Mediator Loozen

Zoek jij een topper voor mediation in Loozen?
Dan ben je aan het juiste adres.
Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Mediator Loozen verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?
Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle mediatorkantoren uit Loozen – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2020 en verder.

Mediator Loozen gezocht?

Kosten inzichtelijk krijgen

Mediator Loozen
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 127 reviews)
Mediatorlink Mediation
Mediator ConflictConsult
Zakelijke Mediation MediationEasy
First Mediation
Mediatorgroep Bemiddeld conflictbemiddeling
Bloemster Mediation
Handdrukpunt echtscheiding meditaion

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Loozen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Holthone, Hoogenweg en Anevelde bijvoorbeeld ook geholpen aan een mediator.

Waarom mediator Loozen

Ben jij op zoek naar een geschikte mediator in Loozen? Je zit vast in een conflict en wilt natuurlijk zo snel mogelijk een goede mediator vinden, maar je komt er hoogstwaarschijnlijk meteen achter dat dit niet zo simpel is. Dit komt voornamelijk door de hoeveelheid verschillende mediators. In dit artikel geven wij jou de tips die je goed kan gebruiken tijdens je zoektocht. Spring direct naar:

Wanneer is het verstandig om de beste mediator in Loozen te zoeken

Het is nog altijd zo dat men niet weet op welk moment het verstandig is om een mediator in te schakelen voor een conflict. Je kan een mediator voor eigenlijk alle meningsverschillen en geschillen inschakelen. Hij probeert om een einde te breien aan het conflict door met beide partijen samen te zitten. Daarnaast is het zo dat een mediator je kan helpen als je een compromis laat maken voor bijvoorbeeld een arbeidsconflict. Denk hierbij aan ruzie over het salaris of over het aantal verlofuren.

Daarnaast kan een mediator je assisteren bij burenruzies of geschillen rondom grondgebied. Bijvoorbeeld wanneer jij, of je buur, een schutting wilt plaatsen en er onenigheid ontstaat over de erfgrens. Voor de grotere bedrijven is het ook slim om een mediator in te schakelen als er een arbeidsconflict ontstaat tussen verschillende sectoren. kunnen een mediator weer inschakelen als ze bijvoorbeeld een conflict hebben over plagiaat. Een mediator is dus multi-inzetbaar en kan jou hoogstwaarschijnlijk ook assisteren bij je conflict. Bij Mediatorkaart kun je in Loozen terecht voor:

  • Mediator scheiding Loozen
  • Zakelijke mediation Loozen
  • Familie mediation Loozen
  • Mediation arbeidsconflict Loozen
  • En meer

Alle mediators uit Loozen

Bekijk ook mediators uit

Op zoek naar een voordelige mediator Loozen – mediator vs. rechtszaak

Er zit een groot verschil tussen een jurist en een mediator. Een jurist heb je nodig als een zaak echt voor de rechter komt. Denk hier bijvoorbeeld aan erge ruzies die nooit meer onderling opgelost kunnen worden.

Een mediator zal zijn uiterste best doen om de ruzie onderling op te lossen, voordat er een dure rechtszaak plaatsvindt. Meestal kunnen beide partijen na het ingrijpen van de mediator weer op goede voet met elkaar verder. Er zit dus een groot verschil tussen een jurist en een mediator.

Het is bijvoorbeeld voor zakelijke mediation sterk aan te bevelen om een lokale en betaalbare mediator te vinden uit Loozen. Dit is onder andere ook in te zetten wanneer je te maken hebt met een arbeidsconflict.

Op zoek naar een mediator uit Loozen voor jouw zakelijke mediation?

Zoek een zakelijk mediator

Klik op ‘Zoek een zakelijk mediator‘ om een betaalbare mediator te vinden die gespecialiseerd is in zakelijke mediation Loozen.

Redenen om te kiezen voor een mediator in Loozen

We kunnen een heel lijstje met redenen benoemen voor de vraag waarom ook jij zou moeten kiezen voor een mediator in Loozen voor het oplossen van een conflict. Allereerst maakt de mediator het mogelijk om de relatie niet kapot te laten gaan, meestal is het namelijk zo dat de gemoederen hoog op kunnen gaan lopen

De mediator uit Loozen weet uit ervaring hoe hij ruzies kan laten verdwijnen zonder dat er meer schade aan de relatie ontstaat. Ook zal je door de mediators het conflict snel afhandelen. Het wegwerken van conflicten is altijd weer een tijdrovend iets, al helemaal bij langdurige conflicten. De mediator uit Loozen is er voor je om er snel een punt achter te kunnen zetten.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Esther Veenstra Esther Veenstra
Customer Succes manager bij mediatorkaart.nl
Mediation94%
Familierecht90%
Communicatie97%

Ik help je graag

Mediator Loozen gezocht – waar moet je op letten bij het zoeken

Door het grote aanbod aan mediators is het niet eenvoudig om de juiste partij te vinden. Door een aantal stappen te doorlopen zal ook jij uitkomen bij de geschikte persoon. Je wilt uiteraard direct de meest geschikte partij aantrekken. Grote organisaties zullen bijvoorbeeld specifiek moeten kijken naar mediators die gespecialiseerd zijn op het oplossen van arbeidsconflicten. Stelletjes die willen gaan scheiden zullen moeten kijken naar een mediator scheiden in Loozen.

Scheiden in Loozen is natuurlijk pijnlijk, maar door een mediator scheiden uit Loozen zal je jouw relatie zonder onnodig gedoe kunnen beëindigen.

Heb jij nog vragen voor een specifiek mediator kantoor? Neem dan gerust contact met ze op!

Wil je bijvoorbeeld snel scheiden, vraag dan 3 offertes op van lokale en betaalbare mediators uit Loozen die je graag helpen met een echtscheiding aanvragen.

Scheiden Loozen, via een betaalbare mediators

Scheiden Loozen

Klik op de knop ‘Scheiden Loozen‘ om een scheiding aan te vragen door een scheidingsmediator uit Loozen, gespecialiseerd in echtscheiding.

3 offertes voor een mediator in Loozen

Ook bij het aanvragen van een offerte zijn er een paar zaken waar je rekening mee moet houden. Probeer je situatie zo duidelijk mogelijk te schetsen. Dit helpt je om direct uit te komen bij een partij die de kennis heeft om jouw ruzie te beëindigen.

Een ontmoeting zorgt ervoor dat het plaatje compleet wordt, je krijgt hierdoor een goed beeld de persoon tegenover je. Bij een mediator is het goed dat je je prettig voelt, hij zal namelijk intensief contact met je hebben gedurende het conflict.

Klik op kosten mediator om direct 3 offertes van lokale en betaalbare mediators uit Loozen op te vragen en zo direct inzicht te krijgen in de kosten.

