Mediator Hempens

Ben jij opzoek naar een top mediator uit Hempens die bij jouw bedrijf past?
Dan ben je op de goede plek.
Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Mediator Hempens verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?
Mediatorkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle mediatorkantoren uit Hempens – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2020 en verder.

Mediator Hempens gezocht?

Kosten inzichtelijk krijgen

Mediator Hempens
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 120 reviews)
Mediatorlink Mediation
Mediator ConflictConsult
Zakelijke Mediation MediationEasy
First Mediation
Mediatorgroep Bemiddeld conflictbemiddeling
Bloemster Mediation
Handdrukpunt echtscheiding meditaion

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Hempens, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Swichum, Teerns en Wergea bijvoorbeeld ook geholpen aan een mediator.

Waarom mediator Hempens

Ben jij op zoek naar de beste mediator in Hempens? Het kan lastig zijn om de geschikte mediator te vinden voor het oplossen van een conflict. Wij snappen dit maar al te goed, het is immers vrij lastig geworden door het grote aanbod van mediators. In dit artikel geven wij jou de tips die je nodig hebt tijdens je zoektocht. Spring direct naar:

Wanneer is het verstandig om de beste mediator in Hempens te zoeken

Je vraagt je natuurlijk af voor welk soort conflict je een mediator nodig hebt. De mediator zal je helpen met vrijwel alles wat te maken heeft met meningsverschillen en onderlinge ruzies. Hij doet zijn uiterste best om een einde te breien aan het geschil door met beide partijen in gesprek te gaan. Ook is het zo dat een mediator je kan helpen als je een compromis wilt laten maken voor bijvoorbeeld een arbeidsconflict. Je kan onder andere een conflict hebben over te laat uitgekeerd loon of arbeidsvoorwaarden.

De personen die te maken krijgen met bijvoorbeeld conflicten in de woonwijk kunnen ook terecht bij een mediator in Hempens. Bijvoorbeeld wanneer jij, of je buurman, een schutting wilt plaatsen en er onenigheid ontstaat over de erfgrens. Bedrijvenondernemingen kunnen een mediator weer inzetten als ze bijvoorbeeld een conflict hebben over een patent. Een mediator is dus voor bijna alle gevallen in te schakelen en kan jou waarschijnlijk ook assisteren bij je conflict. Bij Mediatorkaart kun je in Hempens terecht voor:

  • Mediator scheiding Hempens
  • Zakelijke mediation Hempens
  • Familie mediation Hempens
  • Mediation arbeidsconflict Hempens
  • En meer

Alle mediators uit Hempens

Bekijk ook mediators uit

Op zoek naar een voordelige mediator Hempens – mediator vs. rechtszaak

Er zit een aanzienlijk verschil tussen een jurist en een mediator. Een jurist heb je nodig als een zaak echt voor de rechter komt. Denk hier met name aan erge geschillen die nooit meer zonder rechter opgelost kunnen worden.

Een mediator zal zijn uiterste best doen om de ruzie onderling op te lossen, voordat er een dure rechtszaak plaatsvindt. Meestal kunnen beide partijen hierna weer met elkaar door een deur. Er zit dus een enorm verschil tussen een jurist en een mediator.

Het is bijvoorbeeld voor zakelijke mediation sterk aan te bevelen om een lokale en betaalbare mediator te vinden uit Hempens. Dit is onder andere ook in te zetten wanneer je te maken hebt met een arbeidsconflict.

Op zoek naar een mediator uit Hempens voor jouw zakelijke mediation?

Zoek een zakelijk mediator

Klik op ‘Zoek een zakelijk mediator‘ om een betaalbare mediator te vinden die gespecialiseerd is in zakelijke mediation Hempens.

Redenen om te kiezen voor een mediator in Hempens

We kunnen een heel lijstje met redenen benoemen voor het vraagstuk waarom ook jij zou moeten kiezen voor een mediator in Hempens voor het beëindigen van een conflict. Op de eerste plaats maakt de mediator het mogelijk om de relatie niet kapot te laten gaan, vaak is het namelijk zo dat de gemoederen hoog oplopen.

De mediator uit Hempens weet door zijn expertise hoe hij conflicten kan oplossen zonder dat er juist meer ruzie ontstaat. Een mediator zorgt er dus voor dat het proces sneller verloopt. Je wilt namelijk niet onnodig veel moeite stoppen in een conflict. Door de mediator uit Hempens eindigt het geschil dus snel en pijnloos.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Esther Veenstra Esther Veenstra
Customer Succes manager bij mediatorkaart.nl
Mediation94%
Familierecht90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Mediator Hempens gezocht – waar moet je op letten bij het zoeken

Het zou eenvoudig zijn om het eerste kantoor op Google te kiezen voor een mediator, maar dit is natuurlijk niet hoe het werkt. Wij helpen je voorbereid op weg door je een paar tips te geven. Het moet natuurlijk wel een ervaren partij zijn jou gaat begeleiden met je geschil. Grote ondernemingen zullen bijvoorbeeld specifiek moeten kijken naar mediators die gespecialiseerd zijn op het verhelpen van arbeidsconflicten. Mensen die willen gaan scheiden zullen moeten kijken naar een mediator scheiden in Hempens.

Scheiden in Hempens is vaak al pijnlijk genoeg zonder de, vaak nutteloze, conflicten. Een mediator scheiden helpt je om zo pijnloos mogelijk uit elkaar te gaan.

Heb jij nog informatie nodig van een specifiek mediator kantoor? Neem dan gerust contact met ze op!

Wil je bijvoorbeeld snel scheiden, vraag dan 3 offertes op van lokale en betaalbare mediators uit Hempens die je graag helpen met een echtscheiding aanvragen.

Scheiden Hempens, via een betaalbare mediators

Scheiden Hempens

Klik op de knop ‘Scheiden Hempens‘ om een scheiding aan te vragen door een scheidingsmediator uit Hempens, gespecialiseerd in echtscheiding.

3 offertes voor een mediator in Hempens

Het is natuurlijk altijd een goed plan om een offerte aan te vragen. Probeer de situatie zo specifiek mogelijk te omschrijven. Je wilt natuurlijk alleen maar uitkomen bij iemand met een hoge mate van ervaring en know-how, een bepaalde mate van professionaliteit is wel zo handig bij het oplossen van een conflict.

