Mediator Holsloot

Wil jij een professionele mediator uit Holsloot die bij jouw bedrijf past?
Dan ben je aan het juiste adres.
Mediatorkaart zorgt dat jij die zoekt naar Mediator Holsloot verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?
Mediatorkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle mediatorkantoren uit Holsloot – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2020 en verder.

Mediator Holsloot gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Mediator Holsloot
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 131 reviews)
Mediatorlink Mediation
Mediator ConflictConsult
Zakelijke Mediation MediationEasy
First Mediation
Mediatorgroep Bemiddeld conflictbemiddeling
Bloemster Mediation
Handdrukpunt echtscheiding meditaion

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Holsloot, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Dalerveen, Sleen en Veenoord bijvoorbeeld ook geholpen aan een mediator.

Waarom mediator Holsloot

Ook al veel tijd kwijt tijd aan het zoeken naar een mediator uit Holsloot? Het kan moeilijk zijn om de geschikte mediator te vinden voor het resolveren van een bepaald conflict. Dit komt door de hoeveelheid verschillende mediators. Gelukkig zijn wij er voor je om de beste tips te geven. Spring direct naar:

Wanneer is het verstandig om de beste mediator in Holsloot te zoeken

Je vraagt je natuurlijk af voor welk type conflict je een mediator nodig hebt. De mediator kan je helpen met vrijwel alles wat te maken heeft met conflicten en onderlinge ruzies. Door in het midden van het geschil te gaan staan, tussen beide kanten in, kan hij onafhankelijk het conflict laten verdwijnen. Ook is het zo dat een mediator je kan helpen als je een overeenkomst wilt laten opstellen voor bijvoorbeeld een arbeidsconflict. Je kan onder andere onenigheid hebben over te laat uitgekeerd loon of arbeidsvoorwaarden.

De mensen die te maken krijgen met bijvoorbeeld ruzies in de woonwijk kunnen ook aankloppen bij een mediator in Holsloot. Bijvoorbeeld wanneer jij, of je buur, een afdak wilt plaatsen en er ruzie ontstaat over de erfgrens. organisatiesondernemingen kunnen een mediator weer inschakelen als ze bijvoorbeeld een conflict hebben over plagiaat. Een mediator is dus voor bijna alle gevallen in te schakelen en kan jou waarschijnlijk ook assisteren bij je conflict. Bij Mediatorkaart kun je in Holsloot terecht voor:

  • Mediator scheiding Holsloot
  • Zakelijke mediation Holsloot
  • Familie mediation Holsloot
  • Mediation arbeidsconflict Holsloot
  • En meer

Alle mediators uit Holsloot

Bekijk ook mediators uit

Op zoek naar een voordelige mediator Holsloot – mediator vs. rechtszaak

Hoewel er overeenkomsten zijn tussen een jurist en een mediator doen ze allebei iets compleet anders. Een jurist heb je nodig als een zaak echt uitmondt tot een rechtszaak. Denk hier bijvoorbeeld aan heftige conflicten die nooit meer zonder rechter opgelost kunnen worden.

Een mediator daarentegen is de persoon die die zich bezighoud met het laten verdwijnen van een geschil. Na het ingrijpen van de mediator kunnen beide kanten van het conflict weer met elkaar door een deur. Er is dus een enorm verschil tussen een jurist en een mediator.

Het is bijvoorbeeld voor zakelijke mediation sterk aan te bevelen om een lokale en betaalbare mediator te vinden uit Holsloot. Dit is onder andere ook in te zetten wanneer je te maken hebt met een arbeidsconflict.

Op zoek naar een mediator uit Holsloot voor jouw zakelijke mediation?

Zoek een zakelijk mediator

Klik op ‘Zoek een zakelijk mediator‘ om een betaalbare mediator te vinden die gespecialiseerd is in zakelijke mediation Holsloot.

Redenen om te kiezen voor een mediator in Holsloot

We kunnen een heleboel redenen opnoemen voor de vraag waarom ook jij zou moeten kiezen voor een mediator in Holsloot voor het oplossen van een conflict. Op de eerste plaats maakt de mediator het mogelijk om de relatie niet te verpesten, meestal is het namelijk zo dat de gemoederen hoog op kunnen gaan lopen

De mediator uit Holsloot weet alles over een goede manier van onderhandelen, je weet dus zeker dat jij kunt samenzitten met de andere partij zonder dat er juist meer ruzie ontstaat. Daarnaast zal je door de mediators snel van het conflict af zijn. Je wilt uiteraard niet onnodig veel tijd steken in een conflict. De mediator uit Holsloot is er voor je om er snel een punt achter te kunnen zetten.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Esther Veenstra Esther Veenstra
Customer Succes manager bij mediatorkaart.nl
Mediation94%
Familierecht90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Mediator Holsloot gezocht – waar moet je op letten bij het zoeken

Door het enorme aanbod aan mediators is het niet altijd even eenvoudig om de juiste persoon te vinden. Wij helpen je in je zoektocht door je een aantal tips te geven. Je wilt vanzelfsprekend meteen de meest geschikte partij inhuren. Grote bedrijven zullen bijvoorbeeld specifiek moeten zoeken naar mediators die gespecialiseerd zijn op het beëindigen van arbeidsconflicten. Mensen die willen gaan scheiden zullen moeten kijken naar een mediator scheiden in Holsloot.

Scheiden in Holsloot is natuurlijk pijnlijk, maar met een mediator scheiden uit Holsloot zal je jouw huwelijk zonder onnodig gedoe kunnen afsluiten.

Je kan altijd contact zoeken met de verschillende kantoren om wat meer informatie te verkrijgen.

Wil je bijvoorbeeld snel scheiden, vraag dan 3 offertes op van lokale en betaalbare mediators uit Holsloot die je graag helpen met een echtscheiding aanvragen.

Scheiden Holsloot, via een betaalbare mediators

Scheiden Holsloot

Klik op de knop ‘Scheiden Holsloot‘ om een scheiding aan te vragen door een scheidingsmediator uit Holsloot, gespecialiseerd in echtscheiding.

3 offertes voor een mediator in Holsloot

Het is natuurlijk altijd een slim idee om een offerte aan te vragen. In de aanvraag is het van belang dat je helder bent in waar je naar op zoek bent. Dit helpt je om snel uit te komen bij een partij die de expertise heeft om jouw conflict op te lossen.