Direct 3 offertes voor een specifieke kostenindicatie van verschillende mediators uit Loozen.

Nu 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit.

Mediator in Loozen – een persoon die je kan helpen

Door hierboven beschreven stappen te volgen is het voor jou ook eenvoudig om uit te komen bij een geschikte mediator uit Loozen. Via onderstaand formulier is het simpel om 3 offertes aan te vragen voor een mediator. Denk bijvoorbeeld ook aan het verdelen van een erfenis.Twijfel niet langer en schakel een mediator in.

Bekijk bijvoorbeeld alles over verdeling erfenis en kom direct achter de kosten voor een lokale en betaalbare mediator uit Loozen.

Benieuwd naar het traject van familie mediation Loozen voor erfenis verdeling?

Verdeling erfenis mediation

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een erfenis verdeling in Loozen te bekijken middels het vergelijken van mediators uit Loozen.

Veelgestelde vragen over mediation in

Loozen

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de mediator regio Loozen jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden ook af om met haast op zoek te gaan naar een mediator. Het kan wel, maar het is het beste om hier eventjes de tijd voor te pakken om te zorgen dat alles goed voelt!

Overstappen van mediator is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande mediator. Vraag vervolgens aan je vorige mediator of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe mediator uit Loozen.

mediatorkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle mediators in Loozen. Wij zien welke mediators beschikbaar zijn in Loozen en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van mediators uit Loozen die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Mediation Loozen

Oprecht rechtvaardig

6 september 2020

Gelukkig was de coach erg doorgewinterd bij de mediation bij mijn werk. De mediator was eerlijk en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Super.

- Diana van Veen

Profi en handig geregeld

8 september 2020

De kerel die contact zocht had klaarblijkelijk verstand van dingen en kon ons vlug verder begeleiden.

- Mariska Kuijpers

Professioneel en vlug

3 september 2020

De mediator waarmee we in contact kwamen was onmiskenbaar ervaren met dit soort conflicten en pakte het snel op.

- Pascal van Vliet

Gewoon goed

2 september 2020

Tevreden zoals verwacht.

- Gerrit Kuijpers

Gewoon goed

25 augustus 2020

Content zoals bedacht.

- Thomas Koning

Geoefend mediator

22 augustus 2020

Oprecht begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar eerste mediation, dat was te zien.

- Cornelia Peters

Niet enkel voor werknemers

16 augustus 2020

Zeer blij met de bemiddeling in een arbeidsconflict met één van mijn medewerkers. Vlot geholpen en totaal neutraal. Een verademing.

- Irene Postma

Hulp bij scheiding

15 augustus 2020

Adequate hulp bij een scheiding gekregen. De sessies en documenten waren vlug geregeld en goed verzorgd. Pak van ons hart in een al verdrietige periode.

- Kelly Kuipers

Pijnlijke tijd afgerond

7 augustus 2020

Na het overlijden van mijn vader een pijnlijke tijd afgesloten met de verdeling van de erfenis. De gemoederen waren hoog maar de ondersteuning professioneel en meelevend. Was voor ons volmaakt geregeld zo.

- Cornelia de Bruijn

Boven verwachting

12 augustus 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage idee de sessies rondom de echtscheiding in. Maar al vlug kwamen we wel tot een prima oplossing. Door jullie was dit vast veel minder goed geworden!

- Esther Prins

Dichter naar elkaar gekomen

5 augustus 2020

De communicatie in onze familie was altijd moeilijk, gelukkig intussen weer op een aanspreekbaar niveau.

- Ilse Post

Meer gekregen dan bedacht

3 augustus 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage verwachtingen de sessies rondom de echtscheiding in. Viel me toch mee dat we tot een buitengewoon eerlijke verdeling zijn gekomen van de spullen. Door jullie was dit zeker veel minder fatsoenlijk geworden!

- Christian Vink

Niet prijzig

30 juli 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Gelukkig viel het toch erg mee toen we een mediator inhuurde. Het was vlot afgehandeld nadat de doorgewinterde dame ons hielp.

- Marianne Meijer

Eindelijk rustigere tijden

29 juli 2020

Omdat we via mediatiorkaart met iemand konden communiceren zijn mijn ex partner en ik eindelijk in kalmere tijden terecht gekomen. De gemoederen liepen aanzienlijk op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons allebei verstandig waren. Hierdoor kunnen we tot vandaag soms nog teruggrijpen op afspraken van toen. Ook vielen de prijzen ons enorm mee in een toch al kostbare tijd.

- Mark Blom

Eindelijk onenigheid opgelost

25 juli 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn baas en ikzelf zijn we met mediation uiteindelijk tot elkaar gekomen. Heel prettig geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de voorkeur kreeg. Dank daarvoor!

- Wilhelmina de Vries

De familie is opnieuw een familie

23 juli 2020

Na een jarenlang conflict in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de goede begeleiding en mediation.

- Vincent Gerritsen

Meer ontvangen dan bedacht

26 juli 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig verwachtingen de sessies rondom de scheiding in. Maar al snel kwamen we wel tot een prima uitkomst. Ik denk dat zonder dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Matthijs Smits

Prima geregeld Het was een minder leuke oorzaak waardoor ik hier terecht kwam maar de uitkomst(en) die eruit kwamen waren goed. Eigenlijk dacht ik dat mijn werkgever wel voorgetrokken zou worden maar dat was oprecht niet zo. Het was echt onpartijdig. Bovendien was het goedkoop gelukkig.

25 juli 2020

- Suzanne van der Meulen

Simpel en snel

25 juli 2020

Dikke prima! Mijn dank is groot!!

- Brenda Peters

Erfenis zo geregeld

24 juli 2020

We hebben de erfenis direct kunnen delen dankzij mediation. Dank Jullie Wel.

- Barbara Schouten

Dichter naar elkaar gekomen

20 juli 2020

Na een jarenlang geschil in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de fijne hulp en mediation.

- Judith Mol

Hulp bij scheiding

23 juli 2020

Vlotte hulp bij het uit elkaar gaan. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een gestructureerde mediation en afwikkeling. Pak van ons hart in een al moeilijke tijd.

- Marije Blom

Niet prijzig

20 juli 2020

Uit elkaar gaan is al duur genoeg. Gelukkig viel het toch erg mee toen we een mediator inhuurde. We waren er toen vlug uit, onbetwistbaar dat deze mevrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Roel van der Horst

Content

14 juli 2020

Tevreden zoals verwacht.

- Natasja Schipper

Vechtscheiding voorkomen!

