Mediator Kerkenveld

Heb jij behoefte aan een professional voor mediation in Kerkenveld?
Lees dan vooral verder.
Wij zorgen dat jij die zoekt naar Mediator Kerkenveld verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?
Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle professional-m] uit Kerkenveld – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2020 en verder.

Mediator Kerkenveld gezocht?

Kosten inzichtelijk krijgen

Mediator Kerkenveld
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 127 reviews)
Mediatorlink Mediation
Mediator ConflictConsult
Zakelijke Mediation MediationEasy
First Mediation
Mediatorgroep Bemiddeld conflictbemiddeling
Bloemster Mediation
Handdrukpunt echtscheiding meditaion

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Kerkenveld, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Tiendeveen, Drogteropslagen en Noordscheschut bijvoorbeeld ook geholpen aan een mediator.

Waarom mediator Kerkenveld

Ben jij op zoek naar de beste mediator in Kerkenveld? Het kan moeilijk zijn om de beste mediator te vinden voor het wegnemen van een conflict. Wij snappen dit maar al te goed, het is namelijk vrij moeilijk geworden door het enorme aanbod van mediators. Gelukkig zijn wij er voor je om de beste tips te geven. Spring direct naar:

Wanneer is het verstandig om de beste mediator in Kerkenveld te zoeken

Je vraagt je natuurlijk af voor welk soort conflict je een mediator kan gebruiken. Je kan een mediator voor eigenlijk alle ruzies en geschillen inzetten. Hij doet zijn uiterste best om een einde te breien aan het conflict door met beide kanten samen te zitten. Een mediator kan ook helpen wanneer er sprake is van een arbeidsconflict. Je kan bijvoorbeeld onenigheid hebben over te laat uitgekeerd salaris of arbeidsvoorwaarden.

Ook kan een mediator je assisteren bij burenruzies of geschillen rondom grondgebied. Dit soort conflicten kunnen meerdere redenen hebben, een mediator kan bij elke van dit soort conflicten helpen. Voor de grotere organisaties is het ook verstandig om een mediator in te zetten als er een arbeidsconflict ontstaat tussen verschillende sectoren. kunnen een mediator weer inschakelen als ze bijvoorbeeld een conflict hebben over een patent. Een mediator is dus multi-inzetbaar en kan jou hoogstwaarschijnlijk ook assisteren bij je conflict. Bij Mediatorkaart kun je in Kerkenveld terecht voor:

  • Mediator scheiding Kerkenveld
  • Zakelijke mediation Kerkenveld
  • Familie mediation Kerkenveld
  • Mediation arbeidsconflict Kerkenveld
  • En meer

Alle mediators uit Kerkenveld

Bekijk ook mediators uit

Op zoek naar een voordelige mediator Kerkenveld – mediator vs. rechtszaak

Hoewel er gelijkenissen zijn tussen een jurist en een mediator streven ze allebei iets anders na. Een jurist heb je nodig als een zaak echt uitmondt tot een rechtszaak. Denk hier met name aan heftige ruzies die nooit meer onderling opgelost kunnen worden.

Een mediator zal zijn uiterste best doen om de ruzie onderling op te lossen, zonder dat er een onnodige rechtszaak plaatsvindt. Na het onderhandelen van de mediator kunnen beide partijen weer met elkaar verder. Er zit dus een groot verschil tussen een jurist en een mediator.

Het is bijvoorbeeld voor zakelijke mediation sterk aan te bevelen om een lokale en betaalbare mediator te vinden uit Kerkenveld. Dit is onder andere ook in te zetten wanneer je te maken hebt met een arbeidsconflict.

Op zoek naar een mediator uit Kerkenveld voor jouw zakelijke mediation?

Zoek een zakelijk mediator

Klik op ‘Zoek een zakelijk mediator‘ om een betaalbare mediator te vinden die gespecialiseerd is in zakelijke mediation Kerkenveld.

Redenen om te kiezen voor een mediator in Kerkenveld

Een mediator kan, zoals hierboven benoemd, helpen met diverse zaken. Op de eerste plaats maakt de mediator het mogelijk om de relatie niet kapot te laten gaan, vaak is het namelijk zo dat de gemoederen hoog oplopen.

De mediator uit Kerkenveld weet door zijn expertise hoe hij geschillen kan oplossen zonder dat er meer schade aan de relatie ontstaat. Ook kan je door de mediators snel van het conflict af zijn. Je wilt namelijk niet onnodig veel moeite steken in een conflict. De mediator uit Kerkenveld is er voor je om het hele proces zo pijnloos mogelijk te laten verlopen.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Esther Veenstra Esther Veenstra
Customer Succes manager bij mediatorkaart.nl
Mediation94%
Familierecht90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Mediator Kerkenveld gezocht – waar moet je op letten bij het zoeken

Het zou makkelijk zijn om het eerste het beste kantoor te kiezen voor een mediator, maar dit is helaas niet hoe het werkt. Wij helpen je alvast op weg door je een aantal tips te geven. Het moet immers wel een professional zijn die zich bezig gaat houden met je geschil. Vaak zijn mediators toegespitst op een bepaald gebied, heb je een conflict met je werkgever? Zoek naar mediators die hier veel ervaring in hebben. Heb je huwelijksproblemen en wil je uit elkaar gaan? Dan moet je kijken naar een mediator scheiden in Kerkenveld.

Scheiden in Kerkenveld is vaak al vervelend genoeg zonder de, vaak nutteloze, ruzies. Een mediator scheiden helpt je om zo soepel mogelijk uit elkaar te gaan.

Je kan altijd contact zoeken met de diverse kantoren om meer informatie te verkrijgen.

Wil je bijvoorbeeld snel scheiden, vraag dan 3 offertes op van lokale en betaalbare mediators uit Kerkenveld die je graag helpen met een echtscheiding aanvragen.

Scheiden Kerkenveld, via een betaalbare mediators

Scheiden Kerkenveld

Klik op de knop ‘Scheiden Kerkenveld‘ om een scheiding aan te vragen door een scheidingsmediator uit Kerkenveld, gespecialiseerd in echtscheiding.

3 offertes voor een mediator in Kerkenveld

Het is vanzelfsprekend altijd een slim plan om een offerte aan te vragen. In de aanvraag is het van belang dat je helder bent in wat je zoekt. Dit helpt je om direct uit te komen bij een mediator die de kennis heeft om jouw ruzie op te lossen.

Hierna hoef je alleen nog maar een meeting in te plannen, door dit gesprek kan je een beeld vormen over de partij die jou zal gaan helpen. Het is wel belangrijk dat je door een deur kan met de mediator, hij of zij zal toch de persoon zijn waar je vaak mee samen zit.