Vervolgens hoef je eigenlijk alleen nog maar een kennismakingsgesprek in te plannen, door dit gesprek kan je een goed beeld vormen over de persoon die jou zal gaan helpen. Het is wel wenselijk dat je het goed kunt vinden met de mediator, hij of zij zal toch iemand zijn waar je vaak mee samen zit.

Klik op kosten mediator om direct 3 offertes van lokale en betaalbare mediators uit Hempens op te vragen en zo direct inzicht te krijgen in de kosten.

Direct 3 offertes voor een specifieke kostenindicatie van verschillende mediators uit Hempens.

Nu 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit.

Mediator in Hempens – een persoon die je kan helpen

Door bovenstaande tips te volgen is het voor jou ook eenvoudig om een geschikte mediator uit Hempens te vinden. Wij bieden je dan ook de mogelijkheid om snel en simpel 3 offertes aan te vragen. Denk bijvoorbeeld ook aan het verdelen van een erfenis.Twijfel niet langer en schakel een mediator in.

Bekijk bijvoorbeeld alles over verdeling erfenis en kom direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare mediator uit Hempens.

Benieuwd naar het traject van familie mediation Hempens voor erfenis verdeling?

Verdeling erfenis mediation

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een erfenis verdeling in Hempens te bekijken middels het vergelijken van mediators uit Hempens.

Veelgestelde vragen over mediation in

Hempens

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de mediator regio Hempens jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden ook af om met haast op zoek te gaan naar een mediator. Het kan wel, maar het is het beste om hier eventjes de tijd voor te pakken om te zorgen dat alles goed voelt!

Overstappen van mediator is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande mediator. Vraag vervolgens aan je vorige mediator of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe mediator uit Hempens.

mediatorkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle mediators in Hempens. Wij zien welke mediators beschikbaar zijn in Hempens en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van mediators uit Hempens die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Mediation Hempens

De familie is weer een familie

6 september 2020

De communicatie in onze familie was altijd moeilijk, gelukkig intussen weer op een toegankelijk niveau.

- Sandra Verhoeven

Ook voor werkgevers

5 september 2020

Erg vakkundig geholpen met een geschil met een personeelslid. Vakkundig geholpen en niet het idee gehad dat het allemaal maar de schuld is van de werkgever. Erg opgelucht.

- Mariska van Dijk

Meer ontvangen dan verwacht

29 augustus 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig verwachtingen de gesprekken rondom de scheiding in. Maar al vlug kwamen we wel tot een uitstekende oplossing. Door jullie was dit vast veel minder goed gekomen!

- Hendrikus Bos

Gewoon goed

27 augustus 2020

Content zoals verwacht.

- Manon Hofman

Gelukkig nu rustigere tijden

26 augustus 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van rust terecht gekomen. De gemoederen liepen aanzienlijk op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons allebei bruikbaar waren. Daardoor kunnen we tot vandaag af en toe nog teruggrijpen op afspraken van toen. Het tarief was ook goed ondanks een al dure periode.

- Jacob van de Velden

Prijs viel mee!

26 augustus 2020

Scheiden is al duur genoeg. Gelukkig viel het toch erg mee toen we een mediator inschakelde. Het was gauw afgehandeld nadat de ervaren vrouw ons hielp.

- Brenda Sanders

Conflict met personeelslid opgelost

17 augustus 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleem kon komen met een medewerker maar via mediation professioneel en snel geregeld.

- Diana Verhoeven

Niks meer te maken met mijn werk!

14 augustus 2020

Na een hoop gezeik op werk eindelijk met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf kunnen verlaten. Had er gewoon recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Dave Bosman

Dichter naar elkaar gekomen

11 augustus 2020

De communicatie in onze familie was altijd moeilijk, gelukkig intussen weer op een toegankelijk niveau.

- Angelique Koster

Echt rechtvaardig

5 augustus 2020

Gelukkig was de coach erg geoefend bij de mediation bij mijn werk. De mediator was oprecht en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Top.

- Mark Jansen

Vechtscheiding voorkomen!

6 augustus 2020

Na een conflict van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart absoluut uitgekomen! Buiten de mediation waren we vast in een vechtscheiding terecht gekomen. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Arjan van Leeuwen

Goed gedaan Het was een minder leuke beweegreden waardoor ik hier terecht kwam maar de uitkomst(en) die eruit kwamen waren goed. Had verwacht dat er wel linksom of rechtsom partij getrokken zou worden voor mijn werk, maar niets is minder waar. Het was echt onpartijdig. Verder was het goedkoop gelukkig.

3 augustus 2020

- Susanne Bosch

Fatsoenlijk geregeld

23 juli 2020

Het was een minder leuke aanleiding waardoor ik hier terecht kwam maar de uitkomst(en) die eruit kwamen waren goed. Ergens dacht ik dat mijn werk wel voorgetrokken zou worden maar dat was oprecht niet zo. De mediator was echt onpartijdig. Ook was het betaalbaar gelukkig.

- Sanne van der Laan

Goed gedaan De oorzaak was natuurlijk niet fijn maar de methode waarop het geregeld is was super. Had verwacht dat er wel linksom of rechtsom partij getrokken zou worden voor mijn werkgever, maar niets is minder waar. Het was echt neutraal. Ook was het goedkoop gelukkig.

26 juli 2020

- Erwin van der Meer

Pijnlijke periode afgesloten

28 juli 2020

Na het overlijden van mijn pa een pijnlijke periode afgerond met de verdeling van de erfenis. De emoties waren hoog maar de ondersteuning professioneel en meelevend. Er nauwgezet geregeld allemaal.

- Marloes van de Brink

Pijnlijke tijd afgesloten

28 juli 2020

Mijn vaders overlijden zorgde voor een verdrietige periode rondom de erfenis. Hulp was erg persoonlijk en op maat. Er zorgvuldig geregeld allemaal.

- Bart Kramer

Het idee uit de mediation helpt echt

21 juli 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons heel heeft geholpen. Nog altijd wel eens als we een keer conflicten hebben grijpen we ernaar terug. Handig hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Barbara van Beek

Veelal bereikbaar

26 juli 2020

Geen 9-5 instelling maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons noodzakelijk gezien het werk. Ook in de avonden was het geen probleem. De aanvraag hier op mediatorkaart ging prettig en snel. Snel besloten zo.