18 juli 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer praten met mijn inmiddels ex-vrouw zijn we na de offerteaanvraag hier op mediatorkaart er toch eindelijk uitgekomen. Buiten de mediation waren we vast in een vechtscheiding terecht gekomen. Daarom zeer tevreden.

- Paul van de Berg

Snel geregeld

17 juli 2020

We hebben de erfenis snel kunnen verdelen dankzij mediation. Dank!

- Susanne Kuijpers

Het idee was degelijk

11 juli 2020

De mediation heeft gezorgd voor een plan (een ouderschapsplan) waar we tot op heden baat bij hebben. We kunnen hier altijd op terugpakken en daar zijn we blij mee. Erg fijn, heeft ons erg geholpen.

- Miranda van Doorn

Uit elkaar met een lichtpuntje.

17 juli 2020

Na een behoorlijk conflict terecht gekomen bij een prettige mediator via mediatorkaart. Niet enkel de scheiding is goed gegaan, maar mijn ex en ik zijn ook beter dan verwacht uit elkaar gegaan. Nazorg had iets beter gekund na afsluiting.

- Ronald Wolters

De familie is opnieuw een familie

9 juli 2020

Na een jarenlang conflict in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de fijne begeleiding en mediation.

- Marijke Mulder

Boven verwachting

13 juli 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij lage idee de gesprekken rondom de scheiding in. Maar al snel kwamen we wel tot een uitstekende oplossing. Dankzij jullie was dit vast veel minder fatsoenlijk gekomen!

- Annemieke de Jonge

Ondanks afstand bekwaam geholpen

10 juli 2020

Persoonlijk hadden we geen deskundigheid op het gebied van buitenlandse erfenissen. Na een sterfgeval in de familie in Canada hebben we dus begeleiding gewild. Deze vlot en met betrekkelijk lage kosten gevonden. Bedankt allemaal!

- Paul de Haan

Niet alleen voor personeel

11 juli 2020

Erg blij met de bemiddeling in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Professioneel begeleid en niet het gevoel gehad dat het allemaal maar de verantwoordelijkheid is van de werkgever. Erg blij.

- Martijn Janssen

Het idee uit de mediation helpt echt

10 juli 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons zeer veel heeft geholpen. Nog steeds wel eens als we een keer conflicten hebben grijpen we daarnaar terug. Erg prettig, heeft ons flink geholpen.

- Jasper Gerritsen

De hulp via mediation was goed tijdens scheiden

5 juli 2020

We hadden het zwaar maar de hulp was erg aangenaam. Via mediatorkaart kregen we iemand die ons niet als het volgende dossier bestempelde. Veel tijd uitgetrokken voor mijn kant en het met me meedenken. Onwijs tevreden.

- Niels Dijkstra

Pijnlijke tijd afgesloten

7 juli 2020

Mijn vaders dood zorgde voor een lastige paar maanden rondom de erfenis. De emoties waren hoog maar de ondersteuning vakkundig en meelevend. Was voor ons foutloos geregeld zo.

- Brenda van de Veen

Advies en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

6 juli 2020

Passende begeleiding bij een scheiding gekregen. De ervaring gedurende de mediations zorgde voor een vloeiende mediation en afhandeling. Pak van ons hart in een al moeilijke periode.

- Eric Kuiper

Onzekere kwestie goed geregeld

4 juli 2020

Tijdens de scheiding kwamen er flink wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart een persoon konden zoeken waren we er vlug uit. De mediator handelde volledig neutraal. Weleens was het een gevoelige zaak maar daar werd fatsoenlijk mee omgegaan. Erg netjes.

- Karin de Vos

Ondanks de emoties netjes gedeeld

2 juli 2020

Lieve begeleiding ontvangen bij het verdelen van de erfenis. De emoties waren nog hoog door het heengaan van opa, bij het verdelen van de erfenis van hem. Door jullie support en daadkracht alles tot een goed einde gekomen. Enorm bedankt!

- Nicolaas Boer

Uiteindelijk van mijn leidinggevende af

3 juli 2020

Na een hoop gedoe op werk gelukkig nu met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf kunnen verlaten. Natuurlijk was het voor mij al duidelijk dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel meegaan.

- Eva Groen

Boven verwachting

7 juli 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig idee de gesprekken rondom de echtscheiding in. Maar al vlug kwamen we wel tot een uitstekende uitkomst. Door jullie was dit zeker veel minder fatsoenlijk geworden!

- Renate de Lange

Ook voor ons als bedrijf

6 juli 2020

Erg blij met de bemiddeling in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Professioneel geholpen en niet het gevoel gehad dat het allemaal maar de schuld is van de werkgever. Een verademing.

- Esther van der Horst

Advies en oplossingen tijdens uit elkaar gaan

3 juli 2020

Adequate begeleiding bij een scheiding gekregen. De sessies en documenten waren vlug overeengekomen en goed geregeld. Top, een hele zorg minder.

- Thomas van de Berg

Fijn geregeld

3 juli 2020

Het was een minder leuke oorzaak waardoor ik hier terecht kwam maar de oplossing(en) die eruit kwamen waren goed. Had verwacht dat er wel linksom of rechtsom gekozen zou worden voor mijn werk, maar niets is minder waar. De mediator was echt onpartijdig. Ook was het goedkoop gelukkig.

- Inge Bakker

Persoonlijke aanpak

30 juni 2020

Je bent niet het eerstvolgende dossier maar wordt als mens benaderd. De mediator had onmiskenbaar ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende fase. En dat terwijl we de 3 maanden daarvoor praktisch alleen maar ruzie hadden. Dit was volledig een opluchting voor ons allebei.

- Marc Bosman

Ook voor ons als bedrijf

26 juni 2020

Erg content met de bemiddeling in een arbeidsconflict met één van mijn medewerkers. Vakkundig begeleid en niet het gevoel gekregen dat het allemaal maar de fout is van de werkgever. Erg opgelucht.

- Hendrik van der Linden

Kwetsbare afhandeling super besloten

26 juni 2020

Tijdens de scheiding kwamen er veel wat gevoeligheden naar de oppervlakte maar door dat we op tijd via mediatiorkaart iemand konden zoeken waren we er vlug uit. De mediator handelde volledig onpartijdig. Ongeacht dat het soms gevoelig was, hebben ze dit neutraal kunnen doen. Erg netjes.

- Barry van der Laan

Uitstekend gedaan Het was een minder leuke oorzaak waardoor ik hier terecht kwam maar de uitkomst(en) die eruit kwamen waren goed. Had bedacht dat er wel linksom of rechtsom gekozen zou worden voor mijn werkgever, maar niks is minder waar. Het was echt onpartijdig. De tariefstelling vielen ook alles mee.