Klik op kosten mediator om direct 3 offertes van lokale en betaalbare mediators uit Kerkenveld op te vragen en zo direct inzicht te krijgen in de kosten.

Direct 3 offertes voor een specifieke kostenindicatie van verschillende mediators uit Kerkenveld.

Nu 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit.

Mediator in Kerkenveld – een persoon die je kan helpen

Wij gaan ervanuit dat je door dit artikel zelf ook uitkomt bij de mediator uit Kerkenveld die bij jouw geschil past. Wij bieden je dan ook de mogelijkheid om snel en simpel 3 offertes aan te vragen. Denk bijvoorbeeld ook aan het verdelen van een erfenis.Kwel jezelf niet langer en schakel een mediator in.

Bekijk bijvoorbeeld alles over verdeling erfenis en kom direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare mediator uit Kerkenveld.

Benieuwd naar het traject van familie mediation Kerkenveld voor erfenis verdeling?

Verdeling erfenis mediation

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een erfenis verdeling in Kerkenveld te bekijken middels het vergelijken van mediators uit Kerkenveld.

Veelgestelde vragen over mediation in

Kerkenveld

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de mediator regio Kerkenveld jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden ook af om met haast op zoek te gaan naar een mediator. Het kan wel, maar het is het beste om hier eventjes de tijd voor te pakken om te zorgen dat alles goed voelt!

Overstappen van mediator is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande mediator. Vraag vervolgens aan je vorige mediator of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe mediator uit Kerkenveld.

mediatorkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle mediators in Kerkenveld. Wij zien welke mediators beschikbaar zijn in Kerkenveld en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van mediators uit Kerkenveld die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Mediation Kerkenveld

Moeilijke tijd afgerond

6 september 2020

Na het doodgaan van mijn vader een lastige tijd afgesloten met de verdeling van de erfenis. Begeleiding was zeer individueel en op maat. Er netjes geregeld allemaal.

- Simon Evers

Professioneel en vlug

5 september 2020

De mediator waarmee we in gesprek kwamen was duidelijk ervaren met dit soort conflicten en pakte het direct op.

- Suzanne Koning

Vechtscheiding voorkomen!

30 augustus 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch eindelijk uitgekomen. Zonder de mediation waren we vast in een vechtscheiding terecht gekomen. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Raymond Postma

Het idee van de mediation helpt enorm

1 september 2020

De mediation heeft gezorgd voor een idee (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. We kunnen hier altijd op terugpakken en daar zijn we blij mee. Erg fijn, heeft ons erg geholpen.

- Alexander Huisman

Vechtscheiding voorkomen!

23 augustus 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Ik denk ook dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Annemarie Hendriks

Verstandig afgehandeld

22 augustus 2020

De reden was overigens niet prettig maar de manier waarop het geregeld is was super. Ergens dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden echter dat was echt niet zo. Het was echt neutraal. Ook was het betaalbaar gelukkig.

- Annemarie de Vries

Gewoon goed

13 augustus 2020

Gewoon goed, zoals ik mag denken.

- Maaike van de Brink

Echt chapeau

15 augustus 2020

Onze mediator was fantastisch. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Hendrik Verhoeven

Simpel en vlot

9 augustus 2020

Dikke prima! Dank Jullie Wel!

- Edwin Schouten

Advies en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

7 augustus 2020

Vlotte hulp bij het uit elkaar gaan. De gesprekken en documenten waren vlug georganiseerd en goed verzorgd. Pak van ons hart in een al lastige tijd.

- Saskia Kuipers

Buitenlandse nalatenschap vakkundig afgehandeld

6 augustus 2020

Nog nooit te maken gehad met een buitenlands heengaan en erfenis. Na een sterfgeval in de familie in Canada hebben we dus hulp gewild. Gelukkig deze begeleiding ontdekt via mediator kaart. Bedankt allemaal!

- Peter Verbeek

Vechtscheiding voorkomen!

31 juli 2020

Na een aanvaring van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er door mediatorkaart volkomen uitgekomen! Buiten de mediation waren we zeker in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Ingrid Wolters

Hulp bij (tiener)dochter

26 juli 2020

Al jaren liep het contact tussen mij en mijn tienerdochter erg moeizaam. De therapie die we hadden zorgde alleen maar voor meer zorgen om ruzie over te maken. Deze manier van mediation pakte speciaal de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte in het geval van ons echt.

- Marinus Hofman

Geoefend mediator

28 juli 2020

Gewoon begaan, eerlijk en ook empatisch. Kundige mediator dus.

- Tamara Blom

Op maat afgestemd advies

22 juli 2020

Niks niet het volgende dossier maar oprecht van mens tot mens in contact met elkaar. De mediator had onmiskenbaar ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende fase. De tijdsperiode voor de mediation hadden we veel onenigheid dus dit was erg fijn. We konden vlug weer opgelucht ademen.

- Manon Bosch

Vaak bereikbaar

21 juli 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de afspraken werden op onze schema’s afgestemd. ’s Avonds als de kleintjes in bed lagen konden we het gesprek houden met de mediator zodat we geen vrij hoefde te nemen. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging soepel en vlug. Snel gegaan zo.

- Anita van de Wal

Prima geregeld De oorzaak was simpelweg niet prettig maar de methode waarop het geregeld is was super. Had bedacht dat er wel linksom of rechtsom partij getrokken zou worden voor mijn werk, maar niets is minder waar. De mediator was echt onpartijdig. De kosten vielen ook alles mee.

25 juli 2020

- Claudia van Wijk

Scheidingmet een lichtpuntje.

19 juli 2020

Na een sterk conflict terecht gekomen bij een prettige mediator via mediatorkaart. Niet alleen de echtscheiding is prima gegaan, maar mijn ex en ik zijn ook netter dan verwacht uit elkaar gegaan. Nazorg had iets beter gekund na afronding.

- Anouk Kramer

Tarief viel mee!

23 juli 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Gelukkig viel het tenslotte erg mee toen we een mediator inhuurde. Het was vlot overeengekomen nadat de ervaren vrouw ons hielp.

- Anna Peters

Boven verwachting

23 juli 2020

Ergens was ik wat sceptisch om deze mediation aan te gaan. Maar al snel kwamen we wel tot een uitstekende oplossing. Dankzij jullie was dit vast veel minder fatsoenlijk gekomen!