Hierna hoef je eigenlijk alleen nog maar een kennismakingsgesprek in te plannen, door dit gesprek kan je een goed beeld vormen over de mediator die jou zal gaan assisteren. Bij een mediator is het goed dat je elkaar vertrouwt, hij zal namelijk vaak contact met je hebben gedurende het conflict.

Klik op kosten mediator om direct 3 offertes van lokale en betaalbare mediators uit Holsloot op te vragen en zo direct inzicht te krijgen in de kosten.

Direct 3 offertes voor een specifieke kostenindicatie van verschillende mediators uit Holsloot.

Nu 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit.

Mediator in Holsloot – een persoon die je kan helpen

Door bovenstaande tips te volgen is het voor jou ook mogelijk om uit te komen bij een geschikte mediator uit Holsloot. Wij bieden je dan ook de kans om snel en simpel 3 offertes aan te vragen. Denk bijvoorbeeld ook aan het verdelen van een erfenis.Kwel jezelf niet langer en schakel een mediator in.

Bekijk bijvoorbeeld alles over verdeling erfenis en kom direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare mediator uit Holsloot.

Benieuwd naar het traject van familie mediation Holsloot voor erfenis verdeling?

Verdeling erfenis mediation

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een erfenis verdeling in Holsloot te bekijken middels het vergelijken van mediators uit Holsloot.

Veelgestelde vragen over mediation in

Holsloot

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de mediator regio Holsloot jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden ook af om met haast op zoek te gaan naar een mediator. Het kan wel, maar het is het beste om hier eventjes de tijd voor te pakken om te zorgen dat alles goed voelt!

Overstappen van mediator is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande mediator. Vraag vervolgens aan je vorige mediator of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe mediator uit Holsloot.

mediatorkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle mediators in Holsloot. Wij zien welke mediators beschikbaar zijn in Holsloot en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van mediators uit Holsloot die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Mediation Holsloot

Niets meer te doen met mijn werk!

10 september 2020

Tevreden konden we met hulp van een mediator via deze site tenslotte tot een vertrek met geschikte voorwaarden komen. Overigens was het voor mij al onbetwistbaar dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel toegeven.

- Sharon Gerritsen

Dichter naar elkaar gekomen

4 september 2020

De communicatie in onze familie was voortdurend moeilijk, gelukkig intussen weer op een aanspreekbaar niveau.

- Alexander Verhoeven

Geen kant kiezen

28 augustus 2020

Gelukkig was de coach erg ervaren bij de mediation bij mijn werkgever. Geen enkele keer het idee gehad dat hij kant koos of bevooroordeeld was. Top.

- Dave Willems

Betrokken en sympathiek

28 augustus 2020

Voelde me echt gehoord tijdens de mediation tussen mijn werk en mijzelf. Daardoor grote stappen in de goede richting kunnen maken!

- Cornelis de Jonge

Ongeacht de emoties netjes gedeeld

21 augustus 2020

We hebben prettige hulp geboden gekregen na de aanvraag hier. Was een moeilijke tijd, waarin de emoties hoog konden stijgen. Maar door de ondersteuning en advies is het toch geslaagd zonder ruzie. Zeer dankbaar hiervoor.

- Diana de Haan

Snel in contact

20 augustus 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de afspraken waren op onze planning afgestemd. ’s Avonds als de kinderen op bed lagen konden we het gesprek houden met de mediator zodat we geen verlof hoefde te pakken. De aanvraag hier op mediatorkaart ging soepel en vlug. Prettig hoe gauw dit ging.

- Tom Janssen

Advies en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

19 augustus 2020

Passende begeleiding bij een scheiding gekregen. De gesprekken en documenten waren vlug overeengekomen en goed verzorgd. Pak van ons hart in een al moeilijke tijd.

- Niels Kuipers

Menselijke aanpak

15 augustus 2020

Niks niet het opvolgende dossier maar oprecht van mens tot mens in gesprek met elkaar. Je merkte gelijk dat de vrouw die ons bijstond dit frequenter had gedaan en al snel waren we in gesprek over oplossingen. En dat inmiddels we de 3 maanden daarvoor haast alleen maar ruzie hadden. We konden vlug weer opgelucht ademen.

- Daniël Vermeulen

Een schouderklopje verdiend

9 augustus 2020

Onze mediator was fantastisch. Ik of liever we hebben flink gehad aan de gesprekken met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Marloes Koster

De familie is weer een familie

9 augustus 2020

De communicatie in onze familie was voortdurend moeilijk, gelukkig ondertussen weer op een aanspreekbaar niveau.

- Nancy van Doorn

Arbeidsconflict bekwaam opgelost

3 augustus 2020

Lang slepend conflict met een van mijn werknemers professioneel begeleid.

- Jeroen Koning

Begeleiding en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

31 juli 2020

Vlotte hulp bij het uit elkaar gaan. De ervaring gedurende de mediations zorgde voor een gestructureerde mediation en afwikkeling. Top, een hele zorg minder.

- Björn Huisman

Hulp bij (tiener)dochter

26 juli 2020

Al jaren was het contact tussen mij en mijn dochter erg moeizaam. De therapie die we hadden zorgde alleen maar voor meer onrust om ruzie over te maken. Deze manier van mediation pakte speciaal de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte voor ons echt.

- Gerrit van den Heuvel

Meer gekregen dan verwacht

28 juli 2020

Eigenlijk was ik wat ongelovig om deze mediation aan te gaan. Viel me toch mee dat we tot een buitengewoon nette verdeling zijn gekomen van de eigendommen. Ik denk dat buiten dit we er niet goed uit waren gekomen.

- Anouk de Groot

Advies en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

26 juli 2020

Adequate begeleiding bij een scheiding gekregen. De ervaring gedurende de mediations zorgde voor een gestructureerde mediation en afwikkeling. Super, een hele zorg minder.

- Renate van de Wal

Verstandig afgehandeld

21 juli 2020

Het was een minder leuke oorzaak waardoor ik hier terecht kwam maar de oplossing(en) die eruit kwamen waren goed. Had bedacht dat er wel linksom of rechtsom partij getrokken zou worden voor mijn werk, maar niks is minder waar. Het was echt neutraal. Bovendien was het goedkoop gelukkig.

- Adriana van de Velden

Tevreden

20 juli 2020

Gewoon goed, zoals ik mag denken.

- Remco van de Berg

Gevoelige kwestie goed afgehandeld

25 juli 2020

In de periode van uit elkaar gaan was het een emotionele tijd echter door de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl hadden we direct een persoon die ons fatsoenlijk kon helpen. De mediator hielp echt onpartijdig. Ongeacht dat het soms ontroerend was, hebben ze dit onpartijdig kunnen doen. Fijne afwikkeling zo.