28 juni 2020

- Wendy van Dongen

Snel afgehandeld

28 juni 2020

Zeer vlot de verdeling van de erfenis gaan organiseren dankzij deze professionals! Dank Jullie Wel.

- Simone de Bruijn

Erg veel gehad aan begeleiding tijdens scheiding

26 juni 2020

Zeer fijne ondervinding met de hulp tijdens echtscheiding gehad. Geen nummertje, maar echt het begrip dat je als mens behandeld wordt. Veel tijd genomen voor mijn verhaal en het met me meedenken. Onwijs content.

- Patricia van den Heuvel

Fijn geregeld

22 juni 2020

De oorzaak was overigens niet prettig maar de wijze waarop het geregeld is was top. Had verwacht dat er wel linksom of rechtsom partij getrokken zou worden voor mijn werkgever, maar niks is minder waar. De mediator was echt neutraal. Ook was het goedkoop gelukkig.

- Petra Blom

Van problemen vlot naar oplossingen

18 juni 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn leidinggevende en mezelf zijn we met mediation gelukkig nu tot elkaar gekomen. Dat was zeer aangenaam, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Dank daarvoor!

- Franciscus Verbeek

De mediator was fijn!

20 juni 2020

Eveneens heel eerlijk, ontwapenend maar ook heel meelevend. Kundige mediator dus.

- Stefan Smeets

Gewoon goed

21 juni 2020

Absoluut top! Mijn dank is groot!!

- Ivo Timmermans

Oprecht chapeau

17 juni 2020

Onze mediator was fantastisch. Ik of liever wij hebben flink gehad aan de gesprekken met de mediator die we zagen via mediatiorkaart.nl.

- Sabrina Vermeulen

Niets meer te doen met mijn werkgever!

15 juni 2020

Tevreden konden we met hulp van een mediator via deze site eindelijk tot een vertrek met juiste condities komen. Natuurlijk was het voor mij al helder dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel toegeven.

- Vincent de Groot

Vechtscheiding voorkomen!

20 juni 2020

Na een aanvaring van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart absoluut uitgekomen! Ik denk wel dat dit ons heeft behoed van een vechtscheiding. Daarom zeer tevreden.

- Koen Postma

Ervaren mediator

13 juni 2020

Oprecht begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar allereerste mediation, dat was te merken.

- Richard de Jong

Prijs viel mee!

12 juni 2020

Uit elkaar gaan is een duur traject. Daarom blij met het betaalbare tarief van onze mediator. We waren er toen snel uit, duidelijk dat deze mevrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Suzanne Post

Begeleiding en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

17 juni 2020

Adequate begeleiding bij een scheiding gekregen. De gesprekken en papieren waren snel georganiseerd en goed verzorgd. Top, een hele zorg minder.

- Tim Mulder

Meer gekregen dan verwacht

17 juni 2020

Om eerlijk te zijn ging ik met vrij weinig idee de sessies rondom de echtscheiding in. Maar al gauw kwamen we wel tot een uitstekende oplossing. Ik denk dat buiten dit we er niet fijn uit waren gekomen.

- Maria Koster

Vlot in contact

14 juni 2020

Geen 9-5 instelling maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons noodzakelijk gezien het werk. ’s Avonds als de kinderen in bed lagen konden we het gesprek houden met de mediator zodat we geen verlof hoefde te pakken. De offerteaanvraag hier op mediatorkaart ging soepel en vlot. Snel besloten zo.

- Pascal Brouwer

Pijnlijke periode afgesloten

10 juni 2020

Na het overlijden van mijn pa een lastige tijd afgesloten met de verdeling van de erfenis. Begeleiding was erg persoonlijk en op maat. Was voor ons perfect geregeld zo.

- Jeffrey de Jonge

Niets meer te doen met mijn werkgever!

10 juni 2020

Na een hoop gezeik op werk gelukkig nu met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf mogen verlaten. Logischerwijs was het voor mij al onbetwistbaar dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel meegaan.

- Nathalie Peeters

Onzekere kwestie goed geregeld

13 juni 2020

In de periode van uit elkaar gaan was het een emotionele tijd echter door de aanvraag via mediatorkaart.nl hadden we direct een persoon die ons goed kon helpen. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Ondanks dat het soms ontroerend was, hebben ze dit neutraal kunnen doen. Erg netjes.

- Vincent van de Velden

Buitenlandse nalatenschap professioneel afgehandeld

8 juni 2020

Nog niet te maken gehad met een buitenlands overlijden en nalatenschap. Vandaar toch maar hulp ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze begeleiding ontdekt via mediator kaart. Dank je wel!

- Jolanda de Graaf

Het idee uit de mediation helpt enorm

9 juni 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons zeer veel heeft geholpen. Nog altijd wel eens als we een keer conflicten hebben pakken we daarnaar terug. Handig hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Jolanda de Bruin

Prima gedaan Het was een minder leuke oorzaak waardoor ik hier terecht kwam maar de oplossing(en) die eruit kwamen waren goed. Ergens dacht ik dat mijn werk wel voorgetrokken zou worden echter dat was oprecht niet zo. Het was echt onpartijdig. De tarieven vielen ook alles mee.

9 juni 2020

- Tim Hermans

Erfenis zo afgehandeld

5 juni 2020

We hebben de erfenis direct kunnen delen dankzij mediation. Bedankt.

- Adriana Sanders

Het plan was fatsoenlijk

5 juni 2020

We hebben vanuit de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons zeer veel heeft geholpen. We kunnen hier altijd op pakken en daar zijn we blij mee. Slim hoor, het plan is goed opgemaakt toen!

- Astrid de Boer

Ruzie met werknemer opgelost

6 juni 2020

Ik wist niet meer hoe ik uit dit probleem kon komen met een werknemer maar via mediation professioneel en vlot geregeld.

- Robert Willems

Een lintje krijgen

5 juni 2020

Onze mediator was geweldig. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Adriana Dijkstra

Ondanks afstand professioneel geholpen

1 juni 2020

Nog nooit te maken gehad met een buitenlands heengaan en erfenis. Daarom toch maar begeleiding ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Gelukkig deze begeleiding gevonden via mediator kaart. Dank je wel!

- Kelly Bos

Niet prijzig

2 juni 2020

Uit elkaar gaan is al prijzig genoeg. Vandaar blij met het lage tarief van onze mediator. Het was gauw besloten nadat de ervaren dame ons begeleid had.

- Maarten Vos

Geen kant verkiezen

30 mei 2020

Gelukkig was de ondersteuner erg ervaren bij de mediation bij mijn werkgever. De mediator was oprecht en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Super.