- Sebastiaan Bosman

Echt neutraal

20 juli 2020

Gelukkig was de coach erg ervaren bij de mediation bij mijn werkgever. Geen enkele keer het idee gehad dat hij kant koos of partijdig was. Top.

- Karin Schouten

Advies en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

17 juli 2020

Adequate hulp bij een scheiding gekregen. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een vloeiende mediation en afwikkeling. Pak van ons hart in een al moeilijke tijd.

- Klaas Timmermans

vlot afgehandeld

18 juli 2020

Zeer gauw de verdeling van de erfenis gaan organiseren dankzij deze professionals! Dank!

- Sanne Timmermans

Niks meer te doen met mijn werk!

15 juli 2020

Na een hoop gezeik op werk eindelijk met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf mogen verlaten. Had er domweg recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Marinus van de Brink

Ook voor ons als bedrijf

20 juli 2020

Zeer blij met de bemiddeling in een arbeidsconflict met één van mijn medewerkers. Vakkundig begeleid en niet het gevoel gehad dat het allemaal maar de verantwoordelijkheid is van de werkgever. Erg blij.

- Robertus Peeters

Vakkundig en vlug

19 juli 2020

De man die contact zocht had klaarblijkelijk verstand van dingen en kon ons rap verder helpen.

- Roy van den Heuvel

Na lang turbulent nu rust

14 juli 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een tijd van rust terecht gekomen. De gemoederen liepen aanzienlijk op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons allebei goed waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag af en toe nog teruggaan op afspraken van destijds. Ook vielen de kosten ons reuze mee in een toch al kostbare tijd.

- Marijke de Bruijn

Buitenlandse erfenis professioneel geregeld

16 juli 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands overlijden en erfenis. Vandaar toch maar begeleiding ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Deze snel en met betrekkelijk lage prijzen gevonden. Dank allemaal!

- Laura Veenstra

Een schouderklopje krijgen

9 juli 2020

Deze organisatie verdienen een schouderklopje. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Sjoerd de Vries

Ondanks de gemoederen eerlijk gedeeld

12 juli 2020

Prettige hulp ontvangen bij het delen van de erfenis. Was een moeilijke periode, waarin de emoties hoog konden stijgen. Dankzij jullie support en daadkracht alles tot een goed einde gekomen. Enorm bedankt!

- Björn Kuijpers

Tevreden

8 juli 2020

Content zoals bedacht.

- Susanne van Veen

Tevreden

13 juli 2020

Gewoon goed, zoals ik mag verwachten.

- Renate Martens

Niet alleen voor personeel

9 juli 2020

Zeer content met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn medewerkers. Vakkundig geholpen en niet het idee gekregen dat het allemaal maar de verantwoordelijkheid is van de werkgever. Erg blij.

- Simone de Koning

Ervaren mediator

8 juli 2020

Zowel heel oprecht, ontwapenend en ook heel meelevend. Kundige mediator dus.

- Nancy de Haan

Begeleiding en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

7 juli 2020

Passende hulp bij een scheiding gekregen. De gesprekken en documenten waren snel overeengekomen en goed geregeld. Pak van ons hart in een al lastige periode.

- Maaike van der Laan

Niet duur

7 juli 2020

Scheiden is al duur genoeg. Daarom blij met het betaalbare tarief van onze mediator. Het was vlot overeengekomen nadat de ervaren dame ons hielp.

- Erwin Timmermans

De mediator was verstandig!

8 juli 2020

Zowel heel eerlijk, ontwapenend en ook heel meevoelend. Was niet haar eerste mediation, dat was te merken.

- Ramona Hoekstra

Scheiding met zilveren randje

8 juli 2020

We hadden eigenlijk flink ruzie al voor ik de offerteaanvraag indiende bij mediatorkaart. Ik moet zeggen dat de echtscheiding nu daarom soepeler ging dan bedacht en ook spreek ik nog met mijn ex. We hebben achteraf niks meer gehoord, dat had ik eigenlijk nog wel verwacht.

- Natascha van de Berg

Geen kant verkiezen

4 juli 2020

De man die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werkgever was erg professioneel. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder kant te kiezen. Super.

- Willem van de Veen

Fatsoenlijk geregeld

4 juli 2020

Het was een minder leuke aanleiding waardoor ik hier terecht kwam maar de uitkomst(en) die eruit kwamen waren goed. Ergens dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden maar dat was echt niet zo. De mediator was echt onpartijdig. Verder was het goedkoop gelukkig.

- Natasja Kuijpers

Kwetsbare afhandeling top verzorgd

5 juli 2020

In de periode van uit elkaar gaan was het een emotionele periode echter door de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl hadden we direct iemand die ons goed kon helpen. De mediator hielp volledig neutraal. Ongeacht dat het soms ontroerend was, hebben ze dit neutraal kunnen doen. Prettige afhandeling zo.

- Evelien Driessen

Op maat afgestemd advies

5 juli 2020

Niks niet het opvolgende dossier maar echt van mens tot mens in gesprek met elkaar. De mediator had onmiskenbaar ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende fase. De tijdsduur voor de mediation hadden we veel onenigheid dus dit was erg prettig. Dit was ook een verademing voor ons allebei.

- Rutger de Jonge

Buitenlandse erfenis professioneel geregeld

3 juli 2020

Zelf hadden we geen deskundigheid op het gebied van buitenlandse erfenissen. Na een sterfte in de familie in Canada hebben we dus begeleiding gewild. Gelukkig deze hulp ontdekt via mediator kaart. Dank allemaal!

- Christiaan Smits

Oprecht chapeau

28 juni 2020

Onze mediator was super. Na de aanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Suzanne Janssen

Buitenlandse erfenis professioneel afgehandeld

27 juni 2020

Nog nooit te maken gehad met een buitenlands overlijden en erfenis. Na een sterfte in de familie in Canada hebben we dus begeleiding gewild. Gelukkig deze hulp gevonden via mediator kaart. Dank allemaal!

- Anna Jansen

Vechtscheiding voorkomen!

23 juni 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Zonder de mediation waren we vast in een vechtscheiding terecht gekomen. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Nicole Dijkstra

Arbeidsconflict behendig opgelost

23 juni 2020

Lang slepend conflict met een van mijn medewerkers professioneel begeleid.

- Johanna Mol

Simpel en snel

22 juni 2020

Dikke prima! Bedankt!

- Sebastiaan Groen

Geoefend mediator

26 juni 2020

Eveneens heel oprecht, ontwapenend maar ook heel medelevend. Kundige mediator dus.