- Alexander van de Velde

Hulp bij (tiener)dochter

25 juli 2020

Al jaren was het contact tussen mij en mijn tienerdochter erg moeizaam. De therapie die we hadden zorgde enkel maar voor meer zorgen om ruzie over te maken. Deze manier van mediation pakte vooral de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte voor ons echt.

- Caroline Groen

Ook voor ons als bedrijf

24 juli 2020

Zeer content met de bemiddeling in een arbeidsconflict met één van mijn medewerkers. Vlot geholpen en totaal objectief. Een verademing.

- Johannes Prins

Prima gedaan Het was een minder leuke beweegreden waardoor ik hier terecht kwam maar de oplossing(en) die eruit kwamen waren goed. Had bedacht dat er wel linksom of rechtsom gekozen zou worden voor mijn werkgever, maar niks is minder waar. De mediator was echt neutraal. Verder was het goedkoop gelukkig.

20 juli 2020

- Ilse Peeters

Dichter naar elkaar toegegroeid

18 juli 2020

Na een jarenlang conflict in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de goede begeleiding en mediation.

- Marcel van de Velde

Ervaren mediator

22 juli 2020

Echt begaan, eerlijk en ook empatisch. Kundige mediator dus.

- Hendrikus Vink

Erg veel gehad aan ondersteuning tijdens echtscheiding

18 juli 2020

Hele gepaste ervaring met de begeleiding tijdens het uit elkaar gaan gehad. Geen nummertje, maar echt het gevoel dat je als mens behandeld wordt. Flink wat tijd genomen voor mijn kant en het met me meedenken. Onwijs tevreden.

- Rogier Willems

Snel geregeld

13 juli 2020

Erg snel de verdeling van de erfenis gaan inrichten dankzij deze professionals! Dank!

- Frank van Wijk

Hulp bij (tiener)dochter

14 juli 2020

Mijn dochter en ik leken niet goed met elkaar praten. We hebben daarvoor therapie geprobeerd, maar dat mocht niet baten. Deze manier van mediation pakte voornamelijk de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte voor ons echt.

- Christian Hendriks

Het idee was fatsoenlijk

12 juli 2020

De mediation heeft gezorgd voor een idee (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. Nog steeds wel eens als we een keer woorden hebben pakken we daarnaar terug. Handig hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Roel de Groot

Het plan was fatsoenlijk

13 juli 2020

De mediation heeft gezorgd voor een idee (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. Nog steeds wel eens als we een keer woorden hebben grijpen we ernaar terug. Slim hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Esther Jacobs

Onenigheid met dochter opgelost

11 juli 2020

Mijn dochter en ik leken niet goed met elkaar communiceren. We hebben daarvoor therapie geprobeerd, maar dat mocht niet baten. Deze manier van mediation pakte vooral de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte voor ons volledig.

- Thomas Hoekstra

Gewoon prima

11 juli 2020

Content zoals verwacht.

- Eric Hoekstra

Boven verwachting

10 juli 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig idee de gesprekken rondom de echtscheiding in. Viel me toch mee dat we tot een buitengewoon fatsoenlijke verdeling zijn gekomen van de spullen. Ik denk dat buiten dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Nienke Meijer

Menselijke benadering

8 juli 2020

Niks niet het volgende dossier maar oprecht van mens tot mens in gesprek met elkaar. De mediator had kennelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende periode. En dat inmiddels we de 3 maanden daarvoor haast alleen maar ruzie hadden. We konden vlug weer opgelucht ademen.

- Sandra Smit

De hulp via mediation was goed tijdens uit elkaar gaan

6 juli 2020

Zeer prettige ervaring met de begeleiding tijdens echtscheiding gehad. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het volgende dossier bestempelde. Veel tijd genomen voor mijn verhaal en het met me meedenken. Geweldig bedankt!

- Eva Kuiper

Uit elkaar met een lichtpuntje.

8 juli 2020

Na een behoorlijk conflict terecht gekomen bij een fijne mediator via mediatorkaart. Ik moet aanmerken dat de scheiding nu daardoor soepeler ging dan bedacht en ook praat ik nog met mijn ex. We hebben erna niks meer vernomen, dat had ik ergens nog wel verwacht.

- Christian Wolters

Direct afgehandeld!

7 juli 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer praten met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Ik denk eigenlijk dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Eveline Hermans

Vechtscheiding voorkomen!

3 juli 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer praten met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch eindelijk uitgekomen. Ik denk wel dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Anita Bos

Betrokken en sympathiek

9 juli 2020

Voelde me echt gehoord tijdens de mediation tussen mijn werk en mezelf. Daardoor grote stappen in de juiste richting kunnen maken!

- Cornelia Wolters

Geoefend mediator

8 juli 2020

Eveneens heel eerlijk, ontwapenend en ook heel meelevend. Was niet haar eerste mediation, dat was te merken.

- Petronella de Jong

Geen testament, wel netjes verdeeld

5 juli 2020

Ondanks de ontbrekende documenten konden we in gesprek met elkaar onder begeleiding. De mediator hielp ons hiermee want we hadden dit nog niet zo hoeven doen. bedankt voor de goede zorgen en professionele begeleiding!

- Johan Hendriks

Het idee uit de mediation helpt enorm

7 juli 2020

De mediation heeft gezorgd voor een concept (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. Nog altijd wel eens als we een keer conflicten hebben grijpen we ernaar terug. Slim hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Tom Maas

Goed geregeld

4 juli 2020

Het was een minder leuke oorzaak waardoor ik hier terecht kwam maar de oplossing(en) die eruit kwamen waren goed. Ergens dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden maar dat was echt niet zo. De mediator was echt onpartijdig. Bovendien was het goedkoop gelukkig.

- Richard Maas

Echt neutraal

2 juli 2020

Gelukkig was de ondersteuner erg bedreven bij de mediation bij mijn werkgever. Geen enkele keer het gevoel gehad dat hij kant koos of bevooroordeeld was. Super.

- Chantal van Dongen

Echtscheiding met zilveren randje

28 juni 2020

We hadden eigenlijk flink ruzie al voor ik de offerteaanvraag indiende bij mediatorkaart. Ik moet vertellen dat de echtscheiding nu daardoor soepeler ging dan bedacht en ook praat ik nog met mijn ex. Nazorg had iets beter gekund na afsluiting.

