadat de ervaren vrouw ons begeleid had.

- Björn Koster

Erfenis zo geregeld

11 april 2020

We hebben de erfenis snel kunnen delen dankzij mediation. Dank!

- Iris van den Bosch

Eindelijk conflict opgelost

10 april 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn leidinggevende en mezelf zijn we met mediation uiteindelijk tot elkaar gekomen. Dat was zeer prettig, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Bedankt!

- Bram Schipper

Pijnlijke periode afgesloten

9 april 2020

Na het overlijden van mijn vader een lastige periode afgesloten met de verdeling van de erfenis. De emoties waren hoog maar de begeleiding professioneel en meelevend. Was voor ons vlekkeloos geregeld zo.

- Eric Willems

Geoefend mediator

8 april 2020

Eveneens heel oprecht, ontwapenend maar ook heel medelevend. Was niet haar eerste mediation, dat was te merken.

- Robin van der Horst

Kwetsbare afhandeling top overeengekomen

6 april 2020

In de tijd van uit elkaar gaan was het een emotionele periode echter door de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl hadden we direct een persoon die ons goed kon helpen. De mediator handelde echt onpartijdig. Ondanks dat het soms gevoelig was, hebben ze dit neutraal kunnen doen. Prettige afhandeling zo.

- Roy de Lange

Buitenlandse erfenis vakkundig geregeld

31 maart 2020

Nog nooit te maken gehad met een buitenlands overlijden en nalatenschap. Na een sterfte in de familie in Canada hebben we dus hulp gewild. Deze snel en met relatief lage kosten gevonden. Bedankt allemaal!

- Johannes van der Meer

Echt objectief

5 april 2020

De kerel die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werkgever was erg bekwaam. Geen enkele keer het gevoel gehad dat hij kant koos of partijdig reageerde. Super.

- Ilona Hoekstra

Geen wilsbeschikking, wel eerlijk verdeeld

31 maart 2020

Ondanks de ontbrekende stukken konden we in contact met elkaar onder begeleiding. De mediator hielp ons hierbij want we hadden dit nog niet zo hoeven doen. De tarieven vielen ook alles mee.

- Johanna Smits

Heel veel gehad aan begeleiding tijdens echtscheiding

29 maart 2020

Hele lieve ervaring met de ondersteuning tijdens het uit elkaar gaan gehad. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het volgende dossier bestempelde. Veel tijd genomen voor mijn kant en het met me meedenken. Onwijs content.

- Robert Dijkstra

Begeleiding en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

9 maart 2020

Vlotte ondersteuning bij het uit elkaar gaan. De gesprekken en papieren waren vlug geregeld en goed geregeld. Pak van ons hart in een al moeilijke periode.

- Arjan de Bruin

Pijnlijke tijd afgesloten

29 februari 2020

Na het doodgaan van mijn vader een lastige periode afgesloten met de verdeling van de erfenis. Hulp was zeer persoonlijk en op maat. Was voor ons vlekkeloos geregeld zo.

- Sanne Schipper

Arbeidsconflict kundig opgelost

28 januari 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleemgeval kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en snel geregeld.

- Anna Bosman

Nalatenschap eerlijk gedeeld

23 januari 2020

We hebben prettige begeleiding aangeboden gekregen na de aanvraag hier. Was een lastige periode, waarin de emoties hoog konden stijgen. Dankzij jullie ondersteuning en daadkracht alles tot een goed einde gekomen. Zeer bedankt hiervoor.

- Iris Hendriks

Niet prijzig

31 december 2019

Scheiden is al duur genoeg. Vandaar blij met het betaalbare tarief van onze mediator. We waren er toen rap uit, duidelijk dat deze vrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Thomas van der Linden

Fijne service

31 maart 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Mariska van Dijk

Ideale website

26 maart 2020

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Simone de Vos

Ideale website

31 maart 2020

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Dirk Sanders

Goed contact

26 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Marcel van Wijk

Google is je grootste vriend

28 maart 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Remco Bos

Dit werkt fijn

26 maart 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Johannes Vos

niet verwacht zo betaalbaar

23 maart 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Marloes de Bruijn

Lang leve google

25 maart 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een aanvraag gedaan en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Linda Jansen

aangename service

24 maart 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Robin de Wit

Perfecte tip

23 maart 2020

Via bekenden beland bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Jasper van den Heuvel

Snelle match via mediatorkaart.nl

24 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Evelien de Ruiter

Geen linkedin nodig

19 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Daniël Bosch

Mijn eigen netwerk kan dit niet

22 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere LinkedIn. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Daniël Visser

Fijn!