- Arie van Dijk

Meelevend en vriendelijk

22 juni 2020

Voelde me echt gehoord gedurende de mediation tussen mijn werkgever en mijzelf. Hierdoor grote stappen in de goede richting kunnen maken!

- Ingrid de Lange

Ook voor ons als bedrijf

21 juni 2020

Zeer blij met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Vlot geholpen en totaal objectief. Een verademing.

- Esther Post

Menselijke aanpak

24 juni 2020

Je bent niet het eerstvolgende nummer maar wordt als persoon benaderd. De mediator had kennelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende fase. En dat terwijl we de 3 maanden daarvoor bijna alleen maar ruzie hadden. We konden snel weer opgelucht ademhalen.

- David Jansen

De mediator was verstandig!

17 juni 2020

Echt begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar eerste mediation, dat was te merken.

- Robertus Vermeulen

Ruzie met personeelslid opgelost

16 juni 2020

Lang slepend conflict met een van mijn werknemers professioneel begeleid.

- Elizabeth Post

Oprecht chapeau

19 juni 2020

Deze organisatie verdienen een schouderklopje. Ik of eigenlijk we hebben flink gehad aan de sessies met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Elizabeth de Haan

Betrokken en aardig

16 juni 2020

Voelde me echt gehoord gedurende de mediation tussen mijn werkgever en mijzelf. Hierdoor grote passen in de juiste richting kunnen maken!

- Marieke de Ruiter

Vlot afgehandeld!

18 juni 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer praten met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Buiten de mediation waren we vast in een vechtscheiding terecht gekomen. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Eric Meijer

Persoonlijke benadering

13 juni 2020

Niks niet het volgende dossier maar echt van mens tot mens in gesprek met elkaar. De mediator had onmiskenbaar ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende fase. En dat inmiddels we de 3 maanden daarvoor bijna alleen maar onenigheid hadden. We konden snel weer opgelucht ademen.

- Sylvia van de Veen

De hulp via mediation was goed tijdens uit elkaar gaan

13 juni 2020

We hadden het lastig maar de hulp was erg aangenaam. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het volgende dossier bestempelde. Er wordt echt meegedacht in de oplossing. Super tevreden.

- Joris Kuijpers

Onenigheid met dochter begeleid en opgelost

11 juni 2020

Mijn dochter en ik konden niet goed met elkaar spreken. De therapie die we hadden zorgde alleen maar voor meer redenen om ruzie over te maken. Deze manier van mediation pakte in het bijzonder de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte in het geval van ons volledig.

- Christiaan Schouten

Geen testament, wel netjes verdeeld

10 juni 2020

Ongeacht de ontbrekende stukken konden we in contact met elkaar onder begeleiding. Gelukkig hadden we hier hulp bij, want wij hebben hier nog niet eerder mee te maken gehad. De tarieven vielen ook alles mee.

- Catharina de Leeuw

Ondanks afstand professioneel geholpen

11 juni 2020

Nog nooit te maken gehad met een buitenlands heengaan en nalatenschap. Na een sterfte in de familie in Canada hebben we dus begeleiding gezocht. Deze vlot en met relatief lage prijzen gevonden. Dank je wel!

- Saskia van de Wal

Echtscheiding met zilveren randje

13 juni 2020

We hadden ergens flink ruzie al voor ik de aanvraag indiende bij mediatorkaart. Ik moet aanmerken dat de echtscheiding nu hierdoor soepeler ging dan bedacht en ook spreek ik nog met mijn ex. Nazorg had iets beter gemogen na afronding.

- Saskia Koster

Onenigheid met dochter begeleid en opgelost

12 juni 2020

Al jaren liep het contact tussen mij en mijn tienerdochter erg moeizaam. We hebben daarvoor therapie gedaan, maar dat mocht niet baten. Deze manier van mediation pakte speciaal de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte in het geval van ons volledig.

- Ronald Verbeek

Ook voor werkgevers

6 juni 2020

Erg professioneel geholpen met een geschil met een medewerker. Gauw geholpen en totaal neutraal. Een opluchting.

- René Hofman

Echt objectief

9 juni 2020

Gelukkig was de begeleider erg ervaren bij de mediation bij mijn werkgever. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Top.

- Elizabeth Peeters

Fijn geregeld

9 juni 2020

De reden was simpelweg niet prettig maar de manier waarop het geregeld is was super. Eigenlijk dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden echter dat was oprecht niet zo. De mediator was echt neutraal. De kosten vielen ook alles mee.

- Petronella van der Horst

Onzekere kwestie goed geregeld

8 juni 2020

In de tijd van uit elkaar gaan was het een emotionele periode echter door de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl hadden we snel een persoon die ons goed kon helpen. Er werd echt onafhankelijk van elkaar met ons mee gedacht. Ongeacht dat het soms ontroerend was, hebben ze dit neutraal kunnen doen. Prettige afhandeling zo.

- Monique van Dijk

Vlot opgelost!

6 juni 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch eindelijk uitgekomen. Zonder de mediation waren we zeker in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- David Dijkstra

Eindelijk onenigheid opgelost

4 juni 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn baas en mezelf zijn we met mediation eindelijk tot elkaar gekomen. Dat was zeer prettig, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Dank hiervoor!

- Nicolaas de Groot

Menselijke benadering

3 juni 2020

Je bent niet het volgende dossier maar wordt als mens benaderd. De mediator had duidelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende fase. De periode voor de mediation hadden we veel onenigheid dus dit was erg fijn. Dit was ook een opluchting voor ons beide.

- Wendy Gerritsen

Het idee van de mediation helpt oprecht

1 juni 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons enorm heeft geholpen. Nog steeds wel eens als we een keer conflicten hebben grijpen we daarnaar terug. Handig hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Barry van Dijk

Scheidingmet een lichtpuntje.

30 mei 2020

Na een flink conflict terecht gekomen bij een fijne mediator via mediatorkaart. Ik moet vertellen dat de scheiding nu daardoor soepeler ging dan verwacht en ook praat ik nog met mijn ex. We hebben erna niks meer vernomen, dat had ik ergens nog wel bedacht.

- Caroline Wolters

Het idee van de mediation helpt enorm

30 mei 2020

De mediation heeft gezorgd voor een plan (een ouderschapsplan) waar we tot op vandaag baat bij hebben. We kunnen hier steeds op terugpakken en daar zijn we content mee. Erg fijn, heeft ons zeer geholpen.

- Monique de Vos

Advies en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

2 juni 2020

Snelle hulp bij het uit elkaar gaan. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een vloeiende mediation en afwikkeling. Pak van ons hart in een al lastige tijd.