- Jan Bosch

Boven verwachting

22 juli 2020

Ergens was ik wat voorzichtig om deze mediation aan te gaan. Maar al vlug kwamen we wel tot een prima uitkomst. Door jullie was dit zeker veel minder goed gekomen!

- Maartje van der Meer

De mediator was goed!

24 juli 2020

Echt begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar allereerste mediation, dat was te merken.

- Esther van de Wal

Ook voor ons als bedrijf

23 juli 2020

Zeer blij met de bemiddeling in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Professioneel geholpen en niet het idee gehad dat het allemaal maar de fout is van de werkgever. Een verademing.

- Laura van Loon

De mediator was goed!

23 juli 2020

Eveneens heel eerlijk, ontwapenend maar ook heel medelevend. Was niet haar allereerste mediation, dat was te zien.

- Jeffrey van Doorn

Veelal bereikbaar

18 juli 2020

Geen 9-5 mentaliteit maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons noodzakelijk gezien het werk. ’s Avonds als de kinderen op bed lagen konden we het gesprek houden met de mediator zodat we geen vrij hoefde te nemen. Verder hadden we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de reacties in huis voor een juiste mediator. Fijn hoe vlot dit ging.

- Mark Kuipers

Gelukkig nu van mijn leidinggevende af

20 juli 2020

Gelukkig konden we met hulp van een mediator via deze site tenslotte tot een afscheid met geschikte condities komen. Natuurlijk was het voor mij al helder dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel meegaan.

- Pieter van der Laan

Conflict met personeelslid opgelost

14 juli 2020

Langdradig besluitloos conflict met een van mijn werknemers professioneel begeleid.

- Sjoerd van Loon

Kwetsbare afhandeling top besloten

19 juli 2020

In de tijd van uit elkaar gaan was het een emotionele periode echter door de aanvraag via mediatorkaart.nl hadden we snel een persoon die ons goed kon helpen. De mediator handelde echt onpartijdig. Weleens was het een tere kwestie maar daar werd goed mee omgegaan. Prettige afhandeling zo.

- Martijn Huisman

Gelukkig nu van mijn baas af

14 juli 2020

Na een berg gedoe op werk gelukkig nu met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf kunnen verlaten. Had er domweg recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Rob Blom

Prijs viel mee!

11 juli 2020

Uit elkaar gaan is al prijzig genoeg. Daarom blij met het betaalbare tarief van onze mediator. We waren er toen vlug uit, duidelijk dat deze dame vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Simone Postma

Arbeidsconflict bekwaam aangepakt

11 juli 2020

Lang slepend conflict met een van mijn werknemers vakkundig begeleid.

- Monique Hofman

Heel veel gehad aan hulp tijdens echtscheiding

16 juli 2020

Hele fijne ervaring met de ondersteuning tijdens echtscheiding gehad. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het eerstvolgende dossier bestempelde. Er wordt echt meegedacht in de oplossing. Onwijs content.

- Maria van der Linden

Hulp bij uit elkaar gaan

15 juli 2020

Vlotte begeleiding bij het uit elkaar gaan. De sessies en documenten waren snel geregeld en goed geregeld. Super, een hele zorg minder.

- Sebastiaan de Leeuw

Prijs viel mee!

10 juli 2020

Uit elkaar gaan is al duur genoeg. Vandaar blij met het lage tarief van onze mediator. Het was snel geregeld nadat de ervaren vrouw ons hielp.

- Rob van der Heijden

Van problemen vlot naar oplossingen

8 juli 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu eindelijk echt met mekaar praten. Erg fijn geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de preferentie kreeg. Bedankt!

- Annemieke Meijer

Echtscheiding met zilveren randje

8 juli 2020

Na een sterk conflict terecht gekomen bij een prettige mediator via mediatorkaart. Ik moet zeggen dat de echtscheiding nu daarom soepeler ging dan bedacht en ook praat ik nog met mijn ex. Nazorg had iets beter gemogen na afsluiting.

- Jacoba Mulder

Nalatenschap zo afgehandeld

9 juli 2020

We hebben de erfenis snel kunnen verdelen dankzij mediation. Dank!

- Edwin Huisman

Geoefend mediator

7 juli 2020

Zowel heel eerlijk, ontwapenend en ook heel meevoelend. Was niet haar eerste mediation, dat was te zien.

- Paul de Leeuw

Volledig neutraal

2 juli 2020

Gelukkig was de coach erg geoefend bij de mediation bij mijn werkgever. Geen enkele keer het idee gehad dat hij kant koos of bevooroordeeld was. Super.

- Alexander van Dijk

De mediator was goed!

9 juli 2020

Echt begaan, eerlijk en ook empatisch. Kundige mediator dus.

- Barbara Blom

Simpel en vlot

2 juli 2020

Helemaal super! Mijn dank is groot!!

- Marc van Leeuwen

Vechtscheiding voorkomen!

3 juli 2020

Na een conflict van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er door mediatorkaart volkomen uitgekomen! Ik denk ook dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Deborah Post

Ook voor ons als bedrijf

1 juli 2020

Erg bekwaam geholpen met een ruzie met een medewerker. Vakkundig begeleid en niet het idee gekregen dat het allemaal maar de verantwoordelijkheid is van de werkgever. Erg blij.

- Sanne Post

Het plan was aantrekkelijk

1 juli 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons best heeft geholpen. Nog altijd wel eens als we een keer conflicten hebben pakken we daarnaar terug. Slim hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Jeroen Kuijpers

Niet alleen voor personeel

30 juni 2020

Erg professioneel geholpen met een ruzie met een medewerker. Professioneel geholpen en niet het gevoel gekregen dat het allemaal maar de schuld is van de werkgever. Erg blij.

- David Dijkstra

Conflict met werknemer opgelost

30 juni 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit vraagstuk kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en vlug geregeld.

- Bastiaan Timmermans

Een lintje verdiend

26 juni 2020

Deze organisatie verdienen een schouderklopje. Ik of eigenlijk wij hebben veel gehad aan de sessies met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Kirsten Hoekstra

Prijs viel mee!