- Adriana Kuipers

Na lang onrustig nu ontspanning

2 juli 2020

Omdat we via mediatiorkaart met iemand konden communiceren zijn mijn ex partner en ik gelukkig nu in rustigere tijden terecht gekomen. Er waren heldere situaties maar er werden vooral oplossingen bedacht die voor ons alletwee werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gezakt waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag soms nog teruggrijpen op afspraken van toen. Ook vielen de prijzen ons enorm mee in een toch al kostbare periode.

- Michael van den Broek

Na lang onrustig nu ontspanning

27 juni 2020

Omdat we via mediatiorkaart met een persoon konden communiceren zijn mijn ex partner en ik eindelijk in rustigere tijden terecht gekomen. Er werden heldere situaties maar er werden bovenal oplossingen aangedragen die voor ons alletwee werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Tot op de dag van vandaag pakken we nog wel eens terug op sommige items die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook goed ondanks een al dure periode.

- Patricia Martens

Eindelijk van mijn baas af

29 juni 2020

Na een berg gezeik op werk eindelijk met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf mogen verlaten. Natuurlijk was het voor mij al onbetwistbaar dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel meegaan.

- Petronella de Leeuw

Geen kant verkiezen

27 juni 2020

De persoon die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg professioneel. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Geweldig.

- Dennis van den Broek

Meer gekregen dan verwacht

24 juni 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage hoop de sessies rondom de echtscheiding in. Viel me toch mee dat we tot een zeer eerlijke verdeling zijn gekomen van de bezittingen. Ik denk dat zonder dit we er niet goed uit waren gekomen.

- Margaretha Sanders

Snel opgelost!

26 juni 2020

Na een ruzie van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart volledig uitgekomen! Ik denk ook dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Sabine van den Broek

Meelevend en vriendelijk

20 juni 2020

Er is geen partij gekozen en geluisterd naar alle partijen. Hierdoor grote stappen in de juiste richting kunnen maken!

- Jacqueline de Lange

Professioneel en vlug

20 juni 2020

De kerel die contact zocht had klaarblijkelijk verstand van zaken en kon ons vlug verder helpen.

- Roel Peeters

Ondanks afstand bekwaam geholpen

23 juni 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands overlijden en erfenis. Na een sterfgeval in de familie in Canada hebben we dus hulp gezocht. Deze vlot en met relatief lage kosten gevonden. Bedankt allemaal!

- Jolanda de Lange

Het plan was fatsoenlijk

23 juni 2020

De mediation heeft gezorgd voor een idee (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. We kunnen hier altijd op pakken en daar zijn we blij mee. Erg fijn, heeft ons flink geholpen.

- Paul de Ruiter

Menselijke benadering

20 juni 2020

Niks niet het volgende dossier maar echt van mens tot mens in contact met elkaar. Je merkte gelijk dat de dame die ons hielp dit vaker had geregeld en al snel waren we in gesprek over oplossingen. En dat terwijl we de 3 maanden daarvoor praktisch alleen maar onenigheid hadden. Dit was ook een opluchting voor ons allebei.

- Esther Kuiper

Profi en handig geregeld

15 juni 2020

De man die contact zocht had duidelijk verstand van zaken en kon ons vlug verder begeleiden.

- Raymond van der Meulen

Tevreden

16 juni 2020

Content zoals bedacht.

- Willem Koning

Niet prijzig

17 juni 2020

Scheiden is al prijzig genoeg. Daarom blij met het lage tarief van onze mediator. Het was gauw overeengekomen nadat de doorgewinterde vrouw ons begeleid had.

- Martijn Kramer

Oprecht objectief

12 juni 2020

Gelukkig was de begeleider erg geoefend bij de mediation bij mijn werk. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Super.

- Erik de Groot

Erfenis eerlijk gedeeld

13 juni 2020

Prettige ondersteuning gekregen bij het verdelen van de erfenis. Was een moeizame periode, waarin de gemoederen hoog konden oplopen. Maar door de hulp en begeleiding is het toch geslaagd zonder onenigheid. Mega bedankt!

- Nicole Martens

Heel veel gehad aan hulp tijdens echtscheiding

10 juni 2020

Hele fijne ondervinding met de hulp tijdens het uit elkaar gaan gehad. Geen nummertje, maar echt het begrip dat je als persoon behandeld wordt. Er wordt echt meegedacht in de oplossing. Super tevreden.

- Remco Post

Prijs viel mee!

11 juni 2020

Scheiden is al duur genoeg. Gelukkig viel het uiteindelijk erg mee toen we een mediator inschakelde. Het was vlot besloten nadat de doorgewinterde vrouw ons begeleid had.

- Marcel de Haan

Na lang onrustig nu rust

10 juni 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van rust terecht gekomen. De gemoederen liepen hoog op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons beiden goed waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op bepaalde items die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de prijzen ons reuze mee in een toch al kostbare periode.

- Dirk de Leeuw

Direct opgelost!

13 juni 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer praten met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Ik denk ook dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Dennis van der Horst

Ondanks afstand bekwaam geholpen

6 juni 2020

Zelf hadden we geen deskundigheid op het gebied van buitenlandse erfenissen. Na een sterfgeval in de familie in Canada hebben we dus begeleiding gewild. Gelukkig deze hulp gevonden via mediator kaart. Dank je wel!

- Niels van Veen

Begeleiding en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

5 juni 2020

Snelle begeleiding bij het uit elkaar gaan. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een gestructureerde mediation en afhandeling. Top, een hele zorg minder.

- Raymond van Leeuwen

Menselijke aanpak

4 juni 2020

Je bent niet het eerstvolgende dossier maar wordt als persoon behandeld. De mediator had duidelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende periode. De tijdsduur voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg fijn. We konden snel weer opgelucht ademhalen.

- Erwin Kuiper

Niet prijzig

11 juni 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Gelukkig viel het toch erg mee toen we een mediator inhuurde. Het was vlot geregeld nadat de doorgewinterde dame ons begeleid had.

- Robert de Boer

Kwetsbare afhandeling top geregeld

3 juni 2020

Bij de scheiding kwamen er flink wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart een persoon konden zoeken waren we er vlug uit. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Weleens was het een gevoelige kwestie maar daar werd fatsoenlijk mee omgegaan. Erg netjes.

- Cornelis van Veen

Gevoelige kwestie fijn afgehandeld

8 juni 2020

Tijdens de scheiding kwamen er veel wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden vinden waren we er direct uit. De mediator handelde volledig onpartijdig. Weleens was het een tere zaak maar daar werd goed mee omgegaan. Erg netjes.