- Roy van den Broek

Moeilijke periode afgerond

4 juni 2020

Na het doodgaan van mijn vader een pijnlijke periode afgesloten met de verdeling van de erfenis. De emoties waren hoog maar de begeleiding vakkundig en meelevend. Er zorgvuldig geregeld allemaal.

- Sabrina Postma

Moeilijke periode afgerond

2 juni 2020

Na het overlijden van mijn pa een lastige tijd afgesloten met de verdeling van de erfenis. De gemoederen waren hoog maar de begeleiding professioneel en meelevend. Was voor ons volmaakt geregeld zo.

- Chantal van Leeuwen

Vlug in contact

28 mei 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de sessies waren op onze planning afgestemd. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging prettig en snel. Fijn hoe vlot dit ging.

- Jan Janssen

De familie is opnieuw een familie

29 mei 2020

Na een jarenlang conflict in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen door de fijne hulp en mediation.

- Irene van Dijk

Profi en snel geregeld

31 mei 2020

De mediator waarmee we in contact kwamen was duidelijk ervaren met dit soort conflicten en pakte het direct op.

- Martijn Post

Ondanks afstand professioneel geholpen

29 mei 2020

Nog nooit te maken gehad met een buitenlands overlijden en erfenis. Vandaar toch maar begeleiding ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Deze snel en met relatief lage tarieven gevonden. Dank je wel!

- Eric Hendriks

Niets meer te maken met mijn werk!

25 mei 2020

Tevreden konden we met begeleiding van een mediator via deze site tenslotte tot een vertrek met juiste voorwaarden komen. Logischerwijs was het voor mij al onbetwistbaar dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel meegaan.

- Sharon Smit

Veelal bereikbaar

21 mei 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de afspraken werden op onze planning afgestemd. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. Ook hadden we na de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl snel de offertes in huis voor een geschikte mediator. Fijn hoe vlot dit ging.

- Eveline Bakker

Het idee uit de mediation helpt enorm

23 mei 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons zeer heeft geholpen. We kunnen hier steeds op terugpakken en daar zijn we blij mee. Erg prettig, heeft ons flink geholpen.

- Hendrika de Boer

Kwetsbare afwikkeling top besloten

26 mei 2020

In de tijd van uit elkaar gaan was het een emotionele tijd maar door de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl hadden we direct iemand die ons goed kon helpen. De mediator hielp volledig onpartijdig. Weleens was het een gevoelige kwestie maar daar werd goed mee omgegaan. Erg knap.

- Gerardus Hofman

Onenigheid met dochter begeleid en opgelost

23 mei 2020

Al jaren was het contact tussen mij en mijn tienerdochter erg moeizaam. De therapie die we hadden zorgde alleen maar voor meer onrust om ruzie over te maken. Deze manier van mediation pakte voornamelijk de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte voor ons echt.

- Tom Sanders

Geen kant gekozen

22 mei 2020

De kerel die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werkgever was erg bekwaam. Geen enkele keer het gevoel gehad dat hij kant koos of bevooroordeeld was. Top.

- Joost de Groot

Gewoon goed

19 mei 2020

Gewoon prima, zoals ik mag denken.

- Jessica Post

Vlug in contact

23 mei 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de sessies werden op onze schema’s afgestemd. ’s Avonds als de kinderen op bed lagen konden we het gesprek houden met de mediator zodat we geen vrij hoefde te nemen. De aanvraag hier op mediatorkaart ging soepel en vlot. Fijn hoe vlot dit ging.

- Vincent van der Horst

Nalatenschap netjes verdeeld

16 mei 2020

Gepaste begeleiding ontvangen bij het delen van de erfenis. Was een moeizame periode, waarin de gemoederen hoog konden stijgen. Door jullie ondersteuning en daadkracht alles tot een goed einde gekomen. Enorm dankbaar hiervoor.

- Robert Kramer

Verstandig geregeld

21 mei 2020

Het was een minder leuke beweegreden waardoor ik hier terecht kwam maar de oplossing(en) die eruit kwamen waren goed. Had bedacht dat er wel linksom of rechtsom gekozen zou worden voor mijn werk, maar niks is minder waar. Het was echt neutraal. De tariefstelling vielen ook alles mee.

- Diana Bakker

Profi en snel geregeld

15 mei 2020

De mediator waarmee we in contact kwamen was duidelijk ervaren met dit soort conflicten en pakte het direct op.

- Frank Hoekstra

Uitstekend geregeld De reden was natuurlijk niet fijn maar de wijze waarop het afgehandeld is was super. Eigenlijk dacht ik dat mijn werk wel voorgetrokken zou worden echter dat was oprecht niet zo. De mediator was echt neutraal. Verder was het goedkoop gelukkig.

15 mei 2020

- Marijke Mol

Onenigheid met dochter opgelost

12 mei 2020

Mijn dochter en ik konden niet goed met elkaar communiceren. De therapie die we hadden zorgde enkel maar voor meer redenen om ruzie over te maken. Vandaar ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gekregen!

- Sebastiaan Hoekstra

Onzekere kwestie fatsoenlijk geregeld

18 mei 2020

Bij de scheiding kwamen er flink wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart een persoon konden vinden waren we er snel uit. De mediator handelde oprecht neutraal. Soms was het een tere kwestie maar daar werd fatsoenlijk mee omgegaan. Erg netjes.

- Erwin van de Pol

Echtscheiding met zilveren randje

12 mei 2020

Na een flink conflict terecht gekomen bij een lieve mediator via mediatorkaart. Niet alleen de echtscheiding is prima verlopen, maar mijn ex en ik zijn ook beter dan verwacht uit elkaar gegaan. We hebben erna niks meer vernomen, dat had ik ergens nog wel verwacht.

- Annemieke Vos

Ervaren mediator

16 mei 2020

Zowel heel oprecht, ontwapenend en ook heel meevoelend. Kundige mediator dus.

- Robin van den Bosch

Betrokken en sympathiek

11 mei 2020

Er is geen partij getrokken en geluisterd naar alle partijen. Daardoor kunnen we nu in het proces snel door naar de uitkomst.

- Joyce van Dam

Na lang turbulent nu rust

10 mei 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van rust terecht gekomen. Er waren heldere scenario`s maar er werden bovenal oplossingen bedacht die voor ons allebei nuttig waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag af en toe nog teruggrijpen op afspraken van destijds. Het tarief was ook uitstekend ondanks een al prijzige tijd.