27 juni 2020

Scheiden is al duur genoeg. Gelukkig viel het uiteindelijk erg mee toen we een mediator inhuurde. We waren er toen rap uit, onbetwistbaar dat deze dame vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Robin van der Linden

Oprecht fijn

22 juni 2020

Helemaal super! Bedankt!

- Susanne van Vliet

Menselijke benadering

26 juni 2020

Niks niet het volgende dossier maar oprecht van mens tot mens in contact met elkaar. De mediator had duidelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende fase. En dat inmiddels we de 3 maanden ervoor praktisch alleen maar onenigheid hadden. Dit was ook een verademing voor ons beide.

- Franciscus Visser

Ruzie met dochter begeleid en opgelost

26 juni 2020

Al jaren was het contact tussen mij en mijn tienerdochter erg moeizaam. We hebben hiervoor therapie geprobeerd, maar dat mocht niet baten. Daarom ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gebracht!

- Adrianus Evers

Nalatenschap zo afgehandeld

25 juni 2020

Zeer gauw de verdeling van de erfenis gaan regelen dankzij deze deskundigen! Bedankt.

- Tim Hofman

Professioneel en vlug

25 juni 2020

De man die contact zocht had klaarblijkelijk verstand van zaken en kon ons vlug verder helpen.

- Johan de Jong

De familie is opnieuw een familie

20 juni 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen door de fijne begeleiding en mediation.

- Chantal Meijer

Het plan was degelijk

17 juni 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons heel heeft geholpen. We kunnen hier altijd op pakken en daar zijn we content mee. Slim hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Ramona van Wijk

Uitstekend geregeld De oorzaak was overigens niet prettig maar de methode waarop het afgehandeld is was super. Eigenlijk dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden echter dat was echt niet zo. Het was echt objectief. Verder was het goedkoop gelukkig.

22 juni 2020

- Susanne van de Pol

Meer ontvangen dan bedacht

21 juni 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig hoop de sessies rondom de echtscheiding in. Viel me toch mee dat we tot een buitengewoon eerlijke verdeling zijn gekomen van de bezittingen. Ik denk dat zonder dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Susanne Verbeek

Begeleiding bij (tiener)dochter

14 juni 2020

Al jaren was het contact tussen mij en mijn dochter erg moeizaam. We hebben hiervoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Deze manier van mediation pakte vooral de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte in het geval van ons echt.

- Jacob Vermeulen

Dichter naar elkaar gekomen

20 juni 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen door de fijne hulp en mediation.

- Petrus van Dam

Niet duur

17 juni 2020

Uit elkaar gaan is al prijzig genoeg. Vandaar blij met het lage tarief van onze mediator. We waren er toen rap uit, onbetwistbaar dat deze dame vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Albert Evers

Uitstekend geregeld De reden was natuurlijk niet prettig maar de wijze waarop het afgehandeld is was super. Eigenlijk dacht ik dat mijn werk wel voorgetrokken zou worden maar dat was oprecht niet zo. De mediator was echt onpartijdig. Bovendien was het betaalbaar gelukkig.

11 juni 2020

- David Smits

Geen kant kiezen

13 juni 2020

De persoon die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werkgever was erg bekwaam. De mediator was oprecht en onafhankelijk zonder kant te kiezen. Top.

- Barry Peeters

Hulp bij uit elkaar gaan

14 juni 2020

Vlotte hulp bij het uit elkaar gaan. De sessies en papieren waren vlug georganiseerd en goed geregeld. Pak van ons hart in een al moeilijke tijd.

- Iris Hendriks

De mediator was fijn!

15 juni 2020

Eveneens heel oprecht, ontwapenend en ook heel meevoelend. Kundige mediator dus.

- Joost Kok

Erg veel gehad aan ondersteuning tijdens scheiding

8 juni 2020

Zeer lieve ervaring met de hulp tijdens het uit elkaar gaan gehad. Geen nummertje, maar echt het gevoel dat je als persoon behandeld wordt. Er wordt echt meegedacht in de oplossing. Super content.

- Paul van Leeuwen

Arbeidsconflict bekwaam opgelost

8 juni 2020

Lang slepend conflict met een van mijn werknemers professioneel begeleid.

- Albert Veenstra

Vakkundig en vlug

10 juni 2020

De kerel die contact zocht had duidelijk verstand van dingen en kon ons rap verder begeleiden.

- Simone van de Wal

Erfenis zo afgehandeld

10 juni 2020

We hebben de erfenis direct kunnen verdelen dankzij mediation. Dank!

- Hendrik van der Horst

Gewoon fijn

8 juni 2020

Dikke prima! Dank!

- Yvonne van den Heuvel

De hulp via mediation was goed tijdens scheiden

9 juni 2020

Zeer gepaste ervaring met de ondersteuning tijdens het uit elkaar gaan gehad. Via mediatorkaart kregen we iemand die ons niet als het volgende dossier bestempelde. Er wordt echt meegedacht in oplossingen. Onwijs tevreden.

- Jacobus Kramer

Dichter naar elkaar gekomen

3 juni 2020

Na een jarenlang conflict in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen door de fijne hulp en mediation.

- Evelien Wolters

Echt onpartijdig

6 juni 2020

Gelukkig was de coach erg geoefend bij de mediation bij mijn werkgever. Geen enkele keer het idee gehad dat hij kant koos of bevooroordeeld reageerde. Super.

- Tamara Meijer

Ingewikkelde erfenis tot prima einde gebracht

3 juni 2020

Ongeacht de missende documenten konden we in gesprek met elkaar onder begeleiding. De mediator hielp ons hierbij want we hadden dit nog niet zo moeten doen. De kosten vielen ook alles mee.

- Franciscus de Koning

Het idee uit de mediation helpt enorm

7 juni 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons heel erg heeft geholpen. We kunnen hier steeds op pakken en daar zijn we blij mee. Handig hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Jolanda de Jong

Het plan was degelijk

1 juni 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons best heeft geholpen. We kunnen hier steeds op terugpakken en daar zijn we content mee. Handig hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Remco de Lange

Niet enkel voor werknemers

29 mei 2020

Zeer content met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Vakkundig begeleid en niet het gevoel gekregen dat het allemaal maar de schuld is van de werkgever. Erg opgelucht.