- Rob van Vliet

Arbeidsconflict behendig aangepakt

1 juni 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleem kon komen met een medewerker maar via mediation professioneel en vlot geholpen.

- Johanna Willemsen

Ruzie met medewerker opgelost

2 juni 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleem kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en vlot geholpen.

- Ramona de Bruin

Meer gekregen dan verwacht

4 juni 2020

Ergens was ik wat sceptisch om deze mediation aan te gaan. Maar al gauw kwamen we wel tot een prima uitkomst. Ik denk dat zonder dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Daniël Visser

Scheidingmet een lichtpuntje.

1 juni 2020

Na een flink conflict terecht gekomen bij een gepaste mediator via mediatorkaart. Ik moet aanmerken dat de scheiding nu daardoor soepeler ging dan verwacht en ook spreek ik nog met mijn ex. We hebben erna niks meer gehoord, dat had ik eigenlijk nog wel bedacht.

- Marcel Hofman

Erfenis netjes gedeeld

2 juni 2020

We hebben prettige begeleiding geboden gekregen na de aanvraag hier. Was een lastige tijd, waarin de gemoederen hoog konden oplopen. Maar door de ondersteuning en begeleiding is het toch geslaagd zonder ruzie. Mega bedankt!

- Roel Prins

Ook voor ons als bedrijf

29 mei 2020

Erg bekwaam geholpen met een conflict met een werknemer. Professioneel geholpen en niet het idee gekregen dat het allemaal maar de fout is van de werkgever. Een verademing.

- Manon Bos

Het plan was goed

3 juni 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons echt heeft geholpen. Nog steeds wel eens als we een keer woorden hebben pakken we ernaar terug. Slim hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Marianne van der Heijden

Professioneel en snel

3 juni 2020

De man die contact zocht had duidelijk verstand van dingen en kon ons vlug verder helpen.

- Patricia van de Berg

Eindelijk van mijn leidinggevende af

28 mei 2020

Na een berg gezeik op werk eindelijk met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf mogen verlaten. Overigens was het voor mij al onbetwistbaar dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel toegeven.

- Roel de Wit

Het idee uit de mediation helpt enorm

29 mei 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons echt heeft geholpen. Nog altijd wel eens als we een keer woorden hebben grijpen we ernaar terug. Slim hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Anita Willemsen

Gelukkig nu onenigheid opgelost

28 mei 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn leidinggevende en mezelf zijn we met mediation gelukkig nu tot elkaar gekomen. Erg fijn geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de preferentie kreeg. Bedankt!

- Annemieke Hendriks

Niet enkel voor personeel

27 mei 2020

Erg content met de bemiddeling in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Vakkundig geholpen en niet het idee gekregen dat het allemaal maar de schuld is van de werkgever. Een opluchting.

- Cindy Vos

Meelevend en welwillend

23 mei 2020

Voelde me echt gehoord tijdens de mediation tussen mijn werk en mezelf. Daardoor grote passen in de juiste richting kunnen zetten!

- Stefan de Wit

Conflict met medewerker opgelost

25 mei 2020

Langdradig slepend conflict met een van mijn medewerkers vakkundig begeleid.

- Anita de Bruijn

Snel afgehandeld

25 mei 2020

Zeer gauw de verdeling van de erfenis gaan inrichten dankzij deze deskundigen! Bedankt.

- Peter van der Horst

De mediator was fijn!

26 mei 2020

Gewoon begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar eerste mediation, dat was te merken.

- Christian Hoekstra

Buitenlandse erfenis vakkundig afgehandeld

25 mei 2020

Persoonlijk hadden we geen expertise op het gebied van buitenlandse erfenissen. Na een sterfgeval in de familie in Canada hebben we dus begeleiding gezocht. Gelukkig deze begeleiding ontdekt via mediator kaart. Bedankt allemaal!

- Marinus Bos

Prima geregeld Het was een minder leuke aanleiding waardoor ik hier terecht kwam maar de uitkomst(en) die eruit kwamen waren goed. Ergens dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden maar dat was echt niet zo. Het was echt neutraal. De prijzen vielen ook alles mee.

22 mei 2020

- Maartje de Vries

Complexe nalatenschap tot prima einde gebracht

24 mei 2020

Ongeacht de ontbrekende stukken konden we in contact met elkaar onder begeleiding. De mediator ondersteunde ons hierbij want we hadden dit nog niet zo hoeven doen. De prijzen vielen ook alles mee.

- Iris van Wijk

Profi en handig geregeld

20 mei 2020

De kerel die contact zocht had duidelijk verstand van zaken en kon ons rap verder helpen.

- Sebastiaan Hermans

Dichter naar elkaar toegegroeid

18 mei 2020

Na een jarenlang conflict in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen door de fijne ondersteuning en mediation.

- Sabine Meijer

Dichter naar elkaar toegegroeid

18 mei 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen door de goede ondersteuning en mediation.

- Angelique de Boer

Geen kant kiezen

14 mei 2020

De kerel die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg vakkundig. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder kant te kiezen. Geweldig.

- Jacoba Kok

Scheidingmet een lichtpuntje.

20 mei 2020

Na een flink conflict terecht gekomen bij een fijne mediator via mediatorkaart. Ik moet aanmerken dat de echtscheiding nu daardoor soepeler ging dan bedacht en ook spreek ik nog met mijn ex. We hebben erna niks meer vernomen, dat had ik ergens nog wel verwacht.

- Suzanne Willemsen

Niks meer te doen met mijn werk!

14 mei 2020

Na een berg gedoe op werk eindelijk met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf kunnen verlaten. Logischerwijs was het voor mij al onbetwistbaar dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel meegaan.

- Nicolaas Hendriks

Pijnlijke periode afgerond

14 mei 2020

Na het doodgaan van mijn vader een lastige periode afgerond met de verdeling van de erfenis. Begeleiding was zeer individueel en op maat. Er nauwgezet geregeld allemaal.

- Marloes Janssen

Prima gedaan Het was een minder leuke aanleiding waardoor ik hier terecht kwam maar de oplossing(en) die eruit kwamen waren goed. Eigenlijk dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden echter dat was echt niet zo. Het was echt onpartijdig. Verder was het goedkoop gelukkig.

11 mei 2020

- David de Leeuw

Onenigheid met dochter opgelost

12 mei 2020

Mijn dochter en ik leken niet goed met elkaar spreken. We hebben daarvoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Deze manier van mediation pakte vooral de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte in het geval van ons echt.