- Deborah Schouten

Pijnlijke periode afgesloten

10 mei 2020

Na het overlijden van mijn vader een lastige tijd afgesloten met de verdeling van de erfenis. De emoties waren hoog maar de ondersteuning vakkundig en meelevend. Was voor ons volmaakt geregeld zo.

- Wouter van Dijk

Nalatenschap eerlijk verdeeld

10 mei 2020

We hebben gepaste hulp aangeboden gekregen na de aanvraag hier. Was een moeizame periode, waarin de gemoederen hoog konden oplopen. Door jullie support en energie alles tot een goed einde gekomen. Mega bedankt!

- Nathalie van Wijk

Gelukkig nu rustigere tijden

10 mei 2020

Omdat we via mediatiorkaart met een persoon konden praten zijn mijn voormalig partner en ik gelukkig nu in kalmere tijden terecht gekomen. Er waren heldere scenario`s maar er werden bovenal oplossingen bedacht die voor ons beiden werkbaar waren, nadat de emoties eenmaal gedaald waren. Daardoor kunnen we tot vandaag soms nog teruggrijpen op afspraken van toen. Het tarief was ook uitstekend ondanks een al dure periode.

- Willem Kuijpers

Erfenis zo geregeld

11 mei 2020

Erg vlot de verdeling van de erfenis kunnen regelen dankzij deze professionals! Dank!

- Martinus Koning

Ervaren mediator

5 mei 2020

Oprecht begaan, eerlijk en ook empatisch. Kundige mediator dus.

- Hendrik de Leeuw

Ondanks afstand professioneel geholpen

3 mei 2020

Nog nooit te maken gehad met een buitenlands heengaan en erfenis. Daarom toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze begeleiding gevonden via mediator kaart. Bedankt allemaal!

- Frank Janssen

De mediator was goed!

7 mei 2020

Zowel heel eerlijk, ontwapenend en ook heel meevoelend. Was niet haar allereerste mediation, dat was te horen.

- Marc de Vries

Lastige periode afgerond

5 mei 2020

Mijn vaders overlijden zorgde voor een verdrietige paar maanden rondom de erfenis. De emoties waren hoog maar de ondersteuning vakkundig en meelevend. Er zorgvuldig geregeld allemaal.

- Hanneke Hermans

Niet alleen voor personeel

4 mei 2020

Erg vakkundig geholpen met een conflict met een personeelslid. Professioneel geholpen en niet het gevoel gekregen dat het allemaal maar de verantwoordelijkheid is van de werkgever. Erg opgelucht.

- Nicole Willemsen

Ingewikkelde nalatenschap tot goed einde gebracht

6 mei 2020

Er was jammer genoeg geen wilsbeschikking, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. Gelukkig hadden we hier bijstand bij, want wij hebben hier nog niet eerder mee te maken gehad. De kosten vielen ook alles mee.

- Hendrik van de Ven

Professioneel en snel

30 april 2020

De man die contact zocht had klaarblijkelijk verstand van dingen en kon ons rap verder begeleiden.

- Frank Gerritsen

Snel afgehandeld!

27 april 2020

Na een ruzie van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart volledig uitgekomen! Buiten de mediation waren we vast in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Ruben Meijer

Erfenis eerlijk verdeeld

2 mei 2020

We hebben prettige hulp aangeboden gekregen na de aanvraag hier. Was een moeizame tijd, waarin de gemoederen hoog konden oplopen. Door jullie support en energie alles tot een goed einde gekomen. Enorm bedankt hiervoor.

- Frank Bosman

Pijnlijke tijd afgerond

29 april 2020

Mijn vaders overlijden zorgde voor een verdrietige paar maanden rondom de erfenis. Begeleiding was erg individueel en op maat. Was voor ons perfect geregeld zo.

- Ellen Driessen

Echtscheiding met zilveren randje

1 mei 2020

Na een sterk conflict terecht gekomen bij een lieve mediator via mediatorkaart. Ik moet aanmerken dat de scheiding nu hierdoor soepeler ging dan bedacht en ook spreek ik nog met mijn ex. We hebben achteraf niks meer gehoord, dat had ik ergens nog wel bedacht.

- Frank Huisman

Onzekere kwestie goed afgehandeld

25 april 2020

Tijdens de scheiding kwamen er veel wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden zoeken waren we er vlug uit. De mediator handelde volledig neutraal. Ongeacht dat het soms ontroerend was, hebben ze dit neutraal kunnen doen. Erg netjes.

- Ingrid Smit

Professioneel en vlug

26 april 2020

De mediator waarmee we in contact kwamen was onmiskenbaar ervaren met dit soort conflicten en pakte het vlot op.

- Robert Huisman

Ook voor ons als bedrijf

25 april 2020

Zeer blij met de tussenkomst in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Vakkundig geholpen en niet het idee gehad dat het allemaal maar de fout is van de werkgever. Een opluchting.

- Matthijs Mulder

Echtscheiding met zilveren randje

24 april 2020

We hadden werkelijk flink onenigheid al voor ik de offerteaanvraag indiende bij mediatorkaart. Niet alleen de echtscheiding is goed gegaan, maar mijn ex en ik zijn ook netter dan bedacht uit elkaar gegaan. We hebben erna niks meer gehoord, dat had ik eigenlijk nog wel verwacht.

- Michael Gerritsen

Een schouderklopje krijgen

27 april 2020

Deze mensen krijgen een lintje. Ik of eigenlijk we hebben veel gehad aan de sessies met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Steven van de Velde

Niets meer te maken met mijn werk!

22 april 2020

Gelukkig konden we met hulp van een mediator via deze site eindelijk tot een vertrek met juiste voorwaarden komen. Had er domweg recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Bastiaan de Haan

Veelal bereikbaar

25 april 2020

Het maakte niet uit hoe laat het was, de afspraken waren op onze schema’s afgestemd. ’s Avonds als de kleintjes op bed lagen konden we het gesprek voeren met de mediator zodat we geen verlof hoefde te pakken. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging soepel en vlug. Prettig hoe vlot dit ging.

- Robert van der Linden

Ondanks afstand bekwaam geholpen

19 april 2020

Persoonlijk hadden we geen deskundigheid op het gebied van buitenlandse erfenissen. Daarom toch maar begeleiding ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Deze snel en met betrekkelijk lage tarieven gevonden. Dank jullie wel!

- Elizabeth de Koning

Simpel en snel

20 april 2020

Dikke prima! Mijn dank is groot!!

- Inge van den Broek

Persoonlijk afgestemd advies

16 april 2020

Je bent niet het volgende nummer maar wordt als mens behandeld. De mediator had kennelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende fase. De periode voor de mediation hadden we veel onenigheid dus dit was erg fijn. We konden snel weer opgelucht ademen.