- Barry Smeets

Eindelijk onenigheid opgelost

31 mei 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn baas en mezelf zijn we met mediation gelukkig nu tot elkaar gekomen. Heel prettig geholpen, zonder dat een van de twee partijen duidelijk de preferentie kreeg. Dank daarvoor!

- Natasja Smits

Geen kant kiezen

30 mei 2020

Gelukkig was de begeleider erg doorgewinterd bij de mediation bij mijn werk. Geen enkele keer het gevoel gehad dat hij kant koos of bevooroordeeld was. Top.

- Natascha van der Horst

Niet prijzig

30 mei 2020

Uit elkaar gaan is een kostbaar traject. Vandaar blij met het betaalbare tarief van onze mediator. We waren er toen vlug uit, onbetwistbaar dat deze mevrouw vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Jasper Meijer

Op maat afgestemd advies

27 mei 2020

Niks niet het opvolgende dossier maar oprecht van mens tot mens in gesprek met elkaar. De mediator had onmiskenbaar ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende periode. De tijdsperiode voor de mediation hadden we veel ruzie dus dit was erg prettig. We konden vlug weer opgelucht ademen.

- Sandra Bosch

Vakkundig en vlug

27 mei 2020

De man die contact zocht had klaarblijkelijk verstand van zaken en kon ons vlug verder helpen.

- Robert de Lange

Dichter naar elkaar gekomen

29 mei 2020

Na een jarenlang conflict in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen dankzij de fijne ondersteuning en mediation.

- Erik de Groot

Buitenlandse erfenis professioneel geregeld

29 mei 2020

Persoonlijk hadden we geen expertise op het gebied van buitenlandse erfenissen. Vandaar toch maar begeleiding ingeschakeld van een mediator via mediatorkaart. Deze vlot en met relatief lage prijzen gevonden. Dank je wel!

- Elisabeth de Vos

Scheidingmet een lichtpuntje.

27 mei 2020

Na een sterk conflict terecht gekomen bij een prettige mediator via mediatorkaart. Niet alleen de scheiding is prima verlopen, maar mijn ex en ik zijn ook netter dan bedacht uit elkaar gegaan. We hebben erna niks meer vernomen, dat had ik eigenlijk nog wel bedacht.

- Danny van Wijk

Eindelijk rustigere tijden

25 mei 2020

Omdat we via mediatiorkaart met een persoon konden communiceren zijn mijn voormalig partner en ik eindelijk in kalmere tijden terecht gekomen. De gemoederen liepen aanzienlijk op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons beiden verstandig waren. Tot op de dag van vandaag grijpen we nog wel eens terug op sommige onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Het tarief was ook prima ondanks een al prijzige tijd.

- Vincent van Dam

Ondanks afstand bekwaam geholpen

22 mei 2020

Persoonlijk hadden we geen deskundigheid op het gebied van buitenlandse erfenissen. Na een sterfgeval in de familie in Canada hebben we dus hulp gezocht. Deze snel en met betrekkelijk lage prijzen gevonden. Bedankt allemaal!

- Vanessa Meijer

Ook voor werkgevers

20 mei 2020

Erg professioneel geholpen met een conflict met een werknemer. Professioneel geholpen en niet het gevoel gehad dat het allemaal maar de fout is van de werkgever. Erg blij.

- Rutger van Beek

Gewoon fijn

26 mei 2020

Absoluut top! Mijn dank is groot!!

- Antonius Verbeek

Advies en oplossingen gedurende uit elkaar gaan

21 mei 2020

Vlotte ondersteuning bij het uit elkaar gaan. De gesprekken en papieren waren vlug georganiseerd en goed geregeld. Pak van ons hart in een al lastige periode.

- Lisette Gerritsen

Profi en handig geregeld

21 mei 2020

De mediator waarmee we in contact kwamen was duidelijk ervaren met dit soort conflicten en pakte het snel op.

- Steven Post

Geen testament, wel netjes verdeeld

23 mei 2020

Er was helaas geen wilsbeschikking, dus alle mitsen en maren rondom de erfenis moesten uitgezocht worden. Gelukkig hadden we hier hulp bij, want wij hebben hier nog nooit eerder mee te doen gehad. De prijzen vielen ook alles mee.

- Ramona Verhoeven

Oprecht chapeau

17 mei 2020

Deze mensen verdienen een lintje. Ik of liever we hebben flink gehad aan de gesprekken met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Albert Timmermans

Fijn geregeld

19 mei 2020

Het was een minder leuke beweegreden waardoor ik hier terecht kwam maar de oplossing(en) die eruit kwamen waren goed. Eigenlijk dacht ik dat mijn werk wel voorgetrokken zou worden maar dat was echt niet zo. Het was echt neutraal. Verder was het betaalbaar gelukkig.

- Mariska van de Berg

Ook voor ons als bedrijf

15 mei 2020

Erg content met de bemiddeling in een arbeidsconflict met één van mijn werknemers. Professioneel begeleid en niet het idee gekregen dat het allemaal maar de fout is van de werkgever. Erg blij.

- Petra Groen

Verwachtingen overtroffen

15 mei 2020

Ergens was ik wat sceptisch om deze mediation aan te gaan. Viel me uiteindelijk mee dat we tot een buitengewoon nette verdeling zijn gekomen van de bezittingen. Door jullie was dit vast veel minder fatsoenlijk geworden!

- Jan Hofman

Oprecht goed

14 mei 2020

Dikke prima! Dank Jullie Wel!

- Jacobus Kramer

Uiteindelijk van mijn leidinggevende af

12 mei 2020

Gelukkig konden we met behulp van een mediator via deze site eindelijk tot een vertrek met geschikte voorwaarden komen. Had er gewoon recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Dave Koster

Geoefend mediator

16 mei 2020

Oprecht begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar eerste mediation, dat was te merken.

- Maarten Prins

Begeleiding bij (tiener)dochter

16 mei 2020

Mijn dochter en ik konden niet goed met elkaar converseren. We hebben daarvoor therapie geprobeerd, maar dat mocht niet baten. Deze manier van mediation pakte speciaal de omgang met elkaar aan en de bijbehorende oplossingen, werkte voor ons volledig.

- Petronella Schipper

Tevreden

12 mei 2020

Gewoon prima, zoals ik mag denken.

- Ramona Smit

Hulp bij scheiding

12 mei 2020

Snelle begeleiding bij het uit elkaar gaan. De ervaring tijdens de mediations zorgde voor een gestructureerde mediation en afhandeling. Pak van ons hart in een al moeilijke tijd.

- Margaretha Evers

Heel veel gehad aan advies tijdens scheiding

12 mei 2020

Hele lieve ervaring met de ondersteuning tijdens het uit elkaar gaan gehad. Via mediatorkaart kregen we iemand die ons niet als het volgende dossier bestempelde. Er wordt echt meegedacht in de oplossing. Super tevreden.