- Bram Peeters

Geoefend mediator

8 mei 2020

Oprecht begaan, eerlijk en ook empatisch. Kundige mediator dus.

- Frank de Boer

Profi en vlot geregeld

9 mei 2020

De kerel die contact zocht had klaarblijkelijk verstand van zaken en kon ons vlug verder helpen.

- Steven de Groot

De familie is opnieuw een familie

9 mei 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen door de goede ondersteuning en mediation.

- Joost van der Heijden

Kwetsbare afhandeling top overeengekomen

8 mei 2020

In de tijd van uit elkaar gaan was het een emotionele periode echter door de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl hadden we direct een persoon die ons goed kon helpen. De mediator hielp echt neutraal. Ongeacht dat het soms emotioneel was, hebben ze dit neutraal kunnen doen. Erg knap.

- Roy de Lange

Geen kant gekozen

8 mei 2020

Gelukkig was de coach erg ervaren bij de mediation bij mijn werkgever. Geen enkele keer het gevoel gehad dat hij kant koos of bevooroordeeld was. Geweldig.

- Sander van de Pol

Ruzie met personeelslid opgelost

4 mei 2020

Lang slepend conflict met een van mijn medewerkers professioneel begeleid.

- Patricia van Doorn

Profi en handig geregeld

3 mei 2020

De mediator waarmee we in gesprek kwamen was duidelijk ervaren met dit soort conflicten en pakte het snel op.

- Anouk Smeets

Uit elkaar met een lichtpuntje.

2 mei 2020

We hadden eigenlijk flink onenigheid al voor ik de aanvraag indiende bij mediatorkaart. Niet enkel de echtscheiding is prima verlopen, maar mijn ex en ik zijn ook beter dan bedacht uit elkaar gegaan. We hebben erna niks meer vernomen, dat had ik ergens nog wel bedacht.

- Marcel van de Velden

Content

8 mei 2020

Gewoon prima, zoals ik mag verwachten.

- Martinus Schouten

Ongeacht de gemoederen eerlijk gedeeld

5 mei 2020

We hebben gepaste begeleiding geboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het heengaan van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Maar door de ondersteuning en advies is het toch geslaagd zonder onenigheid. Zeer bedankt hiervoor.

- Johan de Ruiter

Ruzie met dochter begeleid en opgelost

4 mei 2020

Al jaren was het contact tussen mij en mijn tienerdochter erg moeizaam. We hebben hiervoor therapie geprobeerd, maar dat mocht niet baten. Daarom ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Tamara Hendriks

Het idee van de mediation helpt oprecht

29 april 2020

De mediation heeft gezorgd voor een idee (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. We kunnen hier steeds op pakken en daar zijn we blij mee. Erg prettig, heeft ons flink geholpen.

- Petra de Koning

Meelevend en welwillend

4 mei 2020

Voelde me echt gehoord tijdens de mediation tussen mijn werkgever en mezelf. Daardoor kunnen we nu in het proces snel door naar de oplossing.

- Albert van Doorn

Kwetsbare afwikkeling top verzorgd

27 april 2020

In de tijd van uit elkaar gaan was het een emotionele periode echter door de aanvraag via mediatorkaart.nl hadden we direct een persoon die ons goed kon helpen. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Weleens was het een gevoelige kwestie maar daar werd goed mee omgegaan. Prettige afhandeling zo.

- Eva van der Linden

Niet alleen voor personeel

3 mei 2020

Erg professioneel geholpen met een conflict met een medewerker. Vakkundig geholpen en niet het idee gehad dat het allemaal maar de schuld is van de werkgever. Erg opgelucht.

- Steven de Wit

Profi en vlot geregeld

26 april 2020

De mediator waarmee we in gesprek kwamen was duidelijk ervaren met dit soort conflicten en pakte het direct op.

- Vanessa Mol

Kwetsbare afwikkeling top verzorgd

29 april 2020

In de tijd van uit elkaar gaan was het een emotionele tijd echter door de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl hadden we direct iemand die ons goed kon helpen. De mediator hielp volledig onpartijdig. Ongeacht dat het soms gevoelig was, hebben ze dit onpartijdig kunnen doen. Erg netjes.

- Dennis Timmermans

Gewoon goed

27 april 2020

Tevreden zoals verwacht.

- Michael van den Heuvel

Snel in contact

24 april 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de sessies waren op onze schema’s afgestemd. ’s Avonds als de kinderen in bed lagen konden we het gesprek houden met de mediator zodat we geen vrij hoefde te nemen. Verder hadden we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de reacties in huis voor een passende mediator. Snel geregeld zo.

- Linda van de Velde

Ondanks afstand bekwaam geholpen

25 april 2020

Persoonlijk hadden we geen deskundigheid op het gebied van buitenlandse erfenissen. Daarom toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Deze vlot en met betrekkelijk lage kosten gevonden. Dank jullie wel!

- Bastiaan Koster

Dichter naar elkaar gekomen

26 april 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen door de goede hulp en mediation.

- Miranda van Vliet

Van moeilijkheden vlot naar oplossingen

27 april 2020

Met een lange periode aan moeizame samenwerking konden we (ik en mijn teamleider) nu eindelijk echt met elkaar praten. Dat was zeer prettig, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer de voorkeur kreeg. Bedankt!

- Ivo van der Meer

Geen wilsbeschikking, wel netjes verdeeld

25 april 2020

Ondanks de ontbrekende documenten konden we in gesprek met elkaar onder begeleiding. De mediator hielp ons hierbij want we hadden dit nog nooit zo hoeven doen. De prijzen vielen ook alles mee.

- Nicolaas de Vos

Snel in contact

18 april 2020

Geen 9-5 mentaliteit maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons belangrijk gezien het werk. ’s Avonds als de kinderen op bed lagen konden we het gesprek houden met de mediator zodat we geen verlof hoefde te pakken. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging soepel en vlug. Snel geregeld zo.

- Erwin van de Ven

Arbeidsconflict bekwaam opgelost

22 april 2020

Lang slepend conflict met een van mijn medewerkers professioneel begeleid.

- Anna Evers

De familie is weer een familie

19 april 2020

Na een jarenlang conflict in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen door de goede ondersteuning en mediation.

- Sjoerd Blom

Ingewikkelde erfenis tot fatsoenlijk einde gebracht

16 april 2020

Er was jammer genoeg geen wilsbeschikking, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. De mediator ondersteunde ons hierbij want we hadden dit nog niet zo moeten doen. Dank voor de goede zorgen en professionele hulp!