- Edwin van Dijk

Simpel en vlug

18 april 2020

Dikke prima! Dank Jullie Wel!

- Danny Meijer

Nalatenschap netjes gedeeld

19 april 2020

We hebben fijne hulp geboden gekregen na de aanvraag hier. De emoties waren nog hoog door het doodgaan van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Door jullie support en energie allemaal tot een goed einde gekomen. Echt bedankt!

- Hendrikus Hermans

Oprecht chapeau

15 april 2020

Deze mensen verdienen een lintje. Ik of eigenlijk wij hebben veel gehad aan de sessies met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Danny de Leeuw

Het idee van de mediation helpt echt

19 april 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons enorm heeft geholpen. We kunnen hier altijd op terugpakken en daar zijn we blij mee. Slim hoor, het plan is goed opgesteld toen!

- Jessica van den Broek

Niet enkel voor personeel

15 april 2020

Erg vakkundig geholpen met een ruzie met een personeelslid. Gauw geholpen en totaal objectief. Een opluchting.

- Dirk Gerritsen

Erg veel gehad aan hulp tijdens echtscheiding

12 april 2020

We hadden het moeilijk maar de hulp was erg aangenaam. Geen nummertje, maar echt het gevoel dat je als mens behandeld wordt. Flink wat tijd uitgetrokken voor mijn verhaal en het met me meedenken. Super tevreden.

- Nicolaas Brouwer

Geoefend mediator

14 april 2020

Oprecht begaan, eerlijk en ook empatisch. Kundige mediator dus.

- Willem de Leeuw

Fijn afgehandeld

13 april 2020

Het was een minder leuke beweegreden waardoor ik hier terecht kwam maar de oplossing(en) die eruit kwamen waren goed. Had bedacht dat er wel linksom of rechtsom gekozen zou worden voor mijn werk, maar niets is minder waar. De mediator was echt neutraal. De kosten vielen ook alles mee.

- Gerardus Driessen

Tarief viel mee!

12 april 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Vandaar blij met het lage tarief van onze mediator. Het was vlot afgehandeld nadat de doorgewinterde dame ons hielp.

- Peter Wolters

Uit elkaar met een lichtpuntje.

8 april 2020

Na een behoorlijk conflict terecht gekomen bij een lieve mediator via mediatorkaart. Niet enkel de echtscheiding is goed verlopen, maar mijn ex en ik zijn ook beter dan bedacht uit elkaar gegaan. Nazorg had iets beter gekund na afsluiting.

- Nicolaas van der Laan

Geen kant verkiezen

13 april 2020

De man die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werkgever was erg professioneel. Geen enkele keer het gevoel gehad dat hij kant koos of partijdig reageerde. Top.

- Jeffrey de Ruiter

Kwetsbare afwikkeling top afgehandeld

7 april 2020

In de periode van uit elkaar gaan was het een emotionele periode echter door de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl hadden we direct iemand die ons fatsoenlijk kon helpen. De mediator hielp volledig neutraal. Soms was het een tere kwestie maar daar werd fatsoenlijk mee omgegaan. Erg knap.

- Maartje Bos

De mediator was goed!

9 april 2020

Oprecht begaan, eerlijk en ook empatisch. Kundige mediator dus.

- Jeroen Martens

De hulp via mediation was goed tijdens scheiden

3 april 2020

We hadden het zwaar maar de hulp was erg prettig. Geen nummertje, maar echt het gevoel dat je als persoon behandeld wordt. Er wordt echt meegedacht in de oplossing. Onwijs tevreden.

- Sjoerd de Koning

Onzekere kwestie fatsoenlijk geregeld

2 april 2020

In de periode van uit elkaar gaan was het een emotionele periode echter door de offerteaanvraag via mediatorkaart.nl hadden we snel iemand die ons goed kon helpen. De mediator handelde volledig onpartijdig. Soms was het een gevoelige kwestie maar daar werd fatsoenlijk mee omgegaan. Erg netjes.

- Ingrid Timmermans

Ongeacht de gemoederen eerlijk gedeeld

6 april 2020

Prettige hulp gekregen bij het verdelen van de erfenis. De emoties waren nog hoog door het doodgaan van opa, bij het delen van de erfenis van hem. Door jullie support en daadkracht alles tot een goed einde gekomen. Zeer dankbaar hiervoor.

- Karin Post

Ruzie met medewerker opgelost

7 april 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit vraagstuk kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en vlot geregeld.

- Dave van Vliet

Pijnlijke periode afgerond

4 april 2020

Mijn vaders overlijden zorgde voor een lastige paar maanden rondom de erfenis. Begeleiding was zeer individueel en op maat. Er nauwgezet geregeld allemaal.

- Petronella van der Laan

Simpel en vlug

31 maart 2020

Helemaal top! Bedankt!

- Marieke Kok

Een lintje krijgen

5 april 2020

Onze mediator was super. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Esther van de Berg

Geen kant kiezen

4 april 2020

De persoon die ge-mediate heeft tussen mij en mijn werk was erg vakkundig. De mediator was oprecht en onafhankelijk zonder kant te kiezen. Geweldig.

- Bram Bos

Uit elkaar met een lichtpuntje.

16 maart 2020

Na een sterk conflict terecht gekomen bij een prettige mediator via mediatorkaart. Ik moet zeggen dat de echtscheiding nu daardoor soepeler ging dan verwacht en ook praat ik nog met mijn ex. We hebben erna niks meer gehoord, dat had ik ergens nog wel bedacht.

- Pieter van de Ven

De hulp via mediation was goed tijdens scheiden

21 februari 2020

We hadden het lastig maar de hulp was erg prettig. Via mediatorkaart kregen we een persoon die ons niet als het eerstvolgende dossier bestempelde. Er wordt echt meegedacht in de oplossing. Onwijs content.

- Robert Vos

vlot geregeld

3 februari 2020

We hebben de erfenis direct kunnen verdelen dankzij mediation. Bedankt.

- Kirsten Wolters

Na lang turbulent nu rust

14 januari 2020

Mijn ex-man en ik zijn door de mediation via mediatorkaart nu in een periode van kalmte terecht gekomen. De gemoederen liepen hoog op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons beiden bruikbaar waren. Daardoor kunnen we tot vandaag af en toe nog teruggaan op afspraken van destijds. Ook vielen de tarieven ons enorm mee in een toch al kostbare periode.

- Jeroen van de Berg

Snel geregeld

30 december 2019

We hebben de erfenis direct kunnen verdelen dankzij mediation. Bedankt.