- Jacoba Vink

Erg veel gehad aan hulp tijdens echtscheiding

10 mei 2020

Hele lieve ervaring met de hulp tijdens echtscheiding gehad. Geen nummertje, maar echt het gevoel dat je als persoon behandeld wordt. Veel tijd uitgetrokken voor mijn verhaal en het met me meedenken. Zeer bedankt!

- Maartje Peters

Tarief viel mee!

9 mei 2020

Scheiden is al prijzig genoeg. Gelukkig viel het uiteindelijk erg mee toen we een mediator inschakelde. We waren er toen snel uit, duidelijk dat deze dame vaker met scheidingen te maken had gehad.

- Joyce Molenaar

Uitstekend gedaan Het was een minder leuke aanleiding waardoor ik hier terecht kwam maar de oplossing(en) die eruit kwamen waren goed. Eigenlijk dacht ik dat mijn werk wel voorgetrokken zou worden maar dat was echt niet zo. De mediator was echt onpartijdig. Verder was het goedkoop gelukkig.

6 mei 2020

- Remco Schipper

Dichter naar elkaar toegegroeid

4 mei 2020

Na een jarenlang conflict in de familie zijn we nader tot elkaar gekomen door de goede begeleiding en mediation.

- Maaike van de Ven

Gewoon goed

2 mei 2020

Content zoals bedacht.

- Esther de Groot

Erg veel gehad aan advies tijdens echtscheiding

8 mei 2020

We hadden het lastig maar de hulp was erg aangenaam. Geen nummertje, maar echt het gevoel dat je als mens behandeld wordt. Er wordt echt meegedacht in oplossingen. Super content.

- Rutger Verbeek

Oprecht chapeau

4 mei 2020

Onze mediator was super. Ik of eigenlijk wij hebben flink gehad aan de gesprekken met de mediator die we spraken via mediatiorkaart.nl.

- Nicole de Boer

Dikwijls bereikbaar

3 mei 2020

Geen 9-5 instelling maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons belangrijk gezien het werk. ’s Avonds als de kinderen op bed lagen konden we het gesprek houden met de mediator zodat we geen verlof hoefde te nemen. De aanvraag hier op mediatorkaart ging soepel en vlug. Snel gegaan zo.

- Catharina Veenstra

De mediator was goed!

6 mei 2020

Oprecht begaan, eerlijk en ook empatisch. Was niet haar eerste mediation, dat was te merken.

- Charlotte Bakker

Snel afgehandeld!

28 april 2020

Na ruim 1,5 jaar heen en weer communiceren met mijn inmiddels ex-partner zijn we na de aanvraag hier op mediatorkaart er toch uiteindelijk uitgekomen. Zonder de mediation waren we zeker weten in een vechtscheiding terecht gekomen. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Monique de Graaf

Vechtscheiding voorkomen!

30 april 2020

Na een aanvaring van anderhalf jaar met mijn ex zijn we er dankzij mediatorkaart volkomen uitgekomen! Buiten de mediation waren we vast in een vechtscheiding terecht gekomen. Helemaal content met de geboden oplossingen.

- Petrus Jonker

Oprecht goed

2 mei 2020

Dikke prima! Mijn dank is groot!!

- Marleen de Bruin

De familie is opnieuw een familie

1 mei 2020

De communicatie in onze familie was altijd ingewikkeld, gelukkig intussen weer op een aanspreekbaar niveau.

- Tessa Willemsen

Gewoon goed

27 april 2020

Dikke prima! Bedankt!

- Vanessa Molenaar

Het uit elkaar gaan met zilveren randje

27 april 2020

We hadden werkelijk flink ruzie al voor ik de aanvraag indiende bij mediatorkaart. Ik moet zeggen dat de echtscheiding nu daardoor soepeler ging dan bedacht en ook praat ik nog met mijn ex. Nazorg had iets beter gemogen na afsluiting.

- Simone de Wit

Begeleiding bij (tiener)dochter

24 april 2020

Al jaren was het contact tussen mij en mijn tienerdochter erg stroef. We hebben hiervoor therapie geprobeerd, maar dat mocht niet baten. Daarom ook enorm met de mediation die ons dichter bij elkaar heeft gebracht!

- David van Loon

Geen kant gekozen

24 april 2020

Gelukkig was de coach erg doorgewinterd bij de mediation bij mijn werkgever. De mediator was oprecht en onafhankelijk zonder partij te kiezen. Super.

- Paulus van Wijk

De mediator was goed!

24 april 2020

Zowel heel oprecht, ontwapenend maar ook heel medelevend. Was niet haar eerste mediation, dat was te horen.

- Marinus Veenstra

Niks meer te doen met mijn werkgever!

27 april 2020

Gelukkig konden we met begeleiding van een mediator via deze site tenslotte tot een afscheid met geschikte condities komen. Had er gewoon recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Sander van Doorn

Lastige tijd afgesloten

26 april 2020

Na het overlijden van mijn vader een pijnlijke tijd afgesloten met de verdeling van de erfenis. Hulp was zeer persoonlijk en op maat. Was voor ons foutloos geregeld zo.

- Jan Verhoeven

Snel in contact

25 april 2020

Geen 9-5 instelling maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons belangrijk gezien het werk. Ook in de avonden was het geen probleem. De aanvraag hier op mediatorkaart ging soepel en vlot. Snel besloten zo.

- Guido van den Bosch

Erfenis zo afgehandeld

22 april 2020

We hebben de erfenis snel kunnen delen dankzij mediation. Dank!

- Michiel Driessen

Niks meer te maken met mijn werkgever!

21 april 2020

Na een hoop gedoe op werk eindelijk met een fatsoenlijke vaststellingsovereenkomst het bedrijf kunnen verlaten. Had er domweg recht op, maar het bedrijf wilde niet over de brug komen.

- Martinus Hendriks

Pijnlijke periode afgesloten

17 april 2020

Mijn vaders overlijden zorgde voor een lastige periode rondom de erfenis. Advies was erg persoonlijk en op maat. Er zorgvuldig geregeld allemaal.

- Thijs Bosman

Erg veel gehad aan begeleiding tijdens echtscheiding

21 april 2020

We hadden het lastig maar de hulp was erg aangenaam. Geen nummertje, maar echt het begrip dat je als persoon behandeld wordt. Veel tijd genomen voor mijn kant en het met me meedenken. Super tevreden.

- Tim Kok

Oprecht chapeau

15 april 2020

Onze mediator was super. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel profijt gehad bij de mediation.