- Margaretha Brouwer

De mediator was goed!

21 april 2020

Gewoon begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar allereerste mediation, dat was te zien.

- Richard van Dam

Persoonlijk afgestemd advies

18 april 2020

Je bent niet het eerstvolgende nummer maar wordt als persoon behandeld. Je merkte direct dat de vrouw die ons bijstond dit frequenter had gedaan en al snel waren we in contact over oplossingen. De periode voor de mediation hadden we veel onenigheid dus dit was erg prettig. We konden snel weer opgelucht ademen.

- Petrus van den Heuvel

De mediator was goed!

18 april 2020

Eveneens heel eerlijk, ontwapenend en ook heel medelevend. Kundige mediator dus.

- Anne Dijkstra

Vechtscheiding voorkomen!

19 april 2020

Na een conflict van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart helemaal uitgekomen! Ik denk ook dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Johan van de Berg

Gevoelige kwestie fijn afgehandeld

13 april 2020

In de periode van uit elkaar gaan was het een emotionele periode maar door de aanvraag via mediatorkaart.nl hadden we snel iemand die ons fatsoenlijk kon helpen. De mediator hielp oprecht neutraal. Ongeacht dat het soms gevoelig was, hebben ze dit neutraal kunnen doen. Prettige afwikkeling zo.

- Arie van den Broek

Meelevend en vriendelijk

16 april 2020

Voelde me echt gehoord gedurende de mediation tussen mijn werk en mijzelf. Hierdoor kunnen we nu in het proces snel door naar de oplossing.

- Kelly Dijkstra

Fatsoenlijk geregeld

9 april 2020

De oorzaak was overigens niet fijn maar de wijze waarop het afgehandeld is was super. Had bedacht dat er wel linksom of rechtsom gekozen zou worden voor mijn werkgever, maar niks is minder waar. Het was echt neutraal. Bovendien was het goedkoop gelukkig.

- Arjan Smeets

Kwetsbare afwikkeling super verzorgd

13 april 2020

Bij de scheiding kwamen er veel wat gevoeligheden naar boven maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden zoeken waren we er snel uit. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Weleens was het een gevoelige kwestie maar daar werd fatsoenlijk mee omgegaan. Erg knap.

- René Visser

Niet enkel voor werknemers

14 april 2020

Erg vakkundig geholpen met een geschil met een werknemer. Vlot geholpen en totaal neutraal. Een opluchting.

- Hendrika van Dam

Veelal bereikbaar

8 april 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de sessies waren op onze schema’s afgestemd. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. In ieder geval kregen we na de aanvraag via mediatorkaart.nl snel de reacties in huis voor een juiste mediator. Fijn hoe vlot dit ging.

- Robert Wolters

Begeleiding en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

8 april 2020

Vlotte ondersteuning bij het uit elkaar gaan. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een gestructureerde mediation en afhandeling. Pak van ons hart in een al verdrietige tijd.

- Laura de Lange

Vlot afgehandeld!

6 april 2020

Na een ruzie van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er door mediatorkaart volkomen uitgekomen! Buiten de mediation waren we zeker weten in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Eveline de Boer

Erfenis zo geregeld

7 april 2020

Erg gauw de verdeling van de erfenis kunnen organiseren dankzij deze professionals! Dank!

- Annemarie van der Laan

Volledig onpartijdig

8 april 2020

De kerel die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg bekwaam. Geen enkele keer het gevoel gehad dat hij kant koos of partijdig was. Top.

- Guido de Vos

Gewoon goed

3 april 2020

Content zoals bedacht.

- Ruud Jansen

Een lintje verdiend

5 april 2020

Deze organisatie krijgen een schouderklopje. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Frank van Dijk

Vechtscheiding voorkomen!

2 april 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Zonder de mediation waren we vast in een vechtscheiding terecht gekomen. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Elizabeth Schouten

Ondanks de gemoederen netjes gedeeld

4 april 2020

Fijne hulp ontvangen bij het verdelen van de erfenis. De emoties waren nog hoog door het overlijden van opa, bij het verdelen van de erfenis van hem. Maar door de ondersteuning en begeleiding is het toch gelukt zonder ruzie. Echt bedankt!

- Gerardus Visser

Prijs viel mee!

31 maart 2020

Uit elkaar gaan is al prijzig genoeg. Vandaar blij met het betaalbare tarief van onze mediator. We waren er toen snel uit, duidelijk dat deze vrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Michael Hofman

Nalatenschap zo geregeld

29 maart 2020

Erg gauw de verdeling van de erfenis kunnen organiseren dankzij deze professionals! Dank Jullie Wel.

- Petra van Veen

Prima gedaan Het was een minder leuke oorzaak waardoor ik hier terecht kwam maar de uitkomst(en) die eruit kwamen waren goed. Eigenlijk dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden echter dat was echt niet zo. De mediator was echt neutraal. Verder was het betaalbaar gelukkig.

2 april 2020

- Ilse Groen

Goed geregeld Het was een minder leuke beweegreden waardoor ik hier terecht kwam maar de oplossing(en) die eruit kwamen waren goed. Had bedacht dat er wel linksom of rechtsom partij getrokken zou worden voor mijn werk, maar niets is minder waar. De mediator was echt neutraal. De tarieven vielen ook alles mee.

21 maart 2020

- Hendrik Verhoeven

Op maat afgestemd advies

4 maart 2020

Je bent niet het volgende dossier maar wordt als mens benaderd. Je merkte direct dat de vrouw die ons bijstond dit frequenter had geregeld en al snel waren we in gesprek over oplossingen. De tijdsduur voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg prettig. We konden vlug weer opgelucht ademen.

- Kelly van de Velden

Het plan was goed

10 februari 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons best heeft geholpen. We kunnen hier steeds op pakken en daar zijn we blij mee. Handig hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Johan Schipper

Hulp bij scheiding

18 januari 2020

Passende hulp bij een scheiding gekregen. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een soepele mediation en afhandeling. Super, een hele zorg minder.

- Michiel van de Ven

Ondanks afstand bekwaam geholpen

16 december 2019

Persoonlijk hadden we geen expertise op het gebied van buitenlandse erfenissen. Na een sterfte in de familie in Canada hebben we dus hulp gezocht. Deze snel en met betrekkelijk lage kosten gevonden. Bedankt allemaal!