- Manon van Beek

Lang leve google

30 maart 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Ivo de Vos

mediatorkaart.nl heeft me snel verbonden

1 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en het zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Marieke Bos

Lang leve google

28 maart 2020

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Cornelia Bos

Vlugge offerte

31 maart 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Gerardus Verhoeven

erg betaalbaar

28 maart 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Yvonne van der Meer

Goed contact

26 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Bram de Vos

Ideale tip

26 maart 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Melanie van Dongen

Snelle offerte

23 maart 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Sharon van Leeuwen

Gevonden via forum

24 maart 2020

Via een forum deze site gevonden. Tevreden over de ontvangen offerte. Eindelijk een goede gevonden

- Marleen Boer

Aangenaam verrast

19 maart 2020

Afgelopen week een aanvraag gedaan en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Arjan van der Linden

Dé tip

19 maart 2020

Via bekenden beland bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Jasper Smeets

Goed contact

24 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Maarten van den Broek

Fijne service

20 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Wouter Willemsen

Werkt lekker!

22 maart 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Rob Huisman

Fijne service

21 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Eric Sanders

De perfecte match

16 maart 2020

Via Mediatorkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Ilona van Doorn

Dit werkt fijn

18 maart 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Manon Mulder

Ideale tip

13 maart 2020

Via vrienden beland bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Danny van de Berg

Positieve ervaring

14 maart 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Mediatorkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Steven Timmermans

Via forum hier terechtgekomen

13 maart 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de ontvangen offerte. Top professional

- Tessa van Dongen

Gevonden via forum

11 maart 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de ontvangen offerte. Zoektocht ten einde

- Eva Koning

Lang leve google

10 maart 2020

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het formulier ingevuld en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Natasja Willemsen

Via forum hier terechtgekomen

29 februari 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Leonie van Leeuwen

Ideale tip

26 februari 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Jacqueline van Doorn

Prettige service

18 februari 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Paul van der Laan

aangename service

7 februari 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Johannes Koning

Eindelijk een goede site gevonden

6 februari 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Femke van de Brink

Duidelijke website

23 januari 2020

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Marleen van Vliet

Ideale tip

23 januari 2020

Via vrienden beland bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Susanne Jansen

Lang leve google

10 januari 2020

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Mark Verhoeven

Mijn eigen netwerk kan dit niet

5 januari 2020

Door een forum deze site gevonden. Positief over de ontvangen offerte. De specialist heeft goed werk geleverd

- Deborah van Wijk

erg snel

9 december 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via mediatorkaart.nl. Lekker lokaal, aangenaam persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Stefan Kramer

niet verwacht zo betaalbaar

29 november 2019

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Pascal Vos

aangename service

25 november 2019

Via een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Top professional

- Steven Kuipers

Geen linkedin nodig

21 november 2019

Na lang zoeken arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Sanne van Leeuwen

Aangenaam verrast

14 november 2019

Gisteren een aanvraag gedaan en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Albert van Veen

De perfecte match

7 november 2019

Via Mediatorkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Bart van der Horst

Eindelijk een fijne site

26 oktober 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop mediatorkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Willem de Boer

Super service

23 oktober 2019

Gisteren een aanvraag gedaan en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Joyce Groen

Goed contact

10 oktober 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Gerardus Postma

Google is je grootste vriend

4 oktober 2019

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een offerte aangevraagd en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Jeffrey Evers

Positieve ervaring

29 september 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Mediatorkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Maartje van Veen

Positieve ervaring

21 september 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Mediatorkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Simone Molenaar

Google is je grootste vriend

13 september 2019

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een aanvraag gedaan en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Joris Vos

Snelle offerte

6 september 2019

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Ellen Peters

Na lang zoeken de juiste gevonden

5 september 2019

Na een zoektocht eindigde ik op Mediatorkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Bram Vink

Ideale match

23 augustus 2019

Via Mediatorkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Antonius Veenstra

Perfecte tip

16 augustus 2019

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Sjoerd Hofman

Ideale website

8 augustus 2019

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Anita Hoekstra

Mijn eigen netwerk kan dit niet

1 augustus 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Tessa Bosch

Mijn eigen netwerk kan dit niet

26 juli 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Wouter van Vliet

niet verwacht zo betaalbaar

24 juli 2019

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Bas de Wit

Werkt lekker!

13 juli 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Hendrik Evers

Ideale tip

11 juli 2019

Via bekenden beland bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Ronald Brouwer

Fijn!

3 juli 2019

Afgelopen week offertes aangevraagd en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Bart Jacobs

Ideale match

26 juni 2019

Via Mediatorkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Johannes de Vries

Ideale match

18 juni 2019

Via Mediatorkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Cornelia van Dijk

erg snel

9 juni 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via mediatorkaart.nl. Fijn dicht in de buurt, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een mooie prijs.

- Martin Meijer

aangename service

6 juni 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Petrus van de Brink

Fijn!

25 mei 2019

Gisteren een aanvraag gedaan en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Joris van der Heijden

Via linkedin niet hetzelfde

18 mei 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Hanneke van den Heuvel

Aangenaam verrast

11 mei 2019

Afgelopen maand offertes aangevraagd en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Annemarie de Vos

Eindelijk een goede site gevonden

9 mei 2019

Na een zoektocht arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Laura Scholten

Eindelijk een goede site gevonden

26 april 2019

Na lang zoeken arriveerde ik bij Mediatorkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Ilona Postma

Google is je grootste vriend

25 april 2019

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Eva van Dam

Snelle offerte

11 maart 2019

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Esther de Lange

Prettige service

4 maart 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Marinus Martens

Geen linkedin nodig

30 januari 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als LinkedIn. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Ilona van Vliet

Geen linkedin nodig

28 januari 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Kelly van de Brink

Google is je grootste vriend

7 januari 2019

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Leonie van Loon

Prettige service

20 december 2018

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Mediatorkaart!

- Petrus Sanders

Goed contact

18 januari 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Robin Verhoeven

Lang leve google

22 december 2018

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een aanvraag gedaan en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Ronald Molenaar

Uitgelichte mediators uit Kerkenveld

Van Steen & Pronk Advocaten

Donau 5-32
7908 HA Hoogeveen
Nederland

0528 267 231
https://www.vspadvocaten.nl/

Kuima Mediation

Donau 1-32
7908 HA Hoogeveen
Nederland

0529 470 670
http://www.kuimamediation.nl/

AK Mediation B.V.

Winde 41
7908 WS Hoogeveen
Nederland

06 11332833
http://www.akmediation.nl/