- Daniëlle Jonker

Ongeacht de gemoederen netjes gedeeld

29 mei 2020

We hebben fijne begeleiding geboden gekregen na de aanvraag hier. Was een moeizame tijd, waarin de emoties hoog konden stijgen. Maar door de ondersteuning en begeleiding is het toch geslaagd zonder ruzie. Enorm dankbaar hiervoor.

- Anita van de Pol

De hulp via mediation was goed tijdens scheiden

31 mei 2020

Hele prettige ondervinding met de hulp tijdens echtscheiding gehad. Geen nummertje, maar echt het begrip dat je als persoon behandeld wordt. Veel tijd uitgetrokken voor mijn verhaal en het met me meedenken. Onwijs content.

- Robert Huisman

De mediator was verstandig!

2 juni 2020

Eveneens heel eerlijk, ontwapenend maar ook heel meevoelend. Kundige mediator dus.

- Diana Verbeek

Meer gekregen dan verwacht

30 mei 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig verwachtingen de sessies rondom de scheiding in. Viel me toch mee dat we tot een buitengewoon fatsoenlijke verdeling zijn gekomen van de spullen. Dankzij jullie was dit vast veel minder fatsoenlijk gekomen!

- Leonie van de Ven

Simpel en snel

28 mei 2020

Dikke prima! Bedankt!

- Eva de Wit

Moeilijke tijd afgerond

25 mei 2020

Na het overlijden van mijn vader een pijnlijke periode afgerond met de verdeling van de erfenis. De gemoederen waren hoog maar de ondersteuning professioneel en meelevend. Er nauwgezet geregeld allemaal.

- Maaike van Dijk

Het idee was aantrekkelijk

26 mei 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons enorm heeft geholpen. Nog altijd wel eens als we een keer conflicten hebben pakken we daarnaar terug. Erg fijn, heeft ons zeer geholpen.

- Bianca Molenaar

Snel in contact

29 mei 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de afspraken werden op onze schema’s afgestemd. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging soepel en vlug. Prettig hoe vlot dit ging.

- Vanessa Bakker

Na lang turbulent nu rust

26 mei 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een tijd van rust terecht gekomen. De gemoederen liepen hoog op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons allebei verstandig waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag soms nog teruggaan op afspraken van destijds. Ook vielen de kosten ons reuze mee in een toch al kostbare periode.

- Arjan Verhoeven

Persoonlijke aanpak

26 mei 2020

Niks niet het opvolgende dossier maar echt van mens tot mens in contact met elkaar. De mediator had onmiskenbaar ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende periode. De tijdsperiode voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg fijn. We konden vlug weer opgelucht ademen.

- Ronald Prins

Gelukkig nu rustigere tijden

27 mei 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een tijd van rust terecht gekomen. De gemoederen liepen hoog op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons allebei bruikbaar waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag af en toe nog teruggrijpen op afspraken van toen. Ook vielen de kosten ons enorm mee in een toch al kostbare periode.

- Arjan Peters

Hulp bij uit elkaar gaan

19 mei 2020

Passende hulp bij een scheiding gekregen. De gesprekken en documenten waren vlug overeengekomen en goed geregeld. Super, een hele zorg minder.

- Pieter Dijkstra

Professioneel en vlug

18 mei 2020

De kerel die contact zocht had duidelijk verstand van zaken en kon ons rap verder begeleiden.

- Joris de Lange

Echt neutraal

21 mei 2020

De kerel die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg bekwaam. De mediator was oprecht en onafhankelijk zonder kant te kiezen. Geweldig.

- Jolanda van Dam

Nalatenschap eerlijk gedeeld

18 mei 2020

We hebben gepaste hulp geboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het heengaan van opa, bij het verdelen van de erfenis van hem. Dankzij jullie support en energie allemaal tot een goed einde gekomen. Enorm dankbaar hiervoor.

- Bas Vermeulen

Ruzie met personeelslid opgelost

21 mei 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleemgeval kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en vlot geholpen.

- Hendrik Evers

Gewoon fijn

17 mei 2020

Dikke prima! Dank!

- Jolanda Koster

Vlot afgehandeld!

21 mei 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer praten met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Buiten de mediation waren we zeker weten in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Martijn van Wijk

Buitenlandse erfenis professioneel geregeld

14 mei 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands overlijden en nalatenschap. Vandaar toch maar begeleiding ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Deze vlot en met betrekkelijk lage tarieven gevonden. Bedankt allemaal!

- Mirjam van Dongen

Ook voor ons als bedrijf

18 mei 2020

Erg bekwaam geholpen met een ruzie met een personeelslid. Snel geholpen en totaal neutraal. Een verademing.

- Sabrina Hendriks

Onenigheid met dochter begeleid en opgelost

12 mei 2020

Mijn dochter en ik konden niet goed met elkaar converseren. We hebben daarvoor therapie geprobeerd, maar dat mocht niet baten. Deze manier van mediation pakte voornamelijk de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte voor ons volledig.

- Janneke de Koning

Prijs viel mee!

12 mei 2020

Scheiden is al prijzig genoeg. Gelukkig viel het toch erg mee toen we een mediator inhuurde. Het was vlot besloten nadat de ervaren vrouw ons begeleid had.

- Tim de Jonge

Onzekere kwestie fijn afgehandeld

9 mei 2020

Tijdens de scheiding kwamen er veel wat gevoeligheden naar boven maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden vinden waren we er vlot uit. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Ondanks dat het soms gevoelig was, hebben ze dit onpartijdig kunnen doen. Erg netjes.

- Ellen Bosch

Boven verwachting

13 mei 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage hoop de gesprekken rondom de scheiding in. Maar al snel kwamen we wel tot een uitstekende uitkomst. Door jullie was dit zeker veel minder goed geworden!

- Saskia van den Broek

Dichter naar elkaar gekomen

11 mei 2020

De communicatie in onze familie was altijd ingewikkeld, gelukkig inmiddels weer op een aanspreekbaar niveau.

- Maurice Jacobs

Arbeidsconflict behendig opgelost

13 mei 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleemgeval kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en vlug geregeld.

- Klaas Kramer

Pijnlijke tijd afgerond

8 mei 2020

Na het doodgaan van mijn pa een lastige tijd afgerond met de verdeling van de erfenis. De gemoederen waren hoog maar de begeleiding vakkundig en meelevend. Er nauwgezet geregeld allemaal.