- Erwin de Leeuw

snel geholpen

30 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via mediatorkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Thomas Smit

betaalbaarder dan ik dacht

27 maart 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Hendrikus van Loon

Lang leve google

27 maart 2020

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Vanessa de Lange

Lang leve google

30 maart 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Charlotte Post

Ideale match

26 maart 2020

Via Mediatorkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Marco de Bruin

erg betaalbaar

29 maart 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Kevin Groen

Fijn!

26 maart 2020

Afgelopen maand offertes aangevraagd en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Iris de Graaf

aangename service

24 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Christian Kuipers

Aangenaam verrast

20 maart 2020

Afgelopen week offertes aangevraagd en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Dirk Hermans

Forum bood hulp

22 maart 2020

Via een forum hier beland. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Topprofessional

- Jacoba Mulder

Perfecte tip

25 maart 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Renate Vink

Eindelijk een goede site gevonden

24 maart 2020

Na lang zoeken eindigde ik op Mediatorkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Martine Boer

Goede werking van de website

20 maart 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Renate Willems

Fijn!

18 maart 2020

Afgelopen maand offertes aangevraagd en we moeten eerlijk zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Hendrika de Jonge

Forum bood hulp

21 maart 2020

Via een forum deze site gevonden. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Thijs Jacobs

betaalbaarder dan ik dacht

18 maart 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Michel Prins

Perfecte website

14 maart 2020

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Rogier van den Heuvel

erg snel

14 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via mediatorkaart.nl. Lekker in de omgeving, prettig persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Lisette Sanders

Fijn!

13 maart 2020

Gisteren het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Mirjam Jansen

Goed contact

12 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Jacobus de Vries

Lang leve google

13 maart 2020

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Linda Hoekstra

Mediatorkaart werkt erg fijn

11 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Wendy de Vos

Super service

29 februari 2020

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Petra de Wit

Dit werkt fijn

21 februari 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Astrid Hendriks

Snelle offerte

19 februari 2020

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Franciscus Jacobs

niet verwacht zo betaalbaar

6 februari 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Anouk van der Meer

Gelijk gevonden wie ik nodig had via mediatorkaart.nl

2 februari 2020

Gisteren offertes aangevraagd en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Ivo Mulder

Voortreffelijke match

29 januari 2020

Via Mediatorkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Matthijs Dijkstra

Duidelijke website

17 januari 2020

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Margaretha Jonker

Perfecte website

14 januari 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Elisabeth Peters

Goed contact

9 januari 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Dave Hendriks

niet verwacht zo betaalbaar

11 december 2019

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Martijn Verbeek

Dit werkt fijn

30 november 2019

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Niels Huisman

Via Via maar dan beter

21 november 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere LinkedIn. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Chantal Smit

Werkt lekker!

19 november 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Petra Jansen

Via forum hier terechtgekomen

12 november 2019

Door een forum hier terechtgekomen. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Juiste persoon na mislukte pogingen

- Paulus de Bruin

Forum bood hulp

4 november 2019

Door een forum deze site gevonden. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Erg tevreden over het werk van de professional!

- Danny Bakker

Forum bood hulp

30 oktober 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Mediatorkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Sabrina de Vos

Positieve ervaring

21 oktober 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via de offerte van Mediatorkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Klaas van de Wal

Vlugge offerte

12 oktober 2019

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Suzanne de Bruin

Mediatorkaart werkt erg fijn

8 oktober 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Adrianus de Leeuw

Forum bood hulp

26 september 2019

Door een forum hier terechtgekomen. Positief over de ontvangen offerte. Erg tevreden over het werk van de professional!

- Maartje van der Meulen

Ideale website

26 september 2019

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Maurice Bakker

snelle service

19 september 2019

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Evelien Bos

Vlugge offerte

6 september 2019

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Deborah Dekker

Na lang zoeken de juiste gevonden

31 augustus 2019

Na lang zoeken kwam ik uit op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Roel Prins

zeer rap geholpen

28 augustus 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via mediatorkaart.nl. Fijn dichtbij, prettig persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Nathalie Koning

Eindelijk een fijne site

21 augustus 2019

Na lang zoeken eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Bianca Smeets

Dé tip

11 augustus 2019

Via vrienden beland bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Wilhelmina van Wijk

Super service

2 augustus 2019

Gisteren een aanvraag gedaan en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Kirsten Kuijpers

Lang leve google

27 juli 2019

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een aanvraag gedaan en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Tamara Gerritsen

Dé tip

22 juli 2019

Via bekenden beland bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Johanna Mulder

erg betaalbaar

14 juli 2019

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Sander van den Heuvel

De perfecte match

11 juli 2019

Via Mediatorkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Laura Kuiper

zeer rap geholpen

27 juni 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via mediatorkaart.nl. Lekker lokaal, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Manon van Vliet

zeer rap geholpen

23 juni 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via mediatorkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Klaas van Dam

Goede werking van de website

18 juni 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Jeffrey van Beek

via mediatorkaart.nl snel gekoppeld

7 juni 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Deborah van de Ven

Mediatorkaart werkt erg fijn

30 mei 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Maria Boer

via mediatorkaart.nl snel gekoppeld

24 mei 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Marc de Bruijn

De perfecte match

23 mei 2019

Via Mediatorkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Astrid Hoekstra

betaalbaar en professioneel

11 mei 2019

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Ruud Vermeulen

Perfecte tip

3 mei 2019

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Paulus Wolters

Erg tevreden

26 april 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Arie van de Veen

Via forum hier terechtgekomen

20 april 2019

Door een forum deze site gevonden. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Erg tevreden over het werk van de professional!

- Barry van Vliet

Ideale website

23 maart 2019

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Hanneke van der Heijden

Positieve ervaring

17 februari 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Kirsten Maas

Dé tip

27 januari 2019

Via vrienden beland bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Nicolaas Sanders

Duidelijke website

11 februari 2019

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Roy de Vos

Eindelijk een fijne site

12 januari 2019

Na een zoektocht kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Danny van Dam

Goed contact

29 december 2018

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Erik Visser

erg betaalbaar

6 januari 2019

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Angelique de Jong

Goed contact

24 december 2018

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Kelly Post

Uitgelichte mediators uit Holsloot

Van Roosmalen Van der Lubbe advocaten

De Bukakkers 16
7811 KZ Emmen
Nederland

0591 656 969
http://vrvdl-advocaten.nl/

Adriaan Pals

Baander 4
7811 HJ Emmen
Nederland

0591 647 760
http://www.adriaanpals.nl/

De Jonge Advocatuur Mediation

Hooggoorns 14
7812 AM Emmen
Nederland

0591 623 899
http://www.dejongeadvocatuur-mediation.nl/