- Pieter Hendriks

Meelevend en vriendelijk

14 april 2020

Voelde me echt gehoord tijdens de mediation tussen mijn werkgever en mezelf. Hierdoor kunnen we nu in het proces snel door naar de uitkomst.

- Sander Peters

Van problemen vlot naar oplossingen

12 april 2020

Na een jarenlang durend conflict tussen mijn baas en ikzelf zijn we met mediation gelukkig nu tot elkaar gekomen. Dat was zeer aangenaam, zeker omdat het onafhankelijk gebeurde ipv dat mijn teamleider weer gelijk kreeg. Dank hiervoor!

- Manon van de Veen

Kwetsbare afhandeling super verzorgd

13 april 2020

In de tijd van uit elkaar gaan was het een emotionele periode maar door de aanvraag via mediatorkaart.nl hadden we vlug een persoon die ons goed kon helpen. Er werd echt los van elkaar met ons mee gedacht. Weleens was het een tere zaak maar daar werd goed mee omgegaan. Fijne afhandeling zo.

- Bas Willems

Niet enkel voor werknemers

13 april 2020

Erg vakkundig geholpen met een conflict met een personeelslid. Vakkundig geholpen en niet het idee gekregen dat het allemaal maar de schuld is van de werkgever. Een opluchting.

- Nienke de Bruijn

Persoonlijk afgestemd advies

12 april 2020

Niks niet het opvolgende dossier maar oprecht van mens tot mens in gesprek met elkaar. Je merkte tevens dat de vrouw die ons hielp dit vaker had gedaan en al snel waren we in gesprek over oplossingen. En dat terwijl we de 3 maanden daarvoor haast alleen maar ruzie hadden. Dit was echt een verademing voor ons beide.

- René Kuiper

Pijnlijke periode afgesloten

10 april 2020

Na het overlijden van mijn pa een lastige tijd afgesloten met de verdeling van de erfenis. Advies was erg persoonlijk en op maat. Was voor ons vlekkeloos geregeld zo.

- Raymond Peeters

Professioneel en vlug

10 april 2020

De mediator waarmee we in gesprek kwamen was onmiskenbaar ervaren met dit soort conflicten en pakte het snel op.

- Adrianus Brouwer

Profi en vlot geregeld

12 april 2020

De man die contact zocht had duidelijk verstand van zaken en kon ons rap verder helpen.

- Jelle Post

Vlug in contact

10 april 2020

Geen 9-5 mentaliteit maar s’avonds ook bereikbaar was voor ons noodzakelijk gezien het werk. Ook in de avonden was het geen enkel probleem. De aanvraag hier op mediatorkaart ging soepel en snel. Snel gegaan zo.

- Petra Kuiper

Na lang onrustig nu rust

7 april 2020

Doordat we via mediatiorkaart met iemand konden praten zijn mijn ex partner en ik gelukkig nu in relaxtere tijden terecht gekomen. De gemoederen liepen hoog op maar er werd vooral mee gedacht in oplossingen die voor ons beiden verstandig waren. Tot op de dag van vandaag pakken we nog wel eens terug op sommige onderdelen die er toen uit gekomen zijn. Ook vielen de prijzen ons reuze mee in een toch al kostbare tijd.

- Martin van de Ven

Content

10 april 2020

Gewoon prima, zoals ik mag denken.

- Barry Vermeulen

Pijnlijke tijd afgesloten

3 april 2020

Mijn vaders dood zorgde voor een verdrietige periode rondom de erfenis. De gemoederen waren hoog maar de begeleiding professioneel en meelevend. Er zorgvuldig geregeld allemaal.

- Daniëlle Hoekstra

vlot afgehandeld

6 april 2020

Erg gauw de verdeling van de erfenis kunnen inrichten dankzij deze deskundigen! Dank!

- Marinus van de Pol

Tevreden

4 april 2020

Tevreden zoals bedacht.

- Sandra Bosman

Ongeacht de gemoederen eerlijk gedeeld

6 april 2020

Prettige ondersteuning gekregen bij het delen van de erfenis. Was een moeilijke tijd, waarin de emoties hoog konden stijgen. Door jullie support en energie allemaal tot een goed einde gekomen. Echt bedankt!

- Yvonne van de Velde

Eindelijk van mijn baas af

5 april 2020

Tevreden konden we met begeleiding van een mediator via deze site tenslotte tot een vertrek met geschikte condities komen. Logischerwijs was het voor mij al bekend dat ik recht daarop had, maar nu moest het bedrijf wel meegaan.

- Hendrika Martens

Oprecht neutraal

30 maart 2020

Gelukkig was de ondersteuner erg doorgewinterd bij de mediation bij mijn werk. Geen enkele keer het idee gehad dat hij kant koos of partijdig reageerde. Top.

- Evelien Verbeek

Het idee uit de mediation helpt enorm

31 maart 2020

We hebben via de mediator een ouderschapsplan gekregen die ons echt heeft geholpen. Nog steeds wel eens als we een keer conflicten hebben pakken we daarnaar terug. Erg fijn, heeft ons zeer geholpen.

- Christian de Bruijn

Menselijke aanpak

1 april 2020

Je bent niet het volgende nummer maar wordt als persoon behandeld. De mediator had kennelijk ervaring en we konden al snel kijken naar de afrondende fase. De tijdsduur voor de mediation hadden we veel onenigheid dus dit was erg prettig. We konden snel weer opgelucht ademhalen.

- Joyce van der Meulen

Simpel en snel

23 maart 2020

Dikke prima! Mijn dank is groot!!

- Roel van Loon

Uit elkaar met een lichtpuntje.

26 februari 2020

Na een behoorlijk conflict terecht gekomen bij een lieve mediator via mediatorkaart. Niet alleen de echtscheiding is goed gegaan, maar mijn ex en ik zijn ook netter dan bedacht uit elkaar gegaan. Nazorg had iets beter gemogen na afsluiting.

- Bart Driessen

Profi en snel geregeld

11 februari 2020

De mediator waarmee we in gesprek kwamen was duidelijk ervaren met dit soort conflicten en pakte het vlot op.

- Ruud Groen

Betrokken en aardig

21 januari 2020

Voelde me echt gehoord gedurende de mediation tussen mijn werk en mijzelf. Hierdoor kunnen we nu in het proces snel door naar de uitkomst.

- Ruud Willemsen

Een lintje verdiend

16 december 2019

Deze mensen krijgen een lintje. Na de offerteaanvraag op mediatorkaart.nl hebben we zoveel baat gehad bij de mediation.