- Nathalie van de Pol

Gevoelige kwestie goed afgehandeld

9 mei 2020

In de periode van uit elkaar gaan was het een emotionele tijd maar door de aanvraag via mediatorkaart.nl hadden we snel een persoon die ons fatsoenlijk kon helpen. De mediator handelde echt onpartijdig. Ongeacht dat het soms ontroerend was, hebben ze dit neutraal kunnen doen. Erg knap.

- Susanne van Leeuwen

Professioneel en vlug

11 mei 2020

De kerel die contact zocht had duidelijk verstand van zaken en kon ons rap verder helpen.

- Nancy Hermans

Uit elkaar met een lichtpuntje.

3 mei 2020

We hadden werkelijk flink onenigheid al voor ik de aanvraag indiende bij mediatorkaart. Niet enkel de echtscheiding is prima gegaan, maar mijn ex en ik zijn ook netter dan verwacht uit elkaar gegaan. Nazorg had iets beter gekund na afronding.

- Wilhelmus de Leeuw

Het idee van de mediation helpt oprecht

3 mei 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons zeer heeft geholpen. Nog altijd wel eens als we een keer conflicten hebben grijpen we ernaar terug. Erg prettig, heeft ons flink geholpen.

- Simone de Vries

Volledig neutraal

4 mei 2020

Gelukkig was de begeleider erg geoefend bij de mediation bij mijn werk. Geen enkele keer het gevoel gehad dat hij kant koos of partijdig reageerde. Super.

- Elisabeth van der Meulen

Dichter naar elkaar toegegroeid

1 mei 2020

De communicatie in onze familie was steeds ingewikkeld, gelukkig intussen weer op een aanspreekbaar niveau.

- Hendrika van der Meulen

Niets meer te maken met mijn werk!

7 mei 2020

Na een berg gezeik op werk eindelijk met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf kunnen verlaten. Had er domweg recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Alexander Blom

Nalatenschap netjes gedeeld

30 april 2020

Fijne begeleiding ontvangen bij het delen van de erfenis. Was een moeilijke periode, waarin de emoties hoog konden stijgen. Door jullie ondersteuning en energie alles tot een goed einde gekomen. Enorm bedankt!

- Dennis Molenaar

Vechtscheiding voorkomen!

5 mei 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Buiten de mediation waren we vast in een vechtscheiding terecht gekomen. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Thomas Mol

Dichter naar elkaar gekomen

27 april 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen door de goede begeleiding en mediation.

- Jolanda Koster

Ondanks de gemoederen eerlijk gedeeld

1 mei 2020

Prettige begeleiding ontvangen bij het delen van de erfenis. De emoties waren nog hoog door het overlijden van opa, bij het verdelen van de erfenis van hem. Door jullie ondersteuning en energie allemaal tot een goed einde gekomen. Heel erg bedankt!

- Ellen van de Velde

Boven verwachting

28 april 2020

Ergens was ik wat sceptisch om deze mediation aan te gaan. Maar al vlug kwamen we wel tot een prima uitkomst. Dankzij jullie was dit zeker veel minder goed geworden!

- Tamara Timmermans

Eindelijk conflict opgelost

28 april 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu eindelijk echt met elkaar praten. Erg fijn geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de preferentie kreeg. Dank hiervoor!

- Frank Koster

Buitenlandse nalatenschap professioneel geregeld

28 april 2020

Zelf hadden we geen expertise op het gebied van buitenlandse erfenissen. Daarom toch maar begeleiding ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Deze snel en met relatief lage tarieven gevonden. Dank allemaal!

- Martin Peeters

Ook voor werkgevers

26 april 2020

Erg vakkundig geholpen met een conflict met een werknemer. Vakkundig geholpen en niet het gevoel gekregen dat het allemaal maar de fout is van de werkgever. Een verademing.

- Petrus Evers

Niet enkel voor personeel

23 april 2020

Erg bekwaam geholpen met een geschil met een werknemer. Snel geholpen en totaal objectief. Erg opgelucht.

- Hendrika van Veen

Erfenis zo geregeld

28 april 2020

We hebben de erfenis snel kunnen verdelen dankzij mediation. Dank!

- Franciscus Vink

Geen wilsbeschikking, wel eerlijk verdeeld

24 april 2020

Er was helaas geen testament, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. Gelukkig hadden we hier hulp bij, want wij hebben hier nog niet eerder mee te maken gehad. Dank voor de goede zorgen en kundige hulp!

- Brenda van de Ven

Onenigheid met dochter opgelost

25 april 2020

Al jaren was het contact tussen mij en mijn dochter erg moeizaam. De therapie die we hadden zorgde alleen maar voor meer materiaal om ruzie over te maken. Daarom ook superblij met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Gerardus Driessen

Het idee was degelijk

19 april 2020

De mediation heeft gezorgd voor een concept (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. Nog altijd wel eens als we een keer conflicten hebben grijpen we daarnaar terug. Erg fijn, heeft ons flink geholpen.

- Suzanne Gerritsen

Menselijke benadering

20 april 2020

Je bent niet het volgende dossier maar wordt als mens behandeld. Je merkte gelijk dat de dame die ons hielp dit frequenter had geregeld en al snel waren we in gesprek over oplossingen. En dat terwijl we de 3 maanden ervoor praktisch alleen maar onenigheid hadden. Dit was wel een opluchting voor ons allebei.

- Petrus de Jonge

Niets meer te doen met mijn werk!

22 april 2020

Na een hoop gezeik op werk gelukkig nu met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf kunnen verlaten. Overigens was het voor mij al duidelijk dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel meegaan.

- Robin van Beek

Het idee van de mediation helpt enorm

17 april 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons zeer heeft geholpen. We kunnen hier altijd op pakken en daar zijn we blij mee. Erg fijn, heeft ons flink geholpen.

- Saskia Koning

Dichter naar elkaar gekomen

16 april 2020

Na een jarenlang conflict in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de goede ondersteuning en mediation.