16 maart 2020

Gisteren een aanvraag gedaan en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Maarten van der Laan

Werkt goed dit

15 maart 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Bas van den Heuvel

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

16 maart 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Ronald van Beek

Gelijk gevonden wie ik nodig had via mediatorkaart.nl

16 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en het zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Charlotte van de Velde

Heel positief

14 maart 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via de offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Barry Prins

Ideale tip

13 maart 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Tom van der Heijden

Voortreffelijke match

15 maart 2020

Via Mediatorkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Cindy de Vries

Ideale match

9 maart 2020

Via Mediatorkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Tom de Boer

Mijn eigen netwerk kan dit niet

5 maart 2020

Via Mediatorkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Sebastiaan Gerritsen

Heel positief

2 maart 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via een offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Leonie Gerritsen

Mediatorkaart werkt erg fijn

21 februari 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Nathalie Evers

aangename service

19 februari 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Karin Visser

Ideale website

12 februari 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Marije Kuipers

Eindelijk een fijne site

31 januari 2020

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij Mediatorkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Tom Kok

Na lang zoeken de juiste gevonden

24 januari 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Bram Groen

Werkt lekker!

22 januari 2020

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Jessica Gerritsen

Dé tip

11 januari 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Maaike van den Broek

vlot en makkelijk

5 januari 2020

Na een zoektocht kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Renate de Jong

Duidelijke website

10 december 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Yvonne Jansen

Ideale tip

1 december 2019

Afgelopen week een aanvraag gedaan en we moeten eerlijk zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Ramona Dijkstra

Lang leve google

26 november 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Dave Willems

Fijn!

20 november 2019

Afgelopen week offertes aangevraagd en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Nathalie de Leeuw

Vlugge offerte

14 november 2019

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Jacoba Brouwer

Eindelijk een fijne site

31 oktober 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Sebastiaan Hendriks

Perfecte website

27 oktober 2019

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Manon Bosch

Lang leve google

25 oktober 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Martijn van Dam

Zeer verrast

19 oktober 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Mediatorkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Evelien van Vliet

aangename service

12 oktober 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Adriaan de Bruin

Erg tevreden

8 oktober 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Martinus van der Linden

Dé tip

1 oktober 2019

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Diana Kramer

Eindelijk een fijne site

25 september 2019

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op Mediatorkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Wouter de Ruiter

Fijn!

18 september 2019

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Nicole van Loon

Voortreffelijke match

5 september 2019

Via Mediatorkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Jeffrey van de Berg

Ideale tip

3 september 2019

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Sjoerd Post

Snelle match via mediatorkaart.nl

28 augustus 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Elizabeth van Dam

Via forum hier terechtgekomen

16 augustus 2019

Via een forum hier terechtgekomen. Positief over de ontvangen offerte. Top professional

- Robert van der Horst

Perfecte tip

12 augustus 2019

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Joris de Boer

aangename service

6 augustus 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Marcel van der Laan

Super service

26 juli 2019

Gisteren een aanvraag gedaan en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Wendy Evers

Mediatorkaart is top!

23 juli 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Jasper Mol

Werkt goed dit

11 juli 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Lisette Kok

Aangenaam verrast

7 juli 2019

Afgelopen week offertes aangevraagd en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Peter Huisman

Voortreffelijke match

1 juli 2019

Via Mediatorkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Jacobus Molenaar

Lang leve google

26 juni 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Leonie Peeters

Eindelijk een fijne site

19 juni 2019

Na lang zoeken kwam ik uit op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Maaike van den Heuvel

Dé tip

7 juni 2019

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Paulus de Groot

Goede werking van de website

30 mei 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Marianne Verbeek

Vlugge offerte

30 mei 2019

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Johan Visser

mediatorkaart.nl heeft me snel verbonden

20 mei 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Natasja Bakker

Perfecte website

15 mei 2019

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Annemarie Gerritsen

Ideale website

8 mei 2019

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Ingrid Groen

De perfecte match

2 mei 2019

Via Mediatorkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Janneke Scholten

Vlugge offerte

18 april 2019

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Sabine van der Linden

Ideale website

6 maart 2019

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Martijn Koning

Snelle offerte

25 februari 2019

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Jasper Visser

Werkt goed dit

5 februari 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Cornelia Willemsen

Eindelijk een goede site gevonden

2 februari 2019

Na lang zoeken arriveerde ik bij Mediatorkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Johan de Vries

Ideale website

11 januari 2019

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Angela Martens

Ideale match

22 december 2018

Via Mediatorkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Iris Hermans

Lang leve google

15 januari 2019

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een aanvraag gedaan en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Cornelis van der Horst

Via forum hier terechtgekomen

20 december 2018

Via een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Juiste persoon na mislukte pogingen

- Hanneke de Koning

Uitgelichte mediators uit Wittem

Aachener Kanzlei Familienrecht

Eupener Str. 114
52066 Aachen
Duitsland

+49 241 5152657
http://www.mainz-kwasniok.de/

Martina Mainz-Kwasniok

Eupener Str. 114
52066 Aachen
Duitsland

+49 241 5152657
http://www.mainz-kwasniok.de/

SPEE advocaten

Vliegveldweg 156
6199 AD Maastricht-Airport
Nederland

043 365 2088
http://www.spee-advocaten.nl/