- Marco de Graaf

Goed contact

29 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Guido van de Veen

Ideale tip

29 maart 2020

Via bekenden beland bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Joyce van Beek

Geen linkedin nodig

1 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Petronella Smits

Gevonden via forum

30 maart 2020

Door een forum deze site gevonden. Tevreden over de ontvangen offerte. De specialist heeft goed werk geleverd

- Linda Kok

Na lang zoeken de juiste gevonden

25 maart 2020

Na even gezocht te hebben eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Jeffrey de Jong

Eindelijk een fijne site

26 maart 2020

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Simon Koster

Goed contact

24 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Cornelis Jonker

Na lang zoeken de juiste gevonden

25 maart 2020

Na een zoektocht eindigde ik op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Sjoerd Peters

betaalbaarder dan ik dacht

21 maart 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Charlotte de Jong

Zeer verrast

23 maart 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via de offerte van Mediatorkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Sylvia van der Horst

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

23 maart 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Ilse van der Meer

erg snel

20 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via mediatorkaart.nl. Fijn dichtbij, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Danny Koning

Duidelijke website

17 maart 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Anouk Hofman

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

18 maart 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar mediatorkaart.nl!

- Evelien Smit

Fijne service

19 maart 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- René Molenaar

Ideale website

16 maart 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Cindy Scholten

erg snel

19 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via mediatorkaart.nl. Lekker lokaal, prettig persoonlijk contact en een nette prijs.

- Sander van der Heijden

Goede werking van de website

19 maart 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Matthijs de Vos

Fijn!

11 maart 2020

Afgelopen week een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Nancy Smits

Via Via maar dan beter

10 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Wendy Kuiper

snel geholpen

11 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via mediatorkaart.nl. Lekker lokaal, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Bastiaan Peeters

Werkt lekker!

10 maart 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Paulus de Leeuw

Super service

5 maart 2020

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en ik moet zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Anouk van Vliet

Goed contact

21 februari 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Brenda Bosch

Perfecte website

18 februari 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken deskundige vond via mediatorkaart.nl. Fijn dichtbij, prettig persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Chantal van de Ven

Mediatorkaart is top!

13 februari 2020

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Cindy Mulder

aangename service

1 februari 2020

Na een zoektocht eindigde ik op Mediatorkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Petra Schipper

Via Via maar dan beter

23 januari 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere Linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Gerrit Molenaar

Snelle match via mediatorkaart.nl

18 januari 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Petra Postma

vlot en makkelijk

16 januari 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via mediatorkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een eerlijke prijs.

- Ruud van Dongen

Gevonden via forum

8 januari 2020

Door een forum hier beland. Blij met de ontvangen offerte. Zoektocht ten einde

- Marinus van Doorn

Goed contact

9 december 2019

Via een forum hier beland. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Richard de Graaf

zeer rap geholpen

29 november 2019

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Ramona Meijer

Gelijk gevonden wie ik nodig had via mediatorkaart.nl

26 november 2019

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Guido de Bruijn

Snelle match via mediatorkaart.nl

20 november 2019

Na een zoektocht kwam ik uit op Mediatorkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Wouter Smits

niet verwacht zo betaalbaar

12 november 2019

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Wilhelmina van de Velden

via mediatorkaart.nl snel gekoppeld

4 november 2019

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Wendy de Leeuw

Erg tevreden

28 oktober 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via een offerte van Mediatorkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Tim Kuijpers

Gelijk gevonden wie ik nodig had via mediatorkaart.nl

25 oktober 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop mediatorkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Leonie Janssen

Eindelijk een goede site gevonden

24 oktober 2019

Na lang zoeken eindigde ik op Mediatorkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Maria van de Velde

aangename service

17 oktober 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Barbara van der Linden

Eindelijk een goede site gevonden

9 oktober 2019

Na een zoektocht eindigde ik op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Maarten Willems

Forum bood hulp

28 september 2019

Door een forum deze site gevonden. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Juiste persoon na mislukte pogingen

- Mirjam van Beek

Ideale website

21 september 2019

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Anne de Lange

betaalbaar en professioneel

17 september 2019

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Rob Jansen

Snelle offerte

5 september 2019

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Robin de Groot

Aangenaam verrast

2 september 2019

Afgelopen week offertes aangevraagd en we moeten eerlijk zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Bastiaan de Vos

Dé tip

24 augustus 2019

Via bekenden beland bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Robertus van de Ven

Werkt goed dit

21 augustus 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Renate van der Linden

Via Via maar dan beter

10 augustus 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij mediatorkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Vanessa Dijkstra

aangename service

1 augustus 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Mediatorkaart!

- Natasja de Bruijn

Lang leve google

1 augustus 2019

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Erik de Groot

Via linkedin niet hetzelfde

20 juli 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde mediatorkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Miranda Willems

vlot en makkelijk

16 juli 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via mediatorkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Esther van Dijk

Goede werking van de website

6 juli 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Marcel Sanders

Lang leve google

29 juni 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Mediatorkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Wilhelmus de Wit

Perfecte tip

25 juni 2019

Via kennissen beland bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Bas Peters

aangename service

15 juni 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Jessica Maas

Super service

7 juni 2019

Gisteren een aanvraag gedaan en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Sylvia van der Horst

niet verwacht zo betaalbaar

4 juni 2019

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Adriana van de Pol

Werkt goed dit

24 mei 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Mediatorkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Sanne Verhoeven

Snelle offerte

23 mei 2019

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Joost Scholten

Eindelijk een goede site gevonden

16 mei 2019

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij Mediatorkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Bart van Beek

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

6 mei 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar mediatorkaart.nl!

- Sander de Lange

Google is je grootste vriend

29 april 2019

Na even googelen kwam ik uit op Mediatorkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Niels Vink

Ideale tip

20 april 2019

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Catharina Schipper

Aangenaam verrast

24 maart 2019

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Sharon Verbeek

Ideale website

27 februari 2019

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Willem Hermans

Fijn dat Mediatorkaart bestaat!

6 februari 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Mediatorkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar mediatorkaart.nl!

- Brenda Schouten

erg betaalbaar

27 januari 2019

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Mediatorkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Saskia Peters

Gevonden via forum

11 januari 2019

Door een forum hier terechtgekomen. Blij met de ontvangen offerte. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Janneke Willems

Na lang zoeken de juiste gevonden

15 december 2018

Na lang zoeken eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Wilhelmina Jansen

Perfecte tip

23 januari 2019

Via vrienden beland bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Erik van de Berg

aangename service

29 december 2018

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Mediatorkaart!

- Kevin van de Velden

Uitgelichte mediators uit Loozen

Vechtstedemediators

Scholtensdijk 20
7771 CV Hardenberg
Nederland

0523 261 941
http://vechtstedemediators.nl/

Cupido Advocatuur

Veldsinklaan 29
7773 AJ Hardenberg
Nederland

0523 760 441
http://www.cupido-advocatuur.nl/