- Erik van der Meer

De hulp via mediation was goed tijdens uit elkaar gaan

15 april 2020

We hadden het lastig maar de hulp was erg prettig. Geen nummertje, maar echt het begrip dat je als persoon behandeld wordt. Er wordt echt meegedacht in oplossingen. Onwijs content.

- Miranda van der Horst

Pijnlijke tijd afgerond

14 april 2020

Mijn vaders dood zorgde voor een lastige periode rondom de erfenis. De gemoederen waren hoog maar de begeleiding professioneel en meelevend. Was voor ons volmaakt geregeld zo.

- Jeroen van den Bosch

Gewoon prima

13 april 2020

Gewoon prima, zoals ik mag verwachten.

- Judith de Boer

Betrokken en sympathiek

11 april 2020

Voelde me echt gehoord gedurende de mediation tussen mijn werkgever en mijzelf. Hierdoor grote passen in de goede richting kunnen maken!

- Simon Post

Onenigheid met dochter begeleid en opgelost

17 april 2020

Mijn dochter en ik leken niet goed met elkaar praten. De therapie die we hadden zorgde alleen maar voor meer onrust om ruzie over te maken. Deze manier van mediation pakte speciaal de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte voor ons echt.

- Deborah Visser

Gewoon goed

13 april 2020

Dikke prima! Bedankt!

- Elisabeth Willemsen

Vaak bereikbaar

13 april 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de sessies werden op onze planning afgestemd. ’s Avonds als de kinderen op bed lagen konden we het gesprek houden met de mediator zodat we geen vrij hoefde te pakken. In ieder geval hadden we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de reacties in huis voor een geschikte mediator. Snel besloten zo.

- Catharina Vink

Na lang onrustig nu ontspanning

9 april 2020

Omdat we via mediatiorkaart met een persoon konden communiceren zijn mijn ex partner en ik eindelijk in rustigere tijden terecht gekomen. De gemoederen liepen hoog op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons allebei bruikbaar waren. Tot op de dag van vandaag pakken we nog wel eens terug op sommige onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de kosten ons enorm mee in een toch al kostbare periode.

- Paul van Leeuwen

Nalatenschap eerlijk gedeeld

11 april 2020

We hebben prettige begeleiding geboden gekregen na de aanvraag hier. Was een moeizame periode, waarin de gemoederen hoog konden oplopen. Door jullie support en daadkracht alles tot een goed einde gekomen. Zeer dankbaar hiervoor.

- Mark Bosman

Geen wilsbeschikking, wel netjes verdeeld

13 april 2020

Ondanks de missende stukken konden we in contact met elkaar onder begeleiding. De mediator ondersteunde ons hierbij want we hadden dit nog niet zo hoeven doen. De prijzen vielen ook alles mee.

- Wouter Bosch

Vechtscheiding voorkomen!

5 april 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer praten met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Buiten de mediation waren we zeker weten in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Marco Vermeulen

Gelukkig nu van mijn leidinggevende af

9 april 2020

Gelukkig konden we met behulp van een mediator via deze site eindelijk tot een afscheid met geschikte condities komen. Overigens was het voor mij al onbetwistbaar dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel toegeven.

- Maurice van Dongen

Eindelijk van mijn leidinggevende af

9 april 2020

Gelukkig konden we met hulp van een mediator via deze site eindelijk tot een afscheid met geschikte voorwaarden komen. Logischerwijs was het voor mij al onbetwistbaar dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel meegaan.

- Jacobus de Bruijn

Profi en snel geregeld

6 april 2020

De mediator waarmee we in gesprek kwamen was onmiskenbaar ervaren met dit soort conflicten en pakte het snel op.

- Janneke Peeters

Van problemen vlot naar oplossingen

7 april 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn baas en mezelf zijn we met mediation gelukkig nu tot elkaar gekomen. Dat was zeer prettig, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Dank Jullie Wel!

- Vincent van de Pol

Content

2 april 2020

Tevreden zoals verwacht.

- Sjoerd Jansen

Conflict met werknemer opgelost

5 april 2020

Lang besluitloos conflict met een van mijn medewerkers vakkundig begeleid.

- Petrus de Boer

Ongeacht de emoties eerlijk gedeeld

2 april 2020

Gepaste begeleiding gekregen bij het verdelen van de erfenis. Was een moeilijke periode, waarin de gemoederen hoog konden oplopen. Maar door de ondersteuning en advies is het toch geslaagd zonder ruzie. Mega bedankt!

- Sander de Wit

Arbeidsconflict bekwaam aangepakt

3 april 2020

Lang besluitloos conflict met een van mijn medewerkers vakkundig begeleid.

- Cindy Jacobs

Het uit elkaar gaan met zilveren randje

3 april 2020

We hadden eigenlijk flink ruzie al voor ik de offerteaanvraag indiende bij mediatorkaart. Ik moet zeggen dat de echtscheiding nu daarom soepeler ging dan bedacht en ook praat ik nog met mijn ex. We hebben erna niks meer gehoord, dat had ik ergens nog wel bedacht.

- Anouk Meijer

De hulp via mediation was goed tijdens scheiden

17 maart 2020

We hadden het moeilijk maar de hulp was erg prettig. Geen nummertje, maar echt het begrip dat je als mens behandeld wordt. Flink wat tijd uitgetrokken voor mijn kant en het met me meedenken. Geweldig bedankt!

- Bart de Leeuw

Uitstekend gedaan De reden was simpelweg niet prettig maar de manier waarop het afgehandeld is was super. Had bedacht dat er wel linksom of rechtsom gekozen zou worden voor mijn werkgever, maar niets is minder waar. De mediator was echt onpartijdig. De prijzen vielen ook alles mee.

1 maart 2020

- Sander van Doorn

Pijnlijke tijd afgerond

3 februari 2020

Na het doodgaan van mijn vader een pijnlijke periode afgerond met de verdeling van de erfenis. Advies was zeer persoonlijk en op maat. Er zorgvuldig geregeld allemaal.

- Simon Boer

Een schouderklopje krijgen

7 januari 2020

Onze mediator was fantastisch. Ik of eigenlijk we hebben veel gehad aan de sessies met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Steven Timmermans

Dichter naar elkaar gekomen

19 december 2019

De communicatie in onze familie was altijd moeilijk, gelukkig ondertussen weer op een aanspreekbaar niveau.

- Paulus Peters

Snelle offerte

1 april 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Gerardus Driessen

Perfecte tip

28 maart 2020

Via vrienden beland bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Kelly Smit

Goed contact

1 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Leonie Kuipers

Goede werking van de website

27 maart 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Marjolein de Groot

Super service

30 maart 2020

Afgelopen week een aanvraag gedaan en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Sabrina van der Laan

Werkt lekker!

28 maart 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Richard Mol

Fijn!

28 maart 2020

Afgelopen week offertes aangevraagd en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Elizabeth de Ruiter

Dit werkt fijn

21 maart 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Anita van Vliet

Werkt lekker!

25 maart 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Rutger Driessen

zeer rap geholpen

24 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, fijn persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Hendrik Wolters

Perfecte tip

18 maart 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Yvonne van Leeuwen

Lang leve google

17 maart 2020

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het offerteformulier ingevuld en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- David van den Heuvel

De perfecte match

20 maart 2020

Via Mediatorkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Melanie Peters

Na lang zoeken de juiste gevonden

15 maart 2020

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op Mediatorkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Eva van Doorn

Fijne service

18 maart 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Evelien van de Wal

vlot en makkelijk

20 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Tom van Dijk

Dé tip

16 maart 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Kim van Wijk

Prettige service

13 maart 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Cindy Hermans

Werkt lekker!

16 maart 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Raymond van Dijk

Super service

11 maart 2020

Afgelopen week offertes aangevraagd en we moeten toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Frank de Lange

Ideale website

14 maart 2020

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Catharina van der Linden

Fijne service

5 maart 2020

Na lang zoeken kwam ik uit op Mediatorkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Ivo de Koning

Duidelijke website

5 maart 2020

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Robert Bosch

Goed contact

22 februari 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Paul Blom

Ideale match

19 februari 2020

Via Mediatorkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Peter de Vos

Lang leve google

11 februari 2020

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Elizabeth de Bruijn

Heel positief

30 januari 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Mediatorkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Pieter Dekker

betaalbaarder dan ik dacht

26 januari 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Stefan Verhoeven

Goed contact

21 januari 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Hendrika Kuipers

Ideale website

15 januari 2020

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Margaretha Driessen

Via linkedin niet hetzelfde

3 januari 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Maaike Prins

zeer rap geholpen

9 december 2019

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Michael Timmermans

Mediatorkaart is top!

4 december 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Wouter Brouwer

Ideale match

21 november 2019

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Christiaan Timmermans

via mediatorkaart.nl snel gekoppeld

17 november 2019

Via Mediatorkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Martine Bos

Mediatorkaart werkt erg fijn

14 november 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Marleen Gerritsen

betaalbaar en professioneel

5 november 2019

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Petronella de Graaf

Aangenaam verrast

29 oktober 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Ruud Scholten

Aangenaam verrast

17 oktober 2019

Gisteren offertes aangevraagd en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Vincent Veenstra

Eindelijk een goede site gevonden

12 oktober 2019

Na lang zoeken kwam ik uit op Mediatorkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Nancy van de Pol

betaalbaar en professioneel

5 oktober 2019

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Kirsten van den Broek

Goed contact

1 oktober 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Nancy Jacobs

Goed contact

23 september 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Bram van den Heuvel

Fijne service

18 september 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Susanne Blom

niet verwacht zo betaalbaar

11 september 2019

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Saskia van de Velde

Prettige service

31 augustus 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Roy Koning

Gevonden via forum

25 augustus 2019

Door een forum hier beland. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Goed werk afgeleverd door de professional

- Margaretha van de Wal

Vlugge offerte

15 augustus 2019

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Klaas Maas

Heel positief

15 augustus 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Mediatorkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Chantal Hermans

Google is je grootste vriend

5 augustus 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Bram Jonker

Dit werkt fijn

1 augustus 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Joyce Hermans

Super service

25 juli 2019

Gisteren offertes aangevraagd en we moeten eerlijk zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Barbara van der Horst

Super service

14 juli 2019

Afgelopen maand offertes aangevraagd en we moeten eerlijk zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Willem van der Laan

Erg tevreden

7 juli 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Mediatorkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Michel de Haan

Snelle offerte

30 juni 2019

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Jelle Visser

Eindelijk een goede site gevonden

20 juni 2019

Na even gezocht te hebben eindigde ik op Mediatorkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Klaas Koning

niet verwacht zo betaalbaar

17 juni 2019

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Judith Willemsen

Voortreffelijke match

11 juni 2019

Via Mediatorkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Simone Peters

Na lang zoeken de juiste gevonden

4 juni 2019

Na een zoektocht arriveerde ik bij Mediatorkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Mirjam Timmermans

Prettige service

24 mei 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Nathalie van Dongen

Eindelijk een goede site gevonden

22 mei 2019

Na lang zoeken eindigde ik op Mediatorkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Miranda de Leeuw

Snelle match via mediatorkaart.nl

15 mei 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Frank Schipper

Forum bood hulp

7 mei 2019

Door een forum hier beland. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Goed werk afgeleverd door de professional

- Jolanda van de Velde

erg betaalbaar

30 april 2019

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Petronella Blom

De perfecte match

22 april 2019

Via Mediatorkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Ilse van de Velde

niet verwacht zo betaalbaar

16 maart 2019

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Sander van der Meer

Fijn!

21 februari 2019

Gisteren het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Saskia van Wijk

Via forum hier terechtgekomen

30 januari 2019

Door een forum hier beland. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Sjoerd Bosch

Ideale website

5 februari 2019

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Chantal Hoekstra

Dé tip

5 januari 2019

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Franciscus Visser

Gevonden via forum

31 december 2018

Door een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Topprofessional

- Michiel van Loon

Via linkedin niet hetzelfde

16 januari 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Renate Mulder

Goed contact

30 december 2018

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Koen Hoekstra

Uitgelichte mediators uit Hempens

Conflictregisseur

Wynzerdyk 11
9062 GP Oentsjerk
Nederland

06 31222511
http://www.conflictregisseur.com/

Topaz Mediation & Coaching

Fonteinland 7
8913 CZ Leeuwarden
Nederland

06 53957989
https://www.huwelijkstrainer.nl/

BK&R advocaten mediation

Westersingel 14
8913 CK Leeuwarden
Nederland

058 820 0388
http://www.bknr.nl/